Kaksinaismoraaleja on ja tulee aina olemaan. Kun nainen mainitsee feministi-sanan, se miesten mielissä tarkoittaa miesvihaajaa, joka näkee tasa-arvon sellaisena että kunhan itse hyödyn ja useasti tällaiset naiset ovatkin tällaisia, naisversioita sovinisteista, ei hajuakaan tasa-arvosta.

Jos harrastat seksiä heti ekoilla treffeillä, niin siitä tulee sellainen mielikuva, että todellisuudessa et edes halua seurustelua, vaan nimenomaan sitä seksiä. Juuri tämän vuoksi esimerkiksi monet nettitreffit ovat sellaisia, joissa puhutaan seurustelusta, mutta kuitenkin kumpikin osapuoli haluaa vain seksiä. Joskus tulee ainakin minulle kiusallisia tilanteita, kun minä oikeasti tosissani etsin seurustelusuhdetta, enkä pelkkää hetken hekumaa, jolloin mies on pettynyt ja minä olen pettynyt.

Valitettavasti vain edelleenkin on sellainen käsitys, että nainen on antajana ja mies on ottajana. Osittain tämä tietenkin johtuu fysiikasta. Jos miehen vehje veltostuu, yhdyntää ei voida harrastaa ja yleensä aina miehen into seksiin lopahtaa silloin eikä mies halua edes kädellään tai suulla tyydyttää naista. Itselläni on yhden yön jutusta kokemus, jossa mies laukesi jo ennen yhdyntää, jolloin homma loppui sitten siihen. Käyttäytymisesi osoittaa, että seksi on sinulle erittäin tärkeää. Keskimäärin ihmisella on kuitenkin vain keskinkertaiset halut.

Ehkä sinun estottomuutesi voi myös vaikuttaa joihinkin miehiin siten, että he kokevat, että eivät pystyisi tyydyttämään sinua, vaan hakeutuisit helposti tyydytyttämään itseäsi myös parisuhteen ulkopuolelle. Nämä ovat vain olettamuksia.

Suosittelen, että kysyt joltakin kivalta mieheltä jälkikäteen tätä asiaa, että miksi juttu päättyi vain seksiin, koska olisit halunnut jatkaa tapailua, että voisiko suhde edetä pidemmälle. Tässäpä mun näkökulma asiaan. Ei seksin harrastaminen eka treffeillä ole ainakaan minulle ongelma.

Sehän on vaan positiivista, jos on niin paljon molemminpuolista vetoa. Ei seksissä ole kysymys antamisesta tai ottamisesta, tosin tällä palstalla on taatusti eriäviä mielipiteitä.

Tottakai nainen saa haluta. Sinkkuna eläminen olisi aika tylsää sekä miehille että naisille, ellei saisi harrastaa seksiä. Saisen seksuaalisuus on monille miehille niin pelottava asia, että on helpompi mielessään kieltää sen olemassaolo kuin hyväksyä se: Ei ole mitään syytä vastustaa, jos on sinkku.

Uskollisuus on lupaus, joka podetään, mutta kenelle sinkku olisi uskollinen, kultakalalle vai? Tapahtunutta ei voi pyyhkiä pois, muisti sen tai ei. Minä en ainakaan etsi pihtaria, kierrän kaukaa. Varmaankin on heteromiesten ongelma, kun naisen seksuaalisuus pelottaa. Mulle seksi on luonnollinen asia. Uskonto ja sen muovaama kulttuurimme on tehnyt seksistä tabun.

Japanilaisilla ei esimerkiksi ole tätä ongelmaa. Ehkäpä naiset ei saa sulkaa hattuun koska me miehet olemme liian helppoa riistaa: Olen ammatinopettaja ja suunnittelija Jos sinussa on 'munaa', ota yhteys: Jos ei harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä, on pihtari? Nyt on kyllä tullut katsottua liikaa Nikke Knattertoneja.

Välitön sänkyyn päätyminen kertoo ihmisen sinisilmäisyydestä ja lyhytnäköisyydestä. Haluan tutustua naiseen, joka suhtautuu minuun aluksi vähän kriittisesti arvioiden ja epäillen. Tietenkin miehen syliin välittömästi antautuva nainen antaa signaalin, että luottaa mieheen heti täydellisesti ja kertoo miehelle myös sen, että nainen on muidenkin miesten kanssa käyttäytynyt samalla tavalla.

Liiallinen luottamus heti alkuun on osoitus henkisestä heikkoudesta eikä sellainen ihminen ole hyvää parisuhdemateriaalia. Kahden tunnin tutustumisen jälkeen et tiedä ihmisestä yhtään mitään, vaikka tuntuisikin että "aivan kuin olisi aina tunnettu". Minusta samat säännöt pätevät kyllä miehiinkin. En tiedä miksi heillä olisi erityislupa panna heti ilman mitään seuraamuksia.

Itse olen sen verran kauniiksi haukuttu naikkonen, että joudun todellakin pihtaamaan seksiä jotta selviää, onko mies vain sen perässä vai ei. Eipä sillä, harvoin edes haluan miestä heti kättelyssä, tai jos haluan, tiedän, että halu vain syvenee kun ihastun, joten ikäänkuin haudon tunnetilaa ja seksi on pikkuisen panttaamisen jälkeen entistä parempaa. Karu totuus on, että joskus aikanaan harrastin seksiä liian aikaisin, siis itseni kannalta, ja koska olen tunneihminen, koin sen ahdistavaksi enkä tuntenut oloani mitenkään erityiseksi.

Moni mies on sanonut, että naiset käyttävät tätä "haluan ainoastaan sinua poikkeuksellisen paljon" -taktiikkaa miehiin usein kun pomppaavat sänkyyn heti. Kuulema eräs nainen jokaisen kolmen kaveruksen kohdalla, toki erikseen ;D. Ainakin omien puheidensa mukaan. Täällä saa ja pitääkin keskustella aiheesta, se on hyvä, mutta tämä "naisen heti antautuminen" on ikuisuuskysymys, jonka taustalla ei aina ole rationaalisuutta. Miehetkin perustelevat negatiivista suhtautumistaan "ensi-iltaseksiin" usein vain sillä, että "Näin se on aina ollut ja tulee olemaan".

Onhan se totta, että miehet arvostavat enemmän naista joka pihtaa kun naista joka nussituttaa itseään heti. Koska silloin mies ajattelee, että monenkohan miehen nussima reikä tämä nainen on kun minäkin sain heti. Ja se on myös totta, että me miehet arvostamme enemmän aitoa puhdasta neitsyttä ja kunnollista naista kun teitä jotka sellaista vaan esittävät.

Valitettavasti kunnollisia naisia on vähän joten joudumme yrittämään tyytymään edes vähän käytettyihin. Mutta ei siinä ole sellaista aitoa kunnioitusta ja syvempää rakkauttaa vaan kun huora rupsahtaa niin sitten vaihdetaan uutta tilalle.

Naisella on kaksi arvoa miehen silmissä: Mitä enemmän ne kuluvat sitä matalampi naisen arvo on. Laita vaan hame päälle, miehistä et voi puhua yhdellä suulla. On jo melko paksua väittää että joka jaska olisi henkisesti pimahtanut. Se, ettei itse saa, ei tee koskemattomuudesta jaloa, vaikka hieno yrityshän se on kääntää surkeus upeudeksi. Mahtaisi olla naikkosella hirttoköysi kädessä aika pian, jos tajuaisi että on pantannut itseään tuollaista pikkunilkkiä varten ja MIKSI?

Sä olet itse käytetty ja puhkinussittanut itseäsi, ei sulla ole mitään varaa vaatia yhtään mitään spesiaalia. Arvosta vähän itseäsi ja sukupuoltasi, niin ei tarvitsisi olla niin vihamielinen. Kukaan ei sitäpaitsi halua sinun nussimaasi naista: Heteronaisen kuuluu olla siveä luonnoltaan. Aloittaja onkin bi, eli ei koske häntä ;. Luonnollisuuteen vetoaminen suuntaan tai toiseen on kyllä kaksiteräinen miekka. Sillä yhtä luonnollista kuin on olla estoton on myös olla estoinen, sänkyyn hyppäämisen suhteen.

On yhtälailla henkistä väkivaltaa vaatia muilta estottomuutta kuin estoisuutta. Mutta hyvää, toiset huomioonottavaa ja kohteliasta käytöstä, voinee odottaa jokaiselta. Ainakin heiltä jotka ovat jotain sivistystä saaneet. Ainakin äärimmilleen viety estoisuus eli ikineitsyys on täysin luonnotonta, koska se johtaa perimän sammumiseen.

Kun tekee niinkuin itsestä parhaalta tuntuu kaikki on hyvin. Nainen saa harrastaa seksiä kuten haluaa. Näin se on, en voisi edes kuvitella, että aviomieheni olisi harrastanut seksiä ennen avioliittoa. En olisi mennyt hänen kanssaan naimisiin, jos tietäisin, että hän on uittanut kulliaan jonkun toisen naisen sisällä ennen minua. Kokeneena naisena jo hääyönä huomasin, että hän on ensimmäistä kertaa asialla. Sain hänet koulutettua itselleni mieleiseksi.

Onneksi hän on vähään tyytyväinen, kun ei tiedä, millaista seksi voisi olla. Harrasta seksiä jos siltä tuntuu. Sinun valintasihan se on. Joku hyväksyy sen, joku toinen ei. Miksi kaikkien pitäisi ihannoida juuri sinun tapaasi elää? Joillekin seksi merkitsee muutakin kuin nussuttelua tunti sitten tavatun tyypin kanssa. Jos vaadit muita hyväksymään sinun tapasi, niin miksi et hyväksy muiden tapaa ajatella?

Kaikkien mielestä siinä ei vaan ole mitään hohdokasta, että hyppää heti sänkyyn. Jollei heti halua hyppätä sänkyyn niin ei sitä molemminpuolista intohimoakaan taida pahemmin olla. Olin kerran treffeillä naisen kanssa. Mentiin elokuviin ja siten raflaan syömään. Siinä menikin monta tuntia. Sit käveltiin kaupungillakin pari tuntia. Nainen vei mut kotiinsa ja alkoi ehdottelee seksiä.

Olin vaan et ööö okei. En olis uskonut et naidaan heti ekalla kerralla. Naisella oli viiniä ja olutta joten otin pari olutta ja sit harrastettiin seksiä. Tapailtiin yli vuoden ja nainen halusikin vaan seksi suhteen vaikka teimme kyllä muutakin. Jos tykkää seksistä ja jos löytää sopivan miehen niin siitä vaan jos molemmat haluaa. Jos haluaa parisuhteen niin ei varmaan kannata heti alkaa panemaan.

En uskoe t tekee mitään vaikutusta jos nainen alkaa heti ehdottelemaan seksiä. Miehel voi mennä pasmat sekaisin jos nainen ehdottaa seksiä meinaan ekalla kerralla. Minua taas häiritsevät liian helpot miehet, jopa iltaisin kadulla kulkiessa miehet tulevat ehdottelemaan. Rauhassa ravintolassa käyminen on täysin mahdotonta, kun liian helpot miehet tarjoavat itseään.

Jos nainen on jo korkattu käytetyksi huoraksi, niin onhan se tekopyhää sitten alkaa pihtaamaan ja esittämään kunnollista neitsyttä. Hanki psykologista apua, tuo ei ole aivan tervettä vaikka trollaisit tarkoituksella. Ei kannata mennä treffeille jos ei ole mahdollisuutta seksiin!! En jaksanut lukea kuin alkua, mutta se, että miehiltäsi on loppunut kiinostus sinua kohtaan ei missään nimessä johdu siitä,että olet harrastanut seksiä jo ensimmäisillä treffeillä, vaan lähinnä siitä, että olit surkea pano.!

Taikka sitten henkinen puoli ei napannut millään lailla, mutta siinäkin tapauksessa panot olisivat jatkuneet tulevaisuudessakin, joten näkisin kyllä, että toi eka on se todennäköinen syy.

Haloo, onneksi sinä et lukeudu tyhmimpään kansanosaan, koska et ole kommentoimassa täällä? Eli vain sinun elämäntyylisi panna ekoilla treffeillä hakien parisuhdetta on sallittu. Joillekkin seksi ekoilla treffeillä on mahdollisen seksisuhteen alku korkeintaan.

En jaksanut lukea koko juttua, selailin läpi. Itse olen sitä mieltä että miksei, riippuen tietystikin siitä kuinka usein ja monenko kanssa sitä tekee. Eipä tuosta ole suuressa mittakaavassa kovinkaan kauaa, kun naisen seksuaalinen halukkuus määriteltiin mielisairaudeksi. Ihan noin pitkälle ei mennä, mutta jotenkin asenteet seksuaalista naista kohtaan ovat edelleen kierot. Minä olen muodostanut lukuisia parisuhteita normiin verrattuna erilaisella tavalla.

Olen saattanut tavata esimerkiksi baarissa jollain tavalla kiehtovan henkilön ja harrastanut seksiä tämän kanssa ihan yhden illan juttu -tarkoituksella. Siinä on kuitenkin pari kertaa käynyt niin, että mies itse on tahtonutkin pitää yhteyttä eteenpäin. Jotkut tosin jostain "kohteliaisuudesta" ovat pyytäneet numeroa.

Olen sanonut suoraan, ettei sitä turhaan kannata pyydellä, kun ei käytä kuitenkaan. Ja usein tällöin kiinnostusta itselläkin ollut nolla. Yleensä molemminpuolinen kiinnostus lähtenyt seuraavasta aamusta ja miten kemiat pelaa vielä siinä kamalassa darrassa, mutta kuitenkin selvinpäin. Joten ei se taidai aina olla siitä kiinni, vaikka joillain miehillä tällainen asenne tuntuu olevan. Tuurillakin on sormensa pelissä. Tästähän nyt on kehitetty vaikka mitä teorioita.

Kuvaavin mielestäni tämä miehen kehittämä teoria: Miehillä on edelleen se alkukantainen vietti metsästää. Vaikka hän tahtoisi ekoilla treffeillä seksiä heti, kieltäytyminen saa hänet haluamaan entistä enemmän. Kieltäytymällä sen muutama kertaa mies alitajuisesti miettii, että "hei, enhän minä saa tästä seksiä. Vietän silti naisen kanssa aikaa, minun täytyy pitää hänestä. D Myös se vaikuttaa, että nainen tuntuu olevan saavutus ja "vaivan arvoinen," kun sitä vaivaa on joutunut näkemään.

Jotkut eivät vain kunnioita helppoa naista. En tiedä, ota niistä sitten selvää. Minun filosofiani toisaalta on tämä. On niitä miehiä, jotka eivät tahdo naisen antavan helpolla. On miehiä, joille tällä ei ole väliä, eikä se vähennä naisen kunnioitusta hänen silmissään. Se ei tarkoita sitä, että olisi helppo. Itse ainakin tahdon seksiä yleensä kyseisen henkilön kanssa, en kenen tahansa. Minä en tahdo miestä, joka ei arvosta sitä mitä minä olen.

Eikä sellainen mies tahdo minua. Olkoot "pihtarit" näiden miesten kanssa ja me "kevytkenkäiset" toisten samanlaisten kanssa. Eiköhän siellä ole muitankin asenneongelmia, jos liian erilaiset koittavat pariutua keskenään. D Ja käytin sanoja pihtari ja kevytkenkäinen tarkoituksellisesti kuvaamaan molempien "ryhmien" asenteita toisiaan kohtaan.

Ei seksi ekoilla treffeillä ole pahasta kun siinä samalla selviää millain toisen kokee lähellä. Jos ja kun oikea lataus syntyy niin siittä se syvä rakkaus syttyy. En ees jaksanut lukea loppuun asti, turhaa märehtimistä, kerran täällä ollaan ja jos hyvältä tuntuu niin antaa mennä vaan, vitut muitten mielipiteestä.

Olen nainen, joka tykkää seksistä, enkä koe olevani pelkästään antaja, vaan myös saaja. Monenlaista seksiä on tullut harrastettua ja jokainen kokemus on jotain opettanut. Minulla on taipumus kiintyä, jos saan harrastan hyvää seksiä, mutta valitettavasti? Suomi24 treffit on täynnä miehiä, jotka antavat katteettomia lupauksia, seksin toivossa, minä en sitä tee, siksi voin sanoa hyvällä omallatunnolla, olevani rehellinen.

No juu, jaksoin lukea kaikki kommentit ja tulee jotenkin sellainen olo, että jotain ihan oleellista nyt on unohdettu tämän "avoimuuden" takia. Kaikki mulle heti - trendi tuntuu painavan päällimmäisenä, hyvä kysymys itselle on "kuka minä olen ja mitä minä oikeasti elämältä haluan, mikäminulle on tärkeää??

Itse kuulun naisiin, jotka vasta tässä keski-iässä ovat löytäneet seksuaalisuuden nautinnot, en saanut niitä avioliitossa enkä nuoruuden suhteessa. Nettideitit voivat olla laadultaan laidasta laitaan, se harrastaako seksiä heti vai hetken päästä, älykäs ja sivistynyt ihminen tietää ja ymmärtää kokonaisuuden, joten sänkyyn mennään juuri oikealla hetkellä. Totta kuitenkin on, että jos toinen ei miellytäkään sängyssä, vaikka muut asiat menisivätkin hyvin, voi sekin olla hyvä syy lopettaa suhde heti alkuun, eihän siitä tulisi mitään pitkällä sihdillä.

Se hienous jos löytyykin että sekä henkinen ja fyysinen yhteys löytyy , pitäkää hyvät ihmiset siitä kiinni ja arvostakaa sitä hurjan paljon!!

Ei ole mikään itsestään selvyys että olette kohdanneet!! Rakkaus on elämän voimavara kaikissa muodoissaan, ilman sitä kuihdumme Mulla on aina ensi treffeillä systeemi että jos synkkaa niin ehdotan yhteistä masturbointia. Molemmat masturboi itsensä siinä yhdessä. Eli seksiä harrastetaan mutta silti voi sanoa että seksiä ei harrastettu. Eiks ole hyvä juttu? Ihan yhtä tosissaan kun kaikki muutkin täällä. No huh jopa on tullut seksistä ongelma Olen samassa tilanteessa Ensi viikolla on taas treffit tiedossa enkä aio mennä sänkyyn ekoilla treffeillä en ole tehnyt niin aiemminkaan Olen hakemassa pidempää suhdetta ja siksi en mene sänkyyn ekana iltana Jos juttu tyssää siihen niin se tyssäisi joka tapauksessa Pidän seksiä erittäin tärkeänä mutta sellaisen ihmisen kanssa kenen kanssa haluan olla muutenkin Yhden illan jutut on koettu ja huonoiksi laadultaan todettu Että silleen.

Naisen pitää harrastaa seksiä ensimmäisillä treffeillä. Oikeastaan ei tarvita edes mitään treffejä. Se että mies menettäisi kiinostuksen tai luulee naisen antavan kaikille vain siksi että hänen huippuunsa hiottu lämmitelynsä tehosi, on ihan noita typeriä naistenlehtien juttuja: Seksiä saa harrastaa ja nainen saa tehdä aloitteen. Suhde voi jatkuakin, jos nainen ei ole skitso, niinkuin sinä. Silloin ei mieskään harrasta naisen onneksi.

Vittu feministinä mä sitä ja vitun tätä. Luin tuohon "Feministinä" sanaan saakka ja siitä lähtien loppu teksti muuttuikin irrelevantiksi.

Tämä reaalimaailma ei ole menossa pois. Mies ei halua jakorasiaa vaan mies haluaa seksuaalisesti ja siten emotionaalisesti luotettavan naisen. Naisille puolestaan miehen seksuaalinen suoritusorientoituneisuus on toistuvasti positiiviseksi koettu asia myös suhteen kannalta. Tätä kaavaa ei ole kirjoitettu feministisestä tai sovinistisesta näkökulmasta, vaan tämä kaava on kirjoitettu sukupuolien toimesta.

Voit olla feministi muttet voi kieltää miehiä viehättymästä tästä ja naisia viehättymästä tuosta. Sinulla on oikeus käyttäytyä miten tahansa lystäät - mutta muilla on oikeus suhtautua sinuun käytöksesi ja omien mieltymystesi mukaisesti. Se että pyrit väkisin muuttamaan miesten mieltymyskenttää väkisin on itseasiassa fasismia, mutta nykyfeminismi onkin luonnoltaan fasistista. Tasa-arvo oikeus käyttäytyä miten lystää sen johtamatta esim. Minä pisunistinä vaadin oikeutta virtsata toisten ihmisten jaloille ilman tuomitsemista.

Se että toiset ihmiset tuomitsevat jaloillevirtsaamiseni on väärin. Minulla on oikeus ja mahdollisuus virtsata toisten jaloille. Heidän negatiivinen suhtautuminen minun normaaliksi kokemaani asiaan on vääryys. Vaadin että jaloillevirtsaamisesta tehdään normi ja että ihmiset muuttavat suhtautumista jaloillevirtsaamiseeni siten että minua kohtaan ei muodostu tuomitsevuutta enkä koe sosiaalista hylkyä koska toimin kuten toimin. Minä virtsaan toisten jaloille.

Se on minun valintani ja minun elämäntapani. Toisten suhtautuminen minuun ja normaaliin valintaani on heidän osoittamaansa alistamista ja passiivista aggressiota.

Maailmaa pitää muuttaa niin että toiset kokevat sen että kusen heidän kintuilleen hyvänä asiana ja että saan asiasta ennenkaikkea kiitosta ja voin olla ylpeä pisunisti. Tämä on mainittu täällä ennekin, mutta toistetaan nyt yhden miehen toimesta vielä: Eli toisin sanoen hän ei ole parisuhdemateriaalia Moi, olen mielestäni ns. Olen itsekin varttuneempaa 50 v. Ja onhan niitä odotuksia ja toiveita kuten jokaisella, joihin kaikki ei luonnollisestikaan voi samaistua. Liian suuria odotuksia ja vaatimuksia ei mulla ole ollut, - kuitenkin ikähaarukka joka mullakin mieluummin rajoittuu n.

Itse olen kiinnostunut melko tavallisen oloisesta ihmisestä kuitenkin siis miehekkäästä ja varttuneemmasta miel. Ei voi olla liikaa toivottu sekään kun kiinnostus yleensä vaihtelee niin moneen suuntaan, jokaisella omansa!? Mutta kun nyt on jo muutama kuukausi ilmoitus-profiilini laittamisesta, on vain muutama 'homo-bi genreen' kuuluva mies ottanut kiinnostuneena yhteyttä, jota olen kummastellut ja tavallisemmin seksin merkeissä!?

Vaikka oletan treffit -palsta olisi suuntautunut enemmän myös muun tyyppistä seuraa arvostaville? Jotenkin pelkän seksin hakeminen eri foorumeilla on ylikorostettuna esillä, jos "tasa-arvo" on monilla palstoilla esillä mutta joskus tuntuu asiallinen lähestyminen samaa sukupuolta olevaa kohtaan on jotenkin tuomittavaa ja halveksunnan tai paheksunnan arvoinen asia!

Siis edelleen on vallitsevaa mielikuvaa jossain määrin, että homoseksuaalit tai bi-henkilöt varsiminkin miehet ovat jotain paheksuttavaa ja iljettävää, ja kaikki jopa hyvinkin paljon eri tavalla ajattelevat ja toimivat vähemmistöjen edustajat olisivat "yhtä samaa massaa" ja irstailevia seikkailijoita!?

Näin ei ole nyt eikä ennenkään ollut! Mutta onko todella niin ettei enää löydy ihmistä, reilua jopa normaalia miestä, jolle toisen ihmisen persoona ja henkinen yhteys olisi vähintään yhtä tärkeitä kuin on seksuaalisuus, myös tässä esillä olevissa ryhmissä? Näitä riettailujahan ja sen sellaisia paikkoja ja tilaisuuksia on ylen määrin tarjolla, niin netin tarjonnan kuin fyysisempien paikkojen myötä! Ja jotka sopii tietenkin joillekin sanoisiko "moraalittomammin" asennoituneille ja sitoutumista pelkääville ja myös eräiltä osin vastuuttomille usein varatuille ja ns.

Minulle sopii ja kiinnostaa toisen tyyppiset ihmiset, ja vaikka toivomukseni ja haaveeni ei uskoisi olevan kohtuuton, ei tämäkään kontaktin hakemisen tapa ole aivan helppoa siis eri kontakti-foorumeilla joita on ylenmäärin jopa hyödyntäen ihmisten yksinäisyyttä maksullisilla palveluilla! Joskin maksuja suorittamalla saa erinäisiä lisäpalveluita.

Asiaan; jos sattumoisin olet samoilla "linjoilla" ja ajatuksissa tai muuten, katsopa - palstan tarjontaa, sinne on helppoa kirjautua - ja ilmoittaakin miten itse haluaa. Jospa tämäkin mielipide auttaa jotain vastaavalla tavalla ajatteleva kohtaamaan hakemaansa. Jollaista itsekin toivon ja haen mutta tässäkin jos kiinnostuit, jutellaan. Apua exän kanssa miten voisin saada exän takas? Vastaa alkuperäiseen viestiin Yksinäisyys ongelma?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

...

HOMO SEXWORK POIKA FIN ILMAISET SEKSI VIDEO

D Myös se vaikuttaa, että nainen tuntuu olevan saavutus ja "vaivan arvoinen," kun sitä vaivaa on joutunut näkemään. Itseäni ei vietellä pelkällä ulkonäöllä vaan täytyy asioiden natsata muutenkin, s-treffit homoseksuaaliseen treffit.suomi24.f. En olis uskonut et naidaan heti ekalla kerralla. Ja usein tällöin kiinnostusta itselläkin ollut nolla. Jotenkin pelkän seksin hakeminen eri foorumeilla on ylikorostettuna esillä, jos "tasa-arvo" on monilla palstoilla esillä mutta joskus tuntuu asiallinen lähestyminen samaa sukupuolta olevaa kohtaan on jotenkin tuomittavaa ja halveksunnan tai paheksunnan arvoinen asia! Taitaa olla vähän muuallakin kuin tällä palstalla voimissaan tuo ajatus. Siinä on kuitenkin pari kertaa käynyt niin, että mies itse on tahtonutkin pitää yhteyttä eteenpäin. Kieltäytymällä sen muutama kertaa mies alitajuisesti miettii, että "hei, enhän minä saa tästä seksiä. Joku hyväksyy sen, joku toinen ei. Jos ei harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä, on pihtari?

S-treffit homoseksuaaliseen treffit.suomi24.f