Palestiinalaiset hyökkäävät tämän tästä Israelin kimppuun. Israelilla on oikeus vastata tulitukseen. On kuvottavaa, että joku henkilö vertaa natseja ja juutalaisia toisiinsa. Natsien teot ja Stalinin hirmuvalta ovat rinnastettavissa toisiinsa.

Kummassakin tapauksessa miljoonia viattomia ihmisiä murhattiin. Kaksi kovaäänistä Kaksi kovaäänistä arabinuorukaista huusi iäkkäälle Saksalaisrouvalle kaupassa Kölnissä - Meitä muslimeja on täällä jo yli miljoona!

Tämä maa on meidän. Vanha rouva vain nauroi ja nauroi, kunnes tokaisi; olihan meillä joskus muinoin 6 miljoonaa juutalaistakin Näin Merkelin valtakunnassa, torilta kuultua.

Entäpä tämä Imaami vai mikä Entäpä tämä Imaami vai mikä sulttaani lieneekään, jonka mielestä esim. Lisää järkevää tekstiä hemmolta; http: Eikö kukaan kysele tämän järjen jättiläisen perään? Tuollainen imämmi saisi vaihtaa maata minun puolesta ja mielellään veisi uskonveljensä mukanaan. Jaa luulin erästä toista Jaa luulin erästä toista uskontoa rasistiseksi koska siinä jaotellaan ihmisiä sukupuolen, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen mukaan Ja heillä lupa on tappaa edellämainittuja ryhmiä Professori on täysin oikeassa Professori on täysin oikeassa väitteissään, mutta on mennyt yhteen ansaan: Hän puhuu juutalaisista, kun pitäisi puhua sionisteista.

Juutalaisuus on uskonto, kuka tahansa voi kääntyä siihen. Sionismi sen sijaan on rasistinen ja imperialistinen poliittinen ideologia, joka tähtää pienen kasaarieliitin ehdottomaan maailmanvaltaan. Ja nyt siis puhumme siis poliittisesta sionismista, emme kristillisestä sionismista tai työväen sionismista, jotka ovat hieman eri asioita. Lähes kaikki maailmanvaltaa tavoittelevat sionistit ovat kasaareja. Miksi sitten juutalaisuus ja sionismi sotketaan keskenään?

Siksi, että näin sionistit ovat propagandassaan halunneetkin, jotta voivat käyttää itse natsien avulla luomaansa antisemitismikorttia, joka on täysin valheellinen, useammastakin syystä. Kun Saksan kasaareja oli saatu karkotettua Palestiinaan tarpeeksi paljon maan varastamiseksi palestiinalaisilta, niin USA: Toimintatapa oli suoraan nykyaikaisen sionismin isän eli Theodor Herzlin oppien mukaista ja sitä käytetään nykyäänkin, esimerkiksi Ukrainassa.

Jo Caesar tunsi sen ja hänen kuuluisa lauseensa siitä oli "divide et impera", "hajota ja hallitse". Saman ovat sionistit saaneet aikaan täällä Suomessakin monilla perversseillä ideologioillaan ja ihanteillaan, joista mainittakoon luvun vasemmistoradikalismi, kulttuurimarxismi, huumeiden laillistaminen, feminismi, poliittisesti pakotettu monikulttuurisuus ja seksuaalisten perversioiden normalisointi. Nämä kaikki ovat kasaarien alulle panemia, suosittelen tutustumaan aiheeseen lähemmin.

Toisekseen, sana antisemitismi viittaa suoraan seemiläisiin kansoihin, joihin kasaarit eivät kuulu. Kasaarit ovat Itä-Euroopasta ja Mongoliasta lähtöisin olevaa, sisäsiittoista ja äärimmäisen vihamielistä kansaa, joka kääntyi juutalaisuuteen luvulla. Kiovan ruhtinas löi kasaarivaltakunnan hajalle luvun tietämillä. Parempaa perustelua ei kristitylle ole ei pitäisi olla kuin erehtymätön Jumalan sana.

Syntiä ei saa hyväksyä, eli tässä ei olla opettamassa mitään vihaa tai agressioita kenellekkään taikka olla vihaamassa ketään. Vaan ollaan kertomassa synti synniksi. Ihan samalla periaatteella uskovat sanovat varkauden synniksi eikä sitäkään hyväksy ja suvaitse. Tässä ei ole mitään henkilökohtaista eikä vihaa mukana, vaan rakkaudellista varoittamista.

Vähän kuin monesti kuulee uskosta osattomien lainaavan jotakin tiedemiestä taikka muuta erehtyväistä suurisuuta, niin me lainaamme Raamattua.

Raamattu tai sinun jumalasi saa sanoa mitä ikinä lystää. En ole kiinnostunu eikä Suomen valtiokaan. Suomi ei ole teokratia eikä koskaan tule olemaan. Hopsan onpas söpö kehäpäätelmä. Mielenkiintoista onkin, että raamattu sanoo simpukoiden syömistä kauhistukseksi abomination kolmasti, kun taas homoseksuaalisuutta kuvataan kauhistukseksi vain kerran. Synnistä ei tässä puhuta oikein mitään.

Niin, että monastiko olet niitä simpukoita syönyt? En minä ole kiinnostunut siitä mitä te ette salli vaan siitä mikä on oikein. Saat ihan omassa rauhassasi olla olematta homo jos niin haluat, ja saman vapauden me muut haluamme itsellemme.

Vuosittain maailmalla surullisen suuri määrä nuoria tekee itsemurhan seksuaalisuuteensa kohdistuvan pilkan, syrjinnän tai suoranaisen väkivallan takia Pertti Lindemanilla on aiheesta useita hyviä kirjoituksia. Tiedätkö mitä se tekee lapselle kun kotona isä paasaa television edessä, että "pitääkö niitä saatanan homoja tunkea joka paikkaan. Tämä käytösmalli on helppo siirtää siihen oman koulun poikaan joka käyttä värikkäitä vaatteita tai jolla on korvakoru. Tämä on ihmeellistä ja käsittämätöntä.

Nyt kun tiedän Jumalan elävän ja Raamatun ilmoituksen olevan totta yritän tätä pelastusta muillekkin tarjoilla. Mistä nimi vanha testamentti tulee?

Se on vanhaliitto, eli moni asia tästä vanhasta liitosta on nimensä mukaan vanhentunut. Simpukat on yksi näistä.

Jos haluat voin kertoa sinulle viisauden , joka liittyi tuohon simpukansyömiskäskyyn. Joo , vapaus myönnetty. Olet nyt vapaa olemaan olematta homo. Eli jos on semmosta taipumusta ollut niin nyt voit ihan luvalla olla olematta semmoinen ja nauttia tätä samaa vapautta mikä meikäläiselläkin on.

Kannattaa lopettaa homostelu niin ei tule tuommoista lisä itsemurha riskiä. Lisäksi se on syntiä ja synnin olemus on tuhota, vääristellä ja tappaa. Se saa nuoren pojan ymmärtämään että kaikkien mielestä homoseksualisuus ei ole arvostettu atribuutti. Tekeekö isä väärin sanoessaan mielipiteensä vai siinä millä tavalla hän sen sanoo? Mielestäni isukki tekee virheen presentaatiossa ei suuinkaan faktoissa.

Vielä pyytäisin miettimään semmosta aspektia asiassa, että entäpäs jos ne homoseksualit ovat siksi niin alttiita itsemurhaan, että henkisellä tasolla kokoajan rikkovat itseään ja Jumalaa vastaan ja tämä ristiriita sitten usein resultoi itsemurhaan?

Myös tämä maailman aika jossa elämme on paha, ei vain homoille ja uskon että itsemurha tilastot tulevat kaikkien kohdilla nousemaan: Mielenterveysongelmia, päihdeongelmaa, rakkaudettomuutta, syrjintää , ahneutta jne jne. Synti hallitsee yhteiskunnassa ja Jumalan sana lakaistaan seläntaakse. Semmoinen yhteiskunta joka hyväksyy synnin ja elää synnissä on kauhea paikka asua ja elää.

Siellä tehdään paljon itsemurhia. Pyydän anteeksi natsikorttia, mutta näen aiheessa tiettyä korrelaatiota. Ei juutalaisten sitten kannattanut olla juutalaisia, kun natsiSaksa heidät niin halusi lahdata.

Kai ymmärrät ylemmän kappaleen järjettömyyden. Ratkaisu siihen, että nuoret heteroseksuaalisuudesta eroavan seksuaali-identiteetin omaavat henkilöt "lakkaavat" olemasta homoja, vaan ihmiset antavat heidän olla rauhassa. Syrjivän asenteen opettaminen on mielestäni väärin. Ei edelleenkään ole kiistatonta todistetta homoseksuaalsiuuden valinnaisuudesta tai valinnattomudesta. Voit tietenkin todistaakseni minut vääräksi valita 20 minuutiksi olevasi homo ja selata internetistä löytyvää miesgalleriaa ja valita lempparisi.

Sitten voit turvallisesti palata heteroseksuaaliksi. Uskon, että jumala antaa sinulle anteeksi, että teit tällaisen pienen kokeen nähdäksesi totuuden. On mielestäni vastuutonta niputtaa kaikki seksuaalisuuden takia itsensä tappaneet henkilöt sen piikkiin, että "synti" heidät tappoi. Ei se ollut sinun mielipiteesi siitä, mikä heille on hyväksi, vaan se muiden ihmisten teot. Kuitenkin olisin sinuna säästänyt natsi kortin paremmalle ajalle, sillä kumoan natsikorttisi "en tahdo vainota" -kortillani.

Eli ero juutalaisten vainoihin ja homojen vainoihin on se, että uskovat eivät vainoa tai tee pahaa homoille tappamalla taikka väkivallalla. He ylläpitävät Raamatun totuutta sen syntisyydestä ja tämä sitten koetaan vainoksi, että kerrotaan mitä oma Raamattu sanoo homoseksualismista. Mielestäni menee uskonnonvapauden piikkiin. Eikä minulla ole oikeus lukea Raamatusta eli keskeisestä uskonkappaleestani asioita ja tällätavalla harjoittaa uskontoani?

Tätä sanomaa ei tietenkään ole pakko kuunnella vaan voi jatkaa matkaansa jos sitä pitää satuna. Jos taas ei pidä satuna niin miksi ei toimi sen Raamatun mukaan? Minua vainotaan ja rajoitetaan ja tuomitaan vain siksi, että tahdon ylläpitää uskontoni opetuksia. Minun kirkkoa on väkisin muutettu hyväksymään sinne kuulumattomia asioita, sekä Pyhä kirjamme Raamattu on väärennelty nöyryyttävästi ja sen arvoa alentavasti queen james bible versio.

Tämmöinen uskontoni halveksiminen satuttaa ja loukkaa ja kohottaa riksiä itsemurhaan meikäläisellä. Tuntuu ettei saisi enää asioista edes puhua kun jo heti leimataan noiden kristofoobikoiden puolelta. Minä olen uhri tässä! Eheytyneet homot ovat nimenomaan mielestäni todisteita valinnasta.

Jos he pystyivät tekemään valinnan pystyy muutkin. Kieltäydyn mielenkiintoisesta ja ystävällisestä kutsusta kokeilemaan homoseksualisuutta internetin tarjonnan äärellä.

Kohteliaasti kieltäydyn kuitenkin, sillä koen koko ajatuksen kiusalliseksi ja Jumalan mielenvastaiseksi. Ei varmasti synti yksinänsä henkilökohtainen synti vaan synnin vaikutus välillisesti toisten ihmisten kautta myös vaikuttaa paljonkin. Eli joo synti tappoi mutta se voi tulla toistenkin puolelta eli ei vain oma synti. Olen pahoillani en saanut kiinni ajatuksesta tästä viimeisestä lainauksesta.

Dis das nou compute. How to kids react to gay marriage. Onhan lapsillakin variaatioita suhtautumisessa, mutta ilmeisesti ovat paljon suvaitsevaisempia kuin aikuiset.

Ottaen huomioon, että Jaclyn Glenn, videossa esiintyvä mustahiuksinen nainen on saanut äärikristillisen kasvatuksen ja hänestä kasvoi ateisti. Joten hän ainakin tietää mistä puhuu, kun puhuu Raamatusta.

Raamatussa on noin seitsemän lausetta, joita käytetään kun vedotaan homoseksuaalisten olevan synnillisiä MUTTA:. Noihin harvemmin kiinnitetään niin paljon huomiota kuin niihin 7 kohtaan, joissa ehkä puhutaan homoseksuaaleista. Homofoobikoksi nimittäminen rasismia ja evoluutio valhetta.

Mitenkä rasismi liittyy tähän. Torppa käyttää uskontoaan lyömäaseena vähemmistöjä vastaan. Ei mitään uutta siis. Niin, homouden kieltäminen onkin väärin, ihan samaten kuin minkä muun normaalin inhimillisen piirteen kieltäminen. Toista on suvaitseminen vaikka itse tuntisikin toisin, esim. Eivätkö homoseksuaalit sitten ole synniksi ja sairaudeksi haukkujien uhreja?

Siinä missä myös koulu- ja työpaikkakiusatutkin. Mutta emme nimitä rasismiksi kiusaajien nimittämistä kiusaajaksi. Oikeasti heterous ja homous ovat ääriarvoja ja yksilöiden suuntautumiset ovat aina jotain niiden väliltä ja ympäriltä sillä ihmisten seksuaalinen suuntautuneisuus on myös muuta kuin kumppanin sukupuoli. Mutta kun evoluutio on tieteellinen tosiasia eikä mikään kritiikin kestävä havainto viittaa raamatulliseen luomiseen.

Se opettaa myös, että maa on litteä ja neliskanttinen sekä, että jänikset märehtii mutta niitä eikä madesoppaa ei saa syödä. Ei vaan takana on sekulaari ihmisoikeuksien kunnioittaminen ja suvaitsevaisuuden lisääntyminen joka on myrkkyä fundamentalistiselle kristilliselle ahdasmielisyydelle.

Mutta on otettava huomioon, että silloin meidän on sallittava muiden ottavan, joskus rajustikin, kantaa myös meidän asioihimme. Tälläinen on esimerkiksi erikoinen suomalainen lastensuojelubusiness. Oikeus otti käsittääkseni kantaa siihen, että edellytetään suvaitsevaisuutta eikä sinällään kristillisyyteen.

Eli oikeus oli johdonmukainen eikä sallinut suvaitsemattomuutta millään perusteella, ei edes kristillisellä. Pisteet menevät siis brittien oikeuslaitokselle. Toivottavasti jatkossa ei tälläisissä asioissa tarvitse mennä enää korkeimpaan oikeuteen saakka. Entä miten maailma makaa nyt? Eihän nykyisen avioliittolainkaan aikana tuomita kristittyjä vihapuheesta ja kiihottamisesta kun he haukkuvat homoja syntisiksi ja sairaiksi sekä vaativat eheytymistä tai ainakin pidättäytymistä.

Sen jälkeen voidaan luoda tutkimusohjelma jolla sen oikeellisuus voidaan todentaa. Lopuksi vielä riippumattomia todistuksia muilta tutkijoilta ja vertaisarviointeja niin homma olisi n. Mäkinen kirjoitti Raamatun vanhentuneisuudesta: Ei kyseessä ole vain Huttusen käsistys vaan hyvin laajalle, myös minulle, levinnyt käsitys.

Se on suurelta osin vanhentunut ja paikkaansapitämätön folkloristinen antologia. Voi ja pitää sillä ihminen on yksi eläinlaji muiden, eri arvioiden mukaan 3 - 30 miljoonan joukossa. Itse asiassa useilla on mutta se ei ole välttämättä samanlainen kuin monet ihmisillä. Tosin ihmisilläkin on monenlaisia käsityksiä aiheesta. Pingviinit eivät syrji homopinviinejä homouden takia vaan munien varastamisen takia.

Olen ymmärtänyt, ettei ihmistenkään keskuudessa suvaita lastenryöstöjä, sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta. Mitä pahaa siinä olisi? Mäkistä ei tulla kuitenkaan pakottamaan homosteluun väkisin. Mutta jos häntä itseään haluttaa ja kiinnostaa niin eikun ulos kaapista ja Valtaoja on ollut turhankin lepsu ja hän olisi voinut muotoilla viestinsä rajummin. Dawkins on siinä suhteessa suorasanaisempi ja tarttuu uskovaisten väitteisiin hyvin analyyttisesti ja kantansa perustellen.

Tässä Mäkinen on osittain oikeilla jäljillä. Yliluonnollinen ei olisi yliluonnollinen jos sille olisi luonnollinen selitys. Sen sijaan ihmisten tekemiksi on esitetty paljonkin uskonnollisia ja mujita yliluonnollisuuksia. Yksikään niistä ei ole kestänyt kriittistä tarkastelua vaan on paljastunut yleensä huijaukseksi tai ymmärtämättömyydeksi. Joten yliluonnollista ei oikeasti ole olemassa.

Niinpä James Randilla on vielä miljoonansa säästössä http: Tiede näkee kehityksen, mutta ei niitä syitä jotka ovat kehityksen takana. Evoluutiota voidaan pitää Jumalan luomistyön välineenä, kuten käsittääkseni suurin osa kristityistä asian näin näkee, mutta se ei selitä asiaa kuin fyysisessä mielessä.

Itse näkisin että taustalla on ns. Professori Matti Leisola kritisoikin voimakkaasti evoluutioteorian ratkaisuja uudessa kirjassaan näin: Vaikka elämän synty on heille täysi mysteeri, jopa koulukirjat esittävät sen ratkaistuna ongelmana — ratkaisut tosin muuttuvat liki viikoittain, kun naturalistinen selitys toisensa jälkeen osoittautuu täysin vääräksi".

ID-ajattelu onkin oikeilla jäljillä. Jumala luo kehittämällä, jonka "teknistä" toteutumista emme vielä ymmärrä. Luomiskertomuskin on eräälainen kehityskertomus, etenkin kun luomisen päivät alkukielenkin mukaan voidaan aivan hyvin tulkita myös ajanjaksoiksi. Tieteen välineet eivät riitä näkemään asioiden henkistä taustaa, aivan kuten ne eivät pysty näkemään niitä ajatuksia mitä ihmisellä on kun ihminen alkaa omaan luomistyöhönsä.

Myös ihminen itse on kehityksen alainen, ja pyrkii koko ajan kohti henkisyyttä, eli kohti Jumalaa. Ihminen ei ole eläin, vaan hänen tietoisuutensa on aivan toista luokkaa. Ja kun täällä mainittiin Vivian että eläinkin voi tuntea jossainmäärin häpeää, ja että eläimellä on myös jonkinasteinen tietoisuus, niin se on aivan totta, mutta ihmisen tietoisuus oikeasta ja väärästä ja ylipäätään koko todellisuudesta on silti aivan toista luokkaa.

Ja esim seksuaalisuutensa suhteen eläin ei koskaan koe häpeää, toisin kuin ihminen. Ihmisellä on toki samoja piirteitä, mutta myös erilaisia. Eläimet tuskin ajattelevat mitä tapahtuu kuoleman jälkeen, tai onko Jumalaa olemassa. Eläimet eivät ratko matemaattisia yhtälöitä, tai sudokuja, eivät harrasta tieteellistä tutkimusta. Eläimet eivät rakenna itselleen kulkuvälineitä, eivät keksi puhelimia, eivät vietä syntymä- tai nimipäiviä, eivät häpeile ja peitä alastomuuttaan, eivät harrasta maanviljelyä tai runoutta tai kirjoittele Uuden Suomen keskustelupalstalle.

Eläimillä ei ole vessoja, eikä erikseen kummallekin sukupuolelle, eläimet eivät harrasta yleisurheilukilpailuja, eivät lähetä raketteja avaruuteen, eivät juhli vuosien vaihtumista, eivät tee sukututkimusta, eivät pidä synttäreita tai katsele ja järjestä rock tapahtumia tai formula-kisoja.

Eläimet eivät politikoi, eivät pidä vaaleja, eivät pidä rahaa pankissa, eivät puhu montaa eri kieltä, eivät leikkaa nurmikoita ja istuta omenapuita, eivät kerjää kaduilla, eivät seuraa muotia, eivät laita silikoneja rintohinsa, eivät käy kuntosaleilla, eivät pelaa golfia, eivät koita näyttää nuoremmilta, eivät tosin tiedä myöskään ikäänsä, eivät mieti miten tämä maailma on syntynyt ja kehittynyt Tiede selvittää myös syitä ja pystyy ne esimerkiksi evoluution osalta selittämään ilman tarkoitushakuista tahtoa.

Monet kristityt pyrvivät sovittamaan yhteen tieteellisen työn, arkijärjen ja uskontonsa tehden mitä ihmeellisempiä älyllisiä rekkiliikkeitä jotta ei tarvitsisi luopua vanhoista kaavoista. Mäkinen rakentaa tässä omia omia uskomuksia jotka kilpailevat "Raamatun selvän sanan" kanssa. Raamattu ei puhu mitään kehittämisestä vaan kerralla valmiiksi luomisesta. Muu on kristilliseltä kannalta katsottuna kerettiläisyyttä. Väärin, henkisyys ja jumalusko eivät ole synonyymejä. Eivätkä kaikki ihmiset pyri edes henkiseen kasvuun, mitä se nyt milloinkin ja kenellekin tarkoittaa.

Ihminen, Homo Sapiens Sapiens, on eläinlaji ihmisten suvussa Homo joka kuuluu apinoiden osalohkoon Simiiformes ja sitä kautta nisäkkäiden luokkaan Mamalia ja selkäjänteisten pääjaksoon Chordata eläinkunnassa Animalia joka kuuluu aitotumaisten domeeniin Eucarya , noinniinkuin Linnéläisittäin ajateltuna. Itse asiassa eläinten mielenliikkeitä ei ole juurikaan tutkittu tuossa mielessä.

Mutta todennäköisesti niitä on mutta ne eivät välttämättä ole kaikille lajeille yhteisiä vaan lajien välillä on eroja kuten muidenkin ominaisuuksien suhteen. Emme siis välttämättä tunnista niitä vaikka kuvittelemmekin ihmismäistämisen innossamme tunnistavamme eläimillä samanlaista käytöstä kuin ihmisillä.

Mistä me tiedämme millaisia yhtälöitä esimerkiksi valaat ratkovat. Muurahaiset ainakin harjoittavat karjanhoitoa ja sienten kasvatusta.

Simpanssit käyvät ihailemassa kauniita maisemia kuuntelemassa veden virtaamista. Varikset kasaavat osista työkaluja ja leikkivät muiden eläinten kustannuksella j. Emme tunne, ainakaan vielä, likimainkaan kaikkea mitä muiden eläinlajien "aivoissa oikein liikkuu". Sinulle voisin suositella Tiedelehden helmikuun numeroa , jossa on viiden sivun artikkeli eläimistä, kuinka he tuntevat surua ja murhetta yhteisönsä jäsenen kuoltua.

Kuinka eläimet, kuten gorilla naaras, ei luopunut kuolleesta poikasestaan vaan katoi sen ruumista selässään ympäri eläintarhan häkkiä. Kuinka norsut tukevat sairasta yksilöä ja toimittavat jopa "saattohoitoa" kuoleville. Käyvät silittelemässä kärsällään kuolleiden sukulaisten luurankoja jne. Jos et viitsi sitä ostaa, niin kirjastossa sen voi lukea ilmaiseksi! Ei tietenkään ole pakko katsoa, jos haluat pidättäytyä uskossa siihen, että ihminen olisi animalian yläpuolella. Uskolle Jumalaan on olemassa erittäin hyviä todisteita.

Raamatun tuhansien profetoiden täyttymisiä tuhansia ja satoja vuosi ennustusten jälkeen ei mikään tiede voi selittää, eikä miljoonia yliluonnollisia rukousvastauksia ihmeineen, eikä esim. Torinon käärinliinan kuvaa, joka liina uusimpien tutkimusten mukaan on sittenkin aito, ja osaltaan on todistuksena ylösnousemuksesta.

Nämä kaikki ovat loogisessa yhteydessä Jumala-uskoon. Muitakin todisteita on pilvin pimein, mutta niihin ei aina haluta uskoa. Mutta se on ihmisen oma häpeä, eikä todisteiden vika, joita on kyllä ihan riittävästi, niin paljon kuin vain kestämme kuunnella. Otan esiin vain osan todisteista, eli Raamatun profetiat ja Torinon käärinliinan:.

Suuri ranskalainen ajattelija Blaise Pascal on todennut: Pentti Kaitera laskee todennäköisyyttä profetioiden toteutumiselle. Kirjassaan "Lähitulevaisuus ja Raamatun profetiat" hän toteaa:. Professori Pentti Kaitera toteaa: Mahdollisuudet Raamatun ennustusten tekemiseen nykytieteen ja ihmisjärjen avulla ovat täysin olemattomat, paljon pienemmät kuin yksi kymmenestä miljardista.

Ainoa selitys niiden syntyyn on, että ne ovat jumalallista ilmoitusta. Raamatun tieto menee rajattomasti syvemmälle kuin nykyaikainen tiede. Profetioiden toteutuminen on osoitusta Raamatun ainutlaatuisuudesta ja luotettavuudesta". Myös prof Werner Gitt on kirjassaan "Tiedon sanoja", tehnyt hieman eri systeemillä todennäköisyyslaskelmia Raamatun profetioista.

Kirja löytyy kirjastosta, jos ei muuten niin kaukolainauksena. Myös tiedemiehet Peter W. Stoner ja Robert C. Newman ovat tutkineet Raamatun profetioita todennäköisyyslaskennan avulla kirjasessaan "Tieteen valossa". Olemme osoittaneet että VT eri kohdissa tapahtuneet ennustukset ova toteutuneet viime aikoina Tyyro, Samaria, Gassa ja Askelon, kultainen portti, Siionin kyntäminen, Jerusalemin laajentuminen, Palestiina, Mooab ja Ammon, Edom, Babylon usein tuhansia vuosia niiden kirjoittamisen jälkeen.

Ajanjankso näiden ennustusten kirjoittamisen ja niiden toteutumisen jälkeen on niin suuri, ettei ankarinkaan kriitikko voi väittää ennustusten tehdyn vasta tapahtumien jälkeen Sen vuoksi olemmekin sitä mieltä että emme ainastaan ole esittäneet todistusaineistoa Raamatun jumalallisesta alkuperästä, vaan olemme myös todistaneet asian pitäväksi".

Israelin heimon palaaminen takaisin omaan maahansa, kuin myös Jeesuksen syntymä, elämä, kuolema ja ylösnousemus, olivat kaikki ennustettuja ennenkuin ne tapahtuivat. Israelin valtion syntyminen v.

Professori Puukko Helsingin yliopistollisesta tiedekunnasta sanoi 30 luvulla: Myöhemmin hän kuitenkin joutui perumaan sanansa: Entinen pääministerimme ja arvostettu historian tutkija Edwin Linkomies totesi kerran kiristillistä uskoa väärin arvostelleelle, että "Jeesuksen ylösnousemuksesta on enemmän todisteita kuin että Gailus Julius Caesar on edes koskaan elänyt".

Tätä hän perusteli säilyneiden kirjoitusten määrällä. Lisäksi ylösnousemuksesta on meidän aikanamme saatu uusia todisteita Torinon käärinliinan muodossa.

Käärinliina todistaa omalta osaltaa Raamatun kertomukset Jeesuksen viimeisistä hetkistä tapahtuneiksi tosiasioiksi. Jeesuksen ruumista ei ole koskaan löydetty, ja Torinon kääriinliinaan piirtynyt yliluonnollinen kuva on mitä ilmeisemmin syntynyt käärinliinan kankaaseen sen säteilyn kautta, kun Jeesus nousi kuolleista kirkastetussa ruumiissa. Mekaniikan professori Bruno Barberis kävi v. Hän toteaa mm näin: Käärinliinan mies ja evankeliumien Jeesus ovat saaneet täsmälleen saman kohtelun".

Hän luettelee vain muutamia yhteneväisyyksiä niitä olisi valtavasti enemmänkin:. Luiden rikkominen oli normaali tapa. Barberis toteaa" Kaikki nämä ja monet muutkin yksityiskohdat sopivat täsmälleen yksiin Jeesuksen kohtalon kanssa Tiedemiehenä voin puhua vain todennäköisyyksistä. Todennäköisyys sille että Torinon käärinliinan todella rankasti kärsinyt mies on juuri Jeesus Nasaretilainen, on erittäin suuri".

Ateistit sanovat aina että ei ole todisteita, mutta kun annat todisteita, he eivät usko todisteisiin. Varma keino pitää kiinni omasta epäuskostaan; Tai sitten vaaditaan että että kaikki yliluonnollinen ja ihmeet pitää olla tieteellisesti todistettuja.

Tässä ei huomata ettei tiede voi sellaista todistaa. Tiede ei voi sanoa ihmeistä eikä Jumalasta yhtään mitään eikä yliluonnollisuudestakaan, koska tiede tutkii vain ihmisen tahdosta toistettavia ilmiöitä. Kaikki suurimmat elämää koskevat kysymykset ovat yhtä tuntemattomia kuin ne aina ovat olleet: Onko kaikella jokin tarkoitus?

Kuvitelma että kaikki voidaan tieteellisesti selvittää, on utopistinen ajatus. Aikamme eräs näköharha on tieteen luoma. Oletetaan että Jumalaa ei ole olemassa, koska tiede ole sitä todistanut. Nyt ei huomata että tiede ei voi ottaa edes Jumalaa huomioon. Jumalaa ei kuitenkaan sillä mitätöidä ettei sitä oteta huomioon. Tämä pitäsi nyt ymmärtää jokaisen. On ymmärrettävä tieteen rajallisuus. Mökin mummokin pysty ottamaan huomioon asioita mistä tiede ei voi edes haaveilla. Hän ei huomaa, että näin tehdessään hän vain seuraa vallitsevaa ajattelun muotia.

Hänen ei tarvitse perehtyä kristinuskoon omakohtaisesti. Riittää kun hän toistaa vallitsevassa kulttuurissa yleisiä ennakkoluuuloja kristinuskoa kohtaan, ja hän voi kokea itsensä omaperäiseksi ja itsenäiseksi ajattelijaksi. Tämä johtuu siitä, että mediat kuvaavat uskovan ihmisen yksinkertaiseksi ja epäilijän älyllisesti rehelliseksi. Aikamme ihminen uskoo tämän kuvan ja hahmottaa todellisuuden sen pohjalta. Monet todistavat Raamatun paikkaansa pitävyyttä sillä, että siinä esiintyvät paikat ovat olemassa, kuten Siinai-vuori, Egypti, punainen meri jne.

Mutta onhan New York olemassa myös, mutta onko se riittävä todiste Hämähäkkimiehen olemassaololle, jonka väitetään kirjallisten lähteiden mukaan asuvan kaupungissa? Mäkinen kirjoitti Raamatun profetoista todisteena. Niinpä, esimerkiksi vanhan testamentin profetia vapahtajasta ja uudesta juutalaisten kuninkaasta on toteutunut jo satoja ja tuhansia kertoja.

Sielläpäinhän on aika ajoin varsinaisena kansanhuvina julistautua häneksi. Muuten ennustukset ovat varsinaisia symbolien tulkintoja, on kyseessä sitten Raamattu Ilmestyskirjoineen tai Nostradamus. Paljon kun ennustaa ja vielä enemmän tulkitsee niin aina joskus osuus. Mäkinen viittaa todisteena Torinon käärinliinoihin.

Nehän on todistettu väärennöksiksi jo ties kuinka monta kertaa. Myös niiden tekotapa on pystytty selvittämään ja pystytty valmistamaan uusia kuvia. Ja vaikkapa Torinon käärinliina olisi aito niin mitä se todistaisi? Yhteen käärinliinaan olisi silloin sopivissa olosuhteissa jäänyt kuva parrakkaasta vainajasta.

Kuka hän oli ja miten Mäkinen todistaa hänet jumalaksi? Tri Barberiksen luettelo kuvan ominaisuuksista kertoo kuvasta tehdyistä havainnoista. Mikä niistä todistaa vainajan jumalaksi? Orjantappuroista tulleiksi oletetuista haavoista vai näulan jäljistä. Hän johtaa sen tutkimuksen laitosta Torinossa. Ei olisi hänen etujensa mukaista, että se julkisesti tunnistettaisi väärennökseksi eikä se olisi hänen edustamansa laitokseksaan etu.

Mäkinen vetoaa siihen, että tiede ei voi ottaa edes Jumalaa huomioon. Hänen mukaansa jumalaa ei kuitenkaan sillä mitätöidä ettei sitä oteta huomioon. Oikeasti jumalaa ei ole enää vuosikymmeniin tarvittu minkään tieteellisen todistuksen osana. Stephen Hawking on tullut tulokseen, että maailmankaikkeuden synty on selvitetty niin vakuuttavasti, että ei jää enää mitään tarpeelle yliluonnollisen mukanaololle.

Eri asia on tieteen haarat ja tieteelliset tutkimukset jotka tutkivat jumalkäsityksiä ja niiden vaikutuksia ihmisen psyykeen ja yhteiskuntaan. Niissä on edelleenkin sijansa mitä moninaisimmilla jumalilla. Tästähän juuri kiistellään onko selitykset riittäviä.

Monien mielestä näin ei ole. Väitteesi ei ole siis mitenkään kiistaton totuus. Mäkinen vaatii kiistattomia totuuksia. Kiistämiselläkin pitäisi olla kestävät perusteet. Evoluutioteorian kiistämisyritykset on käsittääkseni kumottu yksi toisensa jälkeen.

Muu on kristilliseltä kannalta katsottuna kerettiläisyyttä". No jopas nyt jotain. Raamattu on erittäin pitkälle myös vertauskuvallinen kirja.

Ei maaiman luomista muutamalla lausella selvitetä perinpohjaisesti Raamatussakaan. Siitä ei kerrota enempää, koska tuskin ihminen sitä pytyisi ymmärtämään, ja häneltä puuttuisivat jo pelkät käsitteet.

On kerrottu vain olennainen. Kyse on Jumalan luomistyöstä. Eri luomispäivät juuri kertovat elämän kehittymisestä. Tämä on hyvin yleinen ajatus kristityillä. Ei ole mikään pakko uskoa sekunnissta tapahtuneeseen luomiseen. On ymmärrettävä se että me emme ymmärrä kaikkea vielä, on tiedettävä myös se mitä me emme tiedä.

Vasta aivan viimeaikona on ihmisellekin avautumassa todellisuuden ihmeellisyys. Aivoissa on havaittu olevan enemmän kytköksiä kuin kaikissa maailman tietokoneissa yhteensä. Jotkut tutkijat näkevät että aivoissa on ikäänkuin radiolähetin ja vastaanotin. DNAkin on todettu vielä ihmeellisemmäksi kuin aiemmin on tiedetty. Ihmisen tietoisuuskin on ihmeellisempi kuin on oletettu. Tutkimuksissa on havaittu että tietoisuutta voi olla ilman aivojakin. Tähän viittaavat vahvasti esim. Mielen salattu voima osa 3, joka löytyy netistä.

Nämä kaikki uudet löydöt viittaavat suunnitteluun ja siihen maailmankuvaan jonka Raamattu meille kertoo. Eli logiikkasi mukaan Maa on ainoa paikka maailmankaikkeudessa jossa on elämää? Aika ylenkatseellista etten sanoisi Ja entä jos elämää - älyllistä sellaista - kenties älykkäämpää ja kehittyneempää kuin ihminen pystyy käsittämään, löytyy muualta maailmankaikkeudesta.

Mitä luulet mitä nämä kehittyneet kansat uskovat? Lukevatko hekin samaa Raamattua vai onko heillä kenties ihan omanlainen uskonto ja käsitys Jumalasta? Ja mitä se silloin todistaisi ihmiskunnalle??? Tulkinta Raamatun symbolisuudesta on varsin tuore käsitys.

Se on syntynyt sitä mukaa kun siinä kuvattujen asioiden paikkaansapitämättömyys on saatu julkisuuteen. Se lisäksi muuttuu samaan tahtiin kun uusia todisteita paikkaansapitämättömyyksistä esitetään.

Raamatussa ei taida mainita mitään ihmisen aivoiosta, symnbolisesti tai muuten. Niiden ihmeellisyys ei siis ole mikään todiste Raamatun tai kristillisten opinkappaleiden puolesta. Mikään Mäkisen kuvaamista asioista eivät viittaa suunnitteluun tai yliluonnollisten voimien tarpeellisuuteen. Se tulee vain oman tietämättömyytemme korvaamisesta suunnittelun vaatimuksella: Oikeasti kyse on vain tietämättöm yydestä, tooivottavsti vain toistaiseksi. Jumalan käsky "lisääntykää ja täyttäkää maa" on toteutettu sen verran hyvin, ettei pieni globaali homouden "tyrkyttäminen" kuulosta loppujen lopuksi yhtään hullummalta idealta.

Torppa, miksi ihmeessä jumala loi myös homostelevia eläimiä, äläkä nyt vain syytä siitäkin uatamia ja ievaa?! Jumala ei luonut homostelevia eläimiä vaan se on ihmisen synnin tuoman kirouksen seurausta. Ihmisen Jumalan kuvan syntiinlankeamuksen vuoksi Jumala kirosi maailman. Tämän vuoksi myös eläimet elävät turmeluksen orjuudessa jossa pahat ja Jumalan tahdon vastaiset himot vallitsevat. Vain usko Herraan Jeesukseen antaa oikean vapauden ihmisille tästä turmeluksen orjuudesta.

Joka meidät opettaa kaiken jumalattoman menon hylkäämään ja maailmalliset himot, ja tässä maailmassa siviästi ja hurskaasti ja jumalisesti elämään, Ja odottamaan autuaallista toivoa, ja suuren Jumalan ja meidän Lunastajamme Jesuksen Kristuksen ilmestystä, Joka itsensä antoi meidän edestämme, että hän meitä kaikesta vääryydestä lunastais ja itsellensä erinomaiseksi kansaksi puhdistais, ahkeraksi hyviin töihin.

Syy ja perustus yhteiskunnassamme oleviin pahoihin asioihin on siinä että ihmiset hylkäävät Jumalan Luojana. Se että ihmiset hylkäävät Jeesuksen Kristuksen Herrana meidän Luojanamme. Kun ihmiset hylkäävät luomistyön tehneen Jumalan ja siten hylkäävät myös Hänen sääntönsä he hylkäävät kristillisen etiikan ja hyväksyvät uskomuksia omien mielipiteidensä mukaan.

Evoluutio on olennaisin peruste hylätä Jumalan ilmoitus. Evoluutio antaa ihmisille ikään kuin oikeutuksen kapinoida Jumalaa ja Hänen absoluuttisia arvojaan vastaan ja juuri tätä me nyt näemme. Ihmiset kapinoivat Jumalaa ja Hänen sääntöjään vastaan ja tukeutuvat kapinassaan evoluutioon. Usko evoluutioon johtaa siihen että ihminen hakee eläinmaailmasta perusteita toiminnalleen koska evoluution mukaan ihminen on vain yksi eläin muiden joukossa.

Raamattu Jumalan sana ilmoittaa kuitenkin että ihmistä ei luotu eläimeksi vaan Jumalan kuvaksi. Jumalan kuva ei tarkoita näköiskuvaa vaan sitä että ihmisen ajatusten ja tekojen tulisi olla Jumalan ajatusten ja tekojen mukaisia.

Tämän vuoksi ihmisten ajattelua hallitsevien periaatteiden tulee perustua kaikilla alueilla Raamattuun. Jumalan kuvan tulee hakea perusteet ja säännöt elämälleen Jumalan sanasta eikä eläinkunnasta. Jumalan kuvan tulee hankkia käytösohjeensa maailmankatsomuksensa ja moraalinsa Jumalalta ei eläimiltä. Kaikenlainen eläimellinen toiminta lähimmäisiä kohtaan johtuu siitä että ihmiset hylkäävät Jumalan tuntemisen ja Hänen lakinsa.

Silloin Jumala jättää ihmiset tekemään typeriä, kieroutuneita ja turmeltuneita asioita. Tämän kapinan Jumalaa kohtaan ihmiset oikeuttavat itselleen vedoten evoluutioon. Evoluutio on menneisyyttä käsittelevä uskomusjärjestelmä ja epäkristilliseen moraaliin johtavan maailmankatsomuksen perusta ja moottori. On se jännää kuinka Raamatun käännös vaikuttaa tekstiin ja sisältöön.

Englanninkielisessa Raamatussa kun kuvaillaan selvästi, kuinka Jumala tekee ihmisistä homoseksuaaleja ja sitten asettaa rangaistuksen siitä vielä kaupan päälle Divine Lobotomy videossa puhuja siteeraa Raamattua, ja vielä kertoo kaikenlisäksi kappaleet joista jakeet löytyy, niin että kuka tahansa voi tarkastaa mitä siellä Pyhässä Kirjassa oikein kerrotaan.

Even their women exchanged natural sexual relations for unnatural ones. Men committed shameful acts with other men, and received in themselves the due penalty for their error.

En ole tuntenut pelkoa ja kauhua homoseksuaalien läheisyydessä, joten katson, ettei minulla ole homofobiaa. Kunnianloukkaus on kyseessä, kun homofobia- nimitystä käytetään toisin ajattelevia kohtaan.

Tässä olisi Julkisen Sanan Neuvostolle ja Suomen kielen asiantunijoille asiaan puuttumisen paikka. Montakohan nuorta on tehnyt itsemurhan sen vuoksi, että heitä on nimitetty syntisiksi ja uhkailtu helvetin lieskoilla heidän seksuaalisuutensa vuoksi? Sitä, että ihminen puuttuu toisen ihmisen seksuaalisuuteen ja nimittelee sitä sairaudeksi tai synniksi, voisi perustellusti pitää jopa henkisenä pahoinpitelynä.

Monta ihmistä on Pekka myös tapettu sen vuoksi että he ovat kristittyjä ja tullaan myöskin tappamaan. Ja et sinä Pekka oikeasti voi tietää onko homous syntiä vai ei. Sinä uskot oman maailmankatsomuksesi pohjalta ettei se ole syntiä koska et usko Raamatun Jumalaan. Sinä määrittelet homouden oman evoluutioon perustuvan maailmankatsomuksesi pohjalta ja sitten erinlaisen maailmankatsomuksen omaavien mielipiteitä homoudesta kutsut sairaudeksi fobiaksi. Entä jos oletkin Pekka väärässä ja Raamatun Jumala onkin olemassa.

Tällöin homous on synninvalinta. Tällöin sinä olet ollut tukemassa homoseksuaalien Jumalan vastaista kapinaa. Se on sama asia kuin osallistua näiden lähimmäisten tuhoamiseen koska synnin harjoittaminen tuhoaa ihmisen jos hän ei tee parannusta uskossa Herraan Jeesukseen.

Kristillisen maailmankatsomuksen valossa sinä Pekka tuet sellaisia asioita lähimmäisten elämässä jotka johtavat rakkaita lähimmäisiä kohti tuhoa. Joten kristillisestä näkökulmasta katsottuna synnin tukeminen ja puolustaminen on saatanan tahdon tukemista ja puolustamista.

Se tulee myös muistaa ettei kristitty ole tuomitsemassa ketään. Kristittyjen tehtävä on julistaa Jumalan rakkauden evankeliumia. Kun kristityt julistavat Kristuksen evankeliumia eivät he tuomitse lähimmäisiä vaan sanovat kuka tuomitsee ja mistä.

Jumala tulee tuomitsemaan synnin. On todellista lähimmäisen rakkautta varoittaa lähimmäistä sellaisesta joka on ottamassa lähimmäiseltä hengen. Kristityt eivät pakoita ketään muuttumaan vaan he suosittelevat Jumalan sanan totuutta lähimmäisten omalletunnolle.

Kiitos Jumalalle että tähän on vielä Suomessa oikeus mutta tulee vielä aika jolloin ihmiset tekevät Jumalan sanan totuuden julistamisesta rikoksen synnin ihmisyyttä vastaan.

Tämän he Pekka perustelevat juurikin sinun tyylillä että synnin sanominen synniksi on "henkinen pahoinpitely". Jumalan vastainen maailmankatsomus tulee pääsemään suureen valtaan kaikkialla maailmassa viimeisinä päivinä. Näin tulee tapahtumaan sillä Jumalan sana itse sen jo on meille edeltäpäin ilmoittanut ja yleisen ilmapiirin valossa tämä aika myös lähestyy suurella vauhdilla.

Uatamin ja Ievan syytä ovat mm. Tämä, kuten muutkin keskustelut ovat ilmeisesti turhia. Torinon käärinliinastakin Myyryläinen esittää täysin vanhentunutta tietoa, ja ilmeisesti hän ei ole vaivautunut lukemaan antamaani linkkiä, puhumattakaan että olisi tutustunut dos. Juha Hiltusen kirjaan "Valokuva Jeesuksesta? On siis aivan turhaa jatkaa tätä keskustelua. Kukaan ei koskaan muuta mielipidettään näissä keskusteluissa. Vaikka toisi millaiset perusteet tahansa asialleen. Ihminen uskoo vain sen minkä hän haluaa uskoa.

Ja jokaisen ihmisen ajattelun taustalla on määrätyt ennakkoluulot ja -oletukset. Uskovat ihmiset ovat siinä mielessä rehellisempiä kuin muut kun he sanovat että uskovat. Ne jotka sanovat että tietävät, ovat väärässä, sillä hekin vain uskovat.

Kenen usko sitten on oikeaa ja kenen väärää. Eräs peruste on se että uskon teorian pitää toimia myös käytännössä. Käytäntö on teorian kriteeri. Minä väitän että kristilliseen uskoon sisältyy käytännön elämässä valtava todistusvoima.

Rukous todellakin toimii käytännössä, Jumala kuulee rukoukset ja vastaa niihin.. Voisin kirjoittaa kymmenistä esimerkeistä, mutta otan esiin vain muutaman. Olen lukemassa uutta kirjaa "Armon varassa", joka kertoo edesmenneen Kaarlo Syvännön elämästä. Hän toimi vuosia Israelissa jakamassa satoja tuhansia Raamattuja ilmaiseksi niitä pyytäville, Israeliin ja sen ympäristöön. Hänen elämänsä oli täydellistä Jumalan johdatusta.

Joka kerran kun ilmeni ongelmia, Kaarlo rukoili, ja sai sisäisenä äänenä Jumalalta ohjeet miten toimia. Ja kyse ei ollu mistään pienistä ongelmista. Kirjaa ei kannata lukea jos pelkää ateistisen maailmankuvansa romahtavan. Kerron eräästä entisestä puliukosta, Lauri Jakkilasta, joka sittemmin tuli uskoon.

Lauri Jakkila, sai v. Mutta hän oli oppinut luottamaan Jumalaan. Aikaa kului noin puolitoista vuotta, ennenkuin asia liikahti eteenpäin.

He sopivat yhteisestä tapaamisesta. Muutaman päivän kuluttua Huolintakeskuksesta ilmoitettiin, että he lahjoittaisivat tonnia kuivattua banaania ja 82 tonnia makaronia. Erä piti kuljettaa nopeasti pois Huolintakeskuksen varastosta. Avustus päätettiin kuljettaa rautateitse Venäjän halki. Rahtikulut olivat noin Avustuserän saapumista Pohjois-Koreaan oli todistamassa Lauri Jakkilan lisäksi kolme kansanedustajaa: Suomen Pipliaseura lahjoitti matkalle 50 koreankielistä Raamattua.

Pari tapausta Jakkilan elämästä uskoontulon jälkeen. Jakkila oli suunnittelemassa telttakokoussarjaa Jakkila sai kuitenkin Jumalalta helmikuussa ilmoituksen profetian muodossa: Jakkila kertoi tästä profetiasta kaikkialla missä liikkui.

Myös Tampereella lähestyttiin ennätyslukuja. Toki aina voidaan profetiat laittaa sattuman piikkiin, jos niin halutaan. Mutta entä tämä seuraava: Heinäkuussa soitti Jakkila eduskuntaan ja sanoi että Jumala oli kehoittanut häntä tulemaan ryhmänsä kanssa eduskuntaan rukoilemaan ja seuraamaan istuntoa marraskuussa pyhäinpäivän aikaan yöllä.

Puhelimessa turvallisuuspäällikkö kuitenkin ilmoitti ettei se ole mahdollista, koska eduskunta ei ole silloin auki, eikä silloin ole mitään istuntoa. Kun mainittu ajankohta sitten tuli, joutui eduskunnan turvallisuuspäällikkö televisiokameroiden edessä toteamaan toimittajille: Ja kolmas ja viimeinen tapaus: Pekka Simojoli on Suomen tunnetuimpia gospel-laulajia ja säveltäjiä.

En taaskaan jaksanu lukea ollin romaania. Jeesuksen ruumista ei ole koskaan löydetty, ja Torinon kääriinliinaan piirtynyt yliluonnollinen kuva on mitä ilmeisemmin syntynyt käärinliinan kankaaseen sen säteilyn kautta, kun Jeesus nousi kuolleista kirkastetussa ruumiissa. Konttinen tulee melkoisesti jälkijunassa, kun Venäjällä monet kristilliset järjestöt ansiokasta katulapsityötä mm. Olin rukoillut asian puolesta, mutta en saanut vastausta, enkä tiennyt mitä teen, ja kun se vielä maksoikin euroa, ei minulla ollut tarpeeksi rahaa, niin en sitten osannut päättää asiaa". On todellakin olemassa ihmisiä, jotka ovat jopa näkyvästi sekoituksia molemmista sukupuolista ja nyt en tarkoita hermafrodiitteja. Mikä riittää ja mitä vaaditaan kirkon yhteyteen - Satis est.

Meislle vierasta homoseksuaaliseen luvalla seuraa kaikille

Montaa asiaa ei kuitenkaan määritellä Raamatussa. Tässä olisi Julkisen Sanan Neuvostolle ja Suomen kielen asiantunijoille asiaan puuttumisen paikka. Tänä kesänä Helsingin Liikuntavirasto on kuitenkin antanut luvan rakentaa kentän tilalle yksityisen yrityksen oman crossfit areenan. Olit utelias, mutta silti vain nähdäksesi mitä tässä lukee. Uskolle Jumalaan on olemassa erittäin hyviä todisteita.

SEKSIÄ KALU KIPEÄ GAY