Rietas mies erotiikka homoseksuaaliseen tarinat

Niittenkin touhui vaklailin välillä ovenraosta. No tietty se vaikutti sit muhunkin, joten eihän siitä menny kovin kauaa kun sain ekat kokemukset naisen kanssa. Se kyl sytytti mut. Se sai unohtaan kaikki ne likaset asiat mitä miehistä opin. Se oli puhdasta ja hellää naisen kanssa. Tietty se sit johti siihen et suhde alko syvenee ja siit tuli ihan parisuhde. Surkuhupaisa juttu oli se et äippä alko kritisoimaan mua siitä vaik itekkin sitä harrasti. Eikä välittäny vaik tiesi et joskus kattelin salaa.

Mut perustelutkin tuli ku apteekin hyllyltä No, mun tuuria et sit se suhde loppu, enkä sit tienny et mitä täs oikein tekis. Olin pitkään ilman toisen läheisyyttä ja rakkautta Alettiin käymään yhdessä viihteellä Yhdessä käytiin pyöräilemässä ja rullaluistelemassa ja oli hauskaa hohtokeilailussakin. Meni yhden kerran ihan räkänauruksi kun alettiin pelleileen. Sit alettiin viihtyy kotonaki enemmän Humalassa ku oltiin niin välillä meni pelleily aika pitkälle.

Puristeltiin nauraen toistemme tissei ja pakaroita, vedettiin pikkareita alas No, nyt sit varsinainen tarina Meillä oli menossa sellai vakio perjantai, tai lauantai, ja tehtiin hyvää ruokaa, katottiin leffa ja sit illemmalla otettiin drinkkejä. Jossain vaiheessa iltaa ku oltiin takapihalla polttelemassa ni äiti keksi alkaa vilauttelee tissei naapureille.

Kyllä hävetti ja kiskoin sen takas sisään ja sitä vaan nauratti. Aloin kiskoo sille takas rintsikoita ja paitaa ni se sano että "älä nyt vielä Otin nänneistä kiinni ja ravistin niin et sitä sattu ja sanoin et "siin on sulle puristeluja" ja sit kiskoin paidan alas.

Äiti oli jo aika väsy sit myöhemmin ja peittelin sen sohvalle nukkuun. Ite menin suihkuun ja laitoin kiukaaseen vähän lämpöä. Mukaan otin pari lelua Jätin suihkun päälle, sammutin kaikki muut valot paitsi saunan tuikut ja menin lauteille leikkiin lelujen kanssa. Kuulasauvaa työntelin peppuun ja dildoa pilluun. Ne tuntu niin vietävän hyvältä yhtäaikaa sisällä.

Välillä ain otin kuulasauvan suuhun Nuolin sen ihan puhtaaksi ja taas työntelin sitä peppuun. Välillä vaihdoin sauvojen paikkaa ja työntelin likasta sauvaa riskeistä huolimatta pilluun. Tiedän, sairastahan tää on, mut sitä tekee helposti mikä kiihottaa Muutaman orkun jälkeen menin takas lämpimän veden alle ja makoilin siin varmaan tunnin niin et oli kämmenissä ja sormenpäissä nahka jo ihan rypyssä. Äiti avas pukkarin oven ja kysy et mitäs täällä oikeen voihkitaan. Olin ihan nolona kun enhän mä sitä ollu tajunnu ku niin kiimoissa oli.

Sit ku äiti näki mun poslarin ni se alko siit kohkaan. No, hetken päästä se halus itekkin koklaan sitä. Aika onneton ressukka siin humalapäissään alko ihan kuiviltaan höyläilee. Sit tietty meni siihen et mun piti auttaa. Sanoin et kuule se täytyy ekaks pestä ettei se iho tulehdu. Se meni makaan ja pisti kädet pään alle ja katto mua hymyillen Sit mä aloin kuitenki pesee sitä Se tykkäs siitä ku ain välillä kuulin hyminää ja välil höpis jotain kaksmielistä. Sit alko vähitellen karvatupot irtoilla ja jalkoväli siistiytyä.

Lopputulos oli ainakin tuikkujen valossa aika tuhman näköinen ja sit taputin leikkisästi hään hävylle ja kehuin et on nyt kaunis. Äiti kokeili ja sanoi että onpa se niin sileä. Sit hain hänelle viel puhdistusmaitoa ja kosteusvoidetta että varmaan on sit iho terve aamulla.

Tiedän kokemuksesta mitä tapahtuu ku alkaa pesemätöntä ajeleen eikä viimeistele ihoa. Näky on aika järkky. Ja kipeääkin tekee ku vähän housut hankaa tai ku liikkuu yleensä. Varsinki siinä vaiheessa ku hän pyys mua levittään sen kosteusvoiteen Mä puristin muutaman sentin nauhan sitä hävylle ja lääspin nopsaan, niin sitten hän sanoi et hitaammin. Ja ain välillä hän otti mun ranteesta ja paino mun kättä kovempaa jalkoväliään vasten ja tokas että "tällai Kun mä tunsin et hän liikutteli lantiotaan ylös ja alas ja samalla liikutteli mun kättä ylös ja alas niin kyl tuli ku salama taivaalta sellai outo epämääräinen tunnekuohu ja ymmärrys et mistä on kyse.

Se tunne oli ihan outo Vatsassa ja silmissäkin kipinöi. Kun kuulin sen huokailuja niin mun alapäähän ja alavatsaan tuli kans outo tunne mitä ei ollu ikinä kokenu Samaa tunnetta kun silloin lapsena pelkäsi, samalla kans outoa kiihottumista ja muita tunteita mitä seksiasiat tuo tullessaan.

Myös samoja tuntemuksia mitä tulee kun saa orkun. Tunsin myös ihan selkeetä alapään kevyttä kouristelua, ihan niinku olis pienen orkun saanu siinä tunnekuohussa. Joo mut varmaankin kynttilänvalo ja aikaisemmat leikit lauteilla ja muu tuhmailu vähän vaikutti asiaan Se ero oli mieletön Vaikeet sitä on lähteen kuvailee niin et saa kerrottua sen ymmärrettävästi. Mut joo, tiesin kyllä tekeväni väärin Joku siinä kuitenkin oli se mikä houkutteli Jos sitä nyt seksiksi voi sanoa?!?

Jonkun aikaa kun olin "hieronut voidetta ihoon" niin hän ohjasi mun sormen klitalleen ja liikutteli sitä hetken Kaippa se kiihottuneisuus sit voitti kun halusin saada jotain uutta pajon isompaa tunnetta, ja et hän nauttis kans ja yritin tehdä parhaani et se tuntuis oikeen hyvälle.

Puristelin välil sitä sormien väliin, välillä työnsin sormia hänen sisään ja kuuntelin sen huokailuja. Sit se yhtäkkii nappas mun reiteen kii ja puristi tod lujaa. Samalla se nosti lantionsa aika ylös ja sen kroppa alko vatkaan ja puoliks muris ja voihki Kuitenki se kävi äkkiä. Aattelin välil et tää oli nyt tässä mut taas toisaalta Silittelin häntä siin ja puhuttiin, jotain Lähettiin kuiteskin saunasta pois ja keittiön Vähän aikaa jotain juteltiin ja sit ne muuttu seksijutuiksi.

Hän alko kyselee miltä se tuntu olla naisen kans suhteessa ja halus tietää vähän yksityiskohtasemmin mitä tapahtu ku oltiin sängyssä. Sellasta äidille tyypillistä kiusottelua oli ja vähän kaksimielisiä juttuja Sitten se tuli mun kainaloon ja suukotti poskelle, ja avas mun kylpytakin ja alko puhelee jotain et " Olihan se ihan outoa, kiihottavaa, mutta outoa, ja silti niin kiihottavaa.

Hän kävi koko ajan rohkeammaksi ja vähitellen ihan kokonaan silitteli mun häpyä ja välillä rintojen välistä sormilla luikerteli Kiihotuin silti, vaikka jokin mun sisällä sano et ei Tein sit ihan rohkeen liikkeen kun hänen kätensä tottakai halusi mennä pidemmälle.

Nostin reiteni äidin lantiolle ja levitin jalat kunnolla ja aattelin et antaa mennä Hän päästi tuhman "mmm" äänen ja samalla painoi kätensä mun jalkoväliin ja painoi sormen emättimen päälle, ja päästi uudestaan "mmmm" äänen, vissiinkai kun huomas et oon ihan kosteena. Hän hyväili syvältä ja ihanasti ja välillä paino kynnellä kipeesti gpisteen luonta.

Liikuttelin itekkin peppua ylös ja alas ja huokailin ku tuntu niin järkyn hyvältä. Se alko olla sit kohta ihan Sukurutsaa, insestiä, ja kaikkee sairasta vaik se kielletty kiima sit voitti. Siirryin kokonaan mun sängylle ja käännyin äitiin päin, nostin jalan sen pepun päälle ja ohjasin sen käden takas mun hävylle. Sit sanoin sille et "tätähän sä haluat Sit ei puhuttu enää paljoa mitään En ikinä ollu aatellu et mitään suukotteluja vakavampaa teen, mut huulet ja leuka täris mulla ku painettiin huulet yhteen ja alettiin suuteleen.

Sain melkeen orkun pelkästä suutelusta Mä käännyin selälleni ja äiti tuli sit mun päälle niinku mies. Levitin jalat ja paineltiin pillujamme toisiaan vasten Laitoin sormen meidän pillujen väliin ja hieroin molempia yhtäaikaa Se alko kiihottaa ihan mielettömästi.

Nostin häntä olkapäistä istumaan mun päälle ja hetken kattelin kun hän liikutteli lantiotaan eteen ja taakse Muistan edelleen sen tuoksun, sitä tuskin tuun koskaan unohtamaan.

Kun hänen pillu oli siin edessä ni tuli sellai pakokauhun tunne, jotenkin masentava ja pelottava Nuolin klittaa ihan tärinät päällä ja välil emätintä. Sekin sit alko tuntuu ok: Nuolin ja imin ja kuuntelin hänen voihkimistaan. Työnsin sormet sisään ja aloin naimaan niillä samalla ku nuolin. Sit painoin jostain kohtaa mikä sai hänet kouristaan Sit hän pyyteli anteeks ja kerto et siin on sellai kohta et kun siit painelee ni tulee tunne et on pakko ponnistaa ja sit ei pysty pidättää.

No, täytyy tunnustaa et olin omalla pissallaniki leikkiny jonkun kerran et ei se sillai mikään järkytys ollu. Ei se maku kyl mikään kovin herkullinen ole mut on siin se tuhma ja likainen juttu mikä kiihottaa mua. Välil ku nuolin häntä niin tarkotuksella painoin siit kohtaan pikkasen et ihan vähän lirahtaa. Oli aika syntisentuhmaa nuola pissasta ja märkää pillua. Hetken viel ku nuolin niin annoin hälle pitkän ja ihanan orkun. Sit hän tuli taas makoilee mun päälle ja paineltiin lantioita toisiaan vasteen ja suukoteltiin.

Sit hän sanoi et "joo sitä haluan", ja vähän aikaa mietin et mitä haluaa, ja sit muistin sen mitä hältä kysyinkin. Sit hän alkoi kertoo tunnustuksia Sillointällöin hän oli mun nukkuessa hänen vieressään painellut itseään mua vasten Sit hän alko suukottelee mun vatsaa ja vähitellen meni mun jalkoväliä kohti.

Halusin niin syntisesti tuntea kuinka mua nuollaan. Ja se tunne kun tunsin hänen huulet ja kielen niin laukesin nopeasti, ja vielä useamman kertaa. Kun oltiin siin sängyssä naitu pitkään ja monet orkut, niin äiti pyys mua kylppäriin.

Se laitto mut makaan siihen ja anto taas pillunsa nuoltavaksi, ja sit pyys painelee "siitä" kohdasta. Mua kiihotti ihan mieletömästi se et se haluu pissata mun suuhun. Nuolin ja painelin sitä kohtaa ja ain välillä lirus pissaa mun suuhun. Sit se pyys hieroo kunnolla ja painoin aika kovaa ja pyörittelin sormea, sit alko meni ihan kaarelle ja alko täriseen ja sit alko tulla ihan kunnolla pissaa. Osan nielin ja osa valui mun päälle.

Se oli kiihottavaa, likasta, syntistä Sängys viel suihkun jälkeen leikittiin kunnes sit nukahdettiin. Teki mieli juosta jonnekkin, karkuun. Itketti, hävetti ja pelotti.

JA sit jo juoksin vessaan ja oksensin mahan tyhjäks. En pelkästään krapulan takia, vaan myös henkisen pahoinvoinnin. Vähän aikaa itkin vessassa ja yritin jotain perusteluja keksiä asialle No tietty sit hänkin heräs ja kuulin kun se huuteli mua.

Olin menny lauteille ja itkin silmäni punaseksi siellä. Hän sit löysi mut, enkä kehannu silmiin katsoa. Sit näin äidin kaulan, kuinka olin syönyt sinne monta fritsua. Hitto kun se tuntu pahalta. Hän tuli mun viereen ja otti mut halaukseen yritti jotain lohduttavaa sanoa. Yritti perustella, kertoa miks se tapahtu ja et siitä ei ole mitään vaaraa eikä haittaa meille.

Se oli meidän salainen juttu, meidän nautinto. Mulla vaan meni masennusaallot pitkin vatsaa ja katumus oli ihan kauhea. Ja purskahdin taas itkuun kun menin vessaan ja näin itseni peilistä. Mullakin oli fritsu kaulassa ja nännin vieressä. Aattelin et miten kauheelta ne näytti kun aattelee sitä et kuka ne teki. Jotein muutamien viikkojen päästä oli jo olo parempi.

Siit ei menny sit kauaa kun mentiin taas sänkyyn. Sillä kertaa ei oltu otettu drinkkejä yhtään. Se oli vähän sellai terapiajuttu Sen jälkeen ollaan oltu sängyssä monia kertoja ja jossain vaiheessa me käyttäydyttiin enemmänkin ku rakastavaiset ku äiti ja tytär. Mustasukkasuus tuli kuvioihin, epäilyt, syytökset Nyt kun äiti on jo vanhus eikä enää pahasti sillä muisti pelaa,niin asia alkaa olla taakse jäänyttä.

Kävin terapiassa joitakin kertoja,mutta syyksi sanoin ihan muuta. En kehdannut koskaan sanoa, että "minä nussin äitini kanssa". Eihän sellaista voi sanoa. Insesti on jotain järkyttävää Ja olo on mustaakin mustempi. Tee siinä nyt sitten töitä, kasvata omaa perhettä, ole hyvä vaimo jne. Elämässä voi joskus tyhmänä sortua järkyttäviin virheisiin. Nii minkäköhän ikänen olet nyt? Mietin et mahtaako tällasta tapahtua kuinkakin paljon tai vähän Todella hyvä tarina kaikkineen.

Ikääni en viitsi sanoa, sori: Ja kyllä tätä tapahtuu. Mutta kuitenkin harvemmin siten, että kumpikin osapuoli on siihen valmis ja halukas. Enemmänkin se on sellaista, josta tulee joko heti tai sitten myöhemmin ikävyyksiä, kuten jopa tuomioita, ja että lapsi joutuu käymään terapiassa, kun on laskettu himot järkeä käyttämättä vapaaksi alaikäistä lastaan kohtaan.

Vaikkakaan en ole paras ihminen arvosteleen, mut ne äijät jotka käyttää lapsiaan hyväksi, niin se on jotain todella kuvottavaa. Venäjällähän esim se on järkyttävän yleistä. Menin sanomaan, että olen lapsena syönyt niitä pakosta enkä pidä koko marjasta missään muodossa. Äiti otti asiasta nokkiinsa, ja siinä meni välit.

Vuosi mennyt ja sama jatkuu. Kuitenkin biologisen isäni ainoana lapsena tulen perimään hänen kaiken omaisuutensa. Se ei kummoinen ole, mutta isäni sisarista yksi hamstraava persoona on kyllä ollut vailla yhtä jos toista, muun muassa osuutta kesämökin myyntihinnasta. Toivotin tädilleni onnea matkaan ja pesin käteni koko suvusta samalla rykäyksellä.

Tässä tapauksessa minä olen se ahne paska, jolle lakimiesten välityksellä soitellaan, mitä tavaraa milloinkin halutaan. Kannustin, että jos ette enää innostu ja ikää on, niin tehkää mitä haluatte, laittakaa rahat matkustamiseen. Matkustivat jonkin verran ja sitten äkkiä ostivat siskon kanssa kimpassa mökin. Mökki piti kuulemma kuitenkin saada, ja kun sisko asui lähellä, oli se tietenkin järkevää.

Vuodet vierivät ja sitten myytiin asunto. Mitä sitä kahdella paikalla, kun mökissäkin voi asua. No, sitten aika jätti kummastakin suht peräjälkeen. Kävi ilmi, että jäljellä oleva omaisuus oli siskon nimissä ja vanhempien elinaikana omaisuuden myynnistä saadut rahat menivät siskon talon remppaan, siskon autoon ja veneeseen.

Lomalla on enemmän aikaa kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin.

: Rietas mies erotiikka homoseksuaaliseen tarinat

Rietas mies erotiikka homoseksuaaliseen tarinat 667
Rietas mies erotiikka homoseksuaaliseen tarinat Ei tarkoitus arvostella, ihan puhtaasti ihmettelen. Itketti, hävetti ja pelotti. Tajuan, ettet halunnut lopettaa eikä pystynyt lopettamaan. Kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen Hankin itselleni ensimmäisen rakastajan ja perustin tämän blogin. Se oli kiihottavaa, likasta, syntistä
Sukkahousu kuvia gay bodyhieronta Op uusikaupunki kypsää homoseksuaaliseen naista
Sit ku äiti näki mun poslarin ni se alko siit kohkaan. Kaseva laulo kisapurren lavalla, minä olin pakun takahutlaarissa ollin raiskatttavana. Niitä asioita, joista lapsi näkee äidin pitävän, oppii lapsi myöhemmin hakeutumaan sellaiseen. Vuosi mennyt ja sama jatkuu. Vuodet vierivät ja sitten myytiin asunto.

SEX KUOPIO SIWA HÄMEENTIE 42 HOMOSEKSUAALISEEN