homo novellit seksi seksikkäitä miehet

En ole se Ville T, joka kirjoittaa tällä nimimerkillä, mutta koska olen myös Ville T todellisuudessa saan käyttää tätä rekisteröimätöntä nikkiä.

Kuulehan kaimaseni, vie nämä homojutut omalle osastolle, tämän saman Seksi-nimellä olevan sivuston "Homot"-otsikon alle. Eikä tämä pyyntö koske ainoastaan sinua, vaan yleisesti kaikkia homojuttujen kirjoittajia. Sitten vielä pyyntö sivuston valvojille: Siirtäkää vääriin osastoihin tulleet kirjoitukset aiheensa mukaiseen osastoon.

Ei ole kiva törmätä sienimetsällä paskaan. Jos sinua ei huvita niitä lukea voi itse mennä kahlailemaan vaikka autonrassailu foorumille! Toki sekinovelleja, mutta paas laittain, että ne on lajiteltavissa eri asia-alueisiin.

Siitä tässä on kysymys. Ville T kirjoittaa nimen omaan novelleja ja hyviä sellaisia. Mitä sen on väliä keitä novellissa esiintyy. Heteroja, homoja, lesboja, bi-seksuaaleja? Homot palstalla ei kirjoitella novelleja.

Se on katsos sitä linjan vetoa! Ihan Sinua ilahduttaakseni laitoin palstalle uuden kirjoitelman, jossa ei ole juurikaan suoraa toimintaa. Mutta tämän jälkeen saatte olla rauhassa - Sinä ja sinunlaisesi. Kiitos kaikille niille, jotka ovat nähneet teksteissäni jotain myönteistäkin. Hasta la vista, tv. Eli menet Homot-osastolle - menestystä ja siunausta. En mene, koska meillä kaikilla on yhteinen karsina. Tarkoitan, ettei ihmisten lokeroiminen ja survominen tiettyyn muottiin ei ole mielestäni hyvä asia.

Pysyn täällä, mutta ällös pelkää: Ville on laittanut aina otsikoihinsa tiedotteen m m. Et vissiin ole ymmärtänyt mitä se tarkottaa, kun oot erehtyny Villen tarinoita lukemaan??!

Mä ainakin haluun uusia juttuja Villeltä, ja luulen et on muitakin jotka niitä tykkää lukea. Älä vaan masennu Ville siis sinä homoeroottisia novelleja kirjottava Ville.

Ville T todellinen on nyt ViTa Kyllä m m on huomattu ja ymmärrettykin. Tuli tuossa vain mieleen esimerkkinä sellainen, että jos menen ruokakauppaan ja näen siellä paketin, jossa on merkintä "Paskaa", niin kyllä minä sitä vieroksun, ei maha mittään. Tämä paskapussi kuuluu maatalouskauppaan ja on hyvää materiaa siellä. Kaiman kirjoittelu kirjoitteluna onkin aivan hyvää, mutta se kuuluu toiselle foorumille, enkä minä ole mikään estämään lukemisiasi. Kehoitan sinua ja homoudesta pitäviä tutustumaan tämän osaston Homot-otsikon alle kirjoitettuihin novelleihin.

Yritetään pitää linjat selkeinä. Sinun Ville T todellinen olisi pitänyt ottaa toinen nimimerkki, eihän tässä ole aina perillä kumpi kirjoittaa. Mutta kaikenkaikkiaan kyllä sinä olet oikeilla jäljillä tuossa, että mihin ryhmään minkinlainen novelli kuuluu, niin sinne se myös on sijoitettava. Olet oikeassa Justeeri, tein saman havainnon kun huomasin että kirjoitukseni alkoi "poikimaan" kannanottoja, siksi muutinkin Ville T todellinen nimimerkiksi ViTa. Oli miellyttävä huomata kantasi tähän asiaan josta kirjoitin.

Toivottavasti myös toiset samaa mieltä olevat ottavat kantaa, niiden lisäksi jotka ovat eri mieltä kanssani. Niin kuin jo sanoin: Annetaanko minulle kuitenkin lupa kommentoida muiden kirjoituksia? Menen tästä eheytymään, t.

Minnes hylkäsit "homo ammu ittes"-tyyliset viestisi Tais Ville viedä potin kotiin Marokko-jutussaan, mitä? Olkoonkin seksiä, mutta homoille on oma osasto tällä sivustolla.

En ole pyytänyt saati kieltänyt kirjoittamasta homoseksuaalisia novelleja, vain sitä että jokaiselle lajille on oma plantaasi, viljellään näillä sitä, mikä niille on tarkoitettu. Hei taas, rakas ystävä, Mitä kuuluu? Ei susta oo kumminkaan Villen tasosii juttuja meille kirjottaa, niin et älä viitti!

Aivan, olen samaa mieltä! Mutta miksi Ville ViTa puuttuu vaan homojuttuihin, miksei saman tien hätistele kaikkia lesbo-, teini-, suihinotto- ym. En vihellä, kun naapurini heräävät, mutta: En moiti juttujasi ihan hyviä! Muut palstat on varmaan kuitenkin tarkoitettu muunlaisia keskusteluja varten. Törmäsin tähän ja selvennykseksi: Kyllä olen samaa mieltä kanssasi, kävin mainitsemalasi homo osastolla ja siellä on ja sine kuuluvatkin jutustelut tämän suuntauksen seksistä. On kyllä hyvä että joku uskaltaa ottaa tämän puheeksi eli kirjoittaa tästä.

Olen puhdas hetero ja olen samaa mieltä siitä, että jos homoille on oma kirjoitusalue, niin siellä olisi pysyttävä. Ei miesten välinen intiimi toiminta ole seksiä, eikä homostelujutut ole siten seksinovelli-kyltin alle oikeutettuja.

Homous ei toivon mukaan ole synti, mutta suuri häpeä se on. Toivotan hyvää kestämistä, sinulle joka aloitit tämän palstan. Näyttää enemmän tuo homopuoli ottavan kantaa puolustaen omaa elämäntapaansa "normaalina" seksiasiana, mutta miten kävis ihmiskunnan jos kaikki olisivat homoja, ei olisi hetken kuluttua tarve puhua liikakansoituksesta.

Vaan eipä olisi sitten enää homojakaan. Puhukaa heterot ja kertokaa mielipiteenne asiasta. Miksi todellakin tänne seksinovelliosastolle kirjoittavat homot ja lesbot. Minä olen samaa mieltä että niitä ihannoivat jutut eivät kuulu tänne. Mielestäni homoutta ihaileva ja siitä kertova "novelli" herjaa meitä naisia, kuin myös toisinpäin lesbojutut. Olen lukenut kaikki kommentit tästä aiheesta ja ihmettelen kovasti, ettei kanssasisaret,normaali seksistä pitävät, ole ottaneet kantaa lainkaan.

Nyt on, ja odotan toisilta lisää. Olenpa samaa mieltä siitä ku olet sinäki ja tämä Ville T että ei tänne kuulu homot ja lespot. Pyydän vilpittömästi anteeksi ja toistan: Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Eka kerta kun näin mieheni "ryhmäsaunassa" naivan toisiaan olin ymmällä, menin kuitenkin kurkistamaan mitä kaikkea tekevät toisilleen kiihottavaa. Nyt sillä ei käy kun sen vanhempi kaveri mitkä saunovat usein.

Sillä on vielä isompi kun mietelläni ja katselen salaa kun se tunkee että toinen valittaa. Nyt olen mennyt saunaan kesken naintia ja ukot ovat nolona. Sanoin kun itsekkin saan niin saatte jatkaa. Kyllä kun kahta sai samaanaikaan niin teki vain katsella kiihottuneena. Ravintolassa tutustuimme yhteen kaveriin, joka kävi ahkerasti hakemassa vaimoani tanssiin. Ilta sujui upeasti ja keskustelukin kääntyi monien drikkien jälkeen vapaammaksi.

Yöllä menimme hyttiimme, mikä oli kohtalaisen suuri ns. Meillä kun oli lisää juotavaa jääkaapissa. Istuttiin ja otettiin vähän. Kaverin kädet hamusit vaimoani joka puolelta. Kun rykäisin, säikähtivät vähän, mutta pyysin jatkamaan vaan vapaasti.

Pian oli vaimo vuoteella yllään vain seksikkäät alusasunsa ja kaveri kaiveli sormellaan vaimoni vakoa. Istuin sohvalle ja aloin vetelemään, katsoessani vieraan kalun työntyvän vaimooni. Vaimo katsoi kiitollisena minua ja pyysi mukaan.

Menin siihen heidän viereensä ja sinä yönä sain myös minä ottaa eka kerran mihen elimen suuhuni. Vaimo oli ihan villinä saaden useamman orgasmin. Vieraamme oli myös seuraavan yön kanssamme.

Olemme myöhemmin tavanneet häntä ja hän on ollut vieraanamme ja joka kerta vamo haluaa katsella miesseksiä. Moi, anna mennä vaan, itse asiassa seksielämäsi paranee, etkä ole muuttumassa täysgayksi vaan bi -seksuaaliksi Välillä on tosi upeaa harrastaa seksiä pelkästään miehenkin kanssa ja naiset kiihottuu oikeesti todella paljon siitä kun kaksi miestä sekstaa toistensan kanssa.

Mutta sitten pitää antaa myös vaimolle mahdollisuus, jos haluaa olla naisten kanssa EI muuta kun kokeileen Minun täytyy sanoa, että kahden miehen välinen seksi kiihottaa minua toden teolla.

En vain uskallakaan ehdottaa miehelleni mitään tällaista. Mua kans kiihottaa hirmusesti ajatus kahen miehen välisestä, etenki suuseksistä.. P Seurustelen miehen kans, ja ollaan toki fantasioista juteltu niitä ja näitä ja oon tästäkin fantasiasta hälle kertonu, et haluisin kimppaa kahen miehen kans. Siinä on vaan se pulma, et ite en koe yhtään olevani bi-henkinen eli en toista naista kyl huolis kuvioihin jakamaan ns.

Mut sit taas kaks miestä ja minä passais mulle paremmin ku hyvin. Tästä ny on hetki ku viimeks on tullu puheeks moinen ajatus, ja viime kerral ku se puheeks tuli niin mies heitti ilmeisesti puoliläpällään et kyl se vois antaa toisen miehen ottaa siltä poskeen, mut se itte ei ottais eikä antais percettä. Kieltämättä mielikuvitus rupes laukkaamaan -- tosin ainoona ehkä ns.

En tiä, epäilen et pystysinkö sitä toista naista nuoleen? Villis lapsuudes tuli sitä pari kertaa harrastettuu.. Lähinnä ihan leikittiin yhen lapsuuden ajan kaverin kans kotia, muistaakseni. Pussattiin, ja muistaakseni myös sormetettiin vähä ja tuli sitä vissii pillua maistettuaki. Mut ei se sillo mitn mielenkiintookaan herättäny sillai, eikä ny ku sitä muistelee näin jälkikäteen nii..

No, muistona mut ei muuten. O En usko et enäää moiseen pystysin. Mul oli yks tuttu, jonka kans asiasta juttelin siis tosta fantasiasta. Oli asiaa miettiny, mut ei kuitenkaa uskaltanu lähtee moista kokeileen.

Et se homma vähä kaatu sit siihen, koska haluisin kuitenki sen kolmannenki osapuolen olevan jokseenki tuttu - ei ihan random. Mut asia ny on hiukka pistetty jäihin, mut katotaan ny joskos kevät sais hormonit hyrräämään ja vähä uutta intoa tälle saralle niin..

Minua ja kiihottaa ajatus olla vaimoni ja jonkun toisen miehen kanssa ja me olisimme miesten kesken vaimoni katsellessa. Kiihottaa se että jos vaimoni kiihottuis, en tiedä kun en ole uskaltanu tämmösiä edes jutella hänelle, kun hän on hyvin uskonnollinen. Olin laivalla ja huomasin poikien tykkäävän toisistaan.

Sanoin että saavat toisn sänkyn ja en kerinnyt kunnolla hametta otta kun oliva ilman housuja toisten kimpussa. Otin kaljaa ja polttelin kun ennen en ollut livenä nähnyt kun kaksi nuorta kalut pystyssä tostesevan takapuolessa kiihottavaa.

Aamulla kävivät suhkussa ja antoivat oikein samaanaikaan aikaan munaa kiitokseksi vanhalle eukolle. Vaimo kiihtyy rajusti kun nain kaveriani ja sitten hän haluaa kummatkin. Toisen pilluun ja toisen peppuun. Löytäisinkö kolmannenkin panemaan suihin: Katselimme kerran jo kauan sitten telkkarista ohjelmaa mikä käsitteli juuri transvetismiä. Hän alkoi kyselemöään jos minun tekisi mielei kokeilla. Ni kieltelin tietenkin, mutta myöhemmin illalla, kun itsekin oli jo hiukan kännissä, hä kävi hakemassa joitakin asujaan ja pyysi minua puketumaan niinhin.

Ja hetken kuluttua oli ylläni kaikki korsetista lähtien. Jopa sellainen vaalea hupiperuukki ja meikki. Vaimo otti minusta muutamia kuvia ja vei sitten eteisen suuren peilin eteen. Se oli yhtä orgasmina kaikki ja vaimo suorastaan huusi tärinässä. Sen jälkeen hän on hankkinut minulle omia asuja ja aina kun rakastelemme, minulla on ne ylläni. Sitten aloimme etsiä netistä kaveri, joka jakaisi samat harrastukset ja vastauksia tuilikin suorastaan paljon.

Lopulta tutustuimme rääseen naimisissa olevaan, jo meistä vanhempaan mieheen, josta tuli meille vakivieras. Vaimo oli selainen ohjaava puoli kun olimme yhdessä ja imimme ja naimme tuo miehen kanssa.

Tietenkin nussimme kahdestaan vaimoa kaikilla hänen toivomilla tavoilla, kuten yhtäaikaa analiin ja vittuun. Seksielämämme on todella upeaa ja jokapäiväinben kanssakäimisemme on ihan eri tasolle kuin ennen. Aika moni mies kiihottuu myös naisten välisestä seksistä.

.. Seuraava Nussin vuotiaan Johanna naapurini märkää pillua. No, muistona mut ei muuten. Lopulta irrotin otteeni miehen palleista, ja ryhdyin käsittelemään hänen huomionkipeää kyrpäänsä. Hei taas, rakas ystävä, Mitä kuuluu? Veit Wille jalat suusta. Lisätietoja merkkiä jäljellä. marraskuu Keskustelu24 · Seksi · Seksinovellit · Miesten kesken; Vaimoni kiihottuu homoseksistä Vaimo on erikoisen kiihottunut homo & bi-seksijutuista mietsen .. Pian oli vaimo vuoteella yllään vain seksikkäät alusasunsa ja kaveri. Paikallinen Seinäjoki / By homo deitti latex tube pillu tuubi kaalimato, tuubi kotimaista seksi filmiä nudismi lollo mastuebointi mies naiset huora rumat julkkisten. elokuu lintukirppu ihottuma girls sex sex novelli novellit seksi inka porno tampere sex. ilmainen thaihieronta varkaus ilmaista prepaid seksi vilmit seksikkäitä naisia pillu. Nrt nussimis tarinoita hyvännäköinen mies porncam sex. Rakkaushoroskooppi me homoseksuaaliseen naiset mies päällä asento

Homo novellit seksi seksikkäitä miehet

Thai hieronta homo hyvinkää porno elokuvia

: Homo novellit seksi seksikkäitä miehet

Homo novellit seksi seksikkäitä miehet 741
Ilmainen homoseksuaaliseen sex video thai hieronta nurmo 704
Sexitreffit hotporn homoseksuaaliseen Rakasteluvideo seksiä homo oulu
Homo novellit seksi seksikkäitä miehet Toki sekinovelleja, mutta paas laittain, että ne on lajiteltavissa eri asia-alueisiin. Et se homma vähä kaatu sit siihen, koska haluisin kuitenki sen kolmannenki osapuolen olevan jokseenki tuttu - ei ihan random. Eivät kovinkaan mieltä ylentäviä. Mutta nyt sentään sain työskennellä ihmisten ilmoilla, ja työtoverinikin, kaikki keski-ikäisiä naisia, olivat nuorelle pojalle erityisen ystävällisiä. Minun täytyy sanoa, että kahden miehen välinen seksi kiihottaa minua toden teolla. Olin todella innoissani päästessäni kesätöihin tavarataloon, kuvitellen pääseväni käsiksi isoihin rahoihin vähällä vaivalla, mutta toisin kävi.
Homo novellit seksi seksikkäitä miehet 524