Helposti tulee mieleen, ettei ihan kaikki oo himassa, mut veikkaan silti kin et ky. Ihan mun lähellä seisoo tosi kaunis nainen, joka puhuu mulle virasta kieltä. Hän ei tuo sellaisia asioita esiin tapaamisissa, eikä esimerkiksi hänen Fb-profiili paljasta oikein mitään. Tavoitteeni on, että joka kuukausi tavarat vähenevät. Mutta mä en ymmärrä sun ajatustasi siitä, että aina pitäisi olla jokin tavoite tai maali.

Vaimo nai vierasta homoseksuaaliseen paras kalu

: Alastonkuvat homoseksuaaliseen bb kalua tarjolla

Sexworks paljaita kaluja gay Tänään on kyllä hurahtanut aikaa, kun tämän viestini loppuun pääsen niin enemmän kuin sen yhden Salkkarit jakson verran. Sä laitoit jossain kohtaa, että mä olen joskus arvoituksellinen. Jos ei lasketa, niin sitten en ostanut mitään. Tapasin yhtä ihmistä, jolle kerroin yhtä sun toista ja puolen tunnin tapaamisen lopuksi se henkilö sanoi, että hän ei ole koskaan tavannut ihmistä, joka pystyy puhumaan yhtä pitkään, nopeasti ja paljon kuin minä. Tiedätkö, joskus asioita vain tekee sen vuoksi, että tykkää niiden tekemisestä. No, sain energiaa purettua, mutta kun tulin kotiin olin paleleva ja nälkäinen.
GAY TREFFIT JOENSUU BIGGEST DILDO EVER 646
THAI HOMOSEKSUAALISEEN HIERONTA ESPOO POJAT STRIPPING 68

Niin hirveästi siellä oli kersoja. Yhdet vaipatkin vaihdettiin lennossa siellä upouudella metroasemalla. Mutta siis en minä niitä vaihtanut. Nyt taidan taas lopetella. Missäköhän sä oot luurannut koko päivän? Varmaan kanssa oot ryntäillyt jossain jälkikasvusi kanssa. Sitten olen sen hylännyt ainakin toistaiseksi. Joitain tukiperheitå tiedän ja joskus aina olen tunnistavani heitä julkisilla paikoilla. Tänäänkin näin yhden sellaisen porukan ja ne lapset olivat niin hauskoja, että mikäs heidän kanssaan joskus touhutessa olisi.

Yksillä tutuilla oli sellainen tukilapsi, joka ei puhunut mitään, eikä perhe oikein saanut häneen kontaktia. Se oli jotenkin kovin surullinen ja kurja tilanne. Mun oli tarkoitus lopettaa viesti, mutta piti mun sentään heihei sanoa ja jokunen suukkokin laittaa.

Mulla on ollut tänään aika levoton olo. Jos nyt näkisin ihastukseni, olisi se mulle ehkä liikaa. En mä ahdistelemaan tai lähentelemään tietysti alkaisi mutta naaman puna olisi varmasti melkoinen ja olo hankalan tukala. Jaaha, nyt saattaisi ulkoilma tehdä terää. Siellä olisikin juuri sopivan kostea ilma.

Jos menisi joksikin aikaa seisoskelemaan tuonne vesisateeseen, niin ehkä tunteetkin viilenisi. Mulla on historia aika huonosti hallussa. En ollut siinä koulussakaan hyvä. Jossain vaiheessa tuli sitten opiskeltavaksi historia ja yhteiskuntaoppi. Niistä jälkimmäinen kiinnosti ja kiinnostaa mua kyllä. Filosofiaa mä olen lukenut muutaman kurssin. Onko sulla lempi-filosofia tai kuuluisissa filosofeissa sellaista tyyppiä, jonka kanssa ajatukset osuisivat jossain kohtaa yksiin?

Käytettiin silloin myös esim. Ei kai tuo sääntö enää nykyaikana päde. Täällä ketjussa oli näköjään taas aamuyöstä käynyt vierailija.

Mä todellakin olen ollut tänään liikenteessä jälkikasvuni kanssa. Mutten mä ryntäillyt tai luuraillut ole. Nyt mun pitää taas hommaa muuta! Ehkäpä sä arvelit, ettei tämä mun tilani aamuisen kaltainen enää iltapäivällä ole. On muuten mukava juttu, että on saatu tähän ketjuun muutakin porukkaa meitin lisäksi.

Arvaa minkä unohdin tänään? No sen hemmetin apteekissa käymisen TAAS. Tänään kuljin peräti viiden apteekin ohi. Miten tää on mahdollista? Ja tietty muistin asian nyt vasta, kun lähimmät apteekit on menneet kiinni. Joo, aamulla jätin virtuaaliromantiikan pois, kun vähän silleen pyytelit.

Iltapäivällä kuvittelin sun hormonien jo rauhoittuneen. Mä alan olemaan piakkoin raitilla nousukiidossa. Hetken päästä räkä poskella. Koska mun perjantait ei koskaan ole villejä, niin päätin turruttaa tunteeni näin lauantaina viiniä vetämällä.

Ei mulla mitään poskilla ollut. Enkä mä jaksanut edes kovin myöhään valvoa. Juuri ja juuri selvisin hereillä tämän päivän puolelle.

Kuinka sun iltasi meni? Sammuitko sohvalle läppärisi ääreen? Jos sammuit, niin millaiseen asentoon? Mä nukahdan useimmiten kylkiasentoon. Joskus myös selälteen mutten koskaan mahalteen. Mä olen miettinyt sitä sun jännää juttuasi. Sä laitoit jossain kohtaa, että mä olen joskus arvoituksellinen.

Mä olen nyt taas miettinyt myös tuota sun tilannettasi. Siis ihastustasi Ihanaan Naiseen. Sua on täällä useampikin tyyppi, mä mukaan lukien, koittanut saada rohkaistumaan. Lesbo palstalla oli hyvä kirjoitus 10 sekuntia rohkeutta -ketjussa nimim.

Auts, kun mulla olisi nyt kova halu rutistella suakin. Ja saattaisinpa poskillesi räjäyttää hurjan pusutulituksenkin, jos rutistus toteutuisi. Tänään on ollut vähän himokas olo, mutta en ole ollut huomaavinani sitä. No, eikö mitä joskus puolen päivän alkoi kuulua ihmeellistä meteliä.

Mietin onko se lapsen ulvomista, kun ei ole seinänaapureissa lapsia. Sitten tajusin, että naapurin täti se siellä taas voihkii, joskin kovaäänistä ulvontaa se kyllä oli. Mä istuin sohvallani ja välissä oli mun makuuhuonekin ja silti naapurin naisen ulvonta kuului hyvin selvästi. Ainakin se toi aihepiirin väkisin mieleen, vaikka olin sitä taka-alalle painanut. Eli pinnan alla kuohuu, voisi kai sanoa Eniten mua liikutti se, että kirjoittajalla on mahdollisuus tutustua ihastuksen kohteeseensa hitaasti ja rauhallisesti.

Sillä tavalla mäkin tahtoisin Ihanaan Naiseen tutustua. Toki mietin kuinka se on käytännössä mahdollista varsinkin jos kummallakin sattuu olemaan fyysisiäkin himoja. Olisi kauhean outoa esimerkiksi tapailla toista vaikka kahvittelun yms.

Jos on yhteinen työpaikka, harrastus tai jokin muu arkisesti yhdistävä juttu, niin silloinhan se voi onnistua. Kyllä siinä täytyisi olla sitä psyykkistä juttua riittävästi mukana. Ihanan Naisen suhteen yksi mun isoista ongelmista on just tuo, että en tunne häntä yksityiselämän osalta lainkaan.

Hän ei tuo sellaisia asioita esiin tapaamisissa, eikä esimerkiksi hänen Fb-profiili paljasta oikein mitään. Hänen luonne on tietenkin vähän tullut tutuksi ja ulkonäkö myös. Samoin hän puhuessaan tietenkin paljastaa joitakin asioita itsestään vahingossakin. Väittäisin myös, että Ihana Nainen on hyvinkin voimakkaasti oikea terveysintoilija. Mulla on sellainen fiilis, että hän lukisi kirjoja jonkin verran ja uskon telkkarin katselun myös kuuluvan hänen elämään.

Nämä kaikki asiat ovat tulleet mieleeni käytyjen keskustelujen kautta. Mulla on myös vahva käsitys siitä, mistä päin Suomea hänen sukujuurensa ovat. Mutta tuossa alkaakin olla suurin osa asioista, mitä hänestä tiedän. Mä vaihtelen todella paljon asentoja nukkuessani. Siksi nukahdankin milloin mihinkäkin asentoon. Mulla on luottotyyny, joka pitäisi muuten taas uusia. Olen kuluttanut niitä jo monta. Se on fyssarin mulle suosittelema tyyny ja selvitin hiljattain, että se on tarkoitettu nimenomaan "usein asentoaan vaihtavalle nukkujalle".

Mun selkäjumi on hieman hellittänyt eli en muista sen takia heräilleeni yön aikana, vaikka se nyt hereillä ollessa hieman häiritsee. Se mun jännä juttu liittyi näihin pikkubisneksiin, joita mä harrastan. Sain hankittua yhden jutun, jota kovasti kuvan perusteella himoitsin. En ollut ekana listalla, joten ajattelin jo jutun mennen ohi suuni. Muutamien onnellisten sattumien ja hyvän tuurin vuoksi kävi kuitenkin niin, että sain tavaran eilen haltuuni ja se olikin ihanampi kuin olin kuvitellut.

Vastaavaa ei ole enää myynnissäkään ja tämä oli tosi hyväkuntoinen. Myös ostotilanne oli kiva. On tosi kiva tavata kivoja ihmisiä, joiden käsitys kierrättävästä kaupankäynnistä osuu yhteen mun ajatusten kanssa. Niin, siis sitä tavaraa eilen sitten useampaan kertaan hiplailin ja ihailin.

Kyseiseen tavaraan liittyy myös näkökulma, jonka pitäisi kannustaa mua eteenpäin muutamien tavoitteideni kanssa. Tuntuu välillä aika raskaalta puurtaa eteenpäin urakoideni kanssa. Onneksi mulla on aika kivoja vertaisrthmiä, joista saan monesti tsemppiä. Useammassa ryhmässä on kyllä sellainen tilanne, että mä kuulun ryhmän "hikareihin", jotka ovat ahkerimpia ja edistyvät eniten. Joskus on vaan kauhean hankala olla noin rationaalinen varsinkin kun ryhmän päivitykset ja grafiikka huutaa punaisena, että mä olen edennyt viikosta toiseen eniten.

Onneksi yhdessä ryhmässä on just aktivoitunut sellainen superhiku nuori nainen, jolla on yksi lapsikin ja silti hänellä on kova touhu päällä ja joka ikinen päivä syntyy tulosta. Ihan kadehdittavaa hommaa sellainen, tosin hän on mua 2 vuotta edellä ajallisesti. Se on jännää, kun niihin ryhmiin kuuluu sohvaperunoita ja oman elämänsä velttoilijoita sorry nyt vaan kurja termi ja sitten toiset on töissä käyviä yksinhuoltajia, jotka tekee paria vapaa-ajan projektia aktiivisesti JA esimerkiksi treenaa maratonille samaan aikaan.

Toki ymmärrän ihmisten elämäntilanteiden olevan hyvin erilaisia. Olen vaan miettinyt kovasti myös esim. Onko se jotain minkä kanssa tai ilman synnytään vai voiko sitä kehittää itsessään? Mitäs sä sanoisit tähän? Kannattaisikohan sun Höpsööntynyt opetella itsekin kyselemään että mitä muille ihmisille kuuluu? Älä nyt pahastu mutta sinusta saa vähän sellaisen käsityksen että pidät kaikkia muita ihmisiä sun apupoikina ja -tyttöinä, joiden pitäisi juosta sun ajatusten mukaan?

Taidat olla ainoa lapsi? Jaksaisitko mitenkään perustella näkemystäsi, jotta voisin paremmin pohtia sen osuvuutta omaan tilanteeseeni? Kenen kuulumisia mun kannattaisi kysellä? Mistä jutusta erityisesti sulle on tullut käsitys, että muiden ihmisten pitäisi juosta mun ajatusten mukaan? Jotenkin aika inhorealistisen överiksi olette vetäneet nämä kirjoittelut.. Tarinan loogisuuskaan ei kovin ole kasassa pysynyt tai kirjoittaja on jo unohtanut itse omat sepustuksensa.

Oliko edes tarkoituskaan se? Suurin osa teksteistä lienee naisen sanavalikoimaa, mutta taitaa joukossa,harvemmin toki, olla mieskin. Ihanalle Nauselle kuitenkin paljon lämpimiä pusuja, haleja ja jaksamista!

Joo, Varjo-Höpsööntynyt tässä edellä taas kirjoitteli, mutta tällä kertaa hän toikin asian itse esiin rivien väleissä. Joku se jaksaa sinnikkäästi väittää. Mä en jaksa niin sinnikkäästi asiaa enää korjailla. Harmi kun nää viikonloput on niin lyhkäsiä. En millään ehtinyt tehdä kaikkea, mitä olin suunnitellut. Ehkä ens viikonloppuna sitten. Mä olen käyttänyt tuota metodia eräässä toisenlaisessa asiassa ja ihan hyvällä menestyksellä.

Mutta ei mulla ole käynyt mielessä, että se tuollain kierroksia rajoittaa. Erityisesti mun tapauksessani, kun en oikeastaan voi edes edetä. Siinä mielessä se on helpottavaa, kun ei tartte jännittää. Tai miettiä, että kertoisiko tunteistaan. Silloin kun olin tosi palavasti työpaikkaihastunut, niin mulle tuli paljon syyllisyyden tunteita. Kuten olen jo kertonut, niin ihastukseni oli siis hyvin läheinen työkamu.

Meillä oli ja on edelleen vaikkei työkamuja enää olla tosi hyvät ja lämpimät välit. Silloin kun mä olin häneen ihastunut, niin mulla oli hankalaa, koska olisin halunnut olla rehellinen ja avoin myös tunteistani häntä kohtaan. Koskaan en kuitenkaan tunteistani kertonut. Kerroinkos mä muuten sulle jo sen, että ei ole kovinkaan pitkä aika siitä, kun tätä entistä ihastustani treffasin? Koitan saada valmiiksi vielä yhden tärkeähkön homman.

Toivottelen siis jo nyt hyvät yöt. Ainakin ne meni yhtä lukuunottamatta , mitkä olivat poistetulla viestilläsi. Täällä sitä taas istuskellaan sohvan nurkassa.

Sain juuri äsken iloisen perheuutisen. Tätähän olen jo sinullekin uumoillut muutamia kertoja näissä meidän keskusteluissa. Vaikka olinkin järkyttynyt uutisesta, joka oli ajankohdaltaankin kohtalokas, ampaisin kaapilleni, johon olen kasannut poistettavaa tavaraa. Sen tyhjentyminen olikin hiipunut, kun kaveripiirin lisääntymisvauhti on jo hieman hidastunut. Jostain syystä minua ei kyllä nyt huvita neuloa mitään. En ehdi, ei huvita, muita projekteja on niin paljon.

Onneksi vauvan villavaatteet eivät ole minun puikkojen kilkattamisesta kiinni. En nyt kerro asiasta ihan tarkkaan, koska en halua paljastaa täällä liikaa. Tuon idean sain pari päivää sitten, kun yksi tuttu laittoi mulle vinkkiä. Eli siis mä en itse saanut varsinaisesti mitään ideaan vaan vinkin. Mutta sen sijaan tänään mä olen ihan oikeasti saanut pari pähkähullua ideaa. Yhden toteutan ehkä tammikuussa. Ainakin haluaisin hirveästi, eikä se vaatisi paljon mitään.

Lisäilin muuten eilen Ihana Nainen -idealistalle reilu 10 uutta ideaa. Ideoita on nyt tarkalleen Siinä täytyis viettää treffi poikineen ja paljon aikaa yhdessä. Oon muuten kanssa tänään ja jo eilen päivitellyt, miten lyhyitä nää viikonloput on. En mä tiedä auttaako ignooraaminen himojen taltuttamiseen.

Jotenkin tuntuu, että ne jää päälle jumittamaan. Mulla on kyllä muutamia ikäviäkin kokemuksia siihen liittyen, enkä tarkoita tuollaisia tilanteita, joissa on jättänyt tunteensa paljastamatta niinkuin sulla.

En tiedä, kuinka hyvin olen itse osannut toimia vastaavissa tilanteissa. Kerran teininä mulle kävi hassusti, kun olin yhdellä leirillä. Siellä leirillä oli erilaisia paperihommia niin että kaikille kertyi kasa paperia.

Siellä oli myös tilanteita, joissa jaettiin papereita ja välillä kirjoiteltiin myös kirjeitä toisille. No, kun pääsin kotiin, löysin paperikasastani kirjeen, jota en ollut ollenkaan lukenut.

Jotenkin se oli mennyt täysin ohi silmieni. Se olikin sitten rakkauskirje yhdeltä pojalta, johon en kyllä ollut yhtään ihastunut. En siis voinut vastata pojalle tuoreeltaan, koska löysin kirjeen vasta ehkä parin viikon päästä. Me ei oltu samassa koulussa tai muutenkaan nähty usein, joten se asia sitten vain jäi. Joskus kyllä tunsin siitäkin syyllisyyttä, etten esim. Erilaiset kirjehommat ovat vähän riskialttiita, mutta niitä harrastettiin meillä päin paljon. Mun ajatukset nyt pomppii, mutta olen kuullut tänä syksynä aika monta erouutista ja lisäksi saanut tietää joidenkin parien suhteen olevan kriisissä.

Tänään taidan olla aika pessimistinen kaikenlaisten suhdejuttujen suhteen. Musta tuntuu, että suurin osa maailman parisuhteista on onnettomia tavalla A tai tavalla B.

A-suhteissa on väkivaltaa, päihteitä, pettämistä tai hyväksikäyttöä, joiden vastapainoksi saattaa sitten olla ainakin jonkin verran rakkautta.

B-suhteista puuttuu A-tyypin ongelmat ainakin suuressa määrin, mutta B-suhteista puuttuu myös se rakkaus. Mikäköhän on se prosenttimäärä, minkä verran maailmassa on tasapainoisia JA rakkaudellisia parisuhteita enkä edes tarkoita mitään unelmaliittoa? Päivällä kyllä olin jopa hyvin hilpeällä tuulella. Muuten mua alkoi ihan älyttömästi ärsyttää, kun tuli mieleen yksi tilanne, jossa viitattiin siihen miten tietyn ikäisen ja tietynlaisen koulutuksen suorittaneen ihmisen tulisi käyttäytyä.

Onko jossain todellakin julkiset kirjalliset käyttäytymisnormit? Tämä on jännä aihe, sillä nämähän on myös kulttuurisidonnaisia asioita.

Jos yöllä ufot tulee ja kidnappaat sut sijoittaen sut uuteen ympäristöön vaikka gambialaiseen slummiin, niin et sä siellä yksinkertaisesti voi käyttäytyä niinkuin ikäisesi suomalaisnainen.

Ääh, no kylsä nää jutut tiedät. Siis äsken mä kirjoitin tuon alun "olis jännä" ja sit mä unohdin, mitä piti kirjoittaa. Just noin kun sulle oli käynyt.

Mulle on itse asiassa ehkä jossain mielessä joskus käynytkin noin Listaa tähän kaikki tutkintosi ja arvosanasi sekä paikka ja aika - poliittinen suuntautuminen oikea vs.

Harrastatko seksiä ja kuinka usein? Masturboitko ja kuinka usein? Karvaton vai karvallinen alapää? Ketä ajattelet kun saat orgasmin? Tarkka kellon aika ja paikka? Kirjoita tähän tarkka klo aika kun poistut kotoasi? Teetkö ensin ja sitten mietit? Jos on, niin listaa tähän ne nimet.

Mitä uskontokuntaa edustat jos edustat? Toteutuuko mielestäsi tasa-arvo työmarkkinoilla? Naisten asema hengellisissä yhteisöissä? Mielipiteesi homoseksuaalien ihmisoikeuksista ja tasa-arvoisesta avioliitosta?

Minkä näköisiä mielestäsi ovat homonaiset? Onko mielestäsi ok vainota jotain yksittäistä ihmistä ja kirjoitella nettiin toisen ihmisen asioita? Koulukiusaaminen on siis sinusta hyväksyttävää? Onko pakkonaittaminen ja pakkoparittaminen sinusta ok jos se tapahtuu valtion toimesta? Suostuisitko sinä siihen, että valtio pakkonaittaisi sinulle jonkun ihmisen, josta itse et pitäisi ollenkaan? Onko sinulla kostonhimoisia suunnitelmia johonkin tiettyyn ihmiseen?

Lempikohteesi ja jos niin miksi? Vastaapa nyt näihin kysymyksiin rehellisesti ja omilla tiedoillasi? Ei, ei, älä vastaa kysymyksiin myiden ihmisten tiedoilla tai niillä tiedoilla, joita arvelet stalkkaamisesi kohteen edustavan luulo ei ole tiedon väärti. Saadaan sitten hyödynnettyä tietojasi ja kenties myytyä niitä eteenpäin. Muistathan olla todella rehellinen!

En millään viitsinyt tarkastaa tekstiä ennen lähettämistä. Luulen, että saat kuitenkin selvää! Ai niin, vielä jokunen tärkeä kysymys; - minkälainen on ihannenaisesi ulkonäkö, luonne, koulutus, ammatti, kansalaisuus? Jos niin miksi, miten ja ketä kohtaan? Miten se ilmenee käytännössä? Tein tässä välillä jo vaikka mitä. Olin kuitenkin kirjoittamassa, että ne mun ihastukset, joita olen sitten joskus jossain muussa yhteydessä tavannut, ovat olleet aika naiiveja.

Siis entisiä ihastusteni kohteita olen tavannut myöhemmin ja ihastumiseni ovat olleet naiiveja. Mulla oli muuten teininä sellainen taipumus, että ihastuin usein sellaiseen poikaan, jota en tuntenut.

Siis vaikka mun omaan kaveripiiriin kuului niin tyttöjä kuin poikia, niin en koskaan ihastunut omaan kaveriini siis poikaan.

Mulla ei ole pienintäkään muistikuvaa, että olisin koskaan tuntenut ketään tyttöä kohtaan mitään ihastuksen tunteita. Mun suhteet toisiin tyttöihin kyllä olikin jollain lailla Mä vietin aikaa paljonkin toisten tyttöjen kanssa, mutta jotenkin vissiin koin olevani ulkopuolinen aina.

Tai en ihan aina, mutta yleensä. Ei mua syrjitty tai kiusattu, mutta koin olevani erilainen. En osaa tätä selittää, mutta poikien kanssa mulle ei vastaavaa fiilistä tullut. Poikien kanssa oli paljon rennompaa ja selkeämpää. Mä luulen, että mä olen jotenkin edelleen varautunut naisten kanssa.

Viimeiset parikymmentä vuotta, tai itse asiassa pidempäänkin, mun parhaat ystävää ovat olleet miespuolisia.

Se alkoi jo varmaan jostain 14 vuoden iästä, kun aloin luomaan läheisiä ystäväsuhteita poikiin. Varhaislapsuudessahan mun parhaat kaverit oli myös poikia, mutta koulun alettua mua kiusattiin siitä ja vaihdoin äkkiä tyttöjen porukoihin, joissa pärjäsin vissiin aika huonosti useamman vuoden ajan. Vasta vuotiaana muistan, että se alkoi sujua paremmin ja noin 12 vuoden ikäisenä pärjäsin jo hyvin. Siinä murrosiän kynnyksellä eli suurinpiirtein vuotiaana mä myös omasta mielestäni siis nyt aikuisena ajatellen loin jonkinlaisen roolin itselleni eli aloin käyttäytyä sillä tavalla porukan sääntöjen mukaan.

Sitä ennen olin ollut boheemi villikko. Mullehan olisi siis jo erittäin uusi ja kummallinen juttu, jos mun bestis olisi nainen. En kyllä tiedä, onko se koskaan edes mahdollista, sillä mun bestiksen paikka on pitkään ollut varattu eräälle miespuoliselle henkilölle. Mutta sanotaan näin, että jos mun parhaiden ystävien kvartettiin tulisi nainen, niin sekin olisi jo mulle uusi tilanne. Saati jos mun täytyisi halata tai pussata naista!!!

Tilanne on kummallinen, sillä sellaisesta romantiikasta samaan aikaan haaveilen ja samaan aikaan sitä ihmettelen. Lesbojen palstalla on moneenkin kertaan joku todennut, että jos voisikin seurustella bissen kanssa niin ei ainakaan voisi seurustella suuntautumisensa kanssa kipuilevan bissen kanssa tai olla bissen ensimmäinen nainen.

Mun täytynee tästä jo lopetellakin. Sä tuhiset jo pedilläs ja Ihana Nainenkin varmaan sahaa hirsiä siellä missä onkaan. Ai niin tuli noottia kysymysten ohittamisesta.

Nyt en edes muista, mitä sä tarkalleen kysyit. Kysyitkö, kuka filosofi olisin? Tuo on vaikea kysymys jo lähtökohtaisesti. Voidaanko esimerkiksi Jeesus laskea filosofeihin? No, nyt saivartelen, myönnän. En myöskään valitettavasti tunne kovinkaan hyvin aasilaisia filosofeja, vaikka niitä ajattelutapoja olenkin lukenut jonkin verran.

Aasialaisista filosofioista mun on aina iskenyt selvästi voimakkaimin taolaisuus. Aasiassa on myös paljon sellaista filosofiaa ja uskonnollisuutta, jota mun on hyvin hankala ymmärtää.

Myönnän kyllä, että Aasia maanosana kiehtoo mua paljonkin. Mulla on aika paljon aasialaisia tuttujakin.

Ne on hyvin jänskiä kulttuureita kyllä. Aasia on muuten myös sellainen maanosa, johon voisin kuvitella muuttavani, joskaan en ihan joka paikkaan tietenkään. Siis voisin kuvitella lähteväni ulkomaille vuodeksi tai muutamiksi, mutta en mä lopullisesta muutosta haaveile.

En myöskään kuumista paikoista. Mutta siis se filosofi. Monet filosofithan on niin hirveän erilaisia keskenään. Sokrates on aina viehättänyt mua kauheasti ja hän on myös vaikuttanut mun ajatteluun. Platon jotenkin ärsytti mua luolavertauksineen. Aristoteles on aina tuntunut monella tavalla läheisimmältä noista Antiikin tyypeistä, joita tiedän. Myöhemmin on ollut ihan toisenlaisia filosofeja.

Valistusfilosofit luettiin lukiossa aika tarkkaan. Mä tykkäsin jotenkin hirveästi valistusajasta, mutta en silti samaistunut Voltaireen, Montesquieu'hön tai Rousseau'hen. Ohitit juuri tekemäni kysymyspatteriston Jatkan vielä filosofeista vaikka sen verran, että Foucault taitaa olla homoseksuaalien lempparifilosofi, eikä varmaan suotta.

Kantin mä siivuutan kokonaan ja hyppään meidän omaan ihmepoikaan Pekka Himaseen. Ai hitsi, poistuin välillä tästä selainikkunasta ja unohdin koko keskeneräisen viestini. Kyllä mä varmaan joudun sanomaan, et Aristoteles. Nyt mun jo olis pitänyt olla nukkumassa jonniin aikaa.

Aamusuukot ja onnenpotku alkavaan viikkoon! Miten tuo kirjoituksesi liittyy biseksuaalisuuteen, lesbouteen tai ylipäätänsä samaa sukupuolta oleviin ihastuksiin? Et muuten Höpsööntynyt vastannut kysymyksiini.

Koska et vastannut kysymyksiini niin minäkään en vastaa sinun kysymyksiisi. Oudosti näytät kyttäävän palstaa keskellä yötäkin. Onko sinulla siis joku ongelma? Kannattaisiko hakea apua pakkomielteeseesi? Taas mulla on tietenkin vähän kiireitä, mutta halusin tulla laittamaan sulle pikkutervehdyksen. Muistelen nimittäin että sulla oli siihen jotain sanottavaa. Arvaa kuka soitti mulle tänään? Hänen äänensä kuulosti niiiin söpöltä. Hän vaikutti olevan hyvällä tuulella. Mä olen ollut kipeänä liekö syynä tuo sun "onnen"potkusi No, en mä niin kipeä ole ollut, että olisin töistä pois ollu tai voimat ois ihan veks, mutta jouduin ottamaan särkylääkettä ja oon yrittänyt nyt tässä illalla lepäillä.

Eikä musta ainakaan vielä ihan hetkeen sellaista tule. Jos musta joskus tulee isotäti tai mummi, niin musta ei todennäköisesti tule kutovaa sellaista.

No nyt ei ainakaan tule. Pitää joskus miettiä ihan ajan kanssa. Ei mulla, jos totta puhutaan tuo filosofiakaan kovin hallussa ole.

Yhdessä vaiheessa, silloin kun filosofiaa opiskelin, mun lempparityyppi oli Descartes. Sitten mä lopetin liiallisen ajattelun ja tätä nykyä mun lemppari on Sartre. Mulla on ollut myös jonkin verran samansuuntaisia ajatuksia Simone de Beauvoirin kanssa. Mä suunnittelin ulkovalojen laittoa jo pari viikkoa sitten mutta toteutus on vielä vaiheessa. Siellä ei valoja näkynyt. Eli joko mimmi istui pimeässä tai sitten ei ollut töissä. Nyt mun tarttee varmaan lopetella.

Positiivisen palautteen antaminen tai paremminkin sen vähyys on aika-ajoin noussut otsikoihin niin kyllä sä kokonaisuutena vedät hyvin molemmat roolit ja sut kattava yleistieto näyttää olevan hanskassa. Olet kuitenkin valinnut kovin erilaisissa elämäntilanteissa olevat naishenkilöt, niin miksi olet päätynyt tähän ratkaisuun?

Taustallahan on aina jokin syy mikä motivoi ja erityisesti innokkuuteesi peilaten Mitä taas positiivisuuteen tulee niin kannattaa mielummin ne positiiviset kehut säästää niihin asioihin missä ne ovat kohdallaan ts.

Jenkkityyppinen yli-imelyys ei istu millään suomalaiseen kulttuuriin ja luonteeseen. Niin kuin haukkumisessa ja kiroilussa niin myös kehumisessa se kehuminen menettää tehonsa ennen pitkää jos kaiken aikaa kehuu mitä tahansa asiaa. Myöskin tiedoilla ja sivistyksellä leveily ei kuulu normaalin, vahvan ihmisen tapoihin, mutta tuossa nyt ilmiselvästi olikin tietojenkalastelusta kyse. Niin läpinäkyvää nettivakoilua ja backround tsekkiä, ai että. Luulevat olevansa mukafiksuka kovinkin, mutta aukaisemalla suunsa sieltä tulee vaikka mitä hybridisammakkoa ja jostain aivan muusta maailmasta olevia utopistisia asioita.

Samoin psykologisessa kanssakäymisessä yms, näköjään muotia on olla mahdollisimman hömelö ja kääntää ylösalaisin kaikki jutut sekä leikkiä pelleä ja heikentää asiaa kuin asiaa.

Höpöttämällä lahjasta yrität saada jonkinlaiseen ansaan ihmisen oletettaen, että tietenkin henkilö on hyvin naiivin perso tuntemattomien ihmisten lahjoille ja höpötyksille. Osa höpöttelee lahjoista kun on tarkoituksena vahingoittaa kohdehenkilöä. Miksi, kun ei ole mitään syytä. Siinäpä se, mahdollisimman mukava ja viaton uhriksi niin itselle tulee helkutin hyvä olo, vai mitä? Ai niin, unohdin listalta vielä muutaman; naisviha ja homoseksuaaliviha.

Anteeksi kun täällä ei ole ollut tuoretta tekstiä luettavaksi. Nyt on taas hommia tehtävänä. Illalla on vielä kaikenlaista ja huomenna mun täytyisi heti aamulla olla pirteänä kepulaisen kansanedustajan kahveja juomassa.

Enkä muuten ole kepulainen. Mua hymyilytti äsken aika lailla. Toivottavasti et kävellyt tällä kertaa ohi PPS. Edelleen mulla on sillä tavalla kiirus, että yritän pitää työtahtiani yllä edes jotenkuten hampaat irvessä. Tahti ei ole mitenkään erityisen nopea, mutta kun ei yhtään kiinnostaisi nää jutut, niin se on tosi hyvä, että edes jotain etenemistä tapahtuu. Pää tuntuu jotenkin pehmeältä. Eilen oli muuten aika himoinen olo, mutta en ollut huomaavinaankaan sitä.

Tänään sitten tuntui siltä, että en pysty tekemään mitään, ellen saa jotain helpotusta asiaan. Nyt mulle mainostetaan Puustellin keittiöitä. Kohta on Black Friday. En tiedä aionko ostaa yhtään mitään. Olen kuitenkin katsonut mainoksia uteliaana, sillä täytyyhän minunkin aina välillä jotain ostaa.

Olen toivonut, että BF-myyntiin tulisi enemmän aineettomia tuotteita. Jokunen kuntosali ja kylpylä mainostaa BF-alennuksia, mutta aika vähän aineettomia tuotteita on tarjolla. Toivottavasti se muuttuu jatkossa. Ironisesti Lapin yliopistossa tarkastetaan perjantaina väitöskirja ihmisten tavarasuhteesta.

Olenko muuten kertonut, että olen syyskuusta lähtien listannut kaikki kotiini tulevat tavarat ja kotoa lähtevät tavarat lukuuntottamatta ruokaa, juomaa, hygieniatuotteita yms. Se on hyvin mielenkiintoista! Tänään lähtee yli 10 tavaraa ja toivottavasti ei tule yhtään sisään. Tavoitteeni on, että joka kuukausi tavarat vähenevät.

Ihan helposti olen sen tänä syksynä saavuttanut, vaikka on täytynyt tehdä aika paljon hankintojakin. Mun elämä kun on pääosin aika tasasta. Siinähän mä siis vain tiedustelin vaivihkaa sun mieltymyksiäs. Mulle kun ei ole niin väliä, kun olen tämmönen "kaksneuvonen" , joka voi olla yhtä hyvin ottavana kuin antavana osapuolena.

Auton bongasin työpaikan parkkikselta eli töissä hän kyllä näyttäis olevan. Mä koitan miettiä kuumeisesti jotain työjuttua, minkä verukkeella voisin mennä häntä katsastamaan. Mutten mä meinaa millään keksiä. Mua kyllä jännittää jo pelkkä ajatus siitä, että pääsisin lähietäisyydelle. Nappaan lääkettä ja lähen vaakaan. Mä teen näitä hommiani täällä vieläkin, vaikka väleissä googlailen kaikkea muutakin ja sellaista. Mä en jaksa välittää palautteista, joita saan. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, vai miten se meni.

Kun sen muistin, muistin aiemmin nähneeni unta myös eräästä toisesta hyvin tuntemastani sinkkumiehestä. Suukkoja olisi kyllä ihana saada. Suukkojen osalta voisin olla se vastaanottaja. Se saattaisi toki johtaa siihen, että muutamien vastaanotettujen suukkojen jälkeen olisinkin antaja. Vai mitkäs nimitykset silloin on käytössä, kun molemmat suukottelee? Ääh, mulla on taas vientiä. Täytyy juosta bisnesten perässä, roskiksella, varastossa jne. Käy sä kultaseni ja tuutimaan Eli koitan sivuuttaa nuo määrätyt kommentit ja olla niinkuin en huomaiskaan.

Ja sitten kai myös sitä, että onko susta kivempi saada vai antaa. Mutta juu, olen hellyydenkipeän lisäksi nyt siis myös levoton. Mä otin jo lääkettä ja nyt mulla on aika relax olo. Ja kutakuinkin kivuton myös. Mä pelkään, että tänä iltana ei tule uni. Mä näet torkahdin iltapäivällä. Samoin kaikki muut voi ohittaa sun omituisen tunkeilevat yksityiselämää loukkaavat kirjoitukset, paskan jauhamiset, perättömät ennakko-oletukset sun muut kepillä jäätä-kokeilut ja toivottavasti ohittaakin.

Ja vittuako se sulle kuuluu tippaakaan kuka vie ja kuka vikisee kenenkin elämässä ja missä tilanteessa jos ollenkaan. Hyi vittu mikä stalkkeri ja psypaattinen nettikiusaaja.

Ei ihme, että sulla on liikaa aikaa, ei tuommoista kukaan huoli. Vielä kun joitakin yksityishenkilön yksityiselämän tietoja kirjoittelet tänne auki niin sitä voisi harkita rikosilmoituksen tekemistä, vai mitä? Vai olisko peräti virkarikoksesta kysymys? Koitas taas nukkua välillä. Kylläpäs on taas nii-in epäkohteliaan yli-yksityiskohtaisen tunkeilevia ja yksityiselämää loukkaavia kirjoituksia palsta täynnä.

Kun olin avaamassa tätä viestiketjua, mulle tuli sellainen toiveikas fiilis, että olisit nähnyt Bruneten tänään ja iloinnut asiasta täällä. Kohta pitäisi vielä lähteä tuonne pimeyteen asioille. Se on viikonloppu taas ovella. Narttu tulee viettämään hääpäivää mun luokse.

Nartun perheen hääpäivä on mun ja nartun perinteinen viikonloppu. Me käydään jossain kivassa kahvilassa ja otetaan rennosti. Muuten, kun sä olet usein mulle paasannut etenemisestä Ihanan Naisen suhteen, niin ootkos sä itse jo tarpeeksi pitkään kypsytellyt Facebook-kaveripyynnön laittamista Brunetelle?

Entä onnistuisiko sulta sellaiseen vaihtariin mukaan lähteminen, että jos mä toimitan Ihanaiselle sen pikkulahjan, niin sunkin täytyy tehdä jotain vastaavaa Brunetin suhteen kaveripyyntö ei riitä vaihtariksi?

Mä oon tänään mielessäni halaillut ja suukotellut Ihanaa Naista. On hän kyllä tosi ihana. En kyllä tiedä, mitä hän ajattelisi musta, kun oon niin hömelö. Ai hitsivitsi, onpa kello kamalasti. Mun täytyy taas rientää Mä oon parhaillaan julkisessa kulkuvälineet sä, joka on tupaten täynnä ja kulkee pimeässä Espoossa.

Ihan mun lähellä seisoo tosi kaunis nainen, joka puhuu mulle virasta kieltä. Ahaa, nyt mä taas tiedän, missä ollaan.

Ahaa hän puhuu myös hyvää suomea Mun aikani on hurahtanut tänään, osin täällä netissä. Mulla oli siis ihan sellainen oikea asiakin, minkä kanssa menin mutta sen sitten selvittelin toisen tyypin kanssa, kun hymyilevä ihastukseni oli muissa hommissa. Mä en tiedä, enkä keksi, mitä voisin hänen suhteensa tehdä jos ehdottamaasi diiliin sun kanssa lähtisin. Jos me oltais sellaisia läheisempiä työkamuja tai edes nähtäisiin useammin, niin homma olis helpompi. Enhän mä oikeasti voi mitään edes tehdä, ihailla vain.

Nyt mun on mentävä. Moikka vielä Pitäis jo koisaa mut mua ei nukuta. Pyörittelen asioita päässä ja pyörin sängyssä. Taidan katella jos löytyisi joku uus harraste kevätkaudelle. Vai painoikohan Masa jo sun luomet kiinni? Se on taas Varjo käynyt kirjoittelemassa puolestani Pyörin täällä sängyssäni asioita miettien. Ei oikein uni tule.

Tuossa edellä on tietenkin kaksi Varjon viestiä. Olin eilen kirjoittamassa sulla jatkoviestiä, mutta mä nukahdin! Tänään on kiire päivä. Eipä mulla kyllä paljon tarpeita ole, mutta jotain tarpeellista saatan hankkia. Eilen tein ihan hyvän pikkukaupan, josta jäi hyvä mieli. Se bussin nainen puhui espanjaa tai portugalia. Aluksi se kuulosti ihan vieraalta kieleltä, mutta tunnistinhan mä se sen sitten tuolle tarkkuudelle. Tosi kaunis hän kyllä oli sellaisella persoonallisella tavalla.

Hän kyllä myös kulki pikkulapsen kanssa ja lapsi kutsui häntä äidikseen. Mä aavistelen, että mulle erittäin läheisellä ystäväpariskunnalla on ryppyjä rakkaudessa. Jotain vihiä olen sellaisesta saanut. Jostain syystä mä ajattelin pari vuotta sitten, kun he tekivät erään siirron elämässään, että näinköhän tästä alkaa suhteen alamäki. Ei nyt ehkä mistään totaalikatastrofista voida puhua, mutta silti mä otan usein aika raskaasti vastaavat jutut.

Jostain syystä mä ajattelen aika pessimistisesti, ettei mikään suhde toimi loputtomiin, vaikka olen muuten aika positiivinen tyyppi. Jostain syystä mä usein vielä ajattelen niin, että mun ei edes kannata pyrkiä aloittamaan mitään tosisuhdetta, koska ne on kaikki tuomittuja. Enks mä ole toooosi positiivinen? Niiden lähettäminen santään saa mut hyvälle tuulelle! Mulla olisi sulle paljon asiaa vanhempiin viesteihin liittyen.

Alla on mun sulle eilen ennen nukahtamistani kirjoittamani viestin alku: Tiedätkö mun lapsena itsestäni piirtämän omakuvat olivat aina sellaisia, että ne oli paljon huolimattomammin piirrettyjä kuin muiden tyttöjen superkauniit ja yksityiskohtia sisältävät omakuvat.

Kirjoittelin täällä, hoidin velvoitteita välissä ja nyt taas rustaan. Mä jo ehdin täällä kehuskella, ettei mulla näihin kirjoituksiin päivittäin paljon aikaa mene. Tänään on kyllä hurahtanut aikaa, kun tämän viestini loppuun pääsen niin enemmän kuin sen yhden Salkkarit jakson verran. Töissäkin mulla oli kiirusta ja menin eteenpäin ja sivuttain sellasta tempoa, että itseäkin melkein hirvitti, muista puhumattakaan. Brunettea ei näkynyt tänäänkään.

Jos ois näkynyt, olisin toki tehnyt hätäjarrutuksen hänen kohdallaan. Vaikka se tuntuu tylsältä ja ikävältä etten häntä näe, niin välillä ajattelen, että parempi niin. Onko Narttu jo saapunut luoksesi? Toivottavasti teillä on mukavaa. Joskus mä mielessäni toivon, että joku sellainen ihana muttei kovin karvainen naaraspuolinen saapuisi munkin luokseni. Mitä vanhempia viestejä sä tarkoitit tuossa Ps: Musta on kiva, että mä onnistuin lähettämään sulle sellaista, mikä sai hymyn huulillesi.

Mun mielestä on myös erittäin hellyyttävää, että sä muruseni jaksat mulle rustaa. Mutta sanon sen nyt tässä taasen. Nyt makoillaan sohvalla nartun kanssa kylki kyljessä.

Narttu on taas kauhean hellyydenkipeä. Kyllä musta olis mukavaa Ihanan Naisenkin kanssa makoilla sylikkäin tai jotenkin. Mä luulen, että hänkin saattaisi olla sellainen ihminen, joka tykkään läheisyydestä ja hellimisestä.

Laitan sulle taas tähän alle eilisen tekstitekeleeni: Mulle iski hillojaiset ja on särkenyt selkää ja juilinut vatsaa. Lisäksi olen ollut jotenkin tosi stressaantunut. Äsken sain muutaman ison asian harteiltani, joten rauhoituin hetkeksi tähän soffan nurkkaan runoilemaan. Mun päässä pyörii ihan ihmeellisiä asioita. Mun olisi pitänyt tänäänkin pysyä sotilaallisessa kurissa ja tehdä erilaisia paperiasioita.

Mä sain parempia ideoita kuin pitkään aikaan, enkä voinut olla kirjoittelematta niitä ylös tulevaisuutta joululomaa varten. Nyt tuntuu aika väsähtäneeltä, eikä ole yhtään perjantai olo. Olis aika ihanaa, jos narttu olis jo täällä, koska se elukka pehmeän turkkinsa kera on ihana halikaveri. Se on todella hellyydenkipeä tyyppi ja multahan se saa hellyyttä ihan älyttömästi.

Tänään kukaan ei oikein ehtinyt sitä kuskata. Mutta totta puhuen, kullä mäkin ihmistä mieluummin halaisin, JOS mulla olisi kyseiseen ihmiseen tykkäyssuhde. Mun ei pätkääkään tee mieleen minkään satunnaistyypin läheisyyttä. Mä sitten taisin todellakin viettää Älä osta mitään -päivää. Muutamia laskuja maksoin, joten lasketaanko ne ostoksiksi? Jos ei lasketa, niin sitten en ostanut mitään. Olin jo ostamassa muutamista nettikaupoista muutamia tarvitsemiani juttuja, mutta kassavaiheessa olin tyytymätön alennuksen kokoon ja varsinkin postimaksut saivat mut keskeyttämään koko tilauksen.

Muutenkin mun pitäisi käydä ko. Tuollaista mulla siis oli mielessä eilen illalla. Olo on edelleen vähän kurja selän ja vatsan osalta. Mäkin olen nähnyt kuvauksen kaltaisen otuksen täällä, mutta siitä on jo aikaa. Olisi hauskaa nähdä se uudestaan. Mikä se harrastus voisi olla? Mä melkein veikkaisin, että jos sun tunteet Brunettia kohtaan lakastuu, niin joku uusi ihastus iskee tilalle. Sitä oon aina välillä miettinyt. Riippuu toki siitäkin, mitä se seurustelu tarkoittaisi.

Mitä sä muuten ajattelet? Mitä se seurustelu voisi pitää sisällään tälleen aikuisena, kun ei ole lapsia? Joskushan ne sunkin lapset varmaan häipyy helmoista pyörimästä. Katsotaan kotisohvalla Kymppitonnia ja Napakymppiä? Saunotaan kerran viikossa yhdessä? Vai mitä se on? Mua muuten väsyttää aila paljon. Mä oon parina yönä nukkunut turhan lyhyet unet. Nartullakin on silmät kiinni ja kohta me varmaan kuorsataan tässä yhteen ääneen.

Noi on kyllä hankia juttuja noin ihmissuhdejutut. Kuten mä hieman aiemmin kirjoitin, alan olla skeptinen minkään suhteen onnistumisen suhteen. En tiedä, miksi mun kirjoitukset on nyt päätyneet noin kummasteltaviksi. Sä olet oikeassa siinä, että hyvin todennäköisesti mun mieli kehittää uuden ihastuksen mikäli vanhasta "päästään".

Sä saatoit ymmärtää mun kommenttini naaraspuolisen saapumisesta hieman väärin. Mielessäni mä tuollaisia vaan pyörittelen. Oikeasti menisin ihan kipsiin tai juoksisin karkuun. Mä en ymmärrä, miksi olet niin nega mahdollisten sun elämääsi tulevien rakkauksien suhteen.

Oletko sä niin vaativa, että "kriteerisi" tai listasi on vaikea täyttää? Sen jonkinlaisen skeptisyyden mä kyllä ymmärrän. Siis kun ajanmittaan riittävän moni suhde päättyy, milloin mihinkin, niin kyllähän se laittaa miettimään.

Joskus niitä pitkiä, onnellisia ja rakkauden täyteisiä liittoja kuitenkin näkee. Mulla on sellainen yksi ollut ihan lähipiirissä. Sen vuoksi mä uskon, että sellainen on mahdollista. Kertoohan siitä jo pelkkä seurustelu sanakin. Nyt mä lopettelen tähän. Se on kertomus minusta ja minun tarinani siitä, kuinka voitin kaiken alleen peittävän ujouteni ja lähestyin toista ihmistä, jota kohtaan minulla on niin suuria tunteita, etten vastaavia ole koskaan ennen kokenut.

Se on kertomus rohkeudesta ja jopa rakkaudesta , ja sen kirjoittamisen tarkoitus oli rohkaista muita vastaavassa tilanteessa olevia. Siis aivan kaikkia muita, ei yksinomaan sinua. Olen vain tässä ketjussa kirjoittanut sinulle osoitetun viestin, itse asiassa kaksi, en muualla, joten muuten olen äänessä vain aivan yleisesti. Tämän halusin sanoa siksi, koska omit kirjoitukseni vain sinulle tarkoitetuksi, näin sanot tuossa vähän ylempänä, ja haluan oikaista kaikille tämän sinun otaksumasi. Tää on typerä ketju.

Naiset jotka eivät uskalla koskea kehenkään naiseen lähettävät toisilleen pusuja ja rakkaudentunnustuksia, mut eivät uskalla tavata eivätkä tiedä toisen ulkonäköä eikä mitään. Lähetellään kaipuuta lisäksi jollekin ihastukselle, helvetin ristiriitaista. Ja olen mä täältä koittanut myös vertaistukea ja kirjoitteluseuraa hakea ja sitä saanutkin. Mitä sitten, vaikka täällä sydäntä ja haleja laitetaankin Höpsööntyneen kanssa toisillemme.

Miksi se sua noin haittaa tai häiritsee? Minkä takia mun tarttis tietää, miltä kirjoituskamuni näyttävät? Jos tarinan luoja olisi valinnut rooli hahmoiksi kaksi rohkeaa naista niin hehän olisivat jo aikoja sitten siirtyneet keskustelemaan toisaalla. Kun onhan kummassakin naisessa tietynlaista munaa vaikka mukamas epävarmoiksi, mistään mitään tietämättömiksi tyypit ovat käsikirjoitettukin. Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi!

Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot Metsästys, kalastus, aseet 7.

Ruoka ja juoma Talouselämä ja yritystoiminta Tietotekniikka ja tietoliikenne Urheilu ja liikunta Rekisteröidy Tietoa palvelusta Asiakaspalvelu Kustantajille.

Gay fleshlight hinta ajoneuvorekisterikysely