Helsinki pojat homoseksuaaliseen halpaa puhelinseksiä

Ole siinä sitten sen kuustonnia nettos kanssa, kun kaikki aika menee rankan fyysisen työn parissa, ja vaimoa näkee hyvällä tsägällä jouluna ja pääsiäisenä. Ykkönen sanoi, että ei kaipaa lisää rahaa; ja että arvostaa vapaa-aikaansa enemmän kuin tukevampaa palkkapussia. Rekrytyyppi katsoi häntä kuin vajaaälyistä. Kun Ykkösmies kertoi tästä eilen illalla, nyökkäilin myöntävästi. Lapsettomaksi perheeksi me tienaamme nykyisellään ihan tarpeeksi; tilillä on päivää ennen uutta palkkapäivää — muutamaa poikkeusta lukuunottamatta — yleensä vielä rahaa, eikä meidän tarvitse katsoa ruokakaupassa tuotteiden hintoja.

Mitä siitä, että ajamme paskoilla autoilla, tai että meillä ei ole kaappi täynnä merkkivaatteita? Tai että emme voi lentää lomamatkoillemme ykkösluokassa? Meillä on vapaa-aikaa yhdessä, ja takapihalla mökkisauna, terassi ja grilli kesämökille mennessä ei tarvitse tuskastella ruuhkissa, tai ähistä puuseen tyhjennyksen kanssa — riittää, kun astuu takaovesta ulos.

Meillä on tarpeeksi rahaa mennä joskus ulos syömään, tai lähteä ex tempore —kaupunkilomalle viikonlopuksi. Tarpeeksi, ettei rahasta tule riitaa sekin aika on koettu. Se on muuten monelle vaikea asia ymmärtää, että iso palkka ei jokaiselle ole se onnen ja onnellisuuden määre. Mie en pysty ymmärtämään ihmisiä, ketkä tekevät ylipitkää päivää paskaa duunia, itkevät sen takia väsymystä ja stressiä, valittavat sitä ettei ehdi mitään ja sitä ettei koskaan nää ystäviä, mutta kun niiltä kysyy, että no mikset vaihda hommia, ne katsoo kuin halpaa makkaraa ja toteaa, että kun tässä tienaa niin hyvin.

Itse arvostan enemmän sitä, että aamulla on kiva lähteä töihin ja sieltä pääsee ihmisten aikaan pois. Arvostan sitä, että työt jää sinne työpaikalle, eikä seuraa kotiin. Elämän sisältö ei ikinä saa olla työ. Niinkuin sanoit, mitä sillä rahalla tekee, jos ei jaksa tai ole aikaa nauttia sen suomista extroista? Voi miten hyvä teksti!! Juuri omassani sivusin vähän samaa; niin harva ymmärtää miksi teen omasta halustani osa-aikaista vaikka kokoaikaisella työajalla tienaisi paremmin.

Pidän keskimääräistä enemmän viikonloppuvapaita ja toivon yleiset pyhät vapaiksi koska haluan olla darlingini kanssa silloin yhdessä kotona, vaikka pyhinä saisi tuplapalkan. Raha tekee onnelliseksi koska se takaa turvallisen ja mukavan elämän, mutta sitä ei tarvitse mitään älyttömiä määriä. Enemmän tarviin yhteistä aikaa rakkaiden kanssa.

Mä muuten sitä sun tekstiä lukiessani nyökyttelin, että asiaa, nainen on omaksunut onnellisuuden eväät. Sillä just noinhan se on; ei raha elämää pyöritä vaikka toki sitä on hyvä edes vähän olla , vaan se rakkaitten kanssa vietetty aika. Oisko se kuitenki ihan vaan hyvä, että usemmassaki blogissa on näin joulun alla myös muuta kuin joululahjaehdotus-listoja: D Ihanaa se on huomata että joku muukin ajattelee samoja hommia! Nyt tosin en opiskelijana tienaa yhtään liikaa, mutta vakiduunissa ollessani kieltäydyin järjestelmällisesti kaikista "pikkutienestejävähällävaivalla"-houkutuksista.

Mua myös nolottais olla se ihminen, joka jahtaa kaveripiiriään näillä tarjouksilla. En tiedä, miksen ikinä kehtaa sanoa suoraan, että EI. Mutta ei, olen liian nynny tuon tehdäkseni. Eli saa kodin, ruokaa, toimivan pesukoneen, vaatteita, lääkkeet, vähän huveja, mikä ikinä kenellekin on tärkeää. Mut en ole kans ikinä tajunnut sellasta älyttömän luksuksen perässä juoksemista. Tykkään ihastella vaikka kauniita käsilaukkuja, mutta jos mun palkka olisi sellainen, että voisin ostaa tonnin käsilaukun, niin en kyllä todellakaan silti ostaisi.

En ole edelleenkään selitysvelvollinen kenellekään. Kiitos kun jaksat vaivautua korjaamaan kielioppi- ym virheitä, sitenhän sitä ihminen oppii. Melkein tulkitsisin niin, että tässä raha-asioita ei ole selvitetty täysin yksityiskohtaisesti, koska se ei ole asian kannalta oleellista.

Taloudenpitonsa hallitseva ihminen yleensä säästää ja sijoittaa rahaa varsinkin vahvan positiivisen kassavirran aikoina, ts. Jos taas esimerkiksi työttömyys iskee ja säännölliset palkkatulot loppuvat, rikastumaan pyrkivä taloudenhoitaja luonnollisesti karsii kulutustaan juurikin matkustelun kaltaisista helposti karsittavista kulueristä.

Korkoa korolle -ilmiön vuoksi viikon lomamatkaa ei ole kovin järkevää rahoittaa säästetyistä varoista, tällöin siis matkustelun määrä todennäköisesti alenee hetkellisesti.

On siis hyvinkin mahdollista olla jopa merkittävät säästöt vaikka toisinaan ei olisikaan työtuloja. Ei tietysti niillä toimijoilla, jotka käyttävät kenties ainoan positiivisen kassavirtalähteensä yleensä palkkatulot joka kuukausi täysin kulutukseen. Vaurastumaan pyrkivä toimija sen sijaan pyrkii hankkimaan osinkoja tuottavia omaisuuseriä.

Juuri äsken olit heittäytymässä Ykkösmiehen elätiksi, mutta nyt sitten kuitenkin eroamassa ja elämässä omilla säästöillä? Saako siis Marokossa yöpyä susiparina?

Esim Egyptissä ei saa, paikalliselle osapuolella voi käsittääkseni tulla lainkin edessä seurauksia. Sääntöä kierretään joko vuokraamalla kaksi huonetta, joista vain toinen on käytössä "paperilla" eri huoneet. Halvempi vaihtoehto on löytää majapaikka, jossa omistajat katsoo läpi silmien.

Aijuu, unohdin mainita että viime reissullahan mä siis en yöpynyt hotellissa, vaan mulla oli oma, kahden makuuhuoneen vuokra-asunto jossain kommenteissa joku huuteli jotain hotellitapaamisesta, ei siis ollut hotelli. Tämä ja mun matkaseura Kitarapojan lisäksi takasi ns. Ihanaa, että haaveilet ja vielä jaat niitä tänne meille. Jotenkin se, että uskallat elää just sun näköistä elämää tuntuu ärsyttävän ihmisiä. Vaikka juuri se on yksi tämän blogin hienoimpia asioita!

Olethan järkevänä naisena haaveilun lomassa ottanut selvää, miten nuo omistusasunnot ja liiketoiminta jaetaan Marokon lakien mukaan, mahdollisen ero sattuessa? Varsinkin, kun toinen osapuoli ulkomainen nainen. Sekin kannattaa ottaa huomioon, että se laki voi kesken leikin muuttua. Lapsiasiaan sen verran, että tuskin juuri kukaan parikymppinen ihan tosissaan vielä niitä lapsia haluaa, mutta vaikka sinun päätöksesi ikä ja muu huomioiden on jokseenkin kiveen hakattu, niin tuon ikäisellä ehkä ei kuitenkaan.

Ne omat geenit saattaakin muuttua aika tärkeiksi, ja kymmenen vuoden päästä, kun mieli muuttunut, niin taitaa olla aika ajanut sun kohdalla ohi? Marokossa on semmoinen "kiva" laki, että ellei erikseen määritellä, niin aviopuolisoiden omaisuus menee esim. Tämän voi kuitenkin kiertää antamalla paikallisen lakimiehen laatia dokumentin, joka muuttaa omistusoikeuden välittömästi molemmille.

Kukapa sitä tietää, missä ollaan kymmenen vuoden päästä. En mä ainakaan omia mahdollisia suunnitelmiani ala sen varaan laskemaan, että mitä toinen mahdollisesti haluaa kymmenen vuoden päästä. Ei kai kukaan näe noin pitkälle tulevaisuuteen. Johtuuko se, että harrastat holtittomasti seksiä kenen tahansa kanssa, joistain lapsuuden tai nuoruuden kokemuksistasi?

Mulla on ollut tänä vuonna tasan kaksi seksipartneria yksi keväällä ja toinen kesällä , ja jos edellisvuoden laskee mukaan, niin muistaakseni yhteensä viisi Puuseppä, Mosse ja T.

Mun omalla mittapuulla 5 seksipartneria joihin on tutustunut jo ennen vaakamamboa kahdessa vuodessa ei ole "holtittomasti seksin harrastamista kenen kanssa tahansa". Mikäs on lukumäärä silloin, jos yhdynnän lisäksi lasketaan myös partnerit joiden kaa "vain" vehdattu esim. Marokko ja henkilöt joiden kanssa eroottista viestintää? Tuppaan yleensä viestittelemään eroottisesti niiden kanssa, joita tapailen tai suunnittelen tapaavani. Ja tässä oli edelleen kysymys "holtittomasta seksistä".

Jollainhan sun täytyy meidän seuraajien mielenkiinto pitää nyt yllä, kun selibaattilupaus Marokkoon on annettu ;. Mitä onnellisempi olet, sitä enemmän saat passaa niskaan. Mua surettaa noi katkera kommentoijat. Musta on Puumala ihanaa, että sä olet ymmärtänyt että meillä on vain yksi elämä. Ja elät sitä niin kuin haluat. Olet joskuskirjoittanut äidistä, joka vaikuttaa ihan huipputyypiltä. Uskon että äitisi rakastaa sua ihan sikana. Siitä ihminen tulee vahvaksi ja onnelliseksi.

Kunpa mullakin olisi noin vahva luottamus elämään. Itseään rakastamista voi tietty myös harjoitella ja niin teenkin. Joskus vain toivoisi elämän olevan vähän helpompaa. Olet kuitenkin mahtava esimerkki mulle. Saat mitä uskallat toivoa. En sano, että se olisi oikeutettua, mutta ymmärrän kommentoijien motiiveja - ihan lähtien siitä harhaluulosta, että koska olen päättänyt raportoida elämästäni "julkisesti", heillä on puolestaan oikeus sanoa anonymiteetin suojista ihan mitä huvittaa mikä ei tietenkään oikeuta yhtään mitään, mutta tämä luulo tuntuu elävän sitkeästi.

Mua kanssa vähän surettaa, tosin ennemmin säälittää; en aina ihan käsitä, miten hektisessä elämässä jää aikaa yli tuhlata sitä toimintaan, jolla ei ole mitään vaikutusta mihinkään en mä tapojani muuta sen takia, että joku anoMUUMI niitä paheksuu , ja joka negatiivisuudessaan ei ainakaan oman ymmärrykseni mukaan vie mitenkään lähemmäksi sitä kaikkein tärkeintä: Mutta kukin tyylillään tietysti? Mä en vaan itse enää jaksa elää siten, kun minun odotettaisiin yleisten normien ja arvojen perusteella elävän, vaan vedän freestylellä fiiliksen mukaan.

Se tekee minut onnelliseksi, enkä suoraan sanoen välitä, mitä muut siitä ajattelevat. En blogissa enkä varsinkaan sen ulkopuolella: Kyllä, äiti tukee ja on aina tukenut valintojani, vaikka ei todellakaan niistä itse aina samaa mieltä olekaan. Eikä se elämä niin helppoa ole, mutta vastoinkäymisistä oppii ja ne kasvattavat, eikös?

Jos aina paistaisi aurinko, sitä kaunista päivää luultavasti arvostaisi vähemmän kuin puolen kuukauden sadeputken jälkeen..? Eli jos sulla nyt on vaikea jakso, niin se tarkoittaa vaan sitä, että ne paremmat päivät on vielä tulossa. Kyllä nämä Anomuumit kommentoijat ovat ihan anonyymejä kuin sinäkin.

Nimimerkin takaa itsekin kirjoitat. Näitä sun juttuja lukiessa tulee pakolla mieleen, että joku harlekiineja elämänsä ahminut keski-ikäinen nainen elää tän blogin kautta todeksi omaa mielikuvitustaan.

Eli vähän sellaisia säälinsekaisia tunteita herätät. Mä en muuten koskaan ole lukenut yhtään Harlekiinia, pitäisi varmaan ihan kuriositeettina joskus lukea! Osaatko suositella noviisille jotain ihan tiettyä ekaksi lukuelämykseksi? Mua taas puolestaan ei niinkään säälitä, vaan pikemminkin huvittaa aina se, kun joku luulee mun elämää fiktioksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Hhjj heitti viime postaukseni kommenttikenttään apokalyptisen ennustuksen minun ja Kitarapojan suhteesta: Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Ikähän on vain numeroita, kunhan molemmat on täysi- ikäisiä ihmisiä.

Lapsirakastaja terminä viittaa alaikäiseen Tai no, ethän sä ala, koska kaikki tää tapahtuu jossain rinnakkaistodellisuudessa. D Kiitos tästä, enpä olisi itse osannut luennoida selittää paremmin! Tässä vaiheessa voisi olla ehkä hyvä etsiä sanakirjasta sanan "haave" merkitys. No nyt on haaveita niin paljon, ettei perässä pysy.. Ero, kas siinä pulma. Onneksi taloudellisesti molemmat mahdollisia: Korjaa asenteesi, tuollainen määrä negatiivisuutta ei voi tehdä hyvää.

Kiinnostelee toki snadisti, jos muut ovat eri mieltä. D Saatanpa tuottaa pettymyksen. Mut nehän lukee jo täällä. Kyllä nyt menee "päivän oivaltavin kommentti" -palkinto sulle.

On aiemmin kirjoittanut koulukiusattuna olemisesta ylipainon takia.

D Ihanaa se on huomata että joku muukin ajattelee samoja hommia! Nyt tosin en opiskelijana tienaa yhtään liikaa, mutta vakiduunissa ollessani kieltäydyin järjestelmällisesti kaikista "pikkutienestejävähällävaivalla"-houkutuksista. Mua myös nolottais olla se ihminen, joka jahtaa kaveripiiriään näillä tarjouksilla. En tiedä, miksen ikinä kehtaa sanoa suoraan, että EI. Mutta ei, olen liian nynny tuon tehdäkseni. Eli saa kodin, ruokaa, toimivan pesukoneen, vaatteita, lääkkeet, vähän huveja, mikä ikinä kenellekin on tärkeää.

Mut en ole kans ikinä tajunnut sellasta älyttömän luksuksen perässä juoksemista. Tykkään ihastella vaikka kauniita käsilaukkuja, mutta jos mun palkka olisi sellainen, että voisin ostaa tonnin käsilaukun, niin en kyllä todellakaan silti ostaisi. Ei sitä voisi lykätä pyöränkoriin ja lähteä sateeseen polkemaan! Ja musta on hauskempi polkea sateessa kuin ottaa taksi sen takia, ettei kengät ja käsilaukku kastuis. On tympeetä lukea blogia, joka "tekee kaupallista yhteistyötä".

Vaikka sitä kuinka perustellaan tuotevertailuna, tiedon jakamisena ja sillä, ettei tee muuten kuin sellaisten kanssa, joiden takana voi seisoa se nyt vielä puuttuisi, jos niin ei olisi. Sitten otetaan valokuvia, miten koko perhe on saanut uudet kengät, takit, matkan, matot yms. Tämmöset postaukset hyppään yli. Itsehän tässä olen syksyllä miettinyt, että paljonko yhteiset tulot pitäis ehdottomasti olla, että pärjätään. Ja entäs jos uskaltaisinkin hypätä opiakelijaksi, kunhan tuo tulomäärä täyttyy.

Mä olen kerran saanut työhaastattelussa varovaisen kysymyksen "kai tiedät, ettemme mitenkään voi maksaa samaa palkkaa, mitä saat nykyisestäsi? Oikeasti, minä olin vain alipalkattuna toisessakin, mutta vaikka olisikin laskenut, ei se olisi haitannut - pelkkä rahapussi ei tosiaan kauaa motivoi.

Jos voin saada työn, mihin tunnen sisäistä paloa, mutta jäädä koulutukseeni nähden alipalkatuksi, niin fine. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Meikkiguru iski tietysti silmänsä minuun ja varmasti kaikkiin muihinkin. Kerroin, etten ole kiinnostunut. Meikkiguru ei ollut uskoa korviaan. Miksi siis tahkota enemmän, kuin mitä tarvitsee? Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Se on muuten monelle vaikea asia ymmärtää, että iso palkka ei jokaiselle ole se onnen ja onnellisuuden määre.

D  Mä muuten sitä sun tekstiä lukiessani nyökyttelin, että asiaa, nainen on omaksunut onnellisuuden eväät. Olen kritisoinut tätä myös omissa kirjoituksissani. You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen. Anna blogisi osoite täydellisessä muodossa esim.

Kiitos kun jaksat vaivautua korjaamaan kielioppi- ym virheitä, sitenhän sitä ihminen oppii. Melkein tulkitsisin niin, että tässä raha-asioita ei ole selvitetty täysin yksityiskohtaisesti, koska se ei ole asian kannalta oleellista. Taloudenpitonsa hallitseva ihminen yleensä säästää ja sijoittaa rahaa varsinkin vahvan positiivisen kassavirran aikoina, ts.

Jos taas esimerkiksi työttömyys iskee ja säännölliset palkkatulot loppuvat, rikastumaan pyrkivä taloudenhoitaja luonnollisesti karsii kulutustaan juurikin matkustelun kaltaisista helposti karsittavista kulueristä.

Korkoa korolle -ilmiön vuoksi viikon lomamatkaa ei ole kovin järkevää rahoittaa säästetyistä varoista, tällöin siis matkustelun määrä todennäköisesti alenee hetkellisesti. On siis hyvinkin mahdollista olla jopa merkittävät säästöt vaikka toisinaan ei olisikaan työtuloja.

Ei tietysti niillä toimijoilla, jotka käyttävät kenties ainoan positiivisen kassavirtalähteensä yleensä palkkatulot joka kuukausi täysin kulutukseen. Vaurastumaan pyrkivä toimija sen sijaan pyrkii hankkimaan osinkoja tuottavia omaisuuseriä.

Juuri äsken olit heittäytymässä Ykkösmiehen elätiksi, mutta nyt sitten kuitenkin eroamassa ja elämässä omilla säästöillä? Saako siis Marokossa yöpyä susiparina? Esim Egyptissä ei saa, paikalliselle osapuolella voi käsittääkseni tulla lainkin edessä seurauksia. Sääntöä kierretään joko vuokraamalla kaksi huonetta, joista vain toinen on käytössä "paperilla" eri huoneet. Halvempi vaihtoehto on löytää majapaikka, jossa omistajat katsoo läpi silmien. Aijuu, unohdin mainita että viime reissullahan mä siis en yöpynyt hotellissa, vaan mulla oli oma, kahden makuuhuoneen vuokra-asunto jossain kommenteissa joku huuteli jotain hotellitapaamisesta, ei siis ollut hotelli.

Tämä ja mun matkaseura Kitarapojan lisäksi takasi ns. Ihanaa, että haaveilet ja vielä jaat niitä tänne meille. Jotenkin se, että uskallat elää just sun näköistä elämää tuntuu ärsyttävän ihmisiä. Vaikka juuri se on yksi tämän blogin hienoimpia asioita!

Olethan järkevänä naisena haaveilun lomassa ottanut selvää, miten nuo omistusasunnot ja liiketoiminta jaetaan Marokon lakien mukaan, mahdollisen ero sattuessa? Varsinkin, kun toinen osapuoli ulkomainen nainen.

Sekin kannattaa ottaa huomioon, että se laki voi kesken leikin muuttua. Lapsiasiaan sen verran, että tuskin juuri kukaan parikymppinen ihan tosissaan vielä niitä lapsia haluaa, mutta vaikka sinun päätöksesi ikä ja muu huomioiden on jokseenkin kiveen hakattu, niin tuon ikäisellä ehkä ei kuitenkaan. Ne omat geenit saattaakin muuttua aika tärkeiksi, ja kymmenen vuoden päästä, kun mieli muuttunut, niin taitaa olla aika ajanut sun kohdalla ohi? Marokossa on semmoinen "kiva" laki, että ellei erikseen määritellä, niin aviopuolisoiden omaisuus menee esim.

Tämän voi kuitenkin kiertää antamalla paikallisen lakimiehen laatia dokumentin, joka muuttaa omistusoikeuden välittömästi molemmille. Kukapa sitä tietää, missä ollaan kymmenen vuoden päästä. En mä ainakaan omia mahdollisia suunnitelmiani ala sen varaan laskemaan, että mitä toinen mahdollisesti haluaa kymmenen vuoden päästä. Ei kai kukaan näe noin pitkälle tulevaisuuteen. Johtuuko se, että harrastat holtittomasti seksiä kenen tahansa kanssa, joistain lapsuuden tai nuoruuden kokemuksistasi?

Mulla on ollut tänä vuonna tasan kaksi seksipartneria yksi keväällä ja toinen kesällä , ja jos edellisvuoden laskee mukaan, niin muistaakseni yhteensä viisi Puuseppä, Mosse ja T.

Mun omalla mittapuulla 5 seksipartneria joihin on tutustunut jo ennen vaakamamboa kahdessa vuodessa ei ole "holtittomasti seksin harrastamista kenen kanssa tahansa". Mikäs on lukumäärä silloin, jos yhdynnän lisäksi lasketaan myös partnerit joiden kaa "vain" vehdattu esim. Marokko ja henkilöt joiden kanssa eroottista viestintää? Tuppaan yleensä viestittelemään eroottisesti niiden kanssa, joita tapailen tai suunnittelen tapaavani.

Ja tässä oli edelleen kysymys "holtittomasta seksistä". Jollainhan sun täytyy meidän seuraajien mielenkiinto pitää nyt yllä, kun selibaattilupaus Marokkoon on annettu ;. Mitä onnellisempi olet, sitä enemmän saat passaa niskaan.

Mua surettaa noi katkera kommentoijat. Musta on Puumala ihanaa, että sä olet ymmärtänyt että meillä on vain yksi elämä.

Ja elät sitä niin kuin haluat. Olet joskuskirjoittanut äidistä, joka vaikuttaa ihan huipputyypiltä. Uskon että äitisi rakastaa sua ihan sikana. Siitä ihminen tulee vahvaksi ja onnelliseksi. Kunpa mullakin olisi noin vahva luottamus elämään. Itseään rakastamista voi tietty myös harjoitella ja niin teenkin. Joskus vain toivoisi elämän olevan vähän helpompaa.

Olet kuitenkin mahtava esimerkki mulle. Saat mitä uskallat toivoa. En sano, että se olisi oikeutettua, mutta ymmärrän kommentoijien motiiveja - ihan lähtien siitä harhaluulosta, että koska olen päättänyt raportoida elämästäni "julkisesti", heillä on puolestaan oikeus sanoa anonymiteetin suojista ihan mitä huvittaa mikä ei tietenkään oikeuta yhtään mitään, mutta tämä luulo tuntuu elävän sitkeästi.

Mua kanssa vähän surettaa, tosin ennemmin säälittää; en aina ihan käsitä, miten hektisessä elämässä jää aikaa yli tuhlata sitä toimintaan, jolla ei ole mitään vaikutusta mihinkään en mä tapojani muuta sen takia, että joku anoMUUMI niitä paheksuu , ja joka negatiivisuudessaan ei ainakaan oman ymmärrykseni mukaan vie mitenkään lähemmäksi sitä kaikkein tärkeintä: Mutta kukin tyylillään tietysti? Mä en vaan itse enää jaksa elää siten, kun minun odotettaisiin yleisten normien ja arvojen perusteella elävän, vaan vedän freestylellä fiiliksen mukaan.

Se tekee minut onnelliseksi, enkä suoraan sanoen välitä, mitä muut siitä ajattelevat. En blogissa enkä varsinkaan sen ulkopuolella: Kyllä, äiti tukee ja on aina tukenut valintojani, vaikka ei todellakaan niistä itse aina samaa mieltä olekaan. Eikä se elämä niin helppoa ole, mutta vastoinkäymisistä oppii ja ne kasvattavat, eikös? Jos aina paistaisi aurinko, sitä kaunista päivää luultavasti arvostaisi vähemmän kuin puolen kuukauden sadeputken jälkeen..?

Eli jos sulla nyt on vaikea jakso, niin se tarkoittaa vaan sitä, että ne paremmat päivät on vielä tulossa. Kyllä nämä Anomuumit kommentoijat ovat ihan anonyymejä kuin sinäkin. Nimimerkin takaa itsekin kirjoitat. Näitä sun juttuja lukiessa tulee pakolla mieleen, että joku harlekiineja elämänsä ahminut keski-ikäinen nainen elää tän blogin kautta todeksi omaa mielikuvitustaan.

Eli vähän sellaisia säälinsekaisia tunteita herätät. Mä en muuten koskaan ole lukenut yhtään Harlekiinia, pitäisi varmaan ihan kuriositeettina joskus lukea!

Osaatko suositella noviisille jotain ihan tiettyä ekaksi lukuelämykseksi? Mua taas puolestaan ei niinkään säälitä, vaan pikemminkin huvittaa aina se, kun joku luulee mun elämää fiktioksi. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Hhjj heitti viime postaukseni kommenttikenttään apokalyptisen ennustuksen minun ja Kitarapojan suhteesta: Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Ikähän on vain numeroita, kunhan molemmat on täysi- ikäisiä ihmisiä.

Lapsirakastaja terminä viittaa alaikäiseen Tai no, ethän sä ala, koska kaikki tää tapahtuu jossain rinnakkaistodellisuudessa. D Kiitos tästä, enpä olisi itse osannut luennoida selittää paremmin!

Tässä vaiheessa voisi olla ehkä hyvä etsiä sanakirjasta sanan "haave" merkitys. No nyt on haaveita niin paljon, ettei perässä pysy.. Ero, kas siinä pulma. Onneksi taloudellisesti molemmat mahdollisia: Korjaa asenteesi, tuollainen määrä negatiivisuutta ei voi tehdä hyvää. Kiinnostelee toki snadisti, jos muut ovat eri mieltä. D Saatanpa tuottaa pettymyksen.

Mut nehän lukee jo täällä. Kyllä nyt menee "päivän oivaltavin kommentti" -palkinto sulle. On aiemmin kirjoittanut koulukiusattuna olemisesta ylipainon takia. Pari hauskaa tekstinkorjausta yllä.

THAI GAY TEEN SEX HIERONTA SEINÄJOKI