Ei tiedä, mutta luulisin "hyväksyvän" siis siinä mielessä, että tuskin haluaisi erota. Uskon, että ymmärtäisi, vaikka kyllähän se häntä tietysti loukkaisi. Olen kyllä sorttia vaihtelunhaluinenkin, mutta seksin ulkoistamisen syynä on puhtaasti seksittömyys kotona.

Jos saisin edes pari-kolmekin kertaa kuussa tämä on siis puoleltani kompromissi, mieluiten päivittäin kiitos , voisin aivan hyvin elää monogamisessa suhteessa. Teillä täytyy olla todella hyvä suhde, onnittelut siitä! Muussa tapauksessa nimittäin luulisi turhautumisesi olevan liian suuri, kun olisit valmis tyytymään seksiin muutaman kerran kuukaudessa, vaikka itse haluaisit sitä mieluiten joka päivä.

Seksuaalisten halujen yhteensopivuus on minusta hyvin oleellista. Itse olen "joutunut" jättämään muuten kaikin puolin hyvän miehen, koska meillä oli seksiä kerran viikossa. Se turhautti minua ja tiesin, että pitkällä tähtäimellä joko muutun pirun kireäksi tai ryhdyn pettämään enkä halunnut kumpaakaan. Mieleeni tuli sellainenkin juttu, että mitäköhän se mahtaa tehdä miehesi itsetunnolle, jos hän tietää, että hän ei parhaimmillaankaan lähellekään yllä siihen määrään seksiä mitä sinä haluaisit.

SE saattaisi olla hänelle jonkinlaisen terapian paikka. Yleensä kai miehet mittaavat miehisyyttään paljolti juuri seksuaalisuuden saralla. Mä en oikein jaksa ymmärtää tätä sun "kuinka kauan pitää jaksaa odottaa, kärsiä, itkeä, elämä menee hukkkaan" virttä. Mitäpä jos kokeilisit te jotain toista tietä, asumuseroa tai jotain. Niin kauan kun olet tätä blogia kirjoittanut niin sama levy vaan pyörii. Voittehan te myöhemmin pysyä toistenne elämässä läsnä muillakin tavoin kuin parisuhteessa mikä ei selkeästi toimi.

Sitä vartenhan tämä blogi on, että voin tänne turhautumiani purkaa. On varmasti vaikeaa tajuta, miksi haluaisin valita seksittömän suhteen, mutta minä en halua olla olematta parisuhteessa aviomieheni kanssa. Se ei vie minulta oikeutta valittaa ja itkeä niistä suhteen aspekteista, jotka eivät tällä hetkellä toimi. Jos kyseessä olisi ollut julkinen puoli, niin olisin tullut valistamaan, että ei, lääkärillä ei todellakaan ole mahdollisuutta tarkistaa joka potilaan labratuloksia ja näytteiden ottoaikaa ennen vastaanottoa jos ei ole itse potilasta kokeisiin ohjannut, ei vastuu ohjeistuksessa myöskään ole lääkärillä.

Jos itse tekee lähetteen, toki on suotavaa antaa myös ne ohjeet ja haluttomuus ei tosiaan ole kiireellinen tai edes puolikiireellinen asia, jos mietitään vaikka urologisia syöpäpotilaita, vaikka se turhauttaakin. Ehkä vaikka vaihdatte urologia? Kyllä yleensä aikoja ja palvelualttiutta löytyy vähän enemmän jos potilas maksaa hoitonsa itse, ihan siksi, ettei siellä ole sitä kunnallisen puolen potilasmassaa ja priorisointitarvetta niin valtavana.

Niin, kyllähän tajuan ettei asia ole "aikuisten oikeasti" kiireellinen. On vaan niin vaikeaa pysyä kärsivällisenä, kun matka on ollut jo niin pitkä. Puhuttiin itseasiassa juuri eilen, että ehkä pitää vaihtaa lääkäriä.

Tästä jäi vähän huonot fiilikset. Joo, terapiaan ei mies halua lähteä. Suljetaan nyt ensin nämä fysiologiset vaivat uniapnea, matala testosteronitaso pois.

Jos sen jälkeenkään ei homma niin kutsutusti skulaa, niin sitten varmaan harkitsee uudelleen. Tämä nyt ei koske vain sinun miestäsi, vaan ihan miehiä ylensä, mutta minkä hemmetin takia se terapeutille meno on niille niin vaikeaa? Mieluummin kärvistellään ja ihmetellään kun hommat ei skulaa. Eikös niiden pitänyt olla se looginen ja ratkaisukeskeinen sukupuoli? Olen itse järkeillyt tämän niin, että nimenomaan miehille kynnys seksuaali terapiaan menosta on korkea, koska miesten odotetaan itseisarvoisesti olevan maskuliinisiä ja kyltymättömiä seksipetoja, joilla ei koskaan tule olla mitään ongelmia viisarinsa kanssa.

On siis henkilökohtainen tappio miehenä myöntää ulkopuolisille, että näin ei aina olekaan. Ja sanon "miesten odotetaan"; tarkoitan tällä, että miehet olettavat, että tätä odotetaan: Älä heitä vielä toivoa kaivoon! Hoidot voi tepsiä, hormoneilla on niiin iso osa siinä miten meidän keho toimii. Ehkä vastauksena siihen kauanko pitää odottaa, voisi miettiä että kauanko haluaisit että miehesi odottaisi, jos ongelma olisi sinussa? Minulla ei tuohon itseasiassa näin suoralta kädeltä ole edes antaa vastausta Jos teille on mahdollista niin ottakaa ihmeessä yhteyttä Juhana Pihaan.

Hänellä on vastaanotto Mehiläisessä; Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Googlettamalla löytyy hänestä ja toimintaperiaatteistaan, kokemuksestaan jne. Auttoi miestäni vastaavassa tilanteessa ja ennenkaikkea sai mieheni tajuamaan aikas suorapuheisella tavalla, että tämä koskettaa myös MINUA…. Omasta taustasta sen verran, että aviokilometrejä takana on 16, kaksi lasta ja ikää Tunnistan itseni teksteistäsi vähän liiankin kipeästi… Ja tosiaan en minäkään halua hylätä kertakaikkisen ihanaa parisuhdetta seksiongelman vuoksi, vaikka hyvin vaikeaa se onkin kestää.

Matkanvarrella on tullut myös huomattua, että en ole ainoa joka siitä kärsii.. Mieheni ei vain ole yhtä avoin asiasta kuin väittää olevansa tai antaa keskusteluissa ymmärtää. Hänkin on kärsinyt hiljaa ja pelännyt menettävänsä minut. Toista ei kuitenkaan tunne niin hyvin kuin luulisi-tässä onoppinut niin itsestään kuin elämänkumppanistaankin uusia puolia!

Kiitos kun kerroit omista kokemuksistasi Anna. Ykkösmies on itseasiassa mulle ihan suoraan sanonutkin, että pelkää menettävänsä minut - mutta on yleensä kanssa tuommoista hiljaa kärsivää tyyppiä. Okei,sanon heti kättelyssä että sun tilanteesta ei ole kokemusta,että johtuu ehkä siitäkin,mut en vaan ihan ymmärrä tota "elämä valuu hukkaan" shaibaa.

Itsekkin oot useesti hehkuttanu kuinka teillä kaikilla muilla osa-alueilla on asiat hyvin,sulla on hyvä työ,oot ilmeisesti ihan suht tervekkin ihminen, ja silti tää yks asia pilaa sun elämän? D Kaikkea ei vaan voi saada,kukaan. Kyllä minun mielestä vakituisessa parisuhteessa on oikeus saada seksiä edes joskus, ellei siitä erikseen ole etukäteen toisin sovittu.

Yritä asettaa itsesi tilanteeseen, jossa rakastamasi ihminen ei koe mitään seksuaalista halua sinua kohtaan. Kyse ei ole vain itse fyysisestä aktista, vaan tilanne syö koko parisuhdetta; sillä se on aika tehokas keino torpata toisen itsetunto, jopa koko sukupuolisuus, aika tehokkaasti. En minä kaikkea halua, vaan ainakin vähän suhteen joka osa-alueelta. Mutta kyllä sen hyvän tyypinkin kanssa pitää edes joskus seksiä olla. Mutta pistetäänpä tosiaan sen piikkiin, että sulla ei ole kokemusta tästä tilanteesta, kuten itsekin sanoit.

Mä taas todellakin ymmärrän tuon "Elämä valuu hukkaan" -shaiban. Ja juurikin koska omakohtaista kokemusta on. Takana 10 vuoden "hyvä" parisuhde, jossa seksi aluksi toimi oikein kivasti, mutta viiden vuoden jälkeen loppui kokonaan. Mies ei suostunut puhumaan koko asiasta, ei lääkärille.. Jatkuvien torjuntojen Sorry, mut mä oon tosi väsynyt jälkeen lopetin aloitteet minäkin, koska tosiaankaan ei enää itsetunto niitä kestänyt.

Kosketusta oli toki muuten, kuten halailuja ja pikkupusuja. Mutta eihän ne mihinkään riittäneet. Mies pakeni töihin, vaimolle ei juuri aikaa riittänyt, lopulta ollenkaan.

Muutamien seikkailujen, tuloksettomien keskustelujen, erilleen muuton jälkeen erottiin sitten ihan oikeasti. Koska todellakin ajattelin, että mun ainutkertainen elämäni kuluu hukkaan. En saa olla kokonainen.

Erilleen muuton piti olla se viimeinen herätys miehelle, että jotain pitäisi tehdä. Ja sit tapasin tämän nykyiseni ja voin kertoa että peitot heiluu tiheeseen tahtiin. Ja mä olen niiiiin onnellinen, että tätä on vaikeeta edes tajuta. Joo, itsekin olisin jo varmasti heittänyt kinttaat nurkkaan, ellei miehellä olisi oikeasti halua tehdä jotain asian eteen.

Eli ymmärrän valintasi hyvin On se joskus ollut itselläkin mielessä, mutta en vaan usko löytäväni koskaan enää yhtä mainiota mätsiä. Ja kyllä mä vielä jaksan uskoa, että tulevaisuudessa on edessä parempaa seksiä. Mä kyllä ymmärrän hyvin tuon "elämä valuu hukkaan" -fiiliksen. Sama tunne häivähtää joskus minullakin, vaikka olen vain "pienessä puutteessa". Lisäks näen aina punaista, kun joku käyttää sanontaa "kaikkea ei voi saada". Sanonnalla tuntuu olevan yleensä tarkoitus lannistaa ja vähätellä yksilön toiveita.

Älköön kukaan tulko ainakaan minulle kertomaan mitä voin saada ja mitä en. Minä haluan kaiken ja minulla on kaiken haluamiseen täysi oikeus, sain tai en. Harvat asiat oikeasti sulkevat toisiaan pois, jollei niitä sitten itse sulje.

Jes, lähdenpä tästä syömään kakkua ja säästämään sen! Siitä kun ei ole haittaa. Tosin testosteroniarvoja mitattaessa muistelisin, että siinä oli joku aikaraja mihin kellonaikaan mennessä näyte pitää antaa. Eli jos lääkäri laittoi uuden lähetteen, kaikki näytteenottoon liittyvät asiat kannattaa kysyä labra-aikaa varatessa. Yleensä siellä tiedetään paremmin kuin lääkärit.

Ja jos ajanvaraaja ei tiedä, jättäkää soittopyyntö, jotta labrasta otetaan teihin päin yhteyttä. Tällä viisiin saa tietoa ja ei tule turhia käyntejä jotka yksityisellä saattaa maksaa melkoisesti..

Tarvittaessa vaihtakaa palveluntarjoajaa jos teillä päin on muitakin yksityisvastaanottoja. En kyllä pitänyt teitä tyhminä, ihan tuollainen yleisohje tiedoksi muillekin jos on jäänyt asia epäselväksi. Taisi tulla selkärangasta, aikoja varatessa kun on tietyt ohjeet minkä mukaan mennään. Kertomuksessasi on paljon epäilyttävää, mm. Miten testi sovittiin jo ennen urologin tapaamista? Yleensä, käsitän, urologit tutkivat kattavasti miehen haluttomuutta, ei ne jää jumiin pelkkään hormonitasoon.

Mutta en tiedä, en ole mies. Eikös Ykkösmiehen seksihalut päättynyt lopullisesti hetkeen, kun sinä lopetit ehkäisyn? Ja hänhän petti ensin, sinä sen jälkeen?

Jos et itse todistanut urologikäyntiä, tuli vaan mieleen, että nyt on Ykkösmiehen vuoro vedättää sinua. No, valehtelu on oma valintasi, omassa liitossasi. Sitä saa mitä tilaa. Vuoroin vieraissa ja vuoroin vedätetään. Ja interwebsin syövereistä, virtuaalisen kiven alta, jälleen yksi sherlockholmes ryömii esille. En ole lukenut jokaista postaustasi, mutta muistelisin sun jo aiemmin kertoneen miehesi lievästi alakantissa olevista testosteroniarvoista. Onko ne siis mitattu jo kerran aiemmin vai muistelenko nyt jotain spekulointejasi?

Salaliitoteoriat sikseen, mut ihmettelen suuresti, jos miehesi menee haluttomuuden takia urologille ja ainoa suoritettava tutkimus on testosteronitasojen mittaus. Yksi tuo on erinomainen syy vaihtaa lääkäriä! Kuulostaa toki siltä, että sekä sinä että miehesi toivoisitte ongelmaan yksinkertaista lääketieteellistä ratkaisua, joka hoituisi pistoksilla tai pillereillä. Vaikka useimmiten haluttomuus on huomattavasti monimutkaisempi juttu ja vaatii hoidoksi muutakin kuin pistoksia.

Stereotyyppiset käsitykset miehen seksuaalisesta halusta ja tarpeista edesauttavat hiljaisuutta tämän aiheen ympärillä. Erään arvion mukaan seksuaalisesta haluttomuudesta kärsiviä miehiä on n. Miehen seksuaalinen halukkuus on varsin herkkä häiriintymään tunne-elämän vaikeuksien, ylimääräisen työstressin tai taloudellisten huolien vuoksi. Esimerkiksi stressi lamauttaa halun seksiin, vaikka elimet vielä toimisivatkin ilman häiriöitä. Toisinaan seksuaalinen virittyminen saa siis kyllä aikaan erektion, mutta siihen ei liity mielihyvän tunnetta.

Huolien kasaantuminen saattaa tehdä miehen myös niin väsyneeksi, ettei seksille tunnu jäävän aikaa. Miehen voi lisäksi olla vaikea myöntää, että seksi ei huvita. Usein tällaisen tilanteen vallitessa käykin niin, että mies itse voi olla kyvytön tekemään mitään haluttomuudelleen.

Seksuaalinen haluttomuus voi olla myös seurausta terveydentilan muutoksista. Haluttomuus voi olla ensimmäinen merkki esim. Myös testosteroni-hormonin vähäinen erittyminen voi aiheuttaa seksuaalista haluttomuutta.

Seksuaaliseen halukkuuteen vaikuttaa siten myös ikä. Niinpä haluttomuuden syytä selvitettäessä tulee hakeutua terveydentilaa kartoittaviin tutkimuksiin. Mikäli näiden tutkimusten tulos ei selitä libidon heikkenemistä, voi olla syytä hakeutua yksin tai kumppanin kanssa esim. Seksuaalisen haluttomuuden taustalla voi olla myös mm. Viimeksi mainitussa tilanteessa puhutaan seksuaalisesta haluttomuudesta, joka ei ole yleistynyt vaan esim.

Seksuaalinen haluttomuus on parisuhteen yhteinen ongelma. Tilanteeseen onkin hyvä tarttua esim. Ei kuitenkaan ole olemassa yleistä tasoa joka määrittelee, mikä on riittävä määrä seksiä. Ongelmalliseksi tilanne muodostuu varsikin silloin, jos seksuaalisen halukkuuden kokeminen tai sen puute alkaa häiritä parisuhdetta sekä toisen tai molempien kumppaneiden muita tarpeita. Olen kiinnostunut monista tieteellisistä kysymyksistä. Homojen, autistien, skitsofreenikkojen ym.

Yleensähän kaikenlaiset normaalista poikkeavat ihmiset valittavat siitä, että valtaväestö ei tiedä heistä mitään. Esimerkiksi mustalaiset urputtavat jatkuvasti, että valkolaiset eivät tunne mustalaiskulttuuria. Jotkut homot ovat tällä palstalla hysteerisesti raivonneet minulle siitä, että minä olen heterona ylipäätään tullut tälle palstalle häiritsemään homojen keskinäistä jutustelua.

Tämä on aivan sama asia kuin se, että joku mustalainen kieltäisi valkolaisia tulemasta mustalaisten keskustelupalstalle. Yleensä vähemmistöt kuitenkin haluavat tiedottaa itsestään enemmistölle eivätkä siis halua ghettoutua separatistiseksi marginaaliryhmäksi.

Päinvastoin yritän ymmärtää tätä ilmiötä ja sen syitä. Jos suhtautuisin homoihin jotenkin ahdistuneesti, en kirjoittaisi tälle palstalle. Olen hieman yllättynyt negatiivisista reaktioistanne, koska en ole mitenkään tuominnut teikäläisiä moraalisesti.

Pointtini on vain se, että anatomisesti normaali ihminen ei voi olla nauttimatta heteroseksuaalisesta yhdynnästä. Koska homot ja lesbot ovat anatomisesti samanlaisia kuin heteromiehet ja -naiset, en usko heidän voivan kokea normaalia sukupuoliyhdyntää mitenkään epämiellyttäväksi.

Jos väitätte päinvastaista, esittäkää jokin perustelu. Homomiehillä on samanlainen penis kuin heteromiehillä ja lesboilla samanlainen vittu kuin heteronaisilla. Fyysinen aistimus normaalissa penis-vagina-yhdynnässä ei siis "homoilla" ja "lesboilla" voi olla erilainen kuin heteromiehillä ja -naisilla.

En siis usko, että anatomisesti normaali ihminen voisi olla kyvytön nauttimaan normaalista sukupuoliyhdynnästä. Mielestäni totaalinen homoseksuaalisuus on nimenomaan anatomisesti mahdotonta. En ole nähnyt kenenkään vastanneen tähän, vaikka tässä viestiketjussa on jo kymmeniä kirjoituksia. Valtaenemmistö ihmisistä on heteroseksuaalisesti suuntautuneita. Biseksuaalejakin on paljon enemmän kuin täysin homoseksuaalisesti suuntautuneita.

En siis ymmärrä homojen tarvetta etsiä kaappihomoja heteroiden joukosta. Homot ovat perinteisesti vaatineet itselleen oikeuksia nimenomaan mustalaisten kaltaisena syrjittynä vähemmistönä, joten homoseksuaalisuuden väittäminen yleiseksi ja tavalliseksi ilmiöksi on ristiriidassa perinteisen seksuaalivähemmistöajattelun kanssa. Väite heteroina esiintyvien ihmisten yleisestä latentista homoseksuaalisuudesta on suunnilleen yhtä järjetön kuin sellainen väite, että mustalaisiin negatiivisesti suhtautuvat valkolaiset olisivat enimmäkseen itse kaappimustalaisia.

Kun oma elämäni pyörii painotetusti ja valtaosaltaan heterojen parissa enemmän tai vähemmän avoimesti Homona, luulen voivani tehdä joitain Ellilämäisiä yleistyksiä heterojen miesten suhtautumisesta homoihin. Oman kokemukseni mukaan valtaosa heteromiehistä suhtautuu täysin mutkattomasti homoihin miehiin , mutta välillä ehkä jopa pelonsekaisella karttamisella lesboihin; siis oikeisiin eläviin lesboihin, ei niihin, joita pornovideoissa katselevat.

Reaalimaailman lesbot todellakin ovat hyvin toisenlaisia. Pornovideoiden naisnäyttelijät ovat yleensä stereotyypillisen naisellisia, isorintaisia ja isoperseisiä, kun taas reaalimaailman lesbot ovat usein androgyynejä, epänaisellisia, rumia, kolhoja. Taas epätoivoinen pyrkimys ad hominem-solvaamiseen. Ei sovellu minuun, koska en ole yksinelävä enkä peräkammarin poika. Pidän tuota ad hominem-argumentointiyritystä muutenkin epäloogisena ja epärealistisena, koska useimmat heteromiehet suhtautuvat homoihin melko kielteisesti.

Jotkut homot eivät tajua tätä, koska homojen läsnäollessa heterot eivät viitsi turhaan haastaa riitaa haukkumalla homoja. Kuitenkin monet homot tälläkin palstalla valittavat heteroiden syrjivästä ja jopa vihamielisestä asenteesta homoja kohtaan.

Nämä homot eivät siis allekirjoita käsitystäsi, että vain marginaalinen, sosiaalisesti syrjäytynyt vähemmistö heteromiehistä suhtautuisi negatiivisesti homoihin. Monien homojen mielestä enemmistö heteroista on homofobisia. Itse sanoisin, että useimmat heterot suhtautuvat homoihin EVVK-asenteella. Heteroita kuitenkin yleensä ärsyttää homoparaatien ja homobaariskenen tyylinen flamboyant-homokulttuuri. Tämä on täysin mainstream-mielipide, ei minkään ahdasmielisen ääriryhmän hysteerinen asenne.

On turha väittää, että negatiivinen suhtautuminen flamboyant-homokulttuuriin olisi tyypillistä vain uskovaisille. Esimerkiksi minua on täällä epäilty uskovaiseksi, vaikka olen aina ollut ateisti. Tämä kertoo siitä, että monilla tällä palstalla kirjoittelevilla homoilla on täysin epärealistinen käsitys heteroiden suhtautumisesta homoskeneen.

Heterot ovat yleensä kyllä sitä mieltä, että aikuiset ihmiset saavat vapaasti puuhastella keskenään omissa makuuhuoneissaan ihan mitä tahansa. Tässä mielessä homofobia ei ole yleistä, vaan useimmilla heteroilla tosiaan on täysin rento, asiallinen ja mutkaton suhtautuminen homoseksuaalisuuteen.

Useimmat heterot pitävät kuitenkin esim. Jos luulet päinvastaista, sinulla on täysin epärealistinen käsitys valtaväestön mielipiteistä. Mikkokin on tosin kiinnittänyt huomiota jopa siihen, että pornovideoiden näyttelijät naiset ovat naisellisia, isorintaisia ja isoperseisiä. Olen ollut huomaavanani, että myös heterot kiinnittävät huomiota sellaisiinkin asioihin kuin kasvot, muu ulkonäkö, luonne ja älykkyys tai sen puute pariutuessaan. Pelkkien värkkien koon ja muodon perusteella pariutuminenhan on yleisesti homoihin liitetty stereotypia.

Ehkäpä Mikossa on kuitenkin hieman myös heteromaisia piirteitä. Ei ihmisestä tee heteroa se, että kykenee harrastamaan seksiä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Aika olennaista ihmisen seksuaalisuudellekin homo, hetero, bi on se mihin sukupuoleen haluaa tai kykenee osoittamaan kiintymystä ja rakkautta. Seksuaalisen suuntautumisen ääripäissä ovat sitten ne ihmiset, joilla puuttuu täysin kyky seksuaaliseen kanssakäymiseen saman tai vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Vain marginaalinen ja henkisesti rajoittunut väestönosa suhtautuu homoihin avoimen ja hyökkäävän negatiivisesti. Ennakkoluuloja ja asenteita ihmisillä on aina ja saa ollakin. Noiden ennakkoluulojen vähentämiseksi tarvitaan pride-marssien kaltaisia tapahtumia sekä ihmisiä, jotka uskaltavat elää avoimen homoa elämää.

Normaalivartaloinen eli isotissinen ja isoperseinen nainen on terveempi kuin liian laiha tai liian lihava nainen. Anorektinen nainen ei edes kykene tulemaan raskaaksi tai synnyttämään terveitä lapsia. Anorektinen nainen voi jopa kuolla synnytykseen. Liian lihava nainen taas on muuten epäterve ja voi helposti kuolla esim. Jälkeläisen saamisen kannalta miehen kannattaa harrastaa seksiä nimenomaan normaalivartaloisen, normaalipainoisen naisen kanssa.

Tämä on syynä siihen, että mies pitää normaalivartaloista naista seksuaalisesti kiinnostavampana kuin liian laihaa tai liian lihavaa naista. Homoseksuaaleilla ei ole mitään vastaavaa luonnollista selitystä sille, miksi he ovat kiinnostuneet vastakkaisen sukupuolen sijasta samaa sukupuolta olevista henkilöistä. Olen vain sanonut, että en ymmärrä joidenkin ihmisten haluttomuutta harrastaa seksiä vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Luulin selittäneeni tämän riittävän selvästi. Mielestäni haluttomuus olla sukupuoliyhdynnässä vastakkaisen sukupuolen kanssa on suunnilleen yhtä omituista kuin haluttomuus syödä normaalia ruokaa.

Homot ovat siis verrattavissa kasvissyöjiin. En minä suhtaudu kasvissyöjiinkään "avoimen ja hyökkäävän negatiivisesti", vaikka en ymmärrä heidän haluttomuuttaan olla syömättä lihaa.

Normaalien ihmisten halukkuus harrastaa seksiä vastakkaisen sukupuolen kanssa on samanlainen luonnollinen itsestäänselvyys kuin halukkuus syödä normaalia ruokaa eli lihaa, kalaa, kasviksia, maitotuotteita jne. Homojen haluttomuus harrastaa seksiä vastakkaisen sukupuolen kanssa on samanlainen poikkeavuus kuin haluttomuus syödä lihaa.

Tämä toteamus ei ole mitään hyökkäävää negatiivisuutta. Yleensä poikkeavat ihmiset pyrkivät jotenkin selittämään, miksi he kokevat asiat eri tavalla kuin useimmat ihmiset. En kerta kaikkiaan ymmärrä, miten joku mies ei muka haluaisi panna naisia. Vastaavasti en ymmärrä, miten joku nainen ei muka haluaisi olla miehen pantavana. Tämä haluttomuus on poikkeavuutta, joka johtuu jostain geenivirheestä.

Kyseinen geenivirhe ei kuitenkaan ole hävinnyt pois väestöstä, koska sama geeniperimä aiheuttaa saman äidin pojilla homoseksuaalisuutta ja tyttärillä tavallista suurempaa hedelmällisyyttä. Jos nämä vaikutukset ovat yhtä suuria, homoseksuaalisuus ei karsiudu pois väestöstä.

Jos ja kun nykyään geneettiset erot ihmisten hedelmällisyydessä vaikuttavat lapsilukuun paljon vähemmän kuin ennen - toisaalta ehkäisyn vuoksi ja toisaalta hedelmällisyyshoitojen vuoksi - homoseksuaalisuutta aiheuttava geeniperimä harvinaistuu väestössä saman geeniperimän hedelmällisyyttä lisäävän vaikutuksen merkityksen vähenemisen vuoksi.

Tämä on biologinen fakta, jonka toteaminen ei ole mitään vihamielisyyttä. On irrationaalista yrittää kiistää tosiasioita leimaamalla niitä vihapuheeksi. Ellei olisi nykyistä moraalista ryhdikkyyttä, suuri osa miehistä olisi varmasti kiinnostuneita esiteini-ikäisistä lapsista.

Genitaalit ovat vain tekninen yksityiskohta. Minua kiinnostaisi tietää, miten reagoisit, jos henkilöllä, johon ihastut onkin toisenlaiset värkit kuin mitä ensi alkuun oletit.

Naista ei voi kohtuudella lyödä mies pataan jos keljuttaa. Nainen on kuin jokin prinsessa, joka vaatii hoviltaan kunnioitusta ja sitten tiputtaa sinut pihalle kun ei voi sinua arvostaa. Miesten jutut ovat käsittämättömiä. Miehet usein käyttäytyvät loukkaavasti ja holtittomasti, seksi tekee kipeää. Kaikki biologia perustuu geneettiseen evoluutioon. Tästä syystä hyvin harva aikuinen on seksuaalisesti kiinnostunut alle murrosikäisistä lapsista.

Pedofilia on harvinaisempaa kuin homoseksuaalisuus, toki kuitenkin yleisempää kuin esim. Genitaalit eivät ole "vain" tekninen yksityiskohta. Tietysti joku voi sanoa, että esim. Kuitenkin hampaattomana on hankala syödä ruokaa. Vastaavasti on hankala harrastaa seksiä sellaisen ihmisen kanssa, joka ei ole vastakkaista sukupuolta. Kahden miehen keskinäinen anaaliyhdyntä ei ole anatomisesti sama asia kuin miehen ja naisen keskinäinen penis-vagina-yhdyntä.

Peräsuolta ei ole tarkoitettu vastaanottamaan siitintä. Tämä osoittaa, että anaaliyhdyntä on anatomisesti epänormaali, epäterve asia. Edelleenkään en ymmärrä, miten joku mies ei muka haluaisi saada pillua. Miten joku voi vakavissaan väittää, että kyrvän tunkeminen toisen miehen peräsuoleen tuntuisi yhtä hyvältä tai paremmalta kuin naisen paneminen pilluun? Se on anatomisesti mahdoton väite.

Ymmärrän kyllä, että joku mies voi rakastua toiseen mieheen tai joku nainen toiseen naiseen. Sen sijaan en ymmärrä, miten joku muka ei halua olla heteroseksuaalisessa yhdynnässä. Joku mieshän voisi vaikka inhota naisia ja silti panna naisia saadakseen siitä fyysistä nautintoa.

Vastaavasti joku nainen voisi yleisesti inhota miehiä ja silti nauttia saadessaan munaa. En siis ihmettele samaa sukupuolta olevien ihmisten välisiä romanttisia tunteita niin paljon kuin haluttomuutta olla yhdynnässä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Mikko ellilä sanoi myöhemmin: Vastaavasti en ymmärrä, miten joku nainen ei muka haluaisi olla miehen pantavana". Ja Mikko Ellilä jatkoi: Itsehän pyörittelit vastausta ja luonnollista perinnöllisyyteen liittyvää selitystä kerrakseen, joskin voisi olla perusteltua puhua mieluummin geneettisestä piirteestä kuin "virheestä".

Olet myös vatvonut aika paljon ajatusta, että "et ymmärrä". Viittaatko tuolla nyt siihen, - ettet henkilökohtaisesti ymmärrä "mitä mies voi nähdä toisessa miehessä" ja "miksi joku mies ei ymmärrä naisen päälle"? Olet aika lahjakkaasti pyöritellyt noita kahta ulottuvuutta päällekkäin ja limittäin. Miespuolisen homon tapauksessa ihmisen suurin sukupuolielin - aivot - ei koe naista millään tavoin eroottiseksi olennoksi.

Onko tässä yhtälössä jotain mikä ei käy järkeen? Kuten olet tuonut esiin, on olemassa teorioita, joiden mukaan miehen homoseksuaalisuus liittyy perinnöllisyydessä erityisesti äitien hedelmällisyyteen.

On kuitenkin oletettavaa, että piirteellä on täytynyt olla myös jokin erikoinen hyöty, jotta se olisi rikastunut perinnölliseksi ominaisuudeksi, hedelmällisyyden parivaljakoksi. Kuten jo aiemmin on kirjoiteltu, voi se olla seurausta siitä, että sukulinjan jatkuvuuden kannalta liika lisääntyminen on heikentänyt mahdollisuuksia menestyä, kun taas lähistölle tai asettuneen vanhaksipojaksi jäävän sukulaisen antamasta lisätyövoimasta on voinut olla lisääntyville suvun jäsenille hyötyä.

Ja jos tämä onkin pariutunut, niin ehkä jälkeläisiä ei ole tullut mahdottoman paljon. Homoseksuaalisuus sellaisena asiana kuin me sen arjessa näemme, on varsin tuore asia. Ihmiskunnan historian varhaisemmissa vaiheissa homoseksuaalisuuden ilmenemismuodot ovat olleet ehkäpä toisenlaiset, kuten heteropariutumisenkin.

Nykyisin homojen ei ole monissa paikoissa pakko enää järjestää elämäänsä ja pariutumistaan luontonsa vastaisesti. Pitäisi jotenkin selvittää, miksi jonkun miehen aivoissa on tuollainen vamma.

Kyvyttömyys kiihottua vastakkaista sukupuolta olevista ihmisistä on samanlainen puute kuin kyvyttömyys syödä normaalia ruokaa. Haitalliset ominaisuudet voivat periytyä hyödyllisten siivellä, jos ne sattuvat esiintymään samassa geeniperimässä.

Esimerkiksi sirppisoluanemia periytyy yhdessä malariaimmuniteetin kanssa. Tämä ei osoita, että anemia itsessään olisi hyödyllinen ominaisuus. Olisi todella kiva kuulla Osmo Ijäkseltä tai joltakulta muulta aktiiviselta HeSetalaiselta ketä aiemmin on kysytty ja miten priden suojelijoiksi, kun Ijäs viime kesäisessä pride-puheessaan kertoi keskustan ja kokoomuksen silmäätekevien kieltäytyneen kunniasta.

Kirjoitin viime vuoden Helsinki Pridesta tällaisen kommentin: Juhlistavatko heterot omaa heteroseksuaalisuuttaan järjestämällä ryhmäseksijuhlia puistoissa tai jotain seksiparaateja kaupungin keskustassa? Normaalien ihmisten mielestä seksuaalisuus on intiimi, kahdenvälinen asia.

Seksuaalisuutta ei tarvitse juhlia tai julistaa eikä sillä tarvitse ylpeillä. Seksuaalisuus on niin itsestäänselvä asia, että sen julistaminen erikseen jossain paraatissa tai puistoseksijuhlassa on aika omituista. Ihmettelen kaikenlaisten vähemmistöjen ja ääriryhmien tarvetta vallata julkista tilaa itselleen tukkimalla katuja, toreja ja puistoja kulkueillaan ja mielenosoituksillaan.

Kadut on tarkoitettu kävelemistä ja autolla ajamista varten, puistot on tarkoitettu kävelyä, maisemienihailua, koirienulkoiluttamista, auringonottoa, piknikkejä jne. Mikä oikeus jollain marginaaliryhmällä on kaapata tällaiset veronmaksajien rahoilla kustannetut ja kaikkien kansalaisten käyttämät julkiset tilat itselleen?

Kaikilla kansalaisilla on useimpien kansalaisten mielestä oikeus käyttää katualueita vaikka Jeesus-marssiin, vappukulkueeseen, partiolaisten lippukulkueeseen tai Mannerheimin hautaan saattamiseen. Sitä varten on oikein kirjattu järjestyssääntöön säännöt ja ilmoitettu lupamenettelyn käytännöt. Pride-marssia ei järjestetä luvatta, vaan samojen sääntöjen mukaan kuin muutkin tilaisuudet. Herra veronmaksaja kuvittelee ilmeisesti kustantavansa koko Helsingin yleisten alueiden rakentamisen, kunnossapidon, järjestyksen sekä kaikki kaupungin kansalaisten asioita hoitavien palkat, kun on otsaa vaatia itselleen isännän ääntä.

Minä puolestani siis veronmaksajana voinen ilmoittaa, että koska maksan veroja, Mikko Ellilä ei ole oikeutettu kuluttamaan kotikaupunkini katuja.

Kaikilla kansalaisilla on useimpien kansalaisten mielestä oikeus käyttää katualueita vaikka Jeesus-marssiin, vappukulkueeseen, partiolaisten lippukulkueeseen" En kannata katujen käyttämistä noihinkaan tarkoituksiin.

Täällä Turussa oli äskettäin partiolaisten Hitler-Jugend-tyylinen paraati, joka häiritsi minua kovaäänisellä rummunpäristyksellään ja liikenteenseisottamisillaan. Suhtaudun tasapuolisen negatiivisesti kaikkiin katumarsseihin, niin Jeesus-marsseihin kuin homoparaateihinkin. Mannerheimille järjestettiin valtiolliset hautajaiset, koska hän oli entinen tasavallan presidentti ja puolustusvoimien ylipäällikkö. Kyseessä oli siis presidentti-instituutioon ja puolustusvoimiin liittynyt valtiollinen juhlatilaisuus, ei mikään homoparaati, huolimatta Mannerheimin homoudesta.

En minäkään järjestä mitään "Tykkään pillusta"-marsseja, joten miksi homot järjestävät jotain "Tykkään työntää kyrpää anukseen"-marsseja? Lähettänyt Mikko Ellilä klo En ole koskaan ymmärtänyt, miten joku ihminen voi väittää olevansa täysin homoseksuaalisesti suuntautunut. Voin ymmärtää, että joku on vastakkaisen sukupuolen lisäksi kiinnostunut myös samaa sukupuolta olevista henkilöistä.

Sen sijaan en tajua, miten joku voi olla vastakkaisen sukupuolen sijasta kiinnostunut vain samaa sukupuolta olevista ihmisistä. Miten joku voi väittää, että ei halua harrastaa seksiä vastakkaisen sukupuolen kanssa? Ihminen on luotu mieheksi ja naiseksi. Ihmisten sukupuolielimet ovat sellaisia, että ne on tarkoitettu miehen ja naisen väliseen sukupuoliyhdyntään.

Penis sopii hyvin vaginaan; se on selvästi tarkoitettu sinne. Kaikki nisäkkäät parittelevat sillä tavalla, että uros työntää peniksensä naaraan vaginaan. Haluttomuus olla heteroseksuaalisessa yhdynnässä on biologisesti yhtä omituista kuin haluttomuus syödä lajityypillistä ravintoa.

Homoseksuaalisuutta voisikin verrata kasvissyöntiin. Ihmisen hampaat ja ruoansulatuselimistö ovat selvästi sellaiset, että ihmisen on tarkoitus syödä lihaa. Kieltäytyminen lihansyönnistä on perverssiä, koska terve yksilö ei määritelmän mukaan torju lajityypillistä ravintoa.

Haluttomuus olla heteroseksuaalisessa sukupuoliyhdynnässä on samanlaista epänormaalia, itsetuhoista käyttäytymistä kuin lajityypillisestä ruoasta kieltäytyminen. Homoseksuaalisesti suuntautunut ihminen ei käytä sukupuolielimiään siihen, mihin ne on tarkoitettu. Tämä on sama asia kuin jos joku ei käyttäisi hampaitaan ruoan syömiseen. Sukupuoliyhdyntä ei toki ole samalla tavalla välttämätöntä yksilön oman eloonjäännin kannalta kuin jonkinlaisen ruoan syöminen, mutta normaalista seksistä pidättäytyminen on samalla tavalla perverssiä kuin normaalin ruoan välttely.

Useimmat ihmiset ovat sitä mieltä, että katolisen kirkon papiston selibaatti on perverssi idea. Pappien pidättäytyminen normaalista seksistä johtaa siihen, etät he raiskaavat lapsia. Vaikka joku pappi ei raiskaisi lapsia, selibaatissa olo on silti perverssiä.

Homot ja lesbot ovat sikäli samalla tavalla selibaatissa kuin katolisen kirkon papit, että hekään eivät harrasta normaalia seksiä eli naisten ja miesten välisiä sukupuoliyhdyntöjä. Homot ja lesbot ovat siis samalla tavalla epänormaaleja kuin katolisen kirkon papit. Homot ja lesbot eivät oikeastaan harrasta seksiä, koska seksi eli sukupuolinen kanssakäyminen tarkoittaa kahden eri sukupuolta olevan yksilön keskinäistä yhdyntää.

Jos yksi nainen nuolee toisen naisen vaginaa, ei se ole mitään seksiä. Sukupuoliyhdyntä on määritelmän mukaan kahden eri sukupuolen yhtyminen toisiinsa. Seksi tarkoittaa sitä, että nainen saa vaginaansa miehen peniksen. Jos mies työntää peniksensä toisen miehen anukseen, ei se ole mitään seksiä. Se on kahden miehen keskinäistä pelleilyä eikä mitään seksiä. Homoseksuaalinen kanssakäyminen on nimenomaan pelkkää pelleilyä, koska naisten ja miesten sukupuolielimet on selvästi tarkoitettu nimenomaan heteroseksuaaliseen yhdyntään.

Homoilla on samanlaiset sukupuolielimet kuin normaaleilla miehillä ja lesboilla samanlaiset kuin normaaleilla naisilla. Niinpä homot ja lesbot eivät voi olla kyvyttömiä olemaan normaalissa sukupuoliyhdynnässä. He eivät ole harrastamatta seksiä siksi, että he eivät kykenisi siihen; he pidättäytyvät siitä oma-aloitteisesti ja tietoisesti, kuten katolisen kirkon papit.

Homot ja lesbot tietysti sanovat itse, että he eivät kerta kaikkiaan halua olla sukupuoliyhdynnässä vastakkaista sukupuolta olevien ihmisten kanssa. Miten he voivat väittää sellaista, jos he eivät ole koskaan edes kokeilleet heteroseksuaalista yhdyntää? Useimmat homot ovat sellaisia miehiä, jotka eivät ole kertaakaan elämässään olleet yhdynnässä naisen kanssa.

Jos he edes kokeeksi harrastaisivat seksiä naisen kanssa, he huomaisivat pitävänsä siitä. En ole koskaan kuullut kenestäkään miehestä, joka olisi ryhtynyt homoksi kokeiltuaan ensin seksiä naisten kanssa. Tämä viittaa siihen, että miehelle on fyysisesti mahdotonta olla nauttimatta sukupuoliyhdynnästä naisten kanssa. Kukaan mies ei sano: Väitän, että niitä ei löydy. Sen sijaan lesbojen keskuudessa on paljonkin sellaisia naisia, jotka ovat aiemmin harrastaneet seksiä miesten kanssa.

Näiden naisten ryhtyminen lesboiksi ei kuitenkaan johdu siitä, että he olisivat aidosti homoseksuaalisesti suuntautuneita. Pikemminkin nämä lesbosuhteeseen ryhtyneet entiset heteronaiset ovat aseksuaalisia ihmisiä, jotka eivät varsinaisesti halua harrastaa seksiä lainkaan. Heitä voisi verrata anorektikkoihin, jotka eivät halua syödä. Tällaiset aseksuaaliset naiset ovat aiemmissa heterosuhteissaan voineet harrastaa paljon seksiä lähinnä miestensä mieliksi; he siis ovat vain "antaneet" miehilleen kokematta itse halua seksiin.

Kun tällaiset naiset sitten ovat kyllästyneet antamaanmiehilleen, he ovat ryhtyneet lesbosuhteisiin välttyäkseen harrastamasta seksiä. He eivät ole halunneet elää sinkkuina, koska naisilla on valtava läheisyyden tarve. Aseksuaaliset naiset elävät usein heterosuhteissakin vain tyydyttääkseen läheisyydentarvettaan. Sen sijaan aseksuaaliset miehet elävät sinkkuina, koska eivät koe tarvetta läheisiin, intiimeihin ihmissuhteisiin.

Tämä selittää sen, että on olemassa lesboiksi ryhtyneitä entisiä heteronaisia. He ovat todellisuudessa aseksuaalisia naisia, jotka ovat olleet aiemmin heterosuhteissa vain saadakseen itselleen läheisen ihmissuhteen, tyydyttääkseen läheisyydentarvettaan, paetakseen yksinäisyyttä.

Kyllästyttyään harrastamaan seksiä miestensä kanssa nämä aseksuaaliset naiset ovat ryhtyneet elämään lesboina saadakseen itselleen läheisen ihmissuhteen ilman miehiä.

Erikseen on sitten ne lesbot, jotka eivät ole koskaan harrastaneet seksiä miesten kanssa. Nämä naiset ovat neitsyitä.

Heidän pitäisi menettää neitsyytensä miesten kanssa, jotta he tajuaisivat seksistä jotakin. He luulevat, että heivät halua harrastaa seksiä.

He eivät kuitenkaan voi tietää sitä, koska he eivät ole koskaan harrastaneet sitä. Jotkut pikkulapset kieltäytyvät maistamasta jotain ruokaa sillä perusteella, että se on "yäk"; he eivät kuitenkaan voi tietää sitä ennen kuin ovat maistaneet sitä.

Muslimit ja juutalaiset kieltäytyvät syömästä sianlihaa; jos he kuitenkin tulisivat maistaneeksi sitä, he myöntäisivät sen olevan hyvää. Vastaavasti lesbojen pitäisi menettää neitsyytensä sukupuoliyhdynnässä miesten kanssa, jotta he tajuaisivat seksistä jotain. Ihmettelen suuresti, jos lesbot, kokeiltuaan heteroseksuaalista yhdyntää, väittäisivät pitävänsä sitä fyysisesti vastenmielisenä.

Lesbot ja homot ovat ikään kuin pikkutyttöjä ja -poikia, jotka eivät ole vielä oppineet harrastamaan seksiä. Tietyssä iässä pojat inhoavat tyttöjä ja tytöt poikia. Lesbot ja homot eivät ole päässeet tämän ikävaiheen ylitse. Murrosiässä tytöt kiinnostuvat pojista ja pojat tytöistä. Lesbot ja homot eivät ole vielä yltäneet murrosikäisen tasolle, vaan ovat jääneet lapsuuden tasolle, seksuaalisuuden latenssivaiheeseen.

Mies on oikeasti nainen. Kirkon toiminta Marja-Sisko Aaltoa k oh taan on epäreilua ja tekopyhää Vihreät ovat niin pellejä, että heitä ei voi parodioida.

Edes minunkaltaiseni lihaasyövä heteromies ei olisi voinut keksiä niin naurettavaa väitettä, että vihreiden mielestä mies on oikeasti nainen. Munasolussa on aina X-kromosomi ja siittiössä joko X- tai Y-kromosomi. Alkio saa toisen kromosomin munasolusta ja toisen siittiösolusta. Jos ihmisellä on X- ja Y-kromosomi, hän on m espuolinen.

Jos ihmisellä on X- ja X-kromosomit, hän on naispuolinen. Jos Olli-Veikko Aalto -nimisellä ihmisellä on syntymästä asti tai oikeastaan hedelmöityshetkestä asti ollut X- ja Y-kromosomit, hän on miespuolinen. Jos joku Vesa Hack -niminen ihminen väittää tämän ihmisen olevan "oikeasti" nainen, hän on väärässä.

Esimerkiksi minä olen mies. Jos joku Vesa Hack -niminen henkilö väittäisi minun olevan nainen, hän olisi väärässä. En näe mitään syytä olettaa, että tämä Olli-Veikko Aalto -niminen ihminen ei olisi kromosomien mukaan mies. En siis ymmärrä, miten tämä herra Hack voi väittää tämän herra Aallon olevan "oikeasti" nainen. Herra Aalto ei ole kromosomaalisesti vähemmän mies kuin minä. Herra Hackilla ei ole sen enempää syytä väittää herra Aaltoa naiseksi kuin väittää minua naiseksi.

Sukupuoli määräytyy hedelmöityshetkellä sen perusteella, onko munasolun hedelmöittävässä siittiösolussa X- vai Y-kromosomi. Jos joku mies leikkauttaa sukupuolielimensä pois, hän on silti yhä kromosomaalisesti mies. Jos nainen menettää rintansa esim. Näin ollen Vesa Hack on väärässä väi ttäessään, että X- ja Y-kromosomit omaava Olli-Veikko Aalto -niminen henkilö olisi muuttunut naiseksi leikkauttamalla sukupuolielimensä pois.

Tämä on nainen Tämä on mies Mies ei muutu naiseksi, vaikka mieheltä leikattaisiin munat pois. On vihreille tyypillistä orwellilaista kielenkäyttöä, että Vesa Hack kutsuu miehen sukupuolielimien amputoimista "sukupuolenkorjausprosessiksi".

Juhlistin tänään vietettävää Älä laihduta -päivää syömällä ison pallon suklaajäätelöä. Nyt se oli helppoa. Aina ei ole ollut. Olin vuosia tilanteessa, jossa toisinaan söin hyvällä omallatunnolla mutta toisinaan iski kova syyllisyys ja itseinho.

Vähän liian monesta suklaapalasta tai väliinjääneestä jumpasta. En ole koskaan laihduttanut. Niin terve olen aina saanut olla, että olen tajunnut, että se olisi omalla kohdallani aika vihoviimeinen temppu. Kaikki eivät ole yhtä onnellisia.

Syömishäiriössä ei ole mitään hienoa. Ei ole hienoa laihduttaa. Ei ole hienoa, kun elämä pyörii syömisen tai syömättä jättämisen ympärillä. Ei ole hienoa tuntea itsensä arvottomaksi. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä sinun ei sitä terveytesi vuoksi tarvitse tehdä. Ja julkisen paineen vuoksi laihduttaminen - se se vasta turhaa onkin. Kyllä lihavien ihmisten pitäisi laihduttaa. Anoreksian vastustamisesta ei mitenkään voida vetää sitä johtopäätöstä, että ylipainoiset ihmiset eivät saisi laihduttaa normaalipainoisiksi.

Itse olen aina ollut normaalipainoinen enkä ole koskaan laihduttanut. Silti suosittelen laihduttamista kaikille ylipainoisille tuttavilleni. Ylipaino on merkittävä terveysriski. Anoreksian vastustamisen ei pitäisi johtaa siihen, että vastustetaan lihavien ihmisten laihduttamista normaalipainoisiksi. On typerää poliittista korrektiutta, että lihavia ihmisiä ei saisi kehottaa laihduttamaan. Se on samanlaista sairauden ihailua kuin esim. Linnuilla parinmuodostukseen näyttävät vaikuttavan eniten sukupuolihormonit ja varhainen kasvuympäristö.

.

: Runkkaus vinkit homoseksuaaliseen ejakulaation

SEURAA HOMO FETISH TUBE Alaston mies naurunappula meis homo kuvakasa
Homo sex work turku thai hieronta kuopio Sexi homoseksuaaliseen treffit suomen seksi
Vesipuisto serena osoite treffit homo tampereella Tätä tapahtui aika usein ja olin noloissani. That whosoever looketh on a woman to lust after her hath committed adultery with her already in his heart. Märehtiä ei märkiä, automaattinen korjaus. Et kai nuruhieronta gay hotpojat huumeisiinkin sekaantunu? Toki varmaa nuo raamatun tulkinnat joitakin ihmisiä auttavat mutta liika on aina liikaa. He eivät kuitenkaan voi tietää sitä, koska he eivät ole koskaan harrastaneet sitä.
Sex homo work pori pojat stripping Hienoa, että on niin vahva usko ettei muutu "täysheterosta" miksikään vaikka tykkäisikin saada takaapäin. Kylläpäs raamatusta voi löytää vastauksia tähän asiaan! Pidän vain murteita täysin turhina. Mies laukeaa yleensä vain kerran ja vaatii kunnon lepovaiheen voidakseen kiihottua ja laueta uudestaan. Älköön kukaan tulko ainakaan minulle kertomaan mitä voin saada ja mitä en.
joulukuu Kerran kokeilin katsoa homopornoa ja kokeilin runkata mutta en pystynyt sillä alkoi ahdistamaan niin paljon, että en Mutta mitä enemmän olen tullut sinuiksi homoseksuaalisten taipumusteni kanssa, sitä .. Vinkkejä?. helmikuu Myös homoseksuaaliset mielikuvat ja toiveet ovat varsin tavallisia sekä tytöillä että pojilla, mutta silti ne saattavat tuntua ahdistavilta. Julkaistu. Kun sitten kysyttiin kuvitteellista mahdollisuutta homoseksuaaliseen toimintaan, . vaan naisilla tavattava ejakulaatio, jossa neste lentää parhaimmillaan kaarena ja kauaksi. Vinkki naisille: näin saat miehesi mukaan vaikka vaateostoksille.

SEKSISEURAA TAMPERE MISS GINA HOMO PORNO

Runkkaus vinkit homoseksuaaliseen ejakulaation