sihteeri suomi mies homo ja seksi

Pari päivää kohujutun jälkeen ruotsinkielisessä Hufvudstadsbladetissa julkaistiin laaja maksettu mainos, jossa suuri joukko kulttuurivaikuttajia ja esimerkiksi tiedemiehiä paheksui iltapäivälehden kohujuttua ja sen välittämää kuvaa homoudesta.

Että ei tässä ihan yksin ollakaan, muistelee Nissinen. Ihmisoikeusasiat nousivat entistä näkyvämmin poliittiselle agendalle ja monet yhden asian liikkeet saivat huomiota, kuten esimerkiksi huono-osaisten vähemmistöjen asiaa ajanut Marraskuun liike ja feministinen Yhdistys 9. Samoihin aikoihin perustetiin seksuaalivähemmistöjen asiaa ajava Psyke r. Ylioppilaskirjoitusten aikaan nuori Nissinen tunsi ja lukujen taitteessa tarpeen tavata muita homoja. Tuon ajan Suomessa se ei ollut aivan yksinkertaista.

Viralliset ja yleisesti tunnetut kokoontumispaikat puuttuivat, yhteistä mediaa ei ollut, ja suuri osa seksuaalivähemmistöjen toiminnasta tapahtui salassa. Nissinen kuitenkin löysi Helsingin Sanomista ilmoituksen, jossa mainostettiin lehteä nimeltä "96".

Se oli Suomen ensimmäinen seksuaalivähemmistöjen lehti. Mainoksessa kerrottiin, että lehteä voisi ostaa tietystä tupakkakaupasta Helsingin Kalevankadulta. Sinne suuntasi myös nuori Nissinen. Myyjä otti tiskin alta A5-kokoisen lehden ja sujautti sen ruskeaan kirjekuoreen. Maksoin lehden ja menin kotiin lueskelemaan sitä. Myös Nissinen löysi lehden avulla ensimmäiset kumppaninsa. Lehdessä oli myös artikkeleita seksuaalivähemmistöjä koskevista asioista sekä "eroottista kuvastoa".

Varsinainen pornolehti se ei kuitenkaan ollut. Siellä puiden siimeksissä kaverit seisoskelivat ja katselivat toisiaan. Noihin aikoihin Helsingissä homomiehillä oli myös toisenlainen tapa tavata toisiaan. Mäntymäen kalliot olympiastadionin läheisyydessä kuhisivat etenkin viikonloppuisin ja öisin hiljaisia miehiä, jotka olivat etsimässä seuraa. Myös Nissinen sai kuulla paikasta Psyke r. Joku meni pyytämään tupakkaa ja jutustelemaan toisen kanssa.

Aluksi se oli hirveän pelottavaa, mutta kyllä siinä oli oma viehätyksensä. Homokulttuuri oli siis visusti piilossa ihmisten katseilta. Salailu johti monen kohdalla kaksoiselämään. Oli "yöminä" ja "päiväminä". Puistoihin liittyi aina myös väkivallan riski, Nissinen muistelee. Mutta Mäntymäellä kokoonnuttiin muutenkin kuin seuran etsimisen merkeissä. Nissisellä ja muutamalla muulla nuorella miehellä oli tapana istuskella läheisellä asvalttikentällä kesäöinä ja haaveilla yhdessä.

Että olisi sellainen yhteiskunta, jossa voitaisiin ihan normaalisti tavata toisiamme. Osa näistä miehistä lähti asvalttikentällä syntyneiden ajatusten kanssa myöhemmin perustamaan Seksuaalinen tasavertaisuus ry Setaa. Myös Nissinen oli aktiivisesti mukana, kun vuonna yhdistys perustettiin. Että ei ole siellä kellarissa vaan kaduilla näkyvissä, eikä kanna häpeää. Heti samana vuonna Seta järjesti ensimmäisen mielenosoituksensa, jossa puolustettiin helsinkiläisestä seurakunnasta homoutensa vuoksi potkut saanutta miestä.

Juuri sitä itsekin kaipasi, että ei ole siellä kellarissa vaan kaduilla näkyvissä, eikä kanna häpeää, sanoo Nissinen. Aiemmin luvulla, tarkemmin vuonna oli myös tehty lakimuutos, jossa laista poistettiin homoseksuaalisten tekojen kriminalisointi. Lakiin kirjattiin kuitenkin korkeammat suojaikärajat homoseksuaalisista teoista kuin heteroseksistä, sekä lakiin asetettiin kehotuskielto, jonka perusteella julkinen kehottaminen samaa sukupuolta olevien väliseen seksiin oli rangaistavaa.

Edelleen siinä oli mukana se, että tässä on jotain eriarvoistavaa. Annettiin puoli leipää, mutta ei koko leipää. Luulen, että monille se oli kuitenkin positiivinen signaali. Esimerkiksi Helsingissä järjestettiin suosittuja diskoja, jotka keräsivät homokansaa yhteen juhlimaan julkisesti. Studio -nimellä pidetyssä diskossa juhlittiin kaksi kertaa viikossa.

Diskon nimi tuli homouden sairausluokituskoodista. Sinne myös heterot uskalsivat tulla mukaan. Se oli yhdistävä paikka, Jussi Nissinen muistelee. Kunnes vuosikymmenen puolivälissä maailmalta alkoi levitä uutisia uudesta erittäin vaarallisesta taudista. Silloin kaikki muuttui hetkessä.

Aids tuli suuren yleisön tietoisuuteen rytinällä, ja mediassa lietsottiin hysteriaa muun muassa käyttämällä taudista nimitystä "homorutto". Hieman aiemmin vuonna homous oli Suomessa poistettu virallisesta sairausluokituksesta, mutta aidsin tulon myötä homoyhteisö joutui jälleen vaikean tilanteen eteen.

Aidsia ei luvun puolivälissä juuri tunnettu, ja uusi tauti herätti huolta koko suomalaisessa yhteiskunnassa, mutta myös homoyhteisössä. Jussi Nissinen muistaa kuinka hänellä oli tuttaviensa kanssa tapana viettää kesäpäiviä auringossa rennosti lekotellen Helsingin uimastadionilla.

Aidsin myötä maauimalassa vietettyjen aurinkoisten hetkien ylle kasautui synkkiä pilviä, kun miesten tavaksi tuli tutkia hädissään toistensa käsiä punaisten läiskien varalta. Punaiset läiskät käsissä saattoivat olla merkki ihotaudista, joka usein esiintyi aidsin yhteydessä. Aidsiin ei alkuaikoina ollut olemassa testiä, jonka perusteella tauti voitiin aukottomasti todentaa. Epätietoisuus kasvatti suurta huolta.

Toimiva testi saatiin kuitenkin kehitettyä nopeasti maailmalla, ja testattavaksi Yhdysvaltoihin lähetettiin heti myös arviolta noin suomalaisen verinäytteet. Ensimmäisessä erässä oli mukana myös Jussi Nissisen näyte.

Suomessa Nissiselle tehdyssä verikokeessa tietyt veriarvot olivat herättäneet epäilyjä, ja varmuus piti saada heti, kun toimiva testi sen mahdollisti. Nissisellä ei kuitenkaan todettu tautia, kun testitulokset saapuivat.

Mutta monelle muulle suomalaiselle ensimmäisten aids-testien tulokset olivat synkät. Suomesta lähetetyistä verinäytteistä noin 10 todettiin positiiviseksi. Myös Jussi Nissisen ystäviä kuoli myöhemmin aidsiin, ja hän itse ryhtyi toimimaan Suomen Aids-tukikeskuksen puheenjohtana. Siihen alkoi tottua, Nissinen toteaa. Vaikka luvulla Nissinen monien muiden homomiesten tapaan joutui elämään aids-kuohunnan keskellä, pystyi hän kuitenkin unelmoimaan myös arkisista asioista.

Helposti ajatellaan, että homomiehillä ei ole mitään isyysvaistoja. Noin kolmikymppisenä Nissisellä oli kova vauvakuume. Se on ihan höpöhöpöä. Tunne oli hyvin "biologinen". Toisaalta tajusin, että lapsen saaminen on mahdotonta. Se oli oma surunsa, mutta lopulta asian otti sellaisenaan. Nissinen on elänyt yhdessä puolisonsa Tommin kanssa vuodesta asti. Parilla ei ole lapsia, mutta he ovat toimineet nyt 6 vuotta virallisena tukiperheenä yksinhuoltajaäidin kahdelle lapselle.

Nissinen on toiminut elämänsä aikana monenlaisissa töissä, joista useat ovat liittyneet seksuaaliasioihin. Sosiaalipsykologin koulutuksen saanut Nissinen on työuransa varrella ollut muun muassa psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti, seksuaaliterapeuttien kouluttaja, Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja, Setan pääsihteeri ja taksikuski.

Esimerkiksi Suomen Transtukipiste perustettiin vuonna Taideperheestä lähtöisin oleva, itsekin kirjoittamista harrastava Gekko löysi teatterin, ja kiinnostui maskeeraamisesta ja hiuksista. Nykyisin homous ei riitä harmaiden välttelyyn. Armeijaan on mentävä, jos muita painavia syitä ei löydy.

Gekko olisi valinnut siviilipalveluksen, jos se olisi lyhyempi kuin tavallinen armeijavuosi. Tai no, olin kyllä täysin frigidi koko vuoden… Olin sotilaspoliisi, joten vältin typerät telttasessiot jossain metsän keskellä.

Aina pitää olla jotain suhinaa, mutta mä viihdyn parhaiten vapaana, eikä mun kanssa ole myöskään kovin helppo elää. Gekko astui kaapista viimeistään siinä vaiheessa, kun hän armeijan jälkeen muutti pikkukaupungista Tampereelle. Koulun silmätikulle, boheemisti pukeutuneelle ja tyttöjen seurassa liikkuneelle Gekolle isompi paikkakunta takasi vapauden olla se joka on. Kampaajan tuolin takana Gekko on mies, jolle asiakkaat vuodattavat sydänsurunsa ja salaisuutensa.

Etenkin naiset kokevat, että miehelle on helpompi puhua. Ja ne luottavat suhun kampaajana, koska naiskampaajahan ei halua tehdä asiakkaasta paremman näköistä kuin itsestään. Ja väri on tärkeä, kukaan ei saa kulkea TV-ruudun värisenä! Ja keesi on totaalisen out. Kyan on niiin ihana että joka keskiviikko mietin miksi olen nainen!

Ihan uteliaisuudesta nyt sitten odottelen tätä suomen versiota. Tulee aivan varmasti olemaan hitti!!!! Kerranki nelonen tekee jonkun todella herkullisen kotimaisen sarjan. Herttaista kuinka aikaisin osa härroista on löytänyt sukupuoli-identiteettinsä. Pojasta voi tulla homomies tai heteromies, mutta heteromiehestä ei voi tulla homomiestä. Taitaa taas tulla vaikeammaksi olla omia polkujaan tallaava homomies Suomessa! Makean sulavien homojulkkisten rinnalla on vastavirtaan uimista yrittää olla oma tavallisen nuhjuinen homoseksuaali itsensä.

Homoseksuaalisuus sinällään kokemusteni mukaan on harvoin mikään oikea ongelma. Suurempi ongelma on useammin homouteen liittyvät ennakko-odotukset, joita Fab5 kumppaneineen kiitettävästi vahvistaa.

Mahtavaa että on löytynyt urheita ja varmasti ihania homomiehiä, jotka laittaa elämän risaiseksi. Toivotaan että sarjassa on samanlaista potkua kuin veljellään Ameriikassa. Olin hieman järkyttynyt lukiessani näiden ihmisten kirjoitelmia. Itse työskentelen suomalaisen pukeutumisen vahvana taustavaikuttajana ja työssäni olen tavannut tämän stylistinkin, toivottavasti vain muistaa että normaali elämä ja normaali katu-uskottava pukeutuminen on jotain aivan muuta kuin lehtiin ja näytöksiin pukeminen.

Oma tyylinsä herättää meissä pukemisen ammattilaisissa lähinnä huvitusta ja meissä omakotitaloissa asuvissa rekistöröidyissä pariskunnissa lähinnä hänen tyyppinen elämän tyyli nostattaa vain sääliä.

Yleinen mielipide homoseksualismista ei ainakaan parane kun on tällainen mahdollisimman omituinen joukko valittu sekoilemaan julkihomoina.

Tietysti meissä tavallisissa ihmisissä ei olisi kovin paljon katsottavaa. Niin eihän Tommy missään vaiheessa viitannutkaan siihen että kaikki homot myös käyttäisivät näitä pimeitä huoneita saati pettäisivät siellä.

Taisi olla vähän huono päivä, suunnistaja?!! Onnea vaan ohjelmalle, vaikkain se tosiaankin taitaa vain valitettavasti vahvistaa ennakkoluuloja, kuten aiemmat puheenvuorotkin esittävät. Hieno juttu että tästäkin aiheesta uskalletaa Suomessa tehdä ohjelma, tosin eiks tää homo on in-buumi vois jo riittää.. Ootte jo valmiiks aivan ihania! Tää on huippu juttu. Tulee jo aivan liikaa tota homo ja lesbo-sontaa teeveestä. Kuka helvetti tommostakin roskaa kattoo?!

Mahtavaa kun Suomeen saadaan lisää homojulkkuja! Ehkäpä tää primitiivinen kansa alkaa pikkuhiljaa suvaitsemaan paremmin erilaisuutta! Hienoa kundit, vedän lipun salkoon sit kun eka jakso tulee!!

Miehet on niiiin ihanii olkoo ne sit homoja tai ei, mutha homot ne vasta onki huippui En paase kattoo koko sarjaa.. Akkia martini ja Burana Zipp..

Miks mua ei kysytty tohon sarjaan?? Ei niin prkl ajakaan! Toimittajalle kaikki isot Amerikanjeepit on nähtävästi Hummereita. Se tais olla Chevrolet TrailBlazer, aito pimp ride. Enpä usko että täst tulee niin suuri hitti ku ulkomaalaisesta kaimastaan.. Heteroiltako, ja varsinkin miehiltä, sitä pitäs esimerkkiä pukeutumisen suhteen ruveta ottaan??

Joo tätä en ymmärrä.. Miks heteromiehet ei voi ymmärtää että homomiehet ovat todella miehiä ja sympaattisia jätkiä. Jätkät jotka ei ymmärrä homoja vois katella peilii ja miettiä. Joo, olishan ollut mukavaa että olisivat olleet komeita MIEHIÄ nämä Suomi-version pojat, mutta odotamme mielenkiinnolla mitä tuleman pitää Muuten ihan mahtavaa et tällaisia ohjelmia tehdään, mutta harmi vaan kun kaikki pitää olla aina ulkomailta tulevaa "kopiointia".

Homot on ihan kivoja ja muodikkaita tai ainaki ne kenet mä tunnen. Keskittykää elämäänne ja antakaa muiden elää omaansa! Kyllä tuolle bottom-Gekkolle kuri löytyy, kunhan saa isoa kyrpää sisäänsä. Mun mielestä homot puketuu paljon paremmin kuin muut miehet. Ne on paljon tyylikkäämpiä ja huolitellumpia.

Hyvä, että Suomessakin joku uskaltaa ihan telkkarissa tunnustaa kuuluvansa vähemmistöryhmään. Olisi kyllä mukava nähdä myös tavallisten homojen elämää,koska en usko kaikkien homojen olevan niitä glamour-tyyppejä. Toivon, että jonain päivänä kaikki homot uskaltaisivat tulla kaapista ulos, tai vielä parempi, eivät edes koskaan joutuisi kaappiin. On kummallista, miten lesbous on jotenkin homoutta hyväksytympää. Johtunee kai siitä, että miehiä kiihottaa tyttöjentouhut, mutta kovin monia heteromiehiä en usko kiihottavan miesten touhujen seurailu.

Vihdoinki ohjelma suomeen, joka kertoo hyvistä tyypeistä jotka uskaltavat olla omia itsejään suomen sulkeutuneesta ilmapiiristä huolimatta! Taas tätä samaa soopaa. Peräroottooriin poraajia lisää televisoon. Hyvä että jaksetaan yrittää, mutta miksi näitä trendiohjelmia pitää vääntää kotimaiseksi versioksi.

Eikö Miljonääri-Jussin varoittava esimerkki ole enää muistissa. Mielummin sitä katsoo ohjelmaa jossa on jokin oma idea. Varo halpoja kopioita ja hanki parempaa katsottavaa! Mihin tarvitaan enää heteroita, kun he ovat tyylitaidottomia, tunteettomia, eivät osaa sisustaa, asua, tai syödä oikein. Oikeastaan jos kaikki olisivat homoja maailma olisi paljon parempi paikka.

Voisi sieltä jotain muutakin tulla kun homoja ja lesboja joita tuntuu nyt olevan kuin koskaan aikaisemmin. Muoti-ilmiö tai ei, varmaan lapseni sanoavat naureskellen että silloin luvun alussa kaikki halusi olla homoja. Oli muotilesbot ja heteroviisikot. Onneks ei tarvii enää lukea sitilehteä vitun paskaa.

Kerroppa äkkiä vaikka viisi lempi viihdeohjelmaa, niin katsotaan moniko niistä on suomalainen idea alunperin Kuula kalloon jokaiselle RuskeanReiänRitarille! Miks hajuvedet keksittiin aikoinaan, koska ihmiset haisi niin pahalta.. Tämä poika on kasvatettu landella: Kyllä sä viellä huomaat kun kasvat vähän. Aivan ihanaa, että suomessakin tehdään tämmöinen ohjelma. Mä oon ihan koukussa siihen Sillä silmällä-hässäkkään, ne on niin lupsakoita miehiä.

Homoudessa ei mielestäni ole mitään väärää eikä pahaa, joten hävetkää te ahdasmieliset ihmiset! Tai no ennemminkin ottakaa mallia Ehkä tässä on nyt kyse vaan ihan viihteestä eikä sen suuremmasta asiasta.

Jos vaaleanpunainen pantteri on joskus naurattanut, niin miksi ei nyt homppeli viisikko ja niiden toilailut. Kuinkas se nyt niin on, että homo uhkailee vittuilevia miehiä, jos häntä sanoo homoksi? Eikös sen pitäisi olla niin, että hän uhkailee naisia? Onhan se tietysti hyvä, että perverssit panee toisiaan niin jää naiset oikeille miehille.

Ei helvetti mitä touhua! Ainoa "minulle ei vittuilla asennetta" pahempi asia on homo joka on varustettu "minulle ei vittuilla asenteella"!

Gekko vielä oikeen sotilaspoliisi: Pahasti pelkään että silmät tummuu nastolan nakkikioskilla! On Suomessa toki muitakin kaupunkeja Helsingin lisäksi, mutta mitä sitten? Ei kai niissä kukaan asu? Ainakin siis vielä Suomessa nähtävissä jaksoissa.

On meitä vielä pari hassua sitkeää sissiä täällä periferiassa yrittämässä selviytyä raa'asta maailmasta. Mutta ei hätää, ei me teidän helsinkiläistyneiden savolaisten ym. Me voidaan saada joku kohtaus kun nähdään suuren maailman ihmisiä oikein Helsingin metropolista asti, mikä ei tiettykään olis kovin hyvä juttu.

Parempi meidän on täällä itseksemme asustella metsäläisinä suuren maailman eläjistä ja tavoista tietämättöminä. Eikä teidänkään kannata kiusata itseänne änkeämällä tällaisiin täysin alkeellisiin oloihin; se ei vaan ole sen arvoista.

Kyllä teilläkin päin varmaan jotain kivoja konsertteja ja muita hippoja järjestetään, ettei nyt tänne asti tarvitse vaivautua.

Me kyllä ihan mielellämme elämme keskenämme, ilman teidän nenänvarsituijotteluja. Eikä me haluta käyttäytyä niin rumasti, että alettaisiin nauraa teidän naurettaville luuloillenne. Kiitos, että sain lähettää tämän viestin ulkopuoliseen maailmaan, jossa kaikki sivistyneet ihmiset asuvat.

Mä tunnen mukavia heteroita ja kusipäähomoja. Ei se sukupuolisuuntaus luonnetta määrää Niin lisäys vielä, ettei se sukupuolisuuntaus vaikuta tyyliinkään aina. Oi elämä, missä olet? No kyllahan sita pitaa aina valilla tulla katsomaan miten helsinkilaisten rahat on taas kaytetty. Ja eikohan se ole teidankin etu etta tullaan kesaisin tarkastamaan - silloinhan se maalaisidylli on viehattavimmillaan ja Helsingin maksumiehet hyvalla tuulella!

Ikää on palttirallaa 27, korkeakoulut käyty ja hyvällä menestyksellä. Helsingissä syntynyt, joten en landelta.

Tosin sulta oli aika teinimäistä alkaa väittää, että kun kritiikkiä pistää niin olisi heti landelta. Ensinnäkin lande on aina asiallinen mesta! Ehkä sun pitäis mennä landelle, siellä kyllä sun liha tummuis ja nopeasti! Landella on kuitenkin asiallista väkeä! Onneks jumala loi niin, ettei noi luppakorvan nussiat voi saada lapsia ja pidetään asia niin! Noh, mun puolesta saatte nussia toisianne b: Ja sitäpaitsi Homous on sairaus - häiriö aivotoiminnassa!!!

Mietiikää sitä kaikki homppelit! Siis lääketiedekkin jo sanoo, että ampukaa kalloonne kuula! Te ootte aivan ihania! Tuskin maltan odottaa että ohjelmanne alkaa! Antakaa toisten puhua paskaa jos niistä siltä tuntuu, pitäkää te hauskaa ja olkaa ihania itsejänne olipas se vaikea sana kirjoittaa Tuota itseasiassa muutokset asuntoon kestää noin arkiviikon käsittääkseni kaikkine kauppareissuineen ja muineen. Jossain haastattelussa valittelikin ne jenkkiversion fab-5 että pitää pitää samoja vaatteita monta päivää, kun ei edes kuvata oikeassa järjestyksessä.

Eli joka ilta pitää pestä tai haista hielle tai olla monta vaateparia samaa. Hotellissa siellä taitaa asua sen viikonajan noi joitten kämpät muokataan uuteen uskoon. Ketä nämä seksuaalisiin vähemmistöihin vihamielisesti suhtautuvat ihmiset mahtavat olla? Teini-ikäisiä kundeja, jotka kirjoittavat tänne provosoidakseen? Kaikesta ja kaikista ei tarvitse pitää, mutta sivistynyt ihminen sietää erilaisuutta, vaikka se olisi kuinka pelottavaa.

Jotkut heteromiehet kuvittelevat lisäävänsä omaa miehekkyyttään homoja vihaamalla. Olisiko aggressiivisen suhtautumisen taustalla epävarmuus omasta seksuaalisuudesta suuntautuneisuudesta? Mun mielestä jokaisen miespuolisen henkilön kannattais seurata sarjaa edes yhden jakson verran,koska aina sieltä jotain fiksua ja käyttökelpoista löytää omaan elämäänkin,vituttaa homot tai ei. Ei se naisen miellyttäminen aina pelkällä urheilulla onnistu. Alunperin ajattelin kun kuulin formaatin rantautumisesta suomeen kysymättäkin selvää ettei suomalainen formaatti , että taas pistetään homoja halvalla.

Voin kuvitella minkälaista siipien kahinaa nämä veijarit saavat aikaan, mutta sitähän tässä ajetaankin takaa. Kuka haluaa nähdä tavallisten ihmisten lue:

.

Gay seksitrefit aikuislukio pori

Hieronta martinlaakso seksi chat homoseksuaaliseen ilmainen

Tämä on luettelo tunnetuista homo- tai biseksuaaleista. Luettelo , Espanja, David Beckhamin entinen sihteeri, malli, biseksuaali. Greg Louganis, s. 4. maaliskuu City esittelee ensimmäisenä Suomen Sillä silmällä -tähdet homo homolta. Kännissä moni heteromies sanoo: “Jos mä oisin homo, niin oisin kyllä sun kanssa.” Seksi on vain yksi elämän osa-alueista, mutta homot määritellään . Mikael työskentelee kampaajana, mutta hän on ollut myös sihteeri. 6. tammikuu T hti homo treffit sex estonia. Mansensexshop Ilmainen suomalainen seksi tekokynnet varpaisiin ;. Masturbointi videoita gay. Sihteeri opisto kemi tädin isot tissit Shemale latex fetissi homo treffit mies siveysvy ss gay. He eivät ilmeisesti koe kuuluvansa mihinkään ryhmään. Saa nähdä onko Suomi valmis ottamaan viihteen viihteenä, näistä kirjoituksista päätellen ei todellakaan. Nyt tämä homo pistää työhaalarit päälle ja lähtee navettaan. Siis lääketiedekkin jo sanoo, että ampukaa kalloonne kuula! Purkamisia on tullut vuosi vuodelta enemmän. Johtunee kai siitä, että miehiä kiihottaa tyttöjentouhut, mutta kovin monia heteromiehiä en usko kiihottavan miesten touhujen seurailu. THAI HIERONTA VUOSAARI PK-SEURAA HOMO OULU