johanna pulkkinen video seuraa lahdesta homo

.. Sexshop tampere suomi24 gay posti fi

Johanna pulkkinen video seuraa lahdesta homo

Johanna pulkkinen video seuraa lahdesta homo

Yle Areenassa 7 päivää. Liikalihavuus aiheuttaa ihmiselle monia terveyshaittoja. Miksi maailmasta löytyy nykyään lihavia enemmän kuin koskaan aikaisemmin? Kirurgi Gabriel Weston ottaa asiasta selvää. Valmentajana toimii Ben Furman. Masentunut ja erakoitunut suursijoittaja Kai Mäkelä on omistanut elämänsä työlle sillä seurauksella, että hän on vuosikymmenten myötä etääntynyt perheestään — vaimostaan ja neljästä lapsestaan. Pomenen laguuni on välttynyt saastumiselta. Vuoroveden vaihtelu lisää eliömaailman runsautta.

Romanian kansalaisuuden saamisen edellytys ovat romanialaiset tai moldovalaiset sukujuuret. Netissä halukkaille luvataan löytää sopivat isovanhemmat passihakemusta vasten. Moldovalaisella Vasile Selarulla on mielenkiintoinen sukutausta.

Virallisten asiakirjojen mukaan hänen isoäitinsä on Svetlana Allilujeva, diktaattori Josif Stalinin tytär. Kun työhullu ihminen sai neurologisen diagnoosin, hän ulvoi yön kotinsa lattialla. Katosi työpaikka kansainvälisessä yrityksessä ja paljon muuta. Tilalle tuli kyky ymmärtää heikkoutta. Mitä, jos joku sanoisi sinulle, että kaikki mitä näet ympärilläsi ei olekaan totta.

Sinä, minä ja pysäkille kurvaava bussi, olisimmekin vain osa tietokonesimulaatiota. Huikea ajatus, mutta ei lainkaan tuulesta temmattu. Myös Linnan jatkot -ohjelmaa seurasi yli miljoona katsojaa. Itsenäisyyspäivän vastaanotto keräsi jälleen suomalaiset televisioiden ääreen.

Enimmillään presidentti Sauli Niinistön isännöimiä juhlia seurasi illan aikana 2,45 miljoonaa ihmistä. Erityisen paljon katsojia ohjelmalla oli kello 20 jälkeen. Lisäksi uskontotieteen dosentti Katja Ritari kertoo kelttikristillisyydestä. Hän kertoo esimerkiksi ajankohtaisesta Halloweenista, jonka juuret pohjaat kelttien Samhainiin. Clean Japanilaisia miekkoja ja soturikulttuuria. Timo Heinonen on intohimoinen katanoiden eli japanilaisten miekkojen keräilijä.

Niin intohimoinen, että maine on kiirinyt Japaniin saakka. Heinonen on jopa kutsuttu Japaniin eläväksi kansallisaarteeksi nimetyn asesepän luokse. Karolina Kouvola taas kertoo sotureihin liitettävistä myyteistä ja rituaaleista.

Kouvola on vasta julkaissut kirjan "Soturit - assasiineista samuraihin". Clean Mitä on kulttuurisuunnittelu? Maisematutkimuksen professori Maunu Häyrynen ja kaupunkitutkija Antti Wallin kertovat, mitä on kulttuurisuunnittelu Entä mitä pilvenpiirtäjät symboloivat Helsingissä? Ovatko pilvenpiirtäjät kansainvälisen suurkaupunkin symboli tai kertooko niiden puute impivaaralaisuudestamme? Aiheesta väitellyt kulttuurihistorioitsija Silja Laine kertoo tästä.

Clean Kasvien salattu voima. Millaista on vihreä noituus? Millaisia okkulttisia uskomuksia kasveihin liitetään? Onko luonnomagia kulttuuri-ilmiö vai käyttökelpoinen ajatusmalli? Vieraana on kasvitieteen professori Sinikka Piippo. Lisäksi kuvataiteilija Kalle Hamm kertoo kasveista ja äänistä. Clean Tarot - itsereflektion ja initiaation väline. Lähetyksessä raotetaan suurten salaisuuksien korttipakkaa.

Mikä on Tarotin alkuperä? Miksi sen symboliikka puhuttelee? Miksi häntä puhuttelee eniten Crowleyn pakan Intohimon -kortti? Lisäksi kuulemme Kalevala-aiheisen Ukon pakan suunnitellutta Susanna Saloa. Ennekokemukset, ruumiista irtautumiset, henget, voimat, kummitukset, ufot ja humanoidit. Kuinka yleisiä yliluonnolliset kokemukset ovat? Miksi nämä kokemukset eivät ole kadonneet mihinkään, vaikka rationaalinen maailmankuva on ottanut vallan? Mitä näistä kokemuksista ihmisille seuraa?

Haastateltavina sosiaalipsykologian tutkija Jeena Rancken ja Tähteläiset -lehden päätoimittaja, kosmisen tien kulkija Asko Nummela.

Clean Yksilön ja yhteisön suhde. Perehdymme yksilöllisyyden ja kollektivismin vaihteluun. Vieraana on historian professori Juha Siltala. Hän kertoo länsimaisen ihmisen tiestä sukuyhteisönsä jäsenestä yksinäiseksi suorittajaksi, joka tarkastelee itseään auditoijan kylmin silmin. Mitkä tekijät ja tilanteet ovat johtaneet länsimaisen ihmisen yksilöitymiskehitykseen? Milloin länsimainen ihminen alkoi yksilöityä? Onko kuluttamisen ja internetin aikakausi muuttanut identiteettiämme?

Mitä kannatamme kun kannatamme hyvinvointivaltiota? Miten taivaankappaleista ennakoidaan tulevaa? Millaista on henkinen astrologia ja mitä harhaluuloja astrologiaan liitetään? Vieraana on aihetta 40 vuotta tutkinut ja "Astrologia ja henkinen tie" -teoksen kirjoittaja Erkki Lehtiranta. Astrologia on paljon muutakin. Lisäksi tutkijatohtori Lauri Ockenström kertoo magian ja astrologian kuvastoista ja talismaaneista antiikista nykyhetkeen.

Tehkää parannus tai tuhoutukaa. Vieraana on kapinapappi Kai Sadinmaa. Hän julistaa tuoreessa "Ilmestyskirja" -pamfletissaan, että "maailma on vääjäämättä ajautumassa apokalyptiseen tuhoon. Miksi Sadinmaa vertaa kilpailuyhteiskuntaa natsi-Saksan keskitysleireihin?

Lisäksi kuulemme Åbo Akademin varhaiskristillisen ja poliittisen teologian dosenttia Patrik Hagmania. Hän on kirjoittanut kirjan "Vastarintausko".

Se tarkastelee kristinuskon vastakulttuurista ja radikaalia ulottuvuutta. Clean Eksopolitiikka - onko ihmiskunta valmis kohtaamaan vieraan sivilisaation?

Miten saadaan yhteys avaruusolentoihin? Mitä eksopolitiikka on ja miten sitä harjoitetaan? Vieraana on biologi, eksopoliitikko Olli Pajula. Mistä tiedämme, että oliot ovat ystävällismielisiä, eivätkä ihmisten tavoin vihamielisiä ja sadistisia? Entä, onko ihmiskunta valmis kohtaamiseen maan ulkopuolisten sivilisaatioiden kanssa? Kuinka voimme kehittää tietoisuuttamme kohdataksemme tuon toisen todellisuuden? Lisäksi Veli-Martin Keitel kertoo viljakuvioista.

Kansamme virallisella jumalolennolla on monta nimeä. Miksi karhua pidetään taivaallisena Suomen suvun kantaisänä? Miksi karhua ja metsää on kansanperinteessä seksualisoitu? Millainen oli karhukultti ennen ja nyt?

Mitä on karhun pyllytys ja mikä sen tarkoitus oli? Peijaisrituaaleista ja loitsuista puhutaan myös. Perttu Häkkisen vieraina karhun metsästykseen liittyvistä runoista ja loituista väitöskirjaansa kirjoittava Vesa Matteo Piludu sekä Suomalaisen kirjallisuuden seuran arkistotutkija Pasi Klemettinen, joka on perehtynyt karhuperinteeseen. Clean Suomalaisen luonnon pyhät paikat. Perttu Häkkisen reportaasissa tutustutaan Suomen luonnon pyhiin paikkoihin.

Tietokirjailija Tuomo Kesäläinen on mukana retkellä vedennostossa Somerojan uhrilähteellä. Millainen paikka on Ilmusmäen pronssikautinen hautaröykkiö ja sen alla sijaitseva rakoluola, jota entisaikain tietäjät käyttivät väitetysti voimapaikkanaan? Entä, miksi ihmiset eivät ole tervetulleita Mikkelin Rakovuoren rotkoon ja mitä valkoinen lehtopöllö halusi Kesäläiselle viestittää Perniön noitien muinaisessa kirkkosalissa?

Panu Hietaneva puolestaan haastattelee Petri Keto-Tokoita siitä, miten metsästä tuli suomalaisuuden symboli. Tervetuloa retkelle arkaaisen pyhyyden ulottuvuuteen. Syyskauden ensimmäisen ohjelman aiheena on talonvaltaus eli squattaus. Talonvaltaajakonkari ja kaupunkiaktivisti Teemu Lehto on ollut mukana kuvioissa pitkään. Hän oli ensimmäinen, joka meni vallattuun Lepakkoon sisään. Lisäksi haastateltavana on talonvaltausliikettä tutkinut Elina Mikola. Clean Kevään kuohuttavimmat jaksot.

Clean Myymälävarkaita ja myymäläetsiviä. Onko kaupoista näpistelty vielä nykyään kannattavaa puuhaa? Haastattelussa entinen myymälävaras "Make" sekä Stockmannin pitkäikäinen myymäläetsivä ja kirjoittaja Antto Terras.

Nelikymppinen "Make" aloitti näpistelyn vuotiaana. Hän arvelee varastaneensa elämänsä aikana noin kertaa eli tavaroiden määrä on moninkertainen. Tavaroiden arvo on arviolta yli 50 euroa. Oliko varastaminen on huvia, kleptomaniaa vai elinehto?

Nykyään rötöstely on taaksejäänyttä elämää ja "Make" on kunniallinen ja työtä tekevä kansalainen. Mutta taitavia ammattivarkaita kunnioitan, kuten kunnioitan mitä tahansa ammattitaitoa, pohtii Stockmannin entinen erikoismyymäläetsivä Antto Terras.

Lapsia vuokrataan toisille silmälumeeksi ja jopa huumataan, kertoo Terras. Clean Miehikkälän laulava meedio ja Kaariporttiystävät. Reportaasi Suomen esoteerisemmasta kunnasta, Miehikkälästä.

Haastateltavina laulava meedio Aulikki Plaami ja hänen puolisonsa Seppo sekä heidän uskolliset seuraajansa Paavo ja Sinikka Sihvonen. Saamme seurata muun muassa kuinka Aulikki Plaami saa yhteyden Enkelityttö Carmeniin.

Mistä mediaaliset kyvyt tulevat? Keitä ovat henkimaailman ystävämme? Miten heihin saa yhteyden? Clean Elämän ja kuoleman show! Millaisia uskomuksia ja mystiikkaa liittyy elämään ja kuolemaan ympäri maailman? Miksi esimerkiksi tiistait ovat noitien työpäiviä Latinalaisessa Amerikassa?

Onko paha silmä universaali? Miksi vainajan silmät pitää peittää ja tuonelan lautturi lahjoa? Vieraana on toimittaja ja tietokirjailija Eija Pulkkinen. Hän on tutustunut lähes neljännesvuosisadan ajan Afrikassa, Aasiassa, Pohjois-, Väli- ja Etelä-Amerikassa eri heimojen ja kansojen kuolema- ja syntymäriitteihin.

Tavat ja uskomukset ovat yllättävän samanlaisia ympäri maailman. Meidän tosin täytyy saattaa ihminen hautaan ja tehdä seremoniat oikein, etteivät vainajat palaa takaisin kummittelemaan. Lisäksi jututamme tietokirjailija Heikki Lehikoista. Hän on tutkinut kuoleman kulttuurihistoriaa Suomessa. Näkyykö kuolemaan liittyvä magia vielä meillä, rationaalis-sekulaarissa yhteiskunnassa? Clean Kansanlääkintää ja kalevalaista jäsenkorjausta.

Mitä on kalevalainen jäsenkorjaus? Onko kuppaus toimivaa terveydenhoitoa? Haastateltavina entinen balettitanssija ja kalevalaisen jäsenkorjauksen mestari Katja Rajala, terveysliikunnan dosentti Mika Venojärvi sekä Kalevalaseuran toiminnanjohtaja Ulla Piela.

Hän kertoo muun muassa siitä, miten fennomania on vaikuttanut terveydenhoitoomme? Miksi suomalainen uskoo kummituksiin? Mitä kummitukset ovat ja miten Katajanokan vanhassa vankilassa kummittelee? Miksi Kaivopuisto on varsinainen kummituskeskittymä? Oppaana ja asiantuntijana on "Aavetaloja ja ihmiskohtaloita" -teoksen kirjoittaja Mauri Karvonen. Lisäksi kuulemme kummitusjuttuja tutkinutta folkloristiikan yliopistonlehtoria Kirsi Hännistä sekä kulttuuriantropologi Satumaarit Myllyniemeä, joka kerää parhaillaan suomalaisten yliluonnollisia kokemuksia sotavuosilta.

Miksi maallistunut ihminen kaipaa henkisyyttä? Tutkimusten mukaan itsensä hengellisiksi, mutta uskonnottomiksi itsensä luokittelevien ihmisen määrä on kasvanut länsimaissa. Uskontososiologi Paul Heelas on kutsunut muutosta henkiseksi vallankumoukseksi. Mistä tällainen kehitys johtuu? Onko se osa notkistuvaa uskonnollisuutta vai sekularisaatioprosessin sivutuote? Haastateltavana on vasta ateistisesta henkisyydestä väitellyt tutkija Mikko Sillfors.

Entä, milllaisin argumentein ihminen on pyrkinyt todistamaan jumalan olemassaolon? Millainen on jumaltodistusten historia? Clean Onko fengshui taikauskoa vai tapa sisustaa? Ikivanha aasialainen oppi tähtää ihmisen ja ympäristön harmoniseen suhteeseen.

Etymologisesti se ilmineeraa "tuulta ja vettä", mutta mitä se käytännössä on ja miten tämä oppi sopii nyky-Suomeen? Onko fengshui käytännöllinen tapa sisustaa, taikauskoa vai materialistista magiaa? Haastateltavana Fengshui Sampo ry: Siihen ei tarvita mitään tiettyä estetiikkaa. Pitää vain ympäröidä itsensä rakkailla ja käytännöllisillä esineillä. Huono fengshui on kuin laittaisi tuoreita kukkia samaan maljaan kuihtuneiden kanssa. Ohjelmassa selviää muun muassa, ovatko terävät kulmat fengshuissa kiellettyjä?

Mihin sänky kannattaa sijoittaa ja miksei kannata istua oven läheisyydessä? Lisäksi Kiinan kulttuurin tuntija ja tietokirjailija Pertti Seppälä valottaa meille "qin" merkitystä.

Clean Sigurd Wettenhovi-Aspan ihmeellinen elämä. Suomalaisen suurmiehen Sigurd Wettenhovi-Aspan elämä ja teot tarkastelussa. Aspan ansioluetto on hengästyttävä. Millainen mies oli taidemaalari, kuvanveistäjä, pilapiirtäjä, näyttelijä, runoilija, säveltäjä, soittoniekka, keksijä, arkkitehti, kielentutkija, suomalaisuusmies, rotuteoreetikko, astronomi, egyptologi, maailmanmatkaaja, suojeluskuntapäällikkö, poliittinen yksityisyrittäjä ja maailman kohtaloiden oraakkeli, suurmiesten ja kruunipäiden tuttu, uuden ajan Väinämöinen ja yksi aikansa tunnetuimpia kansalaisia?

Haastateltavina salatieteiden tuntija ja Hermeetikko-aikauskirjan toimittaja Kane Kanerva sekä tutkija Pekka Pitkälä. Clean Jeesuksen salattu elämä.

Mitä me todella tiedämme Jeesuksesta ja hänen elämästään? Suurmiesten henkilöhistoriat nostattavat aina debattia ja tuskin on hahmoa historiassa, jonka elämästä olisi kiistelty enemmän kuin Jeesus Nasaretilaisen. Jotkut eivät suostu pitämään häntä edes historiallisena henkilönä, toisten mielestä hän puolestaan vietti nuoruusvuotensa Intiassa tai Egyptissä ja kolmannet ajattelevat, että hän olisi ristinkuoleman sijaan nainut Magdalan Marian, saanut lapsia ja saattanut alulle Merovingien hallitsijasuvun.

Elokuvaohjaaja ja kirjailija Taavi Kassila oli vieraana ja hän kertoi teoksestaan "Nasaretin miehen salaisuus - Matka Jeesuksen elämään ja kuolemaan".

Valaistunut pyhimys, joka vaelsi nuorena Intiassa? Lisäki kuulemme antropologi ja tietokirjailija Juha J. Hän on perehtynyt 15 vuotta Torinon käärinliinan salaisuuksiin. Mitä se paljastaa kristinuskon vapahtajasta? Onko se valokuva Jeesuksesta vai kenties Graalin malja? Elämä maapallolla loppuu, mutta koska ja miten? Tietokirjailija Jussi Viitala tietää, että aikamme maapallolla on loppumassa, mutta tosiasiat eivät ihmisiä kiinnosta. Kuinka suuri uhka on ilmastonmuutos? Moni uskonnollinen liike taas on odottanut maailmanloppua aikojen saatossa lukuisia kertoja.

Kirkkohistorian dosentti Ville Jalovaara kertoo maailmanlopunkultista, Oulun profetiasta. Miksi profetoivat sisarukset Aune ja Laila Heinonen uskoivat luvulla, että suomalaiset ovat valittu kansa? Miksi tarvittiin tosiuskovaa Neuvostoliiton uhan torjumiseen? Mikä maailmanlopussa kiehtoo tai on kiehtomatta? Miksi apokalypsit eivät innosta nykynuorisoa? Clean Anarkismia ja kuokkavieraita.

Anarkismi on antiikin aikoina alkunsa saanut esivallan vastainen poliittinen ideologia, mutta millainen on ollut sen historia Suomessa? Ovatko anarkistit yhteiskunnallisesti yhä merkittävä toimija? Mikä on suomalaisen anarkimin nykytila? Onko anarkismi karnevalisoitunut ja muuttunut someöyhötykseksi?

Haastateltavina anarkisti Antti Rautiainen, vuoden anarkisteista gradua vääntävä Aki Lemmetyinen sekä kuokkavierasvierasliikettä tutkinut sosiologi Samu Lindström. Miten sen julkisuuskuva on muuttunut? Clean Mistä tunnistaa hyvän propagandan?

Mitä on propaganda ja mihin sen teho perustuu? Miksi sosiaalinen media on oiva työväline propagandistille? Paljonko altistumme propagandalle ja miten siltä voi suojautua? Vieraana "Propagandan lumo" -teoksen kirjoittaja ja Ulkopolitiikka-lehden toimituspäällikkö Joonas Pörsti. Jotta suurten massojen manipulointi onnistuisi, propagandisti tuntee kohteidensa psykologiset viritykset ja pelaa ennakkoluuloilla. Pekka Lehtonen työskenteli propagandahommissa Tallinnan radion suomenkielisessä toimituksessa.

Millaista hänen työnsä oli ja miten hän ajautui propagandistiksi? Oliko kyse kansojen välisestä ystävyydestä vai mistä? Minulla oli myös harvinainen oikeus lähettää 50 ruplaa Suomeen pankkitililleni. Clean Roskaelokuva on kotikutoista kapinaa konsensustodellisuutta vastaan. Roskaelokuvat, eksploitaatioelokuvat, b-elokuvat, ö-elokuvat, halpikset, kalkkunat.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ohjelman aiheena on suomalaisen roskaelokuvan historia ja uusi tuleminen. Vieraina väkivaltaisten roskaelokuvien tekijä Chrzu Lindström sekä elokuvatoimittaja-tietokirjailija Kalle Kinnunen.

Leffani ovat komediaa äärimmäisistä aineksista, kertoo Nightsatan and the Loops of Doom ja Carlotta Moore -leffojen luoja Chrzu. Pahin synti showbisneksessä on olla tylsä. Mikä roskaelokuvassa kiehtoo vuosikymmenestä toiseen? Missä siis menee huonon ja liian huonon roskan raja? Ovatko Timo Koivusalon elokuvat roskaa vai ainoastaan huonoja? Miksi Ponterosa kiehtoo Häkkistä vuodesta toiseen? Lisäksi kuulemme miten Marko Mäkilaakso tekee b-elokuvilla uraa maailmalla.

Hänen mutanttimuurahaiselokuvansa saa tänä vuonna ensi-iltansa. Kuvassa Chrzu Lindströmin drag queen -hahmo Carlotta Moore. Clean Jumalan hullut puhuvat enkelten kieltä.

Mistä kielilläpuhumisessa on kyse? Onko kielilläpuhuminen yliluonnollista vai automaatio, joka opitaan yhteisöltä? Kielilläpuhuminen eli glossolalia tarkoittaa siis uskonnollisessa hurmostilassa esitettyä käsittämätöntä puhetta. Helluntailaisuudessa kielilläpuhumisen katsotaan juontuvan pyhän hengen antamista armolahjoista. Ohjelmassa käsitellään kielilläpuhumista, helluntailaisuutta, hengellä täyttymistä ja uskonnollisia valtasuhteita sosiaalipsykologin ja antropologin Katriina Järvisen kanssa.

Lisäksi kuulemme kielilläpuhumisen äänneoppia tutkinutta Terhi Törmälehtoa. Hänen tuoreessa romaanissaan jumalan antamalla "enkelten kielellä" on iso rooli. Ohjelmassa pohditaan taiteilijakuvan muutosta: Nykyisin taitelijoiden elämäntavat ovat siistiytyneet: Haastateltavina kirjailija Miki Liukkonen. Olen myös heikkona myytteihin, mutten pidä sairauden kultaamisesta, sanoo Rimbaudia ja Saarikoskea ihaileva runoilija.

En mä ainakaan tasapainoinen ole, arvioi Liukkonen. Lisäksi kirjailija ja toimittaja Tuula-Liina Varis kertoo entisestä puolisostaan Pentti Saarikoskesta. Millaista oli elämä myyttisen boheemin rinnalla?

Viina oli kuitenkin hänen tiensä toisten luo, koska hän oli niin ujo ja arka ihminen. Clean Julius Evola, Alt-Right ja traditionalismi. Ohjelmassa perehdytään filosofi-okkultisti-kuvataiteilija Julius Evolan ajatteluun. Vuonna kuollut Evola kirjoitti teoksia metafysiikasta, politiikasta, tantrismista, alkemiasta ja magiasta. Suomessa edes ammattifilosofit eivät tunnu tuntevan Evolan ajattelua. Mitä on sielun rasismi? Entä miksi työ on alin asia, mitä ihminen voi tehdä ja soturin sota taas hienointa, mitä voi tehdä?

Perttu Häkkisen kanssa Evolasta keskustelee italialaisia uusfasisteja tutkinut Anton Monti. Evola on esimerkiksi Steve Bannonin ja monien suomalaisten uustraditionalistien henkinen johdattaja. Mikä on Evolan vaikutus nykypäivänä?

Lisäksi kirjallisuuden dosentti Marja Härmänmaa kertoo italialaisesta futurismista, koska Evola oli ennen traditionalismiin kääntymistään dadaisti ja futuristi.

Mikä on futurismin ja poliiikan kytky? Pyhässä geometriassa kaikella on symbolinen merkitys. Haastateltavana on Veli Martin Keitel, joka on omien sanojensa mukaan sukeltanut numerologian ja pyhän geometrian avulla takisin sumerilaisen, suomalais-ugrilaisen, muinaisintialaisen ja eskimokulttuurin yhteiselle lähteelle.

Puhetta myyteistä, äänteistä, geometriasta, arkkityypeistä, kaikkeuden lainalaisuuksista, ihmisen historiasta kaksinaisuuden maailmassa ja ihmisyyden päämäärästä, eli kaksinaisuudesta vapautumisesta. Lisäksi "Mitä symbolit kertovat" -kirjan tekijä, kuvataiteen tutkija Liisa Väisänen valottaa sitä, miten symbolit siirtyvät vuosisatojen ja -tuhansien yli ja puhuttelevat vielä tämän päivän kansalaisia.

Clean Ayahuasca - tajunnan laajentamista vai shamanistista terapiaa? Millaisiin tiloihin vie psykoaktiivinen kasvisuutejuoma, jota intiaanit kutsuvat "sielun viiniksi"? Onko ayahuasca huume vai shamanistista terapiaa? Räppäri Jontti oli kolme kuukautta Perun sademetsissä viettämässä dietaa. Auttoiko dieta ja siinä käytetty ayahuasca? Jontti kertoo meille tarinansa.

Vieraana on myös Antti. Lisäksi tutkija Jaakko Lavonius kertoo, miksi tiede on kiinnostunut ayahuscasta? Clean Miten entisestä hevarista tuli Suomen ensimmäinen ja ainoa Opus Dei -pappi?

Espanjalaispappi Josemaría Escrivá perusti vuonna järjestön nimeltä Opus Dei. Millainen tämä populaarikulttuurissa, kuten Dan Brownin Da Vinci -koodissa mystifioitu järjestö on? Maamme ensimmäinen Opus Dei -pappi Oskari Juurikkala on vieraana. Mikä häntä viehätti opusdeiläisessä maailmankatsomuksessa?

Juurikkala nimittäin on entinen hevari, jazzmuusikko,ääriliberaali kauppatieteilijä ja Timo Soinin neuvonantaja. Ulkoministeri Soini olikin todistamassa Juurikkalan pappisvihkimisseremoniaa Roomassa. Lisäksi kuulemme dosentti Mikko Ketolaa.

Hän on kirjoittanut kirjan "Opus Dei - vaiettu salaseura". Äkkiä kokee myös olevansa tapahtumien keskiössä, että lähes kaikki liittyy omaan itseen. Siinä on jotain samaa kuin ajatuksessa, että kaikista maailman ihmisistä Jumala kuulee juuri minun toiveeni ja toteuttaa ne, koska sitä rukoilen.

Hän koki lisäksi muun muassa valaistumisen ja uudelleen syntymän. Sairauden aikana hän myös kirjoitteli pitkiä kirjoituksia Hommaforumille ja muisti syödä vain joka toinen päivä. Tutkija Mari Stenlund kertoo psykiatrian ja uskonnon suhteesta ja teologi Ilkka Pyysiäinen kognitiivisesta uskontotieteestä, jonka mukaan uskonnot nousevat ihmismielen rakenteesta. Clean Tolkun ihmisten törpöttely.

Voiko alkoholi tuottaa iloa elämään? Millaisia ovat tissuttelun hyvää tekevät vaikutukset? Onko suomalaisilla välttelevä kiintymyssuhde alkoholiin?

Vaatiiko onnistunut alkoholinkäyttö hyvää elämänhallintaa? Ohjelmassa puhutaan tuopin äärellä muun muassa krapulasta ja luovuudesta, alkoholista ja lapsista sekä eliitin ja kansankuppiloiden kanta-asiakkaiden alkoholin käytön eroavaisuuksista. Toimittajana on Perttu Häkkinen. Hänelle alkoholi antaa sisäisen villapaidan ja kotiinpaluun tunteen.

Clean Elias Simojoki ja suomalaisen fasismin syntyhistoria. Uskoa, totella ja taistella", julisti ja -luvuilla nuorisoa villinyt hurmahenkinen pastori Elias Simojoki Tutustumme hänen turbulenttiin ja lyhyeen vaellukseensa tutkija Miika Siirosen kanssa, jonka Simojoki-elämäkerta "Mustan lipun alla" valottaa ristiriitaisen hahmon elämää. Panu Hietaneva puolestaan jututtaa Eliaksen siskonpoikaa Juhani Simojokea. Hänet puettiin pienenä poikana IKL: Clean Millaista on suomalainen spiritualismi?

Meediot, henget ja henkikommunikaatio ovat spiritualismissa keskeisiä. Miten spiritualismi eli eettinen ja uskonnollinen elämänkatsomus on meillä ja muualla muotoutunut? Miten spiritualismi ja spiritismi eroavat toisistaan?

Miksei spiritualisteilla ole omaa kirkkoa? Uskontotieteilijä, filosofian tohtori Tea Holm on vasta väitellyt aiheesta. Lisäksi Irene Nadén kertoo Spiritualistisen seuran toiminnasta ja omasta spiritualismistaan. Itähelsinkiläinen identiteetti ja mielenmaisema. Ostarin romantikko eli runoilija Tomi Kontio kertoo itähelsinkiläisestä sielunmaisemasta, lähiöelämästä ja kulttuurista.

Ohjaaja Visa Koiso-Kanttila teki luvulla synkän mutta koskettavan Karkotetut-dokumentin, joka kertoo Vesalan nuorista. Karkotetut on tiettävästi ensimmäinen syrjäytymistä käsittelevä dokumenttielokuva Suomessa. Koiso-Kanttila kertoo elokuvan tekemisestä, ja yksi päähenkilöistä eli Deresa kertoo elämästään dokumentin jälkeen. Lisäksi räppäri Notkea Rotta kertoo lähiösaagastaan: Perttu Häkkisen perinteinen joulutrilogia vie meidät tällä kertaa vyöhykkeistä mystisimmälle, nimittäin Itä-Helsinkiin.

Mitä kaikkia menneisyyden ja nykyisyyden salaisuuksia sikäläiset metsät ja betonilinnoitukset kätkevätkään syleilyynsä? Ainakin punkkia, viikinkejä, sarjamurhaajia ja runonlaulajia. Itä-Helsinki trilogian ensimmäisessä jaksossa emeritusrikostoimittaja Hannes Markkula kertoo hammasmurhaaja Ismo Junnin elämästä.

Tutustumme myös Vartiokylän Linnavuoren mysteeriin, johon meidät johdattaa Puotilaseuran kunniapuheenjohtaja Heikki Iihola. Slangiprofessori Heikki Paunonen kertoo stadinslangista: Luomme katsauksen myös lähiarkkitehtuurin historiaan ja Otto-Iivari Merumanin lähiöperiaatteeseen, jota meille avaa taidehistorian professori Kirsi Saarikangas.

Clean "Yle mädätystä - kuuntelen silti Perttu Häkkistä". Kohokohdat, kommellukset, palautteita, ennenkuulematonta materiaalia ja yllätyksiä. Clean Nörttiys - ihmeellinen oireyhtymä. Liisteinen tukka, pullonpohjalasit, vinkuva hengitys, matemaattinen ja luonnontieteellinen lahjakkuus yhdistettynä olemattomiin sosiaalisiin taitoihin ja liian lyhyisiin housuihin. Pitääkö stereotyyppinen kuva nörteistä paikkansa? Paljonko nörtti esimerkiksi kuluttaa kolajuomaa?

Vieraina veteraaninörtit Jyrki Kasvi ja Ismo Kiesiläinen, jotka muistelevat erilaisia tempauksiaan, muun muassa sitä, miten Kiesiläinen ja kumppanit valloittivat läppäreineen Helsingin Rautatieaseman matkatavaralokerot.

Tapaus ylitti jopa valtakunnallisen uutiskynnyksen. Entä, miten nörttikulttuuri muuttunut? Vilja Rydman on tutkinut nörttikuluttuurin historiaa ja sitä, kuinka stereotyyppinen nörttikuva on muuttunut.

Clean Esoteerinen maantiede ja joutomaiden hedelmällisyys. Esoteerinen maantiede selvittää, miten ihminen heijastaa sisäistä todellisuutta ympäristöönsä. Sekä myös sitä, miten asuinalue heijastuu ihmisen mieleen? Mihin inhimillisiin tarpeisiin esoteerinen maantiede vastaa? Vieraana on esoteerisen maantieteen koulun perustaja ja periferiaterapian asiantuntija Marko Leppänen. Onnellisia ovat he, joilla on oma talojen väliin jäävä lähiökaltsi eli kallio, joka on ollut liian vaikea rakentaa.

Lisäksi esseisti Ville-Juhani Sutinen kertoo joutomaiden kulttuurihistoriasta. Miten hän määrittelee joutomaan? Tarvitaanko kaupungeissa muitakin kuin kontrolloituja alueita? Mitä joutomaista voi versota? Clean Vapauttaako zen illuusioista? Mihin sen avulla pyritään? Zen on tarinan mukaan Intiassa syntynyt, mutta Japanissa jalostunut henkinen harraste, jonka avulla pyritään vapautumaan illuusioista ja harhakuvista. Zenin kulttuurihistoriasta kertoo Helsingin yliopiston tutkija Miika Pölkki, yksi "Mikä miten zen" -kirjan kirjoittajista.

Clean Suomalaiset utopiat osa 2: Vegetarismia, sosialismia, raittiutta, nationalismia, auringonpalvontaa, uskonnollista hurmosta, rokotekriittisyyttä, feminismiä, vapaata rakkautta: Kyllä sitä ennenkin osattiin! Suurten suomalaisten utopioiden toisessa osassa käsittelemme muun muassa tulisieluisen teosofi-sosialisti Matti Kurikan Brittiläiseen Kolumbiaan perustamaa Sointulaa ja lukuisia muita suomalaisia ihanneyhteisöjä.

Studiossa "Kohti parempaa maailmaa" -teoksen kirjoittaja Teuvo Peltoniemi. Lisäksi kirjailija Kaarina Valoaalto kertoo vuosistaan Jokioisten Emmaus-yhteisössä. Clean Suomalaiset utopiat osa 1: Millaista on asua ekokylässä? Mikä sinne saa muuttamaan? Millainen ihminen sopii asumaan melko tiiviiseen asuinyhteisöön? Ekokyliä on arviolta Suomessa. Niissä asuvien ihmisten määrää ei tarkkaan tiedetä, koska asumisen intensiivisyys vaihtelee.

Perttu Häkkinen vieraili Vesilahdella, jossa Hellstén sekä biodynaamisen tilan asukkaat Salla Kononow-Bracke ja Satu Mattila kertovat ekokylän elämästä ja aatteistaan. Lisäksi Panu Hietaneva haastattelee "Unelmien ekokylät" -kirjan tekijää Kirsi Haapamattia sekä aatehistorioitsija Petteri Pietikäistä, joka perehdyttää meidän Thomas Moren ajatteluun.

Moren "Utopiat" ilmestyi vuotta sitten. Clean Helvetti ja muita uskonnollisia näkyjä. Jeesuksen kasvot ilmestyvät keittiön lattiaan, Neitsyt Marian patsas vuotaa verta ja taivaalla pilvimuurin raossa hohkaa valkoinen risti. Kristityt Tuomas Akvinolaisesta Martti Lutheriin ovat nähneet jumalallisia näkyjä, mutta joukossamme vaeltaa tänäkin päivänä ihmisiä, jotka omien sanojensa mukaan kokevat samoin.

Ilomantsilaiset Erkki Kettunen ja Juha Parviainen näkevät näkyjä, ja Parviainen on nähnyt jopa helvetin tulet.

Lisäksi Pyhäinjäännökset-teoksen kirjoittanut diakoni Marko Mäkinen kertoo ihmisten ja esineiden kanonisoimisesta. Clean Sivari on sankari, totaali on tosimies? Suomen kuuluisimman aseistakieltäytyjän ja pasifistin Arndt Pekurisen kuolemasta on kulunut pian 75 vuotta.

Miten pasifismi saapui Suomeen? Millainen on suomalaisten aseistakieltäytyjien historia? Haastateltavina aiheesta "Sankareita vai pelkureita" -teoksen tekijä, tietokirjailija Kalevi Kalemaa ja siviilipalvelusmies Jörn Donner.

Hän oli sivarina Porin sairaalassa vuosina ja ensimmäisiä suomalaisia, jotka kieltäytyivät muista kuin uskonnollisista syistä armeijaan menosta. Santeri Ahola oli aiemmin buddhalaismunkki. Mikä sai hänet jättämään munkin kaavun? Riitta Lemmetyinen oli nunnana saksalaisessa Evankelisten Mariasisarten luostarissa. Miksi kokemus oli valtava pettymys ja mietityttää vielä vuosikymmenten jälkeenkin? Clean Kabbala - salatiedettä ja mystiikkaa.

Juutalaisen mystiikan virtaus tunnetaan maassamme verrattain huonosti. Studiovieraana on näyttelijä ja ohjaaja Seppo Heinola. Hän on tutkinut salatiedettä pitkään.

nrt seksisivu 90 luvun musiikki ejakulointi olvi horoskooppi pillua ilmaiseksi rakel liekki porn videos johanna pulkkinen big brother seuraa pori sinkku treffit. 9. tammikuu ciom lihava pillu web kamera seuraa homo suomeksi homo pornoa seuraa ja perse siskon pillua johanna pulkkinen alasti netistä tapiolan iltalukio mms johanna tukiainen pornovideo koti porno videot suomalaista seksiä. ciom bb inka video seksiseuraa kouvola serranon rakkaus tekstari mistä löytää nainen pillu seuraa suomalaista lesbo pornoa olvi karpalolonkero suvi porno joensuu for love johanna pulkkinen alasti hilux korotus dean kitarat seksi porno video lahti vaaka ja rapu tissit xxx sinkkuna suomi seksivideot nainti videot kaikki.