Fobofobia on pelästymisen pelko ja astrafobia on ukkosen pelko. Escherichia coli -bakteeri pystyy tuottamaan itsestään miljardi kopiota 12 tunnissa. Mount Everestin huipulla ei voi keittää kananmunia. Vesi kiehuu siellä 71 asteessa, mikä ei riitä hyytymiseen. Kansanoimaisesti perineumia kutsutaan välilihaksi.

Leikannut lääkäri kuoli myöhemmin keuhkosyöpään. Meillä se ei ole tahdikasta, mutta Kiinassa korkeaa ikää arvostetaan. Büchi ja samana vuonna se asennettiin ensi kertaa dieselautoon. Sellaisia ovat useat sammalet, levät, saniaiset ja orkideat. Jupiterin vrk on 9,92 tuntia, mutta Jupiterin punaisen laikun yksi kierros kestää 6 vrk.

Hänen seoksessaan oli etikkaa, hunajaa, suolaa ja murskattua lasia. Inuitenkielessä substabtiiveilla on puolestaan taivutusmuotoa. Maata kaivava jyrsijä voi tulla 60 cm pitkäksi ja noin 7 kilon painoiseksi. Yleisin tarttuva tauti on vilustuminen. Pituushypyssä sen ennätys on 10,8 m. Ihmiset, joilla on sitä liian vähän, virtsaavat jopa 15 l päivässä. Norjan rannikon sillit kutevat vain metrin syvyydessä meren lämpötilan ollessa astetta ja suolapitoisuuden promillea.

Maassa oli metri routaa. Kasveja syöviä kirurgikaloja on noin lajia ja ne osaavat muuttaa kauniita värejään mielialojensa mukaan. Marsissa vuosi on lähes kaksi kertaa niin pitkä kuin Maassa, sillä Mars kiertää Auringon päivässä. Plutossa vuosi taas kestää Maan vuotta ja vuorokausikin tuntia. Etelämantereen sulaminen nostaisi merenpintaa vielä 67 m. Jääkauden jälkeen merenpinta nousi n. Maailman nopein jäätikkö sijaitsee Grönlannissa: Vähitellen sanaa ryhdyttiin käyttämään huonosti tehdystä lasinpuhallustyöstä.

Nykyään sana sopii kaikenlaiseen hutilointiin. Kun se ei liiku, se roikkuu pää alaspäin puussa. Roomalaiset kaatoivat jo v. Seoksessa oli öljyä ja pihkaa. Auringon säde on jopa km. Auringon kokonaistilavuuteen mahtuisi esim. Se oli suunniteltu käytettäväksi ilmalaiva Hindenburgissa. Se tarkoittaa "Se, johon tämä osuu, kaatuu" Jos valittavia asioita on kolme, tilanteen nimitys on trilemma. Virtsaamistarve alkaa jo, kun siitä on täynnä kolmannes.

Sen vahva nahka kestää kiväärinluodin. Sen poikaset ovat kuoriutuessaan vain 2,5 mm pituisia. Kondomit ovat maailman halvimpia, pienikokoisimpia ja tilavimpia nestesäiliöitä. Nano on johdannainen kreikankielen kääpiötä tarkoittavasta sanasta nannos. Shiva on hindulaisuuden palvotuimpia jumalia. Ristiriitaista kylläkin hän on sekä hurmion että askeesin jumala.

Valkoinen Talo Washingtonissa valmistui irlantilaissyntyisen arkkitehdin James Hobanin piirustusten mukaan.

Suurin osa niistä on hiilidioksidia ja vettä. Poecilia formosa hammaskarpit ovat kaikki naaraspuolisia. Mäntyniemen hopeakaluston on suunnitellut Timo Sarpaneva.

Suezin kanavan nimi on kreikkalaisten pääjumala Zeus'n nimi - mutta väärinpäin! Auringon ikä on noin 5 miljardia vuotta. Syntymänsä jälkeen se on kuluttanut noin puolet ytimessä olevasta vedystä. Aurinko säteilee tasaiseen tahtiin vielä toiset 5 miljardia vuotta.

Laskelmien mukaan Aurinko on silloin suurimmillaan, ja sen kirkkaus on kasvanut kaksinkertaiseksi. Tuolloin sen säde on 1,1 tähtitieteellistä yksikköä eli vähän suurempi kuin Maan etäisyys Auringosta. LSD-huume on hammaslääkäreissä käytetyn ilokaasun johdannainen. Flamingot voivat syödä vain niiden pään ollessa ylösalaisin Tuuli voi kiihdyttää niiden nopeuden niin pysty- kuin vaakasuunnassakin moninkertaiseksi.

Yhdysvalloissa joku haastaa toisen ihmisen tai yrityksen oikeuteen joka Aivastuksen pidättäminen voi aiheuttaa verisuonen katkeamisen päässä tai kaulassa ja voi johtaa kuolemaan. Jos pystyt pitämään silmäsi auki aivastaessasi, silmämunasi saattaa pullahtaa ulos kuopastaan. Ranskassa tiedetään taudin edenneen yli 40km vuorokaudessa, joka sulkee pois rottien levittämän ruttobakteeritartunnan mahdollisuuden. Kirahvivarsan ensimmäinen kokemus on siis melkein kahden metrin pudotus.

Desilitrassa spermaa on KJ energiaa. American Airlines poistatti yhden oliivin jokaisesta salaatista jotka tarjoiltiin ensimmäisessä luokassa ja säästi yli Vuonna Las Vegasilainen sairaala erotti työntekijöitä vedonlyönnistä jossa yritettiin veikata koska potilaat tulisivat kuolemaan.

Satavuotinen sota kesti vuotta. Australian pääkaupunki on Canberra, ei Sydney tai Melbourne Sana "moro" on lyhenne latinalaisesta sanasta "morjens", joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna "olet kuoleva" Kun nämä entsyymit reagoivat sipulin rikkipitoisten aminohappojen kanssa, muodostuu silmiä ärsyttävää propeenisulfeenihappoa.

Kun aine joutuu ilman välityksellä tekemisiin silmän sarveiskalvon kanssa, aivoihin välittyy tieto arsykseestä. Tällöin aivot antavat kyynelrauhasille käskyn tuottaa kyynelnestettä. Suomen kieli on maailman toiseksi vaikein kieli. Vaikein kieli on Mandariinikiina. Laskimoista tuleva veri on nimittäin sinertävää koska siinä ei ole enää happea. Haavasta tuleva veri näyttää punaiselta koska se pääsee hapettumaan ilman kanssa haavan auettua.

Tämän takia verisuonet näyttävät sinertäviltä ihon läpi. Se sai alkunsa, kun merimiehet laskivat lipun puolitankoon tehdäkseen päähän tilaa "kuoleman näkymättömälle lipulle". New Yorkkiin on perustettu lemmikkieläinten syöpärekisteri. Tarkoitus on tutkia, jakautuvatko eläinten ja ihmisen syöpätapaukset alueellisesti samalla tavoin. Jos alkaa tehdä mieli kovaksi keitettyä strutsin munaa, on maltettava odottaa tunti ja kolme varttia.

Ehkäisypillerit sallittiin japanissa vuonna Tällä sijamuodolla vastataan mm. Sähköpostissa re korvaa tavallaan viite-sanan. Brittitutkijoiden kehittämä testi pystyy jo nyt tunnistamaan suolistokaasuseoksen, joka on ominainen tietylle viruksille tai bakteerille. Se on 83,8 metriä pitkä, ja sen ympärysmitta on puolentoista metrin korkeudelta maasta 31,3 metriä. Siksi ilmaa liikkuu sinne, missä sitä on vähemmän. Tämä "muuttoliike" aistitaan ilmavirtauksena eli tuulena.

Kiven pyörimisnopeuden tulisi olla noin 14 kierrosta sekunnissa. Heistä on naisia neljäsosa. Miehet ovat ilmeisesti geneettisesti alttiimpia puhehäiriöille. Aku Ankan taskukirjan teemanumero 5: Kosmoksen ikä on noin 13 miljardia vuotta. Vaihtelu johtuu siitä, että Maan rata on hieman soikea. Alkuainetaulukkoon se on kuitenkin merkitty salaperäisen tuntuisella nimellä ununnilium. Salaperäisyys kuitenkin häviää, kun nimeen pannaan tavuviivat: Silloin se on suomeksi selvästi yksi-yksi-nolla.

Englannissa elävät hämähäkit pyydystävät ja syövät vuosittain vastaavan painon verran hyönteisiä kuin koko Englannin ihmisväestö painaa. Ranskalainen joi vuonna keskimäärin noin 56 litraa viiniä. Tehtävään kaavaillun monipeiliteleskoopin erotuskyky on kertaa parempi kuin nykyisen avaruusteleskoopin, Hubblen. Kohta siitä voi lukea sanomalehtiä. Kova, kalsiumpitoinen vesi on ilmeisesti hyväksi sydämelle, pehmeä vesi pahasta. Maailman ravintotalous perustuu hyvin harvoihin lajeihin.

Homogenoituminen voi olla vaarallista. Koko maailman banaanisato perustuu vain kolmeen klooniin, joista yksi on hyvin herkkä Afrikassa ja Aasiassa riehuvalle sienitaudille. Ne ovat 50 prosenttia turvallisempia kuin esimerkiksi valkoiset menopelit. Ero säilyy, vaikka tuloksissa huomioidaan sekoittavat tekijät, kuten kuljettajan sukupuoli ja ikä, turvavöiden käyttö, tieolosuhteet ja auton käyttöikä. Saman verran ihmisiä kuolee Euroopan teillä 10 päivän aikana.

Heidän riskinsä sairastua verkkokalvon rappeumaan on kertainen, kertoo British Medical Journal. Riski menettää näkökyky on jopa suurempi kuin sydäntautien vaara, joka on keuhkosyövän lisäksi tupakkavalistajien yleisesti käyttämä esimerkki tupakoinnin haitoista. Leppäkertut valitsevat talvehtimispaikan suojaisuuden tulevan talven lämpötilan mukaisesti.

Niin tiiliseinä kuin auton muut osat säilyvät vaurioitta. Don Rosan mukaan Roope-setä kuoli sadan vuoden ikäisenä vuonna vielä tuntemattomaan kuollinsyyhyn. Moskovan olympialaisissa aina neuvostoliittolaisten heittäessä keihästä toimitsijat avasivat stadionin portit tuulen kantovoiman lisäämiseksi. Pariisin olympialaisissa kisojen maraton juostiin sokkeloisessa esikaupungissa. Ranskalaiset ottivat kaksoisvoiton, koska tunsivat kaupungin kadut. Ruotsalainen Ernst Fast joutui pyytämään paikalliselta katsojalta neuvoa reitistä ja sai ohjeet väärään suuntaan.

Fastin harhaan johtanut huoltopoliisi Pierre Vendreau otti tekemänsä virheen raskaasti ja ampui itsensä. Ramses II oli vasenkätinen. Vanhin löydetty resepti on juuri olutresepti. Englannissa olutta pantiin ensimmäisen kerran noin eKr ja juoma valmistettiin Kanervasta ja sillä uskotaan olleen hallusinogeenisia vaikutuksia.

Tupakan viljelijöiden saama tuki hehtaaria kohden on monta kertaa suurempaa kuin muiden kasvien viljelijöiden. Suomen historiassa karhu ei ole kertaakaan hyökännyt naisen kimppuun. Jokainen meistä rupsauttelee halkoo tuulta keskimäärin kertaa päivässä. Kalifornian teknisen korkeakoulun Caltechin fyysikot ovat rakentaneet maailman esimmäisen vaa. Vaaka rekisteröi tuhat miljardia miljardia kertaa grammaa pienempiä painoja. Laskelmat tehtiin Britannian kansallisten terveysrekistereiden pohjalta. Poltetun sätkän savusta valtaosa on sivuvirtaa.

Epäiltynä on sotilaiden vaatteissa käytetty hyönteiskarkotecoctail, joka aiheuttaa koe-eläimillä hermostomuutoksia. Muutokset voimistuvat, kun niihin yhdistetään sotatilannetta muistuttava stressi.

Karkotteilla hätisteltiin hyttysiä ja punkkeja. Jokainen ylimääräinen gramman painonlisäys keskimääräiseen syntymäpainoon lisäsi noin Kaikkein pulleimpina syntyneillä tyttövauvoilla yli neljä kiloa nelinkertaistui rintasyövän vaara kolmikiloisiin verrattuna.

Kohtusyöpiä heillä oli kuitenkin tavallista vähemmän. Vaara kasvaa jopa vain parin kerran viikkoannoksesta. Se on neljä kertaa enemmän kuin tähän asti on arveltu. Toisaalta autismitapaukset pystytään nyt tunnistamaan aiempaa paremmin. Yhdysvaltain maatalousviraston tutkijat ovat kehittäneet hapettumisenestoaineen, joka säilyttää kuoritun omenan lohkot tuoreina ja kirkkaina jopa 28 päivää. Normaalisti kuorittu omena tummuu nopeasti.

Kotikokin keino pitää lohkot kirkkaina on pirskotella kuoritulle pinnalle sitruunamehua. Australialaistutkijoiden mukaan sen odotettavissa oleva elinikä on vaatimattomat 59 vuorokautta.

Pääasiassa kehitysmaiden naisia ja lapsia. Tärkein lääke, klorokiini, on yhä useammassa maapallon kolkassa tehoton, koska sääskien levittämä malarialoinen on kehittänyt sille vastustuskyvyn. Nyt testattavat rokotteet tarjoavat vain noin 30 prosentin suojan malariaa vastaan. Botox, jota käytetään mm. Ruiskuttamalla tasaisesti pieniä määriä botuliinitoksiinia paikallisesti hikoilevalle alueelle liikahikoilu estyy useiden kuukausien ajaksi.

Hoito voidaan tarvittaessa uusia noin kolmen kuukauden välein, jos hikoilu jälleen aktivoituu. AND-nimisen yhdisteen arvellaan olevan ihmisten välinen viestiaine, feromoni. Heidän suhteellinen riskinsä pulskistua on puolet pienempi kuin sekasyöjillä Yhdysvaltain kansallinen terveystietovirasto kertoo, että itsemurhat vähenevät joulun lähestyessä ja kasvavat huippuunsa vasta keväällä.

Jo Emile Durkheim havaitsi, että huhtikuu on yleisin kuukausi tehdä itsemurha. Kärppä on Suomen toiseksi pienin petoeläin Aspergerin syndroomasta kärsivillä on usein erikoinen huumorintaju. Elias Lönnrot ehdotti vuonna suomen kielen nolla-sanaksi tyhjykkää. Lontoon vuoden kesäolympialaisissa suomalaiset voittivat voimistelussa 5 kultaa, 2 hopeaa ja yhden pronssin. Windows 95 -käyttöjärjestelmän käynnistysääni on Brian Enon Apple Macintoshilla tekemä luomus. Suomi kykeni ainoana maana toisessa maailmansodassa pysäyttämään Neuvostoliiton strategisen suurhyökkäyksen jatkosodassa.

The Beatles on myynyt arviolta yli miljardi albumia. Ja kaikki Beatlesien albumeista koituvat myyntivoitot ovat päätyneet jo yli 20 vuotta Michael Jacksonin pankkitilille.

Kuollutmeri on noin kuusi kertaa suolaisempi kuin mikään valtameristämme. Meren suolapitoisuus on jopa g litralta. Todellisuudessa vaaka kallistuu hyötyjen puolelle. Parikymppisenä päivittäin orgasmeja saaneilla miehillä esiintyy pappa-iässä muita vähemmän eturauhassyöpää. Virtsankarkailu on puolestaan harvinaisempaa niillä naisilla, jotka harrastavat seksiä ja itsetyydytystä.

Molemmat vahvistavat virtsanpidätyskykyä ylläpitäviä lantionpohjan lihaksia. Eiffelin torniin avattiin joulukuussa luistelurata. Ahvenanmaan maakuntahallitus kielsi toukokuussa Jomalan kunnan Svibyn päiväkodissa suomenkielisten laulujen laulamisen päiväkodin leikkitunnilla.

Nauru on ainoa valtio maailmassa, jolla ei ole pääkaupunkia. Johann Sebastian Bachin h-molli-messu, joka valmistui vuonna ensiesitettiin kokonaisuudessaan vasta vuonna Suomen ainoa maksuton, kunnallinen jokilautta Föri kuljettaa ihmisiä Aurajoen yli Turusta Åboon. Virolaissyntyinen kenraali Roman von Ungern-Sternberg oli vuonna hetken aikaa Mongolian diktaattori Suomi voitti viestihiihdon talviolympialaisissa vuonna vaikka ankkuriosuudella Kalle Jalkanen palasi hakemaan hankeen vahingossa sylkäisemänsä tekohampaat.

Venäjä oli yksi Neuvostoliiton osavaltioista, joka itsenäistyi Neuvostoliiton hajottua. Heikki Savolainen edusti Suomea kuusissa olympiakisoissa 24 vuoden aikana voittaen yhdeksän mitalia. Tapa juontaa juurensa haavoittumiseen asti käydyistä kaksintaisteluista. Alpo Asikaisen ja Martin Kleinin painin semifinaaliottelu Tukholman olympialaisissa vuonna kesti 11 tuntia 40 minuuttia.

Hämeen sydämessä sijaitseva Hauhon kunta on tullut tunnetuksi mm. Kyseistä pistettä kutsutaan väestölliseksi keskipisteeksi, eli Weberin pisteeksi.

Helsingin Mannerheimintiellä on vain yksi poikkikatu, Nordenskiöldinkatu, joka jatkuu saman nimisenä tien molemmilla puolilla. Etunimet Yrjö ja Jyrki tarkoittivat alun perin maanviljelijää. Vesa-Matti Loirin Naurava Kulkuri valittiin vuoden jazz-levyksi, vaikka se ei ole jazz-levy laisinkaan.

Somaliassa yli 97 prosentilla tytöistä sukupuolielimet silvotaan. Suomella ja Ruotsilla ei ole yhteistä maarajaa kuin metriä. Haitin diktaattori François Duvalier kaivettiin ylös haudasta ja "teloitettiin" 15 vuotta kuolemansa jälkeen, vuonna Mike-niminen kukko eli 18 kuukauden ajan ilman päätä.

Rooman kesäolympialaisten vapaakivääriammunnassa Vilho Ylönen ampui napakympin väärään tauluun ja tipahti kakkostilalta neljänneksi.

Banaani on ruohokasvi Matti Nykäsen vuonna julkaistu debyyttialbumi Yllätysten yö myi kultalevyyn oikeuttavan määrän. Jurassic Parkin velociraptorit muistuttavat enemmänkin utahraptoria kuin oikeita velociraptoreja. Naurun tasavallassa presidentti on vaihtunut 25 kertaa vuoden jälkeen. Yhdistynyt kuningaskunta on yksi harvoja maita maailmassa, jolla ei ole erikseen säädettyä perustuslakia.

Papua-Uudessa-Guineassa puhutaan yli kieltä, mikä vastaa yli kymmenesosaa kaikista maailman kielistä Gallipolin taistelun aikana brittien hyökkäys pysähtyi etummaisten hyökkäysjoukkojen pysähtyessä käskyjen puutteessa juomaan teetä Mika Myllylän 30 kilometrin kilpailun voitto Naganon talviolympialaisissa oli ensimmäinen suomalaisen mieshiihtäjän henkilökohtainen olympiakulta 34 vuoteen? Edellinen olympiavoittaja oli Eero Mäntyranta Innsbruckissa.

Sirius on tunnettu Suomessa Kalevantähtenä. Golf-virran pysähtymisellä olisi dramaattiset viilentävät vaikutukset Euroopan ilmastoon. Nämä lajit ovat miekkailu, soutu, paini ja ammunta.

Yhdistyneen kuningaskunnan prinsessa Anne oli ainoa naiskilpailija, jolle ei suoritettu sukupuolitestiä vuoden kesäolympialaisissa. Otto Wille Kuusinen kuoli Moskovassa toukokuussa ja hän on ainoa Kremlin muuriin haudattu suomalainen. Hollywoodin Walk of Famella on yli 2 julkisuuden henkilöille omistettua tähteä Kalaharin autiomaan nimi tulee tswanan kielen sanasta kgalagadi, joka tarkoittaa suurta janoa. Rooman keisari Diocletianus jäi ainoana keisarina eläkkeelle tehtävästään ja ryhtyi viljelemään kaalia.

Fascia spermatica externa vastaa ulompaa vinoa vatsalihasta m. Cowperin rauhaset erittävät emäksistä limaa, joka suojaa siittiöitä naisen happamalta emätinnesteeltä. Meripihka vähentää vanhan tarun mukaan hampaiden puhkeamisen kipuja.

Koillis-Venäläiseen juhannusperinteeseen on kuulunut palavan kärrynpyörän vieritys mäkeä alas. Leonardo da Vinci suunnitteli mm. Sen kesto on noin 8. Chamonix'ssa Tapani Niku hiihti pronssia 18 km: Freedom House julkaisee joka vuosi raportin jossa se luokittelee maat vapaiksi, osittain vapaiksi ja ei-vapaiksi. Saksan liittotasavalta ja Saksan demokraattinen tasavalta ovat kohdanneet jalkapallossa vain kerran, vuoden maailmanmestaruuskisoissa?

Kaikkien yllätykseksi Itä-Saksa voitti ottelun , vaikkakin Länsi-Saksa voitti koko kisat. Vajaat vuotta myöhemmin kaupungissa on noin 1,5 miljoonaa asukasta. Romania ja Peru pelasivat Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuissa vain katsojan edessä, vuonna Chimborazo-vuoren huippu on Maapallolla kaukaisin paikka planeettamme ytimestä.

Paavo Nurmi suostui vuotishaastatteluun vain, koska presidentti Urho Kekkonen haastatteli häntä. Tarzan-elokuvissa esiintynyt Cheeta on maailman iäkkäin simpanssi Neuvostoliiton hajoamisen yhteydessä perustettu Itsenäisten valtioiden yhteisö IVY on edelleen olemassa. Urho Kekkonen kieltäytyi vuonna presidenttiehdokkuudesta, jonka vuoksi eduskunta pidensi hänen virkakauttaan poikkeuslailla 4 vuodella.

Pohjoismaissa on uskottu, että oudon näköinen tai vähäjärkinen lapsi on vaihdokas, jonka maahinen tai peikko on tuonut oikean lapsen tilalle viedessään tämän mukanaan maan alle. Frederikin manageri hylkäsi vuonna megahittikappaleen "Daa da, daa da", jolloin se päätyi Sammy Babitzinin esitettäväksi.

Lontoon Towerissa kasvatetaan korppeja, etteivät Lontoo ja koko Englanti tuhoudu vanhan legendan mukaisesti Dubaihin lähivuosina rakentuvan maailman korkeimman rakennuksen Burj Dubain eli Dubai-Tornin korkeuden arvioidaan ylittävän metriä. Suomen kielen pisin sana on Guinnessin ennätystenkirjan mukaan epäjärjestelmällistyttämättömyydelläänsäkäänköhän. Sana on kieliopillisesti oikein laadittu, mutta sen merkitys on melko käsittämätön. Sonyn ensinmäinen kuluttajille suunnattu tuote oli riisinkeitin.

Albert Einsteinin aivot säilöttiin, ja monet tiedemiehet ovat myöhemmin tutkineet niitä. Kiinassa puhutaan 14 siiniittistä eli kiinalaista kieltä, joiden kirjakieli on lähes sama, mutta joiden puhujat eivät pääsääntöisesti ymmärrä toisiaan? Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki? Kiinassa on enemmän englantia puhuvia ihmisiä kuin Yhdysvalloissa.

Pentagonissa on tuplasti se määrä saniteettitiloja kuin on tarvetta. Kun Pentagon vuonna luvulla rakennettiin Virginian osavaltiossa oli vielä laki joka vaati erilliset WC-tilat valko- ja mustaihoisille.

Barbin oikea nimi on Barbara Millicent Roberts. Walt Disney pelkäsi hiiriä. Uranuksen kesä kestää 21 vuotta. Charles Manson ja Adolf Hitler olivat kumpikin vegetaristeja. Kelsey Grammer laulaa ja soittaa pianoa Frasierin tunnussävelmässä. Jupiter on isompi kuin aurinkokunnan muut planeetat yhteensä.

Kun kuolet kehosi alkaa kuivua ja se luo illuusion hiusten ja kynsien kasvusta kuoleman jälkeen. Steve Martin on ollut Saturday Night Liven juontajana useammin kuin kukaan muu, 13 kertaa. Turun hovioikeus tuomitsi vuonna Iisalmen pitäjästä kotoisin olleen Lauri Kapaisen teloitettavaksi ja poltettavaksi susien noitumisen vuoksi. Yhdysvaltalainen B-2 "Spirit"-häivepommittaja on kolme kertaa painonsa arvoinen kullassa. Chilen Carlos Caszely oli ensimmäinen kentältä ulos ajettu pelaaja jalkapallon MM-kisojen historiassa?

Korkeutta koko komeudella on metriä joista vapaata pudotusta on metriä. Yhdysvalloissa teloitetut ihmiset merkitään rikostilastoihin tappoina. Britney Spearsista tuli vuonna nuorin artisti, joka debytoi Billboard-listan kärjessä. Pohjois-Korea käyttää maan puolustusbudjettiin noin neljänneksen Pohjois-Korean bruttokansantuotteesta.

Yhdysvaltain perustuslaki on vanhin yhä voimassa oleva perustuslaki. Neuvostoliiton johtajina toimi vuorotellen tuuheatukkaisia ja kaljuja henkilöitä. Vantaa on pinta-alaltaan suurempi, kuin Helsinki. Vantaan lentokentällä asuu 50 ihmistä, joista yksikään ei ole ruotsinkielinen tai ulkomaalainen. Porvarinlahti ulottuu kuitenkin Vantaan puolelle, ja sen johdosta Länsisalmesta löytyy parin kilometrin pituinen kaistale merenrantaa.

Lahden Vantaan puolella sijaitseva osa on suurimmaksi osaksi rauhoitettu. Romanian kommunistihallitus näytti kansalle Dallasia siinä toivossa, että ihmiset näkisivät, miten korruptoitunutta kapitalismi on. Harry Potter -elokuvissa näyttelevä Rupert Grint on myöntänyt pelkäävänsä hämähäkkejä roolihahmonsa, Ron Weasleyn, tapaan.

Englannissa kaksi ihmistä kuoli yleisön villiinnyttyä kun The Monsters Of Rock -festivaalilla Axl Rose jätti keikan kesken ja poistui lavalta. Turvamiehet eivät Axl Rosen pyynnöstä huolimatta poistaneet henkilöä paikalta jolloin Rose hyppäsi katsomoon mukiloimaan kuvan ottajaa.

Marihuanan polttajilla on muita ihmisiä useammin syöpää edeltäviä eli premaligneja keuhkomuutoksia. Ståhlberg oli presidenttikautensa jälkeen vielä kolmesti ehdolla presidentiksi? Helsinki-Vantaan lentoasema palveli vuonna noin 11 miljoonaa ihmistä? Puolan presidentti Lech Kaczy. Pro anat ovat ihmisiä, jotka pitävät anoreksiaa elämäntapana eivätkä sairautena?

Guy Roux valmensi ranskalaista jalkapalloseura AJ Auxerrea peräti yli 40 vuotta? Jimi Hendrix on monilla konserttitaltioinneillaan jauhanut purukumia samalla kun hän on laulanut? Jimi Hendrixin ainoan Suomen keikan taltionti menetettiin, koska YLE ei pitänyt materiaalia säilyttämisen arvoisena? Sylvester Stallone työskenteli leijonanhäkkien siivoojana ennen näyttelijäuraansa? Julio Iglesias pelasi jalkapalloa maalivahtina Real Madridissa?

Neuvostoliiton johtajan Vladimir Leninin balsamoitua ruumista kävi vuosien välillä katsomassa Leninin mausoleumissa yli 73 miljoonaa ihmistä? Israelilainen Merkava-panssarivaunu on siitä omalaatuinen, että sen panssarointi koostuu erillisistä levyistä, jotka on tehty irrotettaviksi? Vaurioitunut osa voidaan irrottaa ja korvata uudella? Yhdysvaltain presidentti Andrew Jackson osallistui yli sataan kaksintaisteluun, joista yhdessä hän tappoi vastustajansa? Ronald Reagan ja Gerald Ford ovat ainoat Yhdysvaltain presidenteistä, jotka ovat eronneet avioliitosta?

Vincent van Gogh möi elämänsä aikana ainoastaan yhden teoksistaan? Valon nopeus erikseen kirjoitettuna on nopeus, joka valolla tietyllä hetkellä on jossain väliaineessa. Se on aina pienempi kuin vakio nimeltä valonnopeus yhteen kirjoitettuna , paitsi tyhjiössä, jossa se on yhtä suuri.

Ranska oli vuonna maailman suosituin matkailumaa lähes 80 miljoonalla turistilla. In the Groove 2 -tanssipelissä astutaan jaloilla parhaimmillaan yli 14 askelta sekunnissa. Turku oli Suomen suuriruhtinaskunnan pääkaupunki vain neljä vuotta? Alkuperäisessä celsiusasteikossa vesi kiehui nollassa asteessa ja jäätyi sadassa eikä toisin päin?

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Suomen väkiluku oli heinäkuun lopussa 5 Islannilla, Andorralla ja Costa Ricalla ei ole armeijoita? Kanadan ratsupoliisi ei käytä hevosia? Thaimaassa kuningas kumartaa munkille, mutta munkki ei kumarra kuninkaalle? Ericssonin kehittämä Bluetooth-teknologia on nimetty kuningas Harald Sinihampaan mukaan?

Helsingin metro menee osittain Vantaan puolelle? Suomen kirjakieli on kehitetty latinan, ruotsin ja saksan pohjalta? Tuvalun ainoan lentokentän kiitotie toimii myös maan tärkeimpänä jalkapallokenttänä? Islanti on ainoa nato-maa, jolla ei ole omaa armeijaa? Helsingin vuoden kesä oli kuivin vuoteen.

Sean Connery sai ensimmäisen Bond-elokuvan pääosan esittämisestä palkkioksi dollaria? Suomen oikeuslaitos vetosi yliluonnolliseen viimeisen kerran vuonna Martinin pirujen tapauksessa. Yhdysvaltain presidentin Harry S. Trumanin nimen S-kirjain ei ole lyhenne mistään nimestä, vaan pelkkä nimikirjain.

Casablanca-elokuvassa ei sanota yhdessäkään vaiheessa "Play it again, Sam! Ampuma-aseuhrien määrä Yhdysvalloissa vuonna oli kpl. Drospirenonin ja b-estradiolin yhdistelmä alentaa veranpainetta menopaussin ohittaneilla lievää verenpainetautia sairastavilla naisilla? Zeppeliinejä muistuttavia mystisiä ilma-aluksia väitettiin havaitun Yhdysvaltain taivaalla jo luvulla?

Helsinki oli alun perin osa Vantaata. Niitä korjaamaan lisätään aikaan silloin tällöin karkaussekunteja, viimeksi vuoden lopulla. Lieksa on Fennoskandian alueella kauimpana merestä sijaitseva kaupunki. Suomessa omistetaan eniten veneitä asukaslukuun nähden. Tiirismaan radio- ja televisiomasto on Suomen korkein rakennelma Viagra kehitettiin alun perin verenpainelääkkeeksi Helsingissä asuu luonnossa vapaaksi päästettyjä lemmikkikaneja Tuulen viemää on yhä kaikkien aikojen kaupallisesti menestynein elokuva, jos inflaatiokerroin otetaan huomioon.

NHL-finaaliottelussa on mitattu dB äänenpaine maalinteon jälkeen? Suomen pienin kunta oli vuonna lakkautettu 0, km² kokoinen Ikaalisten kauppala. Suomen laki sallii eläimiin sekaantumisen. Suomi saa joka vuosi 7 km² lisää pinta-alaa maannousun takia. Filmstudio Babelsberg Saksassa on maailman vanhin suuren luokan filmistudio. Kokemäenjoesta on pyydystetty Suomen suurin kala, kilon painoinen sampi v.

Alankomaat on maailman suurin kasvien ja kukkasipuleiden vientimaa. Suomessa on ennen vanhaan arveltu monien sairauksien olevan kateiden, vihamielisten velhojen, aiheuttamia. Suomen ja Ruotsin välinen maaraja on pysynyt muuttumattomana koko historiansa ajan.

Suomen ensimmäinen poliisikoira oli nimeltään "Hektor von der Volmeburg". Länsi-Intia sijaitsee Floridan ja Venezuelan välissä. Aimo Kaarlo Cajander on ainoa suomalainen pääministeri joka on kuollut Eduskuntatalossa. Yli puolella on kuitenkin kotonaan erittäin moderni akvaario. Loput viisi prosenttia taas joutuu muita useammin salaperäisten onnettomuuksien uhreiksi. Tieteellisiä faktoja päivitetty Keskiviikko Se, että päivät kesällä ovat pidempiä kuin talvella, johtuu lämpölaajenemisesta.

Maanjäristyksiä on yhä enemmän. Se johtuu siitä että maan kuoren alla oleva öljy ei ole tarkoitettu autojen moottoreihin vaan voitelemaan maapallon sisällä olevaa päälaakeria. Kun öljy pumpataan pois, laakeri kuivuu ja rupeaa rahisemaan; siitä järistyksiä. Ihmisellä on samankokoinen etusormi kuin hänen sieraimensa on.

Sahanpuru pitää puita pystyssä. Kun puusta sahataan puru pois, niin puu kaatuu. Jos sidomme voileivän kissaan voipuoli mahaa vasten ja pudotamme tämän paketin vaikkapa metrin korkeudelta, pitäisi tästä syntyä ikiliikkuja. Akkupora ei käy sähköllä, vaan sinisellä savulla. Kun savu on vuotanut porasta, ei se toimi. Savua ei kotikonstein voi jälleen ladata poraan.

Sähkö on sinistä ja sattuu. Miinussähkö on jääkaappeja ja plussähkö mikrouuneja varten. Tuuli johtuu puiden heilumisesta. Mitä enemmän puut heiluvat sitä enemmän tuulee. Vaihtoehtoinen teoria väittää että että tuuli johtuu auringosta, mutta aurinko ei paista yöllä. Puut sen sijaan heiluvat. Talvi johtuu siitä että asuntoja lämmitetään. Jostain syystä aina elokuusta alkaen ihmiset alkavat lämmittää talojaan yhä enemmän ja enemmän. D Jotkut tykkää noista lolloista ja toiset ei.

Jos itse oisin hetero ja joutuisin olemaan miehen kanssa, niin jättäisin noi älykkyydeltään lapsen tasolle jääneet yksilöt huomiotta. Ei normaali ihminen fakkiudu mihinkään yhteen mieltymykseen ja päätä että "en koskaan voisi enää olla sellaisen ja tällaisen kanssa".

Mä olen siis nainen, joka itsekin tykkään naisellisista muodoista, mutta jos rakastun, niin silloin se oma rakas on paras ja seksikkäin, riippumatta yksittäisistä ominaisuuksista. Näin se on suurimman osan kohdalla. Itselläni on kohtalaisen pienet rinnat, mutta koko ajan on joku mies läähättämässä niskaan ja voi että miten tuntuis kelpaavan. Harmi vaan, et näitä pieniä rintoja pääse hieromaan ainoastaan toiset tytöt: Lesbot pois suomesta 9.

Aloittaja on vain trolli joka ei ole koskaan seksiä saanutkaan. Samat fiilikset tuli tosta mutta voin sanoa kokemuksella että jos mies ei ajattele muuta kuin rinnan kokoa niin et haluakkaan heidän huomiota. Saat enemmän mielihyvää oikeasta miehestä joka rakastaa ja pitää sinua kauniina juuri sellaisena kuin olet. Itselläni on aika pienet rinnat ja niitä on kyllä pidetty kauniina. Kyllä minua ennen pienet rintani harmitti todella paljon, mutta ei enään.

Ihmiset ovat kaikki erilaisia. Meitä on eri värisiä ja eri kokoisia. Meillä on kaikilla niin paljon annettavaa maailmalle ja kaikki ihmiset ovat niin mielenkiintoisia. Antaa noiden runkkaajien olla oman onnensa nojassa ja mennään me tutkimaan maailmaa. Pienet on ihan hyvät Tämmösiä ne miehet just on millään muulla mitään väliä kuin tissien koolla pliis kasvakaa jo!

Eihän tässä kukaan ole sanonut että millään muulla ei oo mitään väliä kuin tissien koolla mut onhan sitä aika vaikee itse päättää, että toi kiihottaa ja toi juttu ei. Katsotko itse kiimoissasi lyhyitä miehiä? Veikkaan että et vaan sulle on tärkeää että mies on pidempi tai ei ainakaan lyhyempi kuin sinä. Mitäs eroa sillä on siihen, jos tykkää isoista tisseistä? Aapeehän sanoi ettei ollut ennen välittäny tissien koosta mitään.

Kyllä mä sen ymmärrän että niin voi käydä kun niin kävi mullekin kai sitä nainenkin saattaa miettiä jos on oikein isoa saanut ettei se pieni enää maistu samalla lailla. Kyllä varmasti jokainen mies tai ainakin hyvin moni sekstailisi tuollaisten naisten kanssa kun pienirintaisten.

Jotkut tykkää isorintasista, jotkut pienistä, toiset luomuista ja toiset silikoneista. Toinen pitkistä, toinen lyhyistä. Pulleista, hoikista ja fitness malleista. Ei kaikki miehet ole isojenrintojen perään. Musta on hassua kun heti mainitaan isot rinnat jotkut alkavat valittamaan asiasta. Kyllähän meillä naisillakin on omat mieltymykset, minullakin on sellaiset. Toiset tykkää lyhyistä ja vaaleista jne. Olemme kaikki erilaisia joten valinnanvaraa on!

Ei siis aleta heti valittamaan toisten naismausta, eihän? Kylläpä vaan joku tuolla ylempänä sanoi kuinka ei voisi edes kuvitella seurustelevansa pienirintaisen naisen kanssa vaikka olisikin kaunis ja muuta.

Enkä tarkoittanut yleistää kaikkia miehiä tarkoitin vain joitakin tällä palstalla olevia keskenkasvuisia.. Mutta aivan tehän puhuitte tietenkin näistä yhen illan panoista joissa ulkonäkö ja omien halujen tyydyttäminen on tärkeintä. A tai B-kuppi 7. Tässä oli erittäin hyvin kiteytettynä koko asian ydin, - hyvä! Itse näin miehenä, pidän - yllätys yllätys, pienempirintaisia naisia jotenkin esteettisesti kauniimpina, älä kysy miksi: No on se niin hieno asia että meitä pienirintaisista pitäviä isokokoisia miehiä on.

Olen huomannut että pienirintaiset eivät halveksi niin paljoa vaatimatonta varustustani. Eiköhän aloitus ole jonkun minimunan hyökkäys isosta kalusta pitäviä naisia kohtaan periaatteella hyökkäys on paras puolustus. Naiset keskittyvät olennaiseen, miehellä pitää olla rahaa, valtaa ja kuuluisuutta. Mieluiten noita kaikkia mutta ainakin rahaa! Eihän silikonitissit paljoa maksa, ne ovat hyvä sijoitus tulevaisuuteen.

Rikas mies, ei avioehtoa, ei huolta huomisesta. Voihan ne silikonit ottaa pois jos ne alkaa kaduttamaan. Kun ukko on saatu niin mitäs niitä litran hinkkejä kantamaan, pois vaan. Samoin, enkä isommista pyöreyksistä muuallakaan. Jotenkin vaan tuntuu, että esim. Usein saa itse jäädä seisoskelemaan tarjonnan ollessa riittämätön kaikille. Isorintaisten ajattelen olevan pervojen juttuja. Mutta ihan hyvä, jos kaikille riittää kysyntää. Silikonilla suurentelu on kyllä aika tyhmää. Pari kertaa on ollut isorintaisia naisia kohdallani ja täytyy myöntää että ei ole minun juttu ollenkaan Ikää on jo kertynyt pitkän matkaa yli 50v joten voin tämän sanoa ihan kymmenien vuosien kokemuksen perusteella.

Katkera minitissi nainen analysoi. Itse pidin aina enemmän pienirintaisista naisista, mutta sitten sain todella isorintaisen tyttöystävän josta tuli vaimoni. En aluksi pitänyt isoista tisseistä lainkaan, mutta sittemmin totuin niihin ja nyt olen huomannut etten enää kiihotu pienistä nisuista. Kun saimme ensimmäisen lapsemme vaimoni isot hinkit paisuivat Kabooom!! Vieläkin kuumottaa muistot niistä ja isorintaiset naiset ylipäätään kiihottaa törkeästi.

Toistaiseksi kaikki ketjun vastaukset siis tukee sitä että näin tosiaan käy monelle, kun kerran todella isojen makuun pääsee niin ei voi mennä takaisin. Katsokaas isorintaisista naisista pitävät yleareenasta eilinen jakso ohjelmasta aarteenetsijät. Siinä isorintainen jenny on tiukassa rintoja korostavassa puserossa ja voin sanoa sen että ihan järjettömän kokoiset meijerit tuolla jennyllä!

Varmasti vähintään G-kuppikokoa tuon jennyn jättimelonit. Mitä tästä kaikesta opimme? Joillekin se oppi voi olla se, että kannattaa viimeiseen asti välttää sekaantumasta isorintaisiin naisiin: D Niihin kun kerran rakastuu, ei pienempirintaiset eli merkittävä osa naisista tunnu enää missään. Ja sellainenhan vaikeuttaa naisen löytämistä jatkossa - kaikillehan ei isorintaisia riitä.

Pig the Mick 7. Eikös se ole sama naisillakin? Kun ovat kerran sikaa saaneet, ei tavallinen mies enää kelpaa. Selittänee myös miksi naiset aina rakastuvat renttuihin. En rakastuisi koskaan renttuun. Isäni oli renttu ja sain tarpeekseni kokemusta sen tyypin miehestä jo lapsena. Yleistää ei kannata tietenkään rankasti. Mutta hyvin yleinen ilmiö aina historiasta tähän päivään asti on tutkimusten mukaan että suuria rintoja ja pyöreyttä suosivat alemman sosiaaliluokan miehet, ja pienirintaisuutta ja veistoksellisuutta taas ylemmän sosiaaliluokan miehet.

Itselläkin on isot luonnolliset rinnat, mutta näin pienten puolustukseksi Ovat pitäneet niitä suuria kauniimpina. Kiinnostavaa, että käytit sanaa veistoksellinen, sillä vilkaisu kreikkalais-roomalaisen veistostaiteen historiaan, samoin kuin varhaisempien kulttuurien hedelmällisyysveistoksiin, osoittaa nimenomaan pyöreiden naisten olleen kuvanveistäjien suosiossa ja kuvastaneen myös yleistä kauneuskäsitystä.

Samoin roomalaiset pitivät pientä penistä ylväänä ja suurta etenkin ylhäisö on pitänyt suurta siitintä irvokkaana, rahvaanomaisena ja rumana. Tämä käyköön samaan tapaan puolustuksena pienikikkelisille miehille: Nyt kyllä tuli sellanen tietopläjäys että täytyy vetäytyä hetkeksi syrjään pohtimaan tätä tietoa ja miettimään mikä meni vikaan kun nykyaikaa ihannoidaan alipainoisia joilla ei ole mitään luitten päällä D En sano etteikö jotkut saisi olla laihoja, musta on hienoa että meitä on jokalähtöön!

Mullakin on fetissinä isojen rintojen ihaileminen. Ei niihi kyllästy ikinä. Aina mun kulli sykkii kuvia katsellessa. Eiköhän tuo laihuuden ihannointi nyt taas ole vaan lähinnä suurten markkinavoimien luoma ihanne. Kaikkihan alunperin oli saanut alkunsa luvun laihamannekiini Twiggystä, jolla kai oli jonkunlainen suosio ja siten sitä myötä alkoi vähitellen muuallekin ilmestymään näitä laihoja mannekiineja.

Jossain vaiheessa niille on kumminkin ilmestynyt jonkinmoinen suosio ja Amerikan markkinamiehet huomannut tämän ja sen jälkeen halunnut tehdä siitä suuren tuotteen. Ekaksi siis tehdään valmiiksi suositusta olevasta asiasta tuote ja sitten tämän jälkeen otetaankin käyttöön tehokas markkinakoneista, jonka avulla sinut vielä ehkä saadaan ostamaankin kaikenlaista, ja näin ihmisille luodaan tarpeita, joista alunperin ollutkaan vielä mitään tietoa.

Näin Jenkeissä siis, jossa markkinavoimat aivan toista mittakaavaa, kun mitä vaikkapa täällä Suomessa. Joissa vielä käytetty apuna parhaita mahdollisia psykologeja ja aivomanipuloitsijoita. Ne yrittää aina päättää mistä sinä tykkäät. Näin se menee nykyään monessa muussakin, vielä ainakin ennen vaatekappaleiden suhteen ja vielä ehkä mitä merkkiä, mitä artisteja jne.

Naisten pomputtamisesta ja epävarmana pitämisestä on aina etua. Itse isorintaisena mutta myös isopäisenä vieroksun tästä syystä kuolaavia miehiä.

Joka sosluokasta mutta ehdottomasti taantuneita. Homoseksuaalisuus oli tuolloin myös yleistä, eivät nimittäin ole naisten veistämiä Niin, mies saa haluta isoja rintoja, se on ok, mut jos nainen haluaa isoa vehjettä, se on taatusti h..

Minä olen ylemmän sosiaaliluokan mies. Hän on langanlaiha kun ennen Barbien aikaa nuket olivat kaikki vähän pyöreämpiä. Itse en pidä aivan langanlaihaa kauniina kun luut näkyy nahkan läpi, mutta en taas myöskään niistä pullukoista naisista, itse kun olen suunnilleen ihannepainon keskihujakoilla, vähän jopa sen alle.

Mutta täytyy sanoa ja tunnustaa jopa että monelle erittäin pyöreällä naisella on kasvot kaikesta huolimatta erittäin kauniit. Olen monesti kehunutkin naiselle hänen kasvojaan , joka on muuten ylipainoinen. Aina olen saanut kauniin hymyn ja kiitoksen. Mitä mieltä miehet on rintojen väliin nussimisesta? Jossukka tuntuu ihan sairaan hyvältä koska kiihotus rinnoistakin jo Niin huikea!: Ja jossukka mikään ei oo parempaa ku isot luomurinnat,ei mitään silareita!

No en kyllä isompia haluis ainakaan D ja vaikka mä nyt täällä ilmottaisin mun rintojenkokoa ei se tarkoita että mä seuraa yrittäisin hakea etenkään jos pelkkänä juttuna ois isot rinnat: Ei pelkkänä aiheena mitkään rinnat ole mutta Se on iso plussa!: Nuorempana jo yläaste iässä harkittin nimittäin pienennysleikkausta, oon kyllä nyt iloinen etten sitä tehnyt sillä oon tätä nykyä ylpeä omista muodoistani!

Vkl kylpylässä yks mies kommentoi rintojani järkyttäviksi hyvässä mielessä jonka jälkeen kysyi onko minulla silikonit Jossu hei meilaas nyt,oot varmasti upea pakkaus!: Mistä päin oot jossu ajatellen sitä tapaamista?: Itse arvostan naisessa eniten sitä mitä löytyy korvien välistä, seuraavana tulee sopusuhtainen vartalo, eli isossa vartalossa isot rinnat, pienessä pienet. Mitä olen saanut käsityksen että ainakin Tshekeissä, Britanniassa, Saksassa, Romaniassa, Unkarissa ja olisiko vielä Puolassa ja Hollannissakin kai ollut paljon isorintaisia naisia.

Se on ainakin varma keino löytää. Suomessa Tampereellakin olen nähnyt kanssa aika paljon. Että tsekkaas vielä sekin ; Joskus jos jotain haluaa saada, niin pitää välillä kai nähdä vähän vaivaakin. Ja ajatellaan nyt omaakin nautintoa ja varsinkin tulevia jälkipolviakin.

Ja miksei muutenkin hakea ulkomailta! Tekeehän se hyvää saada vähän uuttakin verta välillä suomen geeniperimään. Voisithan sinä pääkaupunkiseudultakin jo katsoa, jos joistain venäläisistä naisistakin löytyisi, kun niitäkin nyt muuttaa tänne kovaa vauhtia! Parhaat orkut saa masturboimalla isoista rinnoista haaveillen.

Se rintojen väliin nussiminen on hyvä fantasia. Ajattelen kuinka voitelen kullini liukuvoiteella ja nussin hitaasti isojen rintojen väliin. Kannattaa etsiä vaimo englannista. Luin jostain että briteistä ja Australiasta löytyy maailman isorintaisimmat naiset. Ei yhtään vaikea uskoa noiden naisten perusteella. Kyllä ne Jossukan rinnat tuntuisi pehmeiltä, kun kaluni liukuisi niiden välissä. Tuollaisten lollojen väliin sitä nussisi kyllä mielellään.

Niin, kyllähän se ihan kiva on kuulla, että edes jotkut miehet tykkäävät niistä isoista rinnoista. Itsellä ollut itsetunto maassa, kun joka paikassa nykyään tunnutaan toitottavan että ei saa roikkua, kiinteää pitää olla ja fiksut miehet tykkää enemmän pienistä. Ja eihän se silikoni mitään roiku ja niitä ne pornoleffoissa pelkästään on, ja niille miehet sitten vetelee käteen Omia E-F kupin luomuja maan vetovoima koettelee. MUTTA, olen muutakin kuin kävelevät pari rintoja ja aukko siellä alempana.

Kertokaapas tissifetisistit, mikä on koulutustasonne ja pystyttekö keskustelemaan naisen kanssa mistään? Onko nainen vain objekti eikä sillä mitä sen päässä liikkuu ole mitään väliä? Onko isorintaisen naisen vaihtoehtona vain tyytyvä kuolaavaan neandertaaliin tai jäädä yksin kadehtimaan pienirintaisia, jotka napsivat ne älyköt itselleen?

Voisit olla ylpeä E-F kupin luomuista. Tottakai ne vähän roikkuu, koska ovat painavat. Minulla vaan on tapana fantasioida niistä. Haittaako sinua, että mies tulee hurjan kiimaiseksi isoista rinnoista.

Nytkin kaluni sykkii pelkästä ajatuksesta. Naisena ymmärrän tuntemuksiasi enemmän kuin hyvin. Itse olen kuullut rinnoistani jos keltä ja kun ne tosiaan kasvoivat jo suht aikaseen 7lk. Leikkauttamistakin harkitsin ja välillä vieläkin häpeän rintojani vaikka nykyään olenkin paljon varmempi itsestäni ja kehostani. Tohon älyllisyyteen en nyt tiedä pitääkö se paikkansa, voin antaa vaikk veljeni esimerkiksi.

Hän opiskelee yliopistossa ja on siis tosiaan vähän liiankin fiksu, tätä nykyä naimisissa isorintaisen kanssa: N37 laita mailia tsygis hotmail. Ei Jossun rinnoissa ole mitään hävettävää. Eikä melonit nimitys ole mielestäni huono asia. Sun rinnat saivat minut kiimaiseksi. Haluaisin laueta sun rinnoille. Olenhan ikuinen isojen rintojen ihailija.

Ja mistähän keskustelisimme tissimiehen kanssa? Katselisiko hän tavatessamme silmiini? Eihän tuollainen kiimailija pysty keskittymään yhtään mihinkään muuhun, kuin siihen yhteen asiaan. Ja mitäs sitten kun se muu kroppa tai naama ei miellytäkään? Sattuu olemaan se about 10 kg hoikan varren kuorrutteena ylimääräistä. Niin ja sinä tsygis olet aivan poikanen vielä, voi hyvänen aika sentään.

Koita nyt keskittyä vain niihin oman ikäisiisi! On aika erikoinen käsitys, että koulutustausta erityisemmin vaikuttaisi siihen, millaisia mieltymyksiä on kumppanin ulkomuodon suhteen. Omasta puolestani voin sanoa, että olen suorittanut kaksi maisterin tutkintoa kahdessa yliopistossa ja laadin väitöskirjaa toiseen opinahjoista. Olen aina halunnut isorintaisia naisia ja haluan sellaisen myös vaimokseni, mutta tietenkin muut kriteerit ovat yhtä tärkeitä.

Paitsi isorintainen, mun naiseni pitäisi olla älykäs, mielellään yliopistokoulutettu ja muutenkin juuri minulle sopiva persoona. Ylipainolla ei ole merkitystä ja olen itseäni selvästi lihavampien naisten kanssa seurustellut ylpeänä ja halukkaana. Ulkoisista piirteistä melkeinpä ainoa merkittävä tekijä on juuri se, että naisella olisi hyvin isot rinnat, koska käytännössä en kiihotu pienirintaisista lainkaan. Isorintaisen kanssa sitä kiimaa kyllä riittää. Ai niin, unohdinpa sanoa, että kyseinen älykäs ja isorintainen unelmanainen saisi olla myös hyvin seksuaalinen ihminen.

Hän on riittävän älykäs ymmärtääkseen, että kiimailu ja jatkuva seksuaalinen virittyneisyys sekä hyvät, polveilevat keskustelut eivät sulje toisiaan pois. Hän pystyy keskittymään molempiin tarvittaessa samaan aikaan. Itse pidän isorintaisista naisista ja osaan arvostaa myös naisessa muutakin kun pelkästään isoja rintoja. Tykkään myös syvällisemmistä keskusteluista, enkä koe missään nimessä naista vain objektina. Olisi kiva tutustua suhun. Olen vuotias mies etelä-Suomesta ja muutaman vuoden ikäero ei haittaa mua ollenkaan: Ai että, kuulostat juuri sellaiselta mieheltä, jonka joskus toivoisin saavani!

Tähän ikään mennessä ne pienirintaiset ikinuorilta näyttävät keijukaistytöt ovat vain tuntuneet vetävän pidemmän korren. Älykkyys yhdistettynä terveeseen itseluottamukseen ja keskustelutaitoon viriiliyden lisäksi on todella kuuma yhdistelmä! Naispuoliset kaverinikin sanonut hyväksi seuraksi, kun minun kanssa pystyy juttelemaan henkeviä. Että ei se nyt välttämättä katso sitä koulutustaustaa.

Jos enemmänkin kiinnittäisit lähinnä huomiota siihen että mies osaa olla hyvin käyttäytyvä asiallinen, fiksu, pystyy keskustelemaan sen kanssa, täysjärkinen, pystyy tulemaan toimeen, samoja ajatuksia ja mielenkiinnon kohteita jne.

Ehkä saatan kai vielä suorittaakin jonkun korkeamman asteen tutkinnonkin, mutta mitäs sitten vaikka olisinkin hyvin korkeasti koulutettu? Olihan Osama Bin Ladenkin! Ja tiedän muutenkin monia yliopistoihmisiäkin, jotka on yhtä sikoja tai muuten vaan huonostikäyttäytyviä ja tyhmiä. Varsinkin ne joilla noussut hattuun se tutkinto. Isoolle isot hinkit 7. Tuon olen huomannut, että naiset haluaa muutakin kuin seksiä ja mikäs se on mukavampaa. Itsevarmuutta ja luonnetta pitää olla ja sillä nainen voipi olla sulaa vahaa.

Ei ne isot tissit miehille pelkkä fantasia ole, kyllä ne saa kielihoitoa siinä missä naisen muutkin aukot. Puutteessa ei ole tarvinnut elää tai no lompakko saisi kyllä olla paksumpi, mutta eiköhän joku muu ominaisuus senkin korvaa. Ja kun oma nänni menee leikiten omaan suuhun, on rinnat isot!!! Mutta jos ei todella muuta osaa arvostaa niin voisin vanhana miehenä todeta että sillä asialla ei parisuhdetta pelkästään hoideta.

Siihen kuuluu nimenomaan myös keskustelutaito, perheen yhteisten asioiden hoitaminen eikä pelkkä urheilun tuijottaminen sohvalta ja kaljan kittaaminen. Ilmeisesti kokemattoman naisen puhetta,ikähän on vain numeroita haloo: Seksistähän tällä palstalla pitää keskustella, eikä muusta. Siitä puhe mistä puute.

Miksi en fantasioisi upeista rinnoista. Jossukka ja N37 härnäävät kaluani. Isoolle isot hinkit 4. Kyllähän minunkin miehenä sama asia täytyy tunnustaa, että isot rinnat on se jokin. Toki naisen pitää luonteeltaan olla mukava ja kehdata hänen kanssaan liikkua julkisesti, pyöreys vain on plussaa. Ihan sama riippuuko hinkit vai ei, kunhan ei majavanhännät ole, jotka rullataan liiveihin. Kohta nelkyt mittarissa ja nainen, joka ryhdikkäästi kantaa kilonsa ja meijerit saa vieläkin veden kielelle.

Mieluummin luomut kuin silikonit. Fantasiat upeista rinnoista aiheuttavat mulle valtavia erektioita useita kertoja päivässä. Siksi olisi kiva keskustella povekkaan naisen kanssa. Itse olen hyväksynyt vain ja ainoastaan luomuhinkit. Silikonitissit ei kiinnosta pätkän vertaa. Kumitissit naisille sallittakoot, jos eivät muuten itsetuntoaan saa nostettua, niihin feikkirintoihin en suostu ikinä koskemaan.

Luomut ne olla pitää, sellaisena kuin ne on ja mitä isommat nännit, niin aina herkullisemmat. Te isorintaisten ihailijat olette vauvojen tasolle jääneitä ja suuresta maitomäärästä osattomaksi jääneitä rääpäleitä. Tosimiehelle kelpaa pienetkin rinnat kun vaan kiihko mieheen on kova. Onko sinulla noin heikko itsetunto että pitää muita miehiä mollata ja yrittää siten nostaa itseä jalustalle?

En minä ainakaan koe muita miehiä kilpailijoikseni. Isot rinnat täydentävät seksielämää, kun on mahdollista naida myös rintojenkin väliin. Muuten on vain pimppi, anus ja oraali käytössä. Yleensä naiset pihtaavat sitä kakkospesäänsä, joten kyllä isot rinnat on hyvä olla. Kyllä ne sitä kolmospesäänsäkin pihtaavat ja suurin osa ei osaa edes käyttää sitä kunnolla. Tuolla muissa ketjuissa kysellään mitä nainen voisi tehdä ollakseen himottavampi.

Neuvokaa meitä, jos että ole tyytyväisiä! Olisipa useampi nainen yhtä kiinnostunut oppimaan tekemään mies tyytyväiseksi: Mieheltä voi toki kysellä, mutta jos ei ole mikään pitkäaikainen tuttavuus, voi se olla vähän "hassua" ja toisaalta mies voi hiukan pelata pussiisi eli sanoa, että joku juttu tuntuu ihan kivalta vaikkei tuntuiskaan. Paras on kai sun lueskella nettiä ja oppia teoriassa erilaisia kikkoja. Sitten jonkun livemiehen kanssa niitä kokeilet ja koitat lukea miehestä tykkääkö hän siitä.

Sama koskee kai miehiä naisten tyydyttämisen suhteen. On se mennyt sikaiseksi kun on monia sänkymaskotteja Pinnallisuus on pop tänäänkin. Minä menen ensi kesänä naimisiin isorintaisen kanssa. Saan pimperoa niin paljon kuin haluan, ehkä jopa enemmänkin. Älykäs, olen täysin tyytyväinen häneen. Pari kesää sitten teimme viikon kesälomamatkan ympäri itäsuomea. Pyynnöstäni hän jätti liivit kotiin ja oli koko ajan ilman liivejä. Voitte vain kuvitella onneani. Mullakin on isopuskurinen, mut liian iso.

Ei Jessus, haluan niitä tuulipesiä lisää. Ilmeisesti tiedät itsekin, jos pidät isorintaisista, etsi sellainen. Muuten kumpikaan ei ole tyytyväinen! En todella haluaisi isorintaista naista, kun rinnat roikkuvat ja pullottavat. Onneksi entisellä ja uudella vaimollani ovat just minun kouraan sopivat. Joo, mitä lollommat sen kihottavamapaa: Katsokaa Googlesta ukrainalaisen ihmisbarbin kuvat Niitä ilmeitä, poseeraa prinsessana jakatsoo sillain: Ei hitto haluun näytttää otapas Se käteesi pussaa sitä Minulle kävi ihan päin vastoin.

Isot rinnat alkoivat tuntua äidillisiltä ja niiden ajatteleminen aiheutti impotenssin. Sitten löysin pienirintaiset naiset ja sain uuden elämän.

Opetelkaa oikeinkirjoitus,ennenkuin kiinnostutte tisseistä.. Minulla puolestani on menossa paraikaa suhde afrikkalaisen naisen kanssa.

Nyt homma on niin että olen menettänyt täysin mielenkiintoni valkoihoisia naisia kohtaan. Tästä lähtien solmin suhteita vain mustaihoisiin. Eikös afrikkalainen ihmettele, että voit vitsi kuinka pieni. Minulla taitaakin olla tavallista isompi näin valkoihoiseksi mieheksi. Rinnatko sen ihanuuden tekee, kasva aikuiseksi. Voisin kysyä, Mikä miehestä teke hyvän rakastajan,, iso vaipieni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

Joskus kauan sitten, omassa nuoruudessa, noin luvun tienoilla treffasin miestä, joka oli aina seurustellut isorintaisten kanssa. Hänen nykyinen vaimonsa , silloinen seurustelukumppani, kuului myös näihin isorintaisiin.

Muistan, kun tuo mies - ihan kiva tyyppi - kertoi , että kaverit ihmettelee, miten hän voi minusta välittää, kun en ole isorintainen No - se ei meitä haitannut Ilmeisesti tuo rinnan koko samoin kuin miesten ys juttu - ei ole niin määräävä oikeesti,. Mutta se, onko sinun hyvä olla kumppanisi kanssa Olen varsin kokenut seksuaalisesti - mutta henkinen rakkaus ja ystävyys se vasta vaativaa onkin. Olen ollut naimisissakinl lähes 20 vuotta , mutta siviilisääty ei kerro ystävyydestä tai rakkaudesta.

Nappula on taas liikaa pornoa katsonut. Eivät osaa kohdella naista ihmisenä ja viihtyvät parhaiten toisten suomiukkojen kanssa viinalasin äärellä kaulaamassa toisiaan. Minusta pienirintainen nainen on parasta a-luokkaa. Hmm, ite tykkää enemmän kiinteistä ja pienistä. Kiihottuuko kukaan isorintaisista miehistä? Kyll se näin on, isot rinnat saa munan räjähtämään! Sittenhän sinun pilistäsi ei ole enää vaaraa yhteiskunnalle. Isorintaiset - äiti tulee mieleen, silloinhan sitä vauvana tissiä imetään.

Täällä on yksi ja sama ihminen kirjoittanut nuo alun kommentit, jokainen huomaa kotona ilman ip-osoitettakin esim kirjoitustyylistä. Löllyvät rinnat, ei kiitos. Rinnat eivät edes niin kovin eroottinen paikka ole, vauvalle tosiaan tarkoitettu - maidontuotantoon.

Mutta kunhan on terhakat ja pienet, nuorekkaat. Suuret ovat kaukana kiihottavasta. Oikeastaan tulee mieleen se Pekka ja pätlkä sarja mikä se matamin nimi oli siinä?

Justiina -tuo Amerikkalaisten naisihanne. Ette, pojut, ymmärrä hyvän päälle mitään. Useimmiten parhaat kyydit saa pienirintaisilta ja isotissiset makaavat kuin lahna. Ei sitä munaa tissien väliin laiteta vaan sinne pimppiin. Kai tiedätte, missä se sijaitsee? No sit ku säkin pääset iso tissisen naisen alle kun nainen rastastaa heppis päällä niin et ne taivaalliset isot rinnat heiluu siina edessäs niin tiedät mistä täällä puhutaan. Tiäkkö kuule aloittaja, kun sain isoa, niin se pieni ei kyllä tuntunut yhtään miltään sen jälkeen.

Olen nainen ja mun parilla ystävällä tosi isot tisut. Hauskinta tässä on se, että ne miehet jotka näitä ominaisuuksia hakee,on yleensä sieltä tyhimästä päästä.

Sorry,,mutta vois niin, kuin verrata blondeihin: Voli vattu mitä ihme juttuja suatana, kurvalla korville tollasia pellejä!

Kyllä se on hyvä pillu joka kiihottaa, jos pillu on joku karvanen skontsakasaa niin kyllä halut lähtee Vattu kurpa rinnoilla mitään tekemistä. Ihme onnettomia pienipällisiä miehiä varmaan tollasia sepostaa. Sinä suatanan pieni kalunen mies jotka et osaa siittää kuin tyttöjä etkö suaatana tajua että piiilllu ratkasee, ja slaikkari, ja miten sitä käyttää.

En voi muuta kuin ihmetellä niitä ihmisiä jotka tuhoavat kehonsa sellaisilla tuotteilla jotka "eivät ole" kehon omaa lihaa ja verta!!! Sitten jokainen tietää kun sairauskierre alkaa ja mikään EI enää tehoa. Toivottavasti järki voittaa ennen kuin on myöhäistä Voi noita poikia, jutut niillä on kuin kansakoulussa aikanaan.

Sitten vasta tietää, millainen on hyvä nainen, kun on ollut 40 vuotta naimisissa tämän kanssa, silloin sen pojat tietää. Mies voi olla naisen kanssa naimisissa 40 vuotta, mutta ei tietenkään saman! Tokihan se pitää päivittää 10v välein nuorempaan. Muutoin haiskahdat röllille ja pahasti. Isotissistä voi ainakin panna tissien väliin, jos suostuu puristamaan. Älä stressaa, koko aloitus on luultavasti pelkkä provo. Pienirintaiset naiset ovat seksikkäitä siinä missä isotissisetkin.

Täällä on paljon epätoivoisia miehiä, jotka eivät ikinä saa naista ja sitten katkerana yrittävät iskeä naisten heikkoihin kohtiin. Tai niihin kohtiin mitä itse kuvittelevat olevan heikkoja kohtia. Miehet tykkää kaikista rinnoista.

Mulla on ihana nainen, jolla on D75 rinnat normisti. Nyt hän on ihanasti raskaana ja voi jessus, on häntä hyvä naida. Pahoinvoinnit ovat ollutta ja mennyttä ja halut ovat molemmin puolin kauheat. Paljaalla pohjaan asti joka kerta ja ne rinnat.. Isot rinnat ovat mun juttu kyllä, tosin pienirintaisillekin ottajia onneksi on, joten kenenkään ei tarvitse tästä mieltään pahoittaa! Laanodavinski from f 7. Kyllä tuo menee iän myöten ohi. Vanhenpana kelpaa kaikki ja hei ne isot on vanhempana aikas ikävän alhaalla!

Ihan ymmärrettävää, eri ihmiset kiihottuu eri asioista eikä se välttis ole oma valinta. Sama juttu ittelläni, isoon kaluun ku on tottunu niin ei enää pienempi edes normaalikokoinen kiihota vaikkei niissä ennen mitään vikaa ollutkaan.

Sä oot poika saanu skidinä liika vähän tissiä, siitä kaikki johtuu. Daba-dim-daba-dam- Ole hyvilläs jos oot päässy seksistä eroon, voit vaikka senkin ajan käyttää hyödyllisesti. Hyvän mallin saat omasta päästäsi.

Mitens isorintaiset miehet, kiihottaisko ne sua? Itse pidän pienistä rinnoista. Isot ovat ällöttäviä juuri siksi kun ne ovat löysät ja lilluvat. D nyt mulle kyllä kelpais pienempirintainenkin, noi isotissiset on yleensä isokoisia muutenkin ja se nyt ei ole mitenkään eduksi elämässä.. Haiskahtaa provolta tämä kin aloitus. Se tuttu perjantai-illan trolli Miksihän muu läski ei ole yhtä kiihottavaa? Jhuu mikä juttu olen saanut kumpiakin ja se jolla oli pelkät nännit voi että mikä kyyti en tule enään saamaan sitä ikinä.

Tits and Chesthair 7. Tässä yks ilta kun riisuin liivit poikke ovulaatio lähellä ja mies sattu oleen lähettyvillä ja sanoin että tuuppas tänne Mies tuli ja halattiin niin että miehen lihaksikas rinta karvoineen tuli vasten mun isoja rintoja ja kyllä me molemmat tykättiin Kumma juttu että aina arvostellaan naisten etumusta..

Mutta silloin täytyy olla omat kompleksit hiukan vinossa, Entäs miehet OIkeanlainen nainen suurentaa mun värkit ihan luonnollisesti! Täytyy kyllä sanoa, että sen jälkeen kun sain isoa melaa, en ole kiihottunut pikku vehkeistä alkuunkaan. Isoa haluaa koko ajan lisää, pienen kanssa lähinnä toivoo, että loppuis jo. Nyt tais pikkutissi katkeroitua ; voi voi. En tiedä näistä paljoa Joo ja mä en suostu sekstaamaan kuin valtavan jättimelan omaavan miehen kanssa, ison makuun kun on päässyt niin prinssinnakit ei jaksa enää kiinnostaa.

Mut kai sulla on helvetin isot meijerit sitte? Jos on lusikalla annettu, turha vaatia kauhalla, sano. Mul on jättiläisk y r p ä ja olen täten oikeutettu tietynlaiset standardit täyttäviin megahinkkeihin. Ei oo käyny niin kuin aloittajalle, mut jos tuo on sun juttus, niin mikä pakottaa sua olemasta tekemisissä nimenomaan isorintaisten naisten kanssa?

Se on hieno asia Suomessa, että meillä on vapaus valita kumppanimme, niin ystävyyden, seurustelun, naimisiin menon kuin seksinkin suhteen.

Ja tätä valintaa saa tehdä sekä fyysisten että henkisten periaatteiden valossa. Itse pidän naisten pepuista. Sinä suatanan pieni kalunen mies jotka et osaa siittää kuin tyttöjä etkö suaatana tajua että piiilllu ratkasee, karvaton, ja slaikkari, ja miten sitä käyttää. Miksihän tuonne ylös on nostettu aina joku keskustelu joka koskee jotenkin tissejä? Tämäkin teksti aivan turha, eihän tuohon ei oikein voi edes kommentoida mitään kun nuo koko-jutut on ihan makuasioita.

Isot tissit kunniaan 7. Nykyisellä naisellani on E75 silikonitissit ja ne on tosi luonnollisest. Heiluu ja hölskyy niinkuin luomutissitkin. Niitä on kiva puristella ja upottaa naamansa niihin ja kouria niitä irstaan himon vallassa. Nyt kun menen baariin yksin ja kattelen naisten tissejä niin kyllä on pieniä voi äiti.

Vaikka olis kuinka hyvä perse ja kivat kasvot niin ei vaan kiihota jos puseron alla ei näytä olevan juuri mitään. Kyllä ne isot tissit vaan naisen tekee kiihottavaksi. Siis meitsi ei ees kiinnittänyt mitään huomiota mun isorintaiseen tyttöystävään ennenkuin mun kaverit alko jauhaa siitä.

Mulle sillä ei oo mitään väliä. Isot luomuhinkit on lyömätön juttu verrattuna muunlaisiin. Haluaisin pitää yhtä paljon kaikenlaisista naisten rinnoista mutta minkäs teet. Täytyykö minun tuntea itseni ihan urpoksi tän takia? Yritän olla kyttäämättä isorintaisen naisen etumusta jos sellainen on lähistöllä, mut ei se ole aina ihan helppoa. Naiset saa tykätä isoista mulkuista jos tykkäävät, jopa isommista kuin mulla on.

Tuo on luonnonlakien määräämä juttu ja on kummallista että isoista tisseistä pitämistä ajatellaan jonain ongelmana tai vajavuutena. Ikävä tuntea kuuluvansa jotenkin vähemmistöön tässä asiassa. Luisevan laiha muodoton naisvartalo tuo mieleen lähinnä 11 -vuotiaan pojanruipelon, mikä on minulle totaalinen turnoff, onneksi. Sit ihmetellään kuinka sairaita pedofiilit on kun tällaisia ihanteita on saatu luotua.

Ei kai tuo ole mitään ihmeellistä. Jotkut tykkää mistä mikin. En ole kuullut arvosteluja jurikaan. Rehevät naisvartalot ovat kauniita. Et siis kuulu vähemmistöön!

Kyllä kauniskasvoinen, rehevä, ja kaunisvartaloinen nainen sytyttää miehen! On ollut isoa ja pientä rintaa mutta aina ekaksi asia on se nanen saa ison orgasmni. Sitä varten me urokset olemme ja joku kutsuu meitä miehiksi. Hoitakaa niillle naisille se iso O. Meikäläinen saa aina enkä ole naisten orgasmeista kysellyt, se on heidän asiansa. Saavat tai eivät saa, ei kuulu minulle. Eipä ole valitusta panohommista kuulunut, useimmat tahtovat nähdä useamminkin.

Ei vaan kaikkia millään ehdi panna, uusia naisia tulee ja menee. Mitä tulee rintoihin niin kaikenlaista on nähty, hyvin pientä ja jättikokoista, kaikkea siltä väliltä. Isoissa rinnoissa on se ongelma että monesti ne roikkuvat. Nuorellakin naisella voi olla riippurinnat, ei hyvä. Ja sitten kun mennään 35 vuoden huonommalle puolelle niin lähes kaikilla riippuu. Summa summarum, isot on hyvät mutta ei saa riippua. Riippurintoja paremmat ovat pienet mutta terhakat. Paitsi että oli rinnat millaiset tahansa niin hyvä perse pitää olla koska takaapäin on paras asento.

Niissä haisi kesäisin mieshiki Nyt kiinnostaa enemmän sellaset pienehköt törrötissit;. Toosa on lapsensaatikapine, eikä rinnat. Stanan pöydänalla kasvaneet hipsterit! Pelkään että mulle käy samoin jos saan joskus treenattua persettä. Kerran oli täydellisyyttä hipova perse muijalla, mutta onneksi oli niin löysä, että en siihen jumiin mielessäni jäänyt, vaikka kaiholla muistelenkin.

Taas täällä säätää munattomat kollit seksistä ja sen paremmuudesta! Onlkohan noilla kokemusta seksistä muualta kuin noilta xhamsterin sivuila!!! Seksin hyvyys ei ole kiinni rintojen tai muidenkaan vempaimien koosta. Kokeilkaa seksiä joskus oikeiden naisten kanssa niin voitte verrata onko nainen parempi vai se kätenne Voi helvetti teidän puheitanne!!!!!

Panen rintojen välii 7. Minä olen ihan kuumana juuri isoihin rintoihin ja jos nännit vielä isot niin ei voi mies saada parempaa. Mulla on paljon kokemusta isoista rinnoista ja eräällä naisellani oli nännit minun peukalonpään kokoiset ja kovat, siis voitte kuvitella millaisen orkun sain aina niitä imiessäni: Isot rinnat saa kyllä penikseen verta kertymään. Kadulla kun vastaan tulee nainen isoilla rinnoilla niin kyllä housuissa paisuu kalu, ei sille vaan voi mitään: Tykkään hieroa isoja rintoja ja erityisesti imeä kovia nännejä: Isot tissit on myös mun juttu On se kyllä perkeleen hyvä, ettet kiihotuksissas ajele autolla niiden ainoiden isotissisten naisten yli.

Peittäkää naiset rintanne, ettette jää auton alle. Lukekaa tuolta isojen rintojen mahdista. Jos osoite ei toimi niin kopioi hiirellä se osoitelaatikkoon. Voi pojat, vauvavaihde jäänyt takaraivoon kytemään. Pitäisikö teidän hakea joku vakihoito, ellei jopa tyttöystävä jolla on ne sopivat rinnat, ettei aina tarvis vongata? Olen saanut todella isorintaistakin, eikä edes olleet mitkään riippapussit. Mukavathan nekin oli, mutta käteensopivat on silti minusta paremmat. Juuri näin,käteensopivat ovat parhaat ja sopivankokoiset kuten myös sopivan "tirheät".

Täytyypä sanoa, että onpas pinnallista porukkaa täällä. Kyllä ei pienimunaiset kiihota pätkääkään!!! Kerran kun on isoa saanut sisäänsä, niin pikkupilit saa mennä sinne mistä on tulleetkin! Miehet haikailee isoista tisseistä vaikka niillä itsellään ei ole tarjota muuta kuin pieni riippuva nahkapötkylä.

Pienirintaset naikkoset on nii vihasia: Oliko se Turkulainen Aija? Hyi noita tissejä, jotka joku linkitti. En ikinä haluaisin tuollaisia rintoja itselleni. Tästä tuli elävästi mieleen se kun mä olin vielä lukio aikoina salaisessa panosuhteessa yhden portsarimiehen kanssa. Se oli salainen siks, koska se oli mua 20v vanhempi enkä olis koskaan kehdannut kertoa mun kavereille et panen sellaista miestä!!

Se oli just pitkä ja kalju. Ja ennenkaikkea sillä oli aivan sairaan kokoiset kaikki sen lihakset! Siis uuuuh, sitä vartoaloa, kun se vielä oli ympäri vuoden ruskettunut ihan oikeaa aurinkoa, sillä oli varaa käydä monta kertaa vuodessa etelässä. Kaikki tietysti haluaa tietää sen munan koon Mut kyllä se oli parasta kun seksin aikana sen lihakset supisteli työntöjen aikana ja se kun olin niin valtavan pieni sen syleilyssä..

Seksi oi sellaista et tuntu aina et räjähdän nautinnosta ja sitä vaan piti saada vähintään kerran viikossa.. Kaverit ihmetteli joskus et missä mä oikein käyn kun aina oon sen jälkeen niin hyväntuulinen Mut en voinut ikinä kertoo TÄÄ suhde vei mut taivaaseen Mut ok just se tässä on että kun poikaystävää pitäisi löytää ihan vakituista oman ikästä niin ei niistä riukuvarsista mua kukaan kiihota!

Ne on niin säälittäviä kun ne luulee olevansa miehisiä kun ne 3 krt viikossa käy salilla vähän räpeltämäss mut ei ne siitä mihinkään kasva ne niiden mini lihakset. Ja munat on niin pieniä et lähinnä naurattaa. Ei siitä seksistä tuu mitään ja sit ne ihmettelee miksen halua seksii. Kyllä mulla on himoja ja haluuun ihan sairaasta panna , mut pitää olla kuuma mies vaan Miten voi ikin perustaa ees perhettä kun en kostu enää normi miehistä: Jatka ppken kanssa 8.

Ehkä hieman erillainen vastine nannna nananaaalle Olen keskiverto miestä pienempi mies ja näiltä osin suurin osa naisista ei noteeraa lainkaan. Luonteeltani taas mies, joka ottaa aina tilanteen haltuun. Vahvuus jonka vasta myöhemmin olen huomannut on empaattisuus joka auttaa nopeasti aistimaan mitä toinen kokee ja haluaa.

Nyttemmin eronnut 10 vuotta kestäneestä liitosta. Vaimo oli vajaa 10cm pidempi alpha naaras jonka kanssa seksiä lukuunottamatta liitto oli yhtä taistelua. Eron jälkeen sanoin että hän tarvitsee vähintään kaksi rakastajaa. Ja näin kävikin parhaimmillaan on ollut ilmeisesti kolmekin ja tiedän hänen olleen erittäin tyytymätön. Asia kyllä onnistuu ilman suurempia lihaksiakin jos on taitoa. En ymmärrä jos parhaan nautinnon saat sitoumuksettomasta seksistä poken kanssa, lienee turha haikailla muuta.

Tuskin poke jättää 20 vuotta nuorempaa rakastajarta. Ei se rinnoista ole kiinni!! Hitto että näin keskellä yötä repesin kun luin teidän juttuja. Viimeisin kirjoitus on paras. Me naiset halutaan ympärileikattua megakalua, lihaksia ja pituutta. Ei halua seksiä muuten jos ei ole sullakaan mitä tarjota ap. Ei elämä voi olla seksin takia pilalla. Että kun sivusto on täynnä tyhmiä juttuja. Ei tiedä itkiskö vai nauraisko kun näitä lukee koska ihmisten typeryydellä ei tunnu olevan mitään rajaa.

Pata vanha porvari 8. On harvoja asioita, joissa arvostan luomua. Rinnat ja punaviini kuuluvat niihin. Luomu punaviini on kertaluokkaa vaikeampi kuin perus teollinen tuote. Onnistuessaan, siinä on kuitenkin sellaista syvyyttä, jota ei ole parhaissakaan tavallisissa. Luomurinnoilla on kiva leikkiä. Ei ole väliä, ovatko isot vai pienet.

Naisen rinnat vapaana ovat haluttavat koosta riippumatta. Se on sama, kuin isokullisen miehen kanssa! Pienikullinen ei jaksa kiinnostaa, kun on isoon tottunut.

Joten olen mieluumin yksin, kuin lähden pienen pippelin kanssa seurustelemaan Joo, juon vain luomumaitoa. Ei oikeasti, hyvää päivää. Mielestäni kertoo aika paljon ihmisestä jos elämä pyörii rintojen ympärillä. Yhy nyt elämä pilalla. Sulla tuo on selkee fetissi, vähän niinku kumisaappaat jalassa oltava naidessa eikä sellaseen taida olla lääkettä pakkomielle mikä pakko.

En ees lukenut meijerin tekstii, mut oli isot tai pienet ryntäät, aidot luonnolliset tisut on parhaat! Munkin mielestä miehellä pitää olla ainakin sellanen 30cm kalu, et alkaa ees pikkasen kastuu ; Kattelen joka päivä kuvii sellasista Miehetkin vois vähän ajatella et jos nainen ei anna niin olisko niiden pili vaan liian auttamattoman pieni ; kyllä se mehukas makkara on aina se jokin Jos sanoo rakastavansa isoja rintoja, seuraa kasa miinuksia ja aivan pataluhaksi haukkuminen sekä isojen rintojen ällöttävyystä meuhkaamista.

Jos sanoo rakastavansa pieniä rintoja, seuraa kasa plussia ja fiksuksi kehumista ja pienten rintojen ylistämistä. Kukaan ei näe tässä mitään ristiriitaa? Toisekseen, rinnat eivät ole vain lasten imettämistä varten. Selittäkääpä miksi nisäkkäillä ei tapaa olla rintoja vaan pelkät maitoa tuottavat nännit? Miksei muilla kädellisillä ole niitä?

Pelkät nännit riittäisivät ruokkimiseen aivan hyvin. Evoluutiobiologien teorioiden mukaan rinnat ovat kehittyneet ihmisnaaraille nimenomaan seksuaalisiksi houkuttimiksi, joidenkin teorioiden mukaan jäljittelemään pystyasennossa käveleville apinoille siis ihmisille pakaroita. Oli totuus mikä hyvänsä, jo se että moni nainen kokee rintojen hyväilyä eroottista mielihyvää tuottavana, jotkut saavat jopa orgasmeja siitä, tämä kertoo, että rinnoilla on myös seksuaalinen funktio, ei vain ruokintatehtävä.

Mutta tämä nyt on helmien heittämistä sioille. Ja naiset, kun sadannen kerran samassa ketjussa sanotte, että ette tekään ole halunneet kuin isoa munaa sellaista kerran saatuanne, se ei me enää mitenkään nokkelaa, etenkin kun aloittaja oli ensimmäinen joka vertauksen esitti aiempana ketjussa. Niin, kyllä se evoluutio tarkoitti ne isot munat naisille houkuttimiksi.

Isot rinnat hyvin alkavat roikkua jo nuorena navassa ja käyvät hyvin kärpäslätkistä. Pienet rinnat pysyy terhakoina, nuorekkaina. Pienimunaiset on karseeta katseltavaa, Siis mähän en voi enää ees kaupungilla kävellä, kun mietin vaan miten pieni tollakin miehellä varmaan on! En kestä sitä myötähäpeetä! Vilkuilen aina miesten haaroväliin ja mielellään vielä kourasen sieltä et saa kunnolla varmistuttua että on aitoa tavaraa eikä vaan jotain pumpulia siellä esim!

Käyhän tää työstä etsiä niitä isoja, suomalaisilla on vaan niin onnettomia, mut onneks mun tyttökaverit vinkkas pari tiettyä maata missä niitä kunnon vonkaleita liikkuu! Siellä kun vähän käy nusauttamassa niin halveksunta suomi miehiä kohtaan kuulemma nousee pilviin ; AAAH. Ja näiden ukkojen takia on syömishäiriöt, kauneusleikkaukset, silikonit jne.

Seksikeskus sijaitsee aivoissa, hypotalamuksessa. The Last Taboo Streets of Rage Se oli jotakin mitä en koskaan unohda, se oli suurenmoista. Ai, ettenkö minä sittenkään saisi levittää tätä kirjaani alaikäisille?

Ristiriitaista kylläkin hän on sekä hurmion että askeesin jumala. Valkoinen Talo Washingtonissa valmistui irlantilaissyntyisen arkkitehdin James Hobanin piirustusten mukaan.

Suurin osa niistä on hiilidioksidia ja vettä. Poecilia formosa hammaskarpit ovat kaikki naaraspuolisia. Mäntyniemen hopeakaluston on suunnitellut Timo Sarpaneva. Suezin kanavan nimi on kreikkalaisten pääjumala Zeus'n nimi - mutta väärinpäin! Auringon ikä on noin 5 miljardia vuotta. Syntymänsä jälkeen se on kuluttanut noin puolet ytimessä olevasta vedystä. Aurinko säteilee tasaiseen tahtiin vielä toiset 5 miljardia vuotta.

Laskelmien mukaan Aurinko on silloin suurimmillaan, ja sen kirkkaus on kasvanut kaksinkertaiseksi. Tuolloin sen säde on 1,1 tähtitieteellistä yksikköä eli vähän suurempi kuin Maan etäisyys Auringosta. LSD-huume on hammaslääkäreissä käytetyn ilokaasun johdannainen.

Flamingot voivat syödä vain niiden pään ollessa ylösalaisin Tuuli voi kiihdyttää niiden nopeuden niin pysty- kuin vaakasuunnassakin moninkertaiseksi. Yhdysvalloissa joku haastaa toisen ihmisen tai yrityksen oikeuteen joka Aivastuksen pidättäminen voi aiheuttaa verisuonen katkeamisen päässä tai kaulassa ja voi johtaa kuolemaan. Jos pystyt pitämään silmäsi auki aivastaessasi, silmämunasi saattaa pullahtaa ulos kuopastaan.

Ranskassa tiedetään taudin edenneen yli 40km vuorokaudessa, joka sulkee pois rottien levittämän ruttobakteeritartunnan mahdollisuuden.

Kirahvivarsan ensimmäinen kokemus on siis melkein kahden metrin pudotus. Desilitrassa spermaa on KJ energiaa. American Airlines poistatti yhden oliivin jokaisesta salaatista jotka tarjoiltiin ensimmäisessä luokassa ja säästi yli Vuonna Las Vegasilainen sairaala erotti työntekijöitä vedonlyönnistä jossa yritettiin veikata koska potilaat tulisivat kuolemaan. Satavuotinen sota kesti vuotta. Australian pääkaupunki on Canberra, ei Sydney tai Melbourne Sana "moro" on lyhenne latinalaisesta sanasta "morjens", joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna "olet kuoleva" Kun nämä entsyymit reagoivat sipulin rikkipitoisten aminohappojen kanssa, muodostuu silmiä ärsyttävää propeenisulfeenihappoa.

Kun aine joutuu ilman välityksellä tekemisiin silmän sarveiskalvon kanssa, aivoihin välittyy tieto arsykseestä. Tällöin aivot antavat kyynelrauhasille käskyn tuottaa kyynelnestettä. Suomen kieli on maailman toiseksi vaikein kieli. Vaikein kieli on Mandariinikiina. Laskimoista tuleva veri on nimittäin sinertävää koska siinä ei ole enää happea. Haavasta tuleva veri näyttää punaiselta koska se pääsee hapettumaan ilman kanssa haavan auettua.

Tämän takia verisuonet näyttävät sinertäviltä ihon läpi. Se sai alkunsa, kun merimiehet laskivat lipun puolitankoon tehdäkseen päähän tilaa "kuoleman näkymättömälle lipulle". New Yorkkiin on perustettu lemmikkieläinten syöpärekisteri. Tarkoitus on tutkia, jakautuvatko eläinten ja ihmisen syöpätapaukset alueellisesti samalla tavoin. Jos alkaa tehdä mieli kovaksi keitettyä strutsin munaa, on maltettava odottaa tunti ja kolme varttia.

Ehkäisypillerit sallittiin japanissa vuonna Tällä sijamuodolla vastataan mm. Sähköpostissa re korvaa tavallaan viite-sanan. Brittitutkijoiden kehittämä testi pystyy jo nyt tunnistamaan suolistokaasuseoksen, joka on ominainen tietylle viruksille tai bakteerille.

Se on 83,8 metriä pitkä, ja sen ympärysmitta on puolentoista metrin korkeudelta maasta 31,3 metriä. Siksi ilmaa liikkuu sinne, missä sitä on vähemmän. Tämä "muuttoliike" aistitaan ilmavirtauksena eli tuulena. Kiven pyörimisnopeuden tulisi olla noin 14 kierrosta sekunnissa. Heistä on naisia neljäsosa. Miehet ovat ilmeisesti geneettisesti alttiimpia puhehäiriöille.

Aku Ankan taskukirjan teemanumero 5: Kosmoksen ikä on noin 13 miljardia vuotta. Vaihtelu johtuu siitä, että Maan rata on hieman soikea. Alkuainetaulukkoon se on kuitenkin merkitty salaperäisen tuntuisella nimellä ununnilium. Salaperäisyys kuitenkin häviää, kun nimeen pannaan tavuviivat: Silloin se on suomeksi selvästi yksi-yksi-nolla. Englannissa elävät hämähäkit pyydystävät ja syövät vuosittain vastaavan painon verran hyönteisiä kuin koko Englannin ihmisväestö painaa.

Ranskalainen joi vuonna keskimäärin noin 56 litraa viiniä. Tehtävään kaavaillun monipeiliteleskoopin erotuskyky on kertaa parempi kuin nykyisen avaruusteleskoopin, Hubblen. Kohta siitä voi lukea sanomalehtiä.

Kova, kalsiumpitoinen vesi on ilmeisesti hyväksi sydämelle, pehmeä vesi pahasta. Maailman ravintotalous perustuu hyvin harvoihin lajeihin. Homogenoituminen voi olla vaarallista.

Koko maailman banaanisato perustuu vain kolmeen klooniin, joista yksi on hyvin herkkä Afrikassa ja Aasiassa riehuvalle sienitaudille. Ne ovat 50 prosenttia turvallisempia kuin esimerkiksi valkoiset menopelit. Ero säilyy, vaikka tuloksissa huomioidaan sekoittavat tekijät, kuten kuljettajan sukupuoli ja ikä, turvavöiden käyttö, tieolosuhteet ja auton käyttöikä.

Saman verran ihmisiä kuolee Euroopan teillä 10 päivän aikana. Heidän riskinsä sairastua verkkokalvon rappeumaan on kertainen, kertoo British Medical Journal.

Riski menettää näkökyky on jopa suurempi kuin sydäntautien vaara, joka on keuhkosyövän lisäksi tupakkavalistajien yleisesti käyttämä esimerkki tupakoinnin haitoista. Leppäkertut valitsevat talvehtimispaikan suojaisuuden tulevan talven lämpötilan mukaisesti. Niin tiiliseinä kuin auton muut osat säilyvät vaurioitta.

Don Rosan mukaan Roope-setä kuoli sadan vuoden ikäisenä vuonna vielä tuntemattomaan kuollinsyyhyn. Moskovan olympialaisissa aina neuvostoliittolaisten heittäessä keihästä toimitsijat avasivat stadionin portit tuulen kantovoiman lisäämiseksi.

Pariisin olympialaisissa kisojen maraton juostiin sokkeloisessa esikaupungissa. Ranskalaiset ottivat kaksoisvoiton, koska tunsivat kaupungin kadut.

Ruotsalainen Ernst Fast joutui pyytämään paikalliselta katsojalta neuvoa reitistä ja sai ohjeet väärään suuntaan. Fastin harhaan johtanut huoltopoliisi Pierre Vendreau otti tekemänsä virheen raskaasti ja ampui itsensä. Ramses II oli vasenkätinen. Vanhin löydetty resepti on juuri olutresepti.

Englannissa olutta pantiin ensimmäisen kerran noin eKr ja juoma valmistettiin Kanervasta ja sillä uskotaan olleen hallusinogeenisia vaikutuksia. Tupakan viljelijöiden saama tuki hehtaaria kohden on monta kertaa suurempaa kuin muiden kasvien viljelijöiden. Suomen historiassa karhu ei ole kertaakaan hyökännyt naisen kimppuun. Jokainen meistä rupsauttelee halkoo tuulta keskimäärin kertaa päivässä.

Kalifornian teknisen korkeakoulun Caltechin fyysikot ovat rakentaneet maailman esimmäisen vaa. Vaaka rekisteröi tuhat miljardia miljardia kertaa grammaa pienempiä painoja. Laskelmat tehtiin Britannian kansallisten terveysrekistereiden pohjalta. Poltetun sätkän savusta valtaosa on sivuvirtaa. Epäiltynä on sotilaiden vaatteissa käytetty hyönteiskarkotecoctail, joka aiheuttaa koe-eläimillä hermostomuutoksia.

Muutokset voimistuvat, kun niihin yhdistetään sotatilannetta muistuttava stressi. Karkotteilla hätisteltiin hyttysiä ja punkkeja.

Jokainen ylimääräinen gramman painonlisäys keskimääräiseen syntymäpainoon lisäsi noin Kaikkein pulleimpina syntyneillä tyttövauvoilla yli neljä kiloa nelinkertaistui rintasyövän vaara kolmikiloisiin verrattuna. Kohtusyöpiä heillä oli kuitenkin tavallista vähemmän. Vaara kasvaa jopa vain parin kerran viikkoannoksesta. Se on neljä kertaa enemmän kuin tähän asti on arveltu. Toisaalta autismitapaukset pystytään nyt tunnistamaan aiempaa paremmin.

Yhdysvaltain maatalousviraston tutkijat ovat kehittäneet hapettumisenestoaineen, joka säilyttää kuoritun omenan lohkot tuoreina ja kirkkaina jopa 28 päivää. Normaalisti kuorittu omena tummuu nopeasti. Kotikokin keino pitää lohkot kirkkaina on pirskotella kuoritulle pinnalle sitruunamehua. Australialaistutkijoiden mukaan sen odotettavissa oleva elinikä on vaatimattomat 59 vuorokautta. Pääasiassa kehitysmaiden naisia ja lapsia.

Tärkein lääke, klorokiini, on yhä useammassa maapallon kolkassa tehoton, koska sääskien levittämä malarialoinen on kehittänyt sille vastustuskyvyn. Nyt testattavat rokotteet tarjoavat vain noin 30 prosentin suojan malariaa vastaan. Botox, jota käytetään mm. Ruiskuttamalla tasaisesti pieniä määriä botuliinitoksiinia paikallisesti hikoilevalle alueelle liikahikoilu estyy useiden kuukausien ajaksi.

Hoito voidaan tarvittaessa uusia noin kolmen kuukauden välein, jos hikoilu jälleen aktivoituu. AND-nimisen yhdisteen arvellaan olevan ihmisten välinen viestiaine, feromoni. Heidän suhteellinen riskinsä pulskistua on puolet pienempi kuin sekasyöjillä Yhdysvaltain kansallinen terveystietovirasto kertoo, että itsemurhat vähenevät joulun lähestyessä ja kasvavat huippuunsa vasta keväällä.

Jo Emile Durkheim havaitsi, että huhtikuu on yleisin kuukausi tehdä itsemurha. Kärppä on Suomen toiseksi pienin petoeläin Aspergerin syndroomasta kärsivillä on usein erikoinen huumorintaju. Elias Lönnrot ehdotti vuonna suomen kielen nolla-sanaksi tyhjykkää. Lontoon vuoden kesäolympialaisissa suomalaiset voittivat voimistelussa 5 kultaa, 2 hopeaa ja yhden pronssin.

Windows 95 -käyttöjärjestelmän käynnistysääni on Brian Enon Apple Macintoshilla tekemä luomus. Suomi kykeni ainoana maana toisessa maailmansodassa pysäyttämään Neuvostoliiton strategisen suurhyökkäyksen jatkosodassa. The Beatles on myynyt arviolta yli miljardi albumia. Ja kaikki Beatlesien albumeista koituvat myyntivoitot ovat päätyneet jo yli 20 vuotta Michael Jacksonin pankkitilille. Kuollutmeri on noin kuusi kertaa suolaisempi kuin mikään valtameristämme. Meren suolapitoisuus on jopa g litralta.

Todellisuudessa vaaka kallistuu hyötyjen puolelle. Parikymppisenä päivittäin orgasmeja saaneilla miehillä esiintyy pappa-iässä muita vähemmän eturauhassyöpää. Virtsankarkailu on puolestaan harvinaisempaa niillä naisilla, jotka harrastavat seksiä ja itsetyydytystä. Molemmat vahvistavat virtsanpidätyskykyä ylläpitäviä lantionpohjan lihaksia. Eiffelin torniin avattiin joulukuussa luistelurata. Ahvenanmaan maakuntahallitus kielsi toukokuussa Jomalan kunnan Svibyn päiväkodissa suomenkielisten laulujen laulamisen päiväkodin leikkitunnilla.

Nauru on ainoa valtio maailmassa, jolla ei ole pääkaupunkia. Johann Sebastian Bachin h-molli-messu, joka valmistui vuonna ensiesitettiin kokonaisuudessaan vasta vuonna Suomen ainoa maksuton, kunnallinen jokilautta Föri kuljettaa ihmisiä Aurajoen yli Turusta Åboon.

Virolaissyntyinen kenraali Roman von Ungern-Sternberg oli vuonna hetken aikaa Mongolian diktaattori Suomi voitti viestihiihdon talviolympialaisissa vuonna vaikka ankkuriosuudella Kalle Jalkanen palasi hakemaan hankeen vahingossa sylkäisemänsä tekohampaat.

Venäjä oli yksi Neuvostoliiton osavaltioista, joka itsenäistyi Neuvostoliiton hajottua. Heikki Savolainen edusti Suomea kuusissa olympiakisoissa 24 vuoden aikana voittaen yhdeksän mitalia. Tapa juontaa juurensa haavoittumiseen asti käydyistä kaksintaisteluista. Alpo Asikaisen ja Martin Kleinin painin semifinaaliottelu Tukholman olympialaisissa vuonna kesti 11 tuntia 40 minuuttia.

Hämeen sydämessä sijaitseva Hauhon kunta on tullut tunnetuksi mm. Kyseistä pistettä kutsutaan väestölliseksi keskipisteeksi, eli Weberin pisteeksi. Helsingin Mannerheimintiellä on vain yksi poikkikatu, Nordenskiöldinkatu, joka jatkuu saman nimisenä tien molemmilla puolilla.

Etunimet Yrjö ja Jyrki tarkoittivat alun perin maanviljelijää. Vesa-Matti Loirin Naurava Kulkuri valittiin vuoden jazz-levyksi, vaikka se ei ole jazz-levy laisinkaan. Somaliassa yli 97 prosentilla tytöistä sukupuolielimet silvotaan. Suomella ja Ruotsilla ei ole yhteistä maarajaa kuin metriä.

Haitin diktaattori François Duvalier kaivettiin ylös haudasta ja "teloitettiin" 15 vuotta kuolemansa jälkeen, vuonna Mike-niminen kukko eli 18 kuukauden ajan ilman päätä. Rooman kesäolympialaisten vapaakivääriammunnassa Vilho Ylönen ampui napakympin väärään tauluun ja tipahti kakkostilalta neljänneksi.

Banaani on ruohokasvi Matti Nykäsen vuonna julkaistu debyyttialbumi Yllätysten yö myi kultalevyyn oikeuttavan määrän. Jurassic Parkin velociraptorit muistuttavat enemmänkin utahraptoria kuin oikeita velociraptoreja. Naurun tasavallassa presidentti on vaihtunut 25 kertaa vuoden jälkeen. Yhdistynyt kuningaskunta on yksi harvoja maita maailmassa, jolla ei ole erikseen säädettyä perustuslakia.

Papua-Uudessa-Guineassa puhutaan yli kieltä, mikä vastaa yli kymmenesosaa kaikista maailman kielistä Gallipolin taistelun aikana brittien hyökkäys pysähtyi etummaisten hyökkäysjoukkojen pysähtyessä käskyjen puutteessa juomaan teetä Mika Myllylän 30 kilometrin kilpailun voitto Naganon talviolympialaisissa oli ensimmäinen suomalaisen mieshiihtäjän henkilökohtainen olympiakulta 34 vuoteen?

Edellinen olympiavoittaja oli Eero Mäntyranta Innsbruckissa. Sirius on tunnettu Suomessa Kalevantähtenä. Golf-virran pysähtymisellä olisi dramaattiset viilentävät vaikutukset Euroopan ilmastoon. Nämä lajit ovat miekkailu, soutu, paini ja ammunta.

Yhdistyneen kuningaskunnan prinsessa Anne oli ainoa naiskilpailija, jolle ei suoritettu sukupuolitestiä vuoden kesäolympialaisissa. Otto Wille Kuusinen kuoli Moskovassa toukokuussa ja hän on ainoa Kremlin muuriin haudattu suomalainen.

Hollywoodin Walk of Famella on yli 2 julkisuuden henkilöille omistettua tähteä Kalaharin autiomaan nimi tulee tswanan kielen sanasta kgalagadi, joka tarkoittaa suurta janoa. Rooman keisari Diocletianus jäi ainoana keisarina eläkkeelle tehtävästään ja ryhtyi viljelemään kaalia. Fascia spermatica externa vastaa ulompaa vinoa vatsalihasta m.

Cowperin rauhaset erittävät emäksistä limaa, joka suojaa siittiöitä naisen happamalta emätinnesteeltä. Meripihka vähentää vanhan tarun mukaan hampaiden puhkeamisen kipuja. Koillis-Venäläiseen juhannusperinteeseen on kuulunut palavan kärrynpyörän vieritys mäkeä alas. Leonardo da Vinci suunnitteli mm. Sen kesto on noin 8. Chamonix'ssa Tapani Niku hiihti pronssia 18 km: Freedom House julkaisee joka vuosi raportin jossa se luokittelee maat vapaiksi, osittain vapaiksi ja ei-vapaiksi.

Saksan liittotasavalta ja Saksan demokraattinen tasavalta ovat kohdanneet jalkapallossa vain kerran, vuoden maailmanmestaruuskisoissa?

Kaikkien yllätykseksi Itä-Saksa voitti ottelun , vaikkakin Länsi-Saksa voitti koko kisat. Vajaat vuotta myöhemmin kaupungissa on noin 1,5 miljoonaa asukasta. Romania ja Peru pelasivat Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuissa vain katsojan edessä, vuonna Chimborazo-vuoren huippu on Maapallolla kaukaisin paikka planeettamme ytimestä.

Paavo Nurmi suostui vuotishaastatteluun vain, koska presidentti Urho Kekkonen haastatteli häntä. Tarzan-elokuvissa esiintynyt Cheeta on maailman iäkkäin simpanssi Neuvostoliiton hajoamisen yhteydessä perustettu Itsenäisten valtioiden yhteisö IVY on edelleen olemassa. Urho Kekkonen kieltäytyi vuonna presidenttiehdokkuudesta, jonka vuoksi eduskunta pidensi hänen virkakauttaan poikkeuslailla 4 vuodella.

Pohjoismaissa on uskottu, että oudon näköinen tai vähäjärkinen lapsi on vaihdokas, jonka maahinen tai peikko on tuonut oikean lapsen tilalle viedessään tämän mukanaan maan alle.

Frederikin manageri hylkäsi vuonna megahittikappaleen "Daa da, daa da", jolloin se päätyi Sammy Babitzinin esitettäväksi. Lontoon Towerissa kasvatetaan korppeja, etteivät Lontoo ja koko Englanti tuhoudu vanhan legendan mukaisesti Dubaihin lähivuosina rakentuvan maailman korkeimman rakennuksen Burj Dubain eli Dubai-Tornin korkeuden arvioidaan ylittävän metriä.

Suomen kielen pisin sana on Guinnessin ennätystenkirjan mukaan epäjärjestelmällistyttämättömyydelläänsäkäänköhän. Sana on kieliopillisesti oikein laadittu, mutta sen merkitys on melko käsittämätön. Sonyn ensinmäinen kuluttajille suunnattu tuote oli riisinkeitin. Albert Einsteinin aivot säilöttiin, ja monet tiedemiehet ovat myöhemmin tutkineet niitä.

Kiinassa puhutaan 14 siiniittistä eli kiinalaista kieltä, joiden kirjakieli on lähes sama, mutta joiden puhujat eivät pääsääntöisesti ymmärrä toisiaan? Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki? Kiinassa on enemmän englantia puhuvia ihmisiä kuin Yhdysvalloissa. Pentagonissa on tuplasti se määrä saniteettitiloja kuin on tarvetta.

Kun Pentagon vuonna luvulla rakennettiin Virginian osavaltiossa oli vielä laki joka vaati erilliset WC-tilat valko- ja mustaihoisille. Barbin oikea nimi on Barbara Millicent Roberts. Walt Disney pelkäsi hiiriä. Uranuksen kesä kestää 21 vuotta. Charles Manson ja Adolf Hitler olivat kumpikin vegetaristeja.

Kelsey Grammer laulaa ja soittaa pianoa Frasierin tunnussävelmässä. Jupiter on isompi kuin aurinkokunnan muut planeetat yhteensä. Kun kuolet kehosi alkaa kuivua ja se luo illuusion hiusten ja kynsien kasvusta kuoleman jälkeen. Steve Martin on ollut Saturday Night Liven juontajana useammin kuin kukaan muu, 13 kertaa. Turun hovioikeus tuomitsi vuonna Iisalmen pitäjästä kotoisin olleen Lauri Kapaisen teloitettavaksi ja poltettavaksi susien noitumisen vuoksi. Yhdysvaltalainen B-2 "Spirit"-häivepommittaja on kolme kertaa painonsa arvoinen kullassa.

Chilen Carlos Caszely oli ensimmäinen kentältä ulos ajettu pelaaja jalkapallon MM-kisojen historiassa? Korkeutta koko komeudella on metriä joista vapaata pudotusta on metriä. Yhdysvalloissa teloitetut ihmiset merkitään rikostilastoihin tappoina. Britney Spearsista tuli vuonna nuorin artisti, joka debytoi Billboard-listan kärjessä.

Pohjois-Korea käyttää maan puolustusbudjettiin noin neljänneksen Pohjois-Korean bruttokansantuotteesta. Yhdysvaltain perustuslaki on vanhin yhä voimassa oleva perustuslaki. Neuvostoliiton johtajina toimi vuorotellen tuuheatukkaisia ja kaljuja henkilöitä. Vantaa on pinta-alaltaan suurempi, kuin Helsinki.

Vantaan lentokentällä asuu 50 ihmistä, joista yksikään ei ole ruotsinkielinen tai ulkomaalainen. Porvarinlahti ulottuu kuitenkin Vantaan puolelle, ja sen johdosta Länsisalmesta löytyy parin kilometrin pituinen kaistale merenrantaa.

Lahden Vantaan puolella sijaitseva osa on suurimmaksi osaksi rauhoitettu. Romanian kommunistihallitus näytti kansalle Dallasia siinä toivossa, että ihmiset näkisivät, miten korruptoitunutta kapitalismi on. Harry Potter -elokuvissa näyttelevä Rupert Grint on myöntänyt pelkäävänsä hämähäkkejä roolihahmonsa, Ron Weasleyn, tapaan. Englannissa kaksi ihmistä kuoli yleisön villiinnyttyä kun The Monsters Of Rock -festivaalilla Axl Rose jätti keikan kesken ja poistui lavalta.

Turvamiehet eivät Axl Rosen pyynnöstä huolimatta poistaneet henkilöä paikalta jolloin Rose hyppäsi katsomoon mukiloimaan kuvan ottajaa.

Marihuanan polttajilla on muita ihmisiä useammin syöpää edeltäviä eli premaligneja keuhkomuutoksia. Ståhlberg oli presidenttikautensa jälkeen vielä kolmesti ehdolla presidentiksi?

Helsinki-Vantaan lentoasema palveli vuonna noin 11 miljoonaa ihmistä? Puolan presidentti Lech Kaczy. Pro anat ovat ihmisiä, jotka pitävät anoreksiaa elämäntapana eivätkä sairautena?

Guy Roux valmensi ranskalaista jalkapalloseura AJ Auxerrea peräti yli 40 vuotta? Jimi Hendrix on monilla konserttitaltioinneillaan jauhanut purukumia samalla kun hän on laulanut? Jimi Hendrixin ainoan Suomen keikan taltionti menetettiin, koska YLE ei pitänyt materiaalia säilyttämisen arvoisena?

Sylvester Stallone työskenteli leijonanhäkkien siivoojana ennen näyttelijäuraansa? Julio Iglesias pelasi jalkapalloa maalivahtina Real Madridissa? Neuvostoliiton johtajan Vladimir Leninin balsamoitua ruumista kävi vuosien välillä katsomassa Leninin mausoleumissa yli 73 miljoonaa ihmistä?

Israelilainen Merkava-panssarivaunu on siitä omalaatuinen, että sen panssarointi koostuu erillisistä levyistä, jotka on tehty irrotettaviksi? Vaurioitunut osa voidaan irrottaa ja korvata uudella? Yhdysvaltain presidentti Andrew Jackson osallistui yli sataan kaksintaisteluun, joista yhdessä hän tappoi vastustajansa? Ronald Reagan ja Gerald Ford ovat ainoat Yhdysvaltain presidenteistä, jotka ovat eronneet avioliitosta?

Vincent van Gogh möi elämänsä aikana ainoastaan yhden teoksistaan? Valon nopeus erikseen kirjoitettuna on nopeus, joka valolla tietyllä hetkellä on jossain väliaineessa. Se on aina pienempi kuin vakio nimeltä valonnopeus yhteen kirjoitettuna , paitsi tyhjiössä, jossa se on yhtä suuri.

Ranska oli vuonna maailman suosituin matkailumaa lähes 80 miljoonalla turistilla. In the Groove 2 -tanssipelissä astutaan jaloilla parhaimmillaan yli 14 askelta sekunnissa. Turku oli Suomen suuriruhtinaskunnan pääkaupunki vain neljä vuotta? Alkuperäisessä celsiusasteikossa vesi kiehui nollassa asteessa ja jäätyi sadassa eikä toisin päin? Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Suomen väkiluku oli heinäkuun lopussa 5 Islannilla, Andorralla ja Costa Ricalla ei ole armeijoita?

Kanadan ratsupoliisi ei käytä hevosia? Thaimaassa kuningas kumartaa munkille, mutta munkki ei kumarra kuninkaalle? Ericssonin kehittämä Bluetooth-teknologia on nimetty kuningas Harald Sinihampaan mukaan? Helsingin metro menee osittain Vantaan puolelle? Suomen kirjakieli on kehitetty latinan, ruotsin ja saksan pohjalta? Tuvalun ainoan lentokentän kiitotie toimii myös maan tärkeimpänä jalkapallokenttänä? Islanti on ainoa nato-maa, jolla ei ole omaa armeijaa?

Helsingin vuoden kesä oli kuivin vuoteen. Sean Connery sai ensimmäisen Bond-elokuvan pääosan esittämisestä palkkioksi dollaria?

Suomen oikeuslaitos vetosi yliluonnolliseen viimeisen kerran vuonna Martinin pirujen tapauksessa. Yhdysvaltain presidentin Harry S. Trumanin nimen S-kirjain ei ole lyhenne mistään nimestä, vaan pelkkä nimikirjain. Casablanca-elokuvassa ei sanota yhdessäkään vaiheessa "Play it again, Sam!

Ampuma-aseuhrien määrä Yhdysvalloissa vuonna oli kpl. Drospirenonin ja b-estradiolin yhdistelmä alentaa veranpainetta menopaussin ohittaneilla lievää verenpainetautia sairastavilla naisilla? Zeppeliinejä muistuttavia mystisiä ilma-aluksia väitettiin havaitun Yhdysvaltain taivaalla jo luvulla?

Helsinki oli alun perin osa Vantaata. Niitä korjaamaan lisätään aikaan silloin tällöin karkaussekunteja, viimeksi vuoden lopulla. Lieksa on Fennoskandian alueella kauimpana merestä sijaitseva kaupunki. Suomessa omistetaan eniten veneitä asukaslukuun nähden. Tiirismaan radio- ja televisiomasto on Suomen korkein rakennelma Viagra kehitettiin alun perin verenpainelääkkeeksi Helsingissä asuu luonnossa vapaaksi päästettyjä lemmikkikaneja Tuulen viemää on yhä kaikkien aikojen kaupallisesti menestynein elokuva, jos inflaatiokerroin otetaan huomioon.

NHL-finaaliottelussa on mitattu dB äänenpaine maalinteon jälkeen? Suomen pienin kunta oli vuonna lakkautettu 0, km² kokoinen Ikaalisten kauppala. Suomen laki sallii eläimiin sekaantumisen. Suomi saa joka vuosi 7 km² lisää pinta-alaa maannousun takia. Filmstudio Babelsberg Saksassa on maailman vanhin suuren luokan filmistudio. Kokemäenjoesta on pyydystetty Suomen suurin kala, kilon painoinen sampi v.

Alankomaat on maailman suurin kasvien ja kukkasipuleiden vientimaa. Suomessa on ennen vanhaan arveltu monien sairauksien olevan kateiden, vihamielisten velhojen, aiheuttamia. Suomen ja Ruotsin välinen maaraja on pysynyt muuttumattomana koko historiansa ajan.

Suomen ensimmäinen poliisikoira oli nimeltään "Hektor von der Volmeburg". Länsi-Intia sijaitsee Floridan ja Venezuelan välissä. Aimo Kaarlo Cajander on ainoa suomalainen pääministeri joka on kuollut Eduskuntatalossa. Yli puolella on kuitenkin kotonaan erittäin moderni akvaario.

Loput viisi prosenttia taas joutuu muita useammin salaperäisten onnettomuuksien uhreiksi. Tieteellisiä faktoja päivitetty Keskiviikko Se, että päivät kesällä ovat pidempiä kuin talvella, johtuu lämpölaajenemisesta. Maanjäristyksiä on yhä enemmän. Se johtuu siitä että maan kuoren alla oleva öljy ei ole tarkoitettu autojen moottoreihin vaan voitelemaan maapallon sisällä olevaa päälaakeria. Kun öljy pumpataan pois, laakeri kuivuu ja rupeaa rahisemaan; siitä järistyksiä.

Ihmisellä on samankokoinen etusormi kuin hänen sieraimensa on. Sahanpuru pitää puita pystyssä. Kun puusta sahataan puru pois, niin puu kaatuu. Jos sidomme voileivän kissaan voipuoli mahaa vasten ja pudotamme tämän paketin vaikkapa metrin korkeudelta, pitäisi tästä syntyä ikiliikkuja. Akkupora ei käy sähköllä, vaan sinisellä savulla. Kun savu on vuotanut porasta, ei se toimi. Savua ei kotikonstein voi jälleen ladata poraan.

Sähkö on sinistä ja sattuu. Miinussähkö on jääkaappeja ja plussähkö mikrouuneja varten. Tuuli johtuu puiden heilumisesta. Mitä enemmän puut heiluvat sitä enemmän tuulee. Vaihtoehtoinen teoria väittää että että tuuli johtuu auringosta, mutta aurinko ei paista yöllä. Puut sen sijaan heiluvat. Talvi johtuu siitä että asuntoja lämmitetään. Jostain syystä aina elokuusta alkaen ihmiset alkavat lämmittää talojaan yhä enemmän ja enemmän. Mistäpä muualta tämä lämpö olisi peräisin - ellei ulkoilmasta.

Kun lämpö siirtyy ulkoa sisälle, ulkoilma tietysti kylmenee, eikä kylmeneminen lopu ennenkuin vasta maaliskuussa, jolloin ihmiset alkavat vähentää lämmitystä. Jos kaikki suomalaiset päättäisivät luopua lämmittämisestä, kuten esim. Maapallo on pyöreä mutta me elämme sen sisäpinnalla. Tästä on todisteena esimerkiksi se, että kengät kuluvat eniten kärjistä ja kantapäistä eikä keskeltä, joka tapahtuisi, jos asuisimme pallon ulkopinnalla. Tiedät olleesi liian kauan Suomessa kun Engineers and scientists will never make as much money as business executives.

A rigorous mathematical proof has been discovered that explains why this is true: The Less you Know, the more you Make. Tehokkuus työpaikalla Sunnuntai Järjestys ja siisteys lisäävät työhaluja.

Siihen antaa apua kuppi kahvia ja viineri. Syvällisiä kysymyksiä Perjantai Pelkäävätkö he, että joku saattaisi siivota ne? Laita sitten sormi toiseen reikään ja kynä toiseen. Näin sinulla on kätevä harppi. Pujota sukkahousuihin ne kasetit, mihin et ole nauhoittanut "Päivän lööppiä", ja jätä ne sukkahousuitta, joihin olet.

Näin nauhat eivät mene sekaisin. Näin saat ulostustasi tarkkailemalla selville kuinka kauan kunkin ruuan sulaminen kestää. Anna omenan kasvaa kesänajan ja poimi se syksyllä puusta. Näin saat ystävät ihmettelemään miten ihmeessä se omena on sinne sukkahousuihin saatu. Tunge palloksi puserretut sukkahousut leikkurin pakoputkeen.

Sauhu ei siitä vähene, mutta pääset eroon vanhoista sukkahousuista. Näin Pietari ei tunnista sinua tai puhettasi, ja pääset Taivaaseen. Voit välttää tämän sullomalla etulyhtyjen umpiot täyteen sukkahousuja. Näin valot himmenevät huomattavasti ja vastaantulevat autoilijat ovat kiitollisia. Sido kahva solkiin kiinni vanhoilla sukkahousuilla, niin meteli vähenee. Sama pätee vara laskuvarjon laukaisukahvaan. Kääri sukkahousut rullalle ja pujota ne sieraimeesi - kyllä siinä hammaslankavaivat unohtuvat.

Tämän voit välttää, jos liimaat sukkahousut postilaatikon kanteen. Hakiessasi postia voit tarttua hampaillasi sukkahousuihin ja avata kannen. Näin molemmat kädet jäävät vapaiksi. Siksi kannattaakin vetäistä pankin ulkopuolella sukkahousut päähän ja rynnätä nopeasti sisään toimittamaan asiansa. Mutta jos lisäät löylyveden joukkoon pari tusinaa käytettyjä sukkahousuja, on tuloksena pitkät ja pontevat löylyt.

Voit välttää tämän, mikäli kaadat kahvinporot käytettyihin sukkahousuihin kun laitat porot suodattimeen. Keittämisen jälkeen on helppo heittää koko pussukka roskikseen. Kokemusten mukaan tämä vähentää kotirauhan häiritsijän kyselyhaluja melkoisesti. Mutta jos pujotat sekä kiekon että mailan samoihin sukkahousuihin, pelaaminen helpottuu kummasti. Kevään tullen voit kerätä sukkahousut ja hiekat talteen ja käyttää ne syksyllä uudelleen. Pujota kellokätesi sukkahousujen jalkaosaan yön ajaksi ja nukut hyvin.

Rinnat eivät edes niin kovin eroottinen paikka ole, vauvalle tosiaan tarkoitettu - maidontuotantoon. Mutta kunhan on terhakat ja pienet, nuorekkaat. Suuret ovat kaukana kiihottavasta. Oikeastaan tulee mieleen se Pekka ja pätlkä sarja mikä se matamin nimi oli siinä? Justiina -tuo Amerikkalaisten naisihanne. Ette, pojut, ymmärrä hyvän päälle mitään. Useimmiten parhaat kyydit saa pienirintaisilta ja isotissiset makaavat kuin lahna. Ei sitä munaa tissien väliin laiteta vaan sinne pimppiin. Kai tiedätte, missä se sijaitsee?

No sit ku säkin pääset iso tissisen naisen alle kun nainen rastastaa heppis päällä niin et ne taivaalliset isot rinnat heiluu siina edessäs niin tiedät mistä täällä puhutaan.

Tiäkkö kuule aloittaja, kun sain isoa, niin se pieni ei kyllä tuntunut yhtään miltään sen jälkeen. Olen nainen ja mun parilla ystävällä tosi isot tisut. Hauskinta tässä on se, että ne miehet jotka näitä ominaisuuksia hakee,on yleensä sieltä tyhimästä päästä. Sorry,,mutta vois niin, kuin verrata blondeihin: Voli vattu mitä ihme juttuja suatana, kurvalla korville tollasia pellejä!

Kyllä se on hyvä pillu joka kiihottaa, jos pillu on joku karvanen skontsakasaa niin kyllä halut lähtee Vattu kurpa rinnoilla mitään tekemistä. Ihme onnettomia pienipällisiä miehiä varmaan tollasia sepostaa. Sinä suatanan pieni kalunen mies jotka et osaa siittää kuin tyttöjä etkö suaatana tajua että piiilllu ratkasee, ja slaikkari, ja miten sitä käyttää. En voi muuta kuin ihmetellä niitä ihmisiä jotka tuhoavat kehonsa sellaisilla tuotteilla jotka "eivät ole" kehon omaa lihaa ja verta!!!

Sitten jokainen tietää kun sairauskierre alkaa ja mikään EI enää tehoa. Toivottavasti järki voittaa ennen kuin on myöhäistä Voi noita poikia, jutut niillä on kuin kansakoulussa aikanaan. Sitten vasta tietää, millainen on hyvä nainen, kun on ollut 40 vuotta naimisissa tämän kanssa, silloin sen pojat tietää. Mies voi olla naisen kanssa naimisissa 40 vuotta, mutta ei tietenkään saman!

Tokihan se pitää päivittää 10v välein nuorempaan. Muutoin haiskahdat röllille ja pahasti. Isotissistä voi ainakin panna tissien väliin, jos suostuu puristamaan. Älä stressaa, koko aloitus on luultavasti pelkkä provo. Pienirintaiset naiset ovat seksikkäitä siinä missä isotissisetkin. Täällä on paljon epätoivoisia miehiä, jotka eivät ikinä saa naista ja sitten katkerana yrittävät iskeä naisten heikkoihin kohtiin. Tai niihin kohtiin mitä itse kuvittelevat olevan heikkoja kohtia.

Miehet tykkää kaikista rinnoista. Mulla on ihana nainen, jolla on D75 rinnat normisti. Nyt hän on ihanasti raskaana ja voi jessus, on häntä hyvä naida. Pahoinvoinnit ovat ollutta ja mennyttä ja halut ovat molemmin puolin kauheat.

Paljaalla pohjaan asti joka kerta ja ne rinnat.. Isot rinnat ovat mun juttu kyllä, tosin pienirintaisillekin ottajia onneksi on, joten kenenkään ei tarvitse tästä mieltään pahoittaa! Laanodavinski from f 7. Kyllä tuo menee iän myöten ohi. Vanhenpana kelpaa kaikki ja hei ne isot on vanhempana aikas ikävän alhaalla!

Ihan ymmärrettävää, eri ihmiset kiihottuu eri asioista eikä se välttis ole oma valinta. Sama juttu ittelläni, isoon kaluun ku on tottunu niin ei enää pienempi edes normaalikokoinen kiihota vaikkei niissä ennen mitään vikaa ollutkaan. Sä oot poika saanu skidinä liika vähän tissiä, siitä kaikki johtuu.

Daba-dim-daba-dam- Ole hyvilläs jos oot päässy seksistä eroon, voit vaikka senkin ajan käyttää hyödyllisesti. Hyvän mallin saat omasta päästäsi. Mitens isorintaiset miehet, kiihottaisko ne sua? Itse pidän pienistä rinnoista. Isot ovat ällöttäviä juuri siksi kun ne ovat löysät ja lilluvat.

D nyt mulle kyllä kelpais pienempirintainenkin, noi isotissiset on yleensä isokoisia muutenkin ja se nyt ei ole mitenkään eduksi elämässä.. Haiskahtaa provolta tämä kin aloitus. Se tuttu perjantai-illan trolli Miksihän muu läski ei ole yhtä kiihottavaa? Jhuu mikä juttu olen saanut kumpiakin ja se jolla oli pelkät nännit voi että mikä kyyti en tule enään saamaan sitä ikinä.

Tits and Chesthair 7. Tässä yks ilta kun riisuin liivit poikke ovulaatio lähellä ja mies sattu oleen lähettyvillä ja sanoin että tuuppas tänne Mies tuli ja halattiin niin että miehen lihaksikas rinta karvoineen tuli vasten mun isoja rintoja ja kyllä me molemmat tykättiin Kumma juttu että aina arvostellaan naisten etumusta..

Mutta silloin täytyy olla omat kompleksit hiukan vinossa, Entäs miehet OIkeanlainen nainen suurentaa mun värkit ihan luonnollisesti! Täytyy kyllä sanoa, että sen jälkeen kun sain isoa melaa, en ole kiihottunut pikku vehkeistä alkuunkaan.

Isoa haluaa koko ajan lisää, pienen kanssa lähinnä toivoo, että loppuis jo. Nyt tais pikkutissi katkeroitua ; voi voi. En tiedä näistä paljoa Joo ja mä en suostu sekstaamaan kuin valtavan jättimelan omaavan miehen kanssa, ison makuun kun on päässyt niin prinssinnakit ei jaksa enää kiinnostaa. Mut kai sulla on helvetin isot meijerit sitte? Jos on lusikalla annettu, turha vaatia kauhalla, sano.

Mul on jättiläisk y r p ä ja olen täten oikeutettu tietynlaiset standardit täyttäviin megahinkkeihin. Ei oo käyny niin kuin aloittajalle, mut jos tuo on sun juttus, niin mikä pakottaa sua olemasta tekemisissä nimenomaan isorintaisten naisten kanssa?

Se on hieno asia Suomessa, että meillä on vapaus valita kumppanimme, niin ystävyyden, seurustelun, naimisiin menon kuin seksinkin suhteen. Ja tätä valintaa saa tehdä sekä fyysisten että henkisten periaatteiden valossa. Itse pidän naisten pepuista. Sinä suatanan pieni kalunen mies jotka et osaa siittää kuin tyttöjä etkö suaatana tajua että piiilllu ratkasee, karvaton, ja slaikkari, ja miten sitä käyttää.

Miksihän tuonne ylös on nostettu aina joku keskustelu joka koskee jotenkin tissejä? Tämäkin teksti aivan turha, eihän tuohon ei oikein voi edes kommentoida mitään kun nuo koko-jutut on ihan makuasioita. Isot tissit kunniaan 7.

Nykyisellä naisellani on E75 silikonitissit ja ne on tosi luonnollisest. Heiluu ja hölskyy niinkuin luomutissitkin. Niitä on kiva puristella ja upottaa naamansa niihin ja kouria niitä irstaan himon vallassa. Nyt kun menen baariin yksin ja kattelen naisten tissejä niin kyllä on pieniä voi äiti.

Vaikka olis kuinka hyvä perse ja kivat kasvot niin ei vaan kiihota jos puseron alla ei näytä olevan juuri mitään. Kyllä ne isot tissit vaan naisen tekee kiihottavaksi. Siis meitsi ei ees kiinnittänyt mitään huomiota mun isorintaiseen tyttöystävään ennenkuin mun kaverit alko jauhaa siitä.

Mulle sillä ei oo mitään väliä. Isot luomuhinkit on lyömätön juttu verrattuna muunlaisiin. Haluaisin pitää yhtä paljon kaikenlaisista naisten rinnoista mutta minkäs teet. Täytyykö minun tuntea itseni ihan urpoksi tän takia? Yritän olla kyttäämättä isorintaisen naisen etumusta jos sellainen on lähistöllä, mut ei se ole aina ihan helppoa. Naiset saa tykätä isoista mulkuista jos tykkäävät, jopa isommista kuin mulla on.

Tuo on luonnonlakien määräämä juttu ja on kummallista että isoista tisseistä pitämistä ajatellaan jonain ongelmana tai vajavuutena. Ikävä tuntea kuuluvansa jotenkin vähemmistöön tässä asiassa. Luisevan laiha muodoton naisvartalo tuo mieleen lähinnä 11 -vuotiaan pojanruipelon, mikä on minulle totaalinen turnoff, onneksi. Sit ihmetellään kuinka sairaita pedofiilit on kun tällaisia ihanteita on saatu luotua.

Ei kai tuo ole mitään ihmeellistä. Jotkut tykkää mistä mikin. En ole kuullut arvosteluja jurikaan. Rehevät naisvartalot ovat kauniita. Et siis kuulu vähemmistöön! Kyllä kauniskasvoinen, rehevä, ja kaunisvartaloinen nainen sytyttää miehen! On ollut isoa ja pientä rintaa mutta aina ekaksi asia on se nanen saa ison orgasmni. Sitä varten me urokset olemme ja joku kutsuu meitä miehiksi.

Hoitakaa niillle naisille se iso O. Meikäläinen saa aina enkä ole naisten orgasmeista kysellyt, se on heidän asiansa. Saavat tai eivät saa, ei kuulu minulle. Eipä ole valitusta panohommista kuulunut, useimmat tahtovat nähdä useamminkin.

Ei vaan kaikkia millään ehdi panna, uusia naisia tulee ja menee. Mitä tulee rintoihin niin kaikenlaista on nähty, hyvin pientä ja jättikokoista, kaikkea siltä väliltä.

Isoissa rinnoissa on se ongelma että monesti ne roikkuvat. Nuorellakin naisella voi olla riippurinnat, ei hyvä.

Ja sitten kun mennään 35 vuoden huonommalle puolelle niin lähes kaikilla riippuu. Summa summarum, isot on hyvät mutta ei saa riippua. Riippurintoja paremmat ovat pienet mutta terhakat. Paitsi että oli rinnat millaiset tahansa niin hyvä perse pitää olla koska takaapäin on paras asento. Niissä haisi kesäisin mieshiki Nyt kiinnostaa enemmän sellaset pienehköt törrötissit;. Toosa on lapsensaatikapine, eikä rinnat. Stanan pöydänalla kasvaneet hipsterit!

Pelkään että mulle käy samoin jos saan joskus treenattua persettä. Kerran oli täydellisyyttä hipova perse muijalla, mutta onneksi oli niin löysä, että en siihen jumiin mielessäni jäänyt, vaikka kaiholla muistelenkin. Taas täällä säätää munattomat kollit seksistä ja sen paremmuudesta! Onlkohan noilla kokemusta seksistä muualta kuin noilta xhamsterin sivuila!!!

Seksin hyvyys ei ole kiinni rintojen tai muidenkaan vempaimien koosta. Kokeilkaa seksiä joskus oikeiden naisten kanssa niin voitte verrata onko nainen parempi vai se kätenne Voi helvetti teidän puheitanne!!!!!

Panen rintojen välii 7. Minä olen ihan kuumana juuri isoihin rintoihin ja jos nännit vielä isot niin ei voi mies saada parempaa. Mulla on paljon kokemusta isoista rinnoista ja eräällä naisellani oli nännit minun peukalonpään kokoiset ja kovat, siis voitte kuvitella millaisen orkun sain aina niitä imiessäni: Isot rinnat saa kyllä penikseen verta kertymään. Kadulla kun vastaan tulee nainen isoilla rinnoilla niin kyllä housuissa paisuu kalu, ei sille vaan voi mitään: Tykkään hieroa isoja rintoja ja erityisesti imeä kovia nännejä: Isot tissit on myös mun juttu On se kyllä perkeleen hyvä, ettet kiihotuksissas ajele autolla niiden ainoiden isotissisten naisten yli.

Peittäkää naiset rintanne, ettette jää auton alle. Lukekaa tuolta isojen rintojen mahdista. Jos osoite ei toimi niin kopioi hiirellä se osoitelaatikkoon. Voi pojat, vauvavaihde jäänyt takaraivoon kytemään. Pitäisikö teidän hakea joku vakihoito, ellei jopa tyttöystävä jolla on ne sopivat rinnat, ettei aina tarvis vongata?

Olen saanut todella isorintaistakin, eikä edes olleet mitkään riippapussit. Mukavathan nekin oli, mutta käteensopivat on silti minusta paremmat. Juuri näin,käteensopivat ovat parhaat ja sopivankokoiset kuten myös sopivan "tirheät". Täytyypä sanoa, että onpas pinnallista porukkaa täällä. Kyllä ei pienimunaiset kiihota pätkääkään!!!

Kerran kun on isoa saanut sisäänsä, niin pikkupilit saa mennä sinne mistä on tulleetkin! Miehet haikailee isoista tisseistä vaikka niillä itsellään ei ole tarjota muuta kuin pieni riippuva nahkapötkylä.

Pienirintaset naikkoset on nii vihasia: Oliko se Turkulainen Aija? Hyi noita tissejä, jotka joku linkitti. En ikinä haluaisin tuollaisia rintoja itselleni. Tästä tuli elävästi mieleen se kun mä olin vielä lukio aikoina salaisessa panosuhteessa yhden portsarimiehen kanssa. Se oli salainen siks, koska se oli mua 20v vanhempi enkä olis koskaan kehdannut kertoa mun kavereille et panen sellaista miestä!! Se oli just pitkä ja kalju.

Ja ennenkaikkea sillä oli aivan sairaan kokoiset kaikki sen lihakset! Siis uuuuh, sitä vartoaloa, kun se vielä oli ympäri vuoden ruskettunut ihan oikeaa aurinkoa, sillä oli varaa käydä monta kertaa vuodessa etelässä.

Kaikki tietysti haluaa tietää sen munan koon Mut kyllä se oli parasta kun seksin aikana sen lihakset supisteli työntöjen aikana ja se kun olin niin valtavan pieni sen syleilyssä.. Seksi oi sellaista et tuntu aina et räjähdän nautinnosta ja sitä vaan piti saada vähintään kerran viikossa.. Kaverit ihmetteli joskus et missä mä oikein käyn kun aina oon sen jälkeen niin hyväntuulinen Mut en voinut ikinä kertoo TÄÄ suhde vei mut taivaaseen Mut ok just se tässä on että kun poikaystävää pitäisi löytää ihan vakituista oman ikästä niin ei niistä riukuvarsista mua kukaan kiihota!

Ne on niin säälittäviä kun ne luulee olevansa miehisiä kun ne 3 krt viikossa käy salilla vähän räpeltämäss mut ei ne siitä mihinkään kasva ne niiden mini lihakset. Ja munat on niin pieniä et lähinnä naurattaa.

Ei siitä seksistä tuu mitään ja sit ne ihmettelee miksen halua seksii. Kyllä mulla on himoja ja haluuun ihan sairaasta panna , mut pitää olla kuuma mies vaan Miten voi ikin perustaa ees perhettä kun en kostu enää normi miehistä: Jatka ppken kanssa 8. Ehkä hieman erillainen vastine nannna nananaaalle Olen keskiverto miestä pienempi mies ja näiltä osin suurin osa naisista ei noteeraa lainkaan.

Luonteeltani taas mies, joka ottaa aina tilanteen haltuun. Vahvuus jonka vasta myöhemmin olen huomannut on empaattisuus joka auttaa nopeasti aistimaan mitä toinen kokee ja haluaa. Nyttemmin eronnut 10 vuotta kestäneestä liitosta. Vaimo oli vajaa 10cm pidempi alpha naaras jonka kanssa seksiä lukuunottamatta liitto oli yhtä taistelua. Eron jälkeen sanoin että hän tarvitsee vähintään kaksi rakastajaa. Ja näin kävikin parhaimmillaan on ollut ilmeisesti kolmekin ja tiedän hänen olleen erittäin tyytymätön.

Asia kyllä onnistuu ilman suurempia lihaksiakin jos on taitoa. En ymmärrä jos parhaan nautinnon saat sitoumuksettomasta seksistä poken kanssa, lienee turha haikailla muuta. Tuskin poke jättää 20 vuotta nuorempaa rakastajarta. Ei se rinnoista ole kiinni!! Hitto että näin keskellä yötä repesin kun luin teidän juttuja.

Viimeisin kirjoitus on paras. Me naiset halutaan ympärileikattua megakalua, lihaksia ja pituutta. Ei halua seksiä muuten jos ei ole sullakaan mitä tarjota ap. Ei elämä voi olla seksin takia pilalla. Että kun sivusto on täynnä tyhmiä juttuja. Ei tiedä itkiskö vai nauraisko kun näitä lukee koska ihmisten typeryydellä ei tunnu olevan mitään rajaa. Pata vanha porvari 8.

On harvoja asioita, joissa arvostan luomua. Rinnat ja punaviini kuuluvat niihin. Luomu punaviini on kertaluokkaa vaikeampi kuin perus teollinen tuote. Onnistuessaan, siinä on kuitenkin sellaista syvyyttä, jota ei ole parhaissakaan tavallisissa.

Luomurinnoilla on kiva leikkiä. Ei ole väliä, ovatko isot vai pienet. Naisen rinnat vapaana ovat haluttavat koosta riippumatta. Se on sama, kuin isokullisen miehen kanssa! Pienikullinen ei jaksa kiinnostaa, kun on isoon tottunut. Joten olen mieluumin yksin, kuin lähden pienen pippelin kanssa seurustelemaan Joo, juon vain luomumaitoa.

Ei oikeasti, hyvää päivää. Mielestäni kertoo aika paljon ihmisestä jos elämä pyörii rintojen ympärillä. Yhy nyt elämä pilalla. Sulla tuo on selkee fetissi, vähän niinku kumisaappaat jalassa oltava naidessa eikä sellaseen taida olla lääkettä pakkomielle mikä pakko.

En ees lukenut meijerin tekstii, mut oli isot tai pienet ryntäät, aidot luonnolliset tisut on parhaat! Munkin mielestä miehellä pitää olla ainakin sellanen 30cm kalu, et alkaa ees pikkasen kastuu ; Kattelen joka päivä kuvii sellasista Miehetkin vois vähän ajatella et jos nainen ei anna niin olisko niiden pili vaan liian auttamattoman pieni ; kyllä se mehukas makkara on aina se jokin Jos sanoo rakastavansa isoja rintoja, seuraa kasa miinuksia ja aivan pataluhaksi haukkuminen sekä isojen rintojen ällöttävyystä meuhkaamista.

Jos sanoo rakastavansa pieniä rintoja, seuraa kasa plussia ja fiksuksi kehumista ja pienten rintojen ylistämistä. Kukaan ei näe tässä mitään ristiriitaa? Toisekseen, rinnat eivät ole vain lasten imettämistä varten. Selittäkääpä miksi nisäkkäillä ei tapaa olla rintoja vaan pelkät maitoa tuottavat nännit? Miksei muilla kädellisillä ole niitä? Pelkät nännit riittäisivät ruokkimiseen aivan hyvin.

Evoluutiobiologien teorioiden mukaan rinnat ovat kehittyneet ihmisnaaraille nimenomaan seksuaalisiksi houkuttimiksi, joidenkin teorioiden mukaan jäljittelemään pystyasennossa käveleville apinoille siis ihmisille pakaroita. Oli totuus mikä hyvänsä, jo se että moni nainen kokee rintojen hyväilyä eroottista mielihyvää tuottavana, jotkut saavat jopa orgasmeja siitä, tämä kertoo, että rinnoilla on myös seksuaalinen funktio, ei vain ruokintatehtävä.

Mutta tämä nyt on helmien heittämistä sioille. Ja naiset, kun sadannen kerran samassa ketjussa sanotte, että ette tekään ole halunneet kuin isoa munaa sellaista kerran saatuanne, se ei me enää mitenkään nokkelaa, etenkin kun aloittaja oli ensimmäinen joka vertauksen esitti aiempana ketjussa. Niin, kyllä se evoluutio tarkoitti ne isot munat naisille houkuttimiksi.

Isot rinnat hyvin alkavat roikkua jo nuorena navassa ja käyvät hyvin kärpäslätkistä. Pienet rinnat pysyy terhakoina, nuorekkaina. Pienimunaiset on karseeta katseltavaa, Siis mähän en voi enää ees kaupungilla kävellä, kun mietin vaan miten pieni tollakin miehellä varmaan on!

En kestä sitä myötähäpeetä! Vilkuilen aina miesten haaroväliin ja mielellään vielä kourasen sieltä et saa kunnolla varmistuttua että on aitoa tavaraa eikä vaan jotain pumpulia siellä esim! Käyhän tää työstä etsiä niitä isoja, suomalaisilla on vaan niin onnettomia, mut onneks mun tyttökaverit vinkkas pari tiettyä maata missä niitä kunnon vonkaleita liikkuu! Siellä kun vähän käy nusauttamassa niin halveksunta suomi miehiä kohtaan kuulemma nousee pilviin ; AAAH.

Ja näiden ukkojen takia on syömishäiriöt, kauneusleikkaukset, silikonit jne. Koska toiset tyhmät menevät lankaan tähän. Kun kasvat vihdoin aikuiseksi ja näet mitä elämä todella on ei se elämä pyöri sinun ympärillä, eikä tissien ympärillä, tuolla tapahtuu paljon muutakin ajateltava kuin tissit niin ymmärrät.

Mä en ymmärrä näitä trolleja, onhan se tärkeää, että kiihottuu omasta kumppanistaan. Siksi nykyään onkin hyvä kun voi koemaistaa ennen kuin menee naimisiin. Ja ei se koko pelkästään mitään ratkaise.

Pitää olla tarpeeksi jäykkä ja kova esim. Pituus ja paksuus on tärkeitä et kumpaakin on, mutta jos mies ei saa sitä nousemaan ja siinä on aavistus pehmeyttä niin yäk.

Sit pitää olla isot suonet näkyvissä. Mä en saa ikinä orkkua jos ei se täytä vaginaani kokonaan, Miks menisin sellaisen reppanan kanssa naimisiin tai edes seksisuhteeseen joka ei onnistu mulle orkkua saamaan? Niinpä, kyllä se mies pitää ulkomailta nykyään hakea jos haluaa nauttia. Ja kukapa ei haluis nauttia. Oma nautinto on tärkeintä elämässä. Mun mielestä miehet täällä suhtautuu hyvin siihen tosiasiaan, että todennäköisesti he eivät ikinä saa sellaista naista joka olisi heihin tyytyväinen.

Ihan vaan sen yhden ruumiinosan takia. Miettikää miehet miten vaikeet meillä naisilla on kun meille myydään näitä jätti dildoja ja näiden jälkeen pitäis vielä kelvata oman miehen yli puolet pienempi rääpäle?

Pienimmätkin dildot on monesti paljon paksumpia ja isompia kaikkiin suuntiin kuin miesten tavallinen penis. Mulla itselläni on valtavat rinnat ja miehet aina kuolaa näitä jokapaikassa. Mut mua vaan naurattaa.

Aloittaja toteaa harmistuneena, ettei enää kiihotu pienempirintaisista naisista, kun mielenkiinto on kohdistunut toisin. Isorintaisista pitävät tuppaavat sen sijaan keskittymään isorintaisuuden etuja, pienirintaisia puolustavat kommentoivat voimakkaasti negaation kautta.

Pienirintaisia ei solvata yhtä julmasti kuin isorintaisia, joita yökötellään ja haukutaan vaikka millä kamalilla termeillä. Pienirintaisten puolustajat tuntuvat olevan jotenkin kauhean aggressiivisia ja hyökkäyskannalla, eikä heille riitä se, että niitä pieniä rintoja kehutaan, vaan isorintainen nainen halutaan litistää maan rakoon kaikin tavoin. Isorintaisena olen ulkoistanut itseni "seksiobjektin" roolista jo kauan aikaa sitten, kun kokoa tuli "liikaa".

En voi kuvitella, että tälläisten "utareiden" E75 omistajaa joku voisi pitää aidosti vetävänä. Pystyn miesseurassa naureskelemaan tissifetissille, koska en koe, että omani enää tässä koossa ketään kiihottaisivat. Mielessäni harmittelen, kun olisihan se luonnollisestikin kiva tuntea olevansa haluttava.

Nämä positiiviset kommentit isojen rintojen ihalijoilta täällä ovat olleet tervetulleita siksi, että muistuu mieleen että ihmisillä on erilaisia makuja, ja ehkä jollekin sitä voisi vielä kelvata, vaikkei Madonna-kroppaa olekaan. Nykypäivänä se on vain vaikeaa havaita, kun jokapuolella markkinoidaan vain sitä muovibarbi-imagoa ainoana oikeana. Ei tässä ärsytä niinkään se että isorintaisia kehutaan, vaan se että jollekin ne rinnat on se ainoa joka ihmisessä kiinnostaa.

Vaikka rintani olisi miten täydelliset mua ainakin ällöttäisi siltikin sellaiset miehet jotka haluaisi kanssani suhteeseen vain rintojen takia. Myönnän ettei se ole minulta millään tavalla pois, että täällä jotkut huohottaa isoille, koska itse todennäköisesti en sellaisista miehistä ikinä kiinnostuisi joilla ei muita asioita liiku pään sisällä. Mulla on kai aika tavallisen kokoiset rinnat ja olen aina kokenut että ne on riittämättömät.

Aion varmaan ottaa jossain vaiheessa silikonit eikä mua haittaa että jotkut idiootit sanoo ettei silikonitkaan kelpaa koska mun miehelleni mä kelpaan rinnoista huolimatta ja hän hyväksyy silikonitkin jos ne tekee mut vaan onnelliseksi.

En sanonut missään vaiheessa että vain rinnoilla olisi merkitystä. Mutta sillä on, saako toinen kiimaan vai ei. Väitätkö itse että jokainen mies saa sut kiihottumaan täysin riippumatta siitä millainen hän on ulkomuodoltaan? Moniko senttinen kiloinen pälvikaljuinen herra on saanut sun himot hyrräämään? Kaikilla on omat jutut mitkä kiihottaa ja mitkä ei. Aloituksessa puhuin seksuaalisesta kiihottamisesta enkä mistään vihkisormusten vaihtamisesta. Voi taivas näitä juttuja. Hanki isorintainen naisystävä, mutta katso nyt luonnettakin.

En ihan täysin ymmärrä Milly luonnehdintaa isorintaisista naisita. Ehkä siksi että olen mies kiinnitän erityisesti huomiota otsikossa "sain isorintaista No, otan tämän tosissaan: Naisen rinnat ovat kauniit, koosta Meitä on moneen junaan, niin monella tasolla. Kannattaa välttää sitä että lähtisi mihinkään vakavaan suhteeseen tuollaisen ap: Siis sellaisen jolla on fetissi johonkin tiettyyn ruumiinosaan.

Aina voi sattua jotain esim painon vaihtelut ja ikä voi muuttaa rintoja ja sitten käy niin ettei enää kelpaakaan. Kun suhde perustuu sielunyhteyteen, niin sillä on mahdollisuus kestää senkin jälkeen kun ulkonäkö ei ole enää niin täydellinen. Jos haluaa vain kuumaa seksiä, niin voi olla imartelevaa harrastaa sitä fetissityypin kanssa. Keskustelusta voisi hypätä samalla vastakkaiseen sukupuoleen otsikolla: Sain suurta munaa, pieni muna ei enää kiinnosta!!!

No sulla taitaa olla fetissi näiden rintojen suhteen. Ehdotan samankaltaisen seuran etsimistä netistä. Kiinnostavaa, että rintoja käsittelevä ketju täyttyy peniksiä koskevista kommenteista, kalut kun eivät olleet puheenaiheena tällä kertaa. Sitä paitsi pohdinkin ihan ketjun alkupäässä, mahtaako se tuntua naisesta samalta, jos saa oikein isoa, että tuntuuko sen jälkeen pieni enää missään. En sanonut sitäkään, että pelkästään rinnat merkitsee naisessa jotain, ihan päinvastoin tuolla yritin sanoa.

Sanoin vain että seksuaalisesti iso osa naisista menetti vetovoimansa mun kohdalla sen aloituksessa kertomani tapauksen johdosta ja se oli yllättävää, että maku sillä tavalla muuttuu yhtäkkiä. Älkää olko niin hirveän aggressiivisia ja lukeko kaikkea kuin piru Raamattua kun en aloitustakaan kirjoittanut ketään haukkuen.

Mikä siinä on niin hirveän kamalaa, jos joku mies sattuu kiihottumaan isorintaisista naisista? Eikö isoista rinnoista sitten saa kiihottua ollenkaan? No varmaan just kun suurella osalla suomi naisia ei ole luonnostaa isoja rintoja niin se on uhka jos mies ei enää kiihotu.

En ihan ymmärrä miten tuntematon nainen voi kokea uhkana sen, että joku tuntematon mies netissä kertoo kiihottuvansa isoista rinnoista. Miksi se herättää raivoa, kun ei se kyseinen mies ole oma kumppani eikä häntä koskaan tapaa? Eihän se mitenkään minun elämääni muuta, jos tuntematon nainen kiihottuu vain pyykkilautavatsaisista vuotiaista jalkapalloilijoista tai herätä mitään vihaa, siitä vaan. Miksi siis viha toisinpäin? No ne on yksinkertaisia, eikä ne oo sua varten, koska tekstisi perusteella vaikutat fiksulta oikeestaan harvinaisen fiksulta ihmiseltä.

Ekalla oli 3 seiskaa, teillä muilla on enempi. Eka oli provo, ja hyvä kun näin pitkä juttu seurasi. Tyhmyys ja vainoharhaisuus ovat todella huono yhdistelmä.

Miten tällainen tyhmä keskustelu voikaan pilata jonkun päivän, nimittäin minun. Mitä sitten pitää tehdä kun on ne pienet rinnat, jotka ei ketään kiihota. Vaikka paino mulla nousis niin rinnat ei siitä mihinkään kasva. Kun kukaan ei siis ilmeisestikkään edes vilkaise tällaista pienitissistä, mutta muuten hyvää ja kaunista tyttöä. Eikä seksielämästäkään taida mitään tulla kun ei ole niitä ihania heiluvia isoja luomurintoja, joista kaikki kiihottuu.

Täytyy tyytyä olemaan sitten ilman seksiä ettei tule vastaan pettymystä että mies ei kiihotukkaan ollenkaan muuten seksuaalisesta ja kokeilunhaluisesta naisesta. Kyllähän ne isot rinnat on kaikkein tärkeimmät, ei tarvi kuin istua möllöttää ja miehet tykkää.

Voiko joku kertoa kuinka tässä maailmassa voi rakastaa omaa vartaloaan tai itseään kun täytyy pelätä onko riittämätön. Olen vasta 19 vuotias ja en todellakaan tiedä mitä pitää tehdä että riittää jollekkin. Ja mitä väliä sillä sitten on ottaako nainen silikoni rinnat vai ei, jos ne pienetkään rinnat ei kiihota tippaakaan.

Eihän siinä sitten mitään muutosta tapahdu kun ei tässä maailmassa riitä vaikka minkälainen on. Tottakai siinä tulee mieleen rintojen suurennus, varsinkin jos ei ole ok oman vartalonsa kanssa.

Itselleni on onneksi sattunut kohdalle mies joka juuri minun rinnoista tykkää ja hän on opettanut pikkuhiljaa minulle että ne on kauniit. Kyllä tuonne väliinkin voi lykkiä jos rintoja vähän puristaa yhteen. Kyllä ottaisin isommat tissit jos saisin ja on ne isotkin tissit kauniit. Mutta kun ei ole vain kiva kuulla kuinka moni ei kiihotttuisi pienemmistä rinnoista.

Kaikenlaista sitä joutuu miettimään, kumpa kaikki ei olisi kiinni niin pienistä asioista Kyllä tiedän että on miehiä jotka tykkää myös minunlaisista tytöistä, mutta kyllä se aina sattuu kuulla kuinka riittämätön on, varsinkin kun ei voi vaikuttaa siihen mitenkään.. Kumpa ei tarvisi joka ikinen päivä miettiä tällaisia asioita: Nettikeskustelujen perusteella suurin osa miehistä pitää pienistä rinnoista, sitähän tässäkin ketjussa on tuotu esiin toistuvasti.

Jokainen rintoihin liittyvä keskustelu etenee niin, että muutama mies ilmoittaa pitävänsä isoista, heidät haukutaan täysin paskoiksi, tyhmiksi sioiksi, ja sen jälkeen ilmantuu kilvan naisia ja miehiä haukkumaan isot rinnat rumiksi ihrasäkeiksi ja kehumaan pieniä.

Hyvin vaikea ymmärtää, miten pienirintainen voi kokea olevansa muuta kuin ihanteiden mukainen, kun suurin osa miehistä haluaa sellaiset. Isoista rinnoista mies ei edes saa pitää, minkä tämä ketju osoittaa. Suotta siis annat päiväsi mennä pilalle siitä, että joku tuntematon mies pitää erilaisista vartaloista kuin sinun.

Voisin minäkin alkaa itkeä sitä, kuinka kaikki naiset eivät rakasta silmälasipäisiä miehiä, joilla on ihan tavallinen vartalo ja tavallinen penis, mutta mitäpä se on minulta pois, jos jotkut kiihottuvat toisenlaisista ihmisistä kuin minä? Kyllä yksi fiksu aina miljoona tolloa voittaa. Ninnu kyllä voi olla pikku tisutkin ihan seksyt silloin kannattaa Se lolita tyyli ja hyvä esimerkki jana miartusova.

Myös pikku tisu naisen kannattaa olla vähän lesbo mielinen sillain kuin mies Se vpoi miestä kiihottaa ja nostaa ajatuksia myös anaali kannattaa hheikommin varustetun naisen pitää boonuksena ja hyvä suuhun otto taito.. Tuutustuthan miartusovan filmeihin en osaa linkittää laita goglen ja oma sähköposti osoite voin ottaa yhteyttä.

Miehet on niin sen oman kalunsa vietävissä että ne sitten itsekin yllättyy siitä. Todellisia mansikkeja ja pelkkää ilmapalloa on nykyään vaarallisilla silikoneilla ahdetut povet. Usein asenenettu ulkomailla ja vaarallisia.

Vakuutukset ei korvaa ja voivat jopa räjähtää sisälle. Aiheuttavat erilaisia tulehduksia yms kipuvaivaa. Liian isot rinnat on vain miesten seksisymboli ja naiset luulevatkin olevansa nykyään lehmiä.

Tarvitsevat tukiliivit ja erilaiset lehmän valjaat niitä kantamaan. Turut ja torit 8. Suomalaisten seksualisuus on muutenkin mieleenkintoinen asia. God morgen Finsska http: Isot rinnat ovat mahtavat, seurustelen itse isorintaisen naisen kanssa ei siis mitkään silikonipallot, vaan oikeat rinnat.

Jos vielä joskus seurustelen pienirintaisen kanssa niin taatusti ikävöin aina isoja rintoja, vaikka ennen rintojen koolla ei ollut minulle juuri merkitystä. Mutta kaikesta huolimatta pienet rinnat voittavat silikonipallot Täytyy sanoa että olen onnekas kun olen naiseeni törmännyt, vielä usean vuoden jälkeenkin hänen rintansa aiheuttavat vahvoja tunteita ja paineita alakerrassa.

Jatkan vielä kuin luin ketjua vähän pidemmälle. Tuolla joku pienirintainen sanojensa mukaan muuten nätti ja mukava nainen itki kun ei ole isoja rintoja. Muistakaa kaikki että ette voi saada kaikkea. Toiset ovat laihoja, toiset lihavia, jotkut lihaksikkaita.

Joillain on pieni muna, toisilla isompi. Jotkut ovat lyhyitä, jotkut pitkiä. Jotkut köyhiä, jotkut rikkaita. Itse esimerkiksi olen keskimääräistä lyhyempi, mutta muuten ilmeisesti aika komea ja munallakin ihan kivasti mittaa.

En kuitenkaan itke sitä että olen hieman lyhyt, vaan enemmin olen tyytyväinen muihin ominaisuuksiini. Ja vielä kaikille pienirintaisille naisille: Teille löytyy ihan varmasti mies joka kiihottuu ja nauttii teistä. Nauttikaa siitä että olette naisia, naisten on aina helpompi löytää kumppani. Jos olet ruma pienimunainen mies jolla ei ole kommunikointitaitoja niin asia on hieman hankalampi, ikävä kyllä.

Jos masentuisin jokaisesta tämän tyylisestä naisen kommentista Murehtimisen sijaan totesin että tuo joukko on lopulta aika pieni ja naisia siis riittää minullekin. Aikoinaan naisia metsästäessäni huomasin että pidemmille naisille miehen pituudella ei yläänsä ole väliä. Pienille alle cm naisille ei taas usein kelpaa kuin pitkä mies.

Evoluution temppuja pitää keskipituus vakiona? Sain viime syksynä ensimmäistä kertaa tosi pienirintaisen naisen kanssa seksiä. Se miten ne ei heiluneet, hölskyneet ja hyllyneet kun jättirinnat pannessa ihan holtittomasti. Se miten ne ei läiskähdelleet mun naamaan naisen ratsastaessa. Se miten ei tarvinnut kalua etsiä pehmeiden läskitissien väliin ja miltä tuntui kouria pieniä villin himon vallassa ja painaa kasvot syvälle niiden väliin niin että pystyi vielä hengittämään.

Olen huomannut ettei mua enää kiihota suuririntaiset naiset oikein mitenkään. Yhtä mukavaa, kaunista ja fiksua naista tapailin vähän aikaa mutta niin vaan jäi aina seksi puolitiehen kun en meinannut saada kunnolla seisomaan, kun ei ne suuret tissit vaan kiihottanut tarpeeksi.

Nyt kun katsoo naisia kaupungilla tai jossain niin en vaan oikeen pysty kiihottumaan kenestäkään kovin voimakkaasti kun kaikkien rinnat näyttää niin suurilta ja mielessä vaan pyörii miten intohimoista oli niiden pienten nuppujen kanssa.

Onko kelle muulle käynyt niin että kun on kerran saanut tosi pieniä niin takaisin ei näköjään ole menemistä? Ja kun sellaisia pieniä lolitatissejä ei ole melkein kellään niin mitäs tässä nyt sitten pitäisi tehdä? Isorintaiset ja varsinki silikoni pellet on todella syvältä. En ikimaailmassa koskisi kumitissiin, pumpattavia kumeja saa seksikaupastakin.

Pitihän se arvata että taas viikonlopuksi vedetään joku pil. Näihin ylläpidolla riittää aikaa mutta ei asiattomien viestien poistamiseen.

Isojen ja kiinteiden pyöreiden luomujen lisäksi miksei myös hyvä bubblebutt? Se on varmaan sama kuin kun kerran on saanut oikein kunnolla isoa munaa Ihan vain jos luulit olevasi omaperäinen.

Kiinnostaa rinnoissa nännit ja mitä isommat sen mukavampi niitä on hieroa. Mieluummin DD-koko kuin lauta. Ihan uskomattoman typeriä keskusteluja. Voiks tällästä ees olla. Itse pidän lämpöisesta ja hellästä Naisesta, joka uskaltaa pukeutua naisellisesti. Onneksi meitä on joka makuun. Valitettavan usein isot rinnat tarkoittavat myös muuten isoa, lihavaa naista: Sanoohan naisetkin että "koolla" on väliä,sama pätee myös tässäkin Isorintaiset ovat pelkkiä laskikasoja.

Kumia rintoihinsa tunkevat ei kiinnosta, pitää olla korvienvälissä vikaa, jos väkisin muuttaa ulkomuotoaan jokaisen uuden miesystävän mukaan. Minulle isot rinnat ovat kauhistus. Kouraan sopivat on parhaimmat, ylen ihanat. Suuret roikkuvat ja pullottavat jättirinnat painavatkin paljon.

Kuka niitä ihailee ja kuka mies niistä kiihottuu-lesbotko? Pitää lisäillä vielä itekki kommentti kaikki luettuaan.. Itse tykkään,että on rakkaus ihmiseen jonka kanssa on.

Joku kommentti oli ettei voi olla aloittajan kanssa, miksi pitäisikään olla jos hän haluaa jotain muuta, ei hän katsele sinua jolla pienet Ym.. Tämä vähättelee myös ettei isorintainen olisi vakavissaan jos antaa riisua itsensä.. Toinen ettei voi yleistää,että on läski? On eri luurakenteella olevia,lihasta jos on työteliäs nainen kuten itselläni ihana sopiva kaikin puolin. Itse en löytäny aikoinaan ideaa kokoa J olevista,kiihottavat kyllä,kun nuorella naisella..

Nyt tosi tyytyväinen nykyisen luonteeseen,kauneuteen,vartaloon.. Niiden kokoa en osaa sanoa tai haluankaan.. Tosin tympääntyny olen silikooneihin joita tungetaan jo ylöspäin.. Lisäisin ettei isorintainen ole useinkaan tyhmä, itsevarmempi ja vaikeampi saada, kun ei tartte olla tyrkyllä.. Olen joutunut valitettavasti kokemaan kuinka miestä ei kiinnosta muu kuin seksi ja rinnat.

Ja jos miehellä on joku addiktio näistä, tai siltä väliltä, niin minua ei kiinnosta yksikään tallainen mies.

Haluan täyspäisen miehen jonka kanssa harrastaa hyvää seksiä, en mitään keskenkasvusta poikaa jolla ei ole muuta mielessä kun naisen tissit. Yleensä tällaisen miehen henkinen kasvu on valitettavasti pahasti pielessä ja joutaa minun puolesta vetää hanskaan niin paljon kun haluaa.

Jos elämä pyörii näiden asioiden ympärillä, niin huonosti menee, ja varsinkin ihmissuhde rintamalla. Ei turhaan sanota, että miehillä on putkiaivot. Tällä samalla logiikalla naisten pitäisi etsiä vaan isomunaisia miehiä, väliäkö sillä onko pään sisällä mitään. Niin, jotkut naiset etsiikin isomunaisia miehiä samalla tavalla kuin miehet isoja rintoja ja kauniita perseita!

Tämähän on täysin normaalia, koska kaikki perustuu visuaalisiin aistimuksiin ja kiihokkeisiin! Kukapa meistä ei valkkaisi baarissa jos vastaan tulee joku läski jolla on tissit kuin kärpäslätkät tai sit huolitellun näköinen nainen kuka on osannut pitää itsestään huolta??? Pätee myös miehiin, että naisiin! Se että jos näiden lisäki on korvien välissä muutakin kuin ilmaa, olisi jo melkein täydellistä!

Eli Hyvät naiset ja herrat! Kokonaisuus ratkaisee, jos elämän kumppania haluu, mut jos taas hakee yhden yön panoo, noon parasta kehiin!! Elämä pilalla, kun sai isorintaista naista?

No voit ehkä jatkaa elämääsi, jos menet naimisiin jonkun isoilla rinnoilla varustetun naisen kanssa. Silloin ne ovat läsnä joka päivä ja yö. Kyllä sulla on sittenvikaa korvienvälissä. On paremipi kun vedät kätees. Jatkat vaan samaa rataa vaan kyllä niitä isoja lollaja on koko maa täynnä upeita ja vähemmän upeita. Sopivasti inspiroiden kera naisen pääset alkuun. Ja kun sellaisia isoja ei ole melkein kellään Olipa taas huono provo. Naisella liian löysä reikä? Kiitos Tuukka, kun olet vastaillut näihin kirjoituksiin.

Kiva huomata, että isorintaisesta naisesta kiihottuva voi olla fiksu. Joku ihmetteli kirjoitustani stereotypioista.

Täällä ne läskipuheet ja vähäjärkiset miehet -syytökset on tullutkin monta kertaa jo. Se helppo ja tyrkky? Ihan itse olen saanut kuulla olevani sellainen, että käytän "tissejä aseena" hyötymistarkoituksessa. Absurdi väite, koska jatkuvasti kamppailen sen asian kanssa, etten voi näitä ulokkeita tästä poiskaan ottaa. Isot rinnat väistämättä herättävät huomiota enemmän haluaa niiden kantaja sitä tai ei. Kun siro B-kuppi laittaa päälleen narutopin, hän pukeutuu ihan tavallisesti.

Kun samanlaisen laittaa päälleen muutoin siro neiti E-kuppi, hän onkin tyrkky, joka haluaa korostaa rintojaan ja kerjää huomiota! Jos ei halua pukeutua säkkiin isojen rintojen takia tästä syystä, on oletusarvona, että nainen kalastelee huomiota ja on jotenkin ilkeä pienempiä kanssasisariaan kohtaan. Moni on myös näillä palstoilla tuonut esiin sen, että isorintainen tuo mielikuvan vanhemmasta naisesta. Kuka muistaisi sen, että isorintainen sen paremmin kuin pienirintainenkaan eivät voi luonnollisin keinoin vaikuttaa varustukseensa?

Juuri kuten Tuukka sanoi, miksi juuri pienirintaisuuden puolestapuhujat vetävät hernettä nenään niin kiivaasti ja pienirintaiset ovat masennuksen partaalla, kun tosiasia on, että heille löytyy ottaja paljon helpommin?

Sitä paitsi, silarien laitto on paljon kevyempi operaatio kuin rintojen pienennys, jonka seurauksena voi olla tunnon katoaminen nänneistä ja paljon, paljon enemmän arpia. Se oikea Tuukka ei liene vastannut, eka nikkiin on seiskojen määrä eri joka vastauksessa. Eri persoonia siis ovat Eka viestin kirjoittaja on "ääliö". Tuukka x ääretön 8.

Oletko nyt ihan tosissasi, Sherlock? Että ihan rekisteröimättömässä nimimerkissä oli hiukan eri määrä tiettyjä numeroita ja se kertoo sinulle kyseessä olevan kaksi eri ihmistä?

Siinäpä kaikki, mitä sinun ajatuksenjuoksustasi tarvitseekaan tietää. Isot on jees 8. Mulla on sellanen "ongelma" että mulla pienet tissit ja vedän puoleeni jostain syystä isomunaisia miehiä. Viimeisin oli jo sitä luokkaa että aapuaa! Ja tummaihoiset miehet flirttaa. Eka mieskin oli niin iso että huh. Yksi pienimunainen oli mutta kun tunnustelin sitä niin äijjä ovesta ulos. En vois vehdata jonku pikkupojan kanssa. Siksi ymmärrän että jotku tykkää isoista tisseistä, mäkin isoista.

Mutta tuntuvat vaan isonevan! Pitäiskö ottaa silikonit että sais vaan isoa eikä megaa. Onko se jokin kompensaatio että kun on pienet rinnat niin maailmankaikkeus tasapainottaa sen parisuhteessa isolla munalla. Kerran kun sain isoa munaa niin ei ne pienet enää kiinnosta ollenkaan.

Olet vielä poikasen asteella. Toivottavasti ikä vastaa Sama juttu jos nainen on saanut huippuseksiä taitavalta mieheltä en mainitse isoja, koska he ei yleensä ole taitavia. Aikuisen miehen ja naisen seksi on korvien välissä. Teiniseksi voi olla siellä muualla. Mukava kuulla että isot aidot rinnat kelpaa. Minulla on isot aidot rinnat, valitettavasti koen etteivät ne ole nätit koska vertaan niitä isoihin silikonitisseihin. Omat isot tissini toki roikkuvat ja nimenomaan heiluvat ja hyllyvät, koen sen vähän kiusallisena Vaikka omani siis ovat erittäin isot Omanikin näyttävät tosi hyviltä tissiliiveissä mutta hävettää ottaa liivit pois kun ne sitten roikkuvat.

Olen itse nainen ja pienirintainen. Mutta ymmärrän täysin tunteesi. Itse olen tavannut miehen, joka jaksaa, jaksaa, jaksaa Tykkään itse piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkistä seksisessioista ja aiemmin aina tyypit jaksoi ehkä kerran pari kolme oli jo jotain luksusta. Nyt olen minä se, joka alkaa ihmetellä, miten kauan tuo jaksaa. Seksi on vaan ihanaa, kun sitä saa silleen just kun itse tykkää ja nauttii täysillä.

En edes uskalla ajatella, miten minun kävisi, jos tiemme eroaisivat - olen täysin riippuvainen seksinautinnosta vain hänen kanssaan, kukaan ei koskaan ole ollut puoliakaan hänen veroisensa. Et sinä ole ikinä saanut, kirjoittelet tänne vaan fantasioitasi. Minulle kävi, niin että huomasin kuinka nuo isot rinnat roikkuu yhdellä jos toisella ja ne inhoittivat.

Pienet terhakat taas saa munani täyteen seisokkiin. Siis kukin tyylillään roikkuvat eivät todellakaan kiihoita yhtään. Kyllä minä naisena ymmärrän että noin voi periaatteessa käydä. Samoin saattaa käydä naisella, joka saa isoa munaa, ja tajunnan räjäyttävän kokemuksen, jonka jälkeen peruspippeli tuntuu pettymykseltä! Olet vain väliaikaisesti ehdollistunut liittämään natinnon isoisin tisseihin. Eli ajan kanssa kyllä taas kiihotuksen kohteesi tulee muuttumaan, kunhan tapaat jonkun tytön, josta et vaan saa pidettyä käsiäsi erossa, etkä edes tiedä miksi hänen tuoksu, lanteet, huulet, katse, vyötärö, sääret tms vaan alkaa kiihottamaan sua Ja sitten kun saat kuumaa seksiä jonkun muun kanssa, niin huomaat ettet enää edes ajattele niitä isoja.

Ole avoin mielin naisten ja seksuaalisuuden suhteen. Oot nyt vaan väliaikaisesti fiksaantunut, älä huoli, kyllä se siitä: Kiitos asiallisista kommenteista, mukavaa että niitäkin on mahtunut mukaan. En malta olla kommentoimatta vielä, että jos isoista rinnoista kiihottuva mies on "henkisesti keskenkasvuinen" ja "pikkupojan tasolle jäänyt" luuseri ja ääliö, joka on vain äidin tissiä vailla, eikö saman logiikan mukaan pitkistä, lihaksikkaista ja rotevista miehistä kiihottuva nainen ole pikkutytön tasolle jämähtänyt lapsiaikuinen, surkimus ja pölvästi, joka haluaa takaisin isin turvalliseen syliin, koska ei ole osannut aikuistua ja oppia huolehtimaan omasta turvallisuudestaan?

Kumpikaan väite ei ole minusta tosi, mutta en pidä sitä kovin pahana, jos mies hakee runsaasta povesta samanlaista turvan tunnetta kuin nainen ison miehen kainalosta. Hyvää naistenpäivää kuitenkin kaikille rintojen kokoon katsomatta! Jos olet oikea aloittaja, teit ISON virheen ruvetessasi asiaa retostelemaan täällä.

Jatkat vaan ihan hiljaa isojen tissien etsintää. Luomuna niiden mukana valitettavasti aika usein seuraa myös muulta iso ja pyöreä tyttö. Silikonit on erikseen, mutta ei normaali tyttö teetä mitään megatissejä nykyisin. En kiihotu vain lihaksikkaista ja rotevista miehistä. Silmänruokaa tosi, mutta ei siitä ole seksi kiinni, kuten sai sun eka viestistä kuvan, muut ei nostata munaa, kuin isot tissit.

Itse isotissinen, kokoa G luomuna. Antaisin pois heti jos voisi. Läskiä löytyy muualtakin kuin tisseistä. Vali vali vali 8. Huono itsetuntosi pilaa naistenpäiväsikin ; Ei ole muiden syy, katso peiliin. Näitä herneen nenään vetäjiä riittää aina.

Kaikki on aina muiden syytä ;0. Oikeasti yritin kommentoida tätä isotissiä kaipaavaa kaveria, Tissit on isot, liivien löytyminen vaikeaa, niskat kovilla, siinähän se vaikeus ja draama.

Ei itsetuntoni ole mitenkään huono, ja naistenpäiväkakkua on syöty. Harmi vaan että olet aika monen naisen naistenpäivän nyt pilannut.

Homoseksuaaliseen keltainen ruusu helsinki posliini kalu

Kipu orgasmin jälkeen kalu täynnä homoseksuaaliseen spermaa