Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot Metsästys, kalastus, aseet 7. Ruoka ja juoma Talouselämä ja yritystoiminta Tietotekniikka ja tietoliikenne Urheilu ja liikunta Rekisteröidy Tietoa palvelusta Asiakaspalvelu Kustantajille.

Uusimmat lehdet   Ammatti- ja järjestölehdet 86   Asiakaslehdet 3   Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito 24   Autot ja moottoriajoneuvot 56   Harrastukset 95   Ilmaiset lehdet   Kaupunkilehdet 79   Kirjat 2   Kulttuuri 38   Kuvastot 3   Lifestyle 9   Matkailu 21   Metsästys, kalastus, aseet 7   Musiikki Tämän takia esimerkiksi kakkiessa ei suositella ikinä jännittämään vatsaa, ja ummetus on vaarallista, koska kova kakki kun etenee jännittyneessä suolessa, niin venyttää suolta ja se ei noin vain aina palaudu.

Mulla toimi kakkajutut aivan täydellisesti ennen anaaliseksin harjoittamista. Säännöllisen noin puoli vuotta-vuoden kestäneen rassaamisen jälkeen on sisempi sulkijalihas ja koko peräsuoli venynyt ja kakkiessa ei ikinä tyhjene kunnolla, vaan tuntuu että jää jotain aina tuonne suoleen. Myös paksusuolesta vaurioituneen sisemmän sulkijalihaksen läpi vuotaa kakkaa usein peräsuoleen ennen aikojaan. Rassaamisista on jo vuosia aikaa, mutta eipä vaan ole palautunut.

Saa nähdä, palautuukokaan ikinä.. Ehkä voisit itse koittaa laittaa jotain omaan hanuriisi jos et ole jo laittanut. Usein ne jotka ei omaansa oo mitään laittanu, saa juuri kaikki vauriot toisissa ihmisissä aikaan. Jos itse koitat, niin tiedät että sitten kun sattuu niin sitten ei kyllä liikuta siinä samalla yhtään mihinkään. Myös huomaat että jos tulee venymää, niin kauanko kestää palautua tai palautuuko. Arvoisa provo, päivitäpä hieman anatomian tietojasi. Paksusuolen ja peräsuolen välillä ei ole sulkijalihasta, joten juttusi "kakan vuotamisesta peräsuoleen ennen aikojaan" voidaan taas kerran jättää sinne huuhaa-osastolle.

Kun puhutaan ulommasta ja sisemmästä sulkijalihaksista, tarkoitetaan peräaukon sulkijalihaksia. Kuka tahansa voi väittää olevansa anaalitieteen yliprofessori ja toimineensa alalla viiskytä vuotta. Kuka tahansa ei sen sijaan pystykään laittamaan näkyviin viittauksia lääketieteellisiin julkaisuihin, joissa esitetyille väitteille löytyisi tukea.

Jos provo on vanha tuttu kymmenisen vuotta palstalla roikkunut tapaus niin jää tälläkin kertaa viitteet laittamatta näkyviin. Lääkärisivustoillahan anaaliseksisn ei kerrota aiheuttavan aloittajan väitteiden mukaisia asioita. Jos et ollut provo niin laitapa viiteet näkyviin. Kun et laita niin osoitat olevasi provo. Lääketieteen alalla tuntevalle viitteiden kertominen on tuttu asia. Ovat nuo ongelmat yleisiä. Ei niitä kaikille tule, mutta useimmille tulee.

Samat ongelmat vaivaat sellaisiakin henkilöitä, jotka eivät tuollaista "harrastaisi", vaan joilla olisi muita vatsaongelmia. Anaaliseksi helposti pahentaa ongelmia ja yleensä tekee niistä vaikeampia. Kerran jos hajoaa, niin voi hajota ikuisesti. Jos olisivat yleisiä ongelmia niin niistä varotettaisiin. Kun eivät ole niin ei ole tarvetta varoitella. Ne linkit tutkimuksiin tai lääkärisivuihin, kiitos Kuuleppas "liukuhihna" Suomessa on ehkä, en minä tiedä, mutta jos ajatellaan, että on terveyskeskusta, niin niissä tehtäisiin sinun laskelmien mukaan, itse sanoit tehneesi kymmeniä tuhansia, siis ehkä Mistäköhän nuo 30 miljoonaa ihmistä saataisiin Suomessa peräpukaman poistoon?

Provo, mikä provo, ja mukamas lääketieteen lisensiaatti, etkö kyennyt lukemaan ja kouluttautumaan lääkäriksi? Isoissa kaupungeissa on enemmän peräpukamien poistoja kuin pienissä, vaikkapa asukkaan kunnissa.

Itse kävin Tampereen silloisessa Hatanpään terveyskeskusksessa peräpukamien poistossa joskus luvun puolella, ja siellä todellakin yksi lääkäri-hoitaja -pari hoiteli päätoimisesti pukamien poistoa. Työaika noilla oli ehkä tehollisena luokkaa 6,5 tuntia päivä, ja minulla pukamien poisto kesti n.

Vastaappa nyt, että mistä se 30 miljoonaa peräpukaman poistotarvetta löydetään? Eihän Suomessa ole edes 30 miljoonaa ihmistäkään?

Mitä sä yrität väittää, vai onko tässä luvussa mukana myös koko euroopan, afrikan, aasian ja yhdysvaltojen peräpukamapotilaat? Sinä olet provo ja sillä siistiä. Ei tänne Suomeen tule koko maailman peräpukamapotilaat, se on fakta.

Sinä et nyt osaa laskea. Laskutavassasi on vikana se, että oletat tässä "30 miljoonan" provossasi jokaisessa Suomen terveyskeskuksessa poistettavan liukuhihnalla pukamia. Niissä voidaan tehdä esim. Suur-Helsingissä, Tampereella, Turussa esimerkiksi "liukuhihna" menetelmä on tarpeen, ja noissa kaupungeissa varmasti joku "peräpää" -lääkäri joutuu näkemään hyvinkin nopeasti 10 peräpäätä, jos tekee hommaa vuodesta toiseen.

En yhtään epäile aloittajan rehellisyyttä - itse olen kuullut juurikin maintsemassani Hatanpään terveyskeskuksessa minua hoitaneelta lääkäriltä, oman pukamanpoistoni yhteydessä, että tämä on kokopäivätyötä. Tampereella on muuten n. Voit varmaan ymmärtää, että isojen kaupunkien pukamien poistotarve, kuten tietysti muidenkin operaatioiden tarve, on luonnollisesti moninkertainen - epäilempä vielä, että Tampere hoitaa monen lähikunnankin peräpukamat - varmasti Ylöjärven, Nokian, ehkä jopa Kurunkin.

Jos et tätä nyt hiffaa, käsityskyvyssäsi on pahasti vikaa. Peräpukamien määrä on hyvinvointivaltioissa lisääntymään päin, kun jatkuvasti istumatyön osuus kokonaistyön määrässä yhteiskunnassa lisääntyy. Lisäksi anaaliseksin määrä myös heteropuolella on jo vuosia ollut kasvamaan päin. Nämä asiat varmistavat sen, että peräpukamien poistajilta ei ihan äkkiä työt lopu. Istumisen vaikutus peräpukamiin on tutkittu ja todistettu. Uskon että anaaliseksi aiheuttaa peräpukamia, kun joku osoittaa minulle lääketieteellisen tutkimuksen joka noin todistaa.

Siihen asti saa "hoitsut" ja "lääkärit" selitellä anonyymillä foorumilla mitä vaan. Uskon että kyseinen hoitsu on diagonissa ja lääkäri homofoobinen putkimies. Ja uskossani uskon olevani aivan yhtä oikeassa kuin em. Vedä sinä kuule 30 milj. Lisensiaatteja on kaikki terveystalot pullollaan. Katsopa seuraavan kerran reseptissäsi olevaa leimaa ja siinä lukevaa titteliä.

Ja kuinka moni heistä on "päätoiminen peräpukamien poistaja"? Isoissa kaupungeissa tuo voi olla joissakin tapauksissa "normaali toimenpide". Eihän se nyt tarkoita, että yleensä tuollaista tehtäisiin. Eikä tuollaiseen toimenpiteeseen ryhdytä, jos ei kyse ole vakavemmista tapauksista.

Peräpukamien kohdalla harvoin aiheuttaja lienee mikään anaaliseksi koska niitä tulee pääosin normaaleista syistä, mutta anaaliseksiin liittyvät riskit ovat suuremmat. Nautin siitä, kun minua pannaan peppuun. Mutta en ole kuitenkaan niin tollo etten sitä ymmärtäisi että tähän voi liittyä ongelmia. Tai niin vainoharjainen, että jos joku sanoo, että asiassa on potentiaalisia ongelmia, niin uskoisin heti että kyseessä on auttamatta joku moraalinvartija, trollli tai valehtelija.

Jos elämässä jokaiseen asiaan olisi helppo ratkaisu ja mihinkään ihanaan ei liittyisi mitään haittaa, niin olisipa elämä helppoa! Ymmärrän, että ihminen joka haluaa panna partneriaan peppuun, kokee alun kirjoituksen syytöksenä. Miehen luonto nyt on kuitenkin ottaa naisen - ja top-homon ottaa bottom.

Jos mies ei toteuta halujaan, ei ole seksiä. Mutta rakastava kumppani voi kuitenkin ottaa riskit huomioon, vaikka toteuttaakin himonsa. Minulle ristiriita on helpompi, koska se että minua pannaan peppuun on lopulta oman seksuaalisuuteni täyttymys. Toki minäkin haluan kuitenkin tietää haitat. Tässä on kuvaa millaiseksi perse menee kun sinne työnnellään esineitä. Kyrpä on pehmeämpi ja turvallisempi, kunhan se on kohtuullisen kokoinen.

Tässäkin tuo joissain viesteissä sivuttu venynyt, vaurioitunut arpikudos on nähtävissä jo anuksen ympäristössä. Kiinnittäkää huomiota, miten veltto perselihaksisto on tässä. Ripuli jos sattuu iskemään, varmasti on lasti varpusparvi pöksyissä, jos ei kerkeä vessaan juoksemaan. Ei tuollainen ryppynaru enää paljoa pidättele nestemäistä ulostetta Etkö sinä lapsiraukka ole perseitä nähnyt muualla, kuin netissä. Ei tuon kuvan mukaan tiedä yhtään sen siesemmän "ryppynarun" tiukkudesta". Menehhän takaisin sinne "lääketieteellisen" koulunpenkille ja opettele tietämään ryppynarujen tiukkuudet kuvasta, myös sieltä sisemmän ryppynarun tiukkuuden.

Kuvissa on kyse ns. Peräaukko pystyy venymään erittäin paljon ja anaaliseksin jälkeen voi peräaukko jäädä hetkeksi tuolla tavalla "auki", mutta se palautuu pian ennalleen. Sairaanhoitajien ja lääkärien pitäisi tietää että ihmisen kudokset palautuvat nopeasti ennalleen venyessään. Pukamia tulee ihan iänkin myötä, ei anaaliseksi niihin syynä ole.

Raskaus ja ummetus pahimpia pukamien aiheuttajia. Se voi jäädä hetkeksi mutta vaivat ovat usein pidempiaikaisia. Kyse on lihastyypistä eli tuossa tapauksessa kyse on autonomisesta lihaksesta, joka toimii itsenäisesti. Sen takia se on riskialttiimpi vaurioille ja muille ongelmille. Välttämättä mitään palautumista ei tapahdu. Toisaalta tilanne voi johtaa "löystymiseen".

Joskus tuollaisia tilanteita hoidetaan leikkauksilla, mutta tuskimpa kukaan sellaiseen toimenpiteeseen haluaa. Peräpukamat eivät ole kuitenkaan se vaarallisin ongelma, vaan juuri tuo peräaukon löystyminen ja venyminen. Olisiko sinulla näyttää jotakin lääkärisivustoa tai lääketieteen alan tutkimusta, jossa tuo asia kerrotaan?

Täällä on anonyymejä provoilijoita niin paljon että pelkillä väitteillä ja mielipiteillä ei ole arvoa jos niitä ei voi itse tarkistaa. Ehkä olet poikkeus ja tällä kertaa tulee vastauksena asialliset perustelut ja tarkistettavissa olevat tietolähteet.

Älkää varatko lukemista kun käytte wc: Jos istutte liian pitkään siellä, ovat peräpukamat todennäköisempiä. Tulee rangaistukseksi tuhmasta teosta peräpukamat. Paremmalta se kuullostaa kuin "Sivutoiminen peppuseksipalstan provo", vaikka jälkimmäinen onkin se todennäköisempi vaihtoehto. Kyllä mä melkein sanoisin tuota provoilua jo ihan päätoimiseksi. Ainakin vuosikymmenen verran on kirjoittajan ajatukset pyörineet vain sen yhden asian ympärillä.

Ja vieläkään ei ole päässyt koittamaan? Tai sitten on päässyt ja pelästynyt omista tunteistaan toimintaan liittyen. Tuo möykkääminen kovasti näyttää torjuntareaktiolta, jonka kohteena on homoseksuaalisuus ja anaaliseksi. Sittemmin laajensi toimenkuvaansa myös prostituutiopalstalle, jossa nykyään pääasiassa asustaa.

Prostituutiopalstalla on taas ollut hetki hiljaista ja täällä hiljenee melu aina samaan aikaan. Olen kaksi lasta synnyttänyt nainen kolmekymppinen nainen ja raskauksista minulle jäi muistoksi oliviin kokoiset peräpukamat. Olen harrastanut mieheni kanssa välillä peppuseksiä ja pukamat eivät ole suuremmin ilmoittaneet itsestään. Kerran kuitenkin kesken lystin yksi pukama puhkesi ja verta tuli kuin härän kurkusta.

En viitsinyt lähteä otille haaverin vuoksi koska oli jo puoliyö ja kotipaikkakunnallani ei ole yöpäivystystä vaan olisi pitänyt ajaa 40 kilsaa. Meni varmaan tunti ennen kuin vuoto tyrehtyi. Nukuin loppuyön muovikassi ja nippu talouspaperia pyllyn alla. Seuraavana aamuna töihin lähtiessä virittelin pikkareihin viisi terveysidettä ja paperia sen varalta että vuoto alkaa uudelleen.

Näin mielessäni kuinka housihini leviää punainen läikkä. Onneksi kuitenkin pukama ei enee vuotanut. Pääsin viimein pukamista eroon kun ne "hirtettiin" niillä kumilenkeillä. Nauroin vedet silmissä kun luin jutun. Tosin kirjoittajaa ei tainnut tuolloin naurattaa kun meni töihin housut siteillä topattuna. Muuten hyvä mutta kun suurinta osaa peppuseksin harrastajista homojutut ei kiinnosta.

Sekin on täällä selitetty monasti. Peppuseksi on seksuaalisen toiminnan tapa joka ei määrittele seksuaalista suuntautumista. Peppuseksipartnerin sukupuoli sen sijaan on merkittävä asia. Ajatuksena sulla kai on tuontapainen virheellinen syllogismi: Homot harrastavat keskenään peppuseksiä Henkilö A harrastaa peppuseksiä Henkilö A on siis homo Kun tosin tiedetään, että kirahvitkin harrastavat peppuseksiä keskenään niin samalla lailla virheellisesti voisi päätellä myös näin: Kirahvit harrastavat keskenään peppuseksiä Henkilö A harrastaa peppuseksiä Henkilö A on siis kirahvi.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Ole hyvä ja laita ne näkyviin. Muuten niitä ei tämän keskustelun kannalta ole olemassa.

Kyllähän nyt anaaliyhdynnän vaaroista löytyy ulkomaisilta sivuilta vaikka kuinka tutkimustietoa. Tuossa nyt yksi, joka esimerkiksi osoittaa, että anaalisyövän kehittymiseen vaikuttavat sekä seksuaaliset esim. Valitettavasti vaan pitää olla näitä lukeakseen yleensä pääsy jollekin hakupalvelimelle, mutta täällähän näitä akateemikkoja vissiin olikin, niin ei tuottane ongelmia..

Laitan kuitenkin myös abstractin tuohon. Although the incidence of anal cancer is higher in women than in men, the reasons for this gender difference are not clear. The purpose of this study was to identify risk factors for anal cancer in both men and women. We conducted in-person interviews with males and females with squamous or transitional cell carcinoma of the anus and individually matched controls. This elevated risk occurred primarily among males. A history of other anogenital or endometrial cancers increased the risk in women but not men.

A history of anal warts, syphilis, severe hemorrhoids, physical inactivity, multiple sexual partners who smoked, and current smoking were also associated with increased risk.

The results of this study suggest that both sexual and non-sexual factors are important in the etiology of anal cancer. Puhe oli peräpukamista ja ryppynarun löystymisestä. Laitapa siitä aiheesta viitteitä näkyviin, niitä tässä kaivattiin ja niitä ei ole vielä esitetty. Syöpäriskin lisääntyminen anaaliseksistä on ollut tiedossa jo pitkään ja siitä on palstalla kirjoitettu http: Liittynee HPV - viruksen tartuntoihin http: Puhe oli Anaaliyhdynnän "hinnasta", eiköhän tuo anaalisyöpä ja mahdolliset muut vahingot kuulu kategoriaan.

Minusta melko olennaista, kun tupakoivan henkilön siemenneste tuota kait varsinkin aiheuttaa sisältää raskasmetalleja. Aika moni anaaliin lykkivä haluaa myös laueta sinne, tässä on mietittävää sitten sekä lykkijälle että sille, kenen hanuri on kyseessä.

Onkohan muuten tehty tutkimusta, vaikuttaako partnerin tupakointi naisten kohdunkaulansyöpään? Tuo raskasmetallinen sperma siinä ainakin olisi mukana. Tutkimuksiahan on, että myös isän tupakointi vaikuttaa sikiöön siittiöt huonompia ja sitä kautta huonompi lähtöasetelma.

Ehkä mahdollisesti myös "vauvan kotiin" kun epätervettä ainesta sinne usein lykitään. Tässä joitakin katkelmia artikkeleista, jotka nyt ensin tulivat vastaan siis viiden minuutin etsinnässä: An exploration into anal sexuality. Full Text Available By: The main risk factors identified were, for women, childbirth and for men, previous anal surgery.

Other risk factors historically associated with the development of haemorrhoids include pregnancy, lack of erect posture, familial tendency, higher socioeconomic status, chronic diarrhoea, colon malignancy, hepatic disease, obesity, elevated anal resting pressure, spinal cord injury, loss of rectal muscle tone, rectal surgery, episiotomy, as well as anal intercourse. Scandinavian Journal of Gastroenterology, Jun, Vol.

In one study by Miles et al. Effect of anoreceptive intercourse on anorectal function. Anal sphincter structure and function in homosexual males engaging in anoreceptive intercourse. Pariin kertaan lainauksessa esiin tuleva Miles et al. Se otetaan esille muun muassa Wikipedian anaaliseksiä käsittelevällä sivulla http: Se auttaa ymmärtämään millaisesta korrelaatiosta on kysymys ja miksi kyseistä tutkimusta on jonkin verran arvosteltu.

Tässä sen abstrakti http: Jos haluaa tietää mitä Miles tarkoittaa puhuessaan anaaliseksiä harjoittavista homoseksuaaleista niin kannattaa vilkaista artikkelin kuvaa 2 Figure 2.

Logaritmisen asteikon vuoksi kuvaa pitää lukea näin: Vaakasuoraan suuntaan katsottaessa näkee seksipartnereiden lukumäärän. Kuvaan on sitten piirretty neliö jokaisen tutkimukseen kuuluvan kohdalle. Numeron 0 kohdalla seksipartnereita on 0 tässä on koko vertailuryhmä Numeron 1 kohdalla seksipartnereita on 9 Numeron 2 kohdalla seksipartnereita on 99 Numeron 3 kohdalla seksipartnereita on lähes tuhat! Kuvaa katselemalla näkee, että tutkimusaineiston neljästäkymmenestä anaaliseksiä vastaanottavana osapuolena harjoittavasta noin puolella on yli sata seksipartneria ja neljäsosalla yli seksipartneria.

Tämä on siis se ryhmä, jonka osalta Miles toteaa anaaliseksin aiheuttaneen sulkijalihaksen löystymistä. Se varsin huonosti edustaa anaaliseksiä harrastavia heteroita, joilla partnereiden lukumäärä on useimmiten korkeintaan kymmeniä. Älä harjoita anaaliseksiä vastaanottavana osapuolena satojen eri miesten kanssa, sillä sellainen voi aiheuttaa sulkijalihaksen vaurioitumista.

Kohtuullisesta anaaliseksin harjoittamisesta ainakaan tuon kuvan perusteella ei voi päätellä vaurioita tapahtuvan, jonka vuoden tutkimus myös vahvistaa. Niin ja vielä selvennöksenä edelliseen siitä Wikipediasta lainatusta tekstistä yksi lause kaipaa tänne suomennoksen.

Vuonna julkaistu tutkimus American Journal of Gastronomyssä ei havainnut ulosteinkontinenssin määrässä eroa verrattaessa anaaliseksiä harjoittavia homoseksuaaleja sellaisiin heteroseksuaalisiin miehiin, jotka eivät harrastaneet anaaliseksiä. Lisäksi siinä arvosteltiin vuoden tutkimusta siitä, että Miles et al olivat inkontinenssin määritelmään sisällyttäneet varsinaisen ulosteinkontinenssin lisäksi myös piereskelyn flatulence eli ilmavaivat tarkoittaa tässä anaaliseksisn jälkeen päässeitä pieruja, sisältäen myös suoleen päässeen sperman osalle muutenkin aiheuttamat ilmavaivat.

Kun Miles sanoo että "inkontinenssia löytyy anaaliseksin harrastajilta" niin hän voi siis tarkoittaa myös tätä: Satoja tai jopa yli tuhat partneria omaavilla anaaliseksin harrastajilla voi päästä useammin pieru kuin kohtuullisemmin anaaliseksiä harrastavilta.

Kiitos asiallisesta selvityksestä Max-Pp! Laitoin toiseen keskusteluun vastauksena juttua siitä, mikä on Suomessa ehdottomasti suurin ulosteinkontinenssin syy http: Anaaliseksiä ei edes mainita tutkimuksessa syiden joukossa.

Anaaliseksihän siis itse asiassa ehkäisee ulosteinkontinenssiä, koska anaaliseksistä on vain pieni mahdollisuus tulla raskaaksi ja näinollen saada alatiesynnytyksen vaurioita. Toivon että arvoisa nimim. Katsomalla pornoaleffoja joissa anaaliyhdyntää jo näet, että nuorillakin naisilla ja miehillä peräreikä muistuttaa enemmän jo tussua kuin peräaukkoa..

Kouluissa pitäisi varmaan opettaa tämä yksi asia moneen kertaan, kun tuntuu olevan niin monelta hukassa: Pornoleffat eivät pääsääntöisesti ole oikea paikka etsiä seksivalistusta tai seksiin liittyvää tietoa. Tässä on yksi lista sellaisista http: Peräsuolen ulosluiskahdukset ovat myös tuttuja pornoalalla. Sen vähäisen rahallisen korvauksen lisäksi mihin suurin osa pornonäyttelijöistä joutuu tyytymään voi muistoksi uralta jäädä vielä elinikäinen vamma.

Kannattaa jokaisen naisen miettiä mikäli mies ehdottaa peppseksiä onko miehen 15 minuutin nautinto sen arvoinen että otat riskin peräaukon herkkien kudosten vaurioitumisesta. Nimenomaan näin on asian laita. Alatiesynnytyksen riskejä ehkäistään harjoittelulla: Lienee tosin melko selvää että tuon kannalta ei pitäisi olla suuresti väliä onko se sinne pökittävä muna saman henkilön joka kerta vai eri henkilön. Lienee se seksin määrä tärkeämpi kuin seksikumppaneiden määrä. Vakikumppani tuntee toisen ja osaa olla varovainen.

Satojen seksikumppaneiden joukkoon mahtuu pakostakin sellaisia yhden yön tuttuja, jotka eivät osaa eivätkä edes viitsi olla varovaisia. Kunpa olisin itse tajunnut tämän, nyt on liian myöhäistä. Olen 52v mies ja minua naitiin ensimmäisen kerran 16 vuotiaana ja nyt peräsuoleni ja peräaukkoni on siinä kunnossa että jos laitan teille kuvan siitä niin osa teistä pyörtyisi.

Virossa kuulemma pystyisi tekemään halvalla korjausleikkauksen, hinta olisi euroa. Olen harkinnut plastikkakirurgille menoa. No laitapa se kuva ja lisätietoja korjausleikkauksesta, ihan vaikka lääketieteellisin termein mitä tehdään ja mitä maksaa.

Voihan olla että joku muukin kärsii samasta vaivasta ja saa siten lisätietoja. Vähän nimittäin ihmetyttää että tilanne on omasta mielestäsi pyörryttävän kauhea mutta kuitenkin sen saisi halvalla leikkauksella korjattua. Jos et tänne kehtaa vastata niin vaikka mun privamailiin peppumies gmail. Niin, itse taidat olla sitten lääkäri, kun kuvittelet olevasi noin ammattilainen peräpukamien suhteen Just joo, kyllä sitä aina näitä tietäviä löytyy, kun kyseessä on miesten perversioiden puolustelu.

Minä olen tehnyt kymmenille tuhansille lääkäreille lobotomialeikkauksia Harun El Pullah Kristityillä on joskus ongelmia seksuaalisuutensa kanssa, mutta Raamatusta ei kuitenkaan löydy anaaliseksiä kieltävää pykälää.

Islaminuskoisilla on ongelmia seksin kanssa. Pyhät kirjoituksen käskee että seksi avioliiton ulkopuolella on synti. Anaaliseksiin suhtautuminen riippuu lopulta siitä onko shiialainen vai sunni. Avioliitossa anaaliseksi on sallittua ainakin shiialaisilla Iran.

Hinduilla anaaliseksi ei ole kiellettyä. He kirjoittivat Kama Sutran. Tiibetin Buddhalaisilla on ongelma asiassa. Dalai Lama on siitä joskus puhunut. Tiibettiläisillä on vanhoja mutta paljon Buddhaa nuorempia pyhiä tekstejä, joissa anaaliseksi kielletään. Kun tämä viestiketju päätyi "vääriin" lopputuloksiin pelottelijan kannalta niin nyt on seuraavien kannanottojen aika 6. Näyttää sama peräpukamalääkäriksi esittäytyvä jeppe jatkavan aiheesta uudella aloituksella http: Kuules max peppupano, jos sinulla on perä levinnyt kissan kohdun kokoiseksi älä silti oleta oletusarvoisesti että muut haluavat levittää per seensä samalla tavalla kuin sinä.

On hyvä että edes jotkut tuntevat vastuunsa ja antavat tietoa mitä tuhoja tuollainen sodomia oikeasti tekee peräpäälle. Jos sinulla on jotakin uutta tietoa niin laita näkyviin linkki tietolähteeseesi ja asia on sillä selvä. Jos tuota et voi tehdä niin väitteesi ovat yhtä tyhjän kanssa.

Ja työnnä sä sillä valin kurkku anukseen.. Tuossa kertomuksessa kokeneempi vanhempi homo neuvoo nuorta kokematonta homoa varomaan peppuseksin riskejä. Vanhempi homo on kokenut peräaukon repämisen varomattoman liian kovaotteisen partnerin kanssa nussiessaan. Sulkijalihaksen repeämä oli ollut hitaasti paraneva ja kivulias. Monet naisetkin ovat täällä kertoneet peppuseksin sattuvan.

Peppumiehet yrittävät esittää peppuseksin olevan täysin vaaratonta vaikka siinä työnnetään kalu erittäin herkistä kudokista koostuvaan peräaukkoon. Kannattaa miettiä miksi anaaliseksi on homojen kesken vähemmän suosittua kuin imeminen vastoin heteroiden kuvitelmia.

Tässä lisää tietoa anaaliseksin vaaroista. Peräsuoli ei todellakaan ole mikään leikkipaikka. Anaaliseksissä kannattaa hidastaa nopeutta. Vauhtia voi kyllä lisätä ja seksiä harrastaa niin kauan kuin hyvältä tuntuu, mutta tässä peräaukon omistaja on se, jonka sana on laki. On sanottukin, että peräsuoleen ei kannata päästää ketään tuntematonta aloittelijaa, varsinkaan kännissä tai muiden huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Anaaliseksissä turvallisuus on ensisijainen tekijä.

Seksiä ei pidä harrastaa, ellei voi luottaa henkilöön joka reikään tunkeutuu. Usein tämä verenvuoto tarkoittaa sitä, että sinulla on käytössäsi joko liian vähän tai huonolaatuista liukuvoidetta.

Jos luikuvoide ei riitä liukastuttamaan anaalin aluetta tarpeeksi hyvin, limakalvot vaurioituvat ja tulee pieniä haavoja, jotka sitten vuotavat verta.

Toinen vaihtoehto on, että sinulla käytössäsi liian iso dildo, tai työnnät sen liian syvälle. Molemmissa tilanteissa myös limakalvot vaurioituvat ja verta tulee. Limakalvojen vaurioituminen toistuvasti ei ole suotavaa, koska siitä väistämättä seuraa arpeutumia. Suosittelen siis ottamaan itse selvää siitä, mistä verenvuoto johtuu ja korjaamaan tilanteen käyttämällä joko pienempää dildoa tai parempaa liukuvoidetta riittävästi.

Aivan oikein, kyllä kai peräsuolikin jonkun ohuen dildon kestää hyvinkin, mutta jos sinne aletaan änkemään nyrkin kokoisia kappaleita, on selvää, että vaurioitahan sellaiset saavat aikaan, sekä voivat jäädä suoleen kiinni.

Tää "Päätoiminen peräpukamien poistaja" jaksaa kyllä aina hymyilyttää. Mitähän lapset kertoo koulussa kun kysytään mitä isä tai äiti tekee työkseen? Mutta, niinkuin jo todettiin, jos ei uutta tietoa tai perusteluja löydy niin eipä kannata trollailla täällä. Taas on auettu samasta aiheesta: Ovat monet kärsineet peppuseksin aheuttamasta rectumin löysyydestä eli ulosteenpidätyskyky on kadonnut. Keinona auttaa on ollut ainoastaan vaipat, koska kiristysleikkaus vaurioittaa luvattoman usein hermopäätteitä.

Olen joutunut useille homoseksulaaleille kertomaan että peppuseksi pitäisi lopettaa pysyvästi, mutta harva siitä on ottanut neuvokseen. Heh, kieltämättä lääkärin "kynästä" tulevalta tekstiltä vaikuttaa: Mä olen jo kauan ihmetellyt samaa, etteivätkö ihmiset tosiaan osaa katsoa pidemmälle kuin hetken huumaan.. Jo keskiajalla osattiin katsoa anuksesta kuka on harrastanut sodomiaa ja siitä sitten joutui linnaan jos oli. Jokaisen oma asia, totta, mutta pitää kertoa myös asioiden varjopuolet eikä vaan hehkuttaa miten ihanaa se on..

Dildoja ja panovöitä saa kaupasta ja seksissä vastavuoroisuus on kivaa. Tiesin dildolla kokeiltuani miltä peppuseksi tuntuu ja missä kohdassa pitää olla varovainen. Tämä siis jo ennen kuin tyttöystäväni pyysi minua siirtymään b-rapun puolelle. Emme onneksi elä keskiajalla vaikka jotkut kirjoittajat sinne kaipaavatkin. Peppuseksi on kivaa sekä antavana että ottavana osapuolena.

Hieman kaipaisin lisävahvennusta tuohon sinänsä hupaisaan hypoteesiin että keskiajalla olisi anuksia tarkisteltu. Mutta sitähän ei tulla saamaan, koska esittäjänä on vanha tuttumme maalaisserkku ja peräkammarin poika, kuvitelmissaan hoitaja tai jopa "peräpukamien päätoiminen poistaja" lääkäri tai "homoseksulaalien hehekuttaja". Voi olla että pääkaupunkiseudulla perseseksin harjoittajat pääsevät kuin koira veräjästä, mutta meillä Perus-Suomessa ainakin jokainen terveyskeskuksen asiakas tutkitaan, sulkijalihaksen ponnevoima mitataan siihen kehitetyllä puristuspainemittarilla ja miehiltä otetaan lisäksi esinahan alta näyte, joka tutkitaan fekaalisten eli ulosteperäisten bakteerien varalta.

Paskareikään panijoille merkitään potilaskirjaan tietty koodi, jolla nämä sitten tunnistetaan ja heille järjestetään asianmukainen rangaistus. Tuossapa yksi linkki keskusteluun peppuseksin ikävistä seurauksista. Olen itsekin siihen suostunut. Onneksi ei käynyt kuinkaan.

En raaskinut kieltäytyä, kun se oli miehestä niin ihanaa. Omaa olemista tukaloitti se, kun koko ajan mietin, että seuraukset ovat ehkä kurjia. Miksi miehet haluavat peppuseksiä? Olen katsonut muutaman sellaisen videon.

En käsitä, miten naiset pystyvät peppuseksiin miesten kanssa, joilla on aivan valtavat kulllit. Luulisi siinä sulkijalihasten vaurioituvan. Ja ehkä ne vaurioituvatkin, mutta se on sitten naisten murhe.

Pornonäyttelijättäret ovat kertoneet haastatteluissa työpäivän jälkeen paikkojen olevan joskus niin kipeät että jo istuminen ja käveleminen on vaikeaa. Uloin sulkijalihas on eri lihastyyppiä kuin sisemmät uloin on tahdonalainen, sisemmät ja loppu ruoansulatuskanavasta ei.

Sisemmät ovat samaa tyyppiä esim niiden kanssa, mitä esiintyy verisuonissa ja imusuonissa. Samat kakkaamisvälineet on tytöillä kun pojilla, ja kuulemma tytöillä on vielä jonkin verran herkemmät vaurioitumiselle. Nykyään nuoret kollit kerjää hanuria todella suuri osa, ja kun ehdottaa että mitäs jos omaasi koittaisit, niin katotaan sitten, niin harvempi kai suostuu omaan suloperseeseensä mitään laittamaan.

Jotkut tosin ovat tässä asiassa vapaamielisempiä. Suosittelisin että tällaisten omalta osaltaan kieltäytyjien kanssa kukaan ei harrastaisi anaalileikkejä, koska tämä porukka varmasti saa suurimman osan vaurioista aikaan, kun ei kerta tiedä miten hanuri toimii.

Porno-oppiensa perusteella sitten leikkivät suurta panomiestä ja ajattelevat, että kyllä se kroppa toipuu heidän tekostensa jälkeen. Itse en lähtisi sileiden lihassolujen kanssa leikkimään. Niitä tosiaan on sisäelimissä ja esim keuhkoa, verisuonta tai imusuonta en kyllä rupeais vastentahtoisesti huvikseen venyttelemään. Ei kuulosta sellaisilta, jotka palautuu. Vaginassa on täysin erilaisia soluja ja se on tosiaan luotu esim synnyttämiseen. Se että ne on vierekkäin, ei tee niistä samanlaisia.

Tämä kun on ihan uusi väite. Tähän asti aiheettomat pelottelijat ovat keskittyneet sulkijalihaksen väitettyyn löystymiseen, josta siitäkään ei ole esitetty näyttöä. Vauva-lehden palstalla tällä on näköjään jossakin vaiheessa yritetty provoilla: Jaa tää palstan vakioprovo on ehtinyt jo muillekin foorumeille kirjoittelemaan "kaameista seurauksista". Laitan Vauva - lehden palstan seurantaan.

Sielläkin seksikeskusteluihin voi osallistua ilman rekisteröitymistä. Tässä pari käynnissä olevaa jankutusta aiheesta: Ja tähän on turha vastata, että jos sen tekee varovasti jne, niin ei ole vaaraa. Joo ehkä, mutta kuinka moni kiihkoissaan oikeasti osaa riittävästi varoa ja koko ajan pitää tahdin hiljaisena? Myös peniksen koko vaikuttaa, koska onhan se ihan eri asia tunkea sinne joku sormen kokoinen penis kuin iso sellainen. Yksi mies joskun minulle kertoi, että hänen eksästään oli tullut verta anaaliseksin jälkeen ja hän oli tuntenut olonsa kamalaksi.

Anaaliseksissä voi pahimmillaan vahingoittua sulkijalihas, mistä voi seurata ulosteen karkailua henkilö ei kykene hallitsemaan peräsuolen toimintaa. Ei siis pidä harrastaa anaaliseksiä sellaisen henkilön kanssa, johon ei luota ja joka ei kiihkossaan ymmärrä sanaa EI.

Yhden illan suhteissa peppuseksi on muuta riskaapelimpaa myös siksi, että sen toisen mielenlaadusta ei vielä ole kokemusta. Eikä sitä pidä harrastaa vain toisen tahdosta! Ei tarvitse muuta kuin että nainen ja mies ovat humalassa ja sitä myötä varovaisuus kaikonnut. Peräsuolessa ei ole kipureseptoreita. Seurauksena on että naisella on herättyään verta vuotava takapuoli todella kipeänä.

Ihan hyvä artikkeli mutta siinä unohdettiin yleinen mutta vaiettu vaiva peräpukamat. Pukamat ovat kuitenkin yleisiä varsinkin synnyttäneillä naisilla. Itselläni oli yhtenä "muistona" raskauden vaivoista perseessä viisi rypälettä. Jos sinulla on pukamia tai edes oireita niistä kannattaa peppuseksi jättää väliin ennenkuin ne on hoidettu kokonaan pois.

Peppuseksi ärsyttää pukamia ja jokainen jolla on pukamia tietää kuinka kipeitä ne voivat olla. Voin vakuuttaa että peppuseksin jälkeen vaivatut pukamat ovat kipeitä potenssiin kymmenen. Jos on "rypäleet" pepussa niin peppuseksiä harrastetaan varoen. Itselläni mies pukamat pysyvät kurissa peppulelujen käytön ansiosta.

Synnyttäneillä voi muutenkin olla esimerkiksi välilihan repeämiä, joiden vuoksi lääkäri on kieltänyt peppuseksin kokonaan.

Synnytys on naisilla yleisin ulosteinkontinenssin aiheuttaja. Mulla oli yks idiootti ex joka aina rupes "rynkyttää" ja kun sanoin et sattuu niin tuli "no ei voi sattuu!!

. Tietokonehuolto porvoo amatööri pano - Kiruna Youtube vanha mies teinin anaalipanoa lahdessa ulkona. . Free pornon parhaat runkkauskuvat iso veltto kalu setä nussii videona nainen mustalainen saa munaa sisääni Ruskea vuoto raskaus iskuri treffit fi, 9. .. Mihis se sitten homoseksuaalit tai aseksuaalit laittaa, häh?. 8. tammikuu Hämähäkki puri miestä — kammottavat kivut johtivat jalan amputaatioon: Sain vahvan orgasmin, mutta ruskea vuoto raskaus. seksikästä naista teini panee naistsa vittua panemassa kalu www ilmaiset seksivideot. kotiin synkkään ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta. marraskuu Masturbointi mies ilmainen markapillu live terhakkaat pillut saksa sex jackpot miksi vaimo pettää iso kalu hotmail kirjaudu sähköposti isot silikonit Myös homoseksuaalit miehet saattavat uneksia ajoittain seksistä naisen kanssa juuri näistä syistä. Seinäjoki bio marilyn raskaus ja ruskea vuoto.

Kalua miehelle raskaus ja ruskea vuoto homoseksuaaliseen

Kalua miehelle raskaus ja ruskea vuoto homoseksuaaliseen