bb suomi meis sex gay pojat

Ihan empiiriseen tutkimukseen perustuen on todettava Oulun olevan ainoa paikkakunta Suomessa, jossa kohtaa kollektiivista tyhmyyttä. Ja kehä kolmosen koko pohjoispuoli on lappia: D siinä etelän ihmisten viisautta. Tynkkynen ajaa inhimillistä seksuaalieettistä ajattelua perussuomalaisiin, jota puolue olisi tarvinnut jo sen perustamisestaan saakka. Tuon pojan työ voi olla arvaamattoman arvokasta. En ymmärrä yhtään, miksi häntä vastaan hyökätään näin voimakkaasti, ja henkisesti yritetään lannistaa.

Olen pitänyt sinun blogistasi paljon, mutta tämä postaus menee mustamaalaamisen puolelle ja sinun pitäisi suvaitsevaisena ihmisenä olla kampittamatta toista samanlaista. Tynkkynen on ajanut inhimillistä seksuaalieettistä ajattelua persuihin? Hänhän on vastustanut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhtäläisiä oikeuksia sekä blogissaan että lehtihaastatteluissa.

Olisipa muuten outoa, jollei poliitikon puheita ja tekoja sekä niiden toistuvia ristiriitaisuuksia saisi arvostella, kuten viestisi lopussa annat ymmärtää. Missä tuo "inhimillinen seksuaalieettinen ajattelu" näkyy? Itse en ainakaan löydä, vaikka koitin kovasti etsiä.

Kyse on nimenomaan siitä, että nyt näemmä Hesaria myöden myydään kuvaa "persustereotypiat" murtavasta euroviisufanista biseksuaalista. Sen kuvan alla ei kuitenkaan ole mitään sellaista, mitä persuilla ei vielä olisi ollut. Kampituskin tulee kyllä ihan vain Tynkkysen puolelta: Paitsi, että seksuaalisuus tulee esiin lähinnä silloin, kun siitä on omille poliittisille näkemyksille hyötyä: Ja vielä on pokkaa valittaa, kun homopiirit ei otakaan avosylin vastaan.

Veit sanat suustani ja ehdit vielä ennen allekirjoittanutta kommentoimaan. D Vähän yritystä nyt hei. Loistava postaus, mielenkiintoisia kommentteja. Perussuomalaisten kannattajissa on monia meitä homojakin. Itse olen euro- ja maahanmuuttokriitikko, ateisti ja kannatan avioliiton ulottamista samaa sukupuolta oleviin pareihin. Tämä avioliittokysymys ei ole kuitenkaan niitä keskeisimpiä kysymyksiä, etenkin kun nykyään voimassa oleva laki rekisteröidyistä parisuhteista tarjoaa kuitenkin jo suurimman osan samoista asioista - ja homovastainen maahanmuutto on pidemmällä aikavälillä puolestaan selvä uhka homojen oikeuksille.

Ja tuon sanottuani mainittakoon vielä, että paras ystäväni on muslimitaustainen homo, mikä on eräs syy sille, että miksi tunnen islamiin liittyviä uhkia selvästi paremmin kuin keskivertosuomalainen. Minunkin ystäväpiiriini kuuluu PeruSSuomalaisia kannattavia homoja, jotka ajattelevat asioista täsmälleen samoin kuin minä.

He ovat niitä samoja kavereita kuin Päivi Räsäsen ja Anne Holmlundin homoystävät. Olen hartaasti helluntailainen ateistimormoniagnostikko ja vastustan sananvapauden rajoittamatta olemisen kumoamista, tasa-arvoista avioliittolain ei-hyväksymättä olemista, kehitysavun leikkauspakon negaation kieltämistä, EU: Paras ystäväni on mustaihoinen muslimihomomaahanmuuttajapersu, joka on oikeastaan buddhalainen.

Uskon, että myös Sebastian voi allekirjoittaa kaikki nämä hyvin perustellut, stereotypioita rikkovat mielipiteeni. Jopas oli "hauska" ja rakentava vastaus viestiini.

Ilmeisesti yrität uskotella, että olisin joku keksitty sockpuppet, joka olisi varta vasten tekaistu Sebastian Tynkkysen puolustelemiseksi, mikä on täysi valhe. Olen käyttänyt tätä Homo-nimimerkillä olevaa profiiliani vaihtelevalla aktiivisuudella jo vuosikausia, lähinnä Henry Laasasen Ihmissuhteet- ja tasa-arvo -blogiin kommentoidessa, aina silloin kun kommentointi on edellyttänyt profiilin käyttämistä, minkä kuka tahansa voi tarkistaa. Jopas on älyllinen "persustelu".

Seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään tekemistä tuollaisen lapsellisen hölötysmanian kanssa. Perusteluni osoittaa kiistattomasti sen, ettei profiilini ole tuore ja vain Sebastian Tynkkysen puolustelemiseksi tekaistu, niin kuin rivien välistä aiemmin annoit ymmärtää. Siihen, että missä määrin seksuaalinen suuntautumiseni vaikuttaa poliittisiin kantoihin tai muihin kantoihini, on vaikea arvioida. Mutta sinulla täytyy kyllä olla varsin ahdasmielinen maailmankuva, kun väkisin yrität kieltää sen kiistattoman faktan, että Perussuomalaisten äänestäjissä on myös meitä homoja ja väittää trolliksi sillä perusteella, että kertoo olevansa Perussuomalaisia äänestävä homo.

En kuitenkaan ole ainakaan vielä Perussuomalaisten jäsen. Eräs syy miksi emmin Perussuomalaisten jäseniksi liittymistä on se, että puolue ei ole minusta suhtautunut NATO-jäsenyyden hakemiseen riittävän myönteisesti ja on myös harannut vastaan pakotteille Venäjää vastaan. Saatan seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestää muuten arvomaailmaltaan hieman vieraaksi kokemaani Kokoomusta sen takia, että Kokoomus kaikesta empimisestä huolimattaan tuntuu olevan tällä hetkellä kuitenkin se NATO-myönteisin puolue ja itsenäisyyden ja sitä myötä ihmisoikeuksien ja länsimaisen elintason säilyttäminen on oikeastaan keskeisempää kuin mikään muu.

Jos itsenäisyys menetetään, niin sitä tuskin enää koskaan takaisin saadaan. Mielestäni myös näin vaikeassa taloustilanteessa ei missään nimessä pitäisi jatkaa velkarahalla kehitysavun maksamista ja kiintiöpakolaisten ottamista.

Se on täysin kestämätöntä ja päättyy viimeistään siinä vaiheessa, kun lainahanat sulkeutuvat, mikä ei ole enää kovin monen vuoden päässä. Pelkästään kehitysapuun menee noin miljardi euroa vuodessa. Humanitaariseen maahanmuuttoon karkeasti arvioiden ehkä 2 miljardia euroa vuodessa pidemmän päälle. Näistä yhdessä muodostuu jo 3 miljardin euron helppo säästökohde. SOTE-uudistuksesta on arvioitu voitavan saada miljardin euron säästö tuoreemmassa Aalto-yliopiston arviossa.

Yhteensä siis näistä olisi jo saatavissa miljardin euron säästöt eli reilu puolet budjettivajeesta. Hei "Homo", älä väärinymmärrä paria kriittistä kommenttia siten, että sinun poliittisista mielipiteistäsi oltaisiin laajemmin kiinnostuneita.

Sinua näköjään ainakin kovasti kismittää se, että käy ilmi kuinka meissä homoissakin on poliittisilta kannoiltaan inhorealistisia näkemyksiä edustavia utopistisen naminamihötön ajajien sijaan, kun viestini kirvoitti sinua kommentoimaan noinkin happamasti. Ja tämä siitä huolimatta, että tuokin poliittisen mielipiteen sisältävä viestini oli kirjoitettu itse asiassa ennen kuin yhtäkään viestiäni oli kommentoitu.

Perussuomalaisissa minua arveluttaa eniten ehdottomuus, ääripäisyys. Ovat toinen, niistä kahdesta suomalaisesta puolueesta joita on kai yhteensä jo15 jotka ovat puoluohjelmaansa kirjanneet "homoliittojen" vastustamisen. Timo Soini marssi Pariisissa vastustamassa ranskalaisten laajentuneita avioliitto-oikeuksia. Vain silloin kun se koskee persuja ja heidän oikeuksiaan, mutta muut eivät saa sanoa mitä ajattelevat. Joku näistä pöhköistä on näköjään päättänyt kertoa perussuomalaisten koko vaaliohjelman, tuossa edellä Mutta, hyvin kirjoitettu Eino!

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin. Sebastian Tynkkynen ei näytä ymmärtävän, että jos on politiikassa, niin on näkysällä ja kaikkia puheita pitää saada arvostella, samoin henkilön uskottavuutta.

Voisi miettiä etukäteen, mitä mieltä on eikä olla milloin mitäkin mieltä. BB-tähti - uskovainen - bi - persu kuulostaa ihan joltain sketsiltä. Tulee ihan sellainen kuva, että julkisuudessa on kiva olla, ja Tynkkyselle politiikka on vain jatkoa BB julkisuudelle.

Nykyäänhän julkkis on joillekin ammatti. Faktoissa pysyminen on aina paikallaan. Sebastian Tynkkynen tuli politiikkaan homoteemalla. Pian perussuomalsiin liittymisensä jälkeen hän linjasi näkemyksiään seuraavasti Uuden Suomen blogissaan "Päätön seksuaalisuus": Suhteen molemmilla osapuolilla ei ole koskaan biologista sidettä samaan lapseen, ja kasvattajat vaihtuvat lähes poikkeuksetta ilman turvallisen aikuisen pysymistä elämässä tärkeimmissä kehitysvaiheissa: Vietän suuren osan ajastani homokavereideni kanssa ja kyllä, tiedän tasan tarkkaan, miten niitä itse tehdään.

Mutta se vasta meneekin jo pirstaleiseksi, enkä mieluusti puhuisi siitä. Tulevaisuudessa haluttaisiin mahdollistaa vielä kolmas pyörä suhteeseen, kun halut sitä vaativat. Seuraavaksi käsitellään seksuaalisia haluja, joissa on kyse insestistä.

Vanhemman ja lapsen välinen seksi hämärtää roolit ja sekoittaa perheen yksilöiden suhteet toisiinsa. Väärien kiintymyssuhteiden seurausta lapsuudesta on, että yksilö sairastuu vakavaan dissosiaatiohäiriöön, jossa psyykkinen ja fyysinen toimintakyky rajoittuvat. Sitä on tutkittu paljon, ja jos et ole törmännyt insestikeskustelussa vielä tähän, on velvollisuutesi ottaa siitä selvää, ennen kuin jatkat insestin puolustamista. Eikä kyse ole nyt mistään konservatiivisten kristittyjen uskomuksista, sillä siinä vaiheessa, jos käytäntöjä ja säännöksiä lähdetään näillä alueilla muuttamaan, psykologit, lääkärit ja kasvatusalan ammattilaiset nostavat paljon suuremman haloon asiasta.

Ammattitaidon ja kokemuksen aikaansaama näkemys ei perustu seksiseikkailijoiden maailmaa syleilevään haihatteluun, vaan he ovat todella kohdanneet työssään sen karun todellisuuden, joka puhuu selvää kieltä, mihin epäterve seksuaalisuus johtaa. Siltä varalta, että kirjoitukseni provosoi tiettyjä henkilöitä, ja heidän valituksistaan US taipuu sensuroimaan kirjoitukseni, siirrän sen myös nettisivuilleni, josta sitä voi lukea vapaasti ja jakaa muillekin. Alkuperäinen kirjoitus, jonka Sebastian Tynkkynen on ilmeisesti sensuroinut omilta sivuiltaan, on luettavissa täällä: Blogistin kannattaisi ymmärtää yksi asia.

Homoliittojen vastustaminen ei tarkoita,että vihaisi homoja ihmisinä. En ole juurikaan tutustunut homoyhteisöön tai yhteisöihin, jos niitä on useita , mutta vaikuttaa siltä, että jokainen, joka ei puolusta homoliittoja, vastusta turkistarhausta, pukeudu pinkkiin, käy joogassa, katso Twilightia, etc.

Jotain siellä hampaanvälissä tuntuu kuitenkin olevan kun se avioliittolain muuttaminen nyt on niin kauheen iso ongelma. Ei ole mahdollista vastustaa homoliittoja mutta ei homoja. Ainoastaan henkilö, joka on kyseistä ihmisryhmää vastaan, yrittää rajoittaa sen oikeuksia. Minusta on hurja ajatus että tämä huomionkipeä ja mielestäni jossain määrin tasapainottoman oloinen nuori mies mikäs se nimi olikaan, Sebastian vai Miikka?

Nuoret homoseksuaalit kaipaavat terveitä, heistä välittäviä roolimalleja ei tälläisiä hämmentämään pyrkiviä manipuloijia kuin miltä Tynkkynen vaikuttaa. Ja tosiaan tuo huomionkipeys ennakoi vielä persuillekin ongelmia tämän herran kanssa. Toimittaja on tosiaan niellyt Tynkkysen jutut niitä kyseenalaistamatta.

Tarinat ovat taas muuttuneet tätä esitystä ja tilannetta varten. Sen taidon Sebastian näyttää osaavan. Tynkkynen on kertonut toimittajalle, että teki paljastuksen seksuaalisuudestaan BB-talossa. Tammikuussa Sebastian kertoi toisin: Hän oli kertonut seksuaalisuudestaan jo elokuussa ennen BB-taloon menoa. Seurakunta kyllä kirjelmöi, muttei hänen seksuaalisuudestaan. Muunneltua totuutta muunnellun totuuden perään. Ehkä sitä ei toimittajatkaan keksi tai kehtaa kyseenalaistaa kun on niin ennakkoluuloja rikkova uskova biseksuaali ja kaikkea.

Tynkkysen mukaan homoystävät ovat kääntäneet selkiään. Seksuaalivähemmistöjen puolesta puhuva Sebastian kertoo blogissaan homoista seuraavaa: Itsemurha- ja masennustilastot ovat huomattavasti korkeammat muuhun väestöön verrattuna, päihteitä käytetään runsaasti alkoholin ja tupakan muodossa. Parisuhdepuolta leimaavat irtosuhteet ja nopeat seurustelusuhteet, jotka eivät meinaa kestää.

Kun määrittely ei lähdekään alkupisteestä Jumala määrittää luomakunnan ja sen lainalaisuudet , vaan lopputyöstä ihminen määrittelee Jumalan , seuraa looginen ristiriita. Jos on olemassa Jumala, ei Hän voi olla 7 miljardia kertaa ei ominaisuuksilla varustettu ja kuitenkin sama. Ihminen voi määritellä Jumalan uudestaan, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Jumala on sama ja muuttumaton, halusi ihminen mieltää tai määritellä Hänet miten hyvänsä.

Tästä Tynkkysen onkin sitten helppoa siirtyä paasaamaan islamilaisesta fundamentalismista ja sen ideologiasta, jossa Allah on ikuinen ja muuttumaton. Menemättä mitenkään Allahiin tai uskovaisuuteen ylipäätään, niin mikä tossa Sebastianin kirjoituksessa varsinaisesti on väärin?

En yhtään yllättyisi vaikka homot tappaisi itsensä useammin, käyttäisi enemmän psyykelääkkeitä ja harrastaisi enemmän irtosuhteita kuin heterot. Tai siis tottahan noi kaikki on, eikä heteroilla esim. Ja jottei nyt liikaa uhriuduta, niin tuskin noi masennuslääkkeiden käytötkään pelkästä heteroiden ilkeilystä johtuu. Homoilla on myös enemmän kalliita sairauksia jotka johtuu vain ja ainoastaan riskaabelimmasta seksielämästä. Massiivisin karhunpalvelus mitä kukaan voi sukupuolivähemmistöille tehdä, on vähätellä noita ongelmia.

Hihasta vedettyjen väitteiden heitteleminen faktoina ja suoranaisten valheiden levittäminen on vähintään arveluttavaa, semminkin kun kyseessä on poliitikko. Toki konservatiivikristittyjen mielestä seksuaalivähemmistöjen puolustamista on puhua heidän ongelmistaan ja rikkinäisyydestään ja perustella niillä väitteillä ja eheytysporukoiden sivustoilta napatuilla tilastoilla sitä, että homoille ei kuulu yhtäläiset oikeudet eikä lapsia pidä antaa näiden rikkinäisten pelinappuloiksi.

Niin juuri Tynkkynen tekee ja argumentoi. Ja uhriutuu sitten näissä haastatteluissaan kun "homot kääntävät selkänsä". Sinäkin osasit vedota Keltaiseen Ruusuun, pisteet siitä. Eikö seksuaalivähemmistöjen ongelmista voi puhua rakentavassa hengessä vai pitääkö sen todella olla aina joko heterojen syyttelyä tai sitten hihhulien eheyttämistä? Mielestäni ihan tarpeeksi moni homokin ihmettelee homojen ultraseksuaalista elämäntapaa.

Joskus kun kävin DTM;ssä deittini no fuckbuddyhan se oikeasti oli kanssa siellä kiersi joku homoaktiivi tarjoomassa keskusteluapua ja esitteitä. Mielestäni kuka tahansa saa olla niin queer ja fag kun haluaa, mutta ei siitä tarvitse olla ylpeä ja seuraukset pitää osata kantaa niin kuin mies, vaikka ei mieheltä näyttäisikään: Tämä juttu koski Tynkkysen asiatonta kirjoittelua, jonka hän on nyttemmin itse sensuroinut.

Tämä itsesensurointi taisi tapahtua paria päivää ennen kuin hän esiintyi YLEn ajankohtaistoimituksen haastattelussa seksuaalivähemmistöjen puolestapuhujana ja siinäkin yhteydessä valitti tätä selänkääntämistä. Muuten, juuri äsken Tynkkynen lanseerasi otsikoihin pääseen pilkkakampanjan ja vetosi siihen, että ei pidä alentua itsesensuuriin. Vähän sitä ennen hän oli kirjoituksessaan valittanut, kuinka hän ja muut oikeistonuoret joutuvat syytösten, leimaamisen ja pilkan kohteeksi Sehän se ongelma näissä Tynkkysenkin jutuissa on.

Ja sinun ei tarvitse olla ylpeä siitä, jos olet queer tai fag, mutta kai kuitenkin annat muiden olla, jos he niin haluavat. D Tynkkynen nyt on vähän vietävissä että en yhtään ihmettele jos mielipiteet vaihtelee. On totta että ainakin täällä USA: Mutta mikä on syy ja mikä on seuraus?

Itse näen niin että riskikäytös ja itsemurhariski kasvavat yhteiskunnan ja ympäröivien ihmisten vuoksi. Jos sinulle jatkuvasti kerrotaan että olet luonnoton, viallinen, et yhtä hyvä kuin muut sen vuoksi kenestä olet kiinnostunut, niin kyllä se etenkin nuorilla vaikuttaa omanarvontuntoon ja elämänhaluun äkkiä. En usko siihen että LGBT-ihmisillä muuten olisi joku "asetus pielessä", eli että esim.

Ja sitten tietty minä tunnen aika paljon LGBT-porukkaa, ja ihan joka kirjaimen edustajia. Suurimmilta osin he ovat pitkässä parisuhteessa, käyvät töissä ja kaupassa jne.

Ihan samaa mitä heterotkin. Sebastian Tynkkynen käytti samoja kikkoja BB-taloon pääsemisessä ja siellä pysymisessä kuin nyttemmin poliittisella urallaan. Niinpä hän on luonut itselleen mahdollisimman erikoisen poliittisen profiilin ja yrittää sopivan tilaisuuden tullen kumartaa lähes joka suuntaan, vaikka hänen todellinen poliittinen ajattelunsa on yksisilmäisen raadollista.

Se ei poikkea mitenkään persujen konservatiivis-populistisesta linjasta. Se siitä stereotypioiden murtamisesta. Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja ja Rahvas-lehden päätoimittaja Sebastian Tynkkynen on perunut lehtensä islam-aiheisen pilapiirroskilpailun. Nyt-liitteen tuoreessa haastattelussa tämä kiva biseksuaali euroviisufani ei ole halukas mitenkään kommentoimaan harjoittamaansa itsesensuuria.

Aiemmassa saman lehden haastattelussa tämä harras kristitty ja kiihkeä islaminuskon vastustaja sanoi puolustavansa sananvapautta ja suhtautuvansa kielteisesti itsesensuuriin.

Tynkkynen on joutunut huomaamaan, ettei harmittoman pinnallinen BB-tyyli sittenkään toimi politiikan arjessa. Hei vaan kaikille, Itse olen myös biseksuaali mies ja haluan ottaa tähän keskusteluun esiin vielä täysin uuden näkökulman.

Jos ei ole ollut homoilla aina helppoa tässä maailmassa, niin itseasiassa biseksuaalina eläminen voi olla vielä paljon vaikeampaa: Sontaa ja puukkoa tulee joka tapauksessa aina jommalta kummalta suunnalta, kumartelet sitten - tai jätät kumartelematta suuntaan tai toiseen.

Jos koetat tuoda jotain kehitystä ja "nykypäiväistämistä" perussuomalaisten pitkäaikaiseen arvomaailmaan, niin sinua kyllä varmasti puukotetaan vastapuolelta ja käännetään heti selkää, jos et tee sitä kerralla ja kunnolla. Voidaankin siinä vaiheessa kysyä, että ovatko "tämänkylänhomopojan" kaltaiset homomiehet sitten lopulta niin "suvaitsevaisia", kuin luulevat olevansa.

Tämä hänen postaus tiivistää aikalailla sen, mitä tarkoitan. Eli jos edustat vain osittain sitä, mitä suurin osa "sateenkaariporukassa" edustaa, niin se suvaitsevainen sateenkaariporukka, jonka oletit aluksi hyväksyvän sinut omana itsenäsi - onkin lopulta aivan yhtä suvaitsematon, mitä ne uppiniskaisimmat persuheterot, jotka eivät Raamatun sanaan vedoten koskaan luovu alkuperäisistä mielipiteistään.

Jos mietitään sitä, mitä oli persuissa ennen Tynkkysen kaltaisia tapauksia, niin Arja Juvosen kaltaista poikkeusta lukuunottamatta oikeastaan vain sellaista, joka nostaa useimman homon karvat pystyyn.

Jos taas mietitään sitä kokonaisuutta, mitä Tynkkynen persuihin tuo, niin se on ajan kanssa ainakin enemmän tasa-arvoisuuteen pyrkivää, kuin mitä vaikkapa Timo Soinin kommenteista on saatu irti koskaan. Kaikkea ei voi muuttaa hetkessä.

Kun puhutaan Perussuomalaisista ja perussuomalaisista arvoista, niin muutosta ei voi tehdä kertaheitolla. On lähdettävä liikkeelle siitä, ettei lytätä ja tyrmätä täysin jo olemassa olevaa. Myös se on tasa-arvoista ja suvaitsevaisuutta, että hyväksytään ihmiset lähtökohtaisesti sellaisina mitä he ovat. Tällä tarkoitan sitä, että jos ihminen on aidosti suvaitsevainen, niin perussuomalaisten heteroiden kohdalla se tarkoittaa sitä, että pyritään suvaitsemaan seksuaalivähemmistöt juuri sellaisenaan, rajoittamatta heidän oikeuksiaan aina niin kauan, kun asia ei uhkaa mitenkään kenenkään perusoikeuksia.

Toisaalta, suvaitsevaisuus tarkoittaa myös sitä, että suvaitaan ihmiset lähtökohtaisesti mielipiteineen, vaikka ne olisivat "vanhollisiakin". Sen ei tulisi olla selänkäännön ja solvaamisen syy, jos jollain on nk.

Jos muutosta oikeasti halutaan heidän arvomaailmaansa saada, niin sitä ei voi tehdä hetkessä. Mielestäni Tynkkysen tyyli on ollut juuri oikeanlainen Perussuomalaisisten toimintaan lähtiessä: Hän ei ole tyrmännyt heti kättelyssä perussuomalaisia arvoja, vaan koettanut lähteä liikkeelle löytämällä molempia näkökantoja tukevia asioita.

Se, että hän teki "tiekartan tyylisen kuvion" siitä, mihin homojen avio-oikeus voisi johtaa, voi olla hyvin realistinenkin näkemys, joka voi tulevaisuudessa aivan hyvin toteutua. Useimmille persuille se on varmasti kauhukuva, seksuaalivähemmistöille taas se merkitsisi useita positiivisia asioita. Mielestäni Tynkkynen oli tuon kuvion tehdessäänkin vain realistinen.

Hän toi siinä erittäin hyvin esiin myös sen, että perussuomalaiset arvot eivät ole aina niin huonoja, ja niissä on pointtinsa. Myös se on todellista suvaitsevaisuutta, ettei ihmiselle käännetä täysin selkäänsä, jos hän löytää pointtinsa omaa henkilökohtaista arvomaailmaa vastakkaisistakin arvoista - mutta toisaalta puolustaa myös osin niitä arvoja, mitä sinä edustat.

Horoskooppi Sarjakuvat Kamala luonto Nemi Dilbert. Talousuutiset Oma raha Yrittäjä Pörssiuutiset. Reseptit Ajankohtaista Viinit Oluet. Digitoday Mobiili Testit Tietoturva. Peter, 30, ja Ragnar, 26, sisustivat yksiönsä lähes ilmaiseksi.

Citykoti Menevän vegaanipariskunnan yksiö on taikatemppu: Jos menevä kaupunkilaispariskunta haluaa elää ja viihtyä pienessä yksiössä, tarvitaan taikatemppuja. Median sekatyöläiset Peter Linden https: He ovat esimerkiksi loihtineet Helsingin Hietalahdessa sijaitsevasta vuokra-asunnostaan pois lähes kaikki kaapit ja hyllyt ja taikoneet tilaan ällistyttävästi valoa ja avaruutta. Orav ja Linden ovat mestareita löytämään roskalavoilta ja kirppiksiltä asuntoonsa sopivaa tavaraa.

Jos kriteerit ovat liian tiukat, et välttämättä löydä etsimääsi, he antavat vinkiksi ihmisille, joita kirpputorien tavararöykkiöt ahdistavat. Mainos Teksti jatkuu alla. Sohvan runko on tehty kahdesta trukkilavasta, jonka päällä on kahtia sahattu vanha patja. Sohvan voi jakaa kahteen pienempään divaaniin ja rahiin tai yhdistää vierasvuoteeksi.

Parvelle menevät tikkaat ja niiden vieressä oleva keinu ovat niinikään kierrätystavaraa. Tuunaamalla kulahtaneestakin saa kaunista.

..

Onpa ne oululaiset herkkiä. Jokainen vastaaja on kuitenkin yksityinen henkilö. Ihan empiiriseen tutkimukseen perustuen on todettava Oulun olevan ainoa paikkakunta Suomessa, jossa kohtaa kollektiivista tyhmyyttä. Ja kehä kolmosen koko pohjoispuoli on lappia: D siinä etelän ihmisten viisautta. Tynkkynen ajaa inhimillistä seksuaalieettistä ajattelua perussuomalaisiin, jota puolue olisi tarvinnut jo sen perustamisestaan saakka. Tuon pojan työ voi olla arvaamattoman arvokasta.

En ymmärrä yhtään, miksi häntä vastaan hyökätään näin voimakkaasti, ja henkisesti yritetään lannistaa. Olen pitänyt sinun blogistasi paljon, mutta tämä postaus menee mustamaalaamisen puolelle ja sinun pitäisi suvaitsevaisena ihmisenä olla kampittamatta toista samanlaista.

Tynkkynen on ajanut inhimillistä seksuaalieettistä ajattelua persuihin? Hänhän on vastustanut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhtäläisiä oikeuksia sekä blogissaan että lehtihaastatteluissa. Olisipa muuten outoa, jollei poliitikon puheita ja tekoja sekä niiden toistuvia ristiriitaisuuksia saisi arvostella, kuten viestisi lopussa annat ymmärtää. Missä tuo "inhimillinen seksuaalieettinen ajattelu" näkyy? Itse en ainakaan löydä, vaikka koitin kovasti etsiä. Kyse on nimenomaan siitä, että nyt näemmä Hesaria myöden myydään kuvaa "persustereotypiat" murtavasta euroviisufanista biseksuaalista.

Sen kuvan alla ei kuitenkaan ole mitään sellaista, mitä persuilla ei vielä olisi ollut. Kampituskin tulee kyllä ihan vain Tynkkysen puolelta: Paitsi, että seksuaalisuus tulee esiin lähinnä silloin, kun siitä on omille poliittisille näkemyksille hyötyä: Ja vielä on pokkaa valittaa, kun homopiirit ei otakaan avosylin vastaan.

Veit sanat suustani ja ehdit vielä ennen allekirjoittanutta kommentoimaan. D Vähän yritystä nyt hei. Loistava postaus, mielenkiintoisia kommentteja.

Perussuomalaisten kannattajissa on monia meitä homojakin. Itse olen euro- ja maahanmuuttokriitikko, ateisti ja kannatan avioliiton ulottamista samaa sukupuolta oleviin pareihin. Tämä avioliittokysymys ei ole kuitenkaan niitä keskeisimpiä kysymyksiä, etenkin kun nykyään voimassa oleva laki rekisteröidyistä parisuhteista tarjoaa kuitenkin jo suurimman osan samoista asioista - ja homovastainen maahanmuutto on pidemmällä aikavälillä puolestaan selvä uhka homojen oikeuksille.

Ja tuon sanottuani mainittakoon vielä, että paras ystäväni on muslimitaustainen homo, mikä on eräs syy sille, että miksi tunnen islamiin liittyviä uhkia selvästi paremmin kuin keskivertosuomalainen. Minunkin ystäväpiiriini kuuluu PeruSSuomalaisia kannattavia homoja, jotka ajattelevat asioista täsmälleen samoin kuin minä. He ovat niitä samoja kavereita kuin Päivi Räsäsen ja Anne Holmlundin homoystävät. Olen hartaasti helluntailainen ateistimormoniagnostikko ja vastustan sananvapauden rajoittamatta olemisen kumoamista, tasa-arvoista avioliittolain ei-hyväksymättä olemista, kehitysavun leikkauspakon negaation kieltämistä, EU: Paras ystäväni on mustaihoinen muslimihomomaahanmuuttajapersu, joka on oikeastaan buddhalainen.

Uskon, että myös Sebastian voi allekirjoittaa kaikki nämä hyvin perustellut, stereotypioita rikkovat mielipiteeni. Jopas oli "hauska" ja rakentava vastaus viestiini. Ilmeisesti yrität uskotella, että olisin joku keksitty sockpuppet, joka olisi varta vasten tekaistu Sebastian Tynkkysen puolustelemiseksi, mikä on täysi valhe. Olen käyttänyt tätä Homo-nimimerkillä olevaa profiiliani vaihtelevalla aktiivisuudella jo vuosikausia, lähinnä Henry Laasasen Ihmissuhteet- ja tasa-arvo -blogiin kommentoidessa, aina silloin kun kommentointi on edellyttänyt profiilin käyttämistä, minkä kuka tahansa voi tarkistaa.

Jopas on älyllinen "persustelu". Seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään tekemistä tuollaisen lapsellisen hölötysmanian kanssa. Perusteluni osoittaa kiistattomasti sen, ettei profiilini ole tuore ja vain Sebastian Tynkkysen puolustelemiseksi tekaistu, niin kuin rivien välistä aiemmin annoit ymmärtää. Siihen, että missä määrin seksuaalinen suuntautumiseni vaikuttaa poliittisiin kantoihin tai muihin kantoihini, on vaikea arvioida. Mutta sinulla täytyy kyllä olla varsin ahdasmielinen maailmankuva, kun väkisin yrität kieltää sen kiistattoman faktan, että Perussuomalaisten äänestäjissä on myös meitä homoja ja väittää trolliksi sillä perusteella, että kertoo olevansa Perussuomalaisia äänestävä homo.

En kuitenkaan ole ainakaan vielä Perussuomalaisten jäsen. Eräs syy miksi emmin Perussuomalaisten jäseniksi liittymistä on se, että puolue ei ole minusta suhtautunut NATO-jäsenyyden hakemiseen riittävän myönteisesti ja on myös harannut vastaan pakotteille Venäjää vastaan.

Saatan seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestää muuten arvomaailmaltaan hieman vieraaksi kokemaani Kokoomusta sen takia, että Kokoomus kaikesta empimisestä huolimattaan tuntuu olevan tällä hetkellä kuitenkin se NATO-myönteisin puolue ja itsenäisyyden ja sitä myötä ihmisoikeuksien ja länsimaisen elintason säilyttäminen on oikeastaan keskeisempää kuin mikään muu. Jos itsenäisyys menetetään, niin sitä tuskin enää koskaan takaisin saadaan.

Mielestäni myös näin vaikeassa taloustilanteessa ei missään nimessä pitäisi jatkaa velkarahalla kehitysavun maksamista ja kiintiöpakolaisten ottamista. Se on täysin kestämätöntä ja päättyy viimeistään siinä vaiheessa, kun lainahanat sulkeutuvat, mikä ei ole enää kovin monen vuoden päässä. Pelkästään kehitysapuun menee noin miljardi euroa vuodessa. Humanitaariseen maahanmuuttoon karkeasti arvioiden ehkä 2 miljardia euroa vuodessa pidemmän päälle.

Näistä yhdessä muodostuu jo 3 miljardin euron helppo säästökohde. SOTE-uudistuksesta on arvioitu voitavan saada miljardin euron säästö tuoreemmassa Aalto-yliopiston arviossa.

Yhteensä siis näistä olisi jo saatavissa miljardin euron säästöt eli reilu puolet budjettivajeesta. Hei "Homo", älä väärinymmärrä paria kriittistä kommenttia siten, että sinun poliittisista mielipiteistäsi oltaisiin laajemmin kiinnostuneita.

Sinua näköjään ainakin kovasti kismittää se, että käy ilmi kuinka meissä homoissakin on poliittisilta kannoiltaan inhorealistisia näkemyksiä edustavia utopistisen naminamihötön ajajien sijaan, kun viestini kirvoitti sinua kommentoimaan noinkin happamasti. Ja tämä siitä huolimatta, että tuokin poliittisen mielipiteen sisältävä viestini oli kirjoitettu itse asiassa ennen kuin yhtäkään viestiäni oli kommentoitu. Perussuomalaisissa minua arveluttaa eniten ehdottomuus, ääripäisyys. Ovat toinen, niistä kahdesta suomalaisesta puolueesta joita on kai yhteensä jo15 jotka ovat puoluohjelmaansa kirjanneet "homoliittojen" vastustamisen.

Timo Soini marssi Pariisissa vastustamassa ranskalaisten laajentuneita avioliitto-oikeuksia. Vain silloin kun se koskee persuja ja heidän oikeuksiaan, mutta muut eivät saa sanoa mitä ajattelevat. Joku näistä pöhköistä on näköjään päättänyt kertoa perussuomalaisten koko vaaliohjelman, tuossa edellä Mutta, hyvin kirjoitettu Eino! Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin. Sebastian Tynkkynen ei näytä ymmärtävän, että jos on politiikassa, niin on näkysällä ja kaikkia puheita pitää saada arvostella, samoin henkilön uskottavuutta.

Voisi miettiä etukäteen, mitä mieltä on eikä olla milloin mitäkin mieltä. BB-tähti - uskovainen - bi - persu kuulostaa ihan joltain sketsiltä. Tulee ihan sellainen kuva, että julkisuudessa on kiva olla, ja Tynkkyselle politiikka on vain jatkoa BB julkisuudelle. Nykyäänhän julkkis on joillekin ammatti.

Faktoissa pysyminen on aina paikallaan. Sebastian Tynkkynen tuli politiikkaan homoteemalla. Pian perussuomalsiin liittymisensä jälkeen hän linjasi näkemyksiään seuraavasti Uuden Suomen blogissaan "Päätön seksuaalisuus": Suhteen molemmilla osapuolilla ei ole koskaan biologista sidettä samaan lapseen, ja kasvattajat vaihtuvat lähes poikkeuksetta ilman turvallisen aikuisen pysymistä elämässä tärkeimmissä kehitysvaiheissa: Vietän suuren osan ajastani homokavereideni kanssa ja kyllä, tiedän tasan tarkkaan, miten niitä itse tehdään.

Mutta se vasta meneekin jo pirstaleiseksi, enkä mieluusti puhuisi siitä. Tulevaisuudessa haluttaisiin mahdollistaa vielä kolmas pyörä suhteeseen, kun halut sitä vaativat. Seuraavaksi käsitellään seksuaalisia haluja, joissa on kyse insestistä. Vanhemman ja lapsen välinen seksi hämärtää roolit ja sekoittaa perheen yksilöiden suhteet toisiinsa.

Väärien kiintymyssuhteiden seurausta lapsuudesta on, että yksilö sairastuu vakavaan dissosiaatiohäiriöön, jossa psyykkinen ja fyysinen toimintakyky rajoittuvat.

Sitä on tutkittu paljon, ja jos et ole törmännyt insestikeskustelussa vielä tähän, on velvollisuutesi ottaa siitä selvää, ennen kuin jatkat insestin puolustamista. Eikä kyse ole nyt mistään konservatiivisten kristittyjen uskomuksista, sillä siinä vaiheessa, jos käytäntöjä ja säännöksiä lähdetään näillä alueilla muuttamaan, psykologit, lääkärit ja kasvatusalan ammattilaiset nostavat paljon suuremman haloon asiasta.

Ammattitaidon ja kokemuksen aikaansaama näkemys ei perustu seksiseikkailijoiden maailmaa syleilevään haihatteluun, vaan he ovat todella kohdanneet työssään sen karun todellisuuden, joka puhuu selvää kieltä, mihin epäterve seksuaalisuus johtaa. Siltä varalta, että kirjoitukseni provosoi tiettyjä henkilöitä, ja heidän valituksistaan US taipuu sensuroimaan kirjoitukseni, siirrän sen myös nettisivuilleni, josta sitä voi lukea vapaasti ja jakaa muillekin.

Alkuperäinen kirjoitus, jonka Sebastian Tynkkynen on ilmeisesti sensuroinut omilta sivuiltaan, on luettavissa täällä: Blogistin kannattaisi ymmärtää yksi asia. Homoliittojen vastustaminen ei tarkoita,että vihaisi homoja ihmisinä. En ole juurikaan tutustunut homoyhteisöön tai yhteisöihin, jos niitä on useita , mutta vaikuttaa siltä, että jokainen, joka ei puolusta homoliittoja, vastusta turkistarhausta, pukeudu pinkkiin, käy joogassa, katso Twilightia, etc.

Jotain siellä hampaanvälissä tuntuu kuitenkin olevan kun se avioliittolain muuttaminen nyt on niin kauheen iso ongelma. Ei ole mahdollista vastustaa homoliittoja mutta ei homoja. Ainoastaan henkilö, joka on kyseistä ihmisryhmää vastaan, yrittää rajoittaa sen oikeuksia.

Minusta on hurja ajatus että tämä huomionkipeä ja mielestäni jossain määrin tasapainottoman oloinen nuori mies mikäs se nimi olikaan, Sebastian vai Miikka?

Nuoret homoseksuaalit kaipaavat terveitä, heistä välittäviä roolimalleja ei tälläisiä hämmentämään pyrkiviä manipuloijia kuin miltä Tynkkynen vaikuttaa.

Ja tosiaan tuo huomionkipeys ennakoi vielä persuillekin ongelmia tämän herran kanssa. Toimittaja on tosiaan niellyt Tynkkysen jutut niitä kyseenalaistamatta. Tarinat ovat taas muuttuneet tätä esitystä ja tilannetta varten. Sen taidon Sebastian näyttää osaavan.

Tynkkynen on kertonut toimittajalle, että teki paljastuksen seksuaalisuudestaan BB-talossa. Tammikuussa Sebastian kertoi toisin: Hän oli kertonut seksuaalisuudestaan jo elokuussa ennen BB-taloon menoa. Seurakunta kyllä kirjelmöi, muttei hänen seksuaalisuudestaan. Muunneltua totuutta muunnellun totuuden perään. Ehkä sitä ei toimittajatkaan keksi tai kehtaa kyseenalaistaa kun on niin ennakkoluuloja rikkova uskova biseksuaali ja kaikkea.

Tynkkysen mukaan homoystävät ovat kääntäneet selkiään. Seksuaalivähemmistöjen puolesta puhuva Sebastian kertoo blogissaan homoista seuraavaa: Itsemurha- ja masennustilastot ovat huomattavasti korkeammat muuhun väestöön verrattuna, päihteitä käytetään runsaasti alkoholin ja tupakan muodossa. Parisuhdepuolta leimaavat irtosuhteet ja nopeat seurustelusuhteet, jotka eivät meinaa kestää. Kun määrittely ei lähdekään alkupisteestä Jumala määrittää luomakunnan ja sen lainalaisuudet , vaan lopputyöstä ihminen määrittelee Jumalan , seuraa looginen ristiriita.

Jos on olemassa Jumala, ei Hän voi olla 7 miljardia kertaa ei ominaisuuksilla varustettu ja kuitenkin sama. Ihminen voi määritellä Jumalan uudestaan, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Jumala on sama ja muuttumaton, halusi ihminen mieltää tai määritellä Hänet miten hyvänsä. Tästä Tynkkysen onkin sitten helppoa siirtyä paasaamaan islamilaisesta fundamentalismista ja sen ideologiasta, jossa Allah on ikuinen ja muuttumaton.

Menemättä mitenkään Allahiin tai uskovaisuuteen ylipäätään, niin mikä tossa Sebastianin kirjoituksessa varsinaisesti on väärin? En yhtään yllättyisi vaikka homot tappaisi itsensä useammin, käyttäisi enemmän psyykelääkkeitä ja harrastaisi enemmän irtosuhteita kuin heterot.

Tai siis tottahan noi kaikki on, eikä heteroilla esim. Ja jottei nyt liikaa uhriuduta, niin tuskin noi masennuslääkkeiden käytötkään pelkästä heteroiden ilkeilystä johtuu. Homoilla on myös enemmän kalliita sairauksia jotka johtuu vain ja ainoastaan riskaabelimmasta seksielämästä. Massiivisin karhunpalvelus mitä kukaan voi sukupuolivähemmistöille tehdä, on vähätellä noita ongelmia. Hihasta vedettyjen väitteiden heitteleminen faktoina ja suoranaisten valheiden levittäminen on vähintään arveluttavaa, semminkin kun kyseessä on poliitikko.

Toki konservatiivikristittyjen mielestä seksuaalivähemmistöjen puolustamista on puhua heidän ongelmistaan ja rikkinäisyydestään ja perustella niillä väitteillä ja eheytysporukoiden sivustoilta napatuilla tilastoilla sitä, että homoille ei kuulu yhtäläiset oikeudet eikä lapsia pidä antaa näiden rikkinäisten pelinappuloiksi.

Niin juuri Tynkkynen tekee ja argumentoi. Ja uhriutuu sitten näissä haastatteluissaan kun "homot kääntävät selkänsä". Sinäkin osasit vedota Keltaiseen Ruusuun, pisteet siitä. Eikö seksuaalivähemmistöjen ongelmista voi puhua rakentavassa hengessä vai pitääkö sen todella olla aina joko heterojen syyttelyä tai sitten hihhulien eheyttämistä? Mielestäni ihan tarpeeksi moni homokin ihmettelee homojen ultraseksuaalista elämäntapaa. Joskus kun kävin DTM;ssä deittini no fuckbuddyhan se oikeasti oli kanssa siellä kiersi joku homoaktiivi tarjoomassa keskusteluapua ja esitteitä.

Mielestäni kuka tahansa saa olla niin queer ja fag kun haluaa, mutta ei siitä tarvitse olla ylpeä ja seuraukset pitää osata kantaa niin kuin mies, vaikka ei mieheltä näyttäisikään: Tämä juttu koski Tynkkysen asiatonta kirjoittelua, jonka hän on nyttemmin itse sensuroinut.

Tämä itsesensurointi taisi tapahtua paria päivää ennen kuin hän esiintyi YLEn ajankohtaistoimituksen haastattelussa seksuaalivähemmistöjen puolestapuhujana ja siinäkin yhteydessä valitti tätä selänkääntämistä. Muuten, juuri äsken Tynkkynen lanseerasi otsikoihin pääseen pilkkakampanjan ja vetosi siihen, että ei pidä alentua itsesensuuriin.

Vähän sitä ennen hän oli kirjoituksessaan valittanut, kuinka hän ja muut oikeistonuoret joutuvat syytösten, leimaamisen ja pilkan kohteeksi Sehän se ongelma näissä Tynkkysenkin jutuissa on.

Ja sinun ei tarvitse olla ylpeä siitä, jos olet queer tai fag, mutta kai kuitenkin annat muiden olla, jos he niin haluavat. D Tynkkynen nyt on vähän vietävissä että en yhtään ihmettele jos mielipiteet vaihtelee. On totta että ainakin täällä USA: Mutta mikä on syy ja mikä on seuraus? Itse näen niin että riskikäytös ja itsemurhariski kasvavat yhteiskunnan ja ympäröivien ihmisten vuoksi.

Jos sinulle jatkuvasti kerrotaan että olet luonnoton, viallinen, et yhtä hyvä kuin muut sen vuoksi kenestä olet kiinnostunut, niin kyllä se etenkin nuorilla vaikuttaa omanarvontuntoon ja elämänhaluun äkkiä. En usko siihen että LGBT-ihmisillä muuten olisi joku "asetus pielessä", eli että esim. Ja sitten tietty minä tunnen aika paljon LGBT-porukkaa, ja ihan joka kirjaimen edustajia.

Suurimmilta osin he ovat pitkässä parisuhteessa, käyvät töissä ja kaupassa jne. Ihan samaa mitä heterotkin. Sebastian Tynkkynen käytti samoja kikkoja BB-taloon pääsemisessä ja siellä pysymisessä kuin nyttemmin poliittisella urallaan.

Niinpä hän on luonut itselleen mahdollisimman erikoisen poliittisen profiilin ja yrittää sopivan tilaisuuden tullen kumartaa lähes joka suuntaan, vaikka hänen todellinen poliittinen ajattelunsa on yksisilmäisen raadollista.

Se ei poikkea mitenkään persujen konservatiivis-populistisesta linjasta. Se siitä stereotypioiden murtamisesta. Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja ja Rahvas-lehden päätoimittaja Sebastian Tynkkynen on perunut lehtensä islam-aiheisen pilapiirroskilpailun. Nyt-liitteen tuoreessa haastattelussa tämä kiva biseksuaali euroviisufani ei ole halukas mitenkään kommentoimaan harjoittamaansa itsesensuuria.

Aiemmassa saman lehden haastattelussa tämä harras kristitty ja kiihkeä islaminuskon vastustaja sanoi puolustavansa sananvapautta ja suhtautuvansa kielteisesti itsesensuuriin. Tynkkynen on joutunut huomaamaan, ettei harmittoman pinnallinen BB-tyyli sittenkään toimi politiikan arjessa. Hei vaan kaikille, Itse olen myös biseksuaali mies ja haluan ottaa tähän keskusteluun esiin vielä täysin uuden näkökulman.

Jos ei ole ollut homoilla aina helppoa tässä maailmassa, niin itseasiassa biseksuaalina eläminen voi olla vielä paljon vaikeampaa: Sontaa ja puukkoa tulee joka tapauksessa aina jommalta kummalta suunnalta, kumartelet sitten - tai jätät kumartelematta suuntaan tai toiseen. Jos koetat tuoda jotain kehitystä ja "nykypäiväistämistä" perussuomalaisten pitkäaikaiseen arvomaailmaan, niin sinua kyllä varmasti puukotetaan vastapuolelta ja käännetään heti selkää, jos et tee sitä kerralla ja kunnolla.

Voidaankin siinä vaiheessa kysyä, että ovatko "tämänkylänhomopojan" kaltaiset homomiehet sitten lopulta niin "suvaitsevaisia", kuin luulevat olevansa. Tämä hänen postaus tiivistää aikalailla sen, mitä tarkoitan. Eli jos edustat vain osittain sitä, mitä suurin osa "sateenkaariporukassa" edustaa, niin se suvaitsevainen sateenkaariporukka, jonka oletit aluksi hyväksyvän sinut omana itsenäsi - onkin lopulta aivan yhtä suvaitsematon, mitä ne uppiniskaisimmat persuheterot, jotka eivät Raamatun sanaan vedoten koskaan luovu alkuperäisistä mielipiteistään.

Jos mietitään sitä, mitä oli persuissa ennen Tynkkysen kaltaisia tapauksia, niin Arja Juvosen kaltaista poikkeusta lukuunottamatta oikeastaan vain sellaista, joka nostaa useimman homon karvat pystyyn. Jos taas mietitään sitä kokonaisuutta, mitä Tynkkynen persuihin tuo, niin se on ajan kanssa ainakin enemmän tasa-arvoisuuteen pyrkivää, kuin mitä vaikkapa Timo Soinin kommenteista on saatu irti koskaan.

Kaikkea ei voi muuttaa hetkessä. Kun puhutaan Perussuomalaisista ja perussuomalaisista arvoista, niin muutosta ei voi tehdä kertaheitolla. On lähdettävä liikkeelle siitä, ettei lytätä ja tyrmätä täysin jo olemassa olevaa. Myös se on tasa-arvoista ja suvaitsevaisuutta, että hyväksytään ihmiset lähtökohtaisesti sellaisina mitä he ovat. Tällä tarkoitan sitä, että jos ihminen on aidosti suvaitsevainen, niin perussuomalaisten heteroiden kohdalla se tarkoittaa sitä, että pyritään suvaitsemaan seksuaalivähemmistöt juuri sellaisenaan, rajoittamatta heidän oikeuksiaan aina niin kauan, kun asia ei uhkaa mitenkään kenenkään perusoikeuksia.

Toisaalta, suvaitsevaisuus tarkoittaa myös sitä, että suvaitaan ihmiset lähtökohtaisesti mielipiteineen, vaikka ne olisivat "vanhollisiakin". Sen ei tulisi olla selänkäännön ja solvaamisen syy, jos jollain on nk.

Jos muutosta oikeasti halutaan heidän arvomaailmaansa saada, niin sitä ei voi tehdä hetkessä. Mielestäni Tynkkysen tyyli on ollut juuri oikeanlainen Perussuomalaisisten toimintaan lähtiessä: Hän ei ole tyrmännyt heti kättelyssä perussuomalaisia arvoja, vaan koettanut lähteä liikkeelle löytämällä molempia näkökantoja tukevia asioita.

Se, että hän teki "tiekartan tyylisen kuvion" siitä, mihin homojen avio-oikeus voisi johtaa, voi olla hyvin realistinenkin näkemys, joka voi tulevaisuudessa aivan hyvin toteutua. Useimmille persuille se on varmasti kauhukuva, seksuaalivähemmistöille taas se merkitsisi useita positiivisia asioita. Mielestäni Tynkkynen oli tuon kuvion tehdessäänkin vain realistinen. Jos menevä kaupunkilaispariskunta haluaa elää ja viihtyä pienessä yksiössä, tarvitaan taikatemppuja.

Median sekatyöläiset Peter Linden https: He ovat esimerkiksi loihtineet Helsingin Hietalahdessa sijaitsevasta vuokra-asunnostaan pois lähes kaikki kaapit ja hyllyt ja taikoneet tilaan ällistyttävästi valoa ja avaruutta. Orav ja Linden ovat mestareita löytämään roskalavoilta ja kirppiksiltä asuntoonsa sopivaa tavaraa. Jos kriteerit ovat liian tiukat, et välttämättä löydä etsimääsi, he antavat vinkiksi ihmisille, joita kirpputorien tavararöykkiöt ahdistavat.

Mainos Teksti jatkuu alla. Sohvan runko on tehty kahdesta trukkilavasta, jonka päällä on kahtia sahattu vanha patja. Sohvan voi jakaa kahteen pienempään divaaniin ja rahiin tai yhdistää vierasvuoteeksi. Parvelle menevät tikkaat ja niiden vieressä oleva keinu ovat niinikään kierrätystavaraa. Tuunaamalla kulahtaneestakin saa kaunista. Pariskunta syö pääasiassa raakaruokaa, kuten raakakakkua.

Vegaanipariskunnan keittiötilassa valmistuvat muun muassa smoothiet. Vaikka kaupunkikämpässä on tilaa vain 25 neliötä, sinne tuovat avaruutta parvi ja matkalaukut, jotka korvaavat hyllyt ja kaapit. Kylpyhuoneesta löytyy ystävän yrityksen luonnonkosmetiikkaa.

Näin estät kylppärin kosteus-. Suihkutilaan ja saunaan jäävä kosteus tiivistyy rakenteisiin ja tarjoaa kasvualustan homeelle.

Suomiporni homoseksuaaliseen asian shemales

Gay erootisia tarinoita escorts in turku

Homo koti seksiä alaston mies naurunappula

Persuilla ja Tynkkysellä on kummat käsitykset sananvapaudesta, sillä he saavat vapaasti suoltaa suustaan mitä tahansa, mutta heitä kritisoidessa tätä vapautta ei enää olekaan ja vedotaan mitä kummallisimpiin seikkoihin ja vedetään herneet nenään. Jutusta välittyi kuva ihanasta ja sym Onneksi ilmanvaihdon parantamiseen löytyy fiksu ja edullinen ratkaisu. Se, että hän teki "tiekartan tyylisen kuvion" siitä, mihin homojen avio-oikeus voisi johtaa, voi olla hyvin realistinenkin näkemys, joka voi tulevaisuudessa aivan hyvin toteutua. Mielipidettä tulee vaihtaa sen mukaan mikä kulloinkin vetoaa omaan kannattajakuntaan, vaikka se tapahtuisi nopeammin kuin normaali ihminen vaihtaisi sukkiaan.