Korokkeen ympärille oli laitettu sohvia, ja Diana Ball ja minä istuimme noin metrin päähän Sybianin satulassa voihkivasta naisesta ja uppouduimme katselemaan tapahtumia. Patjalla, huoneen toisella puolella, nuori pariskunta yhtyi innokkaasti. Jonkin ajan kuluttua mies nousi hakemaan paperipyyhkeen ja kuivasi nainen häpyä.

Villi-Ira ja hänen miehensä Jukkis järjestävät upeassa talossaan noin kerran kuukaudessa swingerbileet ja SM-bileet noin kuusi kertaa vuodessa. He kutsuvat kotiorgioitaan Wildclub-juhliksi. Ne ovat yksityisbileitä ja siten vain kutsuvieraille. Jos nimeä ei ole listalla, taloon ei pääse. Yleensä listassa on noin nimeä.

Wildclub-bileissä on useimmiten jokin teema. Alkuvuodesta Villi-Ira järjesti bikinipartyt ja itämaisen yön. Villi-Ira pyrkii aina tuottamaan teemaan sopivaa pientä ohjelmaa. Tällä kertaa teemana oli vartalomaalaus, ja taiteilija Henrik maalasi halukkaiden vieraiden vartalolle kuvioita. Ohjelmanumerona oli vartalomaalatun miehen tanssiesitys hieman ennen puoltayötä.

Voin sanoa ulkomaihinkin verrattuna, että suomalaiset ovat täällä tosi aktiivisia. Touhu oli tosiaan reipasta. Sieltä ja täältä kuului naisen voihketta. Taloon oli saapunut kivannäköisiä nuoria ja nuorehkoja ihmisiä. Kukaan ei ollut erityisemmin ylipainoinen. Vallalla oli reilu ja reipas ns.

Tavikset kutsuvierasorgioissaan hienossa huvilassa. Illan tunnelma oli myös "berliiniläisittäin" rento, iloinen ja ystävällinen. Olinko Kirkkonummella vai Berliinissä? En olisi ikinä uskonut, että suomalaiset pystyvät olemaan seksiorgioissa näin luontevia. Jos Villi-Iran talo sijaitsisi Berliinissä, se luokiteltaisiin kaupungin hienoimpien swingerklubien joukkoon. Villi-Iran bileistä kiinnostuneet soittavat Villi-Iran nettisivuilta löytyvään info-numeroon, jolloin Villi-Ira itse useimmiten vastaa.

Kun joku pariskunta soittaa ja haluaa tulla tänne, he tietävät kyllä asiansa. Ensimmäistä kertaa on aika korkea kynnys tulla tällaiseen paikkaan, mutta siitä se lähtee", Villi-Ira sanoo.

Puolen yön jälkeen päädyin juttelemaan hyvin siistin ja komeahkon, nuorehkon miehen kanssa. Hän istuskeli tyytyväisen näköisenä klubitilan laidalla. Hänen ranteensa ympärille oli sidottu paksuhko harmaa narunpätkä. Villi-Ira päästää joka kerta bileisiin pariskuntien lisäksi pari kolme yksinäistä miestä, joita hän kutsuu varamiehiksi. Näitä varamiehiä naisvieraat voivat pyytää mukaan seksileikkeihinsä.

Kohtelias käytös on tärkeää. Siitä on naisilta tullut palautetta. Pitää myös ymmärtää turvaseksin merkitys, ettei sitä tarvitse erikseen korostaa.

Heille on ihan omat ohjeistukset siihen. Nämä pojat on tarkkaan ohjeistettu, ja he ymmärtävät paikkansa", Villi-Ira sanoo ja lisää naurahtaen:. Varamies, jonka kanssa juttelin, kertoi käyneensä Villi-Iran orgioissa ensin tyttöystävänsä kanssa. Suhde oli sitten lopahtanut, eikä mies ollut löytänyt uutta bileisiin halukasta naisseuralaista. Hän oli pyrkinyt varamieheksi ja päässyt. Nyt hän myhäili tyytyväisyydestä.

Pari varvia oli tullut jo nykäistyksi illan kuluessa. Puolenyön aikoihin menin Diana Ballin kanssa saunan lauteille. Lord, lord, siinä naisessa on enemmän kurveja kuin parhaassa formularadassa!

En ole varmaan koskaan ollut hienommassa saunassa. Bileet jatkuivat kolmeen asti. Diana Ball ja minä puimme jo hieman aikaisemmin ulkovaatteet päälle. Tapsa-orja nyöritti Dianan kengät. Taksi oli tulossa lumipenkkojen reunustamaa tietä.

Ilmeisesti he ovat kuitenkin ymmärtäneet, että tämä on osa minua ja minun elämäntapaani, ja niin kuin olen sanonut heille, niin tästä kaikesta erikoisuudestani huolimatta olen elämässäni onnellinen.

Asiaan perehtyneet tahot eivät tiedä Suomessa toisia Villi-Iran juhlien kaltaisia bileitä. Keski-Euroopassa, Saksassa, Hollannissa ja Ranskassa, niitä on enemmänkin, mutta Pohjoismaissa seksijuhlat ovat harvinaisia. Tapasin Iran baarissa n. Kerroin olevani homo ja hän sanoi ettei se mitään haittaa. Jänistin sitten kuitenkin seuraavana päivänä enkä soitellut hänelle.

Älkää uskoko kaikkea mitä luette. Paikka on niin mahtava, että artikkeli vain raapaisi pintaa. En voinut uskoa, että tämmöistä paikkaa on edes olemassa ja olin niin ylipositiivisen yllättänyt kun ensimmäisen kerran kävin siellä. Mahtavan paikan lisäksi porukka oli todella mukavaa, kaikki suomalaisen baarikulttuurin örkit puuttui ja paikalla oli vain mukavia ja avoimia ihmisiä. Paikka on upea ja isäntäväki luontevaa ja ystävällistä.

Henkilöt, joita olen paikalla nähnyt, ovat olleet mukavia ja avoimia. Iran paikka tiloineen ja laitteineen on kutsutuille mukava paikka päästä irti arjesta! Siis mihin vitun paikkaan ei pääsis taksilla Sitä samaa mietin itsekkin, "helposti löytää perille". Taksikuskille sanotaan et aja Kirkkonummelle, Espoon rajalle. Että tällaiset bileet ovat "harvinaisia". Enintään jonkun mielestä siksi ettei ihan kellä hyvänsä ole mitään asiaa kun jotakin kivaa tapahtuu.

Walter rakas, kiitos pintaraapaisusta aiheeseen mutta et oikeasti tiedä yhtään mitään, ellei aika oikeaan osunutta kuntaa tällaisen keskipisteeksi lasketa.

Parhaat setit eivät vain pysy paikallaan ja pääsylippuina on vain miljoonan dollarin perse tai miljoonia dollareita funnymoney-tileillä. Eikä sekään vielä takaa mitään. Talo, kuten me sitä kutsumme on todella mahtava paikka. Totesin viimeksi fs-naiselleni että "Täällä saa olla omiensa keskuudessa ja nauttia seksistä avoimesti! Villi-Ira kertoi joskus TVssä pakastavansa kaiken ulosteensa ja lähettelee niitä ympäri suomea eniten maksaville pervoille.

Sanoi itsekin syövänsä paskaa ja nauttivansa siitä. Todennäköisesti nuo on suurin osa samanlaisia paskansyöjiä. Toivottovasti et walter suudellut ketään siellä Mutta mahtaa paikka haista No joo, kyl nyt käsittää miks ei niin selvät reittiohjeet Talolle! Niin siis tarkoitin että epäluuloisille jne. Tuolla on niin paljon ollut kaikenlaista kekkeriä että eiköhän kaikki halukkaat,ole ajuohjeet saaneet toisekseen jossain sanottiin että taloa ei saa kuvata ulkoapäin olen semmoisenkin kuvan nähnyt.

Sairasta touhua kerta kaikkiaan. Ihan oksettaa ajatella miten pervoa sakkia ihmiskunta on. Vittu mä nauran teille hedonisteille ja muille riestelijoille; ette vaan tajuu miten vajakkia porukkaa olette.

Sehän olisi ollut häelle pelkkää nautintoa. Tuntuu ihanalta kun joku käristää oikein kunnolla. Ja mitä enemmän, sitä suurempi orgasmi. Nautinto on kivun lievempi muoto. No antaapa elämän hymyillä, teille pervoillekin.

Mutta joskus tekin vielä potkaisette tyhjää. Sen jälkeen jouduttekin sellaiseen "saunaan" että heikompaa ja hieman vahvempaakin ihan hirvittää. Pervot mieles ku käy yleensä lukemassa ko.

Ilmeisesti piilevää kiinnostusta kumminkin. Ja eiköhän me kaikki olla jo siellä kuumassa eli tarkoitatte helvettiä. Tämän pahempaa paikkaa tuskin tulee vastaan kuin missä me jo nyt ollaan. Miksei hän löytäisi sitä täältä, missä eletty elämäkin on? Tätä kaikkea hämmästellessäni olen lopettanut lehtien vuosikertojen poisheittämisen.

Panen kaikki löytämäni naistenlehdet visusti talteen ja vien ne mökin ullakolle. Kun tyttäreni tulevat avioaikeisiin, ennen suuria päätöksiä pyydän heitä selaamaan lehdet kymmenen, viiden ja kahden vuoden takaa. Tuloksena yksinäisiä ihmisiä, joita usko tunteisiin on riepotellut julmasti läpi elämän. Uusin tiedelehti — joka tulee kotiimme vuosikertana, ei irtonumerona — totesi parisuhdetta ja seksiä käsittelevässä jutussaan, että kivikaudella ei juhlittu kultahäitä.

Lapselliset parit viipyivät silloin yhdessä noin viisi vuotta, eli ajan jona yhteinen jälkeläinen oli saatu jaloilleen. Tilanne on tilastojen mukaan toki tuosta hieman parantunut.

Siitä huolimatta parisuhteeseen on syytä paneutua. Antaa kehittyä kuin viini vanhetessaan, eikä pelätä väljähtymistä, vaikka sekin vaihe on hyvä tiedostaa. Ainakaan se ei ole missään nimessä puhdasta himoa — kuten SETA korostaa; rakkaus on jotain määrittelemätöntä, se on tunne jossa pitää jostain tai jostakusta. Mutta se ei ole myöskään omistamisen halua — ei liioin myöskään liikaa sallivaa. Riippuu monesta eri asiasta: Lapsi on pieni villieläin, ja kuten muutkin kaltaisensa, tarvitsee rakastavaa ohjausta jos tiukkuuttakin.

Toista aikuista kohtaan rakkaus voi olla monenlaista: Ja kahden samaa sukupuolta olevan välinen rakkaus voi olla vain platonista — muuten kysymyksessä on pelkkä himo! Kun toinen jotenkin alkaa raivostuttaa, niin silmät kiinni ja muistelemaan kaikkea ihanaa yhdessä koettua. Myös nukkuvan rakkaan katselu auttaa. Ja vielä sen miettiminen, että rakkaus on pitkämielinen ja lempeä eikä muistele kärsimäänsä pahaa. Jos toinen ei ole täydellinen, olenko sitten minä.

Siispä päätän olla onnellinen lasteni isän kanssa ja se tuntuu hyvältä. Kohtuullisen menestynyt suomalainen naiskirjailija hehkutti kerran jossakin aikakauslehdessä yli 20 vuotta kestänyttä autuasta avioliittoaan. Siinä hän kehuskeli miestään aivan estottomasti. No, meni vain vajaa pari kuukautta kun tuli tieto että he ovat eronneet.

Olivat kuulemma kasvaneet erilleen ja silleen…hoh…hoi. Luusua, kirjoitin juttuni nöyrin mielin, tietoisena siitä että mitä vain voi tapahtua eikä mitään kannata julistaa ikuiseksi, se olisi tyhmää.

Mutta aina voi omia arvojaan tarkistaa. Toisen puolesta sitä ei voi tehdä. Ei siis pidä tuomita edes sitä naiskirjailijaa. Hänellä oli kaikki syyt hehkuttaa jotain joka kantoi elämässä 20 vuotta. Jos sitten jotain tapahtui, minkäs sille mahtaa. Ei se tee kahtakymmentä vuotta tyhjäksi. Ja Jokiselle sanoisin mielelläni jotain. Ei kannata tietää muiden puolesta liian varmasti. Eräs kauneimpia rakkautta koskevia runokirjoja on Kai Kalinin Veressä. Lue se kirja, se on homoeroottisesta rakkaudesta.

Sen jälkeen olin monta vuotta hiljaista naista ja tiesin muiden puolesta huomattavasti vähemmän. Kyllä se kirja kertoi oikeasta rakkaudesta. Ellei, sitten olen idiootti. Käytit Kai Kalinin kirjasta käsitettä homoeroottinen. Poliittisessa keskustelussa sekoitetaan usein homoseksuaalisuus ja homoeroottisuus. Sinä et sekoittanut, mutta käytin tilaisuutta hyväkseni. Seksuaalisuuden ankarassa tulkinnassa mm. Eli siis samaa sukupuolta olevat eivät voi jatkaa ihmiskuntaa. Evoluution mukaan HS ei voi pitää ihmiskuntaa olemassa.

Se on siis poikkeus seksuaalisesti eikä voi olla tasavertainen. Tämä ei ole poliittinen asia. HE on taas tunnetasolla oleva asia. Se taas voi olla tasavertainen ja jokaisella on oltava oikeus tuntea rakkautensa niinkuin haluaa.

Tämä on poliittinen asia. On hieman kaksijakoinen ongelma se, että kannattaako lähteä, jos tunteet ovat kuolleet vai ei. Lasten takia, mikäli kumppanin kanssa tulee toimeen, saattaisi ehkä kannattaa jatkaa, mutta pitäisi jollain tavalla olla rehellinen sille puolisollekin asian suhteen eikä ainakaan teeskennellä, että tunteita olisi vielä.

Muutoin lienee kaikkien etu, että ero tulee, mikäli tunteita ei enää ole. Noin neurologisesti tarkasteltuna rakkaus tosiaankin on pysyvää, koska se muuttaa pysyvästi aivoja, mutta tunne laimentuu hyvin usein sellaiseksi, että ihminen ei käytännössä tunne vetovoimaa enää.

Rakkaus on todellakin idealisoitu, vaikka se tuottaa myös suunnatonta tuskaa, jos ei satu saamaan vastarakkautta. Tästä on esimerkkeinä monet traagiset tarinat. Parisuhteen osalta kuitenkin kannattaa olla rehellinen tunteilleen puolisoaan valittaessa. Ei siinä mielessä, että kannattaisi aina jatkaa tai ottaa kumppani, jota kohtaan tuntee jotain, vaan tunne pitää olla mukana, jotta suhde voi toimia täyspainoisesti ja vahvasti.

Varsinkin naisilla voi olla taipumusta turvaliittoihin, joissa naisen puolesta suhteeseen on eri motiivit kuin kiintyminen mieheen ja näin ollen se saattaa tuoda joskus kovan pettymyksen miehelle, mikäli suhde ei ole hyötysuhde kummallekin. Miehen akilleen kantapää lienee seksuaalinen himo, joka muistuttaa rakastumista siinä määrin, että sen vallassa uskoo itsekin rakastavansa naista.

Rakkaus ei ole ensi sijassa tunne, vaan päätös rakastaa. Se on ennen kaikkea tahdon asia. Rakkauteen liittyy tunne, mutta enemmän se on palvelemista, kunnioittamista, anteeksiantamista ja uskollisuutta. Jos et tunne enää rakkauden tunteita, niin päätä osoittaa rakkautta.

Kun teet rakkauden tekoja kumppanillesi, palvelet ja olet uskollinen, niin tunteet tulevat kyllä. Humen giljotiinina tunnetaan etiikan keskustelu siitä, ettei tosiasiaväitteistä voi välttämättä johtaa arvoarvostelmia. Siitä, miten asiat ovat, ei seuraa mitään siihen nähden, miten asioiden pitää olla. Voit olla tietysti eri mieltä Humen oivalluksesta. Mutta sitten seuraa kysymys esimerkiksi sairaista tai vammaisista.

Jos luonto ei ole tehnyt heistä tasavertaisia terveisiin nähden, seuraako siitä ettei meidänkään tulisi? Ei seuraa, ja tämä on ainakin juutalais-kristillisen kulttuurin arvovalinta.

Ihmisyys on juuri sitä, että me voimme panna luontoa paremmaksi. Luontohan ei kunnioita ihmisen koskemattomuutta vaan tekee meistä kaikista aikanamme madonruokaa. Mutta me voimme kunnioittaa. Siksi minäkin haluan tehdä homoseksuaaleista yhteiskunnallisesti yhdenvertaisia enkä hyväksy homojen sortamista tai suhteen kriminalisointia, kuten joissakin maissa on.

Näen että tälle erilaisuudelle on annettava tilaa. Siitä ei kuitenkaan seuraa, että haluaisin sukupuolineutraalia avioliittoa. Homojen oikeudet voidaan turvata ilman tämän perinteisen käsitteen sisällön uudelleenmäärittelyäkin. Minusta erilaisuutta ei tarvitse kutsua samanlaisuudeksi, jotta tasavertaisuus toteutuisi. Mielestäni on tekopyhää väittää, että kristillis-juutalainen kulttuuri olisi jotain selalista, jossa ei sorruttaisi Humen giljotiiniin tai naturalistiseen virhepäätelmään.

Suurin osa lienee perustelevan homojen vastaisuuttaan ensisijaisesti Jumalan sanalla ja sitten, että homous ei ole luonnollista, siispä väärin, syntiä ja jopa paha teko. Filosofina sinua varmaan voi kiinnostaa seuraava filosofinen sivu, jossa on selkeinä esikuvina filosofit Michael Martin ja Theodore M. Ajatus sairaan yhtäläisestä, luovuttamattomasta ihmisarvosta on kuitenkin sellainen, josta voimme kiittää kulttuuriperintöämme.

HS tasavertaisuudella tarkoitan nimenomaan biologisesti tasavertaisia-ihmiskunta ei jatku. Ainoat jotka voivat jatkaa, ovat sukusolujen luovuttajat ja vastaanottajat. Tämä ei siis ole poliittinen asia. Sairaatkaan eivät ole biologisesti tasavertaisia terveiden kanssa. Siksi tarvitaan muita ratkaisuja tasavertaisuuden saavuttamiseksi kuten HS: Sairaat ovat tasavertaisia vain jos niin päätetään.

Tämä on poliittinen asia vrt. Olen samaa mieltä, että erilaisuus on erilaisuutta. Ei siinä ole mitään väärää. Avioliittotraditioitakin voi aivan hyvin olla monenlaisia. Pääasia että ihmiset ovat onnellisia. Kirkkokansan ongelma on se, että jos jumala on luonut ihmisen omaksi kuvakseen, niin on se silloin luonut homotkin omaksi kuvakseen.

Ostin ikäänkuin vihjeeksi korsetteja yms. Nyt ihmettelen, että miksi hän kielsi asian minulle monta kertaa, vaikka samaan aikaan kertoi toisille kavereilleen olevansa homo. Homous ei ole mielisairaus fakta, joka on todettu jo vuosikymmeniä sitten, ota vaikka selvää! Kaipaisin neuvoja tilanteeseeni ja että kuinka voisin selvittää itselleni ketään satuttamatta, että olenko biseksuaali vai kenties täysin naisiin mieltynyt en pidä sanasta lesbo. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Koska mieheni vastaa aina, että mikään ei ole vialla, tai korkeintaan, että on vain hiukan väsynyt.

LIVE SEX WEB CAM HOMO SEX LAHTI

: Meis kiinostaa homoseksuaaliseen eroottiset kertomukset

THAI HIERONTA VANTAA MOBIILI NETTIAUTO HOMOSEKSUAALISEEN 669
MASSAGE NURU HOMO SEKSILELUT MIEHILLE 280
Meis kiinostaa homoseksuaaliseen eroottiset kertomukset 195
THAI GAY SEKSI KULLI KALUSSA 314

Meis kiinostaa homoseksuaaliseen eroottiset kertomukset

Etsi Toggle navigation Valikko. Minä ja kaksi muuta kaverusta tultiin pitkältä patikonti reissulta. Päätimme heti lämmittää saunan. Saunan lämmetessä joimme hieman kaljaa. Naisista,autoista ja tietenkin seksistä. Yhtäkkiä toinen kavereista kysy onko meillä kummallakaan ollut fantasioita miehistä. Vastasin heti EI,vaikka tiesin hyvin että on ollut. Unohdimme mitä olimme puhuneet kun menimme saunaan. Riisuessamme ihastelin kavereiden vartaloja ja kaluja.

Menin hetikylmään suihkuun että seisokki loppuisi. Kun sain sen jotenkin hallintaan menin saunaan. Siellä olivat kaverini jo lauteilla. Istimme saunassa kunnes minulta vain vahingossa pääsi suustani se mitä olin ajatellut heistä. Yksi asia johti toiseen ja tartuin toisen kalusta kiinni. Se oli suuri ja paksu. Nuolin sitä hiljaa ja kuuntelin samalla kun hän voihki tahdissa. Samalla toinen mies tuli lähemmäs ja alkoihieroa takapuoltani. Tiesi mitä hän halusi joten tostin takapuoltani ylös. Sitten tunsin kun suuri elin meni sisääni ja samalla suolin toista.

Kun olin vähällä laueta menin jäähylle. Takaisin tultua näin heidät naimassa kiihkeästi ja intohimoisesti. Kyrpä pystyssä sanoin että mennään makuhuoneesseen. Kaverini meni selälleen makaamaan sängylle. Hän makasi siinä kosteana ja hikisenä. En voinut itselleni mitään ja menin mukaan. Otin hänen kullinsa suuhuni ja aloin nuolla sitä hitaasti ylös ja alas.

Toinen kaverini aöloi naida minua perseeseen. Ensin sain valtavan lastin spermaa suuhuni,sitä valui leualleni ja kaverini kiinteälle vatsalle. Nyt minä olin alimmaisena ja minulta otettiin suihin. Tunsin kun olin räjähtämis pisteessä. Spermani levisivät hänen naamalle. Mutta minä en ollut saanut tarpeeksi.

Istuin sängyllä ja he tulivat seisomaan viereeni. Kun he laukesivat spermaa ryöppysi kasvoilleni. Lopuksi he vielä panivat minua takaa.

Se mitä aamulla tapahtui on aivan eri juttu. Varokaa vaan jos nään tommosia hinttejä jossain niin hengestänne pääsette!!! Niin, jokaisen heteromiehen salainen fantasia on heittää kunnon "laakit" homon takaraivolle! Koska käsityskykysi on noin onneton, väännän nyt sinulle rautalangasta voit myös tarkistaa asian sanakirjasta: Saatkohan päähäsi taottua sen faktan, että ensinmainitussa on kyse aikuisten välisestä vapaaehtoisesta toiminnasta ja viimemainitussa vastenmielisestä hyväksikäytöstä ja rikoksesta?!?!

Miksi sanot että pedofiiliassa on kyse "vastenmielisestä hyväksikäytöstä ja rikoksesta"? Ei pedofiliassa ole mitään vikaa jos molemmat osapuolet sitä haluauvat.

Hieman avonaisempaa mieltä pyytäisin. Ei kukaan alle vuotias tai varsinkaan nuorempi!! Tai yleensäkään lasten ei kuulu edes moista harrastaa!!! Pedofiili on pedofiili ja sairas rikollinen!!! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ensinnäkin homot eivät ole sairaita. Tai sen sairaampia kuin heterotkaan. Homous ei ole mielisairaus fakta, joka on todettu jo vuosikymmeniä sitten, ota vaikka selvää!

Homous ei ole periytyvää, joten lapsesi eivät välttämättä ole homoja vaikka itse pelkäisitkin olevasi Eli alapa käyttämään kumia, jos et tätä vielä tiennyt!

Hyvä ja kiimainen juttu. Fantasiat rikastuttavat, eivätkä satuta ketään. Antaa mielikuvituksen vaan lentää Täällä jos kirjottaa kahden naisten naintijutun, saa kehuja niin oikealta kun vasemmaltakin. Miesten jutusta saa kaasukammiota. Eiköhän tänne saa kirjoitella kuka hyvänsä minkälaisia novelleja tahansa.

Paljon huonompiakin täällä on pilvinpimein. Koittakaa nyt miehet ottaa se kulli käteen ja kohdata tosiasiat. Suomessa kun kuitenkin on sananvapaus. Monet miehet kärttävät persepanoa, mutta eivät ymmärrä että miehilläkin on se reikä Monet miehet eivät pidä pahana ollenkaan jos sauvalla panee peppuun tai sormia sinne tunkee.

Mutta voi sitä kauhun määrää kun ajatuksissa edes käy että sinne jonkun kalu olisi tunkemassa. Luusua, kirjoitin juttuni nöyrin mielin, tietoisena siitä että mitä vain voi tapahtua eikä mitään kannata julistaa ikuiseksi, se olisi tyhmää. Mutta aina voi omia arvojaan tarkistaa. Toisen puolesta sitä ei voi tehdä. Ei siis pidä tuomita edes sitä naiskirjailijaa. Hänellä oli kaikki syyt hehkuttaa jotain joka kantoi elämässä 20 vuotta.

Jos sitten jotain tapahtui, minkäs sille mahtaa. Ei se tee kahtakymmentä vuotta tyhjäksi. Ja Jokiselle sanoisin mielelläni jotain. Ei kannata tietää muiden puolesta liian varmasti. Eräs kauneimpia rakkautta koskevia runokirjoja on Kai Kalinin Veressä. Lue se kirja, se on homoeroottisesta rakkaudesta. Sen jälkeen olin monta vuotta hiljaista naista ja tiesin muiden puolesta huomattavasti vähemmän. Kyllä se kirja kertoi oikeasta rakkaudesta. Ellei, sitten olen idiootti. Käytit Kai Kalinin kirjasta käsitettä homoeroottinen.

Poliittisessa keskustelussa sekoitetaan usein homoseksuaalisuus ja homoeroottisuus. Sinä et sekoittanut, mutta käytin tilaisuutta hyväkseni. Seksuaalisuuden ankarassa tulkinnassa mm. Eli siis samaa sukupuolta olevat eivät voi jatkaa ihmiskuntaa. Evoluution mukaan HS ei voi pitää ihmiskuntaa olemassa. Se on siis poikkeus seksuaalisesti eikä voi olla tasavertainen. Tämä ei ole poliittinen asia.

HE on taas tunnetasolla oleva asia. Se taas voi olla tasavertainen ja jokaisella on oltava oikeus tuntea rakkautensa niinkuin haluaa. Tämä on poliittinen asia. On hieman kaksijakoinen ongelma se, että kannattaako lähteä, jos tunteet ovat kuolleet vai ei.

Lasten takia, mikäli kumppanin kanssa tulee toimeen, saattaisi ehkä kannattaa jatkaa, mutta pitäisi jollain tavalla olla rehellinen sille puolisollekin asian suhteen eikä ainakaan teeskennellä, että tunteita olisi vielä. Muutoin lienee kaikkien etu, että ero tulee, mikäli tunteita ei enää ole. Noin neurologisesti tarkasteltuna rakkaus tosiaankin on pysyvää, koska se muuttaa pysyvästi aivoja, mutta tunne laimentuu hyvin usein sellaiseksi, että ihminen ei käytännössä tunne vetovoimaa enää.

Rakkaus on todellakin idealisoitu, vaikka se tuottaa myös suunnatonta tuskaa, jos ei satu saamaan vastarakkautta. Tästä on esimerkkeinä monet traagiset tarinat. Parisuhteen osalta kuitenkin kannattaa olla rehellinen tunteilleen puolisoaan valittaessa. Ei siinä mielessä, että kannattaisi aina jatkaa tai ottaa kumppani, jota kohtaan tuntee jotain, vaan tunne pitää olla mukana, jotta suhde voi toimia täyspainoisesti ja vahvasti. Varsinkin naisilla voi olla taipumusta turvaliittoihin, joissa naisen puolesta suhteeseen on eri motiivit kuin kiintyminen mieheen ja näin ollen se saattaa tuoda joskus kovan pettymyksen miehelle, mikäli suhde ei ole hyötysuhde kummallekin.

Miehen akilleen kantapää lienee seksuaalinen himo, joka muistuttaa rakastumista siinä määrin, että sen vallassa uskoo itsekin rakastavansa naista. Rakkaus ei ole ensi sijassa tunne, vaan päätös rakastaa. Se on ennen kaikkea tahdon asia. Rakkauteen liittyy tunne, mutta enemmän se on palvelemista, kunnioittamista, anteeksiantamista ja uskollisuutta.

Jos et tunne enää rakkauden tunteita, niin päätä osoittaa rakkautta. Kun teet rakkauden tekoja kumppanillesi, palvelet ja olet uskollinen, niin tunteet tulevat kyllä. Humen giljotiinina tunnetaan etiikan keskustelu siitä, ettei tosiasiaväitteistä voi välttämättä johtaa arvoarvostelmia. Siitä, miten asiat ovat, ei seuraa mitään siihen nähden, miten asioiden pitää olla.

Voit olla tietysti eri mieltä Humen oivalluksesta. Mutta sitten seuraa kysymys esimerkiksi sairaista tai vammaisista. Jos luonto ei ole tehnyt heistä tasavertaisia terveisiin nähden, seuraako siitä ettei meidänkään tulisi?

Ei seuraa, ja tämä on ainakin juutalais-kristillisen kulttuurin arvovalinta. Ihmisyys on juuri sitä, että me voimme panna luontoa paremmaksi. Luontohan ei kunnioita ihmisen koskemattomuutta vaan tekee meistä kaikista aikanamme madonruokaa. Mutta me voimme kunnioittaa. Siksi minäkin haluan tehdä homoseksuaaleista yhteiskunnallisesti yhdenvertaisia enkä hyväksy homojen sortamista tai suhteen kriminalisointia, kuten joissakin maissa on.

Näen että tälle erilaisuudelle on annettava tilaa. Siitä ei kuitenkaan seuraa, että haluaisin sukupuolineutraalia avioliittoa. Homojen oikeudet voidaan turvata ilman tämän perinteisen käsitteen sisällön uudelleenmäärittelyäkin. Minusta erilaisuutta ei tarvitse kutsua samanlaisuudeksi, jotta tasavertaisuus toteutuisi. Mielestäni on tekopyhää väittää, että kristillis-juutalainen kulttuuri olisi jotain selalista, jossa ei sorruttaisi Humen giljotiiniin tai naturalistiseen virhepäätelmään.

Suurin osa lienee perustelevan homojen vastaisuuttaan ensisijaisesti Jumalan sanalla ja sitten, että homous ei ole luonnollista, siispä väärin, syntiä ja jopa paha teko. Filosofina sinua varmaan voi kiinnostaa seuraava filosofinen sivu, jossa on selkeinä esikuvina filosofit Michael Martin ja Theodore M. Ajatus sairaan yhtäläisestä, luovuttamattomasta ihmisarvosta on kuitenkin sellainen, josta voimme kiittää kulttuuriperintöämme. HS tasavertaisuudella tarkoitan nimenomaan biologisesti tasavertaisia-ihmiskunta ei jatku.

Ainoat jotka voivat jatkaa, ovat sukusolujen luovuttajat ja vastaanottajat. Tämä ei siis ole poliittinen asia. Sairaatkaan eivät ole biologisesti tasavertaisia terveiden kanssa. Siksi tarvitaan muita ratkaisuja tasavertaisuuden saavuttamiseksi kuten HS: Sairaat ovat tasavertaisia vain jos niin päätetään. Tämä on poliittinen asia vrt. Olen samaa mieltä, että erilaisuus on erilaisuutta. Ei siinä ole mitään väärää. Avioliittotraditioitakin voi aivan hyvin olla monenlaisia.

Pääasia että ihmiset ovat onnellisia. Kirkkokansan ongelma on se, että jos jumala on luonut ihmisen omaksi kuvakseen, niin on se silloin luonut homotkin omaksi kuvakseen. Samalla kuitenkin vedotaan johonkin raamatun tekstiin kieltämällä se. Itse en kuulu jumaluskoviin ja minulle on aivan sama miten kristityt asiansa järjestävät, mutta kunnioitan sitä traditiota heidän itsensä takia ja eritoten jos sallivat minun katsoa maailmaa omalla tavallani. Nykyisillä seurakuntalaisilla pitäisi ilmeisesti olla viimeinen sana määriteltäessä sukupuolineutraalia avioliittoa, koska se koskee heidän traditiotaan.

Ehdotan lainsäätäjälle kaiken perustaksi hiilineutraalia avioliittoa , jossa toinen on protoni ja toinen neutroni.

Eikö se olisi äärimmäisen tasavertainen ja kuvaisi ihmisen suhdetta luontoon joillekin jumalan luomaan tieteellisen tarkasti. Tässä episoodissa kaatui tulevaisuus,meni asunto.. Ihmettelen miksei täällä julkaistu kiitostani Jankon kirjoituksista, pitääkö täällä vaan ylistää ERK: Itse en ole täällä nähnyt Sirkkeli kommenttiasi lainkaan — tarkoitatko tästä aiheesta?

Olisiko peräti toimitus deletoinut sen asiattomana? Mehän emme henkilöön käyvää argumentoimatonta solvausta täällä julkaise.: Ihminen joutuu rakastuessan psykoosiin eli sairastuu mieleltään kirjoitti venäjän kuuluisin lääkäri jo luvulla tsehov mitä muuta rakastuminen on kuin mielisairautta.

Parannuttuasi huomaat mitä tulikaan tehtyä. ERK,kirjoitit; Kirkkokansan ongelma on se,että jos jumala on luonut ihmisen omaksi kuvakseen, niin on se silloin luonut homotkin omaksi kuvak- seen. Samalla kuitenkin vedoten johonkin raama- tun tekstiin kieltämällä se. Vaikka en kuulukaan kirkkokansaan,enkä tule koskaan kuulumaankaan,niin kyllä meidän jokai- sen tulisi ymmärtää mihin riippumattomuus joh- taa.

Pääasia että ihmiset ovat onnellisia,sanoit? Sekö mielestäsi on ainoa motiivi sinulla,ajaa ja hyväksyä, tuon vähemmistön pyrkimyksiä? Mikä tekee joistakin poikkeavan? On tila,jossa ihminen on tai väittää olevansa riippumaton,jossa hänen ei tarvitse alistua toisten johtoon tai vaikutukseen.

Koska ihmiselle on annettu vapaa tahto,he kai- paavat luonnostaan jossain määrin riippumatto- muutta. Liiallisen riippumattomuuden halu saa kuitenkin aikaan tottelemattomuutta,jopa kapi- naa. Kalervo ja kaikki muut, olkaa hyviä ja käsittäkää että minä en kirjoita näitä keskustelukommentteja, paitsi ne joissa oma nimeni on alla.

En siis ole kirjoittanut tuota mitä sanoit minun kirjoittaneen. Mutta omana mielipiteenäni nyt kirjoitan, että homoille tulee taata yhteiskunnallisesti tasavertainen asema. En kuitenkaan haluaisi käyttää ilmaisua avioliitto, koska sille on vakiintunut tietty kulttuurinen sisältö.