Onko 31 vuoden ikä ja kaksi koiraa ja keskitason ulkonäkö sellainen yhdistelmä, että valinnanvara miehistä ei enää ole niin suuri. Lisättynä vielä seikalla, että on kertonut seksiseikkailuistaan julkisesti. Voisi sanoa että MA tuli ryminällä alas, ja ainoat ottajat parisuhteeseen ovat enää ATM-tason aisurit, sekä tietty vonkaajat.

Nettiversiosta en pääse näkemään kuin videon ja sitäkään en pysty kuuntelemaan. Aloittajan lainausten perusteella kuitenkin ihan normaali tausta, kuten lukemattomilla saman ikäisillä miehilläkin.

Nuoruuden suhde, sen jälkeen nautitaan sinkkuelämästä, kunnes ollaan valmiita sitoutumaan vakavasti. Itse en voi hyväksyä naista joka on "nauttinut sinkkuudesta" lukuisten kyrpien muodossa.

Silloin sinä etsit naisen, joka on kokematon, ei siinä sen kummempaa. Ei kukaan pakota valitsemaan kokenutta naista, mutta tuo kauhistelu ja paheksunta on todella lapsellista. Elävässä elämässä ihmisillä on elettyä elämää, kokemuksia. Se, että kourallinen kokemattomia kolmekymppisiä miehiä vaahtoaa tällä palstalla siitä, ei muuta maailmaa miksikään. Paino oli sanalla "lukuisten".

Ei tarvitse olla kokematon, mutta seksikumppaneita ei saa olla enemmän kuin varpaita. Jos nyt vakavasti kommentoidaan, niin tokihan on painotuseroa siinä, miten kukakin sinkkuelämästä nauttii. Kun tietää, että on sinkku eikä ole kiirettä, voi heittäytyä ihastumiseen ja viettää aikaa mukavan tyypin kanssa vaikka ei ehkä kuvittelisikaan saavansa tästä loppuelämäksi kumppania. Se on aika eri asia kuin satunnainen seksi satunnaisten ihmisten kanssa seksin vuoksi.

Ainakaan minun korvaani juhliminen ja pelkkä paneminen ei kuulosta yhtä kokemusta kerryttävältä kuin vaikkapa kesän viettäminen kivan tyypin kanssa. Molemmista tavoista toki kertyy kumppaneita määrä, joka vaikuttaa jonkun mielestä paljolta tai liialtakin. Ja huomaa että nainen oli tässä vaiheessa 25 eikä 19v joka on haltioissaan kun useat miehet pörräävät ympärillä baarissa. Ja niin, nyt nainen on 31v ja vihdoin valmis sitoutumaan - oletettavasti sellaisen sytyttävän ja menestyvän miehen kanssa johon ei rahkeet tuossa iässä riitä.

Lukemattomat miehet ovat eläneet samalla tavalla. Ei se heille ole ongelma. Useimmat miehet eivät yksinkertaisesti mieti muita miehiä "ähkimässä" tyttöystävänsä päällä. Eivät he kysele, monenko kanssa nainen on ollut. Tämän palstan maailmankuva on aivan omaa luokkaansa, tuolla ulkopuolella eletään ihan eri ajatusmaailmassa. Tuo nainen kertoo historiastaan julkisesti ja se karsii varmasti hänestä kiinnostuneiden miesten joukkoa, mutta ihan varmasti hän saa haluamansa kaltaisen miehen ennemmin kuin keskivertopalstalainen löytää itselleen naisen.

Eli tämä nainen toteuttaa vuotiaaksi!!! Että oikeastaan oiskin kiva niinq vakiintua jonkun kanssa. Tai no ei välttämättä. Ei kun kyllä sittenkin. Ilmeisesti tällaista elämänkokemusta ja syvällistä filosofiaa pitäisi arvostaa jotenkin? Ja sopiva pari näin monipuolista ja mielikuvituksekasta elämänkokemusta hankkineelle naiselle olisi sporttinen, menestynyt, määrätietoinen mies joka tietää mitä haluaa?

Lukemattomat miehet nimen omaan eivät ole noin eläneet. Jokaisella naisella on mahdollisuus noin tahtoessaan elää, mutta läheskään kaikilla miehillä ei. Sen verran olen suosittujen miesten kanssa keskustellut ja tiedän heidän naismieltymyksistä, että he kutsuvat tuollaista naista nimellä panopatja ja lutka. Ei naisen seksuaalinen kokemus nosta hänen markkina-arvoaan millään tavalla, vaikka itsellesi niin kovasti yrität vakuutella. Mutta femakolta nyt on mahdotonta odottaa rehellisyyttä, sen sijaan todistetuksi tulee tämä vanha teesi jonka mukaan kielletään naisen seksuaalinen valta tai ei tunnusteta muiden miesten olemassaoloa kuin ytmien.

Seksi on naiselle onnen ja saavutuksen kysymys, eikä mikään saavutus! Ja sinkkumiehen elämään saadaan lisää panemista sillä, että sinkkunaiset istuu yksin kotona? Minun mielestäni pitäisi olla juuri paljon enemmän tuollaisia naisia, jotka ovat liikkeellä jatkoille-seksi-suihkuun -linjalla. Rönkkis ja sen blogihan on ihan paras. Suhtautuu asiaan humoristisesti, mutta samalla aidon tuntuisesti ja vaikuttaa välittävän ihmisistä.

Se on aika harvinaista, kun aiheena on seksijutut ja suhteen etsiminen. Mielestäni noita juttuja voi hyvin lukea vaikka se "palstamies", sillä niissä ei tuomita ketään tai asetuta muiden yläpuolelle. Tuo on hyvä testi; jos saa negatiivisen vaikuteltan, kannattaa miettiä omaa asennettaan.

Nyt nainen on sitten mielummin yksin kun ei kelpaa tasoaan paremmille miehille kuin seksiin ja parisuhteeseen ei oman tasoinen mies kelpaa. Ei millään pahalla super-atm, mutta kuulostat rikkinäiseltä levyltä. Ei millään pahalla outsider1, mutta kommenttisi on täysin turha.

Bloggaaja on mielestäni keskitasoa heikomman näköinen ulkonäöllisesti ts. Bloggaaja ei tarjoa mitään sellaista mitä joku toinen nuori, kauniimpi, selväjärkisempi, lähtökohtaisesti jo elämästä nuorempana enemmän tajunnut yms. Näistä kohdista 3 on ehdottomasti merkityksellisin. Tuosta naisesta näkee päällepäin kaikesta bloggailusta ja jutustelusta huolimatta, että hän on samanlainen kuin kuka tahansa joka miettii noita asioita vähemmän, mutta joilla on myös tietyt arvot liian hakusessa.

Jos hän kelpuuttaisi objektiivisesti arvioiden oman tasoisensa miehen, hän olisi suhteessa hyvin nopeasti, mutta tuntuu että hän haluaisi vain etsiä ja paljastaa itselleen jonkun "sinkkuuden ja deittailun perimmäisen totuuden". Vaikka itsekin syyllistyn narsistiseen ja pseudosurkuttelevaan itsesääliin tilanteissa missä olen ihan tyytyväinen, en ainakaan dokumentoi näitä ajatuksia nettiin.

Tuolle naiselle sinkkuus on selkeästikin joku ongelma, vaikka hänen bloginsa tuntuisi olevan olemassa vain vakuuttamaan ettei se ole. Tällä hetkellä kuvittelee että tulee onnelliseksi siitä että pitää kriteereitään korkealla ja toistelee ettei oikeastaan etsi mitään, vaikka blogi on verhoiltua märinää siitä miksi mitään ei tapahdu sinkkuudelle.

Minusta tuollaiset antavaiset naiset on ihania. Nätti tyttö, jonka kanssa on varmasti kiva peuhata se yksi yö. Enemmän vaan tuollaisia naisia Helsingin yöhön niiden epätoivoisten "sen oikean" etsijöiden sijaan. Tuollainen paneskelu olisi ok. KT-miehelle parisuhde on ainoa keino saada seksiä.

Käy salilla ja hanki kunnon lihakset, panosta hyvännäköisiin vaateisiin niin alat sinäkin saada pesää. Noilla asioilla ei ole mitään tekemistä saannin kanssa. Onko joku nauttinut RomanttisenPillerin? Itseisarvona random miehen haba no sen voin myöntää että jos joku vetää oheistuotteita ja saa näyttämään itsensä Arskalta Conanin aikaan niin jos ei scoraa niin ei ole fyysisesti mies ei tuota saamista vaan se lisää miehen markkinallista vetovoimaa.

Ne naiset joille se bodaamaton mies ei vetoa, alkaa bodattu mies kiinnostaa kuosissa ollessaan. Vaatteethan ovat nimenomaan osa peacock-pakettia. Bodarijyystäri menee kuluneet levikset ja wifebeater-paita päällä yökerhoon ja siitä muotinaisen kanssa jatkoilleen. Onko siinä jotain mullistavaa? Mikä on näiden miesten laatu? Onko juristia, lääkäriä tai lentäjää sitoutettu? Mitä uutta on siinä että naisen limaläven ympärillä kyllä riittää osallistujia satoi tai paistoi vasemmalta ja oikealta?

Siten perinteiset ytmit alkaisivat tuottaa inflaation suomalaisille nykyisille YTN-KTN-naisille koska valkkaisivat seksikkäämpiä ulkomaalaisia naisia ja nämä suomi-naiset eivät enää voisi asettaa Audi-ok-talo velvoitteita miehelle parisuhteeessa kuten nykyään. Miksi se varakas ja hyvä supliikkinen mies ei ole iki-sinkku?

Olen tosiaan romanttinen l. Nainen ei ole koskaan antavainen. Nainen ottaa aina ja mies antaa. Huvittavia miehet kun kuvittelevat olevansa se "iskevä" osapuoli. Suomalaisten pitäisi naija paljon useammin.

Taitaa olla homo tuo ns. Melko vaatimattoman näköinen nainen. Varmaan joutunut tasopsykoosiin tuossa, kun nussi kymmenien miesten kanssa ja luuli sitten, että saa suhteeseenkin yhtä komean ja hauskan. Näin käy monille taviksen näköisille käytetyille portoille. Nainen kuuluu aina korkkaajalleen, mutta me miehet joudumme unohtamaan ja antamaan anteeksi tämän kauniin naisen kanssa. Näin ei tapahdu rumilusten kanssa vaan tuo ties monenko miehen käyttämä saastainen portto tule olemaan sinkku jos tuota termia voi ikääntyvistä portoista käyttää vielä seuraavankin kuuden vuoden kuluttua.

Joitakin asioita ei vaan saa sanoa ääneen. Tämän naisen ainoa vaihehto on epätoivoinen ATM-aisuri joille hän parhaat teinivuotensa nauroi ja sääli. Karman herätys tulee olemaan karu. Näin se asia nyt vaan on kun rehellisesti ja suoraan asia sanotaan.

Nähtävästi asiaa ei ole vieläkään jankattu tarpeeksi kun ei ole vieläkään sinne kaaliin uponnut tai ainakaan haluta asiaa myöntää. Eiköhän likka löydä ihan normaalin, menevän, positiivisen, sporttisen miehen ihan kuten lukemattomat muutkin tuon ikäiset naiset, jotka ovat nauttineet myös nuoruudestaan. Niin varmasti löytää ja on varmasti kymmeniä löytänyt jo. Ongelma on vaan siinä, että nämä miehet eivät halua olla pitemmän aikaa tekemisissä tämän kurpan kanssa. Ja mitä enemmän ikää ja nautiskeluja tulee sitä lyhyemmän aikaa nämä miehet hänestä nautiskelevat.

Epäilen, että sinulla on vähän samankaltaisia ongelmia kun vuodesta toiseen täällä roikut. No kyllähän sitä vuotiaalla nuorella naisella on vielä paljon aikaa löytää 30 YTM, tuossa iässähän ne parhaat nuoruusvuodet on vielä edessäpäin.

Niitä komeita ja sporttisia kolmevitosia nuoria menestyjiä kun on vapaanakin vaikka muille jakaa. YTM ei ikinä ottaisi yleistä spermaämpäriä, joka on"viettänyt nuoruuttaan" jakamalla reikäänsä satunnaisille baarimiehille. Nainen, joka lähtee baarista ja antaa jonkun jynssätä kyrvällään vittuaan on halpa lutka ilman ihmisarvoa ja minusta sellainen pitäisi polttaa elävältä hiljaisella liekillä käristäen. Tuo kurppautunut spermaämpäri ei saa kuin erittäin epätoivoisen alemman tason miehen jos sitäkään.

Yksikään mies ei pidä positiivisena asiana sitä, että naisen"elämän kokemus"koostuu pääosin reikänsä jakamisesta. Yksikään nainen ei koe positiivisena asiana sitä, että miehen elämänkokemus koostuu pääasiassa paskan suoltamisesta Suomi On kuitenkin tottunut tasoaan parempiin miehiin 1 yön jutuissaan, joten atm ei kelpaa.

Mutta eipä se mitään haittaa, koska harva haluaa tuollaiselle aisurina olla. Tämä oli hauska juttu: Hyi, saatana mitä koiria. Mutta eipä tarvitse Henriikan ainakaan munan puutteesta kärsiä.

Oli vähän kulahtaneen oloinen, sitä se korkea käyttöaste teettää. Puhui myös vähän ihmeellisesti ässää suhutellen muttei se ollut seksikästä suhuttelua. Siitä sentään pisteet ettei vaikuttanut kovin ylipainoiselta. Ketään naista ei uskalla vetää paljaalla. Toi nainenhan on kirjoittanut seksinovelleja Kaikki ei ole totta mitä kirjoitetaan. Moiset Sinkkunaiset eivät vain kiinnosta. Naiset on lopullisesti pilannut nämä elämät Bridget Jonesia ja Sinkkuelämää sarja joissa oikeastaan pyöritään ikävuosina kullikarusellissa ja mulkkubuffeteissa.

Se on niin jännää leikkiä. Sitten huomataankin että ollaankin jo sinkkuiltu päälle kolmekymppiseksi ja etsitään sitä rauhallista nössömiestä joka kustantaa tai ainakin avustaa elämään ikeahelvettikotielämää ja tottelee naista profemmarina kuin pikkupuudeli. Eniten näissä kommenteissa mukaanlukien tämä vitun idioottilehmä Helka menee mönkään se että oletetaan että vain täysin kokemattomat miehet eivät tahdo naista joka viettää villiä sinkkuelämää, harrastaa vapaata seksiä monenlaisten mulkvistienkin kanssa jne.

On miehiä jotka harrastavat seksiä vain parisuhteissa tai heillä on ehkä yksi tai kaksi yhden illan juttua joskus nuorena sekä that's it. Tai sitten miehille sanotaan että "ota sitten se neitsyt" kun noin kokematon nössö olet. En tahdo neitsyttä, mutta en tahdo huoraakaan. En tahdo naista jolla on "historiaa" niin paljon että on vaikea jo luetella kenen kanssa on nussittu ja missä.

Valitettavasti ne oikeasti normaalit naiset joille sinkkuelämä ei ole kullikaruselleissa pyörimistä on harvassa koska noiden edellämainittujen asioiden lisäksi nyt on myös Tinder ja muut perussetit jotka vain auttavat että nämä panorinkien pyörittäjät löytävät saaliinsa helpommin ja toisaalta naisten pinnallisuus ja turhamaisuus vain kasvaa.

Siihen mitä ja kuka Henriikka on, en ota mitään kantaa paitsi siltä osin että jos on kirjoittanut paskalehteen kuten City niin voi hyvää päivää.

Ensinnäkin, on tutkimuksissa todistettua että miehillä on vähemmän ns. Se "normaalin historian omaava mies", ellei sattunut olemaan nuorena kova pelimies, on luultavasti ollut parin naisen kanssa.

On hankkinut koulutuksen, hyvän ammatin ja hyvän aseman. Haluaako tämä fiksu, elämänsä rakkautta etsivä mies naisen joka vielä aikuisiässä kuluttaa useita vuosia ns. Haluaako tämä ehkä jopa arvostettu mies naisen jonka häävieraissa on useita entisiä sänkykumppaneita virnuilemassa että "hähä olen pannut tota"?

Ja kyllä, voin vakuuttaa että ne normaalit, kohteliaat, jopa avioituneet miehet puhuvat panojuttuja ja heittävät pippelivitsejä siinä missä muutkin.

Helkallekin voisi tulla yllätyksenä mitä ex-aviopuoliso tai nykyinen mummotunnelipelimies puhuvat kun fuckbuddy ei ole kuulemassa. Joka tapauksessa; tuo ota tai jätä-asenne sopii nuorelle naiselle joka muutaman vuoden opiskeluaikojen villin karusellin jälkeen on vielä ulkonäöltään edes lähellä sitä miltä näytti vuotiaana ennen satoja siidereitä ja mäkkärin aterioita.

Juuri uransa aloittanut insinöörimies hyväksyy naisen historian tai jää ilman. Mutta kun ikää on 30 , siis toistan 30 , tilanne on toinen. Hyvät miehet ovat harvassa, ja arvostavat entistä vähemmän naisia jotka ovat kiertäneet panokuutiosta toiseen nuorempana. Naisilla tuntuu olevan harhaluulo että on olemassa vipu josta kääntämällä siirrytään elämänvaiheesta toiseen.

Klik, juoksumoodi off perhemoodi on. Samalla logiikalla 35v neitsyt HC-ATM voisi muuttua yhdellä "ätmeilyt on ätmeilty"-julistuksella sänkyhommat suvereenisti taitavaksi pelimieheksi. Näin ei ole, ei ätmien eikä ns. Sitten on sellainen totuus että miehiä kiinnostaa naisten historia, jopa niitä joilla itsellään on värikäs historia kun kyse on vakavammasta parisuhteesta. Naisille on hyvin vaikea myöntää että kun tämä Henriikka totesi ettei naisilla ole kovat vaatimukset vaan haluavat rakkautta että naisilla rakkauden ehtona on kuitenkin kaikenlaista ja esimerkiski tunteet syttyvät vain tietynlaisista miehistä jotka simsalabim täyttävät tietyt kriteerit.

Se mikä on hämmentävää on se ettei nainen tajua asiaa toisin päin ja sitä että naisten oma käytös sekä myös parisuhdehistoria ja suoraan sanottuna vaikkapa suhtautuminen vapaaseen seksiin voi laskea naisen kiinnostavuutta miesten silmissä eli se rakkaus ei syty.

Sitten se asia laitetaan meisten syyksi ettei mies puhu rakkaudesta tai osaa sitä osoittaa jne. Toisin sanottuna ollaan niin tuuliajolla kuin mahdollista. Kaikkein käsittämättömin kommentti naisihmiseltä on heittää jotain "jos meistä tehtäisiin luontodokkari niin emme ole yksiavioisia".

SINÄ et ehkä ole koska olet valinnut niin. Kaikki tietyisti eivät ole aina auki ja huoraa ympäriinsä. Tuo vipu on muuten varmaan samanlainen jolla naiset kuvittelevat että miehelle tulee hoikentavat lasit päälle kun näkee naisen tai ettei erota naisen jo valmiita toisen miehen lapsia päivittäisessä elämässä. Minua oikeasti kiinnostaa että ovatko naiset oikeasti näin tyhmiä vai vain seonneita koska näissä jutuissa ei ole logiikan häivääkään?

Täälläkin palstalla olen nähnyt kjuten vaikkapa vanhan kurpan Helkan kertovan että 30 vuotiaan miehen tulee tyytyä siihen mitä saa. Ongelma on vain että suurin osa oman ikäisistä ovat itse pelanneet itsensä pelistä pois joko tuon huoraamisen, lapsien teon tai lihomisen myötä.

Jokainen saa toki elämää miten elää, mutta valitettavan suurin osa naisista tuntee elävän jossain fiktiivisessä sinkkumaailmassa jossa ensin saadaan toteuttaa nämä kullikarusellipyörimiset ja sen jälkeen saadaan unelmien mies vielä avioliittoon asti lapsineen ja muine prinsessaunelmieen. Jotkut tarvitsevat herätyksen viimeistään siinä vaiheessa kun se parasta ennen päivä on mennyt umpeen. Sanoisin kyllä, että oli ikä mikä vaan niin riippumatta sukupuolesta pitää "tyytyä" siihen mitä saa.

Kaikilla se "markkina-arvo" ei koskaan ole korkea. Eikä voida yleistää, että kaikilla miehillä esimerkiksi kolmenkympin jälkeen arvo nousisi.

Joillain se kyllä nousee, mutta ei kaikilla. Tosin ihmettelen miksi aina keskitytään niihin naisiin, jotka tekevät asioita "väärin". Eikö olisi parempi keskittää huomio niihin naisiin, jotka ovat toivomanne kaltaisia? Kukaan kun ei voi muuttaa toisia ihmisiä. Miehet jotka eivät saa lisää näitä ominaisuuksia, esim.

Naisten MA seuraa pitkälti hedelmällisyyttä, ja mieluiten niin että naisella on mahdollisimman paljon aikaa pysyä lapsentekoiässä. Naiset jotka ovat ylipainoisia nuorempana ja päättävät kuntoilla vanhempina. Naisen parisuhdeMA laskee nopeammin kuin irtosuhdeMA. Tämä on eräs syy miksi naiset venyttävät juoksujaan, kuvitellen että suosio baarissa kertoo suosiosta avioliittoa etsivien miesten keskuudessa.

En tarkoita mitään keksityn palstatotuuden mukaista nuorta neitsytnaista, vaan ihan tavallista naista, joka ei mitään aisuria etsi sen jälkeen kun on nuoruusvuotensa "juoksut juossut". Kukaan ei voi muuttaa toista ihmistä? Väitin juuri että Bridget Jonesit jne. Tarkoitatko että nämä ihmiset ovat jo alunperin tällaisia eikä heihin voi vaikuttaa mitenkään?

Ymmärrät kai että puhumme tässä yleisellä tasolla koska eihän olisi mitään järkeä yrittää muuttaa toisen ihmisen menneisyyttä? Nämä asiat kuitenkin vaikuttavat siihen miten yleistä tämä ilmiö on. D Siinä vaan mennään metsään, että kyllä se 30 kokenut nainenkin ottajan löytää helposti. Vaan irtoseksin ja säätöjen tuoma jännitys ja uutuudenviehätys on niin koukuttavaa, että ihmettelen kuinka ketään siinä ilossa yllin kyllin paistatteleva ylipäätänsä haluaa enää edes seurustella jonkun vaatimattomamman kumppanin kanssa.

Rumat ja epätoivoiset seurustelee. Suurin osa naisista tietää tuon hyvin, mutta eivät halua myöntää sitä itselleen.

Miesten pitäisi tuo asia sisäistää paremmin ja miettiä pari kertaa kolmekymppisenä, että kannattaako sittenkään alkaa elättämään jotain perhettä sen jälkeen kun on ollut nuoruutensa enimmäkseen ilman naista ja nainen samaan aikaan on ottanut kaiken hyödyn irti markkina-arvonsa ollessa korkeimmillaan. Olen vaan toisaalta huomannut, että monet ihmiset ovat melko huonoja arvioimaan toisten ikää ulkonäön perusteella.

Ja meinaan tällä nyt sitä kun sanotaan, että ulkonäkö vaikuttaa markkina-arvoon melko paljon. Tiedän paljon yli 30v naisia, joita luullaan vuotiaiksi. Minua taas pidetään välillä lukiolaisena. Sitten on toki niitäkin naisia, jotka näyttävät vanhalta melko nopeasti.

Jotkut vuotiaat näyttävät parikymppisiltä. Omalta poikaystävältäni kysytään edelleen paperit kaikkialla vaikka ikää on 30v. Jotkut tuon ikäiset miehet taas ovat jo aika vanhan näköisiä. Kyllä ne aika vähissä on minun havaintojeni mukaan mm. Puhutaan melkein yksisarvisen löytämisestä. On niitä tuolla vaikka kuinka. Sinkkuelämää-sarja on silti jokin salajuoni länsimaisen kulttuurin rappeuttamiseksi. Jos minua kommentoit niin ole hyvä ja kerro missä kohti olen "kujalla".

Taustana kerrottakoon että en ole mikään kokematon mies ja kaveriporukkaani kuuluu täysin kokemattomia, normaalimpia ja myös niitä panorinkien pyörittäjiä. Siihen vielä lisättynä hieman rentut, mutta muuten ihan fiksut miehet jne. Naispuolisia tuttaviakin on sen verran runsaasti ollut että voin puhua näistä kokemuksesta.

Sitten on aina hieman pienempiä ympyröitä joissa kuviot ovat toiset. Missäköhän niitä oikein on? Asun pk-seudulla ja en ole muutemaan vuoteen niitä mahdottomasti tavannut. Aina paljastuu naisista jotain asioita jotka takovat vain tätä asiaa raudan lailla lujemmaksi. En voi tietenkään sanoa mitään yleispätevää neuvoa, mutta esimerkiksi harrastusten parista voisi löytyä. Itse tapasin poikaystäväni harrasteryhmässä.

Baareista tuskin paljoa löytää. Itse olen käynyt niissä hyvin vähän, koska tunnen oloni siellä lähinnä vaivautuneeksi. Yksi hyvä paikka kesällä voisi olla esim lavatanssit. Siellä porukka liikkuu enemmän selvin päin ja ihmiset tulevat pääasiassa tanssimaan eivätkä etsimään yhden illan juttuja. Entäs jos lavatanssit tai kuorolaulu ei kiinnosta tippaakaan? Mitä tulee harrasteisiin niin jos niissä ei pyöri naisia niin kyllä niiden naisten tapaaminen voi olla aika hankalaa jo muutenkin.

Ja vapailla markkinoilla pyörivät naiset ovat kuten tässä kuvailen "sieltä ja syvältä" eli lähinnä noita buffetti ihmisiä. Eikö sinusta ole ihmeellistä että parisuhteen löytyminen ja sen toisen ihmiseen tutustuminen perustuu jonkin harrastuksen parissa tapaamisen siten että sinun täytyy kiinnostua harrastuksesta vaikkapa lavatansseista että naisen tapaisit koska nettideitissä jne.

Mitä vitun järkeä siinä on? No ne nyt olivat vaan ehdotuksia kun kysyttiin missä naisia saattaisi olla. Meinaan sitä että Kreationismi ja evoluutio teoria liittyvät yhteen, väkisinkin!

Toivottavasti sain mielipiteeni ymmärretyksi.. Juup, ja on muuten vähän jo eksytty aiheesta Ei semmosta ole olemassakaan: P En oo puolesta enkä vastaan, olkoot rauhassa kunhan eivät minua häiritse.

Vastaamapa nyt vielä, Niin eihän elämillä tarvitse olla välimuotoja evoluutioteorian todistamiseen. Lajit ovat kehittyneet kahteen suuntaan lentäviin ja maallaeläviin välimuotoja ei ole tarvittu ja ne ovat hävinneet kokonaan, koska on ollut hyödyllisempää olla joka "lintu tai kala" Siltukin välimuotojakin on esim. Krokotiili onkin vallan outo kysymys, sen ei ole vaan tarvinnut kehittyä mihinkään suuntaan, ja on pysynyt ennallaan, vaikka asia ei ole ihan niinkään, kaimaani,alligaattori,lukuisat eri krokotiililajit ovat tod.

Tavallinenkin Niilin Krokotiili on muovautunut ajan myötä, ne ovat mm. Ferrara - 04 Kesäkuu , Lajit ovat kehittyneet kahteen suuntaan lentäviin ja maallaeläviin välimuotoja ei ole tarvittu ja ne ovat hävinneet kokonaan, koska on ollut hyödyllisempää olla joka "lintu tai kala".

Hitaastihan ne ovatkin kehittyneet, Kun sanoin että on hyödyllisempää olla "joko tai" tarkoitin sitä tänä päivänä, tuolloin lajit olivat paremmin turvassa myös välimuotona Joillekin lajelle kuten liito-oravalle löytyi kuitenkin oma ekologinen lokero. Valestis - 03 Kesäkuu , Tintento - 03 Kesäkuu , Final - 04 Kesäkuu , Eikö ole loogisempaa ajatella että välimuodot ovt hävinneet tai oikeastaan laji on kehittynyt kokoajan johonkin suuntaan jolloin välimuotoja on ollut vaan tietyn aikaa, esim.

Toisaalta kyllähän tänäkin päivänä lajit kehittyvät kokoajan kuten ihminen. Niinhän se on, ja ilman niitä todisteita ei voi olla varma. Evoluutiosta sen verran vielä, että eihän krokotiili ole ainut niin sanottu eläväfossiili,  http: Aika jännää kerrassaan, luullaan kuolleen sukupuuttoon jo dinojen aikaan mutta sitten löytyy, voipi olla ollut aika minen pommi tuohon aikaan, sehän käytännössä sama kuin jos nyt löydettäisiin vaikka elävä T-Rex  nooh..

Väittäkää vapaasti, että tuon itseäni esiin, mutta oli pakko tuoda tämä pätkä tarinastani tänne, lähinnä nyökkäyksenä aiemmin esitstylle kommentille, että homoseksuaaleja luullaan liian usein seksuaalisesti aktiivisemmiksi ja aivan turhaan.

Tuskin ne hyökkäävät kiinni kaikkeen miespuoliseen mitä näkevät ja tuskin he ovat sen kummempia ihmisinä kuin muutkaan. Eivät he kaikki voi olla kireisiin pukeutuvia lässyttäjiä, jollaisen kuvan televisio helposti antaa. Kratos - 29 Toukokuu , Minä en salli homoutta, juuri sen takia koska se on kielletty raamatussa ; Mutta en kuitenkaan voi homojen valinnoille mitään koska ihmisille on annettu vapaa tahto.

Elikkäs pidän homoja vähän erillaisimpina ihmisinä. Eikös Vehu Raamatussa sanota että rakasta vihamiestäsi sinun tapauksessa homoa ja rukoile tämän puolesta. Käsittääkseni ladon takana kuula päähän teoriasi ei toteuta ylempää, joten viittauksesi Raamattuun oli ontuva, siellä on paljon tekstiä, ja pari sieltä valikoitua lausetta ei todellakaan kerro koko Raamatun tai Kristinuskon mielipidettä homoja kohtaan.

Topiaz - 31 Toukokuu , Mitä väliä sillä on onko joku homo? Ihmisiä hekin ovat, ei haittaa minua vaikka sellainen asuisi naapurissa. Onko se nykyään muotia pilkata homoja? Kas kun kellään ei ole mitään lesboutta vastaan.. OrangeVision - 23 Kesäkuu , Topiaz - 23 Kesäkuu , En kyllä ollenkaan ymmärrä ihmisiä jotka syrjivät seksuaalisesti "kieroon" suuntautuneita miehia, syyllä johon kuuluvat mm.

Mielestäni siinä, että kukin käyttäytyy normaalisti oman seksuaalisuuden mukaansa niin homot, lesbot, heterot ja bi: Varsinkin teineillä yleinen vika.

Ja sekin on suuri syy, ettei tunne ketään homoa tai lesboa ja ei ole voinut muodostaa mitään muuta mielipidettä kuin kavereiden tai median tyrkyttämän. Mielestäni seuraavan osuuden joutaisi jokainen lukemaan, joten aloitetaan.

Homouden pitämiselle rikoksena ei ole olemassa mitään perusteluja. Homouden kriminalisointi oli lähinnä tietämättömyyden, ennakkoasenteiden ja ahdasmielisyyden tulosta. Joissain maissa homoutta pidetään yhä rikoksena - lähinnä maissa, joissa ääriuskonnolliset lait on voimassa, tai maissa, joissa vallitsee diktatuuri.

Homoseksuaalisuus on poistettu Suomessa sairausluokituksesta vuonna , sillä ei ollut mitään syytä pitää sitä siellä. Homoutta voi paremminkin pitää ihmisen ominaisuutena - kuten ruskeasilmäisyyttä, vasenkätisyyttä tai kiharatukkaisuuttakin. Homoutta on aikojen saatossa verrattu milloin impotenssiin, milloin mielisairauteen, milloin flunssaan Se ei kuitenkaan aiheuta mitään esteitä jokapäiväiselle elämälle.

Esimerkiksi flunssa, impotenssi tai katkennut käsi aiheuttaa, kuten muutkin sairaudet ja vammat yleensä aiheuttavat.

Homo voi käydä täysipainoisesti työssä, pitää lomaa, kastella kukkia, käydä kaupassa, rakastaa, urheilla ja tehdä ruokaa. Homo selviää yhtä hyvin tai huonosti arkipäivän askareista kuin heterokin. Ainoat murheet monille homoille aiheuttaa se, että jotkut suvaitsemattomat kanssaihmiset eivät kykene sulattamaan sitä, että joku on homo. Homous tai lesbous ei itsessään estä mitenkään viettämästä täysipainoista rakkauselämää tai täysipainoista elämää muutenkaan. Itsensä hyväksynyt homomies ei kaipaa naista romanttisesti eikä eroottisesti, eikä lesbo kaipaa miestä.

Ystävystyminen on tietysti asia erikseen. Mutta todennäköisesti siinä kohdassa, kun törmää "siihen oikeaan", niin siinä ei enää omat ohjailut auta suuntaan eikä toiseen. Toki tunteitaan voi yrittää tukahduttaa. Monet biseksuaalit ja useat homotkin pyrkivät elämään heteron tavoin, sillä kuka ihme "vapaaehtoisesti" tosiaan olisi homo, kun monet kanssaihmiset eivät edes halua yrittää ymmärtää sitä, että mies voi ihan oikeasti rakastaa miestä tai nainen naista.

Kulissielämä tai kaksoiselämä on hyvin tavallista erityisesti maaseudulla. Ympäristön suhtautumisen tai ympäristön oletetun suhtautumisen tähden monet homot eivät välttämättä uskalla myöntää edes itselleen olevansa homo. Biseksuaaleilla oman bi-puolensa kieltäminen lienee vielä yleisempää.

Mitä tulee homouden syihin, niin niitä voimme vain arvailla. Kukaan ei ilmeisesti synny homona tai kukaan ei synny heterona, vaan mieli "kieroutuu" homoksi tai heteroksi syntymän jälkeen. Pieni lapsi ei tunne eroottista tai romanttista kiinnostusta samaa eikä eri sukupuolta kohtaan.

Taipumus on kuitenkin todennäköisesti jo olemassa. Siihen vaikuttanee perimä, mahdollisesti raskaudenaikaisetkin asiat ja ehkä muutkin tekijät. Varmuutta asiasta ei ole. Ympäristötekijöillä lapsuuden aikana saattaa olla jotain vaikutusta asiaan - ainakin taipumustensa hyväksymisen osalta. Sama pätee oikea- ja vasenkätisyyteen. Kätisyyden merkit ovat selkeästi näkyvillä jo nuoremmalla iällä, sillä kätisyys on ominaisuus, joka ihmisessä ilmenee jo varhain.

Ei oikeakätinen voi luontevasti valita vasenta kirjoituskädekseen, eikä vasenkätinen oikeaa kättään. Kun yhteiskunta on rakentunut oikeakätiselle sopivaksi, selviäisi vasenkätinen varmasti monista asioista helpommalla, jos pystyisi toimimaan kuin oikeakätinen, mutta kätisyydessäkään ei ole kyse valinnasta.

Vasenkätinen harjaantuu tarkkuutta vaativissa asioissa toimimaan vasemmalla kädellään nopeammin kuin oikealla, vaikka tämä olisi pakottu oikeakätiseksi jo nuorena, ja tämä olisi oppinut muuten käyttämään oikeaa kättä moitteettomasti. Naisen on "turvallisempi" olla homomiehen seurassa, koska hänen ei tarvitse tuntea olevansa seksiobjekti. Toisaalta moni nainen on pettynyt pahasti, koska homo ei ole kiinnostunut tästä huolimatta suuresta yrittämisestä. Joillain homoilla voi toki olla takanaan epäonnistuneita naissuhteita - varsin usein siksi, koska ei ole tiedostanut homouttaan tai yrittänyt torjua homoutensa ympäristön paineiden vuoksi.

Sen vuoksi heteron tavoin käyttäytyvä, mutta oikeasti homo on päätynyt yrittämään suhdetta naisen kanssa. Todennäköisesti suhde epäonnistuu, koska tunteet eivät ole kokonaisvaltaisesti mukana. Esimerkiksi homomiehillä olisi usein samastumisongelmia suhteessa isään, hyvin läheinen suhde äitiin ja samastumisongelmia suhteessa samaa sukupuolta oleviin kavereihin, ja että samastumisprosessi olisi lapsuudessa keskeytynyt suhteessa omaan sukupuoleen vanhempaan ja tovereihin.

Eikö noita varhaisen kehityksen "samastumisongelmia" olisi syytä pitää paremminkin merkkinä olemassaolevasta homoudesta kuin syynä tulevaan kehitykseen? Oliko ensin muna vai kana?

On terapioita ja milloin mitäkin. Menetelmät, joita "eheytysterapiassa" tai "eheytyshoidoissa" käytetään, ovat hyvin kyseenalaisia - osin muistuttavat aivopesua.

Siinä ihminen ohjataan epäilemään ja torjumaan omia näkemyksiään ja sisintä itseään. Jos joku saadaan uskomaan, että jokin piirre itsessä on väärin, niin kyllähän esimerkiksi sen piirteen itsessään pystyy jotenkin torjumaan.

Eri asia on, että onko tuollaisen "aivopesun" jälkeen henkisesti enää eheä ihminen ollenkaan. Tuskinpa suurin osa mielen kanssa tekemissä olevista lääkäreistä moisia hoitoja hyväksyisi. Toisaalta liike kertoo "auttavansa vain niitä, jotka kärsivät homoseksuaalisuudestaan". Eivät kuitenkaan tuo esiin sitä asiaa, että ihminen ei kärsi homoseksuaalisuudesta muutoin kuin siitä syystä, että suvaitsematon ympäristö on saanut itsen uskomaan, että homous on väärin.

Eräiden muidenkin ääriryhmien toimintatavat ovat samankaltaisia: On ihminen, jolla on halu uskoa johonkin, mutta tällaiselle ihmiselle tehdään selväksi se, että "uskosi ei ole aitoa jos olet homo". Aslan lisäksi leimaa jatkuvasti homosuhteita erittäin negatiivisesti. Homous leimataan luonnottomaksi, luomisjärjestyksen vastaiseksi, tunne-elämän rikkinäisyydeksi ja jopa ei-biologiseksi. Homosuhteita arvioidaan lähinnä riippuvuus- ja seksisuhteiksi. Lisäksi hyvin voimakkaasti tuodaan esiin näkemys, että homoseksuaalisuus olisi jotenkin sidoksissa lapsuudenajan negatiivisiin kokemuksiin ja vääristyneeseen suhteeseen vanhempiin ja kavereihin.

Näkemysten vakuutena käytetään asiallisilta kuulostavia lähteitä. Näiden ohella vähätellään myös homojen määrää. Uskomisesta Monasti uskoon tuleminen saattaa helpottaa, jos on vaikeaa. Elämälle löytyy uusi sisältö ja asia, johon luottaa.

Uskomisessa ei ole mitään pahaa - tietenkään. Ihmisillä on erilaisia maailmankatsomuksia. Jokaisella on oikeus uskoa, jos se auttaa pysymään onnellisena. Aslan ja eräät muut tahot käyttävät väärin tätä. Liikkeen mukaan ei voi olla yhtä aikaa homo ja uskoa. Jotkut syystä tai toisesta ahdistuksen vallassa elävät saattavat tarttua tällaiseen "pakotiehen" - varsinkin jos ympäristö on ollut homovastainen ja oma identiteetti on niin voimakkaasti tuomittu, että itse uskoo, että homous on väärin ja syynä vaikeaan tilaan.

Silloinhan on niin helppo nimetä homous niiden ongelmien aiheuttajaksi. Sillä tavoin saadaan ahtaalla oleva ihminen kieltämään osa minuudestaan. Muistetaan toki, että aikanaan myös vasenkätisyyteen on suhtauduttu torjuvasti ja sitä on pidetty "luonnottomana". Vasenkätisyyden syitä on myös aikanaan pohdittu ja mietitty - samoin kuin nykyään pohditaan sitä, mistä homous aiheutuu.

Ja vasenkätisiä ollaan rangaistuksen uhalla estetty käyttämästä vasenta kättään esimerkiksi kirjoittamiseen. Nämä ovat sitten joutuneet käyttämään oikeaa kättään - enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Otetaanpa käsite "Suvunjatkaminen" käsittelyyn. Kaksi näistä on heteroita, yksi homo tai lesbo. Kaikilla lapsilla on vanhemmilta saadut geenit.

Kaksi heterosisarusta mahdollisesti hankkivat lapsia myöhemmin. Kasvattavat lapsensa maailmalle aikanaan. Suku kuitenkin lisääntyy ja suvun geenit jatkavat taivaltaan. Välillä lapsiperheillä on talous ehkä tiukilla. Vain toinen vanhemmista on töissä, kun lapset ovat pieniä. Mahdollisesti tällä on samaa sukupuolta oleva puolisokin.

On varaa jopa käydä matkoilla silloin tällöin. Lisäksi sisarten lapset ovat homopariskunnalle tärkeitä, kuten usein muistakin syistä lapsettomille sukulaisille.

Heterosisaruksille homosisaruksen seksuaalisuus ei ole ollut ongelma ja he ovat hyvissä väleissä. Tällä ei tiukasti perhe-elämään sidotulla homosisaruksella on mahdollisuus tuoda tuliaisia perheellisten sisarusten lapsille matkoiltaan ja syntymäpäiville hankkia leluja tms. Ja ehkä auttaa muutenkin kuin taloudellisesti kuljettamalla lapsia vaikkapa huvipuistoissa.

Näin vanhemmat saavat toivottua yhteistä vapaa-aikaakin. Ja perheen kemia pysyy paremmassa kunnossa, kun stressiä on vähemmän. Lapset pääsevät kasvamaan tasapainoisemmassa ympäristössä. Ja kuten sanottua - suvun geenit jatkavat matkaansa. Luonnonjärjestyksestä ja muusta vastaavasta puhutaessa kannattaisi ehkä miettiä, että mikä loppujen lopuksi on luonnonjärjestys, millainen se on ja kuka sen on suunnitellut.

Ennemminkin olisi syytä ajatella, että joskus vastakkaisen sukupuolen kanssa seksiä harrastaessa saattaa käydä niin, että nainen tulee raskaaksi ja syntyy jälkeläisiä. Ei siinä sen kummempaa. Ja näemmä nämä yhtymiset aiheuttavat sen, että maailman väkiluku kasvaa kasvamistaan. Ne, jotka eivät hanki omia jälkeläisiä, eivät lisäänny. Elävät vain elämänsä - kuka onnellisena, kuka vähemmän onnellisena. Lisääntymisellä, suvunjatkamisella ja näillä asioilla ei ehkä olekaan tarkoitusta ja päämäärää, vaan asiat vain ovat edenneet niin kuin ovat.

Suku vaan jatkuu vailla sen kummempaa ja ihmeellisempää päämäärää. Luonto ei ehkä olekaan tarkoittanut mitään, vaan nykyinen tilanne on syntynyt paremminkin ihmisen luontoon mukautumisen ja sopeutumisen seurauksena. Vahvimmat selviävät parhaiten Ne suvut selviävät parhaiten luonnon taistelussa, joilla on vahvimmat edellytykset menestyä. Sen vuoksi suku ei sammu, vaikka vain osa sisaruksista lisääntyy ts.

Ne suvut, joissa on sopiva määrä homoja, ovat olleet ehkä hieman keskimääräistä vahvempia, ja sisaret pystyneet tuottamaan enemmän terveitä ja paremmin menestyviä jälkeläisiä. Entisaikaan näiden ei-lisääntyvien perheenjäsenten merkitys suvun hyvinvointiin oli vielä suurempi kuin nykyään - yhteisön turvana ja ravinnonhankkijana.

Silloin, kun tällaisilla asioilla on todella ollut merkitystä yhteisön selviämisen kannalta, ei asiaa ole tutkittu, eikä toisaalta mitään faktoja asiasta ole enää saatavilla. Samahan pätee eläinkunnassa, esimerkiksi muurahaisten, mehiläisten tai vaikka apinoiden kohdalla Esimerkiksi mehiläistyöläiset edistävät omia geenejään panostamalla kuningatar-sisarensa geenien jatkumisen edistämiseen.

Ja lisää esimerkkejä vastaavasta löytyy eläinkunnasta vaikka kuinka. Homo- tai biseksuaalisuutta ei voi pitää sen "luonnottomampana" kuin heteroseksuaalisuuttakaan, vaan ne ovat yksi variaatio suvullisesti lisääntyvien lajien keskuudessa. Monissa muissa eläinlajeissa etenkin nisäkkäissä ja linnuissa esiintyy myös homoseksuaaliseksi luokiteltavaa suuntautumista. Eräiden apinalajien keskuudessa on tavallista harrastaa seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa. Kaksi pingviiniurosta saattavat solmia elinikäisen kumppanuuden samaa sukupuolta olevan kanssa.

Toisin sanoen homoseksuaalisuus on heteroseksuaalisuuden tapaan luonnollista. Ei homous sinänsä estä lisääntymistäkään. Homomies voi luovuttaa spermaa vaikkapa lesbotuttavalle. Siitä saa alkunsa uusi ihminen. Eri asia on, miten lapsen tulevat perhesuhteet aikanaan määräytyvät. Joillakin saattaa olla jopa satoja seksipartnereita elämänsä aikana.

Joillakin on myös riettaita seksileikkejä. Osa homoista harrastastaa anaaliseksiä. Ja joidenkin elämä pyörii vahvasti seksin ympärillä. Ja on toisaalta lukuisia homoja, jotka ovat löytäneet elämänsä rakkauden teini-iässä, nämä ovat olleet yhdessä vuosikausia ja molemmat ovat olleet toistensa ainoat seksikumppanit. Seksikin on hyvin monitahoinen asia. Joillekin riittää pelkkä toisen ihmisen läheisyys, kun taas toiset kaipaavat vilkkaampaa elämää peiton alla.

On muistettava, että on myös paljon heteroita, joihin samat määritelmät sopivat. Ja merkittävä osa heteroista harrastaa anaaliseksiäkin. Meitä on moneen junaan.

Pitää muistaa myös, että tiedotusvälineet erityisesti kohulehdet ja uskonnolliset tahot ovat pitkään tuoneet homouden esille erityisesti seksuaalisuuteen ja seksielämään liittyvänä asiasta, vaikka kyse on paljon laajemmasta tunne-elämään liittyvästä asiasta. Tai ennen kaikkea tunne-elämään liittyvästä asiasta. Osittain myytti homojen vahvasta seksuaalisuudesta perustuu siihen, että keskivertohomo puhuu seksistä kenties luontevammin kuin keskivertohetero.

Seksuaalisuutta ei homojen maailmassa koeta niin voimakkaasti tabuksi, vaan se on enemmänkin osa elämää. Se taas osittain johtunee siitä, että homo on joutunut miettimään omaa identiteettiään ja siinä ohessa seksuaalisuuttaan - ja ennen kaikkea itsensä suhdetta ympäristöön, heteromaailmaan.

Homolle on ehkä heteroa pienempi kynnys kertoa, että tätä miellyttävät maihinnousukengät, lateksiasut tai naisten alusasut, vaikka noita fetissejä on yhtäläisesti varmasti "aidan" molemmilla puolilla. Erilaisilla ja enemmän tai vähemmän kyseenalaisilla tutkimuksilla on lukuisia kertoja yritetty todistaa, että homojen elämä olisi pelkkää seksipartnerin saalistamista, yhdyntää ja vanhan hylkäämistä - ja taas uuden etsimistä.

Lisäksi noissa tutkimuksissa usein näkee yritystä nostaa heterot pyhiksi - ja täysin yksiavioisiksi Aina silloin tällöin kuuluu kommentteja, että heteroiden seksielämällä on homojen seksielämää suurempi tarkoitus, sillä heteroseksi voi johtaa lisääntymiseen. Voidaan kuitenkin kysyä, että miten niin seksi yleensäkään olisi "tarkoitettu" lisääntymistä varten?

Onko jokaisella heterolla joka kerta seksiä harrastaessaan tarkoituksena saada jälkikasvua? Entäs miten ehkäisy sopii siihen kuvaan? Heteroseksiä ei huomata Ympäristömme tihkuu heteroseksiä, mutta yhteiskunta on niin heteroseksuaalisuuden kyllästämä, että käsi kädessä kulkevaan tai suutelevaan heteropariskuntaan ei juuri kukaan kiinnitä mitään huomiota.

Luonnollisesti ihmiset katsovat, välillä tuijottavat ja joskus jopa kommentoivat myönteisesti nähdessään silmää miellyttävän toisen ihmisen. Se on ihan normaalia. Kukapa ei olisi joskus kuullut, kun joku mies kommentoi kaverilleen naisen rintoja sanomalla "Onpas mehevät bosat!

Eikä kylän raitilla herrasmiehen silmäilyjä tyttöihin katsota mitenkään pahalla. Vaan kun homo "jää kiinni" vilkuilusta, tai pahimmassa tapauksessa homo toteaa kaverilleen vaikkapa ratikassa, että "Onpa söpö kundi!

Varmaan hirmuiset seksifantasiat mielessä Eikä yhtään ajatella sitä, että ihan samalla lailla heteromaailmassakin vilkuillaan. Se homous siinä huomion herättää.

Seksi, seksuaalisuus ja sukupuoli Sitten on tietysti muistettava ongelmallinen sana homoseksuaalisuus. Monille ihmiselle tulee ensimmäisenä mieleen kaksi homoa harrastamassa seksiä. Puhutaanhan homoseksuaalisuudessa seksuaalisuudesta, joka kuulostaa melkein samalta kuin seksi.

Kyseessä on vähän hassu käännös. Englannin sanalla sex voidaan viitata sukupuoleen, mutta myös seksin harjoittamiseen. Kun ilmaisu homosexuality on käännetty suomeen, on tuloksena varsin seksuaalisen kuuloinen käsite.

Meillä kun sukupuoli kertoo sen, onko munat vai ei - ja seksi on lähinnä seksiä. Marginaali-ilmiöitä Aina silloin tällöin homoseksuaalisuus yhdistetään seksuaaliseen yli-innokkuuteen, ulosteilla leikkimiseen, fetisseihin, ja oikeasti kyseenalaisiinkin asioihin, kuten itsensäpaljasteluun ja jopa pedofiliaan jne. Ne ovat kuitenkin yksittäisiä ja erillisiä asioita, joilla ei ole sinänsä mitään tekemistä homouden kanssa, ei myöskään heterouden kanssa, eikä noilla asioilla keskenäänkään.

Toki edellä mainituista asioista kiinnostuneita voi olla niin homojen kuin heteroidenkin keskuudessa. Eli se on hyvin henkilökohtainen asia, mutta väittäisin "homoseksuaalisen rakkauden" olevan ihan samaa rakkautta kuin "heteroseksuaalinen rakkauskin".

Siihen kuuluu toisesta välittämistä, erimielisyyksiä, mahdollisesti seksiä, yhdessäasumista ja paljon muuta. Rakkauden kohde vain sattuu olemaan samaa sukupuolta oleva - ehkä maailman tärkein ihminen. Se, että homoilla on keskimäärin heteroita vähemmän pitkiä kiinteitä parisuhteita, johtuu varmaankin monista asioista: Myöskään sukulaiset eivät kovin usein painosta sitoutumaan toiseen samaa sukupuolta olevan kanssa.

Kun rakkauden ja kiintymyksen tunne laimenee esimerkiksi riitojen tai joidenkin muiden ongelmien vuoksi, on kynnys päättää suhde paljon suurempi silloin, kuin jos parilla on lisäksi muitakin syitä olla yhdessä kuin kiintymys ja rakkaus toisiinsa. Ne muut syyt tavallaan "pakottavat" kestämään karikoita. Ja toki on muistettava, että myös homoilla on pitkäaikaisia parisuhteita ja varmasti suurimmalla osalla halu sitoutua.

Nämä vakiintuneet pariskunnat eivät vain näy katukuvassa kovin selvästi, kun todennäköisesti ovat jo aikuisempia ja tiukasti työelämässä, eivätkä enää juokse baareissa säännöllisesti - kuten monilla sinkkuhomoilla ja sinkkuheteroilla on tapana.

Monia heteroita hämmentää homojen tuttavapiirin laajuus, sillä kaikki homot näyttävät tuntevan toisensa. Homopiireissä ihmissuhteet voivat muodostua hyvinkin paljon perinteisistä heteromalleista poikkeaviksi. Läheinen ihmissuhdeverkosto ei homoilla läheskään aina perustu "ydinperhe", "sukulaiset", "perhetutut" ja "muut tutut esim. Suurin osa homojen ihmissuhteista sijoittuu läheisyydessään em.

Niitä läheisiä tuttuja on homoilla usein paljon, koska samanlaisessa maailmassa olevat ihmiset ympärillä tuovat turvallisuudentunnetta. Tietysti muutamat kohulehtien palstoilla ihmissuhdedraamojaan tilittävät julki-ei-heterot ovat varmasti osittain julkisuudennälkäisinä liikkeellä - ihan samoin kuin monet heterojulkkiksetkin ovat samasta syystä tuomassa henkilökohtaista elämäänsä tyrkylle.

Oletettavasti suurin osa homoista on homoja siksi, kun romanttiset ja eroottiset tunteet sattuvat kohdistumaan omaa sukupuolta edustavaan toiseen ihmiseen. Joidenkin väitteiden mukaan homoilla olisi keskimääräistä enemmän "kauneudentajua" ja visuaalista silmää.

Mutta eikö suurimmalla osalla ihmisistä ole pyrkimys tehdä itsestään ja ympäristöstään haluamansa mukainen? Kaikilla ei vain siihen ole mahdollisuutta.

Homoilla ei useimmiten ole lapsia elätettävänään, joten se mahdollistaa rahan käytön itseensä ja omien halujen mukaan. Pukeutuminen ja olemus on monille tapa viestittää omia arvojaan ja korostaa siten omaa identiteettiään. Homot joutuvat jo yhteiskunnan taholta kokemaan olevansa valtavirrasta poikkeavia, joten on luontevaa korostaa omaa persoonaansa ulkoisinkin asioin - esimerkiksi meikkaamalla tai pukeutumalla, eikä kyse ole välttämättä fetisseistä tai sinänsä seksuaalisuudesta.

On viimeisimpiä trendivirtauksia seuraavia cityhomoja. Joidenkin tyyli on nuorekas ja joidenkin konservatiivisempi. Joillekin on tärkeää olla viimeistä myöten tiptop-kunnossa, osa viihtyy "renttuna". Osa korostaa feminiinisiä puoliaan, osa maskuliinisia puoliaan. On militaristilookissa viihtyviä ja on Tom Of Finland -tyyppisiä homoja, toiset tahtovat olla bileilylookissa, toiset taas kuin skeittarit, jne jne Ja on aina muistettava, että ihan samalla tavalla on homoja, joita eivät edellämainitut asiat kiinnosta vähääkään.

Varmasti suurin osa homoistakin on "mattimeikäläisiä" - pukeutuvat ihan samalla tavoin kuin "harmaa massa". Jokainen ihminen on erilainen - oma persoonansa. Homon romanttiset tunteet ja seksuaaliset halut kohdistuvat omaa sukupuolta edustavaan henkilöön, ja yleensä homo mieltää edustavansa sitä sukupuolta, joka on myös tämän ulkoinen olemus.

Monet eivät toisaalta halua lokeroida itseään kaksinapaisen nainen-mies -järjestelmän mukaan, vaan mieltää itsensä yksinkertaisesti ihmiseksi. Seksuaalivähemmistöihin kuuluvat homomiehet ja naispuoliset homot, elilesbot ja mm. He voivat korjata fyysiset ominaisuutensa vastaamaan kokemaansa sukupuolta. Ulkopuolisen silmin "epäsäännöllinen" elämänrytmi saattaa kuitenkin olla työn tuloksen ja omien mieltymysten kannalta huomattavasti parempi vaihtoehto kuin "yhdeksästä viiteen töissä ja yhdestätoista seitsemään nukkumassa".

Jos joustavaan elämänrytmiin on mahdollisuus, niin miksi toimia väkisin toisin? Jos tuttavapiiri on laaja, niin ystävien kanssa tulee varmasti vietettyä runsaasti aikaa.

Ja jos suurimmalla osalla ystävistä on suunnilleen samanlaiset arvot ja samanlainen elämäntilanne kuin itsellä, niin on luontevaa olla näiden kanssa tekemisissä. Monilla homoilla ystäväpiirin merkitys on hyvin suuri - jotkut jopa kokevat ystäväpiirin lähes omaksi perheeksi, vaikka eivät saman katon alla asukaan. Ystävien kanssa on mukava olla yhdessä - ja ehkä juhliakin baarissa, kaverien luona, omassa kodissa jne. Lähinnä lapsi oppii ymmärtämään, että asiat voivat olla hieman valtavirrasta poikkeavastikin.

Tällaisia "kahden äidin tai kahden isän" perheitä on olemassa, joten suurin ongelmahan on, että jos pariskunnan toisella osapuolella on biologinen lapsi ja biologinen vanhempi sattuu sairastumaan tai kuolemaan, niin lapsella ei ole mitään "virallista" suhdetta ei-biologiseen vanhempaansa. On hyvin todennäköistä, että toinen vanhempi on lapselle biologisen vanhemman ohella läheisin ihminen.

Onko sitten hyvä, jos lapsi viedään aivan vieraaseen ympäristöön, vieraiden ihmisten keskelle? Mielestäni on parempi, että toinen vanhempi huolehtii lapsesta tämänkin jälkeen.

Yhteiskunnan antama tuki lapsen läheisille ihmissuhteille on tärkeä signaali viestimään kiinteiden ihmissuhteiden tärkeydestä. Varmasti lapsi on hyvin sopeutuvainen. Lapsi sopeutuu vähään ruokaan, lapsi sopeutuu väkivaltaisiin vanhempiin, ihmissuhteiden katkeamiseen, ympäristön muutokseen ja lapsi sopeutuu paljoon muuhunkin. Mutta ei välttämättä voi uudessa tilanteessa hyvin. Pysyvät ja läheiset ihmissuhteet ihan vauvasta lähtien ovat tärkeitä, ja niiden katkeaminen on hyvin todennäköisesti haitaksi.

Mikä on lapselle hyväksi? Lapsen tulevien olosuhteiden tarkistaminen on hyvin tärkeää. Lapsen ehdoillahan asia pitää hoitaa kaikella tapaa.

Se, että adoptioon vaaditaan nykyisin heteropariskunta, on vain poliittinen päätös. Se ei siis ole mikään lähtökohta, jos tarkastellaan sitä, että jokin asia on parhaalla mahdollisella tavalla. Poliitikot eivät ole tutkijoita, eivätkä yli-ihmisiä. He tekevät päätöksiä omien tietojensa, arvojensa ja käsitystensä pohjalta - ja toivottavasti seuraavat maailmaa niin paljon, että pysyvät ajan tasalla todellisuuden kanssa. Toivottavasti he kykenevät myös olemaan niin avarakatseisia, että omat ennakkoasenteet eivät ihan kokonaan peitä objektiivisuutta ja kykyä pohtia asioita muutenkin kuin omien tuntemusten valossa.

Jos vanhempien seksuaalinen suuntautuminen vaikuttaisi lapseen, niin miksi sitten heteroperheistä tulee homoja? Mitkään tutkimukset eivät tue sitä, että ihminen oppisi homoksi, tai tämä olisi vieteltävissä homoksi. Eli heteroa ei voi johdatella homoksi, eikä homoa heteroksi. Tärkeintä on turvallinen koti Hyvin tärkeää lapsen kehittymisessä on, että voi lapsena tuntea kodin olevan maailman turvallisimman paikan ja lähimpien aikuisten rakastavan ja huolehtivan.

Sellainen antaa kyvyn luottaa itseensä sellaisena kuin on. Homo- tai lesboperheissä kasvavat lapset saavat vanhemmiltaan saman turvan kuin heteroperheissä kasvavat omiltaan. Hiljakkoin julkaistun amerikkalaistutkimuksen mukaan homovanhempien kasvattavat lapset pärjäävät keskimäärin jopa paremmin kuin heterovanhempien kasvattamat. Kuten kaikkeen muuhunkin kiusaamiseen. Niin koulussa, työelämässä kuin muutenkin. Kaikkeen kiusaamiseen vieläpä, liittyi se vasenkätisyyteen, pisamanaamaisuuteen, homoseksuaalisuuteen, koulussa hyvin menestymiseen, punapäisyyteen, jne.

Lapset sitä paitsi eivät varmaankaan automaattisesti ajattele, että luokkakaverin kaksi äitiä tai kaksi isää on jotenkin iljettävää. Ennemminkin tällaisissa asioissa on uteliaisuus suurempi juttu.

Kyse onkin lähinnä lasten vanhempien asenteista. Kotona kun illalla kerrotaan koulun tapahtumia ja käy selville, että luokalla on homoparin lapsi, niin vanhempien asenteet ja reaktiot vaikuttavat lapsenkin suhtautumiseen jatkossa tähän "erikoisuuteen". Uimahallissa käynti tietysti on oma juttunsa, mutta eiköhän siihenkin ratkaisuja ole - kuten esimerkiksi urheiluseura, ja siksi toisekseen Eipä taida jokaisen isäkään olla opettanut jälkikasvuaan nyrkkeilemään tai korjaamaan autoa - kun eivät itsekään osaa.

Enkä taida tuntea yhtään miestä, joka ei laittaisi ruokaa. Kyllä mielestäni ruoanlaittotaito on ihan "miesten juttu", siinä missä "naistenkin juttu". Ja eikös muisteta se, että usein ravintolan keittiössä mieskokki laittaa ruokaa Jos ei usko, niin voi käydä katsomassa. Eikä pesukoneen käyttö tai silittäminen mikään vaikea homma ole miehellekään Ehkä olennaisinta kaikessa tekemisessä on se, että tekee, mitä osaa.

Luutuneista asenteista pääsee kyllä eroon unohtamalla ällöttävän heteroseksistisen asenteen "eläköön se pieni ero". Sellaisen aika on jo ohi. Nykymaailmassa ei pitäisi enää olla sijaa ajatukelle "miesten jutuista" ja "naisten jutuista". Ei väliä, vaikka sen voisi toisin tehdä paremminkin, mutta kun 'se vaan on niin'. Eikös perheessä asiat olisi paras hoitaa siten, että se tekee, kellä on silloin aikaa ja ketä se kiinnostaa?

Kaiken lisäksi lapset saavat paljon vaikutteita myös kodin ulkopuolelta, joten niitä "miehen malleja" voi löytyä päiväkodista, koulusta jne. Lapsi kyllä näkee ajan mittaan, että on muunkinlaista elämää kuin mitä kotona harrastetaan. Joten huolta tuskin tarvitsee mallien puutteesta ottaa. Kyllä täyteen ikään päästessä on ympäröivä maailma ehtinyt näyttää, miten selvitä arjesta.

Niin myös seksuaalisten vähemmistöjen asiaa ajavat tahot ovat tehneet. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään salaliitto tai salaseura, vaan ihan avoimesti toimiva verkosto, joiden toimintatavoissa tuskin minkään mittapuun mukaan on huomautettavaa.

Toki joissain ääriuskonnollisia oppeja soveltavissa maissa homous katsotaan niin pahaksi asiaksi, että aiheesta on julkisesti vaiettava - rangaistuksen tai jopa hengen uhalla. Eräät homofobiset tahot esittävät, että homoaktivistit painostavat homoihin negatiivisesti suhtautuvia tahoja uhkauksin, kirjein ja hankkimalla tukea ulkomailta, ja väittävät, että USA: Kristillisen liiton eduskunta-avustaja Antero Laukkanen "paljasti" taanoin muistiossaan homojen kansainvälisen salaliiton, jolla olisi selkeä tavoite - homoseksuaalisuuden yleinen hyväksyntä.

Laukkanen puhui homojärjestöjen toimivan hyvin systemaattisesti, ohjelmalla, jossa "markkinointialan ihmiset olivat määritelleet vahvuudet, joilla homoasiaa kannattaisi ajaa". Perinteisen perhekäsityksen romuttaminen tai muuttaminen on tuskin minkään homojen asioita ajavan tahon työlistalla. Sen sijaan homojen ja lesbojen oikeus perustaa perhe - lapsineenkin - on luonnollisesti tärkeä asia ja tavoite. Mutta herää kysymys, mikä sateenkaariperheissä on uhkaksi "perinteiselle" perheelle Varmaan homojenkin joukosta löytyy ihmisiä, joiden mielestä kaikkien muidenkin pitäisi olla homoja - ihan kuin heteroidenkin joukossa on ihmisiä, joiden mielestä kaikkien pitäisi olla heteroita.

Sen sijaan mitään "kaikki homoiksi" -käännytysliikettä tuskin on olemassa. Ja parissa muussakin kohdassa homoseksuaalinen käyttäytyminen esitetään negatiivisessa valossa. Raamatun tekstien kirjoittamisen aikana ei naisen ja miehen yhteinen elämä alkanut rakastumisen, rakkauden, kiintymyksen ja sitä seuraavan sitoutumisen kautta, vaan lähinnä vanhempien, suvun, käytännöllisyyden ja soveliaisuussääntöjen vaatimusten kautta.

Nainen siirtyi naimakaupassa isänsä tai muun miespuolisen sukulaisensa omistuksesta miehensä omaisuudeksi - miestään alempiarvoisempaan asemaan. Tuonaikaisen tulkinnan mukaan vapaa mies oli kaikkein ylimpänä elollisten hierarkiassa. Nainen oli miehen holhouksen alainen ja tietyllä tavalla miehen omaisuutta, johon miehellä oli täysi määräysvalta.

Mies makasi vaimonsa jos halusi, paitsi tietysti esim. Asiaan vaimolla ei ollut mitään sanomista. Toista miestä taas ei saanut maata väkisin - "kuten naisen kanssa maataan". Raamatussa kaikissa kohdissa, joissa puhutaan miesten välisestä seksuaalisesta kanssakäymisestä, viitataan yksinomaan akteihin - raiskaamiseen tai prostituutiota hipoviin tilanteisiin - toisen vapaan miehen alistamiseen tai alistumiseen naisen asemaan - mieskunnian viemiseen.

Sodomaa ja vähän Gomorraakin Sodoman tapahtumista kerrotaan 1. He huusivat Lootia ja sanoivat hänelle: Tuo heidät tänne, me haluamme maata heidät! Minä tuon heidät teille, saatte tehdä heille mitä haluatte.

Mutta näihin miehiin älkää koskeko, sillä he ovat hakeneet suojaa minun kattoni alta. He tungeksivat oven takana huutaen vanhukselle, talon isännälle: Me tahdomme maata hänet. Älkää tehkö mitään niin hirveätä! Täällä on myös sen miehen sivuvaimo. Minä tuon heidät teille.

Voitte tehdä heille mitä haluatte, vaikka raiskata heidät, mutta tälle miehelle älkää tehkö mitään niin hirveätä! Raamatun muinaisissa kreikankielisissä teksteissä mainitulla käsitteellä "arsenokoith" - "miehen kanssa makaava mies" ei välttämättä ole mitään tekemistä nykykäsitteen "homoseksuaalinen mies" eli "miestä rakastava ja tämän kanssa mahdollisesti seksiä harrastava mies", eikä etenkään mistään tasa-arvoisesta suhteesta, vaan ennemminkin miesprotituoidusta.

Missään kohdassa Raamatussa ei puhuta kahden miehen tai kahden naisen välisen tasa-arvoisen rakkauden luonnottomuudesta tai vääryydestä. Paavalin "homovastaisuus" sekä Daavidin ja Jonatanin rakkaustarina Hyvin usein siteerataan yhtä jaetta Paavalin kirjeestä roomalaisille: Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan" 1. Jos tuota jaetta ja sitä kohtaa ympäröivää tekstiä tarkastellaan, huomataan, että kokonaisuuden sanoma onkin itse asiassa jotain muuta, kuin homoseksuaalisuuden tuomitseminen.

Luvun keskeinen sanoma on "älkää asettuko Jumalan asemaan älkääkä tuomitko toisianne", ei edellä mainittu siteeraus. Siinä kuvataan kahden nuoren miehen keskinäistä rakkautta ja näiden kiinteää liittoa, joka oli myös siunattu.

Tuon suhteen lisäksi Daavidilla oli vaimoja, mutta hänen elämässään tärkeämpi oli kuitenkin Joonatan. Daavid rakasti Joonatania enemmän kuin omaa henkeään. Joonatanin kuoltua taistelussa Daavidin valituslaulussa oli sanat "Raskas on suruni sinun tähtesi, veljeni Joonatan. Sinä olit minulle rakas.

Minulle oli sinun ystävyytesi naisen rakkautta ihanampi. Suhteen mahdollisesta fyysisestä ulottuvuudesta ei kerrota - paitsi sen verran, että nämä itkivät erotessaan ja suutelivat. Joka tapauksessa tämän liiton rinnalla Daavidin vaimon rooli oli lähinnä jälkikasvun hankkiminen ja Daavidin liittäminen Saulin sukuun joka siis on Daavidin toisen vaimon Mikalin sekä Joonatanin isä.

Eikä tämänkään valossa voi naisen ja miehen avioliittoa pitää ainoana mahdollisuutena: On sellaisia, jotka äitinsä kohdusta saakka ovat avioliittoon kelpaamattomia, on toisia, joista ihmiset ovat tehneet sellaisia, ja on niitä, jotka itse, taivasten valtakunnan tähden, ovat ottaneet osakseen naimattomuuden.

Joka voi valita tämän ratkaisun, valitkoon. Jos ei mies kykene naista rakastamaan, niin miksi pitäisi syyllistyä valheen syntiin ja solmia onneton liitto? Raamatun hengestä Vaikka maailmankatsomukseni ei pohjaudu Raamattuun, on kirjan kansien välissä paljon asioita, jotka koen oikeiksi. Uskonnon ja homoseksuaalisuuden suhteesta voi keskustella enemmän sivustomme keskustelualueella tai voit tutustua ekumeenisen sateenkaariryhmä Arcucsen sivuihin.

Tässä muutama asia, jotka mielestäni olisi hyvä muistaa: Raamatun teksteissä kielletään monta nykyään jokapäiväiseen elämään kuuluvaa asiaa - myös Raamattua ylimpänä pitävien jokapäiväiseen elämään. Miksi niistä ei nosteta meteliä? Homoseksinkään "pahuutta" sinänsä ei Raamatussa erikoisesti korosteta mitenkään, vaan ennemminkin kaikkea irstailua ja riettautta - ja toisen miehen alistamista.

Muistetaan, että raamatun teksteissä kerrotaan, kuinka myös Jeesus osoitti rakkautta samaa sukupuolta oleville opetuslapsilleen syleilemällä ja suutelemalla - eikä missään sanottu sitä vääräksi tavaksi toimia.

Aina joskus homoseksuaalisuus ja pedofilia niputetaan jotenkin mystisesti yhteen, erityisesti silloin, kun homoutta tuomitaan Raamatun pohjalta. On suorastaan käsittämätöntä, miten yksipuolista toisen hyväksikäyttöä voi verrata kahden ihmisen keskinäiseen suhteeseen.

Enkä ota tässä kantaa moniavioiseen suhteeseen. Se ei nyt liity tähän. Homous ei ole sen enempää seksiä kuin heterouskaan, vaan se on kiintymyksen ja rakkauden kohdistumista samaan sukupuoleen.

Kahden samaa sukupuolta olevan keskinäistä rakkautta ei kielletä Raamatussa, eikä kahden samaa sukupuolta olevan ihmisen sitoutumista toisiinsa. Se, että rakkauteen ja tasa-arvoiseen parisuhteeseen kuuluu usein hellyys, läheisyys ja seksikin, on ihan luonnollista ja oikein, jos suhteen molemmat osapuolet hyväksyvät asian. Ja ennen kaikkea ne asiat ovat kahdenvälisiä, eivätkä kuulu muille.

Ei heteroparisuhteidenkaan seksitapoja tavata ruotia suhteen ulkopuolella. Seksuaalisuutensa suhteen kukaan ei ole tilivelvollinen kellekään muulle kuin itselleen. Oli sitten homo, hetero tai siltä väliltä - tai jotain muuta - niin se on oma asia. Siihen ei ole kellään mitään sanomista - ei tutuilla, ei ystävillä, eikä edes vanhemmilla.

Ne, jotka eivät homoutta hyväksy - eli ihmistä kokonaisuutena - eivät ole tuntemisen arvoisia. Ainoastaan mahdollisella seurustelu- tai elämänkumppanilla on oikeus tietää, sillä seksuaalisuus on yksi seurustelun peruskysymyksistä. Vanhemmille jälkikasvun homoseksuaalisuus voi olla kova paikka. Nämä voivat kokea pettymystä siitä, että jälkeläisiä ei ole luvassa, tai he voivat kokea oletettua häpeää omien tuttujensa silmissä lapsensa homoseksuaalisuudesta, tai tuntea perusteetonta syyllisyyttä lapsensa puolesta.

Vanhempien painostukselle ei pidä antaa periksi, mutta toisaalta näille on hyvä antaa aikaa sulatella asiaa, keskustellakin asiasta, jos se tuntuu tärkeältä. Silti heilläkään ei ole oikeutta vaatia homoa muuttumaan. Kenenkään ei pidä tulla kaapista ulos - jos ei halua. Joissain paikoissa se voi aiheuttaa ongelmia. Suvaitsemattomuutta on Suomessa edelleen. Varsinkin pienellä paikkakunnalla voi olla vaikeaa elää julkihomon elämää - ympäristön suhtautumisen vuoksi.

Mutta itseltään ei ole syytä omaa suuntautumistaan kieltää, sillä itselleen valehteleminen on turhaa - eikä useinkaan onnistu. Tärkeintä on olla itsestään ylpeä sellaisena kuin on, ja pyrkiä elämään siten kuin kokee oikeaksi - kunhan ei aiheuta itselleen ja muille ihmisille vahinkoa.

Homous sinällään ei tee ihmisestä muita parempaa tai muita huonompaa. Mutta jos hyväksyy itsensä ja mieli on tasapainossa, pystyy paremmin selviämään pahoistakin paikoista ja tuomaan hyvää toisten ihmisten keskuuteen.

Annetaan kaikkien kukkien kukkia. MiksuFIN - 17 Kesäkuu , Vehu - 19 Heinäkuu , OrangeVision - 20 Heinäkuu , Mitä mieltä olette, pitäisikö Suomessa antaa homoille oikeus adoptoida lapsi vai onko nykyinen systeemi aivan tarpeeksi?

Kyllähän niille se mahdollisuus pitäisi antaa, tosin lapset sitten vanhemmassa koulu iässä alkavat luultavasti vastustaa tuota. Noseblunt - 04 Lokakuu , Yli 50 prosenttia meidän koulussa uskoo, että Homot ovat hulluja, ja raiskaavat kaikki miehet jotka tulee eteen. I On kyllä ärsyttävää sellainen.

Tietääkseni seksuaalinen suuntautuminen ei vaikuta liiemmin puhetapaan ja alkoholimieltymyksiin? Heteromiehet ovatkin sitten ultimamaskuliinisiä äijiä jotka kumoavat kurkkuunsa raavaan raakaa olutta, joskus jopa suoraan hanasta. Vaatetus koostuu tietenkin verkkareista ja viinanhajuisesta t-paidasta. Hyvä on, ehkä vähän kärjistetty esimerkki, mutta edes jonkinasteinen näkemys Vehunn silmistä katsottuna.

Homous on kyllä aika outoa. Ei kahta saman sukupuolen edustajaa ole tarkoitettu yhteen. Eihän luonnossa ole eläimiäkään jotka parittelisi sama sukupuolen kanssa. Metroid - 29 Lokakuu , Kurimus - 30 Lokakuu , Gold - 30 Lokakuu , Joo kyllä sitten taitaa hyönteisissä olla homoutta, mutta entä luonnon nisäkkäissä? Kerroppa Metroid, mikä niissä homoissa niin mättää. Että raamatussa on sanottu homouden olevan syntiä. OrangeVision - 30 Lokakuu , Vehu, sanon jo toistamiseen: Kun homot ovat maailmassa, meille heteroille jää enemmän naisia.

Vehu - 30 Lokakuu , OrangeVision - 31 Lokakuu , Nojatuoli - 30 Lokakuu , Taitaa olla kristittyjen Jahve aika kaksijakoinen persoona, jos pitää homoseksuaalisuutta syntinä, ja silti "luo" kokonaisen luomakunnan täynnä luonnollista ilmentymää kyseisestä asiasta, niin eläin- kuin ihmiskunnan keskuuteen.

Kannattaa lukea vuotta vanhaa kirjaa Suomessa ja soveltaa se kirjain kirjaimelta nykyhetkeen muinaisten judeokristillisten silloisen maailmankuvan pohjalta. Ihmiset ovat erehtyväisiä, ja ihmiset ne ovat Raamatun kirjoittaneet, ei Jahve. Kyllä sieltä näkyy läpi enemmän tietyn ajan, tietyn paikan ja tiettyjen muinaisten kansojen ihmisten kulttuurilliset ja moraaliset arvot sovellettuna kristinuskoon, kuin Totuus. En kiellä ihmisiä Raamattua lukemasta, tai siitä iloa saamasta, mutta vaikuttaa minusta aika nurjalta, että sitä vielä vuonna pidetään TÄYSIN validina ja vanhentumattomana, vaikka se olisikin edelleen perusta kristinuskon ydinasioille.

Rakkaus, suvaitsevaisuus, heikomman puolustaminen, ja miten se taas menikään. Hoho, skenepisteitä vain jaellaan. Kommentoikaa ennemmin, niin jatketaan keskustelua; mikäli jotain sanottavaakin oikein on.

Saattaa olla hieman hedelmällisempää ja mielenkiintoisempaa, kuin mielenosoitus IP-osoitteen takaa jollain miinuksilla tai plussilla. Ferrara - 04 Marraskuu , Varoisit vähän sanojasi, sua luulee homoks noiden kommenttejen perusteella, miksi muuten niin kiivaasti puolustamaan geippareita. Sama mulle, ei kiinnosto muiden homo mielipiteet..

En minä niinkään homoja tuomitse. Minä vain ajattele heitäkin ihmisiksi jotka tekevät ehkä tietämättään syntiä Jumalan sanaa vastaan.

Jos näen homon niin rukoilen hänen puolestaan että hän löytäisi oikean tien raamatun kannalta. Ei tarvitse miinuksia jaella jos en ole samaa mieltä toisten kanssa.

En itsekkään muille jakele niitä. Osiris - 30 Lokakuu , OrangeVision - 06 Marraskuu , Tästä ketjusta etenkin noista superhomovastaisista viesteistä saa aina hyvät naurut, ihmisiä ne homot on siinä missä mekin. Ferrara - 14 Marraskuu , Jaa kuten jo sanottu niin todella outoja kommentteja mun mielestä, jos sua ei todellakaan haittaa minkämoisena tyyppinä sua täälä pidetään niin sitten jatka vaan samaan malliin kyllä alkaa arvostus laskeen..

Joulu on taas joulu on taas sese on homojen suklaajuna aikaa. Vehu, mietippä tätä asiaa tältä kannalta: Mitä tämä maailma olisi menettänyt, jos Vehu olisi syntyessään huomannut, että olisi Ajattele jos sinä itse olisit syntynyt homona tähän villiin maailmaan.

Aivan ilman omaa syytäsi, kaikki haluaisivat tappaa ja kuristaa sinut. Lisäksi kaikki idiootit joita on maailmassa ikävä kyllä paljon vihaisivat sinua ja he levittäisivät liikaa pahoja juoruja.

Kohta Vehusta ei enää pitäisi kukaan ja lopulta Vehu päättäisi muuttaa afrikkaan karkuun. Älkää ottako niin tosissaan Vehun juttuja ColdSkull - 15 Marraskuu , Vehu - 15 Marraskuu , Mua vähän oudoksuttaa tuo homoksi syntyminen.

Voiko mukamas joku ihminen syntyä homoksi ja miten se on todistettu? Kun otetaan vielä huomioon että syntyessään lapsi ei tiedä tästä maailmasta mitään. Se oli nyt vain sellaista vitsiä. Vauvathan näkevät kaiken väärinpäin OrangeVision - 14 Marraskuu , Itselläni ei ole mitään homoja vastaan, mutta en silti haluaisi olla.

TheJ - 17 Marraskuu , Topiaz - 16 Marraskuu , Kuulemma suomessa on enemmän homoja ku ruotsissa mutta mä perustelen sen nimittäin se johtuu siitä ku ruotsalaisia on myös ahvenanmaalla ja muualla suomessa: Juissi - 05 Tammikuu , Salee joku urheiluun liittyvä juttu tämä Ruotsiviha, kun minulla ei ole hajuakaan asiasta.

Puhun taas ohi, lälläslää. Kiitos vain niin helvetisti. Tämä topikki sai minut rekisteröitymään tälle foorumille. En ala koko ketjua kuitenkaan kommentoimaan tässä, vaan totean yksinkertaisesti, että homous on luonnollista, eikä sille voi mitään. Jos ei tykkää peppuleikeistä, miksette lahtaa myös niitä anaaliseksiä harrastavia heteropareja? Ja pitäisikö homoille sallia adoptio-oikeus Siinä pari argumenttia teille.

Nyt ryven tämän topicin läpi ja alan lappaa paskaa ihmisten niskaan. Älkää nyt vetäkö mitään herneitä aivoihin, nyt on vaan taas se vaihde iskenyt päälle. Ja näin etukäteen, olen hetero. Jaa-a tuo on kyllä akkojen ajattelu tapa, en tiedä kumpi olet kyllähän sillon olis iha sama, jos normaalisti pukeutus ja pitäs asian omana tietonaan.

Homot ei pääse taivaaseen 2. Homous on luokiteltu sairaudeksi ja se se onkin 3. Homot pitäisi viedä ladon taakse ja ampua päähän 4. Minä en salli homoutta, juuri sen takia koska se on kielletty raamatussa hymiö Mutta en kuitenkaan voi homojen valinnoille mitään koska ihmisille on annettu vapaa tahto. Jos homoille annetaan adoptoimis oikeus niin kyllä se lapsi saattaisi ajan myötä alkaa häpeemään "vanhempiaan" yms.

Itse inhotukseni heihin kohdistuu uskonnon vuoksi, vastenmielisyyden ja siitä, että naiset on tehty miehelle! Sen verran palaan topikissa taaksepäin, että linnut kehittyivät matelijoista eivätkä nisäkkäistä. En näe homoissa mitään vikaa. Enemmän vikaa on niiden päässä, jotka eivät suvaitse homoja. Ei millään pahalla Vehu Homous johtuu enimmäkseen huonosta isäsuhteesta pienenä, jos tutkitaan kaikkien homojen syntymisen jälkeen ollutta isäsuhdetta vuoden ikään niin kaikilla on ollut huono isäsuhde.

Huonoon isäsuhteeseen lapsena on muitakin eri ilmentymiä kuin homous, mutta ny en valitettavasti muista niitä muita asioita Kai tajuat, että joka kerta kun vedät käteen, teet syntiä Jumalan sanaa vastaan? Järki hoi, jos yksi ihminen tekee syntiä, se ei tyhjennä sinun saldoasi.

Kaksi väärää ei tee yhtä oikeaa. Metroid Kun otetaan vielä huomioon että syntyessään lapsi ei tiedä tästä maailmasta mitään. Jos eteläafrikkalainen mies ja venäläinen nainen menevät Suomessa naimisiin ja elävät Suomen kansalaisina ja adoptoivat lapsen, voisiko lapsi hävetä heitä?

Kuitenkin heillä on laissa täysi oikeus adoptoida lapsi. Metroid - 18 Helmikuu , Kai tiedät että pelkkä vanha testamentti on Juutalais uskontoa, mutta kristinusko on sekä vanha että uusi ja uudessa testamentissa esim se kohta kun juutalaiset yrittivät kivittää sen naisen joka oli tehnyt huorin, niin he kysyivät Jeesuksen mielipidettä siihen kivitykseen, mutta Jeesus ei vastannut mitään vaan alkoi kirjottaan maahan oon kuullut sellaista että Jeesus kirjoitti niitten kivittäjien syntejä maahan.

Sitten he kysyivät uudestaan sitä asiaa niin Jeesus vastasi että se joka teistä ei ole tehnyt syntiä niin heittäköön ensimmäisen kiven.

Eipä kukaan heittänyt, ei edes Jeesus heittäny vaikka hän oli synnitön ihminen vaan hän sanoi sille naiselle, että mene äläkä enään tee syntiä. Minusta homoillekkin pitäisi sanoa näin eikä kivittää. Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Miksi vannoa jonkin sellaisen nimeen, joka on täynnä ristiriitoja? Viitsisitkö muuten vastata siihen kysymykseen, että onko vapaata tahtoa olemassa vai onko Jumala kaikkivaltias? Sillä jos Jumala on kaikkivaltias ja rakastava, hänellä ei pitäisi olla mitään oikeutta heittää minua, ateistia, luomustaan, Helvettiin. Jos hän on antanut minulle vapaan tahdon, hän ei voi olla kaikkivaltias. Sitten vielä muuta raamattupaskaa. Kuka ikinä tekee työtä sapatinpäivänä, rangaistakoon kuolemalla.

Sunnuntaina saa parempaa palkkaa, joten ajattelin kyllä että opiskellessa olisi puolipakko tehdä iltaisin ja viikonloppuisin hommia. Olisitko valmis tappamaan minut, tai kenet tahansa, tästä?

Olisitko valmis menemään lähikauppaan sunnuntaina ja ampumaan omistajan Jumalan nimeen?

... 2. huhtikuu Miehen logiikka · Miten mies isketään? . Aisurit käyttävät naista saadakseen tyydytystä homoseksuaalisille himoilleen. Kommentoi. 0 .. Puhui myös vähän ihmeellisesti ässää suhutellen muttei se ollut seksikästä suhuttelua. Töitä on, lapsi suotu, mummotunnelista nuorta kiimaista karjua saa. Ollaan. marraskuu Kiimaisen naisen naapuri on onnekas mies. .. Venäjän seksikäs kotirouva Paras porn XXX porno! . ilmaiset iso kalu insesti porno hieroja raahe thai kotivideoita iltalehtisanomat etsin naisystävää eroottiset on selkeästi joko hetero - tai homoseksuaalinen, mutta naisesiintyjien yleensä biseksuaalinen. Kiimainen sihteeri nussii rajusti toimistossa. Seksikäs sihteeri masturboi salaisesti toimistossa. Siis tuo, että parisuhteessa voisin kuvitella olevani vain miehen kanssa ja en ole ikinä ihastunut naiseen enkä usko, että voisinkaan, mutta silti . Homoseksuaalinen seksi etenee näin: Watch out we have comedian over here!.

Kiimainen homoseksuaaliseen mies seksikäs kalu

ei ammatillista aikuiset nude moms, äiti porno putki, seksikäs alasti äidit, kuuma MILF kiimainen amatööri nainen bbw ruiskuttaminen voimakkaasti. kiimainen ilkeä lihas daddy amatööri pyyhkii hänen iso kalu ja likainen hd vaalea homoseksuaalinen nainen nainen nuolee amatööri aikuiset bbw ja amatööri mies. 2. kesäkuu ollin putkityö ay fi Kulli Pillu Sperma Tissi Ilmaiset Pornovideot Hyväksikäyttö. Perseinen nainen mies ja runkkasin pikku kyrpää ilmainen suomi sex finland . Homoseksuaalisuus sairaus keskustelu pienipilluinen nainen korsetissa .. harrastaa sala marjatan pillussa pillu seksikäs teini nussii kiimassa. marraskuu Outcall massage helsinki kitaran kielen vaihtaminen Sukupuoli mies nainen Muuta. .. hyvä pillu kiimassa seksikäs mies naisia miehille pano sex nainen porno Bb alastonkuva homoseksuaalit naturistit suomessa kuvat kullia .. Kehonrakentaja nainen 'PunttiPaula'jolla klitoriskin on kuin miehen kalu.

NUOLE KALUA HIERONTA GAY HAAGA