Koneen säätiöltä voi hakea tutkimusapurahaa. Jos on häpyluusta mitattuna pituutta cm tai yli Onhan toi jo iso muna? Ei oo moitittu, on joku kehunutkin. Pyydä vielä kuva ja saada maistaa. Olet kiimassa, kuten aina, kun kyrvistä keskustellaan. Tarkoittaako tarkat mitat-pyyntö, että vielä tarkemmat? Eiköhän millin tarkkuus riitä elävässä lihassa. Millin tarkkuudella peniksen keskimääräiset mitat tutkimuksissakin ilmoitetaan.

Uskallanko kysyä, mihin sinä hänen mulkun mittoja tarvitset? Kaikkien mulkut eivät ole tasapaksuja pötkäleitä. Joillakin voi olla vaikka terskan ympärys 15 cm, mutta muuten varsi on 12 cm paksuudeltaan. Kyseessähän olisi tällöin kunnon tatti: Mutta jos henkilö tällöin ilmoittaa paksuudekseen 15 cm, onko se ihan oikeaoppisesti ilmoitettu? Jos kyseinen penis on vain muutaman sentin matkalta paksuudeltaan 15 cm, mutta muilta osin 12 cm, mielestäni oikeaoppinen luku paksuudelle olisi lähempänä kahtatoista kuin viittätoista.

Mikäli paksuus siis olisi tarkoitus ilmoittaa yhdellä lukuarvolla. Muistan toisaalta lukeneeni penistutkimuksia, joissa on sanottu, että saatu ympärysmitta on otettu esim. Omasta mielestäni esimerkiksi kolmesta kohtaa otettujen paksuusmittojen keskiarvo terska, keskivaiheilta ja melkein juuresta antaa realistisimman arvion kalun ympärysmitasta siinä tapauksessa, että annetaan vain yksi lukuarvo, eikä esimerkiksi kuvailla minkä mallinen penis on kyseessä. Tähän paksuusmittauksen "standardoimiseen" ei mielestäni ole kiinnitetty oikein samalla tavalla huomiota kuin pituusmittauksessa.

Siihen onkin tullut jo tarkat ohjeet tällä palstalla: Seisten seinää vasten kalu 90 asteen kulmassa, kantapäät yhdessä Oliko vielä jotain muuta huomoitavaa Asko? D Mielenkiintoni Ristinummelaasen tarkaan ympärysmittaan saattaa toisaalta johtua siitäkin, että hänellä on ympärysmittaa muutaman millin enemmän kuin itselläni ohuimmasta kohtaa: Minäkin tiedän yhden sellaisen mulkun. Se on totta, että kullit eivät ole tasapaksuja. Paras tulos voisi olla keskiarvo kolmesta kohtaa, kuten mainitsit.

Joku sivusto tarjosi oppaaksi pelkkää keskeltä mitattua, ja se kyllä kertoo keskiosan paksuuden. Ei kuitenkaan edes kyseisen peniksen keskipaksuutta. Tärkeintä kuitenkin on, ettei kenenkään penis ole ympärykseltään miltään kohdalta yli 10 cm. Muuten Asko saa slaagin. Keskiarvot tulee usein millin tarkkuuteen, mutta eihän nyt vittuvie kukaan voi mitata niin tarkasti. Sen sijaan peniksen leveydellä tarkoitetaan ihan sitä itseään.

Legoukolle tarkoitettu kaljatölkki on alle sentin leveä. Ihmiselle tarkoitettu yli 33 cl: Ei se vaan tunnu menevän jakeluun, vaikka kondomivalmistajatkin sitä toitottavat. Ne valmistajat kyllä kertovat litistetyn kumin leveydenkin, mutta yleensä selittävät, että se täytyy kertoa kahdella ympärysmitan saadakseen.

Litistetyn kondomin ulkomitat on eri asia kuin sisämitat, kun ne mitataan tyviosasta. Kuminauhan sisä- ja ulkomitat eroaa suuresti. Vuosia sitten asus sinua ja vain sinua varten preparoin Sultan Sensitiven, joka oli tai millinen. Silloin oli kuvat ja selitykset täällä. Nyt en jaksa laittaa muuta kuin kuvat.

Vaikka hyödytöntähän se on, sulle ei mene jakeluun. Paskaa nokkaan joutavasta riitelystä! Eiköhän mitta-asteikko kulje suurinpiirtein seuraavasti: Jos ympärysmittaa kertyy yli 15 sm se on jo paksu!

Omaan peräreikääni 18 cm: No joo, tuo paksuusmääritelmä oli kai silmävarainen arvio. Vaikka ryppynaru venyy lahjakkaasti myös kovakin kulli antaa hieman periksi sen syleilyssä, joten veikkaisin, että vasta 23 - 25 cm ympärysmittainen olisi itselleni tosi ISO.

Toisaalta olisi pirun upeaa imeä ölisten sellaista kusitykkiä sisäänsä! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Etsi Toggle navigation Valikko.

Penikseni on haissut jo ennen kesää ja ongelma jatkuu edelleen. Eniten minua tässä ihmetyttää se, että oireet alkoivat ilman mitään selkeää syytä. Seksiä harrastin viimeksi parisuhteessa, josta on jo vuosi aikaa. Useampi kuukausi siitäkin kun oireet alkoivat.

Olen pessyt penistäni tavallisella saippualla vuosien ajan, joten pidän edelleen sen vaikutusta limakalvoon mahdollisena syynä koko ongelmaan. Sinkkuna tuli varmaan pestyä entistä paremmin jos oli baariin lähdössä tai jotain. Kaikki alkoi siitä, kun huomasin vessassa käydessäni, että penikseni haisee kalamaiselta. Ajattelin välittömästi ongelman olevan hiivatulehdus, vaikka ihmettelin mistä sen muka sain.

Käytin canestenia viikon ja huomaisin oireiden kadonneen, joten lopetin käytön. Haju kuitenkin tuli uudestaan ja nyt pidin kunnon kuurin. Olisiko ollut kolme viikkoa. Haju kuitenkin palasi taas hoidon loputtua. Hain dactacortia, jonka piti tappaa myös bakteereja ja pitkä kuuri sitäkin.

Haju ei kuitenkaan enää ollut kalamainen, mutta jotenkin happaman tympeä. Ajattelin, että johtuisi kuivuudesta. Aloin pesemään ja sen jälkeen rasvaamaan bepanthenilla tai ceridalilla.

Kokeilin perusvoidetta humektan , eikä edelleenkään mitään vaikutusta. Haju poistui oikeastaan välittömästi, kun laitoin voidetta. Käytin sibicortin-kuurin jälkeen aina humektania kosteutukseen. Huomasin, että peniksestäni lähti ihoa kuurin jälkeen. Haju palasi noin viikko kuurin loppumisen jälkeen. Otin uuden kuurin ja tällä kertaa en käyttänyt humektania kun sibicort-kuuri loppui.

Taas sama lopputulos ja ihoakin lähti taas. Koitin laittaa sibicortia ihan vain yhden kerran ja sekin piti ongelman poissa noin viikon. Nyt ongelma on kuitenkin taas palannut. Mitä netistä olen lukenut, niin bakteeritasapainon häiriö tai sukupuolitauti.

Sukupuolitaudin todennäköisyys on aika mitätön, koska en tosiaan seksiä ollut harrastanut useaan kuukauteen ennen kuin oireet alkoivat. Tietenkin myös penissyöpä on yksi vaihtoehto, mutta en ole vielä ihan valmis siihen diagnoosiin. Haju siis tulee jonkin aikaa suihkussa käynnin jälkeen ja haju tulee mielestäni esinahasta. Esinahka punoitti jossain vaiheessa, mutta ei se ole ainakaan sibicortin jälkeen enää punoittanut. Haju on yleensä selvin aamulla kun herään.

Vedän esinahan taakse ja kokeilen penistä, niin se on tahmea ja tuo tahma haisee pahalta. Se tavallaan jää käsiin kiinni, koska jos hetken päästä kokeilen uudestaan, niin käsiin ei enää jää ainakaan yhtä paljon hajua. Yksi asia mikä minulle tulee vielä mieleen on nielutulehdukseni. Minulla on ollut paljon nielutulehduksia ja kurkku on ollut kipeä jo puolen vuoden ajan. Tosin se on nyt kuukausi sitten viimein parantunut. Käytän joskus sylkeä liukasteena, joten on mahdollista, että nielusta on tullut jotain, joka on aiheuttanut tulehduksen.

Toisaalta en ole kyllä käyttänyt sylkeä liukasteena enää noiden sibicort-kuurien jälkeen ja sibicort tosiaan poisti ongelman hetkellisesti.

Alan olemaan aika aseeton ja pakko kai se on mennä lääkärille ja katsoa jos heillä olisi jotain järkevää sanottavaa. Annan nyt kuitenkin ensin peniksen palautua kaikista hoidoista ja pestä sitä vedellä kerran päivässä ja katson mihin tilanne kehittyy muutaman viikon aikana. Täpliä Eli siis esinahassa, kärjessä on paljon pieniä finniä muistuttavia palluroita. Lisäyksenä olen koittanut nyt muutaman päivän ajan virtsata kuppiin, eikä virtsassa mielestäni ole samaa hajua, vaikka olen päästänyt virtsan välillä väkeväksi.

On usein miehillä varsinkin pitkään oireeton. Tiedän omasta elämästä esimerkki. Eli pissa testi ,niin selviää ,saat kuurin. Luin klamydiasta, eikä mielestäni vaikuta yhtään oireisiini sopivalta.

Käytin suhteessakin kondomia ainakin viimeisen vuoden ennen eroa, joten vaikka kumppanillani se olisi ollut, niin tuskin olisi minulle tarttunut. Nyt tosiaan viikko siitä kun lopetin sibicortin ja rasvauksen. Nyt puolet terskasta ihan punaisena ja sama puoli esinahasta myös punaisena. Iho on tuosta arka ja koko penis on selvästi kuiva. Ajattelin antaa vain olla ja seuraan mihin suuntaan tuo nyt on tuosta menossa. Olen niin pitkään rasvaillut ja tehnyt kaikkea, että voi olla ihan vain sitä, että limakalvo on tottunut rasvatuksi tulemiseen.

Hajua ei mielestäni juurikaan ole tällä hetkellä. Toiveissa olisi, että se itsestään tuosta normalisoituisi. Jos ei punoitus viikossa lähde, niin menen lääkäriin. Ainakin on sellaista punoitusta, että lääkäri ainakin näkee olevan ongelmaa, koska pelkkä haju ja hyvännäköiset limakalvot menee helposti siihen kategoriaan, että haju on normaali, koska se ei ole kalamainen. Itselläni jos varpaanvälit hautovat niin sen haistaa ylempänäkin jalkoja.

Koita vaikka parin päivän canesten kuuri varpaiden väliinkin. Pidä muutama päivä väliä ja katso vaikuttaako. Usein se aiheuttaa hajun. Haju tulee ihan selvästi peniksestä ja mielestäni ennemminkin esinahasta kuin terskasta. Omaa penistään on hankala haistella, mutta minä kosken kädellä ja haistan käyttäni. Penis on usein tahmea, joten hajua jää käteen. Kun muutaman kerran on kokeillut, niin käteen ei enää jää hajua. En siis tiedä tarkkaan, että haiseeko tuo tahmea erite vai peniksen pinta ja tuo tahma vain siirtää hajun käteeni.

Nyt olen tosiaan yrittänyt antaa peniksen olla mahdollisimman paljon rauhassa ja koen, että haju on ehkä lieventynyt ja penis on ainakin alkanut näyttämään väriltään paremmalta, eikä punoita enää juurikaan. Olen kokeillut olla masturboimatta, mutta en huomaa, että sillä olisi merkittävää vaikutusta.

Toki penis on masturboinnin jälkeen kosteampi ja silloin haju saattaa olla voimakkaampaa, mutta tuo kosteus saattaa myös haista pelkästään spermalta, eikä pahalta. Tuntuu, että aluksi mentiin parempaan suuntaan hajun kanssa, mutta mielestäni nyt ollaan aikalailla jämähdetty tilanteeseen, jossa haju on läsnä, mutta se on aiempaa miedompaa.

.. tammikuu By seksitreffit pirkanmaa moscow escort girls - 1 Comment. Elokuu Ilmainen porno putki you tube sex karvainen kalu seksi sms. parhaat ja lutka lihava novelli homo kaveksi porno paini seksikäs naispoliisi pornoa pieni. 5. elokuu By suomalaista homo pornoa suomierotiikka; In Juhla Vantaa; Posted on kallaveden miksi vaimo pettää iso kalu hotmail kirjaudu kuntosali serranon seinäjoki äidin kanssa seuraa rovaniemi wc pönttö haisee inka tuominen chat Striptease lappeenranta kalu suussa · Seksitreffit lappeenranta www. marraskuu Penikseni on haissut jo ennen kesää ja ongelma jatkuu edelleen. .. Mitäs tungit saunanapon perseehesi, vitun homo. 1. Ilmianna. Jaa. +Lisää.

Seksiterffit kalu haisee homo

: Seksiterffit kalu haisee homo

Eläinseksi gay vaimolle kullia Nyt puolet terskasta ihan punaisena ja sama puoli esinahasta myös punaisena. On ihan älytön mela, jos on oikein mitattu. Rapsutitko toista aivosoluasi, saadaksesi noin älykkään pulautuksen? Minulla ei ole seuranpuutetta ja kuten joskus olen maininnutkin, minun jutut tunnistaa kyrpäni paksuisesta makkaran kuvasta nikissäni. Ajattelin välittömästi ongelman olevan hiivatulehdus, vaikka ihmettelin mistä sen muka sain. Nyt ongelma on kuitenkin taas palannut. Lokit vaan nauravat kun Asko päästelee menemään päästäisten kanssa.
Suomi sex tube homoseksuaaliseen isoja kaluja Gay joensuu seksi seksi seuraa tampere
Seksiterffit kalu haisee homo 910
Seksiterffit kalu haisee homo 626
Tuskin sinulla 18cm on ainakaan oikein mitattuna. Parempi mitta peniksen koolle olisi kyllä paino tai tilavuus? Lääkärikäynnillä saattaisi ehkä selvitä jos sieltä löytyy jotain antibiootilla hoidettavaa bakteeria. Varsi kutistuu ihan minimiin joskus terskan jälkeen jolloin ei yli 4cm varmaan saa mitattua. Yksi asia mikä minulle tulee vielä mieleen on nielutulehdukseni. Tiedän omasta elämästä esimerkki. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Seksiterffit kalu haisee homo