kiima kalu homoseksuaaliseen kiihkeä mies

Harmi kun et ollut homo. Siis just minun tuuria! Olen kuullut, että on oikeasti olemassa naisia, jotka pitävät miehistä, joilla on pieni. Ei kaikkea sentään kannata uskoa. Minä osaan kyllä tyydyttää itseni. Sinun haarovälissäsi kiemurtelee muutaman sentin mittainen mato. Voisitko ystävällisesti käyttää sitä? No niin, voisitko taikoa sen nyt takaisin.

Näen silloin kaiken kahtena ja nyt siihen tuntuisi olevan enemmän kuin tarvetta. Eihän sinun peniksesi jää siitä kuin muutan sentin. Ei sillä, että sinulla olisi pieni, mutta olisihan se joskus hauska kokeilla, miltä todella iso penis tuntuisi. Sinä et ainakaan töki minun emättimen takaseinämää tärviölle kuten edellinen poikaystäväni teki.

Tietääkseni se voi kasvaa pituutta armeijaikään saakka. Olen nimittäin kuullut, että jollei sitä käytä, niin se häviää. Mikäli olet aikeissa naida tai olet nainut vanhan ja rahakkaan ukonrähjän, joka vetelee mielestäsi viimeisiä virsiä juuri ennen Pyhää Pietaria ja taivaan portteja, kannattaa seuraavat tutkimuslyhenteet lukea erityisen tarkkaan. Avioliitossa elämä saattaa nimittäin olla odotettua pidempi. Tällä en suinkaan tarkoita sitä, että avioliitossa päivät olisivat niin tylsiä ja pitkäveteisiä, että ne tuntuvat kestävän iäisyyden.

Elinikä näyttää nimittäin lisääntyvän avioliiton myötä ja myös terveys paranee. Viikatemies ei siis ole heti ensimmäisenä kolkuttamassa avioon astuneiden ovelle, joten elinkumppaniksi on syytä valita henkilö, josta aidosti pitää. Tai sitten kannattaa hankkia itselleen nuori rakastaja, jonka kanssa voi lähteä vaikkapa Rivieralle törsäilemään aviomieheltä kieroudella lue seksillä haalittuja taskurahoja.

Näin aika perintö odotellessa kuluu huomattavasti joutuisammin. Jo luvun Ranskassa havaittiin, että avioliitossa elävien kuolleisuus on alhaisempi kuin muilla siviilisäätyryhmillä.

Vahva näyttö asiasta saatiin, kun Robert Kaplan ja Richard Kronick Kalifornia yliopistosta keräsivät tietoja lähes 67 amerikkalaisesta. Tämä hiljattain julkaistut tutkimus osoittaa selvästi, että avioliitossa elinvuodet pitenevät.

Vastaavaan tulokseen on tullut tutkija Kaisla Joutsenniemi Kansanterveyslaitokselta. Hänen mukaansa esimerkiksi vuosina – naimattomien miesten kuolleisuus oli lähes kolminkertainen naimisissa oleviin miehiin verrattuna.

Joutsenniemen mukaan jälkikasvu pidentää myös elinikää. Joutsenniemen mukaan avioliitossa elävät perheelliset ihmiset elävät pidempään kuin lapsettomat avioparit. Torontolainen tohtori Brian Baker tutkimusryhmineen sai selville, että hyvä ja onnellinen avioliitto pitää verenpaineen alhaalla ja ehkäisee valtimoiden ennenaikaista vanhenemista.

Bakerin mukaan avioliitto, jossa kommunikoidaan, nauretaan, tehdään ja harrastetaan yhteisiä asioita sekä keskustellaan syvällisesti, edistää selvästi puolisoiden fyysistä terveyttä.

Erasmus yliopistossa Rotterdamissa tehdyssä tutkimuksessa tuli esille, että naimisissa olevilla ihmisillä on pienimmät sairastavuusluvut. Vastaavasti eronneilla ihmisillä luku on kaikkein suurin. Chicagon yliopiston professori Linda Waite sai tutkimuksissaan selville, että avioliitossa asuvat sydänkohtauksen saaneet miehet tai naiset, elävät lopulta noin 1 päivää vanhemmaksi kuin sinkut, joiden sydän on kaikin puolin kunnossa.

Yalen yliopistossa taas havaittiin, että naimisissa olevat miehet, jotka tupakoivat yli askin päivässä, elävät kuitenkin yhtä pitkää kuin tupakoimattomat eronneet miehet. James Goodwin ryhmineen sai selville, että syövästä toipuu huomattavasti paremmin, jos sattuu olemaan naimisissa. Edellisistä tutkimuksista huolimatta, avioliitto voi kuitenkin vaarantaa naisten terveyden. Tähän tulokseen tulivat ainakin Kaliforniassa sijaitsevan Duken yliopiston tutkijat.

Tutkijoiden mukaan naimisiin meno kasvattaa naisten stressiä, nostaa verenpainetta ja lisää yleistä väsymystä. Tutkijat arvelevat syyksi sen, että avioliitossa nainen vastaa yleensä ruoanlaitosta, siivouksesta, lapsista ja jopa miehen hyvinvoinnista. Edellisten lisäksi monella naimisissa olevalla naisella on myös oma uransa hoidettavanaan. Nämä velvollisuudet ovat liikaa useimmille naisille ja sen vuoksi ne ajavat naiset ylirasituksen partaalle.

Jo oman terveytensäkin takia naisen kannattaa sopia tulevan aviomiehen kanssa siitä, että perheeseen tulee automaattisesti kodinhoitaja. Hoitaja on tietysti joko mies tai hyvin iäkäs miehiä vihaava nainen. Muuten on se riski, että aviomies alkaa pelehtiä hoitajan kanssa. Lyhyttä tai pitkäaikaista iloa Yhdysvalloissa tehtiin vuosina – tutkimus, johon osallistui 24 ihmistä. Tutkimuksessa kartoitettiin avioparien tyytyväisyysastetta.

Tutkimuksen mukaan hääpäivä tekee sulhaselle ja morsiamelle pienen henkisen piristyksen. Valitettavasti tuo piristävä vaikutus ei kestä pitkään, vaan elämä jatkuu yhtä harmaana kuin ennenkin.

Teksasin yliopistossa suoritetussa tutkimuksessa selvitettiin avioliiton kestävyyttä. Tutkimuksen perusteella tutkijat tulivat siihen tulokseen, että mikäli pari on vielä kahden vuoden yhdessäolon jälkeen tyytyväisiä toisiinsa, on heillä suhteellisen hyvät mahdollisuuden tulla keskenään toimeen jatkossakin.

Family Matters -lehdessä julkaistiin australialainen tutkimus, jossa oli mukana 10 henkilöä. Psykologi David de Vaus sai tutkimuksessaan selville, että avioliitto tekee kummastakin osapuolesta tyytyväisiä. Avioliitossa elävät henkilöt kärsivät huomattavasti vähemmän stressistä ja masennuksesta kuin sinkut.

Erityisesti lapset tuovat elämään piristystä ja henkistä hyvinvointia. De Vaus on siis lapsien vaikutuksesta täysin samaa mieltä kuin Joutsenniemi. Myös Ohion yliopistossa tehtiin tutkimus, joka osoittaa, että avioliitossa elävät ovat vähemmän masentuneita kuin sinkut tai avoliitossa elävät.

Mikäli elämä kuitenkin on kurjaa, on se sitä enemmän avioliitossa kuin avoliitossa. Enemmän parempaa seksiä Brittiläisen terveyslehden Top Santen teettämän tutkimuksen mukaan kaksi kolmasosaa naisista nauttii seksistä eniten avioliitossa. Vain 13 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista on sitä mieltä, että seksi oli parempaa sinkkuna. Yhdeksän prosenttia naisista pitää seksistä eniten syrjähypyissä.

Avioliitossa olevat miehetkin ovat tyytyväisiä seksiin, vaikka usein toista väitetään. Vastaavasti sinkuista 39 prosenttia on sitä mieltä, että sinkkuna seksi vasta hyvää onkin. Avioliitossa seksiä saa myös useammin kuin sinkkuna ollessa. Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan noin 25 prosenttia sinkkumiehistä ja 30 prosenttia sinkkunaisista viettää seksitöntä elämää.

Miehestä tulee enemmän symppis Harvardin yliopistossa tehtiin mielenkiintoinen tutkimus. Siinä selvitettiin sinkkumiesten, naimisissa olevien miesten sekä naimisissa olevien perheellisten miesten testosteronitasoja. Tutkimuksessa saatiin selville, että sinkkumiehillä on huomattavasti korkeammat testosteronitasot kuin muilla tutkimukseen osallistuneilla miehillä. Vastaavasti miehillä, jotka viettivät paljon aikaa puolisonsa ja lastensa kanssa, on selkeästi alemmat testosteronitasot kuin muilla miehillä.

Toisessa yhdysvaltalaisessa tutkimuksessa tuli esille, että lapsen syntymä alentaa uuden isän mieshormonien määrää. Kyseisen tutkimuksen mukaan tuoreilla isillä on 33 prosenttia alemmat testosteronitasot kuin muilla miehillä. Myös vauvan piteleminen alentaa miehen testosteronitasoja. Tutkijoiden mukaan alentuneet testosteronitasot saavat aikaan miehissä hoitovietin laukeamisen. Lisäksi miesten kilpailuhenkisyys saattaa alentua ja he voivat olla parisuhteessa uskollisempia kumppaneita kuin ne miehet, joiden testosteronitasot ovat korkealla.

Aiemmissa tutkimuksissa on nimittäin tullut esille, että korkeat testosteronitasot korreloivat melko hyvin miehen uskottomuuden suhteen. Kiinteä parisuhde siis alentaa mieshormonitasoja, mutta ero vastaavasti nostaa niitä. Tämä on luonnollista, koska miehen täytyy kyetä kilpailemaan markkinoilla olevista naisista muiden miesten kanssa. Avioliitossa oleva mies ei siis ole niin kilpailuviettinen ja naisia metsästävä alfauros kuin sinkkumiehet. Avioliitossa oleva mies voi jopa toisinaan olla ihan söötti, söde ja symppis.

Positiivinen rahavirta Pääasiassa yhdysvaltalaisissa tutkimuksissa on tullut esille, että avioliitossa olevat henkilöt ansaitsevat hyvin ja heidän maallinen mammonansa karttuu huomattavasti nopeammin kuin sinkuilla tai eronneilla.

Avioliitto on siis oiva keino parantaa elintasoaan, vaikka sitä rikasta miestä ei sattuisi naimaankaan. Itämaisuutta seksiin Lauantai Henkisyys on nykyään todella IN. En yhtään ihmettele, että ihmiset haluavat löytää elämäänsä tarkoitusta tässä armottomassa hullunmyllyssä, jonka ainoa missio näyttää olevan mahdollisimman suuret optiot raharikkaille. Myös seksiin etsitään uudenlaista syvällisyyttä. Esimerkiksi taoismia käsittelevistä kirjoista voidaan löytää erilaisia rakasteluun liittyviä ohjeita.

Ohjeita ja kehotuksia Taoismin mukaan rakastelu ja lukeminen yhtaikaa eivät ole viisasta. Tämä johtuu siitä, että silmät ovat sielun peili ja energiaa katoaa jatkuvasti silmien kautta. Jokaisen tulisikin rakastella silmät kiinni tai ainakin harrastaa lukemista jonain muuna ajankohtana.

Tämä ohje on muuten aivan päinvastainen kuin yhdysvaltalaisen seksiguru David Schnarchin antama. Schnarch nimittäin oikein painottaa sitä, että rakastelun ja orgasmin aikana tulisi pitää silmät auki. Lukemisesta hän tosin ei mainitse mitään. Täydenkuun aikana ei pidä rakastella.

Taoismin mukaan elimistöön tulee tuolloin liikaa energiaa ja on vaarana, että kehossa tapahtuu ylikiihottumista. Myöskään uudenkuun aikana ei pidä rakastella, koska silloin energiatasot ovat alhaiset. Rakastelua vihaisena tulee edelleen välttää. Viha nostaa sydämen sykettä ja aiheuttaa kiihtynyttä hengitystä, mikä vastaavasti lisää elimistössä kuona-aineiden syntymistä. Tämä taas johtaa sisäisen epätasapainotilaan. Rakastelu suihkun jälkeen ei ole hyväksi keholle ja mielelle.

Kuuma vesi saa jo itsessään aikaan voimakkaita ärsykkeitä ja seksi vain lisää elimistön ärsykkeiden määrää. Tämä aiheuttaa elimistössä epätasapainoa. Taoismin mukaan suihkun ja kylvyn jälkeen tulee odottaa vähintäänkin puoli tuntia ennen seksuaalisen kanssakäymisen aloittamista. Vanhan taoismiin perustuvan tiedon mukaan miehellä on tietty ejakulaatiorytmi. Tämä tarkoittaa sitä, että mies voi ejakuloida tietyn periodin aikana tekemättä itselleen haittaa.

Kaksikymppinen mies voi ejakuloida joka neljäs päivä. Kolmikymppinen joka kuudes päivä. Nelikymppisen tulee pitää jo kahdeksan välipäivää. Viisikymppisen ei parane ejakuloida kuin joka kymmenes päivä. Kuusikymppisetä vaaditaan edellisestä ejakulaatiosta toipumisen jo 12 päivää. Mikäli mies kaikesta huolimatta ejakuloi useammin, on hän väsynyt ja hänen kehostaan katoaa tärkeitä ravintoaineita. Miehen siemensyöksyn voidaan toki estää painamalla Jen-Mo -nimistä akupistettä.

Piste sijaitsee välilihan alueella siittimen ja peräaukon puolivälissä. Pistettä tulee painaa etu- ja keskisormella juuri ennen siemensyöksyä. Terveydeksi Paras kellonaika seksin harrastamiseen on kello kuusi aamulla tai auringonnousun aikaan.

Mikäli yhdynnällä haetaan parantavia ominaisuuksia, tulee se suorittaa tiettynä kellonaikana. Aamupäivällä kello 3–5 suoritettu yhdyntä vahvistaa keuhkoja. Rakastelu kello 5–7 vahvistaa paksusuolta. Vatsa pitää rakastelusta kello 7–9. Perna ja haima vahvistuvat mikäli rakastelu tapahtuu kello 9– Sydän vahvistuu kello 11– Ohutsuolen vuoro on kello 13– Virtsarakolle tekee hyvää rakastella kello 15– Kello 17–19 vahvistuvat munuaiset.

Sydänlihas voimistuu kello 19–21 suoritetun rakastelun avulla. Rauhaset voimistuvat kello 21– Rakastelu kello 23–1 voimistaa sappirakkoa ja kello 1–3 on maksan vuoro. Kokonaisvaltaisen terveyden vuoksi kannattaa siis vaihdella rakasteluaikoja tai rakastella ympäri vuorokauden. Kipeän selän hoitamiseksi ei kannata heti suunnata kulkuaan fysioterapeutille tai kiropraktikolle.

Kiinalaisen uskomuksen mukaan kipeä selkä paranee rakastelemalla. Yhdyntä tulee suorittaa asennossa, jossa nainen makaa selällään ja mies on polvistuneena hänen päällään. Miehen tulee liikehtiä hitaasti ja olla ejakuloimatta. Taolaisen uskomuksen mukaan peniksessä on omat refleksologiset alueensa.

Peniksen terskan pää stimuloi sydäntä. Terskan kyljet stimuloivat keuhkoja. Peniksen varren yläkolmannes stimuloi pernaa ja haimaa.

Varren keskiosa stimuloi maksaa ja alin osa varresta vastaavasti munuaisia. Vastaavat alueet löytyvät myös naisen emättimestä. Emätin on jaettu alueellisesti neljään osaan. Emättimen etuosa stimuloi munuaisia. Kolmas neljännes stimuloi pernaa ja haimaa ja emättimen takaosa vastaavasti sydäntä ja keuhkoja.

Peniksen ollessa täysin emättimen sisällä toisiaan vastaavat osat saavat ärsykkeitä. Emättimestä ja naisen orgasmista Emättimessä on kahdeksan laaksoa. Luutun kieli sijaitsee yhden tuuman syvyydessä. Vesikastanjan hammas on kahden tuuman syvyydessä. Pikku virta sijaitsee kolmen tuuman syvyydessä. Musta helmi löytyy neljän tuuman syvyydestä. Laakson omin on viiden tuuman syvyydessä. Syvä huone sijaitsee vastaavasti kuuden tuuman syvyydessä.

Sisäisen oven syvyys on 7 tuumaa ja pohjoisnapa sijaitsee kahdeksan tuuman syvyydessä. Tuuma oli tapana mitata siten, että se on miehen vasemman käden keskisormen kauimmaisesta nivelestä sormenpäähän oleva matka.

Naiset käyttivät mittauksessa oikean käden keskisormea. Taoismin mukaan nainen etenee yhdeksän porrasta matkatessaan kohti orgasmia.

Ensimmäiseksi naisen emättimen syljeneritys kiihtyy ja hänen hengityksensä syvenee. Toiseksi nainen alkaa suudellessaan työntää kieltään miehen suuhun. Seuraavaksi naisen lihaksistossa tapahtuu muutoksia ja nainen pyrkii yhä lähemmäksi miestä. Neljänneksi naisen emätin on hyvin kostea ja hän saattaa tuntea kouristuksia emättimessä.

Viidennessä vaiheessa nainen pehmenee. Tämä esiintyy nivelten elastisuutena. Edellisen johdosta nainen kiemurtelee kuin käärme ja pyrkii kietoutumaan miehen ympärille.

Seitsemässä vaiheessa nainen on vailla järkeä, mutta hän on erittäin aktiivinen ja pyrkii koskettelemaan miestä joka paikasta. Kahdeksannen portaan kohdalla nainen pyrkii puremaan miestä ja tarttumaan tämän nänneihin. Naisen lihakset ovat täysin rennot ja pehmeät. Lopulta nainen kokee pienen kuoleman ja vajoaa täydelliseen pimeyteen. Hän on tuolloin täysin tyydyttynyt. Kiinalaisten mukaan länsimaisessa seksissä nainen ei saavuta kuin neljännen tason. Nainen ei siten koskaan saa täydellistä tyydytystä ja on sen vuoksi onneton.

Tutkimusten mukaan näin näyttäisi todellakin olevan. Yksi syy naisen orgasmin puuttumiseen on tietysti se, että yhä edelleen väitetään, ettei nainen tarvitse orgasmia.

Peniksen hyveet Peniksellä on viisi hyvettä. Vanhan taolaisen opin mukaan penis on kiltti. Se on tehty palvelemaan naista ja sen vuoksi se antaa ja antaa. Penis on myös oikeamielinen. Se suorittaa tehtävänsä kunnes on sisältä tyhjä. Mitään se ei pidä itsellään. Kolmantena hyveenä on kohteliaisuus. Penis työntyy tai vetäytyy juuri oikealla hetkellä.

Penis on oikeaan aikaan myös kova tai veltto. Penis ei satuta eikä osoita kurittomuutta. Peniksen hyveenä on myös viisaus. Penis tietää kuinka naista tulee hyväillä, jotta tämä tuntee mielihyvää. Penis käyttää kaiken voimansa ja tietämyksensä naisen tyydyttämiseksi. Viimeisenä hyveenä on rehellisyys. Penis tekee työtä kunnes sen velvollisuus on täytetty.

Mikäli se ei voi täyttää velvollisuuttaan, se luovuttaa täydellisesti. Penis on siten erittäin rehellinen. Jokainen mies voi sitten kohdallaan miettiä, kuinka hyvin oma penis nuo hyveet täyttää. Douglas Wile, Art of the bedchamber. Stephen Chang, The Tao of sexology. Onko vuoden- ja vuorokauden ajalla merkitystä seksuaaliseen halukkuuteen? Aurinko ja lämmin ilma herättää halut Marja Paasio on kirjoittanut hauskan kirjan Pilvihin on piian nännit Otava Kirja esittelee kansanomaista seksiperinnettä.

Kirjasta löytyy tietoa myös vuodenaikojen merkityksestä seksiin. Ilmajokelaisen sananlaskun mukaan naisen seksuaalinen kiihkeys lisääntyy maaliskuun ensimmäisestä päivästä lähtien ja jatkuu puolikesään. Kiikalalaisten mukaan poikien juoksu alkaa katajan kukkiessa eli touko-kesäkuussa. Kansa on siis syvissä riveissään pistänyt merkille, koska alapäätä alkaa siinä mielessä kutkuttaa. Jo kreikkalainen historioitsija Herodotos n.

Hän oli nimittäin sitä mieltä, että lämpimässä ilmastossa asuvat ihmiset harrastavat seksiä enemmän kuin kylmässä ilmanalassa asuvat. Herodotoksen mukaan lämpimän ilmaston asukkaat ovat myös seksuaalisesti estottomampia.

Tutkija Murdock tutki vuonna Herodotoksen teorian paikkansapitävyyttä ja tuli tutkimuksessaan siihen lopputulokseen, että Herodotoksen teoria pitää paikkansa. Miksi aurinko sitten saa hormonit hyrräämään? Käpyrauhasen toiminta ja melatoniini Käpyrauhanen on väliaivojen yläosassa sijaitseva pieni rauhanen, joka erittää muun muassa melatoniini-nimistä hormonia. Käpyrauhanen löydettiin luvulla, jolloin sen kuviteltiin olevan sielun istuin. Käpyrauhasta on myös pidetty kolmantena silmänä.

Melatoniini on käpyrauhasessa serotoniinista tuotettava hormoni. Serotoniinia taas tuotetaan tryptofaani-nimisestä aminohaposta. Melatoniinimäärät ovat yöllä 4–6-kertaiset päivän arvoihin verrattuna. Melatoniinia onkin siksi kutsuttu myös pimeähormoniksi. Melatoniini säätelee muun muassa meidän unirytmiämme. Käpyrauhasen toiminta vähenee ihmisen ikääntyessä, jolloin melatoniinia erittyy vanhuksilla vähemmän kuin nuorilla.

Tämä selittää sen ilmiön, miksi vanhuksilla on usein uniongelmia. Melatoniinilla on merkitystä myös seksikäyttäytymiseen.

Yhdysvaltalainen biologi George Bentley on tutkinut japanilaisten kollegoidensa kanssa melatoniinin vaikutuksia eläinten vuodenajan mukaiseen paritteluun.

He ovat havainneet, että melatoniini vaikuttaa eri eläimiin eri tavoin. Hyvin useat eläimet innostuvat parittelemaan silloin, kun melatoniinin eritys on mahdollisimman matala. Lampaat taas ovat siinä mielessä erikoisia, että ne parittelevat silloin, kun melatoniinimäärät ovat korkealla.

Ihmiset eivät kuitenkaan ole lampaita vaan lähinnä hiiriä. Melatoniini nimittäin vähentää ihmisten paritteluhalukkuutta, kuten käy esimerkiksi hiirillä. Mutta miksi näin on? Ihmisillä ei ole mitään erityistä kiima-aikaa kuten eläimillä, mutta vuodenajoilla näyttää silti olevan merkitystä meidänkin paritteluhalukkuuteen.

Gynekologi Wichmann tutki kollegoidensa kanssa jo luvulla vuodenaikojen merkitystä ja havaitsi, että hedelmöityksiä tapahtuu Suomessa kesäisin huomattavasti enemmän kuin talvella. Syntyvyysluvut taas ovat korkeimmillaan keväällä. Mitä tekemistä tällä sitten on melatoniinin kanssa?

Kauppila sai luvulla selville, että synkkinä kuukausina melatoniinin eritys on huomattavasti korkeampi kuin valoisina kuukausina. Melatoniinin eritys vaihtelee siten myös vuodenaikojen mukaan. Lisäksi luteinisoivan hormonin LH eritys on matalalla kun melatoniinia on paljon.

LH säätelee sukupuolirauhasten toimintaa. Bentley ryhmineen havaitsi, että melatoniinilla on mahdollisia vaikutuksia myös aivojen hormoniin nimeltä GnIH gonadotropiinia ehkäisevä hormoni. Gonadotropiini on myös sukupuolirauhasten toimintaa stimuloiva ja säätelevä hormoni. Kun luteinisoiva hormoni ja gonadotropiini ovat alhaalla, on ihmisen halukkuus myös alhainen. Israelilainen tutkimusryhmä sai aivan hiljattain selville, että voimakas plasman melatoniinimäärä heikentää miesten siittiöiden laatua.

Siittiöiden liikkuvuus taas lisääntyy merkittävässä määrin keväällä eli valoisaan aikaan. Nuo pikku veijaritkin heräävät talvisesta horroksestaan.

Lisääntynyt seksuaalinen kanssakäyminen taas parantaa siittiöiden laatua. Testosteroni ja halut Melatoniinin ohella erityisesti testosteroni vaikuttaa ihmisen seksuaalikäyttäytymiseen. Erinäisten tutkimusten perusteella ihmisen seksuaalinen aktiivisuus on suorassa suhteessa mieshormonien määrään. Mitä enemmän mieshormoneja on, sitä suurempi libido. Tutkimuksissa on havaittu, että testosteronin erityksessä on selvä vuorokausi- ja vuodenaikarytmi. Kevään kynnyksellä miesten ja naisten testosteronin eritys voimistuu ja on korkeimmillaan kesä- ja heinäkuussa.

Sen jälkeen tasot laskevat ja saavuttavat pohjan syyskuussa. Syyskuun jälkeen hormonitoiminnassa tapahtuu lievää nousua niin, että pieni huippukohta saavutetaan tammikuun alussa.

Nyt on siten odotettavissa seksuaalisesti aika harmaata aikaa, vaikka kaduilla näkyykin kondomimainoksia. Hormonit pitävät huolen siitä, että seksuaalinen aktiivisuus lisääntyy keväisin ja kesäisin. Tämä näkyy myös kondomien myyntiluvuissa. Grosersin ja kumppaneiden tekemän tutkimuksen perusteella kondomeja myydään todella runsaasti heinäkuun lopussa. Suurin myyntipiikki on kuitenkin viikkoa ennen joulua!

Joten katumainokset ovat hiukan liian aikaisessa tai sitten jälkijunassa. Ja nyt vihdoin selitys siihen, miksi Lassis2 ja monet muut miehet kokevat selvää halukkuutta kukonlaulun aikaan. Miesten testosteronimäärät ovat nimittäin kello 7.

Siksi miehet saavat erektion juuri REM-unen aikana. Tämä selittää miesten aamuisen voimakkaan erektion. Suurimmalla osalla miehistä testosteronitasot ovat myös korkeimmillaan viikonloppuisin. Seksuaalisesti erittäin aktiivisia naisia Perjantai Vaikka naiset ovat teoriassa vasta nykyaikana saavuttaneet määräämisvallan omasta seksuaalisuudestaan, on historiassa aina ollut naisia, jotka ovat tyydyttäneet omat seksuaaliset halunsa miesten mielipiteistä piittaamatta.

Länsimaissa miehet ovat tyypillisesti määritelleet naisten seksuaalisuuden. Naisia ja heidän seksuaalisuuttaan on vähätelty, kontrolloitu ja tuhahdettu. Naiset on nähty miehiä alempiarvoisina olentoina. E-pillerin keksimisen myötä naiset vihdoin vapautuivat seksuaalisesti.

Nyt luvulla on vihdoin tultu siihen vaiheeseen, että naiset voivat häpeilemättä ilmoittaa haluavansa seksiä. Tilanne on mennyt jopa niin pitkälle, että miehistä ei ole ollutkaan vastaamaan naisten seksuaalisiin tarpeisiin. Onko miesten valta-asema seksuaalisuudessa siis ohi? Sen saamme tietää vuosien saatossa. Vaikka naiset ovat teoriassa vasta nyt saavuttaneet määräämisvallan omasta seksuaalisuudestaan, on historiassa aina ollut naisia, jotka ovat tyydyttäneet omat seksuaaliset halunsa miesten mielipiteistä piittaamatta.

Suurin osa näistä naisista on tosin ollut valta-asemassa. Seuraavassa muutama seksuaalisesti hyvinkin aktiivinen historian kirjoihin päässyt nainen. Mnesarete Mnesarete eli luvulla eKr. Mnesaretea kutsuttiin lempinimellä Fryne inhottava olento, rupisammakko. Nimitys on sikäli humoristinen, että Mnesarete oli luultavasti yksi aikakautensa kauneimmista maksullisista naisista.

Ateenalainen kuvanveistäjä Praksiteles oli yksi niistä monista miehistä, jotka olivat ihastuneet Mnesareten suloihin. Praksiteles ikuisti Mnesareten kauneuden jälkipolvien ihailtavaksi. Mnesarete oli Praksitelesin veistämän knidolaisten Afroditen mallina, jota pidetään kyseisen kuvanveistäjän loistokkaimpana työnä kopio työstä löytyy Louvren museosta.

Koska Mnesarete oli kaunis ja myös taiteilijoiden suosima, oli hänen taksansa melkoiset ja suosio miesten joukossa valtaisa. Hänellä oli lukemattomia varakkaita rakastajia ja Mnesaretestä tuli itsekin erittäin rikas nainen. Mnesarete olisi jopa omilla varoillaan rakennuttanut Aleksanteri Suuren tuhoaman Theeban muurin, jos hän olisi saanut muuriin taulun, jossa olisi mainittu: Jotakin mahtavien hetairoiden varallisuudesta kertoo myös se, että kuuluisa kreikkalainen Lamia sai Makedonian kuninkaalta Demetrios Poliorketesinilta – eKr.

Sanotaan, että Kleopatra otti ensimmäisen rakastajansa jo vuotiaana ja käytti sen jälkeen seksiä sekä vallan että mielihyvän välineenä. Kleopatralla oli pieni temppeli, jossa hän piti nuoria rakastajiaan, joille syötettiin erilaisia rohtoja seksuaalisen kyvykkyyden lisäämiseksi. Pääasiassa näiden rakastajien kanssa Kleopatra harjoitti seksuaalisia taitojaan, jotka hän oli oppinut Aleksandrian hetairoilta.

Erotiikan historiaa tutkineen Jeff Pylen mukaan Kleopatra saattoi yhtenä yönä ottaa jopa sata miestä. Niin tai näin, Kleopatran viehätysvoima hurmasi Rooman hallitsijoista Caesarin ja Antoniuksen. Nykypäivän naisten ei siis kannata tyytyä pelkkään muutaman sadan euron timanttisormukseen. Kleopatra yritti päästä myös Julius Caesarin pojan Octaviuksen myöhemmin nimeltä Augustus suosioon. Kleopatra epäonnistui hankkeessaan kuitenkin pahasti ja Octavius vangitsi hänet.

Legendan mukaan Kleopatra sai järjestettyä itselleen myrkkykäärmeen, jonka avulla hän surmasi itsensä. Sanotaan, että myrkkykäärme puri Kleopatraa käsivarteen. Toisen käsityksen mukaan käärme puri häntä rintoihin. Julia Augustuksen tytär ja samalla ainoa lapsi Julia 39 eKr–14 jKr. Hänet naitettiin vuonna 25 eKr. Augustuksen sisarenpojalle Claudius Marcellukselle, joka kuitenkin kuoli muutaman vuoden jälkeen.

Seuraava puoliso oli Augustuksen palvelija Agrippa ja tämän jälkeen Augustuksen poikapuoli ja tuleva keisari Tiberius. Julia oli huomattavasti kiinnostuneempi Rooman seurapiirien riemuista ja yltiöpäisistä huvituksista, kuin elämästä neljän seinän sisällä ja vaimona olemisesta.

Jo nuorena naisena Julialla oli tapana liikkua lähes alastomana pitkin Rooman katuja. Hyvin pian hän hankki itselleen rakastajia, joiden lukumäärä kasvoi kymmenistä satoihin ja lopulta kymmeniin tuhansiin.

Sanotaan, että Julia kävi läpi lähes puolet Rooman viriileistä miehistä. Kun mielenkiintoiset miehet loppuivat, Julia tarjosi itseään Roomaan saapuneille ulkopaikkakuntalaisille. Julia toimi myös maksullisena naisena.

Julian irstas elämä vihdoin paljastui Tiberiukselle. Julian rakastajien lukumääräksi on arvioitu uskomattomat 80 , joten olisi ollut todellinen ihme, jollei hän olisi jäänyt kiinni tekosistaan. Julia karkotettiin Pandaterian saarelle.

Myös joukko Julian rakastajista joutui tilille. Kuuluisin heistä oli Marcus Antoniuksen poika Iullus, joka teki itsemurhan.

Myös Julian ja Agrippan tytär Julia nuorempi karkotettiin Roomasta irstaan käytöksen takia. Äidillä ja tyttärellä oli siis muutakin samaa kuin etunimi. Mikäli hän ei ollut tyydytetty hovin orgioissa, suuntasi hän matkansa prostituoitujen talolle käyttäen itsestään nimeä Lycisca. Siellä hän antautui täysin himojensa valtaan, tarjoten itseään työmiehille ja muille kaupungin vähempiarvoisille. Messalina haastoi jopa prostituoituja kilpailuun siitä, kuka oli vuorokauden aikana yhdynnässä useamman miehen kanssa.

Messalina voitti kilpailun yhtymällä 25 miehen kanssa. Messalinalla arvoidaan olleen 8 rakastajaa. Claudius teloitti Messalinan saatuaan selville, että tämä oli mennyt naimisiin erään rakastajansa kanssa Claudiuksen ollessa itse sotaretkillä. Nuoruudessaan Theodora oli näyttelijätär ja kurtisaani.

Jotta Theodora ei olisi rikkonut julkisen alastomuuden kieltäviä lakeja, kietoutui hän ohuisiin nauhoihin ja rihmoihin, jotka eivät todellisuudessa peittäneet mitään hänen vartalostaan. Jeff Pylen mukaan Theodora saattoi mennä piknikille miesseurueessa ja nauttia seksistä yhtaikaa 10–30 miehen kanssa. Kun Rooman hallitsija Justinus teki sisarenpoikansa Justinianuksen hallitsijatoveriksi vuonna , kruunattiin Theodora samalla keisarinnaksi.

Justinus kuoli muutaman kuukauden kuluttua ja Justinianuksesta tuli yksinhallitsija. Theodora tuki vahvasti puolisoaan tämän hallituskautena. Theodoraa voidaan pitää eräänlaisena naisasialiikkeen pioneerina.

Ulkonaisella hurskaudella Theodora pyrki luultavasti osittain sovittamaan syntistä elämäänsä. Theodora sai aikaan merkittäviä naisten oikeuksia parantavia lakeja. Naiset saivat oikeuden omaisuuden hallintaan, heille tuli oikeuksia avioerotapauksissa ja raiskaukseen liitettiin kuolemantuomio.

Prostituoiduille rakennettiin suojakoteja ja laissa kiellettiin prostituutioon pakottaminen. Kuningatar Zingua Angolan kuningatar Zingua eli luvulla tuli kuuluisaksi kyltymättömänä ja erittäin julmana nymfomaanina.

Zingualla oli suuri mieshaaremi ja hän oli erittäin mieltynyt gladiaattorikilpailuihin, joissa tapeltiin elämästä ja kuolemasta.

Zingualla oli tapana harrastaa seksiä kilpailun voittaneen miehen kanssa. Zingua otti miehestä sanan mukaisesti viimeisetkin mehut irti, koska seksuaalinen kanssakäyminen jatkui läpi yön.

Mikäli miehen taidot sängyssä eivät miellyttäneet Zinguaa, hän saattoi aamulla määrätä miehen mestattavaksi. Zingua oli siis eräänlainen mustaleski. Zingua mestautti myös raskaana olevia naisia, koska oli heille mustasukkainen. Ninon oli tunnettu kauneudestaan ja älystään. Hän oli mieluisa kumppani Pariisin seurapiireissä, joihin kuului ylhäisiä henkilöitä, oppineita sekä kirjailijoita. Ninon oli suhteessa monen sen ajan etevän miehen kuten Condéhen, La Rochefoucauld’hon ja Saint-Evremondin kanssa.

Kardinaali Richelieu tarjosi 50 kruunua lähes 20 euroa yhdestä yöstä Ninonin kanssa. Ninon otti rahat, mutta lähetti kuitenkin paikalle naisystävänsä. Ninon de L’Enclosin kirjeenvaihdon, Correspondance authentique, mukaan hän harrasti seksiä 4 eri henkilön kanssa.

Hän oli naimisissa Pietari III: Avioliitto oli kaikkea muuta kuin onnellinen, Pietarin ollessa erittäin väkivaltainen. Sanotaan, että Pietarin esinahka oli niin tiukka, ettei hän saanut erektiota.

Joissakin historiankirjoissa kerrotaan, että esinahan ahtaus olisi estänyt hapen pääsyn Pietarin aivoihin ja tämän vuoksi hän oli niin aggressiivinen. Tämä väite ei kuitenkaan voi pitää paikkaansa.

Pietari leikki mieluummin tinasotilailla, kuin oli intiimisti Katariinan kanssa. Katariinan ja Pietarin välillä ei tiettävästi ollut laisinkaan seksiä.

Katariina kesti tilannetta seitsemän vuotta ja hankki sitten ensimmäisen rakastajansa. Kyseinen mies oli kreivi Sergei Saltykov, jota seurasi kreivi Stanislaus Poniatowski, jota seurasi Gregori Orlov, jota seurasi Grigori Potemkin ja jota seurasi lukemattomat miehet. Kun Pietari murhattiin, Katariinan oli helpompi liehutella miesten kanssa. Katariinan sanotaan suositelleen, että seksiä tulisi harrastaa kuusi kertaa päivässä.

Tiedetään, että hänellä oli ainakin 80 arvovaltaista rakastajaa ja joukko vähemmän tuntemattomia sänkykumppaneita. Katariinan kuolemaan liittyy juoruja, että hän olisi kuollut harrastaessaan seksiä lempihevosensa kanssa. Tämä on todellakin vain juoru. Todellisuudessa Katariina kuoli voimakkaaseen sydänkohtaukseen ollessaan yöastialla. Madamoiselle Dubois Ranskalainen näyttelijätär Madamoiselle Dubois?

Päiväkirjamerkintöjensä perusteella hän rakasteli 20 vuoden aikana 16 eri miehen kanssa! Käytännössä tämä tarkoittaa noin kolmea miestä päivässä. Sarah Bernhardt Aikakautensa ehdottomasti kuuluisin ranskalainen näyttelijä Sarah Bernhardt [Henriette Rosine Bernard] – väitti, että hänellä on ollut yli tuhat rakastajaa. Ainakin näytelmiä hänelle kirjoittivat sellaiset kuuluisuudet kuin Alexandre Dumas nuorempi – , Victorien Sardou – ja Edmond Rostand – , jotka luultavasti olivat myös hänen rakastajiaan.

Bernhardtia kiehtoivat seksi, kuolema, veri ja eksoottiset lemmikit. Hän lienee ollutkin sängyssä melkoisen raju. Siitä ainakin kielii se, että hän ruoski usein rakastajiaan ja rakasteli heidän kanssaan itselleen tehdyssä ruumisarkussa. Margaretha suostui menemään naimisiin ensimmäisen häntä kosivan miehen kanssa.

Kyseessä oli vuotias kapteeni Rudolf MacLeod. MacLeod sai komennuksen Jaavalle, jossa Margaretha tutustui aasialaisiin temppelitanssijoihin ja oppi heiltä kuuluisat liikkeensä. Rudolf perehdytti vaimonsa myös orgioita harrastaviin piireihin. Margaretha saapui Pariisiin vuotiaana ja otti nimekseen Mata Hari. Samalla hän loi itselleen täysin uuden menneisyyden väittäen olleensa temppelitanssijattaren tytär. Mata Hari alkoikin esiintyä eroottisena tanssijana.

Kohottaakseen sosiaalista asemaansa, Mata Hari ilmoitti, että hänen isänsä oli englantilainen lordi. Tämä vakoilija kuuluisaksi tullut hollantilainen nainen toi eroottiseen tanssimiseen eksoottisuuden ja taiteellisuuden. Esiintyessään hän ei koskaan riisunut rintaliivejään, koska häpesi pieniä rintojaan. Mata Hari ei kuitenkaan tyytynyt pelkkään tanssiin, vaan tarjosi seksuaalisia palveluita sitä haluaville.

Mata Hari ylpeili usein, että aasialaisena naisena hän tunsi hyvin Kama Sutran salat. Mata Harilla oli runsaasti kysyntää, ja useat miehet tekivät vararikon hänen takiaan. Hänen asiakkainaan olivat esimerkiksi Saksan ruhtinaat, Hollannin ministeripresidentit ja Ranskan ministerit. Totuutta Mata Harin osuudesta vakoiluun ei luultavasti koskaan saada. Jäädessään kiinni ranskalaisille vuonna , hän väitti olleensa kaksoisagentti ja todellisuudessa vakoilleensa Ranskan hyväksi.

Vaikka moni hänen varakkaista rakastajistaan meni tästä valalle, Mata Hari teloitettiin ampumalla. May West Legendaarinen yhdysvaltalainen näyttelijätär May West [Mary Jane West] – rakasteli omien sanojensa mukaan yhtäjaksoisesti 15 tuntia Ted-nimisen miehen kanssa. Tätä pidetään eräänlaisena epävirallisena ennätyksenä ja sen on kirjannut ylös lääkäri Vernon Coleman. May Westin mukaan hän teki parhaat suorituksensa sängyssä.

Hänellä olikin lukuisia rakastajia, jotka olivat pääasiassa elokuvamaailmassa vaikuttaneita henkilöitä. Ovulaatio saa naiset metsästämään miehistä miestä Tutkija Alan Dixsonin mukaan yksi merkittävimpiä eroja ihmisen ja ihmiselle sukua olevien eläinten välillä on se, että naiset eivät mainosta ovulaatioonsa. Uusimmat tutkimukset kuitenkin osoittavat, että nainen viestii miehelle hedelmällisimmän hetkensä.

Koska miehet eivät useinkaan ymmärrä tai huomaa näitä viestejä, niin naiset pistävät itse töpinäksi ja saalistavat ovulaation aikana halujensa kohdetta. Ovulaatio muokkaa naisen viehättävämmäksi Newcastlen ja Prahan yliopistoissa tehty tutkimus osoittaa, että naisen kasvoissa tapahtuu muutoksia kuukautiskierron aikana.

Nainen on kyseisen tutkimuksen mukaan kauneimmillaan juuri ovulaation ajankohtana. Niin erikoiselta kuin se kuulostaakin, niin ovulaation lähestyessä huulten värityksessä ja koossa tapahtuu muutoksia. Myös naisen ihonväri muuttuu heleämmäksi ja hänen pupillinsa laajenevat. Ovulaation aikana naisen rinnoista tulee symmetrisemmät. Mielenkiintoista on se, että rintojen koko ei kuitenkaan kasva merkittävästi ovulaation aikana. Rinnat nimittäin kasvavat kokoa juuri ennen kuukautisvuotoja.

Symmetria tuntuu siten olevan parivalinnassa huomattavasti tärkeämmässä roolissa kuin koko. Ovulaation aikana myös naisen henkilökohtainen tuoksu muuttuu miellyttävämmäksi. Ihmisen tuoksulla on hämmästyttävän suuri merkitys parivalinnassa katso aikaisemmat artikkelini feromoneista. Ovulaatio saa naisen pukeutumaan seksikkäästi Kalifornia yliopistossa aivan hiljattain suoritetussa tutkimuksessa saatiin selville, että naisen pukeutuminenkin muuttuu kuukautiskierron aikana.

Tutkimuksen mukaan naisen pukeutuvat ovulaation ajankohtana muodikkaampiin ja paljastavampiin asuihin kuin kuukautiskierron muina aikoina. Tutkijoiden mukaan naisten pääasiallisena tarkoituksena on näyttää viehättävälle ja hyvälle eikä varsinaisesti seksikkäälle.

Myös tutkija Grammerin ryhmä havaitsi, että naiset pukeutuvat diskoon mennessään huomattavasti paljastavampaan asuun ovulaation lähestyessä kuin muulloin. Haussa maskuliinisia miehiä hetken huumaa varten Bullivant tutkimusryhmineen havaitsi, että naiset flirttailevat vieraille miehille ovulaation aikana huomattavasti enemmän kuin kierron muina aikoina.

Haseltonin mukaan ovuloivat naiset ovat myös seksuaalisesti kiinnostuneita muista kuin omasta miehestä. Erityisesti naiset, joiden oma mies ei ole järin seksikäs, saattavat harrastaa parisuhteen ulkopuolista seksiä.

Kumppanin pettäjiä löytyykin niin miehistä kuin naisista ja prosentuaalinen ero pettävien miesten ja naisten välillä ei todellisuudessa ole järin suuri. Fisher vastaavasti havaitsi, että naiset ovat ovulaation aikana huomattavasti kriittisempiä muiden naisten ulkonäköä kohtaan. Tämä on Fisherin mukaan osoitus siitä, että naiset kilpailevat ovulaation aikana miesten huomiosta ja katsovat nenänvartta pitkin kilpakumppaneitaan. Maajussien kannattaisi siis etsiä morsiantaan ovuloivista naisista, niin silloin jopa mehiläisfarmille saattaisi löytyä joku halukas.

Yhdysvaltalaiset Gangestad ja Thornhill havaitsivat tutkimuksissaan, että naiset suosivat ovulaation aikana miehiä, jotka ovat fyysisesti symmetrisiä. Vartalosymmetria on sekä miehellä että naisella merkki hyvistä geeneistä. Symmetriset miehet ovat tutkimusten mukaan yleensä lihaksikkaampia, pidempiä, elinvoimaisempia, terveempiä ja seurallisempi kuin epäsymmetriset miehet. Myös heidän siemennesteensä on parempilaatuista kuin epäsymmetrisillä miehillä.

Lisäksi he kykenevät tuottamaan naiselle paremmin orgasmin. Miehen symmetria selviää yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan vilkaisemalla seuraavia kohtia: Talvipakkasilla on tietysti hiukan kinkkistä arvioida nilkan paksuuksia tai kyynärpäiden leveyksiä, joten tarkkaavaisuus kannattaa suunnata korviin. Ovulaation aikana naisen mielenkiinto kohdistuu myös miehiin, joiden kasvojen piirteet ovat maskuliiniset. Maskuliinisuus kertoo korkeista testosteronipitoisuuksista.

Testosteroni vaikuttaa muun muassa miehen seksuaaliseen viettiin. On siten täysin loogista ajatella, että nainen etsii hedelmällisempänä aikanaan miestä, joka tarjoaa jälkeläisilleen hyvät geenit ja on kyvykäs sängyssä.

Huomioitavaa on se, että maskuliiniset miehet kiinnostavat naista pääasiassa lyhytaikaisissa suhteissa. Pitkäkestoisiin suhteisiin nainen valitsee miehiä, jotka ovat kasvoiltaan androgyynejä tai muuten piirteiltään feministisempiä.

Naiselliset piirteet miesten kasvoissa kun kertovat paremmista jälkeläistenhoito-ominaisuuksista sekä rehellisyydestä ja emotionaalisuudesta. Tällainen mies on naisen kannalta pitkällä tähtäyksellä parempi valinta, koska testosteronia uhkuva mies saattaa liehutella vieraissa naisissa ja toisaalta omata aggressiivisia piirteitä.

Tutkimuksissa onkin havaittu, että avioerot ovat yleisempiä niillä miehillä, joilla on korkeat testosteronitasot. Journal of Sex Research. Is She Dressed to Impress? Ovulatory Shifts in Human Female Ornamentation: Nera Ovulation, Women Dress to Impress. Seksikästä joulua Torstai Mitä mies haluaisi saada?

Vuosi vuodelta naisilla tuntuu olevan suunnattomia vaikeuksia keksiä, mitä he ostaisivat miehelleen joululahjaksi. Mieleen juolahtavat jälleen kerran sellaiset lahjaideat kuin uudet sukat, partavaahto, partavesi ja alushousut. Mies tosin sai sukat jo isänpäivänä, mutta eihän se haittaa.

Ainahan niitä käytössä kuluu ja nythän voisi ostaa sukat, joissa on Wagnerin kuva. Kirjastakin mies voisi tykätä, ja onneksi Remekseltä ilmestyy aina jouluksi uusi kirja, joka iskee miehen mieleen kuin miljoona volttia ja kymmenen Jerry Cottonia.

Ja mikäs onkaan jouluna sen rattoisampaa katseltavaa, kuin mies, joka syö sikasukat jalassa sikaa, röyhtäilee, piereskelee ja kuuntelee Juice Leskisen Sikaa ja lukee siinä sivussa rasvaisilla kourillaan Remestä? Miehelle tila on varmasti auvoinen, mutta voisihan sitä joulua joskus toisellakin tavalla viettää ja antaa miehelle kerrankin sitä, mitä hän todella haluaa. Mitä mies todella haluaa, on viettää laatuaikaa naisensa kanssa ja saada pullollisen jotain hyvää viiniä, viskiä tai konjakkia.

Tilkka laadukasta alkoholipitoista juomaa rentouttaa kummasti kaiken kiireen jälkeen, mutta paras lahja on kuitenkin se oma rakas eli SINÄ. Todisteena tästä on se, että miehet ostavat naisille joululahjaksi erittäin usein jonkin seksikkään alusasun tai rintaliivit. Valitettavasti mies hahmottaa koon lähes aina väärin ja nainen joutuukin sitten joulun jälkeen vaihtamaan tuotteen sopivammaksi.

Englantilaisen tutkimuksen mukaan myös kondomit käyvät parhaiten kaupaksi juuri joulun alla ja erotiikkakaupoissa on hurja sesonki. Anna siis kerrankin miehelle lahjaksi jotain, josta hän varmasti pitää eli sinut seksikkäässä asusteessa. Fantasiaa ja vartalosuklaata Merja Hirvisaari on viisaasti todennut, että seksikäs alusasu on erotiikan lähde niin sen kantajalle kuin sen katsojallekin.

Näinhän se on ja asia on ihan tutkimuksissakin todistettu. Eroottinen asu tuo siis molemminpuolista iloa. Esimerkiksi Helmen kaupasta löytyy ihastuttavia asuja, jotka sopivat kaikille S-L -kokoisille naisille. Väreinä löytyvät punainen, musta ja valkoinen.

Väriopin mukaan punainen on rehevä ja seksikäs. Musta taas on naisellinen ja viehkeä. Valkea edustaa puhtautta ja koskemattomuutta.

Mieti siis, mitä sinä haluaisit viestiä miehelle ja valitse asun väri sen mukaan. Punainen tietysti sopii jouluun kuin nenä päähän ja viestii aina seksiä. Kaikki naiset eivät kuitenkaan saa muodokasta vartaloaan mahdutettua edellä mainittuihin kokoihin, mutta ei hätää. Tarjolla on todella syötävän hyvä ratkaisu.

Shunga on nimittäin valmistanut vartalosuklaan. Vartalosuklaan ja mukana tulevan siveltimen avulla voit vaikka kirjoittaa vartaloosi herkullisen ja seksikkään hyvän joulun toivotuksen, jonka rakkaasi voi nautiskellen nuolla pois. Ja viestihän saattaa sijaita ihan missä tahansa vartalon kohdassa. Vartalosuklaa on todellinen sukupuoliviettiä kiihottava keksintö. Ensinnäkin suklaa näyttää vartalolla kiihottavan seksikkäälle.

Toiseksi suklaan nauttiminen piristää kehoa ja mieltä. Suklaan maku jo itsessään tuottaa mielihyvää, mutta taustalla ovat myös hormonaaliset tekijät. Suklaa nimittäin sisältää fenyylietyyliamiinia PEA , kofeiinia, teobromiinia ja anandamiidia. PEA on se samainen hormoni, jota erittyy ihmisen rakastuessa, kofeiinilla ja teobromiinilla on tunnetusti piristävä vaikutus ja anandamiidi aktivoi aivoissa samoja solureseptoreita kuin kannabis.

Nämä tekijät pistävät aivoihin todellista vipinää. Lisäksi suklaa vaikuttaa aivojen serotoniiniaineenvaihduntaan. Serotoniini taas on aivojen välittäjäaine, joka vaikuttaa muun muassa mielialaan ja seksuaalisiin tuntemuksiin.

Tumma suklaa parantaa jopa reaktioaikaa, joten seksuaaliset ärsykkeetkin toimivat silloin nopeammin. Edellisten lisäksi suklaassa on arginiini-nimistä aminohappoa, josta tuotetaan typpioksidia. Typpioksidi mahdollistaa esimerkiksi sen, että klitoriksessa ja peniksessä olevat sileät lihassolut rentoutuvat ja verisuonet laajenevat.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että verenkierto kyseisissä elimissä lisääntyy ja ne kasvavat kokoa eli tapahtuu erektio.

Vartalosuklaa edustaa siten eroottisten tuotteiden ehdotonta huippua. Vietä siis kerrankin joulu, josta on hyötyä koko parisuhteelle, sillä saanut mieshän on tunnetusti leppoisa mies. Muista myös, että tutkimusten mukaan seksi nuorentaa vähintään kymmenen vuotta, eli se on tehokkaampi kuin mikään antioksidanttikuuri.

Voitko siis parempaa lahjaa miehellesi antaa? Seksikästä ja nautinnollista joulua kaikille! Vaikuttaako ympärileikkaus seksuaaliseen nautintoon? Julkisuudessa on välillä kirjoituksia siitä, että miehen ympärileikkaus tulisi sallia uskonnollisista syistä. Asian puolustajien mielestä miehen ympärileikkauksella ei ole mitään merkitystä miehen tai naisen seksuaalisen nautinnon kannalta. Ympärileikkausta perustellaan myös hygieenisillä ja terveydellisillä tekijöillä. Asian vastustajien mielestä miehen ympärileikkaus ilman lääketieteellistä perustetta on silpomista siinä missä naisenkin ympärileikkaus.

Kumpi osapuoli sitten on oikeassa? Arvioidaan, että maailmalla yksi kuudesta miehestä on ympärileikattu. Pohjoismaissa ympärileikkaus on silti suhteellisen harvinainen, sillä vain noin kaksi prosenttia pohjoismaalaisista miehistä on ympärileikattu. Vastaava luku on Yhdysvalloissa arvioiden mukaan peräti 90 prosenttia. Mitään tarkkaa tietoa siitä, koska ja miksi moisia operaatioita on alettu suorittaa, ei ole. Edes antropologit eivät ole täysin yksimielisiä siitä, milloin ensimmäinen ympärileikkaus on tehty.

Englantilainen egyptologi Sir Grafton Elliot Smith esittää, että ympärileikkaus olisi 15 vuotta vanha tapa. Egyptistä löytyy todisteita ympärileikkauksesta ainakin neoliittiselta ajalta eli noin 6 vuoden takaa. Kairon lähellä olevassa Ankh-Mahorin temppelissä on seinäkuvia ympärileikkauksesta.

Ympärileikkauksia on tehty tuhansia vuosia paitsi Egyptissä, myös muualla Afrikassa, kuten Kalaharin busmannien sekä Australian aboriginaalien keskuudessa. Ympärileikkausta perustellaan eri uskonnoissa eri tavoin. Juutalaiset omaksuivat ympärileikkauksen luultavasti egyptiläisiltä. Egyptiläiset nimittäin alkoivat jossain vaiheessa ympärileikata orjia.

Orjien joukossa oli paljon juutalaisia. Juutalaiset omaksuivat ympärileikkauksen Jumalan ja Abrahamin välisen liiton merkiksi. Abraham itse ympärileikattiin vuotiaana, koska silloin Herra ilmestyi hänelle ja käski miehiä leikkauttamaan esinahkansa. Juutalaisten ympärileikkaus tehdään siis puhtaasti uskonnollisista syistä. Juutalaisessa kulttuurissa pojat ympärileikataan kahdeksan päivää syntymän jälkeen.

Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa on tästä selvät ohjeet. Lisäksi Herra käskee poistamaan kansansa parista kaikki ympärileikkaamattomat, koska kyseiset henkilöt ovat rikkoneet liiton. Ympärileikkauksella on siten huomattava uskonnollinen merkitys juutalaisten parissa.

Muslimeilla on kuusi erilaista koulukuntaa, ja niistä vain yksi Shafiite pitää ympärileikkausta pakollisena. Muut koulukunnat vain suosittelevat sitä.

Ympärileikkauksesta ei ole mainintaa Koraanissa, mutta se on vanha arabialainen tapa ja perinteikkyytensä vuoksi edelleen voimissaan. Ympärileikkaus ei kuitenkaan ole muslimin ulkoinen merkki. Osa muslimeista pitää ympärileikkausta itse asiassa merkkinä seksuaalisesta voimasta ja viriliteetistä. Muslimit eivät määrittele tarkasti ajankohtaa, jolloin ympärileikkaus tulisi tehdä. Muhammed kuitenkin suositteli, että se tehdään nuorella iällä.

Heja Åhvenanmaa tai missä nyt asutkin! Sitten klikkasin kommenttiosiota ja ruutuun lävähti erittäin luotaantyöntävä mainos kuraohjelmasta nimeltä Exiä rannalla. Miksi tällaista on olemassa?! Paljon mieluummin luen Cougarin blogia, jossa mielikuvituksellekin jää sijaa. Tästä kyllä tullaan dokumentoimaan erittäinkin tarkasti, mikäli homma menee putkeen. Tarkoitan mielikuvituksella juuri sitä, että anti on sanallinen, ei kuvallinen. En haluaisikaan nähdä videoita. Kuten en halua koskaan enää nähdä vilaustakaan eksistä rannalla.

Neljän kimppa oli hyvin lähellä viime lauantaina, mutta toisen pariskunnan nainen ei lämmennyt sillä hetkellä: Vaikka tässä ei Turkishista puhuttukaan. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Tästähän voi tulla oikein mielenkiintoista. Iiik, tuskin maltan odottaa! Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Minäkin yövyn sviitissä viionloppuna, hääsviitissä.

Sinne ei mahdu muita kuin me kaksi. Ja pitääkö sanoakaan - kerro sitten ihan kaikki. Haha - tack, tack ;   Mutta - jos kerron kaiken, niin sittenhän ei jää mielikuvitukselle sijaa?

Kyllä me hulluja ollaan, mutta ei noin hulluja.

...

Kiima kalu homoseksuaaliseen kiihkeä mies

Samalla kun kävelin katsoin naista koko ajan silmiin kuin pyytäen häntä mukaan. Nurkassa ollut tyttökin oli jo lähtenyt. Nousin ylös ja lähdin kohti vessaa. Suureksi hämmästyksekseni hän kuitenkin tuli ja sanaakaan sanomatta veti minut mukanaan naisten vessaan ja riisui housuni keskellä lattiaa. Nainen alkoi hengittämään raskaammin ja hänen poskilleen levisi pieni puna. Huohotimme molemmat raskaasti ja sitten nainen alkoi voihkia äänekkäästi jolloin kiristin tahtia ja hän sai orgasmin.

Nainen nosti jalkansa tuolin jalkatuelle jolloin näin suoraan hänen hameen alle. Tunsin kuinka kullini alkoi kovettua housuissani, kosketin sitä huomaamatta ja se tuntui todella kovalta ja erittäin hyvältä. Hänellä ei ollut alushousuja ja samalla kun hän hiukan levitti jalkojaan hän katseli minua ja hymyili viehkeästi.

Lähes karvaton kullini seisoi kivikovana hänen edessään, hän katseli sitä ja riisui oman toppinsa paljastaen täydellisen kauniit rintansa.

Hiukan kauemmaksi minusta istui nuorehko nainen miehensä kanssa. Tyttö katseli meitä peilin kautta kuin salaa eikä häntä näyttänyt häiritsevän puuhamme. Näin Ritaa muutamaa kuukautta myöhemmin ja totesin mahan pyöristyneen mökkireissun seurauksena, vinoilin hänelle mahdollisesta isäkanditaatista.

Viimein pääsin autolleni ja matka alkoi, Rita oli jo tosi humalassa ja huomasin Koskenkorvapullon olevan jo puolillaan hänen haaroissaan. Katseeni kiinnittyi kuitenkin viereiseen pöytään jossa varusmies istui hiljaisena ja vakavana tuoppinsa kanssa. Nakkasin ohuen peiton hänen päälleen ettei poika näkisi vaimoni suloja tultuaan saunasta. Ritan heikkous oli alkoholi, pienikin määrä poisti normaalit estot, sen kyllä tiesin jo etukäteen. Istuin viereen ja jututin kaveria mustasukkaisena mutta poika kielsi mitään tapahtuneen.

Löydä Seuraa Seksiin Netistä Rita kertoi naurahtaen että et ainakaan sinä, ja jäljelle ei silloin jää kuin viisi vaihtoehtoa! Totesin pojalle arvostavani tämän rehellisyyttä ja pyysin hänet kanssani mökin sisätiloihin oluelle.

Näinhän minä ilmoitin aina hänelle. Keskityin kuitenkin Riittaan ja siihen, miten ihanasti hän imi munaani. Heitin topin vaatteideni seuraksi ja laitoin käteni naisen stringeihin. Tunsin, miten kaluni nousi pikkuhiljaa. Tyydyin puristelemaan naisen rintoja, kun hän riisui farkkuni ja heitti ne lattialle. Usutin käteni hänen stringeihinsä, mutta hän läpsäisi kättäni.

Repäisin stringit pois ja Näin Löydät Seuraa Netistä levitin naisen haaroja. Viettelevästi hän kiemurteli pyytäessään minut sisään. Hieroin Riitan rintoja ja aloin riisua toppia. Laskeuduin takaisin polvilleni ja aloin ryystämällä imeä omia nesteitäni lattialta.

Laitoin kengät jalkaani ja lisäsin vielä huulipunaa, ennen kuin astuin ulos. Näky oli ilmeisesti ollut kiihottava, sillä kun sain tehtäväni suoritettua näin että Noora imi jo kovaa vauhtia täydessä koossaan seisovaa Tomin kalua.

Olin jo valmistautunut työntämään kieleni hänen vakoonsa, kun näin karvoituksen siirtyvän eteenpäin ja Piian peräaukko avautui kasvojeni eteen. Valkoinen kauluspaita, musta hame, http: En kiinnittänyt sen enempää huomiota neljään jo kertaalleen nopeasti tapaamaani henkilöön, vaan kiinnitin huomioni Piiaan, jota en ollut ennen nähnyt.

Hanna otti niskastani kiinni ja talutti minut sisään. Vedin happea kun Hanna käynnisti auton ja kertoi meidän olevan myöhässä. Tuo se lasti tälle lutkalle. Samassa Piia kääntyi kasvot alapäätäni kohti ja asettui nyt niin, että klitoris oli suoraan suuni yläpuolella. Ilmeisesti Mikko oli kuitenkin ehtinyt naida Anua ja minua jo jonkin aikaa sillä melkein saman tien tunsin paineen kasvavan suolessani ja lämmin aalto saatteli Mikon lastin sisääni.

Siinä päätettiin kavereitten kans, että tämä horo on pakko saada jatkoille mukaan, siitä tulisi vielä paljon kivaa. Siinä vaiheessa J-P ja Aki ottivat sen polvitaipeista kiinni ja vetivät sen jalat kunnolla levälleen.

Emäntä antoi auliisti meidän pullauttaa sen tissit topista ulos siinä keskellä kapakkaa ja kouria niitä mielemme mukaan. Se oli peruslauantai-ilta kavereitten kanssa kapakassa. Johon muija ylpeenä vastasi exänsä kustantaneen sille muutaman desin lisää jo ennestään valtaviin hinkkeihin.

Tissit eivät mahtuneet nimeksikään mekon sisälle vaan tursusivat yli äyräiden, helma ei ylettänyt edes persettä peittämään kuin puoleksi. Oltiin otettu vaatteet pois, oli huoran aika tehdä palveluksiaan. Olin niin kiihottunut että lakanat oli märkänä mun nesteistä, kuului ihana liukas ja irstas lätinä kun jyystit mun märkää pillua.

Huusin nautinnosta ja kiljuin sun nimeä kun ihana kyrpäsi painua syvälle pilluuni. Tunsin itseni niin irstaaksi ja huoraksi kun vanhempi mies nussi minua, vuotiasta tyttöä perseeseen. Huusin sua jatkamaan samalla kun nuolit, näykit ja purit mun nännejä. Ahh en kestä, lisää vauhtia! Tunsin kuinka aloin lähestyä orgasmia ja lisäsit panoksia leikkimällä klitallani saaden Katso Täältä Suomen Suosituin Deittipalvelu mut lopulta laidan yli.

Taidat olla aika kiimainen pikkulutka. Hän ei tunnu välittävän ahdingostasi ollenkaan. Olet kulkenut siitä monesti päiväsaikaan mutta et ikinä yöllä ja se ajatus lähettää pieniä väreitä selkääsi. Tunnet miehen kyrvän sykkivän suussasi ja kassien nytkähtelevän..

Et tiedä mistä suunnasta ne kuuluvat.. Ymmärrät mitä tuo tarkoittaa ja yrität epätoivoisesti tempoa itseäsi miehen otteesta, siinä onnistumatta Hän työntää kyrpänsä syvälle pieneen suuhusi, niin että lasti oikein paiskautuu suusi perälle.. Sitä tuntuu tulevan litratolkulla, joudut monta kertaa nielemään pakon edessä.. Noustuaan hän taivutti varovasti Minnan selkää ja tarkasteli yleisryhtiä. Minna alkoi valmistua orgasmiinsa.

Hänen tarkastettavaksi oli saapunut vuotias Minna. Tutkimuksen pysyy tekemään kiihottuneistakin nänneistä, mutta haluatko, että teemme tämän myöhemmin, Otto sanoi. Hän ojensi paperia, johon Minna pyyhkäisi häpynsä. Hän pyysi Minnaa pukeutumaan ja täyttämään kaavakkeen, sillä aikaa kun Otto pakkaisi näytteet.

Minna ajatteli, että helppo homma, olihan hän molemmat joskus antanut. Ei sankyyn ennen kuin Nainen kertoo, etta hanella ei ole tapana menna sankyyn, ennen kuin takana on tarpeeksi monet treffit. Sovimme että tapaamme parin viikon päästä uudestaan, mutta siinä välillä laittaisimme postia toisillemme..

Pääsin takaisin äitini luo ja kävin saunassa. Vastasin tulevani ja niin lähettelimme taas illan kiihkeitä viestejä toisillemme. Lepäsimme hetken vierekkäin kunnes käskit minut kontilleen ja aloit jälleen nuolla pilluani ja työnnellä sormea sisääni juuri kun olin laukeamassa työnsit kalusi sisääni ja tunsin kuinka edelliset eritteemme valuivat reisilleni, otit sitä sormillesi ja levitit pepulleni. Sitten pitikin jo lähteä kotiin ja vaikka olimme käyneet suihkussa tunsin spermasi hajun ja tunsin kuinka sitä valui pillustani ja pepustani vieläkin..

Lähetit viestin ja ilmoitit että odotat minua valmiiksi sängyssä ettet ollut vielä noussut ylös. Käskit minun riisua itseni ja välittömästi kun sain housut jalastani olit jalkojen välissäni ja nuolit pilluani ja näykit klitoristani. Leena vastasi Tekstariseuraa Kellon Ympäri suuteluun ainakin yhtä intohimoisesti.

Levittäessäni jalkoja totesin, kuinka Hanki Panoseuraa Ilmaiseksi Netistä Leenan kaunis, paljas, ajeltu pillu kyynelehti odottaen kovaa kalua sisäänsä. Painoin hänet ikkunasyvennystä vasten, istualleen. Vetäydyin sitten ulos, ja kumarruin Leenan jalkojen väliin. Odotin Jaria hetken, minkä jälkeen kävelimme pöydän viereen. Hitaasti käsillään vetäen Leena ohjasi minut syvälle sisäänsä. Aineet eivät ole pilanneet ulkomuotoani, ja olen mielestäni edelleen seksikäs: C-kupin pyöreät rinnat, tiukka perse ja sirot kasvot.

Mies kesti kauan ja tulin monta kertaa ennen hänen purkaustaan. Lopulta päätin ettei nopeasta orkusta ole haittaa, ehtisin kyllä. Räpläsin oven auki ja suuntasin suoraan makuuhuoneeseen. Yöpöydillä ei ollut mitään, joten siirryin laatikoille. Seisoin paikoillani pari minuuttia, yrittäen voittaa senhetkistä kiimaani ja ajatella järkevästi. Olin ihan poikki ja jalkani eivät kantaneet. Juttu jonka haluan kertoa tapahtui noin vuosi sitten. Tilanne oli entistä kiihottavampi kun tajusin että olin vieraan ihmisen sängyssä.

Tunsin jo kostuvani ja halusin tyydytystä. Sirosti hän asettui viereeni. Löydä Itsellesi Paras Deittisivusto!

En ollut kokenut tällaista kuin vaimovainajani kanssa jokus neljännesvuosisata sitten. Han sulki kovan elimeni reisiensä väliin ja hapuilin huulillani hänen rintojaan. Ei ainoastaan seksi vaan ne herkät kainalopuheet liittivät meidät yhteen. Ilme hymyineen oli niin jännä että jäin miettimään sen tarkoitusta.

Nyt ymmärsin hänen hymynsä tarkoituksen Seutulan kentällä! Hain hänet lentokentältä ja ajelimme läpi kevättalven kauniiden maisemien. Illan jo hämärtyessä kerroin hänelle että yläkerrassa on vierashuone laitettuna häntä varten. Toisaalta naisilla on syy, miksi nettideittailu on vaikeaa: Jos deittailu on ammatin vuoksi vahan kiusallista, Turussa siita tulee helposti kiusallisempaa.

Yhtäkkiä mies lopetti runkkaamisen ja käänsi lantiotani niin, että pyllyni oli miestä kohti. Olimme majalla telttayön jälkeen yöpymässä ja kuivattelemassa varusteita. Pienen ajan kuluttua mies alkoi vedellä sormella edestakaisin ja ainakin etuveitikka tuntui tästä tykkäävän. Tätä ainutlaatuisuutta jäin kaipaamaan, joten jos edellä kuvatun tositarinan uusiminen roolipelaamisen muodossa kiinnostaa, niin ota yhteyttä.

Todellisuudessa ääntä ei ilmeisesti toiminnasta juurikaan lähtenyt. Kädellään hän nosti vasemman jalkani koukkuun, niin että pääsi paremmin sormineen pyllyreiälleni.

Juuri tätä olinkin toivonut. Olin käynyt jo WC: Mies aloitti tasaiset pitkät työnnöt sisään ja ulos. Saimme kavereiden kanssa oman huoneen — luulimme sen olevan omassa käytössämme koko yön. Suuri käsi hyväili myös pussejani ja välillä silitti vartta edestakaisin. En toki halunnut vielä lopettaa, vaikka paine kasseissani olikin jo hälyttävän korkea.

Maiskahdus, ja Annen selkä kaareutui entisestään ja käheä huuto kuului hänen kurkustaan kun työnsin kyrpäni syvälle tiukkaan vittuun. Kyrvästä taluttaen hän vei minut sisälle takaisin. Hetken spermaista Piaa katseltuamme päätimme Annen kanssa mennä vielä uudemman kerran saunaan, joka oli oikeastaan ihan mukavan lämpöinen hiukan jo jäähdyttyään.

Otsa kurtistui, ja edelleen heräämättä hän hieraisi kasvojaan ja sperma levisi pitkin poskia ja huulia. Klitoris tuntui kovana kieleni alla, ja Anne sävähti kun keskityin siihen. Annen valtavat rinnat, punertava kiitorata osoittamassa pillulle ja Pian kiinteä kroppa kokonaan ajeltuine pilluineen.

Takaisin tullessani Mari makaa selällään sängyssä, hän on tukenut yläruumiinsa tyynyjä vasten ja Anna nuolee mitä suurimmalla halulla Marin vulvaa.

Anna kuitenkin katsoo minuun ja sanoo " odota vuoroasi! Yllätyn hieman miehen täysin virheettömästä suomen kielestä. Olemukseltaan hän on vähintään yhtä eläväinen kuin vaimonikin ja hänen kulkiessaan ohitseni panen kummastuneena merkille etten näe kesämekon läpi pakaroilla minkäänlaista alushousujen juovaa. Yllätykseni ilmeisesti näkyy koska Mika selittää "Frank on portugalin kansalainen mutta hän on asunut Suomessa pitkään".

Mika nousee ylös ja kävelee meitä kohti. Ask your health care provider any questions you may have about how to use Oxybutynin. Oxybutynin may cause drowsiness, dizziness, Haaveiletko Ryhmäseksistä? Videolla homma jatkui mutta meillä oli nyt muuta mielessä ja oma kiima tärkeintä. Aloin pyörittää persettäni ja kerjäsin, että saisin kovan kyrvän sisääni!

Käännyin nelinkontin ja Tero oli jostain vetänyt esiin liukuvoidetta. Pian pillu oli karvaton ja kaikki vuorotellen nuolivat posliinista vittua. Vaaleampi kundeista polvistui ja alkoi nuolla kaverinsa kyrpää oikein kunnolla, se veti jalat erilleen jotta pääsi nuoleen palleja ja tiukkaa miehen reikää!

Luulin, että halkean kahtia ja Teron kyrpä tulee ulos suuni kautta! Haluat tuntea kuinka mies tunkeutuu pakaroidesi väliin ja tekee susta oman huoransa ja panopuunsa. Tero nauroi ja nimitteli mua todella irstaasti. Tero oli tullut takaisin sohvalle ja kateltiin lisääntyvän kiiman vallassa videoiden tapahtumia. Nainen ynisi ja valitti orgasmin partaalla. Olin löytänyt paikkani eikä se ollutkaan kyntämässä naisen vittua vaan mun paikka oli miehen isolla M-kirjaimella alla tarjoamassa itseäni!

Videolla oli neljä miestä ja yksi nainen ja naisella oli todella täysi työ avata kaikki aukkonsa, sillä miehillä oli tosi isot ja kiimaset kyrvät, nainen nuoli niitä vuorotellen, nuoli samettisia palleja ja miesten piukkoja anuksia. Samassa Allu tarttui minuun ja käänsi minut toisinpäin ja tuli takaa sisääni.

Tämä kieltämättä teki hieman tiukkaa. Minä hivutin hamettani hieman ylöspäin ja asetuin Allun syliin. Allu oli söpö poika jonka kanssa tulin todella hyvin juttuun, pystyimme heittämään legendaa vaikka mistä. Päässäni pyöri, ehkä olisi parempi lopettaa juominen tältä illalta tähän, pohdin.

Minä ratsastin kovalla mulkulla aina pohjaan asti. Osasin temppuni ja näytin ne saadakseni lihaa. Kumarruin häntä kohden ja kuiskasin: Kävelin baaritiskille ja pienellä yrittämisellä pääsin aina jakkaralle asti istumaan. Istuskelin penkillä lukien tietosanakirjaa, kun tunsin kädet rinnoillani. Tuntui ihanalta, kun ensimmäistä kertaa penis sai tunkeutua tiukkaan vakoon.

Kävin hakemassa saippuaa, jota hän levitti perä reiälleni. Hän halusi tulla minuun takaapäin. Mikko nytkytti itseään päälläni. Hänen päällään ollut t-paita oli aivan märkä, niin märkä, että hänen treenatut lihaksensa suorastaan näkyivät läpi. Mikko pumppasi kaluaan sisääni minkä jaksoi ja minä puuskutin onnessani. Tunsin kuinka lämmin sperma valui suoleeni. Päästän jalkasi irti, ja tartut itse polviisi pitäen niitä levällään. Voihkaiset kiivaasti, kun kaluni hieroo klittaasi Päästän suustani kiimaisia huokaisuja..

Ota se kaikki … Löydä Itsellesi Paras Deittisivusto! Aloitat hitaan runkkaamisen suullasi Huohotat sängyssä vikisten kun vedän kyrpäni ulos ja tartun sen juureen. Pitkin työnnöin nussin sinua kun samalla pyöritän peukaloani klitallasi. Jenna vaikutti iloiselta ja välittömältä, ja kertoi silmää iskevän hymiön kera reisiensä sisäpintojen yhä muistuttavan häntä siitä, mitä tuli tehtyä. Parkkeerattuani auton Käännyin ympäri ja hymyilin hänelle.

Tiesin, ettei Jennalla ollut omia oikeita seksileluja, joten aito dildo olisi hänelle monellakin tapaa uusi tuttavuus. Sen kannassa oli iso imukuppi, jonka kiinnitin sohvapöytään kiinni. Kehuin tietenkin hänen ulkonäkönsä maasta taivaisiin ja ajatukseni riensivät omiin Vanhojen tansseihini ja niihin fantasioihin, joita itselläni oli ollut. Hänen pienet kiinteät rintansa olivat houkuttelevasti edessäni, ja nipistin hänen kovana nöpöttävää nänniään sormenpäilläni, saaden hänet parkaisemaan nautinnosta.

Päätin kuitenkin jättää ajatuksen siltä erää hautumaan hänen mieleensä, etten olisi pelottanut häntä. Voihkaisimme yhteen ääneen kaluni avatessa häntä levälleen. Ruudulla neekeri oli nostanut valkoihoisen neidon syliinsä ja antoi naisen istua hitaasti päällensä. Omia suosikkejani olivat alistumistarinat, sillä ajatus nuoren tytön vapaaehtoisesta ja häpeällisestä panopuuksi asettumisesta kiihotti minua valtavasti, ja oma kiihkoni tarttui häneenkin. Masturboinnin ohella juttelimme paljon erilaisista seksitarinoista, joista hän piti ja joihin hän oli samaistunut.

Otin lantiosta kunnon otteen ja aloin nussia tiukkaa persettä pitkin vedoin kunnes tunsin että kuuma mälli lähtee suolen syvyyksiin.. Kuten muistatte, Nelli oli kaunis ja kiihkeä. Lepäsimme kunnes taas kullini alkoi osoittaa heräämisen merkkejä ja Nellikin alkoi olla taas kiimassa, hän tuli eteeni polvilleen ja otti kyrpäni suuhunsa välillä naiden rinnoillaan, "sido mut selälleni ja Opiskelijatyttö Etsii Yhden Illan Juttua nussi Oulun Sinkkujen Kohtaamispaikka kunnolla pilluun ja mihin haluat mut spermat laukaiset suuhuni" siinä sitten laitoin oman huorani käsiraudoilla kiinni sänkyyn, dildon työnsi perseeseen surraamaan ja nostin jalat olkapäilleni alkaen jyystää pitkin vedoin kiimaista pillua tahtia nostaen kunnes lopetin hetkeksi"mitä nyt??

Yöllä nussin Nelliä monet kerrat vielä joka reikään ja seuraavana aamuna sai Nelli dildoja ja kyrpää niin että illasta oli jo paikat hellänä ja joutui tyydyttää minut suullansa..

Hieron rintoja paidan läpi ja huomaan kun hänen nänninsä kovettuvat. Kuulen korkokenkien äänen joka lähestyy ovea. Työnnän kyrpäni takakautta revitystä aukosta todella märkään vakoon ja otan hänen hiuksistaan kiinni.

Laskeudun alas sohvalta ja menen polvilleni hänen eteensä. Hän alkaa mielettömän ratsastuksen, nuolen samalla hänen rintojaan. Revin kynnelläni haaroihin reiän ja tungen aluksi yhden sormeni märkään vakoon.

Hän saa värisyttävän ensimmäisen orgasmin, jatkan tätä vielä hetken, että hän saapuu vielä toisen kerran huipullensa. Hän ottaa minua hiuksista kiinni ja repii päätäni kohti haarojaan. Olin jo pitkään ollut tyytymätön vaimoni halukkuuteen, joten olin päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni.

Et saanut tarpeeksi "villiä" seksiä ja olit jo useamman vuoden toivonut jotain muuta - nyt sitä päätit vihdoin hakea. Keskustelemme hetken small talkia, tosiamme samalla hieman mittaillen. Seison lopulta ylös pitkältä ja ihanalta tuntuneen nuolemisen jälkeen, huuleni kiiltävinä mahlastasi. Olit sen mukaan liian aikaisin kerennyt naimisiin ja nyt halusit jotain muuta. Siellä leikki kai taas karkasikin käsistä..

Aloitan suusi naimisen hitaasti, ensin lyhyin, sitten pidemmin ja pidemmin työnnöin. Anaalisi täyttänyt sperma pulpahtaa sykäystesi tahdissa ulos reiästäsi ja valuu häpyhuulille ja reisillesi. Tämä on kuitenkin vain esileikkiä, sillä kostutan ja rentoutan sitä vain valmiiksi.. Otteeni lantiostasi tiukentuu ja palaan hitaasta liu'usta rynkyttämään. Joskus satunnaisesti pystyn järjestämään niin että olen pari tuntia yksin kotona.

Menin makuuhuoneeseen jossa otin esiin sauvan ja liukuvoiteen. Aloitin hetkeni käymällä suihkussa ja pesemässä paikkani huolellisesti.

Kalu koveni hiljalleen ja halu siinä samassa. Ei niin että en saisi mutta mausteita ei pahemmin ole. Sitten vielä uudelleen suihkuun ja tarkka pesu. Viimeinen huipentuma oli kun katselin äsken kuvaamani videon. Olen hieman alle nelikymppinen baarimestari ja tietysti pieni silmäpeli nuorten naisasiakkaiden kanssa on aivan luonnollista jne. Ei suinkaan sillä naisten Wc: Samalla aloin hieroa Satun rintoja ja hetken kuluttua nostin hänen paitansa rintojen yli ja heitin paidan tiskille.

Tietysti kun baari oli melkein tyhjä, katseeni kiintyi hyvin useasti häneen, eikä se jäänyt Sadulta huomaamatta vaan tuntui että hän halusi tuoda jopa itseään paremmin "esille" ja meillähän riitti puhuttavaa.

Satu pyysi minua laittamaan sormen perseen. Satu nosti hameen ylös ja levitti jalkansa baarijakkaralla istuen. Seuraus oli arvattava, viikon lasti lähti kuin tykinsuusta, Satu piti suunsa kiinni ja nieli kaiken, nuoli kullini vielä puhtaaksi ja totesi; maistuipa hyvälle ja nyt on sinun vuorosi.

Pages that load successfully both with and without www. Kullini vavahteli ja tiesin etten kestäisi tälläistä käsittelyä kauan laukeamatta. Mulle kans jotain kovaa perseeseen. Molemmilla naisilla oli mustat pitsireunaiset sukat ja sukkanauhaliivit, jalassa korkea korkoiset avokkaat ja uhkeat rinnat oli pakattu pieniin mustiin rintaliiveihin.

Ihana aikuisen naisen puoliposliini vittu. Konttasin Maijun jalkoväliin ja aloin kiimoissani nuolemaan pitkin vedoin jo nyt litimärkää vittua.

Vieraiden saavuttua koitin hoitaa hommani ja täyttelin viinilaseja ja ruoka astioita parhaani mukaan Annelin istuessa pöydässä viihdyttäen vieraita. Kun Anneli palasi, vilkaisin taakseni ja pelästyin. Maiju hyppäsi selästäni eteeni polvilleen peruuttaen alleni. Nussi kovaa, nussi syvälle, nussi Katselin kontillani naama Miten Löytää Uusia Ystäviä vitunliemistä märkänä tätä irstasta näkyä.

Anneli veti kumikyrvän perseestäni ja minä vedin kullini ulos Maijun perseestä. Menehän nyt suihkun kautta makuuhuoneeseen. Pete piti lantiostani kiinni ja työnsi kieltään vakooni.

Sitten aukaisen suun ja otan kullin suuhuni. Puristan silmät kiinni ja puren huulta jotten huutaisi ääneen Tuli vain mieleen, kun mä näin ton ammeen Kumarrun hiljaa alas polvilleni ja suuntaan suihkun varovasti alemmas. Mutta vesi ei anna periksi vieläkään ja tulen yhä uudelleen ja uudelleen. Nyt Kari ei enää suudellut minua, vaan siirtyi Tee Itsestäsi Houkutteleva alapäähäni. Hitaasti hän alkoi työnnellä kyrpäänsä. Hän näykki nännejäni, nuoli ja imi voihkeeni kiihtyessä.

Jos pilluunkin sattui, miten kestäisin anaalin? Olin nyt aivan alasti. Sitten hän puki äkkiä päälleen ja lähti. Hän nuoli ja imi ja minä huohotin entistä kovempaa. Pirjo huomasi pian mun pullollaan olevat shortsit, enkä mä peitelly yhtään Pirjo imi kyrpää kuin viimeistä päivää ja mulla seiso niin että teki kipeää En sanonu mitään vaan työnsin pään haarojen väliin ja aloin nuolla karvasta toosaa Spermaa valu pirjon pillusta norona ja muija voihki ääneen..

Kankeni teki työtään ja sitten pirjo tuli Ei kun keittelee vaan suu vinossa,satana. Autoin pirjon nurmikolle kontalleen ja levitin persettä Mä jatkoin nussimista rajusti sillä aattelin antaa kunnolla ni on ukollaanki ihmettelemistä miksei akka haluu.. Ei tänäänkään sillä sieltähän jo naapurin rouva tepsutteli pihalleni leninki päällään ja kyseli kahvia. No,perkele en oo viel keitelly vastasin aamuvihaisena.

Oli kesäkuun viidespäivä ja minä venyttelin aamukankeaa kroppaani kesämökilläni hämeessä. Pirjo naurahti ja kysyi et tekeekö mieli vastanaitua pilluu Pirjo nous istuu ja sano et nyt on pimppi kipee Mä panin parrua takaapäin tähän kiimaseen rouvaan ja puristelin tissejä Nousin ylös ja kysyin haluutko sitä kahvii vai?? Sykkiminen voimistui ja tuli käsitys, että Helin sopivuus tyttöystäväkseni vaan vahvistui.

Loppupäivän ohjelmaa muuttamaan ja paria tuntia myöhemmin Selloon lounaalle Helin kanssa. Heli tuijotti mua hämmästyneen, kiinnostuneen ja huolestuneen rajamaisella ilmeellä kuin odottaen mihin tämä kahvikeskustelu vielä johtaa. Koittaa hetken kaunis raukea hiljaisuus. Heli kommentoi uteliaana odottaen seuraavaa siirtoani. Sä oot just niin ihanan tuntuinen tyyppi, että sulla on varmasti aika monia hauskoja tyttökavereita. A free pop-up fashion market place The Closet will be on Thursday at pm and from Friday until Sunday at 10am- 4pm.

Kun alaston nelikko saapui luokseni, hymyni ei ollut sellainen kuin tavallisesti. Pakarani olivat tulessa ja kirsikanpunaisina. Paula löi napakasti, ja voimalla. Tiesit että tämä tarkoittaisi selkäsaunaa. Lyönnit olivat kovia, ja pakarani olivat tulessa samoin kuin Paulan lyöntien takia. Anellessani Harria panemaan tussuani tunnen itseni lutkaksi. Nurkissa näkyy kaikenlaista epämääräistä rojua, olen erottavinani jopa kahleita.

Huomaan hokevani puoliääneen ohjeita Harrille. Tiedäthän että entisaikoina oli käytössä siveysvyöt, joilla varmistettiin että nainen pysyi uskollisena? Saippuaiset sormet kulkivat kaulaltani selkään. Yritin inahtaa nautinnosta, mutta käsi oli edelleen suuni edessä. Sen jälkeen tunsin kuinka stringien narua siirrettiin sivuun ja sormi alkoi hiljaa kulkea vaossani. Ari työnsi sormen varovasti pilluuni. Olin jo aivan märkä ja kiimainen. Säpsähdin, mutta en kääntynyt. Kiusoitteleva peseminen loppui siinä vaiheessa kun sormi varovaisesti kerran pyöräytti klitoristani.

Ari iski silmää mulle. Hän ehdotti parin kilometrin päässä olevaa levähdysaluetta, jonka vieressä oli joku ortodoksien kirkko tms. Ne tuntuivat ihanan pehmeiltä ja olin laueta kiimasta kun silitin niitä paidan alta. Pian Kirsi halusi maistaa kaluani ja ottikin sen suuhunsa hitaasti Voi kun tuon saisi vielä kokea uusiksi! Painon kaluni sisään ja melko nopeasti aloitin panemaan häntä lujaa tissit villisti heiluen Hän oli sitä kovastikin ja sovimme että tulen autolla hänen kotinsa lähellä olevan kirkon parkkipaikalle.

Pyysin kyytiin ja kysyin mihinkäs mennään. Tunsin itseni onnekkaaksi kun viihdyimme toistemme seurassa. Kyse on ihan muusta kuin pelkistä ulkoisista merkeistä. Hänen toipuessaan orgasmista asetin kaluni pillunhuulille ja voitelin punaista terskaa hänen lemmennesteissä voidellen sen kiiltäväksi. Kaluni varsi Sinkut Huomio - 6 Parasta Konstia Tavata Sinkkuja kiilteli hänen nesteistään kun nain hitaasti häntä pitkin työnnöin.

Haukoin henkeäni kuin hukkuva Seksitarina: Teinipoika Saa Seksiopetusta Perheenäidiltä ja orgasmini sai hänet hymyilemään. Meikki oli tyypillisen vahvahko; selkeän punaiset huulet oli selkeästi rajattu, silmäkulmat rajattu kajalilla. Mitä kaikkea pääruoka sitten sisältäisi? Nautin nännien nipukoiden kiihottamisesta ja hyväilyistä. Alokas Kaasinen kohotti sangon huulilleen ja kallisti.. Nyt teistä jokainen vuorollaan juo tästä kupista kolme kulausta Hieman se kyllä oudoksutti.

Olkaa hyvä ja asettukaa tänne eteen riviin niin että alokkaat näkevät teidät. Pöytä natisi ja heilui hieman Janin voimakkaiden työntöjen ansiosta.

Joonas nousi ylös ja riisui myös vaatteensa samaan kasaan kuin muutkin ja ojensi kättään niin että Tatu voisi nousta ja mennä hänen kanssaan ulos muiden seuraksi. Rajut pumppaukset, ratsastukset ja imemiset jatkuivat pitkään ja välillä he vaihtoivat pareja ja Tatu sai jokaiselta mieheltä maatessaan ruohikolla kunnon lastilliset spermaa. Lopulta hän oli ihan alasti ja hieroi kaluaan kiihkein ottein. Jani kuuli kuinka hänen poikakaverinsa Tatu imuroi olohuoneessa ja oli miltei alasti vain t-paita päällään.

Jani; Ai että kun tuntuu nii hyvältä olla sun sisässäs taas. Tatu toipuessaan meni avaamaan ovea ja samassa hänet kaadettiin lattialle ja kolme miestä tuli taloon lisäksi, kaksi tuntematonta ja yksi erittäin hyvä tuttu nimittäin Joonas. Jani valitsi Teemun ensiksi ja painoi hänet nurmikolle selälleen samalla Jani nosti ja levitti Teemun haaroja ja painoi märän kalunsa sisään. Teemu voihkaisi hieman, mutta pian sai suun täytettä, nimittäin Jonne tuli hänen päälleen ja antoi mehukasta kaluaan Teemulle imettäväksi.

Mac 3 esiin ja runsas vaahdotus sukuelinten alueelle ja anaalin ympärille - karvat pois ja vielä viimeistely sekä rajaus, pytylle ja bidee esiin, suihkupää anaalille ja varovasti paineella vettä anukseen, suoli varoen täyteen ja tyhjennys - uudestaan ja uudestaan, kunnes vain puhdasta vettä valuu pyttyyn.

Rouva lähti tyttöporukassa mökkeilemään ja minä jo kasvavassa kiimassa kohden suihkuhuonetta. Hitaasti hän aloittaa naimisen takaapäin, pitäen pakaroistani kiinni ja aina välillä hyväillen stayupien verhoamia sääriäni. Rouva oli lähtenyt tyttöjen kanssa viikonlopun viettoon ja olin jäänyt yksin "kotimieheksi" - ei meillä kuin ei monessa muussakaan taloudessa tiedetä herran suuntautuneisuutta, joten viikonlopun odottelu meni ihan mukavissa merkeissä ja onneksi luvassa oli lämmintä säätä.

Tulen metsän reunaan ja käännyn oikelle, isohkolle polulle, joka johtaa kallioille - kävelen edelleen ja tiedän katseiden seuraavan minua metsän siimeksestä, nostan katseeni ja polun vieressä seisoo noin 30 -vuotias mies, kaivaen kalunsa esiin - virnistäen typerästi, tehden tahdittoman ehdotuksen - jonka sinkoan takaisin kaverille, tämän kyrpä notkahtaa ja puna nousee kasvoille tämän kääntyessä kannoillaan ja paetessaan paikalta.

Katson ylöspäin kalliolle ja näen miehen tuijottavan meitä lasiintunut katse silmissään ja kyrpä kädessään, viittaan tälle - tule tänne ja hän lähtee laskeutumaan kallioilta luoksemme meidän jatkaessa naimista - tämä saapuu ja pyydän häntä kumartumaan ja ottamaan kyrpäni suuhunsa, jos tämä haluaa saada spermani suuhunsa sillä perseessäni tahkoava kalu saa minut laukemaan, mies kumartuu ja ottaa puolijäykän kaluni suuhunsa, runkkaa kyrpäni vartta hetken, imien samalla voimakkaasti ja tulen voihkien miehen suuhun kyrvän tehdessä suolessani hyvää, alapääni on kuin tulessa nautinnosta ja vaivoin jalkani kannattelevat minua, mies nuolee kyrpäni puhtaaksi ja nousee ylös - samalla mies takanani vetää kalunsa ulos, tempaisee kondomin pois Haluatko Sex Seuraa Heti?

Nostan hameeni helman ylös ja pyllistän, otan tukea männyn rungosta, kun hän painaa varoen sekä hellästi kyrpänsä anukselleni, se solahtaa hitaasti tiukan sulkijalihakseni ohi ja supistelen suolellani miehen kyrpää, joka huokaisee ja kertoo kuinka tiukka perseeni on. Vedän kyrvän suustani massahtaen, nousen ylös ja pujotan pikkuiset tangat pois jaloistani, otan käsilaukusta Glid -voideputkilon ja kondomin, rullaan sen kyrvän päälle ja rasvaan anukseni.

Valmis - ja sisäkautta autotalliin, hyppään rattiin sekä suuntaan keulan kohden kevätkesäistä iltaa Porvoon moottoritiellä, käyn kääntymässä ja surautan takaisin Helsinkiin päin ja levähdyspaikalle, jolla käy jo Näin Hankit Kiimaista Seuraa Ja Seksiä Netistä aikamoinen kuhina - ihan kuin mehiläispesässä. Kaverini tuli luokseni ja suuteli minua. Mä haluun sua nii vitusti I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon every day. Its always helpful to read through articles from other authors and use something from other sites.

Olin aivan sanaton ja tuijotin vain hänen kiinteää ja lihaksista vartaloaan ja posliiniksi ajeltua genitaalialuettaan. Ja voitaisiin mennä vielä saunaankin. Koska olen nuori, kiinteä ja kaunis, niin nuo ehdotukset ovat olleet sen mukaisia.

Ajattelin, että nyt olisi elämäni tilaisuus saada tuota anodista ja sanoin, että: En ajatellut asiaa enempää vaan vastasin, että "Joo". Hän purkautui minuun samanaikaisesti! Olin kiihottunut, mutta samalla hämmentynyt. Laitoin Kuvat-sivulle nyt koeversion mutta ei siitä aivan sellaista tullut kuin luvattiin. Sainkin selville, että ne kohtaukset olikin kuvattu ihan samassa talossa, mutta eri huoneistossa Continuum-nimisessä talossa meren rannalla South Beachillä!

En halua olla yksi monista, enkä halua itsekään viesteillä ja sopia treffejä kolmen eri tyypin kanssa samalle viikolle. Tein kaiken mitä oli mun osalta tehtävissä ja asia on loppuunkäsitelty mun osaltani. Se mun vaaleanpunainen mekko muistuttaa englantilaisen glamour-malli Jordanin haapukua.

Kirjasta löytyy tietoa myös vuodenaikojen merkityksestä seksiin. Ilmajokelaisen sananlaskun mukaan naisen seksuaalinen kiihkeys lisääntyy maaliskuun ensimmäisestä päivästä lähtien ja jatkuu puolikesään. Kiikalalaisten mukaan poikien juoksu alkaa katajan kukkiessa eli touko-kesäkuussa. Kansa on siis syvissä riveissään pistänyt merkille, koska alapäätä alkaa siinä mielessä kutkuttaa.

Jo kreikkalainen historioitsija Herodotos n. Hän oli nimittäin sitä mieltä, että lämpimässä ilmastossa asuvat ihmiset harrastavat seksiä enemmän kuin kylmässä ilmanalassa asuvat. Herodotoksen mukaan lämpimän ilmaston asukkaat ovat myös seksuaalisesti estottomampia.

Tutkija Murdock tutki vuonna Herodotoksen teorian paikkansapitävyyttä ja tuli tutkimuksessaan siihen lopputulokseen, että Herodotoksen teoria pitää paikkansa. Miksi aurinko sitten saa hormonit hyrräämään? Käpyrauhasen toiminta ja melatoniini Käpyrauhanen on väliaivojen yläosassa sijaitseva pieni rauhanen, joka erittää muun muassa melatoniini-nimistä hormonia.

Käpyrauhanen löydettiin luvulla, jolloin sen kuviteltiin olevan sielun istuin. Käpyrauhasta on myös pidetty kolmantena silmänä. Melatoniini on käpyrauhasessa serotoniinista tuotettava hormoni. Serotoniinia taas tuotetaan tryptofaani-nimisestä aminohaposta. Melatoniinimäärät ovat yöllä 4–6-kertaiset päivän arvoihin verrattuna. Melatoniinia onkin siksi kutsuttu myös pimeähormoniksi.

Melatoniini säätelee muun muassa meidän unirytmiämme. Käpyrauhasen toiminta vähenee ihmisen ikääntyessä, jolloin melatoniinia erittyy vanhuksilla vähemmän kuin nuorilla. Tämä selittää sen ilmiön, miksi vanhuksilla on usein uniongelmia. Melatoniinilla on merkitystä myös seksikäyttäytymiseen.

Yhdysvaltalainen biologi George Bentley on tutkinut japanilaisten kollegoidensa kanssa melatoniinin vaikutuksia eläinten vuodenajan mukaiseen paritteluun. He ovat havainneet, että melatoniini vaikuttaa eri eläimiin eri tavoin. Hyvin useat eläimet innostuvat parittelemaan silloin, kun melatoniinin eritys on mahdollisimman matala. Lampaat taas ovat siinä mielessä erikoisia, että ne parittelevat silloin, kun melatoniinimäärät ovat korkealla.

Ihmiset eivät kuitenkaan ole lampaita vaan lähinnä hiiriä. Melatoniini nimittäin vähentää ihmisten paritteluhalukkuutta, kuten käy esimerkiksi hiirillä. Mutta miksi näin on? Ihmisillä ei ole mitään erityistä kiima-aikaa kuten eläimillä, mutta vuodenajoilla näyttää silti olevan merkitystä meidänkin paritteluhalukkuuteen. Gynekologi Wichmann tutki kollegoidensa kanssa jo luvulla vuodenaikojen merkitystä ja havaitsi, että hedelmöityksiä tapahtuu Suomessa kesäisin huomattavasti enemmän kuin talvella.

Syntyvyysluvut taas ovat korkeimmillaan keväällä. Mitä tekemistä tällä sitten on melatoniinin kanssa? Kauppila sai luvulla selville, että synkkinä kuukausina melatoniinin eritys on huomattavasti korkeampi kuin valoisina kuukausina. Melatoniinin eritys vaihtelee siten myös vuodenaikojen mukaan. Lisäksi luteinisoivan hormonin LH eritys on matalalla kun melatoniinia on paljon.

LH säätelee sukupuolirauhasten toimintaa. Bentley ryhmineen havaitsi, että melatoniinilla on mahdollisia vaikutuksia myös aivojen hormoniin nimeltä GnIH gonadotropiinia ehkäisevä hormoni.

Gonadotropiini on myös sukupuolirauhasten toimintaa stimuloiva ja säätelevä hormoni. Kun luteinisoiva hormoni ja gonadotropiini ovat alhaalla, on ihmisen halukkuus myös alhainen. Israelilainen tutkimusryhmä sai aivan hiljattain selville, että voimakas plasman melatoniinimäärä heikentää miesten siittiöiden laatua.

Siittiöiden liikkuvuus taas lisääntyy merkittävässä määrin keväällä eli valoisaan aikaan. Nuo pikku veijaritkin heräävät talvisesta horroksestaan. Lisääntynyt seksuaalinen kanssakäyminen taas parantaa siittiöiden laatua. Testosteroni ja halut Melatoniinin ohella erityisesti testosteroni vaikuttaa ihmisen seksuaalikäyttäytymiseen.

Erinäisten tutkimusten perusteella ihmisen seksuaalinen aktiivisuus on suorassa suhteessa mieshormonien määrään. Mitä enemmän mieshormoneja on, sitä suurempi libido. Tutkimuksissa on havaittu, että testosteronin erityksessä on selvä vuorokausi- ja vuodenaikarytmi.

Kevään kynnyksellä miesten ja naisten testosteronin eritys voimistuu ja on korkeimmillaan kesä- ja heinäkuussa. Sen jälkeen tasot laskevat ja saavuttavat pohjan syyskuussa. Syyskuun jälkeen hormonitoiminnassa tapahtuu lievää nousua niin, että pieni huippukohta saavutetaan tammikuun alussa. Nyt on siten odotettavissa seksuaalisesti aika harmaata aikaa, vaikka kaduilla näkyykin kondomimainoksia.

Hormonit pitävät huolen siitä, että seksuaalinen aktiivisuus lisääntyy keväisin ja kesäisin. Tämä näkyy myös kondomien myyntiluvuissa. Grosersin ja kumppaneiden tekemän tutkimuksen perusteella kondomeja myydään todella runsaasti heinäkuun lopussa.

Suurin myyntipiikki on kuitenkin viikkoa ennen joulua! Joten katumainokset ovat hiukan liian aikaisessa tai sitten jälkijunassa. Ja nyt vihdoin selitys siihen, miksi Lassis2 ja monet muut miehet kokevat selvää halukkuutta kukonlaulun aikaan.

Miesten testosteronimäärät ovat nimittäin kello 7. Siksi miehet saavat erektion juuri REM-unen aikana. Tämä selittää miesten aamuisen voimakkaan erektion.

Suurimmalla osalla miehistä testosteronitasot ovat myös korkeimmillaan viikonloppuisin. Seksuaalisesti erittäin aktiivisia naisia Perjantai Vaikka naiset ovat teoriassa vasta nykyaikana saavuttaneet määräämisvallan omasta seksuaalisuudestaan, on historiassa aina ollut naisia, jotka ovat tyydyttäneet omat seksuaaliset halunsa miesten mielipiteistä piittaamatta. Länsimaissa miehet ovat tyypillisesti määritelleet naisten seksuaalisuuden. Naisia ja heidän seksuaalisuuttaan on vähätelty, kontrolloitu ja tuhahdettu.

Naiset on nähty miehiä alempiarvoisina olentoina. E-pillerin keksimisen myötä naiset vihdoin vapautuivat seksuaalisesti. Nyt luvulla on vihdoin tultu siihen vaiheeseen, että naiset voivat häpeilemättä ilmoittaa haluavansa seksiä.

Tilanne on mennyt jopa niin pitkälle, että miehistä ei ole ollutkaan vastaamaan naisten seksuaalisiin tarpeisiin. Onko miesten valta-asema seksuaalisuudessa siis ohi? Sen saamme tietää vuosien saatossa. Vaikka naiset ovat teoriassa vasta nyt saavuttaneet määräämisvallan omasta seksuaalisuudestaan, on historiassa aina ollut naisia, jotka ovat tyydyttäneet omat seksuaaliset halunsa miesten mielipiteistä piittaamatta.

Suurin osa näistä naisista on tosin ollut valta-asemassa. Seuraavassa muutama seksuaalisesti hyvinkin aktiivinen historian kirjoihin päässyt nainen. Mnesarete Mnesarete eli luvulla eKr. Mnesaretea kutsuttiin lempinimellä Fryne inhottava olento, rupisammakko. Nimitys on sikäli humoristinen, että Mnesarete oli luultavasti yksi aikakautensa kauneimmista maksullisista naisista.

Ateenalainen kuvanveistäjä Praksiteles oli yksi niistä monista miehistä, jotka olivat ihastuneet Mnesareten suloihin. Praksiteles ikuisti Mnesareten kauneuden jälkipolvien ihailtavaksi. Mnesarete oli Praksitelesin veistämän knidolaisten Afroditen mallina, jota pidetään kyseisen kuvanveistäjän loistokkaimpana työnä kopio työstä löytyy Louvren museosta. Koska Mnesarete oli kaunis ja myös taiteilijoiden suosima, oli hänen taksansa melkoiset ja suosio miesten joukossa valtaisa.

Hänellä oli lukemattomia varakkaita rakastajia ja Mnesaretestä tuli itsekin erittäin rikas nainen. Mnesarete olisi jopa omilla varoillaan rakennuttanut Aleksanteri Suuren tuhoaman Theeban muurin, jos hän olisi saanut muuriin taulun, jossa olisi mainittu: Jotakin mahtavien hetairoiden varallisuudesta kertoo myös se, että kuuluisa kreikkalainen Lamia sai Makedonian kuninkaalta Demetrios Poliorketesinilta – eKr.

Sanotaan, että Kleopatra otti ensimmäisen rakastajansa jo vuotiaana ja käytti sen jälkeen seksiä sekä vallan että mielihyvän välineenä. Kleopatralla oli pieni temppeli, jossa hän piti nuoria rakastajiaan, joille syötettiin erilaisia rohtoja seksuaalisen kyvykkyyden lisäämiseksi.

Pääasiassa näiden rakastajien kanssa Kleopatra harjoitti seksuaalisia taitojaan, jotka hän oli oppinut Aleksandrian hetairoilta. Erotiikan historiaa tutkineen Jeff Pylen mukaan Kleopatra saattoi yhtenä yönä ottaa jopa sata miestä. Niin tai näin, Kleopatran viehätysvoima hurmasi Rooman hallitsijoista Caesarin ja Antoniuksen. Nykypäivän naisten ei siis kannata tyytyä pelkkään muutaman sadan euron timanttisormukseen. Kleopatra yritti päästä myös Julius Caesarin pojan Octaviuksen myöhemmin nimeltä Augustus suosioon.

Kleopatra epäonnistui hankkeessaan kuitenkin pahasti ja Octavius vangitsi hänet. Legendan mukaan Kleopatra sai järjestettyä itselleen myrkkykäärmeen, jonka avulla hän surmasi itsensä. Sanotaan, että myrkkykäärme puri Kleopatraa käsivarteen. Toisen käsityksen mukaan käärme puri häntä rintoihin. Julia Augustuksen tytär ja samalla ainoa lapsi Julia 39 eKr–14 jKr. Hänet naitettiin vuonna 25 eKr. Augustuksen sisarenpojalle Claudius Marcellukselle, joka kuitenkin kuoli muutaman vuoden jälkeen.

Seuraava puoliso oli Augustuksen palvelija Agrippa ja tämän jälkeen Augustuksen poikapuoli ja tuleva keisari Tiberius. Julia oli huomattavasti kiinnostuneempi Rooman seurapiirien riemuista ja yltiöpäisistä huvituksista, kuin elämästä neljän seinän sisällä ja vaimona olemisesta. Jo nuorena naisena Julialla oli tapana liikkua lähes alastomana pitkin Rooman katuja. Hyvin pian hän hankki itselleen rakastajia, joiden lukumäärä kasvoi kymmenistä satoihin ja lopulta kymmeniin tuhansiin.

Sanotaan, että Julia kävi läpi lähes puolet Rooman viriileistä miehistä. Kun mielenkiintoiset miehet loppuivat, Julia tarjosi itseään Roomaan saapuneille ulkopaikkakuntalaisille. Julia toimi myös maksullisena naisena. Julian irstas elämä vihdoin paljastui Tiberiukselle. Julian rakastajien lukumääräksi on arvioitu uskomattomat 80 , joten olisi ollut todellinen ihme, jollei hän olisi jäänyt kiinni tekosistaan. Julia karkotettiin Pandaterian saarelle.

Myös joukko Julian rakastajista joutui tilille. Kuuluisin heistä oli Marcus Antoniuksen poika Iullus, joka teki itsemurhan. Myös Julian ja Agrippan tytär Julia nuorempi karkotettiin Roomasta irstaan käytöksen takia. Äidillä ja tyttärellä oli siis muutakin samaa kuin etunimi. Mikäli hän ei ollut tyydytetty hovin orgioissa, suuntasi hän matkansa prostituoitujen talolle käyttäen itsestään nimeä Lycisca.

Siellä hän antautui täysin himojensa valtaan, tarjoten itseään työmiehille ja muille kaupungin vähempiarvoisille. Messalina haastoi jopa prostituoituja kilpailuun siitä, kuka oli vuorokauden aikana yhdynnässä useamman miehen kanssa. Messalina voitti kilpailun yhtymällä 25 miehen kanssa. Messalinalla arvoidaan olleen 8 rakastajaa. Claudius teloitti Messalinan saatuaan selville, että tämä oli mennyt naimisiin erään rakastajansa kanssa Claudiuksen ollessa itse sotaretkillä.

Nuoruudessaan Theodora oli näyttelijätär ja kurtisaani. Jotta Theodora ei olisi rikkonut julkisen alastomuuden kieltäviä lakeja, kietoutui hän ohuisiin nauhoihin ja rihmoihin, jotka eivät todellisuudessa peittäneet mitään hänen vartalostaan. Jeff Pylen mukaan Theodora saattoi mennä piknikille miesseurueessa ja nauttia seksistä yhtaikaa 10–30 miehen kanssa. Kun Rooman hallitsija Justinus teki sisarenpoikansa Justinianuksen hallitsijatoveriksi vuonna , kruunattiin Theodora samalla keisarinnaksi.

Justinus kuoli muutaman kuukauden kuluttua ja Justinianuksesta tuli yksinhallitsija. Theodora tuki vahvasti puolisoaan tämän hallituskautena. Theodoraa voidaan pitää eräänlaisena naisasialiikkeen pioneerina.

Ulkonaisella hurskaudella Theodora pyrki luultavasti osittain sovittamaan syntistä elämäänsä. Theodora sai aikaan merkittäviä naisten oikeuksia parantavia lakeja. Naiset saivat oikeuden omaisuuden hallintaan, heille tuli oikeuksia avioerotapauksissa ja raiskaukseen liitettiin kuolemantuomio.

Prostituoiduille rakennettiin suojakoteja ja laissa kiellettiin prostituutioon pakottaminen. Kuningatar Zingua Angolan kuningatar Zingua eli luvulla tuli kuuluisaksi kyltymättömänä ja erittäin julmana nymfomaanina.

Zingualla oli suuri mieshaaremi ja hän oli erittäin mieltynyt gladiaattorikilpailuihin, joissa tapeltiin elämästä ja kuolemasta. Zingualla oli tapana harrastaa seksiä kilpailun voittaneen miehen kanssa. Zingua otti miehestä sanan mukaisesti viimeisetkin mehut irti, koska seksuaalinen kanssakäyminen jatkui läpi yön.

Mikäli miehen taidot sängyssä eivät miellyttäneet Zinguaa, hän saattoi aamulla määrätä miehen mestattavaksi. Zingua oli siis eräänlainen mustaleski. Zingua mestautti myös raskaana olevia naisia, koska oli heille mustasukkainen. Ninon oli tunnettu kauneudestaan ja älystään. Hän oli mieluisa kumppani Pariisin seurapiireissä, joihin kuului ylhäisiä henkilöitä, oppineita sekä kirjailijoita. Ninon oli suhteessa monen sen ajan etevän miehen kuten Condéhen, La Rochefoucauld’hon ja Saint-Evremondin kanssa.

Kardinaali Richelieu tarjosi 50 kruunua lähes 20 euroa yhdestä yöstä Ninonin kanssa. Ninon otti rahat, mutta lähetti kuitenkin paikalle naisystävänsä. Ninon de L’Enclosin kirjeenvaihdon, Correspondance authentique, mukaan hän harrasti seksiä 4 eri henkilön kanssa. Hän oli naimisissa Pietari III: Avioliitto oli kaikkea muuta kuin onnellinen, Pietarin ollessa erittäin väkivaltainen.

Sanotaan, että Pietarin esinahka oli niin tiukka, ettei hän saanut erektiota. Joissakin historiankirjoissa kerrotaan, että esinahan ahtaus olisi estänyt hapen pääsyn Pietarin aivoihin ja tämän vuoksi hän oli niin aggressiivinen.

Tämä väite ei kuitenkaan voi pitää paikkaansa. Pietari leikki mieluummin tinasotilailla, kuin oli intiimisti Katariinan kanssa. Katariinan ja Pietarin välillä ei tiettävästi ollut laisinkaan seksiä.

Katariina kesti tilannetta seitsemän vuotta ja hankki sitten ensimmäisen rakastajansa. Kyseinen mies oli kreivi Sergei Saltykov, jota seurasi kreivi Stanislaus Poniatowski, jota seurasi Gregori Orlov, jota seurasi Grigori Potemkin ja jota seurasi lukemattomat miehet.

Kun Pietari murhattiin, Katariinan oli helpompi liehutella miesten kanssa. Katariinan sanotaan suositelleen, että seksiä tulisi harrastaa kuusi kertaa päivässä. Tiedetään, että hänellä oli ainakin 80 arvovaltaista rakastajaa ja joukko vähemmän tuntemattomia sänkykumppaneita.

Katariinan kuolemaan liittyy juoruja, että hän olisi kuollut harrastaessaan seksiä lempihevosensa kanssa. Tämä on todellakin vain juoru. Todellisuudessa Katariina kuoli voimakkaaseen sydänkohtaukseen ollessaan yöastialla. Madamoiselle Dubois Ranskalainen näyttelijätär Madamoiselle Dubois? Päiväkirjamerkintöjensä perusteella hän rakasteli 20 vuoden aikana 16 eri miehen kanssa! Käytännössä tämä tarkoittaa noin kolmea miestä päivässä. Sarah Bernhardt Aikakautensa ehdottomasti kuuluisin ranskalainen näyttelijä Sarah Bernhardt [Henriette Rosine Bernard] – väitti, että hänellä on ollut yli tuhat rakastajaa.

Ainakin näytelmiä hänelle kirjoittivat sellaiset kuuluisuudet kuin Alexandre Dumas nuorempi – , Victorien Sardou – ja Edmond Rostand – , jotka luultavasti olivat myös hänen rakastajiaan. Bernhardtia kiehtoivat seksi, kuolema, veri ja eksoottiset lemmikit. Hän lienee ollutkin sängyssä melkoisen raju. Siitä ainakin kielii se, että hän ruoski usein rakastajiaan ja rakasteli heidän kanssaan itselleen tehdyssä ruumisarkussa. Margaretha suostui menemään naimisiin ensimmäisen häntä kosivan miehen kanssa.

Kyseessä oli vuotias kapteeni Rudolf MacLeod. MacLeod sai komennuksen Jaavalle, jossa Margaretha tutustui aasialaisiin temppelitanssijoihin ja oppi heiltä kuuluisat liikkeensä. Rudolf perehdytti vaimonsa myös orgioita harrastaviin piireihin. Margaretha saapui Pariisiin vuotiaana ja otti nimekseen Mata Hari. Samalla hän loi itselleen täysin uuden menneisyyden väittäen olleensa temppelitanssijattaren tytär.

Mata Hari alkoikin esiintyä eroottisena tanssijana. Kohottaakseen sosiaalista asemaansa, Mata Hari ilmoitti, että hänen isänsä oli englantilainen lordi. Tämä vakoilija kuuluisaksi tullut hollantilainen nainen toi eroottiseen tanssimiseen eksoottisuuden ja taiteellisuuden. Esiintyessään hän ei koskaan riisunut rintaliivejään, koska häpesi pieniä rintojaan. Mata Hari ei kuitenkaan tyytynyt pelkkään tanssiin, vaan tarjosi seksuaalisia palveluita sitä haluaville.

Mata Hari ylpeili usein, että aasialaisena naisena hän tunsi hyvin Kama Sutran salat. Mata Harilla oli runsaasti kysyntää, ja useat miehet tekivät vararikon hänen takiaan. Hänen asiakkainaan olivat esimerkiksi Saksan ruhtinaat, Hollannin ministeripresidentit ja Ranskan ministerit. Totuutta Mata Harin osuudesta vakoiluun ei luultavasti koskaan saada.

Jäädessään kiinni ranskalaisille vuonna , hän väitti olleensa kaksoisagentti ja todellisuudessa vakoilleensa Ranskan hyväksi. Vaikka moni hänen varakkaista rakastajistaan meni tästä valalle, Mata Hari teloitettiin ampumalla. May West Legendaarinen yhdysvaltalainen näyttelijätär May West [Mary Jane West] – rakasteli omien sanojensa mukaan yhtäjaksoisesti 15 tuntia Ted-nimisen miehen kanssa.

Tätä pidetään eräänlaisena epävirallisena ennätyksenä ja sen on kirjannut ylös lääkäri Vernon Coleman. May Westin mukaan hän teki parhaat suorituksensa sängyssä. Hänellä olikin lukuisia rakastajia, jotka olivat pääasiassa elokuvamaailmassa vaikuttaneita henkilöitä. Ovulaatio saa naiset metsästämään miehistä miestä Tutkija Alan Dixsonin mukaan yksi merkittävimpiä eroja ihmisen ja ihmiselle sukua olevien eläinten välillä on se, että naiset eivät mainosta ovulaatioonsa.

Uusimmat tutkimukset kuitenkin osoittavat, että nainen viestii miehelle hedelmällisimmän hetkensä. Koska miehet eivät useinkaan ymmärrä tai huomaa näitä viestejä, niin naiset pistävät itse töpinäksi ja saalistavat ovulaation aikana halujensa kohdetta. Ovulaatio muokkaa naisen viehättävämmäksi Newcastlen ja Prahan yliopistoissa tehty tutkimus osoittaa, että naisen kasvoissa tapahtuu muutoksia kuukautiskierron aikana.

Nainen on kyseisen tutkimuksen mukaan kauneimmillaan juuri ovulaation ajankohtana. Niin erikoiselta kuin se kuulostaakin, niin ovulaation lähestyessä huulten värityksessä ja koossa tapahtuu muutoksia. Myös naisen ihonväri muuttuu heleämmäksi ja hänen pupillinsa laajenevat.

Ovulaation aikana naisen rinnoista tulee symmetrisemmät. Mielenkiintoista on se, että rintojen koko ei kuitenkaan kasva merkittävästi ovulaation aikana. Rinnat nimittäin kasvavat kokoa juuri ennen kuukautisvuotoja.

Symmetria tuntuu siten olevan parivalinnassa huomattavasti tärkeämmässä roolissa kuin koko. Ovulaation aikana myös naisen henkilökohtainen tuoksu muuttuu miellyttävämmäksi. Ihmisen tuoksulla on hämmästyttävän suuri merkitys parivalinnassa katso aikaisemmat artikkelini feromoneista. Ovulaatio saa naisen pukeutumaan seksikkäästi Kalifornia yliopistossa aivan hiljattain suoritetussa tutkimuksessa saatiin selville, että naisen pukeutuminenkin muuttuu kuukautiskierron aikana.

Tutkimuksen mukaan naisen pukeutuvat ovulaation ajankohtana muodikkaampiin ja paljastavampiin asuihin kuin kuukautiskierron muina aikoina. Tutkijoiden mukaan naisten pääasiallisena tarkoituksena on näyttää viehättävälle ja hyvälle eikä varsinaisesti seksikkäälle. Myös tutkija Grammerin ryhmä havaitsi, että naiset pukeutuvat diskoon mennessään huomattavasti paljastavampaan asuun ovulaation lähestyessä kuin muulloin.

Haussa maskuliinisia miehiä hetken huumaa varten Bullivant tutkimusryhmineen havaitsi, että naiset flirttailevat vieraille miehille ovulaation aikana huomattavasti enemmän kuin kierron muina aikoina. Haseltonin mukaan ovuloivat naiset ovat myös seksuaalisesti kiinnostuneita muista kuin omasta miehestä. Erityisesti naiset, joiden oma mies ei ole järin seksikäs, saattavat harrastaa parisuhteen ulkopuolista seksiä.

Kumppanin pettäjiä löytyykin niin miehistä kuin naisista ja prosentuaalinen ero pettävien miesten ja naisten välillä ei todellisuudessa ole järin suuri. Fisher vastaavasti havaitsi, että naiset ovat ovulaation aikana huomattavasti kriittisempiä muiden naisten ulkonäköä kohtaan.

Tämä on Fisherin mukaan osoitus siitä, että naiset kilpailevat ovulaation aikana miesten huomiosta ja katsovat nenänvartta pitkin kilpakumppaneitaan. Maajussien kannattaisi siis etsiä morsiantaan ovuloivista naisista, niin silloin jopa mehiläisfarmille saattaisi löytyä joku halukas. Yhdysvaltalaiset Gangestad ja Thornhill havaitsivat tutkimuksissaan, että naiset suosivat ovulaation aikana miehiä, jotka ovat fyysisesti symmetrisiä.

Vartalosymmetria on sekä miehellä että naisella merkki hyvistä geeneistä. Symmetriset miehet ovat tutkimusten mukaan yleensä lihaksikkaampia, pidempiä, elinvoimaisempia, terveempiä ja seurallisempi kuin epäsymmetriset miehet.

Myös heidän siemennesteensä on parempilaatuista kuin epäsymmetrisillä miehillä. Lisäksi he kykenevät tuottamaan naiselle paremmin orgasmin.

Miehen symmetria selviää yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan vilkaisemalla seuraavia kohtia: Talvipakkasilla on tietysti hiukan kinkkistä arvioida nilkan paksuuksia tai kyynärpäiden leveyksiä, joten tarkkaavaisuus kannattaa suunnata korviin. Ovulaation aikana naisen mielenkiinto kohdistuu myös miehiin, joiden kasvojen piirteet ovat maskuliiniset.

Maskuliinisuus kertoo korkeista testosteronipitoisuuksista. Testosteroni vaikuttaa muun muassa miehen seksuaaliseen viettiin. On siten täysin loogista ajatella, että nainen etsii hedelmällisempänä aikanaan miestä, joka tarjoaa jälkeläisilleen hyvät geenit ja on kyvykäs sängyssä. Huomioitavaa on se, että maskuliiniset miehet kiinnostavat naista pääasiassa lyhytaikaisissa suhteissa. Pitkäkestoisiin suhteisiin nainen valitsee miehiä, jotka ovat kasvoiltaan androgyynejä tai muuten piirteiltään feministisempiä.

Naiselliset piirteet miesten kasvoissa kun kertovat paremmista jälkeläistenhoito-ominaisuuksista sekä rehellisyydestä ja emotionaalisuudesta. Tällainen mies on naisen kannalta pitkällä tähtäyksellä parempi valinta, koska testosteronia uhkuva mies saattaa liehutella vieraissa naisissa ja toisaalta omata aggressiivisia piirteitä. Tutkimuksissa onkin havaittu, että avioerot ovat yleisempiä niillä miehillä, joilla on korkeat testosteronitasot.

Journal of Sex Research. Is She Dressed to Impress? Ovulatory Shifts in Human Female Ornamentation: Nera Ovulation, Women Dress to Impress. Seksikästä joulua Torstai Mitä mies haluaisi saada? Vuosi vuodelta naisilla tuntuu olevan suunnattomia vaikeuksia keksiä, mitä he ostaisivat miehelleen joululahjaksi. Mieleen juolahtavat jälleen kerran sellaiset lahjaideat kuin uudet sukat, partavaahto, partavesi ja alushousut. Mies tosin sai sukat jo isänpäivänä, mutta eihän se haittaa.

Ainahan niitä käytössä kuluu ja nythän voisi ostaa sukat, joissa on Wagnerin kuva. Kirjastakin mies voisi tykätä, ja onneksi Remekseltä ilmestyy aina jouluksi uusi kirja, joka iskee miehen mieleen kuin miljoona volttia ja kymmenen Jerry Cottonia.

Ja mikäs onkaan jouluna sen rattoisampaa katseltavaa, kuin mies, joka syö sikasukat jalassa sikaa, röyhtäilee, piereskelee ja kuuntelee Juice Leskisen Sikaa ja lukee siinä sivussa rasvaisilla kourillaan Remestä? Miehelle tila on varmasti auvoinen, mutta voisihan sitä joulua joskus toisellakin tavalla viettää ja antaa miehelle kerrankin sitä, mitä hän todella haluaa. Mitä mies todella haluaa, on viettää laatuaikaa naisensa kanssa ja saada pullollisen jotain hyvää viiniä, viskiä tai konjakkia.

Tilkka laadukasta alkoholipitoista juomaa rentouttaa kummasti kaiken kiireen jälkeen, mutta paras lahja on kuitenkin se oma rakas eli SINÄ. Todisteena tästä on se, että miehet ostavat naisille joululahjaksi erittäin usein jonkin seksikkään alusasun tai rintaliivit. Valitettavasti mies hahmottaa koon lähes aina väärin ja nainen joutuukin sitten joulun jälkeen vaihtamaan tuotteen sopivammaksi.

Englantilaisen tutkimuksen mukaan myös kondomit käyvät parhaiten kaupaksi juuri joulun alla ja erotiikkakaupoissa on hurja sesonki.

Anna siis kerrankin miehelle lahjaksi jotain, josta hän varmasti pitää eli sinut seksikkäässä asusteessa. Fantasiaa ja vartalosuklaata Merja Hirvisaari on viisaasti todennut, että seksikäs alusasu on erotiikan lähde niin sen kantajalle kuin sen katsojallekin.

Näinhän se on ja asia on ihan tutkimuksissakin todistettu. Eroottinen asu tuo siis molemminpuolista iloa. Esimerkiksi Helmen kaupasta löytyy ihastuttavia asuja, jotka sopivat kaikille S-L -kokoisille naisille.

Väreinä löytyvät punainen, musta ja valkoinen. Väriopin mukaan punainen on rehevä ja seksikäs. Musta taas on naisellinen ja viehkeä. Valkea edustaa puhtautta ja koskemattomuutta.

Mieti siis, mitä sinä haluaisit viestiä miehelle ja valitse asun väri sen mukaan. Punainen tietysti sopii jouluun kuin nenä päähän ja viestii aina seksiä. Kaikki naiset eivät kuitenkaan saa muodokasta vartaloaan mahdutettua edellä mainittuihin kokoihin, mutta ei hätää.

Tarjolla on todella syötävän hyvä ratkaisu. Shunga on nimittäin valmistanut vartalosuklaan. Vartalosuklaan ja mukana tulevan siveltimen avulla voit vaikka kirjoittaa vartaloosi herkullisen ja seksikkään hyvän joulun toivotuksen, jonka rakkaasi voi nautiskellen nuolla pois. Ja viestihän saattaa sijaita ihan missä tahansa vartalon kohdassa. Vartalosuklaa on todellinen sukupuoliviettiä kiihottava keksintö.

Ensinnäkin suklaa näyttää vartalolla kiihottavan seksikkäälle. Toiseksi suklaan nauttiminen piristää kehoa ja mieltä. Suklaan maku jo itsessään tuottaa mielihyvää, mutta taustalla ovat myös hormonaaliset tekijät. Suklaa nimittäin sisältää fenyylietyyliamiinia PEA , kofeiinia, teobromiinia ja anandamiidia. PEA on se samainen hormoni, jota erittyy ihmisen rakastuessa, kofeiinilla ja teobromiinilla on tunnetusti piristävä vaikutus ja anandamiidi aktivoi aivoissa samoja solureseptoreita kuin kannabis.

Nämä tekijät pistävät aivoihin todellista vipinää. Lisäksi suklaa vaikuttaa aivojen serotoniiniaineenvaihduntaan. Serotoniini taas on aivojen välittäjäaine, joka vaikuttaa muun muassa mielialaan ja seksuaalisiin tuntemuksiin. Tumma suklaa parantaa jopa reaktioaikaa, joten seksuaaliset ärsykkeetkin toimivat silloin nopeammin. Edellisten lisäksi suklaassa on arginiini-nimistä aminohappoa, josta tuotetaan typpioksidia.

Typpioksidi mahdollistaa esimerkiksi sen, että klitoriksessa ja peniksessä olevat sileät lihassolut rentoutuvat ja verisuonet laajenevat. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että verenkierto kyseisissä elimissä lisääntyy ja ne kasvavat kokoa eli tapahtuu erektio. Vartalosuklaa edustaa siten eroottisten tuotteiden ehdotonta huippua. Vietä siis kerrankin joulu, josta on hyötyä koko parisuhteelle, sillä saanut mieshän on tunnetusti leppoisa mies.

Muista myös, että tutkimusten mukaan seksi nuorentaa vähintään kymmenen vuotta, eli se on tehokkaampi kuin mikään antioksidanttikuuri. Voitko siis parempaa lahjaa miehellesi antaa? Seksikästä ja nautinnollista joulua kaikille! Vaikuttaako ympärileikkaus seksuaaliseen nautintoon?

Julkisuudessa on välillä kirjoituksia siitä, että miehen ympärileikkaus tulisi sallia uskonnollisista syistä. Asian puolustajien mielestä miehen ympärileikkauksella ei ole mitään merkitystä miehen tai naisen seksuaalisen nautinnon kannalta. Ympärileikkausta perustellaan myös hygieenisillä ja terveydellisillä tekijöillä. Asian vastustajien mielestä miehen ympärileikkaus ilman lääketieteellistä perustetta on silpomista siinä missä naisenkin ympärileikkaus.

Kumpi osapuoli sitten on oikeassa? Arvioidaan, että maailmalla yksi kuudesta miehestä on ympärileikattu. Pohjoismaissa ympärileikkaus on silti suhteellisen harvinainen, sillä vain noin kaksi prosenttia pohjoismaalaisista miehistä on ympärileikattu. Vastaava luku on Yhdysvalloissa arvioiden mukaan peräti 90 prosenttia. Mitään tarkkaa tietoa siitä, koska ja miksi moisia operaatioita on alettu suorittaa, ei ole.

Edes antropologit eivät ole täysin yksimielisiä siitä, milloin ensimmäinen ympärileikkaus on tehty. Englantilainen egyptologi Sir Grafton Elliot Smith esittää, että ympärileikkaus olisi 15 vuotta vanha tapa. Egyptistä löytyy todisteita ympärileikkauksesta ainakin neoliittiselta ajalta eli noin 6 vuoden takaa. Kairon lähellä olevassa Ankh-Mahorin temppelissä on seinäkuvia ympärileikkauksesta. Ympärileikkauksia on tehty tuhansia vuosia paitsi Egyptissä, myös muualla Afrikassa, kuten Kalaharin busmannien sekä Australian aboriginaalien keskuudessa.

Ympärileikkausta perustellaan eri uskonnoissa eri tavoin. Juutalaiset omaksuivat ympärileikkauksen luultavasti egyptiläisiltä. Egyptiläiset nimittäin alkoivat jossain vaiheessa ympärileikata orjia. Orjien joukossa oli paljon juutalaisia.

Juutalaiset omaksuivat ympärileikkauksen Jumalan ja Abrahamin välisen liiton merkiksi. Abraham itse ympärileikattiin vuotiaana, koska silloin Herra ilmestyi hänelle ja käski miehiä leikkauttamaan esinahkansa.

Juutalaisten ympärileikkaus tehdään siis puhtaasti uskonnollisista syistä. Juutalaisessa kulttuurissa pojat ympärileikataan kahdeksan päivää syntymän jälkeen.

Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa on tästä selvät ohjeet. Lisäksi Herra käskee poistamaan kansansa parista kaikki ympärileikkaamattomat, koska kyseiset henkilöt ovat rikkoneet liiton. Ympärileikkauksella on siten huomattava uskonnollinen merkitys juutalaisten parissa. Muslimeilla on kuusi erilaista koulukuntaa, ja niistä vain yksi Shafiite pitää ympärileikkausta pakollisena. Muut koulukunnat vain suosittelevat sitä. Ympärileikkauksesta ei ole mainintaa Koraanissa, mutta se on vanha arabialainen tapa ja perinteikkyytensä vuoksi edelleen voimissaan.

Ympärileikkaus ei kuitenkaan ole muslimin ulkoinen merkki. Osa muslimeista pitää ympärileikkausta itse asiassa merkkinä seksuaalisesta voimasta ja viriliteetistä. Muslimit eivät määrittele tarkasti ajankohtaa, jolloin ympärileikkaus tulisi tehdä.

Muhammed kuitenkin suositteli, että se tehdään nuorella iällä. Englanninkielisissä maissa ympärileikkauksen historiaan liittyy terveysajattelu. Esimerkiksi tohtori Remondinon kirjoitti vuonna , että ympärileikkauksella voidaan ehkäistä tai parantaa noin erilaista vaivaa tai sairautta.

Näihin kuului esimerkiksi alkoholismi, kihti, reumatismi, astma, epilepsia ja munuaissairaus. Ympärileikkauksella pyrittiin kuitenkin lopettamaan ennen kaikkea itsetyydytys – tutkimusten perusteella tosin erittäin huonoin tuloksin. Amerikassa ympärileikataan yhä 60–80 prosenttia miehistä, vaikka sille ei enää ole mitään varsinaista perustetta. Suomessa käytäntönä on se, että ympärileikkaus tehdään sille henkilölle tai tämän poikalapselle, jonka kulttuuriset, sosiaaliset tai uskonnolliset syyt leikkausta edellyttävät.

Selvä lääketieteellinen syy ympärileikkaukseen on liian ahdas esinahka eli fimoosi. Tämä tarkoittaa sitä, että esinahkaa ei pystytä vetämään vapaasti terskan taakse. Muita syitä ovat toistuva terskan tulehdus sekä niin sanottu esinahan kurouma parafimoosi. Tämä tarkoittaa tilannetta, jossa esinahka luiskahtaa terskan taakse eikä sitä saada sieltä ilman leikkausta pois. Kurouma aiheuttaa usein laskimosalpauksen, jonka johdosta sekä terska että esinahka turpoavat. Erilaisia leikkausmenetelmiä esinahan poistamiseksi on kehitetty todella paljon.

Myös erilaisia keinoja esinahan palauttamiseksi on kehitetty jonkin verran. Suomessa ympärileikkaus tehdään siten, että esinahkaa jää terskan reunaan enintään puolisen senttimetriä. Esinahan side jätetään paikoilleen. Leikkauksessa esinahka halkaistaan ensin pituussuunnassa, minkä jälkeen se poistetaan terskan ympäriltä.

Verisuonet joko sidotaan tai poltetaan kiinni. Ympärileikkauksen haitat ja terveysvaikutukset Ympärileikkaus on operaationa yksinkertainen, mutta sisältää yllättävän paljon mahdollisia jälkiseuraamuksia. Aluksi saattaa esiintyä verenvuotoa, tulehduksia, haavan avautumisia, sekä terskan tai siittimen varren leikkausvaurioita.

Ympärileikkauksen jälkiseurauksena voi olla avanne, siittimen ihon kuolio, ihopalan kiinnittyminen terskaan sekä siittimen tunnottomuus. Joissakin tapauksissa siitin on jouduttu jopa amputoimaan. Kaikki edellä mainitut jälkiseuraukset ovat ympärileikkaajan aiheuttamia. Sen vuoksi eettisetkin ympärileikkaukset tulisi aina suorittaa sairaalassa. Vuonna julkaistiin tutkimus, jossa kerrottiin, että ympärileikkaus vähentää naisten kohdunkaulasyöpäriskiä.

Ero oli kuitenkin suhteellisen pieni. Lisäksi seksikumppaneita täytyy olla yli viisi ennen kuin mitään eroa voidaan havaita. Ympärileikkaus vahvistaa terskan epiteelikudosta, jolloin mikrovauriot terskan iholla vähenevät ja tartuntariskit pienenevät. Tämän vuoksi oletetaan, että ympärileikkaus vähentäisi syfiliksen, penissyövän, virtsainfektioiden ja muiden sukupuolitautien, jopa hiv: On esitetty, että ympärileikkaamattomilla miehillä saattaa olla peräti 3–40 kertaa suurempi riski sairastua penissyöpään kuin ympärileikatuilla miehillä.

Hyvä hygienia kuitenkin vähentää penissyövän riskiä myös ympärileikkaamattomilla miehillä. Länsimaissa penissyöpä onkin hyvin harvinainen. Esiintyvyysprosentti on vain yksi. Afrikassa ja Aasiassa luku on 20 prosenttia. On myös esitetty, että ympärileikkaamattomilla miehillä on 1,5–8,4 kertaa suurempi riski saada hiv kuin ympärileikatuilla miehillä. Afrikan maissa ympärileikkauksen onkin havaittu vähentävän hiv: Ympärileikkaus ja seksi Esinahka sisältää erittäin paljon hermopäätteitä ja verisuonia, joten alueena se on hyvin erogeeninen.

Ympärileikkauksen vaikutuksia seksuaalikäyttäytymiseen on kuitenkin tutkittu suhteellisen vähän. Muutama tutkimus aiheesta kuitenkin on. Osa ympärileikatuista miehistä valittaa, että leikkaus on tehnyt heidän siittimensä tunnottomaksi. Osa miehistä vastaavasti sanoo, että ympärileikkaus herkistää tuntoaistia.

Louisianan yliopistossa tehtiin tutkimus, johon osallistui 15 miestä. Kaikki miehet olivat seksuaalisesti aktiivisia ja yli vuotiaita. Heille tehtiin ympärileikkaus, jota ennen he täyttivät seksuaalista nautintoa koskevan kyselylomakkeen. Tulosten mukaan miesten seksuaalinen nautinto ei muuttunut ympärileikkauksen myötä. Albert Einsteinin yliopistossa tehtiin tutkimus, jossa vertailtiin ympärileikattujen ja ympärileikkaamattomien miesten terskan aistiherkkyyttä kylmälle, kuumalle, paineelle ja värinälle.

Tutkimukseen osallistui 79 miestä. Tutkimuksesta saatujen tulosten perusteella urologi Clifford Bleustein toteaa, että ympärileikkauksella ei ole mitään merkittävää vaikutusta siittimen tuntoherkkyyteen.

Saattaa kuitenkin olla, että siittimen tuntoherkkyys on pitkälti kiinni tavasta, jolla ympärileikkaus tehdään. Mikäli mieheltä poistetaan esinahan side Suomessa tehtävissä leikkauksissa se säästetään , hän kadottaa erittäin erogeenisen alueen. Esinahan siteen tehtävänä on myös tukea penistä erektiossa sekä erityisesti terskaan yhdynnän aikana. Se korvaa eläimillä esiintyvän peniksen luun.

Esinahan siteellä on siten tärkeä roolinsa erektiossa ja yhdynnässä. Voi myös olla, että terskan epiteelin vahvistuessa terskan pinta menettää osan tuntoherkkyydestään. Rottakokeissa on havaittu, että ympärileikatuilla uroksilla on vaikeuksia saada erektio sekä ongelmia ohjata siitin naaraan emättimeen.

Laumann kumppaneineen vertaili ympärileikattujen ja ympärileikkaamattomien miesten seksuaalikäyttäytymistä ja havaitsi, että ympärileikatut miehet harrastavat enemmän itsetyydytystä sekä suu- ja anaaliseksiä. Itsetyydytys ei siis vähenny ympärileikkauksen myötä, kuten luvulla sitkeästi väitettiin. Homoseksuaalisissa suhteissa ympärileikatuilla on myös enemmän taipumusta harrastaa anaaliseksiä kuin ympärileikkaamattomilla.

O’Harat selvittivät naisten mielipiteitä ympärileikatuista sekä leikkaamattomista miehistä seksikumppaneina. Tutkimukseen osallistuneet naiset kertoivat saavansa emätinorgasmeja harvemmin ympärileikatun miehen kanssa.

Ympärileikatut miehet kärsivät useimmin ennenaikaisesta siemensyöksystä. Lisäksi naiset ilmoittivat, että heillä oli ympärileikattujen miesten kanssa enemmän epämiellyttäviä tuntemuksia yhdynnän aikana ja heidän emättimensä kuivui yhdynnän edetessä.

Naiset saivat ympärileikattujen miesten kanssa myös harvemmin useita perättäisiä orgasmeja. Kyseisen tutkimuksen mukaan ympärileikatut miehet myös yhtyvät naiseen eri tavalla kuin miehet joilla on esinahka. Tutkimuksen tekijöiden mukaan 73 prosenttia ympärileikatuista miehistä työntyy naiseen rajummin ja syvemmälle kuin ympärileikkaamattomat miehet. Ympärileikatut miehet tekevät myös pidempiä työntöjä. O’Harat havaitsivat saman asian kuin Donald Taves muutama vuosi heitä myöhemmin.

Ympärileikattu penis ei nimittäin luista emättimen pintaa pitkin samalla tavoin kuin ympärileikkaamaton penis. Tavesin tutkimuksen mukaan ympärileikattua penistä täytyy liikuttaa emättimessä 10 kertaa voimallisemmin kuin ympärileikkaamatonta. Tämä johtuu siitä, että esinahka rullaa yhdynnän aikana edestakaisin ja toimii eräänlaisena kuulalaakerina siittimen ja emättimen välillä.

Lisäksi ympärileikatun siittimen terskan korona vetää emättimen nesteet yhdynnän aikana ulos emättimestä. Näin voiteleva väliaine siittimen ja emättimen välillä ehtyy ja kitka suurenee. Vedetään yhteen Ympärileikkauksella näyttää olevan terveydellisiä vaikutuksia kolmannessa maailmassa, mutta meillä sillä ei ole mitään huomattavaa merkitystä. Suomessa yleinen hygienia on niin korkealla tasolla, ettei ympärileikkauksesta ole mitään merkittävää hyötyä tautien ehkäisyssä.

Ympärileikkauksella saattaa olla negatiivisia vaikutuksia miehen seksuaalisuuteen. Ympärileikkaus vaikuttaa kuitenkin selvästi yhdynnän mekaniikkaan. Esinahan ja esinahan siteen olemassaololla on siten ihan biologinen peruste. Joten esinahka on luotu ihmiselle tarkoituksellisesti. Sen poistaminen muussa kuin lääketieteellisin perustein ei ole järkevää.

Ympärileikkaus on kuitenkin niin syvällä joissakin uskonnoissa, että ympärileikkauksen lopettaminen uskonnollisista syistä on todella vaikeaa, jollei jopa aivan mahdotonta. Sattuipa nolosti Keskiviikko Hieromasauva on nykyisin yleinen ja hyväksytty esine.

Tuosta alkujaan naisen hysteriaa poistamaan tarkoitetusta apuvälineestä on tullut jopa erittäin suositeltu apuväline naisen orgasmin saannin helpottamiseksi. Hieromasauvan ostamista tai omistamista ei siis tarvitse häpeillä. On kuitenkin tilanteita, jolloin hieromasauva saattaa asettaa omistajansa hyvin noloon tilanteeseen. Olen koonnut tähän eri maiden uutistoimistoista tapahtumia, joita ihmisille on sattunut hieromasauvan kanssa.

Varkaille tiedossa hekumalliset hetket Israelin poliisi tiedotti vuoden loppupuolella, että vuotiaan seksologi Shelly Pasternakin auton tavaratilasta on varastettu kaksi metallista salkkua. Tämä ikävä tapahtuma sattui Tel Avivissa. Pasternak on Israelissa hyvin kuuluisa ja arvostettu seksologi.

Pasternakia haastateltiin tapahtuneen johdosta sikäläisessä mediassa, jossa hän ilmoitti olevansa hyvin näreissään siitä, että hänen kallisarvoiset tavaransa varastettiin.

Mitä salkuissa sitten oikein oli? Arvatenkin jotain hyvin arvokasta, koska metalliseen salkkuun tuskin kannattaa pistää ihan halpaa tavaraa. Näin ainakin varkaat luulivat. Todellisuudessa salkut sisälsivät 40 hieromasauvaa, hierontaöljyä, emätinkuulia, käsiraudat ja ruoskia. Erityisen harmissaan Pasternak on siitä, että hänen lähes euroa maksava paristokäyttöinen hieromasauvansa katosi. Sen avulla kun niin monet naiset saivat helposti orgasmin. Kaikkiaan varkaat veivät lähes 2 euron arvosta seksileluja.

Varkaiden ilme on ollut varmasti näkemisen arvoinen, kun he ovat murtaneet salkut auki ja havainneet salkkujen sisällöt. Moisella määrällä hieromasauvoja varkailla oli ainakin takuuvarma tyydytys.

Upseeri löi alaisiaan hieromasauvalla Pietarilainen kapteeni Sergei Imasov pidätettiin virantoimituksesta kahdeksi vuodeksi, koska hän mukiloi alempia upseereita. Myös hänen sotilasarvonsa alennettiin. Upseerit yrittivät tuomioistuimessa kyllä sanoa, että Imasov löi heitä vain kevyehkösti. Imasovin ankaraan tuomioon vaikutti osaltaan se, että eräs sotilas ilmoitti joutuneensa juoksemaan jatkuvasti Imasovia pakoon.

Ehkäpä sotilastuomioistuimen ankaran päätökseen taustalla oli myös se, että Imasov löi alaisiaan mustalla lateksidildolla. Valitettavasti Pravda ei valaissut lukijoitaan siitä, miksi Sergei Imasov juoksi pitkin kasarmin käytäviä hieromasauva kädessään. Liekö sitten kyseessä venäläisten uusi lähitaisteluun tarkoitettu salainen ase, jonka toimivuutta hän halusi testata alaisiinsa? Hieromasauva räjähtää pomminvarmasti Australiassa sijaitsevalla Mackayn lentokentällä joku tuntematon matkustaja oli kyllästynyt hieromasauvaansa ja nakannut tuon seksuaalista stimulaatiota tuottavan välineensä roskapönttöön.

Hieromasauva oli jostain kumman syystä mennyt päälle ja surisi iloisesti muiden roskien seassa. Epämääräinen surina herätti lentokenttävirkailijoiden epäilykset terrorista ja ajastetusta pommista. Pommiuhan johdosta lentokenttä suljettiin lähes tunniksi, ja paikalla olleet matkustajat evakuoitiin.

Myös useita saapuvia ja lähteviä lentoja viivästyi. Poliisi oli juuri kutsumassa paikalle pommieksperttejä, kun eräs henkilö tunnisti surinan lähteen. Ilman hänen ystävällistä apuaan, lentokenttä olisi ollut suljettuna huomattavasti pidempään. Tästä tapauksesta opimme sen, että hieromasauvasta kannattaa aina ensin ottaa patterit pois ja heittää sauva sitten vasta menemään. Laukussani oleva tekopenis on todellisuudessa pommi vuotias Madin Azad Amin oli matkalla äitinsä kanssa Turkkiin, kun hän joutui selvittämään lentokenttävirkailijoille matkalaukkunsa sisältöä.

Amin oli pakannut laukkuunsa penistä muistuttavan erektiopumpun, jonka avulla voidaan stimuloida miehen sukupuolielintä mielihyvän saavuttamiseksi. Pumpulla pyritään myös pidentämään peniksen pituutta. Amin ei halunnut kertoa virkailijoille laukkunsa todellista sisältöä, koska hänen rakas äitimuorinsa seisoi vieressä.

Terroristina saattaa ehkä olla miehekkäämpi olo kuin penistä pidentävänä nörttinä. Aminin harmiksi laukku tietenkin avattiin ja hänen äitinsä sai tietää laukun todellisen sisällön. Julkisen häpeän lisäksi Amin sai syytteen virkavallan harhauttamisesta. Moisesta voi turkkilaisen lainsäädännön mukaan saada jopa kolmen vuoden tuomion. Dildoni on ladattu uusilla paristoilla! Mies oli aseistettu erittäin vaarallisella ja tehokkaalla aseella. Hänellä oli nimittäin käytössään patterikäyttöinen dildo.

Hyökkäyksen kohteena ollut vuotias nainen sai aivotärähdyksen. Lisäksi häneltä katkesi kaksi sormea ja hän sai useita haavoja. Tämä ikävä välikohtaus osoittaa, että väärissä käsissä dildo voi olla hengenvaarallinen ase. Dildo käy tutista Eräs yhdysvaltalainen nainen oli jättänyt filminsä kehitettäväksi Easton Avenuella sijaitsevaan valokuvakehittämöön. Kuvia kehittänyt henkilö oli soittanut paikalle poliisin, koska hän oli havainnut, että kahdessa valokuvassa vauva piteli toisessa kädessään dildoa ja imeskeli sitä tyytyväisenä.

Valokuvat ottanut nainen otettiin välittömästi kiinni. Nainen kertoi poliisille olevansa lapsen täti. Tämä täti-ihminen oli juuri ostanut itselleen uuden dildon, kun vauveli nappasi sen hyppysiinsä ja alkoi imeä sitä. Naisen mielestä tilanne oli hyvin koominen ja hän otti tilanteesta pari valokuvaa. Dildo näyttää pitävän lapset ja aikuiset tyytyväisenä, eli kyseessä on todella monikäyttöinen esine.

Katse naisen sääriin ja polviin Fysiognomia on mielenkiintoinen oppi, joka tarjoaa ainakin hauskoja hetkiä, jollei sitten muuta. Fysiognomiahan on muinainen oppi, joka tutkii ihmisen kasvonpiirteiden ja ruumiinrakenteen vastaavuutta luonteen ominaisuuksiin. Tunnetuin esimerkki fysiognomiasta on varmasti Ernst Kretschmerin – luomat rakennetyypit, joita ovat atleetti, pyknikko ja leptosomi sekä niiden luonnetyypit viskoosi, syklotyymi ja skitsotyymi.

Ensimmäinen fysiognomian tutkielma on kuitenkin itsensä Aristoteleen – eKr. Kreikassa uskottiin fysiognomiaan jopa siinä määrin, että nuoret ohjattiin ammattiin vasta, kun heidän luonteensa oli arvioitu kasvonpiirteiden perusteella.

Kyseessä oli siis aikansa psykotesti. Tässä artikkelissa käyn läpi, mitä naisen sääret ja polvet kertovat naisen persoonasta. Näin vaikkapa maajussi näkee pikasilmäyksellä, onko naisesta morsiameksi. Lyhyet sääret Saksalaisen Hanns Kurthin mukaan lyhytsäärisiä naisia tulee kohdella erittäin varovaisesti.

Heillä kun on taipumusta sekoittaa toisiinsa omavaltaisuus ja luja tahto sekä jääräpäisyys ja tarmo. Lyhytsäärinen nainen on hyvin itsepintainen, eikä myönnä edes selvästi tekemäänsä virhettä. Pyöreäpohkeiset sääret Pyöreäpohkeiset sääret omaava nainen on samalla kertaa sekä joustava että hyökkäyshaluinen. Tämän naisen luonne on hyvin ailahteleva.

Samoin on hänen terveytensä laita. Terveydessä esiintyy kuitenkin enemmän luulosairauksia kuin vakavaksi luokiteltavia sairauksia. Tälle naiselle maittaa usein ruoka, joten pyöreyttä löytynee ajan mittaan myös muualta kuin sääristä. Hoikat sääret Hoikat sääret kertovat siitä, että naisen luonne on vilkas. Hänellä on useimmiten terävä äly, mutta pinna on suhteellisen lyhyt.

Hoikat sääret omaava nainen saattaakin hermostua helposti ihan pienistäkin asioista ja hän tuo näkemyksensä asioista selkeästi julki. Tällaista naista ei siis kannata hermostuttaa tai kiihdyttää, jollei halua kuunnella räpätystä ja motkotusta seuraavan tunnin ajan.

Hoikkasäärisellä naisella on hyvä sairauksien vastustuskyky, joten sairaspäiviä hänelle ei elämänsä aikana kerry kovinkaan paljoa. Hyvin pitkät sääret Kunnianhimoisella naisella on yleensä hyvin pitkät sääret. Pitkäsäärinen nainen pyrkiikin aina saavuttamaan tavoitteensa.

Tämä kuluttaa rutkasti energiaa sekä heikentää vastustuskykyä. Pitkäsäärisen naisen onkin syytä huolehtia siitä, että ravintoasiat ovat kunnossa, joten hänen kannattaa seurata tarkkaan esimerkiksi Maikkarilta tutuksi tulleen ravitsemusterapeutti Hanna Partasen ohjeita. Paksut ja erittäin tukevat sääret Mikäli naisen sääret ovat erittäin tukevat, on kyseessä vallanhaluinen henkilö.

Hän saattaa käsitellä hieman karkeasti lähimpiä kanssaihmisiään, mutta luonteeltaan hän ei silti ole pahansuopainen. Tätä on ehkä joskus hyvin vaikea uskoa. Tämän naisen terveys on erinomainen vääristä ruokatottumuksista huolimatta.

Päivittäinen kaloritarve ylittää lähes jatkuvasti, eikä liikuntakaan ole tämän naisen ykkösharrastus. Sääret saattavat siten paksuuntua entisestään kun vyötärömittakin. Pyöreät polvet Naisellisella, tunteikkaalla ja herkällä naisella on pyöreät polvet. Tämä nainen on kaikin puolin pehmeä ja lempeä. Mikäli esimerkiksi maajussi etsii itselleen hyvää ja hellää emäntää, niin hänen kannattaa valita nainen, jonka polvet ovat pyöreät. Tämän naisen avulla koti tulee olemaan todella kodikas ja lämmin, eikä suhteesta puutu rakkautta.

Terävät polvet Mikäli naisen polvet ovat ylhäältä pain katsottuna terävät, on kyseinen nainen Kurthin mukaan helposti kiihtyvä, hermostunut, taipuvainen hysteerisiin kohtauksiin ja joskus jopa hyökkäyksenhaluinen. Kurthin mielestä tällaisia naisia kannattaa välttää tai heitä tulisi ainakin kohdella pidättyvästi, jos he ryhtyvät haastamaan riitaa.

Ja riitaa nämä naiset usein haluavatkin saada aikaiseksi. Leveät ja neliskulmaiset polvet Tällaiset polvet ovat ominaiset tietyllä tapaa maskuliiniselle naiselle. Tämä nainen tahtoo kunnostautua jokapäiväisessä elämässä kaikilla sen saroilla.

Hyvin usein esimerkiksi kuuluisilla naisurheilijoilla on juuri tällaiset polvet. Onneksi polvet ovat ainoa osoitus tällaisen naisurheilijan maskuliinisuudesta, sillä mitään entisen DDR: Mikäli haussa on voitontahtoinen ja menestystä hakeva nainen, niin miehen valinta on tämä.

Kengistäkin sen näkee Koska talvella on kieltämättä hiukan vaikea tarkastella naisten sääriä ja polvia, tarjoan mahdollisuuden, joka tepsii kelillä kuin kelillä. Naisten käyttämien kenkien kärkien muoto nimittäin viestii myös kantajastaan. Pyöreät kärjet Pyöreät kengänkärjet ovat aina välillä muotia, mutta mikäli nainen käyttää näitä kenkiä jatkuvasti, on hän sensuaalinen, empaattinen, viaton, lapsellinen, materialistinen, marttyyrimainen ja masokistinen.

Teräväkärkiset kengät Näiden kenkien käyttäjä on seksuaalinen, sadistinen, aggressiivinen, riippumaton ja niin sanottu paha tyttö. Neliömäiset kärjet Tällaisia kenkiä käyttävä nainen on omaperäinen, taiteellinen, vetäytyvä, kapinallinen, sitoutumista pelkäävä ja kylmäkiskoinen.

Ovaalimaiset kärjet Ovaalimaiset kengänkärjet kertovat kantajastaan sen, että hän on henkilö, joka saa asiat hoidettua. Tämä nainen on osittain myös konservatiivinen, hän ei ota riskejä tai singahda seikkailuihin. Hän ei myöskään halua harrastaa mitään erikoista vaan pitäytyy ihan tavallisissa ja turvallisissa asioissa. Tarvittaessa hänestä löytyy tiettyä joustavuutta. Hanns Kurth, Oikotie ihmistuntemukseen.

Eroottiset enemmistöt Tiistai Ruotsalainen psykologi Jan C. Bouman kokosi luvulla yhteen eroottiset enemmistöt.

SEXY HOMOSEKSUAALISEEN SHEMALES DIKIVIIHDE

VANHEMPIA MIEHET KREETA GAY KOKEMUKSIA