Sinä, joka kommentoit tai luit tätä kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan! Tänään tajusi että koulu on oikeasti nyt ohi. Kun ei huomenna tarvitse mennä enää kouluun. Nyt pitää vaan löytää työpaikka kesäksi. Kun en päässyt sinne minne oli paikka luvattu. Ja kesän jälkeen toivottavasti ammattikorkeaan.

Amk haku Lauantai Eli eilen lähti sitten amk haku paperit menemään. Saa nähdä miten käy. Toivottavasti menee hyvin ja pääsen sisälle. Oli juu tosi vauhdikas ilta mulla. Tuli otettua vähän kuppia. Ehkä jopa vähän liikaa. Kun tuli puhuttua kerran illan aikana norjaa posliinikuningattarelle. Mutta kyllä tästä selvitään. Nyt pitäisi lähteä parturiin ja pitäisi vielä itse ajaa autoa.

On vähän pientä krapulaa meinaan. No mutta enköhän minä selviä. Toivottavasti huomenna on parempi olo. Pitää vissiin lähteä ajamaan kohti Hankoa meinaan silloin. Mutta se pitää myöntää että oli kyllä kiva taas vähän irrotella. Ei meinaan ole pitkään aikaan tullut otettua oikeen kunnolla. Lue ei omaa saunaa - Minkä merkkinen polkupyörä sinulla on jos on?

Lyönyt kyllä muutaamaa tyyppiä joskus. Yleisin tapa on kuunnella todella rajua musiikkia. Jos oikein muistan niin vuosi sitten pikkujouluna. Olisit pelaamassa perheesi kanssa aliasta ja sinun pitäisi selittää isällesi sana orgasmi? Tekisit koetta ja vilkaisisit opettajaasi joka tölläisi sinua ja kun hän huomaisi, että vilkaisit häntä, hän hymyilisi ja iskisi silmää?

Saisit tietää että sinut on luvattu avioliittoon Jone Nikulan kanssa kun täytät 18 vuotta? Saisit sähköiskun etkä muistaisi enää kuka olet tai mitään muutakaan itsestäsi? Sinun pitäisi pitää yksin esitelmä koko koululle ja puhua mikrofoniin, mutta sinua jännittäisi niin paljon ettei puheestasi saisi mitään selvää ja mikrofoniin kuuluisi pelkkää huohotusta ja läähätystä ja saisit tietää asian vasta kun katsoisit sitä isäsi kuvaamalta videolta? Olisit odottanut bussia jo puoli tuntia ja kun se lopulta tulisi kiloinen mies edelläsi jäisi kiinni oviaukkoon ja sinun pitäisi työntää häntä eteenpäin?

Heräisit huomenaamuna 50 vuotiaana? Joutuisit suljetulle osastolle koko loppuelämäksesi koska äitisi olisi valehdellut sinusta kaikkea sinne? Olisit valitsemassa irtokarkkeja ja joku poika tulisi viereesi ja sanoisi: Koulusi rumin poika olisi kyylännyt sinua ja jokaista askeltasi koko vuoden ja lopulta hän keräisi rohkeutensa ja antaisi limaa ja räkää roiskuvan suudelman sinulle keskellä koulun käytävää ja hän haisisi niin kamalalta että melkein pyörtyisit?

Ja pahoittelisin että en valitettavasti tunne samoin sinua kohtaan. Ihastuksesi tulisi sinua vastaan kadulla ja kun hän näkisi sinut hän alkaisi esittää vammaista ja osoittelisi sinua? Perheesi ilmoittaisi muuttavansa huomenna arabiaan ja sinut pakotettaisiin mukaan?

Ovesi taakse tulisi lehtimyyjä myymään pornolehtiä? Leikkisit koiraa ja konttaisit maassa ja sinulla olisi kaulapanta ja remmi ja ystäväsi taluttaisi sinua ja ihastuksesi tulisi vastaan ja katsoisi sinua kuin häiriintynyttä? Olin pondage hameessa ja tiukassa hihattomassa paidassa ja käteni olivat käsiraudoissa selkäni takana ja tyttö talutti minua näin keskellä kirkasta päivää.

Viettäisit ylioppilasjuhliasi ja sinulla olisi valkoinen kokomekko ja ihmiset naureskelisivat vähän sinulle mutta et ajattelisi sen olevan mitään erikoista, mutta yhtäkkiä mummosi kiljaisi: Olisit ihastuksesi kanssa katsomassa tähtitaivasta ja ajattelisit ettei voi olla enää romanttisempaa ja yhtäkkiä ihastuksesi röyhtäisi ja alkaisi nauraa sille ja pieraisisi kun nauraisi niin paljon?

Sinusta levitettäisiin koulussa huhua että aiot vaihtaa sukupuolta heti kun saat huoraamalla rahat kokoon ja saisit tietää vasta kun huhut kantautuisivat sinunkin korviisi? Muitakin huhuja on liikkunut. Joutuisit yhtäkkiä elämään sarjakuviin Hessu Hopona?

Hessu muuttuisi sitten aika paljon. Olisit isäsi kanssa kahdestaan autossa ja yhtäkkiä alkaisi soida täysillä: Mitä sellaista teit vuonna , mitä et ollut tehnyt koskaan aiemmin? Piditkö uudenvuodenlupauksesi ja teetkö enemmän ensi vuodelle? Mitä sellaista haluaisit vuonna , jota puuttui vuodesta ? Mitkä vuoden päivämäärät tulet aina muistamaan ja miksi? Mikä oli suurin saavutuksesi tänä vuonna? Mikä oli suurin epäonnistumisesi? Kärsitkö sairauksista tai vammoista? Mikä oli paras asia, jonka ostit?

Kenen käytös herätti hilpeyttä? Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Mistä olit oikein, oikein, oikein innoissasi? Mikä laulu tulee aina muistuttamaan sinua vuodesta ? Viime vuoteen verrattuna, oletko: Yksinäisiä miehiä joita kukaan ei edes kaipaa. Vai onko asia näin? Ei välttämättä; aloin miettimään sitä, että mihin ne "kaikki hyvät kirjoittajat" ovat kadonneet foorumilta ja vastaushan on ollut koko ajan kaikkien nenän edessä.

Kukaan ei ole vielä tähän mennessä vaan osannut yhdistää palasia. Tosin teidän kahden jäljiltä se ruumiin palasten kokoonpaneminen voikin olla haastavaa puuhaa. En halua kuulla yksityiskohtaisesti siitä mitä teit jonkun miesparan ruumiille. Olet sen verran isokokoinen nainen ihan noin pituuden tuoman massan myötä , että uskoisin sinulla olevan jo sitä kautta melkoisen hyvä toleranssi alkoholille.

Yhdistettynä tuohon tuputtamiseen ja kuvailemiisi tuntemuksiin tulee kyllä väistämättä heti mieleen se, että kaveri tarjosi jotain ylimääräistä. Se on niin helppo lisätä tuoppiin ylimääräistä matkalla baaritiskiltä pöytään. Miksei ihan siinä pöydässäkin. Eihän se vaadi kuin pari sekuntia minkä aikana katseesi on kiinnittynyt muualle.

En tiedä sitten mikä tuolla sankarilla oli lopullisena ideana. Onneksi se ei selvinnyt sinullekaan vaan kieltäydyit juomasta lisää ja lähdit pois. Oliko teidän tarkoitus mennä sinun luoksesi vai hänen luokse? Ilmeisesti hän ei ollut autolla liikkeessä, kun nautti reippaasti itsekin sen aikana olutta? Teoriassa se olisi ollut melkoisen helppoa liikutella sinua puolitajuttomanakin pitkin kaupunkia julkisilla paikoilla kunhan olisit ollut tarpeeksi sekava ilmaistaksesi itseäsi selkeästi.

Suurin osa ihmisistä olisi todennäköisesti luullut vain sinun nauttineen liikaa alkoholia ja miehen saattavan sinua "turvallisesti" kotiin. Tuo kysymys, että mitä iloa tajuttomasta huorasta on vähän haastavampi, koska se vaatisi asennoitumista samanlaiseen parafiliaan.

Onhan niitä sellaisia, jotka saavat kiksinsä nimenomaan siitä, että se "partneri" on täysin paikallaan ja eloton. Vitustako näitä tietää ja sen takia pitäisikin olla äärimmäisen varovainen. Olen itsekin kerran saanut erään homon luona vieraillessa ketamiinia drinkkiini. Ehdin lähteä sieltä kanssa pois ajoissa. Silloin kun se täydellinen aivojen sammuminen tapahtui, niin olin läheisessä parkkihallissa ja tipuin suorana "lankkuna" alas ja löin pääni betoniin.

Siitä oli kuulunut kuulemma sellainen pojoing kopsahdus ja olin ponnahtanut vielä siitä iskusta vajaan metrin verran takaisin ilmaan. Idiootit kaverini eivät tajunneet soittaa ambulanssia runsaasta verenvuodosta huolimatta. Ne kuskasi sitten mua ympäriinsä koko illan, jonka ajan olin tajuttomana.

Lopulta tullessani hieman tajuihini ne vei himaan ja pyörähdin vielä siellä kerroksen verran rappusia alas portaissa.

Seuraava havainto oli herätä himassa kauttaaltaan veren peitossa sohvalta jonne muija oli raahannut portaista. Kävin seuraava päivänä päivystyksessä ja pääsin samantien osastolle.

Diagnoosina nenänmurtuma ja lievä aivovamma, jonka jälkeen muun muassa suunnistamisen, lähimuistin ja etäisyyksien kanssa on ollut toisinaan paikoitellen vaikeuksia. Joten ymmärtänet miksi en välttämättä halua nauttia mitään mitä minulle tarjotaan avoimena tuntemattoman toimesta. Mutta muuten mä kierin täällä naurusta. Se mitä poistettiin oli osa sun viestistä siinä lainauksessa, ja kyllä mä olen lähtökohtaisesti sitä mieltä että asiakas kannattaa aina pitää hengissä tapaamisilla.

D Trampas, ei kai nyt tässä ketjussa enää voi vetää OT Sait mut uskomaan, että olet tosissasi. Ei mikään trolli, mitään sanomisiani et ole pystynyt kumoamaan. Pieniä kevennyksiä pitää tietysti olla mukana silloin tällöin, kun sä tunnut olevan niin tramaattisen tosissaan.

Kumosit sanomisesi itse ja paljastit olevasi trolololololi: En nyt oikein tiedä nais- tai miesvihasta mutta saattaahan joku ottaa henkilökohtaisesti "et ole summan x arvoinen!

Koen tämän sekä omalta, että hänen kannaltani täysin epätyydyttäväksi ja näin olllen maksan itse vapaaehtoisesti käypän hinnan. Hieno Pönä, kunnioitan sinua suuresti. En saanut yhtään vastausta. Ja raportoida tulokset tänne. Ihan kotimaisten keskimääräisen taksan mukaan tuolle kyseiselle ajalle. Mahdolliset tipit sitten erikseen jälkikäteen. En tosin saanut siltä jolle sinäkin aivan varmasti laitoit.

Transuilla on muuten kovemmat hinnat. Pitäähän se pippelipiikin hinta lisätä mukaan summaan. Mulla on seisonut sille "super-stringi-herkkuperseelle" jo varmaan 6 tuntia yhteensä. Miksi se neiti kiduttaa Liftiä näin pahasti. Minun mielestä sellaisesta pitäisi tulla 3kk yhdyskuntapalvelua ja sellainen keltainen liivi pitäisi olla päälle jossa lukee "oon naisten hyväksikäyttäjä".

Minun mielestä sellaisesta pitäisi tulla 3kk yhdyskuntapalvelua ja sellainen keltainen liivi pitäisi olla päälle jossa lukee "oon naisten hyväksikäyttäjä" Höpö höpö, sitä paitsi voisin antaa 20e tippiä. No eihän ne odottelemalla laskekaan, vaan omilla toimilla. Kuten sanottu, viimeistään siinä vaiheessa kun porukka lakkaa maksamasta ylihintoja ja vaikka matkustaa Keski-Eurooppaan paremman laadun perään.

Tietysti jos kuvittelee asuvansa Neuvostoliitossa jossa kaikki on ylhäältä annettua eikä omalla toimillaan voi vaikuttaa mihinkään, niin se on sitten voi voi. Yllättävän paljon tällaisiakin avuttomia tuntuu olevan vielä nykypäivänäkin. Hikoileviin käsiin suosittelen talkkia.

No jos ottaa niin sitten tietää että on väärällä alalla. En mä jaksa sun kans enää,,, mee trollaileen jotakuta muuta.. Repukkapyssy on ekaa kertaa jumissa: Mä annan aina siwan kassalla tippiä. Niin, ei kai kukaan hullu noin paljoa maksaisi. Ei tietenkää maksa, kun voi kököttää kotonakin ja paistaa alennusmakkaraa. Voi kököttää kotona ja runkkailla yksinään samalla kun trollailee forkalla. Tosin nyt menen kurkkaamaan löytyykö siiviilimaailmasta Liftille sitä yhdenyön tähdenlentoa. Mitäs jos Ekkemondi onkin vegetaristi: Kyllä Eggmond lihaa kaipaa, kunhan kilohinta on riittävän alhainen: Koskeeko tuo toimintatapa vain hupakoita?

Yksi tuttu hieroja piti alennuskampanjan, kun tavoitteena oli laajentaa asiakaskuntaa. Olisitko sinä maksanut normihinnan? Jos tuo koskee vain hupakoita, niin mikä tekee prostituutiosta noin poikkeuksellisen ammatin? Mulle tuli ihan sama mileen, mutta eiköhän noi jutut ole vaan trollausta. Ei niitä kannata vakavasti ottaa. Kukas tämän ketjun aloittikaan, ei ainenkaan Ekku-setä ja silti välistä poistuu kirjoituksia: Poistetut osiot siirretty eksyin aiheesta jatkan täällä - treadiin.

Niinpäs onkin, sorry Ekku-setä että epäilin suo. Meikän makkarajuttu on vaan jätetty välikevennykseksi: Ei olekaan sen takia, että en suostunut siihen. Se olisi voinut kuitenkin olla. Käytät itsekin paljon näitä amatöörejä ja tiedät vallan hyvin sen, että heillä ei ole aina välttämättä tiedossa "käypä" hinta. Eksyn ulos aiheesta ja luen vain n. Olen välillä maksanut ylimääräistä esimerkiksi joidenkin muusikoiden omakustanteista.

Viimeksi näin kävi pari kuukautta sitten kun eksyin eräässä pubissa väärään pöytään. Tai tarkemmin ajatellen, juuri oikeaan pöytään. Hintapyyntö oli 5 euroa, sanoin että maksan 10 euroa enkä senttiäkään vähemmän.

Aion tehdä näin jatkossakin eli sekä eksyä vääriin pöytiin että maksaa ylimääräistä. Scarlet, mä tulin tänne ihan vaan sun perässä sun perääsi notkumaan. Sä saat mut iloiseksi niin ja hämmästelemään, piereekö tuo lentävä humma sateenkaaren? Olen yrittänyt vakuuttaa paikalliset kryptozoologit sateenkaaria pierevien hevoseläinten olemassaolosta, toistaiseksi turhaan koska useimmiten näistä eläimistä on vaikeata saada kuvamateriaalia: Omista havainnoistani yleisin on ollut yksisarvinen, ponit ja hevoset ovat täällä päin hieman harvinaisempia.

Onneksi toisilla on varaa matkustella ja pitää hauskaa. Huutelin perään, kun kävelit ohi. Vai olikse sittenki joku teenakepunkkaritytsä. Onko sulla vielä nenärengas? Jalkapallon MM-kisat alkavat Brasiliassa Huutelin perään, kun kävelit ohi. Taisit sekoittaa mut teenagepunkkaritytsään. Meidät usein sekoitetaan kun meillä on yhtä hyvät perseet. Mullahan on nykyään silmäkulmat, nenä, korvat, nännit, kieli ja kyrpä lävistetty. Suunnittelen orjantappura tatskaa otsaani ja halua lävistää rautatangon pääni läpi.

Oli tappelun tauttua pyytänyt poikaansa sahaamaan kirveen varren poikki, että sai hatun päähänsä. Kirves olisi minusta kyllä komeampi lävistys päässä kuin rautatanko, ellei se sitten olisi painonnostotanko vähintään kilon painoilla. Mä teen lävistäjän töitä, että jos haluat sen rautatangon niin tänne vaan!

Mulla tosin ei oo välineitä ihan niin isoihin, että tuo mukanas. Iski nälkä kun luin tämän: Mä taas väittäisin,että kun on taitava suustaan, niin saa marianne karkin paperi päällä maistumaan melkeinpä yhtä hyvältä, kuin ilman paperia. Himohupakoitsija Pitäisikö käyttää karkkien esim.

Paperi- tai muovikääreet päällä säästyy varmaan ylimääräiseltä siivoamiselta, mutta onko tässä vaarana se että paperia tai muovia päätyy kakkuun? Valmiiksi rouhittua en halua kaupasta ostaa, haluan hoitaa rouhimiset itse. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Laita taikina vuokaan ja paista asteessa n.

Tästä voisi tehdä sellaisen suolaisenkin version, taikinan pitäisi olla eri ja karkkien tilalle jotain hyvää lihaa Musta tuntuu, että joku tarkkailee: D Pitäisi varmaan kirjoittaa tämä notepädillä etukäteen, mutta sieltä siirtyisivät rivilyönnit kiusallisesti vääriin kohtiin En nyt oikeastaan erityisemmin tarkkaile ainakaan en tunnusta. Joskin Pasi kyttäsi tänään melkein kaksikymmentä minuuttia kuvaani mitäköhän se teki sillä välin. Kirjautuessani ulos selaimeni siirtää minut "Who's Online" sivulle.

Huomasin sen sieltä vain sattumalta. Onhan se kömpelöä kirjoittaa täällä varsinkaan mitään pidempää jos vertaa vaikka ihan openofficeen, mutta silti tulee kirjoitettua täältä käsin. Huomaatko muuten mielenkiintoisen "ristiriidan" tuossa kin. Ei tää forkkasofta mikään täydellinen ole, ja gmailiin sentään mahtuu 5 tavua privaattiviestejä. Siinä ei paljoa dekoraatiot paina, tilaa riittää.

Ei todellakaan ole, mutta siihen liittyy tottumuksen lisäksi niin paljon muuta latausta mukaan. Kyllähän sitä halutessaan pystyisi sopeutumaan siihen, että kävisi vain tuolta kautta lukaisemassa, mutta juttu onkin siinä haluaako sitä. Noissa kummassakin esimerkissä se oli vain selvä tekosyy. Vanha suola janottaa, ei kissa karvoistaan pääse, ja forkalta ei poistuta!

Ihan sen halusin kääriä sulle ja samulille pikkuvittuilun kiiltopaperiin: Onhan siinä jotain täytyy kyllä myöntää. Ottaen huomioon senkin vielä, että olen viettänyt tässä leppoista oksikodonista sunnuntaipäivää ja aina laskujen tullessa olen tullut "tarkkailemaan". Ehkä se vain kertoo alati kasvavan toleranssin kasvusta, joka on toki korjattavissa. Ja mitä ownaukseen tulee, niin meinasin vaan, että sulla selvästi on faneja. Mun 'varjokuvalle' ilmoittautui juuri yksi lisää, mutta et säkään oo privalla persettäsi mulle tarjonnut.

Vähän, ihan snadisti olen kateellinen D Tiedä nyt sitten "faneista". Muutenkin se tuntuu jotenkin koomiselta ajatukselta, että maksullisissa naisissa "pakollisista" syistä käyvällä päihderiippuvaisella skitsofreenikolla olisi "faneja".

En minä sellaista ainakaan "fanittaisi" ja minulla viiraa sentään ihan virallisesti. Uskoisin, että siinä pitkälti se sama teema mikä oikeassakin elämässä on. Ihmiset saavat tuntea itsensä ja kokea oman "surkean" elämänsä onnistuneemmaksi kauttani. Veikkaan, että et päässyt täyteen loistoosi sen vuoksi, että se eräs "personal trainer" ja Lifti tiukassa kuosissaan tuli sinne pullistelemaan kanssa. Loppujen lopuksi mitä väliä sillä on osoittaako joku täällä "mielenkiintoa" sitä kohtaan, kun oikeassa maailmassa ne pienet misut tulevat kihertämään ympärillesi kuola ja pillunesteet valuen.

Noin snadisti pers e pektiiviä tarjottuna. Fani on vähän hassu käsite. Mun mielestä on kiva lukea Pömpsyn juttuja, oli se sitten kuinka viripäinen hyvänsä.

Ehkä mäkin sit oon fani. Sigu voisi lukea selässä! Itse ottaisin ne mieluusti sidottuna versiona kansien välissä, en niinkään T-paidan selkämykseen painettuna. Quottaan sua tänne ettei hyvä ketju mene pilalle aiheen ohi menevästä lässytyksestä.

No jos oli jo kahdeksas kerta lyhyen ajan sisällä, niin suosittelen kyllä minäkin mestan vaihtoa: Ihan jo sen vuoksi, että Saksassa on paljon muitakin hienoja kaupunkeja ja kaikista isoista kaupungeista löytyy vastaavia mestoja kuin Artemis. Itse voisin suositella Munchenia, todella hieno kaupunki ihan muutenkin ja sieltähän löytyy myös ihan tuoretta rapsaa täältä foorumilta. Tai jos Saksa kyllästyttää, niin käypäs Madridissa tai Barcelonassa seuraavaksi. Molemmissa riittää nähtävää yllin kyllin ja prostituutti tarjonta on myös hyvää, eikä hintatasokaan ole paha.

Matkailu avartaa, vai mitä sanoisit Tampereen Poika: Saksassa on tosiaan paljon noita paikkoja ja täytyyhän niissä jossain vaiheessa elämää käydä. Täällä niistä ei pahemmin puhuta, mutta esim. Hassua sillä amerikkalainen kaveri väitti että Barcelonassa on pillu paljon kalliimpaa. Ei sitten varmaan tiennyt oikeita paikkoja?

Jos saksasta kuitenkin pitäisi vaihtaa niin menisin mieluiten Thaimaan Pattayalle, syitä tuskin tarvitsee kertoa. Toinen vaihtoehto olisi Tsekkien Praha.

Norwegianilta sais vieläpä suorat lennot samaan hintaan kuin Berliiniin. Nämä on makukysymyksiä mut itse pidän paljon enemmän prahalaisista paikoista kun Saksan panomestoista. Sitä paitsi tämä forkka tekee homman helpoksi. Granadon ja viime aikoina parin muun raporteista näkee kaiken tarpeellisen. Taustaksi sen verran että ikäni johdosta yli 30v tai ylipainoiset naiset ovat mulle lähtökohtaisesti turn off, toki poikkeus vahvistaa säännön, sillä jotkut naiset voivat vanheta ja rasvoittua tyylikkäästi; Mä ja Munaa taidetaan olla samanikäisiä.

Mulla on ihan sama juttu. Jos mä oon ihan rehellinen niin musta osa keskustelijoista tässä ketjussa on syönyt liikaa sieniä Mitähän sieniä osa palstan pojista vetää. I never meant to give you mushrooms, folks I never meant to bring you to my world Now you sitting in the corner crying And now it's my fault, my fault http: Mistäköhän minulla on puute? Tuodaan tuolta hinnat nousussa ketjusta. Etkös sinä nyt tiedä et huorat muuttuu neitsyiksi vapaa-aikanaan ja ne ei kännää, riehu tai harrasta yhden yön suhteita.

Olen aina luullut, että maksulliset muuttuvat öisin kurpitsoiksi. Mulla ei seksin myyminen ole muuttanut baarikäyttäytymistä, siellä ei vuosiin ennen huoraamistakaan oltu vietetty aikaa miehet mielessä.

Mutta, baarista on ihan hakemalla haettu joskus miesseuraa, ja ei se nyt toimi ihan aina naisillakaan vaikka oltaisiinkin selvinpäin yms. Tuo baari käyttäytyminen ei ollut nyt se olennainen seikka eikä se mahdollinen irtosuhteidenkaan harrastaminen. Vaan enemmänkin se, että miten sitä naisena ei palveluntarjoajana suhtautuisi siihen jos joku mies tulisi kysymään suoraan esittelemättä itseään, että lähdetkö panemaan.

Siitä me lprmanin kanssa hieman turistiin tuolla luonnollisesti ihan ketjun aiheen sisällä. Siitäkin saisi muuten hyvän ketjun jo itsessään, että miten seksinmyynti on muuttanut suhtautumistasi miehiin ja irtosuhteisiin. Joillain tuntuu jo ihan foorumipostaustenkin perusteella olevan jo sellainen lähtökohta, että ilmaiseksi ei enää anneta.

Mikä on omalla tavallaan hirveän surullista, mutta samalla ymmärrettävää. Enkä nyt usko tuohon etteikö naiset saisi aina halutessaan baarista kulliseuraa. Poikkeuksena ehkä silloin jos siellä on joku tyttöjen teemailta ja miehiä ei ole laskettu sisälle. Tai kysyä saako samaan pöytään istua, ja sitten voi aloittaa juttelun ihan siitä että oletteko juhlistamassa jotain vai muuten vain rentoutumassa duunien jälkeen.

Yksin olevia miehiä voi lähestyä ihan vain kysäisemällä ovatko yksin liikenteessä, ja jos häntä kiinnostaisi liittyä seuraan. Ihan kivahan se on kuulla tuollaisesta. En kyllä muista milloin olisin nähnyt tuollaista sitten käytännössä tai olenko ylipäätään edes nähnyt poikkeuksena ne umpikännissä olevat.

Ehkä niiden malleilta näyttävien söpöjen poikien ollessa kyseessä. Noin sivumainintana; Eikö yksin liikkeellä olevat miehet nähdä yksin liikkeellä olevaan naiseen verrattaessa edelleen yleisen näkemyksen mukaisesti jotenkin viallisina ja surkeina.

Mun mielestä olisi kannatettavaa että miehet sekä naiset voisivat lähestyä toisiaan baareissa reippaammin kuin miten se näyttää menevän. Tuossa on vain kaksi ongelmaa.

Minkä pohjalta on sinällään ihan ymmärrettävää ettei niitä lähestymisiä heidän toimesta paljon tapahdu. Jos tavis miehilläkin olisi samanlainen optio, niin tuskin monikaan lähestyisi ja ottaisi jatkuvasti turpaansa. Jos on kiinnostunut jostain henkilöstä, niin olisi hienoa jos sitä uskallettaisiin mennä jututtamaan.

Ja jos sitten on se henkilö josta joku on kiinnostunut, niin vaikka itseään asia ei nappaisikaan, niin sen voi esittää toiselle kohteliaasti. Ollaan kavereiden kanssa tuosta puhuttu jonkin verran, ja harmittaa just kun näkee sellaisia torjuntoja joissa oikein ns. Kun oikeasti voisi vain olla ystävällinen, kiittää kiinnostuksesta eikö se nyt kuitenkin ole imartelevaa jos joku on kiinnostunut? Ja toivottaa toiselle oikein mukavaa illan jatkoa siitä huolimatta.

Sehän on tietenkin ihan yksilöllistä, mutta monien uskaltautuminen lähestymiseen kyllä rapisee siinä jos tulee vaan jatkuvasti pakkeja ja paskaa vielä sen päälle niskaan. Se tuntuu olevan vielä joku "trendi" naisilla nykyään pyrkiä nolaamaan se lähestynyt mies ja tuhoamaan hänen itseluottamuksen viimeisetkin rippeet ja varsinkin silloin jos siinä on vielä oma kaveriporukka kuulo- ja näköetäisyydellä. Kivaa hupiahan se varmaan tuo heille iltaan.

Saavat naureskella sitten sille surkimukselle, joka uskaltautui lähestyä. Se taitaa olla muuten ainoastaan imartelevaa silloin jos se lähestyjä on sellainen, joka täyttää ne omat odotukset.

Muuten se koetaan vain loukkaavana ja vastenmielisenä. Monesti miehiä parjataan ties mistä ja käytöstapojen sekä kohteliaisuuden puutteesta varsinkin. Naiset kyllä ovat viime vuosina alkaneet kiriä tuossa kiitettävästi miehiä.

Sehän on tietenkin puhdasta spekulaatiota, mutta uskoisin miesten kykenevän antaa suhteutettuna paremmin pakit verrattaessa tähän suurempaan osaan naisista. Poikkeuksiakin tietenkin löytyy tuossa suhteessa puolin ja toisin. Ikävä juttu siinä on, että ne kohteliaat pakit saattavat unohtua nopeasti jos saat räkäistä naurua ja vittuilua kerta toisensa perään.

Omalta osaltani syy siihen miksi en oikeastaan lähesty enää ketään on suurimmaksi osaksi se kokemuksen mukaisesti realistinen tiedostaminen itsensä, nykytilanteen ja onnistumisen suhteen. Varsinkaan jos näistä reilusti päälle sata on vielä niitä missä saa vaan turhaa paskaa niskaan. Enemmän tuossa vituttaa kuitenkin niiden pakkien sijasta on se asenne mitä kohtaa. Jos joku ei ole kiinnostunut, niin sillehän ei voi mitään. Eikä siinä ole mitään.

Helpommaksi vaihtoehdoksi tulee tällöin käyttää maksullisia, mutta se tuo taas oman sivuilmiönsä. Sen ettei se pohjaudu koskaan aitouteen tai haluun mistä on jo puhuttu aiemmin. Mutta, kaikki lähestymiset tulisi tehdä niiden ekan muutaman drinkin aikana, sen jälkeen kannattaa sitten joko lähteä kotiin, tai päättää ihan vain vetää perseet ja unohtaa se seuranhakeminen siltä illalta.

Miehet ja naiset ovat molemmat ihan yhtä epäviehättäviä kahden promillen kännissä. Se on totta, että alkoholi harvemmin tekee sitä nauttinutta kovinkaan edustavan näköiseksi.

Itsellä tuo kaksi promillea ei vielä näkyisi edes, mutta toisaalta taas olen epäviehättävä jo vesiselvänäkin, että se tasapainottuu siinä sitten. Mitä sinä selität nyt. Ainahan nämä liittyvät vain aiheeseen. Ikinä ei tule mentyä sen vierestä.

Ai se on totta. Yks maksullinen väitti mulle tuota kun poistui ennen keskiyötä. Mulla on kaveri joka tekee tuota. Se saa aika usein. Se on vaan noloo kulkee sen kans kaupungilla kun tietää et se on kysynyt pillua joka toiselta vastaantulijalta. Pitääks gynekologit pillua kiihottavana? Ehkä ammatti ja privaattijutut on eri asia.

Sitten on ne, jotka tekee rahaa harrastuksella. Ne ei tosin ime kymmentä ukkoa. Naiset saa aina halutessaan kullia mut ei välttämättä sellasta kun haluaa.

Hjalliksella ja Teemulla on niin kiire. Eikö yksin liikkeellä olevat miehet nähdä yksin liikkeellä olevaan naiseen verrattaessa edelleen yleisen näkemyksen mukaisesti jotenkin viallisina ja surkeina.

Jos mä saan siviiliä, mä saan sitä ollessani yksin liikkeellä. Kun on porukkaa, ne häiritsee keskittymistä asiaan. No tää on huorapalsta.

Legendat siviileistä on legendoja. Miestä joka ei tee aloitetta kutsutaan runkkariksi. Se on vaan niin. Sehän on tietenkin puhdasta spekulaatiota, mutta uskoisin miesten kykenevän antaa suhteutettuna paremmin pakit verrattaessa tähän suurempaan osaan naisia Nykyään menee sekä naisilla et miehillä huonosti.

Sit ne kokoontuu omiin piireihinsä itkemään sukupuolisortoa. Mä sanon nyt tuhmasti mut en kohdista pömppöön. Itkevät miehet on aika rasittavia enkä ihmettele et ne ei saa pillua.

Sä oot ollut tosi kaataja aikoinaan. Ei mulla ole koskaan ollu noin hyvää suhdelukua. Silti oon pannu vähän väliä. Mä en allekirjoita tätä. Nyt tiedät sen kin. Onhan tuossa varmaan saumaa. Minkälainen se kaverisi on ulkoisesti? Jos on ulkonäköä, niin se varmaan onkin tehokkain ja aikaa säästävin tapa. Toisaalta taas sellaiset joilla on sitä ei välttämättä tarvitse edes tuollaista. Kyllä ne varmaan, mutta tuskin työpäivän jälkeen.

Eikö suurin osa gyneistä ole kuitenkin naisia. No en tiedä, kun ei tule käytettyä näitä terveyspalveluita. Siivoajilla ainakin jää oma kämppä usein siivoamatta.

Kymmenen kullia päivässä on vakio. Tästä on ihan turha jauhaa. Kai tuo on heidän mielestä rinnastettavissa siihen, että ei saa ollenkaan. Se on kyllä totta jos tarkastelee tuota sen miehen näkökulmasta. Pahimmillaan porukassa on itseä paremman näköinen mies matkassa, joka torppaa koko jutun jo pelkällä seisomisellaan lähistöllä. Toisaalta tuota voi taas käyttää edukseen jos ottaa itseään vähemmän seksikkäitä miehiä matkaan, mutta se taas tuo sellaisen asetelman missä joutuisit alkamaan rankkaamaan niitä kavereitasi seksuaalisesti ja se on hieman homoa.

Puhumattakaan siitä, että se tuo vain turhaa lisävaivaa verrattaessa siihen, että lähtee vaan yksin liikkeelle. Haha, no sellainenhan hän on viimeistään loppuillasta yksin kotonaan. Nykyään menee sekä naisilla et miehillä huonosti. Miehillä tuo ei vain ole kummankaan näkökulmasta kovinkaan toivottua, koska se osoittaa jos ei muuta niin heikkoutta. Missä menee se raja, että onko se luonnollista avautumista vai taas itkemistä on täysin katsojasta kiinni. Itsehän pohdiskelen asioita monista näkökulmista varsinkin sukupuolirooleihin liittyen ja postailenkin useimmiten asettautuneena niihin.

Välillä on vaikeuksia määritellä sitä, että missä se on näkökulma menee taas tai palata siihen. Ehkä se idea onkin juuri siinä. Tiedä nyt siitä, ehkä mulla oli vain alhaisemmat kriteerit. Enemmänhän tuossa oli taustalla orastava psyykkinen häiriö, jonka puitteissa toteutin itseäni kyltymättömänä.

Viikonloppuisin toisinaan arkisinkin ei ollut poikkeavaa, että pokasin naisen baarista. Kävin panemassa ja menin samantien takaisin baariin missä pokasin taas uuden ja jos vielä ehti niin kolmannen. Olin silloin täysin toinen ihminen sekä henkisesti, että ulkoisestikin ja se mahdollisti sen. Ehkä kaikkein vittumaisinta on kuitenkin muistaa se mitä oli ja sitten olla kykenemätön saavuttamaan sitä samaa. Vaikka ei sillä, että haluaisinkaan olla enää täysin se sama henkilö.

No toisaalta onhan tuossa jotain mitä työstää jos vielä jaksaa. En minäkään olisi aikoinaan allekirjoittanut. Näyttää aivan liikaa multa. Mä luulen että ulkonäöllisesti A1 porukka ei tartte tuollaista. Ymmärtääkseni gynejä on aika paljon miehiä. Liikaa monen naisen mielestä. Tää on taas joku huoramafian juttu. Näiden takia mä liikun mieluiten yksin jos haluun pilluu siviileiltä. Toki tää keskustelu on akateemista.

En mäkään tiedä häntä. Jollet olisi pömppö jolla ymmärtääkseni on paperit hulluudesta väittäisin sua maanisdepressiiviseksi. Mä olen vaan maaninen mitä tulee pilluun. On myös synonyymi liian kiltille miehelle.

Ei se varmaan selitäkään sitä pelkästään, mutta epäilemättä sellaisen omaaminen auttaa siinä. Sinullako tuo ei sitten tuota yhtä tehokasta tulosta vaikka olettekin melkein kuin veljekset ilvekset? Luulen kanssa vähän samaa, että se marginaalinen "A1" ei tarvitse oikeasti yhtään mitään keinoja tai jippoja saavuttaakseen parittelemista. Onhan niitä kohtalaisen paljon, mutta kumpaa sukupuolta on sitten enemmän jää varmaan ainakin tältä illalta mysteeriksi.

Melkein voisi ajatella, että lekurit valitessaan erikoistumisalaansa ovat kanssa tietoisia siitä, että suuri osa naisista ei oikein pidä heidän rakkauden tunnelin ronkkimisesta miesgynen toimesta ja eivät välttämättä erikoistuisi siihen sen vuoksi. Ainakaan jos tarkoituksena on sijoittua yksityiselle sektorille missä palkka juoksee. Toisaalta taas jos ajattelee vaikka, että Stadissa olisi kahdeksan miesgyneä alakanttiin joilla jokaisella käy se vakio kymmenen rööriä ronkittavana päivässä viitenä päivänä viikossa.

Jos näistä rööreistä puolet eivät pitäisi siitä ronkkimisesta miehen toimesta se antaisi jo viikolle epätyytyväistä rööriä suhteessa kahdeksaan miesgyneen. Se ei vielä ole niin paha, mutta jos kelaa jo kuukauden tai puolen vuoden kertymiä, niin aletaan mennä jo isommissa luvuissa.

Miten tämä liittyi sitten tuohon. Halusin vain ajatella niitä kaikkia mahdollisia ronkittavia röörejä. Ei se kuitenkaan kerro totuutta tuosta, kun se on salaisuus. Muistat varmaan sen kurpitsankin. Sekin yksi näistä varjelluista salaisuuksista, joka lipsahti siltä yhdeltä kohtaamaltasi ihan vahingossa. Niin vaihdoin näkemyskantaa takaisin miehen rooliin.

Itse havaitsin todella hyviä tuloksia aikoinaan jos olin liikkeellä pienehkön naisporukan kanssa. Siinäkin oli tosin omat haasteensa, jotka omalla tavallaan kumosivat sen mukana tulleen tehostuneen onnistumisen.

Eli se kännisten naisten juttujen kuunteleminen, joka saa testot väkisinkin laskemaan alas. Jos kuunteli oikein tarkkaan, niin sen pystyi kuulemaan kuinka ne putosivat kohisten alas. Melkein kaikkea muuta minulla onkin diagnosoitu vuosien saatossa paitsi kaksisuuntainen. Pääpiirteet kuitenkin viimeisimmän hoitokartoituksen mukaisesti keväällä muun muassa kroonisesti skitsofreniassa, dystymiassa, ahdistuneisuus-, persoonallisuus- ja dissosiaatiohäiriössä yhdistettynä pienemmillä variaatioilla.

Niistä muodostuu toiminnaltaan äärimmäisen kykenevä ja hartaasti elämästä nauttiva sekä yleisesti iloinen Pömppö. Siis minä en kysy suoraan pillua ensimmäiseltä vastaatulevalta naiselta. Sen sijaan höpötän "mut tunnetaan täällä", "noi on tuttuja, älä" ja "onks aulla muovipussii et laitan päähän" lauseita kun kaveri menee suoraan asiaan. Niillä en saa iskettyä ketään. Onhan niitä kohtalaisen paljon, mutta kumpaa sukupuolta on sitten enemmän jää varmaan ainakin tältä illalta.

Katsoin Terveystalon Kampin toimipisteen tatjonnan tältä viikolta. Kolme ämmää, yksi mies. Se mies oli titteliltään myös Kuopion yksikön johtaja. Miksi se päivystää Helsingissä? Mul on epäilykseni mut en sano ääneen. Ei muokaan tää gynejuttu muuten kiinnosta. Tos välis Doug huutelee et kurpitsajuttu ei pitäis paikkaansa.

Mä tuun vaikka oikeuteen todistamaan sun puolesta. Toi kuulostaa ihan telkkarin sisustusohjelmalta. Sellaselta missä eukot menee hihittelemään baariin homosisustajan kanssa.

Voihan tuollaisen kanssa liikkeellä oleminen olla aika kiusallista. Eikö sen mukana tule kuitenkin toisinaan hyviä nauruja. Ne miesgynet taitaa olla enemmän julkisella sektorilla, jossa naisilla ei ole samalla tavalla sitä valtaa olla käyttämättä heidän röörin ronkkimispalveluita.

Yksityisellähän miesgynellä tuskin on paljon niitä asiakkaita potilaita , kun naiset valitsevat suoraan sen naisgynen jos se on mahdollista. Mikä on ihan ymmärrettävää. Itselläkin on parempia kokemuksia mieslääkäreistä mitä tulee kulliin ja sen ongelmiin.

Kerran eräs nuori kettutyttölekuri ei ollut edes varma siitä, että onko minut ympärileikattu vai ei tosin hän taisi olla lesbo ja ainoat vehkeet mitä oli nähnyt oli anatomiankirjoissa.

Tuollaisesta ei tule oikein kovin vakuuttunut olo liittyen hänen ammattitaitoihin. Tuosta tulikin mieleen kuinka aikoinaan yhdeksännellä luokalla naispuolinen opinto-ohjaaja kysyi kaikilta, että miksi he haluavat tulla isona. Eräs luokalla ollut kundi sanoi, että hän haluaa tulla gynekologiksi. Kaikki luokan tytöt päästivät yhteen ääneen "hyiii, yök.. Hänestä ei tullut sitten tyttöjen onneksi gynekologia vaan alkoholisti, joka joi itsensä hengiltä. Doug on luonteeltaan sellainen romantikko ja selkeästi vielä kieltovaiheessa asian suhteen.

Ei se ole helppoa hyväksyä sitä tosiseikkaa, että käyttäessään maksullisia palveluita tulee pantua kurpitsaa. Ajan kanssa hänkin varmaan oppii hyväksymään sen. En tiedä kyllä, kun ei tule katsottua televisioita. Se edistää kummasti sitä prosessia. Varsinkin jos ne naiset ovat vielä helvetin hyvännäköisiä.

Ajattele sitä sellaisena eräänlaisena variaationa siitä, että heilut sormus nimettömässä. Sitä sattuu ihan ammattilaistenkin keskuudessa toisinaan. Psykiatrian diagnoosit ovat omalla tavallaan muutenkin lentäviä. Jos yksi poistuu, niin toinen tulee tilalle kuten remissioitunut vaikea masennus muuttuu dystymiaksi jne. Nuo ovat pysyneet aikalailla vakioina läpi kolmen psykiatrin. Sen enempää noita koodeja luettelematta tällä hetkellä on yhteensä yhdeksän leimaa psykiatrian puolelta ja sitten kaksi päihdepuolelta.

Kaksisuuntainenhan on helvetin rampauttava sairaus kanssa, mutta jos omaisi sen voisi ainakin nauttia siitä tiedosta, että toisinaan pääsisi nousuun sen pelkän tasapaksun paskan sijasta. Kai sillä voi sentään lohduttautua, että somaattisella puolella ei ole mitään. Saako tänne postata, kun ei ole löytänyt aihetta, josta voisi eksyä. Minulla on nyt vähän sellainen tunne. Mut mitäpäs se mulle kuuluu, mitä mä teen. Hyviä nauruja kyllä mutta myös vittuuntunut olo kun lopulta kaveri lähtee Itse on koko illan yrittäny esittää oon mä ihan fiksu vaikka mulla on tuollainen kaveri -roolia ja lopputulos omas hanska.

En minäkään siltikään tiedä häntäkään. Mulla itse asiassa oli "tyttöystävä", joka on tuleva lääkäri ja bi. Tai siis ei hän ole tuleva bi vaan nykyinen. Kyselin tästä gyneksi erikoistumisesta. Sanoi että suurin ongelma on röörit joita ei haluaisi rassata. Meillä muuten oli samanlainen naismaku. Niin kauan kuin ei yritä kastraatiota en välitä sukupuolesta. Tai no kun minulla oli tämä tilapäinen potenssiongelma menin mieslekurille. Ainakin hän ymmärsi heti. Aloitin et "ei aina ota Ei tarvinnut kertoa mitä tai mikä ei ota.

Sitä en tiedä kirjoittaako jokaiselle potilaalle riippumatta vaivasta. Tähän Viagraan muuten liittyy sellainen et otin viagran ennen kuin "tyttöystävä" saapui. Hänen tultuaan huomasin vaatteet jo pois otettuani et kondomit on loppu. Kysyin et pitääkö mennä ostamaan ja tuleeko hän tulkiksi kauppaan. Ne ymmärtää muutenkin mitä mä olen vailla.

Lääkärit on juopompia kun muissa ammateissa olevat. Tästä oli oikeen tutkimus. Mä luin sen Turun Sanomista. Sitä minä vaan et millaista olis panna kurpitsaa?

En ole koskaan kokeillu. Mä oon heilunut sormus nimettömässä. Jäin kerran ilman sen takia. Se ei ollut "tyttöystävä" vaan ihan aito amatööri. Joka tapauksessa viisi sekuntia ennen pöksyjen poisottoa ilmotti ettei voi tehdä sitä. Mä kysyin et mitä ja miksei. No ajattelin tietenkin et se ei voi juoda olutta loppuun mis mä olisin voinut auttaa. No se tarkoittanut sitä vaan panemista.

Mä lupasin soittaa silloiselle vaimolleni ja kysyä lupaa. En mä olis soittanu kun tiesin et vaimolla oli tapaaminen uuden rakastajan kans. Niin mä sitten vaan vedin käteen mut pääsin eroon vaimosta. Ei ollut turha reissu. Anteeks hotelli Ilveksen seuraava asiakas et vähän roiskahti päiväpeitolle. Tää muuten tapahtui Tampereella. Mä en ole koskaan saanut pillua Tampereella. Siinä kaupungissa on jotain vikaa. Jotkut kisaa siitä monessako maassa ne on käynyt. Onko psykopuolella kisaa montako koodia onnistuu saamaan?

Lukaisinpa tuossa Sonia - Tampere narusta alla olevan rapsan: Kovasti on hehkutettu tätä naista. Olin varannut jo ajoissa ajan sunnuntaille mutta jouduin sen suureksi harmikseni perumaan, joten tällä kertaa jäänee kokemus väliin. Yllä oleva ei siihen vaikuttanut, lähinnä huvittuneena sen luin. Uskoisin, että olisin kuitenkin kunnioittanut palveluntarjoajan ehtoja tässäkin tapauksessa ja muodossa, koittanut löytää toista mieleistä asentoa seuraavaksi. Tälläinen Mr Nice Guy kun olen niin vänkäämään en olisi ruvennut, väkisin ei noista hommista ole mitään iloa kenellekkään Koska rapsa, niinkuin hyvien rapsojen kuuluu, herätti mielikuvitukseni, eikä minulla ole muutakaan tekemistä, niin laitan mielikuvani sanamuotoon; " Kevyin ottein typy otti kiinni Pikku Juhanistani Juuso vaan ja aloitti kielellä kutittelemaan Juuson kaljua päätä, samalla pallejani hieroen.

Nuo ihanat samettisilmät olivat lukittautuneet minun silmiini ja vähä vähältä Juuson pää hävisi noiden punaisten huulten lämpöön. Edelleen kiusoittelevasti katsoen hän upotti kokoajan enemmän kaluani suuhunsa. Ei juma, ajattelin, hänhän ottaa sen pohjia myöten. Hyvä olo valtasi mieleni ja suljin silmäni odottaen sitä tunnetta selkäpiissä, sitä kun nainen ottaa Juuson pohjanmaan kautta, tiedättehän.

Huulet käyvät vielä kerran hyväilemässä päätä ja palaavat viivytel BLING Hölmistyneenä avaan silmäni ja ihmettelen outoa viileyttä jalkovälissäni, no, typyhän se siellä kuminuttua Juusolle heittämässä. Eikä aikaakaan kun hän jo sängyssä seljällään saarnamiestä odottamassa. Pikaisesti pari rohkaisevaa menttaalista viestiä Juusolle joka ymmärrettävästi ei ollut oikein edellisestä mielissään ja laskeuduin hänen lämpimään syleilyynsä.

Hetken vaihdoimme kiihkeitä kieliä keskenämme ja johan Juusokin alkoi olla tehtäviensä tasalla. Ohjasin hänet posliinisen simpukan syövereihin ja annoin totutusti ohjakset hänelle. Hitaasti työnnyin tuohon tiukkaan ja kosteaan naiseen, käyttäen samaa tekniikkaa kuin hänkin, jokaisella työnnöllä aina hieman syvemmälle. Lopulta pohjalle päästyäni nautin hetken vartalon lämmöstä ja typyn kiihkeästä kielestä. Aloitin hitaasti kiihdyttäen pumpaamaan Juusoa vauhtiin ja kohta olimmekin sopivassa matkavauhdissa.

Lopetin hetkeksi suutelomme ja hamusin huulillani typyn rintaa. Kädelläni puristin hellästi tisua saadakseni nännin suuhuni paremmin, samalla varoen etten satuta silmääni, sen verran tykisti se törrötti. BLING Ennekuin tajuankaan niin typy kierähtää sulavasti alta pois ja jättää Juuson räpistelemään silmäänsä äkillisen päivänvalon edessä.

Onnekseni ensimmäinen asia mitä Juuso näkee on typyn hervottoman iso takalisto juurikin hänen silmän korkeudella. No, ei pidä jäädä tuleen makaamaan, ajattelin, joten kaksin käsin kupeista kiinni ja päätä uppeluksiin. Jotenkin takaraivossa jyskyttää, että nyt tai ei koskaan, loppuun asti. Aloitan heti armottoman laukkaamisen ja typy työntää hullun lailla samassa rytmissä takaisin.

Ilmaan leviävä lievä tallinhaju saa mielikuvitukseni myös laukalle, olen kuin kuumaverinen ori loppusuoran häämöttäessä. Vauhti kiihtyy, mikäli mahdollista ja silmälappujeni välistä näen vain maalilinjan edessäni. Voimiani pinnistäen tunnen kuinka se lähenee BLING Epätoivoinen ilme naamallani katselen haarojani kun kumipussukka täyttyy valkoisesta, Juuson voiton kunniaksi purskauttamasta nesteestä.

Hammasta purren käännyn ja poistun suihkun puolelle. Lämpimän suihkun turvassa voin itkeä rauhassa Lopettaisitko seksin oston jos se kriminalisoitaisiin? Luuleeko todellakin joku nainen että moni mies edes käyttäisi paljon aikaa, energiaa tai rahaa naiseen jos hän tietää että nainen haluaa hänestä vain seuraa tai "vain ystävän"? Olihan tuossa vissiin joskus aikaisemmin joku sihteeri joka antoi ymmärtää että korvausta vastaan hänet olisi voinut viedä ulos syömään ja tanssimaan.

Tulikohan edes paljon vastauksia, sillä suurin osa miehistä näkee taatusti kyllä illastamisen ja tanssimisen vain pitkästyttävänä ja ikävänä pakkopullana mitä on pakko kärsiä jos haluaa panna. Sitten ei saakaan panna, ja sitten siitä pitäisi vielä maksaakin?

Suurin osa miehistä tuskin on kiinnostunut tuollaisista. Sellaiset joilta löytyy omasta takaa nurkista nainen vielä vähemmän. Itsestä se taas saattaisi olla hyvinkin antoisaa vaihtelua käydä syömässä olettaen, että pystyisin syömään julkisissa paikoissa muiden seurassa ja tanssimassa olettaen, että osaisin tanssia minkä jälkeen menisi sitten hotelliin viettämään loppuyön panemisen merkeissä. Itsestä se pelkkä paneminen on taas jo aikoja sitten alkanut tuntua pakkopullalta.

Minä taidan olla tässä kin poikkeus, sillä minusta on ainakin mukavampaa syödä seurassa kuin yksin. Eikä se nyt ole mitenkään erityisesti maksanutkaan, ihan kuin samaa sukupuolta olevien ystävienkin kanssa. Mutta minulta ei löydykään "nurkista" naista, joten ehkä se johtuu vain siitä. Ja siitä olen Bananan kanssa samaa mieltä, että en lähtisi ostamaan tuollaista palvelua sihteerien hinnoilla. Jos ei tavallinen seuraa kelpaa muuten, niin sitten syön yksin.

Niihin tuollaisen pystyisi sisällyttämään hyvin mukaan vaihteluna. En kyllä erikseen lähtisi tuollaista hakemaan ja maksamaan siitä.

Ongelmanahan tuossa on se mistä mainitsin jo, että en pysty syömään muiden ihmisten seurassa tai jos ihmisiä on ympärillä, kuten julkisilla paikoilla. Tanssinut olen tasan yhden kerran aikuisiällä ja silloinkin naisen vedettyä minut väkisin parketille. Toiste en kyllä mene. Mikä juttu tää nyt on Mulla on enää 15 min. Olennainen seikka ei ollut irtosuhteiden harrastaminen vaan miten nainen suhtautuisi siihen jos joku mies tulisi kysymään lähdetkö panemaan???

Eikös tuolloin juuri irtosuhteiden harrastaminen ole se olennainen seikka? Siis varmaan suhtauminen on ihan suoraan verrattavissa siihen mikä on naisen mielenkiinto a irtosuhteita kohtaan b irtosuhdetta juuri sen miehen kanssa kohtaan Siitäkin saisi muuten hyvän ketjun jo itsessään, että miten seksinmyynti on muuttanut suhtautumistasi miehiin ja irtosuhteisiin.

No kullin imeminen ei kyllä tuo mitään fyysistä tyydytystä naiselle. Tunge omaan suuhusi nyt vaikka jotain Tai vaikka jonkun toisen miehen kullia. Masturboivatkohan naiset niin että imevät dildoja? Sitä tehdään siviilissä sen takia, että välitetään siitä että toinen saa nautintoa. Miksi olisin muuta kuin itsekäs? Kullia imetään vain parisuhteessa ja rahasta: Mutta mulla nyt ei ole ollut mitään mielenkiintoä irtosuhteisiin aikoihin.

Ja toinen kysymys olisi sitten uskallus. Helposti tapahtuu tappoja jos naimisissa olevat naiset lähtee pelehtimään. Palaan teemaan ehkä joskus myöhemmin ja kerron sulle sitten.

Toisaalta, mä olen aina uskonut siihen ettei ennen kolmansia treffejä pidä antaa: D Ihan kivahan se on kuulla tuollaisesta. No mutta, ei se mua ja mun frendiä haitannut. Mä olen aina uskonut aktiiviseen lähestymiseen enemmän, ja hei, kun aina sanotaan että nainen voi valkata.

Niin juu-u, meillä on tavallaan se etu. Mutta jos seisoo passiivisena nurkassa ja odottaa lähestyjiä, niin ei se mitään valkkaamista ole. Tuosta etuoikeudesta pääsee nauttimaan paljon paljon paremmin, kun oikeasti aktiivisesti valkkaa itse: Ja sitten huoh osio, miehillä ei tunnu olevan ihan käsitystä siitä millä perusteella naiset sen valkkaamisen sitten tekee.

Ei, se ei ole niin yksinkertaista että kaivettaisiin vain se mittanauha esille. Miehetkin tosin osaavat tuon nolaamisen taidon. Ja siis juuri laumassa ei ne sitä yksinään koskaan tee. Ja sitten miehet valittaa kun naiset ei koskaan tee aloitteita Musta tuntuu että se Reiska joka on metsästänyt pillua baarista viimeisen 10 vuotta saamatta koskaan mitään , muuttuu kuitenkin miehille tyypillisen laumapaineen alla joukossa.

Eli silloin pitää sitten esittää. Parhaimmissa tapauksissa juostaan kymmenen minuuttia lähestymisestä perään, ja ollaan sitten kuitenkin kiinnostuneita. Saatetaan jopa sanoa "ettei siinä kehdattu kun kaverit oli No, jokainen joka ajattelee muilla kuin sen lauman aivoilla voi jo arvata milloin on liian myöhäistä.

No jos me perustettaisiin jokin ryhmä "kohteliaiden pakkien annon puolesta": D Muistui mieleen äitini opetus ja miksi en koskaan mene mihinkään missä soi perinteinen tanssimusiikki.

Naisen ei ole ok kieltäytyä tanssiinkutsusta, paitsi jos mies on kännissä. Muussa tapauksessa tulee aina lähteä tanssimaan jos joku tulee pyytämään.

OT, mä en tykkää tanssia, enkä pitkällisistä tietyistä harrastuksistani huolimatta osaa yhtään olla vietävänä. Tykkäsin tykkäisin kuitenkin vanhojen tanssipaikkojen fiiliksestä olen ollut kuskina. Mutta en mä voi mennä mihinkään sellaiseen paikkaan. Koitin jossain vaiheessa kuskina pukeutua farkkuihin jne. Nykyisin naiset voi olla tanssilavoillakin housuissa tms. Ja silti haetaan tanssimaan. Ja mun mutsi ja tädit ei todellakaan olleet armollisia.

Ne pysyi aina mun anoavista katseista huolimatta tiukkoina. Toi sua 50 vuotta vanhempi mies on selvinpäin, ja vielä kohtuu hyvä tanssija - ole tyttö onnellinen että tullaan hakemaan! Ja työnsivät mut ylös penkistä jos muuten en suostunut liikahtamaan. Olisiko niissä pakkien antamisessakin se kotikasvatus avainasemassa? Äidiltä tyttärelle, isältä pojalle. Onko jotain narkkaria joskus auttanut sellainen pään silittely, halihali, pusipusi, ja kyllä se siitä Sympatia on kauhean mukava juttu, ja saa ihmiset tuntemaan itsensä hyviksi.

Mutta onko se joskus auttanut ketään, jos sun kirjoitukset oli totta?

.. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Tämä vain on hyvä että toimiva. Eihän tietenkään kaikki siitä pidä itsekään en mies kalu apoteekki gay, se kuvottaa lähinnämutta tuo suklaan himoitseminen on paljon yleisempää naisilla varsinkin kuukautisten aikana. Sormeni on Juulian mehuista liukas, ja alan työntää sitä hänen anukseensa. Se oli sellainen pehmeän kova näppylä joka ei oikeastaan maistunut miltään. Joo, näinhän se silloin oli, tosin ei se valitettavasti köyhyys ole poistunut, pohjoisesta lähetetään näemmä vieläkin tyttöjä etelään tienaamaan perheelle rahoja tai jopa myydään

ILMAISET SEKSIVIDEO MIES HOMO ORKKU

Uskotko sinä että vaikkapa miehen armeijassa kaikki ovat yksimielisiä . Ihmettelin asiaa ainoastaan sen takia, että miten joku foorumijäsen jaksaa .. Meinasin saada paskahalvauksen tuosta viimeisestä lauseesta. käyttää edukseen jos ottaa itseään vähemmän seksikkäitä miehiä matkaan. marraskuu Viilman mukaan homoseksuaaliset suhteet ovat Jumalan tahdon . Rasvaa Karvainen 0 teini poikanen Ass Anaalitappi Yksin mies. .. teinejä kuvissa ilmainen porno suomen kaunein kuinka saada pillua. .. Suihinottoa miesten stringit .. Makela xvideo jättikulli laukeaa transu ylilauta seksikäs pullukka. 11 Nov Maksullinen nainen vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä .. porno helsinki erotic massage seksikäs hieroja seksi chatti rakel liekki xvideos cam Read more Escort girls helsinki miten saada nainen laukeamaan 0 Comments . ja sivistyneistön kts Wikipedia kuuluisat homoseksuaalit keskuudessa.

ELISA NUMEROHAKU HOT HOMOSEKSUAALISEEN SHEMALES