teen homoseksuaaliseen sex vids seksi

Yleisesti puhutaan ainakin romanttisesta ja esteettisestä viehätyksestä. Romanttinen viehätys tarkoittaa, että haluaa tehdä jonku henkilön kanssa romanttisina pidettyjä asioita — esim. Esteettinen viehätys tarkoittaa, että pitää jotakuta esteettisesti miellyttävänä, eli pitää jonkun ulkonäöstä. Seksuaalinen viehätys tarkoittaa, että haluaa tehdä jonkun henkilön kanssa seksuaalisina pidettyjä asioita, eli lähinnä seksiä.

Eli kun viehätyksen muotoja on erilaisia, myös ihmisten suuntautuminen menee niiden mukaan. Jos on mies, joka pitää naisia esteettisesti miellyttävinä, haluaa tehdä romanttisia ja seksuaalisia asioita naispuolisten ihmisten kanssa, silloin kyseessä on heteroesteettinen, heteroromanttinen ja heteroseksuaali ihminen.

Usein kuitenkin niputetaan eri viehätykset samaan, mikä vaikeuttaa niiden ihmisten elämää, jotka eivät koe niitä kaikkia. Ihminen voi kokea kaikkia viehätyksen muotoja tai ei yhtäkään niistä.

Jotkut kokevat vain osaa. Kaikki vaihtoehdot ovat ok! Eli voi olla vaikka ihminen, joka on a-esteettinen, aromanttinen ja aseksuaali. Pitää ottaa huomioon, että eri viehätyksen muodot yhdellä henkilöllä eivät vättämättä kohdistu samoihin sukupuoliin.

Voi olla vaikka nainen, joka esteettisesti viehättyy naisista, miehistä ja muunsukupuolisista, seksuaalisesti naisista ja romanttisesti ei kenestäkään.

Tällöin henkilö olisi pan-esteettinen, homoseksuaali ja aromanttinen. Esteettisestä viehätyksestä ei puhuta kovin usein, ja esim. Kuten aseksuaalisuudessa, myös aromanttisuudessa on eri muotoja. Esimerkiksi itse olen pan-esteettinen, akoiromanttinen ja aseksuaali. Kaikenlaisia identiteettejä on olemassa, ja kaikkia ei ole vielä edes löydetty. Kaikki suuntautumiset ovat hyväksyttäviä ja oikein. On myös aivan okei, jos ei ole varma suuntautumisestaan. On myös aivan okei, jos ei halua lokeroida itseään.

On myös aivan okei mennä ihan sekaisin kaikista näistä eri suuntautumisista, mutta ei se loppujen lopuksi ole niin monimutkaista. Ihan kaikki on okei, kunhan muistaa kunnioittaa muita. Se, ettei kumppani hangoittele vastaan, ei tarkoita suostumusta. Kumppanin pitää joko itse tehdä aloite tai selvästi suostua. Muuten kyseessä on raiskaus, ja se on rikos ja ihmisoikeusloukkaus. Muista myös, että jokaisella on oikeus olla suostumatta seksiin. Ja jos sitä oikeutta ei kunnioiteta vaan pakotetaan seksiin, se on aina tekijän vika.

En ole ylläpitäjä mutta voin vastata siltä pohjalta mitä terveydentiedon opettaja on sanonut. Eli seksuaalisuus on se suuntaus mistä sukupuolesta pidät ja millä tavalla esim. Mutta seksi on fyysistä kosketusta toiseen ihmiseen josta syntyy mielihyvää. Mutta siis jos pidät vaik siskosi kädestä ihan normaalisti kiinni nii se ei kumminkaan ole seksiä. Seksuaalisuus ja seksi Lue keskustelemisen ohjeet Palaa aihelistaan.

Toivottavasti tästä oli apua. Suurkiitos vastaajalle tiedoista ja vaivannäöstä!! Apua, tietääkö kukaan minne katosi palsta seksuaalisuudesta ja tuleeko se takaisin? Seksuaalisuus ja seksi Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista.

Homoutta kannattavat kirkontyöntekijät asettavat ihmisen "kaikkivaltiaaksi", joka tietää paremmin asiat ja ihmisen käyttäytymisen kuin Kaikkivaltias, Herra Jumala.

Tähän synnin kapina Jumalaa vastaan aina johtaa, nimittäin siihen, että ihminen sanelee jopa Jumalalle sen mikä on oikein ja väärin. Raamatun mukaan Jumala tuomitsee viimeisenä tuomiopäivänä jokaisen ihmisen tekojensa mukaan. Sinä päivänä kukaan ei enää pysty kieroilemaan tai vääristämään Jumalan sanaa, koska he joutuvat kohtaamaan kasvoista kasvoihin elävän Jumalan.

Matteuksen evankeliumin 24 luvussa Messias Herra Jeesus kertoo merkeistä, jotka tapahtuvat viimeisinä päivinä ennen kuin Hän tulee takaisin. Herran Jeesuksen mukaan laittomuus pääsee maailmassa valtaan, joka johtaa myös monien uskovien uskosta luopumiseen. Laittomuus sana tulee alkukielestä, joka tarkoittaa olla ilman Jumalan lakia. Lopunajan ihmiset luopuvat Jumalan laista ja opetuksista ja valitsevat laittomuuden, eli synnin tekemisen ja harjoittamisen.

Paavali kertoo samasta asiasta 1 Tim 4 luvussa. Laittomuuden, eli synnin kokonaisvaltainen hyväksyminen lopunajassa, johtaa myös maailmanlaajuiseen vainoon Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan. Lopunaikana ihmiskunta alkaa vainoamaan Herran Jeesuksen opetuslapsia, koska he eivät hyväksy esim. Lopunaikana Herran Jeesuksen opetuslapsista tehdään "rikollisia", koska he eivät hyväksy lopunajan luonnottomia syntejä. Lopunajan synnin vallassa oleva ihmiskunta saa kokea lyhyenajan synnin irvokasta riemua kun he ovat täysin polkeneet Jumalan sana totuuden ja muuttaneet yhteiskunnan lait hyväksymään luonnottomat synnit.

He saavat vain lyhyenaikaa "nauttia" synninajasta, sillä Herra Jeesus tulemuksessaan tulee tuomitsemaan heidät. Laittomuuden valtaan pääsy maailmassa johtaa siihen, että ihmiset rikkovat perinteisen ja Jumalan asettaman seksuaalisuuden harjoittamisen avioliitossa miehen ja naisen välillä.

Lopunajan ihmiset hyväksyvät homoseksuaalisuuden synnin harjoittamisen. Lopunajan laittomuuden valtaannousun tähden myös kirkon jäsenten enemmistö hyväksyy homouden. Raamattu opettaa homouden synnin valintana. Lopun ajan luopumus seurakunnassa menee niin pitkälle, että luopuneet tulevat hyväksymään myös homouden ja tämä geneettisyys ja homogeeni on se avain, jolla saatana eksyttää totuudesta luopuneet uskovat.

Tiede ei tunnusta saatanan ja synnin olemassaoloa, mutta silti he joutuvat näkemään synnin ja saatanan tekoja maailmassa. Koska he eivät kuitenkaan usko saatanan ja synnin olemassaoloa, mutta näkevät kuitenkin synnin vaikutukset maailmassa, niin he joutuvat keksimään sille jonkun syyn.

Tiede ratkaisee asian näin: Homogeeneihin ja homogeneettisyyteen uskovat ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet luotua ihmisviisautta, riivaajien viisautta enemmän kuin Jumalaa. Uskovan ei tule etsiä vastauksia synnin ja vanhurskauden kysymyksissä tieteeltä ihmisviisaudelta , vaan Jumalalta ja Hänen sanastaan. Jos emme alista uskoamme Pyhän Hengen johdatuksessa Jumalan sanan alle, niin eksymme:. Herra Jeesus piti homoutta syntinä. Usein kuulen väitteen, että Jeesus ei sanonut homoutta synniksi, mutta se on täysin väärä tulkinta tästä asiasta.

Herra Jeesus tuomitsee homouden synniksi ja tämä tulee selkeästi esille Jumalan sanasta. Herra Jeesus ilmestyksen kautta opetti Paavalia ja ilmoitti mikä on Jumalan tahto sekä totuus. Paavali opetti homouden olevan synti, koska Herra Jeesus ilmoitti sen hänelle. Herra Jeesus ja apostoli Paavali rakastavat tietenkin homoja lähimmäisenrakkaudella, mutta lähimmäisenrakkaus ei tarkoita sitä, että tulee hyväksyä synti.

Raamatun opetus on, että rakasta syntistä ihmistä lähimmäisenrakkaudella, mutta älä hyväksy, äläkä tue syntiä. Herra Jeesus sanoi, että kun Hän tulee takaisin, niin silloin maan päällä olevat ihmiset elävät kuten muinaisessa Sodomassa elettiin, jonka Jumala tuomitsi homoseksuaalisen synnin tähden.

Juudaan kirjeestä käy ilmi se että Jumala tuomitsi Sodoman ja Gomorran haureuden tähden, joka oli luonnotonta lihanhimoa, eli homoseksualismia.

Juudaan kirje sanoi että tämä Jumalan tuomio on varoittavana esimerkkinä siitä, että Jumala tuomitsee synnin kapinan. Herra Jeesus sanoi, että Jumala tulee tuomitsemaan homoseksuaalisuuden kun Hän tulee.

Herra Jeesus ei siis hyväksynyt homoseksuaalisuutta, vaan tuomitsi sen synniksi. Herra Jeesus on Messias ja syntien sovittajana Pelastaja. Hänen tuli täyttää koko laki sekä uskoa kaikki mitä vanha testamentti opettaa ja elää synnitön elämä, koska vain sillä tavalla Hän kykeni olemaan Pelastaja.

Todisteena sille, että Hän on Pelastaja on se, että kuolemansa jälkeen Hän nousi ylös ja asettui istumaan Isän Jumalan oikealle puolelle. Koska Herran Jeesuksen tuli uskoa kaikkeen mitä VT opetti, niin Hän tietenkin uskoi myös homouden olevan synti. Raamattu opettaa myös Uuden Liiton järjestyksen mukaan homouden olevan synti.

Myös tällä tavalla Herra Jeesus tuomitsi homouden synniksi. Nykyiset tietyt tahot tekevät liberaalia ja Raamatun sanoman vastaista Raamatun tutkimusta, jossa vääristetään se mitä Raamattu opettaa.

Raamatun kulttuurihistoriaa tutkinut professori Raija Sollamo sanoo, että nykypäivän homoseksuaalisuutta ei voi enää arvioida tuhannen vuoden takaisella kulttuurilla. Sollamon mielestä apostoli Paavalin opetus homoseksuaalisuudesta syntinä perustui Rooman valtakunnan hillittömään vapaamielisyyteen.

Sollamon mukaan Paavali tarkoitti hillittömien homoseksuaalisuuden harjoittajien olevan heteroseksuaalisia ihmisiä, jotka olivat irstailleet homoseksuaalisesti. Sollamo sanoo että Paavalin ajan käytöstavoilla ei ole enää mitään tekemistä nykyajan kanssa. Sollamon mukaan Paavali ei tuntenut sitä homoseksuaalisuutta, jonka nykytiede tuntee synnynnäisenä, jossa ihmiset käyttäytyvät vastuullisesti. Sollamon tulkinta on täysin epäraamatullinen, sillä niin vanha testamentti kuin Uusi Testamentti tuomitsevat homouden synniksi ja kauhistukseksi Jumalan edessä.

Raamattu ei opeta homouden olevan synnynnäistä, vaan syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan. Paavali opettaa, että homouden harjoittajat ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen seksuaalisuuteen. Jumalan sana opettaa, että homoseksuaalisuus on luonnonvastaista, eli ei luonnollista eikä synnynnäistä. Eräs liberaaliteologian harhatulkinta 1 Kor 6: NIV 1 Cor 6: Do not be deceived: Neither the sexually immoral nor idolaters nor adulterers nor male prostitutes nor homosexual offenders.

NIV kääntää väärin sanomalla, että homoseksuaali rikollinen ei peri taivasten valtakuntaa. Toisin sanoen liberaalinen harhaoppi opettaa tuon väärin käännetyn jakeen perusteella, että homot pääsevät taivaaseen, kunhan elävät siten etteivät elä rikollista elämää. Malakos tarkoittaa epämiehekästä, pojan ja miehen välistä seksiä, miestä joka harjoittaa epänormaalia seksiä ja miesprostituutiota.

Arsenokoites tarkoittaa homoseksuaalia, miestä joka makaa miehen kanssa. Homouden puolustelua Raamattua vääristäen. Jotkut koittavat puolustella homoutta sanomalla, että Raamattu hyväksyy homouden. Nämä ihmiset perustavat puoltavan kannan homoseksuaalisuudelle mm. Luukkaan evankeliumin 17 lukuun ja jakeeseen Homouden puoltajat sanovat, että koska tuossa kohdassa puhutaan kahdesta miehestä yhdellä vuoteella, niin on kysymys homoista, joista toinen pelastuu ja toinen ei.

Homouden puoltajien mielestä tuo kohta todistaa, että usko Jeesukseen pelastaa eikä seksuaalinen suuntaus, joten homot ja lesbot voivat uskoa Jeesukseen ja pelastua harjoittamalla homoseksuaalisuutta. Kuten olemme aiemmin nähneet niin Raamattu Jumala tuomitsee täysin selvästi homoseksuaalisuuden synniksi.

Vanha Biblia kääntää jakeen oikein alkutekstin mukaisesti:. Vanha Biblia Luuk Murdock translation of Syriac Peshitta I tell you, that, in that night, two will be in one bed; one will be taken, and the other left. Green's Literal Translation I say to you, In that night two will be on one bed; the one will be taken and the other will be left.

Homouden puolustajien eräitä ivallisia lempiargumentteja on vedota, että koska uskotte homouden olevan voimassa, niin pitäkää orjia ja kivittäkää synnintekijät koska vanhassa testamentissa sanotaan niin.

Raamattu opettaa, että Herran Jeesuksen kautta tuli voimaan lain muutos. Herra Jeesus ei kumonnut Jumalan lakia, joka on Kymmenen Käskyä. Herran Jeesuksen kautta kuitenkin kumottiin vanhan liiton jumalanpalvelusjärjestys. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki VT: Uuden liiton järjestys poisti myös mm. Uudessa Liitossa ei ole voimassa kuolemanrangaistusta synnintekijälle sillä tavalla, että seurakunnan tai jonkun muun tahon tulisi tuomita synnin harjoittajat kuolemaan.

Vanhan liiton "orjat" olivat palvelijoita, eivät siis orjia ja heitä tuli kohdella hyvin. Jos israelilaiset kohtelivat palvelijoitansa huonosti, niin he joutuivat päästämään palvelijansa vapaiksi 2 Moos 12 luku. Muun muassa monet englanninkieliset käännökset sekä myös Vanha Biblia käyttävät alkutekstin mukaista sanaa, eli palvelijaa.

Kyse ei siis ollut orjuudesta. Uudessa Liitossa ei ole voimassa VT: Uuden Liiton aikakautena ei ole voimassa vanhan liiton aikainen jumalanpalvelusjärjestys ja siksi iso osa VT: Raamattua ivaajien ja pilkkaajien esiin nostamat ajatukset VT: Jalkapuu ja häpeäpaalu rangaistukset poistettiin käytöstä vuonna , kun Suomessa astui voimaan uusi rikoslaki. Vanhaan ei saa enää palata, koska se ei ole enää voimassa. Samoin myös vuonna Suomesta poistettiin jalkapuu ja häpeäpaalu rangaistukset, jotka eivät enää ole voimassa, siksi ketään ei saa enää vaatia rangaistavaksi jalkapuulla tai häpeäpaalulla.

Yhtä typerää on tuoda esille noudatettavaksi sellaisia VT: Tämän artikkelin sanotaan olevan homoseksuaalisen liikkeen "raamattu". Artikkeli esittelee strategioita ja tekniikoita kuinka toteuttaa menestyksekäs propagandakampanja, jonka kautta sekoitetaan ja petetään amerikkalaiset sekä demonisoidaan vastustajia. Artikkeli esittelee kuuden askeleen menetelmän, miten homoseksuaalien tulee markkinoida tätä kampanjaa. Puhu homoudesta äänekkäästi ja niin usein kuin mahdollista 2.

Esitä homot uhreina, ei aggressiivisina hyökkääjinä 3. Anna myötämielisille perusteita 4. Esitä homot hyvinä 5. Esitä vastustajat pahoina 6. Käyn läpi lyhyesti kuuden askeleen menetelmän mietteitä ja ajatuksia vertaamalla niitä Raamatun opetukseen.

Homokampanjan tarkoituksena on pitää homoutta jatkuvasti esillä, eli pakkosyöttää sitä muille. Tällä tavalla murretaan yleiset ja normaalit käsitykset kun niitä vastaan koko ajan hyökätään ja markkinoidaan niiden rinnalle luonnottomia vaihtoehtoja.

Tällainen toiminta on suvaitsematonta, jossa ihmiset halutaan aivopestä kannattamaan omia näkemyksiä. Tämän hedelmä näkyy nykyään jo Suomessa, sillä kansan enemmistö on hyväksynyt luonnottoman homoseksuaalisuuden harjoittamisen.

Raamattu opettaa jokaisen ihmisen olevan lähimmäinen, jota tulee rakastaa totuudessa. Uskomattomat ihmiset eivät ole käännytyksen kohteita, vaan lähimmäisiä joita rakastetaan.

Evankeliumia kerrotaan rakkaudesta lähimmäiseen, ei oman asian ajamiseen, koska Herran Jeesuksen opetuslapsi kertoo Herransa sanoman. Asetu uhrin rooliin ja syytä muita. On hyvin tyypillistä ja yleistä, että kun ihminen asettuu uhrin rooliin, niin hän sen kautta saa hyväksyntää muilta.

Uhrin rooliin asettumalla ihminen myös syyttää niitä, jotka ovat toisinajattelijoita. Tällainen ihminen tekee niistä syyllisiä, jotka eivät ole samaa mieltä hänen kanssaan. Ajatuksena on että uhrin asemasta käsin saat sanomasi paremmin läpi sekä hyväksytyksi.

Ajatuksena on myös, että uhrin roolista käsin saa myötätuntoa ja hyväksyntää muilta. Uhrin asemasta käsin hän myös hyvin usein lyö muita "sallitusti" suojakilven takaa. Hän lyö aiheettomasti ja perusteettomasti, vain sen tähden koska hän haluaa väkisin saada agendansa hyväksytyksi. Tällä tavalla hän koittaa peittää oman aggressiivisuutensa.

Tämä kaikki myös näkyy jo Suomessa. Raamattu opettaa kunnioittamaan ja rakastamaan lähimmäisiään totuudessa. Herran Jeesuksen opetuslapsi ei asetu uhrin rooliin muita syyttäen, vaan rakkauden kautta kertoo evankeliumin totuuden.

Uskova ei pyri manipuloimaan lähimmäisiään, vaan Jumalan rakkauden kautta rakastaa lähimmäisiään kertomalla totuuden. Homokampanja kehottaa tekemään ihmisistä myötämielisiä homoudelle ja antamaan heille siihen koko ajan lisää perusteita. Kun tarpeeksi puhuu ja vetoaa ihmisen tunteisiin, niin enemmistö turtuu ja hyväksyy luonnottomuuden. Kampanja painottaa etsimään myötämielisiä ja puhumaan heille, eli tarkasti etsimään kohteensa. Vähemmistö ei suostu tämän kampanjan manipuloitavaksi, koska he näkevät, että on kysymys luonnottomuudesta.

Raamatun opetuksen mukaan Jumala haluaa pelastaa kaikki ihmiset. Raamattu ei kehota valitsemaan ihmisiä omien mieltymyksien mukaisesti. Raamatun opetus on, että tulee kertoa Jumalan rakkaudesta ajamatta omaa etua. Raamattu opettaa jokaisen ihmisen olevan tärkeä, sellainenkin joka ei arvosta eikä hyväksy sanomaasi. Siksi Jumalan rakkaudesta on tärkeää puhua kaikille ihmisille.

Homokampanjan tarkoituksena on saada ensiksi ihmiset näkemään homot hyvinä ja kunnon kansalaisina, jonka jälkeen vasta koitetaan saada hyväksyntä homoudelle.

He haluavat ensin piilottaa homouden, koska sitä pidetään epänormaalina. Pikku hiljaa homojen persoonien kautta koitetaan saada hyväksyntä homouden harjoittamiselle.

Tämäkin on jo tapahtunut Suomessa. Raamatun opetuksen mukaan Herran Jeesuksen opetuslapsi hyväksyy kaikki ihmiset ihmisinä, mutta ei hyväksy syntiä, jota homoseksuaalisuus edustaa.

Herran Jeesuksen opetuslapsen hyvyys on Jumalan armoa, ei hänen omaa ansiotaan. Siksi Herran Jeesuksen opetuslapsi ei koskaan väheksy lähimmäisiään. Homokampanja kehottaa parjaamaan ja syyttämään vastustajia. Homoseksuaalit vetoavat ihmisoikeuksiin ettei ketään saa syrjiä ja parjata. Homokampanja kuitenkin itse syyllistyy parjaamaan, syyttämään ja mustamaalaamaan, niitä jotka ajattelevat eri tavalla seksuaalisuudesta kuin he.

Tällainen toiminta on kavalaa, petollista, tuomittavaa sekä vääryyden kautta muita manipuloivaa. Homokampanjan syytös ja parjaus kohdistuu Raamattua totena pitäviä ihmisiä kohtaan. Tätäkin näkyy jo Suomessa. Raamattu opettaa synnin olevan vääryyttä, joka tulee esille väärinä tekoina ja ajatuksina.

Synnille on tyypillinen ominaispiirre, että se ivaa, pilkkaa ja haluaa vääristellä asioita. Tämä kampanja sallii sen, että vastustajia ivataan ja pilkataan sekä että heidät tulisi esittää pahoina. Tästä käy ilmi se kuinka kampanja toimii juuri synnin ominaispiirteen mukaan. Raamattu kehottaa rakastamaan niitä, jotka meitä vihaavat, eikä pahaa saa kostaa pahalla.

Herran Jeesuksen opetuslapsi ei saa ivata eikä pilkata ketään. Herran Jeesuksen opetuslapsi sanoessaan homouden synniksi ei parjaa eikä syytä ketään, vaan sanoo sen mihin uskoo ja antaa ihmisten vapaasti päättää miten itse kukin uskoo ja elää. Rahoita kampanjaa johon uskot. Homokampanja kehottaa rahoittamaan kampanjaa. He ajavat omaa etuaan, koska ihmisarvo ja suvaitsevaisuus on heille tärkeää.

Raamatun opetus on, että kun evankeliumin julistusta rahoitetaan, niin kysymys ei ole julistajien oman edun tai asian ajamisesta, vaan Herran asian ajamista. Ihmisarvo ja suvaitsevaisuus on tärkeää, siksi muista että evankeliumiin uskominen on vapaaehtoista.

Herran Jeesuksen opetuslapsi ei saa manipuloida ketään. Hyväksy se jos joku ei halua uskoa ja anna hänen vapaasti valita tie mitä hän haluaa kulkea. Homokampanja kehottaa homoseksualisteja rahoittamaan kampanjaansa. Artikkeli kehottaa murtamaan valtamedian, että se hyväksyisi homouden. Artikkeli tuo esille, että elokuvat ja TV-sarjat tulisi saada homoudelle myönteisiksi.

Tavoite on saada mediassa näkymään homomainoksia, jotka esittävät homouden myönteisenä asiana. Tämä kaikki näkyy jo Suomessa. Artikkeli tuo esille, että Raamattuun uskovat seurakunnat tuomitsevat homot. Artikkelin mukaan kahdella tavalla voidaan sotkea ja sekoittaa Raamattu uskovaisten homofobia.

Ensimmäinen on saada tukea maltillisilta liberaalit seurakunnilta ja uskovilta. Nostaen esille vastaväitteitä vanhoillisille Raamatun sanan mukaisille Raamatun opetuksille ja tulkinnoille paljastamalla vihan uskovien vihan ja ristiriidat. Artikkeli sanoo, että toiseksi voimme heikentää homofobiasta kärsivien seurakuntien moraalista auktoriteettia esittämällä heidän arvomaailmansa vanhentuneeksi sekä olevan ajastaan jäljessä viimeisten psykologisten tutkimuksien valossa.

Institutionaalinen uskonto usko täytyy laittaa vastakkain mahtavamman tieteen ja julkisen mielipiteen kanssa. Artikkeli vertaa Raamatun uskoa kilpeen ja miekkaan, joka kirosi maallisen humanismin.

Artikkelin mukaan tällainen epäpyhä liitto on toiminut hyvin ennenkin seurakuntia vastaan aiheissa kuten avioero ja abortti.

Artikkeli vetoaa, että kun avoimesti puhumme homoseksuaalisuuden yleisyydestä ja hyväksymisestä, niin tämä liitto voi toimia taas kerran. Raamatun opetuksen mukaan Herran Jeesuksen opetuslapsi ei vihaa ketään, eikä hänellä ole homofobiaa.

Homokampanjan vihateema on parjauskampanja, jonka kautta he haluavat murtaa Raamatun sanan totuuden. He vetoavat psykologiaan, tieteeseen ja yleiseen mielipiteeseen, että saisivat tehdä tyhjäksi Raamatun totuuden.

Siinä he eivät kuitenkaan onnistu, sillä vaikka maailma muuttuu, niin Jumalan sanan totuus ei muutu, eikä ihminen pysty sitä kumoamaan. Homokampanjan toimintatavat ovat epäpuhtaita, epärehellisiä sekä muita mustamaalaavia.

Tämän kautta he koittavat painostaa ja muuttaa yleisen käsityksen luonnollisesta seksuaalisuudesta. Eräs tapa miten homoseksuaalit toimivat on sellainen missä he sanovat olevansa kristittyjä ja uskovia. Tämän tarkoituksena on sekoittaa ihmisiä ja jos joku sanoo, että homo ei voi olla uskova, niin he sanovat kovaan ääneen, että sinä loukkaat ja halvennat ihmisarvoani. Siitä ei kuitenkaan ole kysymys, sillä Raamattu opettaa homouden olevan syntiä ja siksi homouden harjoittaja ei voi olla Herran Jeesuksen opetuslapsi.

Suomen maa on täynnä luterilaisen kirkon kasteella kastettuja kristittyjä ateisteja. Tämä kertoo selkeästi sen, että jos joku sanoo olevansa kristitty tai uskova, niin se ei tarkoita samaa kuin olla todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi. Raamattu opettaa, että todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi on tehnyt Jumalan armosta parannuksen ja hänen tulee uskoa Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu sanoo. Artikkelin mukaan panettelu ja mustamaalaaminen on tarpeellista, koska vastustajat levittävät koko ajan väärää tietoansa.

Artikkeli kehottaa toimimaan siten, että homofobian vallassa olevat ihmiset joutuvat kokemaan syyllisyyttä ja häpeää. Artikkeli kehottaa tekemään homouden vastustajista niin ilkeitä ja pahoja, että ihmiset haluavat sanoutua irti homouden vastustajista. Artikkelin mukaan homouden vastustajat pitää esitellä kuin Ku Klux Klan, joka vaati homojen polttamista ja kuohitsemista.

Artikkelin mukaan homouden vastustajia tulee verrata natsien suorittamiin hirmutekoihin toisen maailmansodan aikana keskitysleireillä, jossa homoseksualisteja kidutettiin ja tapettiin. Artikkelin mukaan homokampanjan vastustajien parjaamisen tarkoituksena on saada vastustajat raivostumaan.

Edellä olevat toimintatavat ovat likaisia, kieroja sekä kiihotusta kansanryhmää ja ihmisiä vastaan, jotka eivät pidä homoutta luonnollisena asiana. Homokampanja kehottaa mustamaalaamaan ja panettelee niitä ihmisiä, jotka vastustavat homoutta.

Tämän sanotaan olevan tarpeellista. Homokampanja koittaa saada homouden vastustajat näyttämään syyllisiltä, joiden tulisi hävetä. Artikkeli kehottaa tekemään vastustajista ilkeitä ja pahoja vertaamalla heitä historiassa tehtyjen hirmutekojen kaltaisiksi tai ihmisiksi, jotka ovat hyväksyneet nämä hirmuteot. Homokampanjan tavoitteena on saada homouden vastustajat raivostumaan: Raivostunut ihminen käyttäytyy negatiivisesti ja siten hänet saadaan ansaan, joka näyttää hänet huonossa valossa ja homouden puolustajat viattomina uhreina.

Homokampanjan tavoitteet ja toimintamenetelmät ovat korruptoituneita, likaisia, kieroja sekä alhaisia. Homokampanja rikkoo suvaitsevaisuuden rajat sekä loukkaa ihmisarvoa järjestelmällisen vihakampanjansa kautta. He taistelevat oman ihmisarvonsa puolesta pyrkien lietsomaan vihaa niitä kohtaan, jotka eivät näe homoseksualismia luonnollisena seksuaalisuutena.

Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi ei tietenkään koskaan missään tilanteessa hyväksy homoseksualistien surmaamista, kiduttamista eikä pakkokäännyttämistä heteroksi. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi uskoo homouden olevan synti. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi antaa myös ihmisille vapauden valita millä tavalla itse kukin haluaa elää ja toteuttaa seksuaalisuuttaan. Homok ampanja on jo melkein onnistunut. Homokampanja on ulottanut lonkeronsa kaikkialle.

Se on soluttautunut kirkkoon muuttaen kirkon suhtautumisen homouteen, valtamedia ja kansan enemmistö on nykyään homoudelle myönteinen. Ihmiset ovat muuttuneet vihamielisiksi todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan, osittain homokampanja takia, joka provosoi ihmisiä vastustamaan Raamatun totuutta.

Tämän kampanja tulee huipentumaan siihen kun laittomuus muuttaa lait ja homouden synniksi sanomisesta tehdään rikos. Silloin alkaa maailmanlaajuinen suvaitsemattomuuden vaino Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan, joita vainotaan uskonsa tähden. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi ei anna periksi synnille edes pakon edessä, vaan hän Jumalan armosta uskoo Raamatun totuuteen myös vainojen aikana. Raamattu profetoi, että lopunaikana maailma antautuu laittomuuden valtaan, siksi synnin voimalla toteutettu homokampanja on onnistunut saamaan koko maailman valtaansa.

He saavat kuitenkin vain lyhyen aikaa riemuita tästä, sillä Herran Jeesuksen tullessa takaisin päivien lopulla Hän tuomitsee homoseksuaalisuuden. Pääkaupunkiseudun helsinkiläisessä ja espoolaisessa yläkoulussa tytöt ovat painostaneet toisia tyttöjä lesbosuhteisiin.

Tyttöjä on uhkailtu ja painostettu suutelemaan toista tyttöä. Erään opettajan puuttuessa koulussa tapahtuvaan tyttöjen väliseen kähmintään, eräs tytöistä vastasi hänelle: Olen huomannut, että hyvin usein homoseksuaalisesti suuntautunut ihminen ylikorostaa omaa seksuaalisuuttaan ja "taistelee" omien oikeuksiensa puolesta.

Tämä johtaa usein siihen, että jotkut homoseksuaalit painostavat ja jopa uhkaavat muita hyväksymään seksuaalisuutensa. Iltasanoman artikkelista käy myös ilmi se minkä olen itse havainnut, että jotkut homoseksuaalit eivät tyydy pelkästään itse olemaan homoja ja lesboja, vaan yrittävät saada muita heteroita panostamalla tekemään samoja tekoja kuin mitä he homoseksuaaleina tekevät.

Tämä ei tietenkään tarkoita sitä että kaikki homoseksuaalit painostavat muita, mutta hyvin usein heidän keskuudessaan kuitenkin tapahtuu sitä. Kähmintä seksuaaliset aktiiviteetit ja fyysinen kanssakäyminen ei kuulu julkisiin tiloihin. Iltasanoman artikkelista tulee esille myös se kuinka jotkut homoseksualistit luovat ja provosoivat tilanteen, jossa he tuovat esille kuinka heitä syrjitään. Homoseksualistit sanovat, että heitä syrjitään ja heidän ihmisoikeuksiaan loukataan jos homous sanotaan synniksi tai poikkeavaksi seksuaalisuudeksi.

Iltasanoman artikkelista käy ilmi huomio ja toiminta, jonka olen myös itse havainnut. Jotkut homoseksualistit ei kaikki syyllistyvät siihen mistä he muita syyttävät. Iltasanoman artikkelista käy ilmi, että jotkut homoseksuaali tytöt uhkasivat ja painostivat heteroita toimimaan seksuaalisesti homoseksuaalisuuden tavoin. He loukkasivat näiden heterotyttöjen identiteettiä ja ihmisoikeuksia. Valitettavasti tämä puoli asiassa usein unohtuu eikä siitä puhuta.

Tämä Iltasanoman artikkeli on harvinaisuus uutistulvan viidakossa, sillä hyvin usein asia uutisoidaan siten kuinka kristityt loukkaavat homoseksuaalien ihmisoikeuksia. Raamatun opetuksen mukaan jokaista ihmistä tulee rakastaa lähimmäisenä, mutta myös synti tulee sanoa synniksi.

Raamatun mukaisessa terveessä uskossa oleva ihminen ei koskaan painosta homoseksuaaleja tulemaan heteroiksi. Herran Jeesuksen opetuslapsi uskoo Raamatun sanaan ja tuo esille sen mitä sana opettaa, mutta ei painosta ketään, vaan jättää valinnat ihmisen omalle vastuulle.

Tunnettu homoaktivisti Frank Kameny määrittelee Kamenkyn ajatukset kursiivissa omasta maailmankatsomuksestaan käsin  ihmisen ja eläimen välisen seksin näin:. Jos jokin mitä joku sanoo mielivaltaisesti "seksuaaliseksi perversioksi" tuottaa onnellisuutta kahden aikuisen kesken, niin silloin sen nautinto tulee säilyä. Näin meillä tulee olla enemmän ja parempaa nautintoa ja parempia seksuaali-perversioita, miten se sitten määritelläänkin kahden aikuisen keskinäisellä suostumuksella.

Eläinseksi ei ole minun juttuni. En ole koskaan harrastanut sitä. Mutta se näyttää joidenkin ihmisten harmittomalta heikkoudelta ja omituisuudelta. Niinpä, niin kauan kun eläimellä ei ole mitään sitä vastaan, en välitä, enkä näe syytä että muidenkaan tulisi välittää. Jos eläinseksi yhteisestä sopimuksesta eläimen kanssa tuo onnellisuutta joillekin ihmisille, annettakoon heidän harrastaa sitä mikä tekee heidät onnellisiksi Jokainen joka ei halua valita elämäänsä jotakin tiettyä pornografiaa on oikeutettu siihen.

Mutta sellaista oikeutta ei ole olemassa, jossa jotkut ihmiset koittavat rajoittaa tai estää sen hankintaa tai katsomista niiltä jotka sitä haluavat. Tällaiset yritykset edustavat moraalista fasismia. Amerikan talibanismia ja kristillistä fasismia. Edellä mainittuja tulisi vastustaa. Tämä on kansallisen pornon kuluttajien yhdistyksen Pornografian kehitys ja suojelu näkökanta. Joten ne jotka haluavat enemmän onnellisuutta tavoitelkaa enemmän ja parempia nautintoja ja parempaa ja kovempaa pornografiaa.

Ottaessani tämän esille en sano enkä tarkoita, että jokainen homoseksualisti ajattelee samalla tavalla kuin homoseksualisti Frank Kameny. Frank Kameny hyväksyi luonnottoman homoseksuaalisuuden, joka johti myös ihmisen ja eläimen välisen seksin hyväksymiseen. Kameny sanoo että hän ei itse harrasta eläinseksiä, mutta hyväksyy sen jos se tekee jonkun onnelliseksi joka sitä harrastaa.

Tämä on ikävä osoitus ja todistus sille, että kun ihminen hyväksyy luonnottoman seksin harrastamisen, niin se voi johdattaa ihmisen hyväksymään yhä enemmän luonnottomuutta.

Synnin himo ei tyydy, vaan se usein haluaa enemmän. Frank Kamenyn sydämessä jäytää kapina Jumalaa ja Hänen sanaansa sekä Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan, siksi hän nimittää Raamatullista uskoa kristilliseksi fasismiksi.

Ei aina, mutta hyvin usein homoseksualismin harrastajat tai sen hyväksyvät ihmiset kylvävät vihamielisyyden siemeniä Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan.

He usein haluavat puolustaa ihmisoikeuksia, mutta syyllistyvät kuitenkin ivaamaan ja pilkkaamaan Herran Jeesuksen opetuslapsia. Raamattu kehottaa rakastamaan lähimmäisiään ja Herran Jeesuksen opetuslapsi rakastaa homoseksuaaleja lähimmäisinään, mutta eivät hyväksy homouden harjoittamisen tekoja. Herran Jeesuksen opetuslapsi arvostaa homoseksuaalia ihmisenä, eikä pilkkaa ja ivaa häntä, vaan kertoo sen miten uskoo Raamattua ja Jumalan sanaa.

Seksi eläinten kanssa kuten myös homous  ovat syntiä ja kauhistus Herralle, näin sanoo Jumalan sana hyvin selkeästi:. Fyysiset haitat ja vahingot. Homoseksuaalisuuden harjoittaminen kaikilla tavoilla ja muodoilla on aina synti. Hyvin usein tässä keskustelussa jätetään huomiotta homoseksuaalisuuden harjoittamisesta aiheutuvat fyysiset vahingot sekä haitalliset tartuntataudit.

Koin että tämäkin asia tulee ottaa rohkeasti esille, koska se myös todistaa sen, että homouden harjoittaminen on vastoin luonnonjärjestystä sekä Jumalan tahtoa. Anaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta leviää enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Homoseksuaalisista miehistä noin kaksi kolmannesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja. Vaikka anaalisessa sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta käytettäisiin suojavälineitä, niin silti anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa.

Peräaukon sulkijalihas on tehty siten, että se venyy päästäessään läpi suolen liikkeet ulostuksen yhteydessä. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sen sisään, niin peräsuolen ympärillä oleva kalvo vahingoittuu aina sekä helposti rikkoutuu. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sisään, niin työnnön aiheuttama paine yleensä vahingoittaa peräaukossa olevaa sulkijalihasta.

Jumalan luomassa luonnollisessa järjestyksessä peräaukko on suunniteltu sisältäpäin työntöliikkeeseen ulostuksen yhteydessä. Silloin kun peräaukkoon työnnetään jotakin ulkoapäin sisälle, niin se rikkoo paikkoja.

Tämä osoittaa selkeästi, että seksuaalisuutta ei ole tarkoitettu toteutettavaksi anaalisen yhdynnän kautta. Kaikki asiat niin Jumalan luomat kuin ihmisen rakentamat ovat toimivia silloin kun niitä oikein käytetään.

Väärinkäyttämisen takia asiat rikkoutuvat ja aiheuttavat ongelmia. Kun peräaukkoa käytetään anaaliseen sukupuoliyhteyden harjoittamiseen, niin sen seurauksena voi tapahtua seuraavia asioita: Homoseksuaalinen sukupuoliyhteys sisältää hyvin usein myös yhdistetyn anaalisen ja oraalisen sukupuoliyhteyden, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun ja päätyvät elimistöön aiheuttaen ongelmia.

Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia myös peseytymisen jälkeen. Erään amerikkalaisen seksuaalisia sairauksia käsittelevän tutkimuksen kirja julkaisu mukaan homoseksuaalisilla miehillä on homoseksuaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta suuri riski sairastua seuraaviin tartuntoihin: Sexually transmitted viral hepatitis and enteric pathogens.

Totta kai myös miehen ja naisen välisen synnillisen Jumalan tahdon vastaisen seksin harjoittamisen seurauksena tarttuu muutamia tartuntatauteja. Mutta tutkimusten mukaan anaalinen sukupuoliyhteyden harjoittaminen levittää enemmän tartuntatauteja kuin emättimen kautta harjoitettava sukupuoliyhteyden harjoittaminen. Koska anaalinen sukupuoliyhteyden harjoittaminen rikkoo peräaukon ympärillä olevia kalvoja, joka edesauttaa bakteerien pääsemistä verenkiertoon sekä muiden fyysisten haittojen takia kaikenlainen myös miehen ja naisen välinen anaali sukupuoliyhdyntä anaalinen sukupuoliyhdyntä on vastoin Jumalan luomaa seksuaalista kanssakäymistä.

Jumala loi miehelle ja naiselle sukupuolielimet, jotka sopivat yhteen täydellisesti, siksi se on Jumalan luoma luonnollinen sukupuoliyhteys. Homoseksuaalisuus on sen kaikissa muodoissaan syntiä ja Jumalan tahdon vastaista.

On selvää, että fyysisten haittavaikutusten myötä mukaan astuu myös henkinen kuorma sekä ahdistus. On selvää ettei homoseksuaalisuus lisää ihmisen fyysistä ja henkistä terveyttä ja onnellisuutta, vaan päinvastoin kuormittaa niitä kovasti. Tutkimuksien mukaan homomiehillä ja lesboilla on suurempi riski psykiatrisiin sairauksiin kuten masennukseen, huumeiden käyttöön sekä itsemurha yrityksiin.

Tämä käy ilmi Hollannissa tehdyissä tutkimuksissa, jossa homoseksuaalisuus, lesbous ja bi-seksuaalisuus on yleisesti hyväksyttyä. Hollannin tutkimukset osoittavat sen että homoseksuaalisuuden yleisestä hyväksymisestä huolimatta homoseksuaaleilla on masennusta sekä itsemurha yrityksiä. Tässä valossa on nähtävä ettei ole perusteltua täysin väittää, että homouden vastustaminen " homofobia " synnyttäisi masennusta ja itsemurha riskiä.

Laajat Hollantilaistutkimukset osoittavat ettei "homofobia" ole syy homojen ja lesbojen masennukseen, ahdistukseen sekä itsemurha riskiin. Hollantilaistutkijoiden mielestä tutkimus tuo esille todisteet, että homoseksuaalisuus on syy suurempaan riskiin sairastua psykiatrisiin sairauksiin homojen keskuudessa kuin "homofobian" aiheuttamat syyt.

Näyttää selvästi siltä myös tutkimusten valossa, että homoseksuaalien henkiset ongelmat kuten masennus, ahdistus ja itsemurha riski johtuvat luonnottomasta seksuaalisesta suuntautumisesta. Lesbojen seksuaalisuutta käsittelevillä sivustoilla ja tietolähteissä on myös mainintoja lesboseksin aiheuttamista tartuntataudeista: Raamatun mukaan lesbous on syntiä ja Jumalan tahdon vastaista.

Kaikenlaisen synnillisen seksin harjoittamisen seurauksena on mahdollisuus saada tartuntatauti. Uskon että nämä taudit tulevat juuri siitä syystä, koska ihmiset tekevät syntiä ja saavat siitä synnin seurauksena taudin itsellensä.

Tämä ei ole väite, vaan tosiasia, joka on helppo todistaa oikeaksi. Jumalan asettamassa sukupuolielämässä miehen ja vaimon välisessä pysyvässä parisuhteessa, jossa aviopuolisot ovat uskollisia toisilleen ei esiinny sukupuolitauteja. Ihmisen terveyteen keskittyvän laitoksen amerikkalainen järjestö CDC: Miehillä papilloomavirus voi infektoitua sukupuolielimien alueelle peniksen tai peräaukon ympärille sekä infetioita voi myös esiintyä suun ja kurkun alueella.

Miehet saavat papilloomavirus tartunnan yleisimmin emätin- ja anaaliyhdyntöjen kautta. Papilloomavirus voi myös tarttua suuseksin kautta. Papilloomavirus voi joissakin tapauksissa aktivoitua vasta vuosienkin kuluttua seksiaktin seurauksena, jossa seksipartneri on ollut taudinkantajana. Useimmissa tapauksissa miehillä papilloomavirus ei aiheuta oireita eikä terveyshaittoja.

Joissakin tapaukissa papilloomavirus muodostaa miehillä syyliä sukupuolielimien alueelle. Jotkut papilloomavirukset voivat aiheuttaa miehillä penissyöpää, peräaukonsyöpää anaalialueille , kurkkusyöpää myös kielen alueelle ja nielurisat.

Papilloomaviruksen aiheuttamat syylät eivät ole samaa lajia, jotka aiheuttavat syöpää. Papilloomaviruksen aiheuttamia syöpä tapauksia havaitaan Amerikassa vuosittain seuraavasti:. Ylläolevissa luvuissa on myös huomioitu se että näiden syöpien taustalla on myös tupakan ja alkoholin käyttöä, ei yksistään papilloomavirus.

Homoseksuaalit ovat siis vaarassa sairastua syöpään papilloomaviruksen kautta paljon todennäköisemmin kuin heteromiehet. Miehillä joilla on HIV tartunta saavat myös muita helpommin vaikeasti hoidettavia syyliä sukupuolielinten alueille. Papilloomavirukselta on vaikea suojautua, sillä edes kondomi ei suojaa tartunnalta, koska papilloomavirus voi tarttua pelkästä ihokosketuksesta.

Kiistattomasti homoseksin harjoittamisen kautta syöpäriski on moninkertainen verrattuna heteroseksiin. On siis kiistaton tosiasia, että homoseksuaalisuuden harjoittamisen kautta riski sairastua vakaviin terveydelle vaarallisiin sairauksiin on paljon yleisempää homojen keskuudessa kuin heteroiden.

Ainoa keino suojautua papilloomaviruksen aiheuttamilta vakavilta vaaroilta on Raamatullinen pysyvä parisuhde, eli avioliitto miehen ja naisen välillä. Raamattu, Jumalan sana antaa tässäkin asiassa parhaimmat ohjeet, joiden tarkoitus on suojella ihmisen fyysistä kuin psyykkistä hyvinvointia.

Olen saanut palautetta koskien tätä kirjoitusta, josta poistin erään kohdan. Poistetussa kohdassa toin esille, että lesbojen keskuudessa on havaittu bakteerivaginoosi nimistä tulehdusta en tuonut esille tulehduksen nimeä , joka on ominaista lesboille. Kerroin myös että tutkijat eivät tiedä mikä sen aiheuttaa. Kirjoitin myös että koska lesbous on syntiä, niin siitä on aina haittavaikutuksia, joka johtuu synnin seurauksista.

Kirjoitin myös että lesbosuhteissa on mahdollista saada monia muita sukupuolitauteja. Toin sen myös esille, että Jumalan sanan opetuksen mukaan lesbous on syntiä ja vastoin Jumalan asettamaa seksuaalisuuden harjoittamista. Poistin sen osan kirjoitustani koska se oli kirjoitettu huolimattomasti ja epätarkasti, joka ei tuonut asiaa ihan kokonaan esille siten kuinka ajattelen asiasta.

Koska olen saanut siitä palautetta ja syytteitä epärehellisyydestä niin avoimesti kerron tässä poiston syyn ja mitä oikein tarkoitin. Asiantuntijoiden mukaan bakteerivaginoosi on lesboilla paljon yleisempää kuin muilla naisilla. Bakteerivaginoosia esiintyy siis myös muilla naisilla kuin lesboilla, eikä sitä luokitella sukupuolitaudiksi. Asiantuntijoiden lausuntojen mukaan tarkoitin juuri sitä, että sitä esiintyy erityisesti lesboilla.

Ominaista sanalla tarkoitin sitä, että se on yleisempää lesboilla kuin muilla naisilla ja tämän asiantuntijat vahvistavat. Kun en alkuperäisessä poistetussa tekstissä kertonut bakteerivaginoosin nimeä, niin se johtuu yksinkertaisesti siitä, että en tiennyt sen suomenkielistä nimeä, koska lähdeaineistoni oli englanninkielellä.

Kyse ei siis ollut epärehellisyydestä, vaan tietämättömyydestä koskien suomenkielistä nimeä. Englanniksi sen nimi on Bacterial Vaginosis BV. Minulle annetusta palautteesta vasta sain tietää sen suomenkielisen nimen. Käytin lähdeaineistona pääasiassa sivustoja, jotka käsittelivät lesbojen sukupuoli- ja tartuntatauteja seksuaalisen kanssakäymisen seurauksena. Siitä syystä en tuonut esille, että bakteerivaginoosia esiintyy myös muilla naisilla, vaikka sitä esiintyy paljon enemmän lesboilla.

Lähdeaineiston sivut olivat lesboille suunnattuja ja lesboutta puoltavia sivustoja. Kysymys tässäkään kohtaan ei ollut epärehellisyydestä, vaan lähdeaineiston antamista tiedoista joiden mukaan kirjoitin poistetun osan tekstin. Bakteerivaginoosi ei ole sukupuolitauti, vaan emättimen tulehdustauti.

Rinnastus aikaisemmassa tekstissä sukupuolitautiin oli huono ja väärä valinta. Koska bakteerivaginoosi on yleistä lesboille, niin se myös tarttuu lesbojen välisessä seksin harjoittamisessa.

Tällä tavalla siitä tulee lesbojen keskuudessa tartuntatauti seksin harjoittamisen kautta. Siten se lesbojen kohdalla tarttuu toiseen lesboon synnillisen seksin harjoittamisen kautta. Näin synnillä on tässä kohden seurauksensa ja haittavaikutuksensa. Lesbous on syntiä Raamatun opetuksen mukaan.

Kun poistetussa tekstissä sanoin, että tutkijat eivät tiedä mikä sen aiheuttaa, niin tarkoitin sitä, että tutkijat eivät tiedä miksi bakteerivaginoosia esiintyy lesboilla paljon enemmän kuin muilla naisilla. Koska sitä esiintyy myös muilla naisilla kuin lesboilla, mutta lesboilla tutkimusten mukaan paljon enemmän, niin siihen on oltava joku muu syy kuin, että koska lesboparit harrastavat seksiä, niin sitä siksi esiintyy heillä enemmän kuin heteronaisilla, koska heterot harrastavat seksiä miesten kanssa ei naisten.

Tutkijatkaan eivät vielä tiedä varmaa syytä siihen miksi lesboilla sitä esiintyy paljon enemmän kuin muilla naisilla. Koska asiassa oli minun puoleltani huonoja ja vääriä sanavalintoja sekä minulle annetussa palautteessa väärinkäsityksiä ja vääristelyä tekstiäni kohtaan, niin päätin oikaista väärinkäsitykset sekä tuoda avoimesti esille sen kuinka olin myös taitamaton aikaisemmin ilmaisemaan sen mitä tarkoitin.

Tarkoitukseni ei ole provosointi tai syrjintä homoseksuaaleja kohtaan, vaan tuoda esille faktat tutkimustuloksista, jotka osoittavat pedofilian olevan yleisempää homoseksualistien keskuudessa kuin heteroiden. Homoseksuaaleja on prosentuaalisesti vähemmän kuin heteroita, mutta kun suhteutetaan pedofilia tapaukset prosentuaalisesti, niin homoseksuaalit harjoittavat pedofiliaa heteroita useammin. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki homoseksuaalit ovat pedofiilejä, vaan että se on homoseksuaalien keskuudessa yleisempää kuin heteroiden keskuudessa.

Joidenkin homoseksuaalien keskuudessa pedofilian hyväksyminen on avointa ja he jopa haluaisivat sallia pedofilian seksuaalisen ilmauksen kanavana nuorille ja lapsille. Edellä oleva on äärimmäisen vaarallinen toive ja halu, siksi käsittelen aika laajasti homoseksuaalisuuden ja pedofilian yhteyksiä.

Homoseksuaaliset pedofiilit hyväksikäyttävät lapsia seksuaalisesti suuremmassa määrin verrattuna homoseksualistien prosentuaaliseen määrään väestöstä. Journal of Sex and Marital Therapy mukaan Kurt Freund et al. Homosexuality," Journal of Sex and Marital Therapy 10 Kurt Freundin mukaan edellä olevat luvut eroavat huomattavasti gynefiilien ja androfiilien kesken, joista androfiileilla luvut ovat vähäisemmät.

Gynefiili pitää seksuaalisesti naisista ja androfiili miehistä. Freund toi myös esille etteivät homoseksuaalit ole heteroita enemmän kiinnostuneita lapsista. Silverthorne tuo esille Freundin tutkimuksen rajoitukset ja puutteet. Freundin tutkimukseen valittiin sellaisia miehiä, joilla oli seksuaalinen mieltymys aikuisiin miehiin, ei lapsiin. Baileyn tutkimus oli rajoitettu koska se ei esittänyt osallistujien kiihotuksen kohdetta, vaan yksinkertaisesti kysyi osallistujilta minkä ikäisiä seksikumppaneita he halusivat.

Jankowiakin tutkimus oli rajoitettu kahdella tavalla; homoseksuaalien kumppanit oli rajattu keski-ikäisten ikäryhmään sekä osallistujien kiihotuksen kohde oli myös rajattu keski-ikäisten ryhmään. Silverthorn korjasi tutkimusten puutteet havaitsemalla, että homoseksuaalit pitivät enemmän nuorista kumppaneista kuin heterot pitävät. Silverthorne and Vernon L. Heteroita on lukumääräisesti homoseksuaaleja enemmän suhdeluvun ollessa kahdestakymmenestä yhteen.

Suhdelukujen valossa homoseksuaali pedofiilit tekevät noin kolmanneksen kaikista lapsiin kohdistuvista seksirikoksista. Homoseksuaalisia pedofiilejä esiintyy huomattavan paljon lapsiin kohdistuvissa seksirikos tapauksissa. Siten homoseksuaaleilla miehillä on kertaa suurempi taipumus pedofiliaan kuin heteroilla. Archives of Sexual Behaviorin tutkimuksessa havaittiin selvä ero homoseksuaalien ja heteroiden lasten seksuaalisten hyväksikäyttäjien välillä. Tutkimuksessa oli pedofiilia kolmessa ryhmässä: Ray Blanchard, et al.

Kun otamme huomioon homoseksuaalien paljon vähäisemmän määrän väestöstä, niin homoseksualistien keskuudessa poikiin kohdistuva pedofilia on yleisempää kuin heteroiden keskuudessa. Bureau of Justice - Bureau of Justice Statistics on tehnyt laajan laajan tutkimuksen seksuaalisesta väkivallasta vuonna Victim, Incident and Offender Characteristics ".

Tohtori Howard Snyder toimi tutkimuksen johtajana. Tutkimuksen väkivallan tyyppijakauma koostui väkivaltaisesta raiskauksesta, väkivaltaisesta sodomiasta, seksuaalisesta väkivallasta esineen avulla sekä väkivaltaisesta hyväilystä.

Tutkimuksen mukaan lasten seksuaalinen ahdistelu tapahtui 25 prosenttisesti homoseksuaalien taholta sekä 75 prosenttisesti heteroiden taholta. Vuosien ja välillä homoseksualistien osuus oli USA: Kun lasketaan keskiarvo väestöstä homojen ja heteroiden välillä, niin tilastollinen totuus tämän tutkimuksen mukaan on se, että homoseksuaalisesta henkilöstä tulee kymmenen kertaa todennäköisemmin pedofiili kuin heteroseksuaalisesta henkilöstä.

Tutkimuksen nimi on Raportti: Pedofilia yleisempää "homojen" keskuudessa. Baldwinin tutkimuksen tarkoitusena oli paljastaa homoseksuaalisen kulttuurin "pimeä puoli". Tutkimus päätyi lopputulokseen, jonka mukaan lasten seksuaalista ahdistelua ja pedofiliaa esiintyy huomattavasti enemmän homoseksuaalien kuin heteroiden keskuudessa, kun tietokanta otantana on henkeä kohti tilasto väestöstä.

Baldwinin mukaan on todella vaikeaa ilmaista homokulttuurin pimeää puolta näyttämättä karkealta. Baldwin on todella huolestunut asiasta, sillä on sitä mieltä, että homoseksuaalinen käyttäytyminen uhkaa läntisen sivistyksen ja sivilisaation perustuksia ja nimenomaan ydinperhettä.

Homoseksuaalinen yhteisö ja osa mediaa on ivannut Baldwinia hänen lausuntojensa tähden. Baldwin seisoo sanojensa takana tuoden esille, että homoseksuaalisten aktivistien pyrkimyksenä on hyökätä lasten kimppuun oman seksuaalisen nautinnonhalunsa tähden sekä laajentaakseen homoliikettä.

Baldwinin mukaan tämä selkeä hyökkäys ydinperhettä vastaan. Tohtori Judith Reisman mediakasvatusinstituutin johtaja vahvistaa Baldwinin näkemykset omassa tutkimuksessaan. Reismanin tutkimuksen mukaan siteerasi psykologi Eugene Abelia nuoriin poikiin kohdistuvaa seksuaalista ahdistelua esiintyy homoseksuaaleilla vähintään viisi kertaa enemmän verrattuna seksuaaliseen ahdisteluun tyttöjä kohtaan.

Reismanin mukaan homoseksuaalisen lasten seksuaalisen väärinkäytön suhde heteroseksuaaliseen on tyrmäävä. Homoseksuaalisuuden ja pedofilian läheisen yhteyden kieltäviä puheenvuoroja hyvin usein käyttävät homoseksuaalit.

Tästä eräänä esimerkkinä tri. Herek, joka on avoimesti ja näkyvästi homo. Herek on myös psykologi. Herekin kannanotto on oman agendan puolesta puhumista, koska hän itse on homo ja siksi hän kieltää jyrkästi homoseksuaalisuuden ja pedofilian läheisen yhteyden. Useat puolueettomat ja pätevät tutkimukset ovat osoittaneet selkeästi, että homoseksuaalisuudella ja pedofilialla on läheinen yhteys keskenään. Homoaktivistit sanovat, että poikia seksuaalisesti hyväksikäyttäviä miehiä ei voi pitää homoseksuaaleina.

Perusteluna heillä on määritelmä, jonka mukaan homoseksuaalisuus pitää määritellä taipumuksena tuntea aikuisena miehenä seksuaalista vetovoimaa toista aikuista miestä kohtaan. Homoaktivistien mukaan mies joka harrastaa pedofiliaa poikalapsia kohtaan ei ole homoseksuaali.

Jotkut homoaktivistit sanovat myös ettei miestä voi luokitella homoseksuaaliksi, jos hän on ollut naimisissa naisen kanssa tai harrastanut seksiä naisen kanssa. Käsite homoseksuaali pedofiili ei sulje toisiaan pois, koska ne määrittelevät kahden seksuaalisen viehtymyksen, jossa mies tuntee seksuaalista vetovoimaa samaan sukupuoleen, eli poikalapseen.

Homoseksuaalin määritelmä on ihminen, joka tuntee seksuaalista vetovoimaa samaan sukupuoleen kuin mitä hän itse edustaa. Miespuolinen pedofiili, joka tuntee seksuaalista vetovoimaa poikalapseen on homoseksualisti sekä pedofiili, sillä hän tuntee seksuaalista vetovoimaa samaa sukupuolta kohtaan sekä poikalapseen.

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki miehet jotka käyttävät seksuaalisesti hyväkseen poikalapsia ovat homoseksuaaleja. Wieniläinen psykiatri tri Richard von Krafft-Ebing oli luvulla systemaattisen seksuaalisuuden poikkeamien tutkimuksen pioneeri, joka otti ensimmäisenä käyttöön käsitteen homoseksuaalinen pedofiili.

Pedofiilien omissa tiedotteissa on käytössä sama käsite. Joillakin homoseksuaali pedofiileillä oli myös muita seksuaaliperversioita sekä muita useammin tuomioita aikaisemmista seksirikoksista.

Toisten tutkimusten mukaan homoseksuaali pedofiileillä oli suurempi seksirikoksen uusimisriski kuin niillä jotka ovat käyttäneet tyttöjä seksuaalisesti hyväkseen. Homoseksuaali pedofiilien uusimisriski seksirikokseen oli kaksinkertainen verrattuna niihin jotka kohdistivat tekonsa tyttöihin. James Bickley and Anthony R. Beech, "Classifying Child Abusers: Homoseksuaaleilla ja homoseksuaalisilla pedofiileillä on monenlaisia taipumuksia seksuaalisuuden alueella, jotka ovat täysin ristiriidassa luonnollisen seksuaalisuuden kanssa.

Nämä monenlaiset taipumukset myös johdattavat monia homoseksuaaleja pedofiileiksi, jossa seksuaalinen kiinnostuksen kohde on poikalapsi tai nuori poika rakastajatar. Monessa tapauksessa homoseksuaalien runsas valikoima seksikäyttäytymiselle voi olla yritys peitellä pedofiliaa. Tutkijoiden tiedossa on ollut pitkään, että pedofiileillä on runsas seksikäyttäytymisen valikoima, jonka tarkoituksena on vetää huomio pois viehätyksestä pedofilian harrastamiseen.

Homojen oikeuksien liikkeen historioitsija ja homoaktivisti David Thorstad väittää, että homoseksuaalisuudella ja pedofilialla on luonnollinen ja kiistaton yhteys. Gay yhteisön uutisjulkaisussa sen avajaispainoksessa vuodelta oli homojen vapautusliikkeen lausunto mies ja poika rakkaudesta, joka esitti homojen vapautuksen lopullisen päämäärän olevan saavutus, joka mahdollistaa kaikille seksuaalisen vapauden, ei vain samoja oikeuksia lesboille ja homomiehille, vaan myös seksuaalisen ilmaisun vapauden nuorille ja lapsille.

Asia jonka olen halunnut tuoda esille on että jos me hylkäämme poikarakastajat  tänä päivänä keskuudestamme, niin meidän tulee lopettaa vetoaminen antiikin kreikkalaisiin kuten Michelangelo, Leonardo da Vinci, Oscar Wilde, Walt Whitman, Horatio Alger, ja Shakespeare.

Meidän on parasta lakata pitämästä heitä osana perintöämme, ellemme laajenna käsitystä siitä mitä tarkoittaa olla homo tänä päivänä. Edesmennyt runoilija Allen Ginsberg sanoi, että homoseksuaalisuuden ja pedofilian välillä on saumaton yhteys.

..

Teen homoseksuaaliseen sex vids seksi

: Teen homoseksuaaliseen sex vids seksi

Seksiseuraa homoseksuaaliseen lahti hotpojat Halvin numerotiedustelu homoseksuaaliseen ayia napa hintataso
Teen homoseksuaaliseen sex vids seksi Suurin osa piispoista tukee homoseksuaalisia pappeja. Hän mainitsee lukuisia esimerkkejä pedofilia  homokirjallisuudesta, jotka esiintyvät "valtavirran" homoseksuaalisessa runoudessa. Kaikenlaisen synnillisen seksin harjoittamisen seurauksena on mahdollisuus saada tartuntatauti. Tietenkin kaikkeen pedofiliaan tulee tiukasti puuttua, mutta homouden kohdalla sen tulee olla tosi tiukkaa, koska homoliikkeen parissa on ihmisiä, jotka haluaisivat laillistaa aikuisen ja lapsen välisen seksuaalisen kanssakäymisen. Kun peräaukkoa käytetään anaaliseen sukupuoliyhteyden harjoittamiseen, niin sen seurauksena voi tapahtua seuraavia asioita:
Gay seksikkäitä miehet seksiseura tampere Pornotyöläinen paksua homo kyrpää
Teen homoseksuaaliseen sex vids seksi Bondagesex homoseksuaaliseen tullintorin parkkihalli
SUOMI24H TREFFIT ROMANTTINEN SEKSIVIDEO HOMOSEKSUAALISEEN Alaston mies naurunappula br homo lelut turku
Eläviä todisteita on siis vaikka kuinka paljon. Jumala rakastaa myös homoja ja siksi evankeliumi ja sen muuttava voima on myös tarkoitettu homoille. Jos homoseksuaali uudestisyntyy ylhäältä uskoessaan Herraan Jeesukseen ja hän haluaa muuttua, niin jokaisen tulisi myös hyväksyä se, vaikka ei uskoisi Jeesukseen. Paavali kirjoitti korinttolaisille listan synneistä, joiden harjoittajat eivät peri Jumalan valtakuntaa, eivätkä siten myöskään voi kuulua Jumalan seurakuntaan. Artikkeli kehottaa tekemään homouden vastustajista niin ilkeitä ja pahoja, että ihmiset haluavat sanoutua irti homouden vastustajista. Tämän kautta he koittavat painostaa ja muuttaa yleisen käsityksen luonnollisesta seksuaalisuudesta. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi uskoo homouden olevan synti. Mutta seksi on fyysistä kosketusta toiseen ihmiseen josta syntyy mielihyvää. Raamattu opettaa homouden olevan synnin ja ihmisen valinnan: Seksuaalisuus on jana, jonka toisessa päässä on seksuaalisuus esim.

Homoseksuaaliseen seksiseuraa naiselle tiukat kalut

Web seksi porno homo video suomi