Homoseksuaaliseen mies sormettaa seksi mies päällä

Mene aivokuvauksiin, jos haluat tietää onko sinulla naisen vai miehen aivot? Voihan olla että on niin siinä keskellä ettei voida edes sanoa onko aivot enemmän mies- vai naismaiset, jolloin voi ihan hyvin kiihottua kummistakin? Eikös se helpota teitä homoja että ymmärrätte missä vika on?

Siis että siksi tuntuu oudolta koska aivothan määrittelevät millainen ihminen on ja miten käyttäytyy? Jos joku näkee koiran joka käyttäytyy kuten kissat, niin tottakai se herättää hämmennystä eikä oikein tiedä miten sellaiseen olentoon tulisi suhtautua. Pitäisikö sellaista pitää koirana vaikkei se tunnu koiralta, vain siksi että se näyttää koiralta, mutta käyttäytyy kuten kissa?

Vai olisiko sittenkin parempi suhtautua siihen kuin kissaan, koska sillä ON kissan aivot ja se käyttäytyy kuten kissa? Eikö se olisi kaikille helpompaa kun voisi vaan selittää, "joo tiedän että näytän mieheltä, mutta minulla on naisaivot josta syystä käyttäydyn kuin naiset ja kiihotun seksuaalisesti miehistä koska niin naiset tyypillisesti tekevät. Eivät kai homot ole sovinisteja? Jollette, ei ole mikään häpeä tunnustaa omaavansa naisaivot? Homo on aivoton No no vaikka niitä blondi vitsejä kerrotaan, niin kyllä naisilla silti aivot on, ne vaan toimii erilailla kuin miesten aivot.

Aivot ne on homollakin, vaikka olisikin blondiaivot ;. Miksi homomiehet käyttäytyvät sitten seksuaalisesti kuin miehet. Eli siis pystyvät kiksauttelemaan vaikka kuinka monta partneria päivässä?

Se ei ole opetettua naiselta, ettei pysty siihen. Täyttä hölynpölyä ja hauskaa sadun tarinaa. En usko oikein tuosta ,piste! Teet vain mitä lystää ja uskot.. Alkoholi nostaa normaali naisen testosteronitasoja, mikä selittää naisten yliseksuaalisen käytöksen kännissä. Homomies on kuin nainen joka olisi AINA humalassa eli aina seksuaalisesti kiihottuneempi kuin normaali nainen eli omaisi liikaa mieshormoonia. Siksi ihmiset pitäisikin jakaa näin moneen ryhmään: Kätevää on että nyt homopariskunnalla on valmiina useita lapsia.

Varo vaan ettet menetä lapsiasi homoille. Ei tuo aina pitänyt paikkaansa. Se tulee vasta ennemmin tai myöhemmin tapahtuu. Ei se tarkoita kutenkin ,että menettää homoille kun miksi pitää menettää.

Eihän lasten äidille kuinkaan vaikka mies olisikin homo mutta isä. En pysty vastata tuohon oikein ,mutta voin sanoa jotain. Kuulostaa ,että miehesi on biseksuaalinen eli miehiin sekä naisiin kuin homo vain miehiin. Miehesi vasta pari kerta tapahtunut eli joko kokeiluhalua tai sitten todella biseksuaalinen. Ei sitä vielä hänelle varma. Puhuisit miehesi kanssa ,että kaikista asioista kun mitä olisit mieltä biseksuaalisesta.

Älä nyt erota vielä. Voihan heterona ennemmin tai myöhemmin tunteita eri tavalla joko samaan sukupuoleen tai molempiin. Flirttailu ei ole rikos ,mutta ei sen pidemmällä voi. Biseksuaalinen voi hyvin uskollinen olla ,että puhunut molempien asiat.

Ei tuosta voi parantua kutenkin vain hyväksymällä. Puhumalla voi olla apua joka ymmärtäisi ja ratkaisu mitä. Et voinut tietää ,että hän olisi miehiin kiinnostanut tai ehkä hän pelkää sinun puolestaan reaktioita. Esimerkiksi olen itse lesbo ,mutta kyllähän heteronaiset ollut testannut omaa viehätysvoimaa. Ehkä heteronaiset halusivat nähdä tai tietää toimiiko jotain. En ole ainoa ,mutta kaikille sattuu joskus. Toinen kerta liikaa Kerro miehellesi, että jos toisen kerran pettää se on avioero.

Vietin pari päivää sitten rauhallista lomapäivää kotona ystävieni kanssa. Jossain vaiheessa pihaan saapui taksi, josta nousi erittäin ruma ja lihava mieshenkilö. Työvoiman palvelukeskuksessa työskentelevä ystäväni, Kalervo niminen työvoimavirkailija, tunnisti heti tämän ruman läskikasan laiskaksi homoksi. Kalervo kertoi minulle, että kyseinen loispummihomo oli ollut asiakkaana työvoiman palvelukeskuksessa, mutta asiakkuus oli loppunut siihen, kun homostelija oli röyhkeästi kieltäytynyt kuntouttavasta työtoiminnasta ja saanut tästä hyvästä karenssirangaistuksen.

Miehesi oli sen verran humalassa, että oli sanonut kuljettajalle väärän osoitteen, eikä siinä vielä kaikki, sillä humalainen pummi oli paskonut ja kussut taksin verhoilut täysin piloille. Päätimme sitten kavereiden kanssa antaa loispummihomolle kunnon opetuksen, joten hakkasimme hänet kunnolla, sekä virtsasimme hänen päälleen, sitten vielä työnsimme isoa löylykauhaa sen persereikään. Ilmeisesti piti kuitenkin siitä. Lopetettuamme ilonpidon heitimme loisen taksin takakonttiin ja sanoimme kuljettajalle, että vie paskakasan mahdollisimman kauaksi täältä.

Parin tunnin päästä sitten soitin "taksisuharille" ja hän sanoi, että loispummihomo oli muutaman kerran "vahingossa" tippunut sadan kilometrin tuntinopeudesta maantielle. Viimeisellä kerralla hän vielä peruutti paskakasan yli ja jätti loisen tielle kuolemaan. No, näinkin hauskasti voi käydä. Sain tosi hyvät naurut yhdessä ystävieni kanssa.

Minä mietiskelen samanlaisia asioita, tosin ei ole kyse mies-mies suhteesta vaan ihan tavallisista heterosuhteista. Minä en ainakaan hätiköisi eron suhteen. En tee niin oman miehenikään kanssa. Olen pyytänyt, että hänen elämänsä olisi "läpinäkyvämpää". Minä ajattelin nuorena, että jos mies pettää, niin se on kerrasta poikki.

Mutta olen tullut vanhaksi ja ymmärrän, että jokainen tekee tässä elämässä virheitä tavallaan. Emme kukaan ole täydellisiä. Sen takia olen itse kallistunut anteeksiannon puoleen. Tulevaisuus näyttää, satsaako mies perheeseen. Minua on helpottanut, kun olen saanut kertoa miehelle tunteistani ja toiveistani tulevaisuuden suhteen.

Hartaasti toivon, että hän on vielä tosissaan minun ja perheemme suhteen. Minun ohjenuorani elämässäni on "antakaa anteeksi, niin teillekin anteeksi annetaan". Varmista vain, että et ole riskissä saada mitään sukupuolitautia. Olisit ostanut sen strap-on dildon, kun äijäsi sitä pyysi Ei se miehesi siitä miksikään muutu. Pettää varmasti, niin kauan kuin saa anteeksi. Että hyvä kun sait sen kiinni nyt Se on siinä nyt Kerran pettäjä, aina pettäjä! Mistä näitä idiootti pettäjiä aina riittää Perhe ja kaikki ja silti on valmis pettämään.

Ei ansaitse tuo rotta anteeksi antoa. Kuten ei kukaan muukaan pettäjä. Et uskokaan mikä määrä tuolla chatissa onkaan bi-miehiä jotka ovat jossakin kohtaa avioliittoa huomenneet että tuntevat myös vetovoimaa miehiä kohtaan. Itse suoritin tuon kokeilun n. Minusta on samantekevää onko mies piilohomo vai bisse.

Tuossa tilanteessa ainoa selkeä asia on se, että a mies on valehdellut seksuaalisuudestaan sekä b mies on pettänyt. Henkilökohtaisesti en osaisi kumpaakaan asiaa antaa anteeksi, joten parisuhde olisi tuomittu. Miestä en lähtisi tuomitsemaan hänen seksuaalisuudestaan, vaan juurikin hänen teoistaan. Anteeksikin varmasti kykenisin antamaan, jo ihan lastenkin takia, mutta parisuhdetta en vain kykenisi jatkamaan.

Kuitenkin jos joku toinen kykenisi tällaisen asian antamaan anteeksi, unohtamaan ja jatkamaan suhdetta, vaikka sitten ammattiavun turvin, niin varmasti sekin on mahdollista. Paljosta kiinni ihmisistä itsestään, kyllähän tuoa moni parisuhde selviää pettämisistä sekä valehtelusta. Homous on sairaus, samoin lesbous. Jotka kiihottuvat samaan sukupuoleen, ovat inhottavuus. Nykyään sallitaan vaikka mitä, mutta pitäisi olla kunnollinen kasvatus finninaamoille.

Mies on tarkoitettu naiselle ja päinvastoin. En koskaan ole edes unissani nähnyt mitään unta mistään bi-seksuaalisuudesta. Naisten kanssa olen kyllä unissani "rakastellut"montakin kertaa. Olen onnellinen,että voin kirjoittaa siitä mitä todellisuudessa olen.

Mikä sua riivaa Sairaus on paskajauhanta puhetta! Me kaikki ihmisiä ,mutta sehän vain pelkkä suuntautuminen seksuaali. Pää kiinni ja antaa olla. Ei ole väliä, että onko hän hetero tai homo tai lesbo tai mitä. Käskeekö kukaan sinua pitää homoksi?? Käskeekö kukaan minua heteroksi eli EI! En pidä tästä ,että pitäisi olla heteroksi "pakottamaan".. Tiedetään jo "mies ja nainen" mutta ihmisten omat valintoja ja päätöksiä.

Hankki itse elämää vaikka olkaa vain heterona loppuelämäksi. Milloinkahan joku osaa antaa minulle vastauksen miksi pitää olla uskollinen.. Minusta niin antiikinaikuinen käsite ja ei mitään tekemistä nykyajan kanssa. Ei toista ihmistä voi omistaa ja kenenkään vehkeet ei siinä kulu jos niitä joku muukin käyttää. Käymme puolisoni kanssa molemmat enemmän tai vähemmän säännöllisesti "vieraissa" ja meillä se toimii positiiviseen suuntaan. Suhteessa on intohimoa ja actionia kun kerrotaan toiselle kokemuksista..

Anna miehesi käydä välillä peppua antamassa Suomessa ja monissa muissakin maissa on käynnissä valtava kampanja feminismin, homostelun, lesboilun ja aborttien edistämiseksi.

Monen mukavuusabortissa surmatun lapsen henki, särkynyt parisuhde ja henkiökohtainen tragedia on tämän hullutuksen verinen hinta. Totta on että ennen homoilu oli mielisairausluokituksessa. Homoseksuaaliset teot kriminalisoiva laki astui voimaan Sekaantuminen samaan sukupuoleen oli rikos vielä luvulla ja mielisairaus luvulla! Lääkärikunnan enemmistö oli vielä lukuun asti sitä mieltä että homous oli mielisairaus, josta voisi jopa parantua. Sekaantuminen samaan alaikäiseen sukupuoleen on ollut sallittua vasta luvulta lähtien.

Kehottaminen homoiluun on ollut Suomessa sallittua vasta luvulta lähtien. Ennen sitä homoiluun ei saanut kehottaa edes aikuisia saati sitten lapsia minkä Venäjä haluaa kieltää. Suomen laki oli siis paljon tiukempi kuin nyt Venäjällä oleva. Eläimiin sekaantuminen poistettiin rikoslaista samalla kun samaan sukupuoleen sekaantuminen eli homoseksi. Siispä zoofiilit voisivat aivan yhtä hyvin ja samoilla perusteilla vaatia avioliiton siunaamista mm.

Nuori mies heräsi ravintolaillan jälkeen isännän käsi housuissaan Lauantai Kaksikko oli viettänyt kosteaa ravintolailtaa ja lähtenyt sitten jatkoille vanhemman miehen talolle. Aamutunneilla nuori mies nukahti. Uni oli syvää voimakkaan humalatilan vuoksi. Hänellä oli yllään sortsit ja pikeepaita. Nuori kertoo havahtuneensa kipuun ja huomasi, että peitto oli vedetty pois hänen päältään ja isokokoinen mies istui hänen oikean jalkansa päällä.

Vanhempi mies oli suudellut häntä "räpläten" kädellään hänen sukupuolielimiä ja masturboinut samalla. Nuori mies sai kertomansa mukaan "vaivoin vedettyä" vanhemman miehen käden pois hänen housuistaan.

Nuori mies oli kehottanut ahdistelijaa painumaan tiehensä. Sitten hän oli nukahtanut taas. Tällä kertaa ahdistelija kosketteli hänen reittään ja sukuelintään. Nuori mies kääntyi tilanteessa vatsalleen. Jossain vaiheessa aamuyötä tai aamua nuori mies heräsi jälleen. Tällä kertaa vanhempi mies "hiplasi hänen takapuoltaan". Nuori mies vetäisi käden pois. Neljännen kerran nuori mies heräsi siihen, että vanhempi kosketteli jälleen sukupuolielintään. Nyt hän riuhtaisi ahdistelijan käden pois ja potkaisi tämän kauemmaksi.

Nuori mies heräsi kunnolla valveille noin kello Tällöin talon isäntä totesi: Nuori mies tapahtuneen jälkeen täysin poissa tolaltaan. Hyväksikäyttäjä oli hänen vanhempiensa vanha tuttava.

Nuori mies oli luottanut tähän. Hän uskoi tunteneensa miehen hyvin ja tiesi jopa tämän olevan homoseksuaali. Mahtanetko lokea enää näitä vastauksia. Minäkin naimisissa ollessani tapasin joskus miehiä seksin merkeissä. Se kuitenkin oli minulle vain seksiä, kaikennäköinen hellyys miesten kesken kuten suutelu on oksettavaa, enkä voisi kuvitellakaan seurustelevani miehen kanssa. Hassua on, että nyt kun olen taas sinkku en halua edes seksiä miesten kanssa, vaikka nyt voisin tehdä sitä vapaasti.

Joten ehkä ap llä on vielä toivoa miehensä suhteen. Pallit tuottaa testo Kun nainen saa tarpeeksi testosteronia se alkaa näyttää mieheltä, mutta silti sillä on naisen aivot. Monilla juopponaisilla ääni on madaltunut, koska äänihuulet muuttuvat miesmäisimmäksi testosteronin määrän lisääntymisen takia. Rakkaus ja Seksuaalisuus voittaa! Et sä mode mitään neuvoja kaipaa.

Jollain ihmisellä voi oikeasti olla tollanen kipeä tilanne ja sä teet siitä viihdettä. Kasvata nyt vai lapsesi pervoiksi, niin kaikki on hyvin ja osta kaikille dildoja jouluksi. Huoli pois,miehesi vain toteuttaa seksuaalista identiteettiään. Samoja tarinoita naisten välisestä seksistä naistenlehdet turvoksissa.

Annat anteeksi jo koetat olla oikea vaimo hänelle. Nalkuttaminen vain ajaa hänet toisen naisen tai miehen syliin. Ei ihminen voi seksuaalisuudestaan parantua, se on kiinteä ja olennainen osa ihmisyyttä. Sen sijaan sinä voit itse vaikuttaa siihen kuinka avoimesti asioista ,heti ensi metreistä alkaen, sinun omissa parisuhteissasi puhutaan. Puhumattomuus johtaa aina ongelmiin, ennemmin tai myöhemmin.

Ihan vain tiedoksi, vielä erään homomiehen näkökulmasta: Suuntautumista ei saa pois juurittua, mutta sen onko uskollinen puolisolleen vai ei voi toki itse päättää. Vesijohtovedessä on niin paljon E-pillereiden naishormoonia, että kaikki yli 40 vuotiaat miehet alkaa naisellistumaan ja haluaa seksiä miesten kanssa.

Ne kun on jo juoneet sitä vettä 40v. Toisaalta mies eheytyy omaan seksuaalisuuteensa koko ikänsä. Kun ikää karttuu, miehen mieli kehittyy ja alkaa ajattelemaan, että onhan se urheilijamiehen kiinteä pystyperse paljon nätimpi, oman vaimon leveä läskiperse ; Senssipalstoilla ja ulko-senssipaikoissa puistot,parkkipaikat, motari-levähdyspaikat on enemmistönä varatut ukkomiehet hakemassa piristystä vaimon anemiseksiin.

Arki iltaisin on paljon miehiä, mutta viikonloppuisin hiljaista, kun ukkomiehen pitää olla vaimon ja lasten kanssa vierailulla anopilla, mökillä ja niin edelleen. Nykyisin on helppo solmia tapaaminen kännykän avulla. Jos vaimolla on emätintulehduksia, niin silloin pitää epäillä miestä! Pelkässä suuseksissä miehen tikkariin tarttuu useita miljoonia uusia sieniä, hiivoja, bakteereita, viruksia ym.

Esinahan alla muhiessa ne lisääntyy moninkertaisesti. Esinahka tulisi pestä heti huolellisesti pelkällä lämpimällä vedellä sormella hangaten! Oireina vain tuoksu, punoitus ja nahan elastisuuden heikentyminen. Esinahkaan tulee helposti verestäviä hiertymiä. Huuliherpes tarttuu helposti myös tikkariin ja toisinpäin. Eli genitaaliherpes tarttuu myös suuhun. Huuliherpes voi olla posken sisäpinnalla piilossa, ja oireeton. Se tarttuu, myös silloin, kun se ei oireile!!!

Uskovaiset suurhenkilöt ovat kautta aikain nussineet kavereitaan aunariin, eikä siinä mitään pahaa. Senssipalstoilla, kuten "Kiskuri" MM sivustoilla on enemmistö vuotiaita miehiä, joka kertoo, että mies "Herää" omaan oikeaan seksuaalisuuteensa vasta iän karttuessa.

Ei ostaa moottoripyörää, vaan rakastella nuorta kiinteää miestä. Olen nuori kiinteä urheilijamies ja ajatellut, että olen ainut bi-seksuaali. Laitoin senssi-ilmoituksen nettiin ja yllätys, yllätys olen saanut useita vastauksia joukkoeurheilijoilta. Osa oli jo melko iäkkäitäkin. Vaikka homous urheilupiireissä on tabu. Opiskelen kouluhistoriaa ja teen tutkimustyötä.

Moni luvulla kouluja käyneet joutui monessa pikkukunnassa kiihko luterilaisten uskovaisten opettajien aivopesemäksi. Koko koulu-opetusjärjestelmä oli heidän tiukassa otteessaan.

Aamuhartaus oli joka aamu, virsiä veisattiin, ja rukoiltiin lopuksi kädet ristissä. Opettajat oli usein herätyksen saaneita vanhoillisluterilaisia, joita usein vain kelpuutettiin opettajiksi ja johtajaopettajiksi pikkukouluihin. Laulutunneilla usein vain veisattiin virsiä harmoonin säestyksellä. Nyt nämä oppuilaat on yli viiskymppisiä ja suurinosa on sairastunut masennukseen. Yli 5-kymppisenä alkaa mieleen tulla lapsuuden muistot. Jos niitä ei ole työstänyt elämänsä aikana, niistä tulee liian suuri taakka sitten 50v jälkeen, ja johtaa usein masennukseen.

Moni mies herää vasta nyt omaan seksuaalisuuteen ja huomaavansa olevansa kiinnostunut enemmän nuoremmista miehistä, kuin naisista. Uskonnollinen kasvatus luo ristiriidan ja ympäristöpaineita, mikä aiheuttaa masennusta, varsinkin silloin, jos mies on elänyt parisuhteessa ja saanut lapsiakin. Onneksi miehet ei sentään petä naisten kanssa. Heterot on niin hyveellisiä. Homo vai ei-homo Omalla nimellä esiintyessään ihmiset ovat niin homomyönteisiä ja suvaitsevaisia, että aivan hämmästyttää. Anonyymeinä ja nimimerkeillä tulee aivan toisenlaista kommenttia ja mielipidettä Terveisin, yksi suvaitsematon, tiukkapipo ja vanhanaikainen, joka on kokeillut aivan molempia sukupuolia: Virossa hyväksyttiin uusi homolaki että homot voi mennä vaikka naimisiin,sinne vaan kaikki Suomen homot.

Minä ainakin lopetan homolandiassa vierailun ja ostan kaljani suomesta. Jaa-a koita sitten elää loppuelämä sen tiedon kanssa, että ukkos petti sua miehen kanssa. Muistathan käydä lääkärissä ettei vaan oo mitään sukupuoli tautia.

Seksiä ja yhteiseloa on niin monenlaista. Varmasti kaikki ei sovi kaikille. Uskon, että moni niistä, jokta pysyttäytyvät vain yhdessä jää paitsi hienoja ja inspiroivia kokemuksia. Jos on pieniä lapsia avioero on aina menetys lapsille, mutta onko tutkimuksia siitä mitä plussat ovat siitä kuinka se "karaisee" heitä , eikä vaan masenna, elämässäolon kamppailua varte. Osasta avioerolapsia tulee luusereita, osasta superperfoomareita. Varmasti geeneilläkin on tekemistä tämän kanssa.

Kuinka monta kertaa pitää antaa anteeksi pettäjälle? Onko pettäjän anteeksipyyntöihin edes uskominen? Useimmat pettäjät pyytävät anteeksi vain omaa paljastumistaan, ei pettäjä todellakaan kadu tekojaan aidosti.

Pettäjät osaavat manipuloida toista taitavasti. He haluavat vain "jäädyttää" tilanteen jotta myöhemmille pettämisille saa mahdollisuuden. Kerran rikottua luottamusta on vaikea palauttaa. Useimmin tilanne on valheellinen eli sanotaan kyllä "minä rakastan sinua" vaikka ajatukset ovat aivan toiset.

Pettäjillä on aina vilppi mielessä myös tehdessään niitä rakkaudentunnustuksia paljastumisensa jälkeen. Mitä pettäjän sanat "minä rakastan sinua ja lapsiani" oikeastaan merkitsee?

Onko se vain sanojen helinää jolla petettyä yritetään rauhoitella? Mies elää heterona yhteiskunnan ja yhteisön paineen takia. Itseäsi petät, jäit kiinni miehesi laiminlyömisestä ja nyt vierität syyn hänen niskaan. Tyypillinen femakko, tuskin voit parantua. Älä missään tapauksessa lähde jos yhteiselo sujuu muuten.. Teillä maailman paras aika juuri nyt! Lapset ihania pieniä,nauttikaa yhteisestä elosta Älkää olko ihmiset niin ahdasmielisiä, pieni syrjähyppy on ivan merkityksetön.

Vaimo tajusi, että miehellä on toinen. Mies kertoi, että hänellä on jo pitkään ollut rinnakkaissuhde miehen kanssa. Avioparilla on kaksi lasta, yli vuotiaita.

Mies muutti pois kodistaan yhteen toisen miehen kanssa. Itse en voinut tajuta miten naisella ei ollut mitään epäilyjä miehen orientaatiosta. Ei yksi kerta homoksi tee. Mitä se haittaa jos miehesi poraa toisen miehen anusta ja lutkuttaa hänen sukupuolielimiään eihän järvi soutamalla kulu? Ei yhtä kerta homoa tee,ja kymmenes kerta nollaa,niin jos taas on välimatkaa yli km,niin ei lasketa pettämiseksi. Antaa poikien kokeilla,ei se siitä kulu,päinvastoin alkaa teilläkin sexi olemaan erikoisempaa?

Varsinkin nää jotka käy töissä vähän kauempana on helppo käydä miesten kanssa touhuamassa eikä jää kiinni ja näitä ukkomies tapauksia löytyy vaikka kuinka paljon ja osa on jääny jumittamaan ku menivät naimisiin eivätkä osanneet jättää siihen ymtai kertoa ennen sitä et on bi tai homo ja osa noista ukko miehistäkin on homoja nykyään moni mutta eivät uskalla lähtee perheestä tai kertoa että onkin homo!

Näitä löytyy hirvittävän paljon monesta perheestä! Itselläni oli samanlainen kokemus , on 2 lasta ja naimissa oli 7v miehekkään mihen kanssa joka aina vinoili ja hakkui homoja ja lespoja ja oli malli isä poijilleni ja harrasti urheilua kunnes myös tuli yllätetyksin pelikaverinsa kanssa sänkyhommista..

Itse en tuollaisen jälkeen liittoa jatkaisi. Minulla tulisi aina seksissä mieleen tuo minua ällöttävä homostelu. Ja se ettei mies halua ensisijaaisesti minua vaan miestä. Ja jos seksin nautinto häviää,vminulta häviää myös yksi tärkeä osa liittoa. Jos seksillä ei olisi väliä minulle niin voisin miettiä vielä. Saattaa olla, että ihmiset luulevat hallitsevansa elämäänsä enemmän kuin on totta.

Minä en halua seksiä kenenkään kanssa. Haluaisitko elää mieluummin kaltaiseni miehen kanssa? Ne, jotka seksiä haluavat, haluavat sitä hyvinkin riippumatta siitä, mitä ovat luvanneet.

Tämä nyt on vain tällainen fakta, josta seuraa, että ei pitäisi vaatia liikaa. Tai voi vaatia, mutta ei välttämättä odottaa, että vaatimukset täyttyvät. Siis voitko vai voiko hän? Ne on ne nopeasti rupsahtavat naiset, jotka ennen avioliittoa näyttävät kauniilta ja houkuttelevilta.

Miksi aviomiehen pitäisi harrastaa seksiä tuollaisten hirviöiden kanssa, kun kuka tahansa, jopa mies, ovat houkuttelevampia? Kotona kun b-rappua saa, niin ei tarvi sitä muualta. Kyllästyttää kerran viikossa aina vaan saunan jälkeen lauantaina klo Valitettavasti paljon on tälläisiä jotka omien halujensa takia ei pysty vaan satuttamaan muita Se on väärin, koska jokaisen pitäisi saada olla se kuka tuntee olevansa.

Mutta kolmas vaihtoehto on tietty se, että miehesi on halunut kokeilla, että miltä tuntuu toisen miehen kanssa, mutta Ja miehesi on "repäissyt", ja mennyt harrastamaan seksuaalisia kokeiluja, jonkun toisen kaksilahkeisen kanssa? Ehkäpä voit antaa anteeksi miehellesi, kun ensin selvität, onko miehesi kohdalla kyse pelkistä "seksuaalisista kokeiluista".

Miksi elää kulissiliitossa homoseksuaalin kanssa, tehden kumpainenkin osapuoli onnettomaksi? Että 8-vuotinen suhde ja 3 lasta. Itselläni on pian 15 vuotinen suhde eikä yhtään lasta. Katselepa oheinen ohjelma ap. Sinun täytyy hyväksyä se, että olet mennyt todennäköisesti naimisiin bi-seksuaalin kanssa.

Kuten tuolla joku oli sanonut, että ongelmahan ei ole bi-seksuaalisuus vaan tuo luottamuspuoli. Jos on pari kertaa jo tapahtunut, niin kyllähän se helposti tapahtuu pari kertaa uudelleenkin. Onko kyse kuitenkaan rakkaudesta?

Ehkä se on vain seksiä, eikä mitään muuta? Mieti nyt mitä kaikkea yhteistä teillä on. Ehkä teidän välillänne nimenomaan on sitä rakkautta. Netissä on paljon ukkomiehiä etsimässä miesseuraa ja eipä tuolla näytä olevan mistään romantiikasta tai rakkaudesta kyse. Niin tai näin Voihan se olla, että miehesi haluaa jatkaa elämää kanssasi. On hänellä jonkin verran menetettävää.

Ja on mahdollista että uteliaisuus, kiusaus ja houkuttelu on saanut hänet lipeämään polulta. Helppo sanoa, mutta pidä hermosi. Ei tämän asian tarvitse ratketa heti, on hyvä katsoa rauhassa mitä tuleman pitää. Te molemmat tarvitsette aikaa miettiä tuota juttua. Vaikka kuinka ahdistaisi ja öksettäisi. Ei täällä kukaan muu voi puolestasi tätä asiaa ratkaista. Totta hitossa, jos miehesi sanoo haluavansa jatkaa yhdessäoloanne.

Et luota ja elämänne revitään palasiksi. Olet järkyttynyt, mutta ehkä miehesikin on. Teidän täytyy yhdistää voimanne. Tämä on nyt sitä vastamäkeä, eikä heti pidä antaa periksi.

Jos aviomies käy vieraissa vaikka toisen miehen luona, hän saa liian vähän, tai huonoa seksiä kotona. Taustalla saattaa olla piilevä masennus, mikä lisää moninkertaisesti seksihalut. Myös piilevä kaksisuuntainen mielialahäiriö voi olla kyseessä. Asiaan kuuluu usein suojaamaton-, riskien otto- ja pervoseksi. Itse olen lievästi masentunut monta kertaa elämässäni.

Asuin maaseutukunnassa ja kävin kyläkoulua luvuilla. Johtajaopettaja oli kiihkouskovainen ja aamuhartaudet oli kuin herätyskokoukset. Hän puhui kuin maallikkosaarnaaja. Muiden opettajien hän ei antanut pitää aamuhartautta, Ne kesti noin 15 minuttia 5 aamuna viikossa. Sitten 10 minutin nuhteleva raamatullinen jeesuspuhe.

Lopuksi kädet ristissä rukoiltiin. Minä lusin hänen aamuhartauksia 6 vuotta, kuten moni muukin. Onnekkaita oli ne, jotka pääsi 4 luokan jälkeen oppikouluun kirkonkylän isoon kouluun. Ajatelkaa, kun vuotiaatkin joutuu tälläiseen aamuhartauteen.

Myllä se muuttaa lapsen persoonaa loppuelämäksi. Silloiseen kunnan koululautakuntaan oli kai pesiytynyt herätyksen kokeneita vanhoillis luterilaisia kiihkouskovaisia, jotka valitsi vain herätyksen saaneita opettajia.

Kuulin, että kunnan muissakin pikkukylissä oli ollut samanlainen meininki luvuilla. Kyseisessä kunnassa on nyt ilmainen terapeutti masentuneille, mikä kertoo siitä, masentuneita on paljon. Varmaan monessa muussakin kunnassa on ilmainen?

Jos olet masentunut, niin kysy kunnanlääkäriltä, pääseekö ilmaiseen terapiaan. Ehkä kunta näin pyrkii hyvittämään tekemänsä vääryydet.

Ajatelkaa iloisia asioita, niin masennus pysyy loitolla. Nyt etsitään naista tai pariskuntaa kolmanneksi kimppaan. Että hommatkaa tekin joku bi mies teiän sänkyyn, sinä saat kahta miestä ja ukkoskin saa mitä haluaa. Jos olisin nyt sinä, niin ottaisin eron välittömästi. Homo ja bi miehet ovat kuin ämmät konsanaan.

Kyllä minä lähtisin alta aikayksikön. Kyllä tämä miehesi tulee sinua jatkossakin pettämään. Ällöttää tuollainen saman sukupuolen kanssa pettäminen niin kuin vastakkaisen sukupuolen kanssa pettäminen. Kaikki pettäminen on väärin kumppania kohtaan. Älkää ihmiset alistuko siihen. Ei kenelläkään ole oikeus pettää teitä. Sen verran pitää itsestä välittää,että mitään pettämistä ei tarvitse omalla kohdalla sietää.

Onneksi ei pettänyt naisen kanssa. Homostelu on muotia nykyään. Homostelkaa niin saatte homoseksiä. Hän ei siitä muutu. Avioliittomme hajosi en pystynyt jatkamaan. Hinttareihin ei ole luottamista.

Sama on noilla biseksualeilla. Mistäs sen tiedät että onko se seuraavaksi vaikka lampaan kanssa ja saat mieheltäsi suu ja sorkkataudin. Ero vaan ja rankat korvaukset. Eipä bi-hommissa mitään pahaa ole kun yhdessä sovitaan. Antiikin kreikassa miehet harrasti seksiä pääasiassa vain keskenään.

Ne oli kyllä naimisissa, mutta vaimon kanssa oltiin vain silloin kun lapsentekoa suunniteltiin. Hienoissa palatseissa ja ylellisissä kylpylöissä maattiin kuumalla kivisängyllä ja syötiin nautiskellen hedelmiä ja viinirypäleitä. Älymystö näytti esimerkkiä ja pikkuhiljaa keskiluokkakin innostui asiasta ja hauskaa oli kaikilla. Masennuksesta ja ahdistuksesta ei ollu tietoakaan. Kukaan ei moralisoinut asiaa ja se oli täysin luonnollista. Sitten kirkko vahvisti otettaan ja alkoi heristämään sormeaan ja torumaan moista elämänmenoa.

Kirkko sanoi, että se on syntiä ja se meno pitää lopettaa keinolla millä hyvänsä ja kaikki negatiivinen asia laitettiin homostelun syyksi, kuten tänäkinpäivänä. Nyt puolet kansasta on ahdistunutta ja masentunutta. Ihmiset ei välttämättä edes tiedä mikä niitä ahdistaa ja valvottaa öisin. Ongelma on hyvin suuri. Charles Socarideksen perustamasta www. Mikset kysy Kuuma Perunalta?? On se varmaan mukava ajatella sitä kun oma ukkokulta kiimoissaan imee toisen miehen meisseliä ja ottaa sitä takapuoleensa.

Varmaan miehesi rakastaa sua eikä halua että jätät sen. Samalla haluaa silloin tällöin vähän kikulia pylpään. Olisko joku yhteinen sopimus että saa käydä kairattavana silloin tällöin,tai sitten ostat semmoisen strap-onin ja kairaat ite sun ukkoa. Minä luulin, siis oletin, että täällä saa oikeasti jotakin vastauksia oikeisiin ongelmiin.

Itsekin hain, mutten enää. Luuletteko, että nuo teidän "neuvot" ketään auttaa. On teillä näköjään aikaa näillä palstoilla sukkuloida. Päivärahat pyörii ja kaljahanat auki. Helvetti, miten olette typeriä! Itse formuloitte itsenne "viisaiksi".. Ei enempää käytä superlatiiveja jos tiedätte mitä tarkoitan. Aika jännä, että mietit tällasta ees Mun moraalini ei voisi sietää vastaavaa.

Ja jos tää olis sulla oikeesti totta niin tuskin enää miettisit. Sinun moraalisi on juurikin sinun moraalisi. Haluatko eritellä, pettämisen lisäksi, onko tässä tapauksessa jotain erityistä joka krinnaa sinun raksuttimesi kanssa. En tiedä miten se käytännössä toimisi jos soisit hänelle vapauden toteuttaa itseään "hienotunteisesti" ja kuinka osaisit itse antaa sen olla. Itse luulen että vietti on kuitenkin niin voimakas että sen kieltäminen olisi hänelle itsensä pettämistä.

Seksuaalisuus on tärkeä osa-alue kenen tahansa elämää ja sen rajoittaminen on tuhollista pitkän päälle. Miestäsi kaduttaa vain että hän jäi kiinni. Itse harrastan homoilua viikottain salaisen poikaystäväni kanssa, mikään ei voita miestenvälistä seksiä.

Jos hyväksyt sen että olet tavallaan naimisissa toisen naisen kanssa joka voisi olla vaikkapa paras kaverisi, jonka kanssa ette siis ole seksisuhteessa vaan hoidatte yhdessä yhteisiä lapsianne, homma voi toimia. Monet naisethan ovat onnellisia ettei niiden tarvitse panna miehensä kanssa ja tämä kuitenkin on valmis hoitamaan ja elättämään lapsensa. Joskus tuli dokumentti ruotsalaisnaisesta joka tietoisesti teki lapsia homon kanssa ja he asuivat yhdessä kavereina.

Homo kävi panemassa muita miehiä. Nainen ei ilmeisesti pannut ketään vaan keskittyi hoitamaan lapsiaan. Homma toimii niin kauan kunnes toinen löytää jonkun jota oikeasti rakastaa ja jonka kanssa haluaa elää yhdessä.

Sitten lapsista tulee riitaa, että kumpi saa pitää lapset. No mitä jos se ois ollu toisen naisen kanssa, olisitko sillon enemmän tyytyväinen? I don't think so Sillon sinä vasta pelihoususi repisit! Mutta joo, itse en näe tuollasessa miehen bi-seksuaalisuudessa mitään pahaa. Päinvastoin, upeaa ja rohkeaa jos uskaltaa olla oma itsensä!

Mutta pettäminen tekona on kyllä moraaliton ja siitä ansaitset pitää miehelle jöötä! En kuitenkaan jättäisi miestä tuon takia, teillä on niin paljon pelissä. Mut nyt sun on sit mietittävä, et pystysitkö esim. Mutta sen verran haluan tähän loppuun sanoa että suomessa on hirveän vaikeaa olla homo tai miehen bi-seksuaali.

Naisille tämä on helpompaa, mutta auta armias jos mies on homo tai bi-seksuaali niin miten julmaa kohtelua hän tulee saamaankaan Mikä on aivan sairasta! Joten anna anteeksi miehellesi, keskustelkaa. Mä olen kerran ollut yhen aivan upean bi miehen kanssa yhdessä, eikä ole haitannut, ihanaa oli, hyväksyin hänet juuri sellaisena kun hän oli ja hän minut! Jos vaimoni rakastelisi toisen naisen kanssa, se olis minusta vain kiihottavaa. Itse en menisi miehen kanssa sänkyyn.

Tää on niin totta. Unohdin vain sanoa omassa kommentissani, että tuollasesta ne miehetki kiihottuu ja kattoo tuollasta pornoa Miehen ja naisen suurin ero? Mitä kiihottavaa on miehen mielestä kahden naisen rakastelu keskenään?

Kertokaapa naiset, ketä kiihottaisi katsella, kun kaksi miestä touhuaa keskenään? No joistakin se nyt tuppaa olemaan kiihottavaa. Testissä pyritään saaman selville se, onko henkilöllä poikkeava seksuaalinen mielenkiinto, eli mielenkiinto, joka sisältää kiinnostuksen lapsia ja nuoria kohtaan, sanoo tutkija Jan Antfolk Åbo Akademista.

Testissä katsotaan tietokoneen ruudulta kuvavirtaa, jossa on kuvia nuorista henkilöistä sekä aikuisista. Osa henkilöistä on alasti ja osa pukeissa. Samanlaisella testillä voidaan testata HOMOja. Ennenkuin aloitatte parisuhteen, näyttäkää miehellenne homopornokuvia ja videoita. Jos viisari värähtää, se on homo, eikä kannata alkaa perhettä perustamaan.

Naisilla etenkin biseksuaalisuus tuntuu nykyään olevan "muotia", "lesboja" joka paikassa ja kadunkulmassa. No jos se on tapahtunut pari kertaa , tai oletko varma ettei useamminkin , on ainakin toden näköistä , että taipumus on ja tuskin katoaa enään tuon ikäisenä. Eli olisitko valmis mahdollisesti jakamaan miehesi toisten miesten kanssa?? Jos , niin mikäs siinä. Mutta jos et , niin kannattaa olla realisti.

Eli miehesi tuskin pystyy takaamaan , ettei se toistu. Mulla on ystävä, 40 vuotias mies, jolla on vaimo, 3 lasta, koti, perhe Hän on bi seksuaali. Kotona ihan tavallinen hetero mies, Mutta haluaa joskus myös homoilla miesten kanssa. Vaimo ei tiedä mitään. Ei kuitenkaan halua perhettään vaihtaa tai vaarantaa sen asian takia.

Homoilu on hänelle vähän kuin pakkomielle. Käske sen hinttarin pakata kamppeensa ja painua vittuun. D Etti kunnon mies ja unohda tuollainen pakoputken kairaaja.

Olen binainen ja seurustelen naisen kanssa, eikä kävisi edes mielessä pettää kenenkään kanssa. Kyllä saa jos antaa Me ollaan kavereiden, siis miehien kanssa petetty aina kun on oltu baarireissuilla: Tietty ei kaikilla ole ketä pettää, mutta paljon on naisiakin ollut samoissa puuhissa! Tosin, ei ole aina ollut halukasta naiskumppania pettämiseen: Miten on kanssa veljet, onko tuttua ettei saa vaikka kuinka yritetään yhdessäkin puhua neidot pyörryksiin?

Vaan sen totean, ettei reissua, ettei joku saa! Miehesi on vastaikään tajunnut olevansa homo. Tämä tapahtuu useinkin vasta vanhemmalla iällä. Pettämisen voisin ehkä, riippuu olosuhteista antaa anteeksi, yhden kerran.

Siitä vain ei tulisi mitään, että jatkaisin liittoa homomiehen kanssa. Tehkää tilit selviksi ukon kanssa. Haluaako olla oikeasti sun kanssa vai ei. Pitääkö enemmän naisista vai miehistä? Ilmiselvästi bi on, mutta onko se niin kamalaa? Eihän heteromiestäkään lakkaa toiset naiset kiinnostamasta.

Avioliitossa kuitenkin täytyy sitoutua toiseen, vaikka ruoho aidan takana houkuttelee, maistelemaan ei saa mennä. Pettämisenkin voi antaa anteeksi, mutta jatkuvaa se ei saa olla. Jättäkää ne homot rauhaan!!! Jos mies sattuu syntymään heteroksi, saa hän elää mukavan, täydellisen elämän omana itsenään, Mutta jos mies sattuukin rakastumaan samaan sukupuoleen, on hän velvoitettu saamaan kaiken paskan yhteiskunnan toimesta niskaansa täysin laillisesti, ilman mitään kyseenalaistusta.

Seksuaalinen suuntautuminen on vain pieni ominaisuus ihmisessä, eikä se vaikuta luonteeseen tai käyttäytymiseen sen enempää, kuin vasenkätisyys tai sinisilmäisyys. Olen kyllästynyt lukemaan näitä ahdasmielisiä kommentteja, jossa joka ainut epäkohta ja negatiivisuus laitetaan aina homouden syyksi. Jos joku mainitsee sanan " homoseksuaalisuus" tuomitaan hänet homopropagandan levittämisestä samaan aikaan kun tv-ohjelmat ja media pakkosyöttävät heteromallin jokaiselle. Jos aloittaja ei olisi ilmoittanut viestissään toisen pettäjäosapuolen sukupuolta, olisi miestä tuskin haukuttu pedofiiliksi, eläimiinsekaantujaksi, taikka insestihiireksi, vaikka pettäminen toki on väärin.

Jos kaksi miestä tai naista tulee kadulla vastaan pitäen toisiaan kädestä, sanotaan: Jos mies ja nainen kävelevät käsi kädessä, sanotaan: Tuskin sukupuolesta on kysymys. Joskus arki vain on äärimmäisen ennustettavaa ja tylsää, että teet mitä tahansa typerää rikkoaksesi harmauden.

Jos miehesi on ehdottanut elokuviin menoa, oletko vastannut kieltävästi? Oletteko unohtaneet kaikki deittailuajan mukavuudet? Ovatko ensimmäiset kilot luoneet elämän täyteen kieltoja? Emotionaalinen tyhjyys on iso ja yleinen ongelma. Jos arki koostuu siitä, vietiinkö roskat vai muistettiinko lapset hakea tarhasta ja vaimo puhkuu stressiä, ei ole mikään ihme, jos kuukautisyllätyksistä riippumattoman miehen avoin syli maistuu.

Jos teiltä puuttuu tyven turvasatama, jossa saa lämpöä arjen kolhuihin, sitä haetaan muualta. Miesten välisestä seksistä haetaan useimmin sitä, että voidaan olla saava osapuoli. Arjen kovuudessa voi herätä vaisto hakeutua isomman ja vahvemman turvaan.

Se, mitä sinä voit tehdä, on miettiä miten saatte perheen stressitasoa alennettua. Useimmat eivät vain kestä ajatusta siitä, että paluuta ei ole enää rakkauden huuman aikaan. Onko teillä huonosti käsiteltyjä asioita suhteessanne? Uskottomuuden yksi yleisistä syistä on pelko erota suhteesta, joka ei tyydytä. Onko miehelläsi unelmia, mitä hän ei voi toteuttaa. Ehdotan, että annat miehesi valita sinulle vaatteet.

Se, että pukeudutte muotokieleen, joka miellyttää, luo kipinää välillenne. Miksi puhutaan pettämisestä ja uskottomuudesta? Sehän vie ennakko-asenteita jo tiettyyn suuntaan Ja luo ennalta kielteisen tunnelman. Emme me omista toisiamme. Ei seksisuhde toiseen ole rikos, mitä jos sallisimme ne rajoitetusti? Neutraalisti ajatellen sinä voisit ilmaista asian seuraavasti: Miehes on luultavasti bi, siltä näyttää.

Ydinkysymys on että haluatko ja voitko sinä jatkaa hänen kanssaan. Anna miehesi käydä miehissä. Ei se ajatuksilleen mittän voi.

Siitä että, olet mennyt naimaan tietämättäsi "piilohomon"? Vai siitä et homoksi epäilemäsi mies on ollut uskomaton? Tai ehkä kaikesta mikä liittyy seksiin? Seksi onkin aivan yliarvostettua jopa eräissä parisuhteissa.

Kenenkä se on syy? Mitä se haittaa, jos kikkeli on vähän kakkainen? Sehän lähtee saippualla pois eikä sinun tarvitse olla mustasukkainen muista naisista. Homoilu on miesten hommaa! Silti, jos vauvojen pökäleihin suhtauduttaisiin yhtä hysteerisesti, me ihmiset kuolisimme sukupuuttoon. Moi Otan kantaa tähän keskusteluun. Olen kanssa avioliitossa oleva perheellinen mies. Vaimolleni tästä en puhu, enkä aiokkaan, olen bi puoleni kanssa täysin "kaapissa" ja aion siellä myös pysyä. Omalta kohdaltani kyseessä on puhtaasti seksuaalisten mielihalujen tyydyttäminen, en voisi ikinä kuvitella rakastuvani tai seurustelevani miehen kanssa.

Toki vakiokumppani seksiin luo turvallisuutta esim terveyden suhteen, mutta tosiaan kyseessä on puhtaasti seksisuhde. Vai ootko se naenen homostelussa? Olen samaa mieltä kanssasi bim Itse olen reilu viisikymppinen ukkomies ja olen tiedostanut bi-taipumukseni jo parikymppisestä lähtien.

Ei se ole mikään sairaus taikka pimeä juttu, vaan yksinkertaisuudessaan seksuaalinen taipumus. Voidaan ihan hyvällä syyllä kysyä, kun joku ns. Luulenpa vaan että meissä kaikissa asustaa kuitenkin hiukan laajempi seksuaalisuuden näkemys, mitä me vaan haluamme tuoda julki.

Pelkkä hyvän nautinnon hakeminen on aivan eri asia, kuin salaa alkaa rakennella parisuhdetta sillä ajatuksella, että joutuu sen valinnan eteen, että kumpi kumppani on parempi ja kumman kanssa haluaa laittaa ns. Itselläni on kaikki seksisuhteet olleet yhtälailla varattujen kavereiden kanssa, jotka ovat ihan vakavasti naimisissa ja on lapsia jne. Pysähtykääs miettimään, että on ihan samasta asiasta kyse, kuin miesten kalareissut, saunaillat, lätkämatsit jne.

Ihan rentoa äijämeininkiä parhaimmillaan. Jos on seksisuhde jonkun toisen kanssa, niin yhtälailla varattu kaveri on se turvallinen vaihtoehto, koska molemmat varmasti ovat asiansa kanssa kaapissa. Ei kukaan haluta liata sen perheen ja oman puolisonsa mainetta missään nimessä. Eikä se seksi aina välttämättä suju kotona joka viikko samalla tavalla. Tämä oli kova muovidildo, ostimme seuraavaksi pehmeän, värisevän dildon. Se taitaa olla paras ja ainakin kerran viikossa saan takapuoleeni.

Mukavaa vaihtelua , Kale 19 , Lähdin joskus baarista opiskelijabileistä varmaan yli 20 vuotta vanhemman naisen mukaan.

Otti multa suihin ja alko hieromaan peppureikää.. Sitte kysy että haluaisinko sinne jotain muuta. Sanoin että kyllä se käy, mutta varovasti.. Laitto sitten liukkaria peppuun ja dildon surisemaan.. Pikkuhiljaa upotti sen kokonaan mun perseeseen.. Sain vielä panna häntä pilluun ja peppuun.. Ehkä elämäni parhaimpia panoja.. Kävin vielä pari kertaa uudestaan, mutta dildoleikit jäi siihen yhteen kertaan.. Peppua kyllä sai jälkimmäisilläkin kerroilla.. Terveisiä Paulalle jos tätä luet. Kiva kun on rohkeita miehiä.

Pari päivää sit vaimon kanssa sekstailtiin ja yllätyksekseni kysyi et haluisinko saada sauvaa peppuun! Täytyy sanoo että tuntu taivaalliselta kun se dildo upposi liukkareitten kera lopulta sisään ja sain samalla kunnon käsittelyn kyrvälle. Nyt oon vaan miettiny et haluaiskohan vaimokin peppu juttuja kun aikaa sitten kysyin niin ei oikein innostunu. Täytynee kysästä uudestaan kun tuntuu että tekis koko ajan seksiä mieli kun on jotain uutta juttua Oisko kellään ehdottaa mitään hyvää anus dildoa kun meinaa toi normaali dildo olla mun mielestä vähän liian iso vaikka ei mikään holmes olekkaan.

Mutta kyllä kannattaa kokeilla jos vähänkään tykää, saa ainakin potkua seksielämään. Onko kukaan muuten löytänyt miehen G-pistettä, ite en oo ja ois kiva saaha vinkkejä niin sais kokeilla sitäkin juttua.

...