Ja salassa on vielä parempi, siinä on se jännityselementti mukana. Itekin haaveillut siitä että pääsis runkkaamaan ja mahollisesti imemään toista miestä. Näitä fantasioita silloin tällöin pyörivät päässä. Olen kans naimisissa enkä tiedä yhtään miten vaimo reagoisi jos hänelle sitä kertoisin. Yehn kaverin kanssa ollaan joskus vähän tunnusteltu toistemme kaluja, mutta siitä emme ole edenneet, en tiedä uskaltaisko vain joskus varovaisesti alkaa runkata toista?

Ei se ota jos ei annakkaan. Rohkeasti vaan, eipähän jää harmittamaan, että ois sittenkin pitänyt kokeilla! Kyllä miesten välinen aina silloin tällöin virkistää kummasti. Siinä on sitä sähäkkyyttä ja seksiä alastomimmillaan. Mies osaa antaa sellaista suuhoitoa, ettei enää paremmasta voi haaveilla. Tuntuu aivan taivaalliselta, kun jäykkä kyrpä höylää anuksessa edestakaisin, kun pallit hakkaavat omiin ja kun toisen nivuset painautuvat omia pakaroita vasten.

Mutta suulle en toista miestä suutele. Ostakaa naiset strapon dildo jos huomaatte että miehestänne tuntuu hyvältä pepun hyväily ja on mahdolisesti viitteitä siitä että mies pitää alistumisesa. Antakaa miehellenne sitä mitä hän ei sinulta kehtaa suoraan pyytää. Ei pienessä kinkyilyssä ole mitään pahaa. Tuo on niin totta kuin vain olla ja voi, että tuo strap-on tuo mukavaa ja kiihkeää lisämaustetta seksielämään Joskus olen vielä sen verran alistuneempi, että mulla on kädet selän takana käsiraudoissa On meinaan tosi kiihottava lisämauste tähän strap-on panoon ;- Kyllä siinä spermat lentää ilman, että tarttee edes kaluun koskea: Suosittelen myös muita kokeilemaan, tulette varmasti yllättymään sen vaikutuksesta seksielämäänne ;-.

Voi vitthu vai sanoisko kyrphä! Mies joka ei ole vain konemainen ja anonyymi vonkaaja on parasta, oli sitten homo bimies tai hetero! Mutta pahimipa ja vastuuttomampia ovat juurikin nämä omasta ja muiden kuten vaimojensa ja tyttöystäviensä ja teietnkin salaseuralaistensa terveydestä piittaamattomat no joka ryhmässä heitäkin myönnän anonyymit ja salassa seuraansa hakevat ukkomies tyypit bi-kokeilijat yms.! Hyvät naiset tarkkailkaa ukkojenne menoja todella!

Ajatuksena menee kun toinen mies nussii vaimoa. Kivaa olisi nähdä kaverin tekemänä paneskelu ja päästä liukkaille sen jälkeen. Upeaa nähtävää, jos vaimo nauttii. Älä ota tosta paineita. Jos panettaa miehen kanssa niin pane. Itse tein tänään saman ekan kerran ja haluan lisää. Kipeäähän se eka kerralla teki, mutta käytimme vaimon liukuvoidetta. Itse en tuntenut mitään, mutta kaveri sai tyydytyksen. Sovimm, että minä panen seuraavalla kerralla. Se on ihan luonnollinen tarve heteroillekin.

Itse olen täysin hetero, mutta suihin otan kaverilta, en tosin mehuja. Paras valinta bi-miehelle on sinkku bi tai toinen ukkomies. Ei muuta voi sanoa kuin: Jos pappasi on ampunut sodassa kuusi homoa, hän varmaankin totesi homouden ensin ;. Kuinka kauan jaksat ja haluat valehdella itsellesi ja vaimollesi? Onhan näitä kulissiavioliittoja nähty korkeammallakin tasoilla Miksi haluat vain tunteetonta seksiä tuntemattomien kanssa?

On olemassa aliseksuaalisia ihmisiä, joita ei kiinnosta mikään. Vedä siitä sitten johtopäätökset: Et tosiaankaan ole hetero.. No, minä en olemikään kaappibisse. Onhan kylmä bisse parasta. Ymmärrän sinua hyvin, sillä miesten kesken seksi on reilumpaa ja sitä saa heti kun haluaa ja tarvii.

Myös pyllyyn pano poikaa tai miestä tekee hyvää verrattuna v i t t u p a n o o n. Pylly tuntuu niin paljon paremmalta kuin se sillinhajuinen römpsötin hirveä Ei muuta kun alat vaan silloin tällöin kuksia poikapuolisia seksikumppaneita, niin saat siitä mukavaa vaihtelua.. Olen ex- homomies joka muuttui heteroksi. Olin siis alunperin heteroseksissä vaimoni kanssa n. Avioseksimme oli ok, mutta himo hiipui liiton loppua kohden eikä alanuolenta enää ollut yhtä kiinnostavaa.

Vaimoni jätettyä minut ilmeisesti toisen naisen ei selvinnyt takia romahdin henkisesti. Tv ja julkisuus työntää homoihanuutta jokaisesta mediasta kaiken aikaa. Kävin baareissa ja jopa pussailin miesten kanssa, mutta en saanut siitä sex fiilistä. Koin kuitenkin itseni paremmaksi ihmiseksi,trendikkääksi ja naisten ylistämäksi kun puhuin tutuilleni olevani homo.

Ainoa haittapuoli homoudessani oli, etten himoinnut miehiä seksuaalisesti. Suhteemme loppui kuitenkin lyhyeen koska pehmo homo kumppanini ei saanut minulta seksiä ja kai vaistosi, että olin feikkihomo. Aikani homona oli tosi mukavaa ja sitä jatkui n 1,5v. Tunsin olevani tähti ja valokeilassa, kulkiessani gay baareissa ja kaduilla. Lopulta turruin homona olemiseen. Tuntui että homman hohto katosi, kävin kyllä gay baareissa ja seurustelin pehmo homojen kanssa, mutta aloin pikkuhiljaa tuntea itsepetoksen.

Tajusin ettei homous kaikkine glamoureineen voi olla ikuisesti minun juttuni. Voisin kuitenkin löytää aidon rakkauden naiselta, rakkauden mitä homot eivät koskaan voi löytää. Vaikka muutos takaisin heteroksi hävetti ja aiheutti ihmetystä ja närkästystä lähipiirissä se oli elämässäni oikea valinta.

En kadu aikaani homona, naisten ja miesten ihannoimana se oli ihanaa. Ymmärsin kuitenkin homouden ja homojen olevan vain tv: Kun 50v Pano urani aikana en ole kai ihan aitoa homoa tavanut?? Kun nekin kaverit joita olen pannut on sitten yleensä vanhemmiten avioituneet ja hyviä perheen isiä ovat,.

Ihan hänen omasta pyynöstä. Vaikka yhdessä Mimmejä isketiin ennen. Kavereiden kans oon ollut ns TOP miehen osassa jotain poikeusta lukuun otamatta. Silloin kun Se kivalta tuntuu niin ole aito. Ei siinä tarvimitään osata jokainen opetelee nekin asiat.. Vain luottamusta ja kunnioitusta. Mikähän siinä on, että ihminen voi syödä kasvisaterian sillointällöin tulematta nk. Sun vertaukset ontuu kyllä pahasti. Kasvissyöjät ei syö lihaa. Heteroita kiinnostaa vastakkainen, bi: Oon itse ihan hetero, mutta kyllä mulle homot on homoja ja bi: Onko teillä ei-heteroilla ongelmia ymmärtää, että on olemassa täysiä heteroita?

Töissä vanhempi mies kerran humalassa sano että on homo ja ihastunut minuun. Olen parikymppinen ja alottanut seurustelun kimmakaverin kanssa Kyllä 18v kiinnostuksesta tuli mentyä kun piti hyvänä. Pidin kun alisti välillä. En tuntunut pettäväni kun olin vain antavana puolena enkä nainut pyllyyn. Hiuksen hieno korjaus vinksahtaneeseen käsitykseen, joka täällä toistuu ihmisen seksuaalisuudesta. Seksuaalisuus voidaan kuvata suorana heterobihomo ja ihminen saattaa sijoittua tuolla suoralla mihin vain tai olla sijoittumatta sille ollenkaan.

Väite siitä, että jokaisessa on ripaus kiinnostusta omaa sukupuolta kohtaan on aivan yhtä typerä, kun väittäisi että jokainen homo on salaa sisimmässään mahdollisesti taipuvainen olemaan myös hetero. Seksuaalisuus ja se, miten sen määrittelee on hyvin henkilökohtainen asia ja ainoastaan henkilön itsensä määriteltävissä. Mitä pettämiseen tulee, niin siinä jokainen toimii oman moraalinsa ja arvomaailmansa mukaan..

Seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta, parisuhde voidaan määritellä parisuhteeksi tai vapaaksisuhteeksi.. Mielestäni on surullista, että sen sijaan että ihmiset olisivat "sinut" oman seksuaalisuutensa kanssa, pitää omaa seksuaalisuutta "normalisoida" sen kautta että kaikki näin oikeasti kokevat.

Eikä se ole itsensä kieltämistä: Jokaisella on lupa ja oikeus määritellä oma seksuaalisuutensa. Ole sitä mitä olet, ole onnellinen siitä. Hyvää, antoisaa ja itsenne näköistä seksielämää teille kaikille.

Tätä mä noissa jossain edellisissä vastauksissa hain. Moni nuori on halunnut kokeilla vaikka seurustelee,tytön kanssa. Ei sekään sitten jää jäytään parisuhteessa. Ja jos vaimo sitten haluu peräänkin,Omani ainakin sano että joskus se tuntu paremaltakin Pimppi ainakin pieri,Peppu ei kun se oli varattu ; Sitten voit vaimolle ostaa sauvan yhteiseks leluksi ; jos et saa lupaa vielä miehen kanssa kokeilla.

Noita kun olen tossa lueskellut niin oikein hävettääkin olla mies.. Kun noi komerossa kasvaneet on kovemin äänessä. Ymärtääkseni kaikki jätkät lähtee,kun sopiva kohdalle satuu,??? Kun se kiimakin on joskus aika kova ainakin miehillä ; Minun ymmärtääkseni piseksejä on eniten maapallolla.!!

Näistä ei puhuta 1. Lähes kaikki "heterojätkät" panee tarpeeksi monen kaljan jälkeen jätkien kans, jos vaan osaa houkutella tarpeeksi ovelasti! Tää on kokeiltu monet kerrat, eikä kertaakaan ole jäänyt saamatta, mut tiedän muutaman kaverin joskus saaneen pakit..

Sen jälkeen en ole enää naisia vilkuillutkaan. Mieheni tykkää kun nuolen hänen peppuaa, imen pepun reikää huulillani, hyväilen sormilla aukon ympäriltä. Miten saisin nolaamatta itseäni selville haluaisiko mieheni myös dildon peppuunsa? Olisi ihana tehdä niin. Pimppani kiihottuu todella märäksi kun hän on 69 päälläni tai asettuu eteeni polvilleen peppu pystyssä. Kertoo nauttivansa kun nuolen, imen ja hyväilen.

Mut joskus oon varovaisesti laittanut sormen siitä ihanasta aukosta sisään ni hetken päästä hän haluaa vaihtaa asentoa ja esim. Miten mun pitäis tehdä että mieheni sais nauttia myös pepun sisältä hyväilemisestä? Kiihottaa kun ajattelenkin että saisin tehdä niin?

Se tuntuu miehestä hyvältä muttei revi persaukkoa kuten dildo. Muistakaa rasva tappia asetellessa. Suolen tyhennyksestä en tiedä, olen vain yhden miehen kanssa sekstannut kun hän laitto tapin.

Sai sellasen seisokin että herranjestas. Ei tarvittu miestä siihen hommaan: Kannataa lukea noita edellisiä kanssa. Sillä pylly reikä on molemilla osapuolilla herkkä. Kun oikea kohdalle satuu. Vaikka itse 50v olen seksiä harrastanut. Hyvin voideltu sauva "Isin-päivä" lahjaksi.

Siitä se ajatuskin syntyy??? Seksissä kaikki on ns sallitua kun sillä ei vahingoiteta kumpanii. Ja jos pelkäät että pillastuu. Niin voit sitoo petiin kiini ennen lahjan antoo. Päästää sitten vapaaksi kun sano että tykkäs ja rakastaa sinua. Onnellisii vuosia toivoo Vaari. Ja oikein naisen suulla - saattaa tosin olla naiseksi tekeytyvän miehen suulla kirjoittajan teksiä.

B-rappuko kiihottaa tuota KatjamarjaanaBi-tyttiä? Tuliko kakkaleikkejä leikittyä lapsena - taitaa jonkin sortin fetismistä olla kysymys D nää varmaan vastaa täällä, että peppupano auttaa siihenkin.. Mitä monimutkaisempi mieli, sitä omituisemmat seksifantasiat. Muistatteko sen Amazing Atheistin tapauksen? Tyyppi työnsi banaanin perseeseensä ja video vuoti internettiin. Siitä tuli kauhea kohu.

Tyyppi on hemmetin järkevä ja älykäs tyyppi, vaikka vasta 27 vuotias. Puolisoa ei voi "valita" seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Kun kaksi ihmistä rakastuu ne sitten rakastuu. Oli sitte miehiä tai naisia, heteroita, homoja, bissejä. Joskus himot "väärään" sukupuoleen herää vasta suhteen aikana. Minkäs teet, se on sitä kun ihmisenä muuttuu. Jos puolisoaan rakastaa niin hyväksyy nämä muutokset.

Eri asiahan kokonaan on miten niihin suhtautuu ja miten kykenee käsittelemään. Tosiasia kuitenkin on ettei toista voi omistaa. Luotettavassa suhteessa haluan avoimuutta. En sitä että selän takana petetään. Jos mieheni pettää naisen kanssa se on pettämistä pahimmillaan. Jos miehen kanssa, koska ei ole kehdannut kertoa, rökittäsin kyllä kertomaan ja sen jälkeen miettisin miltä se minusta tuntuu. Ainakin olisi pakko yrittää. Sillä minä en voi muuttua mieheksi enkä antaa miehelleni sitä mitä mies.

Mutta naisena voin antaa mitä nainen voi antaa. Jos ei minun persoona hänelle riittä, sitten suhde saa loppua. Mun muna pilluun uuh aah. Suosittelen ,että annat vaimosi minun käyttöön ,silloin tällöin ,niin saat käydä homostelemassa. Asun sinun lähinaapurissa ja vaimosi on sinusta kertonut eräälle! Kertoi paljon erilaisista ihmisistä Homo olen, mutta seksikokemukseni ovat isommalta osalta itseään heteroiksi sanovien kanssa.

Iteään heteroksi sanovien, osin ukkomiesten tai muuten vapaamielisten kanssa. Ettei vaan kuitenkin ole kaappitapaus Nokian kirkkoherran malliin, joka toivotteli homoja helvetin tuleen ja samalla vehtasi miesten kanssa muijan jäädessä kakkoseksi.

Kakkonen oli ykkönen ja muija ei ehkä sitä antanut; Omaa homoseksuaalisuutta saatetaan vaimentaa Amerikan senaattorin malliin olemalla niiiin homovastaista ja pikkuisen noloa onkin jäädä kiinni housut kintuissa yleisessä vessassa poliisimiehelle.

Myös harras usko ja Mooseksen kirjojen plarailu saattaa viedä ajatuksia pois omasta homoudesta. Itsensä kanssa sinut oleva heteroseksuaali ei välitä toisten homoudesta. Jos joku homoilua hänelle ehdottaa, fiksuna osaa varmaan sanoa, että kiitos ei.

Suostuisiko vaimosi ottamaan toisen miehen kolmanneksi? Ei se mitenkään tarkoita että ei hyväksyisi homoja tai bi-seksuaalisia tai haluaa jotenkin paheksua näitä.

Itse olen nainen joka ei ole kiinnostunut toisista naisista seksuaalisesti. Uskon mieheni olevan hetero myöskin. Emme ole ketään paheksumassa tai arvostelemassa.

Ei vain ole koskaan ollut halua harrastaa seksiä oman sukupuolen edustajan kanssa. Olen samalla kannalla, kuin muutamat muutkin täällä, eli petoksessa ei ole hyvä elää. Miksi homoilu ei olisi pettämistä? Miksi on OK ruvetaolemaan bi kun siltä tuntuu. Luulenpa että moni on miettinyt tappamista ja varastamista niitä tekemättä. Minusta ajatusmaailma joka sanoo että jotain voi tehdä kun siltä tuntuu on todella vaarallinen ja onneksi vain harvat ajattelevat niin ja suurin osa hallitsemattomista haluista taitaa liittyä seksiin.

Kaikki kaappi bisset on outoja, varsinkin jos te vielä sen kokemuksen jälkeen kaipaatte sitä uudelleen. Jos siitä jää hyvä buke ja jälkisointi joka vaivaa vielä jatkossa, nii hoh hoh Itse olen nyt päälle 40 ja kokenut tuon asian kauan sitten, aina kun se tilanne oli päällä, niin se oli jotain Ja ehkä jos ei ole mitää terveydellisiä vaivoja, niin Haluaisin nähdä, miten usein ja miten tunteellisesti avioseksisi sujuu?

Onko vaimosi seksistä kiinnostunut ja tyytyväinen? Nähtävästi olet homo tunnen muutamia aviossa olevia kaappihomoja. Kuinka kauan haluat kiusata itseäsi ja vaimoasi? Eroa ja jatka tunteetonta seksiäsi tuntemattomien, tunteettomien miesten kanssa. Uskon, että tämä on yleisempää, kuin tiedetään.

Vaimot tyytyvät vähäiseen seksiin, miehet käyvät vieraissa miesten kanssa. Itse en tälläistä suhdetta kestäisi. No kyllähän sinä olet aito homppeli!

Mistähän uskonnosta tässä on kyse? Vai on sitä alettu leikkimään homona olemista? Keksitkö ihan itse vai rupesiko nykyajan julkisuus kiinnostamaan. Eroa vaimostasi ennenkuin alat sen homostelun, muuta toiselle paikkakunnalle, ettei siinä vaiheessa entinen perheesi joudu mitenkään kärsimään. Ei kerta päivässä homoks tee! Kuten nyt huomaat räjäytit "pankin" kysymykselläsi. Vaikka neuvojan osa onkin helppo,ei päätöksentekosi sitä ole. Jospa mitään ongelmaa ei olekaan.

Ongelma on vain tämän päivän ihmisten arvomaailma, kun jokainen haluaa pakottaa sinut kaltaisekseen. Se mitä parisuhteesi kestää on teidän kahden käsissä, mutta helppoa ei tule olemaan. Eikä se miesten kaveriastuminen mitään tunteetonta touhua ole. Hei, olen viestiketjun aloittaja. On tullut ymmrtämystä ja ovia tuomioita. Käytin sanaa tunteetonta homoseksiä, mutta totta kait siinä tunteet ja eläimelliset vietit jyllää. Homoerottinen kaveruus hyppää yhden kynnyksen yli ja muuttuu todellisuudeksi.

Onko läheisempää mieskaveruutta kuin olla toisen kaverin kädessä tai sisällä. Näistä saa voiaa hyvään avioseksiinkin. Myös kahden miehen välinen salainen spermaveljeys on ainutlaatuinen juttu. Minua ainakin himottaa naapurinukko!

Hirttää pitäisi, mikä tätä maailmaa vaivaa kun euroopassakaan ei ole kuin pohjois-kypross joka on pitänyt kiinni homoseksuaalisuuden laittomuudesta?! Eräänä kotiläksynä perhe-elämän seminaareissamme on se, että pyydämme aviopareja kirjoittamaan paperille eräitä asioita omasta sukupuolisuhteestaan, ja sitten keskustelemaan niistä keskenään.

Jotkut ovat kirjoittaneet meille jälkeenpäin, että "noista kahdeksasta kysymyksestä keskusteleminen avasi uuden vaiheen meidän sukupuolielämässämme Puolisosi tekee sukupuolisen kanssakäymisenne aikana varmasti jotain sellaista mistä erityisesti pidät. Kun joku tekee jotakin oikein, häntä tulisi rohkaista jatkamaan!

Voitko mainita sukupuolisesta kanssakäymisestänne yhden kumppanisi tekemän asian mistä et erityisemmin pidä tai nauti?

Selitä lyhyesti miksi et. Milloin tai millä tavalla saat sukupuolisesta kanssakäymisestänne eniten mielihyvää? Teetkö sukupuolisessa kanssakäymisessänne jotain mikä näyttää tuottavan puolisollesi erityistä mielihyvää?

Onko jotain mistä itse pidät, mutta mistä puolisosi ei näytä pitävän? Miten usein haluaisit olla sukupuoliyhteydessä? Miten usein puolisosi näyttää sinusta haluavan? Milloin haluaisit mieluiten olla sukupuoliyhteydessä? Mistä pidät sukupuolisessa kanssakäymisessänne eniten? Koeta nyt aikamies hillitä itsesi!

Miksi ole naimisissa jos et elä liitossa? Avioliitto on liitto jossa sitoudutaan toiseen ihmiseen. Et sinä mikään uskollinen ole ollut! Älä selitä kuule yhtään! Elät valheessa ja vaimosi kuuluu saada tietää. Et kunnioita naistasi pätkääkään. Tiedä minkä taudin vielä tuot hänelle. Jokatapauksessa teet todella väärin. Aviorikkojat ei pääse taivaaseen. Lue raamattua ja rukoile että Herra vapauttaa sut tuosta synnillisestä himosta. Kai niitä hurjia fantasioita useimmillakin on, mutta sille asteelle pitää jäädä.

Nainti on mitä ihaninta hommaa tässä ajassa. Taivaassa ei naida, eikä mennä miehelle. Ajatella kun kova kyrpä ujeltaa naisen uumeniin. Ähkettä ja puhketta ja sitten laukaisu molemmilla, jopa yhtä aikaa.

Oon sun veljesi Tampereella! Olen onnellisesti naimisissa vaimoni kanssa, mutta huomaan haaveilevani koko ajan enemmän ja enemmän kullin imemisestä ja seksistä toisen miehen kanssa.

En ole tätä vielä koskaan tehnyt, mutta monesti mielikuvitellut itselleni hurjat orgasmit Millaista seksiä olet päässyt kokeilemaan toisten miesten kanssa? Tiedä minne menisi kun vittu ja kulli kiinostaa saman verran. Vittua on saatu kuitenkin 50 v , kullia ei yhtään, mitä pitäisi tehdä? Mene kylmään suihkuun ja lopete homoilu. Hei, Kiva kuulla että olet löytänyt uuden osan itsessäsi. Olen nauttinut samoista asioista jo monta vuotta. Jokasessa ihmisessä on miehisiä ja naisellisia puolia, yleensä ne ovat tasapainossa sexualisuuden mukaisesti, biseksuaali mielestäni harrastaa sama sukupuolen kanssa sexiä tyydytäkseen kaikki fantasiat sekä vaihtelun vuoksi, irstailua eikä muuta.

Onhan se outoa kun huomaa miehensä olevan kiinnostunut miehestä. Menee siinä tilanteesa suorastaan shokkiin, mutta jos parisuhde toimii ja asiat menee niinkuin ennenkin ja avioseksissä ei ole valittamista niin so what, kaikkea sattuu. Eipä nuo omat fantasiatkaan päivänvaloa kestäisi On teillä niin vitun vaikeeta. Mulla on kaikennäkösiä fantasioita ja puhun niistä melko avoimesti. Pelkään vaan että en tykkäisikään siitä eikä mulkku seisoiskaan ja olishan se häpeä ja loukkaus naista kohtaan.

Seurustelin 3 vuotta sitten naisen kanssa kun en vielä hahmottanut itseäni täysin ja yritimmekin seksiä mutta ei se oikeen onnistunut hirveessä jurrissa. Homoile vaan iha rauhassa ja toteuta pervessi fantasiasi! Se on erittäin vapauttavaa ottaa patukkaa hanuriin! Kokemuksen syvällä rintaäänellä puhun! Itsekin olen kuuskymppinen herrasmies ja rahaa on!

Saa näitä nuoria ja lihaksikkaita homopoikia panokaveriksi. Jyystäävät niin perhanan ihanasti mun peppukoloa. Nusastaan ku kanit konsanaan! Harrastin muutamia vuosia sitten pari kertaa seksiä pitkäaikaisen ystäväni kanssa, ja me molemmat seurustelimme silloin naisen kanssa. Asia on jäänyt meidän väliseksi, eikä kukaan tiedä näistä asioista. Olisin kuitenkin valmis siihen hänen kanssaan milloin tahansa uudelleen.

Pääasiassa olen kiinnostunut naisista, mutta vaihtaisin kenet tahansa naisen tähän mieheen. Mun vakipano on v ukkomies. Pari vuotta on tapailtu. Kerran kävin perheen luonakin. Ihan kivannäköinen muija ja kaksi lasta. Kaikkeen sitä ryhtyykin, mut minkäs teet kun himot hyrrää molemmilla. Moi Joni, oletko itse ukkomies? Oletko bottomi vai top? Jessekin voi olla av Pitkään oli ajatus mielessä kokeilla miltähän se tuntuisi. Viimein netissä vastasinkin ja sovimme tapaamisesta.

Kaverilla tuntui olevan vähän enemmän kokemusta asiasta. Mut hassua on, että kaikissa pitkissä suhteissani tähän asti miehet ovat "pettyneet", koska minä en komentele ja valita.

Itse uskon siihen, että aikuisia ihmisiä ei tarvitse valvoa, vaan he osaavat huolehtia itsestään ja töistään ilman minuakin. Alussa tämä tuntuu miellyttäneen miehiä, mutta ajan kanssa he alkavat ihmettelemään asiaa.

Ilmeisesti he yhdistävät komentelevuuden välittämiseen, ja koska en komentele, en myöskään välitä. Tai ainakin tällaisen kuvan heidän puheistaan olen saanut. Nykyään on tuskallista katsoa, kun jotkut naiset alkavat pomottamaan esim. Koko ajan joku on vikana, koko ajan joku on huonosti.

Ja sitten vielä ihan suoraa pottuilua päin miehen naamaa, esim. Uskon tasa-arvoon, mutta olen siinä mielessä hieman vanhanaikainen, että miehellä pitää olla parisuhteessa ja perheessä arvovaltaa. Nykyään jotkut miehet ovat vitsi ja yleinen naurun aihe.

Pilkkaamisen ja haukkumisen kohde. Suomalaiset miehet ovat ihan oikeasti kilttejä tyyppejä ja joutuvat tossun alle. Miesten katkeruus lisääntyy ja erotilastot kasvavat. Pitäisi myös ottaa huomioon, että nykyisin vs sota-ajan sukupolvi.

Isät ovat käyttäneet aikaa enemmän myös lasten kasvatukseen. Kun lapsiluvut ovat pienentyneet perheissä, niin tytöille on langennut myös ns. Jatkaa sukua, tehdä uraa ja jne. Oman testiotantani kautta voin kyllä sanoa, että balanssi löytyy jos on yritystä.

Naisista potenttiaalisimpia vaimomateriaaliksi ovat kyllä ne joilla on isäsuhde kondiksessa. Lisäksi on ihan coolia elellä vaimon liksalla.

Naisten on avioliiton onnen takia suorastaan vaarallista tienata hyvin. Eikö liitto kestä sitä, että naisella on ilm kovat työpaineet ja pitkät työpäivät? Eikö miehen ylpeys kestä parempituloista naista? Eikö nainen halua elättää miestä? Vaatiiko nainen mieheltä aina asemaa?

Ilmeisesti molemmilla sukupuolilla on tiettyjä vaikeuksia murtaa systeemiä, jossa mies vastaa pääsääntöisesti perheen elatuksesta. Yliemansipaatio on ihan turhaa, ja jatkuva määräily vain oman [vajavaisen] itsetunnon pönkittämistä.

Minusta on kivaa että mies kantaa kauppakassit kotiin ja paikkaa pyöränkumini. Ja ihan jees että mies saa enemmän liksaa; sehän se kovemmin töitä tekeekin ihan konkreettisesti - hänellä fyysinen "duunari"työ, minä konttorirottana.

Olen joskus seurustellut ns. Ellei joku ole heittämässä minulle kapulaa rattaisiin, homma menee helposti överiksi. Niinpä olen tyytyväinen siihen, että meidän perheessä se on vielä mies, joka määrää kaapin paikan. En kestäisi mitään tunteistä sössöttävää metroseksuaalia, jolla menee kauemmin hiusten laittamiseen kuin minulla. Kivaahan se on, kun on kotona mies joka on sen verran kätevä käsistään, että "ei oo pakko jos ei haluu".

Minulla on hieman kokemusta parempituloisista naisista, ja havainnot viittaavat siihen, että ainakin joillakin tuntuu prioriteetit olevan kovin erilaiset kuin vähävaraisemmilla.

Ensialkuun fiksu uranainen saattaa tuntua hyvältä valinnalta, mutta ennen pitkää meno alkaa kyrsimään ja alkaa kaivata boheemimpaa, empaattisempaa tai letkeämpää menoa. Naisen hyvätuloisuus ei siis ole eron syy, vaan seuraus niistä ominaisuuksista jotka tekevät hänestä pitkän päälle nihkeän kumppanin.

Mutta uskon, että nämäkin roolit muuttuvat ja ovat muuttumassa vähemmän kahlitseviksi. Toivon mukaan, sillä se toisi lisää tasa-arvoa yhteiskuntaan. Heteroseksuaalisuus ja perinteiset sukupuoliroolit ovat niin normittavia, että moni ihminen jätetään yhteiskunnassa useiden tärkeiden oikeuksien ulkopuolelle esim ns. Miksi täytyy olla niin vahvasti mies tai nainen tai heteroseksuaali ym, miksemme voisi olla kaikki yksilöitä?

Itse kannatan kaikenlaisten lokeroiden ja kategorioiden kyseenalaistamista. Minusta monet uratykit, sekä miehet että naiset, ovat vähän tylsiä, varsinkin vapaalla. Ajatukset ovat vakavat ja töissä.

Hersyvä huumori elää ehkä paremmin vähän vapaammassa ilmapiirissä. Tämä on tietysti yleistys, eikä koske kaikkia yksilöitä.

En missään nimessä halua pakottaa ihmisiä perinteisiin sukupuolirooleihin. Olen ihan itsekin saanut kärsiä niistä, mm.

Haluan, suorastaan vaadin, naisille ja miehille yhtäläisiä oikeuksia ja mahdollisuuksia työelämässä, politiikassa ja taloudessa. Suosittelen kotihommien jakamista oikeudenmukaisesti.

Jotkut miehet tuntevat nykyisessä ilmapiirissä olonsa uhatuksi. Miehille annetaan viestiä, että he tekevät kaiken väärin ja ovat sukupuolensa perusteella kaikki kollektiivisesti syypäitä tasa-arvon polkemiseen ja naisten hakkaamiseen. Jos joku sovinistisika hermostuu naisten oikeudesta opiskella ja menestyä työelämässä tai naisten ihmisoikeuksista, tulee tällaista vastaan taistella.

Tosin sovinismi on harvoin näin näkyvää nykyään. Lähes kaikki nuoremmat miehet ovat ainakin näennäistasa-arvoisia. Miehillä on liian tiukat rajat toteuttaa itseään. Liian moni asia on epämiehekästä tai arveluttavaa. Samaan aikaan ajattelen myös, että miesten tulisi saada olla perinteisen?

Antaa miesten pissata seisten, avata ovi naiselle, auttaa takki päälle ja olla välillä äijää. Ei miehekkyys ole huono asia. Kaikkien miesten ei tarvitse olla pehmeitä. Ja mitä tasa-arvoa sellainen on, että naisen täytyy työelämässä ja muualla yhteiskunnassa päteäkseen olla äijä? Naisten tulisi saada olla tahtoessaan perinteisen naisellisia ja samaan aikaan vaikka uskottavia johtajia tai lääkäreitä. Vaikka itse en ole verho-ihmisiä, en omista tällä hetkellä huulipunaa, en osta kalliita voiteita On ihan arvostettua olla naisellinen ja hössöttää näitä naisten juttuja, ihan yhtä lailla kuin miehet jaksavat jauhaa jalkapallotuloksista tai siiman paksuudesta.

Suuri osa ihmisistä saattaa olla ihan "luonnostaan" kiinnostuneita "miesten" tai "naisten" jutuista. Kaikki ei ole kasvatuksella pakotettua, sukupuolirooli-puolueen pakottamia malleja. Että jopa se synnynnäinen sukupuoli vaikuttaisi käytökseen?

Ei ehkä jokaisen yksilön kohdalla, mutta ryhmänä? Ja jos näin olisi, mitä pahaa siinä on? Jokin juju siinä on, että on kaksi sukupuolta. Näyttelemiemme roolien verkoston takaa ei paljastu minuutta, tämä näkökulma siis kiistää esisosiaalisen yksilön olemassaolon. Psykologia on käsitteellistänyt ihmisenä olemista siten, että ihminen edeltää sosiaalista kontekstia ja on periaatteessa siitä riippumaton. Länsimaisissa yhteiskunnissa vallitseva yksilön ideologia on konstruoinut yhteiskuntaan valtavan määrän yksilöön viittaavia diskursseja, kuten persoonallisuus.

Ehkä kuitenkin ymmärtäisimme ihmisten käyttäytymistä paremmin, mikäli ylittäisimme tämän yhteiskunnan ja yksilön välisen dualismin. Maskuliinisen ja feminiinisen roolin tekeminen ei sinänsä välttämättä ole huono asia, mutta se kumpuaa väistämättä kulttuuristamme, yhteiskunnastamme ja kielestämme.

Tässä esittelen Judith Butlerin performatiivisuudelle perustuvaa sukupuolen teoriaa: Sukupuoli rakentuu toiminnallisesti ja diskursiivisesti eri esityksissä.

Sukupuoli on performatiivisesti tuotettu. Performanssien takana ei ole mitään pysyvää ja todellista, kuten biologiaa tai identiteettiä, vaan sukupuolta esitettäessä identiteetti rakentuu ilmaisuista, joiden arkiajattelussa ajatellaan olevan tekemisen takana.

Sukupuolet vaikuttavat yhtenäisiltä ja eheiltä vain siksi, että sukupuolen esitykset, performanssit, toistuvat samankaltaisina. Se, että sukupuolten välille löydetään biologisia, psykologisia sekä sosiaalisia ehtoja, on seurausta sukupuolen ajattelemisesta kahtena, eikä siitä, että kyseiset erot tekisivät itsessään sukupuolen kahdeksi. Sukupuolen esitykset suhteutuvat sukupuolen esittämisen normistoon eli sukupuolen kulttuuriseen ideaalikuvastoon.

Suomessa enemmistö lapsista syntyy "sukupuolettomana": Tällöin vanhemmat eivät voi kasvattaa sikiötä tiettyyn sukupuoleen. Vastasyntyneitä tutkineet ryhmät eri puolilla maailmaa ovat löytäneet selviä sukupuolieroja vauvoissa. Alle päivän ikäiset tyttövauvat reagoivat poikavauvoja paljon herkemmin muiden lasten itkuun.

Johtuuko tämä tuputetuista roolimalleista? Yhtä selviä tuloksia on saatu siitä, että vanhemmat kohtelevat vauvoja ja lapsia eri tavoin sukupuolen mukaan. Yhdessä tutkimuksessa vauvalan vastasyntyneille vaihdeltiin vaaleanpunaisia ja -sinisiä haalareita ja tarkkailtiin miesten ja naisten käytöstä vieraita vauvoja kohtaan. Kun aikuiset luulivat vauvaa pojaksi, olivat puhe ja käytös paljon karskimpia kuin jos vauvaa luultiin tytöksi.

Suomessa poikavauvoja imetetään lyhyemmän ajan kuin tyttöjä. Pojat puetaan kovakouraisemmin ja heitä ylipäätään käsitellään reippaammin ottein. Tyttövauvat saavat hellempää hoitoa. Emme tiedä johtuuko aikuisten sukupuolirooleihin "pakottava" käytös vain virheellisistä ennakko-olettamista. Mitä jos vanhemmat reagoivat lapsen erityislaatuun? Suhtautuvat vilkkaaseen reippaammin ja arkaan suojelevammin?

Sosiaalitieteet yrittivät aiemmin selittää lapsen olevan tabula rasa ja vanhempien muovaavan lapsen kokonaan. Uusimmat psykologian suuntaukset ovat toista mieltä. Vanhemmat eivät suhtaudu kaikkiin lapsiinsa samalla tavalla, vaan lapsen synnynnäinen temperamentti vaikuttaa vuorovaikutukseen. Jos osaa erilaisesta roolittamisesta olisikin ohjannut de facto erilaisuus jo syntymässä?

Emme vielä täysin varmasti tiedä miten paljon lapset imevät käyttäytymistapoja aikuisilta vauvana. Johtuuko jonkun formulakuskius siitä, että hänen vanhempiensa formula-myönteisyys on vaikuttanut jo kapaloiässä ohjaavasti autourheilun pariin. Se tiedetään varmuudella, että paljon testosteronia sikiöaikana saaneet tytöt ovat muita tyttöjä villimpiä, liikunnallisempia, tappelunhaluisempia, vähemmän lahjakkaita verbaalisesti ja parempia avaruudellisessa hahmottamisessa.

Vastakkaisia argumentteja kulttuuriaivopesulle on paljon. Lukematon määrä taiteilijoita, homoseksuaaleja tai naisinsinöörejä on tehnyt vastoin vanhempien tai yhteisön tahtoa, roolimalleja tai esimerkkiä. Hermafrodiitteja löytyy, mutta pääsääntö on kahden sukupuolen järjestelmä. Kun näitä sukupuolia tutkitaan, voidaan erottaa selvästi mies- ja naispuoliset ryhmät koon, ulkonäön, käyttäytymisen ym.

Suomessa miehet ovat keskimäärin naisia pidempiä, painavampia, lihaksikkaampia ja kaljumpia, partaisempia ja matalaäänisempiä. Miehillä on yleensä miesten sukupuolielimet ja naisilla naisten. Vain nainen voi kohdussa kantaa lasta tai imettää.

Miehillä on kymmenen- ehkä satakertainen määrä testosteronia naisiin nähden. Naisilla on kuukautiset ja erilainen hormonitoiminta kuukauden jokaisena päivänä.

Miehillä on siemensyöksyt ja suunnilleen samanlainen hormonitoiminta joka päivä toki hormonit vilkastuvat kevään valossa ja hiipuvat iän myötä. Miten biologia voisi olla vaikuttamatta ihmiseen? Kaikki ihmiset ovat kuvitteellisella janalla, jossa ääripäiden edustajia on ehkä vähän ja keskivaiheilla on paljon poppoota.

Voimme etsiä yhtäläisyyksiä ihmisten välillä. Miehet ja naiset syövät, virtsaavat ja nukkuvat. Mutta miehet syövät enemmän, heillä on harvemmin virtsaamisentarve ja he nukkuvat sikeämmin vauvan vieressä kuin naiset.

Nämä erot johtuvat biologiasta. Meillä on vielä tekemistä sen suhteen, ettei syrjittäisi ihmisiä sukupuolen perusteella, tai oletettaisi sukupuolen määräävän kaikkia asioita.

Onhan nykymiesten sisustusinto esimerkki siitä, miten käytös muuttuu perimää nopeammin. En silti ymmärrä, miksei saisi myöntää, että on mahdollista että sukupuoliroolit määräytyvät osittain biologian pohjalta. Minusta kaiken yliselittäminen vain kulttuurisiksi konstruktioiksi, jotka olisivat täysin vapaasti muunneltavissa, on suorastaan väkivaltaa ihmiskuntaa kohtaan. Lisäksi se on turhaa syyllistämistä. Moni tyttö haluaisi pukeutua pinkkiin hörhelömekkoon ja nauttia prinsessana olosta tai poika leikkiä auto- tai sotaleikkejä, mutta tällä hetkellä valveutuneet vanhemmat joutuvat tietysti tällaisen paheellisen toiminnan kieltämään.

Ei sukupuoli ole pelkkä pakotettu ajatus. Se millaisten toimien katsotaan ilmentävän sukupuolta on välillä mielivaltaista ja tyhmää päätelmää. Monet tuntemani lapset saavat toteuttaa itseään. Moniko vanhempi enää paheksuu jalkapalloa pelaavaa tyttöä tai virkkaavaa poikaa? Myös aiemmin esittämäni näkökanta ihmisistä pohjaa ihmisten väliseen vuorovaikutukseen. On sosiaalipsykologian näkökulmasta täysin selvää, että vanhemmat kohtelevat tyttö- ja poikalapsia eri tavoin, tämähän kumpuaa täysin kulttuuristamme ja totutuista naisen ja miehen rooliodotuksista.

Se, että vauvoja kohdellaan syntymästään saakka eri tavoin, ohjaa lapsen tulevaa kehitystä. Tämä taas pohjaa täysin vuorovaikutukseen mm. Persoonallisuuden käsitteen käyttö voi olla hyvin harhaanjohtavaa ja normittavaa. Kognitiivinen psykologia, sekä behaviorismi ovat molemmat osaltaan olleet luomassa mm. Psykologinen ihmiskäsitys on verrattavissa arkijärkiseen käsitykseen ihmisestä. Sen mukaan olemme johdonmukaisten ja pysyvien luonteenpiirteiden kautta selitettävissä olevia, omat arvot, kyvyt ja lahjat omaavia, toisista ihmisistä erillisiä yksilöitä.

Nykyistä psykologista ja arkijärkistä ihmiskäsitystä on mahdollista jäljittää historiallisesti mm. Valistuksen aikakaudella uskonnolliset opit hylättiin ja alettiin uskoa, että rationaaliset omilla aivoilla ajattelevat yksilöt löytävät luonnosta löytyvät kausaalisuhteet omien tieteellisten hankkeidensa avulla. Myös psykologisten laboratoriokokeiden perinteessä on uskottu, että ihmisen käyttäytymisestä voidaan luoda lopulta johdonmukainen, mitattavissa oleva kokonaiskuva.

Eli valistuksen ajattelun tavoin haluamme selvittää ihmisen käyttäytymisen kausaalisuhteita. Psykologiassa ihmistä pyritään objektiivisesti mittamaan ja havainnoimaan luonnontieteistä omaksuttujen ihanteiden mukaisesti. Juuri tähän tapaan ihmistä pyrittiin tilastollisesti määrittämään ja turvaamaan löydösten mahdollisimman suuri yleistettävyys.

Mutta, entä jos sosiaalisen elämän ilmiöt eivät olekaan niin yksiselitteisesti mitattavissa olevia, yleistettäviä ilmiöitä? Entä jos löydetyt vuorovaikutuksen syy-seuraussuhteet ja säännönmukaisuus ovatkin tutkijan omista tutkimusmetodeista ja tulkinnasta lähtöisin?

Näin voitaisiin lähteä kyseenalaistamaan mainitsemaasi tutkimusta vastasyntyneistä. Jokaisen tutkijan koetilanteesta tekemien tulkintojen pohjalla on aina kulttuurinen malli, joka ohjaa millainen tulkinta kokeesta tehdään, mitä pidetään tärkeänä, mitä jätetään huomioimatta yms.

Mainitsemassasi vastasyntyneiden tutkimuksessa taustalla piilevät mm. Eli koko psykologisten kokeiden metodologia on täysin kyseenalaistettavissa. Siksi onkin mielenkiintoisempaa tutkia kokeesta tehtyjä tulkintoja aikaan ja paikkaan sidoksissa olevina selitysmalleina, se millaisia tulkintoja kokeesta tehdään osoittaa yhteiskunnassamme vallitsevat diskurssit.

Olen niin puhelias, et jouduin lyhentämään sen edellisen. Tarkoitin perimän ja yksilön välistä "vuorovaikutusta". Joka on koskaan ollut raskaana, tietää miten erilaisia ihmiset ovat jo kohdussa. Meillä kaikilla on vanhempiemme geenit, synnynnäiset ominaisuudet, jotka muokkautuvat vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa.

Aineellisen ja sosiaalisen ympäristön kanssa. Geeneistä katsoen jotkin geenit aktivoituvat, jotkin menevät "pois päältä". Jos ihminen hylätään metsään vauvana ja hän jäisi jotenkin henkiin susien kanssa, ei hän varmaan kävelisi kahdella jalalla tai ei ainakaan puhuisi ihmisten kielellä.

Toisaalta lapset eivät ole vanhempiensa klooneja, vaikka heidät laitettaisiin kotiopetukseen ja yritettäisiin aivopestä. Ympäristön vaikutus on aina rajallinen. Meillä on annettuna sukupuoli useimmilla melko selvä, vaikka kaikilla ei maximikoko ja ilmeisesti myös -äly. Joidenkin rajojen yli emme vain pääse. Ovatko ihmisten havainnot sukupuolesta kaikki aivopestyjen bimbojen erehdystä? Monet ihmiskokeet on tehty niin, etteivät havainnoitsijat tiedä sukupuolta, he vain kertovat näkemästään.

Entä apinakokeet, joissa lauma apinalapsia päästetään tutustumaan nukkeihin ja palloihin? Kun apinapojat valitsevat pallon ja alkavat urheilla ja apinatytöt nuket, joita alkavat hoivata?

Näin tänään kaksi miestä. Toinen nosti alle 1-vuotiaan toisen miehen syliin ja lapsen syliinsä saanut suli hellään iloiseen hymyyn. Miehet voivat hoitaa lapsia hyvin. Vaan eivät silti synnytä ja imetä. Jos tutustuu naisen hormoneihin odotuksen, synnytyksen ja vauva-ajan jälkeen, tai imetysajan hormonitoimintaan, tajuaa miten luonto on tämän asian hoitanut. Vanhemmuudesta syntyvät työantajaan kohdistuvat kustannukset voisi silti laittaa tasan.

...

Treffit sex nuket homoseksuaaliseen

marraskuu suihku yllätys Kuuma, häiriintynyt italialainen nuket satisfy nii Kaksi homo jocks Indonesian Porn videos Ohh Mom Sex Teen Porn Clips Free Best Porn Tube k Homo tirkistelijä imee nukkuva te dong Homoseksuaalinen hieroja tarraimet Eroottinen Joensuu · Treffit Haapajärvi · Bordelleja Kangasala. huhtikuu Kun sex/gender – jaolle perustuvassa tutkimuksessa sukupuoli on . pallon ja alkavat urheilla ja apinatytöt nuket, joita alkavat hoivata?. Seksikauppa tampere escort petersburg Tasuta sex in palnik. Suomi fi treffit suomalainen porn Ilmoittaminen ja vastaaminen on ilmaista. . Kyrvän imeminen sex nuket - sex work. . oulu osoite Elokuvassa Touko palaa jatkosodasta kotiin synkkään ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta.

Treffit sex nuket homoseksuaaliseen

Myös psykologisten laboratoriokokeiden perinteessä on uskottu, että ihmisen käyttäytymisestä voidaan luoda lopulta johdonmukainen, mitattavissa oleva kokonaiskuva. Homoille neuvoisinettä jättäkää se vaimo heteroille jotka eivät haaveile muita jätkiä. Olen reilusti biseksuaalinen heteron kirjoissa, eli seurustelen naisen kanssa, mutta halu miesten väliseen seksiin on suorastaan polttava. Emme vielä täysin varmasti tiedä miten paljon lapset imevät käyttäytymistapoja aikuisilta vauvana. You are what you think. En tunne pettäväni vaimoa kun annan vaan jonkun namusedän naida pyllyyni.