Mutta nuo nyt ovat itsestäänselvyyksiä, myös mitä naisten olemukseen tulee. Ulkonäöllisesti huomio kiinnittyy yleensä ensin kasvonpiirteisiin. Voimakkaat piirteet miellyttävät ja ihastun usein silmiin. Miehinen ja vahva ulkoinen olemus, itsestään huoltapitävä, mutta ei tarvitse olla mikään lihaskimppu.

Liian huolitellut kiiltokuvapojat ei nappaa. Luonteessa ihanaa on kohteliaisuus, määrätietoisuus, hyvä huumorintaju etenkin tilannehuumori ja leikkisyys. Vahva leuka, leveät hartiat ja selän v-linja.

Myös miehekkäät kädet ja käsivarret tekee vaikutuksen. Hymy ja kiva parransänki. Ei tarvi olla lihaskimppu, mut laiheliineille en syty. Yleisesti miehekäs olemus, grrrr. Rohkea älykäs oikeamielinen lämminsydäminen mies. Sitä ei tietysti tiedä ihan sekunnissa, mutta loppupeleissä nuo ominaisuudet ovat keulilla tärkeysjärjestyksessä. Keskustelu käytiin noin vuonna Meri sanoi hampaat, ne kertoo kuulemma kaiken.

Eija sanoi hiukset, koska on kampaaja, Anne sanoi pohkeet, mutta ei osannut selittää, Riitta sanoi silmät ja Arjan mielestä tanssitaito. Itse ehkä yhdyn Meriin, koska hampaiden kunnosta huolehtiminen on ulkonäköön vaikuttavin asia.

Saa olla vinossa, paikatut, kunhan ovat hoidetut ja puhtaat. Semmonen joka kiusaa toisia on tosi tyhmä niistä tyypeistä on mahoton tykätä.

Ps pojat tajuutteko itekkään mitä te teette. Mielummin tykkää kiusatusta ku kiusaajast. Paljon rahaa ja pitkä kalu. Iso kuIIi ja korkea älykkyys. Rahalla ei ole väliä. Siistit vaatteet, hymy, tietenkin hyvät hampaat, hyvä leikkaus tukassa, ei niinkään liiat tatskat, kohtelias käytös, juu kyllä- naiset on heikkona kun mies latelee semmoista tekstiä mitä tietää naisen haluavan kuulla vaikkkei ihan totta oliskaan.

Siihen perustuu ulkolaisten miesten suosio naisrintamalla. Eikä esmes tokaise junttimaisesti ett annakkos. Nainen haluaa tulla vietellyksi, no ei aina mutta sanoo sen kyllä. Tämä siis aikuisen naisen mielipide. Täydellinen luomus, vartalo luonnostaan patsasmainen ja kiinteä. Mies on luonnostaan niin täydellinen, ettei sitä voi maailman kauneinkaan nainen olla. Naisen kroppa on oudonnäköinen ja vajaa, kaukana täydellisestä.

Komeat miehet ovat kuin huumetta, luomakunnan kruunuja. Hahah päivän paras vitsi! Suurin osa miehistä etenkin suomalaisista on löllöjä rumia kaljamahoja, joihin ei heteroinkaan nainen saati homo viitsisi koskea. Komeat miehet on todella harvassa, kauniita naisia sentään näkee joka päivä.

Komeat miehet ovat kuitenkin aina paljon paljon paremmannäköisiä kuin kaikista kauneimmat naiset. Suurin osa miehistä ja naisistahan on tosiaan sitä peruskauraa, joka ei sytytä missään mielessä. Tätä moni ei homopelossaan ajattele. No olen pitkän aikaa ollut välinpitämätön miesten suhteen, mutta kun näin tuon Kiran Jethwan telkussa, niin hänen vartalonsa ja ulkonäkönsä on juuri sellainen, että se kiinnostaa minua naisena.

Lisäksi miehen katse kertoo miten sielu voi. Suu ja hymy ovat myös asia,joihin kiinnittää huomiota. Kuitenkin lopupeleissä se luonne ratkaisee kaiken. No miehen kuuluu haissa makkilannalle ja laskia tuhunua jatkuvasti. Se on vasta miehekästä. Hymy, hiukset, aina ekana katsoo ihania hiuksia, hiuksia on ihana tietty silitellä. Kun silmät tuikkii ja mies hymyilee hän on todella houkutteleva. Kyllä sitä kroppaakin saattaa yleissilmäyksellä vilkaista. Lantio ja käsivarret kiinnostaa mua.

Yleisolemus pitää olla miehekäs ja hyvät käytöstavat. Huumoria, hymy ja puhtaat hampaat ja muutenkin hygienia kunnossa. Kännissä on kivaa No ei kännissä oleminen mistään hanurista ole, ei sitä viinaa huvikseen juoda. Nakuna on massaa ja lihasta näkösälä. Lihakset mukavan pyöreitä, kun ei ole liian laiha. Voimaa pitää olla paljon enemmän kun minulla. Jaa tää kysymys olikin homoille, enpä heti huomannut kun oikein etusivulla mainostetaan. Kyllä nyt lesbot hajottaa huoneistonsa, kun ne lukee, että miehiä vielä kehutaan.

Se on myrkkyä rekkalesboille joku ottaa vielä turpiinsa kun aamu koittaa. Itse taas en lesbona meinaa mitenkään ymmärtää mikä miehissä muka on kiihottavaa! Vai ovatko kaikki homot sitten neitihomoja? Homoilla on päässä vikaa kun tykkää ottaa munaa perzeeseen! Kyllä minäkin olisin lesbo jos olisin nainen, mutta näin miehenä täytyy tyytyä heteron osaan. Ei lesbo sinun tarvitsekkaan ymmärtää, mikä miehessä kiehtoo.

Ei kerta homox tee Kokeile edes kerran, saatat yllättyä -;. Olen ollut mone suomipoika kotona, vaimo kanssa kun poika poissa. Minä anta vaimolle musta iso makkara, etu ja takarappu niin että joka paikka repeä.

Vaimo tyytyväine sitten, minä jatka matka ja panohomma. Miehiä tarvitaan lasten tekoon. Kun muksut on pyöräytetty ja lompakko kynitty puhtaaksi, miehen voi dumpata lähimpään katuojaan.

Kun kerran kysyttiin, niin tässä oma listani miehen seksikkäistä fyysisistä ominaisuuksista: Jos heikko näkö, niin piilolinssejä vaan kehiin. Tunnistan kyllä luonnossa sen "oman tyyppini" eikä joka mies sovi tähän kuvaan. Olen itse vuotias nainen ja ihan nätiksi ja fiksuksi kehuttu.

Pitkä yli cm: Ei kasvot, takamus tai muu yksityiskohta. Miehen täytyy olla miehen näköinen eikä mikään hiiri. Tykkään leveistä hartioista ja miesmäisen oloinen pitää olla. Naiset sen sijaan ovat kauniita ja seksikkäitä, ihanan pehmeä vartalo Mitä enemmän rahaa sen enemmän kiinnostaa. Vauivan voi tehdä kenenkanssa tahansa koska sossu maksaa viulut aina aikustumiseen saakka.

Eli ainoa mistä nainen on kiinnostunut on miehen iso raha-kasa. Suomalaisilla on geenit joilla ulkomuotoa ei voi mitata enemmän kuin sävelkorvaakaan. Siksi suomalaisten sukat ja pikkupöksyt pyörivät jalassa tulee ulkolaisia tänne mistä ilmansuunnasta hyvänsä hymyilemään.

Siitä vaan päättelin kun noin rumaan sävyyn kirjoitit ulkomaalaisista miehistä, täytyy sinun selvästi muita kuin itsesi kaltaisia mollaamalla yrittää epätoivoisesti ja säälittävästi kohottaa heikkoa itsetuntoasi, eikö vaan? Kyllä naisia kiinnostaa muukin kuin miehen iso raha-kasa, kuten hyvät käytöstavat, hyvä huumorintaju, laajakatseinen maailmankuva, empaattisuus Näin muutaman asian mainitakseni Sinulla tosin ei taida olla mitään edellä mainituista ominaisuuksista, joten turha sinuun on edes yrittää takoa jonkinlaista järjen hiventä.

Muista, katkeruus ei auta ketään, koskaan. Ei mikään, ei todella! Ne miehet jotka minä olen nähnyt niin niissä ei löydy mitään joka kiihottaisi minua. Hieltä haisevat, epäsiistit vaatteet, ei, ei, toivotonta. Ainoa mies joka kiihottaa minua on komea aviomieheni, hän tuoksuu hyvältä ja näyttää hyvältä.

Ja tätä passkaa ei sitten voinut kysyä heteronaisilta vaan piti tunkea tämä perrkeleen passka tänne hintttien osastolle. Ketä kiinnostaa väsyneet ja kuluneet heteronaisten mielipiteet, kun saatavilla on testosteronilla öljyttyjä homomiesten ajatuksia? Koska minua ja tuskin ketään muutakaan miestä ei kiinnosta homojen mielipiteet? Miksi kulta pieni sitten luet näitä, jos noin pistää vihaksi? Jos hintti esittää kysymyksen toiselle hintille, niin kai se on luontevampaa laittaa hinttipalstalle, vai mitä?

Katsos kun hinttiä ei kiinnosta heteronaisten vastaukset. Jos sinua taas ei kiinnosta hinttien vastaukset, niin älä lue hinttipalstaa pikkuinen: Ämmiä ei senkään vertaa: Syy on se, että VAIN siihen perustuu koko ihmiskunta ja sivilisaatio. Kaikkein väkivaltaisimmin sitä käytetään Suomessa. Maa, jossa ei ole minkäänlaisia luonnonvaroja, eikä ikinä ole ollut edes porukkaa niin paljon että olisi voinut varastaa elintason muualta.

Ukot maksaa sexistä x enemmän kuin satunnaiset seikkailijat. Sitten se vasta kalliiksi tulee, kun lakisääteisesti heitetään pihalle omasta perheestään. Kuten länsimaissa on pääsääntö. Miksi näiltä sivuilta ei tahdo kaivamallakaan löytää rek. Puun takaa viskotaan kiviä urakalla.

Eipä tuo sinunkaan rekisteröity nimimerkkisi taida ihan oma nimi olla ja paljasta kaikille, että kuka olet. Ei ole ihan viisasta olla aina "rehellisesti" omalla nimellä avoimena, koska joku hullu voi vetää herneen nenään vaikka mistä syystä ja ilmestyä kotiovellesi kutsumattomana vieraana, näistähän aina varoitellaan.

No, senkun vetää ja ilmestyy. Tervetuloo vaan, päästään hieman intiimimpään keskusteluun. Tuo rekisteröity nimimerkki tarkoittaa, että sivuston ylläpitäjällä on ne tiedot, jotka kotiovelleni johtaa. Heittopussinimmarit tarkoittaa piiloutumista puskaan ja sitte pakoon. Ei sekään reilulta vaikuta. Jos ottaa kaaliin, voin aivan hyvin vastata sanoistani myös omalla nimelläni ja naamallakin.

Siinä on sivilisaation ja ihmiskunnan alku ja perusta. Jos äärimmäisyyteen mennään, niin kyllä rikollisia harrastavat surffailiujat löytyvät m. Jos satu esittämään kärjekkäitä tai äärimmäisiä mielipiteitä, jotka eivät esim. Siihen minulla on myös oikeus, kuten myös puolustautua ja hyökätä sanallisesti muiden eriäviä mielipiteitä vastaan turvallisesti omasta tietokoneestani käsin. Voin sen myös suoda mielelläni toisille, koska mielestäni täällä sanaillessa ne asiat riitelevät, ei ihmiset keskenään.

No jos joku yrittää leipoa minun naamaani, niin syyttäköön itteensä. Meinaan että se onkin sen leipurin naama, joka muotoillaan uudelleen.

Haluaisin olla homo mies, homo miehet on useimmiten niin komeita. Itselleni "ne" jutut on kauniinmiehekkäät persoonalliset kasvot, hoikka rakenne ja pituus. Sain mitä halusin, kaikilla herkuilla.

Vielä kun ois aikuinen kypsä ihminen, se on vähän siinä ja tässä, mutta kuulemmahan me tytöt halutaan pahoja poikia? Pääasia kun ei tee mitään pahaa, sydämeltään hyvä vaikka käyttäytyy kakaramaisesti. Mitä kiihottavaa naisessa on?

Nykynainen ei ole muuta kuin tissit, hiukset, ripset ja korkkarit. Kuvassa oikealla puolella Stefanie Fernazed, entinen miss Universum. Meikattuna parhaimmillaankin vain hyvännäköinen, mutta ilman meikkiä täysi tavis ns. Ei näy tekohiuksia, ripsiä. Ei tarvita loisteliasta iltapukua ja korkkareita, jotta näyttäisi hyvältä. Jumala loi miehestä paremmannäköisen sukupuolen. Jes ,tama mies on mieleeni.

Isot pallit ja suonikas kulli! Miehessä kiehtoo kaunis käytös ja ihana hymy. Hymyn tietenkin näkee aika pian ja käytöksen myöhemmin,kun tutustuu toiseen paremmin. Loput tuleekin sitten pisteenä IIN päälle! Kaikille hyvää Uutta Vuotta! Miehessä kiinnostaa hymy,kaunis käytös ja huomaavaisuus. Käsiin myös ekaks kiinnitän huomiota,jos siis ovat näkösällä,siisteys,puhtaus..

Kaikki muu tulee sitten pisteenä iin päälle. Kaikille Hyvää Uutta Vuotta! Mikään ei kiehdo niin paljon kuin ystävällisyys ja turvallinen olemus, saa olla mielellään pari vuotta vanhempi. Mun salainen pahe on Mad Menin Don Draper, josta tosin on turvallisuus kaukana.

En tykkää laiheliineista, eikä tarvitse olla mitenkään treenattu, kunhan on jotakuinkin sopusuhtainen. Takapuolia en kyttää, kasvot ovat tärkeimmät. Mikään ei ole niin suuri turn-off kuin tyhmät jutut. Tällä en tarkoita hulluttelua tai alatyylisyyttä, vaan ihan sitä, että kaikki jää jonnekin pintatasolle pyörimään tai että äijä on täysi tosikko. Housujen sisusta kiinnostaa vasta sitten, kun kaikki edellä mainittu on kohdallaan. Tästä voi saada nyt väärän kuvan, mutta on yksi sana hukassa Joka tapauksessa, onhan se etu jos pitää itsestään ulospäin huolta, tuskin naiset rasvalettejä haluaa Valloittava hymy ja samalla silmiin katsominen, saa kenet tahansa naisen polvistumaan jalkojensa juureen.

Mitä kohteliaampi mies on, sen paremmin naiset kiinnittävät huomiota ja haluavat itsekin saada kyseiseltä henkilöltä sitä. Ite oon huomannut et se on tosi tärkeää et mies haluaa mua seksuaalisesti. Miehille käy pillu kuin pillu, ellet sitten ole todella ruma. No, eipä sulla oo ainakaan rima kauheen korkeella! Tapailin joskus erittäin hyvän näköistä urheilullista miestä, mukavan luonteinen ja kohteliaskin hän oli.

Miekkonen oli minusta erittäinkin kiinnostunut ja olisi halunnut seurustelu suhteen, mutta minä en tuntenut niin syvää vetovoimaa tähän kaveriin hyvästä ulkomuodosta huolimatta, ei vain ollut kotoisa olo miekkosen kanssa.

Nykyinen ukkelini on aikas pulska, mutta sillä on mitä mahtavin luonne ja huumorintaju ja ollaan niin samalla aaltopituuksilla ja ja kaikkea! Hi,hi tietysti takalinkki ja lukitustappi ovat ne parhaat paikat. No jokaista kai kiinnostaa eri asiat koska erilaiset miesmaut on melki kaikilla , mutta itse tykkään eniten huumorintajusta, seurassa tulevasta turvantunteesta ja muutenkin hyvästä seurasta.

Ei miehiä tarvita yhtään mihinkään. Lukaisin nopeasti muutaman naisen vastauksen ja tuntuu siltä että se mikä toista kiihottaa niin toista ällöttää. Eli jokaiselle löytyy jotain. Hiukset muodikkaasti leikattu ja viimeistelty geelillä tms.

Mulla on ollut kaksi huonoa pitempiaikaista miessuhdetta, joten arvostan miestä, joka pitää naista kuin kukkaa kämmenellä herrasmiesmäisellä otteella ja pukeutuu siististi sekä on sosiaalisesti älykäs ja karismaattinen.

Ei siis tarvitse olla paksua lompakkoa tai sliipattua ulkomuotoa. Makuja on monenlaisia, joitakin kiinnostaa rahakas mies. Karismaan vaikuttaa myös persoona. Mies, jolla on itseluottamusta ja tuntee itsensä sinut miehisyytensä kanssa ei korosta itseään tai latista muita ja tämä on sitä karismaa ainakin minun mielestä.

Perkele gay pantu pääotsikoihin. Tuohan on täysin selvä asia homo mies on syntynyt työn kehoon ja saanut pojan sukuelimet siksi himoaa miestä eli todellisuudessa on tyttö Muheva pantava takamus, lihaksikas vartalo ja selkä, siniset silmät, tummat hiukset, Atleettisuus, pullottava etumus, intensiivinen katse, voimakas seksi peto.

Sellaiset hunk tyypit pistää sekaisin. Onko ketään täällä kikissä? On se kumma mikä se voi olla ,ei selviä immeisen elinaikana. Siis mikä piirre ihmises se on kun kiinnostaa. Taikuus , se on taikuutta. Ainakaa mitää järkee siin ei oo. Uhhhh miezii ainasgi giihottaa pelccä ajatusci isost molost miun tiucas pebareijäs. Ja sit toine boitsu rsiscaamas miuu suuhun. Ensin kasvot ja toiseksi hyvä kroppa miellyttää. Kerran tapasin miehen tansseissa ja meidän katseemme kohtasivat ja siini oli jotakin maagillista.

Tuo kiihoitus kesti kolme vuotta. Miehellä jotain pielessä, jos ei 50v kävuoteen asti ei mitään omaisuutta ja luottotiedot mennyluuseri! Kädet ja silmät ja koko kroppa; se, jos kantaa itsensä asialllisesti. Voisiko nämä heteronaiset mennä jonnekkin muualle? Ketään ei kiinnosta teidän postaukset homo-alueella. Täytyy sanoa, että komeat miehekkäät kasvot, hiki siis sellainen hyvä, puhdas hiki, joka tulee tekemisestä , lihaksikaat käsivarret ja myös kiimainen roiskaus Se on vähän kuin se että yksisilmäinen ihminen on sokeiden keskuudessa kuningas.

Samalla tavalla hyvä mies on itsekkäiden miesten keskuudessa kuningas. Siinnä on kuitenkin vain sellainen kertakaikkinen ristiriita, että hyvä mies ei voi olla kuin yhden naisen mies! Se johtaa siihen, että kaikki hyvä miehet ovat avioliitossa. No ei kyllä Mielummin vähän mahaa tai pyöreyttä mistä ottaa kiinni kun luutaa. Parta on seksikäs, tai parransänki. Olin loukkaantunut nirppanokkaisesti kuin epävarma teini ja ihan pelkästään omien kuvitelmieni ja luulottelujeni perusteella.

Ei vähääkään aikuisen miehen käytöstä. Sen kahden viikon jälkeen perjantaina töiden jälkeen menin sinne ostoskeskukseemme kaupoille. Työntelin synkkänä kärryjä ruokaosastolla. Sydämeni pysähtyi ja sitten taas rynnisti raviin. Mutta petyin saman tien. Jaakko oli jonkun kauniin, noin kolmikymppisen naisen seurassa. He tekivät ostoksia yhdessä. Heillä näytti olevan tosi läheinen suhde. He nauroivat, ja se nainen antoi jopa suukon Jaakon poskelle.

Saatanan Jaakko, sinä olit sittenkin yksi vitun hetero, mitä helvettiä sinä pelleilit minun kanssani, kiehuin sisäisesti. Minä aloin piileskellä hyllyjen takana, etteivät he näkisi minua, ja täytin kärryni pikavauhtia. Syöksyin kassalle, mutta kun olin saanut maksettua ja pakattua, Jaakko seisoi sen naisen kanssa edessäni.

Voi helvetti, minä tajusin kauhukseni. E-eh-en koskaan avaa tuntemattomista numeroista tulleita viestejä tai vastaa sellaisiin puheluihin.

Tässä on muuten tyttäreni Jaana. Ja tässä on nyt sitten se Veikko, Jaakko hymyili kuin aurinko. He-heei, sain soperrettua ja käteltyä sitä Jaanaa — ja häpesin aiempia ajatuksiani. Isä on puhunut sinusta ummet ja lammet. Olen jo vuosia patistanut isää hankkimaan itselleen kunnon miehen ja nyt kuulostaa, että sinä olet parasta, mitä hänelle on koskaan tapahtunut, se tytär sirkutti iloisena kuin peipponen ja minä en saanut henkeä, ähkyin kai naama punaisena. Veksi vielä pelästyy ja perääntyy, Jaakko katsoi arastellen silmiini.

Kuule Veksi, minä heitän Jaanan ja lapset nopeasti junaan ja tulen sitten sinun luo, jos sopii. Älä vain eksy, naurahdin onnen käänteistä hermostuneena. Muuten jos sinulla ei ole viikonloppuna muuta tekemistä, niin voisit pakata kamoja alkeelliseen leirielämään metsän keskellä ja järven rannassa.

Veisin sinut mökille, jos sinulle käy. Kun siinä hyvästelimme, Jaana kapsahti kaulaani ja kuiskasi korvaani jotain niin kaunista, etten kehtaa sitä tässä sanoa. Nolostelinpahan siinä vain onnellisena. Se minusta kyllä oli outoa, että Jaakko oli uskaltautunut kertomaan lapselleen homoudestaan.

En voisi vieläkään kuvitella kertovani omastani pikkuveljilleni ja heidän jälkikasvulleen. Onneksi asuvat ihan eri puolella maata. Kotiin rynnistin käsittämättömän riemuissani.

Miten olin saattanutkin olla niin typerä! Että olinkin epäillyt Jaakkoa! Että olin ollut hänelle vain ohimenevä kertapano! Olin parasta mitä Jaakolle koskaan oli tapahtunut! Naurattaa ihan, kun tämmöinen aikuinen mies voi heittäytyä niin lapsellisen innostuksen valtaan. Enhän minä mitään vappupalloa ollut saamassa, vaan ihan vain toisen aikuisen miehen. Mutta olo nyt vain oli niin kevyt, kun niiden epäilysten viikkojen raskaat kivet vyöryivät kolisten sydämeni päältä.

En hermoillessani saanut haalittua kasaan kuin partahöylän, pyyhkeen ja kalsareita ennen kuin Jaakko tuli. Hän hymyili kuin aurinko astuessaan eteiseeni ja vetäessään oven takanaan kiinni.

Minä seisoin siinä kuin mikäkin tomppeli, suupielet nykivät hermostunutta hymyä ja tärisin kauttaaltani — jännityksestä, odotuksista, onnesta. Tunne-elämäni tuntui tuhannelta flipperipallolta, jotka poukkoilivat vauhdikkaasti sisälläni päästä varpaisiin. Jaakko kaappasi minut kunnon rutistukseen. Poski poskea vastaan heijasimme toisiamme. Hänen sänkensä raapi leukaani. Hän painoi minut voimalla seinää vasten ja hinkkasi lantiotaan minun lantiotani vasten. Ja pelännyt, että jokin meni pieleen.

Arvaa vain, mitä minun päässäni on myllertänyt, huokaisin ääni väristen. Ja minun pallini ovat räjähdyspisteessä. Matkaan ei mene tuntiakaan. Kai me sen verran jaksetaan pidätellä. Siellä meillä on ruhtinaallisesti aikaa, rauhaa ja tilaa paneskella pitkin ja poikin. Kävihän se niinkin, siihen ikään olin jo tottunut pidättelemään halujani.

Vähän Jaakko puisteli päätään katsellessaan haahuiluani repun täyttämisessä. Hän otti ohjat käteen ja selitti selkeästi, mitä tarvitsin, siis kevyttä mutta myös lämmintä vaatetusta.

Koska oli kuulemma luvattu sateita, mukaan piti ottaa sadevarusteetkin saappaineen, että voisimme kelistä huolimatta samota metsässä kesän viimeisten mustikoiden perässä. Ostamistani ruokatarpeista sain ottaa mukaan vain pian pilaantuvat kuten vihannekset. Jaakkohan oli myös täydentänyt kaupassa ruokavarastoaan niin, että syötävää riitti. Mukaan kelpasi myös avaamaton viskipullo.

Jaakon isossa maasturissa aloimme heti, kun olimme selvinneet kaupungista maantielle, purkamaan ja päivittelemään sitä onnetonta kaksiviikkoista väärinkäsityksineen. Jaakko kertoi heittelehtineensä epätoivoisen kaipuun ja raivon välillä. Että minä olin maailman mahtavin mies, loistava rakastaja, paras mahdollinen ystävä ja yksi paskiainen, petturi, joka olin kevytmielisessä ylimielisyydessäni käyttänyt häntä vain hyväkseni. Jälkikasvun takia hänen oli täytynyt hillitä itseään, mutta oli vuodattanut tunteitaan tyttärelle iltaisin, kun pienet olivat nukkuneet.

Hän oli jo alkanut alistua siihen, että hänen iässään miehen on turha haaveilla suhteesta, tosi rakkaudesta puhumattakaan. Kuuntelin häntä hengittäen tosi raskaasti, mutta samalla jotenkin käsittämättömän onnellisena.

Tuskin sain ääntä, kun kurkkua kuristi:. Kaiken lisäksi minä muka loukatun uhmakkaana päätin, että minä en ainakaan ota ensimmäistä askelta. Olin niin saatanan typerä. Minä olin kuitenkin koko kesän nauttinut sinun seurasta. Minulle olisi jopa riittänyt ystävyyskin sinun kanssa. Arvaa sitten, miten maailmani räjähti, kun päädyimme rakastelemaan! En edes ymmärrä, miten minä tämmöisenä yrmynä rohkenin retkahtaa sinuun. En edes paennut jälkeenpäin paikalta niin kuin tapani ennen oli ollut. Kaipa olin niin kyllästynyt yksin elämiseen, siihen samaan kaipuuseen toisesta miehestä, jota sinäkin olet tuntenut.

Ja nyt tapahtui ihme, sinä, ja seuraavassa hetkessä se vietiin minulta. Kaikki pelkkää luulottelua, kun olen niin typerä ja arkanahkainen, en paskan vertaa mies. Ja sitten oletkin nyt siinä. Purin hampaita leukapielet kireinä ja puristin käsiäni tiukasti nyrkkiin sylissäni, etten olisi purskahtanut ääneen itkemään.

Eihän tämmöinen karski aikuinen äijä voi sellaista tehdä! Katsoin sivuikkunasta, ettei Jaakko näkisi, miten kyyneleet vastoin tahoani valuivat poskilleni.

Jaakko ohjasi auton bussipysäkille ja pysäytti. Hän kietoi kätensä kaulaani, painoi leukansa olkapäälleni ja pyyhki isolla kourallaan poskiani.

Hän sanoi maailman lämpimimmällä äänellä korvani juuressa:. Ja minä sinun, jos haluat. Mutta luvataan, että tällaista sotkua ei enää ikinä tule eteen. Me sanomme suoraan vaikka että minä vihaan sinua, jos asia niin on. Ja mitä haluamiseen tulee, niin olen valmis vaikka jakamaan arjenkin sinun kanssasi.

Takerruimme tiukkaan halaukseen ja syvään suudelmaan — vähän hankalaa turvavöissä. Jaakko mumisi jotain, että kyrpä haluaa jo painaa kaasua ja raskaasti. Nauraen irrottauduimme ja paahdoimme kuumeisesti viimeiset kymmenet kilometrit. Kun ajoimme viimein pienen kylän läpi, Jaakko näytti yhtä maalaistaloa ja kertoi, että se oli hänen kotitalonsa.

Sitä piti hänen isoveljensä perheineen. Kuulemma uskovaista porukkaa, johon Jaakko piti kohteliasta etäisyyttä. Sen jälkeen köröteltiin puoli kilometriä surkeaa metsätietä, ja ymmärsin hyvin, miksi Jaakolla oli maasturi. Mökki tai pikemminkin hirsinen omakotitalo sijaitsi keskellä metsää noin viidenkymmenen metrin päässä rannasta. Tyylikäs paikka ja minun rakentajan silmilleni erinomaista työtä. Kun ruuat oli saatu jääkaappiin, käännyimme katsomaan toisiamme. Pienet hymyt, odottavat ja virnuilevat katseet ja samassa kävimmekin toistemme kimppuun.

Sen jälkeen meno olikin melkoisen hurjaa koko viikonlopun. Rakastelimme aivan villeinä, kaipuun koko voimalla. Viidessä minuutissa vaatteet olivat poissa ja minä panin siinä lattialla Jaakkoa hänen jalkansa ympärilleni puristuneena. Jumalatonta ryskettä, ähinää ja ärjyntää! Kun minä olin kontillani ja Jaakko tunaroi kortsupakkauksen kanssa liian pitkään, päätimme, ettemme enää käytä kumeja — minun naimisistani oli jo kymmenen vuotta eikä Jaakkokaan ollut koskaan ollut suojaamattomassa yhdynnässä.

Eihän sillä muuten ollut väliä, mutta intohimon puuskassa säästimme muutaman sekunnin, kun ei tarvinnut räpeltää kumien kanssa. Niin sitten sain paljasta ja perse pursui jälkeenpäin spermatulvaa. Jossain välissä söimme vähän ja korkkasimme viskin. Sitten taas naitiin takkatulen ääressä. Pitkään hellästi ja hartaasti. Emme päässeet sinä iltana saunaan, kun oli niin paljon puhuttavaa ja hyväiltävää, suudeltavaa. Lopulta käperryimme toistemme kainaloon ja vaivuimme syvään levolliseen uneen paksujen vällyjen alle.

Aamulla heräsin vähän ennen Jaakkoa. Oikea kunnon sade tuntui piiskaavan ikkunaa. Ensimmäisen kerran elämässäni heräsin miehen vierestä. Pääni lepäsi hänen karvaisella rinnallaan ja reisi hänen haaroissaan. Tunsin Jaakon kalun olevan täydessä erektiossa. En voinut olla kevyesti hinkkaamatta sitä reidelläni. Kurotin yöpöydältä liukastetta ja voitelin perseeni. Varoen herättämästä miestäni nousin hajareisin hänen päälleen, ohjasin kalun reiälleni ja otin sen hitaasti sisääni.

Mikä lie Jaakon herätti, ehkä pieni ininäni ja voihkaisuni. Hän räpytteli hetken hämmästyneenä silmiään, puhkesi hymyyn ja huokaisi, että mikä palvelu, aamiainen tarjoillaan sänkyyn. Siitä tuli pitkä, rauhallinen nautinto. Pesun ja aamupalan jälkeen Jaakko halusi esitellä paikkoja. Pukeuduimme sadevaatteisiin ja kiertelimme talon, liiterin, saunan ja koko tontin. Rannassa käänsimme veneen nurin, ettei se ihan kokonaan täyttyisi siinä rankkasateessa. Joka välissä pysähdyimme suutelemaan ja kourimaan toisiamme.

Emme vain kyenneet pysymään irti toisistamme. Vähän hupaisaakin näin aikuisilta äijiltä. Joka tapauksessa se paikka on hemmetin upea. Lounaalla Jaakko ehdotti, että lähtisimme mustikkaan. En ollut harrastanut sellaista sitten poikavuosien, joten mikäs siinä sinänsä. Vetosin kuitenkin siihen, että siellä edelleen tuli vettä ihan aisana. Jaakko vain tuhahti, että metsään voi mennä kaikilla keleillä ja että siellä oli nyt kunnolla happea.

Niin sitten vedettiin taas sadekuteet päälle ja kumisaappaat jalkaan. Rehvakkaasti kummallekin tuli kymmenen litran punaiset ämpärit. Metsä tuoksui siinä sateessa tosi hyvältä, mutta olihan se melkoista rämpimistä.

Mustikoita ei juuri ollut enää, saimme yhteensä vain pari litraa. Puolukoita oli sen sijaan tulossa runsaasti, mutta toistaiseksi ne olivat liian raakoja poimittaviksi. Jaakolla oli kuitenkin marjastamisen lisäksi taka-ajatus. Juuri kun pyllistelin yhden mättään äärellä, hän kävi kimppuuni kuin hurjistunut karhu.

Sain häthätää otettua tukea männyn rungosta, kun sadehousuni olivat jo reisillä, reikäni liukastettu ja kova patukka tunkeutui voimalla sisääni.

Se oli aivan mahtava pano. Sade ropisi vaatteillemme, kumisaappaat hieroutuivat toisiinsa ja mies selässäni paukutti menemään armottomasti. Karkeat kiroukset olisivat varmaan kantautuneet kylään asti, jos sade ei olisi vaimentanut ääniä.

Sain sentään runkattua siemeneni männyn kylkeen. Palasimme mökille nahistellen toistemme kimpussa onnistumatta kuitenkaan kaatamaan vähäisiä marjojamme. Siivosimme saaliimme nautiskellen viskin loput ja korkaten Jaakon varastosta Kossu-pullon. Aloimme olla aika hilpeässä humalassa, kun lähdimme lämmittämään saunaa.

Mukaan tuli Kossun lisäksi reilusti olutta ja makkaraa. Sade ei ollut lakannut, mutta laantunut tihkuksi. Kun olimme saaneet tulet kiukaan alle, istuimme saunan terassilla katoksen alla. Ihailimme järvimaisemaa, hörpimme juomia ja nauraa käkätimme kaikelle mahdolliselle pikku päissämme. Parin pesällisen jälkeen könysimme lauteille hikoilemaan ja pieksämään itseämme ja toisiamme vastoilla. Kuin yhteisestä merkistä rynnistimme ulos ja juoksimme kivettyä polkua järveen. Siellä peuhasimme ihan kakaroina yrittäen upottaa toisiamme pinnan alle.

Kun pääsin Jaakon otteesta, karkasin takaisin saunalle. Hän sai minut kiinni ihan saunan edessä ja hyökkäsi päälleni. Äidyimme riemusta hihkuen painimaan kuin jotkut pahaiset nuoret sällit, me keski-ikäiset herrat. Ankaran ähellyksen jälkeen selätin Jaakon. Siinä vaiheessa molemmilla seisoi ihan täysillä. Niinpä retuutin Jaakon pukuhuoneen puolelle ja otin hänet raivokkaasti. Hän kosti tekemällä minulle saman, kun pesimme suihkussa ihoon takertuneita roskia ja mutaa. Loppuilta menikin sitten juopotellessa, makkaraa syödessä ja laulaa hoilottaessa kaulakkain.

Ihan tarkkoja muistikuvia ei ole, miten päädyimme nukkumaan, mutta sängystä me heräsimme sylikkäin. Niin onnellisia kuin olimmekin, ei krapulaisessa ulkonäössämme ollut juuri kehumista. Toisaalta tässä iässä rumakin rakas kelpaa. Tosin sinä sunnuntaina emme kyenneet enää rakastelemaan. Aika meni olon parantamiseen. Myöhään illalla Jaakko lähti viemään minua takaisin kaupunkiin, kun olin menossa aamulla töihin.

Hän jäi viereeni nukkumaan aamuun asti. Sillä viikolla tein töitä vain torstai-iltapäivään. Sain järjesteltyä asiat niin, että saatoin jättää hommat alaisteni hoidettaviksi. Itse lähdin saman tien Jaakon mökille hänen tilaamansa ostokset takakontissa. Vähän arastelin, mahtaako Jaguarini maavara riittää sille metsätielle, mutta hyvin se meni. Vietimme puolentoista viikon mahtavan loman, varsinaisen riemuloman.

Emme naineet ihan niin paljon kuin tuona viikonloppuna, mutta vähintään kerran päivässä kuitenkin. Kelit olivat tällä kertaa vähän paremmat ja pääsimme soutelemaankin. Puolukoita saimme jonkin verran. Ja liiterikin tuli täytettyä haloilla. Siihenastisen elämäni paras puolitoista viikkoa. Palasimme kaupunkiin yhdessä, kun Jaakonkin loma oli lopussa.

Vaihdoimme avaimia ja aloimme elää vuoroin hänen luonaan vuoroin minun. Elämä sujahti uomiinsa ja minä olin onnellinen. Työntekijänikin huomasivat muutoksen minussa. Hiljaisen tyly ja tiukka pomo oli tiessään. Minusta tuli leppoisa johtaja, toki tarkkana asioiden hoitumista seuraava. Luulen, että alaisenikin alkoivat nauttia työn tekemisestä firmassani. Minä rakastin Jaakkoa ihan hulluna. Välillä tuntui, että työpäiväkin oli liian pitkä erossa olo ja oli pakko soittaa hempeyksiä möreällä äänellä.

Lopulta lokakuussa saunoessamme luonani ehdotin kyllästyneenä kahden asunnon elämään, että Jaakko muuttaisi kokonaan luokseni. Seurasi huutoa, riitaa ja tönimistä, hyvä ettei tapeltu nyrkit pystyssä. Kesti pitkään ennen kuin hyväksyin Jaakon perustelut. Hän sanoi, että olimme molemmat eläneet yksin niin pitkään, että kummallakin oli ihan omat piintyneet tapansa. Oli parempi, että harjoittelemme perusteellisesti niiden tapojen yhteen sovittamista kahdessa kodissa ennen kuin muuttaisimme yhteen.

Niin välttäisimme suuren pettymyksen. Kaipa hän oli oikeassa. En ole koskaan aikuisena viettänyt joulua. Ei ole ollut ketään, jolle ostaa lahjoja, paitsi tietenkin työntekijät ja asiakkaat ja yhteistyökumppanit, mutta nehän ovat menneet firman piikkiin. En ole hankkinut juhlaruokia, en joulukuusta, en koristeita. Itse asiassa joulu on minusta aina ollut yksinäisen miehen painajainen. Olen sulkeutunut kotiini ja odottanut, että pyhät menevät nopeasti ohi.

Mutta Jaakko hehkui onnea jo joulukuun alussa:. Ex-vaimo menee etelän aurinkoon, joten minä saan porukan kerrankin huolehdittavakseni ihan kokonaan. Taidat olla onnellinen, yritin esittää reipasta, vaikka rinnassa riipaisi joku surun tapainen.

Joulu on koko perheen juhla. Tavallisesti annan Jaanan ja Mikon nukkua omassa parisängyssäni. Pojat nukkuvat vierashuoneessa ja itse olen yleensä tyytynyt alakerran sohvaan. Mutta nyt olen sitä mieltä, että me nukumme parisängyssä ja Jaanalle ja Mikolle sijataan patjat olkkariin. Kun lapset on saatu unten maille, me aikuiset voimme vielä jatkaa pyhää yötä syöden ja juoden. Älä nyt ole pölvästi. Sinähän olet minun perhettäni. Minun täytyi kääntyä poispäin, ottaa tukea ja hengittää syvään.

Uskomaton ajatus, jota en saanut heti mahtumaan kokonaan päähäni. Jaakko älähti selkäni takana:. Et kai sinä tosissasi ole kuvitellut, että viettäisit joulun yksin! Saatanan pöhkö, en missään tapauksessa anna sinun jäädä tänne yksin katsomaan pornoa ja runkkailemaan.

Sinä kuulut minun perheeseeni ja minä haluan koko perheen ympärilleni jouluna! Ja muulloinkin, hän astui taakseni ja kietoi kädet ympärilleni. Minäkö aikuinen tosi mies? Minun mielenrauhaaniko joku pystyisi horjuttamaan?

Helvetti, Jaakko on pehmittänyt minut, olen oikea herra Hentomieli. Kun siinä sitten halasimme ja myöhemmin rakastelimme, leijuin taivaassa. Ja sitten sain idean, jonka Jaakkokin vähän vastusteltuaan hyväksyi. Vaadin, että koko perhe kokoontuu minun talooni, jossa sentään on reilusti tilaa kaikille ilman erikoisjärjestelyjä — paitsi että jouduimme ostamaan kaksi uutta sänkyä.

Voi hittolainen, että me kaksi ukkoa ruvettiin hössöttämään. Taloa kuurattiin katosta lattiaan kolmena iltana ja koko lauantai. Ja koska minulla ei ollut mitään jouluun liittyvää rekvisiittaa, niin kaikkea oli ostettava kuusenkynttilöitä myöten. Tuhlasimme kilpaa pienen omaisuuden joululahjoihin, varsinkin pojille tuleviin. Keittokirjan sivut käpristyivät hiirenkorville, kun opettelimme valmistamaan jouluruokia ja leivonnaisia.

Komea kuusikin hommattiin hyvissä ajoin ulos terassille seisomaan. Mutta me olimme Jaakon kanssa innoissamme, nautimme joka hetkestä ja nauroimme melkein joka käänteessä itsellemme. Aikaisin jouluaatto-aamuna otimme jättiläiskinkun uunista, onnistui hyvin. Vieraat tulivat kymmenen aikoihin. Jaana halasi ja suukotti meidät molemmat. Vävy-Mikko oli minun suhteen vähän varauksellisempi.

Kaipa hän ihmetteli, kuinka hänen mukava appensa voikin naida noin ruman miehen kanssa. Pojatkin jännittivät minua aluksi. Minä en ollut koskaan haaveillut omista lapsista enkä omasta mielestäni tullut kovinkaan hyvin toimeen heidän kanssaan. Vaan kun pojat pääsivät vauhtiin, minulla ei ollut hetkenkään rauhaa vaan jouduin syöksyilemään leikeissä pää kolmantena jalkana — on muuten raskasta.

Ei silti, kyllä minä siitä nautinkin tai sisäinen lapseni nautti. Kun kuusi tuotiin sisään, sen tuoksu toi mieleen herkkiä muistoja lapsuudesta. Pojat saivat koristella sen ja minä työntää töpselin seinään, kun kynttilät olivat paikoillaan.

Mikko pantiin kiinnittämään tähti latvaan, kunniatehtävä sekin. Pojat halusivat tulla saunaan Jaakon ja minun kanssa, jestas mitä kiljumista. Aterialla pojat jo kiipeilivät pitkin seiniä, kun pukin odottaminen raastoi hermoja.

Meidän valmistamat ruuat saivat muuten kehuja. Partiopukki tuli ajallaan ja tilanne riistäytyi täysin käsistä. Nuorempi huusi kauhusta ja vanhempi ei malttanut odottaa, vaan repi lahjapapereita sitä mukaan, kun paketteja tuli. Mikään rauhoittelu ei auttanut. Silti se kaikki oli minusta käsittämättömän suloista. Minusta on tullut kertakaikkisen pehmo. Lopullisesti sulin rakastamaan uutta perhettäni, kun pojat tulivat väkisin nukkumaan Jaakon ja minun väliin.

Voi sitä pienten poikien nokkien tuhinaa. Jaakko kumartui heidän ylitseen suukottamaan minua ja kuiskasi, että minusta myös on nyt tullut isoisä. Kyllä rupesi sydän väpättämään. Joulupäivän iltana vieraat siirtyivät Mikon vanhempien huollettaviksi. Muut olivat jo autossa, kun Jaana halasi minua ja Jaakkoa tiukasti.

Hän oli jo oven raossa menossa, kun huikkasi veikeästi hymyillen:. Käännyimme Jaakon kanssa tuijottamaan toisiamme, hämmästys nosti kummallakin kulmakarvat hiusrajaan. No, häät tai rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen rakastelumme vuosipäivänä. Silloin minä kannan Jaakon kynnyksen yli talooni, meidän kotiimme. Tagit gay gay novelli homo Ihanaa homoseksiä Kaksi gay miestä Kireä rektaali miesten välistä seksiä. Se oli loppu syksyä. Silloin siis ystäväni Juha otti minulta ensimmäisen ….

Muistan ensimmäisen kertani selvästi kuin aakkoset. Olin vuotias arka ja yksinäinen …. Kun saa ton kokea ei voi vähempään tyytyä. Kiihottava, haluttava ja koskettava aidon elämän oloinen tarna. Nautin naisena lukia tätä tarinaa, kiitos siitä. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten.

Kaksi gay miestä ja rankkaa panoa maaliskuu 16, Gay 1 Kommentti 10, Näyttöä. Kaksi gay miestä ja rankkaa panoa: Heti kun astuimme ison rivitaloasunnon tilavaan eteiseen, Jaakko kääntyi katsomaan minua ja virnistellen heitti: Äkkiä Jaakko keskeytti ja läähätti korvaani: Ja kun hän vielä pyöritti ja nosteli lantiotaan, en voinut kuin voihkia tuskissani: Tuskin sain ääntä, kun kurkkua kuristi: Hän sanoi maailman lämpimimmällä äänellä korvani juuressa: Mutta Jaakko hehkui onnea jo joulukuun alussa: Jaakko älähti selkäni takana: Hän oli jo oven raossa menossa, kun huikkasi veikeästi hymyillen: Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

. marraskuu Mun mieheni on hyvin toimeentuleva (vakivirka KELA:lla), ja aivan ihana aviomies. Sängyssä on mukavaa kun mies päällä siinä painavalla vahvalla ruhollaan. Arabi, thaikkupoika, afrikkalainen jolla iso kalu ja jännä englannin Oikeanlaisuus, se taas riippuu esim. kuun asennosta ;) Älykkyys on kova. elokuu Nainen päällä asento amatööri seksi videot Joulukuu Alastomia nuori mies sexy nainen nai karvaiset isotissiset lesbot Kalun koon voi nähdä pälle päin! tiukat pillut treffit suomi24 i pornokuvat gay sex hieronta hot ilmaiset pimpit Desi tamil nainen perseestä aviomiehet veli Isä Laissa Itku Joustava. Jotkut asennot, esim. lähetyssaarnaaja, ei tunnu miltään. Ei kalu meinaa aina edes kunnolla pysyä sisällä. Miehen kalu on oikeasti tosi pieni, runkkaamiseen.

HOMO KALU KUVIA BIGGEST DILDO EVER

Mies oli todella asiallinen ja kunnollisen oloinen, ei pakottanut missään vaiheessa tekemään mitään mitä en haluaisi. Ties vaikka jätkäporukassa olisi alkanut munat seisomaan. Oli aivan käsittämättömän kiihottavaa sekstailla tämän kauniin pojan kanssa. Eli ei mitään bodaajaa, ihan vaan hyväkuntoinen mies. Parhaan kaverini kanssa aitassa, luin lehteä ihan rauhassa kunnes huomasin että housuja vedetään alas en sanonut mitään vain silitin häntä päästä ja siitä sitten se lähti ihan perä rööriin asti.

Sex video suomi mies homo etsii nuorempaa miestä