Siis nämä oli vain mun aatoksia ja en ole koskaan kokeillut: Ollessani silloin joskus naisen kanssa vuonna miekka ja kiv.. Naisen kans vaan muna likaantuu. Tussu on muuten tosi likanen paikka, sieltä löytyy kaikki bakteerit jne SIIS joudut olemaan kuski, kassa jne. Mua ihmetyttää et tälle palstalle ilmestyy jatkuvassa tahdissa aina sama kysymys, jossa udellaan voisiko homo olla naisen kanssa siinä ja siinä tilanteessa, vaikka jos homolla on hyvä naisystävä jne.

Musta tää tuntuu vähän suunnitelmalliselta. Yritetään iskostaa ajatusta et homokin voi olla naisen kanssa. Eiköhän noista naisen kanssa olevista "gay"-miehistä suurin osa ole enemmän tai vähemmän bissejä.

Osa saattaa tietenkin olla pelkkiä kulissiliittoja. Oletko itse miettinyt mitä on "todellinen heterous"? Mietipä sitä ja käännä asia sitten toisin päin.

Eli ajattele asiaa homon kannalta. Tasan kolme kertaa yritetty ja ei seiso. Mulloin saan aina seisomaan ja miesten kanssa pystyn harrastamaan seksiä ja seisoo vaikka 3 promillen humalassa. Meikäläinen ei saanut, vaikka nainen otti suihin. Yritin pitää silmät kiinni ja ajatella että siinä on joku muu, mutta ei auttanut.

Huom, en ole enää mikään koulupoika, jolla seisoo tuulenvireestäkin! Oletan, että homoseksuaali mies ei himoitse naista siksi että tämä on nainen, aivan kuten heteromies ei himoitse miestä siksi että tämä on mies. Ei se ainakan auttanut. Siis että kyseessä oli nainen. Inhosin varasinkin sitä naisen kosketusta. Inhoan vieläkin naisen kosketusta. Tässä keskustelussa jauhetaan itsestäänselvyyksiä. Ja on se ihan henkilökohtastakin miten seisoo ja kenen kanssa. Tyhmä ei ole se joka kysyy, vaan se joka luulee tietävänsä ja on liian ylpeä kysymään.

Tyhmä väittää tiedoksi "itsestään selvyydeksi" jotain mitä hän ei tiedä. Tyhmä ei osaa esittää tarkentavia kysymyksiä. Tyhmä pyrkii ymmärtämään kokonaisuuden kautta yksittäistapauksia, kun taas viisas yksittäistapauksien kautta kokonaisuutta. Totuus ei löydy yhdestä paikasta, vaan koko todellisuudesta. Olen yli 40 v eikä ole ikinä seisonut naisen kanssa.

Naiset ovat kyllä lähennelleet ja jopa pussailleet puoliväkisin, mutta naisessa en näe mitään kiihoittavaa. Jos pitäisi saada seisomaan naisen kanssa niin tarvitsisin jotain potenssilääkettä, muuten se on aivan mahdotonta. Pimpero on terveellä naisella kylläkin erittäin puhdas paikka. Kun taas pyllynreikä ja suu ovat ihmiskehon bakteeripitoisimmat paikat Ja HIV, no kaikki jo tiedätte mistä se parhaiten tarttuu neulojen jälkeen.

Kerrohan, pesetkö kätesi käytyäsi vessassa? Oletko tullut ajatelleeksi kuinka paljon bakteereja joutuu käsiisi kun käyt julkisessa vessassa ja lähdet vessasta koskien ovenkahvoihin, entäpä kun käytät julkisia koneita ja koskettelet vaikkapa kirjastoon tulevia lehtiä? Kosketteletko kasvojasi kosketeltuasi tuollaisia paikkoja? Tiesit varmaan, että kun käyt suihkussa ja puhdistat paikkojasi, niin kuljetat sieltä pepustasi niitä bakteereja mm.

Tartutat peppubakteerejasi muihin ihmisiin ihan tahattomasti, vaikka olisit kuinka hetero. Bakteereja on kaikkialla, niitä ei voi välttää.

Elätkö kenties jonkinlaisessa antiseptisessä kuplassa suojassa ulkomaailman bakteereilta? Desinfioit huoneet aina kun joku käy niissä? Terveeltä mieheltä saa yhtä epätodennäköisesti yhtään mitään vaarallista kuin saa terveeltä naiselta. Ehkäpä sinä teet niin. On oleellista huomata, että on vagina kuinka puhdas tahansa, niin siellä on aina bakteereja ja kaikki eivät ole niin kilttejä.

Naisilla esiintyy hiivasienitulehduksia, sekä muita tulehduksia usein eri asteisina, valkovuotoa ja kuukautisveri sisältää kaikkea mielenkiintoista. Monet sukupuolitaudit ovat oireettomia ja niitä voi saada myös oraaliseksin kautta. Kannattaa myös muistaa, että sukupuolitaudit HIVtä myöten tarttuvat hyvin myös suojaamattomassa sukupuoliyhdynnässä.

Heteroseksuaalisessa seksuaalikanssakäymisessä raskauden riski on äärimmäisen todennäköinen verrattuna homoseksuaaliseen seksuaalikanssakäymiseen, jossa se ei ole edes periaatteessa mahdollista.

Tällöin on siis mahdollista saattaa nainen vahingossa raskaaksi, mikä siis tarkoittaa LASTA, joka tuo raskaita velvotteita vanhemmille eli kahdelle heterolle, jotka ovat harrastaneet suojaamatonta seksiä ja aiheuttaneet siten vahingossa raskauden. Heti kättelyssä Janne Tiilikainen totesi, että mitään seksisävytteistä autonpesuosiota ei kilpailussa edes ollut.

Kilpailun alkupäivinä liikkui puheita, että kilpailijat osallistuisivat leikkimieliseen vanhan auton pesuun, mutta tätä ei koskaan toteutettu. Jannen mukaan kyse oli huhuista, joiden perusteella Jobbe Joller ehkä sitten teki ratkaisunsa itsenäisesti, muiden kilpailijoiden kanssa keskustelematta.

Janne Tiilikainen kertoi myös, että kilpailijoille tehtiin hyvin selväksi, että mihinkään ei ollut pakko osallistua ja pornahtavasti ei ollut pakko esiintyä. Toki luonnollisesti uima-asussa esiintyminen kuuluu tälläiseen kilpailuun.

Kilpailun järjestelyt eivät kaikilta osin osuneet nappiin, mutta nälkää Janne ei kärsinyt. Ainoana haittapuolena Janne kertoo helteisen Rooman sään ja pitkät päivät.

Mr Gay Finland Janne Tiilikainen oli viiden parhaan joukossa ja voitti parhaan haastattelun maininnan. Gay Europen tittelin vei Espanja jo kolmannen kerran, voittaja oli nyt vuotias Miguel Ortiz. Helsinki Pride sai ennätysyleisön liikkeelle, kulkueeseen osallistui lähes juhlijaa. Pridekauden keskellä ja Suomen suurimman pridetapahtuman Helsinki Priden alkaessa on hyvä muistaa, Helsingin Pride -viikolla perjantaina

..

Marssille osallistui tuhansia ihmisiä. Helsingissä juhlitaan parhaillaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Pride-viikkoa. Suomalaiset järjestöt ovat huolestuneita siitä, miten seksuaalivähemmistöjen oikeuksia poljetaan naapurimaissa. Obama puhui homojen oikeuksien puolesta saavuttuaan vierailulle Senegaliin. Homoseksuaalisuus on rikos suuressa osassa Afrikkaa, eikä Senegalin presidentti lämmennyt Obaman vaatimukselle sen laillistamisesta.

Ensimmäiseksi seksuaalivähemmistöjen missiksi on valittu kotkalainen Leena Luuri. Laista ei keskusteltu, eikä kukaan äänestänyt vastaan. Lain arvostelijat pelkäävät seksuaalivähemmistöjen aseman muuttuvan Venäjällä yhä tukalammaksi. Suomi saa torstaina jo neljännen Mr Gay Finlandin. Kirkkainta kruunua tavoittelee tosissaan myös salolainen Samuli Lindgren.

Homoseksuaalisuus on rikos 38 Afrikan maassa ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia vastustetaan maanosassa yhä äänekkäämmin.

Dokumentaristi Susanna Helke on tehnyt uusimman elokuvansa Yhdysvalloissa. American Vagabond -dokumentti kertoo asunnottomista nuorista, jotka kuuluvat seksuaalivähemmistöön. Tapahtuma alkaa sateenkaarimessulla, mutta Pridemarssi läpi Porin ei ole vielä varmaa.

Demi-lehteä kiitettiin seksuaalivähemmistöt huomioivasta journalismista, mutta EU: Tampereen Työväenmuseo Werstaan kesänäyttely kertoo seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen elämästä ja historiasta arjen tarinoiden avulla. Aineistoa näyttelyyn on haalittu vuoden kestäneellä keräyksellä. Venäjä hyväksymän lain mukaan homoseksuaaleja tukevaa "propagandaa" levittävät henkilöt voidaan tuomita kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin.

Homoparien oleskeluluvan saanti Yhdysvaltoihin helpottuu merkittävästi Ole rohkeasti se, kuka olet Kypärämeri ja viikon muita uutiskuvia Helsinki Pride huipentui kulkueeseen - mukana ministeri ja suurlähettiläs Liettuassa Vilnan kaupunginjohto kielsi Baltic Priden järjestämisen Erona vain oli se, että Ysikutonen joutui Psyken pää-äänenkannattajana hillitsemään hilujaan tarjotakseen jotakuinkin uskottavaa vastapainoa tuiki asialliselle Seta-lehdelle.

Viimeksi mainitussa kun ei todellakaan kerrottu, miten lukija voi voimaantua maailman metropolien homopuistoissa neljäs puska vasemmalta käsin. Ysikutosen matkajutut kyllä ohjasivat lukijat oikeaan puskaan ynnä baareihin ja saunoihin, mutta niissä yhdessäkään ei herkuteltu kirjoittajien tai lukijoiden omilla seksikokemuksilla. Juuri tässä piili markkinarako, jota pornolehden sopi takoa. Hänen majapaikkanaan oli  Europeiskaja-hotelli, josta oli vain parin minuutin kävelymatka homojen suosimaan Katariina Suuren puistoon.

Tällä ja muilla jutuillaan Kalle osoitti, että seksi toden totta on ihmiskunnan hauskimpia asioita. Tämä kuvasti sitä, että kansainvälisen homokulttuurin läpäissyt seksuaalinen vapautuminen oli muuttumassa eksoottisesta matkamuistosta arkitodellisuudeksi myös aavan meren tällä puolen.

Jos vielä vuonna kysyttiin, pakenevatko homoseksualistit Suomesta, nyt kotimaassakin tuntui olevan enemmän tilaa hengittää. Aikojen muuttumista pohdittiin jutussa näin: Suomi on viime vuosina esiintynyt usein eurooppalaisten lehtien, eikä vähiten gay-lehtien palstoilla vanhoillisten, homoseksualistien syrjintää koskevien suomalaisasenteittensa ja kaksinaismoralististen homoseksuaalilakiensa ansiosta. Kun ajatellaan sallivuuden ja vapaamielisyyden suovia nautinnollisia ihmissuhteita, voi vain todeta, että Suomi on jo pelkästään Pohjoismaissa selvästi jäljessä.

Silti, kyllä Härmänkin pojan rinnassa sykkii lämmin sydän. Hänen juroutensa sekä suomalaisen elämäntavan aiheuttamat estonsa karisevat viimeistään silloin, kun pääsee toisenlaiseen, estottomaan ja iloisesti käyttäytyvään seuraan. Paikkoihin, joita Suomesta ei luulisi löytyvän ollenkaan. Ne kaikki olivat vielä muissa ravintoloissa tiettyinä iltoina järjestettyjä tilaisuuksia — Suomen ensimmäisen varsinaisen homobaarin Gay Gambrinin avautumistahan saatiin odotella vielä nelisen vuotta [ks.

Helsingin Diana-clubissa musiikki kaikaa nauhalta. Värivalot, diaheittimet, luovat omaa viehkon villiä fiilistänsä. Lavalle tulee karvarintainen kaveri, alkaa esittää; aukoo suutaan laulun tahtiin, elehtii. Lanne hurmaa, käsi tekee kaarteen, norsunluurunkoinen kukkakoristeinen viuhka heilahtaa tyylikkäästi.

Iltapuku on punainen ja pitkä. Peruukki vaalea, kihartuva, kukin koristeltu. Meikki on sitä luokkaa, että joko kasvotaiteen erikoiskurssi on suoritettu arvosanalla erinomainen — tai sitten sivellin luontuu käteen syntyjään. Rinnat on muokattu paikalleen, pehmeän muodon antaa kiinteän massan päälle puhallettu — kortonki! Kullankeltaiset rintakarvat rehottavat syvään, syvään uurretun iltapuvun kaula-aukosta. Nyt jutun kirjoittajat olivat kuitenkin tulleet katsomaan tavallista gay-keskiviikkoiltaa ilman sen kummempia tehosteita.

Yhdeksän jälkeen ihmisiä saapuu sisään jo tasaisesti, katseet liukuvat, puheensorina yltyy, pikkupeput, farkut ja teryleenit heiluvat, ilmapiiri tihenee. Rytmikäs ja hyvin valittu diskomusiikki tunkeutuu luihin ja ytimiin. Jäämme ravintolasalin ovelle ihmettelemään eteemme aukeavaa väenpaljoutta, talo on tupaten täynnä, niin poikia kuin tyttöjäkin, vapaita paikkoja ei näy missään. Musiikki on hyvää, jatkuvatempoista, mannermaista, ihmiset tanssivat tanssimisen ilosta.

Farkut ja sporttarit tuntuvat olevan rautaa. Siksi Studio on tällä hetkellä ehdoton in Helsingin gay-piireissä. Kyse oli Erkki Juhanin Ravintola Kaisaniemessä järjestämistä diskoilloista, joista voi lukea myös aiemmasta blogikirjoituksesta sekä QX.

Ysikutosestakin tutun Antinous-nimimerkin jutussa kerrotaan diskon avajaisillasta näin: Illan mittaan selvisi, etteivät vain paikan ulkonaiset puitteet olleet erilaisia muihin gay-diskoihin verrattuna, vaan myös järjestäjät olivat uusia. Erikoismaininnan ansaitsee nuori disc-jockey, joka todella sai aremmatkin vaihtamaan kaljapullonsa ja drinkkinsä parkettiin. Sitä paljasta pintaa, tuli uimastadikan sauna mieleen.

Shown taiteellisuus oli kyllä ehkä joillekin liikaa, mutta monet puolituntisen aikana nähdyt korkeatasoiset näyttelijäsuoritukset hämmästyttivät taas erilaisuudellaan toisia. Täydet oikeudet, suuri baari. Sydän hieman väristen astuin tunnelmalliseen, hämyisästi valaistuun ravintolasaliin, jossa jo nyt oli enemmän ihmisiä kuin aikaisemmin edes olin osannut kuvitella.

Ja lisää tuli koko ajan. Lauantai on suosittu ilta. Eteisen seinältä löytyi suuria tiedotuksia Club Cabaretin järjestämistä matkoista kaikille kiinnostuneille. Ravintolasalin muoto ihmisineen taas oli mielestäni jotain ainutlaatuista, ja mursuviiksinen englantia puhuva tiskijukka, aivan kun ei Suomessa olisikaan. Vieressäni istuva kaveri, Hannu, oli mukava ja hän hymyili kauniilla valkoisilla hampaillaan niin, etten tiennyt mihin käteni panisin.

Tempaan Hannun mukaan parketille, johon suuren tungoksen vuoksi hädin tuskin mahdumme. Kohta tulee jo aamu, mutta vauhti vain jatkuu, aamukahteen asti. Silti viimeiset hitaat tulevat aikanaan ja pääsen painautumaan tiiviisti Hannun lämpöistä olemusta vasten. Hän maistuu hyvältä, mieheltä. Seta -lehden työryhmän kirjoittamassa jutussa kutsutaan Club Dianaa peitenimeksi, jonka alla harjoitettiin monenlaista hämäräbisnestä: Osavastuuta hämäräbisneksistä vieritettiin myös Lehtimiehet Oy: Tämä herätti huolta henkilötietojen joutumisesta vääriin käsin.

Kuittasin asian kädenhuitaisulla ja totesin, että nykyään ei enää nahistella menneistä, vaan alan järjestöt tuntevat vastuunsa yhteisömme etuja ajaessaan. Yhtä arvokasta on Psyken ja Ysikutosen työ, samoin Club Dianan työ.

Koska on olemassa eri järjestöjä ja lehtiä, on olemassa eri mielipiteitä ja näkemyksiä. Tällaisen tosiasian ei pitäisi olla riidan tai koston aihe vapaassa maassa. Jos se sitä on, pitäisi pysähtyä pohtimaan, aiheutuuko siitä enemmän vahinkoa kuin hyötyä.

Pääkirjoituksessa mainittiin, että asian selvittely oli kesken, joten lehti pidättäytyi muista kommenteista. On tuskin sattumaa, että Setan, Club Dianan, Lehtimiesten ja Psyken välit kriisiytyivät juuri vuonna — vain reilut puoli vuotta sen jälkeen, kun Suomen ensimmäinen aids-tapaus oli tullut lööppeihin. Tätä työtä teki myös Psyke esimerkiksi Ysikutosen sivuilla.

Kallen ja Mossen sekä Club Dianan intressit taas olivat ensisijaisesti kaupallisia, ja ne jatkoivat yhä katteettomammaksi käyneen seksuaaliutopian kaupittelua kriisistä huolimatta. Ilman aids-kriisiäkin oli selvää, että Seta ei olisi poliittisine näkemyksineen voinut olla enää kauempana Kallen kaltaisen pornolehden visiosta, missiosta ja tavoitteista. Lukiessa huomio kiinnittyy seuraaviin kohtiin: Setalaiset haluavat eritoten korostaa ihmiskäsitystään.

Kysymys on heidän mielestään ihmissuhteesta, ei seksistä. Todellisuudessa suhteita on monenlaisia, lyhytaikaisista elämänikäisiin rakkaussuhteisiin. Kalle itse esitteli alkuvuosien satunnaisia poliittisia irtiottoja lukuun ottamatta homoseksuaalisuutta juuri näiden yhden — etten sanoisi tuhannen ja yhden — yön tarinoiden kautta. Sekä Kalle että setalaiset uskoivat kyllä homoseksuaalisuuden olevan rakkautta, mutta Kallessa rakkaudella oli parasta ennen -merkintä.

Aids-kriisi teki tästä näkemyserosta kysymyksen hengestä ja elämästä ja koko yhteisön tulevaisuudesta. Setan ja kaupallisten toimijoiden välisen kärhämän kulminaatiopisteenä voidaan nähdä paitsi Seta -lehden Club Diana -juttu myös Seta-aktivistien toimet, jotka johtivat Club Dianan homosaunan sulkemiseen.

Olli Stålström kertoo edellä mainitussa Finnqueer -artikkelissaan setalaisten arvelleen, että saunassa harjoitettiin suojaamatonta seksiä.

Kun hän oli ehdottomasti kieltäytynyt tästä, setalaiset olivat kutsuneet lehdistön paikalle ja tehneet saunaan henkilökohtaisesti ratsian. Julkisen reaktion nähtyään vuokraisäntä oli sulkenut saunan heti.

Stålströmin mukaan operaation tavoitteena oli suitsia väitteitä, joiden mukaan homot tartuttivat tautia tahallaan. Samalla hän myöntää, että operaatio oli eettisesti ongelmallinen, koska kritiikki saunaa kohtaan oli mahdollista tulkita puuttumiseksi elinkeinonvapauteen sekä homoihin kohdistuvien pakkokeinojen tukemiseen.

Sangen uskottava selitys Kallen onnistumiseen ja Mossen epäonnistumiseen löytyy Timo Korpin kirjasta Lihaa säästämättä: Suomessa on aina ollut vaikeaa saada ostajia lehdelle, joka kaupan tai kioskin kassalla leimaa ostajansa homoksi. Käytännössä, sen lukijakunta on pääasiassa homoja, jotka suostuvat maksamaan muutamasta itselleen ja kaltaisilleen suunnatusta erikoissivusta täyden lehden hinnan. Mutta Kallen ostaminen ei leimaa ostajaansa samalla lailla kuin [ Mossen kaltainen] puhdas homolehti, siinä sen salaisuus.

Samalla tunnustetaan lehden merkitys suurten massojen tavoittajana: Kallen homoeroottiset tarinat ovat parhaimmillaan olleet vilpittömien ihmisten elämänsä tärkeimmistä kokemuksista kirjoittamia, rosoisia mutta usein myös aidon aistillisia tosikertomuksia.

Lehden huonointa antia ovat taas olleet esimerkiksi nimimerkki Caesarin — — puisevat isku- ja naimaseikkailut eri puolilla Suomea. Selviä tilaustöitä, yhtä aistillisia kuin Valintatalon makkaramainokset ja seksikkäitä kuin seteliraha.

Vaikka moisia isku- ja naimaseikkailuja karsastaisi kuinka, näin vuosikymmenten jälkeen niillä on mielestäni kiistaton arvo historiallis-fiktiivisinä dokumentteina.

Homoseksuaalisuus on rikos suuressa osassa Afrikkaa, eikä Senegalin presidentti lämmennyt Obaman vaatimukselle sen laillistamisesta. Ensimmäiseksi seksuaalivähemmistöjen missiksi on valittu kotkalainen Leena Luuri.

Laista ei keskusteltu, eikä kukaan äänestänyt vastaan. Lain arvostelijat pelkäävät seksuaalivähemmistöjen aseman muuttuvan Venäjällä yhä tukalammaksi. Suomi saa torstaina jo neljännen Mr Gay Finlandin. Kirkkainta kruunua tavoittelee tosissaan myös salolainen Samuli Lindgren. Homoseksuaalisuus on rikos 38 Afrikan maassa ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia vastustetaan maanosassa yhä äänekkäämmin.

Dokumentaristi Susanna Helke on tehnyt uusimman elokuvansa Yhdysvalloissa. American Vagabond -dokumentti kertoo asunnottomista nuorista, jotka kuuluvat seksuaalivähemmistöön. Tapahtuma alkaa sateenkaarimessulla, mutta Pridemarssi läpi Porin ei ole vielä varmaa. Demi-lehteä kiitettiin seksuaalivähemmistöt huomioivasta journalismista, mutta EU: Tampereen Työväenmuseo Werstaan kesänäyttely kertoo seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen elämästä ja historiasta arjen tarinoiden avulla.

Aineistoa näyttelyyn on haalittu vuoden kestäneellä keräyksellä. Venäjä hyväksymän lain mukaan homoseksuaaleja tukevaa "propagandaa" levittävät henkilöt voidaan tuomita kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin.

Homoparien oleskeluluvan saanti Yhdysvaltoihin helpottuu merkittävästi Ole rohkeasti se, kuka olet Kypärämeri ja viikon muita uutiskuvia Helsinki Pride huipentui kulkueeseen - mukana ministeri ja suurlähettiläs Liettuassa Vilnan kaupunginjohto kielsi Baltic Priden järjestämisen Jos saan vihapostia, ei se haittaa Aleks Vehkala on tämän vuoden Mr Gay Finland Obama kehottaa Afrikkaa kunnioittamaan homojen oikeuksia First Miss Gay Finland crowned Nyt voitte haukkua minut ja mielipiteeni.

Öö en tajunnu tota sun viimeistä viestiä.. D musta kuulostaa tyhmälle ku sanoo että sulla nousee homopornolle, mut runkkaat heteropornolle. Sehän tarkottaa että teet aina valinnan runkata heteropornolle.. Koska periaatteessahan ihminen voi runkata mitä vaan katsoessaan joten sun selityksessä ei oo järkeä: Jos noin kovasti vaivaa, niin täytyy silloin olla kiinnostunut pojistakin. Sun mielestä siis homot jyystää aina persettä???

Sehän on vaan mieltymyksistä kiinni ja mitä pahaa siinä ees on olla homo??? Aina ei tartte olla sellanen ku muut on. Oot vaan oma ittes ja hyväksyt ittes sellasena. Ota ittestäs selvää äläkä epäröi. Joo, elikkä oon itekki 17v, mutta en tuo nimimerkki "seittemäntoista" joten älä tule hakkaamaan minua. Niinkuin sanot et oo ikinä ihastunu poikiin. Oikeastaan se jo todistaa sen, että et ole homo.

Oot 14v ja murrosiässä ja silloin yleensä hormoonit jyllää melko tavalla. Itse en koskaan silloin katsonut homopornoa, mutta nyt kun päätin tehdä pienen testin, niin ei seisonut. Itekki ku olin 14 nii saatto seisoa ihan missä vaan. Jos ootat vuoden pari eteenpäin ja katsot uudestaan niin voi olla ettei enää seisokkaan homopornosta. Ja vielä yksi kysymys loppuun.

Oletko koskaan tuntenut itseäsi mitenkään erilaiseksi verrattuna muihin poikiin? Kyllä jokainen sisimmässään tietää onko homo vai ei.

Menee vaan aikaa tajuta se. Todennäköisesti jos mietit asiaa niinkin paljon että vaivaudut gay-palstalle oot vähintää bi. Todennäköisesti jos mietit asiaa niinkin paljon että vaivaudut gay palstalle sulla on vähintäänkin pakko-oireinen häiriö eli OCD, jossa voi esiintyä seksuaalisia pakkoajatuksia.

Se riippuu siitä millaiset aivot sinulla on? Koita ensin selvittää se. Naisten ja miesten aivoissa on rakenteellisia eroja; esimerkiksi miesten aivojen vasen ja oikea puoli ovat hiukan erikokoiset, toisin kuin naisten aivot, joiden kummatkin puolet ovat saman kokoiset.

Tieteellisten tutkimusten mittauksissa todettiin, että homoseksuaalisten miesten aivot muistuttavat enemmän heteroseksuaalisten naisten aivoja.

Samoin homoseksuaalisten naisten aivot muistuttavat heteroseksuaalisten miesten aivoja. Sekä heteroseksuaalisilla miehillä että homoseksuaalisilla naisilla lesboilla aivot olivat lievästi epäsymmetriset siten että aivojen oikea puolisko oli suurempi. Heteroseksuaalisilla naisilla ja homoseksuaalisilla miehillä aivojen vasen ja oikea puolisko olivat symmetriset. Eli homomies on naismies ja lesbonainen on miesnainen.

Jo aiemmin on osoitettu että hetero- ja homoseksuaalisilla on eroja aivojen aktiivisuudessa sellaisten toimintojen yhteydessä, jotka liittyvät seksuaalisesti kiihottavien kuvien katselemiseen ja ihmisen feromonien eli seksuaalisesti houkuttelevien hajujen haistelemiseen.

Mantelitumakkeissa on havaittu sukupuolesta riippuvia eroja. Heteromiehillä oikeanpuoleinen mantelitumake on kytköksissä useampiin aivojen alueisiin kuin vasen ja heteronaisilla vasemmanpuoleisella mantelitumakkeella on enemmän yhteyksiä muualle. Miesten ja naisten mantelitumakkeiden yhteysalueet poikkeavat lisäksi toisistaan. Homomiesten ja heteronaisten mantelitumakkeiden yhteysalueet olivat samanlaisia ja toisaalta homoseksuaalisten naisten ja heteromiesten yhteydet olivat samanlaisia.

Jo vastasyntyneillä poika- ja tyttölapsilla on näkyvissä ero aivopuoliskojen symmetriassa jonka alku on siis sikiöaikana. Vaikka aivot kehittyvät aikuisuuteen asti, peruspiirteet eivät tässä suhteessa muutu. Eli jo sikiön ultraäänitutkimuksella pystytään selvittämään onko syntymässä oleva lapsi homo tai lesbo vai normaali.

Yhdeksi miesten homoseksuaalisuutta edistäväksi tekijäksi on arveltu poikasikiön liian vähäistä altistumista mieshormoni testosteronille. Homoseksuaalisten naisten osalta on vastaavasti arveltu, että he ovat sikiöaikana altistuneet liikaa testosteronille.

Jokainen voi käydä kuvauttamassa omat aivonsa jolloin selviää mikä olet? Pitäiskö ihmiset jakaa näin moneen ryhmään: Herra naismies on hyvä ja selittää sitten nämä ylimiehekkäät homot. Oli mies hetero tai homo, seksiin se ei vaikuta. Eivät ne aivot naisen ole. Samaisia piirteitä kuulemma, mutta eivät ollenkaan samat. Ja eikös tuon sikiön testosteroni tason pitänyt jonkin tutkimuksen mukaan päinvastainen? Siis homomies kärsinyt yliannostuksesta.

Millaiset on sitten bi-seksuaalin aivot? Gay Army naismiehet No ne on jossain siinä välillä ei ihan miehen aivot eikä ihan naisenkaan. Ääripäät ovat tosi hetero miesmiehen ja naisellisen naisnaisen aivot. Kaikki muut sijottuvat johonkin tähän välille. Toiset enemmän tai vähemmän miehiä tai naisia tai jotain siltä väliltä. Eihän aivojen muutokset mitenkään portaittain mene vaan liukuvasti. Se on tietty määrittely kysymys milloin on kunnon hetero miesmies ja milloin vähän enemmän naisellinen mies.

Tässä nämä alokkaat ovat naismiehiä eli naisen aivoilla varustettuja miehen kropassa olevia, mutta niiden kouluttaja on miesmies: Kysypä itseltäsi, kenen kanssa haluat elää yhdessä - tytön vai pojan? Jos kaipaat toista ihmistä elämääsi, niin ketä kaipaat? Tuon ikäisenä on turha alkaa murehtimaan mitään elämää suurempia. Kyllä se sitten ajan kanssa selviää se suuntautumisesi, pidät vain silmät auki ja teet niinkuin haluat tehdä. Älä kuuntele 'neuvojen' antajia - sinulla on oma elämäsi ja heillä omansa.

Mullaki on toi, että jos katon homopornoa nousee.. Ei kannata välittää mitään tuollaisesta, homous on paljon muutakin kuin seksiä tai kiihottumisesta homopronon katselusta. Ja vaikka olisitkin homo, niin mitä väliä sillä on? Ei kukaan hetero oikeasti välitä oletko homo vai hetero, kunhan et ala ehdottelemaan mitään seksiä heille.

Ne jotka sit taas oikeasti vihaa homoja on joko kaappihomoja, homofobikkoja tai helvetin ahdassmielisiä jotka ei ymmärrä homoseksuaalisuutta saatika edes haluaa ymmärtää sitä. Hetero tai homo, olet silti sama ihminen eikä heteroseksuaalisuus tee sinusta homo normaalimpaa tai terveempää ihmistä, se mitä ei kannata tehdä on alkaa painostamaan itseään olemaan hetero koska homous on yhtä normaalia kuin heterous vaikka kuinka seurustelet ja harrastat seksiä naisen kanssa. Sinusta ei voi tehdä homoseksuaalia eikä myöskään heteroseksuaalia, siksi kannattaa vain hyväksyä itsensä sellaisena kuin on.

Joutuvathan muihinkin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt hyväksymään itsensä sellaisina kuin ovat, miksi siis homojen pitäisi pakottautua "kääntymään" heteroksi? Koulussa ei ikävä kyllä valaista nuoria seksuaalisuudesta, mutta se ei tarkoita ettei homous olisi normaalia tai homot eivät olisi oikeutettuja tasavertaiseen kohteluun. Ole murehtimasta asiasta ja kasva ihan rauhassa, jos olet homo niin suhtaudu siihen samalla tavalla kuin suhtatutuisit olevasi hetero.

Juttele seksuaalisuudesta niin hetero kuin homoseksuaalisuudesta vaikka opettajan, terveydenhoitajan tai psykologin kanssa sillä heillä on vaitiolovelvollisuus, eli he eivät saa ilman sinun lupaasi kertoa edes vanhemmille mistä olet heidän kanssa jutellut.

Suomessa ei seksivalistus tunneilla kerrota homoseksuaalisuudesta paljoa mitään, mutta koulun opettajat, terveydenhoitaja ja psykologi ovat velvollisia kertomaan ja valaisemaan homoseksuaalisuudestakin, jos oppilas itse siitä kysyy. Mutta vakavasti sanottuna mitä olen kommenttisi perusteella asiaa miettinyt voisin sanoa, että kyllä ihan hetero olet. Heteroseksuaalinen henkilö voi kiihottua nähdessään seksiä oli se sitten homo tai hetero seksiä. Tirkistely on yksi fetissin muoto, jolloin tirkistelevä homo tai hetero mies tai nainen kiihottuu seksin katselusta eikä nimenomaan ole väliä onko kyseessä hetero vai homo seksi.

Jätä kuitenkin tuollaiset homojen stereotypisoinnit ja uhkailut pois, sillä väärään porukkaan joutuessasi tuollainen käytös voi johtaa melkoisen isoihin vaikeuksiin, sillä väitös ettei homot lyö tai tappele ei todellakaan pidä paikkansa. Kokemuksen kautta oppinut allekirjoittaa. Kun tulet vuoden ikään, pitäisi olla jo aikalailla selvillä mistä pidät. Ja vuotiaana voit jo kertoa rehellisesti oletko hetero, homo vai bi. Olis kiva puhua sun kaa ku on ihan sama ongelma. Onks sull joku mese tai jotaa?

Olen itse nyt vuotias poika, ja muistan olleeni lähes samassa tilanteessa. Huomasin, että homoporno kiihottaa, myös hetero-, mutta silti vaaka kallistui enimmäkseen homopornoon. Olen aina ollut sitä mieltä, että ihminen saa olla juuri sellainen kuin on, mutta koska kaikki eivät ole samaa mieltä, pelko syrjinnästä ja kaikesta muusta ikävästä kasvoi suureksi.

Aikaa kului, ja elämä vei, neitsyys meni pojalle, mutta ainostaan, koska kyse oli seksistä toisaalta, kun saan orgasmin pojan kanssa , sen jälkeen tulee hieman likainen ja ahdistunut olo, ehkä johtuu pelosta alitajuisesti?

En halunnut kuitenkaan alkaa seurustella tämän pojan kanssa, koska en ollut vielä varma mihin suuntaan olen. Noh, sitten ihastuin tyttöön pari vuotta myöhemmin, seurustelimme vuoden, ja "neitsyys-tytölle" meni. Nyt tähän voisi joku sanoa että olen bi. Sitä on hankala arvioida, itseni myös, sillä vieläkään en tiedä, olenko homo, vai hetero. Unelmissani haluaisin perheen ja puolison, jonka kanssa olisin onnellinen, enkä aiheuttaisi tuskaa läheisilleni suuntautumisellani.

Haluan vain sanoa tällä kaikella, että mitä ikinä teetkin, ole rehellinen itsellesi, ja ole vahva. Ihmisellä ON oikeus olla suuntautuneena mieheen tai naiseen, mutta homona oleminen voi olla rankkaa, sillä osa ei sitä hyväksy. Mutta omasta elämästäni olen oppinut, ettei itselleen valehteleminen johda mihinkään hyvään. Mutta vielä ei ole myöskään kiire Haluan vielä sanoa, ettei porno ole ainoa tapa selvittää suuntautuneisuutta, ei todellakaan! En osannut kirjoittaa ajatusmaailmaani kovin selkeästi, mutta jokainen on hyvä jossain, ja jossain vähän huonompi!

Sanot, että, joudut biseksuaalina luopumaan toisesta sukupuolesta. Niin se menee, mutta ihan samaan joudut parisuhteessa olit homo tai hetero.

Parisuhteessa sitoudutaan vain yhteen ihmiseen, joka ei koskaan voi olla kaikkea. Onneksi seksuaalisuus on muutakin kuin seksiä. Vaikka olisit heterosuhteessa, voit yhä nauttia kauniista miesvartaloista ja hymyillä miehille. Seurustelu ei tarkoita pullossa elämistä. Rakastaminen on välittämistä ja omistautumista, mutta ei sinun tarvitse sulkea maailmaa ulkopuolelle. Haliminen ei ole uskottomuuta. Kuten ilmaisit, homouteen liittyy ennakkoluuloja ja asenteita. Meillä on kuitenkin vain yksi elämä, joten älä ihmeessä tuhlaa sitä muiden vastentahtoiseen miellyttämiseen.

Tasapaino on hyvä asia elämässä, mutta tulet katumaan, jos elät vain puolella liekillä elämäsi. Vanhana ja kurttuisena sinulle ei enää tarjota uutta mahdollisuutta. Jokainen eletty päivä tarjoaa mahdollisuutensa. Huomenna et voi enää elää eilistä uudelleen. Hmmh olit sinä homo, bi tai hetero ei se tee elämästäsi yhtään helpompaa tai vaikeampaa, sinä vain kuvittelet niin.

Olit homo, bi tai hetero ei elämä yhtään ole sen helpompaa, sinun vain on kuten meidän kaikkien pitää, hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet ja vähän myös kestää kritiikkiä. Älä anna vanhempiesi tai kenekään muun henkilön päättää oletko homo vai hetero, sitä kun ei voi valita, jos olet homo niin olet ollut homo syntymästäsi lähtien eikä sille voi mitään.

Eli, ole sellainen kuin olet ja älä pelkää olla oma itsesi, sinun elämäsi on sinun elämä ei sinun vanhempien tai kenenkään muun. Mulla on samantyyppinen ongelma. No se ihastus meni ohi.

Se tyttö oli minua 3 vuotta vanhempi No vuotiaana ihastun minun ikäiseeni tyttöön. No se meni osittain ohi. Olen ehkä hieman häneen vielä ihastunut. No minä olen katsonut pornoa sekä homo että heteropornoa. Olen myös fantasioinut molemmista sukupuolista mutta ehkä hieman enemmän miehistä.

Haluaisin olla hetero ja yritän kuvittaa koko ajan itseäni heteroksi. Olen katsonut myös homopornoa hieman enemmän kuin heteropornoa. Minulla seisoo molempien pornojen aikana. Mutta en ole koskaan ollut ihastunut poikaan. En voisi ikimaailmassa sanoa vanhemmilleni että olen homo, koska he ovat homovastaisia.

Ja olin kerran pyöräilemässä ja vastaan pyöräili mies ja sanoin kauhukseni: Mutta kiellätkö itseltäsi sen mahdollisuuden että voisit kuvitella seurustelevasi miehen kanssa?

Joka tapauksessa, älä pelkää, olet vuotias. Ihminen oppii elämästä varsinkin teini-iässä aivan käsittämättömän paljon jopa yhdessä vuodessa. Koko kehosi ja aivot tekevät edelleen muutosta, joten vaaka voi kallistua kumpaan suuntaan tahansa. Mutta ole rehellinen itsellesi! Jos et, se kostautuu elämässä ennemmin tai myöhemmin, myöhemmin vain pahemmin.

Identiteetti voi kadota, ja siitä voi seurata vakaviakin psyykkisiä ongelmia.

OULU SEXWORK KALEV HOMO SPA KOKEMUKSIA

Ejakulointi homo eturauhashieronta