kiima kalu mies homoseksuaaliseen kiima

Sain hekottelun keskeltä nikoteltua: Miten helvetissä meistä noin vain tuli homoja? Kulli kovana vain haaveilen asiasta. Lähdin varta vasten aikaisemmin töistä, kävin suihkussa, ajelin kaikki relevantit karvat pois, ehostin itseni viimeisen päälle. Kokemuksieni perusteella naiset pitävät muuten varsin hyvää huolta tuosta kalleimmastaan. Emmekö nolostelleet ja ujostelleet tätä yhteistä yllättävää homostelua? Kun ensimmäisen kerran harrastin seksiä "vieraan miehen" kanssa eromme jälkeen en koskaan pettänytmuistan sen hekuman ja onnen, kun halusin valtavasti ja sain monta orgasmia.

Kiima kalu mies homoseksuaaliseen kiima

En ole koskaan seurustellut ja nämä olleet yhdenyön juttuja. Välillä olen kiitollinen, että en ole toteuttanut niitä, mutta toisinaan ne palaa uudestaan. Fantasiat ovat aina samanlaisia eli haluaisin tulla pannuksi ja näitä on ollut varmaan kymmenen vuotta.

En nykyisin yritä kieltää näitä fantasioita vaan avartaa ja tutkia niitä. Eli olen hyväksynyt ne, mutta mietin mitä nyt tekisin. Ryntääminen kokeilemaan voisi tuoda pettymyksen jos fantasia olikin vain fantasiaa. Kait se on vain odoteltava miten asiat kehittyy. Kiva kuulla, etteivät fantasiat tuota sulle ainakaan ahdistusta nykyään: Ei tule muuta mieleen, kuin että jos haluat edetä rauhallisesti, niin voithan ensin kokeilla erilaisia juttuja itsesi kanssa. Heti ei tarvitse toista ihmistä siihen, varsinkin jos oma olo on epävarma.

Ja ehkä sitten pystyy nauttimaan ensikerrastakin kumppanin kanssa paremmin, jos itsellä on jo jonkunlainen käsitys, että miltä jutut käytännössä tuntuu ja mistä tykkää ja mistä ei. Mä olen miettinyt tuota heteroseksiä en kai ole oikein koskaan kiihottanut tai osannut oikein olla naisen kanssa niin kuin heteron pitäisi. Johtuuko se sitten että ei ole ollut tarpeeksi tunteita?

Toisaalta fantasia tasolla en edes muista milloin olen ajatellut heteroseksiä ilman mitään mausteita. Tiedän kyllä seksin suhteen että kaikki fantasiat eivät käytännössä olekaan niin kivoja mutta toisaalta jotkut fantsut ovat sitten todellisuudessakin olleet oma juttu.

Sen verran olen itseni kanssa sinut että miksi oikeastaan kieltäytyisin toteuttamasta homoseksuaalisia taipumuksiani. Onhan tietysti pelko homoksi leimautumisesta jos se ei tunnukaan omalta.

Itse kyllä mietin naisia ja unelmoin niiden panemisesta, mutta olen liian ujo lähestymään. Ihastunkin usein liiankin helposti. Riippuu partneristakin, mutta usein itse seksi on aika mitäänsaaamatonta. Toisinaan kun ei ole naiset mielessä niin tekis mieli tulla itse pannuksi.

Tuntuu, että on ihan sellainen kutka tuolla takana. Koskaan en ole uskaltanut kokeilla. Kulli kovana vain haaveilen asiasta. Välillä laittanut ilmotuksia iskuriin, mut en uskalla vastata. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Vastaa alkuperäiseen viestiin Ensimmäinen kerta mietityttää Olen 23v mies ja pitänyt itseäni heterona.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Toisen tuopin puolivälissä Petteri rupesi ruikuttamaan: Ei edes lahoa oksanreikää. Minä en ole enää vuosiin haaveillut panevani muita kuin tätä omaa kouraani. On se vaan niin hemmetin tiukka pantava. Mutta tulipa mieleeni, kun lukiossa aikoinaan biologian opettaja kertoi sammakoiden seksielämästä.

Se sanoi, että koirassammakon kiima voi olla niin voimakas, että jos se ei löydä naarasta, se voi aivan hyvin hypätä toisen urokseen selkään ja panna sitä. Sammakoillakin on helpompaa kuin meikäläisellä. Tai et muuten viitsisi lainata minulle hetkeksi selkääsi? Kun nyt kerran pihtailet sen nyrkkisi kanssa.

Vuoron perään toistemme selässä nylkyttämässä. Jatkoimme naureskellen tuota levotonta läppää jonkin aikaa. Aika merkillinen tunnelma siinä syntyi, vaikka se oli vitsiä olevinaan. Petterin silmät ja suupielet virnistelivät siihen malliin, että mielessäni välähti, että se on tosissaan. En tiedä, mitä olisin itse tehnyt, ellei juttu olisi palannut turvallisiin aiheisiin. Monta päivää jälkeenpäin kyllä ajattelin sanojamme ja sitä vähän ylivirittynyttä tunnelmaa.

Olisiko Petteristä ollut tiukan paikan tullen hyppäämään minun selkääni tai minusta hänen? Vaikka kuinka olisimme olleet sammakkourosten kiimassa? Seuraavalla viikolla lähdimme muutamaksi päiväksi Petterin vanhempien mökille. Hänen tarkoituksensa oli kalastella siellä lähellä virtaavassa pienessä joessa. Minä aioin toteuttaa jo kauan jatkunutta rakasta harrastusta, luontokuvausta.

Olen onnistunut luomaan kuvistani melkoisen oppimateriaalikokoelman työtäni varten. Tiistaina Petteri uitti kahluusaappaitaan ja kalastusvälineitään tuntikausia siinä joessa ja minä lauoin kameraani rannalla kohti metsänpohjan kasvustoa. Kun palailimme illansuussa jokivartta takaisin mökille päin, näin vähän ihmeellisen näyn. Vastarannalla noin viidenkymmenen metrin päässä oli menossa merkillinen näytelmä kalliota vasten. Sen pystyi näkemään yhden puskan takaa, muuten tapahtuma oli metsän peitossa.

Kun se näky osui silmiini, jähmetyin niille sijoilleni. Petteri kulki muutaman metrin edelläni, joten kuiskasin häntä pysähtymään. Näytin hänelle sormi suun edessä hyshys-merkkiä ja viitoin palaamaan takaisin. Kun hän tuli puskan taakse, osoitin hänelle näkyä ja kuiskasin korvaan: Siellä vastarannalla oli kaksi nuorehkoa miestä housut polvissa kumisaappaiden varassa.

Molemmat olivat kiskoneet puserot kainaloihin. Toinen nojasi perse pitkällä kallioon ja toinen näytti sovittelevan kaluaan kaverinsa pakaroiden väliin. Sisälläni kuohui samanaikaisesti suuri nauru ja valtaisa kiihtymys. Petterikin näytti jähmettyvän tiukkaan tuijotukseen tuon yllättävän näyn edessä.

Kamerallani pystyy ottamaan myös videokuvaa. Vaihdoin nopeasti teleobjektiivin ja aloin kuvata ihmeellistä luonnonnäytelmää, urossammakoiden kiimaista parittelua. Hitto, että se olikin kiihottavaa katseltavaa. Tyyppien saappaiden varret vain välkähtelivät sen lykkimisen tahdissa.

Panija läimi kaverinsa pakaroita ja kiskoi tätä hiuksista. Pantava kouristeli selkää ja irvisteli kuin tuskissaan, mutta näytti selvästi nauttivan hommasta. Se tuntui kestävän ja kestävän, kunnes panijan vauhdikkaat pakarat yhtäkkiä jähmettyivät muutamaan tiukkaan nytkähdykseen, mies taisi laueta. Pantava putosi polvilleen, alkoi nuolla toisen saappaita ja runkkasi samalla itseään. Se toinen näytti olevan ihan uuvuksissa ja vain tuijotti toveriaan, joka lopulta ampui mällinsä mustikan varpujen sekaan.

He tunkivat kalunsa housuihin ja poistuivat kaulakkain metsän hämärään. Petteri ja minä olimme koko session ajan täysin hiljaa, hyvä että edes hengitimme. Kun ne nuoret tyypit olivat hävinneet, käännyimme tuijottamaan toisiamme silmät pystyssä ja huulet pyöreinä. Sain sen kuvattua melkein kokonaan, rupesin hihittämään. Tässä sulla on kunnon kiimainen urossammakko oppituntia vailla. Housut reisille ja kalut kouraan.

Hekotellen iskin kameran yhden kalliolohkareen päälle ja käynnistin sen pornofilmin. Laskimme tosiaan kumpikin housut reisille ja kummaltakin paljastui kyrpä lipputankoasennossa. Sitten vain saappaat syvälle varvikkoon, pieni etunoja kohti kameraa ja kourat viuhtomaan kalunvarressa. Emmekö nolostelleet ja ujostelleet tätä yhteistä yllättävää homostelua? Ihan kuin olisimme tehneet sitä keskenämme aina, maailman luonnollisin asia, mitäs me homot.

Oikeastaan aika ihmeellistä, kun kumpikaan ei koskaan ollut vihjaillutkaan homoilusta sitä pubijuttelua kummemmin. Siellä metsässä olo oli hirtehisen humoristinen – ja kiimainen. Vilkuilimme välillä toisiamme silmät palaen ja suut virnistellen. Ja sitten taas katse kameraan. Määhän tiedän tuon pantavan, Petteri äkkiä puuskutti, muttei keskeyttänyt työtään. Sitten taas jatkoimme hiljaista huohotusta.

Kun minusta alkoi tuntua, että nyt lähtee mällit, kiepsahdin äkkiä Petterin taakse. Kaappasin hänet tiukkaan käsieni puristukseen ja painauduin hänen selkäänsä vasten. Nylkytin kaluani kiihkeästi hänen pakaroihinsa.

Sex deitti joyourself homo

SEX WORK LAHTI GAY SUOMEN HIPPOS