Tuksun korkki aukesi Tuksu pyhitti lepopäivän vetämällä itsensä kaatokänniin Kaivarin Mattolaituri-ravintolassa. Martina keräsi ihailevia katseita Vegasissa Martinan kauneus huomattiin myös Vegasissa. Minä en oikein ylety näppikselle ellei äiti auta mutta sekin on kovin lyhyt. Päihdykkeen etiketissä lukee Captain Morgan, on aiheutanut "lieviä"ongelmia sitä juoneiden keskuudessa!

Mä oon rakastunut Negativen Sir Christukseen! Huomasin, että ystävälläni olavilla on pahoja ongelmia. Riitelemme yhdessä myös savolaisen atrainäijän kanssa. Julistaudun täysin syyntakeettomaksi ihmiseksi, sillä kuulin juuri kamalan uutisen, olen Antti Hulkon sukulainen! Luulin että se on va. Voi kun siellä oliskin Ketä salkkaritytöistä vetelisitte jos pääsisitte kyseisen tytön paalupaikalle?

Mulla se ois se Elina. Entinen gladiaattori oli tunnustanut yhden surman lisää ja paloittelun. Ruumiin etsinnät kovassa käynnissä kaatopaikalta.. Silloin minut oli kutsuttu Johanna Tukiaisen vastaväittelijäksi ylioppilastalon perjantai-illan viihteelliseen väittelytilaisuuteen.

Ei siitä mitään väittelyä syntynyt. Johanna myi uutta Dolls-kalenteriaan ja kertoi uskostaan. Sali oli täynnä, ja opiskelijat hurrasivat Johannalle.

Kun yleisö hälveni, Johanna Tukiaisella oli asiaa minulle: Johanna ja Julia olivat avoimia ja herttaisia. Sä et ole kovin näyttävä. Julia joi, vaikka hän yrittää päästä lääkkeiden avulla eroon alkoholiongelmastaan. Joku tuli tuuppimaan Johannaa, joka oli tukevasti humalassa. Yökerhosta ulos lentänyt Julian poikaystävä kertoo yrittäneensä lepytellä Tukiaisia, portsaria, ravintolapäällikköä ja hotellin johtajaa. Sinä yönä hotellihuoneessa kävi paholainen. Alkoholistille tyypillinen valehtelu ja selittely, asioiden kääntäminen itselle eduksi, narsistinen oman erityisyytensä korostaminen - ilman mitään todellisia kykyjä tai lahjakkuutta - tekee hänestä todella surullisen hahmon.

Ai ettei Johannalle omien sanojensa mukaan tule käymään niin kuin Anna-Nicole Smithille? Hah, musta tuntuu että kviinin loppu tulee olemaan juurikin joku glamourinen oksennukseen tukehtuminen, haimatulehdus, pakkaseen sammuminen tai köyden jatkona roikkuminen.

Johanna menee nyt sellaista alamäkeä, että vauhti sen kuin kiihtyy! Julkisuuteen valuu koko ajan karmeamman näköisiä kuvia alkoholisoituneesta, turvonneesta ja siivottomasta naisesta, jota ei pelasta enää mikään. Hänenä tekisin nopeasti sen omaelämäkerran, ennen lopun loppua. Tuosta soppa syntyi Osa Johanna Tukiaisen maineen ulottuvuutta on juuri ristiriita uskovan perheen uskonnollisen lapsen ja nykyisen elämänmenon välillä.

Pikkusisko Jasmine Tukiainen kirjoitti Facebookissa isosiskolleen Johanna Tukiaiselle kirjeen suoraan sydämestään 3. Sun "glamour" ajat on OHI ja on olllut kauan sitten.

Ystävät, miehet, ja nyt perhe. Sulla on ollut vakavia ongelmia kauan, olet tarvinnut apua mutta se ei kelpaa. Toivottavasti luet tämän ja tämä menee perille. Avataan viinapullo 6 aamulla ja vedetään perseet Ja sit taas nukkumaan ja annetaan koirien paskoa matoille ja kusta lattioille.

Ja ÄLÄ kirjota eikä tartte vastaa, en lue: Kirjotan että kaikki tietää että olet tällainen ihminen. Jasmine tietää totuuden Johannasta. Toivottavasti ottaa minut FB-kaverikseen Sellaista on kai kristilllis-eroottisuus?

Eikö Suomen seurakunnat voisi hoitaa Johannan kuljetukset ja majoituksen eri puolilla Suomea, kun hän kulkee saarnamatkoillaan. Useampi ystäväni on hakeutunut sielunhoitajan juttusille, kun on nähnyt näitä netissä esiintyviä "glamourkuvia", joista suurin osa järkyttyy.. Juuri teologiselta alalta voisi löytyä hänelle uusi työ. En ota kantaa Johanna kristillis-eroottiseta maailmankuvastaan Ihmettelen tosi paljon sitä, että miksi ihmeessä Jumalan piti laittaa se käärme koko puutarhaan viekoittelemaan ensin Evan ja sitten Aatamin!!!

Hei haloo, eihän se oli mikään täydellinen paratiisi, jos siellä asuikin saattana käärmeen muodossa! Missä seurakunnassa tai lahkossa naiset käyttäytyvät kuten glamour-siskokset?

Pikkusisko kertoi kaiken olennaisen Jouluna lähettämässään FB viestissä. Miksi Uskovan Johannan blogikirjoituksiin ei uskota? Jos hän sanoo, että keikka oli menestys, niin se oli. Jos hän sanoo, että on näyttävä, hyvännäköinen babyface, niin hän on.

Jos hän sanoo, että Juha rikkoi Tampereella hänen kamansa, niin hän rikkoi. Jos hän sanoo, että hänen tuottajansa on Kurt Cobain, niin se on. Jos hän sanoo, että hän levyttää kuuluisan ruotsalaisen laulajan kanssa, niin näin on. Kaikki mitä hän sanoo ja tekee, täytyy olla totta sillä näin sanoo uskovatyttö! Asiat ovat sitä, miltä näyttävät. Ne eivät ole sitä, mitä itseasiassa jäävi henkilö väittää niiden olevan. Hän ei näe metsää puilta. Ilmeisesti näätätoveri Nipsu Niemisen rakentama kuvagalleria "hullunkurisesta perheestä: Hihittelysi voi häiritä muiden lepoa ja rauhaa.

Käy viikossa 2 1 kertaa kirkossa. Viikon arkipäivät kuluu rippituolissa, jossa saa anteeksi kaiken. SUnnuntaisin veisaa kirkon kuorossa. Tuksu on siis sala uskovainen tai kuuluu omaan lahkoon, kuten Madonna. Revaa ei uskovainen kyllä levittäle kameralla saati "tanssii" porno tansseja. Martinaa ja muita moskaväkeä vois sitten tenttaa 45 min viikottain. Kristillinen etiikka on vaativaa.

Se ei vain tyydy sanomaan, että älä tee pahaa. Johanna Tukiainen manipuloi ihmisiä taitavasti, kääntää asiat päälaelleen. Hänen oma elämäsä on saippuaoopperaa, jonka yhdesn kuplan sisällä hän on. Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella - sillä hän on epäjumalanpalvelija - ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa.

Jollashovi on Kauhujen talo, rappion pesä ja Helsingin Sodoma ja Gomorra. Tukiainen vaatii erityiskohtelua ja etuoikeuksia, myös kirkolta. Hän kokee, ettei hänen tarvitse sopeutua yhteiskunnan sääntöihin. Miksi tämä keski-iän kynnyksellä elävä nainen - Johanna Tukiainen - joko uskottelee tai todella uskoo olevansa ylivoimainen, hehkeä, vastustamaton ja kristitty uskovainen, mutta reaalimaailma ei lainkaan myötäile näitä uskomuksia?

On se kumma et AINA pitää valehdella ihan kaikesta. Mitä se kertoo ihmisestä? Arton tuore kihlautuminen lisää Johannan frustraatiotuskaa. Johanna jatkuvasti kertoilee akateemisen perheensä korkeasta kristillisestä moraalista. Sellainen ei ole uskottavaa nykytilanteessa, jossa kahta siskosta raahataan vähän väliä poliisiautoon, ambulanssiin tai oikeussaliin. Molemmat ovat saaneet tuomion pahoinpitelystä, ja kumpikin on muka-myöntänyt alkoholisminsa ja lääkkeiden sekakäytön.

Uusia oikeusjuttuja on meneillään prosessin eri vaiheissa. Tavanomaista kulmikkaampaa elämää he elävät siis. Sen näyttää, mitä yrittää peittää. Sodomaa ja Gomorraa käytetään vertauskuvina tuhoutuville tai turmeltuneille paikoille.

Sellainen on mielestäni Jollashovi, rappiopesä. Rietas elämä Jollashovissa senkun monipuolistuu. On kiinnostavaa, miten Jollaksen rappiopesästä he pääsisivät takaisin apostolisen uskon täyteyteen? Jos Tuksu olisi uskova, hän ei riekkuisi pornahtavissa vaatteissaan ja koreografioissaan hämärissä kapakoissa. Julia Tukiaisen demonileffa tänään: Vielä yksi kummitus leffa joka on oikeasti tapahtunut lastenkodissa Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi. Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta.

Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä, karjaa äläkä mitään, mikä hänelle kuuluu. Tuksu toteuttaa elämässään jokaista Seitsemää perisyntiä.

Seitsemän tuksusyntiä Laupiksen luoma käsite. Miten Raamatussa ja kirkossa on käsitelty homostelu? Isä, Markku Tukiainen näkee asian näin: Lopetetaan arvailu ja kuunnellaan mitä Johanna itse on sanonut; "..

Rachel tapasi täällä Ranskan Rivieralla erään aivan ihastuttavan muslimipariskunnan. Tyttö on neitsyt ja säästää itseään avioliittoon. Jos minulta kysyttäisiin nyt uudelleen, minusta se on kaikkein parasta, mitä nainen voi tehdä. Jos saisin päättää uudelleen, odottaisin itsekin avioliittoon asti. Tietyt arvot elämässä suojelevat ihmistä, enkä itse kannata vapaata seksiä Sodoma ja Gomorra olivat rajakaupunkeja: Ensimmäisen Mooseksen kirjan Kaupungit tuhoutuivat raamatuntekstin mukaan asukkaiden paheellisuuden takia: Hän tuhosi nämä kaupungit ja koko tasangon sekä kaupunkien kaikki asukkaat ja maan kasvitkin.

Johannan olisi hyvä muistaa, että JOKA KERTA kun hän kuuluttaa olevansa palavasti Jeesukseen uskova kristitty, niin hän samalla loukkaa kaikkia niitä uskovia ihmisiä, jotka eivät itseään korota vaan pyrkivät oikeasti auttamaan lähinmäisiä. Yksikään uskova tyttö ei suostuisi strippaamaan pubeissa. Yksikään uskova tyttö ei menisi homon kanssa kihloihin. Niin, oskoa voi itsekukin, mutta paholaisen valta on suuri. Tuksu ja homonsa Johanna Tukiainen meni kihloihin bi-seksuaaliksi tunnustautuvan Juhan kanssa.

Johanna Tukiainen kuulostaa onnelliselta puhelimessa torstaina aamulla. Hän on mennyt muutamia päiviä aikaisemmin kihloihin Juhaksi esittäytyvän miehen kanssa. Pariskunnan antamassa yhteishaastattelussa nuoret rakastavaiset puhuvat yksityiselämästään niiden oikeilla termeillä.

Meillä on Juhan kanssa seksiä, joka on muun muassa läheisyyttä. Mutta tähän saakka se ei ole ollut sitä, mitä normaalit heterot harrastavat. Tärkeää on meidän välinen henkilökemia. Avioparit voivat olla, että psyyke toimii, mutta seksi ei.

Juha on hyvin epävarma seksuaalisuudestaan. Juha vahvistaa Johannan kertomuksen. Hänen mukaansa tulevaisuus näyttää onko luvassa niin sanottua perinteistä kanssakäymistä. Sormusten hankinta on seuraavaksi luvassa.

Sanoin, että mennäänkö kihloihin. Johanna vastasi, että kyllä. Pariskunnan lempi leiskahti liekkeihin yhteisellä lomamatkalla Kanarialla. Pidin häntä söpönä ja komeana miehenä. Sitten Juha kosi minua ystävänpäivänä eli Johanna painottaa, että ei mennyt kihloihin, koska hänen ex-aviomiehensä Arto Länsman kihlautui taannoin.

Tämä tuli täysin puun takaa koko juttu. Olimme ystävänpäivänä romanttisella illallisella nepalilaisessa ravintolassa Helsingissä. Olin kahden ystäväni kanssa, jossa Juha esitti kysymyksen. Johannan usko on hyvin käytännöllistä: Rakkaudentekoja ei vastikkeettomasti tehdä. Johanna on tehnyt noita "lahnakeikkojaan" siis ennenkin Yritin, alkoi heti oksettamaan, joten jäi kuulematta. Sitä se teki, siis Seurakuntatyö teki aikoinaan Johannasta hyvän puhujan, mutta alkoholin ja lääkkeiden sekakäytön avikutuksesta ajatuksenjuoksu ja puhe ovat menneet sekavaksi horinaksi.

Kristittynä olemisen paradoksaalisuus kiteytyy Johanna Tukiaisen toiminnassa. Uskova Markku on varmasti ylpeä tyttäristään? Jumalaan palavasti uskova tyttö menee homon kanssa kihloihin, antaa siskolleen Antabuksen ja riehuu kännissä harva se viikonloppu ja sen lisäksi vonkaa munaa naamakirjan kautta..

Joku tässä yhtälössä ei nyt täsmää. Mun sukulainen on uskovaisen naisen kanssa ja heillä on kaksi pientä lasta avoliitossa. Nainen juo, polttaa, haistattelee kaikille, joiden kanssa asiat ei suju, ei hoida lapsia, eikä kotia, katoaa päiviksi, käyttää rahat miten haluaa jättää laskut maksamatta , jne jne jne. MUTTA hän saa kaiken anteeksi jumalalta. Hänen mukaansa hän voi tehdä mitä haluaa, kun pyytää syntyjään anteeksi.

Ihana, kaunis, koskettava todistus, mutta valitettavasti sellaiselta joka sanoo toista ja tekee toista http: Kristillis-eroottinen Psyko-Barbie siinä kertoo uskon voimasta Kooma on tämän viikon Meilahdessa teholla, sisäelimet ovat sanoneet "poks. Nyt otetaan kaikki säälipisteet irti tilanteesta, kyyneleet virtaavat, äiti ja isä itkevät, elämä on niin rankkaa, demonit pörräävät ympärillä, paha on mieli, jne.

Tässä Tuksun fb-raportti Kiitos S Sairaanhoitaja joka kutsuit minut viettämään iltaa, nautimme yhteisen illallisen jossa mukana olivat myös rakkaat vanhempani Marja ja Markku, sydämellisimmät ihmiset joita tiedän koko tältä maapallolta!!!!!! Kävimme katsomassa Juliaa Meilahden teholla, kyyneeleet vaan kaikilla virtasivat.

Rakas Xxxxx Xxxxxx, tämä oli tarkoitus että taas me kohtasimme? Kiitos sinun rukousavustasi, arvostan muutenkin sydämellisyyttäsi aivan älyttömän paljon!!!!

Ja mikähän rakas se siellä taas oli? Tulee mieleen taannoinen ohjelma telkkarista kun äiti salakavalasti pahoinpiteli lastaan jotta pääsi ah niin ihanan lastenlääkärin juttusille. Lääkärille sitten vuodatti isoja krokotiiliin kyyneleitään ja nyyhki etteihän se hänen pienokaisensa vain kuole.

Itse oli telonut lapsena sairaalakuntoon useammankin kerran. Lapsi nyt "sattui" olemaan niin vilkas, että putosi tämän tästä vaikka mistä yms. Kviini odottelee varmaan kieli pitkällä, että milloin Kooma pääsee sairaalasta, jotta voidaan taas jatkaa entiseen malliin ja vetää shöy trukkilavan päällä, stripaten.

Uskovaisen Tuksun kihlaus Olkalaukkuhomon kanssa on feikkiä. Joni oli risteilyllä Johannan ja muutaman ystävänsä kanssa helmikuun alussa. Mies kuvailee tapahtumia seuraavasti: Kyseessä on siis täysin feikattu suhde, vaikka Johannalla jotain tunteita Juhaa kohtaa onkin. Jonin lausunto tukee sitä, mitä Tukiainen on kertonut blogissaan ja Facebook-päivityksissään Juhan homoseksuaalisuudesta. Seiskan bileristeilyllä kuvatulla videolla pariskunta myöntää, ettei suhde ole saanut lopullista täyttymystään siitä huolimatta, että jotain yritystä on ollut ilmassa.

Tukiaisen katkeruus ex-miestään Arto Länsmania kohtaan kytee Virtasen mukaan edelleen. Virtanen kertoo myös viettäneensä aikaa Jollaksessa Tukiaisten kotona, jossa hän on sanojensa mukaan joutunut Johannan ja Julian seksuaalisväritteisten ehdotuksien kohteeksi useampaan otteeseen. Uskovan perheen uskova tytär menee tuollaiseen valheeseen mukaan????

Toivottavasti Johanna ja Julia menevät Pirkko Jalovaaran rukoiltaviksi. Siitä voisi olla heille apua.. Tai pitäisikö paikalle manata Robert Ek, joka oli Tuksun ja Kooman teini-iässä se vanhempi mieshenkilö, jolle he puberteettisena antoivat ensimmäiset sylitanssit?

Ehkä hän voisi jälleen "ajaa pahan pois heistä. Kampaaja Juha Immonen on ilmeisesti purkanut kihlauksensa Johanna Tukiaisen kanssa. Miehen FB-profiilissa parisuhdestatus on vaihtunut sinkuksi. Johanna ei ole vielä omaansa muuttanut. Silkaksi julkisuustempuksi paljastunut kihlaus päättyi lähteen mukaan eilen, kun Juhan ja Johannan piti mennä katsomaan sairasta Juliaa. Tässä vaiheessa Juha sai toistaiseksi tunemattomasta syystä tarpeekseen Tukiaisesta.

Johanna reagoi asiaan haukkumalla Juhaa mm. Johanna Tukiainen Facebookissa aamulla 2. Ei siinä mitään, ainoastaan oon saanut ihan tarpeekseni näistä selkäänpuukottajista, perskärpäsistä ja ihmisistä jotka pelleilevät muiden tunteilla!!!!

Minä en todellakaan suostunut Juhan kosintaan Kanarialla "mainostempun takia", minä olen häneen ihastunut vaikka hintti onkin. Ja mitäs se siellä joku nobody Joni lässyttää joka ei tiedä mistään mitään, muuta kuin on myöntänyt haluavansa julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä??????

En tajua, kaikki homot fanittaa mua, mutta kuitenkin jossain vaiheessa rupeavat puukottamaan selkään????? Olen kyllä täysin presidenttimme Niinistön kannalla, sorry vaan, jos se jotain loukkaa. Joni Virtanen raportoi 1.

Kovaa peliä Jollaksessa, Tukiaisen ystävä kertoo kihlauksen taustat! Johanna Tukiaisen ystäväpiiriin kuuluva Joni Virtanen kertoo, että Tuksun ja Juha-kampaajan kihlaus on silkka mainostemppu. Tarkoituksena on saada joku lehti kustantamaan pariskunnalle matkan Miamiin, Virtanen sanoo. Parhaillaan Johanna ja Juha yrittävät tehdä juttua "kihlauksestaan", jotta saisivat jostain matkarahat Miamiin. Kyseessä siis täysin feikattu suhde, vaikka Johannalla jotain tunteita Juhaa kohtaa onkin.

Katkeruus Artoa kohtaan kytee Jonin mukaan edelleen. Joni kertoo myös viettäneensä aikaa Jollaksessa Tukiaisten kotona 18 vuorokautta, koko tuon ajan alkoholin vaikutuksen alaisena. Johanna oli vaatinut Jonia katsomaan pornoa ja masturboimaan hänen nähtensä jokaisena iltana ja yrittänyt suostutella häntä myös seksiin kihlattunsa Juhan nähden, jolloin sulhanen oli paennut paikalta. Virtanen joutui myös Julian kynsiin Jollaksen-reissullaan. Hän halusi kanssani seksiä, vaikka olimme aiemmin antaneet ymmärtää, että meillä on Johannan kanssa jotain meneillään.

Julia vannotti jälkikäteen, ettei Johannalle saisi kertoa asiasta. Jäin miettimään, onko Julia käyttäytynyt näin muidenkin miesten kohdalla? Minusta se oli ahdistavaa ja suunniteltua. Meno Jollashovissa on kuin Sodomassa ja Gomorrassa; nuo tuhoutuivat raamatuntekstin mukaan asukkaiden paheellisuuden takia: Vuoden suomennos ".

Ehkä he ovat tulkinneet Raamattunsa "väärin" ja havittelevatkin juuri Sodomaa ja Gomorraa linjauksekseen? Jollashovista on tullut turmelluksen symboli maassamme. Niin se on 2. Asiat ova juuri sitä, miltä ne näyttävät. Father Figure Livets Ord -lahkossa uskotaan, että seksuaaliset teot hyvin pukeutuvien, vanhempien herrasmiesten kanssa kuuluvat pikkutyttöjen eheytymiseen, pahan pois ajamiseen ja hengelliseen kasvuun.

Father Figure on Tuksun lempibiisi. Herran nimessä ja so 2. On se hyvä että Johanna on uskossa, se pelastaa ihmisen. Herran nimessä ja sovintoveressä, kaikki synnit on anteeksi annettu. Johannan entinen ystävä Wirtanen tiivistää asian hyvin blogissaan näin; "Johanna on sairas henkisesti. Kuka uskovainen ihminen sitä paitsi menee feikkinaimisiin ja -kihloihin?

Tai ottaa rahaa jostain, mistä ei pitäisi? No, nämä ovat jokaisen omia arvomaailmoja, joista on turha sen enempää jauhaa. Juha Immonen - Olkalaukkuhomo - todistaa Facebookissa 4. DDDD … keksii kaiken päästään ja ollu vit. Traileri 2 minuuttia 4. Uskova kortti taas 5. Nyt on Tuksu esittänyt facebookissa oman valheellisen versionsa tapahtuneesta: Johanna Mia Mari Tukiainen Hyi kamalaa, millaisen puhelun sain Joku tuntematon uskovainen nainen soitti minulle, ja oli kuulemma nähnyt hirveän vaivan siinä että ylipäätään löysi numeroni mistään.

Hän kuulosti olevansa hädissään ja puhui sekä isäni, että Julian kanssa puhelimessa. Hän oli kuulemma nähnyt useamman näyn, joissa varoitettiin rankasti tästä homokolmikosta: Petri, Juha ja Joni.

Meiltä on kadonnut ihan älyttömästi hienoja koruja ja vaatteita Jollaksesta, mun yksi kännyköistäni, Julian makea musta nahkatakki jne. Nainen sanoi puhelimessa, että Joni Virtanen Salosta kuulemma varasti lähestulkoon kaiken!

Hänellä näyttää olevan joku diili Petrin kanssa, koska J. Mutta mikä tässä oli pelottavinta, oli se, että tuntematon nainen sanoi mulle puhelimessa, että Juha on kuulemma koko porukasta kaikkein kaksinaamaisin ja kieroin.

Joni on kuulemma ns. Musta se Ring 1 oli ihan järkyttävä kauhuleffa!!!! Täältä voitte lukea Jonin vastauksen Tuksun viestiin http: Virtanen vastaus Tukiaisen syytöksiin tuon linkin takaa myöhään illalla 4. Missä minun digikamera ja vaatteeni on? Keikkakuskinamme Savonkiertueella tai oikeastaan sinne vain meidän vei teidän pitkäaikainen ystävänne, joka ei halua julkisuutta, mutta sinun mukaasi hän varasti kassini, mutta enpä oikein usko näin jälkikäteen. Käytin keikoilla paria t-paitaa, joita en edes omaksi ottanut, vaikka olisit antanut niitä mulle.

Juha tai Petri ei ole myöskään varastellut vaatteitanne päinvastoin Petri palautti hupparisi Jollakseen. Hänenä en olisi palauttanut , kun haukuit, syyttelit häntäkin niin kovasti, että Tampereen juna-asemalla Petri murtui kyyneliin. Junassa hyökkäilit Juhan kimppuun sekavasti ja revit hänen ristinsä kaulasta. Olit ihan sekopää jo silloin! Olisi pitänyt jättäytyä jo silloin seurastasi, mutta olet hyvä manipuloimaan, myönnän. Ja sinun kämäsillä puhelimilla ei kukaan tee yhtään mitään!

Minulla on hyvä puhelin itselläni, kosketusnäytöllinen Nokia, jonka kanssa olen pärjännyt hyvin, jos tarvitsen uuden, niin ostan sellaisen tai olen ilman. Tampereen sekoilujen takana olet varmasti sinä itse! Et minua vedetä enää yhtään: Tiedän tasan tarkkaan, mitä näillä touhuillasi haet ja laskelmoit tarkkaan asioita, et ole täysin tyhmä, mutta todella sairas senkin edestä. Tiedän, että luet blogiani ja kirjoittelet tänne anonyyminä kaikkea skeidaa joita en julkaise. Metropolin juttu ei todellakaan ollut valetta mistään kohdin, ja blogissani julkaisin sensuroimattoman version tapahtuneista ja lisää on tulossa!!

Oikeudenmukaisuus kunniaan ja rehellisyys maan perii. Katso peiliin ja pintaa syvemmälle, niin tajuat, että tarvitset ammattiapua. Samoin monet ihmiset, jotka fanittaa sinua, on eksyneitä ja pimahtaneita, sori vaan. Kierous on suurempi synti kuin homoseksuaalisuus, tiesitkö, että paholainen on kiero?

Tuksun vuoro heittää kehiin esim. Milloin Johanna on viimeksi käynyt ripillä tai kirkossa? Hölmö se on Ei taija Tunkero uskoa kuin Joulupukkiin. Jaahas, olen saanut sellaisen kuvan, että hän on jokseenkin taikauskoinen kaikkinen ennustajaeukkoineen, ym. Raili kertoo asiat Tunkero uskoo luottoennustajaansa Railiin. Tunkin kohdalla kaikki ennustukset ovat aina ennalta arvattavissa.

Käyköhän uskova Johanna vierailemassa eri lapin seurakunnissa kun on reissulla lapissa vai miten kristillinen tyttö viettää aikaansa????????? Uskovainen ei homostele hotelleissa ja paljuissa eri puolilla Suomea.

Kristillisyys on Johannalle upea arjen voimavara. Millainen ihminen menee kihloihin vain sen takia, että yrittää kostaa exälleen ja haluaa ilmaisen matkan Miamiin? Ja millainen homoseksuaali ihminen menee kihloihin heteroseksuaalin kanssa, päästäkseen ilmaiseksi Miamiin? Mikä on kasvatuksessa molemmilla mennyt niin pieleen, että pitää saada julkisuutta hinnalla millä hyvänsä? Oi, että sedillä jöpötti. Sylitanssejaan Johanna on siis tehnyt jo 25 vuotta, joten ne sujuvat hyvällä rutiinilla.

Hän on oppisopimuskoulutuksen kautta pätevöitynyt ammattitanssijaksi. Tissiä suuhun, joo Kun nuorena pikkutyttönä aloittaa, niin vanhana taitaa ja sillä itsensä elättää. Paatunut teeskentelijä esittää hurskasta kristittyä ja kirjoittaa Dolls-päiväkirjassaan Ja täällä Levillä on ihanaa viettää Pääsiäistä! Tulikin tässä hurjat mäet laskettua Levillä, tosin musta rinne on se, johon en mene yhden kerran vahingossa ehdin laskea alas, enkä päässyt enää ylös, piti sukset ottaa pois ja kävellä rinne alas Olemme olleet ihanan ja komean Juhan kanssa Levillä nyt viikon, Juhan laskettelut eivät tosin toimineet ollenkaan, hahah Mutta rakastan Juhaa, ja hän rakastaa mua, ja me nautimme nyt pääsiäisestä täällä, aamulla kirkkoon, huomisiltana olisi pääsiäismessu täällä kirkossa myös.

Mulla on makeat pöllökorut kaulat ja korvissa ja sormissa kokoajan, kun kirjoitin asiasta Seiskan blogissani, niin sen jälkeen Helsingin Forumista olivat kaikki pöllökorut loppuneet yhdessä päivässä!

Nautin Juhan seurasta, kuten Kanarialla, hän on komea 26v. Hän tajuaa kaiken narsismista, siksi meillä on paljon puheenaiheita koska hän ymmärtää täysin minua koskien sitä, mitä sain ex-aviomieheni Arton kanssa kokea. Levillä vielä ollaan, kävimme tänään illallisella "Ämmilä" nimisessä ravintolassa, jossa oli aivan ihana tunnelma, palvelu sekä ruoka!!!!

Olen ottanut aivan ihania uusia kuvia tältä matkaltamme, ne tulevat seuraavaan Seiskan blogiini joka julkaistaan ma tai viimeistään ti. Suuri väenporukka ahdistaa minua, mutta nyt olemme menneet paikkoihin, joissa on vaan takkatulet ja rauha maassa.

Arto Länsmanin sukulaiset kutsuivat myös meidät heidän luokseen ja olen aina tervetullut sinne, sillä Arton suurin osa sukulaisista ottaa mieluummin minut vieraakseen kuin itse Arton, mikä jo sinällään kertoo kaiken Jos meillä ei olisi ollut huomenna keikkaa la Lieksassa, niin silloin olisimme menneet Arton isoveljen luokse, joka nimenomaan kutsui meidät luokseen, mutta menemme sinne myöhemmin.

Arton sukulaiset tietävät millaisesta roistosta on kyse, mutta ei asiasta sen enempää, ihan hävettää, että sekaannuin edes koko kyseiseen ihmiseen. Onneksi en ikinä hankkinut lapsia hänen kanssaan, saan lapsia jonkun paljon paremman ja vastuuntuntoisen MIEHEN kanssa kuin hänen. Sitten on nämä Disney sadun "Ursulat" lonkeroineen, jotka ovat kimpussani.

No kuten niissä saduissakin, paha tulee aina saamaan palkkansa, tavalla tai toisella. Jos Julia ei terveydellisistä syistä pääse paikalle, niin korvaan hänet esim.

Anna-Sofialla, tai jollain muulla tanssijalla. Siunattua ja rauhallista pääsiäistä kaikille. Kunhan vaan kirjoittelee kirkosta ja messusta jostain syystä; kysymys kuuluu, kenelle Tuksu haluaa valehdella? Hän ei ole käynyt Levin Marian kappelissa. Aamuhartaus oli tänään Linkki kappelista kertovalle sivulle: Onko uskova Markku Tukiainen varmasti ylpeä tyttäristään? Tuskaahan tuollainen sekoboltsinen käytös hänelle aiheuttaa, se on selvä.

Uskova Johanna strippaa Jeesuksen ylösnousemuksen kunniaksi roikkorinnat paljaana kälyisesssä kyläkapakassa Jumalan selän takana. Magic Lifen ilmoitus netissä Avattu uusi erotiikanpiristäjä Aleksis Kivenkatu 12D: Läheellä paljon pysäköinti-tilaa ja privatshowsta pääset kätevästi ulos myöskin takakautta huomaamattomasti..

Avoinna ma-su klo Myös esiintyjät juhliin,polttareihin,synttäreille Blowjob, Titjob, Footjob, roolileikit ja varsinaiset yhdynnät. Harras kristitty ottaa noista palveluistaan muutaman kymmenen euron kolehdin. Maailmanmarkkinahinta on dollaria. Puolet liikkeelle, puolet Tuksulle. Minäkin uskon viistuumaiseen, pienemmät ei kelpaa. Harras kristitty Johanna Tukiainen ilmoitti menevänsä aamuhartauteen Marian kappeliin lauantaina Eipä koskaan mennyt, mikä on saattanasta: Kyltissä on juliste Petri Laaksosen esiintymisestä kappelissa.

Laaksonen oli aikoinaan Tuksun musiikkiopettajana, ja häneltä Tuksu sai laulunumeroksi 9. Se on vain tällainen disneyn lällyyn animaatio-versioon keksitty pahis. Oikeassa "Pienessä Medenneidossa", mitä sivistymätön Tuksu ei ole tietenkään lukenut, Pieni Merenneito hankki jalkansa kyllä noidalta, mutta uhkavaatimuksena oli että ellei hän saa prinssiä rakastumaan itseensä, hän hajoaa vaahdoksi.

Sadun lopussa kun prinssi on menossa naimisiin toisen prinsessan kanssa, Pieni Merenneito saa noidalta tarjouksen, että hän voi työntää tikarin prinssin sydämeen ja valuttaa verta jaloilleen, jolloin ne muuttuvat taas pyrstöksi. Sensijaan Merenneito uhraa itsensä ja hajoaa vaahdoksi. Mutta tällainen epäitsekäs teko, joka tunnustaa että ketään ei voi pakottaa rakastamaan itseään ja että tunteiden kohde on onnellisempi toisen kanssa, on tietenkin Tuksulle kuin viesti ulkoavaruudesta!

Vaikka olen siis uskossa ja uskon persoonalliseen Jumalaan ja persoonalliseen saa. Ne ihmiset, jotka nyt tekevät vääryyttä minua kohtaan, tulevat saamaan sen vielä omassa elämässään takaisin, heidän tekonsa kääntyy heitä itseään vastaan.

Sain europarlamentaarikko Eija-Riitta Korholalta aivan upean tekstin Facebookissa, jonka linkitin sekä omille, että siskoni Julian sivuille ja jaoin eteenpäin noin 25 ihmiselle. Artikkelin nimi on "10 asiaa joita Jeesus ei sanonut. Paholainen on se, joka syyttää. Paholainen pyrkii ajamaan ihmisen itsetunnon alas ja väittää, että teot ratkaisevat. En ala tässä referoimaan tekstiä sen enempää, mutta menkää ihmiset lukemaan se!

Olen aina uskonut että hyvä voittaa pahan, Jumala on jo voittanut Saa. Myös pahat ihmiset tulevat saamaan takaisin pahat tekonsa, mutta minä en tällä hetkellä varsinaisesti mieti mitään kostoja, Jumala saa hoitaa ne puolestani, sekä juristini. Uskovat tytöt eivät suunnittele lähtevänsä aikuisviihdealalle..

Tuksu ja Arto reissussa jossain päin Suomea vuonna What goes around, comes around. Niinkö tuo Karman kiertokulku menee? Jasmine Tukiainen kirjoitti Facebookissa Johannalle avoimen kirjeen Tuksun Sollentunan riehumisen ja tappelun jälkeen 3. Julia Tukiainen raportoi Pitkä, mutta fantastinen päivä studioilla takana. Saimme kaksi uskomattoman upeeta biisiä purkkiin, ne ovat mielestäni parempia kuin monet kappaleet, joita radio jauhaa.

Kuten jo kerroin täällä on oma sauna ja spa osasto, sinne menemme myöhemmin. Lisäksi suuria uutisia, oma kultani Suomesta sanoi rakastavansa minua tänään kahteen otteeseen!!! Tai sitten mamma och pappa on sormensa pelissä. Siinä koko kansalle kristillis-eroottisuutta kukkeimmillaan. Jollaksen Sodoma ja Gomorra; valtava ristiriita uskovan perheen uskonnollisen lapsen ja lapsen nykyisen elämänmenon välillä.

Mun kohdalla tämä ei tosin näytä pitäväns paikkaa kun ajatellaan Median ruoskimista minua kohtaan, vääriä ilmiantoja ja suoranaisia valeita lehdissä kuten Hymyssä mun väitetää uhanneen tappavani jonkun paparazzin, joka kirjoitti ainakin osan törkeästä paljastuskirjasta, johon on sotkettu siskomme lisäksi myös muu perheemme, ja todellakin ovat ANONYYMEJÄ ihmisiä, ja Juliaa kuvattu salaaa hotellihuoneessa. No sairasta, ei voi muuta enää sanoa! Ja sit ihana Julia sai vielä nuoruusiän diabeteksenkin, voi itku!

Isämme vaatii kirjasta kymmenien tuhansien vahingonkorvausta ja ehdotonta vankeutta kirjan pääkommentoijalle "ex-keikkamyyjälle" Xxx Xxxxxxlle, sekä kirjan kirjoittajalle Xxxxxx Xxxxxselle, plus muutamille kirjan kommentoijille kuten Arto Länsmanille sekä Joni Virtaselle.

Johanna Tukiaisen grammarissa neula soittaa samaa uraa; Henna nyt ei vielä tajua, että Joni on täysi psykopaatti ja Juha siipeilijä ja varas.

Tapasin muuten kyseisen ukkelin n. En ottaisi sitä psykoa takaisin vaikka maksettaisiin miljoona, harmi kun en uskonut varoittavaa näkyäni jonka näin ennen häitämme Angelissa yöllä, Arto väitti että se oli vaan "painajainen" mutta ei se ollut, se oli näky. Mua varoitettiin, että A. Johanna, vielä tulee Jumalan kosto kaikista hirviöteoista, mitä olet tehnyt. Tämä tuli selväksi Lopettakaa se tekopyhyys hem-metin fariseukset!!!!! Tuksun Oiled Erotic Kuten olemme syyskuussa lukeneet isän kirjeen, jonka hän jakoi fasessa, niin se jo osoittaa että Johanna on ajautunut kauaksi uskosta ja kristillisestä elämästä.

Uskovat eivät esittele julkisesti häpyään ja esiinny pää sekaisin.. Isän, Markku Tukiaisen kiihkoton, asiallinen ja julkinen kirjoitus esikoistyttärelleen 1. Olet vuotias ja ajautunut kauas uskosta. Käytökselläsi vahingoitat lähimmäisiäsi ja itseäsi. Siskosi Julian vakava sairaus ei ole leikin asia, etkä tunnu tätä ymmärtävän.

Et, vaikka kerta toisensa jälkeen olet ollut osallisena tapahtumissa, joiden johdosta siskosi on joutunut sairaalaan ja median riepoteltavaksi. Viimeisien vuosien aikana elämänhallintasi on kadonnut kokonaan ja olet teoillasi tuonut häpeää koko perheellesi. Nyt olisi jo korkea aika lopettaa menneessä eläminen ja unohtaa katkeruus, jota sisälläsi kannat.

Et ole enää lapsi, vaan aikuinen nainen, ja sen olisi jo suotavaa alkaa näkymään käytöksessäsi. Et voi loputtomasti syyttää muita asioista, joista olet itse vastuussa. Et voi jatkaa valheellista elämääsi loputtomasti, tämä sinun olisi hyvä ymmärtää. Muiden syytteleminen omista hairahduksistasi ei puhdista sinun mainettasi, eikä auta sinua löytämään nöyryyttä, kuten on ollut teemana lukuisissa vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen opetuksissa.

Jumala ei rakasta sitä, joka synnissä elää. Olen huolissani sinusta ja toivon, että saisit tehtyä täyskäännöksen elämässäsi, ettei sielusi joudu ikuiseen kadotukseen. Tie anteeksiantoon pitää lähteä sinusta itsestäsi, et voi vain olettaa, että tekosi unohtuu. Kun palaan Suomeen, keskustelen kanssasi jatkosta Jollaksen kodissamme, jota olet kerta toisensa jälkeen käyttänyt haureuden tyysijana.

Viinin kyllästämänä olet vienyt mukanasi myös siskosi Julian pahoille teille ja nyt vuosien jälkeen Julian terveydentila on, mikä on. Toivon, että mietit näitä asioita vakavissasi ja ymmärrät, että elämä ei voi jatkua näin.

En tule enää jatkossa sallimaan tuollaista toimintaa kodissani. Toivon, että alat vakavissasi etsimään toista asuntoa, siltä varalta, että emme pääse yhteisymmärrykseen jatkosta. Päihteiden käytön pitää loppua, samoin kuin lain rikkominen ja ihmisten herjaaminen ja syytteleminen. Ymmärrä, että olen huolissani sekä terveydestäsi ja sielustasi.

Julian ex-hanipöö AS 7. Julian ex-hanipöö, Ari Seppä, komppasi 1. Ihmisen mielikuvituksessa voi olla paljon epärealistisia tavoitteita ja mielikuvia. Vastuun ottaminen omasta elämästä kuuluu mielestäni vuotiaan ihmisen elämään. Paapominen ja kaikki valmiiksi mulle nyt heti ruokkii vaan tiettyjä asioita ihmisessä, jos niihin lähtee mukaan. Ei hyvä juttu kasvamisessa kohti vastuuta ja toisten ihmisten huomioon ottamisessa.

Voimia ja viisautta sinulle Markku tehdä oikeita ratkaisuja yhteistyössä läheistesi kanssa. Game Over, Tuksu 7. Tämä käy ilmi hänen Facebookissa julkaisemastaan avoimesta kirjeestä. Isä kirjoittaa tyttärelleen tämän olevan jo vuotias ja ajautuneen kauas uskosta. Isän mielestä tytär vahingoittaa käytöksellään paitsi lähimmäisiään myös itseään. Et, vaikka kerta toisensa jälkeen olet ollut osallisena tapahtumissa, joiden johdosta siskosi on joutunut sairaalaan ja median riepoteltavaksi, isä kirjoittaa Facebookissa.

Isän mukaan kohublondin elämänhallinta on kateissa. Et ole enää lapsi, vaan aikuinen nainen, ja sen olisi jo suotavaa alkaa näkyä käytöksessäsi.

Et voi loputtomasti syyttää muita asioista, joista olet itse vastuussa, isä toteaa. Hänen mielestään Johannan tapa syytellä muita omista hairahduksistaan ei puhdista tämän mainetta. Lopuksi isä siteeraa useita Raamatun lauseita. Hän myös toteaa, ettei enää tule sallimaan Jollaksen-kodissaan toimintaa, jollaista siellä on harjoitettu. Johanna Tukiainen on saattanallisella käytöksellään sairastuttanut oman perheensä ja on pahoissa riidoissa vanhempiensa kanssa. Tässä osoitus julkinen kirjoitus, joka on laadittu Dolls Dancers -toiminimen yrityssivuille 2.

Rakas isä, olen aina sinua sekä äitiä kunnioittanut, se ei pidä paikkaansa, ettenkö omia vanhempiani enkä saamaani lapsuutta ja nuoruutta kunnioittaisi. Nyt menit kuitenkin liian pitkälle, joulun solvaukset sinulta vielä kestin, koska tiedän, että olet psyykkisesti sairas. Minä en ole alastonkuviasi ympäriinsä levitellyt, sinä olet itse niitä levitellyt eri naisille netissä,, ja se ei todellakaan ole minun vastuullani. Varoitin sinua jo jouluna siitä, että kyseessä ovat ns.

Et ole "heittämässä" minua Jollaksesta ulos minkään muun kuin sinun ja äidin taloudellisten ongelmien takia, johon ITSE olette ajaneet itsenne. Itse olette velat itsellenne aiheuttaneet, ja kuten itse totesi "35 vuotiaana" minun pitää ottaa vastuu omasta elämästäni, joten minulle ei myöskään kuulu teidän velat, jotka ovat osittain sinun pelivelkojasi!!!!

Ettäs kehtaat mennä minua julkisesti arvostelemaan, minä kyllä annan takaisin, mutta satakertaisesti. Jos mielestäsi uskovainen ei saa tanssia vähissä vaatteissa tai juoda alkoholia itse olet entinen alkoholisti joka syyllistää muita niin sovitaan sitten, etten ole enää uskovainen!!!!! Voin ihan hyvin olla ateisti, heillä näyttää muutenkin menevän paljon paremmin kuin ristiin jo valmiiksi naulituilla uskovaisilla.

Raportti Tuksun karkotuksesta pois Jollashovista: Johanna Tukiainen sai häädön poliisivoimin! Johanna Tukiaisen isä on ollut huolissaan tyttärensä rikoksentäyteisestä elämästä ja kirjoitti hänelle runsas viikko sitten kaksi avointa kirjettä. Nyt isä on toteuttanut uhkauksensa ja häätänyt Johannan omistamastaan Jollaksen-kodista.

Isä-Tukiainen oli kirjoittamissaan kirjeissä huolissaan Johannan sekoilusta ja luisumisesta rikollisille teille. Hän myös antoi muutamia päiviä aikaa palauttaa asunnon avaimet ja muuttaa kodista. Tukiaisen residenssi Jollaksessa sijaitsee rauhallisella asuinalueella ja naapurit ovat jo pitkään olleet näreissään Tukiaisen menosta ja meiningistä. Hymyn paparazzi osui paikalle äsken, kun isä viimein toteutti uhkauksensa.

Hän Tukiainen oli soittanut paikalle myös poliisit turvaamaan häätörauhaa. Poliisi soitti asunnon ovikelloa puolen päivän jälkeen, jolloin virkavallalle vastattiin oven läpi, ettei Johanna ole paikalla. Poliisi kuitenkin vaati päästä sisään ja viipyi siellä noin 20 minuuttia. Johanna siis oli kuin olikin sisällä. Paikalle soitettiin punainen farmaritaksi, joka vei kohukuningatten paikalta. Hymyn paparazzille Johannan isä totesi sarjoittavansa lukot nyt uudelleen.

Hän myönsi olevansa helpottunut. Sinänsä ei voida puhua virallisesta häädöstä, sillä Johanna ei ole kirjoilla Jollaksen-kodissa ollutkaan, vaikka on siellä vuosikaudet asustellut.

En halua olla missään tekemisissä enää sun kanssa, äiti ottaa eron!!!!!! Haluan että äitini pääsee eroon koobra käärmestä joka kuristaa hitaasti mutta varmasti!!!!! En tietenkään unohda isääni,… Tottakai oma isäni on mulle tärkeä, mutta sen viestien jälkeen välimme menivät nyt ja lopullisesti.

Äiti myös sai tarpeekseen ja ottaa avioeron. Riivaaja on nyt ajettu pois Jollaksen talosta ja rauha palasi mukavalle omakotitaloalueelle. Kamalaa, nyt tajuan ketkä ovat sekoittaneet isäni pään, koska hän ei ole oma itsensä!!!!!

Ja otti kaikki sanat todesta jotka on syötetty hänen suuhunsa, täähän alkaa olla pelottavaa! En todellakaan toivo vanhempieni avioeroa, kaiken riitauttamisen ja pahan haluavat paholaiset nimeltä näädät. Joku hullu nainen oli soittanut Julialle Meilahden teholle ja väittänyt musta, että olin kirjoitellut ympäri nettiä ja mediaan, että siskollani on keuhkoveritulppa ja hän on melkein kuollut!!!!! Tuksun pieni pää askarteli Harvat uskaltavat myöntää sen.

En vain ymmärrä kunnolla, ketkä sinne joutuvat. En voi uskoa, että Jeesuksen kieltävät ihmiset joutuvat automaattisesti hel-vettiin, se olisi ihan liian sairasta ja julmaa!!!!!! MINÄ en tiedä mitään Jack on täällä taas Isämme on päättänyt olevansa "ylipappi" ja "mun kunniaksi koko Suomi kuulemma sytyttää kynttilän joka ilta klo.

Lestadiolaisuus ei välttämättä edes ole Jumalasta, se voi tulla myös pahasta!!!!! Hyi, tää on kuin joku Hohto leffa ja isämme on Jack Nicholson!!! Se on pelottava, muuta en voi enää sanoa! Nyt ei enää edes naurata! He myös manipuloivat isämme siihen, että MINÄ olisin narsisti, vaikka kukaan ei nyt näytä enää tietävän mitä tarkoittaa todellinen narsismi!!!!

Tuksu ja kynttilät 1. Siis ihmisille, jotka ovat edesmenneitä!!!! Nyt nopeasti isällemme psykiatrista apua, viekää se vaikka Kellokoskelle, olen kuullut että se on parempi paikka kuin Aurora!!!!! Tuksu ja Twin Peaks 2.

. Johanna Tukiainen Facebookissa aamulla 2, "homoseksuaaliseen jasminelive eläinseksiä". Miksei, sitä Johannakin ihmetteli. Eivät siis vain parantaakseen sairauksia. Kun Joulupukki sitten saa sairaskohtauksen ja toteaa olevansa liian heikko lahjojen jakoon, Stewie ja Brian-koira päättävät pelastaa joulun ja lähtevät lahjakierrokselle. Johanna taitaa uskoa rahaan ja päihteisiin ja glamourmatkoihin. Ja jos keskiviikko väliin tai jäi jotenkin kesken, pelastavat Turun Yliopiston Kemistit torstaiyön tuomalla Kaljaviestin Titraukset Lyniin. Kummalle sinä antaisit mielummin verovarojasi, suomalaiselle telakkateollisuudelle vai yhteistyökyvyttömälle ja yli varojensa elävälle Kreikalle?

Homoseksuaaliseen jasminelive eläinseksiä

Anopin kalu homoseksuaaliseen hieroja vuosaari

Tuosta soppa syntyi Osa Johanna Tukiaisen maineen ulottuvuutta on juuri ristiriita uskovan perheen uskonnollisen lapsen ja nykyisen elämänmenon välillä. Pikkusisko Jasmine Tukiainen kirjoitti Facebookissa isosiskolleen Johanna Tukiaiselle kirjeen suoraan sydämestään 3.

Sun "glamour" ajat on OHI ja on olllut kauan sitten. Ystävät, miehet, ja nyt perhe. Sulla on ollut vakavia ongelmia kauan, olet tarvinnut apua mutta se ei kelpaa. Toivottavasti luet tämän ja tämä menee perille. Avataan viinapullo 6 aamulla ja vedetään perseet Ja sit taas nukkumaan ja annetaan koirien paskoa matoille ja kusta lattioille. Ja ÄLÄ kirjota eikä tartte vastaa, en lue: Kirjotan että kaikki tietää että olet tällainen ihminen.

Jasmine tietää totuuden Johannasta. Toivottavasti ottaa minut FB-kaverikseen Sellaista on kai kristilllis-eroottisuus? Eikö Suomen seurakunnat voisi hoitaa Johannan kuljetukset ja majoituksen eri puolilla Suomea, kun hän kulkee saarnamatkoillaan. Useampi ystäväni on hakeutunut sielunhoitajan juttusille, kun on nähnyt näitä netissä esiintyviä "glamourkuvia", joista suurin osa järkyttyy.. Juuri teologiselta alalta voisi löytyä hänelle uusi työ. En ota kantaa Johanna kristillis-eroottiseta maailmankuvastaan Ihmettelen tosi paljon sitä, että miksi ihmeessä Jumalan piti laittaa se käärme koko puutarhaan viekoittelemaan ensin Evan ja sitten Aatamin!!!

Hei haloo, eihän se oli mikään täydellinen paratiisi, jos siellä asuikin saattana käärmeen muodossa! Missä seurakunnassa tai lahkossa naiset käyttäytyvät kuten glamour-siskokset? Pikkusisko kertoi kaiken olennaisen Jouluna lähettämässään FB viestissä. Miksi Uskovan Johannan blogikirjoituksiin ei uskota?

Jos hän sanoo, että keikka oli menestys, niin se oli. Jos hän sanoo, että on näyttävä, hyvännäköinen babyface, niin hän on. Jos hän sanoo, että Juha rikkoi Tampereella hänen kamansa, niin hän rikkoi. Jos hän sanoo, että hänen tuottajansa on Kurt Cobain, niin se on. Jos hän sanoo, että hän levyttää kuuluisan ruotsalaisen laulajan kanssa, niin näin on.

Kaikki mitä hän sanoo ja tekee, täytyy olla totta sillä näin sanoo uskovatyttö! Asiat ovat sitä, miltä näyttävät. Ne eivät ole sitä, mitä itseasiassa jäävi henkilö väittää niiden olevan. Hän ei näe metsää puilta.

Ilmeisesti näätätoveri Nipsu Niemisen rakentama kuvagalleria "hullunkurisesta perheestä: Hihittelysi voi häiritä muiden lepoa ja rauhaa. Käy viikossa 2 1 kertaa kirkossa. Viikon arkipäivät kuluu rippituolissa, jossa saa anteeksi kaiken.

SUnnuntaisin veisaa kirkon kuorossa. Tuksu on siis sala uskovainen tai kuuluu omaan lahkoon, kuten Madonna. Revaa ei uskovainen kyllä levittäle kameralla saati "tanssii" porno tansseja. Martinaa ja muita moskaväkeä vois sitten tenttaa 45 min viikottain.

Kristillinen etiikka on vaativaa. Se ei vain tyydy sanomaan, että älä tee pahaa. Johanna Tukiainen manipuloi ihmisiä taitavasti, kääntää asiat päälaelleen. Hänen oma elämäsä on saippuaoopperaa, jonka yhdesn kuplan sisällä hän on. Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella - sillä hän on epäjumalanpalvelija - ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa.

Jollashovi on Kauhujen talo, rappion pesä ja Helsingin Sodoma ja Gomorra. Tukiainen vaatii erityiskohtelua ja etuoikeuksia, myös kirkolta.

Hän kokee, ettei hänen tarvitse sopeutua yhteiskunnan sääntöihin. Miksi tämä keski-iän kynnyksellä elävä nainen - Johanna Tukiainen - joko uskottelee tai todella uskoo olevansa ylivoimainen, hehkeä, vastustamaton ja kristitty uskovainen, mutta reaalimaailma ei lainkaan myötäile näitä uskomuksia? On se kumma et AINA pitää valehdella ihan kaikesta. Mitä se kertoo ihmisestä? Arton tuore kihlautuminen lisää Johannan frustraatiotuskaa. Johanna jatkuvasti kertoilee akateemisen perheensä korkeasta kristillisestä moraalista.

Sellainen ei ole uskottavaa nykytilanteessa, jossa kahta siskosta raahataan vähän väliä poliisiautoon, ambulanssiin tai oikeussaliin.

Molemmat ovat saaneet tuomion pahoinpitelystä, ja kumpikin on muka-myöntänyt alkoholisminsa ja lääkkeiden sekakäytön. Uusia oikeusjuttuja on meneillään prosessin eri vaiheissa. Tavanomaista kulmikkaampaa elämää he elävät siis. Sen näyttää, mitä yrittää peittää. Sodomaa ja Gomorraa käytetään vertauskuvina tuhoutuville tai turmeltuneille paikoille.

Sellainen on mielestäni Jollashovi, rappiopesä. Rietas elämä Jollashovissa senkun monipuolistuu. On kiinnostavaa, miten Jollaksen rappiopesästä he pääsisivät takaisin apostolisen uskon täyteyteen? Jos Tuksu olisi uskova, hän ei riekkuisi pornahtavissa vaatteissaan ja koreografioissaan hämärissä kapakoissa. Julia Tukiaisen demonileffa tänään: Vielä yksi kummitus leffa joka on oikeasti tapahtunut lastenkodissa Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi.

Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta. Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä, karjaa äläkä mitään, mikä hänelle kuuluu. Tuksu toteuttaa elämässään jokaista Seitsemää perisyntiä. Seitsemän tuksusyntiä Laupiksen luoma käsite. Miten Raamatussa ja kirkossa on käsitelty homostelu? Isä, Markku Tukiainen näkee asian näin: Lopetetaan arvailu ja kuunnellaan mitä Johanna itse on sanonut; "..

Rachel tapasi täällä Ranskan Rivieralla erään aivan ihastuttavan muslimipariskunnan. Tyttö on neitsyt ja säästää itseään avioliittoon. Jos minulta kysyttäisiin nyt uudelleen, minusta se on kaikkein parasta, mitä nainen voi tehdä. Jos saisin päättää uudelleen, odottaisin itsekin avioliittoon asti. Tietyt arvot elämässä suojelevat ihmistä, enkä itse kannata vapaata seksiä Sodoma ja Gomorra olivat rajakaupunkeja: Ensimmäisen Mooseksen kirjan Kaupungit tuhoutuivat raamatuntekstin mukaan asukkaiden paheellisuuden takia: Hän tuhosi nämä kaupungit ja koko tasangon sekä kaupunkien kaikki asukkaat ja maan kasvitkin.

Johannan olisi hyvä muistaa, että JOKA KERTA kun hän kuuluttaa olevansa palavasti Jeesukseen uskova kristitty, niin hän samalla loukkaa kaikkia niitä uskovia ihmisiä, jotka eivät itseään korota vaan pyrkivät oikeasti auttamaan lähinmäisiä.

Yksikään uskova tyttö ei suostuisi strippaamaan pubeissa. Yksikään uskova tyttö ei menisi homon kanssa kihloihin. Niin, oskoa voi itsekukin, mutta paholaisen valta on suuri. Tuksu ja homonsa Johanna Tukiainen meni kihloihin bi-seksuaaliksi tunnustautuvan Juhan kanssa.

Johanna Tukiainen kuulostaa onnelliselta puhelimessa torstaina aamulla. Hän on mennyt muutamia päiviä aikaisemmin kihloihin Juhaksi esittäytyvän miehen kanssa.

Pariskunnan antamassa yhteishaastattelussa nuoret rakastavaiset puhuvat yksityiselämästään niiden oikeilla termeillä. Meillä on Juhan kanssa seksiä, joka on muun muassa läheisyyttä.

Mutta tähän saakka se ei ole ollut sitä, mitä normaalit heterot harrastavat. Tärkeää on meidän välinen henkilökemia. Avioparit voivat olla, että psyyke toimii, mutta seksi ei. Juha on hyvin epävarma seksuaalisuudestaan. Juha vahvistaa Johannan kertomuksen. Hänen mukaansa tulevaisuus näyttää onko luvassa niin sanottua perinteistä kanssakäymistä. Sormusten hankinta on seuraavaksi luvassa. Sanoin, että mennäänkö kihloihin.

Johanna vastasi, että kyllä. Pariskunnan lempi leiskahti liekkeihin yhteisellä lomamatkalla Kanarialla. Pidin häntä söpönä ja komeana miehenä. Sitten Juha kosi minua ystävänpäivänä eli Johanna painottaa, että ei mennyt kihloihin, koska hänen ex-aviomiehensä Arto Länsman kihlautui taannoin.

Tämä tuli täysin puun takaa koko juttu. Olimme ystävänpäivänä romanttisella illallisella nepalilaisessa ravintolassa Helsingissä. Olin kahden ystäväni kanssa, jossa Juha esitti kysymyksen. Johannan usko on hyvin käytännöllistä: Rakkaudentekoja ei vastikkeettomasti tehdä. Johanna on tehnyt noita "lahnakeikkojaan" siis ennenkin Yritin, alkoi heti oksettamaan, joten jäi kuulematta. Sitä se teki, siis Seurakuntatyö teki aikoinaan Johannasta hyvän puhujan, mutta alkoholin ja lääkkeiden sekakäytön avikutuksesta ajatuksenjuoksu ja puhe ovat menneet sekavaksi horinaksi.

Kristittynä olemisen paradoksaalisuus kiteytyy Johanna Tukiaisen toiminnassa. Uskova Markku on varmasti ylpeä tyttäristään? Jumalaan palavasti uskova tyttö menee homon kanssa kihloihin, antaa siskolleen Antabuksen ja riehuu kännissä harva se viikonloppu ja sen lisäksi vonkaa munaa naamakirjan kautta.. Joku tässä yhtälössä ei nyt täsmää.

Mun sukulainen on uskovaisen naisen kanssa ja heillä on kaksi pientä lasta avoliitossa. Nainen juo, polttaa, haistattelee kaikille, joiden kanssa asiat ei suju, ei hoida lapsia, eikä kotia, katoaa päiviksi, käyttää rahat miten haluaa jättää laskut maksamatta , jne jne jne.

MUTTA hän saa kaiken anteeksi jumalalta. Hänen mukaansa hän voi tehdä mitä haluaa, kun pyytää syntyjään anteeksi. Ihana, kaunis, koskettava todistus, mutta valitettavasti sellaiselta joka sanoo toista ja tekee toista http: Kristillis-eroottinen Psyko-Barbie siinä kertoo uskon voimasta Kooma on tämän viikon Meilahdessa teholla, sisäelimet ovat sanoneet "poks. Nyt otetaan kaikki säälipisteet irti tilanteesta, kyyneleet virtaavat, äiti ja isä itkevät, elämä on niin rankkaa, demonit pörräävät ympärillä, paha on mieli, jne.

Tässä Tuksun fb-raportti Kiitos S Sairaanhoitaja joka kutsuit minut viettämään iltaa, nautimme yhteisen illallisen jossa mukana olivat myös rakkaat vanhempani Marja ja Markku, sydämellisimmät ihmiset joita tiedän koko tältä maapallolta!!!!!! Kävimme katsomassa Juliaa Meilahden teholla, kyyneeleet vaan kaikilla virtasivat. Rakas Xxxxx Xxxxxx, tämä oli tarkoitus että taas me kohtasimme? Kiitos sinun rukousavustasi, arvostan muutenkin sydämellisyyttäsi aivan älyttömän paljon!!!!

Ja mikähän rakas se siellä taas oli? Tulee mieleen taannoinen ohjelma telkkarista kun äiti salakavalasti pahoinpiteli lastaan jotta pääsi ah niin ihanan lastenlääkärin juttusille. Lääkärille sitten vuodatti isoja krokotiiliin kyyneleitään ja nyyhki etteihän se hänen pienokaisensa vain kuole. Itse oli telonut lapsena sairaalakuntoon useammankin kerran.

Lapsi nyt "sattui" olemaan niin vilkas, että putosi tämän tästä vaikka mistä yms. Kviini odottelee varmaan kieli pitkällä, että milloin Kooma pääsee sairaalasta, jotta voidaan taas jatkaa entiseen malliin ja vetää shöy trukkilavan päällä, stripaten. Uskovaisen Tuksun kihlaus Olkalaukkuhomon kanssa on feikkiä. Joni oli risteilyllä Johannan ja muutaman ystävänsä kanssa helmikuun alussa.

Mies kuvailee tapahtumia seuraavasti: Kyseessä on siis täysin feikattu suhde, vaikka Johannalla jotain tunteita Juhaa kohtaa onkin. Jonin lausunto tukee sitä, mitä Tukiainen on kertonut blogissaan ja Facebook-päivityksissään Juhan homoseksuaalisuudesta. Seiskan bileristeilyllä kuvatulla videolla pariskunta myöntää, ettei suhde ole saanut lopullista täyttymystään siitä huolimatta, että jotain yritystä on ollut ilmassa.

Tukiaisen katkeruus ex-miestään Arto Länsmania kohtaan kytee Virtasen mukaan edelleen. Virtanen kertoo myös viettäneensä aikaa Jollaksessa Tukiaisten kotona, jossa hän on sanojensa mukaan joutunut Johannan ja Julian seksuaalisväritteisten ehdotuksien kohteeksi useampaan otteeseen.

Uskovan perheen uskova tytär menee tuollaiseen valheeseen mukaan???? Toivottavasti Johanna ja Julia menevät Pirkko Jalovaaran rukoiltaviksi. Siitä voisi olla heille apua.. Tai pitäisikö paikalle manata Robert Ek, joka oli Tuksun ja Kooman teini-iässä se vanhempi mieshenkilö, jolle he puberteettisena antoivat ensimmäiset sylitanssit?

Ehkä hän voisi jälleen "ajaa pahan pois heistä. Kampaaja Juha Immonen on ilmeisesti purkanut kihlauksensa Johanna Tukiaisen kanssa.

Miehen FB-profiilissa parisuhdestatus on vaihtunut sinkuksi. Johanna ei ole vielä omaansa muuttanut. Silkaksi julkisuustempuksi paljastunut kihlaus päättyi lähteen mukaan eilen, kun Juhan ja Johannan piti mennä katsomaan sairasta Juliaa. Tässä vaiheessa Juha sai toistaiseksi tunemattomasta syystä tarpeekseen Tukiaisesta. Johanna reagoi asiaan haukkumalla Juhaa mm. Johanna Tukiainen Facebookissa aamulla 2.

Ei siinä mitään, ainoastaan oon saanut ihan tarpeekseni näistä selkäänpuukottajista, perskärpäsistä ja ihmisistä jotka pelleilevät muiden tunteilla!!!! Minä en todellakaan suostunut Juhan kosintaan Kanarialla "mainostempun takia", minä olen häneen ihastunut vaikka hintti onkin.

Ja mitäs se siellä joku nobody Joni lässyttää joka ei tiedä mistään mitään, muuta kuin on myöntänyt haluavansa julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä??????

En tajua, kaikki homot fanittaa mua, mutta kuitenkin jossain vaiheessa rupeavat puukottamaan selkään????? Olen kyllä täysin presidenttimme Niinistön kannalla, sorry vaan, jos se jotain loukkaa.

Joni Virtanen raportoi 1. Kovaa peliä Jollaksessa, Tukiaisen ystävä kertoo kihlauksen taustat! Johanna Tukiaisen ystäväpiiriin kuuluva Joni Virtanen kertoo, että Tuksun ja Juha-kampaajan kihlaus on silkka mainostemppu.

Tarkoituksena on saada joku lehti kustantamaan pariskunnalle matkan Miamiin, Virtanen sanoo. Parhaillaan Johanna ja Juha yrittävät tehdä juttua "kihlauksestaan", jotta saisivat jostain matkarahat Miamiin.

Kyseessä siis täysin feikattu suhde, vaikka Johannalla jotain tunteita Juhaa kohtaa onkin. Katkeruus Artoa kohtaan kytee Jonin mukaan edelleen. Joni kertoo myös viettäneensä aikaa Jollaksessa Tukiaisten kotona 18 vuorokautta, koko tuon ajan alkoholin vaikutuksen alaisena.

Johanna oli vaatinut Jonia katsomaan pornoa ja masturboimaan hänen nähtensä jokaisena iltana ja yrittänyt suostutella häntä myös seksiin kihlattunsa Juhan nähden, jolloin sulhanen oli paennut paikalta. Virtanen joutui myös Julian kynsiin Jollaksen-reissullaan. Hän halusi kanssani seksiä, vaikka olimme aiemmin antaneet ymmärtää, että meillä on Johannan kanssa jotain meneillään. Julia vannotti jälkikäteen, ettei Johannalle saisi kertoa asiasta.

Jäin miettimään, onko Julia käyttäytynyt näin muidenkin miesten kohdalla? Minusta se oli ahdistavaa ja suunniteltua. Meno Jollashovissa on kuin Sodomassa ja Gomorrassa; nuo tuhoutuivat raamatuntekstin mukaan asukkaiden paheellisuuden takia: Vuoden suomennos ". Ehkä he ovat tulkinneet Raamattunsa "väärin" ja havittelevatkin juuri Sodomaa ja Gomorraa linjauksekseen?

Jollashovista on tullut turmelluksen symboli maassamme. Niin se on 2. Asiat ova juuri sitä, miltä ne näyttävät. Father Figure Livets Ord -lahkossa uskotaan, että seksuaaliset teot hyvin pukeutuvien, vanhempien herrasmiesten kanssa kuuluvat pikkutyttöjen eheytymiseen, pahan pois ajamiseen ja hengelliseen kasvuun.

Father Figure on Tuksun lempibiisi. Herran nimessä ja so 2. On se hyvä että Johanna on uskossa, se pelastaa ihmisen. Herran nimessä ja sovintoveressä, kaikki synnit on anteeksi annettu. Johannan entinen ystävä Wirtanen tiivistää asian hyvin blogissaan näin; "Johanna on sairas henkisesti. Kuka uskovainen ihminen sitä paitsi menee feikkinaimisiin ja -kihloihin?

Tai ottaa rahaa jostain, mistä ei pitäisi? No, nämä ovat jokaisen omia arvomaailmoja, joista on turha sen enempää jauhaa. Juha Immonen - Olkalaukkuhomo - todistaa Facebookissa 4. DDDD … keksii kaiken päästään ja ollu vit. Traileri 2 minuuttia 4. Uskova kortti taas 5. Nyt on Tuksu esittänyt facebookissa oman valheellisen versionsa tapahtuneesta: Johanna Mia Mari Tukiainen Hyi kamalaa, millaisen puhelun sain Joku tuntematon uskovainen nainen soitti minulle, ja oli kuulemma nähnyt hirveän vaivan siinä että ylipäätään löysi numeroni mistään.

Hän kuulosti olevansa hädissään ja puhui sekä isäni, että Julian kanssa puhelimessa. Hän oli kuulemma nähnyt useamman näyn, joissa varoitettiin rankasti tästä homokolmikosta: Petri, Juha ja Joni. Meiltä on kadonnut ihan älyttömästi hienoja koruja ja vaatteita Jollaksesta, mun yksi kännyköistäni, Julian makea musta nahkatakki jne.

Nainen sanoi puhelimessa, että Joni Virtanen Salosta kuulemma varasti lähestulkoon kaiken! Hänellä näyttää olevan joku diili Petrin kanssa, koska J. Mutta mikä tässä oli pelottavinta, oli se, että tuntematon nainen sanoi mulle puhelimessa, että Juha on kuulemma koko porukasta kaikkein kaksinaamaisin ja kieroin.

Joni on kuulemma ns. Musta se Ring 1 oli ihan järkyttävä kauhuleffa!!!! Täältä voitte lukea Jonin vastauksen Tuksun viestiin http: Virtanen vastaus Tukiaisen syytöksiin tuon linkin takaa myöhään illalla 4.

Missä minun digikamera ja vaatteeni on? Keikkakuskinamme Savonkiertueella tai oikeastaan sinne vain meidän vei teidän pitkäaikainen ystävänne, joka ei halua julkisuutta, mutta sinun mukaasi hän varasti kassini, mutta enpä oikein usko näin jälkikäteen. Käytin keikoilla paria t-paitaa, joita en edes omaksi ottanut, vaikka olisit antanut niitä mulle.

Juha tai Petri ei ole myöskään varastellut vaatteitanne päinvastoin Petri palautti hupparisi Jollakseen. Hänenä en olisi palauttanut , kun haukuit, syyttelit häntäkin niin kovasti, että Tampereen juna-asemalla Petri murtui kyyneliin.

Junassa hyökkäilit Juhan kimppuun sekavasti ja revit hänen ristinsä kaulasta. Olit ihan sekopää jo silloin! Olisi pitänyt jättäytyä jo silloin seurastasi, mutta olet hyvä manipuloimaan, myönnän.

Ja sinun kämäsillä puhelimilla ei kukaan tee yhtään mitään! Minulla on hyvä puhelin itselläni, kosketusnäytöllinen Nokia, jonka kanssa olen pärjännyt hyvin, jos tarvitsen uuden, niin ostan sellaisen tai olen ilman. Tampereen sekoilujen takana olet varmasti sinä itse! Et minua vedetä enää yhtään: Tiedän tasan tarkkaan, mitä näillä touhuillasi haet ja laskelmoit tarkkaan asioita, et ole täysin tyhmä, mutta todella sairas senkin edestä.

Tiedän, että luet blogiani ja kirjoittelet tänne anonyyminä kaikkea skeidaa joita en julkaise. Metropolin juttu ei todellakaan ollut valetta mistään kohdin, ja blogissani julkaisin sensuroimattoman version tapahtuneista ja lisää on tulossa!! Oikeudenmukaisuus kunniaan ja rehellisyys maan perii.

Katso peiliin ja pintaa syvemmälle, niin tajuat, että tarvitset ammattiapua. Samoin monet ihmiset, jotka fanittaa sinua, on eksyneitä ja pimahtaneita, sori vaan. Kierous on suurempi synti kuin homoseksuaalisuus, tiesitkö, että paholainen on kiero?

Tuksun vuoro heittää kehiin esim. Milloin Johanna on viimeksi käynyt ripillä tai kirkossa? Hölmö se on Ei taija Tunkero uskoa kuin Joulupukkiin. Jaahas, olen saanut sellaisen kuvan, että hän on jokseenkin taikauskoinen kaikkinen ennustajaeukkoineen, ym.

Raili kertoo asiat Tunkero uskoo luottoennustajaansa Railiin. Tunkin kohdalla kaikki ennustukset ovat aina ennalta arvattavissa. Käyköhän uskova Johanna vierailemassa eri lapin seurakunnissa kun on reissulla lapissa vai miten kristillinen tyttö viettää aikaansa?????????

Uskovainen ei homostele hotelleissa ja paljuissa eri puolilla Suomea. Kristillisyys on Johannalle upea arjen voimavara. Millainen ihminen menee kihloihin vain sen takia, että yrittää kostaa exälleen ja haluaa ilmaisen matkan Miamiin? Ja millainen homoseksuaali ihminen menee kihloihin heteroseksuaalin kanssa, päästäkseen ilmaiseksi Miamiin? Mikä on kasvatuksessa molemmilla mennyt niin pieleen, että pitää saada julkisuutta hinnalla millä hyvänsä?

Oi, että sedillä jöpötti. Sylitanssejaan Johanna on siis tehnyt jo 25 vuotta, joten ne sujuvat hyvällä rutiinilla. Hän on oppisopimuskoulutuksen kautta pätevöitynyt ammattitanssijaksi. Tissiä suuhun, joo Kun nuorena pikkutyttönä aloittaa, niin vanhana taitaa ja sillä itsensä elättää.

Paatunut teeskentelijä esittää hurskasta kristittyä ja kirjoittaa Dolls-päiväkirjassaan Ja täällä Levillä on ihanaa viettää Pääsiäistä! Tulikin tässä hurjat mäet laskettua Levillä, tosin musta rinne on se, johon en mene yhden kerran vahingossa ehdin laskea alas, enkä päässyt enää ylös, piti sukset ottaa pois ja kävellä rinne alas Olemme olleet ihanan ja komean Juhan kanssa Levillä nyt viikon, Juhan laskettelut eivät tosin toimineet ollenkaan, hahah Mutta rakastan Juhaa, ja hän rakastaa mua, ja me nautimme nyt pääsiäisestä täällä, aamulla kirkkoon, huomisiltana olisi pääsiäismessu täällä kirkossa myös.

Mulla on makeat pöllökorut kaulat ja korvissa ja sormissa kokoajan, kun kirjoitin asiasta Seiskan blogissani, niin sen jälkeen Helsingin Forumista olivat kaikki pöllökorut loppuneet yhdessä päivässä! Nautin Juhan seurasta, kuten Kanarialla, hän on komea 26v. Hän tajuaa kaiken narsismista, siksi meillä on paljon puheenaiheita koska hän ymmärtää täysin minua koskien sitä, mitä sain ex-aviomieheni Arton kanssa kokea.

Levillä vielä ollaan, kävimme tänään illallisella "Ämmilä" nimisessä ravintolassa, jossa oli aivan ihana tunnelma, palvelu sekä ruoka!!!! Olen ottanut aivan ihania uusia kuvia tältä matkaltamme, ne tulevat seuraavaan Seiskan blogiini joka julkaistaan ma tai viimeistään ti. Suuri väenporukka ahdistaa minua, mutta nyt olemme menneet paikkoihin, joissa on vaan takkatulet ja rauha maassa.

Arto Länsmanin sukulaiset kutsuivat myös meidät heidän luokseen ja olen aina tervetullut sinne, sillä Arton suurin osa sukulaisista ottaa mieluummin minut vieraakseen kuin itse Arton, mikä jo sinällään kertoo kaiken Jos meillä ei olisi ollut huomenna keikkaa la Lieksassa, niin silloin olisimme menneet Arton isoveljen luokse, joka nimenomaan kutsui meidät luokseen, mutta menemme sinne myöhemmin.

Arton sukulaiset tietävät millaisesta roistosta on kyse, mutta ei asiasta sen enempää, ihan hävettää, että sekaannuin edes koko kyseiseen ihmiseen. Onneksi en ikinä hankkinut lapsia hänen kanssaan, saan lapsia jonkun paljon paremman ja vastuuntuntoisen MIEHEN kanssa kuin hänen. Sitten on nämä Disney sadun "Ursulat" lonkeroineen, jotka ovat kimpussani. No kuten niissä saduissakin, paha tulee aina saamaan palkkansa, tavalla tai toisella.

Jos Julia ei terveydellisistä syistä pääse paikalle, niin korvaan hänet esim. Anna-Sofialla, tai jollain muulla tanssijalla. Siunattua ja rauhallista pääsiäistä kaikille. Kunhan vaan kirjoittelee kirkosta ja messusta jostain syystä; kysymys kuuluu, kenelle Tuksu haluaa valehdella? Hän ei ole käynyt Levin Marian kappelissa. Aamuhartaus oli tänään Linkki kappelista kertovalle sivulle: Onko uskova Markku Tukiainen varmasti ylpeä tyttäristään?

Tuskaahan tuollainen sekoboltsinen käytös hänelle aiheuttaa, se on selvä. Uskova Johanna strippaa Jeesuksen ylösnousemuksen kunniaksi roikkorinnat paljaana kälyisesssä kyläkapakassa Jumalan selän takana. Magic Lifen ilmoitus netissä Avattu uusi erotiikanpiristäjä Aleksis Kivenkatu 12D: Läheellä paljon pysäköinti-tilaa ja privatshowsta pääset kätevästi ulos myöskin takakautta huomaamattomasti.. Avoinna ma-su klo Myös esiintyjät juhliin,polttareihin,synttäreille Blowjob, Titjob, Footjob, roolileikit ja varsinaiset yhdynnät.

Harras kristitty ottaa noista palveluistaan muutaman kymmenen euron kolehdin. Maailmanmarkkinahinta on dollaria. Puolet liikkeelle, puolet Tuksulle. Minäkin uskon viistuumaiseen, pienemmät ei kelpaa. Harras kristitty Johanna Tukiainen ilmoitti menevänsä aamuhartauteen Marian kappeliin lauantaina Eipä koskaan mennyt, mikä on saattanasta: Kyltissä on juliste Petri Laaksosen esiintymisestä kappelissa.

Laaksonen oli aikoinaan Tuksun musiikkiopettajana, ja häneltä Tuksu sai laulunumeroksi 9. Se on vain tällainen disneyn lällyyn animaatio-versioon keksitty pahis.

Oikeassa "Pienessä Medenneidossa", mitä sivistymätön Tuksu ei ole tietenkään lukenut, Pieni Merenneito hankki jalkansa kyllä noidalta, mutta uhkavaatimuksena oli että ellei hän saa prinssiä rakastumaan itseensä, hän hajoaa vaahdoksi. Sadun lopussa kun prinssi on menossa naimisiin toisen prinsessan kanssa, Pieni Merenneito saa noidalta tarjouksen, että hän voi työntää tikarin prinssin sydämeen ja valuttaa verta jaloilleen, jolloin ne muuttuvat taas pyrstöksi.

Sensijaan Merenneito uhraa itsensä ja hajoaa vaahdoksi. Mutta tällainen epäitsekäs teko, joka tunnustaa että ketään ei voi pakottaa rakastamaan itseään ja että tunteiden kohde on onnellisempi toisen kanssa, on tietenkin Tuksulle kuin viesti ulkoavaruudesta! Vaikka olen siis uskossa ja uskon persoonalliseen Jumalaan ja persoonalliseen saa.

Ne ihmiset, jotka nyt tekevät vääryyttä minua kohtaan, tulevat saamaan sen vielä omassa elämässään takaisin, heidän tekonsa kääntyy heitä itseään vastaan. Sain europarlamentaarikko Eija-Riitta Korholalta aivan upean tekstin Facebookissa, jonka linkitin sekä omille, että siskoni Julian sivuille ja jaoin eteenpäin noin 25 ihmiselle.

Artikkelin nimi on "10 asiaa joita Jeesus ei sanonut. Paholainen on se, joka syyttää. Paholainen pyrkii ajamaan ihmisen itsetunnon alas ja väittää, että teot ratkaisevat. En ala tässä referoimaan tekstiä sen enempää, mutta menkää ihmiset lukemaan se! Olen aina uskonut että hyvä voittaa pahan, Jumala on jo voittanut Saa. Myös pahat ihmiset tulevat saamaan takaisin pahat tekonsa, mutta minä en tällä hetkellä varsinaisesti mieti mitään kostoja, Jumala saa hoitaa ne puolestani, sekä juristini.

Uskovat tytöt eivät suunnittele lähtevänsä aikuisviihdealalle.. Tuksu ja Arto reissussa jossain päin Suomea vuonna What goes around, comes around. Niinkö tuo Karman kiertokulku menee? Jasmine Tukiainen kirjoitti Facebookissa Johannalle avoimen kirjeen Tuksun Sollentunan riehumisen ja tappelun jälkeen 3. Julia Tukiainen raportoi Pitkä, mutta fantastinen päivä studioilla takana. Saimme kaksi uskomattoman upeeta biisiä purkkiin, ne ovat mielestäni parempia kuin monet kappaleet, joita radio jauhaa.

Kuten jo kerroin täällä on oma sauna ja spa osasto, sinne menemme myöhemmin. Lisäksi suuria uutisia, oma kultani Suomesta sanoi rakastavansa minua tänään kahteen otteeseen!!!

Tai sitten mamma och pappa on sormensa pelissä. Siinä koko kansalle kristillis-eroottisuutta kukkeimmillaan. Jollaksen Sodoma ja Gomorra; valtava ristiriita uskovan perheen uskonnollisen lapsen ja lapsen nykyisen elämänmenon välillä. Mun kohdalla tämä ei tosin näytä pitäväns paikkaa kun ajatellaan Median ruoskimista minua kohtaan, vääriä ilmiantoja ja suoranaisia valeita lehdissä kuten Hymyssä mun väitetää uhanneen tappavani jonkun paparazzin, joka kirjoitti ainakin osan törkeästä paljastuskirjasta, johon on sotkettu siskomme lisäksi myös muu perheemme, ja todellakin ovat ANONYYMEJÄ ihmisiä, ja Juliaa kuvattu salaaa hotellihuoneessa.

No sairasta, ei voi muuta enää sanoa! Ja sit ihana Julia sai vielä nuoruusiän diabeteksenkin, voi itku! Isämme vaatii kirjasta kymmenien tuhansien vahingonkorvausta ja ehdotonta vankeutta kirjan pääkommentoijalle "ex-keikkamyyjälle" Xxx Xxxxxxlle, sekä kirjan kirjoittajalle Xxxxxx Xxxxxselle, plus muutamille kirjan kommentoijille kuten Arto Länsmanille sekä Joni Virtaselle.

Johanna Tukiaisen grammarissa neula soittaa samaa uraa; Henna nyt ei vielä tajua, että Joni on täysi psykopaatti ja Juha siipeilijä ja varas. Tapasin muuten kyseisen ukkelin n. En ottaisi sitä psykoa takaisin vaikka maksettaisiin miljoona, harmi kun en uskonut varoittavaa näkyäni jonka näin ennen häitämme Angelissa yöllä, Arto väitti että se oli vaan "painajainen" mutta ei se ollut, se oli näky.

Mua varoitettiin, että A. Johanna, vielä tulee Jumalan kosto kaikista hirviöteoista, mitä olet tehnyt. Tämä tuli selväksi Lopettakaa se tekopyhyys hem-metin fariseukset!!!!! Tuksun Oiled Erotic Kuten olemme syyskuussa lukeneet isän kirjeen, jonka hän jakoi fasessa, niin se jo osoittaa että Johanna on ajautunut kauaksi uskosta ja kristillisestä elämästä. Uskovat eivät esittele julkisesti häpyään ja esiinny pää sekaisin.. Isän, Markku Tukiaisen kiihkoton, asiallinen ja julkinen kirjoitus esikoistyttärelleen 1.

Olet vuotias ja ajautunut kauas uskosta. Käytökselläsi vahingoitat lähimmäisiäsi ja itseäsi. Siskosi Julian vakava sairaus ei ole leikin asia, etkä tunnu tätä ymmärtävän. Et, vaikka kerta toisensa jälkeen olet ollut osallisena tapahtumissa, joiden johdosta siskosi on joutunut sairaalaan ja median riepoteltavaksi.

Viimeisien vuosien aikana elämänhallintasi on kadonnut kokonaan ja olet teoillasi tuonut häpeää koko perheellesi. Nyt olisi jo korkea aika lopettaa menneessä eläminen ja unohtaa katkeruus, jota sisälläsi kannat. Et ole enää lapsi, vaan aikuinen nainen, ja sen olisi jo suotavaa alkaa näkymään käytöksessäsi. Et voi loputtomasti syyttää muita asioista, joista olet itse vastuussa. Et voi jatkaa valheellista elämääsi loputtomasti, tämä sinun olisi hyvä ymmärtää.

Muiden syytteleminen omista hairahduksistasi ei puhdista sinun mainettasi, eikä auta sinua löytämään nöyryyttä, kuten on ollut teemana lukuisissa vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen opetuksissa. Jumala ei rakasta sitä, joka synnissä elää. Olen huolissani sinusta ja toivon, että saisit tehtyä täyskäännöksen elämässäsi, ettei sielusi joudu ikuiseen kadotukseen. Tie anteeksiantoon pitää lähteä sinusta itsestäsi, et voi vain olettaa, että tekosi unohtuu.

Kun palaan Suomeen, keskustelen kanssasi jatkosta Jollaksen kodissamme, jota olet kerta toisensa jälkeen käyttänyt haureuden tyysijana. Viinin kyllästämänä olet vienyt mukanasi myös siskosi Julian pahoille teille ja nyt vuosien jälkeen Julian terveydentila on, mikä on. Toivon, että mietit näitä asioita vakavissasi ja ymmärrät, että elämä ei voi jatkua näin. En tule enää jatkossa sallimaan tuollaista toimintaa kodissani.

Toivon, että alat vakavissasi etsimään toista asuntoa, siltä varalta, että emme pääse yhteisymmärrykseen jatkosta. Päihteiden käytön pitää loppua, samoin kuin lain rikkominen ja ihmisten herjaaminen ja syytteleminen. Ymmärrä, että olen huolissani sekä terveydestäsi ja sielustasi. Julian ex-hanipöö AS 7. Julian ex-hanipöö, Ari Seppä, komppasi 1. Ihmisen mielikuvituksessa voi olla paljon epärealistisia tavoitteita ja mielikuvia.

Vastuun ottaminen omasta elämästä kuuluu mielestäni vuotiaan ihmisen elämään. Paapominen ja kaikki valmiiksi mulle nyt heti ruokkii vaan tiettyjä asioita ihmisessä, jos niihin lähtee mukaan.

Ei hyvä juttu kasvamisessa kohti vastuuta ja toisten ihmisten huomioon ottamisessa. Voimia ja viisautta sinulle Markku tehdä oikeita ratkaisuja yhteistyössä läheistesi kanssa. Game Over, Tuksu 7. Tämä käy ilmi hänen Facebookissa julkaisemastaan avoimesta kirjeestä.

Isä kirjoittaa tyttärelleen tämän olevan jo vuotias ja ajautuneen kauas uskosta. Isän mielestä tytär vahingoittaa käytöksellään paitsi lähimmäisiään myös itseään. Et, vaikka kerta toisensa jälkeen olet ollut osallisena tapahtumissa, joiden johdosta siskosi on joutunut sairaalaan ja median riepoteltavaksi, isä kirjoittaa Facebookissa.

Isän mukaan kohublondin elämänhallinta on kateissa. Et ole enää lapsi, vaan aikuinen nainen, ja sen olisi jo suotavaa alkaa näkyä käytöksessäsi. Et voi loputtomasti syyttää muita asioista, joista olet itse vastuussa, isä toteaa. Hänen mielestään Johannan tapa syytellä muita omista hairahduksistaan ei puhdista tämän mainetta. Lopuksi isä siteeraa useita Raamatun lauseita. Hän myös toteaa, ettei enää tule sallimaan Jollaksen-kodissaan toimintaa, jollaista siellä on harjoitettu.

Johanna Tukiainen on saattanallisella käytöksellään sairastuttanut oman perheensä ja on pahoissa riidoissa vanhempiensa kanssa.

Tässä osoitus julkinen kirjoitus, joka on laadittu Dolls Dancers -toiminimen yrityssivuille 2. Rakas isä, olen aina sinua sekä äitiä kunnioittanut, se ei pidä paikkaansa, ettenkö omia vanhempiani enkä saamaani lapsuutta ja nuoruutta kunnioittaisi. Nyt menit kuitenkin liian pitkälle, joulun solvaukset sinulta vielä kestin, koska tiedän, että olet psyykkisesti sairas. Minä en ole alastonkuviasi ympäriinsä levitellyt, sinä olet itse niitä levitellyt eri naisille netissä,, ja se ei todellakaan ole minun vastuullani.

Varoitin sinua jo jouluna siitä, että kyseessä ovat ns. Et ole "heittämässä" minua Jollaksesta ulos minkään muun kuin sinun ja äidin taloudellisten ongelmien takia, johon ITSE olette ajaneet itsenne. Itse olette velat itsellenne aiheuttaneet, ja kuten itse totesi "35 vuotiaana" minun pitää ottaa vastuu omasta elämästäni, joten minulle ei myöskään kuulu teidän velat, jotka ovat osittain sinun pelivelkojasi!!!!

Ettäs kehtaat mennä minua julkisesti arvostelemaan, minä kyllä annan takaisin, mutta satakertaisesti. Jos mielestäsi uskovainen ei saa tanssia vähissä vaatteissa tai juoda alkoholia itse olet entinen alkoholisti joka syyllistää muita niin sovitaan sitten, etten ole enää uskovainen!!!!!

Voin ihan hyvin olla ateisti, heillä näyttää muutenkin menevän paljon paremmin kuin ristiin jo valmiiksi naulituilla uskovaisilla. Raportti Tuksun karkotuksesta pois Jollashovista: Johanna Tukiainen sai häädön poliisivoimin! Johanna Tukiaisen isä on ollut huolissaan tyttärensä rikoksentäyteisestä elämästä ja kirjoitti hänelle runsas viikko sitten kaksi avointa kirjettä.

Nyt isä on toteuttanut uhkauksensa ja häätänyt Johannan omistamastaan Jollaksen-kodista. Isä-Tukiainen oli kirjoittamissaan kirjeissä huolissaan Johannan sekoilusta ja luisumisesta rikollisille teille. Hän myös antoi muutamia päiviä aikaa palauttaa asunnon avaimet ja muuttaa kodista. Tukiaisen residenssi Jollaksessa sijaitsee rauhallisella asuinalueella ja naapurit ovat jo pitkään olleet näreissään Tukiaisen menosta ja meiningistä.

Hymyn paparazzi osui paikalle äsken, kun isä viimein toteutti uhkauksensa. Hän Tukiainen oli soittanut paikalle myös poliisit turvaamaan häätörauhaa. Poliisi soitti asunnon ovikelloa puolen päivän jälkeen, jolloin virkavallalle vastattiin oven läpi, ettei Johanna ole paikalla. Poliisi kuitenkin vaati päästä sisään ja viipyi siellä noin 20 minuuttia. Johanna siis oli kuin olikin sisällä. Paikalle soitettiin punainen farmaritaksi, joka vei kohukuningatten paikalta.

Hymyn paparazzille Johannan isä totesi sarjoittavansa lukot nyt uudelleen. Hän myönsi olevansa helpottunut. Sinänsä ei voida puhua virallisesta häädöstä, sillä Johanna ei ole kirjoilla Jollaksen-kodissa ollutkaan, vaikka on siellä vuosikaudet asustellut. En halua olla missään tekemisissä enää sun kanssa, äiti ottaa eron!!!!!! Haluan että äitini pääsee eroon koobra käärmestä joka kuristaa hitaasti mutta varmasti!!!!!

En tietenkään unohda isääni,… Tottakai oma isäni on mulle tärkeä, mutta sen viestien jälkeen välimme menivät nyt ja lopullisesti. Äiti myös sai tarpeekseen ja ottaa avioeron. Riivaaja on nyt ajettu pois Jollaksen talosta ja rauha palasi mukavalle omakotitaloalueelle. Kamalaa, nyt tajuan ketkä ovat sekoittaneet isäni pään, koska hän ei ole oma itsensä!!!!! Ja otti kaikki sanat todesta jotka on syötetty hänen suuhunsa, täähän alkaa olla pelottavaa! En todellakaan toivo vanhempieni avioeroa, kaiken riitauttamisen ja pahan haluavat paholaiset nimeltä näädät.

Joku hullu nainen oli soittanut Julialle Meilahden teholle ja väittänyt musta, että olin kirjoitellut ympäri nettiä ja mediaan, että siskollani on keuhkoveritulppa ja hän on melkein kuollut!!!!!

Tuksun pieni pää askarteli Harvat uskaltavat myöntää sen. En vain ymmärrä kunnolla, ketkä sinne joutuvat. En voi uskoa, että Jeesuksen kieltävät ihmiset joutuvat automaattisesti hel-vettiin, se olisi ihan liian sairasta ja julmaa!!!!!! MINÄ en tiedä mitään Jack on täällä taas Isämme on päättänyt olevansa "ylipappi" ja "mun kunniaksi koko Suomi kuulemma sytyttää kynttilän joka ilta klo. Lestadiolaisuus ei välttämättä edes ole Jumalasta, se voi tulla myös pahasta!!!!!

Hyi, tää on kuin joku Hohto leffa ja isämme on Jack Nicholson!!! Se on pelottava, muuta en voi enää sanoa! Nyt ei enää edes naurata! He myös manipuloivat isämme siihen, että MINÄ olisin narsisti, vaikka kukaan ei nyt näytä enää tietävän mitä tarkoittaa todellinen narsismi!!!! Tuksu ja kynttilät 1. Siis ihmisille, jotka ovat edesmenneitä!!!!

Nyt nopeasti isällemme psykiatrista apua, viekää se vaikka Kellokoskelle, olen kuullut että se on parempi paikka kuin Aurora!!!!! Tuksu ja Twin Peaks 2. Tuksu ja Twin Peaks: Joten kohta mulla on sitten nirri viety, ja ihmiset itkee jälkikäteen!!!!!!!!!! Tunkio yrittää manipuloida ihmisiä puolelleen ja tehdä taas itsestään martyyria. Jumala pelastaa taivaaseen perhekunnittain ihmiset.

Entäs jos äitini ottaa avioeron isästäni? Olen aina pelännyt hel-vettiä ja tulen pelkäämään. Tuksun isän shookeeraava syvähaastattelu vain Hymyssä: Vihdoin avaa suunsa kohublondi Johanna Tukiaisen isä, Markku Tukiainen Hän ei hyväksy tyttärensä rikollista käytöstä ja sanoo, että on vaikea tunnistaa Johannaa samaksi tyttäreksi jonka hän on kasvattanut.

Koko jutun voi lukea painetusta lehdestä. Ehkä uskova Tauski ja Uskova Johanna tekevät jatkossa yhdessä keikkoja? Tuksulle tulivat jumalat jälleen mieleen; postaus 2. Rankemmaksi osoittautui tämä elämä mitä olin lapsuudessani kuvitellut ikinä. Ei sitä kukaan halua järjetöntä ajojahtia ja loanheittoa osakseen.

Jumala, anna minulle syntini anteeksi sekä myös ne, jotka ovat minua vastaan rikkoneet. Jotka ovat minua vastaan rikkoneet. Sen verran Sanaa tunnen, että ei se pelkästään riitä, että pyytää anteeksi Jumalalta. Joulupostia lähetettiin vielä vuosi sitten 40 miljoonaa kappaletta, laskekaas siitä reippaina, montako korttia 5,4, miljoonan asukkaan maassa kukin laskennallisesti on siis lähettänyt.

Yli puolet kansasta ei nimittäin ryhdy itse laatikkoleikkiin, sillä uuniin täytyy varata tilaa pyhälle joulukinkulle. Lahjoista kun nyt puhutaan: Osta kaikille kavereille joulupakettiin sen sijaan Uudenvuoden ennakkoliput Lynin tai Vegasin pääsalin baarista. Seitsemän Euron hintainen lippu oikeuttaa jonon ohitukseen ja iän puitteissa Lyn K, Vegas K sisäänpääsyn kumpaan tahansa yökerhoomme.

Yksien kammottavien mieslegginssien hinnalla teet onnelliseksi monta ystävääsi! Kun olette sitten ensi viikolla kaiken jouluvalmistelun keskellä uupuneita tai vaihtoehtoisesti tahdotte pakoon jouluvalmistelijoita niitä yli-innokkaita, mutta toki hyvää tarkoittavia , suunnatkaa sukset Lyniin ja Vegasiin. Nämä ovat haikeansuloiset bileet, monet kaverit kohtaavat seuraavaksi vasta loppiaisen jälkeen. Melkoisen usea ulkopaikkakunnalta Turkuun opiskelemaan muuttanut suuntaa hyvissä ajoin kohti kotiseutua, jo torstaina ja perjantaina liikennevälineiden arvioidaan olevan hyvinkin täynnä joulumatkalaisia.

Suomalaiset tekevät muuten jouluaikaan matkaa kotimaassa. Osa on suosiolla ryhtynyt joulupakolaisiksi, sillä peräti matkaa suuntautuu ulkomaille joulun aikoihin! Kaupunkimme ei suinkaan tyhjene joulunakaan, viikonlppunakin tullaan näkemään rentoutuneita ja hilpeähenkisiä juhlijoita niin Lynissä kuin Vegasissakin.

Suomen itsenäisyyspäivän aattona vietetään aina myös YK: Monet maailman asioista jäisivät toteutumatta ilman vapaaehtoistoimintaa ja kansalaisjärjestöjä. Itse olen ollut mukana monen tyyppisessä yhdistys- ja järjestötoiminnassa seitsemänvuotiaasta saakka ja saanut sitä kautta toteuttaa hienoja juttuja, oppinut muikeita taitoja, kokenut itsekin mahtavia elämyksiä sekä tutustunut lukemattomaan määrään upeita ihmisiä.

Yhdistysmaailman pestit ovat vieneet minua pitkin Suomenniemeä, mutta useasti ulkomaillekin. Meidän yökerhomaailmamme tekee tiivistä yhteistyötä monen kymmenen ainejärjestön ja opiskelijayhdistyksen kanssa ja olemme aina halunneet korostaa sitä, miten paljon arvostamme näissä yhdistyksissä aktiiveina toimivien duunia.

Vuosien varrella olen ilokseni huomannut, miten moni jää koukkuun ainejärjestö- ja opiskelijayhdistysmaailmaan positiivisella tavalla. Olen nähnyt, miten täysin untuvikoista yhdistysihmisistä kasvaa matkan varrella konkareita, jotka ovat hauskuuden oheistuotteena saaneet valttikortteja työelämään ja tulevaisuuteen yleensäkin. Juuri siksi olenkin aina muistuttanut, että myös opiskelijayhdistys- ja ainejärjestötyöstä ja ylipäätään yhdistystyöstä , vaikka se vapaaehtoista onkin, voi rohkeasti pyytää työtodistuksen.

Sellaisen, joka kertoo, mitä kaikkea onkaan tullut yhdistyksessä tullut tehtyä. Meissä työnantajissa on nimittäin yllättävän paljon niitä, jotka tietävät mistä on kyse! Näin vuoden lähetessä loppuaan useissa yhdistyksissä tapahtuu hallituksenvaihto ja vaikka haikeudella vilkutamme usealle opintonsa päätökseen saavalle, pitkäaikaiselle hallitusaktiiville, odotamme samalla suurella mielenkiinnolla taas uusiin toimijoihin tutustumista. Useat pian omista opinahjoistaan valmistujat olivat liikenteessä viikon aikana yksin, kaksin ja isommilla seurueilla.

Ja niin olivat muutkin kantiksemme. Itsenäisyyspäivän aattoyössä keskiviikkona, torstain Itsenäisyyspäiväillassa ja Vegasin Kantispikkujouluissa perjantaina tanssittiin jalat helliksi, naurettiin ja laulettiin ääni käheäksi sekä nautittiin loistotyyppien seurasta. Itsenäisyyspäiväviikko katkaisi opiskelijabileputken, mutta tulossa on vielä joukko riemukkaita haalarikansan kokoontumisajoja. Lokakuussa 23 vuotta sitten presidentti Gorbatshov soitti maailman ensimmäisen kännykkäpuhelun, ringattu Mobira Cityman -kännykkäpuhelu tapahtui Suomessa ja Neuvostoliiton presidentti soitti luonnollisesti Moskovaan.

Viime maanantaina tuli kuluneeksi 20 vuotta maailman ensimmäisen tekstiviestin lähetyksestä 3. Maamme ensimmäinen puhelinkeskustelu käytiin nimittäin Helsingissä tasan vuotta sitten, vuonna Mitäköhän nuo luvun lopun tyypit olisivat tuumanneet nykyisistä älypuhelimista?

Tai millaisilla laitteilla me kommunikoimme muutaman vuosikymmenen päästä? Millainen on tulevaisuuden maailma, asuvatko mahdollisen apokalyptisen tapahtuman jälkeen eloon jääneet ihmisrodun edustajat ehkä ihan muualla linnunradan varrella?

Ovatko zombiet vallanneet maapallon Yhdysvalloissa tähän vaihtoehtoon uskotaan ihan aikuisten oikeasti? Vai onko kaikki alkanut alusta ja ihmisten on pakko opetella loihtimaan omat vaatteensa ja kasvattamaan oma ruokansa? Pukeudutaanko tuolloin virtapiirihaarniskaan vai ryysyihin? Tuo oma näkemyksesi Back to Future skenaariosta keskiviikkoyöhön, nopeimmille on luvassa kakkososan haalarimerkki ja parhaat teemapukeutujat palkitaan.

Torstain pyhimysjuhlittava on Lucia, tuo syrakusalainen nuori nainen, joka heitti henkensä marttyyrinä luvulla. Luciasta on olemassa monia erilaisia legendoja, valon tuoja vuoden pimeimmän ajan keskellä on se tutuin, lapsille sopiva tarina. Brutaaleimman tarinan mukaan hurskas neito ei huolinut sitkeää ei-kristittyä kosijaa, vaan käännyttääkseen miehen repi silmät päästään ja lähetti ne miehelle vakuudeksi omasta vakaumuksestaan.

Wow, tekstaribänksit eivät ole mitään tämän rinnalla! Digitin ja Kääntöpiirin perinteisissä, kahteen kerrokseen levittäytyvissä, Lucian-päivään osuvissa Piparibileissä valoa vuoden pimeimpään aikaan tuo mielettömän lämmin, käsinkosketeltava yhteenkuuluvuuden tunne. Nopeimmille on varattu himoittu haalarimerkki ja ihan oikeaa piparia: Vegasin perjantain alkuillassa kohdataan hieman tavallista villimpiä jouluhahmoja, Turku Burlesquen jouluspektaakkeli, Burlesque before Xmas sekoittaa pukit, porot, pin-upit ja pikkutontut manteleineen päivineen tavallista punastuttavampaan joulukalenteriin.

Hykerryttävä burlesque pikkujouluilu alkaa klo Kun show on ohi klo Teeman mukainen pukeutuminen on tunnelman nostatuksen nimissä toivottavaa, mutta ei toki pakollista! Marraskuun viimeiselle viikolle rantautunut Antti-myrsky sekoitti monen pasmat täysin, sillä idästä puhaltavan tuulen voima katkoi sähkölinjoja, kaatoi puita kulkuväylille ja nietosti lunta teille ja raiteille.

Rekkoja kaatui, pelti kolisi ja junat seisoivat. Helsingin Sanomien perjantaiseen ”Antti-myrskyn tuhoja selvitetään” artikkeliin oli haastateltu asemille jumiin jääneitä matkustajia. Eräskin Mikkeliin Helsingistä perjantaina aikonut naishenkilö kuvaili päärautatieaseman tunnelman olleen kuin suoraan Harry Potter –tarinasta: Lumi pöllysi, eikä junia lähtenyt tai tullut.

Night Club Marilyn sulki myrskyn riepotteleman opiskelijabilekansan lämpimään huomaansa keskiviikkona ja torstaina. Perjantaina tuulen ja tuiskun halki Night Club Marilyniin saapui riemukasta Kantispikkujouluväkeä, nämä legendaariset pikkujoulut on pakko kokea joka vuosi.

Riemukas videokooste pikkujouluyön tonttuiluiden valokuvasadosta löytyy Lynin Facebookista. Night Club Vegas kutsuu vip-asiakkaat sekä kantikset Kantispikkujouluilemaan perjantaina 7. Nevadassa kohotettiin malja kunnioitettavaan vuoden ikään ehtineen Turun Insinööriopiskelijayhdistys TIO ry: Hienon vuosijuhlan kutsuvieraskaartissa nähtiin mm.

Lauantaina siirryttiin joulukuuhun, jota luvulle on kutsuttu talvikuuksi. Talvikuun ensimmäinen yö täyttyi eri kokoisista pikkujoulu-, tuparijatko- ja synttäriseurueista.

Myös pöytävaraukset onnistuvat eivätkä maksa mitään. Suomen eduskunta hyväksyi itsenäisyysjulistuksen 6. Vuodesta on vietetty Itsenäisyyspäivää ja yleinen vapaapäivä se on ollut vuodesta Ennen tuota varsinaista juhlapäivää Linnanjuhlineen vietetään aattoiltaa Lynissä ja Vegasissa.

Tänä vuonna juhla on tavallistakin hienompi monessa perheessä, sillä syksyn n. Uusille valkolakeille luvassa YO-lahja Lynin lipunmyynnistä. Torstaina, Itsenäisyyspäivänä, viihdytään Lynin yössä ja perjantaina koittaa Vegasin kantiksille se aiemmin mainitsemani Kantispikkujoulu.

Ja lopuksi muistutan Turun Tähti –kilpailusta. Suomen vanhimman amatöörien lavaviihteen monialakilpailun ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta http: Kaikki meistä eivät ole, eivätkä koskaan tule olemaan, vuoristokiipeilijöitä, naparetkeilijöitä tai avaruuslentäjiä.

Tai nykypäivän Indiana Joneseja, jotka uhmaavat henkeään tutkimattomissa viidakoissa ja aavikoilla kadonneita kulttuureita etsien. Tai James Bondimaisia, vauhdista ja vaarallisista tilanteista elantonsa sekä kicksinsä ammentavia tyyppejä. Tylsää meidän vähemmän jännittävää elämää elävien ja epähasardin arkemme ei suinkaan tarvitse olla, sillä rutiinien rikkoutuminen ei todellakaan vaadi hypotermiaa, vuoristotautia, eksoottista loiseläintä elimistöön tai olan yli vilkuilua kaikissa tilanteissa.

Yökerhomaailmassamme viikkojamme ja iltojamme kasaan kurovat tietyt rutiinit, joiden avulla voimme toimia niin, että sekä henkilökuntamme että asiakkaidemme öissä on tiettyä järjestelmällisyyttä, pysyvyyttä, turvallisuutta ja tunnistettavuutta, mutta jokainen ilta on kuitenkin tavallaan ensi-ilta.

Jo tämä yökerhoalaan liittyvä erikoisuus tekee jokaisesta illasta erilaisen ja esimerkiksi erilaiset pukeutumisteemaiset bileet antavat tylsistymiselle kyytiä.

Viime viikolta kiitos arjen pukeutumiskoodien rikkomisesta Synapsille, Deltalle ja Nucleukselle, joiden Scifipikkujoulut saivat meistä kaikista esiin pienen Jedi-ritarin.

ESN vaihto-opiskelijoiden järjestämä Thanksgiving oli konseptina puolestaan ensimmäinen laatuaan ja toi ilahduttavan kansainvälisen vivahteen viikkoomme. Torstaiyössä opiskelijabileiden perinteisen haalarimeren tilalla nähtiin pikkujouluajan tyylikkäimpiä opiskelijoita, kun Pikkarit –juhlijat säkenöivät pikkumustissaan Opiskelijayhdistys Traden johdolla Lynissä ja Vegasissa.

Upeasti hoidettu kokonaisuus, jälleen kerran. Jos tulevana tiistaina pääset arkiaherruksen lomassa tuulettumaan, voit juhlistaa esimerkiksi Jimi Hendrixin syntymäpäivää. Uskoisin, että Purple Haze –biisin kaltaisia klassikoita loihtinut legenda viihtyisi Lynin Atlantiksessa, jos ei olisi keskuudestamme vuonna poistunut. Keskiviikkona koittavat AurasoutuAfterpartyt, jotka ovat bilemaailman spin-off.

Spin-offit sijoittuvat usein tuttuun miljööseen ja osittain spin-off teoksen hahmot ovat samoja, kuin alkuperäisessä luomuksessa. Suositut Aurasoudut rakensi syksyllä kylkeensä yleisön pyynnöstä AurasoutuAppron eli rastikierroksen ja luonnollisesti mekin olimme kyseistä proggista tukemassa kahden suorituspaikan voimin.

Keskiviikolle rakenneltujen Aurasoutujen spin-off –bileisiin pääsee maksutta Aurasouduissa saadulla haalarimerkillä, ilman haalarimerkkiä sisäänpääsy kustantaa vain 2 Eukkaa ja sisältää tuon haalarimerkin. Torstain Piparikinkerit ovat lähtöisin O’Diakon kaulimesta ja jos viime vuotiset merkit paikkansa pitävät, bileiden loihtimiseen käytetyt muotitkaan eivät ole mitään peruskuusia ja tähtiä.

Mukana kinkereissä pukki sekä laumoittain tonttuja. Ja perjantaina sitten mietitään, että miksi Korvatunturilla ei tapahdu mitään.. Eikä muuten tapahdu lauantainakaan, sillä perjantaina vietetään Night Club Marilynin Kantispikkujouluja ja pukki sekä tontut ovat ilmoittaneet osallistuvansa.

Tervetulleita Korvatunturin väen kanssa heti kympiltä, ekan tunnin ajan, ovat kaikki VIP-kortin omistajat sekä ns. Tämän jälkeen pikkujoulutunnelmaan ovat tervetulleita liittymään kaikki asiakkaamme! Suomeen avattiin ensimmäinen moottoritie vasta 50 vuotta sitten, tämä ihme tapahtui välillä Helsingin Munkkiniemi Espoon Bemböle. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että samaisena vuonna New Yorkissa otettiin käyttöön ensimmäinen metrolinja.

Kekkonen aloitti toisen presidenttikautensa, Rollarit vetivät heinäkuussa ekan keikkansa, ensimmäinen James Bond –elokuva sai ensi-iltansa ja The Beatles levytti ensimmäisen singlensä. Spider Man esiteltiin Marvel-sarjakuvissa, Marilyn Monroe löytyy menehtyneenä. Vieraiden kirjo oli mahtava ja tunnelma kupliva. Synttärilahjojen joukkoon mahtui viihdelahjojakin, sillä live-onnittelut paikalle toivat laulaen Kristiina Mäki, Jasmin Mikaela sekä Tanita.

P-Klubin bileissä startattiin maailmanlopun odottelu, mutta kukaan ei käsittääkseni aloittanut kuitenkaan mitään aiheeseen liittyvää lahkoa. Bileet keskittyivät muistuttamaan mieliin sen, miten mahtavia tyyppejä meidän jokaisen ympärillä oikeasti on. Lisäksi korostusväriä sai ajatus hetkessä elämisestä.

Night Club Vegasissa oltiin puolestaan niin kuninkaallista, niin kuninkaallista. Torstain bilejärjestäjien hymyt olivat herkässä, uutuuttaan hohtava, AMK: Tiistaina on Lapsen oikeuksien päivä, mutta myös Kansainvälinen ”World Hello Day”. Päivän tarkoituksena on muistuttaa kaikkia maailman ihmisiä siitä, miten tärkeää kommunikaatio ihmisten välillä on rauhan säilyttämiseksi ja konfliktien välttämiseksi.

Jos maailmarauha tuntuu liian massiiviselle asialle, aloita omasta lähipiiristäsi. Monet vaikeatkin asiat kun selviävät, jos ihmiset vain muistaisivat kommunikoida keskenään. World Hello Dayn kymmenen morotusta voit suorittaa helposti esimerkiksi Lynin Keittopäivässä, tervetuloa!

Ikivanhoja Kiitospäiväperinteitä on monissa maailman maissa, tunnetuin lienee Yhdysvalloissa vietettävä Thanksgiving, jonka juuret ulottuvat eurooppalaisten siirtolaisten uuden elämän alkuun vieraalla maalla.

Kiitospäivä oli sekä sadonkorjuun juhla että kristillinen kiitosjuhla, joka sittemmin on muotoutunut kulttuuriset rajat ylittäväksi, maalliseksi kiitosjuhlaksi. Keskiviikon vaihtuessa torstaiksi siirrytään ihan kalenterin myötäkin Kiitospäivään. ESN Thanksgiving on bileyö, jonka myötä vaihtarit kiittävät ESN-aktiiveja vieraanvaraisuudesta sekä toisiaan ja kaikkia mukaan lähteviä bilettäjiä uusista ystävyyssuhteista. Tämä Thanksgiving kiittää Turkua, joka on Home away from Home.

Night Club Marilyninissä on keskiviikkoiltaan mennessä auennut madonreikä rinnakkaistodellisuuteen ja Lynin avaruusasema valmistautuu vastaanottamaan sekä maan että vieraiden sivilisaatioiden edustajat Synapsin, Deltan ja Nucleuksen Scifipikkujouluihin.

Baareissamme teitä palvelevat humanoidit, robotit, androidit, mutantit ja muut aikamatkustajille tutut tyypit. Myös asiakkaiden teemapukeutuminen ilahduttaa! Atlantiksen viihdealukselta löytyy avaruuden parasta karaokeviihdettä ja tanssilattian musta aukko imaisee pikkujoulujen juhlijat syvyyksiinsä.

May the Force be With You! Torstain Pikkarit, nuo kuumat ja kiihkeät pikkujoulut ovat Opiskelijayhdistys Traden suurteos, vaikka julistekuvan stringeistä ei samaa voi sanoa. Näihin Lyn-Vegas –akselille levittäytyviin muikeisiin kemuihin kannattaa ostaa ennakkolippu järjestävältä yhdistykseltä, sillä se on hieman ovelta ostettua edullisempi ja sillä voi varmistaa itselleen haalarimerkin!

Lopuksi muistutus kaikille lavaviihteen maailmaan janoaville, osaamisensa esiin haluaville tyypeille: Turun Tähti -kisaan voi ilmoittautua, lue tarkemmat ohjeet http: Onnea vuotiaalle Turun Yliopiston Ylioppilaskunnalle, tiedeyhteisön yhteisöllisyyttä ja hienoa historiaa korostava juhlavuoden juhlaviikko toi esiin ylioppilaskunnan erilaisia toimintamuotoja sekä asiapitoisten että viihteellisempien tapahtumien muodossa.

Lynissä ja Vegasissakin viikkoon mahtui kolmet Turun Yliopiston erilaisten ainejärjestöjen bileet. Järjestyksessään kolmannet kaupungin suurimmat pyjamabileet houkuttelivat opiskelijat yön pyörteisiin flanelleissaan ja silkkiyöpaidoissaan, puputossuissaan ja unimaskeissaan. Turun Yliopiston luokanopettajaopiskelijat puolestaan virittivät Hyvä Meininki –moponsa 3.

Perjantaina korkkasimme Vegasin Pikkujoulukauden, tradition mukaisesti Turun Seudun Tradenomit tiputtivat mantelit vuoden ensimmäisiin glögeihin ja herkuttelivat pipareilla, juustoilla ja hedelmillä. Tradenomien glögijuhla osui Nenäpäivään, joten tokihan tämä muistettiin ottaa huomioon: Yes Sir, I Can Nenäpäivä! Illan aikana kerättiin varoja Ylen Nenäpäivään ja kukin lahjoittaja kantoi näin kortensa kekoon 2,2 miljoonaan nousseeseen, maailman köyhimmissä oloissa asuvien lasten auttamiseen kerättyyn pottiin.

Tiistaina vietämme satavuotisjuhlaa Night Club Vegasissa. Tässä juhlassa tulee olemaan monen sorttista ohjelmaa ja epäilemättä melkoisesti tuttuja tyyppejä vuosien varrelta.

Näin erikoisia satavuotisjuhlia ei ihan juuri järjestetä, joten suosittelen ottamaan startin kohti Eerikinkatua ja Vegasia siten, että olet paikalla kymmeneltä. Keskiviikkona Turun Yliopiston P-Klubi aloittaa lähtölaskennan maailmanloppuun, joka ennusteiden mukaan koittaa Eri kulttuurien profetioiden mukaan Telluslainen maailma tällaisenaan päättyy tuolloin eli nyt on hieman yli kuukausi aikaa asennoitua asiaan.

Maailmanloppu Night Club Marilynissä ei ota kantaa siihen, kenen ennusteet ovat paikkansapitävimpiä tai mitä ennusteiden maailmanloppu tarkoittaa, mutta perusvireenä on party like there’s no tomorrow! Viikon kuninkaalliset juorut tulevat Vegasista, jossa Skandica ja Kritiikki kokoavat ylhäiset yhteen ja harjoittavat hovihuveja modernein maustein.

Kenen kärpännahkajäljitelmäviitta on magein, minkä kruunun kristalllikivistä häikäistytään eniten ja ketkä voittavat hoviniiaus ja hovikumarrus kilpailuissa? Monarkistibileet kutsuvat juhlaan jokaisen, joka on aina tiennyt olevansa oikeasti jonkin kaukaisen maan prinssi tai prinsessa, joka kohtalon oikusta on joutunut Suomeen. Torstaina Suuret Humanistibileet tuovat Lyniin Turun Yliopiston humanistiainejärjetöjen juhlijoita, jotka nostavat maljoja tieteelle, taiteelle, ystävyydelle ja elämälle.

Night Club Vegasin tärkein asuste torstaina on hymy, toivottavasti olette muistaneet harjata hampaat aamuin illoin ja uskallatte paljastaa valkoisen hammasrivistönne. White Smile Partyjen organisaattorit ovat suuhygienistiopiskelijoita Turun ammattikorkeakoulusta.

Ja muistakaa, että huulilla voi tehdä hymyilyn lisäksi muutakin mukavaa ;. Yökerhomaailmassa kaksikin vuotta on yritykselle pitkä aika, sillä ala on tuulinen ja yökerhomaailmamme olemassaolon ajan pian 21 vuotta kaupungin keskustassa on startannut yli sata iltaravintolaa, jotka ovat syystä tai toisesta kadonneet kuvioista.

Syitä on monia, mutta kaksi isoa syytä lienee ylitse muiden: Moni on myös matkansa varrella unohtanut sen oleellisimman: Sitä emme tiedä, miksi toiminta loppui esimerkiksi Aurakadun ja Yliopistonkadun kulman iltaravintolakompleksissa, mutta kaupungin iltaravintolakartta näyttää taas erilaiselta. Me lupaamme teille pitää henkilökunnastamme ja teistä, rakkaat asiakkaamme, hyvää huolta jatkossakin.

Toimintamme on aina ollut ja tulee aina olemaan läpinäkyvää, me emme kikkaile lakien ja viranomaisohjeiden ollessa kyseessä. Pidämme arvossa palvelun korkeaa tasoa, monipuolisuutta ja henkilökuntamme ammattitaitoa.

Asiakkaanamme tiedät tukevasi suomalaista yrittäjyyttä ja tiedät myös mahdollistavasi osaltasi sen, että voimme työllistää yli 70 hengen henkilökuntamme jatkossakin. Opiskelijabileissä vieraillessasi tuet arvokasta ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten toimintaa, lukemattomat Suomen tulevaisuuden ammattilaiset kasvavat turkulaisissa opinahjoissa ja kasvua matkalla luotsaavat eri alojen edunvalvontayhdistykset.

Jokusen päivän kuluttua tulee kuluneeksi neljäkymmentä vuotta siitä, kun vanhempani kohtasivat Turun yössä. Silloinkin opiskelijakaupunki Turussa osattiin lähteä viihteelle opiskelun vastapainona ja eräänä sellaisena yönä törmäsivät toisiinsa kielenkääntäjäksi opiskeleva, Hämeestä kaupunkiin päätynyt äitini ja insinööriksi opiskeleva, kainuulainen isäni. Samankaltaisia kohtaamisia olemme voineet mahdollistaa Eerikinkadulla jo pian 21 vuotta, Night Club Marilyn on palvellut opiskelijoita alusta saakka ja Night Club Vegasin opiskelijaariemuja on koettu kuusi vuotta.

Bilekonseptien kirjo on huima ja yli neljän vuoden ajan Vegasin bileiden yhteyteen on voitu järjestää myös sitsit.

Sitsikulttuurin historia on monipuolinen ja hyvinkin kansainvälinen, vaikutteita juhla on saanut mm. Erään version mukaan sitsit ovat saaneet alkunsa Britannian ratsuväen kirmailuista.

Joka tapauksessa suomalaiset sitsit ovat oma, ainutlaatuinen ilmiönsä. Osa sitseistä on vain yhden ainejärjestön opiskelijoista koostuvia, mutta suurimmaksi osaksi meillä Vegasissa on sitsattu poikkitieteellisesti kahden tai useamman yhdistyksen kimppana. Tämä akateeminen pöytäjuhla on omiaan tutustuttamaan opiskelijoita toisiinsa, sillä pyrkimys on järjestää osallistujat pöytiin siten, että joka toinen on nainen ja joka toinen mies ja jos mahdollista, vastakkaiset henkilöt edustavat eri sukupuolia.

Sitsiperinteet vaihtelevat korkeakoujen ja ainejärjestöjen välillä, mutta tiettyjä perusperiaatteita noudatetaan kaikissa perinteisellä kaavalla etenevillä sitseillä. Sitsijärjestäjät plaseeraavat pöydät valmiiksi ennakkoon ja asettelevat mahdolliset koristelut paikoilleen. Puheiden, laulujen ja muun ohjelman täyteisessä juhlassa on monesti tarjolla kolmen tai useammankin ruokalajin ateria juomineen. Laulunjohtajat kertovat sitsien alkuun säännöt, joita kyseisillä sitseillä noudatetaan.

Pöydistä ei esimerkiksi poistuta ilman lupaa, häiritsevä lörpöttely ja toisten päälle puhuminen ei ole suotavaa, ruokaan isketään kiinni vasta, kun siihen on lupa, ohjelman aikana ei saa syödä jne. Rikkureille voidaan langettaa eri asteisia rangaistuksia. Pöydistä löytyy tavallisesti lauluvihot, jotta yhteislaulu sujuisi.

Osa perinteisistä sitsilauluista siirtyy ns. Sitsilauluperinteeseen kuuluu kuitenkin myös biisien uudelleensanoitusta eli lauluvihosta saattaa löytyä juuri tiettyä sitsiteemaa varten loihdittuja, tuttujen kappaleiden uudelleensanoituksia.

Kuka tahansa voi ehdottaa yhteislaulua, yleensä mahdollista on myös tarjoutua spontaanisti esiintymään. Interaktiivisuus on sitsien kantava voima. Etenkin laulujen päätteksi skoolataan. Maljoja nostettaessa maljaa nostetaan ensin pöytäseuralaisen kanssa naiset vasemmalle ja miehet oikealle , sitten vierustoverin kanssa ja lopuksi vastakkaisen istuvan sitsaajan kanssa. Viime viikolla sitsattiin peräti kahtena iltana.

Lööppijulkkisbileisiin virtasi sitsien jälkeen huima määrä erinäisiä tuttuja ja tuntemattomia paparrazzien lemmikkejä, joiden yön kohokohta oli Tauskin energinen livekeikka. Torstaina sitsikulttuuriin sukelsivat viikset viuhuen Delta, Akateeminen Viiksiseura, Asteriski ja Kanta. Viikset olivat must sukupuolesta riippumatta. Viiksisitsit jatkuivat mahtavilla Viiksibileillä, joiden lipputuotoista osa lahjoitettiin Suomen Movember-säätiölle miesterveyden edistämiseen. Marilynin keskiviikossa bailasivat Turun Yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan ainejärjestöt tiedekuntaolympialaistensa jatkoilla, Bar-A-Lympics olikin oikein paikallaan fyysisemmän mittelön päätteeksi.

Torstaina avasimme pikkujoulukauden, kun Turun AMK: Itse Joulupukkikin vieraili näissä bileissä ja jakoi mukavia paketteja kaikille AMK: Myös me olemme olleet ilmeisen kilttejä, sillä pukki antoi meille jonkun TSTS: Pyhäinpäivän aattoomme kuului Turku Fashion, upea show marssitti yleisön eteen talven ja pikkujouluajan muotia sekä henkeäsalpaavan taitavasti toteutettuja body painting –tuotoksia taitavasti valitun musiikin siivittämänä.

Maailman köyhimpien maiden lasten hyväksi järjestettävään Nenäpäivään varoja keräävän hyväntekeväisyystapahtuman catwalk-malleiksi olivat rohkeasti lähteneet myös Kike Elomaa sekä Janina Andersson. Tsekkaa upeita kuvia Vegasin FB-saitilta! Veljekset Grimmin kammottavuuksia, makaabereja yksityiskohtia ja julmuutta pursuavien satujen ensijulkaisusta tulee kuluneeksi tänä syksynä vuotta.

Grimmit eivät itse kirjoittaneet satuja, vaan keräsivät kansansatuja ja muokkasivat niistä myyvempiä versioita. Alkuaan nämä kokoelmaan päätyneet kansansadut oli suunnattu aikuisille, sillä ne sisälsivät melkoisesti raakuuksia, karkeuksia, seksiä ja säädyttömyyttä. K iltasatuja ja muita yön odotukseen kuuluvia rituaaleja löydätte keskiviikkona Marilynistä, kun kaupungin suurimmat pyjamabileet eli Bedtime Stories valtaa yökerhomme. Puputossuissa ja yöpaidassa haahuilu ei ole koskaan ollut näin hauskaa, lakanoiden ja tyynyliinojen somistamaan yöhön teidät johdattelevat Kanta, Kompleksi ja SKlubi.

Nopeimmat yökukkujat saavat haalarimerkin! Suvaitsevaisuuden lippua liehuttava Vähän Vinommat Liikennevalobileet -bilesetti oli viime vuonna menestys kaikenlaisten bilettäjien keskuudessa. Värikoodeilla pääset näyttämään, oletko varattu, vapaa vai enmävaantiedä sekä tarkentamaan, kiinnostavatko tytöt, pojat vai molemmat.

Let the rainbow games begin! Lynin tiistaiyössä rentoutuminen koitoksen jälkeen oli lääkisläisille siis enemmän kuin paikallaan. Ilmeisesti jännitys purkautui erityisesti musiikillisessa muodossa, sillä karaokeisäntämme Jaksu pyysi erikseen antamaaan täyden kympin illan karaokesessioinneille. Turku Students keskiviikkona ja torstaina helpotti opintotukea odottavien budjettituskaa, sillä haalareissa tai opiskelijakortilla sisäänpääsymaksun saattoi totuttuun tapaan sujuvasti ohittaa ja nopeimpia ilahdutettiin myös haalarimerkillä.

Torstaiyössä Vegasin tiloista kuului ihmissusien ulvontaa, monsterien karjuntaa ja luiden kolinaa – ESN aloitti piinaavan, kolmipäiväisen Halloweenimme kauhistuttavilla sitseillä ja veret seisauttavilla bileillään. Kansainväliset vaihto-opiskelijat olivat muuttuneet zombieiksi, voodoo-papeiksi, noidiksi, muumioiksi ja erinäisiksi populaarikulttuurin kauhun sanansaattajiksi. Piinaavasta tunnelmasta omalta osaltaan huolen piti kammottava henkilökuntamme, joille annettakoon high five esimerkillisestä teemaan uppoutumisesta.

Esikouluikään ehtinyt Vegas oli kutsunut pahaa-aavistamattomat syntymäpäivävieraat juhlaan, jossa kauhu kyti kaikkialla. Suuren kurpitsajuhlan makuun päästiin myös Lynissä, night of the living dead keräsi laumoittain yön olentoja ja bileet jatkuivat aamun sarastukseen. Kauhukammiot aukesivat lauantaina uudelleen, tällöin piinaa jatkettiin kellojen siirtyessä tuntia tavallista pidempään.

Vuoden kauheimmat kolmipäiväiset ikuistettiin manalan paparazzien toimesta ja kuvia näette ainakin tässä diaryssä että Facebookissa. Eräs tämän viikon diarykuvista ei liity lainkaan kauhuun, vaan siihen, että pitkäaikainen DJ: Tila kuulemma toimi mainiosti tämän tyyppisessäkin juhlassa eli ei kun varailemaan – viikonloppuisin kympistä puoli kahteentoista on tilan varaus yli kahdenkymmenen hengen seurueille maksutonta.

Halloweenfanaatikot toki jatkavat juhlaansa koko ensi viikonkin, varsinainen Halloween päivä on lokakuun viimeinen ja Day of the Dead eli meksikolainen kuolleiden päivä toinen marraskuuta. Me sen sijaan siirrymme muun tyyppisten teemojen pariin, Lyn auki ti-la ja Vegaskin ke-la eli vauhtia piisaa. Keittopäivän jälkeisessä keskiviikossa Bar-O-Lympics valtaa Lynin, matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan ainejärjestöt eli odotettavissa on mahtavat olympiaadit.

Vegasissa alkuilta starttaa Lööppijulkkissitseillä, joiden jälkeen keltaisenlehdistön suosikit läheltä ja kaukaa ovat tervetulleita Lööppijulkkisbileisiin kymmestä eteenpäin. Forum Romanumin ja PuTexin juonimissa kekkereissä parhaat lööppijulkkiskopiot palkitaaan ja live-esiintymisestä vastaa Tauski – ihan se oikea Tauski, nimittäin!

Marraskuun ensimmäinen aloittaa Pikkujoulukauden Lynissä, illan vetovastuussa ammattikorkean terveysalan opiskelijayhdistys TSTS ja bilelegendan nimi on tietenkin Bongaa Tonttu. Pukit, tontut ja porot ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Marraskuun eka aloittaa myös miesterveyden puolesta liputtavan, kansainvälisen Movemberin, johon kuuluu kaikenlainen viiksien kasvattelu ja viiksiin liittyvä hassuttelu. Jos teema on vähääkään vieras, tsekkaa http: Naispuoliset bilettäjät ovat mitä tervetulleimpia ja sitä paitsi kaikille jaetaan arkillinen viiksiä!

Viikonloppuummekin on istutettu tärkeää asiaa tukeva tapahtuma. Viikko vierähti syysloman imussa, onnelliset vapaan viettäjät viihtyivät niin Lynissä kuin Vegasissakin. Kaksipäiväinen Kaljaviestimaraton sopi syysloimaviikkoon kuin nenä päähän ja joukkoon sulautuivat oivasti myös kunnallisvaaleista viihteen varjolla muistuttavat Muutosbileet. Nämä bileet järjestivät siis Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ja Turun Yliopiston Kokoomusopiskelijat, mutta jokasen äänioikeutetun kannattaa ehdottomasti tsekkailla ajan kanssa kunnallisvaaleissa olevia ehdokkaita ja eri puolueita, verrata ja punnita: On mahtavaa, että me Suomessa saamme äänestää, monessa maassa kansalaisilla ei tätä mahdollisuutta ei ole.

Ennakkoäänestys starttasi viime viikolla ja varsinainen vaalipäivä on tulevana sunnuntaina. Solutasoon pureutuva tentti on ensimmäinen varsinainen koitos pääsykokeiden jälkeen ja tästä se sitten alkaa.

Tenteistä eivät lääkisopiskelijat pääse kiemurtelemaan, niitä tulee piisaamaan lukematon määrä ennen tutkinnon loppumetrejä. Sisäänpääsy lääkärileikkijuhliin on maksuton ja Lynin Keittopäivähän osuu tiistaille. Keskiviikkona ja torstaina kutsumme kaikki poikkitieteellisiin Turku Students –bileisiin, joihin opiskelijakortilla pääsee maksutta, maksuttomuus sisäänpääsyssä suodaan myös haalareihin sonnustautuneille.

Haalarimerkit luvassa kumpaisenkin illan nopeimmille bilehileille! Vegasin torstain bilemaasto on vuoden pelottavin, sillä vaihto-opiskelijoita houstaava ESN järkyttää juhlakansaa legendaarisissa Halloween bileissään. Elävien kuolleiden, piinattujen sielujen, manattujen yön eläjien ja vastenmielisten otusten kokoontumisjoissa hurmetta ja höttöä riittää. Turhaan huudatte kauhusta, kukaan ei kuule!

Vuoden kauhein viikonloppu levittäytyy kahteen kerrokseen, valtakunnan mieleenpainuvimmat Halloween lavasteet ja koristeet sekä teemaan järkyttävällä vimmalla heittäytyvä henkilökuntamme saavat teidät näkemään painajaisia vielä viikkoja näiden pirskeiden jälkeen. Perjantaina vietämme perinteisesti Vegasin syntymäpäiviä, kuusivuotias yökerhomme hotkaisee vieraat maanalaisiin uumeniinsa ja pitää kauhua yllä aamuun saakka, syntymäpäiväperjantain ensimmäinen tunti on varattu kutsuvieraille sekä vip- ja kanta-asiakkaille.

On taas se aika vuodesta, kun jälkikasvua hankkineiden perheissä luetaan lelukuvastoja vähän turhankin tiiviisti ja joulupukille kirjoitetaan ainakin joka toinen päivä.

Onneksi joulupukki on ulkoistanut kirjeiden lukemisen pikku apureilleen, niille tontuille. Tai näin mina ainakin oletan, sillä eihän Joulupukin muista hommista tule mitään, jos päivät menevät kirjekuoria aukoessa. Toisaalta, missä välissä ne tontut kurkkivat ikkunoista, täytyyhän tuon kirjerumban niidenkin aikatauluja sekoittaa? Meille tämä vuodenaika merkitsee pikkujoulukautta etenkin Night Club Vegasissa. Hyvä duuniporukka pitää kuitenkin yhtä ja koko konkkaronkan yhteinen pikkujouluilu on hyvin helppo toteuttaa ilman suureellisia järjestelyjä.

Yli 20 henegen pikkujouluseurue voi varata Back Stagen tai Nevadan maksutta käyttöön Jos erilliseen tilaan ei ole tarvetta, on näppärää tehdä seurueelle pöytävaraus ja pikkujouluilla kimpassa Vegasin yössä. Näitä kaupungin parhaita Pikkujoulujen jatkoiluja voivat helposti viettää yritysryhmät, yhdistysseurueet, harrastusporukat tai vaikkapa kaveruksista koostuvat pikkujouluilijajoukkiot.

Ennakkoon sopien seurueiden on mahdollista päästa sujuvasti sisään ilman jonottelua. Kysy lisää ravintolapäälliköltä tai soita ! Väkijuomalaki määritteli tuolloin anniskelevan tarjoilijan alaikärajaksi 21 vuotta. Käytännön ongelmaksi oli muodostunut se, ettei osaavia yli kaksykkösiä riittänyt ja artikkeli peräänkuulutti anniskeljaksi hyväksyttävien ikärajan laskemista kahdeksaantoista vuoteen. Ymmärtääkseni tämä muutos saatiin vasta , kun väkijuomalaki muutettiin alkoholilaiksi ja laki keskioluesta astui voimaan.

Tuolloin myös vähittäismyynnissä mietojen juomien ostoikärajaa tiputettiin 18 ikävuoteen ja väkevien 20 vuoteen. Me lienemme sinänsä harvinainen yökerhoalan yritys, että anniskelusta vastaavat tarjoilijamme olisivat pääsääntöisesti jopa tuon viisikymmentä vuotta sitten voimassa olleen lain mukaan anniskelijoiksi kelpuutettavia.

Jos rekrytoimme anniskelutehtäviin henkilön yökerhohenkilökuntamme ulkopuolelta, edellytämme jo pidempää anniskelukokemusta mielellään myös nimenomaan iltaravintoloista ja tiettyä määrää mara-alan koulutustaustaa. Yökerhomme omassa koulutusjärjestelmässä anniskelutehtäviin koulutettujen työura on alkanut esim. Vaadimme jokaiselta anniskelua hoitavalta tarjoilijaltamme myös anniskelupassin suorituksen, vaikka anniskelulainsäädäntö ei sitä vaadi. Järjestyksenvalvojiksi emme rektytoi vastikään kortin saaneita henkilöitä, vaan työn iltaravintolan järjestyksenvalvonnassa tulee olla tuttua ja asiakaspalvelullisuuden sekä jämptiyden suhde kohdillaan.

Pidämme jatkuvasti yllä keskustelua hyvistä toimintatavoista ja siitä, miten koko orkesterin yhteen soittaminen onnistuu. Oma poppoomme ymmärtää yhteisen vastuumme anniskeluravintolan käytäntöihin liittyvissä kysymyksissä, K yökerhona olemme hyvin ymmärrettävästi suurennuslasin alla jatkuvasti niin anniskeluun kuin järjestyksenpitoonkin liittyen, mutta yhteisiä pelisääntöjä noudattamalla olemme pystyneet olemaan esimerkkinä niille, jotka ovat toimintatavoissaan lepsuilleet.

Tiedämme kuitenkin, että mokasipa iltaravintoloista kuka tahansa, luo se varjoja koko alan ylle ja toivommekin kaikkien toimijoiden ryhdistäytyvän. Ja kyllä, tässä viittaan nyt esimerkiksi A-Studion viime maanantain jaksoon, jossa kolme alaikäistä pääsi häpeällisen helposti sisään erinäisiin iltaravintoloihin ja juomien ostokaan ei ollut ongelma.

Neliosaisen Palapelibilesarjan jokainen osa koostuu pienistä palapelinpaloista eli bilettäjistä, ensimmäinen osa keskiviikkona saavutti hienot ja riemunkirjavat mittasuhteet.

Ensimmäinen neljästä haalarimerkistä pääsi niille onnellisille palapelin kokoajille, jotka muistivat tulla ajoissa tähän öiseen pelitilaisuuteen. Seuraavana yönä Tuore ry eli restonomiopiskelijat järjestivät jälleen synttäriensä kunniaksi Lastenjuhlat. Ongintaa, kasvomaalausta, aasin hännän kiinnitystä, sekä Yammu and the Boys –orkesterin humppailuja. Torstaista sunnuntaiaamun tunteihin vietimme perinteistä pretzel-festivaalia eli Oktoberfestiä.

Jo hieman aiemmin päättyneillä Oktoberfesteillä Saksan Munchenissä vieraili n. Maailman suurimman olutfestivaalin mittakaava on käsittämätön, mutta aivan loistobileet olivat Oktoberit täälläkin. Torstaina jodlattiin OpiskelijaOktobereilla Germanican ja Kääntöpiirin johdolla, viikonloppuna oluttupatunnelmaan pääsivät viikonloppuasiakkaammekin.

Perjantaina Oktoberfest-teemalla kaupunkilaisia Nevadan yössä kohtasivat kunnallisvaalikampanjansa aloittaneet kaupunginvaltuutettu, jo opiskeluaikanaan meillä tapahtumia järkkäillyt Niko Aaltonen sekä Turun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Minna Arve.

Muistattehan, että sunnuntaina Perunannostolomaksi sitä aikanaan kutsuttiin ja maatalojen lapset valjastettiin sadonkorjuuhommiin, nykyään juurikkaat sun muut taitavat nousta pääsääntöisesti koneellisesti ja syyslomaa vietetään rentoutuen. Osa kouluista antaa koko viikon lomaa, osa vain pari päivää, mutta loma se on kaksikin vapaapäivää.

Keskiviikkona Varsinais-Suomen Kokoomuksen opiskelevat jäsenet, mm. Turun Yliopiston Kokoomusopiskelijat, järkkäävät bileet kaikille oman kaupunkinsa tulevaisuudesta kiinnostuneille. Samaisena päivänä starttaa ennakkoäänestys. Jos päättäjäkuntaan halutaan nuorennusta, ovat nämä poikkitieteelliset vaikuttajat yksi hyvin varteenotettava vaihtoehto.

Kaupunkimme asukkaista joka neljäs on kuulkaas opiskelija ja lähes joka viides korkeakouluopiskelija. Ei ole samantekevää, kuka niitä päätöksiä opiskelijakaupungissa tekee. Muutosbileet biletetään Lynissä keskiviikkona. Samaisena iltana Delta ry hippaa kanssanne Kaljaviestin merkeissä Vegasissa.

Ja jos keskiviikko väliin tai jäi jotenkin kesken, pelastavat Turun Yliopiston Kemistit torstaiyön tuomalla Kaljaviestin Titraukset Lyniin. Ja lopuksi iloisia perheuutisia: Kahdeksantoista vuoden kuluttua neiti on tervetullut tänne sitten asiakkaana, jos käytös pysyy yhtä aurinkoisena!

Syyskuun lopulla TS uutisoi, että opiskelijoiden masentuneisuus on laskussa. YTHS eli Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö selvittää nyt jo neljättä kertaa opiskelijoiden terveydentilaa laidasta laitaan ja nyt meneillään olevan tutkimuksen mukaan näyttää siltä, että ankeuteen ajautumista tapahtuu aiempaa vähemmän ja sehän on hieno asia. Ainejärjestöt ja opiskelijayhdistykset ovat tärkeässä asemassa siinä, että opiskelija kokee kuuluvansa joukkoon ja että opiskeluajasta jää mieleen muutakin, kuin tenttikirjoja.

Edunvalvonta-asiat ovat nekin oleellinen osa alayhdistysten toimintaa. Jokainen meidän yökerhojemme ovelta ostettu opiskelijabilelippu mahdollistaa ainejärjestöille ja opiskelijayhdistyksille leipää ja sirkushuveja –kokonaisuudesta sen leivän leipomisen.

Opiskelijabileiden järkkääminen takaa opiskelijoille esimerkiksi maksuttomia linja-autokuljetuksia yhdistysten järjestämille ekskursioille sekä edullisempia virkistys- ja opintomatkoja.

Edunvalvontaa harjoittavat yhdistykset myös kouluttavat jäsenistöään yhdistystehtäviin ja niin edelleen. Kaikin puolin hyvin pyörivät edunvalvontayhdistykset voivat pitää huolta jäsentensä hyvinvoinnista, liittyipä se sitten suoraan tai epäsuorasti opintoihin. Ja kun hommat rullaavat mukavasti, on riski sairastua masennukseen pienempi. Osta opiskelijabilelippu mihin tahansa bileisiin Night Club Marilynissä tai Night Club Vegasissa ja tiedät tukevasi turkulaista, upeaa edunvalvontatoimintaa!

Norjalaisen viikinkipäällikkö Erik Punaisen saagan mukaan hänen poikansa Leif Eriksson eli Leif Eerikinpoika oli ensimmäinen Eurooppalainen, joka astui Pohjois-Amerikan mantereelle. Jos sille tuntuu, tulehan viettämään kyseistä juhlaa Keittopäivän merkeissä. Suurjuhlien kausi jatkuu keskiiviikkoyössä, kun odotettu Palapelibileiden sarja I-IV pyörähtää käyntiin Lynissä ja Vegasissa. Homman nimihän on se, että Palapelibileiden kustakin bileyöstä on mahdollisuus saada itselleen upea haalarimerkki, kaikkien neljän merkin kerääjä koostaa niistä ensi keväänä haalarinlahkeeseen haluamansalaisen ja vajaapalaisten kahdehtiman kuvion.

Torstaina Night Club Marilyniin teitä kutsuu Tuore ry eli restonomiopiskelijoiden yhdistys. Yhdistyksen yhdeksänvuotissynttärit ovat Lastenkutsut vailla vertaa. Kolmasluokkalaisen ikään ehtineen yhdistyksen synttäriorkesterina esiintyy Yammu and the Boys, lastenlaulut ovat ymmärtääkseni astetta tuhmempia. Maailman suurin ravintola-alan festivaali Oktoberfest päättyi Saksassa virallisesti tähän viikonloppuun, mutta tapojemme mukaisesti me venytämme Oktoberkautta ja pidämme kolmipäiväiset saksalaisen kulttuurin riemujuhlat Vegasissa torstaista lauantaihin.

Torstain Oktoberfest-juhla on yhteistyöprojekti saksankielen lukijoiden Germanica ry: Perjantiana ja lauantaina baijerilaistunnelmat jatkuvat sinivalkoisten koristeiden keskellä viikonlopunviettäjien seurassa.

Syksyn säätilavaihteluitakaan ei tarvitse meille bilettämään saapuessaan surra, sillä yökerhoihimme jonotetaan kuivin jaloin koko jalkakäytävän levyisen katoksen alla. Toisin kuin monien muiden iltapaikkojen, ei meidän tarvitse siis suositella sateenvarjoa bilevarusteeksi kaatosateessa tapahtuvan jonotuksen takia.

Turun Tähti ilmoittautuminen on alkanut, tsekkaa Tähtiblogi osoitteesta http: Reilu viikko sitten Aamulehti uutisoi otsikolla ”Enää kymmenesosa viinasta juodaan ravintolassa”. Olen joskus aiemminkin kirjoittanut aiheesta, mutta kirjoitan nyt uudelleen.

Maassammehan on aina ollut henkilöitä, joiden mielestä anniskeluravintolat ovat kaiken pahan alku ja juuri, nämä henkilöt eivät valitettavasti tiedä, mistä puhuvat. Kuten Aamulehti osaa kertoa, Virosta tuodaan jo ainakin puolitoista kertaa enemmän alkoholia, kuin mitä ravintoloissa kulutetaan ja lähes puolet tuoduista tuotteista on väkevää alkoholia. On oikein kohtuullista, että Majoitus- ja Ravintolapalvelualan liitto vaatii, että alkoholisääntelyn tulisi myös risteilijöillä olla yhtä tiukkaa kuin meillä ravintoloilla maissa ja ylimääräisiä henkilöstötukia saisi myös leikata.

Eihän meitäkään kukaan tue. On nimittäin niin, että jos viinaralli lahden yli vähenisi ja kulutusta kotoa saataisiin siirrettyä valvottuihin oloihin vaikka sen verran, että viidesosa maamme kulutetusta alkoholista nautittaisiin ravintoloissa, synnytettäisiin jopa 20 uutta työpaikkaa! Myös valtio hyötyisi tästä: Myös alkoholiannoksen myyvästä työntekijästä kilahtaa erilaisia suoritteita valtion kassaan. Virosta tuodusta alkoholista valtio ei hyödy lainkaan.

Mitätön asia ei ole sekään, että valvotuissa olosuhteissa alkoholin määrällistä kulutusta nimenomaan valvotaan. Minä kiitän jokaista teitä, jotka käytätte ravintolapalveluita ja olette omalta osaltanne työllistämässä esimerkiksi meidän mahtavaa, täysin omaa henkilökuntaamme.

Sen verran mahtavaa se nimittäin on, että Turkulainen-lehden www. Mikäpä siinä oli viime viikolla Girl Powereita viettäessä, tuo Turkulaisen uutinen piti koko porukan tavallistakin hilpeämmällä tuulella.

Alkuillan Girl Talk Nevadassa tarjosi ennakkoilmoittautuneille hieman extraa, kuten tyylikkäästi vaatteistaan eroon päässeen miestanssijan. Tästä riemusta tietämättömätkin pääsivät treenaamaan hot salsaa ja reggaetonia kuumaverisen tanssija-tanssinopettaja Raynierin johdolla Lynissä. Komeimmat kruunut palkittiin suuressa kruunajaisjuhlassa ja live dj: Torstain Turku Students oli poikkitieteellinen sekoitus yöjalkaan lähteneitä haalari-ihmisiä.

Perjantaina alkuillasta astuimme sisään satukirjaan, jossa tuuheat tekoripset, valtavat tukkalaitteet, turnyyrit, vannehameet, korsetit, verkkosukat, pikkuhatut, silkkihansikkaat ja muut omalaatuiset asusteet olivat enemmän sääntö kuin poikkeus. Turku Burlequen Turku Burleque Weekend alkoi Vegasista kutkuttavalla spektaakkelilla, joka jäi taatusti sekä esiintyjien että yleisön mieleen. Turku Burlequen äiti, Kiki Hawaii, on säihkyvä keulakuva tälle omintakeiselle taiteenlajille ja tulemme tekemään yhteistyötä jatkossakin!

Vegasin FB-sivuilla on hienoja otoksia sekä video yön tunnelmista. Lauantaina ilmassa oli, jos mahdollista, ehkä tavallistakin enemmän euforiaa. Peräti kolmien häiden jatkoilijat saapuivat Vegasin yöhön. Eräissä häissä hääparin onnea olivat jakamassa myös useat henkilökuntamme konkarijäsenet, sillä yksi pitkäaikaisimmista dj-ammattilaisistamme, Jussi Kallio, oli häiden sulhanen ja henkilökuntamme kanssa hän on kokenut monta ikimuistoista hetkeä.

Jussi ja hänen sydämensä valittu Jonna hehkuivat onnea, sulhanen oli komea ja morsian kaunis. Lokakuu alkaa maanantaina ja heti tiistaina kutsumme teidät lokakuun ekaan Keittopäivään, totta kai! Viikon ensimmäiset opiskelijabilekoitokset parkkeerataan keskiviikolle, Lynissä vietetään Kostajaisia, joissa opettajaopiskelijoiden ensimmäinen vuosikurssi piinaa vanhempia kostona siitä, mitä he itse joutuivat Kastajaisissaan kokemaan.

Bileet ovat osuvasti nimeltään License to Party. Pukeutumissuositus on Bond ja bileet ovat todellakin shaken, not stirred. Ohjelmassa on pukukisaa, agenttikykykisaa ja dj on luvannut antaa flashbackkejä Bondleffojen tunnareilla.

Viikonloppuna tulee muuten kuluneeksi jo 50 vuotta ensimmäisen Bondin julkaisusta! Tyylikkyyden puutteesta ei voi moittia torstain bilejärjestäjääkään, sillä kymmenennet ALV-bileet kutsuvat niin tradenomit kuin muutkin juhlijat yöhön dresscodena business. Kahteen kerrokseen levittäytyvät bileet ovat niin legendaariset, että niihin saapuu aina myös runsaasti jo valmistuneita tyyppejä. Voi olla, että perjantaina aamupalaverissa vähän väsyttää, mutta joitain asioita ei vain voi jättää väliin.

Eli ALV-meininkeihin vaan kaikki, siellä ne muutkin on! Maailma pelastui jälleen kerran keskiviikkona, Gotham Cityn oma kasvatti Batman kavereineen toi homman kotiin. Kiitos Elba, Biosfääriä kannattaa aina odottaa! Opettajauralle lähteneitä kastettiin samaisena iltana ja jatkot löytivät Vegasista – erityisen hypnotisoituja opetyypit olivat PIANOWAR pianisteihin tutustuessaan, opettajaopintoihinhan kuuluu luonnollisesti paljon myös leikkiä ja laulua, joten tämä viihdemuoto on omiaan juuri tälle porukalle.

Mitä yhteistä on TIO ry: Yhteistä on ainakin se, että tekemisen meininki bileitä järjestettäessä on aivan huippuluokkaa ja Tursajaiset ovat kerta toisensa jälkeen huiman upeita kokonaisuuksia. Ja siksihän kaikki haluavatkin osallistua Tursajaisiin taas ja taas ja taas. Seuraava himoittu Tursajais-merkki on jaossa tammikuun lopulla!

Tähtitieteellinen syksy osui viikonlopulle, lauantain syyspäiväntasauksen jälkeen aurinko siirtyi taivaan pohjoiselta pallonpuoliskolta eteläiselle.

City Karaoken stage kutsuu laulajia keskiviikosta lauantaihin, pianohurvitteluja tarjoillaan viikonloppujen lisäksi usein myös arkipäivisin silloin, kun luvassa on isoja opiskelijabileitä. Kissojen kissat ovat lähteneet tuunaamaan klassikkoprinsessoja luvulle, Lynin ja Vegasin kuumiin öihin suuntaavat rokkiakin rokimmat Ruususet, tajunnanräjäyttävät Tuhkimot, auliit Arielit sekä lemmekkäät Lumikit, joiden kanssa vietettyjä bilehetkiä ei voi sanoin kuvata.

Ja kun on prinsessoja, niin tietenkin prinssit sekä sammakot seuraavat perässä. Suuri Prinsessaraati palkitsee kruunajaistilaisuudessa komeimmat kruunut ja luvassa on myös ylläriohjelmaa! Girl Powerien uniikin Prinsessahaalarimerkin saavat vain nopeimmat! Pari vuotta sitten alkanut yhteistyömme Turku Burlesquen mahtavien tyyppien kanssa saa jatkoa perjantaina Night Club Vegasissa. Vegasin lavalle nousevat klo Illan seremonimestarina toimii häpeämätön Lamey Crackhouse ja musiikista vastaa ainutkertainen Fiona Timantti!

Käy tsekkaamassa tarkempia ennakkolippu- ja ohjelmainfoja sekä pukeutumisvinkkejä sivulta www. Perjantaiyön maksuton sisäänpääsy alkaa poikkeuksellisesti vasta klo Olemme seuranneet mielenkiinnolla keskustelua pari viikkoa sitten uutisoidun “alaikäiset turkulaisessa anniskeluravintolassa” –tapauksen ympärillä. Kissan pöydälle nostanut isä ansaitsee hatun noston, lapset eivät todellakaan anniskeluravintoloihin kuulu. Se ovipalvelu, jossa portsarit ohjeistetaan päästämään asiakkaita sisään “lupaavilla papereilla” ja ne anniskelusta vastaavat henkilöt, jotka katsovat alaikäisten illanviettoa läpi sormien, sietäisi ampua kuuta kiertävälle radalle.

Itse fasiliteetin anniskelulupiin viranomaiset toivottavasti rikkomuksia käsitellessään puuttuvat. Todella väärässä paikassa ovat nekin alaikäiset, jotka tuhmailevat netissä tajuamatta, että vaarantavat turvallisuutensa ja että matsku säilyy verkossa aina. Kuluneella viikolla julkaistu Poliisin ja Pelastakaa Lapset ry: Nuorten kokemuksia internetissä – laillista, laitonta vai häirintää? Kaikki vastaajat olivat yli vuotiaita – ikänsä puolesta siis vapaita päättämään seksuaalisesta käyttäytymisestään itse.

Nuoret, tai sitä paremmin aikuisetkaan, eivät kuitenkaan raportin vastausten perusteella ole ymmärtäneet lain erityistä suojaa alle vuotiaiden ollessa kyseessä. Alle vuotias on lain edessä edelleen lapsi, ei “vapaata riistaa”. Kaikenlaista typerää tekevät netissä silti sekä alle vuotiaat nuoret että eri ikäiset aikuiset, arkaluontoisen materiaalin nettiin lataamista ei mietitä loppuun asti.

Netissä antaudutaan vähäpukeisuudesta nakuiluun ja hups vaan, äkkiä meno onkin kuin aikuisviihteen tuotannoissa ikään. Noin viidennes vastaajista oli esiintynyt vähäpukeisena tai alastomana webkameralle.

Iästä riippumatta arkaluonteisen tiedon, kuvamateriaalin tai väitteiden levittelijä saattaa syyllistyä rangaistaviin tekoihin, mutta jos mukana seksuaalisessa toiminnassa on alle vuotias, syyllistyvät kuvamateriaalin tallentaja ja levittäjä aina rikokseen. Raportin mukaan arkaluontoisia kuvia käytetään lyömämiekkana usein seurustelusuhteen kariuduttua, intiimejä otoksia ex-kumppanista julkaistaan kostona mielipahan ja hankaluuksien aiheuttamiseksi.

Kuvakostaja saattaa samalla syyllistyä rikoksiin, tietoisesti tai typeryyttään. Vanhempien ja muiden aikuisten ei pidä antaa alaikäisten leikkiä aikuisten hiekkalaatikoilla – lapsi on lapsi.

Lapsenmielisyyttä tosin ei tarvitse missään nimessä aikuisenakaan kadottaa, normiarjen värittämisen ammattilaisina me tiedämme sen. Katkon Kastajaiset tiistaina starttasivat bileviikon, Lynin yössä kasvatustieteilijäpiltit vihittiin oman ainejärjestönsä saloihin. Harry Potter, Smurffit, keijukaiset, prinsessat ja muut omituiset otukset nostivat satumaiset kätensä ilmaan ja bilettivät villisti värivalojen, lumisateen ja usvan keskellä. Äyskäri Day Club debytoi AurasoutuApprobatur torstaissa iltapäivä kahdesta alkaen, Lynin ja Vegasin suorituspisteillä pääsi jamittelemaan dj: Iltakympiltä sisään virtasi Turun Lääketieteen Kandidaattiseuran jäsenistö Hampaan opiskelijoiden keralla, vuorossa oli tietenkin legendaarinen Showtime!

Toinen toistaan hulvattomammat näytelmät olivat osoitus lekuriopinnot aloittaneiden upeasta luovuudesta sekä tavallisuudesta poikkeava tapa esittäytyä vanhemmille vuosikursseille. Seuraavana päivänä löytötavaroista noudettiin mm.

Gotham Cityn yössä seikkaillaan puolestaan Lynissä, Elban eli bioalan inssiopiskelijoiden jokasyksyinen Biosfääri tuo bileisiin Bruce Waynen ja tietenkin tämän superpersoonan eli Batmanin. Lyniin päätyvät Lepakkomiehen seurana myös Batgirl, Jokeri, Robin, Catwoman ja ties ketkä supertyypit. Ja torstai on sitten Tursajaisten, kahdessa kerroksessa. Hoitsut TSTS ja insinöörit TIO ottavat mittaa bilekyvyistään näissä legendan maineessa paistattelevissa suurkarkeloissa, joiden ohittaminen on tässä kaupungissa suuri virhe.

Tervetulleita ovat siis kaikkien alojen kaikki opiskelijat – haalareissa tai ilman. Himoittu keräilymerkki haalareihin irtoaa vain nopeimmille, mutta kaiken sorttista aktiviteettia on luvassa kahdessa kerroksessa kaikelle kansalle. Tursajaisvala puoliltaöin liittää uudet opiskelijat Lynin stagella Tursajaiskelpoisten sankkaan ja uskolliseen bilettäjäjoukkoon. Turun Sanomat uutisoi perjantaina EU: Turku on onneksi korkeakoulukaupunki ja noissa opinahjoissa luku- ja kirjoitustaidottomuus eivät liene suuren suuria ongelmia.

Tämä ilmenee siitäkin, että bilemainontaa on osattu ainejärjestöissä ja opiskelijayhdistyksissä onnistuneesti sekä tuottaa että lukea.

Tiistaista alkanut, vauhdikas bileviikkomme keräsi jälleen kiitosta, joka kuuluu sekä järjestäville yhdistyksille että lämpimästi kaikki juhlijat vastaanottaneelle henkilökunnallemme. Jos Turkuun viikonlopuksi saapuneelle Kaarle Kustaalle olisi halunnut näyttää jotain erikoista, olisi hänet kannattanut tuoda suoraan lentokentältä torstai yönä PIANOWARiin insinöörien kanssa viihtymään.

Voi Kaarle, et tiedä mitä missasit! Eipä ole tulevallakaan viikolla todellakaan mitään diibadaabaa, haalarit saavat ansaitsemaansa ulkoilutusta ja naamioitumisen ystävät riemastuvat teemabileilystä. Tiistaina uudet opiskelijansa kastavat kasvatustieteenopiskelijat eli Katko Turun Yliopistolta. Kansainvälisen satumaailman huipentuma on keskiviikko, International Fairytale Party kutsuu tarujen ja satujen ihmeelliset hahmot öiseen unelmaan ESN Uni Turun johdolla.

Vaihtareita on kymmenistä maista ja eri kulttuurien tunnetuimmat satujen sankarit kohtaavat bileissä, jotka ovat perinteisesti olleet yksi vaihto-opiskelijoiden vuoden huippukohdista. Aivan loistotilaisuus vieraiden kielten käytännön kielitaidon vahvistamiseen, halusitpa sitten treenailla ruotsia, englantia, saksaa, ranskaa, espanjaa, venäjää, portugalia, kiinaa, hindiä tai japania. Torstaina Aurajoella otetaan mallia Thames-joen varren huippuyliopistojen soutujoukkueista, tervetuloa jännittämään Aurasoudut –tapahtumaan.