Toivoisitko saavasi ulkopuolista apua seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä? Oireiden aiheuttamia haittoja voidaan kuitenkin monin keinoin hallita. Uupumus - fatiikki Yksi MS-taudin yleisimpiä ja haittaavimpia oireita on uupumus ns. Väsähtäneisyyden tunne on epäsuhtaista rasituksen todelliseen määrään. Arkiaskareet kuten siivous, kaupassa käynti ja ruuan laitto saattavat viedä voimia suhteettoman paljon.

Ruumiillinen rasitus, stressi ja kuumuus pahentavat usein uupumusta. Vireystila voi vaihdella päivän aikana ja päivästä toiseen. Tilannetta helpottaa kun molemmat tietävät, milloin väsymys on haittaavinta. Uupumusoireita voidaan jossain määrin helpottaa lääkityksellä. Uupumuksen tunnistamista on hyvä harjoitella.

Se vaatii aikaa ja oman kehon tuntemista. Kehon viilentäminen voi helpottaa uupumusta. Esimerkiksi viileä suihku, kylmät pyyhkeet tai huoneen lämpötilan alentaminen voivat auttaa. Liikkumisen apuvälineiden käytöllä voi myös saada helpotusta omaan jaksamiseensa. Rakasteluajankohdan siirtämistä vireämpään ajankohtaan kannattaa kokeilla. Rakastellessasi anna kumppanillesi lupa tehdä töitä ja nauti siitä. Liikkumisvaikeudet Lihasheikkous ja tasapaino-ongelmat vaikuttavat liikkumiskykyyn.

Apuvälineiden käyttäminen saattaa heikentää minäkuvaa ja luoda epävarmuutta omasta viehätysvoimasta. Liikkumiskyvyn muutokset voivat merkittävästi vaikuttaa seksuaaliseen identiteettiin ja kehonkuvaan. Naiseuden tai miehisyyden kokeminen voi muuttua ja itsetunto olla koetuksella.

Kannattaa puhua omista tuntemuksista. Keskustelu kumppanin kanssa on tärkeää palautteen saamiseksi ja mahdollisten vääristyneiden käsitysten korjaamiseksi. Älä unohda hoitaa itseäsi. Lihasjäykkyys eli spastisuus Lihasjäykkyys on MS-taudin yleinen oire, joka vaikeuttaa liikkumista ja päivittäisistä toiminnoista selviytymistä. Tavallisimmin lihasjäykkyyttä on alaraajoissa.

Spastisuusoireiden myötä yhdyntäasentoja, läsnäolon ja kosketuksen tapoja saattaa joutua hakemaan uudella tavalla. Seksuaalinen kiihottuminen saattaa lisätä spastisuutta, ja toisaalta laukeaminen laukaista spastisuuden. Spastisuudesta on joskus hyötyä esimerkiksi asennon säilyttämisessä.

Yleensä pyritään kuitenkin spastisuuden lieventämiseen. Esileikeissä voi kokeilla rentouttavaa hierontaa tai hyväilyä. Esimerkiksi tyynyt saattavat helpottaa asennossa pysymistä. Lisätietoa yhdyntäasennoista saat Suomen MS-liiton Seksi ja spastisuus -julkaisusta. Tuntomuutokset Tuntohäiriöt parestesiat esiintyvät joko tuntopuutoksina tai vääristyneinä, joskus herkistyneinä tuntoelämyksinä.

Kosketus voi tuntua jopa kipuna. Kehon eri alueet saattavat reagoida eri tavalla ja aistimukset voivat vaihdella päivittäin. Sukupuolielinten ja reisien seudun tuntohäiriöt ovat tavallisia MS-tautia sairastavilla. Tuntohäiriöt voivat oleellisesti vaikuttaa seksuaalisuuteen ja esimerkiksi orgasmin kokemiseen. Tunnon heikentyminen on yleisempää kuin tunnon muuttuminen epämiellyttävän herkäksi. Myös käsien tuntohäiriöt vaikuttavat oleellisesti siihen, mitä aistimuksia omien käsien kautta saa ja mitä toiselle antaa.

Tunnon herkistämiseen kannattaa käyttää koko kehoa. Tuntopuutosalueita voi herätellä sivelyin, taputuksin tai vaikkapa suihkulla. Tutustumalla oman kehon erogeenisiin alueisiin saattaa löytää uusia herkkiä alueita ja kehon osia.

Parisuhteessa on tärkeää, että molemmat tietävät ja osallistuvat tuntomuutosten kartoittamiseen. Selvittäkää yhdessä, missä tunto on tallella, missä heikentynyt tai mistä puuttuu kokonaan. Liukuvoiteita kannattaa kokeilla myös käsiin. Kun käsien lihasvoima on heikko, se parantaa kosketuksen herkkyyttä. Se rajoittaa ja vaikeuttaa päivittäisiä toimintoja kuten hygienian hoitoa ja pukeutumista. Vapina voi vaikuttaa sosiaaliseen kanssakäymiseen ja itsetuntoon.

Pään vapina estää katsekontaktin, käsien kontrolloimaton liike voi tehdä mahdottomaksi lempeän kosketuksen. Vapinasta huolimatta rakasteleminen onnistuu kokeilemalla erilaisia asentoja ja tyynyjen tukea. Rentoutumisen harjoittelu ja lihasjännityksen lieventäminen helpottavat vapinaoiretta. Fysioterapeuttisi ja toimintaterapeuttisi voi auttaa löytämään keinoja vapinaoireen lieventämiseksi. Kipu Kipu ei juuri koskaan ole MS-taudin vaikein oire, mutta sitä kuitenkin ilmenee.

Kolmoishermosärkyä esiintyy MS-tautia sairastavilla useammin kuin muilla. Apuvälineen käyttämiseen voi liittyä erilaisia rasituskipuja hartioissa, raajoissa ja selässä. Jatkuva särky vaikuttaa mielialaan, jaksamiseen ja seksuaaliseen haluun.

Kivut vievät voimia ja seksielämä voi tuntua toisarvoiselta. Läheisille kannattaa kertoa kivuista ja mahdollisuuksien mukaan pyrkiä löytämään keinoja, jotka helpottavat oloa. Kipua voidaan yrittää lievittää lääkkeillä, erilaisilla rentoutumiskeinoilla, asentohoidoilla ja fysioterapian kipuhoidoilla. Rasituksen tai lämmön nousun yhteydessä näköhäiriöt saattavat korostua.

Näköongelmien ollessa huomattavia muiden aistien merkitys kasvaa. Eroottisesta kirjallisuudesta voi nauttia myös kuuntelemalla. Tunto-, haju- ja makuaisti voivat korvata visuaaliset aistimukset ja näin voi löytää uusia mielihyvän kokemuksia.

Mielialan muutokset MS-tauti ja sen tuomat elämänmuutokset saattavat aiheuttaa mielialan vaihteluja ja masennusta. Masennus ja tunnetilojen vaihtelut heijastuvat herkästi seksin alueelle. Masentunut ei esimerkiksi jaksa kiinnostua seksuaalisuuteen liittyvistä asioista. Toisaalta myös seksuaalisuuteen liittyvät muutokset ja hankaluudet heijastuvat mielialaan.

Masennusta voidaan hoitaa lääkityksellä. Joskus parhaan avun saa puhumalla läheisille tai ammatti-ihmiselle, esimerkiksi lääkärille tai psykologille. Sekin on totta, ja siihen on lupa, että seksi ei aina maita.

Lievätkin kognitiiviset oireet sekä epätietoisuus niistä voivat heijastua seksuaalisuuden alueelle. Myös läheiset saattavat olla huolissaan ja hämmentyneitä sairastavan käyttäytymisestä.

Mahdollisten kognitiivisten oireiden luonteen ja laajuuden ymmärtäminen helpottaa sekä sairastunutta että kumppania. Neuropsykologilta voit saada apua ja tukea kognitiivisten oireiden ymmärtämiseen ja niiden kanssa elämiseen. Sosiaalinen kanssakäyminen saattaa vähentyä jo siitä pelosta, että vaatteissa on ylimääräisiä hajuja. Karkailu voi luoda häpeän tunteen. Mielenkiinto seksiin saattaa heiketä jo pelkästään sen vuoksi, että pelkää rakon tyhjentyvän kesken yhdynnän.

Keskustelu kumppanin ja lääkärin kanssa on tarpeen tilanteen kartoittamiseksi ja hoidon aloittamiseksi. Uroterapeutti on erikoistunut rakontoiminnan häiriöiden selvittelyyn ja antaa ohjausta hoidoissa. Useita rakon ja suolen toimintahäiriöitä pystytään hoitamaan. Fysioterapialla selvitetään lantionpohjan lihasten toimintaa. Lantionpohjan lihasharjoittelulla pyritään vaikuttamaan lihasten hallintaan, voimaan ja tuntoon. Hoidolla on merkitystä myös seksin nautittavuuteen. Omatoimisella harjoittelulla voi aktivoida lantionpohjan lihaksia.

Orgasmin, erektion ja kiihottumisen vaikeudet Erektiohäiriöitä esiintyy yli puolella MS-tautia sairastavista miehistä. Naisilla ongelmia ovat riittämätön emättimen kostuminen ja orgasmivaikeudet, joihin liittyy klitoriksen herkkyyden väheneminen tai tuntoherkkyys 20 Erektio- ja orgasmihäiriöiden hoidossa on tärkeää selvittää häiriön syy. Keskustelu kumppanin ja tarvittaessa lääkärin kanssa on tarpeen tilanteen kartoittamiseksi.

Markkinoilla on suun kautta otettavia lääkkeitä. Lääkkeitä saa vain lääkärin määräyksestä. Käytössä on myös pistoshoitoja ja virtsaputkeen laitettavia puikkoja.

Naisen kiihottumisvaikeuksiin lääkkeitä vasta kehitellään. Kun oppii tunnistamaan herkät alueensa, voi löytää uusia mielihyvän alueita ja on mahdollista kertoa toiselle mikä tuntuu hyvältä Liukastusvoiteita kannattaa käyttää limakalvojen kostuttamiseen. Yhdyntä helpottuu ja kosketusherkkyys lisääntyy. Liukastusvoiteena voi käyttää mitä tahansa hajustamatonta tai lisäaineetonta perusvoidetta tai öljyä. Vesipohjaiset liukastusvoiteet ovat parhaita vaihtoehtoja kostumisongelmiin. Niitä löytää apteekeista ja seksikaupoista.

Kannattaa miettiä omia elämäntapoja. Tupakoinnin lopettamisella, alkoholin vähentämisellä, liikkumisen lisäämisellä sekä yleiskunnon kohentamisella on myönteistävaikutusta seksuaaliseen hyvinvointiin. Stressin vähentäminen ja riittävä lepo ovat myös tärkeitä. Sukupuolinen haluttomuus Alentunutta sukupuolista halukkuutta on noin puolella MStautia sairastavista.

Lisääntynyttä halukkuuttakin saattaa esiintyä. Selvitettäessä ongelmien syitä, tulee aina ottaa huomioon elämäntilanteeseen ja parisuhteeseen liittyvät tekijät. Motivaatio, odotukset ja toiveet sekä sukupuolivietin laatu ja voimakkuus ovat kaikilla yksilöllisiä ja muuttuvat elämän myötä.

Seksuaalista haluttomuutta voivat lisätä parisuhteessa tapahtuneet muutokset, suorituspaineet ja epäonnistumisen pelko. Sairaus vaikuttaa minäkuvaan ja itseään saattaa olla vaikea nähdä enää viehättävänä ja haluttavana. Monilla lääkkeillä, esimerkiksi hormoni- ja masennuslääkkeillä, voi olla vaikutusta seksuaaliseen haluun. Lääkitykseen liittyvät asiat kannattaa aina ottaa puheeksi lääkärin kanssa ja selvittää mm.

Seksissä on tärkeää muistaa osapuolten itsenäisyys. Jokaisella tulee olla mahdollisuus myös kieltäytyä seksistä niin halutessaan. Oma keho on yksityistä omaisuutta. Seksiin pakottaminen tai painostaminen voi kariuttaa parisuhteen. Pakottamalla ei synny mielihyvää, nautinto katoaa ja läheisyys muuttuu ahdistavaksi. Kun pakko on poissa, voidaan yhdessä keskittyä aistimuksiin ja tunteisiin.

Haluttomuus voi kenelle tahansa aiheuttaa huonommuuden tunnetta, mustasukkaisuutta ja välien kiristymistä. Monesti puhuminen on paras esileikki. On harvinaista, että kumpikin haluaisi jatkuvasti saman verran, samaan tapaan ja samaan aikaan. Ihmiset ovat erilaisia myös seksuaalisen kiinnostuksen suhteen. Joitakin seksi ei yksinkertaisesti kiinnosta. Ongelma syntyy, jos kumppanin tarpeet ovat erilaiset eikä toimivaa ratkaisua löydy.

Haluttomuudesta huolimatta hellyyden ja läheisyyden merkitys on suuri. Kosketus on yksi keino kertoa rakkaudesta, tapa antaa ja saada lohdutusta ja tukea.

Aikaa olla, kiireettä tutusta toiseen, jutustella, tunnustella kenenkään häiritsemättä. On tärkeää löytää oma eroottisuutensa ja viritellä haluaan, antaa itselleen lupa kiihottua ja uskaltaa.

Parhaimmillaan rakastelu on rentoa leikkiä ilman päämäärää, antautumista omista ja kumppanin aistimuksista nauttimiseen. Tärkeää on parisuhteen sisäinen avoimuus. Moniin ongelmiin löytyy hyvä ratkaisu keskustelemalla kumppanin, ystävien tai ammattiauttajan kanssa Elämässä voi olla pitkiä aikoja, jolloin seksuaalisuus on hukassa eikä kiinnostusta löydy.

Lähtökohta seksuaalisuuden herättelemiseksi on halu muutokseen. Tämä halu pitää löytyä ennen kuin muutosta saa aikaiseksi. On hyvä pohtia, mikä omassa elämässä on tärkeää ja mistä saa tyydytystä. Itsetyydytys on normaalia, ihan tavallista ja aivan hyväksyttävää. Itsetyydytyksen avulla oppii tuntemaan kehonsa ja sen herkät alueet. Seksuaalisuus on kykyä iloita omasta itsestä. Kannattaa myös miettiä, mistä nauttii, mitkä asiat tuottavat mielihyvää.

Näitä tuntemuksia voi kokea esimerkiksi kauniilla alusasuilla, pukeutumisella, haju- ja partavesillä, väreillä, ruualla ja juomalla.

Valokuvat ja mielikuvat, tuoksut, kokemukset - kaikki itselle tärkeät asiat - tuottavat mielihyvää. Saatavana on myös eroottista kirjallisuutta, elokuvia ja musiikkia, jotka voivat antaa uusia kokemuksia seksuaalisuuteen. Ja ympärilleen kannattaa katsella. Pohdittavaksi Annatko itsellesi luvan oman kehosi elämyksiin ja omaan nautintoon? Mitkä asiat antavat sinulle hyvänolon tunnetta - mistä nautit? Esimerkiksi hieronta tuottaa nautintoa ja on hyvä keino herkistää kosketusaistia.

Hieronta on hyvä suorittaa hitain vedoin, kaarin tai pyörityksin, toinen käsi kosketuksessa toisen ihoon. Ihosta saa palautetta omiin käsiin. Hieronnassa kannattaa käyttää hyväntuoksuista voidetta tai öljyä. Se tekee kosketuksestakin erilaisen. Rentouttava hieronta tuottaa suurta nautintoa ja mielihyvää kenelle tahansa. Hieronta rentouttaa, kiihottaa, innostaa ja ilahduttaa ja voi olla eroottista. Latausta ja tuntemusta voi löytää koko kehon alueelta - varpaatkin saattavat olla hyvin herkät kosketukselle.

Pitää vain uskaltaa koskettaa ja antaa koskettaa. Liukasteet voi ottaa osaksi yhteistä leikkiä. Jos kiihottuminen tuottaa vaikeuksia, kannattaa käyttää enemmän aikaa hellyyteen ja hyväilyihin. Pohdittavaksi Onko hieronta kotioloissa sinulle tuttua? Onko hieronta sinulle rentouttava, miellyttävä kokemus?

Millaisesta kosketuksesta sinä nautit? Leikkiessä voit käyttää apuvälineitä kokeaksesi ja antaaksesi uusia tuntemuksiaja vaihtelua. Naisille on esimerkiksi olemassa hieromalaite, joka voi auttaa klitoriksen herkistämistä.

Miehille on puolestaan tekoemätin tai yhdynnän aikana käytettävä penisrengas, jolla voidaan vaikuttaa miehen erektion kestoon. Apuvälineistä saat tietoa mm. Seksivälinekaupoissa on yleensä asiantunteva ja asiallinen henkilökunta ja laajat valikoimat. Kannattaa tutustua välineisiin ja pyytää neuvoja.

Tietoa ja tuotteita löytyy myös internetistä. Pohdittavaksi Tiedätkö, miten voit halutessasi tilata tai ostaa seksin apuvälineitä? Millaiset seksin apuvälineet sinua kiinnostavat? Älä jää mahdollisten ongelmiesi kanssa yksin. Seksuaalisuuteen liittyviin ongelmiin kannattaa lähteä hakemaan apua ja keskustella avoimesti. Keskustelun aloittaminen vaatii uskallusta ja yritystä.

Muista myös, että kaikissa parisuhteissa voi olla seksiongelmia. Kaikki ei siis välttämättä johdu sairaudesta.

Ammattihenkilökunnan kanssa asioista puhuminen voi auttaa. Ongelmiin saattaa löytyä ratkaisu, jota et osannut kuvitella. Löydä seksuaalisuutesi ja nauti. Käytä mielikuvitustasi, sitä sinulta ei kukaan ota pois.

Sinua auttavat myös Perheasiain neuvottelukeskus ja Suomen Mielenterveysseura. Naisen ja Miehen maailma. Miten opin ymmärtämään toista sukupuolta. Tummavuoren kirjapaino, Keuruu Heusala K.

Otavan Kirjapaino oy, Keuruu. Otavan Kirjapaino oy, Keuruu Ilmonen T. Invalidiliiton julkaisusarja C Janouch K. Gummerus Kirjapaino oy, Jyväskylä Juvakka E. Kyvykäs mies, viagrailmiö ja potenssi. Fatiikki- monia kiusaava oire Nurmi K. Vapina MS-taudissa Ruutiainen J. FI Kysy paremmasta erektiosta lääkäriltäsi. Lisätietoa saat osoitteesta erektiovarmuus. Opas etunimi sukunimi katuosoite postinumero postitoimipaikka. Opas Matti Meikäläinen Kotikatu Helsinki. Aivoverenkiertohäiriöt ja seksuaalisuus Aivoverenkiertohäiriöt ja seksuaalisuus Lukijalle 3 Aivoverenkiertohäiriöt 4 Seksuaalisuuden monet ulottuvuudet 5 Aivoverenkiertohäiriön.

Selkä, seksuaalisuus ja seksi Työryhmä Kirjoittajat: Kosketa mua Sähköinen opas seksuaalisuudesta raskauden aikana Lukijalle Onnea, perheeseenne on tulossa vauva! Keho muuttuu raskauden myötä, joten saatat kokea epätietoisuutta raskauden tuomien muutosten. Mies ja seksuaalisuus Kun syntyy poikana on Kela-kortissa miehen henkilötunnus. Millaista on olla mies? Miehen keho eli vartalo Kehon kehittyminen miehen kehoksi alkaa, kun pojan vartalo.

Seksuaalisuuden puheeksi ottaminen - Vinkkejä ohjaajalle - Sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja Raila Manninen Etelä-Suomen Sydänpiiri Miksi ottaa seksuaalisuus puheeksi Seksuaalinen hyvinvointi on osa.

Nainen ja seksuaalisuus Kun syntyy tyttönä on Kela-kortissa naisen henkilötunnus. Millaista on olla nainen? Naisen keho Kun tytöstä tulee nainen, naiseus näkyy monella tavalla.

Seksuaalisuus ja hyvinvointi Kehonkuvan muutos Sairaus muuttaa minäkuvaa ja omaa kehokuvaa, vaikka muutos ei ole aina ulospäin näkyvä keho muuttuu hoitojen ja toimenpiteiden myötä leikkausarpi, tuntopuutokset,. Seksuaaliterveys Semppi-terveyspisteiden kehittämispäivä Omat kokemuksemme vaikuttavat sen muovautumiseen. Tampereen Kaupunkilähetys ry, Rongankotikeskus Seksuaaliterveyttä kehitysvammaisille -projekti Teksti ja kansainvälisten seksuaalioikeuksien World Association for Sexual Health, WAS Seksi Seksi on tekemistä eli toimintaa ja sen tarkoitus on tuottaa mielihyvää.

Seksi tuntuu hyvälle kehossa ja siitä voi nauttia yksin, kaksin tai monen ihmisen kanssa. Seksin halu vaihtelee eli se on. Yleinen luulo on, että syy erektiohäiriöön löytyisi korvien välistä. Tosiasiassa suurin osa erektiohäiriöistä liittyy sairauksiin tai lääkitykseen. Jatkuessaan erektiohäiriö voi toki vaikuttaa mielialaankin.

Kuka voi olla sellainen henkilö, joka täyttää seksuaalinen kaltoinkohtelijan määritelmän? Kenen vastuulla seksuaalinen kaltoinkohtelu on? Naapuri, sukulainen, tuttu, tuntematon,. Tahdolla ja taidolla Levin työnohjauspäivät Saada neuvoja kuolevan ihmisen kohtaamiseen.

Monia sairauksia osataan jo hoitaa menestyksellisesti, mutta se mitä. Masennus on sairaus Sairaus, joka voi tulla kenen tahansa kohdalle Sairaus, josta voi parantua Masennus eroaa normaalista tunteiden vaihtelusta Kannattaa. TerveysInfo MS tauti Ataksiaoireyhtymät: Seksi ja Seurustelu Sanasto Sisältö Ystävyys ja seurustelu 3 Kehonosat 4 Seksuaalisuus 6 Seksi ja itsetyydytys 8 Turvallinen seksi ja ehkäisy 10 Seksuaalinen hyväksikäyttö 12 2 Ystävyys ja seurustelu Poikakaveri.

Opas muistisairaan omaisille selkokielellä Inkeri Vyyryläinen toim. Muutosta lähellä opas dementoituneen läheiselle. Tunteita seurustelua ja muuta suhdetoimintaa Seksuaalisuus: On ominaisuus, joka on jokaisella ihmisellä syntymästä lähtien muuttuu koko elämän ajan kasvun, kehityksen sekä ikääntymisen mukana koska seksuaalisuus.

Miesten seksuaalihäiriöt ja niiden vaikutus parisuhteeseen. Tytöksi ja pojaksi kasvaminen Seksuaaliterveysopas päiväkoti-ikäisten lasten vanhemmille ja lasten kanssa työskenteleville Opinnäytetyö, Mikkelin ammattikorkeakoulu Esipuhe Olemme kaksi sosionomiopiskelijaa. Kukaan ei tiedä tarkasti, mitä tunteet oikein ovat.

Kuitenkin jokainen ihminen kokee tunteita koko ajan. Tunteet voivat olla miellyttäviä tai epämiellyttäviä ja ne muuttuvat ja vaihtuvat. Raskaus koskettaa koko kehoa, mieltä, naiseutta, mieheyttä, ihmissuhteita. Parisuhteen vaiheet Yleensä ajatellaan, että parisuhteessa on kolme vaihetta. Kun palstalla on ollut vääntöä luonne vai ulkonäkö ja kun naisilla on se vastaus että luonne ja ulkonäkö, mutta mitä ne oikein kenellekin pitävät sisällään? Eli mitä asioita luonteessa ja ulkonäössä otetatte eniten huomioon?

Eli että tyyppi on, vaikka vartalonmalliltaan hyvinkin erilainen, mitä oli mielessään ajatellut rakastavansa? Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Suhteet Sinkut Hoitajalle potkut päiväkodista seksiblokin takia Hoitajalle potkut päiväkodista seksiblokin takia Oikeaa toimintaa Eihän lasten kanssa voi työskennellä tuollainen tapaus. Tämä keskustelu on suljettu. Suomessa aletaan vihdoinkin arvostaa naisten siveellisyyttä ja jakareille alkaa koitua harmia jakotoiminnastaan. Arvostamme ehdottomasti naisten siveysvöitä Har! Ai niin, miehille on eri moraali! Suomi on edelleen sovinistinen, kaksinaismoralistien maa.

Tietysti jokainen voi itse miettiä, kuinka paljon yksityiselämäänsä haluaa jakaa yleisölle. Tuntuu, että nykynuorisolla on tarve päästä julkisuuteen keinolla millä hyvänsä. Kaikkea hyvää Melissalle valitsemallasi tiellä! En ymmärrä, et miten nuo fantasiat estävät työskentelyn lasten kanssa. Eihän se nyt niiden lasten kanssa ala seksiä harrastamaan. Kannattaa pysyä nimettömänä blokien kanssa. Suomi on suvaitsevainen ja avomielinen maa. Muualla tuo olisi jo kivitetty.

Halutaan rangaista vain miehiä satunnaisestakin seksin ostosta, mutta ei naisia ammattimaisesta seksin myynnistä. Noita naisnymfoja on paljon opettajinakin, vain harva jää kiinni touhuistaan. Ei ne kaikki jutut ole fantasiaa. Ja tottakai ajattelet noin kun kyseessä on nainen. Entä jos se olisikin mies, joka samalla innolla raportoisi seksielämäänsä ja fantasioitaan?

Kuinka paljon aikaisemmin olisi pedofiiliepäilykset alkaneet heräämään? Päivän paras uutinen Tämä osoittaa että tuollainen vapaa seksuaalisuus ja se että henkilö joka luulee että voi tehdä seksuaalisuuden saralla mitä tahansa tai että tämä on minun asiani on väärässä - se ei ole oma asia ja voi vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen, niinkuin pitääkin. Tyttö on nuori ja sai opetuksen. Ei pidä yksityiselämäänsä levitellä, ei ainakaaan käyttää itsestään nimitystä Nymfo, kuka sen rajan määrittelee.

Jokaisella on oikeus elää oma seksuaalisuutensa, mutta kannattaa pitää yksityisasiat yksityisinä. Aika typeriä miehet, jotka täällä arvailevat millaisten miesten kanssa hän on seksiä harjoittanut, ei ole teilläkään yksityiselämän raja selvillä. Jos hän hoiti työnsä hyvin, ei pitäisi olla mitään valittamista. Yhtä hyvin puutteessa elävä kärttyinen akka voi olla huono lastenhoitaja.

Hyvä seksielämä antaa energiaa myös työhön. Niin, nymfomaanihan ei saa todellista tyydytystä seksistä, siinä koko riippuvuuden ydin. Tosin nymfomaani on vanhentunut nimitys, nykyään puhutaan hyperseksuaalisuudesta. Mutta mehän emme tiedä, onko Melissa Mäntylä oikeasti tästä häiriöstä kärsivä vai ei. Ei lasten seuraan Terve ihminen ei kirjoittele omista asioistaan kaikkien ihmisten tietoon.

Sellaiset todellisuudentajunsa menettäneet eivät kuulu kasvatustyöhön. Muutoin se on kunkin ihan oma asiansa onko joku lutka tai jotain muuta. Kerranki joku uskaltaa kertoa nautintonsa, mistä toiset uskaltaa vain viltin alla yksin haaveilla. Niistäkin moni, joka on päättämässä päiväkotiasioista, hiipii illanpäälle ilotaloon ja seuraavana aamuna taas siveänä moittimassa toisia. Ihmisten yksityisyys elämä on vain heille itselleen eikä työnantajien pitäisi edes ottaa sitä huomioon. Tytterö on vasta 20 v.

Lienee tyttö niin somettunut vrt. D , ettei todellakaan tajua, ettei itsestään parane kertoa julkisesti yhtään mitään muuta, kuin se mitä pakko on kertoa. Ihmetyttää tuon yhden urvelon kommentti, että tämä on päivän paras uutinen??? Sairas kommentti sairaasta mielestä. Puhtaat jauhot pussi Niin minäkin olen kasvatustyössä. Enkä kerskaile ollenkaan seksielämälläni vaikka Jyrki kaikkensa tekee tuottaakseen minulle tyydytyksen.

Nymphomaani ei sovi lastenkasvatustyöhön se on vissi! Nutturani kiristää kovin ja myös alapääni: Terve ihminen kykenee kertomaan omista asioistaan. Sairaita ovat saarnaajat ja ne jotka yrittää pakottaa ihmisiä olemaan samanlaisia. Saarnaajat kuolee aikanaan pois ja nuoret tuo omia arvojaan tilalle.

Olen itsekin joutunut kuuntelemaan uskonnollista aivopesua lapsena ja sehyväksyttiin silloin mutta tuskin enää nykyaikana. Minä kyllä ennemminkin Vanhempainillat saivat nyt toisen merkityksen kun tämä opettaja kyseessä. Kyseessä on lastenhoitaja eli tarhatäti eikä mikään opettaja. Sopivatko ne orgioihin osallistuvat isukit sitten ollenkaan lastenkasvattajiksi, vai pitäisikö heidän lapset huostaanottaa????

Eivät hipit käytä sätkäkonetta. He rullaavat sätkänsä käsin. Netistä tuttu tyttö joka aiheuttaa ristiriitaisia fiiliksiä.

Ja kuinka hän ei voi käsittää miksi perusnaisen modus operandi on olla sellainen sekava pihtaaja ja keplottelija. Ja sitten toisaalta hän on myös tuollainen eltistinen seksiblogia ylläpitävä friikki.

Miehethän niitä ristiriitaisia ovat kun haluavat koskemattoman siveyden sipulin joka suhteeseen päästyään muuttuu makkarissa hurjastelevaksi, estoisuudesta ikinä kuulemattomaksi, koti vampiksi. Eikö olisi kiva joskus saada sinunkin? Minulla ei ole tuollaisia ristiriitaisia haaveita. Mikäli saisin neitsyen, kestäisin kyllä sen jos hän olisi kiihkoton lahna sängyssä. Pointtihan tässä on se että suurista puheista huolimatta en ole saanut tuolta Melissaltakaan, joten tuo hänen tokaisunsa on enemmän kuriositeetti kuin mikään.

Meidän oli tarkoitus tavata, mutta impulsiivinen tyyppi kun on, niin sekin jäi vain heiton asteelle. Tapahtui noiden potkujen aikaan muuten, kuulin niistä silloin tuoreeltaan. Mutta eipä sillä että kokisin menettäneeni mitään. Kuten kirjoitin ylempänä, edelleen olisi toiveissa mieluummin vaikka se lahna neitsyt, kuin joku tuollainen friikki.

Tiesitkö potkujen syyn jo silloin? Kuten sanoin jo aiemmin, kyseessä oli tuttu tapaus. M enfp älä vaadi toiselta sitä, mitä et itse ole. Turha mankua neitysttä kun itse on siemenliko jo´ka valuttaa nesteitään minne sattuu ja kenen kanssa vaan! Joko mies ja nainen kumpikin eka kertaa toistensa kanssa tai sitten kummallakin oikeus kokeilla muitakin! Jätetty neitsyt vaimo, mutta ei silti "Melissaksi" muuttunut!

Olin neitsyt, kun menin avioliittoon mieheni kanssa, mutta ainakaan "alkuopetuksen" jälkeen en ollut mikään "lahna", koski seksihän on upeaa ja kuuluu kaikille, mutta ei saman ihmisen tarvitse jakaa itseään sinne sun tänne. Avioliittoa kesti kauan ja lapsia syntyi, mutta elämässäni oli edelleen vain tämä yksi mies, en tuntenut mitään tarvettakaan päästä "kokeilemaan" muitakin miehiä. Miehelleni en sitten kuitenkaan "riittänyt", vaikka seksistä en kieltäytynyt koskaan, en potenut "päänsärkyjä"!

Hän löysi työpaikaltaan eronneen, "temput" taitavan naisen ja tämä "entinen neitsytvaimo" ja lapset saivat jäädä. Neitsyellä ei ollut kokemusta muista "opettajista" kuin oma miehensä ja taisi sitten olla huono opettaja, kun näin hyvästä ja innokkaasta "opetettavasta" ei kyennyt saamaan aikaan parempaa tulosta!

Ei minusta jätettynäkään tullut tuota "Melissaa", mutta kun sitten joskus kuolen, niin en nyt kuitenkaan kuole yhden miehen naisena, vaikka siihenkin olisin ollut kyllä valmis, jos olisin saanut tuon yhden pitää. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Harmi että nämä "palstanostot" tuovat paikalle aina myös porukkaa joilla ei ole mitään käsitystä palstalla käytetyistä termeistä, saatika tuttujen kirjoittajien taustoista Siinähän harmittelet, yleinen palsta.

Miks pitäis jotain termejä tietääkään, tässä ketjussa puhutaan potkut saaneesta tytöstä, ei sun surkeasta treffielämästä. Minä tein uskollisesti kaukana neitsyestä olleelle vaimolleni kaksi lasta kuten hän toivoi, tytön ja pojan. Vaimo innostui kuitenkin naispuolisen ystävättärensä molemmat lastentarhanopettajia houkuttelemana avioliiton ulkopuolisiin seksi-kontakteihin, ja lopulta hylkäsi minut.

En minäkään kieltäytynyt koskaan seksistä, ja tiedän varmasti että hän sai myös joka kerta. Naisella on vain meidän yhteiskunnassamme olikeus rikkoa toimiva perhe, viedä isä lapsilta ja lapset isältä aivan millä verukkeella tahansa. Pyritkö syyllistämään "jätettyä vaimoa", ja vihjailemaan, että tavalla tai toisella hänkin loppujen lopuksi on se perheensärkijä?

Yleinen palsta, jolla voi kommentoida joko aloitusta tai jotain sitä seurannutta kommenttia. Olisi fiksua jos kommentti liittyisi jotenkin siihen aiheeseen johon vastaa. Lasten kanssa työskentelevien tausta on aina selvitettävä ainakin mahdollisten rikosten osalta, mutta lienisi paikallaan selvittää myöskin seksuaaliasioiden osalta että minkälaista elämää elää ja mikä on henkilön sukupuolimoraali. Onko blokeja seksisivustoilla, seksikuvia netissä Tämä kaikki kertoo henkilöstä aika paljon.

Kyllä sukupuolimoraali on jokaisen henkilökohtainen asia, mitenkähän sinä sen mittaisit? Netissä roikkuu lukemattomia miehiä, jotka hakevat sivusuhdetta ja kuulemma maksullinen nainen ei käy. Ei työnantajalla ole oikeútta tutkia yksityiselämää. Sitten olisi hyvä pitää se yksityiselämä yksityisenä eikä levitellä netissä.

Oma vika ja ihan oikein, että laitettiin ulos. Itsehän se pervolla ja sopimattomalla tavalla paljasti yksityisasioitaan. Kyllä minäkin tuollaisia kännispäiten voisin joskus tuupata, muttei se silti itsensäpaljastavine tapoineen kelpaisi lasteni maailmankuvaa muokkaamaan- ihan kuin muka olisi ok julkaista asioitaan kaikkien töllisteltäviksi netissä.

Ei se mitään kaksinaismoraalia ole, ääliö. Miksi et ryhtyisi hoitamaan lastasi itse? Ko,typsyhän opiskelee nykyään papiksi. Tuo ei ole totta vaan valhetta. Ei pääse papiksi ikinä tuolla löysäperseisellä moraalillaan.

Jeesuskin armahti syntisen naisen Joo, syntiset armahdetaan, jos pyytävät anteeksiantoa ja katuvat tekojaan. Raamatussa kielletään esiaviollinen seksi sekä aviorikos, eli ne ovat syntejä, joita pitää katua. Ei Melissalle tuolla menolla Taivaan portit aukea. Tokihan sitten kuolinvuoteella voi katua, mutta kyllä sen silloinkin pitää aitoa olla.

Jeesus sanoi syntiselle naiselle: Sinä ja papisto sensijaan sanotte: Siinä on sinun ja Jeesuksen ero. Siinä todellinen vielä juoksujaan juokseva nainen. Suomesta tuttu tuo tyttö. Haiskahtaa laittomalta irtisanomiselta, korvauksia hakemaan.

Ja valittanut äiti terapiaan, tasapainoton tapaus. Olisi vain vetänyt jutun oikeuteen. Sitotumaan vaan ei suostu. Odotan mielenkiinnolla Hahmiksen kommenttia asiaan liittyen. Onko kukaan käynyt Ai niin, eihät ätämit käy painamassa ketään. Edes sellaista, jolta saisi helposti. Tuo nainen on Irtisanominen lienee täysin laiton, joten Melissa saanee hyvät korvaukset. Tuskin jos se julkijuopottelee tuolla pieni lapsi nyt sentään sen tajuaa.

Joo no itse vaan en oikein usko, etteikö monenlaisilla "melissoilla" olisi sellainen, niinsanotusti, "kipurahojen kärkkyminen" ja euronkuvat silmissään jo siinä vaiheessa, jos alkavat pitää "seksiblogeja", mutta koska epäilen koko aloitusta feikiksi ja kiusaamiseksi ja tekaistuksi, en pahoittele en melissoita enkä mitään muutakaan.

Kävin tosiaan Iltasanomien sivulla eilen, ja sieltä en löytänyt tuollaista "uutista", eli tää moraaliton Suomi24 todennäköisesti valehtelee viattomile lukijoille jälleen kerran Tietysti en itsekään, jos mulla olisi lapsia, haluaisi mitään julkisuustyrkkyä tai huijaria lasteni hoitajaksi ja ihan todella minusta esim.

Hädintuskin lukiohan on siinä iässä vasta käytynä Täysi- ikäisyyden rajaa voisi, ylipäätäänkin, nostaa tietysti vaikkapa vuoteen. Yllättävän moni lienee aika kypsymätön vielä vuotiaanakin. Jos joku jotakin vuotiasta "melissaa" kiusaa, niin varmaan ihan sen oman sosiaalisen elämänpiirinsä hänen tuntemat, eivät tuntemattomat.

Ylipäätäänin kiusaaminen on sellainen ilmiö, että jollakin tavalla kiusaajat yleensä ainakin tietävät kiusaamansa, nyky- nettiaikana. ATM number n Hän vaikuttaa kirjoitustensa perusteella ihanalta nuorelta naiselta. Kirjoitin kerran hänelle "fanikirjeenkin". Ei mitään limaista vihjailua tai ehdottelua kuin vilpitön ihailun osoitus. En saanut kylläkään vastausta. Saa varmaan paljon kaikenlaista postia eikä varmaan kaikille ehtisikään vastailemaan.

Ikävää vain, että hänenlaisiaan on naisissa todella vähän. Jos olisi enemmän, olisi ATM: Miksi tyytyä vain täysi-ikäiseen naiseen? Olisikin jo vähän toisen tason juttu. Niin no vanhemmat maksavat sen päiväkodin palveluista. Kun alkaa kirjoittaamaan niin pitää ymmärtää syyt ja seuraukset, ei ole väliä mitä kirjoitat parempi on nykypäivänä olla kirjoittamatta. Tottahan saa kirjoittaa, mutta sitten käy näin.

Mutta jos itse pyörittäisin tuollaista eläintarhaa, niin pakkohan tuo olisi erottaa enne kuin palkanmaksajat eli vanhemmat lähtevät litomaan. Ei se voi olla noin vaikeaa tajuta! Jos minulla on A kahvila ja siellä nuori sanotaan nyt B nainen myyjänä.. Kannattaisi pitää ihan omana tietonasi, ettei bisnekset kärsi. Se, että kusee kahvilassa kahvipannuun aamuisin ei millään lailla mielestäsi eroa siitä, että lastenhoitaja harjoittaa vapaata seksiä vapaa-ajallaan?

Niin kauan kuin hoitaa työtehtävänsä asiallisesti, ei mitään laillisesti oikeutettua syytä ole irtisanomiselle! Varsinkaan kun irtoseksin harrastaminen täysi-ikäisten välillä ei ole minkään valtakunnan rikos! Ehdin jo ihmetellä, mikä piru on seksiblokki ja kenen seksin saamisen se hoitsu oli blokannut, päiväkodin johtajanko ehkä. Kylla mun poikaa sais hoitaa, ja mua kanssa. Paremmin tienaisi oikeana huorana. Mutta kun se Se on ehdottanut, että seksiä pitäisi antaa saamattomille henkilöille hyväntekeväisyytenä.

Kaikki seksiblokit kiellettävä ja seksin oltava avointa. En tajua lainkaan logiikkaa irtisanomisessa. Mitä täysikäisen seksielämällä, jota harjoittaa toisten täysikäisten kanssa ja josta kertoo blogissaan lukijoille, jotka eivät varmasti ole päiväkotilapsia, on tekemistä päiväkotityön kanssa?? Missä laissa irtosuhteet on tuomittu moraalittomiksi? Entä mistä lähtien päiväkotiapulaisen vastuulla on ollut moraalikasvatus? Entä miten vapaa-ajan moraali liittyy työhön?

Kai kollegansa olisivat havainneet, jos opettaa lapsia nussimaan kaikkien kanssa? Jos syynä olikin juominen, niin siitä pitää antaa ensin varoitus ja hoitoonohjaus. Näin siis lain mukaan, ei ole kyse mielipideasiasta. Vaikka humalainen nuorisoporukka oman oven edessä. Kaikki aikuiset lasten ympärillä osallistuvat, enemmän tai vähemmän tahtomattaankin, lasten moraalin kasvatukseen. Seepra ei pääse raidoistaan. Ahdasmielisiä ja tekopyhäisiä ihmisiä Ei kännissä työtä Minäkin heitin kiviä enne kuin luin tuon Vieläkin ihminen saa mielstäni kirjoittaa elämästään ihan mitä haluaa toki miten hän sen kirjoittaa kun hän oli sellaisessa työssä, kuin oli tulee roti vastaan.

Asiat voi ilmaista myös kauniisti ilman, että niitä pitääkirjoittaa rekkalesbon sormilla. Jos tuollainen ulostus on pakko tehdä, niin tehdään se edes kaunokirjalliseen muottoon.. Jos lapseni olis 16 ja nainen alle kg niin siitä vaan jos kumista pitää huolen. Minun mielestäni tuo ei ollut oikeudenmukainen päätös. Koska; -lapset eivät käytä nettiä -jos käyttävät, aikuisten asia on valvoa sitä -jos alle vuotias haluaa lukea intiimiä aineistoa sisältävää blogia niin blogi voidaan suojata joko jotain erityistä rekisteröintiä vaatimalla tai ainakin lukijan pitää väittää olevansa 18 täyttänyt.

Pikkulapset eivät toki osaa edes lukea vaikka haluaisivatkin. Ihmisillä on oikeus muuhunkin rooliin kuin työnantajan orjana elämiseen ja vapaa-ajan määrittelemiseen sen identiteetin kautta.

Osittain samaa mieltä siitä, että kova rangaistus, kun lapset eivät lue niitä blogeja. Esimerkiksi vaarallisempaa lapselle on osallistuminen pelaajana tai katsojana jääkiekkoon, jossa on suora yhteys väkivaltaan, tappeluihin, säännöistä piittaamattomuuteen ja nyt vielä uutena asiana huumeisiin. Lapsesi tuskin kyseenalaistaisivat asiaa ellet ole aivopessyt heitä samanlaiseksi sinä. Vanhempien on sitä odotellessa kyseenalaistettava lastensa puolesta, mieluummin ylihuolehtien kuin välttävästi.

Mielestäni tuossa tapauksessa olisi kannattanut miettiä hiukan ja kirjoittaa blogia vaikka mieluummin salanimellä eikä omalla nimellään niin ei olisi syntynyt vaikeuksia. En tiedä kertoiko kysyseinen nainen blogissaan jokaisesta miehestä erikseen kenen kanssa harrasti seksiä, mutta mielestäni on typerää netissä kertoa julkisesti omille kasvoillaan seksielämästään. Miksi siitä pitää tehdä iso numero? Minulla on oikeus liittää nimeni laillisiin minua koskeviin asioihin ja mielipiteisiin, ja tämän takaa sananvapauslaki.

Ongelma ovat ne ihmiset jotka syrjivät tuon takia minua jos syrjivät - ja silloin se syrjintä on se mihin pitää puuttua eikä kehoittaa oikeuksiaan toteuttavia kansalaisia "toimimaan salassa".

Nyt vaan vastuulliset nostetaan seinälle ja heidät laitetaan ruotuun ja erotetaan työaika siitä mitä ihminen tekee vapaalla jos se vapaalla tekeminen on lain ja kohtuuden puitteissa. Vika on syrjivissä osapuolissa eikä siinä jota syrjitään. Jos on syytä olettaa, että henkilö mm: Ei tossa kannata selitellä.

Jos ne maksavat asiakkaat kokevat jonkun henkilökunnasta asiattomaksi ja sopimattomaksi, ei ole juuri muuta vaihtoehtoa kuin siirtää hänet toisiin tehtäviin tai erottaa. Sananvapaudella ratsastajat voisivat ihan aikuisten oikeasti ottaa sen huomioon. Vapauteen kuuluu aina myös vastuu, myös sananvapauteen. Itse ne seuraukset jokaien joutuu kantamaan. Turha sitä on itkeä jälkeenpäin. Ehh mitenhän seksin harrastaminen vaikuttaa kykyyn toimia tuossa virassa.

Kommenteissa on aika hyvä heitto: Törkeää irtisanoa seksikäyttäytymisen perusteella. Mitä järkeä on pihtaamisessa ja tekopyhyydess?. Seksi on kiva ja luonnollinen asia ja siitä pitää nauttia, jokainen tavallaan kunhan aiheuta vahinkoa muille.

Tälläisen Naisen haluaisin tyttöystäväksi ja lasteni äidiksi. EI minulla olisi mitään sitä vastaan että hänellä olisi mitakin miehiä. Mitä järkeä on pihtaamisessa ja tekopyhyydessä? Seksi on kiva ja luonnollinen asia ja siitä pitää nauttia, jokainen tavallaan kunhan ei aiheuta vahinkoa muille. Ei minulla olisi mitään sitä vastaan että hänellä olisi mitakin miehiä. Lue sinäkin ensin se ,ja mieti sitten vasta miksi hänet irtisanottiin.

Pikkuvaimot ovat pelästyneet kun käy ilmi että jollakulla naisella on seksielämä, ja sitten pikkuvaimot käyvät joukolla kimppuun. Kysymys työn kannalta on se että onko Mäntylä laiminlyönyt töitään tai aiheuttanut vaaraa lapsille?

Perustuslain vastaista syrjintää ja tuon naisen kannattaisi viedä asia käräjille. Lueppanyt ensin se blogi ihan vaikka muutaman tunnin käytät siihen. Ehkä ne potkut eivät tulleet tuosta seksi osiosta. Ja toiseksi perustuslaki ei pelasta siltä mitä viraomaisen käyttäytymisestä on säädetty ja virkahan hänellä oli.

Vaikka ei olisi ollut virkaa niin siitä huolimatta mm. Tiedät hyvin, että et voi vapaa aikanasi esim. Sama juttu jos kiipeät alasti mannerheimin ratsastajapatsaalle foliohattu päässä ja olet töissä raksalla, niin voit olla aika varma, että et ole maanataina.

Ei päivkotiapulaisella ole virkaa, tuskni tytöllä edes mitänä koulutusta on. Eli ei saa ikinä edes vakinaista tointa. Ei vaikka ei olisi edes seksihullu. Kukaan kunnon vanhempi ei tuohon päiväkotiin lapsiaan vie hoidettaviksi jos saa tietää että tuollainen maineenpilaaja työskentelee siellä. Jotain rajoja sentään ja hyvä että mimmi oli niin tyhmä että paljasti puuhansa. Siinä vasta aikuismaista käytöstä.

Suorastaan purskahdin ääneen nauramaan kun luin jutun. Tuossa iässä nyt tuskin vielä on mikään nymfomaani, eiköhän tuo seksuaalisuusasia hänen kohdallaan ole vielä sellaista lapsellista seikkailunhalua ja kokemusten keräämistä. Tuossa iässä tuo tuntuu hienolta, parinkymmenen vuoden päästä perheenäidin roolissa häpeää "munahaukkarooliaan".

Mutta - tällaisiakin juttuja tarvitaan, että meillä lukijoilla pysyy nauruhermot ja poskilihakset kunnossa, kiitokset vaan Ilta-Sanomille. Toivottavasti nainen nostaa syytteen ja saa kunnon korvaukset. Ihmisen seksielämä ei saisi olla peruste irtisanomiselle.

Niin kauan, kun ei tee mitään rikollista, siis. Moraali on täysin suhteellista. MIkä on minusta okei, ei toisien mielestä ole sopivaa ja toisinpäin. Siksi "moraaliton" käytös ei vaan ole mikään peruste lopettaa työsuhdetta. Mieluummin antaisin tämän avoimesti seksiin ja seksuaalisuuteen suhtautuvan, asioistaan reilusti kertovan nuoren naisen opettaa lapsiani kuin jonkun estyneen ja kaksinaismoralistisen, kieroutuneen uskovaisen.

On toki hieman harkitsematonta laittaa yksityisasioita nettiin. Nykymaailma on vielä täynnä tuomitsemaan valmiita idiootteja. Kuten tässäkin tapauksessa huomattiin.

Lue nyt se blogi ensin! Ne potkut ny välttämättä mistään seksistä tulleet.. Onko sellainen ihminen oikea työskentelemään lasten kanssa? Lapset, kun ovat riippuvaisia ja heikkoja. En nyt kaikkia lukenut, mutta luin pari tekstiä ja silmäilin tusinan muita randomina läpi.

Vilkas seksielämä, kokeilunhaluinen, ilmaisee itseään hyvin verbaalisesti, kirjoitustyyli mutkaton ja kaunistelematon, sanavarasto ei kovin kehittynyt. Ei mitään kauhean kiinnostavaa luettavaa.

Tykkään toisenlaisesta eroottisesti kirjallisuudesta: Jos työnsä hoitaa moitteettomasti, eikä ole syyllistynyt rikoksiin, niin ei minua tuollainen haittaa. Viitsitkö kertoa, miksi sinusta hän ei sovi lasten kanssa työskentelyyn? Et tiedä työelämästä mitään. Ei epäpätevää oteta vakinaiseen toimeen ja irtisanominen on laillinen koska on ilmeisesti olluty määräaikainen työläinen.

Mistä syystä pitäisi korvauista saada? Lisäksi häiriintyneen moraalin omaava voi tiedostamattaankin ohjelmoida pikkulapsia omien näkemystensä suuntaan. Seksiblogin kirjoittaminen ei tarkoita, että on "koko ajan seksi mielessä". Yhtä hyvin voisit sanoa, että seksiä harrastaneilla on aina seksi mielessä, eivätkä he siksi voi työskennellä tietyillä aloilla.

Miten joku voi olla noin tyhmä?! Etkä ole edes mitenkään harvinainen tapaus. D tyhmät siveelliset yrittivät senkin huvin estää Joku siveyden sipuli on kokenut asiakseen käräyttää ihmisen jolla on vireä ja onnellinen seksielämä. Koska mieltymykset eivät ole kohdistuneet lapsiin, työn laadussa ei ole huomauttamista ja seksiasiat eivät näy työpaikalla, en näe perustetta irtisanomiselle.

Melissa ehkä korvaa laadun määrällä. Aivan oikein, että sai potkut. Näitä pikkupilluja riittää ja vielä lasten kanssa työskentelyä. Voihan levittää lapsiin esimerkiksi kaikenlaisia tauteja. Kun usein vaihtaa kumppania. Nykyään leviää helposti erilaiset taudit. Seurataanhan kaikenlaista muutakin niin miksei jos ihminen on seksihurjastelija.

Sama koskee näitä kiimaisia politiikkoja, jotka työaikanaan lähettää viestejä ja ehdotuksia. Onko näistä seksiasioista jo tullut niin huumaavia, että työkin pitää käyttää niihin. Istua netissä ja levitellä alastonkuvia työaikana tai camerassa esitellä itseään.

Työantajat valvomaan omia työntekijöitään missä ne viettävät aikaansa työssä. Onhan näitä johdon sihteereitä aina valittu ulkomuodon perusteella ja olleetkin sitten johtajien rakastajia. Uskon, että vastuullisempiakin löytyy, jotka tekevät työtä eikä käytä työaikaa itsensä kauppaamiseen eri viestintävälineissä. Kenellä tahansa seksiä harrastaneella voi olla seksitauti. Mistä muuten tiedät, että vaikutti työhön? Lapset eivät tarvitse yhtään sinnepäin viittaavaakaan hoitajaa.

Kyllä hänellä on väärä ala. Tästä ollaan taas kahta mieltä. P Ensi viikolla pitää keksiä joku aivoton rutiinihomma tähän rinnalle, tai nakittaa joku muu tekemään tätä Tämä tyttö vaikuttaa lähinnä tinttailevalta teinipissikseltä kuin miltään fiksulta ja kypsältä aikuiselta. Onhan hän jo myöntänyt että haluaa kohauttaa ja saada huomiota. Tuo hänen käyttäytymisensä on ihan tavallisen teinarin käytöstä ainoa ero että sanoo ääneen asiat ja vielä julkisesti , tuossa iässä.

Itsekkin olin saman tyylinen tuossa iässä.. Ainut ero meissä oli se että minulla todella oli sitä moraalia enkä antanut kaikille. Hurja väite myös tältä sekaisin olevalta pikkutytöltä oli se, että rakkaus ja seksi on muka sama asia: D No ei se nyt ihan niin mene.

Kaikkia ei voi rakastaa. Minä rakastan miestäni ja meidän seksielämä on tyydyttävää, ei valittamista. En silti siitäkään jaa tietoa eteenpäin ja kehuskele kaikille.

Kun on tyytyväinen elämäänsä ei tunne tarvetta siitä kerskua vaan olla ihan rauhassa. Hassua on myös tuon ikäisen tytön väittää tietävänsä kaiken seksuaalisuudesta ja naisen orgasmien vähyydestä: D Mutta niinhän kaikki teinarit tuon ikäisenä luulee tietävänsä kaiken: Kun tulee ikää lisää niin huomaa ettei tiennytkään yhtään mitään mistään: Seksi ja rakkaus on sinusta sama asia. Eli nait omia lapsiasikin kun heitä rakastat?

Että poikasi vaan vetää sinua perseeseen kun rakastat häntä niin paljon ja lipität isäsi penistä kun rakastat häntäkin valtavasti? Onko sinulla vaikeuksia erottaa tunteita ja tekoja toisistaan? Sinä et pane lapsiasi vaikka rakastat heitä.

Sinä panet miestäsi koska rakastat häntä. Prostituoitu ei rakasta asiakkaitaan vaikka rakastelee heidän kanssaan. Sinäkään et sormet pimpissä rakasta fantasioittesi naapurin komeaa lihaksikasta miestä, vaikka olet viimeiset vuodet saanut orgasmeja häntä ajatellen.

Ei mikään ihme että suomalaiset ovat näin ulalla olevaa ja junttia kansaa kun ei tekoja ja tunteita osata erottaa toisistaan. Wautsi mitä älyä Nyt kaikki etsimään vikoja toisista ihmisistä oikein urakalla ja löytämään syy, miksi joku on irtisanottava milläkin perusteella. Mitä tulee Melissaan, ainakin hän on rehellinen sekä itselleen että muille. Tuohon rehellisyyteen ei tännekään kirjoittelevista superluokan ihmistuntijoista ja asiantuntijoista ja korkeamman sivistystason älyköistä pysty alle prosenttikaan, joten se siitä.

Se, että onko kuka soveltuva mihinkin työhön ja toimeen, siihen en kommentoi. Jokainen ajatelkoon sitä omilla aivoillaan jos ja kun siihen ehkä kykenee. Mielenkiintoista on se, että mielipiteiden takia syrjitään ja siksi mitä tekee, OMALLA ajallaan, vahingoittamatta muita. Kaikille kirjailijoille potkut työstään ja vankilatuomio, koska omilla kirjoituksillaan saattavat provosoida jonkun tekstejä lukevan tekemään hirmutöitä.

Linnaan vaan kaikki joita ei voi valvoa Nämä saivat sen tietoonsa muuta kautta. D No näköjään kuuluu kun neiti on sitä ihan omasta halusta levittämässä netissä ;. Nymfomania ei ole rikos, eikä sinkkunaisen seksielämä ole rikos. Seksistä nettiin kirjoittaminen ei ole rikos. Jos nainen ei ole työssään tehnyt mitään väärin, ei päiväkodilla tai millään muullakaan instanssilla ole oikeutta erottaa häntä vain yksityiselämään kuuluvan asian takia.

Jos työpaikalla ei etukäteen tehty selväksi, että työntekijän pitää olla vapaa-aikanaankin ylisiveä niin käytökseltään kuin puheidensakin osalta, niin ei silloin ole mitään perusteita irtisanomiselle. Tämä on vain tätä typerää hurskastelua, ihan niin kuin nymfomania muka tarttuisi naisesta lapsiin. Päiväkodin hoitajatkin ovat ihmisiä, joilla on oikeus vapaa-aikanaan elää niin kuin tykkäävät. Työn kannalta väliä on vain sillä, miten ihminen käyttäytyy työpaikallaan. Joka muuta väittää, on vain typerä moralisti, jolla ei ole parempaa ajavietettä kuin muiden ihmisten kyttääminen.

Kyllä saat omassa makuuhuoneessasi touhuta, kunhan pidät asiat omana tietonasi. Koko Suomen kansan ei tarvitse seksielämäsi likaisia yksityiskohtia kuulla.

Työntekijä ei saa vahingoittaa työnantajan mainetta vapaallakaan. Jos joku niin haluaa tehdä, sekin on myös täysin sallittua ja hyväksyttävää. Blogin lukeminen on vapaaehtoista. Tuo on täysin väärä käsitys ja epäilemättä syntynyt siitä kuinka viime aikoina on toisteltu että henkilö on vastuussa nimettömänäkin kirjoitetuista nettiteksteistä. Meillä on laissa säädetty julkisuudesta, niin että julkisessa ja luottamuksellisessa virassa toimivat esim kansanedustajat, poliitikot, virkamiehet jne sekä palkkansa julkisuudesta saavat filmitähdet, muusikot jne.

Kaikki muut henkilöt ovat yksityishenkilöitä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että julkkiksen yksityiselämästä saa kaivaa laillisia keinoja käyttäen kaikenlaista mutta julkkiksen julkisuus ei koske esimerkiksi julkkiksen lapsia, sukua, puolisoa tms. Yksityisihmisen elämästä et saa kaivaa mitään ja yksityisihmisen mielipiteet, teot ja ajatukset eivät edusta ketään muuta kuin yksityishenkilöä itseään.

Blogisti voi olla julkkis tai yksityishenkilö. Vaikka yksityishenkilöblogisti kirjoittaisi elämästään ihan kaiken nettiin muiden luettavaksi, hän ei muutu julkkikseksi. Hänen elämästään ei siis saa paljastaa mitään ylimääräistä, siinäkään tapauksessa että hän on kertonut kaiken elämästään, ajatuksistaan tai mielipiteistään. Et siis saa julkaista esimekriksi hänen nimeään tai muutakaan hänen asiaansa tänne, vaikka ne löytyisivät blogista helposti.

Eikä nuo blogiin kirjatut asiat saa vaikuttaa kirjoittajan työnsaantiin tai työssäpysymiseen. Yksinkertaisena esimerkkinä et saa edes puhelinluettelosta ottaa nimeä ja puhelinnumeroa ja lähettää sitä kommentiksi tänne. Et saa myöskään kopioida sitä täältä ja lähettää eteenpäin vaikka henkilö itse olisi ne tänne lähettänyt!

Finlexistä löytyy lait näille asioille ellet minua usko. Tuo koskee ainoastaan julkkiksia, joista tuolla aikaisemmin jo kerroin. Eli asia ei riipu työnantajasta, vaan työstä! Lastenhoitajat, opettajat, kerhovetäjät, sairaanhoitajat jne. Rivityöntekijä ei edusta työpaikkaansa kuin sopimuksessa määritettynä työaikana tai työasuaan käyttäessään. Työajan ulkopuolella mielipiteiden esittäminen ei tahraa työnantajan tai työpaikan mainetta, elleivät ne liity kiinteästi keskusteltavaan aiheeseen.

Tässä tapauksessa se olisi voinut tapahtua esimerkiksi siten että hän olisi kertonut harrastaneensa seksiä työpaikallaan, tai kertonut työnantajastaan jotakin, tai haukkunut työpaikkansa pystyyn. Pervoilut eivät ole rikoksia. Voin antaa esimerkin siitä mitä tarkoitan: Voisin veikata, että monet viattomat miehet lukee netistä kaikenmaailman ällöttävien akkojen julkisuushakuisia seksiaiheisia huomionhaku- tyrkytysjuttuja tms. Köyhimmät usein hakevat sitä mania sieltä, mistä sitä helpoimmin luulevat saavansa, mutta kunnianloukkausjutuista syntyvien oikeudenkäyntien toivoisi Suomessa jäävän vähäiseksi.

Jos muka pitää paikkansa, että on muka olemassa joku tollanen "melissa", niin rehtipä nainen osoittaa rotinsa sillä,että ei vaadi senttiäkään korvauksia, eikä valehtele. Niin minä ainakin toimisin, jos olisin niin idiootti en ole, enkä koskaan pystyisi olemaan , että oman elämäni seksikokemuksista olisin mennyt nettiin huomiota hakemaan.

Sairaita ihmisiä on tosin paljon: Rikkonaisia ihmisiä on kaiketi paljon. Jokaisella on oma elämänsä työn ulkopuolella. Tuskin hän sitä blogiaan työaikana piti? Ja voihan olla että hän haluaa rikkoa vähän rajoja "keksimällä" asioita..

Mutta tämän huoran seksielämä ei ollut kovin yksityistä. Netiissa piti kymmenien miesten painamaa pillua esitellä ja omalla naamalla tietty. Totta kai siinä päiväkodin kin maine menee. Äijä menilaukomaan mielipiteitään työelämän ulkopuolella, mutta sillai että hänet voitiin tunnistaa jaa liittää työnantajaan. En usko että on totta. Monihan on julkisuudenkipeäkin ja mikä voisi olla hyvä keino saada julkisuutta? Nuorten ammattihaavekin on nykyisin Julkkis. Miten vanha tämä tyttö olikaan?

Taitaa olla keksitty juttu. En lue tuollaisia blogeja mutta mainitsiko hän siis blogeissaan työpaikkansa nimeltä? Omalla nimellä ja naamalla esiintyi. Ei sitä työpaikkaa tarvitse erikseen mainita, että voi sen mainetta tahria. Pienten lapsosten isit surevat nuoren viriilin tarhatädin menetystä varmaan pitkään, mutta lasten äidit eivät enää koe häntä uhaksi.

Vastaisuudessa tulee taas toraa siitä, kumpi vie tai kumpi hakee lapsen kun tarhareissusta on kyse. Ei hänkään mitään lakia rikkonut. Mutta kun työnantajan maineen tahraaminen riittää irtisanomisperusteeksi. Se, että vanhemmat eivät kokeneet päiväkotia turvalliseksi kasvuympäristöksi lapsilleen kertoo jo siitä, että päiväkodin maine oli tahrattu.

Audimies Esko Kiesi oli haastattelussa nimenomaan työnantajansa edustajana, ei yksityishenkilönä. Jos hän olisi kirjoittanut nuo lausahduksensa henkilökohtaiseen blogiinsa, asiassa ei olisi ollut mitään ongelmaa. Jo on kumma, jos seksistä puhuminen tahraa maineen. Seksihän on ihan luonnollista. Itse asiassa luin tuota, ja ihan oikein oli. En yleensäkään ymmärrä tuollaisten ajatusmaailmaa, miksi oma seksielämä kaikkine addikteineen pitää tuoda julki.

Normaali-ihmiset eivät leveile asioilla, jotka ovat hyvin henkilökohtaisia. No kai tuo pikkupimu sitten sai esseestään kiksejä. No pimu saa töitä varmaan omalta alaltaan,.

En kyllä haluaisi että tuollainen nainen hoitaisi lastani. Muuten ei kiinnosta, kunhan ei olisi minun lapsen hoitaja. Eihän tuossa ole mitään mieltä,antaa potkuja sen takia mitä hän vapaa-ajalaan tekee.

Kertoiko hän blogissaan työpaikkansa asioista? Kertoiko työnantajan toimista mitään? Näin se vaan on, ja pitääkin olla. Jokainen ihminen on työpaikkansa käyntikortti ja varmaan aika moni firma tekisi aivan samoin Laita vielä leima otsallesi, josta näkyy työpaikkaasi! Miksi työstä on tehty henkistä vankila???! Mtä vikaa seksissä Jos minulla olisi ollut lapsena joku joka olisi kertonut minulle seksistä ja seksuaalisuudesta, voisin minäkin olla seksuaalisesti tasapainoinen normaali ihminen.

Nyt olen sekopää joka ei uskalla nauttia seksistä enkä pysty muuhun kuin siihen tavalliseen hätäiseen josta ei ole itsellekään juuri nautintoa saati sitten muille. Seksin opettaminen kuuluisi aloittaa jo päiväkodissa, tietysti huomioiden ikä j a kehitysaste.

Ainakaan kukaan koskaan puhunu sanaakaan seksistä koulu ym. Nautin suunnattomasti seksistä mutta mitään irtosuhteita ym. Nyt sitten vaan lesboille ja homoille kanssa potkut jos kerran tuolla syyllä voidaan irtisanoa! Henkilön ominaisuuksien perusteella ei voida irtisanoa, se olisi syrjintää. Seksiblogin pitäminen ei ole henkilön ominaisuus. Toisinsanoen, vaikka työnantaja tietäisi että työnhakijalla on seksiblogi, hän EI SAA pitää sitä perusteena työnhakijan hylkäämiselle.

Työnantaja ja Melissaa häiriköinyt perheenäiti on haastettava oikeuteen yksityiselämään sekaantumisesta ja heitä on rangaistava! Seksielämän kuvailu ei kylläkään ole mielipide. Tuollainen blogi tahraa työnantajan maineen myös työajan ulkopuolella kirjoitettuna , joten irtisanominen on perusteltua.

Yksityiselämä on yksityistä niin kauan, kun sitä ei levittele ympäri nettiä omalla nimellä ja naamalla. Onko blogissa mainittu työpaikka tai työnantaja? Ei ole, joten mainetta ei ole tahrattu. Yksityishenkilö ei muutu julkisuudenhenkilöksi vaikka kertoisi blogissaan elämästään ihan kaiken.

Oman elämänsä asioiden, ajatusten tai kokemusten julkistaminen on eri asia kuin oman elämänsä julkisuus. Kehotan sinua miettimään tuota eroavaisuutta hetki ennenkuin tulet tänne provoilemaan enempää. Jos kyseessä olisi ollut: Homo niin silloin olisi suvaittu suvaitsemattomuus luetaan näköjään synniksi nykyään -.

Lesbo ja edelleen suvaittu. Bi ja edelleen suvaittu. Transu ja edelleen suvaittu. Mutta sitten kun kyseessä on tavallinen hetero mies tai nainen joka kirjoittaa tai puhuu seksielämästään niin heti tuomitaan kuin pahimman sortin rikollinen. Mihin tämä maailma on menossa? Tämä maailma on menossa ihan epäinhimilliseen suuntaan; kaikki on sallittua ja ihminen ei ole enää ihminen. Minun laps ei edes koskaan käynyt päiväkodissa, koska siellä kaikki hoitaja ovat hulluja ja vaarallisia lapselle.

Aikanaan yksi seurustelukumppanini, joka oli päiväkodissa töissä kertoi työkaverinsa kertovan työpaikalla hyvinkiin intiimejä asioita seksielämästään. Osan kuuli myös hoidossa olevat lapset. Ei saanut potkuja missään vaiheessa. Päiväkodista potkut ja uusi paikka koulukäyntiavustajana, vaikkakin vuokrafirma. Mahtoiko olla yksityinen vai kunnallinen päiväkoti?

Valitettavasti tällainen julkisuudenhakuisuus on vähän vinksahtanutta tai ainakin äärimmäisen lapsellista touhua. Sanoihan hänen oma äitinsäkin tytön olleen aina halukas olemaan esillä.

Jos olisin tytön äiti, käskisin olla ihmisiksi. Huomiota haetaan vaikka millä tavalla, jos sitä ei ole aikanaan saatu riittävästi. Hitto mitä toisten ihmisten tuomitsijoita täällä vilisee!!

Onko teillä oikeesti tuohon varaa? Ja sitä paitsi , jos työnsä suorittaa hienosti niin mitä ongelmaa siitä kenellekkään on? Ei tämä henkilö blogiaan sentään päiväsaduksi lapsille lukenut!

Kyllä sieltä päiväkodista löytyy sairaampiakin ihmisiä. Ihan niitä , jotka oikeasti työpäivänsä aikana kohtelevat lapsia julmasti ja töykeästi!! Oma lapseni nyt jo kohta ylä-asteelle siirtyvä muistaa vieläkin päiväkdin hirviötädin joka hoiti lastani hänen ollessa 4-vuotias,,. Samaten muistelee kuinka törkeitä juttuja seurakunnan iltapäiväkerhon hoitajat päästelivät suustaan! Ja mitä se kellekkään kuuluu, jos esim.

Kaikkiko muka ovat jotain siveydensipuleita? Pieni on elämä jollakulla jos aikaa on googlailla jatkuvasti toisten tekemisiä. Hoitaisivat nekin äidit lapsiaan netin sijaan. Ei riitä tuollainen toiminta irtisanomsien perusteeksi ja jos on hoitanut työnsä hyvin niin se ratkaisee. Paljon phempi on jos tekijä on ktkeroitunut erinnut nainen ja villä luonenvikainen ja kohtelee lapsia kaltoin kun ovat hoidossa ja tekee sen niin ettei kukaan näe niin se on paljon pahempi.

Toivottavati kuului henkiö ammattiliittoon niin saa isot korvaukset laittomasta irtisanomisesta niin hyvä tulee. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Tollasia ääliöitä on nykyisin paljon,jotka kuvittelevat oikeudekseen toimia ja puhua mitä haluavat. Se on aivan sama onko lepakko,hetero vai mikä ;Turpa umpeen,jossain se raja kulkee Ei tarvi olla nero tajutakseen ettei tollaset paljastukset ole tuossa ammatissa hyvästä,se nyt ei vaan Missähän mäntylä mahtaa olla koulunkäyntiavustajana Hesasta sen nyt löytää tai niiltä tanhuvilta.

Ja blogi paperiversiona jakoon kouluun! Ihmiselämä saa alkunsa parittelusta. Parittelemisen taito ja osaaminen on mitä arvostettavampi taito. Lapsen hoitaminen ja kasvattaminenhan se taito vasta onkin. Eikö siinä valossa olekin ymmärrettävää että ko työ Mäntylällä olekin sen taidon jatkumoa josta hän blogeissaan kirjoittaa? Eikö nuista kasvatuslaitoksien, koulujen, ongelmista ole ihan riittävästi kuultu järisyttäviä uutisia joissa henkilökuntana nutturapäiset nunnat ja selibaattilupauksen tehneet pappismiehet?

Eipä olisi tullut mieleen että aktiivisen seksuaalielämän omaava ei sopisi lastenhoitajaksi. Maailma olisi paljon parempi paikka jos kaikki ihmiset tietäsivät kaikkien seksuaalielämän. Kukapa siitä jaksaisi kiinnostua silloin? Onko jotkut muut lapset nyt tuon pervon armoilla? On ja koululaiset joten riski alkaa olemaan jo ihan kohtalainen. Toivottavasti ei missään enää koskaan,eihän tollasta hyväksy kukaan normi-ihminen ,..

Täys älykääpiö idioottihan tuo on,ei mitään muuta. Nuori nainen on hakoteillä. JO se, että hän olettaa nymfomania olevan jotakin coolia, osoittaa lapsellisuuden ja kehittymättömyyden. Nymfomaani on nainen, joka ei saa koskaan kunnollista orgasmia ja joutuu sitä pakonomaisesti hakemaan. Olipa päiväkodin menettely oikein tai väärin, en antaisi lapsiani hoitoon päiväkotiin jossa melissoja työskentelee.

Eli asiakasnäkökulman kannalta päiväkoti teki oikean ratkaisun. Tosin moderni ihminenhän ymmärtää ennemmin Melissaa ja hänen eriskummallisia ajatuksiaan ja itseilmaisuaan; pieni marginaaliryhmä ja tyhmät ajatukset saavat aina paljon tilaa. Voi teitä ihmisiä,miksi te katsotte heti seksuaaliseen suuntautumiseen? Musta irtisanominen on väärin,ei pidä tuomita ihmista sen takia mitä tekee vapaa-ajallaan. Sairasta porukkaa tuomita toiset sen takia mitä kukin tekee työajan jälkeen.

Sen sanon et ku tääl jotain kirjottaa,heti alkaa oi paskan puhuminen,ja asia viedään toiseen suuntaan ja muuhun aiheeseen. Tee valvoja jotain asiattomiin kommentteihin. Ite kuitenkin juoksette ties missä ja teette mitä lystäätte työajan jälkeen,mut kehtaatte tuomita muita? Sinä tuntematon,ota yhteyttä työsuojelupiiriin ja saat varmasti apua,etkä menetä työpaikkaa.

Kovin on hatara ja heppoinen uutinen. Siinähän ei kerrota juuri muuta kuin että nuori nainen oli päiväkodissa töissä, kertoi netissä seksiseikkailuistaan, sai potkut ja työskentelee nyt koululaisten kanssa.

Näillä tiedoin irtisanominen oli perusteeton. Kertoikohan uutinen kaiken olennaisen, vai oliko se suorastaan tarkoitushakuisesti kirjoitettu liian suppeaksi? Oliko sen tarkoituskin nostattaa tällainen häly? Iltasanomien likasankojournalismin saama huomio kertoo korutonta kieltään useimpien kyvystä arvioida lukemaansa. Omana kantanani esitän, että jos yksityiselämä ei mitenkään vaikuta työntekoon, vapaa-ajalla saa tehdä mitä lystää.

Seksuaalisesti innokkaita naisia on ollut aina, ja aina heitäkin on tarvittu - esimerkiksi aivan tavallisiin töihin, jollainen lastenhoitokin on. Mitkä muut syyt kuin seksuaalinen vapaamielisyys voisivat tämän perusteella olla esteenä lastenhoitajan työn tekemiseen? Säännöllinen alkoholinkäyttö siinäkin tapauksessa, ettei se ilmene työpäivän aikana mitenkään?

Tapa kävellä maantien oikeaa laitaa? Mahdettiinko lapsilta kysyä mitään? Lasten sana ei tietenkään voi olla työntekijän työn ainoa mittari. Mutta lasten hyvinvoinnin pitäisi olla sen tärkein mittari, ja uskon, että ammattitaitoinen työkaveri olisi osannut kertoa, ilmeneekö lasten käytöksestä jotakin, mikä antaisi aihetta epäillä väärinkäytöksiä. Niinkin epämääräiset alat kuin psykologia ja kasvatustiede antavat mahdollisuuksia tulkita lähes mitä tahansa ja millä perusteilla tahansa.

Aikaa olla, kiireettä tutusta toiseen, jutustella, itsetyydytys tapoja seksikauppa homoseksuaaliseen, tunnustella kenenkään häiritsemättä. Ja rantalomakohteissa itseasiassa onkin. Sairaus voi muuttaa seksuaalisuuden kokemista ja ilmentämistä psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti. Miksi sosiaalinen hyvinvointi on johtanut tällaiseen seksuaaliseen kehitykseen? Jos todella nämä maksullisen seksin ongelmat haluttaisiin ratkaista järjellä, niin eihän se vaatisi muuta kuin jonkun tekemään ne tarvittavat muutokset jotka varmaan jokainen tietää, mutta ei kehtaa myöntää kannattavansa niitä ja tekevänsä jotain niiden eteen. Mutta koska maailma ei toimi ideaalisti, on valtavasti ihmisiä jotka elävät puutteessa, joko seksin tai läheisyyden puutteessa.

Livejasmim homoseksuaaliseen ilmainen sexsi

MIESTEN SEKSILELUT HOMO CAM