: Homoseksuaaliseen kalua naapurilta karva kaluja

Gay livejamsin sex pics Äiti poika sex homoseksuaaliseen suomi porni
Homoseksuaaliseen kalua naapurilta karva kaluja Menin parvekkeen lattialle polvilleni, pidin dildoa pystyssä lattialla toisella kädelläni ja samalla tuin toisella kädellä kiikaria tuoliin ja katselin sillä parvekkeen pleksin läpi. Ajattelin ensin, että voisin istua sen päälle: Voit myös siirtyä Suomi Istuin olohuoneen ikkunan ääressä pari tuntia. Kyllä minä ymmärrän, hääpäivämme on joka vuosi; mene vain poikien kanssa ulos, se vähentää stressiä. Lähde suhteesta mahdollisimman nopeasti,jos ei sairaalloinen miehesi vielä ole hakannut sinua siniseksi,tuolla menolla sekin päivä koittaa. Rastas lähti lentoon ja seurasin sitä kiikarilla puun latvaan.
Seksiasennot kuvina ebony sex homoseksuaaliseen Onko "provo" jokin muotisana tällä palstalla? Narsismi on hyvin vaikeasti määriteltävä psyykkinen sairaus, jota sairastaa noin. Tietenkin, peiliin katsominenkin auttaa joskus. Minä kierähdin lepotuolista nurmikolle. Nainen katsoi minua kiikarilla, ja alkoi sitten nostaa hameensa helmaa. Sai maksaa taksin ja siivota takapenkin, kun minä en millään jaksanut. Lopulta se kuitenkin jättää sut.
TELEFINLAND HOMO PREPAID SEKSISEURAA TURUSSA Suomessa HIV-tartunta ei parane raiskaamalla neitsyen. Lähde vielä kun voit. Nostin kiikarin taas silmille. Tiistaina olimme lähdössä lomamatkalle, ja maanantaina menimme käymään eräiden ystävien luona. Toinen mies ryhmä on nuorten miesten ryhmä, joilla testoteroniuhmaa, jota he eivät osaa kohdistaa mihinkään järkevään toimintaan, eivät vielä ole tulleet miehiksi, joilla se jo tasapainossa, heitä hallitsee siis pelko joutua alistetumpaan asemaan sen jälkeen kun ns. Kyllä kuule sulle ottajia löytyy. Välillä hän nosti niitä korkealle ja ojensi niitä minua kohti.

Laitoin kiikarin pöydälle ja aloin molemmin käsin auttamaan dildoa syvemmälle. Minusta tuntui, että tappi oli jo pimppini pohjassa, mutta dildosta vielä puolet oli ulkona. Päätin, että jos minuun sattuu, jätän asian ja hyväksyn, etten koskaan rakastele oikein isokaluisen miehen kanssa. Pikkuhiljaa kuitenkin sain dildoa yhä syvemmälle. En osaa sanoa mikä minua kiihotti enemmän, dildon edestakainen hankaus vai ajatus siitä, kuinka syvällä se jo oli. Yhtäkkiä näin liikettä pihalla.

Mutta hänen jäljessään tuli joku toinen. Vedin dildon tarpeettomankin nopeasti ulos, pudotin sen kattilaan ja otin kiikarin. Miehen seurassa oli nainen.

He kantoivat astioita ja laittoivat ne puutarhapöydälle. Sitten he menivät takaisin sisälle. Juuri ennen sisäänmenoaan mies kääntyi, katsoi suuntaani ja heilautti nopeasti kättään. Olin hankkinut dildon turhaan. Moneen kertaan mielikuvituksessani näkemästäni esityksestäni ei tulisikaan mitään. Ajattelin jo mennä sisälle, mutta parina viime päivänä kahleistaan vapautunut tirkistelijäminäni ei suostunut ajatukseen.

Otin kirjani ja aloin lukea. Ajatukset eivät kuitenkaan pysyneet kirjan riveillä, ja hetken kuluttua vilkaisin pihaan. Pöydän ääressä istui kaksi hahmoa. Vielä puoli sivua kirjaa, josta en oikeastaan tajunnut nyt mitään, ja minun oli pakko ottaa kiikari. Aivan oikein pariskunta istui syömässä puutarhapöydän ääressä. Hän oli hyvin hoikka, paljon hoikempi kuin minä. Vaalea pitkä tukka valui selkää pitkin. Ensimmäinen pieni mustasukkaisuuden pistos vihlaisi minua.

Yllään hänellä oli punainen T-paita ja farkut. Ilmeisesti mies piti silmällä parvekettani, koska hän nousi, kiersi naisen taakse ja heilautti kättään. Nainen kääntyi häneen päin, ja mies vaikutti sanovan jotain. Nainen kääntyi pöytään päin ja hänen takanaan mies heilautti jälleen kättään, teki sitten jonkun liikkeen shortsiensa etumuksen tienoilla en ole varma, mutta epäilen, että liike oli jotenkin rivoksi tarkoitettu, ja tunsin punastuvani!

Sitten mies palasi puutarhatuoliinsa. En oikein ymmärtänyt mistä oli kysymys, mutta sen ymmärsin, että tänään en näkisi miehen masturboivan, eikä hän tänään näkisi kuinka nainen tyydyttää itsensä dildolla. Sitten nainen nousi ja meni hakemaan grilliltä jotain. Huomasin kuinka tiukat farkut pukivat hyvin hänen pientä takamustaan.

Ylipainoineni minulla ei olisi mitään mahdollisuuksia miehen suhteen tähän söpöläiseen verrattuna. Mustasukkaisuus alkoi kaihertaa yhä pahemmin. Keskityin iltapäiväkahviini ja kirjaani. Toki vilkaisin aina välillä entisen salaisen rakastajani pihamaalle.

Sitten huomasin, että pariskunta pihamaalla oli siirtynyt istumaan vierekkäin. Mies ja nainen suutelivat. Tunsin oikean mustasukkaisuuden hyöyn. Sitten minua alkoi naurattaa oma mustankipeyteni. Minähän olin jo saanut miehen, vaikka tällä oli moinen kaunotar. Ja minulla oli jotain, mitä naisella ei ollut.

Minulle alkoi hitaasti valjeta, että seksiä sittenkin oli luvassa. Jos minä olin päättänyt järjestää dildoesityksen, oli mies suunnitellut live-sex -shown. Nousin seisomaan ja menin nojaamaan parvekkeen kaiteeseen. Kiikaroin hävyttömän kiinnostuneena kuinka pariskunta suuteli. Samalla huomasin toivovani, että nainen ei olisi joku, jota mies viettelee ensimmäistä kertaa. Sellainen voisi olla sanomattoman pitkäveteistä kiikarin läpi katsottuna, kun verbaalista hölynpölyä ei kuule.

Mutta pian huomasin naisen käden eksyneen miehen syliin. Mies puolestaan oli työntänyt oman kätensä naisen paidan alle ja hyväili tämän selkää. Ei aikaakaan, kun nainen ravistautui irti ja veti paidan yltään.

Ei epäilystäkään, että he olivat olleet näissä puuhissa ennenkin. Ehkä tyttöystävä, ehkä vaimo. Naisella oli punaiset rintaliivit yllään. Mies näytti näpräävän jotain selässä, ja yhtäkkiä rintaliivit olivat poissa. Pariskunta oli painautuneena toisiaan vasten ja minusta näytti, että mies katsoi minun suuntaani.

Taas hän heilautti kättäänn. Olin jo päässyt jyvälle jutun juonesta. Mies siirsi tuoliaan niin, että oli naista vastapäätä ja molemmat olivat sivuittain minuun nähden. Olin ensin hiukan ymmälläni, koska asento ei vaikuttanut parhaalta mahdolliselta lemmekästä esileikkiä silmällä pitäen.

Mutta sitten ymmärsin, että mies halusi minun näkevän kunnolla molemmat. Mies alkoi hyväillä naisen rintoja. Ne olivat kuin nuput, pystyt ja kiinteät. Nainen nojautui taaksepäin ja antoi käsiensä riippua sivulla kun mies nuoli ja suuteli rintoja. Samalla mies aukaisi naisen farkut. Nainen nosti pyllyään tuolista niin, että mies sai riisuttua housut. Samantien mies veti alla olevat punaiset pikkuhousut pois.

Nyt nainen oli aivan alasti. Mies polvistui maahan naisen eteen ja tämä nosti jalkansa miehen olkapäille. Mies upotti kasvonsa reisien väliin. Pystyin kuvittelemaan miehen kielen häpyhuulillani. Tunsin taas kostuvani, ja nopeasti laskin kiikarin siksi aikaa, että sain riisuttua pikkuhousuni. Ei mitään strip-teasea tänään. Otin tuolin, istuin sen reunalle ja levitin jalkojani. Käsi reisien väliin ja kiikari silmille. Mies ahkeroi edelleen naisen reisien välissä. Nyt nainen oli tarttunut käsillään miehen hiukan kiharaan tukkaan.

Kuvittelin kuinka miehen kieli sai naisen uikuttamaan. Olisin halunnut kuulla äänen. Sitten nainen laski jalkansa maahan ja mies nousi seisomaan. Mies riisui T-paitansa samalla kun nainen veti shortsit alas. Tiesin entuudestaan, ettei miehellä olisi alushousuja alla. Minun dildoni malli ponnahti osoittamaan suoraan naisen kasvoihin. Mies nosteli jalkojaan päästäkseen shortseista eroon ja nainen katseli taikasauvaa. Näytti siltä kuin hän olisi puhaltanut siihen hiukan, mutta saattoi suukottaakin.

Sitten nainen otti kalun ensin käteensä ja sitten suuhunsa. Hän imi sitä hetken, nosti sen sitten ylös ja nuoli miehen kiveksiä, nuoli kalun vartta ja otti sen taas suuhunsa.

Sellaista syväkurkkua ei olekaan, joka olisi saanut sen kokonaan suuhunsa. Niinpä siitä jäi näkyviin suurin osa. Mies tarttui naisen päähän ja alkoi nylkyttää itseään suussa. Ilmeisesti nainen halusi kuitenkin säädellä itse tahdin, koska tarttui käsillään aisaan, otti sen suustaan, nuoli sen märäksi ja alkoi käsillään tyydyttää miestä. Mies lakkasi liikehtimästä ja päästi kätensä putoamaan naisen olkapäille. Silloin nainen otti terskan taas suuhunsa ja alkoi imeä.

Minä tuin kiikarikättäni ja kiikaria parvekkeen kaiteeseen ja työnsin toisen paidan alle hivelemään rintojani. Olin toissa päivänä imenyt oma nänniäni ensimmäisen kerran elämässäni. Aiemmin se oli tuskin tullut edes mieleen. Mutta kiikarimiehelle olin halunnut näyttää, mitä hän voisi tehdä, jos olisi lähempänä…ja yhtäkkiä omien nännien imeminen oli alkanut todella kuumentaa minua. Olla yhtä aikaa antajana ja ottajana, siitähän masturboimisessa on kyse.

Kun nyt näin naisen imevän miehen terskaa, halusin kiihkeästi tuntea itsellänikin jotain suussani. Niinpä paita lensi nurkkaan ja nostin rinnan huulilleni.

Nänni oli jo hieman jäykistynyt, mutta kieleni lipaisut nostivat sen heti pieneksi, kovaksi, valtavan herkäksi nappulaksi. Tunsin sen pitenevän ja lyhenevän suussani imiessäni rytmikkäästi, sitten pyörittelin kieltäni sen ympärillä, imin taas.

Kun nänni alkoi olla niin herkkä, että kielen kostea kosketus miltei sattui, vaihdoin suuhuni toisen rinnan. Syrjäsilmällä pihalle vilkaistessani huomasin, että pariskunta oli noussut tuoleistaan. Jätin rintani rauhaan ja tartuin taas kiikariin. Mies haki sivummalla olevan mytyn, ja levitti sinisen huovan nurmikolle. Ahaa…pariskunta on ilmeisesti ennenkin rakastellut ulkona, ja mies tietää, että nainen ei halua antaa paljaalla nurmikolla.

Minua nauratti ajatellessani, että kenties tikku on joskus pistänyt naista pyllyyn. Mies on suunnitellut kaiken varman päälle. Nainen istui huovalle ja alkoi käydä selälleen jalat minuun päin, mutta mies käänsi tätä niin, että nainen päätyi makaamaan poikittain minuun päin. Mies seisoi naisen pääpuolessa, katseli naista ja liikutti kättään hitaasti edestakaisin pitkin kalunsa vartta. Nainen oli laittanut molemmat kätensä hiukan raollaan oleven reisiensä väliin, katsellen samalla suoraan ylöspäin.

He masturboivat katsellen toisiaan. Ja minä masturboin katsellen heitä. Sormeni lipsutus klitoriksella ja kiikarin kuva kauniista alastomasta kiimaisesta naisesta, joka todellisuudesta täysin tietämättömänä valmistaa tietä pettäjämiehensä käärmeelle, jota mies puolestaan esittelee minulle, alkoivat olla liikaa.

Nainen ojensi kätensä ylöspäin, mies notkisti polviaan niin, että nainen ylettyi käärmeeseen, notkisti polviaan edelleen, jotta nainen sai ohjattua käärmeen pään suuhunsa. Nainen levitti reisiään ja nosti polviaan ylös näyttäen miehelle kostean onkalon, johon hän halusi käärmeen houkutella. Tiesin, että mies näki reisien väliin, mutta minun täytyi vain kuvitella. Kun mies laskeutui polvilleen ja kumartui eteenpäin, hautasi kasvonsa reisien väliin, nosti ja laski hitaasti takapuoltaan naisen kasvojen yläpuolella, minulta tuli.

Kiikaria oli mahdoton pitää vakaana, ja niinpä kuvat, jotka nyt näin pihalla lempivää parista kestivät vain sekunnin murto-osan kerrallaan. Naisen kasvot ja niihin uppoava miehenkalu olivat piilossa miehen reisien välissä, ja miehen kasvot taas piilossa naisen reisissä, mutta heidän alastomien ruumiidensa kauneus välähteli puiden lehtien, talon katon, taivaan sekamelskassa.

Tiesin, että muillakin talon parvekkeilla oli varmasti ihmisiä ottamassa aurinkoa. Niinpä koetin pitää orgasmini mahdollisimman hiljaisena. Puristin hampaitani yhteen, ja niiden välistä pusertui ilmoille vain hiljainen pieni ininä. Kun aallot vaimenivat ja jättivät ruumiini raukeaksi, kiikari oli jäänyt osoittamaan vihreään puiden lehvistöön.

Käänsin sitä niin, että näin parin edelleenkin jatkavan. Yhtäkkiä tajusin, että minulla on vain yksi kirkas ajatus päässäni: Showni oli mennyt mönkään, mutta naisen ilmestyminen paikalle oli muuttanut tekopeniksen tarkoitusta.

Muutuin hetkessä määrätietoiseksi, tehokkaaksi itsekseni. Otin dildon kattilasta vesi oli vielä aivan lämmintä , kuivasin sen pyyhkeeseen, voitelin sen huolellisesti liukasteella vaikka tiesinkin pimppini olevan vielä aivan märkä , kuivasin voiteen käsistäni pyyhkeeseen, ja aloin etsiä asentoa, jossa voisin pidellä kiikaria samalla kun työnnän dildon sisään. Ajattelin ensin, että voisin istua sen päälle: Se olisi onnistunut, jos minulla olisi ollut kolmas käsi, jolla olisin ottanut tukea kaiteesta.

Pyllyn laskeminen alas tarpeeksi hitaasti pelkästään polvia notkistamalla olisi ollut liian vaikeaa. Minulle tuli mieleen vampyyrien esikuva, Vlad Seivästäjä, joka huvitteli seivästämällä ihmisiä työntämällä heinäseipään peräreikään niin, että se tuli lopulta suusta ulos.

Sitten yritin samaa asentoa, jota olin kokeillut ennekuin pariskunta tuli pihalle: Mutta tajusin taas, ettei se toimisi, tarvitsisin molemmat kädet dildon käsittelyyn. Pieni epätoivo alkoi nostaa päätään, kun huomasin miehen nousevan naisen päältä. Jostakin syystä minusta tuntui ehdottoman tärkeältä tehdä sisääntyöntö yhtaikaa miehen kanssa.

Ja nähdä pari samalla. Menin parvekkeen lattialle polvilleni, pidin dildoa pystyssä lattialla toisella kädelläni ja samalla tuin toisella kädellä kiikaria tuoliin ja katselin sillä parvekkeen pleksin läpi. En hetkeäkään liian aikaisin. Kiikarin läpi näin kuinka mies kumartui naisen ylle ja suuteli tämän vatsaa. Sitten hän käänsi naista niin, että tämän jalat olivat minuun päin.

Mahtoi nainen ihmetellä tällaista edestakaisin veivaamista. Mies halusi minun näkevän. Mies asetti polvensa uudelleen naisen pään kahta puolta, mutta sen sijaan, että hän olisi kumartunut uudelleen asentoon, hän työnsi seipäänsä naisen suuhun, otti naisen nilkoista kiinni, ja nosti jalat pystyyn levittäen niitä samalla. Alla oleva nainen ei nähnyt, että mies katsoi suoraan minun parvekkeelleni. Hän esitteli pitkää kaluaan ja naisensa pimppiä. Nainen oli joko ajellut karvansa kokonaan, tai karvat olivat niin vaaleat, etten pystynyt niitä näkemään.

Tummanpunaisen viillon toki näin. Se oli apposen avoin. Sitten mies keräsi naisen jalat kainaloihinsa ja vei kätensä naisen pakaroille. Hän levitti pakaroita ja pimppiä vielä avoimemmiksi ja katseli samalla minua kuin kysyen: Dildon kärki oli huulteni välissä. Tunsin sen kovuuden ja liukkauden. Pimppi oli orgasmini jälkeen jo palautunut hieman tiukemmaksi, muta tiesin, että kun aika koittaisi, se ahmaisisi vaikeuksitta sisääntulijan. Hieroin dildon päätä huulia vasten ja värisin odotuksesta.

Mies laski naisen jalat ja vetäytyi hänen suustaan alkaen taas kammeta tätä sivuttain minuun nähden. Huomasin äkkiä, että en pystyisi saamaan dildoa vieläkään kokonaan sisääni, koska puolet siitä oli pohkeideni välissä. Kahmaisin nopeasti pöydältä pinon kirjoja ja asetin ne lattialle.

Pitelin dildoa pystyssä kirjapinon päällä, asetin sen kärjen takaisin huulieni väliin ja tartuin kiikariin. Nainen piteli nyt itse nilkoistaan kiinni. Jalat osoittivat levällään vinosti ylöspäin. Mies oli polvillaan, piteli toisella kädellä aseestaan ja alkoi sovittaa sitä reisien väliin. Hitaasti hän työnsi sitä sisään. Nainen suu oli avoinna, toivoin, että hän ulisee samalla. Samalla minä aloin laskea takapuoltani hitaasti alemmas. Annoin sen painua syvemmälle, syvemmälle, syvemmälle, kunnes tunsin pienen vihlaisun.

Myös nainen oli saanut puoli kankea sisäänsä ja mies alkoi tehdä sillä lyhyttä liikettä sisään ja ulos. Pikkuhiljaa käärme sekä minussa että naisessa luikerteli syvemmälle. Välillä minua vihlaisi hieman, silloin aloin tehdä hetken aikaa pienempää liikettä. Mutta usein ei vihlaissut, vaan tunne oli pelkästään taivaallinen. Olen useammankin kerran voihkinut partnerilleni, että tämän mela halkaisee minut, mutta vasta nyt todella tunsin, miltä halkaistavana oleminen tuntuu. Nainen heitteli päätään puolelta toiselle, ja nyt olin varma, että hän kiljahtelee.

Itse yritin olla hiljaa, mutta kuuluvia ähkäisyjä ja kirahduksia minulta kuitenkin koko ajan pääsi. Miehen reidet saavuttivat naisen pakarat.

Mies oli nyt pohjassa. Nainen laski jalkansa miehen olkapäille. He olivat liikkumatta, lepäsivät, tunnustelivat toisiaan. Minä työskentelin dildoa syvemmälle edelleen, kunnes tunsin dildon juurta pitelevässä kädessäni omat häpykarvani. Otin käteni pois ja varovasti laskin koko painoni kirjapinon päälle. Huohotin ja päässäni pyöri.

Jos mies oli alkanut liikkua uudelleen naisen sisässä, oli liike niin pientä, etten minä pystynyt sitä näkemään. Kenties nainen teki samaa kuin minä: Olen joskus saanut pienen surisevan keltaisen dildoni avulla orgasmin pelkästään näin, tekemättä käsillä mitään tai liikuttamatta dildoa ollenkaan. Vain dildon värinä ja pimppilihasten säännöllinen puristuminen ja laukeaminen ovat riittäneet.

Mutta se on jotain, mikä sopii talvi-iltaan, kynttilänvaloon ja Edith Piafin lauluihin. Nyt olin hikinen ja kiimainen ja halusin nähdä miehen survovan naistaan väkivaltaa hipoen ja halusin survoa itseäni samalla tavalla.

Mies tarttui naista polvitaipeista ja alkoi vetäytyä ulos. Suoraa seivästä tuntui tulevan ulos naisesta vaikka kuinka kauan. Sitten enää kärki oli sisällä. Mies alkoi painaa sitä takaisin. Nyt naisen pimppi oli venytetty riittävään mittaan, ja mies upposi hitaasti suoraan pohjaan asti. Nainen löi ojennetuilla käsillään nurmikkoa kummallakin puolellaan, hänen selkänsä vääntyi kaarelle. Minä tuijotin ihastuneena, kauhistuneena ja kiimaisena.

Mies veti itsensä ulos ja työntyi takaisin sisään vielä toisen kerran ennenkuin havahduin itse toimintaan. Otin taas dildon juuresta kiinni, samalla hieraisin klitoristani ja huomasin, että orgasmin jälkeinen yliherkkyys oli jo siitä hävinnyt. Pidin dildoa kirjapinossa kiinni samalla kun oikaisin polviani, nostin takamustani niin, että paine sisälläni hitaasti helpotti ja kun dildo oli miltei kokonaan ulkona, aloin painua taas alaspäin.

Minäkin olin nyt venynyt tarpeeksi. Pääsin pohjaan, hieraisin klitoristani, ja aloin taas nousta ylös. Kuva oli liian laaja, että olisin erottanut naisen kiiltelevät nesteet miehen kalun pinnalla, mutta tiesin sen olevan liukas, ja joka kerran kun se painui naiseen,annoin dildon painua itseeni. Nyt en enää välittänyt naapureista. Joka kerran kun laskin takamustani alemmas, annoin huuliltani purkautua pienen kujerruksen.

Olen varma, että pariskunnan rivitalonaapurit kuulivat jotain samanlaista. Ehkä mies halusi, että näkisin hänen kaluaan mahdollisimman paljon, koska hän ei lyhentänyt työntöjään. Vaikka hän kiihdytti nopeuttaan, tuli sarvi joka kerran ulos melkein kokonaan. Sisään hän survaisi sen niin, että reidet varmasti läiskähtivät naisen pyllyä vasten. Pian en pystynyt enää pysymään hänen vauhdissaan. Tunsin, että reiteni kramppaisivat kohta. Nousin seisomaan, nostin toisen jalkani tuolille ja aloin tehdä dildolla vain pientä liikettä niin, että se oli koko ajan pohjassa.

Kiikaria oli vaikea pitää vakaana. En tiedä montako orgasmia nainen sai, hän vääntelehti koko ajan, heitteli päätään ja repi ruohoa ympäriltään. Miehen orgasmi oli helppo nähdä. Hän jäi syvälle naisen sisään, puristi naisen reidet tiukasti rintaansa vasten, teki muutamia hyvin lyhyitä työntöjä ja jännittyi sitten kaarelle, nytkähti viisi-kuusi kertaa painaen lantionsa naista vasten niin voimakkaasti, etttä vaikutti, että nainen liikahti huovalla joka kerran eteenpäin.

Sitten mies päästi naisen jalat maahan ja sortui hänen päälleen. Miehen orgasmin näkeminen laukaisi minutkin. Kun vavahdukset alkoivat ravistella minua, kiikarissa näkyi taas vain puiden lehvistöä ja taivasta.

Lihakseni menivät niin veltoiksi, että minun oli pakko istua. Dildo sisälläni vihlaisi, ja minun oli vedettävä se ulos. Jonkun ajan kuluttua kohdistin kiikarin taas pariskuntaan.

He olivat juuri kömpimässä ylös huovalta. Nainen töpötteli hyvin lyhyillä askeleilla grillille päin, hän näytti puristavan reisiään yhteen. Hän poimi talouspaperirullan, otti siitä kaistaleen ja mytyn paperia reisiensä väliin. Sitten hän otti toisen kaistaleen ja meni — puristaen paperimyttyä reisillään — miehen luo, otti tämän kalun käteensä ja pyyhki sen talouspaperiin, suukotti miestä nopeasti ja alkoi kerätä asioita pöydästä.

Paperitollo edelleen jalkojen välissä hän poistui astioiden kanssa sisälle. Mies kokosi huovan maasta, kääri sen rullalle, kääntyi minua kohti ja heitti lentosuukon. Sitten hänkin meni sisälle. Naisen spermankeruu talouspaperiin oli minusta mielenkiintoista, ja hiukkasen huvittavaa. Päättelin siitä naisen olevan miehen vaimo. Itselleni sperma on sen verran harvinaista herkkua, että en ole ollenkaan pahoillani, vaikka joutuisin pesemään lakanoita, huopia tai vaatteita sen takia.

Toisinaan haluan kävellä ympäriinsä jonkin aikaa rakastelun jälkeen, antaen sperman valua sisältäni ja nauttien tunteesta, joka syntyy, kun liukkaat reidet hankaavat toisiaan vasten. Tästä ajatuksesta minulle syntyi suunnitelma, jonka koettaisin toteuttaa ylihuomenna. Perjantai oli vaimon viimeinen työpäivä. Kaukorakkaus kerrostalon naisen kanssa jäisi väkisinkin ainakin tauolle. Vaimoni ei yleensä koskaan halunnut antaa ulkona.

Hän rakasteli niin äänekkäästi, että lempi ulkona naapurien kuullen oli hänen mielestään sopimatonta. Seinänaapurit kummaltakin puolelta olivat kuitenkin lähteneet kesälomalle, ja grillimakkaroiden ja oluiden jälkeen sain kuin sainkin hänet innostumaan asiasta.

Tekemällä pohjatyöt kielelläni sain vaimon sen verran kuumaksi, ettei hän alkanut ihmetellä, vaikka kääntelinkin häntä sellaisiin asentoihin, että naapurin rouva näkisi koko rahan edestä. Katselija kiihotti suunnattomasti, ja ehkä oma kiihtymykseni tarttui vaimoonkin, koska orgasmissaan hän sitten kiljui aivan pidäkkeettä ja viskoi isoja turpeita huolellisesti hoidettua nurmikkoa ympäriinsä.

Tuntui,että hänen orgasminsa kesti ja kesti, ja sen lopussa minulta tuli elämäni päätähuimaavin orgasmi. Sunnuntaina naapuri ei ilmestynyt parvekkeelle ollenkaan. Hyvä, koska en ollut kotona yksin, ja vaimo ei olisi kuitenkaan toisena päivänä peräkkäin suostunut antamaan. Tiistaina olimme lähdössä lomamatkalle, ja maanantaina menimme käymään eräiden ystävien luona.

Kerrostalon nainen pyöri kuitenkin mielessäni, ja iltapäivällä valehtelin päätäni särkevän ja lähdin kotiin. Vaimo tulisi sitten myöhemmin. Menin kiikarin kanssa pihalle. Join pari olutta, enkä yrittänytkään lukea. Lopulta naapuri tuli parvekkeelle. Mutta nyt hänellä oli yllätys minulle. Tällä kertaa hän ei ollut yksin. Osa minusta oli pettynyt, mutta osa minusta arvasi oikein: Naisella oli nyt alle polven ulottuva kukallinen kesämekko päällä.

Hän siirsi kaksi tuolia parvekkeen läpinäkyvän etuseinän taakse rinnakkain. Naisen mukana tullut mies istui toiseen tuoleista. Nainen haki kuohuviinipullon, kaatoi laseihin ja istui toiseen tuoleista. Siirsin lepotuoliani niin, että se ei ollut aivan pihan keskellä.

En halunnut puiden oksia parvekkeen ja minun väliin, mutta halusin olla juuri puiden oksien vieressä parvekkeelta katsoen. Ehkä mies ei huomaisi minua siitä niin helposti. Mies oli pukeutunut lyhythihaiseen valkoiseen paitaan, kravattiin ja suoriin housuihin. Näytti siltä kuin hän olisi tullut suoraan työpaikalta. Ja aivan ilmeisesti mies tiesi saavansa seksiä, koska ensimmäinen lasillinen tuskin oli juotu, kun hän jo työnsi kätensä naisen kaula-aukosta sisään. Nainenkaan ei turhia aikaillut, vaan aukaisi miehen solmion ja napitti miehen paitaa auki.

Sitten nainen kaatoi uudet lasilliset. Lasilliset pariskunta joi nopeasti ja alkoi sitten todenteolla käymään toimeen. Mies avasi kesämekon napit niin, että sai naisen tissit pullautettua ulos. Miehen puristellessa ja suudellessa uhkeita nisiä nainen oli jo avaamassa miehen vetoketjua ja kaivoi kyrvän esille. Nainen runkkasi kullia, mies nuoli tissejä ja nosti hameen naisen syliin, työnsi kätensä haaroväliin.

Minä olin kivikovana, ja naisen pillun nähdessäni työnsin farkut ja alushousut puolireiteen, otin kullin ulos ja aloin hitaasti runkata. Parvekkeella mies sormetti naista ja nainen vatkasi miestä. Nainen keskeytti, nousi ja riisui hameensa. Sitten hän kaatoi uudet lasilliset , seisoi hieman kauemapana ja puhui miehelle. Mies riisui paitansa, housunsa ja alushousunsa. Alastomana pariskunta kilisti laseja ja joi ne kerralla pohjaan.

Sitten nainen siirsi tuolit pois ja levitti parvekkeen lattialle, aivan pleksiseinän viereen jonkin viltin. Mies asettui sille selälleen. Nainen tuli seisomaan hänen päänsä päälle, ja muitta mutkitta istui hitaasti kasvoille.

Ensin nainen oli kyykyssä selkä suorana ja piteli parvekkeen kaiteesta, nuoletti miehellä persettä ja vittua. Sitten nainen laskeutui polvilleen, tarttui molemmilla käsillä miehen pystyssä törröttävästä kullista ja alkoi hieroa persettään vasten miehen naamaa. Liike oli niin voimakasta, että pystyin jopa kiikarilla näkemään sen. Saatoin kuvitella kuinka nainen painaa klitoriksensa nenää vasten ja hinkkaa siihen, kuinka mies nuolee ja imee häpyhuulia, persereikää, klitorista, mikä milloinkin sattuu olemaan kohdalla, työntää nenäänsä, kieltään, leukaansa pilluun.

Ja koettaa hengittää jossain välissä. Nainen todellakin runkkasi käyttäen miehen kasvoja runkkausvälineenään. Samalla hän piteli molemmin käsin kullista kuin kahvasta. Sitten minusta tuntui, että häneltä tuli. Ehkä minun katseeni auttoi. Nainen lakkasi kiemurtelemasta, näytti nostavan perseensä irti miehen kasvoista, päästi irti kyrvästä ja nojasi liikkumattomana molemmin käsin lattiaan miehen lantion molemmin puolin.

Sitten hän kumartui ja alkoi imeä kyrpää. Perse liikahti sen verran kauemmas miehen kasvoista, että tämä joutui kurkottamaan ulottuakseen kielellä vittuun. Mies näytti haalivan joitain vaatteita päänsä alle tyynyksi ja jatkoi sitten pillun nuolemista.

Samalla hän alkoi puristella naisen persettä käsillään. Nainen imi kyrpää, nuoli välillä palleja, nuoli kyrvän vartta ja otti sen taas suuhunsa. Nyt nainen nosti miehen reidet kainaloidensa alle niin, että sääret sojottivat suoraan ylöspäin.

Sitten hän järjesteli tissejään, otti ilmeisesti kullin niiden väliin, kumartui syvälle reisien väliin ja alkoi varmaankin nuolla miehen peräreikää. Sitten näin aivan selvästi kuinka hän kohotti kasvonsa ylemmäs ja työnsi sormen mieheen.

Alkoi liikuttaa sitä edestakaisin ja samalla keinutti yläruumistaan niin, että miehen kyrpä sai tisseiltä hiljaista kyytiä. Mies ei enää nuollut, vääntelehti vain naisen käsittelyssä. Minä huohotin ja kostutin toisen käden keskisormen suussani ja aloin työntää sitä persereikääni. Se meni sisään yllättävän helposti parin nivelen verran.

Runkkasin toisella kädellä ja painelin toisen käden sormea sisään. Minä huomasin kohta, että minulta tulisi, ja pakotin itseni lopettamaan. Pitelin molemmin käsin kiikarista saadakseni itseni hiukan rauhoittumaan. Sitten mies näytti sanovan jotain. Nainen lopetti heti ja nousi ylös.

Nainen kaatoi uudet lasilliset. Ne he joivat seisaallaan. Mies työnsi kätensä naisen haaroväliin, mutta nainen hypähti nauraen taaemmas ja läpsäytti miestä kädelle. Saatuaan lasinsa tyhjäksi nainen laskeutui miehen eteen polvilleen, otti kullin käteensä ja imi sitä hiukan. En tiedä miten minun on tähän valmistauduttava eikä miehenikään osaa neuvoa.

Kysyisin ohjeita ja vinkkejä. Koulupojasta saakka olen ollut kiinnostunut naisten alusvaatteista, erityisesti lahkeellisista alushousuista ja housuliiveistä. Koulupoikana opettelin tyydyttämään itseni Anttilan postiluetteloiden alusvaatekuvien avulla.

Joskus kokeilin äitini housuja ja haistelin niiden haaraa. Tyttöystävää ei ollut ennenkuin parikymppisenä, mutta tirkistelin innokkaasti millaisia alusvaatteita esim.

Siskoja minulla ei ollut, vaan äitini alushousut olivat parhaiten saatavilla. Sen jälkeen minulla on ollut iso kokoelma naisten alusvaatteita.

Kiihotun kun maksan kassalla housuja. Käyn silloin tällöin videoliikkeissä, vuokraan videon. Vaihdan kopissa alusvaattet, nailosukat, korsetti, lahkeelliset valkoiset nailonhousut.

Tyydytän itseni parikin kertaa niin että minulta tulee housuihin. Voin jättää oven "vahingossa" lukitsematta niin että joku näkee minut tahrimassa housujani. Kyläpaikoissa tutkin kylppäreissä likavaatekorin ja etsin talon emännän tai tyttärien tahrittuja pöksyjä.

Häpeä ja nolostuminen tuntuu seuraavaan seksielämääni. Iän myötä kiinnostus pöksyihin ei ole vähentynyt, päin vastoin rohkeus on kasvanut. Olen viime aikoina masturboinut ikkunassa, kun naapurin rouva tamppaa mattoja.

Olen myös joskus "runkannut" naapurin ikkunan alla, kun hän on ollut tupakalla. Harrastamme pissaleikkejä usein, onko haittaa, kun juomme toistemme pissoja, mieheni juo usein joka tipan? Harrastan myös allelaskemista julkisesti, mitä useampi sen näkee sen parempi kun housut ovat märät jalkovälistä, ja kun pissa valuu maahan tai penkille. Onko leikkini normaalia tai mistä moinen kiihottuminen ja tarve lienee? Mitähän tämä oikein tarkoittaa, kun eräs päivä näin naisen ja minun kikkelini nousi pystyyn?

Onko minulla jokin tauti? Olen aika tietämätön ja vanhempani ovat lestaadiolaisia. Olen kuullut, että joillakin nousee kikkeli pystyyn, kun he kiihottuvat. Olen oikeasti aika hurja. Heitin kerran kivellä yhtä postilaatikkoa. Vanhempani ovat eritäneet minut huoneeseeni, en tiedä mistään mitään. Minua hävettää koskea pippeliini, koska ajattelen, että joku Jeesus tai Jumala voi katsella minua.

Onko tämä mustaa magiaa? Isä sanoi, että karvat tulee vasta vuotiaana. Olen 25v miehen alku ja olen erittäin kiinnostunut naisten alusvaatteista, varsinkin käytetyistä pikkuhousuista.

Olen vienyt niitä ystävien pyykkikoreista, uimarannan kopeista ja naruilta, myöskin ostanut niitä. Saan voimakkaan erektion, kun käytän nuhruisia housuja jalassa. Harrastukseni on kestänyt murrosiästä asti. Olen jäänyt kiinni nuorempana, kun käytin siskoni alushousuja ja sain sapiskaa äidiltäni.

Samoin jäin kiinni kaverini äidin housut jalassa wc: Mistä moinen mieltymysja pakonomainen tarve johtuu ja kiihottuminen? Käytän naisten pikkuhousuja päivittäin. Olen ollut Eijan kanssa yhdynnässä muutaman kerran hänen opettaessa minua. Olen nyt jo vuotias miehenalku.

Olen nyt muutaman kerran runkkaillut erään koulukaverini kanssa. Olen lukenut, että ryhmässä masturbointi ei ole epätavallista, mutta en kuitenkaan tiedä, että kukaan muu olisi sitä harjoittanut. Mitään homohommaa ei meillä ole, mutta hieman tämä vaivaa. Mitä tästä pitäisi ajatella? Sen voi ajatella olevan, ehkäpä yksi niistä kokeiluista mitä seksuaalisuuden alueella tehdään elämän aikana.

Homoseksuaalisuuteen se ei välttämättä liity. Olen eronnut ja aviolitosta minulle jäi kaksi teini-ikäistä tyttöä. En ole saanut naisilta seksiä eron jälkeen. Tyttäreni ovat olleet minulle ykkösnaiseni. Vaikeina aikoina minua lohdutti paljon kun tyttäreni nukkuivat sylissäni. Lohdutus oli suuri, kun jompikumpi tytöistäni tuhisi unessa sylissäni, vaikka se häiritsikin omaa unensaantiani.

En ole enää uskaltanut ottaa toista tytärtäni yöksi viereeni, koska hän luopui yöpaidan käytöstä ja tuli viereeni ilman rintaliivejä pelkissä pikkupöksyissä. Olen hyväillyt häntä pepusta ja koitellut hänen rintojaan. Kysysin miten pitkälle isän ja tyttären välinen erotiikka voi mennä.

Toinen tyttäristäni suree sitä, että en saa naisia, vaikka olen fiksu ja aika hyvännäköinenkin. Hän selvästi tarjoaa minulle sulojaan lohdutukseksi esim. Hän ilmeisesti antaisi minulle seksiäkin. En uskalla nykyään edes koskea häneen.

Voisimmeko kuitenkin tehdä jotakin, koska tyttöni selvästi kärsii, koska torjun hänet. Mitä isä ja tytär voivat tehdä keskenään? Olen vuotias poika, joka kastelee öisin Oon vajaan vuoden käyttänyt vaippoja..

Just passelisti keskelle koeviikkoa. D vittu tota faijaa jättää aina oven auki se aiheuttaa mulle syvää ahdistusta Miksi?! Tämä rikkoo syvästi yksilöllisyyttäni ja omaa rauhaani en voi elää pitempään tämän ongelman kanssa menen sulkemaan oven. On silti asioita mitä arvostan suuresti siinä, että jätetään ovi auki kun se avataan.

On kohteliasta pitää ovea auki seuraavalle tulijalle. Mutta perkele, kun siitä ovesta ei ole edes menossa ketään?! Onko se sitten pakko jättää auki?! Ihan kuin se olisi tarkoitus saada poika pois koneen äärestä. Se aiheuttaa minussa suurta ärtymystä On se maailma julma.

Ei asiasta sen enempää. Toiset sitten nauraa vain kun on oikeasti tosissaan. Se oikeasti ja aidosti häiritsee, kun ovi on auki.

Kaikki valot häiritsee, eikä saa olla kokonaan kosketuksissa omaan maailmaan, vaan siihen pitää sekaantua jotkin muutkin. Eniten se häiritsee silloin kun sinut tullaan herättämään ja tietenkin ovi jätetään auki.

Ei vittu silloin olen kyllä monesti harkinnut itseni hirttämistä Tai haulikkoa sängyn viereen. Sitten kun joku setä tulee avaamaan oven, niin eipä kauan vittuile oven jättämisellä auki.

Saattaisi olla vittu vähän paskat housuissa ku kiväärin piippu suulla tulla nyt häiritsemään aamulla toisia ihmisiä. Ja eikö ne helvetti tajua, että ihminen oikeasti itsekin osaa herätä?!

Eikös koulu alkanut kahdeksalta" vittu sitä mäkätystä saa kuunnella kokoajan. Kyllä nyt globaalin teollistumisen ja teknologian kehityksen alla on vittu herätyskellojakin.. Tai varsinkin se kun ihmiset aina siis AINA jättää oven auki kun ne menee tupakalle. Ei vittu siinä on hermoilla pitelemistä. Siinähän saatana helvettikin jäätyy kun ulkoa tulee kylmää ilmaa ja sitä vitun pahan hajuista paska marlboron tupakan savua. Ja vaikka kuinka monta kertaa sanoisi "vittu sulje se ovi jo" niin ei vaan ku joka kerta tulee vaan vastaukseks "joojoo" eikä mitää tapahtu vittu.

On se niin kumma miten ihmisistä on tullut laiskoja paskoja teollistumisen myötä. Ihan kuin jotku ovet ittestäänki osaa sulkeutua. Ei vittu ku pitää aina jättää auki! Mutta sitten kun se ovi tosiaan pitäis jättää auki!

Niin ei vaan, vaan pitää se sitten sulkea. Aina, aina joka vitun kerta. Eikö ihmiset arvosta yleistä kohteliaisuutta, vaan paiskaa oven aina edestä kiinni! Ei ole teknologiaankaan luottamista. Jos vain ihmiset tajuaisivat että Kommumismi on oikea ratkaisu kaikkeen.

Mutta ei, totuus on, että Ihmiset ajaa vain omaa etuaan. Aina, teki ne mitä tahansa, ja mihin se vie. On se maailma tosiaan julma. Siinä on oikeasti monta kertaa miettinyt, miten aika menee näin hitaasti lasten kirkuessa parkuessa vittu kiljumassa joku ylihuolehtivainen mutsi perässä jossain vittu kaupassakin aina jossaki maitohyllyn välissä.

Ei saatana, ei siinä mitään muuten pahaa ole, muttaku sitä ei saa loppumaan! Ei niinku millään, lapsi pyytää tikkaria, antaa sille chupa chups tikkarin mutta ei vittu, ei kelpaa, sen pitää olla dumle tikkari! On kuule huumori kaukana ku semmonen sireeni pärähtää käyntiin. Sitte vittu ku ne lapset vielä kirmaa joka puolelle ja kirkuu ja kikattaa niin vitun ärsyttävästi että siinä on hengenlähtö itsellään lähellä. No, yksi lapsi on vielä iisi kakku ja sen melkein vielä kestääkin, muttakun niitä kakaroita pitää olla vittu viis!

Jossaki junassaki joku kakara lyö toista kakaraa ja siitäkös sitte tappelu syntyy, yks pentu hyppelee tuolilla ja kaks muuta repii toisiaan hiuksista ja kirmaa junan vaunuja edestakas stressantunut äiti kintereillään. Se on niin saatanallista että siitä on huumori kaukana.. Eikö lapset vain voisi jättää johonki esipäiväkotiin eikä vittu raahata ympäri suomea niin että jokainen varmasti tietää, miltä joku vitun vaahtosammuttimen kokoinen murtohälytin kuulostaa.

Ja sitä parkumista on aina! Siis aina joka kerta ku on vähintäänkin kaksi alle 7 vuotiasta ylihemmoteltua paska kakaraa kuolaamassa toistensa vitty ylikaupallisten spidermän lelujensa ja jonku vitun sonyn gameboy advance xp metal hardcore kolmetonnisen perään. On vanhat kasvatusmetodit paljon muuttuneet siitä ajoista ku pojat oppi tutustumaan itse Koivuniemen Herraan, sillon ei kuule paljon vikisty siitä kuinka kengässä on joku vitun kivi tai keppihevonen meni vittu poikki.

Homoseksuaaliseen kalua naapurilta karva kaluja

SEX WORK SUOMI GAY VELILTA KALUA