Mutta mikä meillä on uutta miesten elämäntyylissä, on jo gammal sak Ruotsissa. Siellä ei ole lainkaan epätavallista, että yliopisto-opiskelijamies käy solariumissa ja lisää aamuisin kasvoilleen värivoidetta. Alkuaan metroseksuaali-termi määriteltiin jo luvun puolivälissä. Sen jälkeen se on innostanut myös monia tutkijoita tekemään siitä oman tulkintansa. Amerikkalaisen futurologi Marian Salzmanin mukaan metroseksuaalisuus on seurausta työpaikoilla tapahtuneesta naisten valtaannoususta ja sitä seuranneesta perinteisten sukupuoliroolien muutoksesta.

Teorian mukaan miehet tahtovat esiintyä naisten tapaan itsestään huolehtivina, hyvän kasvatuksen saaneina ja avoimina. Hyväksyessään elämäänsä pehmeämpiä arvoja etenkin vanhemmat metroseksuaalit puolustavat perhettä ja korostavat miehen roolia lastenkasvattajana ja perheen koossapitäjänä.

Kun David Beckham poseeraa muotiraamatuissa ilman paitaa, lapsi sylissään ja kertoo samalla onnellisen perheen olevan hänen menestyksensä salaisuus, pääsee niin miehiltä kuin naisiltakin syvä, ihastunut huokaus. Tosin joitain tuo saattaa oksettaakin. Metroseksuaaleissa saattaa nähdä jälleen yhden uuden todisteen kulttuurimme ulkonäköpakkomielteestä. Myönnettävä on, että hyvä on, kun mieskin käy suihkussa ja rasvaa jalkansa, mutta entä ylenmääräinen peiliin tuijottelu ja kaupassa ravaaminen?

Arvioijasta riippuen sitä pidetään naisten tapauksessa osoituksena joko naisen tyhmyydestä tai turhamaisuudesta tai siitä, että nainen on patriarkaalisen yhteiskunnan alistama. Ovatko metroseksuaalit todiste tasa-arvosta vai siitä, että nyt miestäkin pannaan halvalla?

Vaikka olemme etsimässä vaatteita hänelle, jaksan kiertää kauppoja koko päivän", design-farkkuihin ja hillittyyn paitaan pukeutunut Petri Ahonen, Skandinavian Hunks -tanssiryhmän toimitusjohtaja kertoo.

Itse hän tekee etenkin ulkomailla paljon heräteostoksia. On hienoa lähteä illalla ulos, kun tietää näyttävänsä hyvältä.

Lähtiessään illalliselle Ahonen pukeutuu mieluiten tummaan ja hyvin leikattuun pukuun. Silloin hänen käytöksensä muuttuu automaattisesti herrasmiesmäisemmäksi.

Ostospaikkoinaan Ahonen suosii mieluiten New Yorkin tai Rooman kaltaisia suuria kaupunkeja, viimeksi rahaa paloi Las Vegasissa. Tanssiryhmän toimitusjohtajana ja samalla myös ryhmän esiintyjänä ulkonäön on oltava kunnossa jo työnkin takia.

Käyn salilla kuusi kertaa viikossa, mutta kaikki tekeminen lähtee omasta itsestä ja hyvinvoinnin tärkeydestä. Terveellisen ruokavalion lisäksi noudatan myös terveellisiä elämäntapoja, en tupakoi ja juonkin vain kohtuudella. Siten myös ihoni on aina ollut luonnostaan loistavassa kunnossa.

Olen tosin aina käyttänyt ihonhoitotuotteita ja pitänyt huolta siitä, ettei iho pääse kuivumaan. Vaikka itsestään huolehtivalle, iltaisin ravintoloissa naisille tanssivalle miehelle riitäisikin vientiä, Ahonen pitää itseään yhden naisen miehenä. Häät ovat tulossa ja toivottavasti myös suuri perhe. Fiksuudellaan ja vahvuudellaan nainen tuo moniin asioihin huomattavasti enemmän järkeä", Ahonen sanoo. Tommi Björkin olemus on rento mutta huoliteltu.

Keskellä valkoisinta talvea hänen kasvojaan komistaa aito rusketus. Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi ja silmillä on design-lasit. Lasejaan Björk uusii niin usein, että niiden hinnalla olisi tehnyt jo monta silmäleikkausta, mutta se ei ole olennaista, tyyli on.

Björk istuu työpaikkansa Rainmakerin sohvalla nuorisovaatteiden ympäröimänä. Samat vaatteet nähdään kaupoissa ensi syksynä. Yhdessä veljensä Harrin kanssa Björk pyörittää tukkuliikettä, joka vastaa pitkälti Suomen trenditietoisten vaatevalikoimasta. Siten Björk on enemmän kuin tietoinen, mitä muodissa tapahtuu, ja hänen oma tyylinsä on usein ison askeleen edellä. Sen jälkeen niitä ei enää voikaan käyttää. Seuraan muotia, mutta oma tyylini tulee vahvasti takaraivosta. Yleensä tiedän, etten ole mennyt pahasti metsään, kun menen pelaamaan frendien kanssa biljardia ja ne nauraa, että mitä helvettiä sulla nyt on päällä", Björk sanoo.

Kotona onkin tavaraa jo yhden vaateliikkeen verran, tietysti siisteihin pinoihin aseteltuna. Kesäisin Björk hankkiutuu eroon osasta kirppareilla, mutta Hawaji-paidat jäävät kaappiin odottamaan suotuisaa trendisuvannetta.

Siten 90 euroa uudesta paidasta on pikkuraha, kunhan tuote on laadukas. Koska reissaan paljon, mulla on aina voidepurkki laukussa ja väsyneelle iholle tarkoitettu silmänympärysvoide on ihan ehdoton rankan baari-illan jälkeen, jos aamulla pitää mennä duuniin.

Ollessaan vapaalla valtaosa Björkin ajasta kuluu urheillessa. Hän käy salilla, pelaa fudista, lumilautailee, lenkkeilee, venyttelee sekä kokeilee mielellään uusia lajeja. Viimeisimpänä hän innostui astanga-joogasta. Jooga tuo loistavan olon. Se on hyvä tapa aloittaa viikko, sillä tunnin jälkeen olo tuntuu aina levolliselta.

Jo vuosikymmenet miehiä tanssitunneille houkutelleen tanssija-koreografi Osku Heiskasen mukaan miehisten mallien muutos näkyy Suomessa uskalluksena kokeilla perinteisesti feminiinejä asioita. Kyllähän jotkut miehetkin kasvohoidoissa käyvät, mutta useammat pitävät sitä täysin turhana", Heiskanen sanoo. Vaikka kokeilunhalua olisikin, puuttuu miehiltä tietoa. Monet esimerkiksi uskovat ihonkuorinnan vaikuttavan ihmisen bakteerikantaan epäterveellisesti.

Eikä kasvonaamioitakaan ole toistaiseksi otettu käyttöön miesten saunailloissa. Usein kehitys tapahtuu myös itsestään. Kun miehet esimerkiksi löytävät astanga-joogan, selviää ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen merkitys heille kuin itsestään.

Heiskanen uskoo, että miehen muutoksen taustalla on sukupuoliroolien höltyminen. Viime vuosikymmenen aikana naiset ovat omaksuneet paljon miehiltä ja muuttuneet etenkin työelämässä kovemmiksi ja määrätietoisemmiksi.

Ja nyt miehet haukkaavat puolestaan naisten tontilta. Pojat ostavat enemmän brändivaatteita kuin tytöt. Lisäksi miesten kosmetiikkakulutus on kaksinkertaistunut joka vuosi luvun lopusta. Arviolta 70 prosenttia heistä asuu Helsingissä, loput Turussa ja Tampereella.

Poikia, jotka eivät ole lainkaan kiinnostuneita ulkonäöstään on koko ajan vähemmän. Tärkeitä vaikuttajia ovat olleet idolit, kuten David Beckham. Viimeisen kymmenen vuoden aikana metroseksuaalinen elämäntyyli on lisääntynyt nopeasti.

Ja viime aikoina vauhti on vain kiihtynyt. Pääosin metroseksuaalit ovat alle 25—vuotiaita, 30 ikävuoden ylittäneitä metroseksuaaleja on todella vähän. SS-johtaja tapasi käydä manikyyreissä.

Horror liikkui aina kiillotetuissa ratsastussaappaissa ja valkoisissa hanskoissa. Hänen väitettiin päihittäneen Richard Nixonin tv-väittelyssä, koska antoi puuteroida kasvonsa. Dandy-runoilija, joka viimeisteli aina asunsa vaaleanpunaisilla hanskoilla. Solarium-yrittäjien ja kultakauppiaiden märkä uni. Demokraattien presidenttiehdokas, joka liputtaa metroseksuaalisuuttaan. Myös oman ulkonäkönsä ammattilainen. Professori, joka on aina moitteeton, kaikin tavoin.

Kirjoittanutkin keisarinajan tavoista ja seuraelämästä. Carl Gustav Emil Mannerheim: Ymmärtääkseni tämä termi 'metroseksuaali' on ollut olemassa ja ihan käytössäkin jo iät ja ajat. Cityn pitäis kai investoida paremmin kaiken maailman Vanity Fairien ja Maximien seurantaan ettei tarvi aina tulla jälkijunassa Milläköhän tavalla sana metroseksuaali on parempi tai kuvaavampi kuin hieman tutumpi termi androgyyni?

Nooh, ei kai itsestään huolehtiminen ja esteettinen mielenlaatu tee miehestä millään muotoa androgyyniä? Ehkä olisi jo aika päästä eroon suomalaisesta HK: Lähes puolet jätkistä meidän koulusta on tollasii meteoroseksukologisia. Ei niitä erota sellasista kauheista trendi muijista mikään muu ku se että ne vaan sattuu oleen vastakkaista sukupuolta.

Onko se niin että jos halua olla meteorologiseksuaalinen niin täytyy olla rikas tai tehdä ihan helvetisti töitä, koska kaikkiin niihin kalliisiin vaatteisiin ja hoitotuotteisiinhan menee ihan älyttömästi rahaa. Tai ainakin niihin vaatteisiin jos niitä ostetaan sen mukaan että ovatko ne kalliita ja hienoja, eikä sen mukaan että kestääkö ne vielä seuraavan päivänä tai voiko niitä edes pitää seuraavana päivänä kun ne ei oo enää muotia.

Tunnen itseni huonoksi ja epänaiselliseksi kun miehetkin pitää parempaa huolta ulkonäöstään kun minä. Metroseksuaali käsite on vain käsite. Europpassa on jo 30 vuotta miehet käyttäneet erilaisa kosmeettikkatuotteita ja meikkiä.

Siis Suomessa JUnttilassa se on jotakin erikoista. Parempi on teitysti löytää oma tylinsä ja varoa markkinamiesten paskoja juttuja , jotka eivät ole todellisuuden kanssa mitään tekmistä. Nyt yritetään käyttä vain markkinrakoa hyväkseen miesten osalta saada myyytä miheille uusia arvoja ja tavaraa. Mutta miten on sisäisen kauneuden laita. Italiassa ja Ranskasa jossa on pitkät pertinteet kaunedelle, tietvävt mysö miten korostetaan omia hyviä puolia ja rumia puolia.

Suomessa taas tämä puuttu kokonaan. Kaikki näyttää samalta ja ajttelvat samoin. Siis suomalaiset on helppoa tavaraa liikemiheille. Vaatikaa myös laatua ja arviokaa itseänne yksilönä. Silloin tekee, kun kyseiset ominaisuudet on yhdistetty feminiiniin alakulttuuriin. Ihmisen sukupuoli koostuu fyysisistä ja henkisistä ominaisuuksista ja kulttuurisidonnaisista käyttäytymisen muodoista. Niin kauan, kun vaatteet eivät toimi fetissinä, niistä pitäminen on mahdollisimman kaukana mistään seksuaalisuudesta.

Joo , tsiigasin jonku uuden South Park jakson ja jakson nimi oli muistaakseen metroseksuaali, tai jotain englanniksi tietty.

Luulin et se oli niitten keksimä uskomattoman hyvä läppä. Kandee hakee se jakso netistä. Jutut alkaa olla melko vähissä, jos pitää jauhaa junteille jotain uskomatonta hatusta vedettyä paskaa. No city-lehti nyt muutoinkin on suunnattu mielestäni maalta kaupinkiin muuttaneilleille idiooteille, joitka kaipaa valmista trendipakettitietoutta.

Onpas jännän tarkkaan pystytty laskemaan ja luokittelemaan väite. Mun mielestä viimesimmäks trendikästä on se mitä city-lehti tarjoaa. Kertoohan sen jo esimerkiksi lukijoiden parhaiksi äänestämät "bajlupaikat" ja baarit, joihin sisältyy jotkut vitun junttijuottolat kuten "fiiver" ja joku vitun helsinkiclubi.

En tiedä sitten mikä on totuus, mutta itse ajattelisin, että yläasteikäiset pojankoltiaiset eivät vielä "ryhmäpaineen" alla innostu muotivillityksistä "ja muista homojutuista". Sitten lukion aikana tapahtuu muutos kun pojat pikkuhiljaa alkavat havahtua muotiin rukoilen, ei mitään "mut ziiz ohan poicceuxiici" -paskaa, puhun laajassa mittakaavassa.

Tytöillä tämä vaihe tapahtuu paljon aikaisemmassa vaiheessa, ja silloin kun pojille asiasta tulee villitys, tytöille se on jo rutiinia, joka saattaa selittää tuon ilman lähdettä annetun tilaston. Mutta joka tapauksessa metroseksuaali on sanana ihan naurettava. Ulkonäöstään huolehtivia, tai kyynisesti sanoen peiliin liikaa tuijottavia, miehiä on varmasti ollut iät ja ajat, vaikka se nykyään olisikin trendikästä koska trendit ovat dynaaminen ilmiö, miesten meikkaus on voinut joskus kauan sitten olla jopa trendikkäämpää kuin nykyään.

Seuraavaksi saadaan lukea uudesta ihmistyyppistä nimeltä juppi ja esitellään viimeisin villitys maailman metropoleissa, kenkäpuhelin. Ajattelin itse juuri sanoa samaa luettuani artikkelin paperiversion. Hyvä, että muutkin lukijat ovat samaa mieltä. Artikkelissa myös sanottiin, että Suomessa on "jo" niin ja niin monta tuhatta metroseksuaalia.

Jos ja kun metroseksuaali tarkoittaa lähinnä urbaania hedonistia, miten sellaisten määrä voidaan laskea? Kerrottiinko 20 vuotta sitten City-lehdessä, että Suomessa on "jo" niin ja niin monta tuhatta juppia? Artikkelissa "tutkijan" esittämä "arvio" metroseksuaalien määrästä oli luokkaa yksi promille väestöstä. Siis vain yksi promille väestöstä on urbaaneja hedonisteja? Onko tämä City-lehti vai Pihtiputaan sanomat? Artikkelissa "tutkija" sanoi "metroseksuaalisuutta" englanninkielisten maiden ilmiöksi.

No, Ranskassa ja Italiassa urbaani hedonismi on ollut vanha perinne jo vuosisatoja ennen kuin englanninkielisissä maissa keksittiin sana "metroseksuaalisuus". Missä ihmeen norsunluutornissa tämä "tutkija" elää? Ei mitään kosketusta reaalimaailmaan. Juttu oli ensimmäinen kotimaisen median suurempi haltuunotto noista meikkaavista kundeista.

Se, että kundit käyttävät enemmän rahaa ulkonäköönsä kuin mimmit, on uusi asia. Oli bueno, että myös metroskesuaalien määrää oli pyritty evaluoimaan, yleensähän lehdet tekevät kaiken maailman ilmiöistä juttuja, mutta jättävät ilmiön suuruuden konkretisoimatta.

Totta, e ttä ulkonäöstään huolta pitäviä kundeja on ollut aina. Äärimmäisenä se on näkynyt gay-yhteisöissä. Toisaalta urbaani hetero hedonisti ei välttämättä ole metroseksuaali vaan juppi.

MS on hieman feminiini ulkonäöstään huolta pitävä heteromies. Ihan mielenkiintoinen artikkeli mutta määrittelyssä oli että "pitää naisista", jonka ymmärsin että "ei homo". Kuitenkin artikkelissa esiintyi henkilöitä jotka ovat homoja. Mutta muuten ihan ok juttu. No mitäs ne porvarilliset boheemit sitten olivat, mistä vuosi sitten kirjoitettiin samaan sävyyn Rahan kulutuksella on vähän huono alkaa mittaamaan, että kuinka paljon eri sukupuolet käyttävät rahaa nyt esim.

Piti sanomani, että kuinka paljon ostelevat, eikä kuinka paljon käyttävät rahaa Tietääkös kukaan mikä on se voide joka saa "ihon näyttämään vastustamattomalta klubivalojen loisteessa"?? Meitsi haluaa ainakin näyttää hyvältä. Jos joku pitää sitä homomaisena, niin sehän on kamalan ikävää. Dandysmihän on käsitteenä ikivanha.

Jo -luvun eurooppalaisteattereissa istui näytösten aikana lavan reunassa pyntättyjä aristokraattimiehiä englanniksi "fop" , jotka olivat varanneet kyseiset paikat erityisesti näyttäytyäkseen yleisölle. Itseäni alkaa kyllä vähitellen kuvottamaan Helsingin pintaliitokulttuuri, sukupuoleen katsomatta.

Kun ei löydy sisältöä, on keskityttävä kuoreen. Surullista, mutta niin nykypäivää. Ok, nyt sitten puhutaan metroseksuaaleista eli ennen nämä tuntemamme "homot". Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, että kun ei löydy sisältä mitään, on keskityttävä kuoreen. Ja se on surullista jos mikä! Kuka vähänkään koulutettu edes haluaisi olla metroseksuaali?! Jos opiskelet, käyt töissä, "urheilet kuusi kertaa viikossa" ja olet artikkelin mukaan vielä alle 25 vuotias, niin kuullostaapa aika epäloogiselta yhtälöltä.

Tai sitten näiden trendipellien vanhemmat maksavat kaikki "klubivoiteet, jotta iho näyttää mahdollisimman hyvältä"!!! Miksei miehet saa olla miehiä, ja naiset naisia?! Kuulostaa idioottimaiselta, että ihmiset valittavat "pintaliitäjien" elämän tyhjyydestä, mutta itse käyttävät huomattavan osan omasta energiastaan heidän paheksumiseensa Määrittele juppi-"ilmiön" suuruus luvulla.

Olisiko kukaan täysjärkinen tutkija sanonut luvulla, että juppeja on Suomessa "jo" ? Jonkinasteisia juppeja, boheemeja porvareja tms. Miksi se heteromiehen feminiinisyys olisi välttämätön "metroseksuaalin" kriteeri? Miksi feminiininen heteromies ei toisaalta voisi olla juppi? Miksi feminiininen urbaani hedonistinen homomies ei voisi olla "metroseksuaali"?

Mitä ihmeen järkeä tuollaisessa määritelmässä on? Eikö urbaani hedonismi ole parempi määritelmä kuin heterous ja feminiinisyys? Käyttäkööt miehet klubivoiteita ja hameita siinä missä naiset housuja. Ihan mitä vaan mieli tekee.

Mutta kirjoittaahan saa ja juttuja lukea. Vähän tulee kyllä mieleen suomalaisten naisten uusin vitsaus: Loistavasti onnistunut elokuvamarkkinointi sai aikaan keskustelua yhteiskunnallisella tasolla todella pienestä asiasta. Siis perusjoukko on eli suurissa kaupungeissa asuvat vuotiaat miehet. Suuri joukko on perheenisiä tai opiskelijoita, tavallisia työssäkäyviä kansalaisia, joita eivät kosmetiikka tai muoti juurikaan kiinnosta.

Tämä näin nopeasti pohdittuna. Ei ihan huono arvio jutun asiantuntijalta, kuka sitten lie olikaan. Jännintä tässä on se löydös, että nuoret kundit laittaa enemmän rahaa ulkonäköönsä kun mimmit.

Kundeilla on tilastojen mukaan myös kalliimmat harrastevälineet ku mimmeillä. Ja kaikki voi arvata kumpi sukupuoli laittaa enemmän rahaa autoihin yms. Eli jostain se fyffekin niihin tulee, eli onks jannut jo heti alusta lähtien paremmin palkattuja? Vaan eipä ole City puppua kesimässä, on tämänkin artikkelin aineet löydetty britti- ja amerikkalaislehdistöstä. Siellä metroseksualliskohu alkoi jo aiemmin, mutta City on kyllä vielä ihan ajan hermolla.

Kylla taas jaksaa ihmiset valittaa, millon olaan liian juntteja ja millon liian juppeja. Onneks City-lehdessa osataan ihmisten viihdyttaminen - lukijapostin lukeminen saa hymyn kenen tahansa naamalle. Jos on huonopaiva, niin tiian mika auttaa aina!!!

Niin, miksi "metroseksuaali" tarkoittaisi vain miehiä? Eihän myöskään jupin käsite rajoitu miehiin. Anyway, hieman metroseksuaalimatematiikkaa sinulle: Ajattelisin itse asiaa näin: Olen 20 vuotias kauppatieteiden ylioppilas.

Harrastan uintia, joogaa ja kuntosalia. Asun tällä hetkellä brysselissä. Olen myös asunut lontoossa ja kööpenhaminassa. En ole ennen edes ajatellut, että tapani voisivat olla naisellisia.

Olen tosin käynyt hampaiden valkaisussa, ihonpuhdistuksessa, korvalehtien muotoiluleikkauksessa. Käyn myös solariumissa säännöllisesti. En pidä itseäni narsistina, vaikka tapani siltä saattavat ulkopuolisesta vaikuttaa. Haluan näyttää hyvältä joka hetki. Mitä pahaa metroseksuaalisuudessa siis on? Epäilenpä, että kyseessä on uusi käsite vanhalle ilmiölle. Siis oletko sinä tosissasi????? Huomaa että mallin työt sopii sinulle koskan eihän sun teksti tarkoita yhtään mitään!!!!

Ja eiköhän sun pitäis olla samaa mieltä näiden "markkinamiesten" kanssa jotta saisit uuden sopimuksen? Kieltämättä metroseksualissus on jo ollut pitkään olemassa, varsinki rock-maailmassa. Itse en ole musiikkimiehiä, mutta näkeehän sen jo jopa luvun rokki bändeissä miten miehet pitää huolta itsestään esim.

Se että tämä juttu saa nyt suosiota meidän maasamme on se että nyt on kerrankin henkilö esim. Beckham, ketä ihmiset kunnioittavat, ihailevat ja loppujen lopuks haluais olla kuin hän, on suosiossa. Itse olen aina ollut, ja tulen olemaan Beckham fani, joka ikisellä tavalla!!!

Vaikka liikemiehet tekevät tällä tavalla rahaa niin mitä siitä??? Harmi vaan etten itse keksinyt sitä. Eikös tällaisella käsitteellä ole nimi jo ennestään Mä kyllä tahtoisin oppia ehostamaan itseäni. Olkoon se vaikka kuinka turhamaista. Mutta mistä mä saisin oppia. Onko kellään tiedossa hyvää nettisaittia tms. Tai vaikka jotain muuta mestaa? Hei, Ei siihen ehostamiseen tarvita niin sanotusti oppeja, joita voisi opettaa. Voin listata sinulle itsensä huoltapitämisen kultaiset säännöt:.

Vältä suolaisia ruokia kerää nestettä ja äläkä syö rasvaa kuin sen verran, että iho ja hiukset eivät mene huonoksi kyllä, rasvaa tarvitaan ihon kimmoisuuden ylläpitämiseen.

Syö tarvittaessa vitamiinivalmisteita, kuten multitabseja. Raitis ilma näkyy ihmisen ilmeestä ja perusolemuksesta. Käy kuntosalilla jos haluat rautaisen kropan. Itsekuria tässä kysytään, mutta rantakaudella komea lihasmassa palkitaan! Älä kuitenkaan unohda harrastaa kuntosalin ohella aerobisia lajeja uinti ja juoksu ovat hyviä! Tämä ei tarkoita, että ostat kalleimmat muotikuteet, vaan yritä löytää oma tyylisi. Käytä vapaapäivä vaatekaupoissa kierrellen, sovittaen ja tyylineuvoja kysellen.

Erityisesti pienet yleensä kalliit erikoiskaupat mielellään antavat tyylivihjeitä ja kertovat mielipiteitään erilaisista asukokonaisuuksista. Hiustyyli on kenties helpoin mahdollinen tapa uudistaa omaa tyyliään.

Värjää, vaihda leikkuumallia, ihan mitä vain! Koita löytää oma tyylisi! Suomessa miehille suunnattuja aikakauslehtiä on vähän. SK-Mies on eräs, mutta toisaalta ei kovin hyvä oma mielipide. Jos olet löytänyt oman tyylisi, ei se tarkoita paikalleen jämähtämistä. Oman tyylin hakeminen on elinikäinen prosessi. Ajat muuttuvat, niin muuttuu tyylisikin. Tämä on monien suomalaisten mielestä vielä turhamaista ja kenties hieman naismaista, mutta itse teen samat rutiinit säännöllisesti:.

Käytä ehdottomasti kosteusvoidetta ja kenties yövoidettakin. Ryppyvoiteita voit käyttää jos olet taikauskoinen.

Itse käytän arbutin-nimistä hoitoainetta, joka poistaa ihon punoitusta. Kyseinen aine todella tehoaa, mutta on tyyristä. Yleensä ulkopuoliset eivät huomaa sinun meikanneen toki jos he näkisivät kuvasi ennen meikkausta Itse pyrin pitämään kasvoni niin hyvässä kunnossa, että virheitä ei juuri tarvitse keinotekoisesti peitellä.

Riippuu toki hiuksista, jotkut saattavat pitää italialaisille tyypillisestä ns. Vielä ekstravinkkejä, joilla olen todennut joko ulkonäön tai oman itsetunnon paranevan todella paljon:.

Itse käytän todella upean ruskean sävyisiä kuukausittain vaihdettavia piilolinssejä. Kokeile optikolla omiasi, kirkkaat silmät todella herättävät huomiota! Valkaisu on turvallinen ja helppo ulkonäön kohennuskeino! Itse maksoin pepsodent-hymystäni noin euroa.

Tulos oli sen arvoinen! Myytit kertovat, että valkaisu tuhoaa hampaat ja pilaa elämän. Kumpikaan ei välttämättä kaikkien silmissä paranna ulkonäköä, mutta jos itse pidät niistä niin ota ihmeessä.

Tatuointi esimerkiksi kohotti omaa itsetuntoani roimasti! Omasta kehostaan ei kannata tehdä temppeliä jota palvoa. Erilaiset plastiikkakirurgiset toimenpiteet ovat rahanhukkaa ja ehdottomasti liioiteltuja ulkonäön ehostamismenetelmiä. Poikkeuksena voidaan toki mainita todella suuret ulkonäölliset poikkeamat esim.

Omalla ulkonäön tehostamisella ei haeta perfektionistista narsismiin taipuvaa täydellisyydentavoittelua. Tube Porn City Riley Reid kokeenet, teini nymfomaani.

Valkoinen MILF ja hänen musta naapuri. Spicy Big Tits Pretty boy and Heidi cook up pharmaceutical copies in their kitchen. Pieni prostituoitu saa ulkona kahta kyrpää yhtaikaa. Linkitettyjen verkkosivujen sisältö ei ole vastuullamme, joten käytä omaa harkintaasi selatessasi pornolinkkejä.

Punatukkainen Nacho Vidal on tuhma tyttö. Amatööri pari tekee kotona pornovideota. Top Hd Xxx All of the videos submitted by websites that are not under our control. Amatööri webkamera beibi dildoottaa kotona. Amatööri pari tekee kotipornovideota. Uusia videoita Kategoriat Suomi. Fresh Porn Clips Lataa uudestaan Lisää ostoskoriin. Aj Applegate haluaa penistä syvälle vittuun. Suomalainen huora tienaa rahaa hotellissa. Satunnaiset videot Uusimmat videot Katsotuimmat videot Eniten kommentteja Parhaiten arvioidut.

3 Wrz org finnish porn stars thai hieronta tallinna deitille kokemuksia suomi fetissi mies ja pönttö haisee ilmaista puhelin seksiä suomi24 treffit fi .. Piiskattu nainen nahka spermalaukauskoosteet sex work as ilmaisia Homoseksuaalinen Tantra hieronta episodi Kipu pohkeen yläosassa turku sex work. 2. elokuu Mutta itseä vituttaa se, miten kristityt homoseksuaalit pilkkaa Jumalaa. jokaisella on joitain fetissejä vaikka naisten sexikkäisiin alus vaatteisiin että ne .. Further study will be needed to work out the details, but the meaning of the .. minkään mitä väliä sukupuolella on? samaa nahkaa saatana kaikki u__u. Tube For Work Tube Porn Kiss My Loved Video Hullu koulutyttö masturboi yksin kotona. HQ Tube XXX HD Porno Chief Ilmaiset Porno Videot Contact Us Terms.

THAIHIERONTA LEVI SUOMEN HOMOSEKSUAALISEEN PORNOTÄHDET

: Nahka fetissi homoseksuaaliseen sex work fin

Nahka fetissi homoseksuaaliseen sex work fin 82
KARVAISTA VITTUA HOMOSEKSUAALISEEN SOUMI PORNO Quntele tarinat sex gay tarina
Nahka fetissi homoseksuaaliseen sex work fin Äiti antoi gay kalua seksi live chat
SUVI GAY PORNO SEX WORKS 602
Nahka fetissi homoseksuaaliseen sex work fin Äitiä perseeseen aikuisten ilmainen seksi homoseksuaaliseen
Uskolla rehentely on myös syntiä! And they persuaded other young men to study them with a mixture of envy and desire. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. Katuuko silloin, jos samaa asiaa toistaa hyvillä mielin päivästä toiseen? Shoppailu hoitaa suhdetta Petri Ahosen mukaan asu määrittää mielentilan.

Nahka fetissi homoseksuaaliseen sex work fin