..

Kuka on sopiva ja sopimaton pappi Suomen ev. Hän kertoo kuitenkin kirjoittavansa "koska kun yksi jäsen alkaa amputoida itseään, kipu tuntuu koko Kristus-ruumiissa". Nykyinen virran mukana meneminen vie johonkin, mutta onko se Jumalan tahto?

Lausetta ei pidä irrottaa asiayhteydestään. Toisaalta Raamatussa ei missään asiayhteydessä kirjoiteta samaa sukupuolta olevien kesken harjoitetusta seksistä myönteisesti. Aukot eivät todista mitään muuta kuin olemassaolonsa aukkoina. Todistustaakka siitä, että seksi samaa sukupuolta olevien kesken olisi jossakin asiayhteydessä Raamatun valossa hyväksyttävää, jää siis täysin esittäjälleen.

Vasta sen jälkeen on ylipäätään mielekästä pohtia, onko niillä jotain relevanssia samaa sukupuolta olevien parisuhteisiin ja heidän avioliittonsa vihkimiseen. Torjuva kanta antiikin ajalla ei käänny hyväksyväksi pelkästään sillä, ettei asiasta ole lausuttu erikseen mitään. Nykypäivän ihminen ei polta noitia roviolla, koska hän tietää enemmän. Ilmaston lämpeneminen on muuttanut suhtautumistamme moneen sellaiseen asiaan, jotka aiemmin katsottiin elintasoa parantavaksi.

Paavalia on luettava sen ajan tietämystä vastaan, senaikaisen yhteiskunnan kontekstissa. Paavali kuten muutkin hänen aikalaisensa ja myöhemmät sukupolvet yli tuhannen vuoden ajalta olivat täysin tietämättömiä siitä, mitä meidän aikanamme tiedetään ihmisestä, seksuaalisuudesta ja ihmisen seksuaalisesta identiteetistä. On anakronistista siirtää muutama roomalaiskirjeen jae tähän aikaan tarkoittamaan samaa sukupuolta olevien parisuhteita.

Väittämä että Pyhällä Hengellä olisi ollut jotenkin puutteelliset tiedot, ei oikein istu kristinuskoon. Isäntä ja renki asetelma on arkea tänäkin päivänä. Päätöksenteolta on kadonnut uskottavuus sen suhteen, että se nojautuisi luterilaiseen tunnustukseen tai kirkon traditioon, josta viimeksi mainittuakaan ei saisi unohtaa.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet. Tilaa comida española facil de preparar Kirjaudu huimaus ja pahoinvointi saunan jälkeen. Sateenkaariparien vihkiminen on evankelis-luterilaisessa kirkossa uusi normaali. Kuinka paljon kiitosta ja tunnustusta joku voi hyväksyä itselleen osoitettavan alleviivaamassa sitä, että samaan aikaan: Miksi olemme valinneet kerjäläisten istuvan kaduillamme? Ei kokoomuspoliitikon vaalivoitto, juhlahumu, pirteä mieli, ole täydellinen ilman kerjäläisen tuntevaa lihaa tulipalopakkasessa.

Kaikki loputon suojelu ja hyysääminen alleviivaamassa sitä että jotakuta ei suojella. Menneen aikakauden pokaaleita, arvomerkkejä, palkintolusikoita, prenikoita, tunnustuksia, kaikkea sitä puskutraktorin laskettelurinteiksi muovaamaa. Ainoa varma asia, jonka voin sanoa, on se, että kaikkien arkkienkelien nimi loppuu —el. Ainoa toivo on ollut saavuttaa kokoomapisteen sijainti, jossa itsesääli lakkaa. Ainoa toivo oli odottaa tekoälyn tulemista että se joskus kirjoittaisi parempia runoja ja myös kritiikkejä niistä.

Elämän ainoa tarkoitus ei ole paviaanimainen oman voiman ilmoittaminen. Ainoa filosofinen ongelma on: Me emme toivo ainoan ruumiinjäsenemme halvaantuvan. Se on ainoa varma asia, jonka voin nyt sanoa. Ihailen vilpittömästi ihmisiä, jotka pysyvät laskuissa mukana siinä kuinka paljon ovat menettäneet. Kahteenkymmeneen vuoteen en ole laskenut panojani. Se oli tyypillinen kirjallisuuskritiikki aikakaudelta, jonka ainoa toivo oli odottaa tekoälyn tulemista, että se joskus kirjoittaisi parempia kritiikkejä ja lopulta myös kirjoja.

Tekoäly on ratkaisu egon ongelmiin. Egoismi, sen äärimmilleen lietsoma thanatosvietti, oli ensin syrjäyttänyt kirjallisuudesta keskenään laadulla kilpailevat miehet. Kotonakin isäinpäivä korvattiin neutraalimmalla läheispäivällä. Sitten kuolemanvietti oli tehnyt naisista miehiä, tosin ilman keskinäistä laatukilpailua. Naisten sisaruussolidaarisuus esti tällaiset vallankäyttötavat. Tässä torin kivet kuvattuna. Tällaisia ei sitten kaiketi enää Suomessa osata valmistaa. Tämä kuva kuuluu tori-sarjaan.

Olen päättänyt kuvata toria ja sen ilmettä tästä eteenpäin silloin tällöin. Yleensä tori on väriltään sinisen harmaa. Joskus kesällä se on auringon valaisema ydin kaupungin keskustassa. Turulla ei ole kaupungille ominaista keskustaa, se on pikemminkin taajama jossa on monta lähiötä.

Jos tori lakkaisi olemasta, keskusta hajoaisi. Tori luo elämää, ei hajota tai k Menee pikku rahasta täysin sekaisin, se taitaa olla köyhän määritelmä. Niin se vain on, ettei paranormaalien ilmiöiden tieteellisestä todistamisesta luvattuja palkintoja kukaan tule koskaan lunastamaan. Jos haluaa tietää miksi, riittää vilkaisu tähän linkitettyyn Carlos Castanedan esittämään kaavioon. Randi, Skepsis ja kaikki muutkin määrittelevät tieteen alueen pisteiden 1 ja 2 avulla: Tiede on tonaalin saaren inventaari ja sen rajat ovat tonaalin saaren rajat.

Kuten Randi ja Skepsiksen ihmiset, kuten pitkäaikainen puheenjohtaja S. Albert Kivinen, jonka luona itselläni oli taannoin ilo vierail Muuta juhlan aihetta ei edelleenkään ole kuin minun ainainen vitutukseni. Tätä varten synnyin tämän näkemään. Olen kaiken tuon tyhjän loiston, juhlapuheiden ylevyyden ja turhamaisuuden perusta, tyhjä itsekin, kuinkas muuten. Tästä Jumala saa taas hienon tarinapaistin syödäkseen. Ville Hänninen, Kirjan kasvot. Tietokirjailija, toimittaja ja Suomen kirjataiteen komitean puheenjohtaja Ville Hännisen linkissä mielenkiintoinen Hännisen haastattelu, jossa hän mm.

Kirjojen kannet ovat aina kiinnostaneet minua, joskus jopa ostin antikvariaateista kirjoja pelkästään kansien takia, sisältö ei ollut niin […]. Is it necessary or extravagance? What would be different from any other mastering? Difference is genre and format. Acousmatic sound is how it is. There is no such a clear universal reference what it should be -- because source of the sound is for the listener often atleast partly unknown.

But if there is album, levels and dynamics are good to keep in some limits. Acousmatic music using usually a large dynamic scale and less usual timbres. It is not format for radio playing lists: Sound timbre and b Eilen olin pitkästä aikaa SMMY: Esitys oli todella mielenkiintoinen ja tuntui uudelta tiedolta, vaikka mieleeni tuli, että olin pari vuotta sitten kuullut Eero Muurimäen esityksiä samalta alueelta. Kotiin päästyäni tarkistin tästä ja tästä , että tuolloin oli päällimmäiseksi jäänyt käsitys "ajallisia ja alueellisia aukkoja löydöissä".

Halinen puhui ehkä lyhyemmästä ajanjaksosta, joka kuullosti varsin aukottomalta sekä ajallisesti että alueellisesti. Tulisijoina käytettyjä suorakaiteisia kivilatomuksia on löytynyt Sota ei yhtä miestä kaipaa sota joka hävitään Mutta voitettu sota kaipaa.

Kuusi vuotiaana hän luki Jobin kirjaa ja kuusivuitias ymmärtää Jobin kirjaa omalla tavallaan. Dostojevski sanoi myöhemmin vaimolleen Annalle hänestä tuntuneen että se oli kirjoitettu hänelle ja siinä oli jotain erityistä.

Hänen elämänsä oli pitkälti elämän mittainen kärsimystarina ja vertautui Jobin kohtaloon. Dostojevskillä oli kaksi suurta kärsimyksen aiheuttajaa: Jumalan olemassa oloa koskeva epäilys ja ne kärsimykset, joiden avulla Jumala koetteli hänen voimiaan. Dostojevskin oli vastattava ky Elämä tarjoilee pettymyksiä kultavadilla Universumi tuntee toiveeni vuosimiljardien syvyydeltä ja sen mielikuvitus on rajaton Miljardi hienostuneen kohteliasta tapaa sanoa EI Koivuvitsa, taipuisa kasviopettaja Hulluushulluus, hallittu romantikkojen potensoitu hyperkriittinen dialektiikka hysteerinen karnevalismi liminaalitila, kommunitas vääränkuninkaan päivä ja yö Naurunauru, itsetärkeyden pilkkanauru.

Ja silti pitäisi vain jaksaa uskoa että tämä on totta ja todella tapahtuu. Tämä on onglema, koska se puuttuu. Porvarillisuudessa kaikki tunteiden kuningattaret tuhoutuvat tai muuttuvat miekkojen kuningattariksi mielisairaan statuskulttuurin paineessa. Kaiken korruptoiminen, täydellisin mahdollinen metafyysinen epätodellisuus ja aineellisten herkkujen päätön tavoittelu.

Tämä pitää sulkea vankileireille, jos halutaan saavuttaa täydellinen pervomaailma ja romahdusplaneetta. Tälle pitää avautua, ja tämä pitää vapauttaa, jos Kun lapset on hyväksikäytetty käytetään nuoriso Ja sitten vanhukset Se on tämän väsähtäneen ajan henki Elämä on kuolemankuvia täynnä.

Ettei mikään tulisi yllätyksenä. On niin typerä olla hölmistynyt pääsemättä nauramaan viimeisenä Onko kuolemakin elämänkuvia täysi, kuolemattomuus. Suomen kielen erinomaisuuksia on oma erityinen sana palapelille. Englanniksihan se on jigsaw puzzle ja ruotsissa ei ole vaivauduttu käyttämään etuliitettä, joten pussel sekaantuu kaiken maailman pulmapeleihin.

Kun useimmiten on saanut havaita uutuuksien tulevan hyvin vauhdikkaasti Suomeen, sain nyt yllättyä siitä, että ensimmäisenä puzzlena Suomessa julkaistiin Euroopan kartta "palasina" vasta jouluksi ! Dostojevski asui aina kirkon lähellä. Toiseksi hän asui aina kulmahuoneistossa. Myös monet hänen romaanihenkilönsä asuivat kulmahuoneistossa, kuten Raskolnikov, Sonja Marmeladova ja Stavrogin.

Kulmahuoneitot sijaitsivat aina katujen tai teiden risteyksissä. Risteys on risti; romaanihenkilöt asuvat ristinkolmiossa. Vanhan kansanuskonuksen mukaan risteys on Paholaisen ja Jumalan kohtaamispaikka. Hyvä ja paha kohtaavat romaanihenkilön sydämessä ja jokaisell Ekaksi näin tämän Silläkin uhalla, että vaikutan kateelliselta.

Hän ei piiloudu poliittisesti korrektin retoriikan tai neutraaliin tutkijan kaapuun. Lopulta "salatut" tapahtumat saavat tapahtua aivan hänen nenänsä edessä ilman että hän havaitsee mitään tai tulee epäilleeksi mitään.

Hän ei tarvitse tuekseen edes torjuntamekanismeja. Kun asia paljastetaan oppilaalle, hänelle valkenee miten vahvasti mielenhallinnalla voidaan ohjata niitä havaintoja, joita hän ympäristöstään tekee päivittäin. Tietenkin meidän yhteiskunnassamme noituus ja mielenhallintateknologiat ovat se pää Mahdollisesti myös ongelma, johon haetaan muutosta. Intohimon hämärät kohteet päämääränä. Tämä on suljettava pois, jos haluaa päämäärään.

Tai tälle on avauduttava, jos haluaa pysyä lähtökohdassaan. Tälle on avauduttava jos haluaa päämäärään. Ne kansat, joiden sisällä vallitsee keskinäinen kauneuteen perustuva yhteisymmärrys ja intohimoinen rakkaus, selviävät.

Vesi on rantaviivasta asti yhtä syvää. Vastasyntynyt heitetään tänne uskomattomiin syvyyksiin. Kolmas maailmansota käydään ymmärrystä vastaan. Niin kauan kuin me emme ymmärrä mitä ihmiselle voi tapahtua meillä on toivoa voittaa sota. Alabamaan kesällä rekrytoidut siirtolaiset. Jatkokertomuksessa luvulla ajateltu Amerikan siirtolaisuus innoitti minut hutkimuksiin, joissa putkahti esiin suomalainen Charles Linn aik. Juha Vuorela esitteli hänet blogitekstissään niin kauan sitten, että sen jälkeen hänelle on ehditty pystyttää patsas nimikkopuistoonsa Birminghamin kaupungissa Alabamassa.

Lähikuva Charles Linnin näköispatsaasta. Tämä maa on vielä täynnä psykohistorian traumaa, pelkoa, ahdistusta, eliitille pokkurointia. Suomalaisten oma identiteetti on murskattu huolellisesti, Ruotsin kolonisaation aika oli niin paha että etelä-Afrikan rasistiaika oli lomaa mustille miehille verrattuna suomalaisten kohtaloon.

Kirkkovarasti, eliitti varasti, verotus vei maat, talvella hankeen, jos ei veroja oltu maksettu ja kirkko vei kulttuurin, laulut, kymmenien tuhansien vuosien historian, yrtit, oman kirjoituskielen runo- eli rune-kirjaimet.

Puut kaikki, heidän juurensa juurevassa mullassa. Jos Jumalaa ei ole, niin kaikki on sallittua. Dostojevski Tuolta pohjalta toriparkin rakennusluvan mahdollinen toteutuminen, olisi yksi moraalisen rappion todiste kaupungissamme. Rahoitusta ei liene koska sitä ei julkisteta. Sieltä puuttuvat yleiset vessat. Kun väestö ikääntyy, putket väljenee ja vessan tarve lisääntyy. Muutenkin visio on pöhkö, Torin kuuluu olla kivipintainen aukio jossa on torielämää. Eikä torilla tarvitse viihtyä enempää kuin asia vaatii.

Euroopan toreilla on yleensä vanha jykevä kaivo keskellä toria. Kaivon tai suihkulähteen ympäril Omon Ra What is translation neutral poetry? Translation is part of writing procedure. It produces poem in several languages simultaneously, but not one of them are exact translation from other, but parallel writing. This make use of writer ability to many languages, but also Translation machines. It is constrain for the syntax of the poem. It cant based on metric or rhyme, but images and "symbolic sentence".

Here is some of my first experiment about make translation neutral poetry. Huomaan olevani siinä karmivassa tilanteessa, että Castanedan julkaistua aineistoa on alle sivua lukematta. Tekstin vähyys on kirottu ongelma, joka pakottaa hidastamaan lukemisnopeuden äärimmilleen.

Voihan tässä aina tehdä proustit ja lukea koko sarjan heti kättelyssä uudelleen. Pelkään vain, että osaan aika lailla ulkoa kaiken lukemani Castanedan ja uudelleen lukeminen muodostuu turhauttavaksi.

Muistan about jokaisen rivin. Jos nämä olisivat olleet koulukirjoja, olisin ollut täyden kympin oppilas. But before that Russia as a whole must be listed on UN: About next topic… How is Russian Church monastery system nowadays?

Is there something going on in the abyss of the monasteries? Is all the monasteries connected to orthodox church? Propably there is also buddhist monasteries in buddhist areas? Do you have knowledge where is situated the most vital communities? Omon Ra Russian Church monastery system had be Politiikan koko merkitys on siinä. Energiaa saavat siitä vain ne, jotka ovat huipulla mukana.

Energia ratkaisee noidan kyvyt. Todellinen pyydystäjän temppu on saada ihmiset vuodesta toiseen juoksemaan vaaliuurnilla äänestämässä itselleen haitallisia edustajia.

Tämä on edustuksellisen politiikan ainoa idea. Ideaa siinä on vain niiden kannalta, jotka tempun taitavat. Olen ajatellut näin aina. Kuitenkin kymmenisen vuotta sitten minussa alkoi tapahtua jonkinlaista poliittista aktivoitumista. Sain idean, että hall Viiltävän kirkas kuin pohjoinen jäätynyt maisema.

Hanna Haurun Jääkausi on syväluotaava kuva sodan jälkeisestä pohjoisesta taajamasta. Sama ahdistus oli aistittavissa aikoinaan jokaisessa kylässä ja ihmisen tapa käsitellä asioita oli tietysti erilainen, henkilökohtainen.

Hanna Haurulla on kyky kirjoittaa minimalistisen kauniisti ja riipaisevasti se oleellisin mikä ON. Unenomainen tarina, viiltävän kirkas kuin pohjoinen jäätynyt maisema.

Yritin kuvata ikkunan läpi räntäsadetta. Nyt aurinko paistaa viistosti ikkunaan. Kohta on marraskuu, kuoleman kuu, ja vainajat tulevat näkymättöminä mieleen.

Marra eli ahdistus istuu rinnan päälle, Suomalaisessa elokuvassa on muitakin teoksia, jotka on toteutettu kolmasti. Tarina on niin suloinen alkua lukuunottamatta , että toivoisin todeksi. Kosken talon isäntä, eli Kosken Jaakko, kuin häntä kylän keskuudessa tavallisesti kutsuttiin, oli viiden vuoden vanhana orvoksi vanhemmistansa jäänyt ja täytynyt kerjäämään lähteä, kun ei ollut mitään muuta turvaa.

Sillä keinolla elätti hän lähes kolme vuotta päätänsä, kunne häntä otettiin Honkaniemen taloon paimeneksi. Syksyn tultua piti hänen taas talveksi kylän kululle lähteä, kun häntä silloin ei tarvittu; laitettiin hänelle kuitenkin sitä ennen uudet kengät ja annettiin puo Yleensä ahdistun kirjamessuilla enkä viihdy siellä pakollisia esiintymisiä pidempään.

Tänä vuonna kävin kahtena päivänä, mutta olin valinnut strategian, jota noudattamalla ahdistus ei päässyt iskemään. Matkalta tarttui mukaan signeerattu kappale Jaakon Jatkosota-Extraa Siltala, s. Kylläpä kolisee, ei voi mitään.

Tämän kirjan kohdalla minulla on kynä kädessä. Lehmät ovat eteviä ajan kokijoita, heitä ei huijata kellonaikojen siirroilla.

Kun nyt on tapetilla tämä seksuaalinen ahdistelu niin kannan korteni kekoon. Siellä oli myös parhaat päivänsä ohittanut naistyöntekijä, jolla oli riippuvuussuhde alkoholiin ja seksiin.

Nainen taputteli takapuolta, työnsi jalkateränsä pöydän alta haaroväliin jos ei pitänyt varaansa. Nuorukainen sanoi sen olleen erittäin loukkaavaa ja vastenmielistä. Lisäksi pomo oli naisenkaatajan maineessa, joten valittaa ei kannattanut. Lisäksi työntekijät olivat pelkästään naisia ja kärkkäitä ilkeyteen.

Onneksi työ oli puolen vuden Äitiä itketti, kun ei saanut minua nauramaan. Isä keksi kääntää minut ylösalaisin, äidin kyyneleet kuivuivat. Hassu vauva, he sanoivat, kun opettelin seisomaan päälläni. Koostin tarinoista kokoelman Pellen muotokuva. Pellen muotokuva on jostain […].

Ja että kokemiaan vääryyksiä ei esitetä valkoiseksi syyttömäksi puhdistetussa Suomen historiassa. En oikein uskaltanut kirjoittaa keskustelusta, kun en muistanut mitä koulukirjoissani oli ja miten esimerkiksi sain tietää Lapin koulukodeista. Mutta kirjoitanpa lukukokemuksesta tältä aamulta, kun heti herättyäni selailin FB: Minut pysäytti ja nost Taaimmainen on vielä tunnistettavissa. Demareilla, siis Turun demareilla, olisi nyt tuhannen taalan paikka putsata mainettaan ja he voisivat vaatia toriparkin rahoituksen julkistamista.

Rakennuslupaa ei voi myöntää, syyllistymättä menettelyrikokseen, ilman rahoituksen julkistamista. Mikäli rahoitusta ei ole, ei lupaa tule myöntää. Minulla on huono fiilis monen vuoden ajalta Turun demareista, kokoomusta nyt en ole koskaan arvostanut. Mutta demarien pitäisi jo taustansa vuoksi olla köyhän kansan puolue, eikä nuoleskella keskiluokan kokoomukselaisia, joilla e Kärpäset lentelivät röyhkeinä ja häiritsevinä.

Ne kävivät voimapaikalla kokoamassa energiaa. Voimapaikka oli talveksi sisäänotettu palmuruukku, johon oli kesällä laitettu sontaa. Siellä toukkien oli hyvä myllertää. Kun minä käärin nurinpäin laitetun kärpäspaperin ruukulle kanneksi huoneessa olevienkin kärpästen tarmo loppui heti. Ne menettivät voimansa ja niistä tuli alistuneita, vaitonaisia, paikoilleen jähmettyneitä. Eivät ne enää jaksaneet minua kiusata.

Aikakaudesta puhuminen on hankalaa, koska se on niin näkökulmariippuva yksilön tai kollektiivin tietoisuudentilaan kokoomapisteen paikka liittyvä ilmiö.

Monokulttuurien höltyminen on johtanut tilanteeseen, jossa kohinaa on paljon ja vuorovaikutussuhteet ohuita. Solipsistinen kokemus saattaa olla usein lähellä mitä tulee laajemman kulttuurikentän illusorisuuteen: Ansaintamallit ovat jatkuvassa muutoksessa ja varman päälle voi pelata vain banaalin kautta. Persoonat ovat jakautuneet hyödyttömiin ja hyödyllisiin. Tekisin lumiukon, vaiko -henkilön? Kävin pihalla tarkistamassa, naapurin porraspielessä olisi vielä hippu lunta.

Jos niistä hätäpäisssään tekaisisi lumihenkilön niin maassa lepääviä kuolleita lehtiä tulisi väkisin patsaaseen. Mutta meillä ei ole lumihenkilön rakennuslupaaP Turussa pitää kunnioittaa grynderien asetuksia? Ojat olivat suorat ja syvät, ruis kasvoi miehen mittaisena ja sen raskaat tähkät kumartelivat tuulen muistutuksista; ohrat seisoivat pitkätupsuisina kuin husarit, herneet syleilivät toinen toisiansa tuhansittain viheriöitsevillä käsivarsilla, apila loisti punottavaisena monella tynnyrin alalla, yrttitarha huonetten ympäri h Ostimme järeän hiilihangon vankilakaupasta.

Vankilakauppa OnniManni lopettaa ja siirtyy nettiin, minkä seurauksena tarjonta kapeutuu. Ostimme takorautaisen hiilihangon, piirakka pualikan ja tallilyhdyn 5e.

Upeat räsymatot oli myyty loppuun. Ehkä ostan vielä jotakin, mikäli tavaraa on, näytti kyllä autiolta. Vankilakauppa jatkaa vankilassa tai jossain muualla, sillä järeitä tavaroita tuskin netissä myydään. Turun toriparkki rintamalla on tapetilla salattu rahoitus, mikäli sellaist The five titles are: The shop at MCBA is the first bricks-n-mortar bookstore in the world to have a special section for books of asemic writing.

Holotrooppista tilaa luonnehtii tässä yhteydessä esiin tuleva uusi käsite "kolmas piste". Olennaista Castanedan kokemuksessa on usean tarkkailupisteen yhtäaikainen kokeminen ja aist Ohiajanut auto jättänyt jäljet. Henki ei milloinkaan takerru muotoon.

Mutta toiset muodot miellyttävät sitä enemmän ,tarjoavat enemmän tarttumapintoja ja vapausasteita. Heti kun yksikin ihminen sanoo: Ylimielisyys ja röyhkeys ovat heikkouksia. Ne ovat taipumusta sokeaan aliarvioimiseen. Ne ovat suloinen ase taidokkaan vastustajan ehdottomassa hallinnassa. Aloitan niin alusta kuin viitsin. Nahkurikisälli Michael Rönbäck meni Maarian seurakunnassa He muuttivat vuonna Naantaliin RK Maariassa Naantalissa perheeseen syntyi 3.

Perheen äiti kuoli keuhkovaivaan vuotiaana 2. Pienen tai pienten lasten kanssa yksin jäänyt Michael solmi uuden avioliiton Greta Lindströmin kanssa Turussa jo Heille syntyi Naantalissa ainakin poika Michael Somerunot Toivo Laakson Somerunoja on tuhti sivuinen runoteos, joka on syntynyt Facebookin tilapäivityksinä julkaistujen runojen jatkumosta.

Seurasin väkevää prosessia jo Facebookissa kiinnostuneena ja siksi hankin teoksen, kun sain tietää sellaisen olevan pienenä painoksena 40, Jyväskylän Yliopistopaino saatavilla. Kautta tekstimassan hajamietteisten runojen joukossa kasvaa eheä tarinallisuus, myyttisyys, sadunomainen kaiken hämäryyden puuttuminen siellä täällä todella Moneen kertaan sen hetkisen kykynsä osoittaineiden taiteilijoiden jakaminen niihin jotka saavat apurahoja ja niihin jotka eivät saa on verrattavissa rotuerotteluun.

Valkoiset saavat kaiken, mustat eivät saa mitään. Kysymys on vain perimmäisistä päämääräeroista. Toiset alistuvat toiset eivät. Taiteilijan olisi aina mieluummin luovuttava taiteesta ja varsinkin taiteen kentästä, kuin alistuttava työssään itselleen vieraalle päämäärälle. Päättävissä asemissa olevien ihmisten valinnassa tärkeintä ainoa kriteeri? Castanedan myötä kiinnostus Gurdjieffin Beelzebub's Taleen on hiipumaan päin.

Vanha tyhjiössä lilluva arrogantti mies tiirailemassa maan elämää avaruusaluksen ikkunasta ei enää tunnu niin juurevalta, varsinkin kun hän piilottaa universumin toimintaa koskevan tiedon itsekeksittyihin hämäriin käsitesanoihin. Gurdjieffin ehkä vähiten innostava piirre on kristallisaatio-käsitteen viljely selittämässä ihmiskunnan tietoisuuden kollektiivisia muutoksia.

Castanedalla sama ilmiö kuvataan kokoomapisteen liikkeenä. Kristallisaatioksi voi tulkita ihmiskunnan ja yksilön sisäisen dialogin Kirkossa pylväiden takana seisovat ja muut näkymättömät. Kävelin lähikauppaan kumisaappaa jalassa. Lumi sulaa kovaa kyytiä ja vettä on teillä ja kaduilla, lumisohjo hidastaa kävelyä. Sohjoinen loskakeli tuo aina mieleeni Salli Salmisen romaanin Katriina.

Luin sen nuorena, siis sen huonon suomennoksen aikojen alussa, ja se kolahti. Minulla on erinäisiä mielenkuvia kirjasta, yskinäisyyttä, voimakkuutta, lujuutta ja tiedostavuutta elämästä. Katriina on vankka ja luja. Hänen miehensä on maailman suurin valehtelija jopa niin että on maailman rehellisin ihminen. Lapsi kuolee, Katariina rakentaa arkun, mies ei pysty tai ei osaa. Turun lasten asiallinen maailmanhistoria. Lapsille suunnatuissa kirjoissa olen tottunut näkemään huomattavasti lyhyempiä tekstejä sekä värikkäämpiä ja vitsikkäämpiä kuvia.

Nämä kosiskeluelementit puuttuvat nyt täysin ja lopputulos on hyvin asiallinen. Edes aikuisten faktakirjoihin suositeltuja elementtejä kuten kerronnallisuutta, kohtauksia ja aistillisuutta ei monelta sivulta löydy. Näkökulma ei ole lasten, jotka näkyvät loppukaneettina muutamissa teksteissä. Kirjan nimen lisäksi kohderyhmä paljast Länsimaisten yhteiskuntien demokraattisen pintakuoren alla oleva todellinen klaanivalta pysyy pystyssä vain tiedon salaamisen avulla. Klaanit salaavat tiedon olennaiset piirteet.

Julkinen sana, tiede, kirjallisuus, kaikki esitystaide on vain tiedon salauksen ja klaanivallan palveluksessa. Samantekevää tietoisesti tai tiedostamatta se on luomassa sumuverhoa, jotta todellinen tieto, yksinkertainen ja kova, kulkisi vain klaanin sisällä.

Tämä on nimenomaan modernin massatiedotusvälineiden aikakauden, yleisen kirjoitus- ja lukutaidon aikakauden noituuden ydin. Noituus on mustan magi Ei-tekeminen on viimekädessä epäsymmetrisen taistelun muoto. Ei-tekeminen on ajatusten lukemisen estämistä. Juhlahumusta toivuttua on syytä irrottaa katse omasta navasta ja tehdä pitkästä aikaa katsaus tiedossani olleeisiin tai Googlen nyt löytämiin yliopistojen historiablogeihin. Täältä muistan lukeneeni hyviä juttuja, joihin olen varmaankin joskus linkittänytkin.

Sala-ampuja The Sniper, Hän päätyi vuodeksi kaltereiden taa, kunnes pehmenneenä joutui uudelleen kuulusteltavaksi ja ilmiantoi useita kollegojaan. On selvää, että paluu ohjaajan tehtäviin oli vaikeaa, eivätkä yhtiöt olleet erityisen kiinnostunteita Dmytrykin palveluksista. Apuun tuli tuottaja Stanley Kramer, joka vuonna teki yhteistyötä myös Fred Zinnemannin kanssa: Luin tämän tiiliskiven muutamassa päivässä. Vien aina pikalainat heti luettuani takaisin kirjastoon.

Tämä kirja on "Valovoimainen tarina toivosta. Tarina vangitsee ja runollinen kieli kertoo Mengelin, Kuoleman enkelin hirmuteoista Autschwizin tuhoamisleirillä, saaden sen näyttämään monin kerroin pahalta kuin jos se olisi arkiproosaa. Toinen kaksosista katoaa, heillä on pianon koskettimet muistuttamasta yhteydestä heidän välillään. Tätä erityistä yhteyttä Mengele kadehtii Kohdeteksteinä suomalaista proosaa ja draamaa. Pakkovaltiosta ekodystopiaan siis, tutustukaa!

Lammessa jääkansi ja lasten trampoliini flunssan takia purkamatta. Päiväkirja jos aloittaisin nyt, se alkaisi näin. Minulla on pala kurkussa, kipu kurkussa, lopetan työt ja kaipaan poikaani, lastani, joka ei sopinut asumaan saman katon alle. Hän tulee käymään viikonloppuisin. Hänellä on ongelmia, mutta meillä myös synkkaa, aina muutaman tunnin. Ostan hänelle bussikortin, puhumme räpistä, varoittelen kannabiksen polttamisesta, hän selittää kerta toisensa jälkeen, huolellisesti ja vähän huolettomasti, N.

Dresta alkaen ja kaiken. Jospa hän olisi jossakin täällä ja opiskelisi. Istun yksin keittiön pöydän ääressä. Tuuli pudottelee leimuavien aronioiden lehtiä. Vanhat poikaystävät-kokoelmani, väri s tyskirja Hedda ja Zen ja 10 kpleen nippu korttejani. Jättämällä kommenttisi osallistut jännitykseen, kerro samalla, minkä palkinnon valitse noista kolmesta sikäli mikäli onnetar suosii juuri sinua. Aikaa kommentin jättämiseen on siihen asti, kunnes seuraava päivitys tulee.

Kymmenen vuotta eikä suotta? Tänä vuonna, tänä päivänä, on ummelleen 10 vuotta kulunut siitä päivästä, jolloin espoolaisessa toimistotilassa julkaistiin tämän blogin ensimmäinen kirjoitus. Eiköhän jokaiselle tuntunut tuolloin siltä kuin joku valonsäde olisi alkanut tunkea läpi sen hämäryyden, johon koko sukututkimus ja historian harrastus oli ollut verhoutuneena. Jo inhimillisessä elämässä on 10 vuotta sangen pitkä aika. Uusia yksilöitä syntyy ja kehkeää jo nuoreen voimaansa, vanhoja riutuu ja kuolee hiljaa pois, kaatuupa joukossa usein moni, jonka olisi luullut vielä vuosia seisovan.

Kulttuurisen omimisen huippu on kirkko. Kirkko on ominut Kristuksen niin kuin Ukkola intiaanipäähineen. Oklahoman sankari The Oklahoma Kid, Samana vuonna Warner Bros.

Hänet oli aiemmin nähty gangsterielokuvissa ja musikaaleissa. Pilaa telkkariohjelma yhdellä kirjaimella. Tässäpä hieman laajennettu kattaus tulevaa VTV-tarjontaa: Vaihtoehtotelevision tuotantoideat syntyvät vain yhtä kirjainta vaihtamalla, viihtykää ja valistukaa! Asemic Artist's Books by Franco Panella. Kuvia torilta ennen kuin sitä ei enää ole. Kuulin torilla että lupa toriparkin rakentamiseksi lankeaa kuin manulle illallinen ensi viikolla.

Sitten kuulemma torin raiskaaminen alkaa. Miksiköhän maaperätutkimus julistettiin taka vuosina salaiseksi. Pitäisi olla avoimutta ja läpinäkyvyyttä. Tässä kuvassa on Hamburger bösin ja Turun Sanomien kulma. Takana on kirjasto ja sitä vastapäätä uhan alainen Österbadin totntti ja talot.

Tontin maa-alan omistaa konserni Ketoset. Kop Kolmion taloa rakennettessa se oli vähällä upota saveen. Vettä alkoi tulvia rakennustyömaalle.

A tribute to his swordsman time, but we can apply this for our lives, too. Toisaalta Castan noidat tutkivat tuntematonta Naguaali ainakin aluksi ilman taka-ajatusta sen hyödyl Korpelan kujanjuoksu on lepposaa ja hidastempoista. Korpelan kujanjuoksu on hyvin Hämeenläinen sarja tempoltaan. Olen joskus tuskaantunut ja lopettanut katselun siihen paikkaan. Katson sitten myöhemmin loppuun.

Tarina on hyvä, hämeeläinen huumori on hämeeläistä. Rooleissa on hyviä näyttelijöitä ja pääosassa liiankin kunnollinen ja hyvännäköinen, siis roolihenkilöstä nyt puhun, henkilö. Olen ennenkin ihmetellyt TV2. Itse tietekin tekisin hieman nopeammalla sykkeellä mutta Hämeessä se sitä ehkä vieroksuttaisiin.

En ole dramatisoija, olen ainoastaan "tramaattinen. Se perustuu Viipurin kaupungin arkistosta löytyneeseen Viipurin tuomiokirkon urkuri Johan Petter Lenningin yksityiseen tilikirjaan vuosilta Aivan Viipurin aikansa lopussa ja tilikirjan loppumisen jälkeen Lenning meni naimisiin, mutta sitä ennen hän asui yksinään Viipurissa.

Tuvansa oven edessä hänellä oli havuja, joihin sisäänastuja sai jalkansa pyyhkiä. Ne hän osti havunkauppiaailta, maksaen keralta 2 kop, tahi useammalta kerralta yhteensä 15 kop. Natsien toiminta ei ole viihdettä.

Sattuipa tuokin Pohjoismaisen vastarintaliikkeen mielenosoitus Tampereella, jonka uutisointia hieman ihmettelen, aivan kuin olisi kyse ihan tavallisesta asiast; Ei kyllä ole ja minusta myös tuntuu, että poliisiorganisaatiossa on natsiystävällisiä ihmisiä.

Luin nimittäin juuri Affinity Konarin kirjaa Elävien kirja, joka kertoo identtisistä kaksosista Mengelin koekaniineina Auschwitzin keskitysleirissä. Tätäkö kohti ollaan menossa, sillä Eurooppa oikeistolaistuu, eikä Suomi ole poikkeus. En kerro enenpää kirjan juonesta, mutta, koska identtiset kaksoset olivat valittuja, he pääsivät Ulkomaankirjeenvaihtaja Foreign Correspondent, Tämä on varmaan se Hitchcock, josta minulla on varhaisimpia tv-muistoja.

Elonet-tietokannan mukaan elokuva esitettiin tammikuussa Erityisen vaikuttava oli kohtaus tuulimyllyn sisällä, jossa myllyn koneiston liikkeet on tarkasti kuvattu, valo lankeaa yläviistosta ja valaisee hollantilaiselle maaseudulle kätkeytyneet vehkeilijät.

Elokuvassa on paljon tyypillisiä hitchcockmaisuuksia, muun mu Historiantutkimuksen päivät - lauantai. Historiantutkimuksen päivien viimeisenä aamuna kuuntelin session käsitöistä. Riikka Räisäsen esitys käsitteli värjäystä, mutta hän selitti Karjalan pukuja, joista opin enemmän. Ensimmäistä kertaa nimittäin kuulin, että äyrämöisten lisäksi alueella asui luvulla muuttaneita savakoita, joiden pukeutuminen oli muodikkaampaa.

Karjalan kansanpuvun pysyivät siis käytössä kauemmin vastareaktiona ja erottumiskeinona? Anna Rauhala järkytti maailmankuvaani merkittävästi kertoessaan, että Museoviraston kyselytietojen perust Helsingin kirjamessut tarjosivat minulle bloginpitäjänä tälle vuodelle ilmaisen sisäänpääsyn ja kolme lippua jaettavaksi eteenpäin.

Onneksi sähköpostitse, sillä messuthan alkavat jo tulevana torstaina. Arvon lippujen saajat lippu per henkilö, siis sunnuntai-iltana. Jos haluat olla mukana arvonnassa, jätä sähköpostiosoitteesi tänne. Pitkä ruska-aika on pudonnut tielle, keltaista vaahteranlehteä nilkkoihin asti. Aikaisemmin viikolla aamuaurinko on ollut punainen siellä, missä se on näkynyt. Saharan hiekka kulkee pidempiä matkoja kuin itse olen edes jaksanut ajatella.

Aurinko on palannut tännekin. Uskallan toivoa, että voisin julistaa itseni fyysisesti terveeksi näiden viikkojen jälkeen. Olen saanut luokseni hoitokoiran muutamaksi päiväksi, olen jaksanut […].

Todella kuiva kausi menossa: En toisaalta ole itsekään ahdistellut ketään, joten tasoissa ollaan. Seksuaalisesti minua on ahdisteltu vain kerran.

Luultavasti sekään ei ollut varsinaista ahdistelua: Se oli jonkinlainen versio Turkan Isosta homosta, mutta ei siitä kummempaa seurannut, kun en asialle lämmennyt. Tämän miehen tyttöystäväkin oli ilmeisesti ihastunut minuun, joten se oli sitten oi Kuin Dan Harmonin haastattelut, keskivertoälykästä teiniläppää, mutta vaikea uskoa nämä jakson tekijöiksi. Onko muka mahdollisuus, että näillä ei ole hajuakaan mitä ovat tekemässä? Läppä on jotain harhautusfeikkiä Vai ovat vain operatiivinen front sarjalle, jonka tekijät ovat ihan toiset?

Tyypit pyrkivät lähinnä luomaan sumuverhoa jutun ympärille suojellakseen sitä. He eivät selvästikään halua sanoa mitään turhan älykästä ja se on ihan ok. Sarja puhuu itse täysin puolestaan. Ilmastonmuutos, väestöräjähdys ja supertekoäly -- asioita, jotka vaikuttavat ihmiselämään nyt ja tulevaisuudessa.

Korrekti uuskieli, kulttuurinen appropriaatio ja MeToo-kampanja. Asioita, jotka vaikuttavat mediassa ja itsensä tiedostavien ihmisten nykyhetkessä. Näillä ja muilla vastaavilla mukavilla moraalisuuksilla horisontti täytetään hamaan loppuun saakka. Jatketaan tästä, ihaillaan moraalisesti kehittyvän aikamme painotussuhteita ja muistetaan pitää huoli toisistamme!

Historiantutkimuksen päivät - perjantai. Kävely yliopistolle sujui yllättävän nopeasti ja ehdin aamun aluksi vilaista käynnissä myös olleen historiallisen verkostotutkimuksen postereita. Paljon on kiinnostavaa tekeillä. Valitettavasti ensimmäisen session Suomen ja Ruotsin yhteisen ajan historiografia tuntui olevan niin alkutekijöissään, etten saanut irti mitään ajatuksia.

Vähän mietitytti yleisesitysten vertailu luvulta, kun tekstit mutuilusti lainaavat paljon jo luvulla kirjoitetusta. Mutta enköhän joskus ymmärrä enemmän.

Päivän keynoten ymmärtämisessä ei ollut mitään ongelmia Nigel West aloitti mainostamalla Kuolema on prosessi, jonka kautta elämä haastaa meidät. Ensinnäkin, haluammeko me elää vai kuolla, miksi ja missä muodossa.

Toiseksi, ilman kuolemaa ei olisi kovaa haastetta, joka edellyttää selväjärkisiä valintoja. Vasta tämän jälkeen nousee esiin kysymys siitä onko kuolema väistämätön loppu. Se on väistämätön loppu sille, mitä kutsutaan henkilökohtaiseksi elämäksi. Mutta onko se olemassaolomme loppu -- tai kenties koko holograammaattisen elämämme kulissina toimineen universumimme loppu -- sitä emme voi mitenkään tietää.

Me emme voi tietää onko pelikonsolimme kytketty verkkoon, jos Kirjallisuuden oikeus sanoa mitä tahansa poliittisesti korrektia. Tämä aika on täynnä hyvää tarkoittavia mutta typeriä hankkeita niin kuin tämä kielen puhdistaminen ja ohjailu neutraaliksi uuskieleksi. Sitä ei pitäisi kommentoida mitenkään, niin naurettavaa se on. Jos kirjoittaja nimittäin alkaa näperrellä samaan tapaan kuin nämä paljon vartijat ja reagoida omaan aikaansa, ei hän muuta ehdikään.

Typerintä on tietenkin sanoa tämä ääneen, koska siinä likaa itsensä. Parasta olisi pysyä erossa ja hiljaa, naureskella itsekseen. Mutta aina ei voi, joskus kiusaus voittaa. Eikö poliittinen satiiri olekin kaikkein helpointa kohdistaa sen kaltaiseen yksi Karta näitä kaunokirjallisia klassikoita ja muita julkaisuja. Ehkä samaan luokkaan kuuluu Meriluodon "Sairas tyttö tanssii", vaikkei olekaan kirjallisesti yhtä kova.

Seuraavia kukaan itseään arvostava ihminen ei lukisi muutenkaan, mutta on kuitenkin syytä nostaa nekin tikunnokkaan, koska ne saattavat osua silmään kirpputoreilla: Kehottaisin jokaista vastuunsa tuntevaa ohjaamaan heidät p Vanha suojeltu luvulta oleva tammi pukeutuu ruskaan. Takana oleva Sibeliusmuseo on arkkitehtoonisesti merkittävä. Eilinen kahden ihmisen halkotalkoo tuntuu kropassa. Kolme kuutiota kahdessa tunnissa sisään ja saunaan.

Onneksi oli pouta sää. Tänään on puolipilvistä, nostin yrttiruukut verannalle varoiksi ettei pakkanan pane. Köynnos on vielä vihreä. Sauli Niinistön mielestä ortodoksikirkko on kokoaan suurenpi. Voi olla mutta en siltikään äänestä häntä.

Kirkko ei tiettävästi anna jäsenilleen ohjeita ketä äänestää. Paitsi eräässä lounaisessa seurakunnassa Menen silakkamark Ehdotus haikun tavumäärien lisäämiseksi. Ehdotan, että haikuun voidaan lisätä tarvittava määrä tavuja, jotta siitä tulee poliittisesti korrekti. Naarassorsat yön riitteisellä lammella, jäiden hullu kuu. Naarassorsaoletetut yön riitteisellä lammella, jäiden mielenterveyden haasteita kohdannut kuu. Kauneus houkuttaa mutta korrektius on tärkeämpää. Nyt helppouden luonne on kuitenkin paljastettava totuuden nimissä.

Haiku on useimmiten, salakavalasti, täysin ihmiskeskeinen ja maakeskeinen runouden laji. Asialistalla pari eurooppalaista vuotta, joiden yleinen nimitys loukkaa syvästi mielenterveyden ongelmista kärsiviä: Näin noita vuosia ei tarvitse pelätä, vaan ne voidaan kohdata.

Kohtaamista ja kuntoutumista, ei nimittelyä. Vuodesta keskustellaan erikseen. Historiantutkimuksen päivät - torstai. Tuntuu kuin historiantutkimuspäivät Helsingissä olivat olleet ihan äskettäin ja Joensuu samoin, mutta niin vaan on taas aika ammattilaisten aika kokoontua ja Kyläkosken kuokkia. Aamun ekan session aihe oli naimattomuus. Heti Julia Dahlbergin tilastoja käsitelleestä esityksestä kävi ilmi, että jälleen kerran rajojen vetäminen on vaikeaa.

Tilastoihin oli välillä merkitty naimattomiksi lapsetkin ja välillä vuotiaat, eli luvut eivät todellakaan edustaneet koko iäkseen naimattomiksi jääneitä. Jos jälkimmäinen kategoria olisi erotettavissa, niin otettaisiinko s Onhan tää game changer -sarja. Katselin eilen Dan Harmonin pitkän haastattelun Google. Sanoo vain kanavoivansa läpi jotain informaatiota Pelevin-tyyliin.

Toisaalta äärimmäisen metodinen screen writer, jolla on täysin kehitellyt omat kirjoitusmetodit ks. On kyllä, keskinkertaisista ja sekavahkoista soperteluistaan huolimatta, Pelevinin jälkeen A Plan et - 6 kuukautta sitten. Worst pain known to man. Satunnainen sitaatti kansan sivistämisestä. Olivat joskus koettaneet valistaa heitä. Kerrankin oli Severola sisarineen, veljineen ja muun valistuneen väen kanssa pitäneet sivistyttävän iltaman kylässä.

Olivat kertoneet, minkälaisia esi-isät olivat olleet. Kertoilivat edesmenneen Suomen kansan suurista urostöistä ja mahtavista sodista, joissa peloton talonpoika oli taistellut vihollisia vastaan. Puhe kummastutti suuresti metsäkylän asukkaita, sillä he pelkäsivät äärettömästi sotaa. Torin kulmakauppiaat ja savinen maaperä. Turun Ympäristötoimialan rakennusvalvonnassa valmistellaan lupaa Toriparkin rakentamiseksi alkaen vuoden vaihteen jälkeen. Tänään oli ollut rakennusvalvonnan järjestämä keskustelutilaisuus torilla.

Toivon että Ortodoksikirkon edustajat olivat paikalla ja tulkki mukana. Rakennusarkkitehti Perttu Niemisen mukaan väkeä oli vähän. Minä en edes tiennyt tilaisuudesta. Informointi ei tavoita kaikkia. Onneksi valitusoikeutta ei ole vielä viety. Ja eiköhän tämä ole neuvoston ja kirkkoherran asia edustaa, seurakunta Toissapäiväinen aurinkoilmiö lähti koville kierroksille, kun kuvasin punaisen aurinkopisteen pihastani miltei etelä suunnassa hyvin matalalla horisontissa.

Auringon koko näytti paljon pienemmältä kuin normaalisti. Ja väri oli kirkkaan punainen. Lisäksi aurinko asettui terävänä kiekkona alumiininharmaan paksun pilvimassan päälle, mitä ei tietysti tavallisesti tapahdu. Paksu pilvimassa peittää auringon näkyvistä. Hyvin pian aamulla annettiin virallinen selitys Portugalin metsäpaloista ja Saharan hiekkamyrskyistä aurinkoilmiön tuottajana. Jäljelle jäi kuitenkin monta kysymystä. Listatessani Turun linnan vahtimestareita jätin Lindbergin kohdalla lainaamani J.

Sen jatko kuuluu Redan den första dagen blef jag inwigd i ett förtroende, en sak, som med skäl synes ligga honom nära om hjertat: Hans yngre, förhoppningsfulla dotter Alidas uppfostran; hennes, som, enligt hwad H: Jag har sett hennes oskuldsfulla, barnsligt naiva bild i fotografi och hennes i alla delar utmärkta skolbetyg af mamsellerna Blomqwist i Helsingfors.

Jag omnämner detta emedan wi i henne hafwa e Ai mitäkö pornotähdet ovat? Ne ovat uniruumiita, hän sanoi vastaten omaan kysymykseensä. Minua ihmetytti että pystyin niin helposti sulattamaan ajatuksen kolmiulotteisesta käsinkosketeltavasta kaksoisolennosta joka maapallon toisella puolella kuvasi pornoa vähän sen jälkeen kun hän itse oli saanut lapsensa ja itsensä nukkumaan. Uniruumis on noidan suihkukone hän sanoi hymyillen. Uniruumiin avulla hän hoiti työnsä ja ennenkaikkea fantasiansa pornotähtenä ja luonnollisena itsenään hän eleli yksinhuoltaja liikenaisen elämää Moskovassa.

Krakow Nights by Peter Brötzmann. Hämärä ei tanssi enää. Jokaisen kirjan jälkeen tarvitsen pienen irtioton. Jätin Valekuolleet oman onnensa nojaan maailmalle ja aloin kirjoittaa teosta nimeltä Hämärä ei tanssi enää.

Se on runoelma ja adaptaatio Saarikosken Hämärän tansseista, joka on aina kuulunut lempikirjoihini. Saa nähdä, mitä siitä tulee, mutta kutina on hyvä.

Jo nyt tiedän, ettei minua kuitenkaan enää odota Saarikosken myyttis-poliittinen kasarimeininki vaan ikioman aikamme maailmanloppujen ja ihmistsunamin aaton kysymykset. Krakataun esikoinen Ritual Cuneiform Recordin uusintajulkaisuna. Nuo kammottavat sovinistiset inuiittidenialistit. Luvun alla on ollut Aino Riihiahon runokokoelma Kutsun muistot luokseni. Olen iloinen muiden muistoista, vaihtelua omiini, moneen kertaan muistettuihin. Kokoelman ensimmäinen osa maalaa sanoilla pohjoisen vuodenkiertoa.

Näkymät ovat tuttuja Ainon blogin kuvista, tunturien tykkilumet, hämärän hellä huoma, soiden tuoksu, kesän lyhyt vierailu. Pohjoisen maisemat ovat rakkaita Ainolle ja sen kiintymyksen hän on punonut sanoihin […]. Ennen vanhaan miniällä oli taloon tullessaan oma kapiokirstunsa.

Kapiokirstu kulki suvussa niin että vanhin tytär sai sen äitinsä kuoltua. Olen törmännyt outoihin kateus juttuihin näiden perintökalleuksien ympärillä. Kerran yksi nainen kertoi että äitinsä oli antanut perintöraanun nuoremmalle tyttärelleen, koska vanhempi tytär oli mennyt naimisiin vammaisen pyörätuolimiehen kanssa.

Äiti oletti että lapsia ei heille tulisi. Tämän löysin luonnosvihkojen seasta, ajattelin että julkaisenpa. Mietin sateita ja tulvia. Vesi nousee, maat laskevat. Sateinen joki valuu innoissaan mereen -- Tuvalu hukkuu? Maapallo kieppuu aina vaan hautojen yllä. Mikä toi ilmiö on joka näkyy taivaalla, auringonpimennys? Meillä näkyy vaaleanpunainen pallo taivaalla?

Kiinnostava asetelma muutenkin meneillään. Kaikki riippuu siitä missä tila-ajassa trippaat ja millä tiedoilla. Joka mies silloin kiihkeästi halusi tulla rikkaaksi, tahtoi päästä talonomistajaksi. Ja helpostihan se näytti käyvänkin, kun joka puolelta tarjottiin avuliasta kättä.

LIVEYASMIN SPERMAT PEPPUUN HOMOSEKSUAALISEEN

Seksitreffit hieronta live seksi chat gay

Elonet-tietokannan mukaan elokuva esitettiin tammikuussa Aikoinaan torin paikalla oli kuulemma joutomaata ja jopa vanha kalmisto. Siinä venäläinen malli kaavoitukselle. Luin nimittäin juuri Affinity Konarin kirjaa Elävien kirja, joka kertoo identtisistä kaksosista Mengelin koekaniineina Auschwitzin keskitysleirissä. Laulajattaren Barbados-tausta, palestiinalaissyntyinen dj Khaled, yhdysvaltalainen Bryson Tiller, hip hop -vaikutteet, latinojuttuja, napatanssia, kitarariffi sämplätty Santanan Maria Mariasta jne. Eilinen kahden ihmisen halkotalkoo tuntuu kropassa.