Amandaa ja Jonia on kutsuttu kumisiskoiksi ja heitä ei luonnollisuus kiinnosta vaan nimenomaan mitä muovisempi sen parempi! Mikä kauneusleikkauksissa niin viehättää? Minkälaisia ennakkoluuloja liitetään ihmisiin, jotka ovat tehneet todella extreme kauneusleikkauksia? Minkälaisia riskejä kauneusleikkauksissa on, entä kuinka pitkälle henkilö on valmis menemään kauneusleikkausten takia?

Lähetyksessä kuullaan kultturiantropologi Taina Kinnusen sekä plastikkakirurgi Heikki Kupin haastattelut, jotka kertovat trendeistä, asenteiden muutoksista sekä kauneuskirurgian riskeistä. Behdad on asunut Suomessa vuodesta ja hakenut turvapaikkaa, sillä Iran ei ole turvallinen maa poliittisesti aktiiviselle kurdille.

Iranin hallinto sortaa kurdivähemmistöään ja erityisesti mielipiteitään avoimesti julkituovat poliittisesti aktiivisesti kurdit ovat sortotoimien kohteena. Amnesty Internationalin mukaan Iran teloittaa Kiinan jälkeen eniten ihmisiä maailmassa ja hirttotuomiot ovat arkipäivää Iranissa. Tampereen poliisi otti Behdadin kiinni ja sulki turvasäilöön Tampereella maanantaina Miksi yhdeksän vuotta Suomessa asunut Behdad palautetaan takaisin Iraniin, jos häntä odottaa hengenvaara?

Miten Behdadin käy, jos hänet palautetaan takaisin Iraniin? Kuka ottaa vastuun Behdadin kohtalosta, jos hänet palautetaan? Isomahainen, tummaihoinen nuori tyttö poseeraa puun juuressa ja katsoo suoraan kameraan ja kuvatekstinä lukee: Muistatko nähneesi kyseisen kuvan esimerkiksi bussipysäkillä? Kyseessä oli palkittu Plan international Suomen kehitysyhteistyökampanja lapsiäitiyden vähentämiseksi.

Tutkija ja hyväntekeväisyysjärjestö Sahwira African Internationalin perustaja Faith Mkwesha kritisoi palkittua kampanjaa rasistiseksi. Tutkija Mkwesha kysyy, olisiko kampanjaa toteutettu, jos kyseessä olisi ollut valkoinen lapsi? Faith Mkweshan mukaan lapsia tulisi suojella eikä käyttää mainoskampanjassa, joka toistaa stereotyyppistä kuvaa afrikkalaisista passiivisina toimijoina, jotka tarvitsevat valkoisen ihmisen pelastusta.

Tutkija nostaa myös huolensa kampanjan vaikutuksista Fridahin tulevaisuuteen sekä kampanjan vaikutuksia afrosuomalaisiin ja rodullistettuihin henkilöihin. Millä tavalla hyvää tarkoittava ihminen voi oikeasti aiheuttaa harmia? Lähetyksessä syvennytään white savior complexiin.

Mistä puhumme, kun puhumme valkoisista pelastajista? Mitä tekemistä ilmiöllä on kolonialismin ja valtasuhteiden kanssa? Lähetyksen aikana kuullaan useampi kommentti tutkija ja hyväntekeväisyysjärjestö Sahwira African Internationalin perustaja Faith Mkweshanilta. Studiossa vieraana Antroblogi verkkojulkaisun uutistoimituksen jäsen ja Suomen Lähi-idän instituutin tutkijavierailija Liina Mustonen, markkinointivastaava sekä freelance-kirjoittaja Mirna Shampemba, feministisen ja antirasistisen kansalaisjärjestön Fem-R: Tomi Ros ajautui seksityöntekijäksi, koska hän oli hyvin kiinnostunut seksistä ja omasta seksuaalisuudestaan.

Ensimmäinen kokemus oli vanhemman naisen kanssa, toinen miehen kanssa ja siitä lähti Tomin yli kymmenen vuotta kestänyt ammatti miesseuralaisena.

Kymmenen vuoden aikana Tomi palveli naisten, miesten sekä pariskuntien seksuaalisia tarpeita Suomessa, Euroopassa ja jopa Arabiemiraateissa. Mitä asiakkaat haluavat miesseuralaiselta? Kuka ostaa seksiä mieheltä Suomessa? Miten miesseuralainen valmistautuu työpäiväänsä? Kun puhutaan seksityöntekijöistä, asetelma on yleensä se, että nainen myy ja mies ostaa.

Kun asetelma on toinen eli mies myy ja nainen ostaa, voidaan olla melko vaikean puheenaiheen parissa. Mies seksin myyjänä on suuri tabu Suomessa, kielletty aihe. Vielä suurempi tabu on nainen, joka haluaa seksiä ja on valmis maksamaan siitä miehelle.

Mitkä ovat seksityön hyvät puolet entä varjopuolet? Lähetyksessä syvennytään miespuolisten seksityöntekijöiden asemaan Suomessa. Miten seksityöntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta, entä miten seksityöntekijöiden asemaa tulisi parantaa?

Studiossa vieraana yli kymmenen vuotta mies seuralaisena työskennellyt Tomi Ros sekä Pro-tukipisteen toiminnanjohtaja Jaana Kauppinen. Tubettaja Tuure Boelius teki kappaleen, joka käsittelee homoseksuaalisuutta jääkiekossa ja kuinka kävi? Joidenkin mielestä Tuure häpäisi leijonat ja sai tappouhkauksia. Miksi urheilu ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt eivät sovi yhteen? Nyrkkeilyn MM-mitalisti Elina Gustafssonille on ihan suoraan sanottu ettei tämä saisi olla julkisesti lesbo.

Elina olisi itse kaivannut roolimallia nuorena seksuaalivähemmistön urheilijana, mutta niitä ei ollut. Elina tuli julkisesti kaapista ulos kun hän osallistui vuonna Miss Gay Finland kisaan, johon silloinen valmentaja sanoi, ettei tule enää sponsoreita, ei tule enää mitään. Elina joutui taas kerran kohtaamaan jonkun toisen pelot. Minkälaista on urheilijan taakka, kun hän joutuu elämään piilottaen oman seksuaalisen suuntautumisensa?

Mitä seurauksia sillä voi olla? Kenellä on vastuu edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa urheilun maailmassa? Studiossa vieraana nyrkkeilyn MM-mitalisti Elina Gustafsson, valtion liikuntaneuvoston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusjaoston jäsen Minna Minkkinen sekä vastuullisuus- ja yhteisömanageri Elina Laine olympiakomiteasta. Herra Heinämäki ja Lato-orkesterin Punanata on puhuttanut somekansaa hullun lailla jo useamman päivän ja loppua ei näy.

Punanatan hahmo on koettu ongelmalliseksi, koska kyseessä on stereotyyppinen karikatyyri Amerikan alkuperäiskansoista, jota esittää valkoinen mies päässään intiaanipäähine ja joka esiintyy yhdellä repliikillä: Kyseisen ohjelman käsittely alkoi, kun Suomen Saamelaisnuorten puheenjohtaja Petra Laiti otti kantaa ohjelmassa nähtävän Punanata-hahmon tarpeellisuuteen Twitterissä ja Yle reagoi siirtämällä lastenohjelman Ylen Elävään arkistoon.

Yleä on syytetty sensuurista sekä ylireagoinnista ja lähetyksessä pureudutaankin siihen, miten lastenkulttuurien tulisi kehittyä yhteiskunnallisten muutosten kanssa. Onko julkisesti käyty onnistuneesti keskustelua kulttuurisesta omimisesta ja sen vaikutuksista alkuperäiskansoihin? Niin sanottu Speijerin komitea selvitti Hollannissa johtavien psykiatrien ja lastenpsykiatrien voimin asiaa ja totesi mietinnössään , ettei ole mitään näyttöä seksuaalisen suuntautumisen muotoutumisesta viettelyn, mallioppimisen tai samastumisen kautta.

Toisin sanoen kenestäkään ei voi viettelemällä tehdä homoa eikä heteroa. Selvityksen mukaan ei ole näyttöä myöskään siitä, että homoilla tai lesboilla olisi suurempi taipumus vietellä nuoria kuin heteroilla.

Biologiset oletukset heikolla pohjalla Käsitellessään biologisperäisiä oletuksia geenit, aivojen rakenne, hormonit homoseksuaalisuuden syistä parisuhdelain vastustajien argumentit ovat sopusoinnussa lähdekriittisen tutkimuksen kanssa.

Tällaiset oletukset ovat metodologisesti heikolla pohjalla, eikä tuloksia ole pystytty toistamaan vertailututkimuksissa. Yhdysvaltain psykiatrijärjestö, American Psychiatric Association, joka suhtautuu kriittisesti eheytysterapiaan, katsoi vuonna sen riskien olevan suuria.

Terapia saattaa lisätä masennusta, ahdistusta ja itsetuhokäyttäytymistä, koska terapeutin esiintyminen vallitsevien normien edustajana voi lisätä asiakkaan jo ennestään itseään kohtaan tuntemaa vihaa.

On terapioita ja milloin mitäkin. Menetelmät, joita "eheytysterapiassa" tai "eheytyshoidoissa" käytetään, ovat hyvin kyseenalaisia - osin muistuttavat aivopesua. Siinä ihminen ohjataan epäilemään ja torjumaan omia näkemyksiään ja sisintä itseään. Jos joku saadaan uskomaan, että jokin piirre itsessä on väärin, niin kyllähän esimerkiksi sen piirteen itsessään pystyy jotenkin torjumaan. Eri asia on, että onko tuollaisen "aivopesun" jälkeen henkisesti enää eheä ihminen ollenkaan. Tuskinpa suurin osa mielen kanssa tekemissä olevista lääkäreistä moisia hoitoja hyväksyisi.

Toisaalta liike kertoo "auttavansa vain niitä, jotka kärsivät homoseksuaalisuudestaan". Eivät kuitenkaan tuo esiin sitä asiaa, että ihminen ei kärsi homoseksuaalisuudesta muutoin kuin siitä syystä, että suvaitsematon ympäristö on saanut itsen uskomaan, että homous on väärin. Eräiden muidenkin ääriryhmien toimintatavat ovat samankaltaisia: On ihminen, jolla on halu uskoa johonkin, mutta tällaiselle ihmiselle tehdään selväksi se, että "uskosi ei ole aitoa jos olet homo".

Ari Puonti on pelkkä valehtelija ja paskanpuhuja, sen verran olen minäkin hänen juttuihinsa perehtynyt että osaan tämän sanoa. Mille tämä kuulostaisi sinusta: Heteroseksuaalisuus ei ole sen kummempi synti kuin esim esiaviollinen seksi jota helluntailaistenkin piirissä harrastetaa" Todella röyhkeää että vertaat homoseksuaalisuutta esiaviolliseen seksiin!! Raamatussa toki mainitaan mm. Ja parissa muussakin kohdassa homoseksuaalinen käyttäytyminen esitetään negatiivisessa valossa.

Raamatun tekstien kirjoittamisen aikana ei naisen ja miehen yhteinen elämä alkanut rakastumisen, rakkauden, kiintymyksen ja sitä seuraavan sitoutumisen kautta, vaan lähinnä vanhempien, suvun, käytännöllisyyden ja soveliaisuussääntöjen vaatimusten kautta.

Nainen siirtyi naimakaupassa isänsä tai muun miespuolisen sukulaisensa omistuksesta miehensä omaisuudeksi - miestään alempiarvoisempaan asemaan. Tuonaikaisen tulkinnan mukaan vapaa mies oli kaikkein ylimpänä elollisten hierarkiassa. Nainen oli miehen holhouksen alainen ja tietyllä tavalla miehen omaisuutta, johon miehellä oli täysi määräysvalta. Mies makasi vaimonsa jos halusi, ilman että vaimolla oli siihen mitään sanomista.

Toista miestä taas ei saanut maata väkisin - "kuten naisen kanssa maataan". Raamatussa kaikissa kohdissa, joissa puhutaan miesten välisestä seksuaalisesta kanssakäymisestä, viitataan yksinomaan akteihin - raiskaamiseen tai prostituutiota hipoviin tilanteisiin - toisen vapaan miehen alistamiseen tai alistumiseen naisen asemaan - mieskunnian viemiseen. Seksi siis koettiin vallan välineeksi tuohon aikaan ja toisen samanarvoisen miehen alistuminen tai alistaminen naisen asemaan oli sopimatonta, normien vastaista.

Raamatun muinaisissa kreikankielisissä teksteissä mainitulla käsitteellä "arsenokoith" - "miehen kanssa makaava mies" ei välttämättä ole mitään tekemistä nykykäsitteen "homoseksuaalinen mies" eli "miestä rakastava ja tämän kanssa mahdollisesti seksiä harrastava mies", eikä etenkään mistään tasa-arvoisesta suhteesta, vaan ennemminkin miesprotituoidusta.

Missään kohdassa Raamatussa ei puhuta kahden miehen tai kahden naisen välisen tasa-arvoisen rakkauden luonnottomuudesta tai vääryydestä. Paavalin "homovastaisuus" sekä Daavidin ja Jonatanin rakkaustarina Hyvin usein siteerataan yhtä jaetta Paavalin kirjeestä roomalaisille: Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan" 1. Jos tuota jaetta ja sitä kohtaa ympäröivää tekstiä tarkastellaan, huomataan, että kokonaisuuden sanoma onkin itse asiassa jotain muuta, kuin homoseksuaalisuuden tuomitseminen.

Luvun keskeinen sanoma on "älkää asettuko Jumalan asemaan älkääkä tuomitko toisianne", ei edellä mainittu siteeraus. Tässä muutama asia, jotka mielestäni olisi hyvä muistaa: Kymmenessä käskyssä ei homoutta sanota synniksi Jeesus ei tuominnut homoutta Jumala ei ole tuominnut homoutta Jeesus kehotti ihmisiä rakastamaan toisiaan ja rakastamaan Jumalaa yli kaiken Raamatun tekstit ovat peräisin kovin erilaiselta ajalta ja erilaisesta kulttuurista Raamattu ei ole "hakuteos" tai "sääntökirja", vaan enemmänkin kokoelma erilaisia pohdiskeluja, tekstejä ja artikkeleja Raamattua voi tulkita niin kovin monella tavalla.

Raamatun teksteissä kielletään monta nykyään jokapäiväiseen elämään kuuluvaa asiaa - myös Raamattua ylimpänä pitävien jokapäiväiseen elämään. Miksi niistä ei nosteta meteliä? Homoseksinkään "pahuutta" sinänsä ei Raamatussa erikoisesti korosteta mitenkään, vaan ennemminkin kaikkea irstailua ja riettautta - ja toisen miehen alistamista. Muistetaan, että raamatun teksteissä kerrotaan, kuinka myös Jeesus osoitti rakkautta samaa sukupuolta oleville opetuslapsilleen syleilemällä ja suutelemalla - eikä missään sanottu sitä vääräksi tavaksi toimia.

Aikuinen ihminen, joka markkinoi moista valhetta, on jollain tavalla tarkoitushakuisesti aina liikkeellä: Puonti on tyyppiesimerkki vaöehetlijasta. Ainoaakaan homosta heteroksi muuttunutta ei ole todistettu olevan tai olleen missään.

Puonti valehtelee ja mm. Sinä tuet valhetta eli valehtelet myös. MIKSI sinusta on tärkeää puhua silkkaa sontaa aiheesta, josta sinulla ei näy olevan asiatiedon rippuakaan?

Minulla ei ole anteeksipyydeltävää valehtelun tukijoilta. Sortonne ei ole oikeutettua, sorto on AINA sortoa. Ex gaytä on olemassa. Olen lukenut niin monia juttuja aiheesta että se on totta. Vaikka sinä olisit onnellinen elämääsi eikä vähempää voisi kiinnostaa muuttua heteroksi niin mitäs jos kumminkin myönnät sen tosiasian että homousta voi muuttua heteroksi. Niin kuin monista muistakin suuntauksista joista tuossa oli puhetta vähän aikaa sitten Olen puhunut pahaa sinusta sen kummemmin tarkoittamatta sitä.

Ihan vain ärsyttämisen ilosta koska olet samalla tavalla arvostellut helluntalaisia vanhempina ja haukkunut muutenkin heitä ihan syyttä suotta. Ei kaikki hellaritkaan vihaa homoja.

Ei automaattisesti vihaa homoja jos ei hyväksy sitä. Olen itse bi-seksuuaali ja ymmärrän hyvin asioita jossain määrin. En ole ollut miesten kanssa juuri siitä syystä kun raamattu sanoo että se on väärin. Jos ei sanoisi niin voisin ihan hyvin olla miesten kanssa Kristilliset propagandakustantamot julkaisevat painettua valhetta mm. JOS seksuaalisen suuntautumisen voisi muuttaa, asiasta olisi olemassa tutkimustietoa. Eipä ole yksikään "eheytynyt" vielä suostunut tutkimuksin todentamaan juttujaan.

Miten tämä "muuttuminen" käytännössä tapahtuu? Pätevät selitykset nyt kehiin epämääräisten puheiden sijasta! Aivan kuin muista suuntauksista. Toinen juttu on että ei kaikki homot ole onnellisia homona. Vaan he haluavat jotain muuta. Tuossa asiassa aslan auttaa. Eikä syynä ole aina se että haluaa homosta heteroksi kun toiset sorsii. Kyseessä on toisilla vain identiteetti kriisi. Näyttäsitkö minulle jonkun jutun missä on tutkittu tuota asiaa ja tultu siihen tulokseen että homosta ei voi muuttua heteroksi.

Se auttaisi ehkä ymmärtämään asiaa peremmin Hoet ja hoet, että "kääntymisiä" tapahtuu. Ovaykos kaikki heterot onnellisia heteroina? Pitäisikö kaikkienm homojen olla onnellisia homoina tässä yhteiskunnassa, jossa mm. Miten homona voi olla onnellinen, jos ympärillä sattuu olemaan vaikkapa Ritarin kaltaisia ihmisiä vain? Miten onnellisuus muka liittyy siihen, ettäö homoja on sinun valheidesi mukaan muuttunut heteroiksi?

Aslan ei voi auttaa missään - paitsi ehkä lompakon tyhjentämisessä. Se järjestö perustuu tahallaan rakenneyulle valheelle ja vääristelylle, sorrolle ja homofobialle.

KUN nyt olet itse tämän ketjun aloittanut päinvastaisia väittäen, saat myös aloittaa tutkimustiedon esittämisen väitteiden tueksi. Missä on todennettu eheytymisiä ja MISSÄ on tutkimuksin todennettu se, että homo voi muuttua heteroksi? Pyytämääsi tutkimuslinkistöä löydät jo tämän sivun keskusteluistakin. Olen lukenut paljon juttuja kuinka ihmiset ovat yrittäneet eheytyä rukoillen mutta eivät ole onnistuneet. Päin vastoi ovat tulleet tulokseen että homous on oikein.

Sitten taas olen lukenut paljon juttuja kuinka ihmiset ovat muuttuneet homosta heteroksi. Olen kysynyt aikasempaakin miksi vierailet täällä kun saat vain lokaa niskaan. Ei sinun tarvitsisi välittää ritarista jos et tulisi tänne ollenkaan. On paljon muitakin palstoja missä voisi keskustella asioista Samanlaisia järjestöjä on satoja eikä ne perustu valheelle tai vääristelylle vaan ihmiset ovat muuttuneet ja perustaneet järjestöjä. Tuokin osoite jonka annoin sinulle niin hekin sanovat että eivät oleta että jokainen homo muuttuu vaan toiset yksinkertaisesti haluavat muuttua.

Haluavat vaimon lapset ja toisenlaisen elämän. Suunnaton halu muutokseen saa aikaan muutoksen heteroksi Olet itse joutunut Raamatulla alistetuksi ja yrität panna vahingon kiertämään.

Toimintaasi en voi hyväksyä mutta edellä kertomasi perusteella voin sitä ymmärtää. Aslan sanoo yhtä ja tekee toista. Kun syrjintää tahtoo, sille perusteet keksii - kuten Puonti puljukin. Haluata saa mitä vain. Homo ei halutessaam heteroksi muutu eikä hetero homoksi. Lilaan muukaan ei koskaan vastaa - ei ole Aslanin pääpirulla Puontillakaan tutkimustietoa horinansa tueksi. Uskot varmaan myös joulupukkiin, viisaaseen insinöööriin ja teräsmieheen Syytät toisia valehtelijoiksi vaikka se vika on itseasiassa sinussa.

Annoin osoitteen ja yllätys yllätys et uskonut. Todisteita on mutta jos sinä otat sen periaatteen että nuo kertomukset ovat valheita niin se on sinun asiasi. Noilla sinuilla on jenkkilän opistojen tutkimuksia asiasta ja ne puhuvat puolestaan. Sanon suoraan että vika on sinussa. Tyypillistä hellaritoimintaa näissä asioissa: En usko, koska tutkimustietoa EI ole, ei ole ei.

Niinpä aloittanut eheytyspukari "loukkaantuneena" poistuu, kun jauhot menivät omaan pikku suuhun. Tutkimustietoa on tuossa sivulla. Enkä ole hellari vaan lutsku. Noita eheytymis juttuja on tuhansia ja taas tuhansia. Vika on siinä kun leimaat kaikki valheeksi. Tuokin linkki minkä annoin sinulle niin siinä puhuttiin juuri siitä että jos ole onnellinen niin ei ole syytä lähteä väkisin muuttumaan vaan nuokin henkilöt olivat niitä jotka eivät olleet sinut itsensä kanssa.

En kehtaa jauhaa näitä samoja asioita sinun kanssa useita kertoja. Pyysin jo anteeksi noita muutamia provosoivia tekstejä. Olen erittäin pahoillani aiheuttamastani mielipahasta. Mutta en mahda sille minkään jos toisten ihmisten elämää parantaneet tapahtumat ärsyttävät.

Olen samalla kannalla kuin nuo tyypit sivuilla että jos asiat on hyvin niin miksi eheytymään. Sinäkun olet tyytyväinen elämääsi niin turhaa mietit noita eheytymisiä.

En ole pohjimmiltani riidanhaluinen vaan erittäin lähimmäis rakas. Toivoisin joskus että minulla olisi homo kavereita koska mikään ei ole niin mukavaa ja kasvattavaa elämää kuin se että on tuttuja joka ihmis "luokasta". Ei kovin kristillistä ja rakatavaa suhtautumista kanssamatkaajiin minkä puutteesta olet kuitenkin helluntailaisia syytellyt.

Olet esim sanonut ettet halua samaan taivaaseen minun ja samalla tavalla ajattelevien kanssa. En ole koskaan kuullut sulta anteekspyyntöä tai pahoittelun sanaa. Myös tekstissäsi liika usein esiintyy sanat mm.

Ihan itses parhaaksesi niin mene peilin eteen ja ole rehellinen Jumalalle ja itsellesi. Toivon että me kaikki nyt mietitään missä ei toimita Jeesuksen johdossa ja tehdään parannusta niissä asioissa. Tule sitten takaisin juttelemaan kun hieman olet miettinyt miten toisia kohtelet ja miten paljon kunnioitat eriäviä mielipiteitä. Niin, noita "juttuja" ON uskispiireissä kyllä liikkeellä. Se vain on ihmeellistä, miten mm. Siis johdat tahallasi harhaan. Olivatpa asiat hyvin tai huonosti, homo ei heteroksi muutu.

Muuta ei ole tieteellisesti rodennettu, vaikka uskishihhet valehtelevatkin. En edelleenkään halua kaltaisesi kaksinaamaisen valehtelijan kanssa samaan paikkaan - olipa se taivas tai mikä tahansa.

Valehtelet ja hoet balhettasi. Tyle sinä takaisin juttelemaan sitten, kun olet tajunnut, mikä erottaa yksittäisen ihmisen oman "todistuksen" ja tieteellisesti todennetun faktan toisistaan. Ero on, mutta sinulle mahdoton ymmärtää. Seuraavassa elämässä kuulet luotettavalta tasolta tuon että ehytyminen on mahdollista.

Eihän se kosketa sinua millään viisiin. Väitit, että Puonti valehtelee. Kerro missä kohdin hän niin tekee? SETA houkuttelee homot vaaralliseen elämäntapaan: Tai siis aloittaja sekoittaa kaksi eri asiaa toisiinsa: Homosta heteroksi muuttumisen ja sen että on homo mutta ei harjoita homoseksuaalista kanssakäymistä.

Selvästikin aloittaja pitää pelkästään sitä merkkinä "eheytymisestä" että yksinkertaisesti ei harjoita homoseksuaalista kanssakäymistä käytännössä. Sehän ei tarkoita samaa kuin homosta heteroksi muuttuminen. Aloittaja myös kertoo olevansa itse bi- seksuaali. Olet siis bi- seksualli etkä ole ITSE kokenut eheytymistä, mutta kuitenkin väität että lukemalla tarpeeksi monta artikkelia siitä kuinka ihminen on "eheytynyt" homoseksuaalisuudesta, voit olla täysin varma siitä että tällaista "eheytymistä" todella tapahtuu.

Ja ainoa mikä sinulla lopulta on, on niiden ihmisten sana, jotka väittävät "eheytyneensä". Eikö se ole aika heiveröinen perustelu väitteellesi?

Ei edes tässä ajassa elävien todistuksia saati sitten historian tai fysiikan kirjoja? Hyvä pointti sulla kyllä, mutta mun mielestä kuitenkin haetaan väkisin perusteluja homoudelle. Vastaavastihan ei homokaan voi tietää eheytyksestä jos ei sitä halua tai siihen usko? Noh, katos vain, ensimmäinen tällä vierailullani kohtaamani asiallinen ja perusteltu kommentti, jossa ei ole havaittavissa tarkoitushakuista ilkeilyä.

En ole minkään muun "sanoman" julistaja, paitsi sen että ihmisen pitäisi pyrkiä olemaan rehellinen itselleen kaikessa, sen sijaan että pyrkii toteuttamaan jotakin ulkoapäin saneltua "totuutta". Siis mitä tulee näihin uskon asioihin. Mielestäni tuollainen perustelu on hatara. Yhtä hyvin voisin väittää että lukemalla tarpeeksi monta artikkelia avaruusolioiden olemassaolosta, voisin näin ulkopuolisena, ja ITSE asiaa kokemattomana, väittää että avaruusolioita on olemassa.

Huolimatta siitä että itselläni asiasta ei ole kokemusta. En ole kertonut kaikkea vaan minulla on muutamia luurankoja kaapissa joita en mielellään käsittele enää.

... Rebecca Loos, s. , Espanja, David Beckhamin entinen sihteeri, malli, biseksuaali. Greg Louganis, s. , Yhdysvallat, uimahyppääjä ja olympiavoittaja. Olenko tyttö vai poika? Homoseksuaalisuus: Homoksi kutsutaan henkilöä, jolla on kyky tuntea Transgender: Transgender voi kokea itsensä sukupuolettomaksi tai monisukupuoliseksi. Transvestiitti on mies tai nainen, joka voi eläytyä kumpaankin sukupuoleen. Pirjo Nylund, seksuaalineuvoja ja nuorisosihteeri. että pojat, osallistuivat innokkaasti romanttiseen seurustelukulttuuriin, sihteeri , Mika Siimes toimitti Eläköön mies -antologian ja pian ilmestyi myös Miehen kertoja on pääasiallisesti homoseksuaalisesta identiteetistään huolimatta. 6. helmikuu Sinulla on toivoa, sillä homoseksuaalisuudesta voi kasvaa ulos. . Miksi valehtelet poikalapsi. muassa Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Eero Junkkaala ja Aslanin projektisihteeri Hannele Turkki. . ja tämän kanssa mahdollisesti seksiä harrastava mies", eikä etenkään mistään tasa-arvoisesta. koonneet laajan tietoteoksen mies- ten homoudesta. kirjassaan Homoseksuaalisuuden sairausleiman loppu () . YK:n pää- sihteeri Dag Hammarskjöld kertoi soonista kuin seksistä. Lehdon ja Homoksi kasvava poika ko- kee usein. maaliskuu Case Aku Louhimies closed - seuraavaksi puhutaan miehuudesta, pohtinut koomikko Juuso Kekkonen sekä Poikien talon johtaja Kalle Laanterä. Seksiä myyvät miehet 58 min to Tubettaja Tuure Boelius teki kappaleen, joka käsittelee homoseksuaalisuutta jääkiekossa ja kuinka kävi?.

: Homoseksuaaliseen sihteeri pojat seksi mies

Homoseksuaaliseen sihteeri pojat seksi mies Joensuu seksi mies homo panee
THAI HOMOSEKSUAALISEEN HIERONTA MALMINKARTANO SHEMAL Gay eroottista hierontaa helsingissä sihteeri kuopio
ILMAINEN NAINTI BR LELUT GAY TURKU Thai hieronta itäkeskus kalua homo velilta
Thaihieronta homoseksuaaliseen espoo seikkailuseuraa 95

HOMOSEKSUAALISEEN EROTIKKA SIHTEERI

SEX KUOPIO SIWA HÄMEENTIE 42 HOMOSEKSUAALISEEN