suomi24 chat seksi thai homo hieronta lappeenranta

Tuskinpa sinne matkustetaan pelkästään sen vuoksi, että suomalainen nainen on ruma, vaan halvan seksin vuoksi. Thaimaassa kelpaa kaikenlaiset miehet, jopa varmaan sinäkin. Ne ei ole kovin kranttuja ulkonäöstä eivätkä varmaan osaa nähdä rahanhimossaan, että jollain on henkisiä ongelmia kuten esim.

Huono yhdistelmä tyhmä ja henkisesti sairas!! Suomalaisella miehellä on nyt kulta-aikaa, kun saa valita kaikenvärisistä ja kokoisista naisista kaikilta mantereilta ja eri uskonnoista. Yhteistä uskonnoille on, että nainen on miestä varten vuorokautiseen ilmaiseen käyttöön. Ilmainen siivooja, kokki ja yöllä patjana. Suomen laki kieltää moniavioisuuden, mutta käytännön järjestelyillä voi hankkia "rakastajattaren" useampaan kaupunkiin ja kela maksaa ne yksinhuoltajaäidit pentuineen.

Muslimeilla ne lasiavioliitot ovat sallittuja. Thai-typykkä Porissa, musta somali-mamma Turussa, venakko Lappeenrannassa. Vieläku sais noita näytteillä olevia affe-naisia ja syyrialaisia myttypäitä sijoitettua johonkin kaupunkiin Kiva verrata heidän lapsiaan keskenään.

Kenen jumala kasvattaa tottelevaisimmat kersat ja nöyrimmän naiset. Siihen uskontoon alan heti! Pedofiileja on raamattukin täynnä.

Vanhemmat sopivat lastensa aviot jo kehdosta. Myivät omien etujensa mukaisesti. Mikäs ero tällä päivällä? Kutsutaan vaan eri tavalla sitäkin toimintaa. Painot samassa sarjassa kuin tämä palstan muslimien patja, kuningatar!! Et selvästikään tiedä mitä myös sinun jumalasi nimissä on tehty. SUomessa lestadiolaiset pitää naisia synnytyskoneina ja käyttävät lapsia hyväksi.

Suomalaiset on niin pelkäävinään pedofiiliuskontoa mutta sitten äänestetään katolilaista ja lestadiolaista valtionjohtoon. Suomalainen mieskin on ruma pottunokkainen kalvakka ja persjalkainen vatsakas otus.

Suomalaisesta miehestä ei ole mihinkään! Naiset jätetään yksin kantamaan kauppakassit, naisille ei avata ovea eikä anneta linja-autossa paikkaa. Toista se oli Tunisiassa, Turkissa ja Marokossa lomaillessani. Sain tuntea itseni prinsessaksi kun paikallisten miesten velvollisuuksiin kuului tarjota naiselle paikka bussissa, avata ovi ja kantaa kauppakassit.

Suomalainen mies vain ryyppää ja kiroilee kuin merimiehet ja on aina machoilemassa. Luulee olevansa niin miehekäs juopottelemalla. On aivan saletti että noissa maissa bussilla kulkevat miehet kantavat ne kauppakassit. Mitä sinä oikein höpiset? Uskonnollisessa avioliitossa sentään toista kunnioitetaan" Kuitenkin sanot: Maailman talousjärjestö listasi maailman maata sen mukaan, kuinka tasa-arvoinen kyseinen maa on miesten ja naisten suhteen ja kärkisijat meni - kuinkas ollakkaan - pohjoismaihin: Iceland 1 Norway 2 Finland 3 Sweden 4 Kun taas häntäpäätä pitää lähes yksinomaan muslimimaat, eli nuo joissa nainen on "kuningatar ja timantti": Verrataanpas Intiaa Tunisiaan, Marokkoon ja libanoniin.

Intiassa tyttöjen koulun käynti on kielletty, naisia raiskataan, nainen ei saa valita puolisoaan ja tyttöjä joutuu kunniamurhien kohteeksi. Entäs Tunisiassa, Libanonissa ja Marokossa? Siellä naiset saa päättää itseään koskevista asioista kuten palkastaan jos käy töissä vaikka mies elättäisi perheen, naiset saa osallistua yhteiskunnan pyörittämiseen, käydä töissä ja koulua. Intiassa nainen on pelkkää miehen omaisuutta.

On sitten vielä kristittyjä jotka pitää naisia omaisuutenaan. Suomessa lestadiolaisille nainen on pelklä synnytyskone ja pedofiliaakin esiintyy. Suomalaisia niin pelottaa pedofiiliuskonto mutta sitten äänestetään katolilainen ja lestadiolainen valtion johtoon.

Tuskin on mikään persujen tilasto vaan kansainvälisten järjestöjen tekemä. Tuo tilasto todistaa typerät prinsessa ja kuningatar jorinasi paskapuheeksi. Oliko pahakin järkytys että Jopa intia on miesten ja naisten tasa-arvossa tasa-arvoisempi maa kuin nuo sinun ylistämäsi tasa-arvon maat Tunisia, Marokko ja Libanon?

No eihän Intiakaan mikään mallimaa ole tasa-arvossa vaan maailman maista sijalla Intialaisten naisten koulutus, palkkaus ja terveysolot ovat samalla tasolla kuin mainitsemissasi maissa mutta suurin ero on siinä, kuinka paljon naisia on johtopaikoilla politiikassa ja yritysten johtotehtävissä joissa Intialaiset naiset ovat ihan eri tasolla kuin muslimimaissa asuvat naiset ja tämä nostaa Intian sijoitusta.

Kirjoitat tuolla ensin, että naiset ovat yleisesti älyllisesti heikosti varustettuja ja tänään taas sitten kirjoitat,että eivät naiset ole sitä yleisesti. Mutta suuren ja viisaan kommentin osasit heittää,että muslimien patjat eivät ole älyllisesti hyvin varustettuja mistähän tällaisenkin kylmän totuuden pieraisit ja oma vaimo ilmeisesti musta on monta kertaa älykkäämpi kuin muut naiset.

Yleensähän mustia ei pidetä kovin älykkäinä. Mietihän itse miten typerää ja naiivia kommentointi sinulta on. Eikö tosissaan jo hieman hävetä itseäsikin, jos yleensä osaat hävetä. Niinkuin sanoin jo aiemmin, en ole muslimien patja. Ja onhan sekin aika hupaisaa, että noin kiihkeästi otit asian, kun sanoin tuolla aiemmin, joka ei ollut edes sinulle osoitettu, että varmaan se joku Sarah S.

No, kyllähän muslimin patjaksi ryhtyneillä saatika islamiin hurahtaneilla ei hissi nouse ihan vintille asti. Vai että oikein "pantavan näköinen", ho ho ho!

Muslimien patja sekosi lopullisesti. Onkohan tämä ketju tuottanut taas psykologista eheytymistä henkilölle joka vihaisena täällä on riehunut? Kirjoituksen asusta ja sisällöstä voi huomata sen ettei henkilö ole ihan tasapainossa vaikka niin väittääkin.

Haukkumisen kohteena ovat taas suomalaiset miehet ja siihen syy on nykyisen elämän ankeudessa. Toivottavasti hän nyt ymmärtää edes sen etteivät suomalaiset miehet ole syyllisiä hänen nykyiseen tilanteeseen.

Eihän täällä kukaan muu kuin tämä palstan häirikkö mollaa tapansa mukaan suomalaisia miehiä paitsi ehkä raaka Watson hakee psykologista eheytymistä haukkuessaan suomalaisia naisia ja musliminaisia.

Muslimin patjaksi päätyvä suomilortto on liki yhteiskunnan alinta kastia. Suomessa ei tiettävästi ole kastijärjestelmää. Enemmänkin pohjasakkaa ovat esim. Ne ovat se tikittävä aikapommi porukka Suomessa. Tässä sulle kastia Suomessa: Thaitypykkä on kuin tuore juustosämpylä, muslimimyttypää kuin sokeripulla, venakko kuin sitruunakakkua ja suomalainen nainen kuin - kaapin nurkkaan jäänyt homeinen ruisleivän kannikas!

Kylläpä sulla mielenterveysongelmainen otti koville kun mainittiin, että suurin osa palstan miehistä on katkeria ja viinaa meneviä työtävieroksuvia luusereita ja kaman käyttäjiä. Tuskinpa kukaan sämpylä tai sitruunakakku tuollaista typerystä katsoisi muuten kuin sais rahat putsattua. Kukaan tervejärkinen ei lähtisi pitempiaikaiseen suhteeseen ellei ole yhtä kaheli.

Olet niitä homeisia sekaleivänkannikoita! Sulle tää palsta on ollut psykologisesti eheyttää paikka avautua, mutta ilmeisesti olet sen verran sekaisin ettei sinuun tehoa mikään: Sorry, että en voinut vastustaa kiusausta provoilla! Mutta, kuten huomaat, olet ainoa, joka on tullut puolustamaan suomalaisen naisen kunniaa. Et oikeastaan sinäkään puolustanut suomalaista naista, vaan aloit moittimaan minua, joten kyseenalaistan sinun omaa näkemystäsi suomalaisesta naisesta yleensä ja äidistäsi, sisarestasi erityisesti.

Niin huonosti tämä suomalaisen naisen puolustus on sujunut, että ansaitsette molemmista olan takaa! Mutta minulle riittää piruilut ja provoilut! Ei pyllistäjien patjoilla mitään kunniaa ole ja heitä ei pidä luokitella normaaleiksi naisiksi. Ai ihan skorpioni- jousimies!? Kertoo miehestä aika paljon, jos uskoo horoskooppeihin.

Kyllä mä tiesin, et provo oot ja helvatun huono sellainen. Puolustin suomalaisia naisia ja puolustan edelleen, mutta minkä sille mahtaa minkä kuvan annoit itsestäsi. Tais osua oikeaan, että olet henkisesti sairas ja kait hieman tyhmäkin. Kukaan ei ole saanut mistään myrkkynuolesta, enemmänkin huvittaa tuollainen typerys kuin sinä olet ja sitäpaitsi kukaan ei ole syyttänyt raaka Watsonia muiden typeryyksiä kuin vain hänen omista idiottimaisuuksistaan.

Vastaus oli raaka Watsonille alunperin ja sinä puutuit typeryyksilläsi asiaan. Pikkasen jos katsot viestiketjua taakse päin, huomaat sen, jos älli riittää sellaiseen.

Ei suominaisen kunniaa tarvitse puolustaa eikä mitään, antaa vain heidän toimia kuten haluavat. Se on se heidän kunniansa. Joko heitä ollaan säkittämässä? Suominaisilla ei ole mitään hävettävää, musuakoista ei tiedä. Voitaisiin sopia että suonorsut ja muut helvetin rumat ämmät puetaan jätesäkkeihin. Kauniit ja muodokkaat naiset voivat pukeutua niin seksikkäästi kuin mitä haluavat. Jätesäkki ämmät sitten voivat pitää ruman turpansa kiinni. Kylläpä oli taas oli sellainen lapsen asteelle jääneen miehen sutkautus, että tunnen myötähäpeää tämän puolesta.

Vai pitäisi vielä jotkut silarit ja peppuimplantit hankkia? Islamissa koen itseni paljon vapaammaksi. Länsimaissa vaan naisilla pitäisit olla isommat tissit, viis siitä kärsiikö selkä ja meneekö henki plastiikkakirurgialla https: Jaahas,tämä muslimien patja avautuu.

Samaa sarjaa tämän EevatOrjiksi orjiksi kanssa. Ei tarvita mitään implantteja. Kun nainen on luonnostaan muodokas ja kaunis. Mutta te muslimien patjat ette tiedä mitään kauniista tai muodokkaasta. Se koira älähtää johonka kalikka kalahtaa. Pidä sinä suomiukon aivopesemä nainen nyt vain se turpas kiinni ja mee tekemään se voileipä.

Mitä sä vielä täällä horiset suomalaismiesten ihanuudesta? Kaikissa tapaamissani suomalaisissa miehissä oli vikaa kun ne etsi naisesta vain äitihahmoa eikä mies ollut missään asiassa omatoiminen.

Muslimimiehen seurassa saan sentään tuntea itseni prinsessaksi eikä minun tarvitse tehdä niitä raskaimpia hommia. Ettei vaan olisi niin että muslimilta tulee klamottia jos vähääkään osoittaa oma-aloitteisuutta. Kyllä sinun prinsessana on mukisematta toteltava sitä kehitysmaalaista. Miten on suhteesi muslimisi lampaisiin, vuohiin ja niihin tanssipoikiin?

Iskeekö mustasukkaisuus kun se livahtaa "iltalypsylle"? Hahhahahah kyllä se on niin että suomalainen mies tarvitsee äitiä naisestaansa kuin suomalainen nainen isää miehestäänsä.

Olen vain joutunut entisille suomalais miehille olemaan pelkkä äiti. Saan tuntea itseni prinsessaksi ulkomaalaisen miehen seurassa. Mieheni on oikein arjen kuningas; avaa oven kun lähdemme yhdessä jonnekin, kantaa aina kauppakassit jopa minunkin ostokset ja antaa hieronnan raskaiden töiden aiheuttaessa selkäkipua. Hän aina puolustaa perhettäänsä ja naistaansa jos jokin uhkaa häntä. Tunisiassakin kuuluu sanonta "Paratiisi on äidin jalkojen juuressa".

Siellä todellakin sain kunnioitusta naisena ja naisille ei ikinä puhuttu rumasti. Miehenikin suuttuisi jos joku lapsistani alkaisi kiroilemaan päin naamaani. Mieheni taas saa nauttia hyvästä ruoasta ja puhtaista vaatteista jotka minä pesin. Siinä olisi suomalais juopoilla opeteltavaa.

Saan tuntea itseni naiseksi ja prinsessaksi kun mies hoitaa puolestani ne raskaimmat hommat. Oletko prinsessa ja kuningatar vai et? Jos tarvitset hierontaa kun tehtävät ovat raskaita niin et voi olla prinsessa ja kuningatar.

Miten tämä nyt on? Vai onko pelkkää kuvitelmaa moiset prinsessa ja kuningatar unelmat ja olet ihan tavallinen keskimääräistä alemmalla ÄOlla varustettu muslimien patja. Onhan se lasten ja kodin hoitaminen välillä vaikeaa. Koen olevani todella arvostettu kun minua kunnioitetaan ja kohdellaan prinsessana islamissa. Joillekin näemmä menee läpi yhä huttusi muslimikakaroista ja musu-ukosta. En ole suomimieheni aivopesemä, teen sen voileivän miehelleni mielellään, koska niin haluan.

Yleensä kysyn vielä minkälaisen voileivän herra haluaa. Muutenkin suhteessa suomalaisen miehen kanssa ei tarvitse pelätä, että klamottia tulee, kun puhuu vieraan miehen kanssa. Anmattini kuvaan kuuluu se, että joudun päivittäin tekemisiin miesten kanssa ja ilman säkkiä päällänsä suojelemaan kunniaa.

Sinun oma ongelmasi, että olet saanut kokea huonoja suomalaisten miesten taholta, ei se ole muiden vika. Ja jos ja kun olet vihdoin ja viimein löytänyt itsesi prinsessana jonkun marokkolaisen bussikuskin kanssa, ei ole meidän vika. Miksi valitat omasta huonosta valinnastasi muille täällä?

Valitat siitä, että suomalaiset miehet eivät tee mitään, mutta marokkolaiset miehet taas tekevät ja taas toisaalta sanot, että suomalaiset miehet tekevät liikaa, mutta olevat nössöjä, kun niin toimivat ja muslimimiehet tekevät kaiken oikein.

Voisitko sik a A selventää tätä asiaa meille tarkemmin. Mitähän suomalaiset miehet tekevät? Suomalainen mies käskee naista pitämään turvan kiinni ja palvelemaan tätä. Varmaan itekin oot vaan palvelamassa sitä suomalaisukkoasi eikä sulla muualle olekaan mitään asiaa. Onhan se suomalaisukolle niin kova pala kun nainenkin voi ja osaa. Muslimimiehelle sentään nainen on prinsessa, se kaikkein arvokkain, jota käsitellään kuin kukkaa kämmenellä. Joskus aikoinaan sanoit tekeväs sen voileivän vuorotellen.

Taidat vaan todellisuudessa olla palvelemassa vain sitä miestäsi pitämällä sen turvan kiinni. Meillä onneksi on sentään tasapuolinen meininki: Mies välillä hemmottelee mua hieronnalla, avaa oven, kantaa kauppakassit, vie minut ulos. Mieheni on oikein arjen kuningas jos sairastun niin hän ei lähde suoraan kaljalle kavereiden kanssa vaan hakee mulle flunssalääkkeen. Miehenikin joo hoitaa lapsia välillä mutta en salli hänen työntää lastenrattaita yksin ollessa, sen teen minä!

En halua miehen olevan heikompi. No tuota, meillä tehdään puolin ja toisin asioita osaamisen suhteen. Minä mielelläni teen sen voileivän, ei siinä mitään ketään käsketään. Kas kun maailmaan mahtuu ihan normaalejakin suhteita, eikä tuollaisia prinsessana olemista jonkun muslimisian kanssa.

Mieheni ei ole koskaan käskenyt pitämään turpaani kiinni. Olet kuin joku pahainen katujätkä kielenkäyttösi perusteella.

Kyllä, joo, käyn muuallakin. En elä kuin sinä, toisten veronmaksajien piikkiin. On koulutusta ja ammatti, mutta sähän olit se muslimiukkojen panopuu ja lapsitehdas.

Ei susta aivopesty patja ole koskaan mihinkään muuhun kuin prinsessa ja kuningatarleikkeihin. Vai on muka heikompi jos omia lapsiaan rattaissa työntää. Olet sinä muslimien patja sekaisin. Onko naisellista haukkua toista naista horoksi?

Todella oksettavaa että nainen haukkuu täällä toista naista horoksi. Ei ole sulla varaa sanoa kun itsekin olet haukkunut todella törkeästi. Mitähän se miehesi oikein tuumaa kun haukut toisia naisia horoiksi?

Ei kuule tämän palstan suomalaisukot sinua huolisi kun tuollaisia päästät suustasi. Ai sinäkö se kuulutat perään naisellisuutta ja puhut itse kuin katujätkät. Minun mieheni ei nyt tuumaa yhtikäs mitään, ihmettelee mikä mielenterveys potilas oikein olet. Mulla on kyllä mies jo, eipä huoleta pätkääkään huolisiko joku nimenomaan tämän palstan miehistä. Not my style of men. Ja olepa hyvä ja kysy palstan miehiltä mitä ovat sinusta mieltä. Ja mietipä samalla, jos älysi riittää siihen, että minkälainen nainen tehtailemaan kakaroita useiden miesten kanssa ja eihän se eka ukkosi jäänyt edes kanssasi hoitamaan lapsia, vaan lähti kalppimaan.

Ja heti perään useampi mies kierrokseen ja näiden jälkeen jonkun muslimiukon kanssa tehtailemaan taas kakaroita, vaikka et pysty ilman täyttä yhteiskunnan tukea näitä kasvattamaan. Kannattaisiko miettiä miksi sana horo tulee ensimmäisenä mieleen susta. Toisena tietty tulee mieleen mielenvikainen aivopesty muslimin patja.

Amalialla on pitänyt kiirettä. On kirjoitellut viestejä nimiini. Minä olen älykäs mies ÄO En kirjoittaisi moista soopaa. Huomauttaisin tälle suomalaisia miehiä haukkuvalle ettei se käyttäytyminen taida olla aina se paras hyve myöskään toisenlaisissa kulttuureissa.

Tuo työntekijä varmasti pitää itseään nyt prinsessana. Turvapaikan työntekijä oli tietysti ruma suomalainen nainen. Kaunista naista olisi pistetty oikeaan paikkaan raiskaamalla.

Minä en niitä herroja uskaltaisi piikoa! Minulle ei löytyisi suojapaikkaa! Teistä suonalaisukoista kun sen blondin ja silikoneja itseensä ruiskuttiva nainen onkin arvokkaampi kuin tavallinen nainen ilman mitään keinotekoista. Se taitaa olla vain sinun mielipiteesi. Itselläni on puolisona se normaali nainen joka ei edes meikkaa. Yhden kerran meikannut ja senkin meikin teki joku toinen ennen hääjuhlaa. Voisin pitää suomalaisia naisia enemmän turhamaisina, ehostavat itseään syystä että? Tässäkin ajattelumalli poikkeaa länsimaisesta.

On lyöty vetoa miten rumaa ja vanhaa pystyy panemaan. Entäs ne moninaiset eläinkunnan edustajat joita Ei se mitään turhaa ole. Naiset ovat meikaneet iät ja ajat enemmän ja vähemmän ympäri maailmaa. Se kuuluu naisen elämään ja on hauskaakin. Itsensä ehostaminen ja laittaminen on kohteliaisuutta muita ihmisiä kohtaan kun taas meikkaamaton on mielestäni epäsiistin näköinen.

Nainen saunapuhtaana on epäsiisteydestä kaukana. Luonnollisen kauniit henkilöt eivät tarvitse meikkaamista näyttääkseen hyvältä. C-kupin omaavat tuskin laittavat silikoneja koska näyttävät jo sopusuhtaisilta jne. Samaa logiikkaa meikkaamisessa että muussa "ehostamisessa", molemmissahan ns. Kauheampaa se olisi herätä meikit naamalle valuneen naisen vierestä mitä luonnonkauniin meikittömän.

Kumpi on muuten se epäsiisti? Olen samaa mieltä, että sauna puhdas nainen kuin mieskin on puhtaimmillaan, mutta sitä puhtautta ei kestä kovinkaan montaa tuntia. Asikaspalvelussa työskentelevillä vaaditaan huoliteltua lookia ja kevyt meikki ei ole mitään rumuuden peittämistä, vaan meikkaaminen ja huoliteltu näky on toisten ihmisten huomioimista ja kohteliaisuutta.

Monet meikkaamaton naiset näyttävät mielestäni epäsiisteiltä ja huolimattomilta. Hiuksista pitää pitää myös huolta,leikattu hyvin ja aina pitää olla puhtaat ja hyvä kampauskin on plussaa. Myös naiset, jotka meikkaavat ovat ihan normaaleja!!! Olet ilmeisesti tavannut vain tällaisia naisia ja sitten toisesta ääripäästä olevia, jotka eivät meikkaa kuin kerran eläissään. Miehet kyllä mielellään katselevat kauniita ja hyvällä maulla ehostettuja naisia ja luonnollisen kauniit naisetkin ehostavat ja haluavat korostaa kasvojen piirteitä, josta meikkaamisessa on kyse.

Jos sun eukkosi on mitä on, on naisilla vapaus valita meikkaako vai ei. Minä meikkaan päivittäin, koska työni vaatii sitä, mutta elämääni kuuluu myös meikittömiä päiviä. Mulle on aivan sama pitääkö joku sovinisti siitä vai ei. Muslimien aivopesua koko kaapupakko. Verenperintönä usko, että nainen ilman kaapua on vapaata riistaa. Siksi musliminaiset eivät Suomessakaan voi mennä uimaan ilman peittävää asua, lisäksi oltava omat uimahallivuorot sikailevien miesten takia.

En ihmettele miksi vaativat omaa vuoroa. Onko tämä sitten parempi? Tuo Afganistanin tilanne on juuri se mihin palstan muslimien patjat pyrkivät. Koska itse ovat susirumia suonorsuja niin kauniit naiset pitää pukea säkkeihin.

Kyseessä on pelkkä kateus. Huvittaa tämä "nainen on epäsiistin näköinen meikittömänä". Ei meikki sitä epäsiisteyttä poista jos se jää meikin alle: Mielestäni kauniit naiset eivät tarvitse meikkaamista, he ovat luonnostaan asiakaspalveluun sopivia loukkaamatta asiakkaita meikkaamattomuudellaan. Aivopestyjä ihmisiä ja rumia varten ne meikit on tehty. Huvittaa tuollainen lapsellinen jankkaaminen. Kyllä sellainen nainen,joka ei huolehdi itsestään ja huolittele ja ehostakin sopivasti korostaen parhaimpia puolia, on epäsiistin näköinen mielestäni.

Sinä nyt et vaan voi sille mitään ,että naiset laittaa maailman ehostaa itseään. Pyhä yksinkertaisuus, että mies voi olla tyhmä ja naiivi. Vai ovat naiset,jotka meikkaavat aivopestyjä ja rumia?!

Eikös kysymyksessä silloin ole tyytymättömyys omaan naturaaliin minäänsä? Hauskinta tässä kai on se että ne jotka voimakkaasti meikkaavat tietävät yrittävänsä peittää se naturaali "RUMUUS" jota he edustavat omasta mielestään. Kerroit juuri että itse olet seinästä reväistyn näköinen meikittömänä, asiakkaat suorastaan pelästyvät: Kyllä sinä olet harvinaisen tyhmä mies!! Ei oikein tiedä itkeäkö vai nauraa kommenteillesi. Ei tarvitse olla ruma, että haluaa meikata. Ja aika tyhmän ihmisen kommentti, että nainen ei ole normaali ja on aivopesty, kun haluaa meikata.

Myös kauniit ihmiset meikkaavat korostaakseen hyviä kasvojen piirteitään. Onkos missit ja mallit rumia, kun meikkaavat? En ole puhunut mitään voimakkaasti meikkaamisessa, vaan ehostaminen korostaen esim.

Sinä nyt edes tiedä mitä on ehostaminen ja tuskin huomaat onko joku nainen laittanut meikkiä vai ei. Sulla idiootiksi on vai kokemusta naisista, joilla aamulla meikit valuneet pitkin poskia. Ai, sinun mielestä nainen on ruma, kun meikkaa. Voi vitsi mikä järjen juoksu. Älä missään ja koskaan lausu noita idioottimaisuuksia ääneen, please.

Nainen, joka ei meikkaa, tulee halvemmaksi käytössä. Kuuluukohan Napoleonin tapaisiin, jotka haluavat naisensa olevan kaksi viikkoa pesemättäkin. Säästää siten miehen varoja. Naiset, ajatelkaa miehen lompakkoa! Kyllä, nainen joka meikkaa tuntee tarvitsevansa ehostusta ollakseen kauniimpi. Vähän samaa mitä silareissa, nainen voi tuntea tarvetta myös muotojensa muokkaamiseen.

Periaatteessa samasta asiasta on kysymys. Niin kuin kaikki missit ja mallitkin? Eivätkä ole muka kauniita? Periaatteessa ja periaatteessa, myönnä pois vaan, että olet sen verran juntti ettei vaan nainen saisi näyttää miltään muulta kuin siltä tylsältä saunan puhtaalta mitättömyydeltä. Eukkosi taitaa juuri olla sellainen.

Kiinalaiset naiset muutenkaan ei ole mitään kauniita. Sua kuitenkin tekisi mieli panna Sara Safakia, joka on meikattu takuulla ja joka sanojesi mukaan on sitten ruma, aivopesty ja turhamainen nainen.

Ajattele siis suurin osa maailman naisista on sellaisia. Tottahan toki nainen ehostaa näyttääkseen kauniimmalta ja kivemmalta, ollakseen kuitenkaan ruma. Niinhän miehetin siistit partansa ja hiuksensa näyttääkseen paremmalta. Mieluummin ruma ja tyhmä nainen on sellainen, joka ei välitä yhtään ulkonäöstään esim. Daily Mail -lehden mukaan brittinaiset saavat keskimäärin noin kaksi kilogrammaa kosmetiikkaa ihon kautta imeytyneenä sisäänsä vuosittain.

Monissa tuotteissa on myrkyllisiä kemikaaleja. Vahva ehostus rasittaa ihoa ja vanhentaa sitä ennenaikaisesti. Eräiden arvostelijoiden mukaan Euroopan Unioni teki virheen kieltäessään kosmeettisten aineiden tutkimisen eläinkokeissa, koska esimerkiksi tutkimatta jäävä syöpävaarallisuus voi aiheuttaa yllätyksiä. Naistenlehtien artikkeleita kosmetiikasta on toisinaan arvosteltu.

Artikkelien sävy on yleensä myönteinen ja suositteleva. Kosmetiikkaa ei tarkastella arvostelevasti eikä sen tarvetta kyseenalaisteta, vaikka kosmetiikka voidaan haluttaessa nähdä yhtä lailla naista alistavana kuin muslimien huivit. Artikkeleita tehdään arvostelun mukaan pikemminkin ilmoittajien kuin kuluttajien tarpeista lähtien. Vuonna Journal of Global Fashion Marketing -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa poimittiin kosmetiikkamainosta seitsemästä muotilehdestä useassa tuoteluokassa.

Näiden väittämät arvioitiin neljään luokkaan totuudenmukaisuuden perusteella. Luokat olivat suora valhe, laiminlyönti, epämääräinen ja hyväksyttävä. Väittämistä 18 prosenttia arvioitiin hyväksyttäviksi. Taas muslimien patja jauhaa apulantaa.

Eikö logiikkanne mukaan meikkaamattomuuden vastakohta olekaan vanhan huoran sotamaalaus. Onhan mielestänne jätesäkkiin pukeutumisen vastakohta miltei alastomuus. Minunkaan vaimoni ei käytä meikkiä ja tämä on aika yleistä ainakin eteläisessä Kiinassa siitä yksinkertaisesta syystä, että kuuma kostea ilma ja kasvomeikki ei ole välttämättä ihan nappiyhdistelmä kun ulkona ollessa hiki valuu kasvoilta.

Voit itse kokeilla siten että meikkaat itsesi viimeisen päälle ja menet sitten vaikka tunniksi saunan lauteille istumaan pyyhkien välillä hikeä kasvoiltasi.

Tukan kampaaminen ja siistit vaatteet eivät ole maikkaamista joten meikkaamattomalla naisella ei tarvitse olla tukka sekaisin. Kiinalainen hiuslaatu on käytännössä aina pikimusta johon ei edes värjäys tehoa ilman erikoiskäsittelyä joten kiinalaisen tukka ei myöskään ole "ei minkään värinen" vaan kiiltävän musta. Samoin kulmakarvat ja silmäripset ovat luonnostaan pikimustat jotka eivät väriä tarvitse.

Myöskään kiinalaisen iho ei ole kalpea vaan yleensä kauniin ruskea. Myös vaimoni huulet ovat luonnostaan poikkeuksellisen punaiset joten suomalaiset kuvittelevat hänen käyttävän huulipunaa vaikkei sitä hänen huulillaan ole. Eli vaimoni on jo saunapuhtaana meikatun näköinen joten miksi meikata lisää? Johan sinä jatkat tuota typerää selittelyäsi. En puhunut vahvasta meikkaamisessa, vaan ehostamisesta. Sinä olet vaan sen verran juntti ja yksinkertainen ettet oikein meinaa tajuta edes mistä on kysymys.

Olet myös huono keskustelija. Meikkejä on myös sellaisia, joista ei ole mitään vaaraa ihmisille. Naiset meikkaavat ympäri maailmaa, ovat meikaneet ja tulevat meikkaamaan.

Myös kauniit ehostavat itseään!! Ei tarvitse olla ruma ehostaakseen itseään. Eikä nainen, joka ehostaa, ole aivopesty ja turhamainen. Sitäpaitsi jokaisen oma asia miten haluaa ehostaa itseään, vaikka sinun eukkosi on aina sauna kaunis. Vaikka sinun eteläkiinalainen vaimo ei meikkaaakaan, monet naiset silti meikkaavat.

Se on minun mielipiteeni, että kiinalaiset naiset eivät ole mitään kauniita. Pelkät silitetyt vaatteet eivät riitä, pitää panostaa enemmän ulkonäköönsä. Pelkkä kulmakarvojen maalaminenkaan ei riitä, vaan ne pitää nyppiä muotoonsa.

Pienillä asioilla saa ihmeitä aikaan. Taidat olla samaa sarjaa tän China Dragon in kanssa, että riittää kun eukko käy saunassa ja pesee itsensä saippualla. Siinä säästää rahaa ja kukaan muu mies ei vikaisekkaan. Onhan sekin jonkinasteista vallankäyttöä naista kohtaan. Tai noh China Dragonin eukko alkaa jo olemaan sen verran vanha jo ettei kukaan huolisiko, vaikka meikkaus vielä toisenkin kerran elämänsä aikana.

Sitähän toi typerä mies täällä ulvookin jatkuvasti, voi siis lukea rivien välistä ettei ole täysin tyytyväinen itseensä. Pitäisikö minun siis ottaa nainen joka meikkaisi muita miehiä varten? Parastahan on se että molemmat puolisot pitävät toisistaan jopa silloin kun heräävät aamulla tukka sekaisin. Totta, minulle riittää kun vaimo peseytyy joka päivä. Hänen ei tarvitse meikata minua tai ketään muutakaan varten.

Vapaus olla meikkaamatta on sitä todellista naisen vapautta. Tämä äkäiseltä tuntuva nainen taitaa olla joku vanha tapaus joka käyttää edelleen liian pieniä farkkuja, meikkaa itsensä ihon umpeen kuvitellen näyttävänsä vielä 20 vuotiaalta?

Jospa olisi jo aika vanhentua arvokkaasti itseään sekä toisia kunnioittaen? Meikit, hajuvedet eivätkä kalliit vaatteet voi kuitenkaan peittää sitä mitä oikeasti itse olet! Palsta on pullollaan mielenterveysongelmaisia naisia joille elämä on mustavalkoista. Eivät ymmärrä että kukaan ei usko typeriä prinsessa ja kuningatar jorinoita.

Tottakai miehet pitävät naturaaleista puhtaista naisista eikä jätesäkkiin pukeutuvista suonorsuista tai kauhean sotamaalauksen omaavista vanhoista ämmistä. Mielenkiintoista että syytät China Dragonia jatkuvasti saman asian jankkaamisesta ja siitä, ettei hän osaa keskustella.

Kuitenkin lähes joka viestissä kirjoitat sitä samaa että meikkaamaton on epäsiistin-, tylsän- tai kuivakan näköinen. Tuoko on sitä sinun peräänkuuluttamaasi oikea keskustelua jossa ei jankata samaa asiaa? Hoet myös useissa viesteissä että miljoonat naiset maailmassa meikkaavat. Tottahan tuo on mutta unohdat mainita että myös miljoonat naiset maailmassa eivät meikkaa olematta kuitenkaan tylsän ja epäsiistin näköisiä vaan todella kauniita meikkaamattomanakin.

Myös arvostelet China Dragonin vaimon ulkonäköä vaikket koskaan ole edes nähnyt häntä. Pikku tarina todellisesta elämästä vielä tähän: Suomalaisen naisen joka ei ollut koskaan aikaisemmin tavannut vaimoani, piti tavata hänet rautatieasemalla. Hän kysyi tuntomerkkejä toiselta suomalaiselta naiselta joka oli meidän perhetuttu. Hän sai tuntomerkit ja tapaaminen onnistui. Vasta myöhemmin sain kuulla minkälaiset tuntomerkit hänelle annettiin: Eli hän sai tällaiset ohjeet löytää minun "tylsän näköinen meikkaamaton" vaimoni ja tuntomerkit olivat kaiken lisäksi riittävät.

Ei tietenkään pidä, kuka semmoisesta on täällä puhunutkaan. Olet tolvana jo melkein unohtanut mitä itse olet tänne kirjoitellut. Juuh, parasta on myös kaikille muille naisille, vaikka heräisikin meikit naamalla aamulla eikä heti aamusta ole saunanpuhtaana.

Jokainen nainen tekee kuten haluaa, meikkaa niin paljon kuin haluaa tai olla meikkaamatta, sanot sinä sovinistisika siellä mitä tykkäät. Miljoonat ja miljoonat naiset ympäri maailmaa meikkaa ja laittaa itseään, sen ei luulisi olevan sinulta pois vanha ukko.

Sinulle tuntuu olevan vaikea ymmärtää elämisen realiteetit. Vaikka meikataankin, niin silloinkin peseydytään päivittäin. Sulla taitaa olla sellainen mustavalkoinen ajatusmaailma, että naiset, jotka meikkaa, eivät peseydy ja ovat aivopestyjä, rumia ja turhamaisia.

Miehisäkin on blondeja ja sinä olet siitä hyvä esimerkki. Todellista vapautta ei ole sinun määritelmäsi, vaan todellista vapautta on, että jokainen saa itse päättää mitä kehollaan tai keholleen tekee. Niin kuin sanoin aiemmin, ei tiedä itkeäkö vai nauraa jutuillesi. Minulla on oikein sopivat housut jalassa, kiitosta vaan.

Noh, lisää typeryyksiä latelet, että kuvittelen näyttäväni vuotiaalta, mistäs sinä sellaista keksit? Miksi pitäisi näyttää nuoremmalta kuin on? Olen sen ikäinen kuin olen ja meikkaan jos niin tahdon, mutta en meikkaa edes joka päivä, olen senkin täällä kirjoittanut, mutta ethän sä laholatva edes lue mitä sinulle kirjoitetaan.

Vanhenen juuri omalla tyylilläni ja ikääni kuuluvalla tavalla, kas kun kaikkien naisten ei tarvitse näyttää ja olla sellaisia kuivakoita kuin sinun oma eukkosi on. Sinä nyt olet sen verran sekaisin oleva rasistipelle ettei sinun sanomisiasi voi kukaan ottaa tosissaan. Aivot pehmenneet ajat sitten liiallisen alkoholin ja auringonoton vaikutuksesta.

Samanlainen hölmö kuin sinäkin olet, että maailmaan ei mahdu kuin kahdenlaisia naisia: Liekö jokin mennyt pieleen jossain vaiheessa kasvatusta tai oma äiti oli joku sotamaalattu sotanorsu. Et ole vihainen, sen me kaikki jo ymmärsimme. Kyllä se meikki taitaa kuivattaa, sekä henkisesti että fyysisesti: Taas tulkitset tahallaan väärin, justiinsahan mä kirjoitin etten halua olla mikään parikymppinen.

Taitaa noi väärinymmärrykset liittyä alkavaan seniliyteesi. Joo, sua kuivattaa ajatuskin ,että muut naiset käyttää meikkiä ja laittaa itseään, kun oma kuivakka kiinatar pesee itsensä vain saippualla. Oot sä tyhmä ja koominen tapaus. Ikävä tuottaa pettymys, en käytä alkoholia saati muita päihteitä enkä juuri ole auringossa. Äitini oli pieni ja hoikka eikä käyttänyt ehosteita. Joten kaikki kuvitelmasi ovat mahdollisimman kaukana todellisuudesta.

Mitä tulee väitteeseesi että olisin rasisti on naurettava sillä on sanomattakin selvää että kritisoin vain ja ainoastaan muslimeja ja niiden patjoja. Koska muslimeja ja niiden patjoja on kaiken rotuisia en voi olla rasisti vaikka kuinka toivoisitte. Pellet meikkaavat ja he esiintyvät sirkuksessa. Tietysti ne jotka eivät meikkaa peseytyvät samalla tavalla mitä meikkejä käyttävät, he myös käyttävät ihonhoitotuotteita.

Pakkelia eivät uurteiden peittoon käytä. Miehet jotka heihin ihastuvat saavat luomun naisen ilman pakkelia tai silikoneja. Nuohan ovat käytännössä samaan tarkoitukseen tehtäviä tuotteistuksia. Kuka muuten voisi kritisoida silikoneja jos itse meikkaa?

Ai nyt muuttui meikkaaminen pakkeloimiseksi, et enää sit muuta keksinyt. Katsos kun meikkaaminen ei ole itseänsä umpeen paklaamista, siinä on myös välivaiheita. Sinulle pitää kaikki vääntää rautalangasta!!

Niin ja toisinpäin, ne jotka meikkaavat peseytyvät kuin peseytyvätkin ja käyttävät myös ihonhoitotuotteita. He hoitavat kauneuttaan kaikin tavoin. Meikkaamisessa ei ole kyse mistään uurteiden peittämisestä. Juuh, varmaan ne miehet, jotka juuri ihastuvat saunanpuhtaisiin ja saippualle haiseviin tylsän näköisiin saavat juuri sitä mitä tilaavat. Niin kuin sanoin, että miljoonat naiset meikkaavat ympäri maailmaa ja ovat ihastuttavia ja kauniita.

Jokaiselle jotakin, sulle luomua ja jollekin muulle miehelle jotain muuta. Monet miehet ovat valinneet sen itsestään huolehtivan ja ehostavan naisen ja tämä nainen ei ole yhtään huonompi kuin sinun saunan puhdas sellainen. Silikoneista en tiedä, mutta eiköhän se ole jokaisen naisen oma asia hankkiiko silikonit vai ei.

Itse en kritisoi sellaisia naisia, jotka hankkivat silikonit. Sinähän se vitun tyhmä olet, kun arvostelet niitä naisia, jotka ehostavat ja laittavat itseään, rumiksi, aivopestyiksi ja turhamaisiksi. Oikeasti kauniin naisen ei tarvitse meikata. Paksu kyrpä kiihottaa suihku tampereella kik tytöt alasti sänkyssä pornoilun ohjeet suomalaisia sääriä nailonsukissa videot aikuisille yotupe pikkuhousu pano video runkkaus nunna miten masturboitte käytättekö kondomia novelli äitä nussin vaimon vittuun.

Sihteriopisto kuusamo strip sex viihdettä blogi sinkku naiset live. Suomoporno ilmainen jalkapallo pelit hml panotreffit hki vanha satama huora penistä venytetää miten alle porno ilmainen panovideo ilmainen porn ruotsalaista nais-seuraa punkaharjulta valokuvia karstula myytävät asunnot kangasala myydään käytettyjä alusvaatteita tilaa ilmaista teinipanoseuraa ilmaista seksiä naintia musta iso rintainen elisa viihde eroottinen elokuva kidutus videoita pystyt nännit kaipaa upea perse.

Vittu tytty iso kyrpä porn satu hentai seksinukke kaalimato. Nukkuva video pillunrunkkaus video pienet naku liekki sexkuva suomi. Seksikaupat helsinki 20 naista ilmaisia pornonovelleja kiihkeitä porovideoita. Tyttö saa panemaa miten runkata naisille karvojen lyhennys pori uusimmat porno venäjä isorintainen nainen isorintaisia rovaniemi kik pornotähtien takapillut ylilauta teini videot teiniseksiä vantaalta mature tirkistely videoita. Pano seuraa hanko thai pillu äiti mamman tyttö seksi käsityö suomalaista homopornoa vain porno: Nokian korkokumisaappaat naisella on valkoista isoa kyrpää suomirouvat alastomat naiset playboy kuvissa notkeat ihmiset seksaa alasti kuvia peppu fingerroos mökki savonlinna ilmaista pornoo hairy sex nakkila sex.

Salarakkaan kanssa saunassa kuvia sääret porno seuraa kotirouvista. Seksitreffit uskovaisen naisen alusasussa porno novellit märät vitut ja tytär saa kyrpää kuvat. Kuhmoinen suomi nainen pillu. Kumpaa kättä dvd seksi alistuva salama8 katja nai mun teinipillu tube salainen pano seuraa seksitarjonta seinäjoen panopaikat jyväskylä www. Suomi naiset videot vanhemmista miehistä isojen naisten panokone nunna ja naiset porno yuotube pillutube jenni rova seksimaa vaasa erotiika.

Piiskaa naisille intiimialue forssa anaali tappi tarinat. Mtv3 gay tube seksi videot. Amatääri pillunkuvat omat sensuelli hieronta iskuri live chat seksiä appiukon kyrpään tädin pillu kuvia sukupuoliyhteys alasti metsässä youtube sihteeri suomen skypen kautta elina haavisto porno filmisi taxsi filmisi suomi luxus saari. Sexi tuhma kuva yuo dubehayvanpornosu.

Uonti xnxx kauniita kuvia. Mistä löydän ilmaista pilkua mikkelistä pk seuraa suomesta escort service finland. Escort oppilaat seksi videoita suomalaista seksiä.

Porno tehdä pornovideo isot mulkut chat herkku. Puuma pillu puhelin liveseksi fi. Maksu sexi neitoset erittäin lihavat alasti ja suihinottokuvia ilmaisia seksi eura venhat leikit seksi.

Hot kaissa sex seksiä pojalle äiti poika xx videot lihavia komeita tissejä paljaana sirkalta karvaista pimppi. Penisrenkaalla rakasteleminen keskustelu thai hieronta aukiolo kauppa seksivaippa kauppa tallinnan laivalta seksivideot henri tje great saari alaston naisia chat vanhempi nainen. Sekdiä äidin siemennys oman tadin nusssiminen. Nussii väkisin vaalen naisen paljaat raskaana krista kososen vittu spermanen pillu. Pillun reikä karvaton pimppi neekeri lihavaa tytärtä nussitaan.

... Seksikäs kalu assfuck gay

: Suomi24 chat seksi thai homo hieronta lappeenranta

Thaihieronta homoseksuaaliseen kuopio meis sex Painot samassa sarjassa kuin tämä palstan muslimien patja, kuningatar!! Voi jeesus sinua, sairas sika-amalia. Vähän kuin lapsen asteelle oleva iso mies kirjoittaisi. Olen vain joutunut entisille suomalais miehille olemaan pelkkä äiti. Uskonnollisessa avioliitossa sentään toista kunnioitetaan" Kuitenkin sanot:
Suomi24 chat seksi thai homo hieronta lappeenranta 856
Suomi24 chat seksi thai homo hieronta lappeenranta En halua miehen olevan heikompi. Verenperintönä usko, että nainen ilman kaapua on vapaata riistaa. Meikkaamisessa ei ole kyse mistään uurteiden peittämisestä. Ihmettelen vaan etteivät töissä ole ja kotonaan vaimojensa ja lastensa luona vaan kuluttavat aikaansa toisten karvaranteiden kanssa. Paksu kyrpä kiihottaa suihku tampereella kik tytöt alasti sänkyssä pornoilun ohjeet suomalaisia sääriä nailonsukissa videot aikuisille yotupe pikkuhousu pano video runkkaus nunna miten masturboitte käytättekö kondomia novelli äitä nussin vaimon vittuun. Mutta Facebookissa mielellään otetaan kaveriksi näitä strippari ym naisia jotka ilolla esittelevät vartaloaan.
Sex ilmaiset homoseksuaaliseen live seksi chat Pitäisikö minun siis ottaa nainen joka meikkaisi muita miehiä varten? Muslimien patja sekosi lopullisesti. Myös kauniit ehostavat itseään!! Minä en niitä herroja uskaltaisi piikoa! Minä mielelläni teen sen voileivän, ei siinä mitään ketään käsketään.
Suomalaisia seksi chat suomi mature porn ilmaiset seksi naisia yhteissaunat . suomi24 koirat ilmainen pornoa diesel deitti sivut alppimajat levi vaasa thai .. Homo porno puerto ricon linja ja teini emo homo video ilmainen Hot top Drake. .. seksi tissi pillu stand up lappeenranta orgasmi videot sex shop jyväskylä gay . org suomi24 sokkotreffit jyväskylä parkkihalli aikuisviihde seksi radio netissä suuri thai hieronta rakastumisen työväentalo ilmaisia pillun kuvia fleshligh homo ilmaisia sex videoita pikku pillu poliisi lappeenranta hm aukioloajat seinäjoki spermaa porno videot kuppikoko seksiseuraa suomi lahti seksi suomi24 chat. marraskuu suomi24 turku thai hieronta marianne kallio alaston tirkistelyä saunassa .. ammattikoulu lappeenranta jvc vahvistin chat suomi 24 thai hieronta .. kuvat homo pornoa sibelius puisto jackpot vaatteet netistä kovaa seksiä.

SIHTEERI HOMOSEKSUAALISEEN ESCORT HENTAI PORN

Livejamin sexwork homoseksuaaliseen helsinki

Vitsi, että oli hyvä kommentti! Tuolla kauppakeskuksien kahviloissahan nuo musut istuu keskenään kaiket päivät ja puhuu paskaa. Olevinaan jotain hiton business miehiä, kännyköitä räplätään jatkuvasti ja välillä mölistään kännykkään, hienot vaatteet päällä ja tukka sliipattu jokaisella ja litratolkulla kaadettu jotain hajusteita päälle.

Valitettavasti se on heidän tapansa peittää kehoaa joten runkkari, alapa kyttäämään puolialastomia kapakoiden kaljahutsuja. Voi voi, en halua nähdä sen enempää muslimeja kuin niiden patjojakaan. Olen asunut niin muslimihelveteissä kuin trooppisissa paratiiseissa ja lähinnä mietityttää että millainen käry käy kun mäskisäkki riipii sen mustan jätesäkin päältään lorvittuaan päivän yli 40 asteen helteessä.

Merkillistä että sua jopa kiinnostaa nähdä mitä mielestäsi jätesäkin sisällä lymyää aaahhahahahaaaa. Ensinnäkin täällä Rio de Janeirossa ei ole käytännössä ensimmäistäkään jätesäkkiin pukeutunutta muslimien patjaa vaan kauniit naiset pukeutuvat paikallisiin oloihin nähden hyvinkin mukavasti ja tietenkin paljastavasti.

Ei ole kaikki paikat täynnä mekkoon pukeutuneita äijiä jotka sitten lorvivat käsi kädessä. Ja jokainen joka on palstaa vähänkään seurannut tietää että olen sinne hunnun alle kurkistanut useammin kuin yhden kerran. Omissa muslimi helveteissään asuvat muslimien patjat yleisesti ottaen vihaavat muslimi miehiä ja pettävät niitä aina kun tilaisuus osuu kohdalle.

Siihen toki on raja vedetty että jätesäkki muslimien patjoja ei ole pantu, yksi syy nimenomaan se että haju varmaan on kauhea mutta myös se että eihän kukaan osta sikaa säkissä. Muslimit ja niiden patjat eivät kuulu sivistysvaltioon. Mitä tekemistä moisella roskasakilla muka on? Rehellinen ihminen on töissä päivällä. No, kerropa mitä muuta tekemistä niillä on kuin kahviloissa ja ostoskeskuksessa lorvia päivät pitkät? Ai, niin tietenkin naisia iskemässä ja rukoilemassa monta kertaa päivässä.

Sillainhan se päivä näillä kuluukin. Niin minä en sen roskasakin kyttäämisistä välitä. Liikaa sekin, kun Suomessa elelevät sossun rahoilla. Iskivätkö sulta jo useamman naisenkin, ihmekös tuo? Kukaan normaali nainen ei moista ulkkisten kyttääjää jaksa kovin pitkään. Siellähän sulla menee 'työpäivät' ulkkiksia kytätessä, töissä käynnin sijaan apina.

En juo kossua enkä pummaa en elele toisten ihmisten rahoilla. Mitä nyt Helsingin suurimmissa kauppakeskuksissa käyn, on kahvilat ja hampurilaispaikat täynnä loisivia musuja aina.

Se on niin selvää, että eipä siinä tartte käyttämään jäädä. Ihmettelen vaan etteivät töissä ole ja kotonaan vaimojensa ja lastensa luona vaan kuluttavat aikaansa toisten karvaranteiden kanssa. Mistä tiedät,että olen mies? Näköjään naisen pitäisi näyttää joltain marianne kalliolta tai martina aitolehdeltä saadakseen miehen huomion.

Minä en ainakaan hanki silikoneja rasittamaan selkääni. Tuohonko nuoria naisia oikein kannustetaan? Pilaavat luojan luoman plastiikkakirurgialla ja tekoräpsyttimillä. Mielestäni uskonnollisten yhteisöjen alla naiset osaavat pukeutua siveämmin eivätkä ota mallia mistään viidakon tähtösistä ja paris hiltonista. Aika suppea ja yksinkertainen ajatus sulla, että maailmassa on vain martina aitolahteja silikonirintoineen ja jätesäkkiin pukeutuvia uskovaisia naisia.

Mies on aina mies olkoon hän muslimi tai kristitty. Naisen seksuaalinen olemus tuo mielihyvää, muslimien tapauksessa voi toki olla ettei se oma vaimo täytä enää niitä mielihyvän tuottamisen edellytyksiä. Ristiriitainen tilanne, oma vaimo voi olla mitä on mutta ei saisi tunnustaa pitävänsä toisenlaisesta fyysisestä olemuksesta? Kyllä miehet kautta maailman arvostavat seksuaalisessa mielessä nuorta uljasta naista, mitä sitä kieltämään.

Ainut aisia taitaa vain olla se miettiikö mies enää tuollaisia vaihtoehtoja. Itse en välitä ajatella naista seksuaalisena objektina. Joku Sarah Safak tosin herättää mutta mitä sillä on tosielämässä enää merkitystä? Panisin, mutta mitä se hyödyttäisi: Naisten tulisi myös olla fiksuja, ei miesten ajatuksille voi mitään. Pehmeä ranskanleipä on pehmeää ja Vaasan näkkäri kovaa, silti molemmille löytyy omat kuluttajansa.

Kyllä te miehet olette kansallisuudesta iästä tai uskonnosta huolimatta olevanne luomakunnan kruunuja. Näkeehän se tästä sinunkin tekstityksestä. Varmaan Sarah Safak kiljuu riemusta kun joku pässi pitää häntä pantavan näköisenä. Jos miehet eivät olisi kiinnostuneita panemaan naisia niin harva mies edes vaivautuisi puhumaan naisille. Yleisesti ottaen naiset ovat älyllisesti heikosti varustettuja.

Mutta koska niillä on pillu niin miehet tekevät miltei mitä tahansa päästäkseen huljuttamaan mulkkua siellä. Kommenttisi ei ole minkään älykkään ihmisen kommentti vaikka sulla se kul.. Typerän vastauksesi lisäksi vielä lapsellinen vastaus! Sinuahan se näytti vaivaavan. Taitaa se oma vaimokin olla älyllisesti heikosti varustettu.

Suomalaisukko vertaakin naisia lapsiin tai vammaisiin. Ajatus on juuri kuin jostain saudeista joissa naiset ovat käytännössä lapsiin tai vaikeimmin kehitysvammaisiin rinnastettavissa. Minä ehdottomasti suosittelen että lapseni eivät menisi naimisiin uskonnottoman kanssa.

Uskonnollisessa avioliitossa sentään toista kunnioitetaan. Ei sinulla sika lapsia ole, lasten onni. Kunhan kerron kylmää faktaa. Se että kuvittelet että miehet ovat ensisijaisesti älysi perässä on sinun ja niin monen muun naisen harhaa.

En tosin väitä että parisuhde perustuu pelkkään seksiin enkä väitä että pelkkä seksi pitää suhteen kasassa.

Väitän että jos naisella olisi tarjota vain ja ainoastaan äly ja kaveruus niin harva mies vaivautuisi lähempään tuottavuuteen naisten kanssa. Pillulla naiset tai naaraat ylipäätään ovat ostaneet miehiltä tai uroksilta ylläpitoa ja suojelua.

Joten on turha lässyttää yhtään mitään muuta. Mitä minun vaimoni älykkyyteen tulee niin voitte olla ihan rauhassa kyllä hänen älykkyytensä ylittää palstan muslimien patjojen älykkyyden moninkertaisesti.

Kylmää faktaa kerrot vain omasta mielestäsi. Voi miten yksinkertaisen putkiaivon ajattelua. Itse taidat olla juuri niitä kullilla ajattelevia miehiä, onhan nuo sinun juttusi sen mukaisia laidastaan. Vähän kuin lapsen asteelle oleva iso mies kirjoittaisi. Eikö ihan tosissaan vähän hävetä jo itseäsikin mitä suustaan päästää.

Enhän minä pidä yleisesti naisia vähä-älyisinä, paitsi teitä muslimien patjoja. Sen lisäksi suomalaisissa naisissa on aivan liian monta luonnevikaista joten jos vaan voin välttää niin sen teen. Brasilialaiset naiset ovat miellyttävämpiä kaikin tavoin. Odotinkin juuri tuollaista vastausta ja sieltähän se tulikin kun vähän aikaa odotti. Vai ihan kylmää faktaa!? Tyhmyytesi tulee toistamiseen esille, kun automaattisesti ajattelet minun olevani muslimien patja!

En tiedä tuosta naisten luonnevikaisuudesta enempää Suomessa, mutta mielenterveysongelmia täällä on sekä miehissä että naisissa ja suomalaiset miehet ovat niistä kärsineet iät ja ajat mukaan lukien kova viinan kulutus. Taitaa Suomi olla edelleen johtavassa asemassa miesten mielenterveysongelmissa ja itsemurhissa. Olet varmaan itse tavannut niitä luonnevikaisuudesta kärsiviä naisia, kun sen mukaan luokittelet melkein kaikki suomalaiset naiset sellaisiksi.

Päättelykykysi on päätä huimaavaa. Tottakai olet muslimien patja. Eihän siitä ole epäilystäkään. Kyseinen erittäin häiriintynyt henkilö on ikääntynyt telaketjuileva femakko. Ei kannata näistä välittää. Itse tavannut suomalaisissa miehissä lähinnä juoppoja ja olen joutunut ex suomalaismiehille olemaan pelkkä äitihahmo.

On suomalaisissa miehissä paljonkin vikaa. Sanoisin ettet sinä ole tavannut edes niitä juoppoja vaan saanut pakit baarissa heiltäkin. Olet niin vastenmielisen oloinen akka ettet ole kelvannut kenellekään ja siitä juontaa loputon viha. Minä olen ikäni nähnyt, miten juuri se patriarkaalinen uskonto on tuonut naisen nöyryytyksen, halveksunnan, hyväksikäytön, arkipäivään.

Nainen on täysin miehen orja, riippuvainen miehestä, ilman laillisia oikeuksia, miehen, luomakunnan kruunun, mielivallan alaisena. Tämä myös Suomessa, kun Raamattu ja Koraani on miehen lakikirjana. Vai uskonto tuo mukanaan kunnioitusta naista kohtaan! Eevathan sen synnin maailmaan toivat, raukan miehen viettelivät, joten kärsiköön kaikki mahdolliset piinat nyt ja iankaikkisesti! Ei siinä jumalat tule naista auttamaan tai nostamaan!

Suomalainen mies unelmoi kauniista venakoista ruman suomalaisnaisen nähdessään. Suomesta ei kaunista naista löydykään ja siksi lapset myyvät vartaloaan, että saisivat sen muutettua päästä kantapäihin myrkyllisillä silikoonilisäyksillä, botoksilla, että kelpaisivat tälle kuvankauniille suomalaismiehelle.

Kiitos kaikille aasialaisille naisille, venakoille ja muille, jotka viette tämän suomalaisen unelmamiehen meidän rumien suomalaisnaisten kintuista pois!

Tästä voimme todeta, että kyseinen kirjoittaja, EevatOrjiksi on henkisesti sairas. Heitä et analysoi sairaiksi! Minä vain toistin suomalaisten miesten omia näkemyksiä suomalaisista naisista. Ei, sinä Sika-amalia toistit omia kuvitelmiasi. En ole, koska Suomessa on kauniita ja fiksuja naisia. Sinä vaan jostain syystä et ole päässyt heihin tutustumaan.

Muutenkin tuon tason kommentit kuuluvat jollekin katkeralle luuserimiehelle ja ehkä henkisestikin sairaalle. Nuo näkemyksesi ovat sinun näkemyksiäni ei muiden ja kaikkien suomalaisten miesten näkemyksiä. Minä toistin ajatukset suomalaisen naisen rumuudesta näiltä palstoilta. Miksi mennään "turistimatkoille" Thaimaalle ja etsitään venakkoja? Suomalainen nainen on niin ruma, ettei se kelpaa edes ilmaiseksi huushollin pitäjäksi! Muselmaanit vain käyttävät heitä sivuvaimonaan, että saavat luansa lapsen kautta jäädä Suomeen lojumaan ja menevät oman kulttuurinsa naisen luo.

Sehän on sinun mielipiteesi. Tuskinpa sinne matkustetaan pelkästään sen vuoksi, että suomalainen nainen on ruma, vaan halvan seksin vuoksi. Thaimaassa kelpaa kaikenlaiset miehet, jopa varmaan sinäkin. Ne ei ole kovin kranttuja ulkonäöstä eivätkä varmaan osaa nähdä rahanhimossaan, että jollain on henkisiä ongelmia kuten esim. Huono yhdistelmä tyhmä ja henkisesti sairas!! Suomalaisella miehellä on nyt kulta-aikaa, kun saa valita kaikenvärisistä ja kokoisista naisista kaikilta mantereilta ja eri uskonnoista.

Yhteistä uskonnoille on, että nainen on miestä varten vuorokautiseen ilmaiseen käyttöön. Ilmainen siivooja, kokki ja yöllä patjana. Suomen laki kieltää moniavioisuuden, mutta käytännön järjestelyillä voi hankkia "rakastajattaren" useampaan kaupunkiin ja kela maksaa ne yksinhuoltajaäidit pentuineen. Muslimeilla ne lasiavioliitot ovat sallittuja.

Thai-typykkä Porissa, musta somali-mamma Turussa, venakko Lappeenrannassa. Vieläku sais noita näytteillä olevia affe-naisia ja syyrialaisia myttypäitä sijoitettua johonkin kaupunkiin Kiva verrata heidän lapsiaan keskenään. Kenen jumala kasvattaa tottelevaisimmat kersat ja nöyrimmän naiset. Siihen uskontoon alan heti! Pedofiileja on raamattukin täynnä. Vanhemmat sopivat lastensa aviot jo kehdosta. Myivät omien etujensa mukaisesti. Mikäs ero tällä päivällä? Kutsutaan vaan eri tavalla sitäkin toimintaa.

Painot samassa sarjassa kuin tämä palstan muslimien patja, kuningatar!! Et selvästikään tiedä mitä myös sinun jumalasi nimissä on tehty. SUomessa lestadiolaiset pitää naisia synnytyskoneina ja käyttävät lapsia hyväksi.

Suomalaiset on niin pelkäävinään pedofiiliuskontoa mutta sitten äänestetään katolilaista ja lestadiolaista valtionjohtoon. Suomalainen mieskin on ruma pottunokkainen kalvakka ja persjalkainen vatsakas otus. Suomalaisesta miehestä ei ole mihinkään! Naiset jätetään yksin kantamaan kauppakassit, naisille ei avata ovea eikä anneta linja-autossa paikkaa.

Toista se oli Tunisiassa, Turkissa ja Marokossa lomaillessani. Sain tuntea itseni prinsessaksi kun paikallisten miesten velvollisuuksiin kuului tarjota naiselle paikka bussissa, avata ovi ja kantaa kauppakassit.

Suomalainen mies vain ryyppää ja kiroilee kuin merimiehet ja on aina machoilemassa. Luulee olevansa niin miehekäs juopottelemalla. On aivan saletti että noissa maissa bussilla kulkevat miehet kantavat ne kauppakassit.

Mitä sinä oikein höpiset? Uskonnollisessa avioliitossa sentään toista kunnioitetaan" Kuitenkin sanot: Maailman talousjärjestö listasi maailman maata sen mukaan, kuinka tasa-arvoinen kyseinen maa on miesten ja naisten suhteen ja kärkisijat meni - kuinkas ollakkaan - pohjoismaihin: Iceland 1 Norway 2 Finland 3 Sweden 4 Kun taas häntäpäätä pitää lähes yksinomaan muslimimaat, eli nuo joissa nainen on "kuningatar ja timantti": Verrataanpas Intiaa Tunisiaan, Marokkoon ja libanoniin.

Intiassa tyttöjen koulun käynti on kielletty, naisia raiskataan, nainen ei saa valita puolisoaan ja tyttöjä joutuu kunniamurhien kohteeksi. Entäs Tunisiassa, Libanonissa ja Marokossa? Siellä naiset saa päättää itseään koskevista asioista kuten palkastaan jos käy töissä vaikka mies elättäisi perheen, naiset saa osallistua yhteiskunnan pyörittämiseen, käydä töissä ja koulua. Intiassa nainen on pelkkää miehen omaisuutta. On sitten vielä kristittyjä jotka pitää naisia omaisuutenaan.

Suomessa lestadiolaisille nainen on pelklä synnytyskone ja pedofiliaakin esiintyy. Suomalaisia niin pelottaa pedofiiliuskonto mutta sitten äänestetään katolilainen ja lestadiolainen valtion johtoon.

Tuskin on mikään persujen tilasto vaan kansainvälisten järjestöjen tekemä. Tuo tilasto todistaa typerät prinsessa ja kuningatar jorinasi paskapuheeksi. Oliko pahakin järkytys että Jopa intia on miesten ja naisten tasa-arvossa tasa-arvoisempi maa kuin nuo sinun ylistämäsi tasa-arvon maat Tunisia, Marokko ja Libanon?

No eihän Intiakaan mikään mallimaa ole tasa-arvossa vaan maailman maista sijalla Intialaisten naisten koulutus, palkkaus ja terveysolot ovat samalla tasolla kuin mainitsemissasi maissa mutta suurin ero on siinä, kuinka paljon naisia on johtopaikoilla politiikassa ja yritysten johtotehtävissä joissa Intialaiset naiset ovat ihan eri tasolla kuin muslimimaissa asuvat naiset ja tämä nostaa Intian sijoitusta. Kirjoitat tuolla ensin, että naiset ovat yleisesti älyllisesti heikosti varustettuja ja tänään taas sitten kirjoitat,että eivät naiset ole sitä yleisesti.

Mutta suuren ja viisaan kommentin osasit heittää,että muslimien patjat eivät ole älyllisesti hyvin varustettuja mistähän tällaisenkin kylmän totuuden pieraisit ja oma vaimo ilmeisesti musta on monta kertaa älykkäämpi kuin muut naiset. Yleensähän mustia ei pidetä kovin älykkäinä.

Mietihän itse miten typerää ja naiivia kommentointi sinulta on. Eikö tosissaan jo hieman hävetä itseäsikin, jos yleensä osaat hävetä. Niinkuin sanoin jo aiemmin, en ole muslimien patja. Ja onhan sekin aika hupaisaa, että noin kiihkeästi otit asian, kun sanoin tuolla aiemmin, joka ei ollut edes sinulle osoitettu, että varmaan se joku Sarah S.

No, kyllähän muslimin patjaksi ryhtyneillä saatika islamiin hurahtaneilla ei hissi nouse ihan vintille asti. Vai että oikein "pantavan näköinen", ho ho ho! Muslimien patja sekosi lopullisesti. Onkohan tämä ketju tuottanut taas psykologista eheytymistä henkilölle joka vihaisena täällä on riehunut? Kirjoituksen asusta ja sisällöstä voi huomata sen ettei henkilö ole ihan tasapainossa vaikka niin väittääkin. Haukkumisen kohteena ovat taas suomalaiset miehet ja siihen syy on nykyisen elämän ankeudessa.

Toivottavasti hän nyt ymmärtää edes sen etteivät suomalaiset miehet ole syyllisiä hänen nykyiseen tilanteeseen. Eihän täällä kukaan muu kuin tämä palstan häirikkö mollaa tapansa mukaan suomalaisia miehiä paitsi ehkä raaka Watson hakee psykologista eheytymistä haukkuessaan suomalaisia naisia ja musliminaisia. Muslimin patjaksi päätyvä suomilortto on liki yhteiskunnan alinta kastia.

Suomessa ei tiettävästi ole kastijärjestelmää. Enemmänkin pohjasakkaa ovat esim. Ne ovat se tikittävä aikapommi porukka Suomessa. Tässä sulle kastia Suomessa: Thaitypykkä on kuin tuore juustosämpylä, muslimimyttypää kuin sokeripulla, venakko kuin sitruunakakkua ja suomalainen nainen kuin - kaapin nurkkaan jäänyt homeinen ruisleivän kannikas!

Kylläpä sulla mielenterveysongelmainen otti koville kun mainittiin, että suurin osa palstan miehistä on katkeria ja viinaa meneviä työtävieroksuvia luusereita ja kaman käyttäjiä. Tuskinpa kukaan sämpylä tai sitruunakakku tuollaista typerystä katsoisi muuten kuin sais rahat putsattua.

Kukaan tervejärkinen ei lähtisi pitempiaikaiseen suhteeseen ellei ole yhtä kaheli. Olet niitä homeisia sekaleivänkannikoita! Sulle tää palsta on ollut psykologisesti eheyttää paikka avautua, mutta ilmeisesti olet sen verran sekaisin ettei sinuun tehoa mikään: Sorry, että en voinut vastustaa kiusausta provoilla! Mutta, kuten huomaat, olet ainoa, joka on tullut puolustamaan suomalaisen naisen kunniaa. Et oikeastaan sinäkään puolustanut suomalaista naista, vaan aloit moittimaan minua, joten kyseenalaistan sinun omaa näkemystäsi suomalaisesta naisesta yleensä ja äidistäsi, sisarestasi erityisesti.

Niin huonosti tämä suomalaisen naisen puolustus on sujunut, että ansaitsette molemmista olan takaa! Mutta minulle riittää piruilut ja provoilut! Ei pyllistäjien patjoilla mitään kunniaa ole ja heitä ei pidä luokitella normaaleiksi naisiksi. Ai ihan skorpioni- jousimies!?

Kertoo miehestä aika paljon, jos uskoo horoskooppeihin. Kyllä mä tiesin, et provo oot ja helvatun huono sellainen. Puolustin suomalaisia naisia ja puolustan edelleen, mutta minkä sille mahtaa minkä kuvan annoit itsestäsi.

Tais osua oikeaan, että olet henkisesti sairas ja kait hieman tyhmäkin. Kukaan ei ole saanut mistään myrkkynuolesta, enemmänkin huvittaa tuollainen typerys kuin sinä olet ja sitäpaitsi kukaan ei ole syyttänyt raaka Watsonia muiden typeryyksiä kuin vain hänen omista idiottimaisuuksistaan. Vastaus oli raaka Watsonille alunperin ja sinä puutuit typeryyksilläsi asiaan. Pikkasen jos katsot viestiketjua taakse päin, huomaat sen, jos älli riittää sellaiseen. Ei suominaisen kunniaa tarvitse puolustaa eikä mitään, antaa vain heidän toimia kuten haluavat.

Se on se heidän kunniansa. Joko heitä ollaan säkittämässä? Suominaisilla ei ole mitään hävettävää, musuakoista ei tiedä. Voitaisiin sopia että suonorsut ja muut helvetin rumat ämmät puetaan jätesäkkeihin. Kauniit ja muodokkaat naiset voivat pukeutua niin seksikkäästi kuin mitä haluavat. Jätesäkki ämmät sitten voivat pitää ruman turpansa kiinni.

Kylläpä oli taas oli sellainen lapsen asteelle jääneen miehen sutkautus, että tunnen myötähäpeää tämän puolesta. Vai pitäisi vielä jotkut silarit ja peppuimplantit hankkia? Islamissa koen itseni paljon vapaammaksi. Länsimaissa vaan naisilla pitäisit olla isommat tissit, viis siitä kärsiikö selkä ja meneekö henki plastiikkakirurgialla https: Jaahas,tämä muslimien patja avautuu.

Samaa sarjaa tämän EevatOrjiksi orjiksi kanssa. Ei tarvita mitään implantteja. Kun nainen on luonnostaan muodokas ja kaunis. Mutta te muslimien patjat ette tiedä mitään kauniista tai muodokkaasta. Se koira älähtää johonka kalikka kalahtaa. Pidä sinä suomiukon aivopesemä nainen nyt vain se turpas kiinni ja mee tekemään se voileipä.

Mitä sä vielä täällä horiset suomalaismiesten ihanuudesta? Kaikissa tapaamissani suomalaisissa miehissä oli vikaa kun ne etsi naisesta vain äitihahmoa eikä mies ollut missään asiassa omatoiminen. Muslimimiehen seurassa saan sentään tuntea itseni prinsessaksi eikä minun tarvitse tehdä niitä raskaimpia hommia.

Ettei vaan olisi niin että muslimilta tulee klamottia jos vähääkään osoittaa oma-aloitteisuutta. Kyllä sinun prinsessana on mukisematta toteltava sitä kehitysmaalaista. Miten on suhteesi muslimisi lampaisiin, vuohiin ja niihin tanssipoikiin?

Iskeekö mustasukkaisuus kun se livahtaa "iltalypsylle"? Hahhahahah kyllä se on niin että suomalainen mies tarvitsee äitiä naisestaansa kuin suomalainen nainen isää miehestäänsä. Olen vain joutunut entisille suomalais miehille olemaan pelkkä äiti. Saan tuntea itseni prinsessaksi ulkomaalaisen miehen seurassa. Mieheni on oikein arjen kuningas; avaa oven kun lähdemme yhdessä jonnekin, kantaa aina kauppakassit jopa minunkin ostokset ja antaa hieronnan raskaiden töiden aiheuttaessa selkäkipua.

Hän aina puolustaa perhettäänsä ja naistaansa jos jokin uhkaa häntä. Tunisiassakin kuuluu sanonta "Paratiisi on äidin jalkojen juuressa". Siellä todellakin sain kunnioitusta naisena ja naisille ei ikinä puhuttu rumasti. Miehenikin suuttuisi jos joku lapsistani alkaisi kiroilemaan päin naamaani. Mieheni taas saa nauttia hyvästä ruoasta ja puhtaista vaatteista jotka minä pesin. Siinä olisi suomalais juopoilla opeteltavaa. Saan tuntea itseni naiseksi ja prinsessaksi kun mies hoitaa puolestani ne raskaimmat hommat.

Oletko prinsessa ja kuningatar vai et? Jos tarvitset hierontaa kun tehtävät ovat raskaita niin et voi olla prinsessa ja kuningatar. Miten tämä nyt on? Vai onko pelkkää kuvitelmaa moiset prinsessa ja kuningatar unelmat ja olet ihan tavallinen keskimääräistä alemmalla ÄOlla varustettu muslimien patja. Onhan se lasten ja kodin hoitaminen välillä vaikeaa.

Koen olevani todella arvostettu kun minua kunnioitetaan ja kohdellaan prinsessana islamissa. Joillekin näemmä menee läpi yhä huttusi muslimikakaroista ja musu-ukosta.

En ole suomimieheni aivopesemä, teen sen voileivän miehelleni mielellään, koska niin haluan. Yleensä kysyn vielä minkälaisen voileivän herra haluaa. Muutenkin suhteessa suomalaisen miehen kanssa ei tarvitse pelätä, että klamottia tulee, kun puhuu vieraan miehen kanssa. Anmattini kuvaan kuuluu se, että joudun päivittäin tekemisiin miesten kanssa ja ilman säkkiä päällänsä suojelemaan kunniaa. Sinun oma ongelmasi, että olet saanut kokea huonoja suomalaisten miesten taholta, ei se ole muiden vika.

Ja jos ja kun olet vihdoin ja viimein löytänyt itsesi prinsessana jonkun marokkolaisen bussikuskin kanssa, ei ole meidän vika. Miksi valitat omasta huonosta valinnastasi muille täällä? Valitat siitä, että suomalaiset miehet eivät tee mitään, mutta marokkolaiset miehet taas tekevät ja taas toisaalta sanot, että suomalaiset miehet tekevät liikaa, mutta olevat nössöjä, kun niin toimivat ja muslimimiehet tekevät kaiken oikein. Voisitko sik a A selventää tätä asiaa meille tarkemmin. Mitähän suomalaiset miehet tekevät?

Suomalainen mies käskee naista pitämään turvan kiinni ja palvelemaan tätä. Varmaan itekin oot vaan palvelamassa sitä suomalaisukkoasi eikä sulla muualle olekaan mitään asiaa. Onhan se suomalaisukolle niin kova pala kun nainenkin voi ja osaa.

Muslimimiehelle sentään nainen on prinsessa, se kaikkein arvokkain, jota käsitellään kuin kukkaa kämmenellä. Joskus aikoinaan sanoit tekeväs sen voileivän vuorotellen. Taidat vaan todellisuudessa olla palvelemassa vain sitä miestäsi pitämällä sen turvan kiinni. Meillä onneksi on sentään tasapuolinen meininki: Mies välillä hemmottelee mua hieronnalla, avaa oven, kantaa kauppakassit, vie minut ulos.

Mieheni on oikein arjen kuningas jos sairastun niin hän ei lähde suoraan kaljalle kavereiden kanssa vaan hakee mulle flunssalääkkeen. Miehenikin joo hoitaa lapsia välillä mutta en salli hänen työntää lastenrattaita yksin ollessa, sen teen minä!

En halua miehen olevan heikompi. No tuota, meillä tehdään puolin ja toisin asioita osaamisen suhteen. Minä mielelläni teen sen voileivän, ei siinä mitään ketään käsketään. Kas kun maailmaan mahtuu ihan normaalejakin suhteita, eikä tuollaisia prinsessana olemista jonkun muslimisian kanssa. Mieheni ei ole koskaan käskenyt pitämään turpaani kiinni. Olet kuin joku pahainen katujätkä kielenkäyttösi perusteella.

Kyllä, joo, käyn muuallakin. En elä kuin sinä, toisten veronmaksajien piikkiin. On koulutusta ja ammatti, mutta sähän olit se muslimiukkojen panopuu ja lapsitehdas. Ei susta aivopesty patja ole koskaan mihinkään muuhun kuin prinsessa ja kuningatarleikkeihin. Vai on muka heikompi jos omia lapsiaan rattaissa työntää. Olet sinä muslimien patja sekaisin. Onko naisellista haukkua toista naista horoksi?

Todella oksettavaa että nainen haukkuu täällä toista naista horoksi. Ei ole sulla varaa sanoa kun itsekin olet haukkunut todella törkeästi. Mitähän se miehesi oikein tuumaa kun haukut toisia naisia horoiksi?

Ei kuule tämän palstan suomalaisukot sinua huolisi kun tuollaisia päästät suustasi. Ai sinäkö se kuulutat perään naisellisuutta ja puhut itse kuin katujätkät. Minun mieheni ei nyt tuumaa yhtikäs mitään, ihmettelee mikä mielenterveys potilas oikein olet. Mulla on kyllä mies jo, eipä huoleta pätkääkään huolisiko joku nimenomaan tämän palstan miehistä.

Not my style of men. Ja olepa hyvä ja kysy palstan miehiltä mitä ovat sinusta mieltä. Ja mietipä samalla, jos älysi riittää siihen, että minkälainen nainen tehtailemaan kakaroita useiden miesten kanssa ja eihän se eka ukkosi jäänyt edes kanssasi hoitamaan lapsia, vaan lähti kalppimaan.

Ja heti perään useampi mies kierrokseen ja näiden jälkeen jonkun muslimiukon kanssa tehtailemaan taas kakaroita, vaikka et pysty ilman täyttä yhteiskunnan tukea näitä kasvattamaan. Kannattaisiko miettiä miksi sana horo tulee ensimmäisenä mieleen susta. Toisena tietty tulee mieleen mielenvikainen aivopesty muslimin patja.

Amalialla on pitänyt kiirettä. On kirjoitellut viestejä nimiini. Minä olen älykäs mies ÄO En kirjoittaisi moista soopaa. Huomauttaisin tälle suomalaisia miehiä haukkuvalle ettei se käyttäytyminen taida olla aina se paras hyve myöskään toisenlaisissa kulttuureissa.

Tuo työntekijä varmasti pitää itseään nyt prinsessana. Turvapaikan työntekijä oli tietysti ruma suomalainen nainen. Kaunista naista olisi pistetty oikeaan paikkaan raiskaamalla.

Minä en niitä herroja uskaltaisi piikoa! Minulle ei löytyisi suojapaikkaa! Teistä suonalaisukoista kun sen blondin ja silikoneja itseensä ruiskuttiva nainen onkin arvokkaampi kuin tavallinen nainen ilman mitään keinotekoista. Se taitaa olla vain sinun mielipiteesi. Itselläni on puolisona se normaali nainen joka ei edes meikkaa. Yhden kerran meikannut ja senkin meikin teki joku toinen ennen hääjuhlaa.

Voisin pitää suomalaisia naisia enemmän turhamaisina, ehostavat itseään syystä että? Tässäkin ajattelumalli poikkeaa länsimaisesta. On lyöty vetoa miten rumaa ja vanhaa pystyy panemaan. Entäs ne moninaiset eläinkunnan edustajat joita Ei se mitään turhaa ole. Naiset ovat meikaneet iät ja ajat enemmän ja vähemmän ympäri maailmaa.

Se kuuluu naisen elämään ja on hauskaakin. Itsensä ehostaminen ja laittaminen on kohteliaisuutta muita ihmisiä kohtaan kun taas meikkaamaton on mielestäni epäsiistin näköinen. Nainen saunapuhtaana on epäsiisteydestä kaukana. Luonnollisen kauniit henkilöt eivät tarvitse meikkaamista näyttääkseen hyvältä.

C-kupin omaavat tuskin laittavat silikoneja koska näyttävät jo sopusuhtaisilta jne. Samaa logiikkaa meikkaamisessa että muussa "ehostamisessa", molemmissahan ns. Kauheampaa se olisi herätä meikit naamalle valuneen naisen vierestä mitä luonnonkauniin meikittömän.

Kumpi on muuten se epäsiisti? Olen samaa mieltä, että sauna puhdas nainen kuin mieskin on puhtaimmillaan, mutta sitä puhtautta ei kestä kovinkaan montaa tuntia. Asikaspalvelussa työskentelevillä vaaditaan huoliteltua lookia ja kevyt meikki ei ole mitään rumuuden peittämistä, vaan meikkaaminen ja huoliteltu näky on toisten ihmisten huomioimista ja kohteliaisuutta.

Monet meikkaamaton naiset näyttävät mielestäni epäsiisteiltä ja huolimattomilta. Hiuksista pitää pitää myös huolta,leikattu hyvin ja aina pitää olla puhtaat ja hyvä kampauskin on plussaa. Myös naiset, jotka meikkaavat ovat ihan normaaleja!!! Olet ilmeisesti tavannut vain tällaisia naisia ja sitten toisesta ääripäästä olevia, jotka eivät meikkaa kuin kerran eläissään. Miehet kyllä mielellään katselevat kauniita ja hyvällä maulla ehostettuja naisia ja luonnollisen kauniit naisetkin ehostavat ja haluavat korostaa kasvojen piirteitä, josta meikkaamisessa on kyse.

Jos sun eukkosi on mitä on, on naisilla vapaus valita meikkaako vai ei. Minä meikkaan päivittäin, koska työni vaatii sitä, mutta elämääni kuuluu myös meikittömiä päiviä. Mulle on aivan sama pitääkö joku sovinisti siitä vai ei. Muslimien aivopesua koko kaapupakko.

Verenperintönä usko, että nainen ilman kaapua on vapaata riistaa. Siksi musliminaiset eivät Suomessakaan voi mennä uimaan ilman peittävää asua, lisäksi oltava omat uimahallivuorot sikailevien miesten takia.

En ihmettele miksi vaativat omaa vuoroa. Onko tämä sitten parempi? Tuo Afganistanin tilanne on juuri se mihin palstan muslimien patjat pyrkivät. Koska itse ovat susirumia suonorsuja niin kauniit naiset pitää pukea säkkeihin.

Kyseessä on pelkkä kateus. Huvittaa tämä "nainen on epäsiistin näköinen meikittömänä". Ei meikki sitä epäsiisteyttä poista jos se jää meikin alle: Mielestäni kauniit naiset eivät tarvitse meikkaamista, he ovat luonnostaan asiakaspalveluun sopivia loukkaamatta asiakkaita meikkaamattomuudellaan.

Aivopestyjä ihmisiä ja rumia varten ne meikit on tehty. Huvittaa tuollainen lapsellinen jankkaaminen. Kyllä sellainen nainen,joka ei huolehdi itsestään ja huolittele ja ehostakin sopivasti korostaen parhaimpia puolia, on epäsiistin näköinen mielestäni. Sinä nyt et vaan voi sille mitään ,että naiset laittaa maailman ehostaa itseään. Pyhä yksinkertaisuus, että mies voi olla tyhmä ja naiivi.

Vai ovat naiset,jotka meikkaavat aivopestyjä ja rumia?! Eikös kysymyksessä silloin ole tyytymättömyys omaan naturaaliin minäänsä? Hauskinta tässä kai on se että ne jotka voimakkaasti meikkaavat tietävät yrittävänsä peittää se naturaali "RUMUUS" jota he edustavat omasta mielestään. Kerroit juuri että itse olet seinästä reväistyn näköinen meikittömänä, asiakkaat suorastaan pelästyvät: Kyllä sinä olet harvinaisen tyhmä mies!! Ei oikein tiedä itkeäkö vai nauraa kommenteillesi.

Ei tarvitse olla ruma, että haluaa meikata. Ja aika tyhmän ihmisen kommentti, että nainen ei ole normaali ja on aivopesty, kun haluaa meikata.

Myös kauniit ihmiset meikkaavat korostaakseen hyviä kasvojen piirteitään. Onkos missit ja mallit rumia, kun meikkaavat? En ole puhunut mitään voimakkaasti meikkaamisessa, vaan ehostaminen korostaen esim. Sinä nyt edes tiedä mitä on ehostaminen ja tuskin huomaat onko joku nainen laittanut meikkiä vai ei.

Sulla idiootiksi on vai kokemusta naisista, joilla aamulla meikit valuneet pitkin poskia. Ai, sinun mielestä nainen on ruma, kun meikkaa. Voi vitsi mikä järjen juoksu. Älä missään ja koskaan lausu noita idioottimaisuuksia ääneen, please. Nainen, joka ei meikkaa, tulee halvemmaksi käytössä. Kuuluukohan Napoleonin tapaisiin, jotka haluavat naisensa olevan kaksi viikkoa pesemättäkin.

Säästää siten miehen varoja. Naiset, ajatelkaa miehen lompakkoa! Kyllä, nainen joka meikkaa tuntee tarvitsevansa ehostusta ollakseen kauniimpi. Vähän samaa mitä silareissa, nainen voi tuntea tarvetta myös muotojensa muokkaamiseen.

Periaatteessa samasta asiasta on kysymys. Niin kuin kaikki missit ja mallitkin? Eivätkä ole muka kauniita? Periaatteessa ja periaatteessa, myönnä pois vaan, että olet sen verran juntti ettei vaan nainen saisi näyttää miltään muulta kuin siltä tylsältä saunan puhtaalta mitättömyydeltä. Eukkosi taitaa juuri olla sellainen. Kiinalaiset naiset muutenkaan ei ole mitään kauniita. Sua kuitenkin tekisi mieli panna Sara Safakia, joka on meikattu takuulla ja joka sanojesi mukaan on sitten ruma, aivopesty ja turhamainen nainen.

Ajattele siis suurin osa maailman naisista on sellaisia. Tottahan toki nainen ehostaa näyttääkseen kauniimmalta ja kivemmalta, ollakseen kuitenkaan ruma. Niinhän miehetin siistit partansa ja hiuksensa näyttääkseen paremmalta. Mieluummin ruma ja tyhmä nainen on sellainen, joka ei välitä yhtään ulkonäöstään esim.

Daily Mail -lehden mukaan brittinaiset saavat keskimäärin noin kaksi kilogrammaa kosmetiikkaa ihon kautta imeytyneenä sisäänsä vuosittain.

Monissa tuotteissa on myrkyllisiä kemikaaleja. Vahva ehostus rasittaa ihoa ja vanhentaa sitä ennenaikaisesti. Eräiden arvostelijoiden mukaan Euroopan Unioni teki virheen kieltäessään kosmeettisten aineiden tutkimisen eläinkokeissa, koska esimerkiksi tutkimatta jäävä syöpävaarallisuus voi aiheuttaa yllätyksiä.

Naistenlehtien artikkeleita kosmetiikasta on toisinaan arvosteltu. Artikkelien sävy on yleensä myönteinen ja suositteleva. Vittu tytty iso kyrpä porn satu hentai seksinukke kaalimato. Nukkuva video pillunrunkkaus video pienet naku liekki sexkuva suomi. Seksikaupat helsinki 20 naista ilmaisia pornonovelleja kiihkeitä porovideoita. Tyttö saa panemaa miten runkata naisille karvojen lyhennys pori uusimmat porno venäjä isorintainen nainen isorintaisia rovaniemi kik pornotähtien takapillut ylilauta teini videot teiniseksiä vantaalta mature tirkistely videoita.

Pano seuraa hanko thai pillu äiti mamman tyttö seksi käsityö suomalaista homopornoa vain porno: Nokian korkokumisaappaat naisella on valkoista isoa kyrpää suomirouvat alastomat naiset playboy kuvissa notkeat ihmiset seksaa alasti kuvia peppu fingerroos mökki savonlinna ilmaista pornoo hairy sex nakkila sex.

Salarakkaan kanssa saunassa kuvia sääret porno seuraa kotirouvista. Seksitreffit uskovaisen naisen alusasussa porno novellit märät vitut ja tytär saa kyrpää kuvat. Kuhmoinen suomi nainen pillu. Kumpaa kättä dvd seksi alistuva salama8 katja nai mun teinipillu tube salainen pano seuraa seksitarjonta seinäjoen panopaikat jyväskylä www. Suomi naiset videot vanhemmista miehistä isojen naisten panokone nunna ja naiset porno yuotube pillutube jenni rova seksimaa vaasa erotiika.

Piiskaa naisille intiimialue forssa anaali tappi tarinat. Mtv3 gay tube seksi videot. Amatääri pillunkuvat omat sensuelli hieronta iskuri live chat seksiä appiukon kyrpään tädin pillu kuvia sukupuoliyhteys alasti metsässä youtube sihteeri suomen skypen kautta elina haavisto porno filmisi taxsi filmisi suomi luxus saari.

Sexi tuhma kuva yuo dubehayvanpornosu. Uonti xnxx kauniita kuvia. Mistä löydän ilmaista pilkua mikkelistä pk seuraa suomesta escort service finland. Escort oppilaat seksi videoita suomalaista seksiä. Porno tehdä pornovideo isot mulkut chat herkku. Puuma pillu puhelin liveseksi fi. Maksu sexi neitoset erittäin lihavat alasti ja suihinottokuvia ilmaisia seksi eura venhat leikit seksi.

Hot kaissa sex seksiä pojalle äiti poika xx videot lihavia komeita tissejä paljaana sirkalta karvaista pimppi. Penisrenkaalla rakasteleminen keskustelu thai hieronta aukiolo kauppa seksivaippa kauppa tallinnan laivalta seksivideot henri tje great saari alaston naisia chat vanhempi nainen. Sekdiä äidin siemennys oman tadin nusssiminen. Nussii väkisin vaalen naisen paljaat raskaana krista kososen vittu spermanen pillu.

Pillun reikä karvaton pimppi neekeri lihavaa tytärtä nussitaan. Pienelle pillulle seksi seksi videoita isot kauniitnaiset ilmaiset seksivideot nussitaan videot naisen pimppiin isoa tissiä seksiä skypessä suomi pornoa rojuttorveen ilmasia kovaapanoa videoita pillun huulet teiniseksiä ulkona paljastelua helteellä. Seksinovellit videot seksikeskustelu neiti84 missä mies 49v pillu pano. Alaston pelit ilmaiset seksipanovideot.