Eniten pidätyksiä tehtiin Hesperian puistossa, mutta siellä pidätettiin kaikkiin yhteiskuntaluokkiin ja molempiin kieliryhmiin kuuluvia miehiä.

Asemanseudun pidätyksille taas oli ominaista se, että varakkaat helsinkiläismiehet olivat jääneet nalkkiin houkuteltuaan maalaisnuoria aseman baariin ja sen jälkeen maksulliseksi seksiseuraksi. Juttusarjan aiemmissa osissa olen jo siteerannut Kallen , Jallun ja Viikon totuuden kaltaisia —lukujen sensaatiolehtiä, joissa varoiteltiin toistuvasti nuoria ja asevelvollisia saalistavista sedistä. Sandra Hagmanin analysoimat oikeudenkäyntiasiakirjat vahvistavat sen, että lehtikirjoittelulla oli tiettyä totuuspohjaa.

Toisaalta on ilmeistä, että kirjoittelun painopiste oli tarkoitushakuisesti prostituutiossa eikä niinkään tasavertaisten aikuisten välisessä kanssakäymisessä, joka oli tyypillistä muille tapaamispaikoille. Juttusarjan aiemmista osistahan on jo käynyt ilmi, että maksutonta seksiä oli yllin kyllin tarjolla esimerkiksi Espalla ja Tähtitorninmäellä.

Asemaravintolan asiakkaita noin — Aikalaiskirjoittelusta voi päätellä, että asemalta iskemiseen liittyi monia muitakin riskejä kuin pidätetyksi tuleminen.

Välillä oli suorastaan epäselvää, kuka käytti ketäkin hyväksi. Lehti kehittää ilmiöstä melkoisen porttiteorian, jolta ei säästy edes Jumalainen näytelmä: Vastaavista varkauksista kirjoitti myös Valdemar Melanko, joka raportoi —lukujen vaihteen Helsingin homokulttuurista kirjassaan Puistohomot Ja toki asemalla on helppo bongata kaltaisiaan yhä myös ilman Grindria — tarvitsee vain istahtaa yhdelle Minuuttibaariin ja antaa silmän levätä ihmisvirrassa.

Retroväriä bongaukseen saa lukemalla Valdemar Melangon varhaista homoteemaista romaania Kristian , jonka identiteettiongelmainen päähenkilö kulutti aikaansa juuri täällä, elämänsä pääteasemalla.

Mielenosoituksen taustalla oli  Ilta-Sanomissa  julkaistu juttu, jossa seurakunnan nuoriso-ohjaaja oli tilittänyt itseään nimimerkin suojissa. Lehti oli kuitenkin vuotanut työntekijän henkilöllisyyden Vanhankirkon seurakunnalle, mikä johti lopulta työntekijän erottamiseen. Kun kirkkoneuvosto kokoontui tekemään päätöstään asiassa, Vanhankirkon puistoon kokoontui kolmisensataa mielenosoittajaa — joukko, josta paisui 40 vuodessa 20  hengen Pride-kulkue.

Ookko käynny oopperassa, ookko kunnon ihminen? Se on vähintään yhtä katteeton yleistys kuin se, että homot ovat tyylitaitureita. Osa toki on, mutta suurin osa on kaikkea muuta.

Pikemminkin voidaan todeta, että ooppera on tyylitaituruuden tavoin aina ollut eliittilaji myös homoille. Vanhoja homolehtiä lukemalla selviää kuitenkin, että ooppera- ja balettinäytännöt ovat tarjonneet asiaan vihkiytyneille yhtä hyvän tekosyyn muiden samanhenkisten kohtaamiseen kuin asemat, puistot ja pisuaarit.

Puitteet ovat vain olleet huomattavasti hulppeammat. Jutussa oopperan ja baletin suosiota selitetään taiteenlajiin kohdistuvan kiinnostuksen lisäksi sen mahdollistamalla sosiaalisella kanssakäymisellä: Bulevardin varrella on Ooppera.

Musiikin ja baletin harrastajien [määrä] ei ole kovin suuri, ja uudet kasvot tuovat piristävää vaihtelua seurapiiriin. Väliajalla voi nauttia viiniä ja keskustella ohjelmasta. Hän pitää suosion keskeisenä selityksenä taiteilijapiirien vapaaksi miellettyä asennoitumista homoseksuaalisuuteen. Baletti ja kenties muukin taide-elämä vaikutti minuun ainakin piilotajuisesti.

Ehkä yksi syy tähän oli se, että juuri näissä piireissä minun nuoruudessani uskottiin — oikein tai väärin — olevan suhteellisesti enemmän homoja kuin monilla muilla aloilla. Ainakin näiden piirien katsottiin suhtautuvan homoseksuaalisuuteen muita luontevammin ja ennakkoluulottomammin. Ja onhan koko kansainvälisen baletin historia samalla enemmän tai vähemmän myös taiteellisesti lahjakkaiden homojen henkilöhistoriaa.

Ainakin Helsingin balettinäytöksissä sodan jälkeen ja luvulla tapasi runsaasti homoja. Kaupungin illassa yksin ja Pelastakaa siskot ry: Opiskelijapoika kommentoi oopperasiskojen lukumäärää toteamalla, että yksistään balettitähti Maija Plisetskajan vierailunäytännössä oli ollut noin viisikymmentä siskoa ja että nämä kaikki olivat olleet melko rajoitetusta piiristä: Lisäksi opiskelijapoika tarjoaa homojen ooppera- ja balettiharrastukselle lisää vaihtoehtoisia selityksiä.

Viittaus popmusiikkiin on osuva, koska nykyisin homomiesten intohimoisin fanitus kohdistuu nimenomaan pop- ja rocktähtiin eikä oopperan lavalla tunteiden palossa räytyviin diivoihin [ks. Aikojen muuttumisesta kertoo sekin, että myös Aleksanterin teatteri tarjoaa nykyisin kosolti kevyempää viihdettä. Ja kuin sattuman oikusta juuri tänään talossa saa ensi-esityksensä Marika Krookin ja Helena Lindgrenin Passione -konsertti, joka tarjoaa mainostekstin mukaan italialaisia ja napolilaisia lauluja, rakkautta, intohimoa, eroja ja kohtaamisia — sekä vierailijana Jorma Uotisen… Pääovella pyörii itse Lenita Airisto seuralaistaan odottamassa, joten esityksestä ei enää puutu kuin deus ex machina -käänne, jossa Aino Ackté ja Ella Eronen saapuvat haudan takaa mutapainimaan kaikkien edellä mainittujen kanssa.

Oopperasta ja baletista puhuttaessa on mainittava myös Suomen Kansallisoopperan edeltäjän eli Suomalaisen Oopperan johtaja Edvard Fazer — Wikipedian mukaan Fazer oli pianisti ja impressaari, joka kuului suomalaisen oopperaelämän keskeisimpiin hahmoihin.

Harvempi kuitenkin tietää, että Fazer jätti lähtemättömän jäljen myös Helsingin homoalakulttuuriin. Ajattelin ensin, että se liittyi Fazerin kahvilaan, joka myös oli homomiesten suosiossa, kunnes vastaus löytyi tämän jutun alussa siteeraamastani Etsivän keskuspoliisin ilmiantokirjeestä vuodelta Neuvostoliiton suurlähetystö sijaitsi kuvassa näkyvän virastotalon paikalla, ja se vaurioitui talvisodan ensimmäisissä pommituksissa Fazerin katiska sijaitsi tällä puolen pihaa. Voit hallita tietojasi ja Ylen lähettämiä viestejä omassa profiilissasi.

Uudet käyttöehdot näet täältä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Pääkirjaston Muumilaaksossa on Tove Janssonin ja Tuulikki Pietilän yhteisiä töitä, Hämeenpuiston laidalla on ollut aikoinaan Tampereen Setan ensimmäinen toimisto ja Tampereen Tuomiokirkon alttaritaulukin on homonähtävyys, jos sen niin haluaa nähdä. Nykyisessä Tillikassa taas punaisista sukista toisensa homoiksi tunnistaneet miehet tapasivat aikoinaan toisiaan.

Ongelmana on, että paikoista jää hyvin vähän jälkiä. Hämeenpuiston laidalla Tuulensuun talossa oli esimerkiksi aikoinaan lesbojen suosima kapakka, mutta nyt paikalla on kampaamo.

Yksi homojen tapaamispaikoista on Tampereellakin ollut julkiset vessat. Tosin poliisikin tiesi niistä, eikä kiinnijääminen ollut hyvä idea silloin, kun homous oli yhteiskunnan mukaan rikollista ja sairasta. Ne olivat paikkoja, joissa ei voinut leimautua homoksi. Ne tuntuivat turvallisilta tapaamispaikoilta aikana kun homoseksuaalisuus oli kriminalisoitu. Naiset taas eivät yksin päässeet ravintolaan lainkaan. Jos nainen olisikin ollut yksin baarissa, olisi oletettu, että hän on siellä tarjoamassa seksuaalisia palveluita maksusta miehille, sanoo Juvonen.

Naiset eivät todellakaan jääneet iltaisin mielellään norkoilemaan kadunkulmaan, tai liikkuneet iltaisin puistoissa yksin ajatuksella, että jos siellä joku kiva nainen tulisi vastaan.

Mösjöö Mosse oli Tampereenkin ensimmäinen julkihomo, sillä hän vaikutti Tampereella osan elämäänsä. Hiuksetkin leikattiin tai värjättiin tietyllä tavalla. Punk-kulttuurin ansiosta se ei pistänyt kaikilla silmään.

Näin ihmiset saattoivat halutessaan tehdä itseään enemmän tykö ja näkyväksi toisilleen. Aikaisempina vuosikymmeninä homot tunnistivat toisiaan punaisista sukista, mutta Englannissa keksittiin jopa oma italialta kuulostava koodikieli. Jos tahtoi tavata muita homoja tai lesboja, piti olla huomiokykyinen ja kuulla mitä rivien välissä sanottiin. Tillikassakin homot puhuivat padoista, kun tarkoittivat pannuja, mikä oli yksi kiertoilmaisu kertoa omasta suuntautumisestaan, kertoo Juvonen.

Homous tai lesbous ei ole nykyajan muoti-ilmiö. Juvonen toivookin, että väki ymmärtäisi lesbo- ja homoelämän olleen vilkasta Tampereellakin useana vuosikymmenenä. Tampereella löytyy edelleen paikkoja ja mahdollisuuksia lesboille ja homoille elää hyvää elämää. Homot eivät kyllästytä riittävästi.

..

SALAISTA SEKSISEURAA HOT HOMOSEKSUAALISEEN POIKA PORN

Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Puisto ja sen peltipyhättö kuhisivat vuosikymmenten ajan k aartilaisia, natseja, sovjetteja ja kultamitalivartaloita, kunnes aisti-iloista jäi muistuttamaan vain syreenien raskaana leijuva tuoksu. Aikalaiskirjoittelusta voi päätellä, että asemalta iskemiseen liittyi monia muitakin riskejä kuin pidätetyksi tuleminen. Huomaan itsekin kokevani ilonsekaista haikeutta yhden matkan päättymisestä ja toisen alkamisesta — samaa haikeutta, jonka symboleina junat ja odotushallit ovat aina olleet. KOvaPAno kerrankin kunnolla · naine tahdotko · nautittavia roolileikkejä · hei vanhempi nainen: Homous tai lesbous ei ole nykyajan muoti-ilmiö. Asemat ovat olleet puistojen ja pisuaarien ohella homomiesten perinteisiä kohtauspaikkoja.

Aiemmissa Tukholma-jutuissa olen jo kirjoittanut keskusrautatieaseman legendaarisesta Homoringistä, ja Tampere-jutuissa oli puhetta siitä, miten homomiehet löysivät ennen muinoin helposti seuraa rautatieasemalta ja sen viereisestä Posteljooninpuistosta. Helsingin päärautatieasema ei sekään ole poikkeus säännöstä. Homorinkiä täältä on turha etsiä, mutta aseman komeiden ja lihaksikkaiden Kivimiesten kannattelemat lyhdyt ovat silti johdattaneet monta suomalaista homosukupolvea kuin majakat yössä.

Asemien suosioon homomiesten kohtauspaikkoina on ollut ainakin kaksi syytä: Asemahallien penkkejä saattoi kuluttaa pitkiäkin aikoja asiaa sen kummemmin perustelematta, ja tätä mahdollisuutta hyödynsivät homomiesten lisäksi myös kodittomat ja alkoholistit, joista sai ainakin aikalaiskirjoitusten perusteella seuraa viinaa ja yösijaa tarjoamalla.

Muutenkin asemilla oli jatkuvan ihmisvirran vuoksi aina uutta nähtävää ja koettavaa, joten paikalla pyöri monia kokeneita kalamiehiä. Jälkimmäistä seikkaa havainnollistaa hyvin F. Eeva-Liisa Jaakkola , jossa kuvataan Laaksosen ensikosketusta Helsingin homoskeneen nuorena ylioppilaana syksyllä Samanlaisia punotus- ja tykytysreaktioita aiheutti myös Rautatientorin laidalla sijainnut katiskamallinen peltipisuaari.

Ilmiantokirjeen ja Hoovenin Tom of Finland -elämäkerran perusteella asemanseudun homosuosio oli siis vakiintunut jo luvulla. Sandra Hagmanin tuoreesta Seven queer brothers -väitöskirjasta ilmenee lisäksi, että sodan jälkeen alue oli Helsingin homojen suosituimpia tapaamispaikkoja Hesperian puiston, Esplanadin puiston ja Tähtitorninmäen ohella [ks.

Etsin kunnes löydän sun ja Homohistoriallinen Helsinki 7: Espa, helmi on Helsingin ]. Hagmanin mukaan suuri osa oikeuteen johtaneista homomiesten pidätyksistä tehtiin tuolloin nimenomaan rautatie- ja linja-autoasemalla sekä niiden ympäristössä. Eniten pidätyksiä tehtiin Hesperian puistossa, mutta siellä pidätettiin kaikkiin yhteiskuntaluokkiin ja molempiin kieliryhmiin kuuluvia miehiä.

Asemanseudun pidätyksille taas oli ominaista se, että varakkaat helsinkiläismiehet olivat jääneet nalkkiin houkuteltuaan maalaisnuoria aseman baariin ja sen jälkeen maksulliseksi seksiseuraksi.

Juttusarjan aiemmissa osissa olen jo siteerannut Kallen , Jallun ja Viikon totuuden kaltaisia —lukujen sensaatiolehtiä, joissa varoiteltiin toistuvasti nuoria ja asevelvollisia saalistavista sedistä. Sandra Hagmanin analysoimat oikeudenkäyntiasiakirjat vahvistavat sen, että lehtikirjoittelulla oli tiettyä totuuspohjaa.

Toisaalta on ilmeistä, että kirjoittelun painopiste oli tarkoitushakuisesti prostituutiossa eikä niinkään tasavertaisten aikuisten välisessä kanssakäymisessä, joka oli tyypillistä muille tapaamispaikoille. Juttusarjan aiemmista osistahan on jo käynyt ilmi, että maksutonta seksiä oli yllin kyllin tarjolla esimerkiksi Espalla ja Tähtitorninmäellä.

Asemaravintolan asiakkaita noin — Aikalaiskirjoittelusta voi päätellä, että asemalta iskemiseen liittyi monia muitakin riskejä kuin pidätetyksi tuleminen.

Välillä oli suorastaan epäselvää, kuka käytti ketäkin hyväksi. Lehti kehittää ilmiöstä melkoisen porttiteorian, jolta ei säästy edes Jumalainen näytelmä: Vastaavista varkauksista kirjoitti myös Valdemar Melanko, joka raportoi —lukujen vaihteen Helsingin homokulttuurista kirjassaan Puistohomot Ja toki asemalla on helppo bongata kaltaisiaan yhä myös ilman Grindria — tarvitsee vain istahtaa yhdelle Minuuttibaariin ja antaa silmän levätä ihmisvirrassa.

Retroväriä bongaukseen saa lukemalla Valdemar Melangon varhaista homoteemaista romaania Kristian , jonka identiteettiongelmainen päähenkilö kulutti aikaansa juuri täällä, elämänsä pääteasemalla. Mielenosoituksen taustalla oli  Ilta-Sanomissa  julkaistu juttu, jossa seurakunnan nuoriso-ohjaaja oli tilittänyt itseään nimimerkin suojissa. Lehti oli kuitenkin vuotanut työntekijän henkilöllisyyden Vanhankirkon seurakunnalle, mikä johti lopulta työntekijän erottamiseen. Kun kirkkoneuvosto kokoontui tekemään päätöstään asiassa, Vanhankirkon puistoon kokoontui kolmisensataa mielenosoittajaa — joukko, josta paisui 40 vuodessa 20  hengen Pride-kulkue.

Ookko käynny oopperassa, ookko kunnon ihminen? Se on vähintään yhtä katteeton yleistys kuin se, että homot ovat tyylitaitureita. Osa toki on, mutta suurin osa on kaikkea muuta. Pikemminkin voidaan todeta, että ooppera on tyylitaituruuden tavoin aina ollut eliittilaji myös homoille. Vanhoja homolehtiä lukemalla selviää kuitenkin, että ooppera- ja balettinäytännöt ovat tarjonneet asiaan vihkiytyneille yhtä hyvän tekosyyn muiden samanhenkisten kohtaamiseen kuin asemat, puistot ja pisuaarit.

Puitteet ovat vain olleet huomattavasti hulppeammat. Jutussa oopperan ja baletin suosiota selitetään taiteenlajiin kohdistuvan kiinnostuksen lisäksi sen mahdollistamalla sosiaalisella kanssakäymisellä: Bulevardin varrella on Ooppera. Musiikin ja baletin harrastajien [määrä] ei ole kovin suuri, ja uudet kasvot tuovat piristävää vaihtelua seurapiiriin. Väliajalla voi nauttia viiniä ja keskustella ohjelmasta.

Hän pitää suosion keskeisenä selityksenä taiteilijapiirien vapaaksi miellettyä asennoitumista homoseksuaalisuuteen. Baletti ja kenties muukin taide-elämä vaikutti minuun ainakin piilotajuisesti.

Ehkä yksi syy tähän oli se, että juuri näissä piireissä minun nuoruudessani uskottiin — oikein tai väärin — olevan suhteellisesti enemmän homoja kuin monilla muilla aloilla. Ainakin näiden piirien katsottiin suhtautuvan homoseksuaalisuuteen muita luontevammin ja ennakkoluulottomammin. Naiset eivät todellakaan jääneet iltaisin mielellään norkoilemaan kadunkulmaan, tai liikkuneet iltaisin puistoissa yksin ajatuksella, että jos siellä joku kiva nainen tulisi vastaan.

Mösjöö Mosse oli Tampereenkin ensimmäinen julkihomo, sillä hän vaikutti Tampereella osan elämäänsä. Hiuksetkin leikattiin tai värjättiin tietyllä tavalla. Punk-kulttuurin ansiosta se ei pistänyt kaikilla silmään. Näin ihmiset saattoivat halutessaan tehdä itseään enemmän tykö ja näkyväksi toisilleen. Aikaisempina vuosikymmeninä homot tunnistivat toisiaan punaisista sukista, mutta Englannissa keksittiin jopa oma italialta kuulostava koodikieli.

Jos tahtoi tavata muita homoja tai lesboja, piti olla huomiokykyinen ja kuulla mitä rivien välissä sanottiin. Tillikassakin homot puhuivat padoista, kun tarkoittivat pannuja, mikä oli yksi kiertoilmaisu kertoa omasta suuntautumisestaan, kertoo Juvonen. Homous tai lesbous ei ole nykyajan muoti-ilmiö. Juvonen toivookin, että väki ymmärtäisi lesbo- ja homoelämän olleen vilkasta Tampereellakin useana vuosikymmenenä.

Tampereella löytyy edelleen paikkoja ja mahdollisuuksia lesboille ja homoille elää hyvää elämää. Homot eivät kyllästytä riittävästi. Yrittäjän mukaan Hangon asuntotilanne on niin hankala, että parempaa ei ole tarjolla ja että valituksia ei ole aiemmin tullut. Thaimaalaisen jalkapallojoukkueen pelastaminen luolastosta on vasta alkuvaiheessa.

Paikalle avuksi pyydetty suomalaisasiantuntija Mikko Paasi arvioi, että evakuointiurakkaan saatetaan ryhtyä aikaisintaan muutaman vuorokauden kuluessa. Rikosseuraamuslaitos eli RISE tarjosi virkamiehille ja toimittajille mahdollisuuden viettää vuorokauden Sörkan vankilassa.

Ylen toimittaja sai kokea häivähdyksen siitä, miltä tuntuu vankina menettää määräysvalta omaan itseen. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Tampere on täynnä homonähtävyyksiä Pääkirjaston Muumilaaksossa on Tove Janssonin ja Tuulikki Pietilän yhteisiä töitä, Hämeenpuiston laidalla on ollut aikoinaan Tampereen Setan ensimmäinen toimisto ja Tampereen Tuomiokirkon alttaritaulukin on homonähtävyys, jos sen niin haluaa nähdä.

Jaa artikkeli Facebookissa 1. Tapaaminen oli turvallisempaa Tillikassa tai puistoissa Yksi homojen tapaamispaikoista on Tampereellakin ollut julkiset vessat. Ennen tunnisti punaisista sukista Mösjöö Mosse oli Tampereenkin ensimmäinen julkihomo, sillä hän vaikutti Tampereella osan elämäänsä. Kumppanin etsintä vaati älykkyyttä ja huomiokykyä Jos tahtoi tavata muita homoja tai lesboja, piti olla huomiokykyinen ja kuulla mitä rivien välissä sanottiin. Tampere Pride on

SHEMALE GAY MISTRESS HOMO SEKSI VIDEOT

: Homoseksuaaliseen nais seuraa seksiseuraa helsingistä

BIGGEST DILDO HOMO EVER KALUN HYVÄILY Olen muokannut kuvaa sumentamalla kasvot. Tenojoki Euroopan suosituimman lohijoen rannat ammottavat tyhjinä kalastajista, vaikka kaikki Tenon kalastusluvat on myyty. Ainakin näiden piirien katsottiin suhtautuvan homoseksuaalisuuteen muita luontevammin ja ennakkoluulottomammin. Tapaaminen oli turvallisempaa Tillikassa tai puistoissa Yksi homojen tapaamispaikoista on Tampereellakin ollut julkiset vessat. Leave a comment Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Tässä kierrättämäni homokaskut jäävät siis kertomaan omaa tarinaansa, joka voi perustua totuuteen tai sitten ei.
PORNOCHAT HOMO SUOMI25 TREFFIT Tosin poliisikin tiesi niistä, eikä kiinnijääminen ollut hyvä idea silloin, kun homous oli yhteiskunnan mukaan rikollista ja sairasta. Mikäli fraasissa esiintyy erisnimi esim sen tähden illuminaatit suosivat vapaata irtosuhteita, homoseksuaalisuutta, eläimiin sekaantumista, insestiä, lapsipornoa, törkyfilmejä. Urakka on ainutlaatuinen eikä se ole helppo Thaimaalaisen jalkapallojoukkueen pelastaminen luolastosta on vasta alkuvaiheessa. Homorinkiä täältä on turha etsiä, mutta aseman komeiden ja lihaksikkaiden Kivimiesten kannattelemat lyhdyt ovat silti johdattaneet monta suomalaista homosukupolvea kuin majakat yössä. Ilmaisia lihavannaisen vitunkuvia ja kiima pilllu kyrvän kuvia tytöt sex in the hanko deittiseuraa asiakaspalvelu kun lavuaari ei vedä: Aiemmissa Tukholma-jutuissa olen jo kirjoittanut keskusrautatieaseman legendaarisesta Homoringistä, ja Tampere-jutuissa oli puhetta siitä, miten homomiehet löysivät ennen muinoin helposti seuraa rautatieasemalta ja sen viereisestä Posteljooninpuistosta. Hei pojat, te siellä menneisyydessä!
HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI SUOMI 24 SAKSALAISIA AUTOMYYNTI SIVUJA Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Väliajalla voi nauttia viiniä ja keskustella ohjelmasta. Saat tietoa Ylen sisällöistä ja Yle Tunnuksen eduista kerran kuussa sähköpostiisi. Ajattelin ensin, että se liittyi Fazerin kahvilaan, joka myös oli homomiesten suosiossa, kunnes vastaus löytyi tämän jutun alussa siteeraamastani Etsivän keskuspoliisin ilmiantokirjeestä vuodelta Uudet käyttöehdot näet täältä. Olen muokannut kuvaa sumentamalla kasvot. Tillikassakin homot puhuivat padoista, kun tarkoittivat pannuja, mikä oli yksi kiertoilmaisu kertoa omasta suuntautumisestaan, kertoo Juvonen.
Homoseksuaaliseen nais seuraa seksiseuraa helsingistä Homo sex tarinat äkkilähdöt praha