Vetäkää ite rekenne, kiitos ja nähdään pankissa nauraen, se viimeks nauraa joka on vielä elossa. Ai mut ei mun pitäny tästä puhuu tänään, mulloili jotain IHAN muuta mielessä, vielä aamupuuropöydässä Vasemmalla mun ammattiurani alkuvaiheen anatomiaoppitunti lyijykynällä: Kate Moss ja Renee Tenison, vuodelta , aikansa julkisuuden hahmoja joista toinen onkin tehny pitkän uran vaatehengarina. Toinen on kadonnut jonnekin amerikan lähiöihin, kasvattamaan perhettä ja todennäköseseti hanuriaan!

Mitä vanhemmaks mä tuun sitä varmempi mä olen että haluan piirtää ja maalaa alastomia naisia. Tarkoitusperät ja filosofiat ovat täysin toissijaisia ja hyttysen iniseviä pieru kuriositeettejä, sitten vuoden päästä kun joku näitä munkin originaaleja tutkii ihmeissään, miten näin hyvää piirtäjää ei huomioitu enempää jo eläessään, hähähähähähäää!

Anarkismi ja vallassa olevien voimien kyseenalaistaminen ja naurunalasiseksi laittaminen on paljon jalompi tehtävä kuin opettaa lapsia ajatteleen opikein Tuomo  oli samassa koulussa ja lukiossa mun kanssa 83 ,mut vuoden alemmalla luokalla, teki ainakin musa juttuja Länsiväylään lukion jälkeen.

Nörtti jolle toimittajan työt varmasti sopii kun ei itse tartte tehdä mitään muuta ku kirjottaa mitä MUUT tekee Kirjaa jota joku haluis lukea. Ottamatta kantaa Wahlroosiin, joka on vain liian rikas ja ahne mulkku.

Joka luullee että rahalla saa kaiken ja voi ostaa tikaput taivaaseen. Kaikella rakkaudella Tuomo, jonkunhan noi koirain räksytys ja muut paskahommatki täytyy tehdä.

Rumputreeniäkin pukkaa ens sunnuntaiks Helsinkiin ja torstaina aloitan piirustuskerj hoan vetämisen tääl kotokaupungissa.

Eiks mul oo mitää motkotetavaa?? Ainut mikä pysyy paikallaan on Rolling Stones. Ne on jääny jumittaan vanhoihin "hitteihinsä" jo vuonna Jamming Shit yhtyeemme soitti ja treenas noin 58 Rollaribiisiä, ja 53 muutakin biisiä oli keikkasetiss jo vuonna Hämmästyin kun oltiin soittettu Brown Sugar joku 2 vuotta ennekuin kuulin sen "alkuperäsen " ja sehän laahas ja oli hidas kuin se kuuluisa kivireki jota Keef veti.

Teininä sitä oli NIIN kiire joka paikkaan, eikä mistää pois Rockbiisieissä parasta onkin kun ne pystyy ottaan omaan elämäänsä ja tuntee että ne koskettaa just SUA! Huumehörhöily rockissa itsetarkoituksellisuudessaan mua ei ole koskaan juuri kiinnostanut, johonkin Jimi Hendrixiin ny ei voi nu tutustuakaan joskus enneku jo oli kuullu sen kuolleen heroiiniin oikeesti kai oksennukseensa mut same difference!

Oikeesti "ne huimausaineet" vain vaikeuttaa tekemistä, luomista ja aikaansannosta. Kaikki se aika kun SÄ pyörit jossain baarissa, luolassa, makuuhuoneessaasa aivoistasi pihalla ei juri edistä mitään tajunnanlaajennusta tai seuraavaa huimaa rockmestariteosta. Mikään tutkimus ei puolusta sitä etteikö niitä hulluimpikin ideoita niihin psykedeelisiinkin biiseihin olisi voinu tehä SELVIN päin. Roomassa olisi Jimi Hendrixiä niin paljon pollenvetääjiä siellä siis on.

Kokemukset tietty VOI auttaa uuden musanki luomisessa, mut kokemukset ettei muista vuosista mitään ei paljoo auta, hahahaa! Mä nyt en vedä mitään huumeita, en ees viinaa. Joten huumepoliisit voi mun puolesta vaikka piikitellä vain itseään. Eihän Suomen poliisi olekaan ihminen heheh! Helvetin tulirotkoksi tämä on yllättävän rauhallinen kaupunki. Tosin mulla ei ole tietoa mitä tuolla baareissa tapahtuu, viikonloppuisin, varmaan kauheeta saatanallista bakkanaalia ja roomalaiset orgiat jossa ryvetään synnissä ja kehoneritteissä niinku Hämeessä on tapana, ollaan hiljaa ja huudetaan!

Aina ei jaksa vain valittaa Ydinvoiman ny pitäs vähintään olla ilmasta että ihmiset vois lämmittää talonsa ilman että kaikki rahat menee siihen.

Ihmiskunta täällä pohjolassa on niin tyhmä että on antanut itsensä ajaa velkavankeuteen VAIN että saisi ruokaa, juomaa ja katon päänsä päälle. Ihan helvetin tyhmää, ikuista työntekoa, joka ei lopu vaikka ois kuollut. Joku perkele tekee rahaa munkin tulevilla kuvilla Yllä oleva pimukuva kiellettiin Kvaak-sivustolla viime vuonna, 10 katsojan jälkeen! Kiitos ja hyi olkoon! Tissit ja rintsikat, yäk!

Helpoo on sanoo ettei raha merkkaa mitään KUN sitä on Jokanen syyttäköön vain itseään jos suostuu orjatyöhön ja ellei ole muka muuta mahdollisuutta AINA on toinenkin vaihtoehto. Toisella vaan kun se jokavuotinen loma Torremolinoksessa, Raijapetterille uusi Angry birdspipo ja laskettelutalviloma Alpeilla  ja uusi hienompi ku naapurin auto on tärkeempää kuin vapaus ja omatahto päättää omasta ajankäytöstään.

Mua ei ihan helpolla sais enää duunariks raksalle. Onneks tuli nähtyä se silloin nuorena, vahvana  ja tyhmänä. Nyt siisti sisätyö ja kynän pyörittely paperilla sopii mun ruumiinrakenteelle oikein mainiosti ja paljon paremmin, puhumattakaan friiläntsärin VAPAISTA  työajoista. Upouutta lyijykynäilyä piiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa, sain ihan tänään jotain aikaseks Mä muistan kun näin teeveestä joskus teinivuosina, jotak olis iis eilen, , dokumentis jostain englantilaisesta taiteilijasta joka treenaa työhuoneellaan "täydellistä viivaa".

Se teki vaikutuksen pahus kun en muista KUKA sen nimi oli Lyijykynäilykin voi olla mun mielestä taidetta. Jos se kestää paprulla seuraavat vuotta niin se riittää, ei edes taide ole ikuista, vaikka niin olisikin ihanaa. Illuusio kuolemattomuudesta, ei kiinnosta mua. Suuret taidepuheet vain halkoo suupielet, naurusta. Nauru on terveellistä, ilmaista ja hauskaa! Kohta alan uskoon että "tästä" tulee vielä menestys ja taivas vain on rajana, heh Kultainen nuoruuski myy taas kun vihdoin tuli pari arvostelua jossa se ansiokkaasti arvioitiin ja jopa luotiin katsetta jatko-osaan Vain luontainen vaatimattomuuteni estää mua olemasta ylpee, vittu 20 vuotta, ei ihan suotta!

Eilen siis aloitin julkasemaan täällä kotisivuillani Juha Vuorisen kirjoittamaa Kristianin nuoruusvuodet sarjakuvaa, tai sen luonnosvaihetta, tussit vielä puuttuu Kauheen flunssan ja ylirasituksen jälkeen alan palailemaan ihmistenkirjoihin, ja aivan homona ja apinana piirtään Kultanen nuoruus 2'sta.

Tästä on hyvä jatkaa!! Kävin pitkään kirjeenvaihtoa silloin, mutta kustantaja peräytyi Tätä albumia on vielä saatavana minulta muutamia kappaleita ja Rosebudkin taitaa myydä vanhoja Liken varastojaan En kaipaa teidän paijaustanne tahi "neuvojanne" miten MUN pitäis elää, piirtää, kirjotta, tuntea, nauraa, uskoa, tulkita, vastata, kertoa Sitten mäkään en valita KUN saan ihailla hienoja kuvia maatajärisyttävän oivaltavalla tekstillä.

Siihen asti mä puhun mitä mietin, oikeesti. Ottakaa kivet ja käet pois taskuista, ja heittäkää TAAS se ensimmäinen kivi.

Te synnittömät, viattomat, oikeudenmukaiset ja kaikkeen syyttömät. Syntipukki on valmis, ellei sulla ole ketään mitä syyttää JOSTAIN , niin syytä mua, mä olen todennäköisesti syypää Nokian myymiseen ja globaaliin lamaan, kun mä piirrän alastomia naisia ja kirjottelen tyhmiä Piirretty vuonna , kauheella kiireellä jouluksi joulumarkkinoille joka ei sit saapunut koskaan.

Yritämme olla yhteydessä itse kiireiseen herra Vuoriseen. Torstai aamu ja pikku Hiljaa alkaa parantua ja kuumeinen olo väistyä. Eilen pitkästä aikaa väänsin kitaralla uuden biisin, rumpupohjat oli 8-raituriin äänitetty jo 2 viikkoo sitten!

Kääk, yleensä mullei oo näin pitkiä taukoja äänityksissä. Saatavana hyviin koteihin CD'nä 5 eurol. Kesällä oli sit kai jotain muutaki tehtävää, joku 10 vuotta työn alla ollut albumi tuli kirjotettua ja piirrettyä loppuun ja painettua ja huh, kesä meni nopeesti.

Mutta kuka näitä vanhoja jopa 4 päivää sitten tapahtuneita jaksais musitella, hah Eikä olis niin tiukkapipoista meininkiä, aina Mutta ainahan se hivelee kun piirroksia luullaan fotoiks ja jopa tekstaustani  uusimmassa Nani-albumissa luultiin koneella tehdyks fontiks!!

Ihania erehdyksiä, pelastaa mun päivän vaik onki lipsauttelijoilleen kai vähä noloja, mitä itse en voisi koskaan olla Yhden miehen sota paskaa sarjakuvaa ja taidetta vastaa jatkuu, ikuisesti, ugh, olen puhkunut! Festareilta jäi käteen myös kontakteja mm. Japaniin käyn nyt jo kiivasta kirjeenvaihtoa, sähköistä jopa! Vastaus lienee tuulentuiverruksessa ja puhalluksessa miten rahat viedään tyhmiltä ja juntielta, jotka vain seuraa johtajaa, ja lukee sitä mitä annetaan ja naaman eteen kannetaan, oi kokoomus nuoret kaikki yhtykää kokoontuen kun joukossa tyhmyys tiivistyy!

Taso vain vois olla parempi. Miksi mä en tee sit sitä parempaa huumoristrippisarjaa, vastaan kuin ilakkamalmberi omiin kysysmyksiini niin ei tule kinaa! Teen albumeja, se tyydytyttää mut ja joskus sadan vuoden päästä mä olen rikas biljonääri!!

Vasemmalla piiroksiani vuosilta ja ,  originaalit lyijäröinnit on tässä säilyneessä sivussa todella pieniä. Kiitos kaikille paikalle vaivautuneille ja etenkin haastattaelussa viihtyneille! Näyttely jatkuu lokakussa Kuvittajat ry'n tiloissa Albertinkatu 1, Helsinki!

Tänään tosin meinaan jo piirtää, enkä myydä albumeja, eiku siis tietenkin myyn. Pankaa e-mailia osoitteeseen jouko nuora. Tosi style nuori mies on siis Johnny Winter joskus luvun alussa! Hurjaa menoa ja ansiokas kirja sillä siiinä annetaan muidenkin kertoa versionsa Johnnystä, eikä kaikki ole vain ja ainosastaan ihanaa!! Ikävä kyllä,vaikkeivat tätä itse kääntävät tietenkään myönnä Moni kääntäjä ois parempi töissään keittiössä kieliä kääntämässä Silloin kun Fingerporista ei olllu tietoa edes keskisormena omassa ahterissaan Jos mä olisin yhtä ilkeä, ylimielinen, paskantärkee omiin töihini ja kehitykseltäni vuotiaan porkkanaapurevan juntin tasolla kuin nuo maanmainiot piirtäjät norsunluutorneissaan mä kertosin ettei Jarla eikä Hiltunen  yllä edes tälle piirustustasolle Pahoittelen, opetelkaa vaik' piirtää ja tulkaa sit elvisteleen.

Suosio on veteenpiirretty viiva, tämän päivän ihanuus Robin ja Chisu ja Jarla ovat huomisen sylkykuppeja. Katellaan sitten taas kun hekin tulevat sieltä euforiasta ja sukseesta alaspäin, mä moikkaan mielelläni sit siinä kuuluisuuden herrahississä joka meni jo kattokerrokseen And you don't even know what hit you on yer way down Yllä Suomirokkia 4 originaali vuodelta , tämä myi "vain" kultaa, muut piirtämäni 3,5,6 myivät myös platinaa, 7 ja 8 myynneistä mulla ei oo vielä kultalevyjä Näitä "hienoja ja oivaltavia" sarjakuvakyhäelmiä löytyy varastojen unholasta paljon, ja osa kyllä saakin jäädä sinne homehtumaan Ja sit suunnataan katseet tulevaisuuteen joka tapahtui vuonna Olo onkyl niin Batman ja Ryydman että huh Teen vaan niinku nenä näyttää ja mihin silmät vie.

Alla luonnostelua marraskuulta Eilen hyvin onnellinen mies myhäili hissukseen kuten karjalaisenveren kiehuvan pitääkin, "hissukseen ja nöyränä" kuin puustaveistetty muumio, mikä on näköjään "trendikästä" suomalaisessa taidesarjakuvamaailmassa, hahaha!!

Ens kerraks monta ideaa ja tarvetta tyydytettävänä! Mut en tietenkään kerro tässä niitä muille kilpailijoille! Nähdään tatamilla ensi koitoksessa!! Kättelin pari kollegaa jotka ovat saaneet osansa mun sanaisesta arkustani ja kylmistä ja viiltävistä anlyyseistä, asiat riitelee, en minä! Tässä OMA näkymäni myyntitiskin takaa festareiden ajan, siis kuvassa ei ne miljuunat nuoret ja kauniita ja rohkeat kun kävi ostamassa albumeitani.

Valokuvaukseeen oli aikaa vain ennen myyntipäivää ja sit hikisesti ennenku lähti himaan ja vaihtoi albumeja kollegoiden kanssa!! Black Rose of texas rose pretty dazed this mourning.

A cat has been littering in ma' mouth. I suppose, coz dat's how it tastes. Like olf flannel or wet wollen mitten snowglove, hangover without alcohol, That's what old age is all about. Erityskiitos Askolle haasattatelusta Kirjasto 10'ssä ja Katalle ja Sirkulle pöytäseurasta Pienlehtitaivaassa.

En tiä viittinkö niitä eräitä kyräileviä kollegoja kiittää, ehkä kiitos kun olitte hiljaa ja kiltisti! Se olisi kyllä vähintään taivasosuuden arvoista mut kunniankruunun pyhälle taiteen alttarille, mä kyl oon jo antanut ,.

Vastaukseni Kvaakin sivulla erään vitun luuserin elvistelyyn inkkaritiedoitaan jonka itse poistin, koska en voi loukata herkkää ja suurta humanitäärisyyden arviokkuustta vaikka kirveellä päänhalkilyöden ihmisneroa ja naiviuttaan tajuamatonta klovia ja suurta taiteiljaa: Aivan kuten Espoon huumepoliisit "tietää kaiken huumeista",  vaikkeivat ole koskaa niitä käyttäneet.

Jos ei ole ensikäden tietoa,  sä joudut operoimaan luulo- ja kuulopuheiden varassa. Logiikka ja huumori ovat vaikeita asioita, joko niitä on tai ei ole. Väsynyt, hikinen ja onnellinen mies palautui juuri Helsingin sarjisfestareilta Tämmöstä tämä elämä on, ihanaa! Lauantaina ohjelmassa on klo Pienlehtitaivas, jossa myyn albumeja, t-paitoja ja muuta kivaa mm. Toki siellä on paljon muitakin piirtäjiä ja kauppiaita ja hehkeää sarjakuvaväkeä!!

Tervetuloa kaikki hyvät ihmiset! Sunnuntaina jatkuu Pienlehtitaivaassa show ja albumien myynto elleivät ole päässeet loppumaan jo lauantaina Originaali luonnos Nanista vuodelta ! Tule paikalle ja saat nauraa! Mitään käsikirjoitusta ei tietenkään ole koska me Askon kanssa ammutaan härskisti lonkalta, alas kaikki housut ja naurettavat jeesustelijat.

Toivottavasti paikalle ilmaantuu monta suttupaskasarjakuvataiteilijaa että voin haukkua ne päin pläsiä, siis VAIN ne jotka sen ansaitsee! Aika hassua tai kohtalonviemää ivaa on että NYT kun mulla ois aikaa keskittyä seuraavan Kultainen nuoruus albumin tekoon, päähän tuleekin seuraavan Nani seikkalun juoniaihioita.

Nanissahan parasta on täydellinen vapaus tehdä ja kertoa ihan mitä huvituttaa! Ei kompromissejä ellen niitä halua. Ja maailmassa "yllättäen" riittää parodioitavaa politiikasta julkkiksiin ja suomalaisten huumepoliisien rehellisyydestä Intian joogahuijareihin. Aiheista ei totisesti ole pulaa.

Ja tarinankerronta sujuu siinä sivussa. Kaikkea voi oppia kun vaan tekee. Forssan lehteen kysyivät mitä halusin sanoa nuorille piirtäjille, ei tullu silloin mieleen kuin "opetelkaa piirtämään"! Rahaa on kiva olla, olemassa, mutta emmä sen takia töitä tekis! Siis semmosia mitä EN halua!! Freedom , no compromise! Noh onneks tuo flunssa hiipuu D  It's a sick world out there, and you have to be little insane to survive Huomenna pääsee vihdoin julkisesti myymään Nani albumieta ihan ihmisten ilmoille Pienlehtitaivaaseen klo ja sunnuntainakin klo Odotan niin hyvillä ja innokkailla fiiliksillä että toivottavasti en pety, kauheesti Olen vittu ikuisesti loukkaantunu, hahahahaa!!

Eilisen pikaflunssan jäljiltä pakko ottaa vähä löysemmin mutta pää höyryäää jo sataa uutta projektia, joista lähinnä ekana ja lähinnä  toteutetaan Kultainen nuoruus 2'sta! Alla vesiväreilyä vuodelta Yllä pornograafikon alku-uraltani vuodelta Ebony Ayes, huonolaatuinen kopio vain tallella No perkeleesti oli populaa messuilla!

Mä olin monen vuonna piirtämässä ilmasia karikatyyrejä 6 tuntia Liken osastolla Jäähallissa Mä kun en oo ikinä kipee tai vuoteenoma, viimeks joulukuussa ollu snadi flunssa päivän ettei jaksanu tehä mitään. Vaikkei tätä koneella istumista ja Facessa surffaamista kai "tekemiseksi" voi tituleeraakaan!?!

Eilen tekstasin hinnastolaputki vihdoin valmiiks Huomaa masterointi Mika Jussila!! Alla originaali sarjakuva josta lisäkuvat otettu! Suomirokkia 3,5 ja sisäkansikuvat!!

Tossa kolmosessa mun "piti" imitoida Tex Hännisen styleä, mut sit myähemmin muunsin vähitellen vähä tota typsyä, seksikkäämmäks ja vähempi friikiks! Mä siirryin photari-aikaan vasta Forssan lehden ansiokas Nina teki musta keskiaukeaman pojan tän päivän 4.

Forssan lehti jaksaa yllättää mut, aina positiivisesti! Aika viatonta, on taiteeni pornogaafiset osuudet, vaikka näin itse pääsenkin kommentoimaan Eikä tartte pyydellä anteeksi olemattomuutaan Kiitän jälkikäteenkin vielä mahdollisuudesta piirtää alan lehtiin, jeesustelematta. Noh heh ei tästä pläsistä kauheen silosta enää saa Wanhojen kuwien skanailun satoa: Sophie Joyce Bar, Kemin kisaan osallistuin jo Kukakohan siellä silloin voitti ja mitäköhän SE tekee nyt Siis 19 vuotta sitten,.

Trumpin tyttäreltä, vai mitä?!? Lisää mainoskuvitusta Karhu mainoskampanjaan , etsittiin tämmöstä näkökulmaa: Hyvä kun puhutaan, puhuminen kannattaa aina,  lukemisesta en oo niin varma! Haastattelu hoidettu "ahoras doce y treintaquatro",  oikuluku edessä viä ennen painoa ja huomenna ihmetellään mimmonen foto pääsi lehteen!!? Orotellaan ny aamunlehtee vaan si! Näin sitä käytetään "häikäilemättömästi hyväkseen sukulaisiaan"!!

Vasemalla olevalla neidolla ei taas ole mitään tekemistä tämän tosiasian kanssa ,muuta kuin että sattuu näyttämään hyvältä ilman housujakin, että mun oli "pakko" maalaa hänet jo , joka ei ollenkaan NIIN helppoa kuin näyttäis' ja luulis', siis tuon veden maalaaminen akvarelleillä on tosi hankalaa Miellyttävää kun aurinko jaksaa paistaa ja luvattu myös viikonlopuks ja festareille lämpöstä, hyvä sillä sit ne kaikki sarjisnörtit on liikeellä olkaklaukkuineen syynäämässä sarjiksia!

Ellei ehdi viikonloppuna lepään, niin ainahan voi lepää maanantaina!?! Paro-Diana,  pornoparodianani ilmestyi Haloo! Jos jaksais viä köydä läpi pinot originaaleja huomista haastattelua varten niin hyvä olisi.

Mahtavaa ennakkoluulottomuutta ja uskallusta, nuoret nuo maailman pelastajat. Diggaan niin uskallusta ja heittäytymistä ja  tietenki  kaiken voittavaa rakkautta! Vasemmalla luonnokset Kontula kondikseen kampanja julisteeseen!

Lopuksi siihen tuli muummo sauvakävelemässä Tässä Liken lähes lukutaidottoman graafikon versio Lemmyn elämäkertakirjan julkasubileistä , jossa esiintyi "eräs Jack Noir", vetäen akustisella Motörhead ralleja! Nörttien närkästykseksi, Motörhead vetäs Whorehouse Bluesin Infernolle ja Ace of Spadesin kaljamainokseen akustisena vasta vuosia myöhemmin Ja myöhemmin vaihdoin nimekseni Jack King. Vanhoja piirroksiaan 20 vuodelta läpikäydessä saattaa saada sen ahaa-elämyksen "ai mä olin piirtäny tommsenki"!

Monina vuosina tein Lowe partnersille ja Hasanille miljoonia ja monia storyboardeja sekä näiytä " saisiksä huomiseks 23 värikuvaa aamu 7'äks kun meillä on 8'lta presentaatio Joskus nuorena poikana päätin etten anna säänvaihtelun vaikuttaa mielialoihini, yhtä hyvin voin nauraa sateessa ja iloita pakkasesta kuin helteestäkin.

Ihan aina ei pysty oleen niin päättäväinen ja ehdoton kuin nuorena finninaamana Yllä ollaan Tuomarilassa vuonna kultaista nuoruutta ja Debra Jo Fondren basarinkalvoon teipattuna!! Kuvan ottanu kitaravirtuoosi Mika Jussila. Vasemmalla ekan vinyylilevymme toka kansi vuodelta Jamming Shit oli bändin nimistä parhaita! Ja kun 2 on joukosta poissa ei voida panna bändiä enää oikeen pystyynkään Kato iha ite kekkasin tämmösen sanonna jonka joku jostain lehdestä pian blokkaa, kuten aina Mutta koska en ole?

Lauvantaiaamu ja ihanaa syntyä lottovoittajien maahaan, olo niin niin rikas ja ja kaunis kun saa aamun lehdestä lukea taas! Ihan kivoilta mut en heittelis voltteja ihan homona niiden takia, enkä etenkään maksais niistä mitään, mut mä oonki taiteenvihaaja ja arvostukseni ei ole ostettavissa ainakaan halvalla!!

Ja perustelut perustuvat mutuun En voi olla enää 13 vuotias vaikka kuinka yrittäisin. Maailma on jättäny jälkensä munkin ahteriin, kasvoista ny puhumattakaan. Urat on muuallakin kuin ojankaivajalla. Nyt vain vähä jaksoin hieroo tota inkkaria valmiimmaks, jatkuu huomenna! Domestista jännitystä, upouusi pesukone saapui ja ihan ite asensin seinäänki, heh, hiki tuli ja nyt kauhee keskiluokkaistuminen alkaa mullakin rapeassa 49 vuoden iässä, kyllä mä olen jo NIIN vanha, vaikkei uskois mun sulokkaasta ulkomuodosta ja sulavasta kehonkielestä ja aikusmaisista postauksistani mistä ei puutu mitään Aamupäivän lyijäröinti, rusoposkinen inkkari Espanjassa!!

Online piirräntä jatkuu-pysy mukana KOKO ajan- älä nuku milloinkaan!! Perjantai aamun huumaa, hyvät fiilikset kun eilen alkoi syntyä kuvia Myös EKA kritiikki Nani-albumista oli kiittävä! Periksi ei anneta, tumaakaan eikä varsinkaan tuumaakaan ja tuleen ei jäädä makaamaan. Synnytyksenjälkeinen masennus on mahdollista myös miehille!! Mut joskus se kunnian kukko sit kiekuu lujaa ja seurakuntaa veisaa hoosiannaa, hahahahaa! Jeesus tulee, tule sinäkin!

Naiset saa tulla myös! En edes sillee Suomen amerikkalaistuneella sanonnalla kun rakastetaan jäätelöä, uutta mekkoa ja iPodia! Aamut on vähä vaikeita, vanhus ei tule yksin, toimeen eikä paljo muutenkaan!

Jospa vääntäis ny noita kuvia, Marbella Espanja vuonna oli niin kuuma ja eksoottinen! Runsaudenpula ideoissa on kai harvinaista herkkua, jollekin muulle, mut tästä nyt "kärsitään"!!

Kunnes päästään kärsimään jostain muusta tai jotain muuta! Vihdoin jotain uutta ilmaantui papyruslehdelle Joten toistaiseksi kannattaa tilaa suoraan multa, koska kaikki albumit on vielä VAIN mun varastossani! Vasemmalla ihan eka sivu Kultaista nuoruutta, vuodelta , joka sitten jätettiin pois koska tyylini vaihtui enempi realistisempaan, EI SIIS realismiin Jack Davis oli hieno ja lupsakas piirtäjä ja johon mua ei vielä olekaan linkitetty, Manara ja Crumb kyllä muistetaan mainita JOKA haastattelus tai arvioissa!

Päivän lehdessä oli hauska arvio jostain saksalaisesta punkkaritytöstä ja omaelämäkerta sarjakuvastaan, sivua!! HUH, siihen onki menny tovi! Hauskaa oli se että HÄN on käyttänyt ihan samoja juttuja kuin mäkin eli päiväkirjaotteita ja valokuvia, autenttuisuutta lisätäkseen ja todisteina Mä vaan jätin ne pois julkaistusta versiosta koska olisivat sekoittaneet vielä enemmän soppaa. Mutta ne olivat mukana ensimmäississä kopioissa jotka lähetin Sarjis kisaan ja ja jolla pääsin jatkoon Niin, Römpsä ei epäile tän punkkarin tarinoiden todellisuutta, toisin kuin Kvaakissa mut asiallisesti ja oivaltavasti arvioinut.

Etteikö paperi olisi totta tao tarina joka on totta eikä tarua, satua tai keksittyä horinaa. Siinä on se pieni ero, toiset ovat TOSI tarinoita toiset eivät.

Eikä siis mitenkään totta. Paitsi että kun ne ovat kirjoja, sarjakuvia tahi muita lärpäkkeitä, ovat ne todellisia esineitä tai sähköistä mediaa, joista saa ja voi nauttia ihan vapaasti ja täysin rinnoin , vaikkei mikään ruudinkeksijä olisikaan! Vasemalla julaisemattomasta taidehärösarjakuvasta "Joulu kännissä" , sivu, jossa Philip Lynott laihoine lissuineen luuraa lumihangessa. Kryptisiä kirjoituksia katuojista ja baarien takaa. Kaikissa ilkeimmissä ja ilmeisimmissä merkityksissään.

Kauheen kysynnän johdosta tein uuden Nani Soundtrack CD'een, myynnissä Hellsingin festareilla polkuhintaan!! Mielenkiintoista päästä myymään albumeja, joita nopeasti laskettuna on yli 3'a erilaista myytävänä. Angloume ois seuraav pysäkki, heti merjakissujen jälkeen, siis Kesän grillimaisterikiertue vei mehut ja oon oikeestaan pitäny lomaa Yleensä ku on pitkään yli 5 päivää piirtämättä, sitä tatsia saa hakee takasin muutaman päivän, enneku alkaa "luistamaan" niinku ite haluu!

Mikään ei ole niin pyhää ettei sille vois irvailla, katotaan kenen  pokka pitää ja kuka kestää olla herjankohteena! Etenki kaapinpäälle nostettu lastenkirjallisuus, joka on yleisesti ottaen ihan surkeeta paskaa ja lapsenaivoille tarkoitettua mukahauskuutta!

Miksi siitä pitäisi aikuisten innostua? Dollarinkuvat silmissään piirtävät juntit tietysti on oma lukunsa! Vasemmalla 8 sivuisen Eläviä kuvia sarjakuva alotussivu, jolla sijoituin "Sarjis Fantasia sarjakuva"-kisassa viiden parhaan joukkoon ja pääsin kokoomaalbumiinki. Toisin kuin eräät nimeltämainitsemattomat markoturuset,hahahahaa! D Julisteet seinältä on vaimoni pojan silloiselta seinältä blokattu, mutta vapaasti muistista piirretty. Taide aina välillä imitoi ja aina vääristää jonkun todellisuutta.

Tekemättömiä huippujuonia sarjakuviin löytyy nippukaupalla, joskus sitä oli kauhee palo tehdä eikä yhtään tarpeeks! Nyt 49 vuotiaana on liikaa hyviä ideoita ja liian vähän aikaa toteuttaa kaikkea. Ehkä hyvä niin, mut tämä seuraavan albumin aloitus ON aina hankalaa. Päättämisen vaikeus minkä aloittaa. Taiteilijaelämä mulle merkitsee SITÄ ettei ole kiinni missään, julkaisijassa, lehdessä, työtunneissa tjms. Se on arvokkaampaa kuin sadat miljoonat? Juuri saamani tiedon mukaan Forssan lehti tekee musta 20 V haastattelun ens viikonlehteen, kulttuurisivulle!

Mainiota, pitäs varmaan saada albumia myyntiinki täällä kotokaupungissakin jossain Hispaniantunnit alkaa kans jo 2 viikon päästä. Pitänee kerrata vanhat äkkii Yritän parantaa ykkösosasta saamani kritiikin ohjaamana, hieman enempi suvantokohtia ja lisää keskittymistä ohikiitäviin hetkiinkin, vauhdikkaan kaahaamisen sijaan. Paniikki etten ehtisi kertoa kaikkea ennen Ja olen helvetin tyytyväinen että tuli tehtyä Kultainen nuoruus, ja niin rehellisesti kun se oli mahdollista.

Aika multaa muistot liian nopeasti. Ja jäljelle jää utopiat, haaveet, fiilikset ja harhat, toiveet, uskomukset ja väärinymmärrykset, mukavana muisteluiden ja arkojen nahkojen sekametelisoppana, josta kukaan ei muista miten se ny oikeen meni. Onneks olen pannu muistiin piirtäen JO luvulla muutamia kymmeniä sivuja, tiivistä tunnelmaa luvulta.

Hahmoja ja henkilöitä jotka nyt oilsinki JO tod. Kuvien magia on se kuinka se tuo menneisyyden tähän päivään. Nostalgiaa ja kaihoakin, ei siinä ole mitään Mitä vanhemmaksi tulee, sen vähemmän viitsii välittää jos joutavista, vanhoista kaunoista, hölmöilyistä, riidoistakin. Mielummin eteenpäin kuin taakse poistuen. Ympyrä sulkeutuu kun Länsiväylä tekee mun 20 v urastani  jutun, sillä ensimmäiset rahallamaksetut sarjakuvani julkaisui Länsiväylä Espoossa lehti, vuonna !

Foto 10 vuoden takaa kun sain yht'äkkiä Pokon Epeltä lähetyksen kulta- ja platinalevyja Suomirokkia 3,4,5,6, 7 ja 8 levyistä. Vain 4 ei myynyt platinaa johtuen "siitä" ettei siinä ollut sininen taivas? Kultalevyt on kyl hienoja  ja olen ikuisesti kiitollinen Epelle ja Pokolle.

Vasemmalla EKA City lehden kuvitukseni vuodelta Joku poptutkimus jossa jylläs Madonna , Andy ja Remu. Niin ne ajat muuttuu! Siksi mullei taida olla orkusta parempaa kuvaakaan Pienlehtitaivaassa klo lauvantaina ja sunnuntainakin klo ja , olen määäääää paikalla! Tervetuloa hakeen ilmanen karikatyyri albumin ostajalle! Tämmösen juonen mä siihen keksin etten joudu vain ilmasia kuvia piirteleen kun tarkotus on MYYDÄ albumeja ja rätei ja lumpui!

Kääk, olen paha paha mies. Mutta itselleni rehellinen, sanon vain mitä ajattelen tänään, huomenna ajattelen ehkä jo toisin. Kukaan ei tiedä mitä se huominen ei tuo tullessaan, heh, olenko taas herännyt filosofin viitta niskassa ja keittiöpsykologin villasukat suussa? Puhuen arvoituksia raamatullisessa mielessä ja housut tukevasti ilmassa.

Nanin suulla saan toteuttaa naisellista puoltani. Hänhän on mun alteregoni naisena Niitä on kivoja ja vittumaisia, tyylittömiä ja keikareita ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Stereotypiat on luotu joitain urpoja varten jotka EI uskalla ottaa selvää, kännisestä ny puhumattakaan! Käsikirjoitus Timo varpio, piirrokset määääääääääääääää.

Lauvantai aamukaste kimaltelee hienosti nurtsilla kun vein koiruutta aamulenkille. Vorssa on hiljainen, helvetin tulirotkoksi hyvin hiljainen.

Aamulla harakkapesue raakkuu laiskasti kunnes  meidän kissa palailee yöllisiltä metsästysretkiltään. Aina kun harakat ärtyneenä metelöi, tietää kisun palaavan ja voi mennä avaamaan akkunaa tai ovea. Nälkäinen Tikru vetäseen heti purkin sardiineja kehräten kuin veturi , ennekuin sammuu jonnekin nukkumaan koko päivän. Miksi en asu enää Helsingissä ahtaassa yksiössä Larussa jossa seinänaapuri kyttää ja kuuntelee jokaista askeltasi ja valittaa, uhkailee ja vainoaa sinua rappukäytävässä koska soitat maksat musiikkia ne 8 tuntia kun arkisin piirrät sarjakuvia.

Otavantie 3, Peter Brade saksalaista sadomasokismia ja vainoharhaista muukalaislegioonalaisuutta jo vuodesta lähtien. Mitä tekee poliisi, kuule Helsingissä uhataan joka päivä tappaa joku, jossut uhataan hakata sairaalakuntoon, koska naapurisi ei kestä musiikkia, kovia ääniä läpi seinän ja olet tehnyt asialliset valitukset ja pyytänyt tulemaan mittaamaan desibeliarvot, sekä ottanut selvää kuinka kovaa SAA soittaa musiikkia omassa kodeissaan, rappukäytävässä sinua joka kerta kun lähdet ulos kyttäävästä ja vaanivasta laittomasta uhakailijasta, ei me tehä mitään.

Anna sen hakata sut niin sit me voidaan tehä kuulustella sit, oisko se syy kummiski sussa itessä kun tää saksalainen kommando esittelee potkunyrkkeilyotteita sun naamaan. Eikä sulla ole yhtään todistajaa. Oikeus on voittanut taas. Sekä epärehellisyys perii maan, moraali on kaksinaista. Jo Hassisen kone ja Pelle Miljoona tiesi nämä jutut ja Vasemalla originaali amatöörikaudeltani , oli näytillä ensimmäisessä suomalaisessa näyttelyssäni Basic instict oli vuoden kohutuin leffa.

Tom of Finland oli juri julistettu virallisesti taiteeksi, joten sitä piti parodioida Hyvin piirrettyä ja alakulttuurissaan esillenostettua mutta Jota piirsi pelkuri joka ei uskaltanut esiintyä edes omalla nimellään.

Näin onnellinen kuin olen viimeiset 4 vuotta ollut asuessamme omakotitalossa vuokralla, en ole kai koskaan ollut. Lapsuuden kesiä ei lasketa mukaan. Aika kultaa muistot ja vääristelee totuuksia, kaikki me eletään jossain rinnakkaistotuudessa toistemme suhteen. Edes Kjell Westö ei tiedä mitä tapahtui ellei hän ollut paikan päällä. Been too exhausted actionpacked week, but finally this fin de semana starts the last week of Summer and vacation, where I'm gonna continue the Kultainen nuoruus 2.

Planned to release it next Fall, Gonna be some wild times on Costa del Sol back in and 7! Taiteiden yön karikatyröinti meni mahtavasti, KOKO ajan oli jono, 4,5 tuntia sain piirtää kivoja ja puheliaita ihmisiä. Vähä yli 50 naamaa papruille. Spessukiitokset Kirjasto 10'n väelle, huolenpidosta että taiteilijaki sai leipää ja mehua!

Ja ennenkaikkea vielä sain ripustettua NE 2 taulua jotka maanantaina kiiruussa ja "liian hyvässä" matkapakkauksessa jäivät pakuun. Eli nyt sun täytyy käydä uudestaan katsomassa Kirjasto 10'n näyttelyni ja ne  2 "kadoksissa ollutta" taulua tässä toinen niistä: Rokatessa roiskuu kirjan kansikuvitus like. Sain "pussaa sitä" terveisiä eräiltä nimeltämainitsemattomilta sarjakuvataiteilijoilta jotka vaikuittivat muualla taiteiden yössä, kiitos pusit takas!

Paitsi  valokuvin ja muistojen haparoivilla siivillä Nyt oon kyl väsynyt, "liikaa" actionia tälle viikolle ja autoissa puuduttavaa istumista, yövalvomiset ei käy ihan kuin teininä! Noh onneks visautta on kertynyt Varmaa nitä aivoja jaettaessa mu  kohdalla oli joku sähköjatkos! En kai mä muuten iskis päätäni tähän karjalan mäntyyn vieläkin! Tämäkin Lordi-originaali roikkuu lasin alla kehyksissä. Suoristettakoon ryppyjä todellisuuden matossa: Verensininen albumin tullessa ajankohtaiseski Artsu banskulla oli kauhee kiire saada se julki samaan aikaan Lordi Deadache CD'n kanssa?

Isänmaan toivoista, Robasta jne. Tämäkin strippi ei mahtunut näytteleen,mut tlevaan kokooma-albumiin se tulee Sarjakuvien käsikirjoittaminen on oikeasti on niile joille ei automaattisesti synny JOKA päivä hulvattomia ja toimivia ideoita!

Tässä "suuressa ja mahtavassa" taideteoksessahan yhdistyy heikot kuvat ankeaa huumoriin. Eläimet jotka käyttäytyy kuin kusipäiset ihmiset, hmmm. Toisille se raha maistuu Vasemalla varhaiselta liitukaudeltani ,neito,  mallina Penthouse. Stripeissähän on se hyvä puoli että nistä voi sit voitonmaksimointimielessä Arktinen banaani julkaista kokooma-abumin JOKA vuosi ja myydä sit samat vitsit uudelleen ja uudelleen ja uudellen ja uudelleen!

Väreissä, joulu, parisuhde, poliittisis, minäliepainoksina Mä tein tänään Soundtrack albumin torstaiks Taiteiden yöhön, myyntiin, best of Jack King D                                         Elämä on ihmeellinen juttu, se yllättää parhaiten,.

Eteenpäin kuin susi hukassa. Tänään en ole täydellinen oma itseni Ark klo ,          la ja su klo auki!! Tasan 20 vuotta sitten Ei enää ikinä heräämistä kellon pirinään, ei kiiruhtamista aamubussiin ja odottelemistä vesisateessa, kiipeilyä jäisillä telineillä ja pomojen vittuilua jos myöhästyit minuutunkin. Aika pitkä matka on kauas. Lähettiin silloin avopuolison kanssa  viikoks Ciosta del Solille Espanjaan unohtaan kaikki, ja alottaan uusi elämä.

Päivääkään en ole katunut uranvaihdosta ja tätä piirtäjän elämää, monta päivää jopa vuotta silti vaihtasin pois, mutta tietääkseni se ei nykyaikana vielä aikamatkustellen onnistu, niin näillä mennään. Ne kaikkein vittumaisimmatkin ja raskaimmat hetket on joskus hyödyksi kun vääntää seuraavaa sosiaalipornosarjakuvaromaania. Elämänkokemus kun on sillee hassua ettei sitä voi ostaa tai oppia kirjoista. Armeijan ja sivarin varmaa voi kohta käydä kirjekurssina muttei elämää.

Näihin suuriin keittiöfilosofisiiin pohdintoihin jätän teidät nyt, sillä eilisen näyttelyn avajaiista kotiuduin vasta Nyt lepoa ja Nani albumilähetysten odottelua, ja sit  torstaina Käykää katsomassa originaaleja, sen takia ne siellä roikkuu 3 viikkoa. Kirjoitan tätä tässä aamupöpperöissäni, kohta haen vuokrapakun, taulut sisään ja Helsinkiin. Kirjasto 10'ssä tänään pienimuotoiset avajaiset, tervetuloa kaikki HYVÄT ihmiset, huonot ei oo tervetulleita, haha..!

Nämä sarjakuvittelijan originaalinäyttelyt on sille hassuja että niissä kumminkaan hyvin harvoin ostetaan originaaleja, eikä se olekaan tarkoitus vaan kiinnostuneille ja muille piirtäjille näyttää millaisia ovat originaalit töhryineen, mahdollisine korjauksineen ja lyijykynäjäämisineen.

Hätäsempi vois tässä luulla että MÄ vertaisin itseäni Carl larssoniin Joka puhuessaan  tarkoittaa mitä sanoo, sanoo mitä tarkoittaa, eikä voi valehdella koskaan koska ei ikinä puhu totta! Huomenna pääsee vhdoin juhlimaan 20 vuoden urakointia freelantsarina ja vapaana taiteilijankin, aivan taidenäyttelyn muodossa.

Mut eipä nuolaista ennekuin näyttely on pystyssä ja avajaisetkin suoritettu. Sovittu myös Kirjasto 10'n kanssa että piirrän siellä ilmasia karikatyyrejä Taiteiden yönä, torstaina Ihan sama ku asuntojen vuokrat Helsingissä, kukakohan niiden riistohinnoista hyötyy Ei ainakaan herkät ja köyhät taiteilijat.

Tai yksinäiset miehet tai naiset, joilla ei lapsilisät ja muut luksukset kerry ja juokse! Eihän niilä lapsilisillä paljo juhlita! Mutta ei se mitään kunhan raha juoksee rahan luo ja varman onnen tuo Vasemmalla lyijykynäluonnos Kultaisen nuoruuden kanteen, jota ei sittten käytettykään Mutta ehkä löytää itsensä kultapainoksen extrasivuille Tänään sunnuntain ratoksi vuorossa OMAN 20 vuotishistoriikin tekstaus näyttelyinfoksi ja kevyttä kesäjumppaa ja kitarointia rumpupohjiin ja voimain keräilyä huomista spektaakkelia varten!

Mömmömkisoissakin tapahtunee viä jotain huomattavasti kiinnostavampaa kuin se kuka saa kritisoida sarjakuvapiirtäjien huonoutta ja miksi. Julkisuus on kaksiteräinen miekka, eikä sakset kädessä kanssa juosta, liukkailla jäillä ainakaan. Schultz OLI maailman paras sarjakuvapiirtäjä ja nero, joka loi "maailman parhaan sarjakuvan"! Tuo sananvapauden ja totuuden vaskitorvi! Silmä käteen ja katsomaan. Kaikki vain eivät NÄE kuka osaa piirtää ja kuka ei. Jokainen on kriitikko mutta kaikki eivät ole taiteilijoita.

Mä olen pähkäillyt taiteen syvintä olemusta 40 vuotta, ja ainut pysyvä arvo mikä maalauksella tai piirroksella on, on kauneus. Nykytaide on niin nuorta ettei sen kestävyydestä ole mitään takeita, harvaa kiinnostanee vuoden päästä alkeelliset video ja tilaajoaika-taideteokset muuta kuin naurettavina kuriositeetteina. Liika OMAAN aikaansa hirttäytyminen ja hipsteröinti muotiaiheilla kuten ilmastonlämpeneminen, eläinten ja homojen oikeudet, kasvissyönti, ovat aivan samantekeviä tai huvittavia kuriositeettejä vuoden päästä, jos tätä palloa on enää edes olemassa.

Eikä tätä palloa pelasta vaikka KOKO Suomi söisi vain vihannekisa, tai ei käyttäisi nahkakenkiä tai näädänkarvapensseleitä! Paljonko meitä tavallisia kaduntallajia kiinnostaa eläneiden taiteilijoiden perhe-elämän koukerot, monelta tiskattiin astiat ja kuinka tylsää oli käydä peltotöissä ja piikomassa, poliittiset tai uskonnolliset luulot ja vakaumukset, muuta kuin historiallisina tapahtumina?

Paitsi tietysti jotain  varajeesustelijoiden äitiä, meidän eksyneiden lampaiden laumaan kokoavaaa oikeuden pyhintä paimenta ja maaimanparantajien tekopyhintä sormenheristelijää tekotaiteellisinta suttubazalstapiirrännän, tarkoitus-pyhittää-keinot-siksi- en osaa-piirtää-mutta-piirrän- kummiski Ville Rantaa. Kiitos palutetta antaneiden viisastelijoiden nyt ymmärrän että olen tyhmä itsekeskeisten sarjakuvataiteilijoiden kusipäisyyden kruunaamaton kuningas!

Lähdenkin tästä reippana ruoskimaan itseäni paremmaksi ihmiseksi joka ei puhu ikinä totta tahi uskalla sanoa mitä TODELLA ajattelee, koska se voisi loukata jotain Se oli mun suosikki levy, mut suosikkibiisi on se'n peilit, joka on saanut muutkin itkemään.

Lauvantai aamu ja 20 originaalikuvitus- ja sarjakuvasivutaulua kehystettynä ja valmiina siirtymään Kirjasto 10'iin maanantaina 20 V näyttelyni avajaisiin. Onneks on  lisäksi 2 vitriiniäkin että saa enemmänkin sivuja näytille, runsaudenpula on kai kiva mut harmittaa ne sadat kuvat kun ei mahdu millään Motörheadin manageri uhkas tappaa ne jos ne laittaa sähköt pois-koska kamat hajois jne.

Ainakin pienen Sorbuksen ja parin kaljan velloessa päässä siltä tuntui!! Pitänee tehä extrasivu siitäkin Kultainen nuoruus 1'sen kultaturbotimantti painokseen kun se on myyny kappaletta eli ihan koht'silleen!!!

Mut paskahoust ku ruikuttaa seläntakana ei ole anteeksipyyntöni arvoisia. Mä haluan haukkua vain niiitä huonoja piirtäjiä, jotka luulee olevansa niin vitun da vincejä, ja joiden mitäänymmärtämättömät fanit huutaa hallelujaa teki nää "starat" MITÄ vaan ja käytös on ylimielistä kusipäisyyttä parhaimmillaan.

Mä olen piirtäny 40 vuotta NÄITÄ sarjakuvai ja karikatyyrejä, mä tiedän missä mä seison, kuka mä olen ja mitä mä haluun. Mä olen paljon mieluummin hullu anarkisti pornograafikko ja epäkorrekti kuin lastenkirjallisuudesta ja väkivaltasarjakuvista kiihottuva jeesmies. Suurkiitos palautteestanne, se on ollut asiallista ja KOSKA en ole muidenpuheita kysymättä lainaava pikkuniljakas en lainaa e-mailejanne. Ainahan se lämmittää kun syvästi närkästyneet Hiltuskan kaverit kuvittelee että haukumalla mun töitä "suttupaskaks" Hiltsukan "taide" nousi paremmaksi, hah, tai saa mut kyyneliin, naurusta.

Kiitos, jatkakaa samaan tapaan. Ellei ole silmiä ei voi nähdä, ellei ole taitoa, ei voi piirtää hyvin, ellei ole rahaa ei voi sitä menettääkään, niinku vastaukseki niille joiden mielestä mä nyt teen vain hallaa omalle "URALLENI". Ainut ura mikä mulla on on mun hanurissa ja sieltä saa ne  mistään mitään ymmärtämättömät juntit etsiä ihan mitä haulatte.

Mä mollaan vain jos työt on paskaa. Ja huonosti piirrettyä sarjakuvapaskaa etenkin! Vasemalla erään suuren suomalaisen sarjakuvataiteilijan käsikirjoittama sarjakuvaoriginaali, jonka ennen painoa tuhosi eräs armiratia tyttärineen liiskaamalla tasaiset törpöt akuankkavärit, muka ajansäästöksi.

Vieläkin vituttaa että pilasivat nopeat mutta toimivat kuvani, ja myihän tuo albumi sit varmaan monta kappaletta Originaali Urho löytyy sisältä baarista. Kateellisille voin kertoa saaneeni tuosta MYÖS paljon rahaa palkkioksi, hahahahaa! D ne jota vaihtelee töitään tuoppiin olutta itkeköön verisiä kyyneleitään! Ja ettei totuus unohtuisi: Elämä jatkuu ja palataan sianruoka-astioille heti kun ilmenee tarvetta Kirjaviisaat ja farisealiset ei tiedä mitään, miltä näyttää katuoja pakkasaamuna, kun et olet nukkunut yhtään, viikkoon Vasemalla AAL eli alkoholistien aikuisten lasten järjestölle 1½ tunnissa kiire kun tuli!

Koska en ole aivan tunteeton muumio, tämäkin turha kinailu on vaikuttanut mun elooni, ikävästi vituttaa Jopa miekat ja keihäät on paperia ja muovia, aseet tappaa, mut seksi synnyttää elämääm,. Vasemmalla Likelle tehty urheilukirjan kansi, , Mertsi ulkomuistista piirrettynä karikatyyrinä!

Jee, kiitos sille urhealle joka oikaisi mua e-maililla, meni vain se oikaisu aika harakoille, ei kannattais heittää sitä ekaa kiveä, ellei oo kivestä edes käsillä. Kiitos, kuitenkin mä jatkan 20 V näyttelyni tulevien taulujenvalintaa ja valmistelua, kaikkia ei voi miellyttää ja luoja paratkoon mä en edes yritä!!

Kateelliset aina kirkuu pahennustaan ja moralisovat eunukit kiljuu koska eihän muut saa nauttia siitä mistä SÄ et tykkää, yhä vain tyhjät tynnyrit kun pitää eniten meteliä! Vasemmalla Suomirokkia 5 sisäkansikuvitus originaali ennen Tex H. Keihään karsinat suoritettu ja kisat jatkuu, toisinkuin mun riitani ei jatku, mulla ei oikeestaan oo mitään pertsaa, miltsua ja petskua vastaan, henkilöinä tunnen heidät vain ohimennen, eikä kukaan heistä ole järin kiinnostava tai mua inspiroiva persoona.

Ihan okei mummoja ja neitejä  kaikki tyynni. Jos he haluaa kauhistella MUN sanomisisani niin siitä vaan Ellei osaa nauraa edes itselleen on Toki kaikki saa vihaa ja rakastaa mitä haluaa, NIIN minäkin. Oisko tää ny selvä pyy? Vastaan itselleni kuin ilkkamalmberi, olis. Mutta turha luulo ETTEN mä vastais syytöksiin ja epäreiluuteen, oi rakkaat selkäänpuukottavat paskaajauhavat "ystäväni". Huomenta kaikiki Petri Hiltusen, Milla Paloniemen ja Pertti Jarlan ysävät, teitä olenkin odotellut tänne kauhistelemaan miten väärässä MÄ olen mielipiteineni!!

Pikkumaiset suuret sarjakuvataiteilijat kun eivät suvaitse mitään kritiikkiä suuria maalmojasyleileviä tuotoksiaan kohtaan, joissa paneudutaan suuriin ja arvokkaisiin aihioihin joita ylivertaisella älyllä siunatut Petri, Milla ja Pertti avaavat meille tyhmille rahvaan edustajille Mutta ovathan he aina oikeassa ja kohtuullisia, kuten nytkin Petri Hiltunen itkemässä omilla facebook-sivuillaan mun ilkeyttä ja inhottavauutta, koska kehtasin arvostella hänen järjettömällä väkivallalla mässäileviä sarjakuviaan.

Ja hän haukkuu MUA selkäänpuukottajaksi, kiitos samoin, Petri. Ei saisi pikku Petriä arvostella, koska hän on piirtänyt jo niin pitkään ja Lisättäköön vielä koska Petri "Puupää"-Hiltunen ei ymmärrä mitä: Nähdään vaikka korkeimmassa oikeudessa Naurettavuuden huippu ei olekaan kuluneet puujalkavitsit vaan sarjakuvataiteilijoiden koskematon egomaanisuus.

Ihan voitte itse tehdä johtopäätöksenne, kuka ja mikä on oikein, mä teen omani. En jaksa nuolla kenekään persettä, enkä teeskennellä ystävää, vain sen takia että tuo toinenkin piirtää sarjakuvia. Ei ole olemassa mitään "suomalaisen sarjakuvan yhteissceneä" jota johtais joku siilejäpiirtävä pikkuritsa, väkivaltafetisisti ja puujalkavitsimies. Jarla on muuten ihan OK. Näin mä puukotan virtuaaliseen selkään,. Moni kuten Petri H. Mä tiedän ja joskus muistanki mitä mä oon sanonu ja miksi, kun en oo juanu viinaakaan 3 vuoteen, viimeksi ku ystäväni Jönssi Lehtola kuoli syöpään näihin aikoihin: Jönssin hautajaisis vedin aamuun asti ja muisteltiin Jönssiä Tori'ssa ja Jönssin broidin keittiössä aamukasiin ja sit ekal bussil Forssaan.

Huomenna muuten ois Jönssin 50 V juhlat. Ei Jönssikään ollut aina VAIN oikeassa ja eikä kuolema tehnyt hänestä enkeliä, eikä ylintä totuuden torvea joka ei ois ikinä iskeny kirvestään kiveen tai sekoillu ja häslänny nuorena ja viattomana mun kanssa pimeydessä Helsingin Jönssi edessä oikealla basson varressa vuonna Jedan lukion jumppapukkarissa, just ennen "legendaarisen" Jamming Shitin ekaa keikkaa!

Pitäähän lapsille tarjorata reipashenkistä väkivaltaviihdettä eikä erotiikkaa Hyvää yötä te suuret ja lahjattomat sarjakuvataiteilijat, toivottavasti joulupukki tuo teille paljon lahjoja Heh, just tussasin logon seuraavaan Jack King albumiin Lyhyestä virisi kaunis alppari!

Vuottelin hetken kunnes pääsin skannaan ja asemoimaan kantta toden teolla. Ja sunnuntaiks varmistu Kirjasto 10'n näyttelyn pystytyskin, jihuu, kaikki järjestyy kunhan vain luottaa itteensä ja hyviin ihmisiin!

Pahoittelen seuraavia lauseita, en jaksa AINA olla kiltti ja reilu kusipäille: Ajatusten juoksu ja logiikan lait ei aina kulje käsikädessä, ei edes samoilla kinttupoluilla.

Terveisiä vaan Petri Hiltuselle, ihan samat terveiset kuin Ville Rannalle, Oikein ja oikein hyvin? Se vie vähän aikaa Aika ei ole rahaa, kömpelöt piirrokset ei vaikuta ei vaikututa, niin kuin voisivat.

Sota on julmaa, ja ken leikkiin ryhtyy se Miten mä kehtaan antaa neuvoja jo monia vuosia huonosti piirtäneille, no kun vituttaa tuo joukkohysteria ja psykoosi jossa EI nähdä kuvia puilta ja läpitunkematon metsä kasvaa korvien välissä. Vasemalla mun anatomian vapaan käden harjoitus maaliskuulta Juu sitä taidetaankin saada odottaa niin kauan että parta alkaa kasvaa ja kivekset lasketuu Mun ei pitäs mennä sörkkimään facebookissa, tommosten.

Ehkä mun työskentely alastomien naisten kanssa , piirustuspöydälläni 35 vuoden ajan on muuttanut mun suhtautumistani, alastomuuteen, ehkä se  on vanhempieni ja serkkujeni maalaisvereni, joka ei pidä minään mennä alasti saunaa ja järveen. Jonne vois suksia KAIKKI TEKOpyhät jesustelijat ja etenki Ville Ranta uusine sivuisine paskapiirroksineen ja Oulun historiaa luvulla syväluotaavinen hevonvitunhumppateoksineen, joista joku Rörri Hampötti kyllä taas nostaa esiin, kuin se olisi suurinta ja hienointa taidetta sarjakuvan maailmassa, hahahaha Niin siihen pystyy 9-vuoitaskin ja kuka vain.

Jotenki mieli työskentelee vaikka pitäis vain lepää, tämä päihteettömän kuiva arki ku päätä ei sekoiteta tai turruteta MILLÄÄN pulverilla tai litkulla Mun pitäs muuten kohta alkaa valkkaa originaaleja ens viikon maanantaina alkavaan 20 V näyttelyyni Kirjasto 10'iin!

Mimmit juakseen kauheen kovaa ei ees äijät meinaa pysyy perässä! P ja mä en suostu ostaa yli maksavaa Joten mulla ny si likoo kalsaripyykit tua paljussa! Heh onneks se on oikeesta aika iisi biisi ja nopee homma!

Jos ihmisten ois pakko tehä enemmän ite, jäis toi turha valituski vähemmälle, vitun pullamäössösukupolvet Jonain päivänä ois hyvä jokaisen herää ja avata silmänsä!

Mut eihän sitä ehdi ku on niin kire juasta sen rahnan perässä, aina jonku perässä Ai että piristääki päivää kiistely "suurten ajattelijoiden ja taiteiljoiden" kanssa ihan facebookin mainiossa muovisessa brassailu ja pullamössöpoikien hiekkalaatikkomaailmassa. Enkä oo niin fiksu että jaksasin kuunnella tyhmiä ja asenteellisia besserwissereitä Itsensä suuriksi valokuvataiteilijoiksi ylentävät oravahampaiset mulkut ei sietäis saada multa mitään huomioo, mutta tämä metsä vastaa kuin sinne huudetaan Olen pahoillani, se ei sytytä mua ollenkaan, taiteena.

Siinä ei ole edes originaalivedosta olemassakaan. Pahoittelen, ja olen mieluusti väärässä kun joku todistaa mun olevan niin. Aamu valkeni ja mulle valkeni että olen haavoittuvainen herkähkö runopoika, hah Mitäpä mä urpo tietäsin kun enoo eläny ja kiertäny muutaki ku tahkoa ja katuojaa vain yli  30 vuotta kauemmn ja ehkä rankemminki kuin räppäävä mammanluona asuva suurisuinen pikkutyttö itähelsingin ghetoista, hahahahaa Joo, ikäväkseni oon aika herkkä kummiski suuttuun ja pahottaan omanki mieleni.

Vaikka se ei ole juuri koskaa mun tarkotus Hyvillä tarkoitusperillä toisten kiusaaminen ja aliarvioiminen on julmaa pilaa ja huonoa ihmisyyttä. Vittu mua vitutti niin että väänsin räpinki tosta mulkvistista, mutten ny laita sitä tähän, hah Oli aika raskas viikko Eestissä torstaina, lauantaina Lempääläs, sunnuntaina Hesassa  ny viä sit tommoset pikkuritsat vinkuu netissä. Vittu kasvata munat ja opettele käyttään niitä!

Kivestenlaskeunmista odotelessa mullon onnex parempaaki tekemistä ku suuttuu joaksesta moralisoivasta lälläristä D Noniin toivottavasti pääsen tästä nopeesti eteenpäin, onneks o noi mömmömkisat teevees, saa katsoo aivotonta urheiluviihdettä.

Ehdimme kotiin ja nukkun jo klo 4 aamul, ja en muistanu jotta oliki bänditreenit rumpalina Hesas Sen sijaan coitus intin henkis-eroottiset vaikutukset nähtiin negatiivisena, "on kuin viulistilta kesken loppuhuipennuksen katkeisi kieli, ja hän joutuisi viheltämään aarian loppuun.

Sikiönlähdettämisestä puhuttiin paljon, vaikka Kahn piti aborttia julmana toimenpiteenä puhuen kohdusta hyvin lyyriseen sävyyn, hän tuntui kannattavan abortin laillistamista. Kykenemättömyydestäkin oli oma, pitkä lukunsa. Aviollisen kykenemättömyyden yhtenä syynä Kahn piti seksielämän arkistumista. Lääkkeeksi suositeltiin toisen huomioon ottamista esimerkiksi kynttiläillallisen ja kauniin ehostuksen muodossa.

Kahnilla on aivan ehdottomasti pointti, pitkän parisuhteen bed death on parhaiten vältettävissä sillä, ettei ala pitää kumppania itsestäänselvyytenä. Kirjassa vastuu vireästä seksielämästä sälytettiin vaimon harteille: Hieman kylmäävää tosin on, että Kahn itse juutalaisena tuntui kannattavan jonkinlaista rodunjalostusta, hän ei pahemmin arkaillut puhua tyhmistä, liikaa lisääntyvistä ihmisistä verrattuna älykkäisiin, säädellysti lisääntyviin ihmisiin. Tuo "tyhmät lisääntyvät liikaa"-retoriikkahan on tuttua monenkin nykyeugenikon puheista.

Pitävätköhän puheet maalaisilmasta paikkansa? Olen jo viitenä kesänä huomannut, että mökkiolosuhteissa sekä nukuttaa, nälättää että seksittää aivan jatkuvasti. Nukuttaminen voi selittyä silläkin, että jokapäiväisiin toimenpiteisiin, kuten ruuanlaittoon ja tiskeistä huolehtimiseen menee huomattavan paljon aikaa. Puhumattakaan nyt kaikista puhdetöistä, joita riittää.

Kävin myös uimassa, vesi oli linnunmaitoa, järven äänet vienoja. Matkalla rannalle tieltä löytyi litteäksi kuollut kyylapsi, pieni raukka, liian nuori välttämään nelipyöräistä hirviötä. Samaisella nelipyörähirviöllä mekin mökille matkasimme tosin. Olen jo jonkun aikaa ajatellut kirjoittaa autoista ja ajamisesta. Autoilu on jo itsessään minulle hiukan traumaattista, ajoin kortin pari vuotta sitten, mutta en suostu vieläkään ajamaan, inhoan ja pelkään ratissa oloa. En ole kyennyt omaksumaan rutiinia.

Kun vanhempani muuttivat lähiöstä keskustaan, heidän autonsa muutti pihallemme. Punavuoressa autoa ei tarvitse eikä kannata edes säilyttää. Kätevä ratkaisu; kumpikin osapuoli pääsee käyttämään autoa tarvittaessa, mutta suurimman osan aikaa se viettää hiljaiseloa pihlajan alla.

Käytämme autoa isojen hankintojen kuljetteluun ja mökkireissuihin, vanhemmat suunnilleen samaan. L käy luonnollisesti julkisilla töissä, samoin minä silloin kun töitä on. Auton kyydissä on mukavaa istua, mutta en ole koskaan omaksunut autoelämäntapaa lainkaan, enkä kyllä aiokaan. Vaikka ajamispelkoni tuntuukin tavallaan tyhmältä, se on toisaalta äärimmäisen tehokas vastalääke autoistumista vastaan.

Ei tule tilannetta, jolloin lähtisin jonnekin autolla "koska sillä pääsee nopeimmin". Päivittäisiä ärrinmurrin-hetkiäni on katsoa bussipysäkillä, kun ohitse jyrää kolonnakaupalla henkilöautoja, joissa on tasan yksi matkustaja. Peevanan Espoolaiset autofanit, ettekö tiedä että Tapiolasta pääsee bussilla yhdeksässä minuutissa Helsingin keskustaan: Ja bussissa voi esimerkiksi juoda kahvia, lukea uutislehtä tai perehtyä lempiromaaniin. Itse olen niin aamutorvi, että en varmasti edes voisi herättyäni istua rattiin, nuokun mielummin bussissa ja tuijotan aamusumua.

Kannan syyllisyyttä vähän kaikesta. Odotusten täyttämisestä, maailmantilanteesta, omista elintavoista ja sellaisesta. Olen ajatellut taas aktivoitua kansalaisvaikuttamisen suhteen, mennä mukaan järjestötoimintaan. Aion myös alkaa luovuttaa verta. Ajatus vähän karmaisee, mutta kaipa sen karmaisun voittaa. Verenluovutuksessa on samaa viehättävää maanläheistä konkreettisuutta kuin vaikka kulutusvalinnoissa tai vegetarismissa.

Addressit ja mielenosoitukset, vaikka tärkeitä vaikutusmuotoja ovatkin, tuntuvat usein jotenkin epämääräisiltä ja katoavilta. Istuimme äsken parvekkeella elokuun mustassa, tuoksuvassa yössä. Naapuritalosta soi Olavi Virran laulama Hopeinen kuu. Olo tuntuu taas kovin onnelliselta. Lähettänyt lupiini klo 9: Myin tänään Hietsussa nallen taiteilijalle, joka käyttää sitä osana Karhujen yön installaatiota.

Tajusin juuri, että muutin Karhupuiston vierestä Otsolahteen. Naapurikatumme on Nallenpolku, mikä palleronimi. Pitää mennä verestämään karhumuistoja Karhupuistoon, viimeistään Taiteiden Yönä. Karhupuiston sateenkaarinen lippakiskakahvila avattiin samana kesänä kuin Osuuskunta Pelakuun luomukioski-kesäkahvila Vallilassa.

Lippakiskat kokivat silloin yhden renessansseistaan, arvatenkin jonkun lehtiartikkelin seurauksena. Meitä oli Pelakuussa kuusi yritystoiminnasta täydellisen ulalla olevaa humanistihippiä. Vuokrasimme kioskin edullisesti, maalasimme sen sisältä vaaleanpunaiseksi, punontataitoinen teki pajuamppelit, minä suunnittelin logon.

Myyntiin hankittiin luomujäätelöä, Laitilan limonadeja, reilun kaupan suklaita, itse teimme piirakoita ja ihan jumalaisen hyviä savutofupatonkeja. Koska luomu- ja reilunkaupan tuotteet olivat kalliita ja alkupääomamme jotain todella minimaalista, kiskamme hyllyt muistuttivat kyllä tavaramäärältään viljandilaista lihakauppaa vuonna tiedän mistä puhun, en kyllä tajua mitä teimme LIHAkaupassa luokkaretkellä.

Periaatteellinen riita, joka kohti mielenosoitukselliseen parvekkeellepoistumiseen koski biodynaamisten nallekarkkien hankkimista myyntiin. Minä vastustin naurettavan kalliin hinnan ja sen, että rinnastan biodynaamisen viljelyn kiviterapiaan, takia investointia, joku oikeaoppisempi kasvissyöjä kannatti. Ei niitä sitten hankittu, koska ei ollut varaa. Ottamatta aivan tarkkaa selkoa erilaisista säädöksistä ja määräyksistä myimme itse tehtyjä leipomotuotteita. Jossain vaiheessa selvisi, että kiskamme varustelutaso oli liian alhainen ruoanvalmistukseen ei lämmintä vettä , mutta katsoimme säädöstä sormien läpi.

Kukaan ei onneksi ikinä tullut kovistelemaan meitä aiheesta. Pöytien pitämiseenkin olisi tarvinnut olla erillinen lupa, jota emme tainneet ikinä hankkia. Asiakaskunta koostui pääosin kavereistamme ja muutamasta Paavalinpuistossa hengaavasta rantareinosta, joille reilun kaupan ja käden santsikupit maittoivat. Päivittäin kyseltiin tupakkaa ja kaljaa.

Näiden tupakkitoiveiden takia keltaiseen keitaaseemme yritettiin murtautua pariinkin kertaan, ja jouduimme investoimaan myös uusiin ja uusiin munalukkoihin. Jälkeenpäin ajatellen yrityksemme oli ainakin rahallisesti tuhoon tuomittu. Palkkaa emme tietenkään pystyneet itsellemme maksamaan, itse asiassa jouduimme kaikki sijoittamaan rahaa hommaan. Verotoimiston kanssa käytävä byrokratia oli tuskastuttavaa. Suurin ongelma oli sijainti, aivan liian syrjässä.

Sekakäyttäjien kanssa väittely siitä, onko meillä myynnissä tupakkaa vai ei, oli joskus rasittavaa. Kuitenkin kaikitenkin projekti oli ihana, lämmin, sympaattinen. Loimme yhdeksi kesäksi iloisenkirjavan keitaan Hämeentien harmauteen. Hassua, olen pitänyt tätä blogia vasta muutaman kuukauden, ja siitä on tullut jo aika tärkeä osa elämääni. Huomaan poimivani aiheita, eräänkin kosteahkon illan jälkeen kännykästäni löytyi kryptisiä viestejä kuten "homososiaalinen asema" ja "salamarakkaudet erot".

Olin tallettanut itselleni vinkkejä keskusteluista blogiin analysoitavaksi. Harmi vain, että en oikein hahmota tuota homososiaalista asemaa vieläkään. Tavallaan mietityttää, että olenko myöhäisherännäinen bloggaaja, näyttää, että moni bloggaaja on jo muodostanut ystäväpiirin keskenään, blogimiitit ovat muuttuneet tapaamisiksi ystävien kesken.

Tuollainen tilanne on tosi hieno, minulla on vastaavanlaisia kokemuksia ircistä. Omasta puolestani kuitenkin vähän harmittaa, etten aloittanut aikaisemmin.

Blogilistallani on monta mielenkiintoista ihmistä pitäisi päivittää sitä, olen taas löytänyt uusia kivoja blogeja joihin haluaisin tutustua. Järjestäkää bloggaajatapaaminen, niin tapaatte siellä minut, olen kiva jä jännä!

Itse en tavallaan uskalla tehdä aloitetta, ajoittain oirehtiva ylihienotunteinen kainouteni estää minua, mutta jos joku ottaa ideasta onkeensa, osallistun mieluusti mahdolliseen järjestämiseen tahi tiedottamiseen.

Vapaana hulmottava koira, onko onnellisempaa olentoa? Koira on Igge, lempeä banaaninsyöjäkoira. Veloena kirjoittaa oman alan työpaikkojen etsinnästä ja sen tragi koomisuudesta. Itse, hiljattain valmistuneena ja pidempiaikaista työpaikkaa jatkuvasti etsivänä en aina tiedä puhjetako mielipuoliseen hohotukseen vai suonenvedontapaiseen itkuun esimerkiksi tällaisten ilmoitusten edessä.

Hallitset Photoshopin, Indesignin ja Illustratorin hyvin. Pärjäät kovan paineen alla hermostumatta, etkä valita turhasta. Ymmärrät julkaisualan kovat aikataulupaineet ja pystyt tarvittaessa venymään todella voimakkaasti, etkä luovuta suurienkaan haasteiden edessä. Et myöskään viilaile asioita ikuisesti olemalla liiallinen perfektionisti, vaan ymmärrät tehdä tehtävän mahdollisimman nopeasti loppuun laadusta tinkimättä. Hieno homma, samaa luokkaa kuin opintotuki.

Kaksisataa euroa palkkaa siitä, että joutuu venymään äärimmilleen eli kuuntelemaan mielettömiä vaatimuksia, unohtamaan työajat, ottamaan paljon vastuuta ja olemaan samalla rennon suvereeni laaduntuottaja. Selailin muitakin työpaikkoja, satuin avaamaan Suomen Postin työpaikkailmoituksen. Siinä haettiin extraajia jakeluun, eli ihmisiä, joille soitetaan ennen kukonlaulua ja käsketään tulemaan välittömästi jakamaan postia paikkaan x.

Ja tämä ilo surkealla palkalla. Satun tietämään, että vakituisistakin postinjakajista on aina pulaa. Vaikka asia tai ammattiala ei minua henkilökohtaisesti koske, tekisi mieli laatia vihainen kirjelmä sisällöllä "Pientä rajaa, riistäjät!

Ystäväni R, joka on toimittaja, työskenteli taannoin erästä ajankohtaisohjelmaa varten useissa eri paskaduuneissa. Pätkät oli saatu vuokravälitysfirman kautta. Koulutusta ei tietenkään annettu, R pistettiin kylmiltään pesemään mummoja, tarjoilemaan ja tiskaamaan.

Työkutsut tulivat tunnin-parin varoitusajalla. Ohjelmalla pyrittiin osoittamaan silpputyöläisten oikeudettomuus. Tarinoita kaltoin kohdelluista paskaduunareista riittää, voisin kertoa vaikka kuinka monta ihan omasta ystäväpiiristäni. Erityisen masentavaa omalla kohdalla on vain se, että sama kurjistamistendenssi näkyy vallitsevan myös oman alani "oikeissa" töissä.

Firmat säästävät ottamalla puolen vuoden työharjoitteluun opiskelijoita tai vastavalmistuneita, joille hymistellään epämääräisesti "paikan vakinaistamisesta", kunnes harjoittelu on saatu päätökseen.

Tällöin harjoittelijalle näytetään ovea, josta seuraava ilmainen harjoittelija onkin jo tulossa sisään, taas puoleksi vuodeksi. Palkan maksaa Kela opintotuen tai työmarkkinatuen muodossa, ehkä joissain tapauksissa firma antaa pientä, euron tyylistä karkkirahaa. Ruskeat pihlajat, sinapinvärinen nurmikko. Kädet haisevat mäntysuovalta ja mereltä, iho on ohennut ja hellä. Matoissa samat öljyvärin kirjomat kuviot haaleampina. Parvekkeella koivun ripottamaa konfettia, krassinsiemeniä, kellastunut lipstikka.

No, niinhän siinä taas kävi, että mielenosoituspaikalla oli about seitsemän ihmistä, ja me Nassun kanssa hannasimme Kiasman kauppaan ja terassille.

En tässä iässä jaksa olla niin masokisti, että menisin minimielenosoituksiin, jossa saa lähinnä hävetä silmät päästään, niin oikeaoppista ruohonjuuritason vaikuttajaa minusta ei enää tule.

En kyllä tajua, mikä säällisessä tiedottamisessa on niin vaikeaa? Pelkällä ketjutekstarilla olisi saanut paikalle edes mainittavan määrän ihmisiä. Nazzer löysi Kiasmasta hienoista hienoimman Helsinki-paidan ja minä graafisen suunnitelun oppaan ja näin uhrasimme poliittisen aktivismimme kapitalismin alttarille.

Mutta minkäs teet, Kiasma-kauppaan saisi hassattua rahaa ihan määrättömät määrät. Keksimme ex tempore tehdä lähiöseikkailun, otimme lähijunan Malmille. Siellä joimme kahdet jonkun paikallispubin terassilla. On mielenkiintoista, miten muutaman asemanvälin päästä Helsingin keskustaa on aivan toinen maailma, toisennäköisiä ihmisiä, toinen meininki. En kehdannut tilata punkkua vaan join äklöpinkkiä aspartaamilillua, vissiin siiderin tai lonkeron nimellä.

Baarin asiakkaat näyttivät siltä, että suuressa osassa keskustan paikkoja heille näytettäisi heti miten ovea. Kalliossakin on toki räkälöitä, mutta niissä kantaturilaisiin sekoittuu aina boheemia ainesta: Malmilla meininki oli jotenkin lohdutonta, näin ikäisiäni miehiä, jotka kävelivät epävarmasti kuin taaperoikäiset, keskushermosto ikuisen vaurion saaneena.

Punakaksi palaneita suomenleijonapaitaisia- ja kaulakoruisia, rämeä-äänisiä naisia, maahanmuuttajia, teiniäitejä. Täytyy painottaa, että olimme asemanseutuvilla, tiedän Malmilla olevan ihania omenapuupihataloja ja assatodellisuuden olevan vain osa todellisuutta.

Tavallaan Malmin touhua seuratessa tuli falski olo, kuin olisi joku snobbaileva antropologi täysin vierasta kulttuuria kartoittamassa. Olen elänyt kuitenkin väistämättä aika keskiluokkaisen turvattua elämää kaikesta hippeilystä huolimatta. Joskus teininä, kun tuli vietettyä jonkun verran aikaa punk-skenessä, tuli tavattua elämän pahasti murjomia ihmisiä. Alakulttuurina punk tuntui vetävän puoleensa kärsineitä, tai ehkä punkkarit olivat normaalia avarakatseisempaa porukkaa ja hyväksyivät joukkoonsa siipeensä saaneet ja kotoaan karanneet.

Muistan jo silloin tunteneeni itseni joskus toisaalta tarkkailijaksi ja toisaalta sosiaalityöntekijäksi jutellessani jonkun kiljusta pahoinvoivan, isäpuolensa pieksämän pikkutytön kanssa. Halun auttaa ja kuunnella, ja samalla vahvan ulkopuolisuuden ja osattomuuden tunteen. En ikinä pitänyt punk-musiikista yhtään, en kännännyt itseäni oksukuntoon etenkään kiljusta , en uskaltanut värjätä hiuksiani shokkivärillä peläten niiden menevän huonoon kuntoon, ja pidin monia punkkareita epä-älyllisinä juoppoina, mutta joku siinä meiningissä viehätti.

Aktivismi oli myös luvulla ennen eläinoikeusliikkeen breikkausta kytkeytynyt niin vahvasti punkkiin, että punkilta oli suorastaan vaikea välttyä. Pohdimme Nassen kanssa muun muassa kolmannen maailmansodan mahdollisuutta ja sitä, voisiko ihmisistä kitkeä ahneuden jollain keinoin?

Neukuissahan tätä kokeiltiin, mutta keturalleen meni. Näiden aiheiden vastapainoksi puhuimme myös koiranpennuista ja kissojen kurinaäänestä. Ja siitä, miten harmi on, ettemme ole enää naapureita. Kun asuin valtamerilaivatalossa melkein-Torkkelinmäellä ja Nazzer Hämeentiellä kommuunissa, vierailut olivat melkein päivittäisiä. Kotipihalla näin, kun sepelkyyhky ja pupu laidunsivat keltaisella nurmella vierekkäin.

Sellaisen edessä katukuilujen kaipuu katoaa ainakin hetkeksi. Ai miten otsikko liittyy postaukseen? Ei tällä kertaa niin mitenkään, se tarttui silmään jostain yhteydestä, sen niminen erotiikkaelokuva on tainnut pyöriä joskus synnyinvuosikymmenelläni.

Kahdella eellä ja isolla veellä. Päätös luvan myöntämisestä Toyotalle tehtiin epädemokraattisesti esityslistan ulkopuolella ja köydä Toyota-yhtiö maksaa huvista Helsingille ruhtinaalliset kaksituhatta euroa. Tässä myös linkki Helsingin Sanomien artikkeliin aiheesta. En valitettavasti löydä mitään suoraa linkkiä kaupunkiformulakriittiseen mielenosoitukseen, mutta joka tapauksessa Kiasmalla lauantaina Kissaäiti opettaa poikasia peseytymään.

Paremman maailman Mikko haastoi lukijansa kirjallisuusmeemiin, ja koska olen kiistämättä lukija, otan haasteen vastaan. Yksi kirja, joka muutti elämääsi: Väinö Linnan Täällä Pohjantähden alla -trilogia avasi teininä aivan uuden ikkunan lähihistoriaan, ja vaikutti varsin vahvasti omaan poliittiseen ideologiaani eli toisin sanoen minusta tuli vasemmistolainen osaksi Pohjantähden takia.

En muuten pysty pitäytymään tässä yksi kirja-jutussa alkuunkaan, pakko sanoa useampia. Vielä nuorempana luettu Marja-Leena Mikkolan Anni Manninen aiheutti samanlaisen valaistumisen ympäristönsuojelun suhteen. Yksi kirja, jonka olet lukenut useammin kuin kerran: Luen kaikki hyvät kirjat monta kertaa.

Mainitaan nyt vaikka Päivi Alasalmen Sudenhetki -novellikokoelma, jonka niminovelli on erityisen koukuttavan sysimusta. Yksi kirja, jonka tahtoisit mukaasi autiolle saarelle: Vladimir Nabokovin Lolitan , tarkemmin sanottuna The Annotated Lolitan , joka sisältää perusteelliset selitykset kaikkiin mahdollisiin sanaleikkeihin, kiertoilmauksiin ja intertekstuaalisiin viittauksiin, joita Lolita vilisee.

Yksi kirja, joka teki sinusta hupakon: No ehkei hupakkoa, mutta hilpeän teki Bridget Jonesin päiväkirja , luimme sitä Nassun kanssa Viron kiertomatkalla junassa, kikatimme niin ettemme pysyneet penkillä ja heittelimme toisiamme leivällä. Yksi kirja, joka sai sinut puhkeamaan kyyneliin: Pohjantähti tietysti, etenkin kakkososa. Kun valkoiset pistävät Elinan naureskellen kuuraamaan työväentalon vessaa, koska Akseli on punapäällikkö ja Elina sanoo ääni värähtäen "Meillä tehdään tämä joka lauantai, ei sitä ole naurettu", aukeavat minulta kyynelhanat.

Myös Aulikki Oksasen kirjat itkettävät herkästi, Isosisko ja Pikkuveli esimerkiksi, ja Kultivoidut Rikokset -novellikokoelman Kynä , jossa taksikuskin vaimo katoaa ja kuulakärkikynä kertoo Chilessä kadonneista toisinajattelijoista. Olen muuten sellainen maruliisa, että pelkkä novellin kuvailu alkoi pistellä nenänsisusta ensimmäinen itketysoire. Yksi kirja, jonka toivoisit tulleen kirjoitetuksi: Jonkun kattavan yleisteoksen suomalaisen naisliikeen historiasta.

Yksi kirja, josta toivot, ettei sitä olisi koskaan kirjoitettu: Laura Doylen Heikko vahva vaimo. Jo nimi saa yökkäämään.

En kyllä ole lukenut koko kirjaa, ehkä pitäisi, mutta vieroksun populaari-pseudotieteellisiä, sekä naisia että miehiä aliarvioivia ja typistäviä kirjoja, joiden avulla elämä ja parisuhde muka muuttuu auvoksi. Yksi kirja, jota luet paraikaa: Yksi kirja, jonka olet aikonut lukea: Louis-Ferdinand Célinen Niin kauas kuin yötä riittää. Sain sen pari vuotta sitten synttärilahjaksi aina hyviä kirjalahjoja antavalta T: Nyt haasta viisi bloggaajaa: Kaikki lukemani bloggaajat lienevät tehneen tämän meemin.

Kaikki halukkaat on haastettu! Onkohan otsikossa sallittua käyttää kautta-merkkiä, ehkä ei, mutta minkäs teet. Lasten maailmaansaattamisesta puhutaan eri sanoin riippuen puhujasta. Joskus vuosia sitten lausahdin aikaisin äitiytyneen pikkuserkkuni kuullen "jos hankin lapsia Korjauksella hän ymmärtääkseni viittasi siihen, että lapset ovat, jos ei nyt Jumalan kämmenellä, niin ainakin lahjoja jotka tulevat jos ovat tullakseen.

Toki on näin, kaikki lapsia haluavat eivät niitä saa. Itse olen vierastanut lastenSAANTI-puheessa jonkinlaista holtittomuutta, ikään kuin niitä lapsia vaan pulpahtelisi epälukuinen määrä, ja pulpahtelumäärään puuttuminen olisi jotenkin moraalitonta. Ne, jotka vierastavat lasten TEOSTA puhumista, ajattelevat luultavasti, että niiden tuleminen ei pohjimmiltaan ole kenenkään vaikutuspiirissä, ainakaan loputtomiin.

Ja toki näin onkin. Ehkä lastensaanti-puhe herättää minussa lievää vieroksuntaa siksikin, että se ikään kuin vihjaa, että lapset ovat aina ja kaikkialla suurin lahja mitä ihmiselle voi suoda. Olen huomannut ajattelevani lasten hankkimisesta vähän samaan tapaan kuin avioliitosta.

Ihailen ihmisiä, jotka valitsevat lapsettomuuden enkä missään nimessä pidä vanhemmutta onnellisen tai täyden elämän takeena. Kuulen ilolla ja mielenkiinnolla esimerkkejä vapaaehtoisesti lapsettomien elämästä, tavallaan samastun heihin. Äitiyteen liitetyt odotukset ja etenkin tietty tuomitsevuus ahdistavat minua. En tiedä, vieroksunko enemmän äitien harrastamaa tuomitsemista vai äiteihin kohdistettua?

Toki puhun nyt vain pienestä osasta äitejä ja äitiodotuksia, mutta vähän väliä saa lukea lehdistä hyvinkin jyrkkiä mielipiteitä esimerkiksi imetyksen kestosta tai siitä, minne pikkulasta saa viedä. En miellä itseäni erikoisesti lapsi-ihmiseksi enemmänkin eläinihmiseksi, eläimet ovat pehmeämpiä, hiljaisempia ja ymmärrettävämpiä , saatan tuskastua lasten kitinästä ja tunnen usein, etten ymmärrä lapsia. Haluan kuitenkin itse lapsia, tai lapsen.

Ja vieläpä mieluiten oman, biologisen lapsen. En koe geenejäni millään muotoa jatkamisen kannalta ylivertaiseksi, haluan lähinnä kokea lapsen kantamisen ja synnyttämisen helppo varmaan uhota tässä vaiheessa: P Uskon ehdottomasti, että adoptiolapseen voi tuntea yhtä voimakasta sidettä kuin biologiseenkin, enkä osaa perustella haluani järkisyillä.

Ehkä tämä onkin hitaasti heräävä biologinen kelloni, joka tikittää vaimeasti tuolla alavatsan tienoilla? Entä, jos saisin tietää, etten ettemme voi saada lapsia?

Turvautuisinko hedelmöityshoitoihin, yrittäisinkö adoptiota? Olen lukenut joitain kirjoituksia ihmisiltä, joiden parisuhde on muuttunut jatkuvan yrittämisen johdosta pelkäksi rytmitettyjen yhdyntöjen viipaloimaksi pakkopullaksi. Vuosikausien odotusta adoptiopäätöksen ja itse lapsen saamiseksi. Jatkuvaa ruumiinlämmön mittaamista, keskenmenoja, surua.

Hyväksyisinkö jossain vaiheessa, että lapsia ei tule, that's it? Tiedän itse ainakin kykeneväni hedelmöittymään, koska minulle on tehty aikoinaan abortti. Olen ennenkin halunnut kirjoittaa abortista, mutta sen mahdollisesti aiheuttamat reaktiot ovat pelottaneet, abortti jakaa mielipiteitä ihan yllättävissäkin yhteyksissä. En kuitenkaan itse häpeä enkä kadu tehtyä.

En ole tähän päivään mennessä saanut tapahtumasta traumoja, lähinnä itse prosessin jälkeen tunsin valtavaa helpotusta ja elossa olemisen iloa joku voisi pitää tätä ironisena. Kun kuulin olevani raskaana tai näin, vuorenvarma tieto iski minuun kun odotin unta, seuraavana aamuna koulumatkalla menin ostamaan testin ja lähimpään kahvilaan tekemään sen , ensireaktio oli silkka kauhu ja pelko, mutta minkään laista epäröintiä tunteeseen ei liittynyt.

Elämäntilanteeni ja parisuhteeni oli siinä vaiheessa vähintäänkin selvitystilassa itse asiassa kyseinen aika oli elämäni pahinta, ei-aborttiin liittyvien seikkojen takia ja tuli lähinnä mieleen, että "tämäkin vielä, loistavaa". Abortin kanssa läpikäydyt tunteet selvittivät kuitenkin mieleni ja saivat minut näkemään, että silloisella parisuhteella ei ollut minkäänlaisia tulevaisuudennäkymiä.

Ehkä olisin ottanut abortin raskaammin, jos olisin elänyt onnellisessa suhteessa ja varmassa elämäntilanteessa, kuka tietää? Yksi tärkeimpiä oman elämänfilosofiani ohjenuoria on kärsimyksen minimointi. Siksi kannatan aborttioikeutta, eutanasiaa, kärsimyksistä päästämistä.

Thai hieronta malminkartano ilmainen seksi chatti gay

: Rintsikoiden homo koko keltainen pörssi viro

SEX WORK VANTAA SEKSI SEURAA TAMPERE HOMOSEKSUAALISEEN 396
SEKSIKAUPPA JOENSUU SUOMISEKSIÄ VIDEO HOMO Olen jo pitkään pyrkinyt ottamaan feminismikeskustelussa esiin miesten alistamisen, etenkin miesten kanssa keskustellessa ; Useimmat sukupuoluluutumat alistavat yhtä lailla miestä, joskus jopa pahemmin. Joka luullee että rahalla saa kaiken ja voi ostaa tikaput taivaaseen. Eilisen pikaflunssan jäljiltä pakko ottaa vähä löysemmin mutta pää höyryäää jo sataa uutta projektia, joista lähinnä ekana ja lähinnä  toteutetaan Kultainen nuoruus 2'sta! Voi kauheeta, jo joku ei tykkäkään!! Nörtti jolle toimittajan työt varmasti sopii kun ei itse tartte tehdä mitään muuta ku kirjottaa mitä MUUT tekee
HOT BLONDE GAY PORN SEKSI SEINÄJOKI 571
Rintsikoiden homo koko keltainen pörssi viro 161

SEKSISEURAA SUOMESTA HOMO RUSKEA TIPUTTELUVUOTO

7. joulukuu Peniksen jäykistäminn peniksen koko suomi sexi ilmoitukset seuranhaku tuhma aikuinen Ilmainen pornochat karkkila huora viro. Keltainen pörssi ei huoli tämän tyyppisiä ilmoituksia. munaa venäläinen äiti humalassa saunassa homo hierojaa helsinki pikkutyttöjen pikkuhousut kiihottaa piiskan jäljet. tammikuu Ammatinvalinta testi homo treffit irc karvojen ajelu big brother jouko ilmainen Seksiseuraa seinäjoki keltainen pörssi viro , siwa helsinki Rintsikoiden koko naisen ejakulaatio keskustelu, sex shop vantaa siskolle kyrpä. Keltainen pörssi ei huoli tämän tyyppisiä ilmoituksia. pillua keskustelu suomi 24 kirjain tatuointi isot pornoa nuuskaa virosta isot tissit videot naiset Keskustelu porno elokuvat seksikkäitä homo teini kyrpiä kuvahaku jasmi video kääpiö Näköjään sata naista koko ajan valmiina ja sisäänpääsy 60 euroa: Artemis - Katso.